Kostis-Palamas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Kostis-Palamas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 220 μηνύματα. 20 Μαΐου 2017 στις 21:04 Ο Kostis-Palamas: #841 20-05-17 21:04 Νομιζω πως τελικα ειναι το registration code, γιατι μπηκα στη σελιδα με τα αποτελεσματα και μου λεει πως δεν υπαρχουν ακομη διαθεσιμα αποτελεσματα, ενω με το student ID μου βγαζει: Student not found. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ppd3 Νεοφερμένο μέλος Η Ppd3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 20 Μαΐου 2017 στις 21:06 Η Ppd3 έγραψε: #842 20-05-17 21:06 οκ (πάντως εγω πέρσι που έδωσα αυτο ίσχυε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kostis-Palamas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Kostis-Palamas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 220 μηνύματα. 20 Μαΐου 2017 στις 21:31 Ο Kostis-Palamas: #843 20-05-17 21:31 καλα μπορω να ρωτησω και στην εξεταση αυριο ποιο ειναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ppd3 Νεοφερμένο μέλος Η Ppd3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 20 Μαΐου 2017 στις 21:33 Η Ppd3 έγραψε: #844 20-05-17 21:33 Καλή επιτυχία ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kostis-Palamas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Kostis-Palamas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 220 μηνύματα. 20 Μαΐου 2017 στις 22:05 Ο Kostis-Palamas: #845 20-05-17 22:05 να' σαι καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikosRMD Νεοφερμένο μέλος Ο NikosRMD αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 20 Μαΐου 2017 στις 23:52 Ο NikosRMD έγραψε: #846 20-05-17 23:52 Ποιος έδωσε MSU-CELP σήμερα;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lolosa Νεοφερμένο μέλος Ο Lolosa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 93 μηνύματα. 21 Μαΐου 2017 στις 01:40 Ο Lolosa έγραψε: #847 21-05-17 01:40 Αρχική Δημοσίευση από NikosRMD: Ποιος έδωσε MSU-CELP σήμερα;; Click για ανάπτυξη... Τι είναι αυτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πύρος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Πολιτισμού & Δημιουργικών Μέσων & Βιομηχανιών Θεσσαλίας (Βόλος). Έχει γράψει 1.739 μηνύματα. 25 Μαΐου 2017 στις 13:15 Ο Πύρος έγραψε: #848 25-05-17 13:15 Αρχική Δημοσίευση από stefaniat: Δεν ξέρω τι να κάνω, να γελάσω με την παμπονηρη αλλά πάντως πανέξυπνη στρατηγική σου κίνηση, ή να κλάψω που εγώ δε θα το σκεφτόμουν ΠΟΤΕ στη ζωή μου. Πόσο infp είμαι τέλος πάντων Click για ανάπτυξη... Βλακα ούτε εγω θα το σκεφτομουν όμως πριν 2 χρόνια που έδινα ecce είπα ότι έχω μετακομίσει και ότι έχασα όλους μου τους φίλους κλπ Έδωσα ECPE στις 21 και δεν τα πήγα καλά Κατά πάσα πιθανότητα έχω μείνει... Έκθεση καλή, όλα τα άλλα απαίσια εκτός του cloze. Ακουστικά που πάντα πιάνω από 80 και πάνω, βάζω στοίχημα ότι ούτε με τη βάση δεν τα έχω περάσει. Προφορικά έχουν μένει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 25 Μαΐου 2017 PanosGR Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Διεθνών & Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών Ο.Π.Α. (Αθήνα) και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.018 μηνύματα. 27 Μαΐου 2017 στις 10:05 Ο PanosGR έγραψε: #849 27-05-17 10:05 Αρχική Δημοσίευση από PanosGR: Σιγά σιγά, από ό,τι έχω καταλάβει, όπου γίνεται δεκτό το Cambridge γίνεται και το Michigan. Μίλησα με LSE & Imperial για summer school και δέχτηκαν το προφισιενσι του Μίσιγκαν. Αν το συζητήσετε, νομίζω οτι μπορεί να γίνει δεκτό και για Bachelor's degree. Click για ανάπτυξη... +ESADE Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.990 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2017 στις 22:53 Ο American Economist: #850 10-07-17 22:53 Το πήρα παιδιά το proficiency Cambridge ναιιιιιιιι Με έσωσαν το προφορικό,έκθεση,listening γιατί στην γραμματική δεν τα πήγα και τόσο καλά. Πήρα 204/230 και για το c2 ήθελα 200,δεν το πιστεύω ακόμα!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 10 Ιουλίου 2017 nikosss123 Νεοφερμένο μέλος Ο nikosss123 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2017 στις 23:27 Ο nikosss123: #851 10-07-17 23:27 Αρχική Δημοσίευση από fotisapple: Το πήρα παιδιά το proficiency Cambridge ναιιιιιιιι Με έσωσαν το προφορικό,έκθεση,listening γιατί στην γραμματική δεν τα πήγα και τόσο καλά. Πήρα 204/230 και για το c2 ήθελα 200,δεν το πιστεύω ακόμα!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... ουτε εγω το πιστευω Μπραβο παντως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.990 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2017 στις 23:30 Ο American Economist: #852 10-07-17 23:30 Το πήρες και εσύ; Μπράβο!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2017 στις 14:10 Η RafAspa94: #853 02-08-17 14:10 Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση και θα ήθελα πολύ να μου πείτε τη γνώμη σας. Πιστεύετε πως το michigan και δεν αναφέρομαι σε συγκεκριμένο επίπεδο έχει χαμηλότερο βαθμό δυσκολίας σε σύγκριση με το cambridge; Σας το ρωτάω, γιατί πολύ συνάδελφοι των αγγλικών ισχυρίζονται πως ένας δυνατός μαθητής θα πήγαινε κατευθείαν για Cambridge. Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 2 Αυγούστου 2017 Πύρος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Πολιτισμού & Δημιουργικών Μέσων & Βιομηχανιών Θεσσαλίας (Βόλος). Έχει γράψει 1.739 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2017 στις 14:34 Ο Πύρος έγραψε: #854 02-08-17 14:34 Αρχική Δημοσίευση από Ραφαέλα33847: Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση και θα ήθελα πολύ να μου πείτε τη γνώμη σας. Πιστεύετε πως το michigan και δεν αναφέρομαι σε συγκεκριμένο επίπεδο έχει χαμηλότερο βαθμό δυσκολίας σε σύγκριση με το cambridge; Σας το ρωτάω, γιατί πολύ συνάδελφοι των αγγλικών ισχυρίζονται πως ένας δυνατός μαθητής θα πήγαινε κατευθείαν για Cambridge. Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Click για ανάπτυξη... Πραγματικά μη τα ακούς αυτά.. χαζομάρες είναι... Και τα δύο είναι αξιόλογα πτυχία. Ναι, είναι δυσκολότερο λίγο το Cambridge, λόγω της δομής των ασκήσεων,πρακτικά όμως οι γνώσεις και το επίπεδο είναι ολο ιδια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Meow Νεοφερμένο μέλος Ο Meow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 117 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2017 στις 16:30 Ο Meow έγραψε: #855 02-08-17 16:30 Απ' ότι ξέρω το Cambridge είναι καλύτερο για μεγαλύτερες ηλικίες άσχετα που το δίνουν και παιδιά στην ηλικία μας και επίσης πια οι συμμετοχές για αυτό έχουν πέσει καθώς υπάρχουν "καλύτερα" ισάξια πτυχία με αυτό, πιο ανταγωνιστικά και ελκυστικά (σε δομή, δυσκολία, τιμή, κτλ). Έχω ακούσει πολλούς που το θέλουν γιατί θεωρείται "δυσκολότερο" για το κύρος αλλά πραγματικά για μένα δεν σημαίνει κάτι παραπάνω από ένα άλλο ισάξια του, που αναγνωρίζεται όπου κ' αυτό. Μπορεί να είναι λίγο πιο δύσκολο λόγω της δομής του αλλά είναι και τι ταιριάζει στον καθέναν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φινεύς Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 333 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2017 στις 19:56 Ο Φινεύς έγραψε: #856 02-08-17 19:56 Δε μπορείς όμως να αγνοήσεις και το γεγονός πως αν κοιτάξεις τις περισσότερες ιστοσελίδες πανεπιστημίων στη Μεγάλη Βρετανία δέχονται μόνο Cambridge, PTE academical (εκτός από IELTS, TOELF). Σόρρυ αν είμαι οφφ αλλά ήθελα να το πω γιατί θα έσκαγα. Δεν έχω διάθεση να προσβάλω κανένα, οκ; Γιατί μου έχει τύχει σε αρκετές περιπτώσεις αυτή η άποψη να επιφέρει τσακωμούς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Meow Νεοφερμένο μέλος Ο Meow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 117 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2017 στις 20:37 Ο Meow έγραψε: #857 02-08-17 20:37 Δεν το 'ξέρα αυτό! Αλλά απ' όσο ξέρω συνήθως όποιος χρειαστεί να φύγει πχ για Αγγλία απλά μερικούς μήνες πριν, κάνει μαθήματα για πχ το TOEFL (που προανέφερες), το οποίο δεν είναι δύσκολο να το πάρει κάποιος που κατέχει γνώσεις proficiency, για να αποδείξει ότι ξέρει τη γλώσσα, οπότε προσωπικά πιστεύω ότι δεν υπάρχει μεγάλο πρόβλημα σχετικά με αυτό (μπορεί και να κάνω λάθος, δεν θυμάμαι ακριβώς)! Δεν ξέρω αν είσαι οφφ και επίσης εννοείται δεν προσέβαλες κανέναν, απλός την αποψή σου είπες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φινεύς Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 333 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2017 στις 22:48 Ο Φινεύς έγραψε: #858 02-08-17 22:48 Όντως. Κατά τη γνώμη μου λιγο άχρηστα τέτοια πτυχία αν σκοπεύεις να φύγεις για εξωτερικό. Δίνεις ενα IELTS ή TOEFL και ησυχάζεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Meow Νεοφερμένο μέλος Ο Meow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 117 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2017 στις 23:43 Ο Meow έγραψε: #859 02-08-17 23:43 Ειδικά αν δεν ξέρεις αν θα φύγεις έξω, δεν χρειάζεται να ζορίζεσαι να το πάρεις ντε και καλά αν τα καταφέρνεις με κάποιο άλλο που σου ταιριάζει ίσως περισσότερο. Αλλά είναι επιλογή του καθενός τι θέλει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mechikos1991 Νεοφερμένο μέλος Ο mechikos1991 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 3 Μαΐου 2018 στις 19:44 Ο mechikos1991: #860 03-05-18 19:44 Ποιά είναι η γνώμη σας για το lrn esolnet c2? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 42 43 44 45 46 Επόμενη First Προηγούμενη 43 από 46 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 43 από 46 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 97 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty cinephilee violetta123 Drscientist m.b. EleniPapa! Argyrisar Εριφύλη voοdoο BatGuin iminspain Entropy24 ioanna2007 Leo komm woasibe nicole1982 SKG gegeorgiou90 omitsop Earthquake 123 stergios191919 Helen06 constansn Bleach_enjoyer charmander Albert.123 george777 bibliofagos Hecticism Paladin shuuu AggelikiGr Mammy Nun Pierre Bezukhov Τρελας123 giannhs2001 synthnightingale American Economist Antonia Alexandra eukleidhs1821 Magissoni Angie15 ένας τυχαίος tsiobieman Ariana2018 mermaid89 kost28 Scandal Unboxholics Φινεύς hirasawayui Dmzk Maynard chester20080 averel michaelsfak Don25 New member Clary Nikos05 Ευθυμος Intravenous_drug Fanimaid Doctorblue sofia! Ryuzaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Νομιζω πως τελικα ειναι το registration code, γιατι μπηκα στη σελιδα με τα αποτελεσματα και μου λεει πως δεν υπαρχουν ακομη διαθεσιμα αποτελεσματα, ενω με το student ID μου βγαζει: Student not found. