Ναι απλώς πχ πριν 10 χρόνια δε νομίζω να υπήρχε τέτοιο ποσοστό νεαρών εφήβων που να αναζητούσε σεξ στα 14 επί πληρωμή.
Δε ξέρω για ποσοστά και ιστορίες, αλλά δεν αποκλυω το γεγονός παλιά να ήταν πιο συνηθές αυτό. Ας μη ξεχνάμε ότι πολλοί πατεράδες στέλναν οι ίδιοι το γιοκα τους σε οίκους ανοχής για να γίνει άντρας ξέρωγω, οπότε πιο εύκολα τότε γινόταν συνήθεια και το θεωρούσαν και νορμαλ, τουλάχιστον τώρα, το να' σαι 18, αγόρι και παρθένος δεν είναι κάτι το απίστευτο και ούτε κομπλεξ είναι - θέλω να πιστεύω τουλάχιστον, ότι σε μερικά πράγματα έχουμε εξελιχθεί και έχουμε ξεπεράσει τα χαζά στερεότυπα-.
ΠΑΝΤΩΣ, συνεχίζω να αναρωτιέμαι προς τι η επίθεση στην όλη ιδεολογία(λολ). Όπως είπα, κακό στον εαυτό του κάνει, όποιος το κάνει, και προς θεού δε το κάνουν όλα τα 14χρονα, γιατί στην ουσία αυτό λέτε (δεν αναφέρομαι στους οίκους ανοχής, αλλά γενικότερα), και το θεωρώ ανούσιο όλο αυτό. Οκ, είναι γεγονός ας πούμε, τι να κάνουμε;
Ωωωω οκ να κρεμάσουμε τους πάντες και να τους απαγορεύουμε την οποιαδήποτε επαφή μέχρι να φτάσει την καταλληλότερη για εσάς ηλικία.
Και ναι, όλο αυτό μου βγάζει μια συντηριτηκότητα, όχι ότι το σεξ στα 14 το θεωρώ οκ, και γω το θεωρώ τραβηγμένο, αλλά οκ, μερικοί το κάνουν ρε παιδιά, πάντα το έκαναν. Τώρα γίνεται πιο συχνά, αλλά δε παύουν να υπάρχουν και ΠΟΛΛΟΙ που σκέφτονται πιο ώριμα. Ναι, εμείς οι μεγαλύτεροι είμαστε πιο γαμάτοι που δε περάσαμε εφηβεία στο 2012, μπράβο μας, όλοι οι άλλοι ουστ.