isida!!!
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

παιδια ναι...εννοειται βασικα!!! ποτε δεν εχω κανει την πρωτη κινηση κι ουτε προκειται! δε σου λεω βεβαια οτι θα μαι και τοιχος απεναντι του...παντα με διακριτικο τροπο τα αναλογα μηνυματα στελνονται! αλλα ναι μ μη σου πω οτι αν με αναγκασει να κανω την πρωτη κινηση ξενερωνω κιολας!
Ε αν φαίνεται τί θες, δεν νομίζω ότι χρειάζεται και η πρώτη κίνηση. Βέβαια αυτά τα "μηνύματα" είναι υποκειμενικό το πόσο φαίνονται ή αν θεωρούνται πρώτη κίνηση. Μπορεί και να μη χρειαστεί όπως λέει o Zougraf...(πάμε στο δικές μας pics να δούμε αν χρειαστεί

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
annouskagia
Εκκολαπτόμενο μέλος

ΓιάννηςΜ
Νεοφερμένο μέλος

Είμαι 26 και όταν βλέπω μια γυναικά να φοβάται να μιλήσει (οχι να μην ξερει τι / πως να πει κατι εχει διαφορα) η/και να λέει κάτι αλλα κλασσικά "είμαι γυναικά ας κάνει την 1η κίνηση αυτός και να έρθει να μου μιλήσει" το θεωρώ το λιγότερο ΨΕΥΤΟ-ΔΕΊΛΙΑ και ΥΠΟΚΡΙΣΊΑ, το δέχομαι να μην ξέρει τι να πει , πως να μιλήσει , η να έχει άγχος και να της δεθεί η γλωσσά η οτιδήποτε παρόμοιο είναι λογικό , φυσικό , ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ σε όλες της ηλικίες (το κλασσικό έμεινα με το στόμα ανοιχτό!) αλλα όχι και να φοβάται να μιλήσει η να θέλει κ την 1η κίνηση!!
Γιατί είπες στο ποστ #35 : " οποίος ενδιαφέρεται θα σε κυνηγήσει..."
Να σου απαντήσω εδώ λέγοντας, ΑΝ ενδιαφέρετε κάποιος/κάποια είτε γυναικά είτε άντρας θα κυνηγήσει θα κάνει κίνηση...τα υπόλοιπα είναι ανασφάλειες και φοβίες καλυμμένα με δικαιολογίες του ****!! Τόσο για άντρες ΟΣΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ!!! Θέλω να είμαι σαφέστατος σε αυτό δεν μας βγάζω στην απ' έξω!!!
Και αρχίζω να απαντάω στην εν λόγο δεσποινίδα ποιο συγκεκριμένα. Είπες σε κάποια στιγμή
Ποστ #37 : "πίστεψε με νικ!!! όταν την κάνει την πρώτη κίνηση η γυναικά δε σας αρέσει καθόλου!!!"
ΛΑΘΟΣ όταν κάνει την 1η κίνηση και θα ΔΕΙΞΕΙ ΕΜΠΡΑΚΤΑ το ενδιαφέρον της (αν όχι με λογία -που για έμενα είναι το καλύτερο-) με ένα βλέμμα με νόηματα, με τσαχπινιες , με κινήσεις όπως να συστηθεί να πιάσει μια ομιλία κάτι ρε παιδί μου με κάτι ΘΗΛΥΚΌ που να λέει "ΣΕ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΡΕ ΞΥΠΝΑ" αυτό αυτόματα θα μας δείξει ένα πράγμα και μόνο πως δεν φοβαστε να ανοιχτείτε, πως έχετε εμπιστοσύνη σε ΕΣΑΣ , δεν είστε ηττοπαθείς , πιθανως πως ξερετε να μιλατε, (και για έμενα προσωπικά το να χρησιμοποιειτε το ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ μεσω του Mind Game / Mind Fucking) πράγμα πολυ σημαντικό για την ΟΠΟΙΑΔΉΠΟΤΕ σχέση (φιλική η ερωτική)
Αν κάποιος τσινάει σε αυτό έχω ήδη την απαντήσει ως 26 χρόνων γομαροσκυλο
ΕΧΕΙ ΚΟΜΠΛΕΞ ΤΟ ΑΤΟΜΟ!!!
Όποιος φοβάται της δυναμικές γυναίκες, την γυναικά που ξέρει να μιλάει , να διεκδικεί να παίρνει αυτό που θέλει και να χρησιμοποιεί το μυαλό της και να ξέρει απο Mind Game/ Mind Fucking ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΔΕΙΛΟΣ και αυτός!!!
Όποτε όλα αυτά που λέτε ορισμένες να ξέρετε στο άλλο φύλο είναι η δείλια / φοβίες / ανασφάλειες η έχω τη μύτη
ψηλά και κοιτάζει τον Θεό.... όταν ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ κάποιον ΜΑΘΕΤΕ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ είτε άντρας είτε γυναικά.... Αν δεν το κάνεις τοτε είναι ΔΕΙΛΙΑ άπλα λυτά και απέριττα!!!
Αυτα απο εμενα προς τα εσενα...
μαριώ
Εκκολαπτόμενο μέλος