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ppd3 Νεοφερμένο μέλος Η Ppd3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 20 Μαΐου 2017 στις 21:06 Η Ppd3 έγραψε: #842 20-05-17 21:06 οκ (πάντως εγω πέρσι που έδωσα αυτο ίσχυε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kostis-Palamas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Kostis-Palamas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 220 μηνύματα. 20 Μαΐου 2017 στις 21:31 Ο Kostis-Palamas: #843 20-05-17 21:31 καλα μπορω να ρωτησω και στην εξεταση αυριο ποιο ειναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ppd3 Νεοφερμένο μέλος Η Ppd3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 20 Μαΐου 2017 στις 21:33 Η Ppd3 έγραψε: #844 20-05-17 21:33 Καλή επιτυχία ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kostis-Palamas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Kostis-Palamas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 220 μηνύματα. 20 Μαΐου 2017 στις 22:05 Ο Kostis-Palamas: #845 20-05-17 22:05 να' σαι καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikosRMD Νεοφερμένο μέλος Ο NikosRMD αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 20 Μαΐου 2017 στις 23:52 Ο NikosRMD έγραψε: #846 20-05-17 23:52 Ποιος έδωσε MSU-CELP σήμερα;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lolosa Νεοφερμένο μέλος Ο Lolosa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 93 μηνύματα. 21 Μαΐου 2017 στις 01:40 Ο Lolosa έγραψε: #847 21-05-17 01:40 Αρχική Δημοσίευση από NikosRMD: Ποιος έδωσε MSU-CELP σήμερα;; Click για ανάπτυξη... Τι είναι αυτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πύρος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Πολιτισμού & Δημιουργικών Μέσων & Βιομηχανιών Θεσσαλίας (Βόλος). Έχει γράψει 1.739 μηνύματα. 25 Μαΐου 2017 στις 13:15 Ο Πύρος έγραψε: #848 25-05-17 13:15 Αρχική Δημοσίευση από stefaniat: Δεν ξέρω τι να κάνω, να γελάσω με την παμπονηρη αλλά πάντως πανέξυπνη στρατηγική σου κίνηση, ή να κλάψω που εγώ δε θα το σκεφτόμουν ΠΟΤΕ στη ζωή μου. Πόσο infp είμαι τέλος πάντων Click για ανάπτυξη... Βλακα ούτε εγω θα το σκεφτομουν όμως πριν 2 χρόνια που έδινα ecce είπα ότι έχω μετακομίσει και ότι έχασα όλους μου τους φίλους κλπ Έδωσα ECPE στις 21 και δεν τα πήγα καλά Κατά πάσα πιθανότητα έχω μείνει... Έκθεση καλή, όλα τα άλλα απαίσια εκτός του cloze. Ακουστικά που πάντα πιάνω από 80 και πάνω, βάζω στοίχημα ότι ούτε με τη βάση δεν τα έχω περάσει. Προφορικά έχουν μένει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 25 Μαΐου 2017 PanosGR Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Διεθνών & Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών Ο.Π.Α. (Αθήνα) και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.018 μηνύματα. 27 Μαΐου 2017 στις 10:05 Ο PanosGR έγραψε: #849 27-05-17 10:05 Αρχική Δημοσίευση από PanosGR: Σιγά σιγά, από ό,τι έχω καταλάβει, όπου γίνεται δεκτό το Cambridge γίνεται και το Michigan. Μίλησα με LSE & Imperial για summer school και δέχτηκαν το προφισιενσι του Μίσιγκαν. Αν το συζητήσετε, νομίζω οτι μπορεί να γίνει δεκτό και για Bachelor's degree. Click για ανάπτυξη... +ESADE Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.990 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2017 στις 22:53 Ο American Economist: #850 10-07-17 22:53 Το πήρα παιδιά το proficiency Cambridge ναιιιιιιιι Με έσωσαν το προφορικό,έκθεση,listening γιατί στην γραμματική δεν τα πήγα και τόσο καλά. Πήρα 204/230 και για το c2 ήθελα 200,δεν το πιστεύω ακόμα!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 10 Ιουλίου 2017 nikosss123 Νεοφερμένο μέλος Ο nikosss123 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2017 στις 23:27 Ο nikosss123: #851 10-07-17 23:27 Αρχική Δημοσίευση από fotisapple: Το πήρα παιδιά το proficiency Cambridge ναιιιιιιιι Με έσωσαν το προφορικό,έκθεση,listening γιατί στην γραμματική δεν τα πήγα και τόσο καλά. Πήρα 204/230 και για το c2 ήθελα 200,δεν το πιστεύω ακόμα!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... ουτε εγω το πιστευω Μπραβο παντως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.990 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2017 στις 23:30 Ο American Economist: #852 10-07-17 23:30 Το πήρες και εσύ; Μπράβο!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2017 στις 14:10 Η RafAspa94: #853 02-08-17 14:10 Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση και θα ήθελα πολύ να μου πείτε τη γνώμη σας. Πιστεύετε πως το michigan και δεν αναφέρομαι σε συγκεκριμένο επίπεδο έχει χαμηλότερο βαθμό δυσκολίας σε σύγκριση με το cambridge; Σας το ρωτάω, γιατί πολύ συνάδελφοι των αγγλικών ισχυρίζονται πως ένας δυνατός μαθητής θα πήγαινε κατευθείαν για Cambridge. Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 2 Αυγούστου 2017 Πύρος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Πολιτισμού & Δημιουργικών Μέσων & Βιομηχανιών Θεσσαλίας (Βόλος). Έχει γράψει 1.739 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2017 στις 14:34 Ο Πύρος έγραψε: #854 02-08-17 14:34 Αρχική Δημοσίευση από Ραφαέλα33847: Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση και θα ήθελα πολύ να μου πείτε τη γνώμη σας. Πιστεύετε πως το michigan και δεν αναφέρομαι σε συγκεκριμένο επίπεδο έχει χαμηλότερο βαθμό δυσκολίας σε σύγκριση με το cambridge; Σας το ρωτάω, γιατί πολύ συνάδελφοι των αγγλικών ισχυρίζονται πως ένας δυνατός μαθητής θα πήγαινε κατευθείαν για Cambridge. Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Click για ανάπτυξη... Πραγματικά μη τα ακούς αυτά.. χαζομάρες είναι... Και τα δύο είναι αξιόλογα πτυχία. Ναι, είναι δυσκολότερο λίγο το Cambridge, λόγω της δομής των ασκήσεων,πρακτικά όμως οι γνώσεις και το επίπεδο είναι ολο ιδια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Meow Νεοφερμένο μέλος Ο Meow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 117 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2017 στις 16:30 Ο Meow έγραψε: #855 02-08-17 16:30 Απ' ότι ξέρω το Cambridge είναι καλύτερο για μεγαλύτερες ηλικίες άσχετα που το δίνουν και παιδιά στην ηλικία μας και επίσης πια οι συμμετοχές για αυτό έχουν πέσει καθώς υπάρχουν "καλύτερα" ισάξια πτυχία με αυτό, πιο ανταγωνιστικά και ελκυστικά (σε δομή, δυσκολία, τιμή, κτλ). Έχω ακούσει πολλούς που το θέλουν γιατί θεωρείται "δυσκολότερο" για το κύρος αλλά πραγματικά για μένα δεν σημαίνει κάτι παραπάνω από ένα άλλο ισάξια του, που αναγνωρίζεται όπου κ' αυτό. Μπορεί να είναι λίγο πιο δύσκολο λόγω της δομής του αλλά είναι και τι ταιριάζει στον καθέναν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φινεύς Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 333 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2017 στις 19:56 Ο Φινεύς έγραψε: #856 02-08-17 19:56 Δε μπορείς όμως να αγνοήσεις και το γεγονός πως αν κοιτάξεις τις περισσότερες ιστοσελίδες πανεπιστημίων στη Μεγάλη Βρετανία δέχονται μόνο Cambridge, PTE academical (εκτός από IELTS, TOELF). Σόρρυ αν είμαι οφφ αλλά ήθελα να το πω γιατί θα έσκαγα. Δεν έχω διάθεση να προσβάλω κανένα, οκ; Γιατί μου έχει τύχει σε αρκετές περιπτώσεις αυτή η άποψη να επιφέρει τσακωμούς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Meow Νεοφερμένο μέλος Ο Meow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 117 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2017 στις 20:37 Ο Meow έγραψε: #857 02-08-17 20:37 Δεν το 'ξέρα αυτό! Αλλά απ' όσο ξέρω συνήθως όποιος χρειαστεί να φύγει πχ για Αγγλία απλά μερικούς μήνες πριν, κάνει μαθήματα για πχ το TOEFL (που προανέφερες), το οποίο δεν είναι δύσκολο να το πάρει κάποιος που κατέχει γνώσεις proficiency, για να αποδείξει ότι ξέρει τη γλώσσα, οπότε προσωπικά πιστεύω ότι δεν υπάρχει μεγάλο πρόβλημα σχετικά με αυτό (μπορεί και να κάνω λάθος, δεν θυμάμαι ακριβώς)! Δεν ξέρω αν είσαι οφφ και επίσης εννοείται δεν προσέβαλες κανέναν, απλός την αποψή σου είπες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φινεύς Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 333 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2017 στις 22:48 Ο Φινεύς έγραψε: #858 02-08-17 22:48 Όντως. Κατά τη γνώμη μου λιγο άχρηστα τέτοια πτυχία αν σκοπεύεις να φύγεις για εξωτερικό. Δίνεις ενα IELTS ή TOEFL και ησυχάζεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Meow Νεοφερμένο μέλος Ο Meow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 117 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2017 στις 23:43 Ο Meow έγραψε: #859 02-08-17 23:43 Ειδικά αν δεν ξέρεις αν θα φύγεις έξω, δεν χρειάζεται να ζορίζεσαι να το πάρεις ντε και καλά αν τα καταφέρνεις με κάποιο άλλο που σου ταιριάζει ίσως περισσότερο. Αλλά είναι επιλογή του καθενός τι θέλει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mechikos1991 Νεοφερμένο μέλος Ο mechikos1991 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 3 Μαΐου 2018 στις 19:44 Ο mechikos1991: #860 03-05-18 19:44 Ποιά είναι η γνώμη σας για το lrn esolnet c2? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 42 43 44 45 46 Επόμενη First Προηγούμενη 43 από 46 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 43 από 46 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 97 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty cinephilee violetta123 Drscientist m.b. EleniPapa! Argyrisar Εριφύλη voοdoο BatGuin iminspain Entropy24 ioanna2007 Leo komm woasibe nicole1982 SKG gegeorgiou90 omitsop Earthquake 123 stergios191919 Helen06 constansn Bleach_enjoyer charmander Albert.123 george777 bibliofagos Hecticism Paladin shuuu AggelikiGr Mammy Nun Pierre Bezukhov Τρελας123 giannhs2001 synthnightingale American Economist Antonia Alexandra eukleidhs1821 Magissoni Angie15 ένας τυχαίος tsiobieman Ariana2018 mermaid89 kost28 Scandal Unboxholics Φινεύς hirasawayui Dmzk Maynard chester20080 averel michaelsfak Don25 New member Clary Nikos05 Ευθυμος Intravenous_drug Fanimaid Doctorblue sofia! Ryuzaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
