Κι εγώ σε φροντιστήριο πηγαίνω και δεν μας έχουν δώσει τίποτα τέτοιο μέχρι τώρα. Βέβαια, είμαι στη Θεωρητική κατεύθυνση όπου ο χρόνος πιέζει λιγάκι περισσότερο από τις άλλες λόγω του όγκου των πληροφοριών που πρέπει να αφομιώνεις καθημερινά... κλειδί όμως πιστεύω είναι η ποιότητα και όχι η ποσότητα.

Ειδικά όταν μας λένε ότι θα βγάλουμε την ύλη σε όλα τα μαθήματα κοντά στα τέλη Γενάρη - Αρχές Φλεβάρη. ΟΥΑΟΥ. Αν πράγματι γίνει έτσι, τότε αυτό σημαίνει πολλές,
πολλές επαναλήψεις μέχρι το Μάη...
Το Σαββατοκύριακο για μένα κατέχει ιδιαίτερο ρόλο στην εξαντλητική καθημερινότητα του μαθητή της Γ λυκείου. Όχι αποκλειστικά για να ξυπνάς πριν καλά καλά ανατέλλει ο ήλιος και να κάθεσαι να ξαναβγάλεις τα μαθήματα από την πρώτη σελίδα έως το σημείο που έχεις φτάσει... αλίμονο αν το έκανες αυτό συνέχεια!! Το Σ/Κ πρέπει κάποιος να αφιερώνει αρκετό χρόνο ξεκούρασης/χαλάρωσης, ειδάλλως δεν θα μπορέσει να ανταποκριθεί επαρκώς στα μαθήματα τις ερχόμενης εβδομάδας. Προσωπικά είμαι της άποψης ότι σοβαρή επανάληψη μες το Σ/Κ ενδείκνυται να κάνει ο μαθητής μόνο αν αισθάνεται πως την χρειάζεται απαραιτήτως.