Συλλογή ασκήσεων και τεστ στη Χημεία Προσανατολισμού

Ένα και για μένα! :P Θα πηγαίνει τέλεια στο καινούριο φοιτητικό μου δωμάτιο! :D

το θες με μαύρο φόντο ή κάποιο άλλο χρώμα; άντε βρε θα στο κάνω εγώ δώρο για το δωμάτιό σου!!:redface::redface::redface:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

όντως, πολύ παραστατικοί οι περιοδικοί πίνακες Γιάννη...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ένα και για μένα! :P Θα πηγαίνει τέλεια στο καινούριο φοιτητικό μου δωμάτιο! :D
μελλοντικος συναδελφος?

ναι μάλλον είναι μελλοντικός σου συνάδελφος Γιάννη..:P

το θες με μαύρο φόντο ή κάποιο άλλο χρώμα; άντε βρε θα στο κάνω εγώ δώρο για το δωμάτιό σου!!:redface::redface::redface:
Ναι, με μαύρο φόντο!:) Αλλά πρόσεξε... τον τομέα s τον θέλω μπλε, τον p τον θέλω πράσινο, τον d κίτρινο και τις λανθανίδες και ακτινίδες ένα μπορντοροδοκοκκινοκαναρινί! Ευχαριστώ προκαταβολικά!:D:P

μελλοντικος συναδελφος?
Στη σχεδόν απίθανη περίπτωση που δεν έχω περάσει Βιολογικό... ναι, μελλοντικός συνάδελφος!:D:P

Ναι, με μαύρο φόντο!:) Αλλά πρόσεξε... τον τομέα s τον θέλω μπλε, τον p τον θέλω πράσινο, τον d κίτρινο και τις λανθανίδες και ακτινίδες ένα μπορντοροδοκοκκινοκαναρινί! Ευχαριστώ προκαταβολικά!:D:P

Στη σχεδόν απίθανη περίπτωση που δεν έχω περάσει Βιολογικό... ναι, μελλοντικός συνάδελφος!:D:P
αχα.καλη επιτυχια;)

Βιολογικό! :inlove: Ηράκλειο;Καλή τύχη!! :D

Βιολογικό! :inlove: Ηράκλειο;Καλή τύχη!! :D
Ναι, Ηράκλειο! (---->the best!) Εντάξει είμαι 400+ μόρια πάνω, δεν παίζει να μην το πιάσω, ε?:worry: Ευχαριστώ, πάντως!:D

Ναι, Ηράκλειο! (---->the best!) Εντάξει είμαι 400+ μόρια πάνω, δεν παίζει να μην το πιάσω, ε?:worry: Ευχαριστώ, πάντως!:D

Yes it is!Η καλύτερη!Άντε,καλή αρχήη!!!Άντε να φτάσει ο Σεπτέμβρης!(την πιάνεις 1000 %)

:offtopic: :sorry: :redface:

αχα.. Τώρα με σκότωσες.. Με το μπορντοροδοκοκκινοκαναρινι! :P Θα είναι ειδική παραγγελία από την Μοιραράκη!:P:P

[...]

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
periodictable.jpg

Περιοδικός Πίνακας τώρα και σε γραβάτα! :P

Βρηκα σε ενα site ολα τα θεματα μαζεμμενα,με τις απαντησεις αυτων.(δεν τα εχω τσεκαρει ο ιδιος ακομη)Το αρχειο χρειαζεται ξεζιπαρισμα.

Συνημμένα

Περιεχονται :
1)Βιβλιο μαθητή Α Λυκειου
2))βιβλιο μαθητη Β Λυκειου θετικης κατευθυνσης
3)Βιβλιο μαθητη Γ Λυκειου τεχνολογικης Κατευθυνσης
4)Βιβλιο μαθητη Γ Λυκειου θετικης κατευθυνσης
5)δυστυχως δεν μπορεσα να βρω το γενικης Β Λυκειου,οποτε αντ'αυτού ανεβαινει το βοηθημα Β Λυκειου του Γρηγοριου Τσιτσα

*Η Χημεια Β Λυκειου Επιλογης ειναι άφαντη.

**Πνευματικα δικαιωματα δε νομιζω πως θηγονται,ο,τι ανεβαινει εδω βρισκεται στη σελιδα https://www.free-ebooks.gr

Συνημμένα

Τελευταία επεξεργασία:
ανεβηκαν τωρα.

Τελευταία επεξεργασία:

Εγω εβαλα΄;:worry:Δεν εβαλααα,βαζω!:D:P
https://www.ptable.com/
ενας πινακας με απ'ολα μπορω να πω..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Παιδιά σόρρυ για την ώρα αλλά είναι επείγον , έχω κολλήσει στην εξής άσκηση
5,6l αιθένιου STP αντιδρουν με νερο και δινουν αιθανολη.Αυτη οξειδωνεται πληρως σε οξικο οξυ με KMN04 σε οξινο περιββαλον.Πόσα ml δ/τος CH3COOHπεριεκτικότητας 6% w/v παραγονται ?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καθώς το αιθένιο είναι σε συνθήκες STP, έχουμε n(αιθενίου)=0,25 mol=n(αιθανόλης). Ο αριθμός αυτός των μολ διατηρείται και στην επόμενη αντίδραση. Άρα θα έχουμε n(CH3COOH)=0,25 mol. Με βάση το mr του αιθανικού οξέος βρίσκουμε τη μάζα του και χρησιμοποιώντας την περιεκτικότητα( απλή μέθοδο των τριών) βρίσκουμε τα ml του CH3COOH παράγονται.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back