και με τσεπη βασιλια...Επίσης "απαιτούν" να πληρούν και τις προδιαγραφές μοντέλου
ΓιάννηςΜ
Νεοφερμένο μέλος

και με τσεπη βασιλια...
Σαφωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωως!!!
χαχαχαχαχα ευτυχως που με κανετε και γελαω με της απαντησεις....
Οποιο ατομο ψαχνετε για εναν τετοιο τυπο... η δν ξερει να αγαπαει.. η φοβαται να αγαπησει... χαχαχα
Αστο καλος σας βραδιατικα...
αχαχαχαχα

johnietraf
Πολύ δραστήριο μέλος

αν το αγορι δεν εχει το θαρρος τι γινεταιι?
Dalian
Περιβόητο μέλος

Δοκιμάστε κι ό,τι σας βγει
ΓιάννηςΜ
Νεοφερμένο μέλος

δεν γινεται αυτο
αν το αγορι δεν εχει το θαρρος τι γινεταιι?
Το αγορι δν εχει θαρρος.. ενας αντρας θα εχει... το θεμα ειναι αλλο ομως....
Ακομα και ετσι ομως... ομοιως θα σ πω και εγω για την γυναικα...
Και μην πεις "ειναι γυναικα" γιατι εχω 400 λογους να στο αναιρεσω!!!
Μιλαμε για λογικη 2013 οχι λογικη 1970!!
Σημειωση: Οταν αναφερεσε σε αγορι αναφερεσε σε 14χρονα / 15χρονα να υποθεσω;

Αρχική Δημοσίευση από Dalian:Δεν υπάρχουν προκαθορισμένες φόρμουλες σ'αυτά ρε παιδιά.
Δοκιμάστε κι ό,τι σας βγει
Να που υπαρχει ομως για καποιες γυναικες!!!
Και ας μην την χαρακτηρισω καλυτερα... οσο μπορεσα την χαρακτηρισα με επιχειρηματα
nPb
Επιφανές μέλος

και με τσεπη βασιλια...
εχχμμ..ναι, αφού (να υποθέσω) ότι όλοι οι νέοι έχουν δουλειά και βγάζουν πολλά χρήματα..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nPb
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dias
Επιφανές μέλος

(Από τη γνωστή διαφήμιση)
Πάντως, μου έχει τύχει και η ασυνήθιστη περίπτωση. Κορίτσι (που ενώ ήξερε ότι έχω σχέση) με αγκάλιασε και μου είπε "φίλησέ με, σε θέλω, θα είναι το μυστικό μας" και όταν της είπα κάτι σαν "κάτσε φρόνιμα" με βούτηξε και με φίλησε. Όμως οι εξαιρέσεις απλά επιβεβαιώνουν τον κανόνα που θέλει τον άντρα κυνηγό.
~Lös~
Πολύ δραστήριο μέλος

δεν ξέρω,κάτι δε μου κολλάει στο να αρχίζει πρώτη η γυναίκα τις ερωτικές εξομολογήσεις,αν και καθόλου ασυνήθιστο ;P
Dias
Επιφανές μέλος