οκ (πάντως εγω πέρσι που έδωσα αυτο ίσχυε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kostis-Palamas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Kostis-Palamas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 220 μηνύματα. 20 Μαΐου 2017 στις 21:31 Ο Kostis-Palamas: #843 20-05-17 21:31 καλα μπορω να ρωτησω και στην εξεταση αυριο ποιο ειναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ppd3 Νεοφερμένο μέλος Η Ppd3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 20 Μαΐου 2017 στις 21:33 Η Ppd3 έγραψε: #844 20-05-17 21:33 Καλή επιτυχία ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kostis-Palamas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Kostis-Palamas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 220 μηνύματα. 20 Μαΐου 2017 στις 22:05 Ο Kostis-Palamas: #845 20-05-17 22:05 να' σαι καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikosRMD Νεοφερμένο μέλος Ο NikosRMD αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 20 Μαΐου 2017 στις 23:52 Ο NikosRMD έγραψε: #846 20-05-17 23:52 Ποιος έδωσε MSU-CELP σήμερα;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lolosa Νεοφερμένο μέλος Ο Lolosa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 93 μηνύματα. 21 Μαΐου 2017 στις 01:40 Ο Lolosa έγραψε: #847 21-05-17 01:40 Αρχική Δημοσίευση από NikosRMD: Ποιος έδωσε MSU-CELP σήμερα;; Click για ανάπτυξη... Τι είναι αυτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πύρος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Πολιτισμού & Δημιουργικών Μέσων & Βιομηχανιών Θεσσαλίας (Βόλος). Έχει γράψει 1.739 μηνύματα. 25 Μαΐου 2017 στις 13:15 Ο Πύρος έγραψε: #848 25-05-17 13:15 Αρχική Δημοσίευση από stefaniat: Δεν ξέρω τι να κάνω, να γελάσω με την παμπονηρη αλλά πάντως πανέξυπνη στρατηγική σου κίνηση, ή να κλάψω που εγώ δε θα το σκεφτόμουν ΠΟΤΕ στη ζωή μου. Πόσο infp είμαι τέλος πάντων Click για ανάπτυξη... Βλακα ούτε εγω θα το σκεφτομουν όμως πριν 2 χρόνια που έδινα ecce είπα ότι έχω μετακομίσει και ότι έχασα όλους μου τους φίλους κλπ Έδωσα ECPE στις 21 και δεν τα πήγα καλά Κατά πάσα πιθανότητα έχω μείνει... Έκθεση καλή, όλα τα άλλα απαίσια εκτός του cloze. Ακουστικά που πάντα πιάνω από 80 και πάνω, βάζω στοίχημα ότι ούτε με τη βάση δεν τα έχω περάσει. Προφορικά έχουν μένει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 25 Μαΐου 2017 PanosGR Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Διεθνών & Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών Ο.Π.Α. (Αθήνα) και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.018 μηνύματα. 27 Μαΐου 2017 στις 10:05 Ο PanosGR έγραψε: #849 27-05-17 10:05 Αρχική Δημοσίευση από PanosGR: Σιγά σιγά, από ό,τι έχω καταλάβει, όπου γίνεται δεκτό το Cambridge γίνεται και το Michigan. Μίλησα με LSE & Imperial για summer school και δέχτηκαν το προφισιενσι του Μίσιγκαν. Αν το συζητήσετε, νομίζω οτι μπορεί να γίνει δεκτό και για Bachelor's degree. Click για ανάπτυξη... +ESADE Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.990 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2017 στις 22:53 Ο American Economist: #850 10-07-17 22:53 Το πήρα παιδιά το proficiency Cambridge ναιιιιιιιι Με έσωσαν το προφορικό,έκθεση,listening γιατί στην γραμματική δεν τα πήγα και τόσο καλά. Πήρα 204/230 και για το c2 ήθελα 200,δεν το πιστεύω ακόμα!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 10 Ιουλίου 2017 nikosss123 Νεοφερμένο μέλος Ο nikosss123 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2017 στις 23:27 Ο nikosss123: #851 10-07-17 23:27 Αρχική Δημοσίευση από fotisapple: Το πήρα παιδιά το proficiency Cambridge ναιιιιιιιι Με έσωσαν το προφορικό,έκθεση,listening γιατί στην γραμματική δεν τα πήγα και τόσο καλά. Πήρα 204/230 και για το c2 ήθελα 200,δεν το πιστεύω ακόμα!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... ουτε εγω το πιστευω Μπραβο παντως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.990 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2017 στις 23:30 Ο American Economist: #852 10-07-17 23:30 Το πήρες και εσύ; Μπράβο!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2017 στις 14:10 Η RafAspa94: #853 02-08-17 14:10 Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση και θα ήθελα πολύ να μου πείτε τη γνώμη σας. Πιστεύετε πως το michigan και δεν αναφέρομαι σε συγκεκριμένο επίπεδο έχει χαμηλότερο βαθμό δυσκολίας σε σύγκριση με το cambridge; Σας το ρωτάω, γιατί πολύ συνάδελφοι των αγγλικών ισχυρίζονται πως ένας δυνατός μαθητής θα πήγαινε κατευθείαν για Cambridge. Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 2 Αυγούστου 2017 Πύρος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Πολιτισμού & Δημιουργικών Μέσων & Βιομηχανιών Θεσσαλίας (Βόλος). Έχει γράψει 1.739 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2017 στις 14:34 Ο Πύρος έγραψε: #854 02-08-17 14:34 Αρχική Δημοσίευση από Ραφαέλα33847: Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση και θα ήθελα πολύ να μου πείτε τη γνώμη σας. Πιστεύετε πως το michigan και δεν αναφέρομαι σε συγκεκριμένο επίπεδο έχει χαμηλότερο βαθμό δυσκολίας σε σύγκριση με το cambridge; Σας το ρωτάω, γιατί πολύ συνάδελφοι των αγγλικών ισχυρίζονται πως ένας δυνατός μαθητής θα πήγαινε κατευθείαν για Cambridge. Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Click για ανάπτυξη... Πραγματικά μη τα ακούς αυτά.. χαζομάρες είναι... Και τα δύο είναι αξιόλογα πτυχία. Ναι, είναι δυσκολότερο λίγο το Cambridge, λόγω της δομής των ασκήσεων,πρακτικά όμως οι γνώσεις και το επίπεδο είναι ολο ιδια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Meow Νεοφερμένο μέλος Ο Meow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 117 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2017 στις 16:30 Ο Meow έγραψε: #855 02-08-17 16:30 Απ' ότι ξέρω το Cambridge είναι καλύτερο για μεγαλύτερες ηλικίες άσχετα που το δίνουν και παιδιά στην ηλικία μας και επίσης πια οι συμμετοχές για αυτό έχουν πέσει καθώς υπάρχουν "καλύτερα" ισάξια πτυχία με αυτό, πιο ανταγωνιστικά και ελκυστικά (σε δομή, δυσκολία, τιμή, κτλ). Έχω ακούσει πολλούς που το θέλουν γιατί θεωρείται "δυσκολότερο" για το κύρος αλλά πραγματικά για μένα δεν σημαίνει κάτι παραπάνω από ένα άλλο ισάξια του, που αναγνωρίζεται όπου κ' αυτό. Μπορεί να είναι λίγο πιο δύσκολο λόγω της δομής του αλλά είναι και τι ταιριάζει στον καθέναν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φινεύς Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 333 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2017 στις 19:56 Ο Φινεύς έγραψε: #856 02-08-17 19:56 Δε μπορείς όμως να αγνοήσεις και το γεγονός πως αν κοιτάξεις τις περισσότερες ιστοσελίδες πανεπιστημίων στη Μεγάλη Βρετανία δέχονται μόνο Cambridge, PTE academical (εκτός από IELTS, TOELF). Σόρρυ αν είμαι οφφ αλλά ήθελα να το πω γιατί θα έσκαγα. Δεν έχω διάθεση να προσβάλω κανένα, οκ; Γιατί μου έχει τύχει σε αρκετές περιπτώσεις αυτή η άποψη να επιφέρει τσακωμούς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Meow Νεοφερμένο μέλος Ο Meow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 117 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2017 στις 20:37 Ο Meow έγραψε: #857 02-08-17 20:37 Δεν το 'ξέρα αυτό! Αλλά απ' όσο ξέρω συνήθως όποιος χρειαστεί να φύγει πχ για Αγγλία απλά μερικούς μήνες πριν, κάνει μαθήματα για πχ το TOEFL (που προανέφερες), το οποίο δεν είναι δύσκολο να το πάρει κάποιος που κατέχει γνώσεις proficiency, για να αποδείξει ότι ξέρει τη γλώσσα, οπότε προσωπικά πιστεύω ότι δεν υπάρχει μεγάλο πρόβλημα σχετικά με αυτό (μπορεί και να κάνω λάθος, δεν θυμάμαι ακριβώς)! Δεν ξέρω αν είσαι οφφ και επίσης εννοείται δεν προσέβαλες κανέναν, απλός την αποψή σου είπες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φινεύς Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 333 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2017 στις 22:48 Ο Φινεύς έγραψε: #858 02-08-17 22:48 Όντως. Κατά τη γνώμη μου λιγο άχρηστα τέτοια πτυχία αν σκοπεύεις να φύγεις για εξωτερικό. Δίνεις ενα IELTS ή TOEFL και ησυχάζεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Meow Νεοφερμένο μέλος Ο Meow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 117 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2017 στις 23:43 Ο Meow έγραψε: #859 02-08-17 23:43 Ειδικά αν δεν ξέρεις αν θα φύγεις έξω, δεν χρειάζεται να ζορίζεσαι να το πάρεις ντε και καλά αν τα καταφέρνεις με κάποιο άλλο που σου ταιριάζει ίσως περισσότερο. Αλλά είναι επιλογή του καθενός τι θέλει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mechikos1991 Νεοφερμένο μέλος Ο mechikos1991 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 3 Μαΐου 2018 στις 19:44 Ο mechikos1991: #860 03-05-18 19:44 Ποιά είναι η γνώμη σας για το lrn esolnet c2? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 42 43 44 45 46 Επόμενη First Προηγούμενη 43 από 46 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 43 από 46 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 97 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty cinephilee violetta123 Drscientist m.b. EleniPapa! Argyrisar Εριφύλη voοdoο BatGuin iminspain Entropy24 ioanna2007 Leo komm woasibe nicole1982 SKG gegeorgiou90 omitsop Earthquake 123 stergios191919 Helen06 constansn Bleach_enjoyer charmander Albert.123 george777 bibliofagos Hecticism Paladin shuuu AggelikiGr Mammy Nun Pierre Bezukhov Τρελας123 giannhs2001 synthnightingale American Economist Antonia Alexandra eukleidhs1821 Magissoni Angie15 ένας τυχαίος tsiobieman Ariana2018 mermaid89 kost28 Scandal Unboxholics Φινεύς hirasawayui Dmzk Maynard chester20080 averel michaelsfak Don25 New member Clary Nikos05 Ευθυμος Intravenous_drug Fanimaid Doctorblue sofia! Ryuzaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
