Mariosxania
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lazaros13
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mariosxania
Δραστήριο μέλος

μαριε οταν εδωσες πανελληνιες στα δικτυα ποια κεφαλαια φοβοσουν πολυ και ποια κεφαλαια πιστευες οτι θα ειναι ευκολα αμα πεσουν????και στον προγραμματισμο αμα μπορεις πες μου!!
Δεν φοβόμουν κανένα γιατί τα είχα διαβάσει πολύ καλά.Το μόνο που φοβόμουν ήταν το 7.11 που δεν το είχα διαβάσει καθόλου

lazaros13
Νεοφερμένο μέλος

επεσαν ευκολα θεματα παντως να σε ρωτησω ποσο εγραψες δικτυα και ποσο προγραμματισμο?Δεν φοβόμουν κανένα γιατί τα είχα διαβάσει πολύ καλά.Το μόνο που φοβόμουν ήταν το 7.11 που δεν το είχα διαβάσει καθόλου.Ε εύκολο έιναι το 6 και το 7 μέχρι το ip...Προγραμματισμό φοβόμουν γενικά την θεωρία(ειδικά 12,13 και 7)αλλά πάλι καλά δεν έπεσαν...
Mariosxania
Δραστήριο μέλος

lazaros13
Νεοφερμένο μέλος

μπραβο ρε μαριε συγχαριτιρια!!!αμα εισαι στο αιγαλεω τει μηπως εισαι συμφοιτητης με εναν ανιλ ετσι ειναι το ονομα του ανιλ!!μηπως ειστε συμφοιτητες?Προγραμματισμό 20 και δίκτυα σχεδόν 19...
Mariosxania
Δραστήριο μέλος

Μπορεί αλλα δεν τον ξέρω.Πώς είναι εμφανισιακά?μπραβο ρε μαριε συγχαριτιρια!!!αμα εισαι στο αιγαλεω τει μηπως εισαι συμφοιτητης με εναν ανιλ ετσι ειναι το ονομα του ανιλ!!μηπως ειστε συμφοιτητες?
lazaros13
Νεοφερμένο μέλος

Rania.
Πολύ δραστήριο μέλος

Mariosxania
Δραστήριο μέλος

ειναι αδυνατος, ειναι ψηλος οχι παρα πολυ μαυρομαλης με κοντο μαλλι οχι παρα πολυ!!!
Δεν τον ξέρω και δεν μου έρχεται και κανείς στο μυαλό έτσι...
Περίπου την δικιά σας ύλη χωρίς πίνακες και δίνεται περίσσοτερο έμφαση στην γλώσσα προγραμματισμού και όχι στην αλγοριθμική...Ο προγραμματισμος στη Γ ΕΠΑΛ τι ακριβως περιεχει;
Rania.
Πολύ δραστήριο μέλος

Mariosxania
Δραστήριο μέλος

Δεν εννοώ την ΓΛΩΣΣΑ.Pascal ακόμα πιο άχρηστηΑ, δηλαδη κανουμε και οι 2 αυτο το αχρηστο πραγμα που λεγεται ΓΛΩΣΣΑ; :p

Rania.
Πολύ δραστήριο μέλος

Την αγαπω πολυ. :p
Ρωτησα γιατι ενας γνωστος μου που παει Γ ΕΠΑΛ μου ειπε οτι κανετε C++.

sxetlant
Εκκολαπτόμενο μέλος

Προσεχε πως μιλας για την Pascal.
Ρωτησα γιατι ενας γνωστος μου που παει Γ ΕΠΑΛ μου ειπε οτι κανετε C++.![]()
C++ ?!?!!?!?!Μπαααααααα!Pascal και Visual Basic!
Mariosxania
Δραστήριο μέλος

Δεν παίζει απλά αυτό που λές με τίποταΠροσεχε πως μιλας για την Pascal.
Ρωτησα γιατι ενας γνωστος μου που παει Γ ΕΠΑΛ μου ειπε οτι κανετε C++.![]()

kostas (agia)
Πολύ δραστήριο μέλος

Εδω με την Pascal k Visual Basic εγω τρελαινομαι.Τωρα π μιλαμε και για γλωσσες η visual ειναι

lazaros13
Νεοφερμένο μέλος

kostas (agia)
Πολύ δραστήριο μέλος

εγω φοβαμαι για τα δικτυα παρα πολυ γιατι πεφτουν ερωτησεις παγιδες μακαρι να πανε ολα καλα και να γραψουμε καλα!!!κωστα σε καταλαβαινω απολυτα!!υπομονη φιλαρακο!!!!
Εγω να σου πω γτ φοβαμαι..? Φοβαμαι για τα δικτυα γτ οπως ειπες υπαρχουν πολλες παγιδες σε ερωτησεις κ ασκησεις,φοβαμαι για τον προγραματισμο γτ δεν ξερω αν θα λυσω την ασκηση με την Pascal (που παντα μπενει μια) φοβαμαι στα μαθηματικα γτ κανουμε Παραγωγο τωρα και τα εχω παιξει,και φοβαμαι και στην εκθεση γτ ειναι πιο δυσκολη απο οτι φανταζομουν. Αυτα.

Αλλες φορες σκεφτομαι θετικα και αλλες ειμαι

Ας πουμε τωρα ειμαι

lazaros13
Νεοφερμένο μέλος

γαμησε τα φιλε και εγω ετσι ειμαι με τα μαθηματικα δεν την παλευω καθολου εκθεση εχουμε κανει τρια μαθηματα μονο γιατι δεν ειχαμε καθηγητη εκθεσης και οσο να ναι φοβαμαι ειδικοτητα γιατι πιστευω πως δεν θα ειναι σαφεστατες οι ερωτησεις και λιγο δυσκολεςΕγω να σου πω γτ φοβαμαι..? Φοβαμαι για τα δικτυα γτ οπως ειπες υπαρχουν πολλες παγιδες σε ερωτησεις κ ασκησεις,φοβαμαι για τον προγραματισμο γτ δεν ξερω αν θα λυσω την ασκηση με την Pascal (που παντα μπενει μια) φοβαμαι στα μαθηματικα γτ κανουμε Παραγωγο τωρα και τα εχω παιξει,και φοβαμαι και στην εκθεση γτ ειναι πιο δυσκολη απο οτι φανταζομουν. Αυτα.
Αλλες φορες σκεφτομαι θετικα και αλλες ειμαι![]()
Ας πουμε τωρα ειμαιΤι να πω λαζαρε!

Mariosxania
Δραστήριο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.