Ουσιαστικά δε λέμε κάτι διαφορετικό. Ο κανόνας είναι το αρσενικό - κυνηγός να κάνει το πρώτο ΕΠΙΣΗΜΟ βήμα. Το αντίθετο δεν νομίζω να είναι και τόσο συνηθισμένο στη χώρα μας. Από τη μια μεριά το κορίτσι σκέφτεται "θα με θεωρήσει εύκολη" και ίσως το αγόρι πει "αφού μου την έπεσε, δε χάνω τίποτα να την πηδήξω". Μάλλον σαν κοινωνία δεν είμαστε ακόμα έτοιμοι για κάποια σχετική αλλαγή. Έτσι, καλά δουλεύει η περίοδος του "φλερτ" όπου ο ένας βοηθά τον άλλο. Όμως, κορίτσια φροντίστε να κάνετε τα "μηνύματά" σας περισσότερο σαφή. Διαφορετικά (και) εσείς χάνετε.εγώ νομίζω ''βοηθάνε'' και οι 2 ο ένας τον άλλον στην αρχή,αλλά επίσημα ναι,ο άνδρας το αρχίζει...
δεν ξέρω,κάτι δε μου κολλάει στο να αρχίζει πρώτη η γυναίκα τις ερωτικές εξομολογήσεις,αν και καθόλου ασυνήθιστο ;P

~Lös~
Πολύ δραστήριο μέλος

Ουσιαστικά δε λέμε κάτι διαφορετικό. Ο κανόνας είναι το αρσενικό - κυνηγός να κάνει το πρώτο ΕΠΙΣΗΜΟ βήμα. Το αντίθετο δεν νομίζω να είναι και τόσο συνηθισμένο στη χώρα μας. Από τη μια μεριά το κορίτσι σκέφτεται "θα με θεωρήσει εύκολη" και ίσως το αγόρι πει "αφού μου την έπεσε, δε χάνω τίποτα να την πηδήξω". Μάλλον σαν κοινωνία δεν είμαστε ακόμα έτοιμοι για κάποια σχετική αλλαγή. Έτσι, καλά δουλεύει η περίοδος του "φλερτ" όπου ο ένας βοηθά τον άλλο. Όμως, κορίτσια φροντίστε να κάνετε τα "μηνύματά" σας περισσότερο σαφή. Διαφορετικά (και) εσείς χάνετε.
![]()
![]()
![]()
1)Μ'αρέσει που με κάθε σου ποστ βάζεις και μια σχετική εικόνα

2) Ναι,ίσως συμφωνούμε,κι εγώ γνώμη εξέφρασα

3)Μην το λες,υπάρχουν και θηλυκα-αρπακτικα ΚΑΙ στην Ελλάδα,που δεν αφήνουν τίποτα σ'εσάς... xD
4) Συμφωνώ,ενδοιασμούς τέτοιους έχουν και οι 2 πλευρές,οπότε δειλά δειλά συνήθως προχωράει το πράγμα
nPb
Επιφανές μέλος

ποιος κάνει την πρώτη κίνηση;
Περιμένω από τον άλλον. Αν δε τη κάνει,τη κάνω. Αν τη κάνω,και καταλάβω ότι δε πάει το πράμα τότε αυτός χάνει

~Lös~
Πολύ δραστήριο μέλος

πώς,υπάρχουν μερικοί που δεν κάνουν απολύτως τίποταααα και αφήνουν τη γυναίκα να προσπαθεί να κάνει όολες τις κινήσεις...Τι άλλο ανέλαβε η γυναίκα που λες "όλα να τα αναλάβει η γυναίκα";Με την πολλή σκέψη δεν υπάρχει τόλμη..αγαπητή.
Σε μερικές,υπάρχει

Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Δεν είναι η δουλειά τους. Είναι τελείως λάθος να μεταθέτεις την ευθύνη στα κορίτσια, επειδή δεν μπορείς να παίρνεις εύκολα αυτό που θες. Αν κυνηγάς αυτό που θες, at all. Η κοπέλα δεν έχει απολύτως καμία «υποχρέωση» σ' αυτό να σου δείξει οτιδήποτε.Όμως, κορίτσια φροντίστε να κάνετε τα "μηνύματά" σας περισσότερο σαφή.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.