καλα μπορω να ρωτησω και στην εξεταση αυριο ποιο ειναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ppd3 Νεοφερμένο μέλος Η Ppd3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 20 Μαΐου 2017 στις 21:33 Η Ppd3 έγραψε: #844 20-05-17 21:33 Καλή επιτυχία ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kostis-Palamas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Kostis-Palamas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 220 μηνύματα. 20 Μαΐου 2017 στις 22:05 Ο Kostis-Palamas: #845 20-05-17 22:05 να' σαι καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikosRMD Νεοφερμένο μέλος Ο NikosRMD αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 20 Μαΐου 2017 στις 23:52 Ο NikosRMD έγραψε: #846 20-05-17 23:52 Ποιος έδωσε MSU-CELP σήμερα;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lolosa Νεοφερμένο μέλος Ο Lolosa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 93 μηνύματα. 21 Μαΐου 2017 στις 01:40 Ο Lolosa έγραψε: #847 21-05-17 01:40 Αρχική Δημοσίευση από NikosRMD: Ποιος έδωσε MSU-CELP σήμερα;; Click για ανάπτυξη... Τι είναι αυτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πύρος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Πολιτισμού & Δημιουργικών Μέσων & Βιομηχανιών Θεσσαλίας (Βόλος). Έχει γράψει 1.739 μηνύματα. 25 Μαΐου 2017 στις 13:15 Ο Πύρος έγραψε: #848 25-05-17 13:15 Αρχική Δημοσίευση από stefaniat: Δεν ξέρω τι να κάνω, να γελάσω με την παμπονηρη αλλά πάντως πανέξυπνη στρατηγική σου κίνηση, ή να κλάψω που εγώ δε θα το σκεφτόμουν ΠΟΤΕ στη ζωή μου. Πόσο infp είμαι τέλος πάντων Click για ανάπτυξη... Βλακα ούτε εγω θα το σκεφτομουν όμως πριν 2 χρόνια που έδινα ecce είπα ότι έχω μετακομίσει και ότι έχασα όλους μου τους φίλους κλπ Έδωσα ECPE στις 21 και δεν τα πήγα καλά Κατά πάσα πιθανότητα έχω μείνει... Έκθεση καλή, όλα τα άλλα απαίσια εκτός του cloze. Ακουστικά που πάντα πιάνω από 80 και πάνω, βάζω στοίχημα ότι ούτε με τη βάση δεν τα έχω περάσει. Προφορικά έχουν μένει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 25 Μαΐου 2017 PanosGR Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Διεθνών & Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών Ο.Π.Α. (Αθήνα) και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.018 μηνύματα. 27 Μαΐου 2017 στις 10:05 Ο PanosGR έγραψε: #849 27-05-17 10:05 Αρχική Δημοσίευση από PanosGR: Σιγά σιγά, από ό,τι έχω καταλάβει, όπου γίνεται δεκτό το Cambridge γίνεται και το Michigan. Μίλησα με LSE & Imperial για summer school και δέχτηκαν το προφισιενσι του Μίσιγκαν. Αν το συζητήσετε, νομίζω οτι μπορεί να γίνει δεκτό και για Bachelor's degree. Click για ανάπτυξη... +ESADE Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.990 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2017 στις 22:53 Ο American Economist: #850 10-07-17 22:53 Το πήρα παιδιά το proficiency Cambridge ναιιιιιιιι Με έσωσαν το προφορικό,έκθεση,listening γιατί στην γραμματική δεν τα πήγα και τόσο καλά. Πήρα 204/230 και για το c2 ήθελα 200,δεν το πιστεύω ακόμα!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 10 Ιουλίου 2017 nikosss123 Νεοφερμένο μέλος Ο nikosss123 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2017 στις 23:27 Ο nikosss123: #851 10-07-17 23:27 Αρχική Δημοσίευση από fotisapple: Το πήρα παιδιά το proficiency Cambridge ναιιιιιιιι Με έσωσαν το προφορικό,έκθεση,listening γιατί στην γραμματική δεν τα πήγα και τόσο καλά. Πήρα 204/230 και για το c2 ήθελα 200,δεν το πιστεύω ακόμα!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... ουτε εγω το πιστευω Μπραβο παντως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.990 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2017 στις 23:30 Ο American Economist: #852 10-07-17 23:30 Το πήρες και εσύ; Μπράβο!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2017 στις 14:10 Η RafAspa94: #853 02-08-17 14:10 Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση και θα ήθελα πολύ να μου πείτε τη γνώμη σας. Πιστεύετε πως το michigan και δεν αναφέρομαι σε συγκεκριμένο επίπεδο έχει χαμηλότερο βαθμό δυσκολίας σε σύγκριση με το cambridge; Σας το ρωτάω, γιατί πολύ συνάδελφοι των αγγλικών ισχυρίζονται πως ένας δυνατός μαθητής θα πήγαινε κατευθείαν για Cambridge. Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 2 Αυγούστου 2017 Πύρος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Πολιτισμού & Δημιουργικών Μέσων & Βιομηχανιών Θεσσαλίας (Βόλος). Έχει γράψει 1.739 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2017 στις 14:34 Ο Πύρος έγραψε: #854 02-08-17 14:34 Αρχική Δημοσίευση από Ραφαέλα33847: Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση και θα ήθελα πολύ να μου πείτε τη γνώμη σας. Πιστεύετε πως το michigan και δεν αναφέρομαι σε συγκεκριμένο επίπεδο έχει χαμηλότερο βαθμό δυσκολίας σε σύγκριση με το cambridge; Σας το ρωτάω, γιατί πολύ συνάδελφοι των αγγλικών ισχυρίζονται πως ένας δυνατός μαθητής θα πήγαινε κατευθείαν για Cambridge. Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Click για ανάπτυξη... Πραγματικά μη τα ακούς αυτά.. χαζομάρες είναι... Και τα δύο είναι αξιόλογα πτυχία. Ναι, είναι δυσκολότερο λίγο το Cambridge, λόγω της δομής των ασκήσεων,πρακτικά όμως οι γνώσεις και το επίπεδο είναι ολο ιδια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Meow Νεοφερμένο μέλος Ο Meow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 117 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2017 στις 16:30 Ο Meow έγραψε: #855 02-08-17 16:30 Απ' ότι ξέρω το Cambridge είναι καλύτερο για μεγαλύτερες ηλικίες άσχετα που το δίνουν και παιδιά στην ηλικία μας και επίσης πια οι συμμετοχές για αυτό έχουν πέσει καθώς υπάρχουν "καλύτερα" ισάξια πτυχία με αυτό, πιο ανταγωνιστικά και ελκυστικά (σε δομή, δυσκολία, τιμή, κτλ). Έχω ακούσει πολλούς που το θέλουν γιατί θεωρείται "δυσκολότερο" για το κύρος αλλά πραγματικά για μένα δεν σημαίνει κάτι παραπάνω από ένα άλλο ισάξια του, που αναγνωρίζεται όπου κ' αυτό. Μπορεί να είναι λίγο πιο δύσκολο λόγω της δομής του αλλά είναι και τι ταιριάζει στον καθέναν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φινεύς Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 333 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2017 στις 19:56 Ο Φινεύς έγραψε: #856 02-08-17 19:56 Δε μπορείς όμως να αγνοήσεις και το γεγονός πως αν κοιτάξεις τις περισσότερες ιστοσελίδες πανεπιστημίων στη Μεγάλη Βρετανία δέχονται μόνο Cambridge, PTE academical (εκτός από IELTS, TOELF). Σόρρυ αν είμαι οφφ αλλά ήθελα να το πω γιατί θα έσκαγα. Δεν έχω διάθεση να προσβάλω κανένα, οκ; Γιατί μου έχει τύχει σε αρκετές περιπτώσεις αυτή η άποψη να επιφέρει τσακωμούς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Meow Νεοφερμένο μέλος Ο Meow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 117 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2017 στις 20:37 Ο Meow έγραψε: #857 02-08-17 20:37 Δεν το 'ξέρα αυτό! Αλλά απ' όσο ξέρω συνήθως όποιος χρειαστεί να φύγει πχ για Αγγλία απλά μερικούς μήνες πριν, κάνει μαθήματα για πχ το TOEFL (που προανέφερες), το οποίο δεν είναι δύσκολο να το πάρει κάποιος που κατέχει γνώσεις proficiency, για να αποδείξει ότι ξέρει τη γλώσσα, οπότε προσωπικά πιστεύω ότι δεν υπάρχει μεγάλο πρόβλημα σχετικά με αυτό (μπορεί και να κάνω λάθος, δεν θυμάμαι ακριβώς)! Δεν ξέρω αν είσαι οφφ και επίσης εννοείται δεν προσέβαλες κανέναν, απλός την αποψή σου είπες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φινεύς Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 333 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2017 στις 22:48 Ο Φινεύς έγραψε: #858 02-08-17 22:48 Όντως. Κατά τη γνώμη μου λιγο άχρηστα τέτοια πτυχία αν σκοπεύεις να φύγεις για εξωτερικό. Δίνεις ενα IELTS ή TOEFL και ησυχάζεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Meow Νεοφερμένο μέλος Ο Meow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 117 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2017 στις 23:43 Ο Meow έγραψε: #859 02-08-17 23:43 Ειδικά αν δεν ξέρεις αν θα φύγεις έξω, δεν χρειάζεται να ζορίζεσαι να το πάρεις ντε και καλά αν τα καταφέρνεις με κάποιο άλλο που σου ταιριάζει ίσως περισσότερο. Αλλά είναι επιλογή του καθενός τι θέλει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mechikos1991 Νεοφερμένο μέλος Ο mechikos1991 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 3 Μαΐου 2018 στις 19:44 Ο mechikos1991: #860 03-05-18 19:44 Ποιά είναι η γνώμη σας για το lrn esolnet c2? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 42 43 44 45 46 Επόμενη First Προηγούμενη 43 από 46 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 43 από 46 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 97 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty cinephilee violetta123 Drscientist m.b. EleniPapa! Argyrisar Εριφύλη voοdoο BatGuin iminspain Entropy24 ioanna2007 Leo komm woasibe nicole1982 SKG gegeorgiou90 omitsop Earthquake 123 stergios191919 Helen06 constansn Bleach_enjoyer charmander Albert.123 george777 bibliofagos Hecticism Paladin shuuu AggelikiGr Mammy Nun Pierre Bezukhov Τρελας123 giannhs2001 synthnightingale American Economist Antonia Alexandra eukleidhs1821 Magissoni Angie15 ένας τυχαίος tsiobieman Ariana2018 mermaid89 kost28 Scandal Unboxholics Φινεύς hirasawayui Dmzk Maynard chester20080 averel michaelsfak Don25 New member Clary Nikos05 Ευθυμος Intravenous_drug Fanimaid Doctorblue sofia! Ryuzaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλή επιτυχία ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kostis-Palamas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Kostis-Palamas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 220 μηνύματα. 20 Μαΐου 2017 στις 22:05 Ο Kostis-Palamas: #845 20-05-17 22:05 να' σαι καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikosRMD Νεοφερμένο μέλος Ο NikosRMD αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 20 Μαΐου 2017 στις 23:52 Ο NikosRMD έγραψε: #846 20-05-17 23:52 Ποιος έδωσε MSU-CELP σήμερα;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lolosa Νεοφερμένο μέλος Ο Lolosa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 93 μηνύματα. 21 Μαΐου 2017 στις 01:40 Ο Lolosa έγραψε: #847 21-05-17 01:40 Αρχική Δημοσίευση από NikosRMD: Ποιος έδωσε MSU-CELP σήμερα;; Click για ανάπτυξη... Τι είναι αυτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πύρος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Πολιτισμού & Δημιουργικών Μέσων & Βιομηχανιών Θεσσαλίας (Βόλος). Έχει γράψει 1.739 μηνύματα. 25 Μαΐου 2017 στις 13:15 Ο Πύρος έγραψε: #848 25-05-17 13:15 Αρχική Δημοσίευση από stefaniat: Δεν ξέρω τι να κάνω, να γελάσω με την παμπονηρη αλλά πάντως πανέξυπνη στρατηγική σου κίνηση, ή να κλάψω που εγώ δε θα το σκεφτόμουν ΠΟΤΕ στη ζωή μου. Πόσο infp είμαι τέλος πάντων Click για ανάπτυξη... Βλακα ούτε εγω θα το σκεφτομουν όμως πριν 2 χρόνια που έδινα ecce είπα ότι έχω μετακομίσει και ότι έχασα όλους μου τους φίλους κλπ Έδωσα ECPE στις 21 και δεν τα πήγα καλά Κατά πάσα πιθανότητα έχω μείνει... Έκθεση καλή, όλα τα άλλα απαίσια εκτός του cloze. Ακουστικά που πάντα πιάνω από 80 και πάνω, βάζω στοίχημα ότι ούτε με τη βάση δεν τα έχω περάσει. Προφορικά έχουν μένει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 25 Μαΐου 2017 PanosGR Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Διεθνών & Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών Ο.