<3mpo0mpaki<3
Νεοφερμένο μέλος
Ένα και για μένα!Θα πηγαίνει τέλεια στο καινούριο φοιτητικό μου δωμάτιο!
![]()
το θες με μαύρο φόντο ή κάποιο άλλο χρώμα; άντε βρε θα στο κάνω εγώ δώρο για το δωμάτιό σου!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
akiroskirios
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Chemwizard
Τιμώμενο Μέλος
μελλοντικος συναδελφος?Ένα και για μένα!Θα πηγαίνει τέλεια στο καινούριο φοιτητικό μου δωμάτιο!
![]()
<3mpo0mpaki<3
Νεοφερμένο μέλος

Chemwizard
Τιμώμενο Μέλος
ναι μάλλον είναι μελλοντικός σου συνάδελφος Γιάννη..![]()
o,τι πει το μπουμπακι

Lilikanthropos
Νεοφερμένο μέλος
Ναι, με μαύρο φόντο!το θες με μαύρο φόντο ή κάποιο άλλο χρώμα; άντε βρε θα στο κάνω εγώ δώρο για το δωμάτιό σου!!![]()
Αλλά πρόσεξε... τον τομέα s τον θέλω μπλε, τον p τον θέλω πράσινο, τον d κίτρινο και τις λανθανίδες και ακτινίδες ένα μπορντοροδοκοκκινοκαναρινί! Ευχαριστώ προκαταβολικά!

Στη σχεδόν απίθανη περίπτωση που δεν έχω περάσει Βιολογικό... ναι, μελλοντικός συνάδελφος!μελλοντικος συναδελφος?

Chemwizard
Τιμώμενο Μέλος
αχα.καλη επιτυχιαΝαι, με μαύρο φόντο!Αλλά πρόσεξε... τον τομέα s τον θέλω μπλε, τον p τον θέλω πράσινο, τον d κίτρινο και τις λανθανίδες και ακτινίδες ένα μπορντοροδοκοκκινοκαναρινί! Ευχαριστώ προκαταβολικά!
Στη σχεδόν απίθανη περίπτωση που δεν έχω περάσει Βιολογικό... ναι, μελλοντικός συνάδελφος!![]()

Lilikanthropos
Νεοφερμένο μέλος
Ευχαριστώ!αχα.καλη επιτυχια![]()

Konstans29185
Εκκολαπτόμενο μέλος
Στη σχεδόν απίθανη περίπτωση που δεν έχω περάσει Βιολογικό... ναι, μελλοντικός συνάδελφος!![]()
Βιολογικό!
Ηράκλειο;Καλή τύχη!! 
Lilikanthropos
Νεοφερμένο μέλος
Ναι, Ηράκλειο! (---->the best!) Εντάξει είμαι 400+ μόρια πάνω, δεν παίζει να μην το πιάσω, ε?Βιολογικό!Ηράκλειο;Καλή τύχη!!
![]()
Ευχαριστώ, πάντως!
Konstans29185
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ναι, Ηράκλειο! (---->the best!) Εντάξει είμαι 400+ μόρια πάνω, δεν παίζει να μην το πιάσω, ε?Ευχαριστώ, πάντως!
![]()
Yes it is!Η καλύτερη!Άντε,καλή αρχήη!!!Άντε να φτάσει ο Σεπτέμβρης!(την πιάνεις 1000 %)

<3mpo0mpaki<3
Νεοφερμένο μέλος
Ναι, με μαύρο φόντο!Αλλά πρόσεξε... τον τομέα s τον θέλω μπλε, τον p τον θέλω πράσινο, τον d κίτρινο και τις λανθανίδες και ακτινίδες ένα μπορντοροδοκοκκινοκαναρινί! Ευχαριστώ προκαταβολικά!
![]()
αχα.. Τώρα με σκότωσες.. Με το μπορντοροδοκοκκινοκαναρινι!
Θα είναι ειδική παραγγελία από την Μοιραράκη!
[...]
<3mpo0mpaki<3
Νεοφερμένο μέλος
Chemwizard
Τιμώμενο Μέλος
Chemwizard
Τιμώμενο Μέλος
1)Βιβλιο μαθητή Α Λυκειου
2))βιβλιο μαθητη Β Λυκειου θετικης κατευθυνσης
3)Βιβλιο μαθητη Γ Λυκειου τεχνολογικης Κατευθυνσης
4)Βιβλιο μαθητη Γ Λυκειου θετικης κατευθυνσης
5)δυστυχως δεν μπορεσα να βρω το γενικης Β Λυκειου,οποτε αντ'αυτού ανεβαινει το βοηθημα Β Λυκειου του Γρηγοριου Τσιτσα
*Η Χημεια Β Λυκειου Επιλογης ειναι άφαντη.
**Πνευματικα δικαιωματα δε νομιζω πως θηγονται,ο,τι ανεβαινει εδω βρισκεται στη σελιδα https://www.free-ebooks.gr
Συνημμένα
Chemwizard
Τιμώμενο Μέλος
Chemwizard
Τιμώμενο Μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lucky sunray
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mystery_eagle
Νεοφερμένο μέλος
5,6l αιθένιου STP αντιδρουν με νερο και δινουν αιθανολη.Αυτη οξειδωνεται πληρως σε οξικο οξυ με KMN04 σε οξινο περιββαλον.Πόσα ml δ/τος CH3COOHπεριεκτικότητας 6% w/v παραγονται ?
jjoohhnn
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.
Αρχική Forum
Ρωτήστε κάτι
Προσωπικές Συζητήσεις
Πανελλαδικές
Αγγελίες
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki