Μιας και το συζητάμε θα ήθελα και εγώ να ρωτήσω κάποια πράγματα. Δυστυχώς το επίπεδο μου στα αγγλικά είναι χάλια (Α1-Α2). Είχα δώσει στη β λυκείου το lower του michigan αλλά δεν είχα καθόλου καλή καθηγήτρια και εγώ δεν διάβαζα συστηματικά με αποτέλεσμα να κοπώ. Το επίπεδο μου ήταν πολύ χαμηλό και παρ' όλα αυτά με έστειλε να δώσω lower. Με τα αγγλικά έχω να ασχοληθώ 3,5 χρόνια, γιατί έδωσα 3 φορές πανελλήνιες με αποτέλεσμα να μείνουν πίσω. Έχω ξεκινήσει με μια καθηγήτρια, κλάσης καλύτερη από αυτή που είχα, με την οποία τα έχουμε ξεκινήσει όλα από την αρχή, δλδ το ρήμα be, αντωνυμίες, present simple-continuous κ.λ.π. Εκείνη με συμβουλεύει να δώσω τον Μάιο με ταχύρυθμα μαθήματα για lower γιατί βλέπει ότι διαβάζω και είμαι συνεπής σε αυτά που μου βάζει να μελετήσω. Εσείς τι λέτε; Επαρκεί ο χρόνος να δώσω Μάιο; Εγώ δεν είμαι σίγουρος και σκέφτομαι να δώσω τον άλλο Δεκέμβρη. Επίσης θα ήθελα να μου προτείνετε και κάποιο καλό φροντιστήριο στα αγγλικά που να ενδείκνυται για την περίπτωση μου (και να είναι κοντά στη νομική για να μην ξεποδαριάζομαι ή έστω να είναι κοντά με μετρό), γιατί με την καθηγήτρια κάνω μαθήματα προσωρινά-για να καλύψω βασικά κενά- και όταν θα πάω Αθήνα θα ξεκινήσω εκεί φροντιστήριο. Επίσης να διαλέξω ecce ή fce (τα toeic και τα συναφή δεν με ενδιαφέρουν). Εγώ λέω καλύτερα ecce. Εσείς τι λέτε;