Π.Α. (Αθήνα) και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.018 μηνύματα. 27 Μαΐου 2017 στις 10:05 Ο PanosGR έγραψε: #849 27-05-17 10:05 Αρχική Δημοσίευση από PanosGR: Σιγά σιγά, από ό,τι έχω καταλάβει, όπου γίνεται δεκτό το Cambridge γίνεται και το Michigan. Μίλησα με LSE & Imperial για summer school και δέχτηκαν το προφισιενσι του Μίσιγκαν. Αν το συζητήσετε, νομίζω οτι μπορεί να γίνει δεκτό και για Bachelor's degree. Click για ανάπτυξη... +ESADE Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.990 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2017 στις 22:53 Ο American Economist: #850 10-07-17 22:53 Το πήρα παιδιά το proficiency Cambridge ναιιιιιιιι Με έσωσαν το προφορικό,έκθεση,listening γιατί στην γραμματική δεν τα πήγα και τόσο καλά. Πήρα 204/230 και για το c2 ήθελα 200,δεν το πιστεύω ακόμα!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 10 Ιουλίου 2017 nikosss123 Νεοφερμένο μέλος Ο nikosss123 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2017 στις 23:27 Ο nikosss123: #851 10-07-17 23:27 Αρχική Δημοσίευση από fotisapple: Το πήρα παιδιά το proficiency Cambridge ναιιιιιιιι Με έσωσαν το προφορικό,έκθεση,listening γιατί στην γραμματική δεν τα πήγα και τόσο καλά. Πήρα 204/230 και για το c2 ήθελα 200,δεν το πιστεύω ακόμα!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... ουτε εγω το πιστευω Μπραβο παντως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.990 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2017 στις 23:30 Ο American Economist: #852 10-07-17 23:30 Το πήρες και εσύ; Μπράβο!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2017 στις 14:10 Η RafAspa94: #853 02-08-17 14:10 Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση και θα ήθελα πολύ να μου πείτε τη γνώμη σας. Πιστεύετε πως το michigan και δεν αναφέρομαι σε συγκεκριμένο επίπεδο έχει χαμηλότερο βαθμό δυσκολίας σε σύγκριση με το cambridge; Σας το ρωτάω, γιατί πολύ συνάδελφοι των αγγλικών ισχυρίζονται πως ένας δυνατός μαθητής θα πήγαινε κατευθείαν για Cambridge. Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 2 Αυγούστου 2017 Πύρος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Πολιτισμού & Δημιουργικών Μέσων & Βιομηχανιών Θεσσαλίας (Βόλος). Έχει γράψει 1.739 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2017 στις 14:34 Ο Πύρος έγραψε: #854 02-08-17 14:34 Αρχική Δημοσίευση από Ραφαέλα33847: Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση και θα ήθελα πολύ να μου πείτε τη γνώμη σας. Πιστεύετε πως το michigan και δεν αναφέρομαι σε συγκεκριμένο επίπεδο έχει χαμηλότερο βαθμό δυσκολίας σε σύγκριση με το cambridge; Σας το ρωτάω, γιατί πολύ συνάδελφοι των αγγλικών ισχυρίζονται πως ένας δυνατός μαθητής θα πήγαινε κατευθείαν για Cambridge. Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Click για ανάπτυξη... Πραγματικά μη τα ακούς αυτά.. χαζομάρες είναι... Και τα δύο είναι αξιόλογα πτυχία. Ναι, είναι δυσκολότερο λίγο το Cambridge, λόγω της δομής των ασκήσεων,πρακτικά όμως οι γνώσεις και το επίπεδο είναι ολο ιδια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Meow Νεοφερμένο μέλος Ο Meow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 117 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2017 στις 16:30 Ο Meow έγραψε: #855 02-08-17 16:30 Απ' ότι ξέρω το Cambridge είναι καλύτερο για μεγαλύτερες ηλικίες άσχετα που το δίνουν και παιδιά στην ηλικία μας και επίσης πια οι συμμετοχές για αυτό έχουν πέσει καθώς υπάρχουν "καλύτερα" ισάξια πτυχία με αυτό, πιο ανταγωνιστικά και ελκυστικά (σε δομή, δυσκολία, τιμή, κτλ). Έχω ακούσει πολλούς που το θέλουν γιατί θεωρείται "δυσκολότερο" για το κύρος αλλά πραγματικά για μένα δεν σημαίνει κάτι παραπάνω από ένα άλλο ισάξια του, που αναγνωρίζεται όπου κ' αυτό. Μπορεί να είναι λίγο πιο δύσκολο λόγω της δομής του αλλά είναι και τι ταιριάζει στον καθέναν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φινεύς Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 333 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2017 στις 19:56 Ο Φινεύς έγραψε: #856 02-08-17 19:56 Δε μπορείς όμως να αγνοήσεις και το γεγονός πως αν κοιτάξεις τις περισσότερες ιστοσελίδες πανεπιστημίων στη Μεγάλη Βρετανία δέχονται μόνο Cambridge, PTE academical (εκτός από IELTS, TOELF). Σόρρυ αν είμαι οφφ αλλά ήθελα να το πω γιατί θα έσκαγα. Δεν έχω διάθεση να προσβάλω κανένα, οκ; Γιατί μου έχει τύχει σε αρκετές περιπτώσεις αυτή η άποψη να επιφέρει τσακωμούς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Meow Νεοφερμένο μέλος Ο Meow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 117 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2017 στις 20:37 Ο Meow έγραψε: #857 02-08-17 20:37 Δεν το 'ξέρα αυτό! Αλλά απ' όσο ξέρω συνήθως όποιος χρειαστεί να φύγει πχ για Αγγλία απλά μερικούς μήνες πριν, κάνει μαθήματα για πχ το TOEFL (που προανέφερες), το οποίο δεν είναι δύσκολο να το πάρει κάποιος που κατέχει γνώσεις proficiency, για να αποδείξει ότι ξέρει τη γλώσσα, οπότε προσωπικά πιστεύω ότι δεν υπάρχει μεγάλο πρόβλημα σχετικά με αυτό (μπορεί και να κάνω λάθος, δεν θυμάμαι ακριβώς)! Δεν ξέρω αν είσαι οφφ και επίσης εννοείται δεν προσέβαλες κανέναν, απλός την αποψή σου είπες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φινεύς Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 333 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2017 στις 22:48 Ο Φινεύς έγραψε: #858 02-08-17 22:48 Όντως. Κατά τη γνώμη μου λιγο άχρηστα τέτοια πτυχία αν σκοπεύεις να φύγεις για εξωτερικό. Δίνεις ενα IELTS ή TOEFL και ησυχάζεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Meow Νεοφερμένο μέλος Ο Meow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 117 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2017 στις 23:43 Ο Meow έγραψε: #859 02-08-17 23:43 Ειδικά αν δεν ξέρεις αν θα φύγεις έξω, δεν χρειάζεται να ζορίζεσαι να το πάρεις ντε και καλά αν τα καταφέρνεις με κάποιο άλλο που σου ταιριάζει ίσως περισσότερο. Αλλά είναι επιλογή του καθενός τι θέλει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mechikos1991 Νεοφερμένο μέλος Ο mechikos1991 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 3 Μαΐου 2018 στις 19:44 Ο mechikos1991: #860 03-05-18 19:44 Ποιά είναι η γνώμη σας για το lrn esolnet c2? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 42 43 44 45 46 Επόμενη First Προηγούμενη 43 από 46 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 43 από 46 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 97 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty cinephilee violetta123 Drscientist m.b. EleniPapa! Argyrisar Εριφύλη voοdoο BatGuin iminspain Entropy24 ioanna2007 Leo komm woasibe nicole1982 SKG gegeorgiou90 omitsop Earthquake 123 stergios191919 Helen06 constansn Bleach_enjoyer charmander Albert.123 george777 bibliofagos Hecticism Paladin shuuu AggelikiGr Mammy Nun Pierre Bezukhov Τρελας123 giannhs2001 synthnightingale American Economist Antonia Alexandra eukleidhs1821 Magissoni Angie15 ένας τυχαίος tsiobieman Ariana2018 mermaid89 kost28 Scandal Unboxholics Φινεύς hirasawayui Dmzk Maynard chester20080 averel michaelsfak Don25 New member Clary Nikos05 Ευθυμος Intravenous_drug Fanimaid Doctorblue sofia! Ryuzaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
να' σαι καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NikosRMD Νεοφερμένο μέλος Ο NikosRMD αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 20 Μαΐου 2017 στις 23:52 Ο NikosRMD έγραψε: #846 20-05-17 23:52 Ποιος έδωσε MSU-CELP σήμερα;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lolosa Νεοφερμένο μέλος Ο Lolosa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 93 μηνύματα. 21 Μαΐου 2017 στις 01:40 Ο Lolosa έγραψε: #847 21-05-17 01:40 Αρχική Δημοσίευση από NikosRMD: Ποιος έδωσε MSU-CELP σήμερα;; Click για ανάπτυξη... Τι είναι αυτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πύρος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Πολιτισμού & Δημιουργικών Μέσων & Βιομηχανιών Θεσσαλίας (Βόλος). Έχει γράψει 1.739 μηνύματα. 25 Μαΐου 2017 στις 13:15 Ο Πύρος έγραψε: #848 25-05-17 13:15 Αρχική Δημοσίευση από stefaniat: Δεν ξέρω τι να κάνω, να γελάσω με την παμπονηρη αλλά πάντως πανέξυπνη στρατηγική σου κίνηση, ή να κλάψω που εγώ δε θα το σκεφτόμουν ΠΟΤΕ στη ζωή μου. Πόσο infp είμαι τέλος πάντων Click για ανάπτυξη... Βλακα ούτε εγω θα το σκεφτομουν όμως πριν 2 χρόνια που έδινα ecce είπα ότι έχω μετακομίσει και ότι έχασα όλους μου τους φίλους κλπ Έδωσα ECPE στις 21 και δεν τα πήγα καλά Κατά πάσα πιθανότητα έχω μείνει... Έκθεση καλή, όλα τα άλλα απαίσια εκτός του cloze. Ακουστικά που πάντα πιάνω από 80 και πάνω, βάζω στοίχημα ότι ούτε με τη βάση δεν τα έχω περάσει. Προφορικά έχουν μένει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 25 Μαΐου 2017 PanosGR Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Διεθνών & Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών Ο.Π.Α. (Αθήνα) και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.018 μηνύματα. 27 Μαΐου 2017 στις 10:05 Ο PanosGR έγραψε: #849 27-05-17 10:05 Αρχική Δημοσίευση από PanosGR: Σιγά σιγά, από ό,τι έχω καταλάβει, όπου γίνεται δεκτό το Cambridge γίνεται και το Michigan. Μίλησα με LSE & Imperial για summer school και δέχτηκαν το προφισιενσι του Μίσιγκαν. Αν το συζητήσετε, νομίζω οτι μπορεί να γίνει δεκτό και για Bachelor's degree. Click για ανάπτυξη... +ESADE Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.990 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2017 στις 22:53 Ο American Economist: #850 10-07-17 22:53 Το πήρα παιδιά το proficiency Cambridge ναιιιιιιιι Με έσωσαν το προφορικό,έκθεση,listening γιατί στην γραμματική δεν τα πήγα και τόσο καλά. Πήρα 204/230 και για το c2 ήθελα 200,δεν το πιστεύω ακόμα!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 10 Ιουλίου 2017 nikosss123 Νεοφερμένο μέλος Ο nikosss123 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2017 στις 23:27 Ο nikosss123: #851 10-07-17 23:27 Αρχική Δημοσίευση από fotisapple: Το πήρα παιδιά το proficiency Cambridge ναιιιιιιιι Με έσωσαν το προφορικό,έκθεση,listening γιατί στην γραμματική δεν τα πήγα και τόσο καλά. Πήρα 204/230 και για το c2 ήθελα 200,δεν το πιστεύω ακόμα!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... ουτε εγω το πιστευω Μπραβο παντως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.990 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2017 στις 23:30 Ο American Economist: #852 10-07-17 23:30 Το πήρες και εσύ; Μπράβο!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2017 στις 14:10 Η RafAspa94: #853 02-08-17 14:10 Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση και θα ήθελα πολύ να μου πείτε τη γνώμη σας. Πιστεύετε πως το michigan και δεν αναφέρομαι σε συγκεκριμένο επίπεδο έχει χαμηλότερο βαθμό δυσκολίας σε σύγκριση με το cambridge; Σας το ρωτάω, γιατί πολύ συνάδελφοι των αγγλικών ισχυρίζονται πως ένας δυνατός μαθητής θα πήγαινε κατευθείαν για Cambridge. Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 2 Αυγούστου 2017 Πύρος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Πολιτισμού & Δημιουργικών Μέσων & Βιομηχανιών Θεσσαλίας (Βόλος). Έχει γράψει 1.739 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2017 στις 14:34 Ο Πύρος έγραψε: #854 02-08-17 14:34 Αρχική Δημοσίευση από Ραφαέλα33847: Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση και θα ήθελα πολύ να μου πείτε τη γνώμη σας. Πιστεύετε πως το michigan και δεν αναφέρομαι σε συγκεκριμένο επίπεδο έχει χαμηλότερο βαθμό δυσκολίας σε σύγκριση με το cambridge; Σας το ρωτάω, γιατί πολύ συνάδελφοι των αγγλικών ισχυρίζονται πως ένας δυνατός μαθητής θα πήγαινε κατευθείαν για Cambridge. Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Click για ανάπτυξη... Πραγματικά μη τα ακούς αυτά.. χαζομάρες είναι... Και τα δύο είναι αξιόλογα πτυχία. Ναι, είναι δυσκολότερο λίγο το Cambridge, λόγω της δομής των ασκήσεων,πρακτικά όμως οι γνώσεις και το επίπεδο είναι ολο ιδια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Meow Νεοφερμένο μέλος Ο Meow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 117 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2017 στις 16:30 Ο Meow έγραψε: #855 02-08-17 16:30 Απ' ότι ξέρω το Cambridge είναι καλύτερο για μεγαλύτερες ηλικίες άσχετα που το δίνουν και παιδιά στην ηλικία μας και επίσης πια οι συμμετοχές για αυτό έχουν πέσει καθώς υπάρχουν "καλύτερα" ισάξια πτυχία με αυτό, πιο ανταγωνιστικά και ελκυστικά (σε δομή, δυσκολία, τιμή, κτλ). Έχω ακούσει πολλούς που το θέλουν γιατί θεωρείται "δυσκολότερο" για το κύρος αλλά πραγματικά για μένα δεν σημαίνει κάτι παραπάνω από ένα άλλο ισάξια του, που αναγνωρίζεται όπου κ' αυτό. Μπορεί να είναι λίγο πιο δύσκολο λόγω της δομής του αλλά είναι και τι ταιριάζει στον καθέναν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φινεύς Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 333 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2017 στις 19:56 Ο Φινεύς έγραψε: #856 02-08-17 19:56 Δε μπορείς όμως να αγνοήσεις και το γεγονός πως αν κοιτάξεις τις περισσότερες ιστοσελίδες πανεπιστημίων στη Μεγάλη Βρετανία δέχονται μόνο Cambridge, PTE academical (εκτός από IELTS, TOELF). Σόρρυ αν είμαι οφφ αλλά ήθελα να το πω γιατί θα έσκαγα. Δεν έχω διάθεση να προσβάλω κανένα, οκ; Γιατί μου έχει τύχει σε αρκετές περιπτώσεις αυτή η άποψη να επιφέρει τσακωμούς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Meow Νεοφερμένο μέλος Ο Meow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 117 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2017 στις 20:37 Ο Meow έγραψε: #857 02-08-17 20:37 Δεν το 'ξέρα αυτό! Αλλά απ' όσο ξέρω συνήθως όποιος χρειαστεί να φύγει πχ για Αγγλία απλά μερικούς μήνες πριν, κάνει μαθήματα για πχ το TOEFL (που προανέφερες), το οποίο δεν είναι δύσκολο να το πάρει κάποιος που κατέχει γνώσεις proficiency, για να αποδείξει ότι ξέρει τη γλώσσα, οπότε προσωπικά πιστεύω ότι δεν υπάρχει μεγάλο πρόβλημα σχετικά με αυτό (μπορεί και να κάνω λάθος, δεν θυμάμαι ακριβώς)! Δεν ξέρω αν είσαι οφφ και επίσης εννοείται δεν προσέβαλες κανέναν, απλός την αποψή σου είπες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φινεύς Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 333 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2017 στις 22:48 Ο Φινεύς έγραψε: #858 02-08-17 22:48 Όντως. Κατά τη γνώμη μου λιγο άχρηστα τέτοια πτυχία αν σκοπεύεις να φύγεις για εξωτερικό. Δίνεις ενα IELTS ή TOEFL και ησυχάζεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Meow Νεοφερμένο μέλος Ο Meow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 117 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2017 στις 23:43 Ο Meow έγραψε: #859 02-08-17 23:43 Ειδικά αν δεν ξέρεις αν θα φύγεις έξω, δεν χρειάζεται να ζορίζεσαι να το πάρεις ντε και καλά αν τα καταφέρνεις με κάποιο άλλο που σου ταιριάζει ίσως περισσότερο. Αλλά είναι επιλογή του καθενός τι θέλει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mechikos1991 Νεοφερμένο μέλος Ο mechikos1991 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 3 Μαΐου 2018 στις 19:44 Ο mechikos1991: #860 03-05-18 19:44 Ποιά είναι η γνώμη σας για το lrn esolnet c2? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 42 43 44 45 46 Επόμενη First Προηγούμενη 43 από 46 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 43 από 46 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 97 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty cinephilee violetta123 Drscientist m.b. EleniPapa! Argyrisar Εριφύλη voοdoο BatGuin iminspain Entropy24 ioanna2007 Leo komm woasibe nicole1982 SKG gegeorgiou90 omitsop Earthquake 123 stergios191919 Helen06 constansn Bleach_enjoyer charmander Albert.123 george777 bibliofagos Hecticism Paladin shuuu AggelikiGr Mammy Nun Pierre Bezukhov Τρελας123 giannhs2001 synthnightingale American Economist Antonia Alexandra eukleidhs1821 Magissoni Angie15 ένας τυχαίος tsiobieman Ariana2018 mermaid89 kost28 Scandal Unboxholics Φινεύς hirasawayui Dmzk Maynard chester20080 averel michaelsfak Don25 New member Clary Nikos05 Ευθυμος Intravenous_drug Fanimaid Doctorblue sofia! Ryuzaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ποιος έδωσε MSU-CELP σήμερα;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lolosa Νεοφερμένο μέλος Ο Lolosa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 93 μηνύματα. 21 Μαΐου 2017 στις 01:40 Ο Lolosa έγραψε: #847 21-05-17 01:40 Αρχική Δημοσίευση από NikosRMD: Ποιος έδωσε MSU-CELP σήμερα;; Click για ανάπτυξη... Τι είναι αυτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πύρος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Πολιτισμού & Δημιουργικών Μέσων & Βιομηχανιών Θεσσαλίας (Βόλος). Έχει γράψει 1.739 μηνύματα. 25 Μαΐου 2017 στις 13:15 Ο Πύρος έγραψε: #848 25-05-17 13:15 Αρχική Δημοσίευση από stefaniat: Δεν ξέρω τι να κάνω, να γελάσω με την παμπονηρη αλλά πάντως πανέξυπνη στρατηγική σου κίνηση, ή να κλάψω που εγώ δε θα το σκεφτόμουν ΠΟΤΕ στη ζωή μου. Πόσο infp είμαι τέλος πάντων Click για ανάπτυξη... Βλακα ούτε εγω θα το σκεφτομουν όμως πριν 2 χρόνια που έδινα ecce είπα ότι έχω μετακομίσει και ότι έχασα όλους μου τους φίλους κλπ Έδωσα ECPE στις 21 και δεν τα πήγα καλά Κατά πάσα πιθανότητα έχω μείνει... Έκθεση καλή, όλα τα άλλα απαίσια εκτός του cloze. Ακουστικά που πάντα πιάνω από 80 και πάνω, βάζω στοίχημα ότι ούτε με τη βάση δεν τα έχω περάσει. Προφορικά έχουν μένει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 25 Μαΐου 2017 PanosGR Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Διεθνών & Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών Ο.Π.Α. (Αθήνα) και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.018 μηνύματα. 27 Μαΐου 2017 στις 10:05 Ο PanosGR έγραψε: #849 27-05-17 10:05 Αρχική Δημοσίευση από PanosGR: Σιγά σιγά, από ό,τι έχω καταλάβει, όπου γίνεται δεκτό το Cambridge γίνεται και το Michigan. Μίλησα με LSE & Imperial για summer school και δέχτηκαν το προφισιενσι του Μίσιγκαν. Αν το συζητήσετε, νομίζω οτι μπορεί να γίνει δεκτό και για Bachelor's degree. Click για ανάπτυξη... +ESADE Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.990 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2017 στις 22:53 Ο American Economist: #850 10-07-17 22:53 Το πήρα παιδιά το proficiency Cambridge ναιιιιιιιι Με έσωσαν το προφορικό,έκθεση,listening γιατί στην γραμματική δεν τα πήγα και τόσο καλά. Πήρα 204/230 και για το c2 ήθελα 200,δεν το πιστεύω ακόμα!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 10 Ιουλίου 2017 nikosss123 Νεοφερμένο μέλος Ο nikosss123 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2017 στις 23:27 Ο nikosss123: #851 10-07-17 23:27 Αρχική Δημοσίευση από fotisapple: Το πήρα παιδιά το proficiency Cambridge ναιιιιιιιι Με έσωσαν το προφορικό,έκθεση,listening γιατί στην γραμματική δεν τα πήγα και τόσο καλά. Πήρα 204/230 και για το c2 ήθελα 200,δεν το πιστεύω ακόμα!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... ουτε εγω το πιστευω Μπραβο παντως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.990 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2017 στις 23:30 Ο American Economist: #852 10-07-17 23:30 Το πήρες και εσύ; Μπράβο!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2017 στις 14:10 Η RafAspa94: #853 02-08-17 14:10 Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση και θα ήθελα πολύ να μου πείτε τη γνώμη σας. Πιστεύετε πως το michigan και δεν αναφέρομαι σε συγκεκριμένο επίπεδο έχει χαμηλότερο βαθμό δυσκολίας σε σύγκριση με το cambridge; Σας το ρωτάω, γιατί πολύ συνάδελφοι των αγγλικών ισχυρίζονται πως ένας δυνατός μαθητής θα πήγαινε κατευθείαν για Cambridge. Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 2 Αυγούστου 2017 Πύρος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Πολιτισμού & Δημιουργικών Μέσων & Βιομηχανιών Θεσσαλίας (Βόλος). Έχει γράψει 1.739 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2017 στις 14:34 Ο Πύρος έγραψε: #854 02-08-17 14:34 Αρχική Δημοσίευση από Ραφαέλα33847: Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση και θα ήθελα πολύ να μου πείτε τη γνώμη σας. Πιστεύετε πως το michigan και δεν αναφέρομαι σε συγκεκριμένο επίπεδο έχει χαμηλότερο βαθμό δυσκολίας σε σύγκριση με το cambridge; Σας το ρωτάω, γιατί πολύ συνάδελφοι των αγγλικών ισχυρίζονται πως ένας δυνατός μαθητής θα πήγαινε κατευθείαν για Cambridge. Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Click για ανάπτυξη... Πραγματικά μη τα ακούς αυτά.. χαζομάρες είναι... Και τα δύο είναι αξιόλογα πτυχία. Ναι, είναι δυσκολότερο λίγο το Cambridge, λόγω της δομής των ασκήσεων,πρακτικά όμως οι γνώσεις και το επίπεδο είναι ολο ιδια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Meow Νεοφερμένο μέλος Ο Meow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 117 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2017 στις 16:30 Ο Meow έγραψε: #855 02-08-17 16:30 Απ' ότι ξέρω το Cambridge είναι καλύτερο για μεγαλύτερες ηλικίες άσχετα που το δίνουν και παιδιά στην ηλικία μας και επίσης πια οι συμμετοχές για αυτό έχουν πέσει καθώς υπάρχουν "καλύτερα" ισάξια πτυχία με αυτό, πιο ανταγωνιστικά και ελκυστικά (σε δομή, δυσκολία, τιμή, κτλ). Έχω ακούσει πολλούς που το θέλουν γιατί θεωρείται "δυσκολότερο" για το κύρος αλλά πραγματικά για μένα δεν σημαίνει κάτι παραπάνω από ένα άλλο ισάξια του, που αναγνωρίζεται όπου κ' αυτό. Μπορεί να είναι λίγο πιο δύσκολο λόγω της δομής του αλλά είναι και τι ταιριάζει στον καθέναν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φινεύς Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 333 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2017 στις 19:56 Ο Φινεύς έγραψε: #856 02-08-17 19:56 Δε μπορείς όμως να αγνοήσεις και το γεγονός πως αν κοιτάξεις τις περισσότερες ιστοσελίδες πανεπιστημίων στη Μεγάλη Βρετανία δέχονται μόνο Cambridge, PTE academical (εκτός από IELTS, TOELF). Σόρρυ αν είμαι οφφ αλλά ήθελα να το πω γιατί θα έσκαγα. Δεν έχω διάθεση να προσβάλω κανένα, οκ; Γιατί μου έχει τύχει σε αρκετές περιπτώσεις αυτή η άποψη να επιφέρει τσακωμούς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Meow Νεοφερμένο μέλος Ο Meow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 117 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2017 στις 20:37 Ο Meow έγραψε: #857 02-08-17 20:37 Δεν το 'ξέρα αυτό! Αλλά απ' όσο ξέρω συνήθως όποιος χρειαστεί να φύγει πχ για Αγγλία απλά μερικούς μήνες πριν, κάνει μαθήματα για πχ το TOEFL (που προανέφερες), το οποίο δεν είναι δύσκολο να το πάρει κάποιος που κατέχει γνώσεις proficiency, για να αποδείξει ότι ξέρει τη γλώσσα, οπότε προσωπικά πιστεύω ότι δεν υπάρχει μεγάλο πρόβλημα σχετικά με αυτό (μπορεί και να κάνω λάθος, δεν θυμάμαι ακριβώς)! Δεν ξέρω αν είσαι οφφ και επίσης εννοείται δεν προσέβαλες κανέναν, απλός την αποψή σου είπες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φινεύς Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 333 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2017 στις 22:48 Ο Φινεύς έγραψε: #858 02-08-17 22:48 Όντως. Κατά τη γνώμη μου λιγο άχρηστα τέτοια πτυχία αν σκοπεύεις να φύγεις για εξωτερικό. Δίνεις ενα IELTS ή TOEFL και ησυχάζεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Meow Νεοφερμένο μέλος Ο Meow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 117 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2017 στις 23:43 Ο Meow έγραψε: #859 02-08-17 23:43 Ειδικά αν δεν ξέρεις αν θα φύγεις έξω, δεν χρειάζεται να ζορίζεσαι να το πάρεις ντε και καλά αν τα καταφέρνεις με κάποιο άλλο που σου ταιριάζει ίσως περισσότερο. Αλλά είναι επιλογή του καθενός τι θέλει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mechikos1991 Νεοφερμένο μέλος Ο mechikos1991 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 3 Μαΐου 2018 στις 19:44 Ο mechikos1991: #860 03-05-18 19:44 Ποιά είναι η γνώμη σας για το lrn esolnet c2? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 42 43 44 45 46 Επόμενη First Προηγούμενη 43 από 46 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 43 από 46 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 97 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty cinephilee violetta123 Drscientist m.b. EleniPapa! Argyrisar Εριφύλη voοdoο BatGuin iminspain Entropy24 ioanna2007 Leo komm woasibe nicole1982 SKG gegeorgiou90 omitsop Earthquake 123 stergios191919 Helen06 constansn Bleach_enjoyer charmander Albert.123 george777 bibliofagos Hecticism Paladin shuuu AggelikiGr Mammy Nun Pierre Bezukhov Τρελας123 giannhs2001 synthnightingale American Economist Antonia Alexandra eukleidhs1821 Magissoni Angie15 ένας τυχαίος tsiobieman Ariana2018 mermaid89 kost28 Scandal Unboxholics Φινεύς hirasawayui Dmzk Maynard chester20080 averel michaelsfak Don25 New member Clary Nikos05 Ευθυμος Intravenous_drug Fanimaid Doctorblue sofia! Ryuzaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από NikosRMD: Ποιος έδωσε MSU-CELP σήμερα;; Click για ανάπτυξη... Τι είναι αυτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πύρος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Πολιτισμού & Δημιουργικών Μέσων & Βιομηχανιών Θεσσαλίας (Βόλος). Έχει γράψει 1.739 μηνύματα. 25 Μαΐου 2017 στις 13:15 Ο Πύρος έγραψε: #848 25-05-17 13:15 Αρχική Δημοσίευση από stefaniat: Δεν ξέρω τι να κάνω, να γελάσω με την παμπονηρη αλλά πάντως πανέξυπνη στρατηγική σου κίνηση, ή να κλάψω που εγώ δε θα το σκεφτόμουν ΠΟΤΕ στη ζωή μου. Πόσο infp είμαι τέλος πάντων Click για ανάπτυξη... Βλακα ούτε εγω θα το σκεφτομουν όμως πριν 2 χρόνια που έδινα ecce είπα ότι έχω μετακομίσει και ότι έχασα όλους μου τους φίλους κλπ Έδωσα ECPE στις 21 και δεν τα πήγα καλά Κατά πάσα πιθανότητα έχω μείνει... Έκθεση καλή, όλα τα άλλα απαίσια εκτός του cloze. Ακουστικά που πάντα πιάνω από 80 και πάνω, βάζω στοίχημα ότι ούτε με τη βάση δεν τα έχω περάσει. Προφορικά έχουν μένει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 25 Μαΐου 2017 PanosGR Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Διεθνών & Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών Ο.Π.Α. (Αθήνα) και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.018 μηνύματα. 27 Μαΐου 2017 στις 10:05 Ο PanosGR έγραψε: #849 27-05-17 10:05 Αρχική Δημοσίευση από PanosGR: Σιγά σιγά, από ό,τι έχω καταλάβει, όπου γίνεται δεκτό το Cambridge γίνεται και το Michigan. Μίλησα με LSE & Imperial για summer school και δέχτηκαν το προφισιενσι του Μίσιγκαν. Αν το συζητήσετε, νομίζω οτι μπορεί να γίνει δεκτό και για Bachelor's degree. Click για ανάπτυξη... +ESADE Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.990 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2017 στις 22:53 Ο American Economist: #850 10-07-17 22:53 Το πήρα παιδιά το proficiency Cambridge ναιιιιιιιι Με έσωσαν το προφορικό,έκθεση,listening γιατί στην γραμματική δεν τα πήγα και τόσο καλά. Πήρα 204/230 και για το c2 ήθελα 200,δεν το πιστεύω ακόμα!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 10 Ιουλίου 2017 nikosss123 Νεοφερμένο μέλος Ο nikosss123 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2017 στις 23:27 Ο nikosss123: #851 10-07-17 23:27 Αρχική Δημοσίευση από fotisapple: Το πήρα παιδιά το proficiency Cambridge ναιιιιιιιι Με έσωσαν το προφορικό,έκθεση,listening γιατί στην γραμματική δεν τα πήγα και τόσο καλά. Πήρα 204/230 και για το c2 ήθελα 200,δεν το πιστεύω ακόμα!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... ουτε εγω το πιστευω Μπραβο παντως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.990 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2017 στις 23:30 Ο American Economist: #852 10-07-17 23:30 Το πήρες και εσύ; Μπράβο!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2017 στις 14:10 Η RafAspa94: #853 02-08-17 14:10 Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση και θα ήθελα πολύ να μου πείτε τη γνώμη σας. Πιστεύετε πως το michigan και δεν αναφέρομαι σε συγκεκριμένο επίπεδο έχει χαμηλότερο βαθμό δυσκολίας σε σύγκριση με το cambridge; Σας το ρωτάω, γιατί πολύ συνάδελφοι των αγγλικών ισχυρίζονται πως ένας δυνατός μαθητής θα πήγαινε κατευθείαν για Cambridge. Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 2 Αυγούστου 2017 Πύρος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Πολιτισμού & Δημιουργικών Μέσων & Βιομηχανιών Θεσσαλίας (Βόλος). Έχει γράψει 1.739 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2017 στις 14:34 Ο Πύρος έγραψε: #854 02-08-17 14:34 Αρχική Δημοσίευση από Ραφαέλα33847: Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση και θα ήθελα πολύ να μου πείτε τη γνώμη σας. Πιστεύετε πως το michigan και δεν αναφέρομαι σε συγκεκριμένο επίπεδο έχει χαμηλότερο βαθμό δυσκολίας σε σύγκριση με το cambridge; Σας το ρωτάω, γιατί πολύ συνάδελφοι των αγγλικών ισχυρίζονται πως ένας δυνατός μαθητής θα πήγαινε κατευθείαν για Cambridge. Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Click για ανάπτυξη... Πραγματικά μη τα ακούς αυτά.. χαζομάρες είναι... Και τα δύο είναι αξιόλογα πτυχία. Ναι, είναι δυσκολότερο λίγο το Cambridge, λόγω της δομής των ασκήσεων,πρακτικά όμως οι γνώσεις και το επίπεδο είναι ολο ιδια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Meow Νεοφερμένο μέλος Ο Meow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 117 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2017 στις 16:30 Ο Meow έγραψε: #855 02-08-17 16:30 Απ' ότι ξέρω το Cambridge είναι καλύτερο για μεγαλύτερες ηλικίες άσχετα που το δίνουν και παιδιά στην ηλικία μας και επίσης πια οι συμμετοχές για αυτό έχουν πέσει καθώς υπάρχουν "καλύτερα" ισάξια πτυχία με αυτό, πιο ανταγωνιστικά και ελκυστικά (σε δομή, δυσκολία, τιμή, κτλ). Έχω ακούσει πολλούς που το θέλουν γιατί θεωρείται "δυσκολότερο" για το κύρος αλλά πραγματικά για μένα δεν σημαίνει κάτι παραπάνω από ένα άλλο ισάξια του, που αναγνωρίζεται όπου κ' αυτό. Μπορεί να είναι λίγο πιο δύσκολο λόγω της δομής του αλλά είναι και τι ταιριάζει στον καθέναν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φινεύς Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 333 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2017 στις 19:56 Ο Φινεύς έγραψε: #856 02-08-17 19:56 Δε μπορείς όμως να αγνοήσεις και το γεγονός πως αν κοιτάξεις τις περισσότερες ιστοσελίδες πανεπιστημίων στη Μεγάλη Βρετανία δέχονται μόνο Cambridge, PTE academical (εκτός από IELTS, TOELF). Σόρρυ αν είμαι οφφ αλλά ήθελα να το πω γιατί θα έσκαγα. Δεν έχω διάθεση να προσβάλω κανένα, οκ; Γιατί μου έχει τύχει σε αρκετές περιπτώσεις αυτή η άποψη να επιφέρει τσακωμούς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Meow Νεοφερμένο μέλος Ο Meow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 117 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2017 στις 20:37 Ο Meow έγραψε: #857 02-08-17 20:37 Δεν το 'ξέρα αυτό! Αλλά απ' όσο ξέρω συνήθως όποιος χρειαστεί να φύγει πχ για Αγγλία απλά μερικούς μήνες πριν, κάνει μαθήματα για πχ το TOEFL (που προανέφερες), το οποίο δεν είναι δύσκολο να το πάρει κάποιος που κατέχει γνώσεις proficiency, για να αποδείξει ότι ξέρει τη γλώσσα, οπότε προσωπικά πιστεύω ότι δεν υπάρχει μεγάλο πρόβλημα σχετικά με αυτό (μπορεί και να κάνω λάθος, δεν θυμάμαι ακριβώς)! Δεν ξέρω αν είσαι οφφ και επίσης εννοείται δεν προσέβαλες κανέναν, απλός την αποψή σου είπες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φινεύς Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 333 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2017 στις 22:48 Ο Φινεύς έγραψε: #858 02-08-17 22:48 Όντως. Κατά τη γνώμη μου λιγο άχρηστα τέτοια πτυχία αν σκοπεύεις να φύγεις για εξωτερικό. Δίνεις ενα IELTS ή TOEFL και ησυχάζεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Meow Νεοφερμένο μέλος Ο Meow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 117 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2017 στις 23:43 Ο Meow έγραψε: #859 02-08-17 23:43 Ειδικά αν δεν ξέρεις αν θα φύγεις έξω, δεν χρειάζεται να ζορίζεσαι να το πάρεις ντε και καλά αν τα καταφέρνεις με κάποιο άλλο που σου ταιριάζει ίσως περισσότερο. Αλλά είναι επιλογή του καθενός τι θέλει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mechikos1991 Νεοφερμένο μέλος Ο mechikos1991 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 3 Μαΐου 2018 στις 19:44 Ο mechikos1991: #860 03-05-18 19:44 Ποιά είναι η γνώμη σας για το lrn esolnet c2? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 42 43 44 45 46 Επόμενη First Προηγούμενη 43 από 46 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 43 από 46 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 97 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty cinephilee violetta123 Drscientist m.b. EleniPapa! Argyrisar Εριφύλη voοdoο BatGuin iminspain Entropy24 ioanna2007 Leo komm woasibe nicole1982 SKG gegeorgiou90 omitsop Earthquake 123 stergios191919 Helen06 constansn Bleach_enjoyer charmander Albert.123 george777 bibliofagos Hecticism Paladin shuuu AggelikiGr Mammy Nun Pierre Bezukhov Τρελας123 giannhs2001 synthnightingale American Economist Antonia Alexandra eukleidhs1821 Magissoni Angie15 ένας τυχαίος tsiobieman Ariana2018 mermaid89 kost28 Scandal Unboxholics Φινεύς hirasawayui Dmzk Maynard chester20080 averel michaelsfak Don25 New member Clary Nikos05 Ευθυμος Intravenous_drug Fanimaid Doctorblue sofia! Ryuzaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από stefaniat: Δεν ξέρω τι να κάνω, να γελάσω με την παμπονηρη αλλά πάντως πανέξυπνη στρατηγική σου κίνηση, ή να κλάψω που εγώ δε θα το σκεφτόμουν ΠΟΤΕ στη ζωή μου. Πόσο infp είμαι τέλος πάντων Click για ανάπτυξη... Βλακα ούτε εγω θα το σκεφτομουν όμως πριν 2 χρόνια που έδινα ecce είπα ότι έχω μετακομίσει και ότι έχασα όλους μου τους φίλους κλπ Έδωσα ECPE στις 21 και δεν τα πήγα καλά Κατά πάσα πιθανότητα έχω μείνει... Έκθεση καλή, όλα τα άλλα απαίσια εκτός του cloze. Ακουστικά που πάντα πιάνω από 80 και πάνω, βάζω στοίχημα ότι ούτε με τη βάση δεν τα έχω περάσει. Προφορικά έχουν μένει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
PanosGR Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Διεθνών & Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών Ο.Π.Α. (Αθήνα) και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.018 μηνύματα. 27 Μαΐου 2017 στις 10:05 Ο PanosGR έγραψε: #849 27-05-17 10:05 Αρχική Δημοσίευση από PanosGR: Σιγά σιγά, από ό,τι έχω καταλάβει, όπου γίνεται δεκτό το Cambridge γίνεται και το Michigan. Μίλησα με LSE & Imperial για summer school και δέχτηκαν το προφισιενσι του Μίσιγκαν. Αν το συζητήσετε, νομίζω οτι μπορεί να γίνει δεκτό και για Bachelor's degree. Click για ανάπτυξη... +ESADE Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.990 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2017 στις 22:53 Ο American Economist: #850 10-07-17 22:53 Το πήρα παιδιά το proficiency Cambridge ναιιιιιιιι Με έσωσαν το προφορικό,έκθεση,listening γιατί στην γραμματική δεν τα πήγα και τόσο καλά. Πήρα 204/230 και για το c2 ήθελα 200,δεν το πιστεύω ακόμα!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 10 Ιουλίου 2017 nikosss123 Νεοφερμένο μέλος Ο nikosss123 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2017 στις 23:27 Ο nikosss123: #851 10-07-17 23:27 Αρχική Δημοσίευση από fotisapple: Το πήρα παιδιά το proficiency Cambridge ναιιιιιιιι Με έσωσαν το προφορικό,έκθεση,listening γιατί στην γραμματική δεν τα πήγα και τόσο καλά. Πήρα 204/230 και για το c2 ήθελα 200,δεν το πιστεύω ακόμα!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... ουτε εγω το πιστευω Μπραβο παντως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.990 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2017 στις 23:30 Ο American Economist: #852 10-07-17 23:30 Το πήρες και εσύ; Μπράβο!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2017 στις 14:10 Η RafAspa94: #853 02-08-17 14:10 Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση και θα ήθελα πολύ να μου πείτε τη γνώμη σας. Πιστεύετε πως το michigan και δεν αναφέρομαι σε συγκεκριμένο επίπεδο έχει χαμηλότερο βαθμό δυσκολίας σε σύγκριση με το cambridge; Σας το ρωτάω, γιατί πολύ συνάδελφοι των αγγλικών ισχυρίζονται πως ένας δυνατός μαθητής θα πήγαινε κατευθείαν για Cambridge. Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 2 Αυγούστου 2017 Πύρος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Πολιτισμού & Δημιουργικών Μέσων & Βιομηχανιών Θεσσαλίας (Βόλος). Έχει γράψει 1.739 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2017 στις 14:34 Ο Πύρος έγραψε: #854 02-08-17 14:34 Αρχική Δημοσίευση από Ραφαέλα33847: Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση και θα ήθελα πολύ να μου πείτε τη γνώμη σας. Πιστεύετε πως το michigan και δεν αναφέρομαι σε συγκεκριμένο επίπεδο έχει χαμηλότερο βαθμό δυσκολίας σε σύγκριση με το cambridge; Σας το ρωτάω, γιατί πολύ συνάδελφοι των αγγλικών ισχυρίζονται πως ένας δυνατός μαθητής θα πήγαινε κατευθείαν για Cambridge. Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Click για ανάπτυξη... Πραγματικά μη τα ακούς αυτά.. χαζομάρες είναι... Και τα δύο είναι αξιόλογα πτυχία. Ναι, είναι δυσκολότερο λίγο το Cambridge, λόγω της δομής των ασκήσεων,πρακτικά όμως οι γνώσεις και το επίπεδο είναι ολο ιδια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Meow Νεοφερμένο μέλος Ο Meow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 117 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2017 στις 16:30 Ο Meow έγραψε: #855 02-08-17 16:30 Απ' ότι ξέρω το Cambridge είναι καλύτερο για μεγαλύτερες ηλικίες άσχετα που το δίνουν και παιδιά στην ηλικία μας και επίσης πια οι συμμετοχές για αυτό έχουν πέσει καθώς υπάρχουν "καλύτερα" ισάξια πτυχία με αυτό, πιο ανταγωνιστικά και ελκυστικά (σε δομή, δυσκολία, τιμή, κτλ). Έχω ακούσει πολλούς που το θέλουν γιατί θεωρείται "δυσκολότερο" για το κύρος αλλά πραγματικά για μένα δεν σημαίνει κάτι παραπάνω από ένα άλλο ισάξια του, που αναγνωρίζεται όπου κ' αυτό. Μπορεί να είναι λίγο πιο δύσκολο λόγω της δομής του αλλά είναι και τι ταιριάζει στον καθέναν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φινεύς Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 333 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2017 στις 19:56 Ο Φινεύς έγραψε: #856 02-08-17 19:56 Δε μπορείς όμως να αγνοήσεις και το γεγονός πως αν κοιτάξεις τις περισσότερες ιστοσελίδες πανεπιστημίων στη Μεγάλη Βρετανία δέχονται μόνο Cambridge, PTE academical (εκτός από IELTS, TOELF). Σόρρυ αν είμαι οφφ αλλά ήθελα να το πω γιατί θα έσκαγα. Δεν έχω διάθεση να προσβάλω κανένα, οκ; Γιατί μου έχει τύχει σε αρκετές περιπτώσεις αυτή η άποψη να επιφέρει τσακωμούς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Meow Νεοφερμένο μέλος Ο Meow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 117 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2017 στις 20:37 Ο Meow έγραψε: #857 02-08-17 20:37 Δεν το 'ξέρα αυτό! Αλλά απ' όσο ξέρω συνήθως όποιος χρειαστεί να φύγει πχ για Αγγλία απλά μερικούς μήνες πριν, κάνει μαθήματα για πχ το TOEFL (που προανέφερες), το οποίο δεν είναι δύσκολο να το πάρει κάποιος που κατέχει γνώσεις proficiency, για να αποδείξει ότι ξέρει τη γλώσσα, οπότε προσωπικά πιστεύω ότι δεν υπάρχει μεγάλο πρόβλημα σχετικά με αυτό (μπορεί και να κάνω λάθος, δεν θυμάμαι ακριβώς)! Δεν ξέρω αν είσαι οφφ και επίσης εννοείται δεν προσέβαλες κανέναν, απλός την αποψή σου είπες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φινεύς Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 333 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2017 στις 22:48 Ο Φινεύς έγραψε: #858 02-08-17 22:48 Όντως. Κατά τη γνώμη μου λιγο άχρηστα τέτοια πτυχία αν σκοπεύεις να φύγεις για εξωτερικό. Δίνεις ενα IELTS ή TOEFL και ησυχάζεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Meow Νεοφερμένο μέλος Ο Meow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 117 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2017 στις 23:43 Ο Meow έγραψε: #859 02-08-17 23:43 Ειδικά αν δεν ξέρεις αν θα φύγεις έξω, δεν χρειάζεται να ζορίζεσαι να το πάρεις ντε και καλά αν τα καταφέρνεις με κάποιο άλλο που σου ταιριάζει ίσως περισσότερο. Αλλά είναι επιλογή του καθενός τι θέλει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mechikos1991 Νεοφερμένο μέλος Ο mechikos1991 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 3 Μαΐου 2018 στις 19:44 Ο mechikos1991: #860 03-05-18 19:44 Ποιά είναι η γνώμη σας για το lrn esolnet c2? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 42 43 44 45 46 Επόμενη First Προηγούμενη 43 από 46 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 43 από 46 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 97 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty cinephilee violetta123 Drscientist m.b. EleniPapa! Argyrisar Εριφύλη voοdoο BatGuin iminspain Entropy24 ioanna2007 Leo komm woasibe nicole1982 SKG gegeorgiou90 omitsop Earthquake 123 stergios191919 Helen06 constansn Bleach_enjoyer charmander Albert.123 george777 bibliofagos Hecticism Paladin shuuu AggelikiGr Mammy Nun Pierre Bezukhov Τρελας123 giannhs2001 synthnightingale American Economist Antonia Alexandra eukleidhs1821 Magissoni Angie15 ένας τυχαίος tsiobieman Ariana2018 mermaid89 kost28 Scandal Unboxholics Φινεύς hirasawayui Dmzk Maynard chester20080 averel michaelsfak Don25 New member Clary Nikos05 Ευθυμος Intravenous_drug Fanimaid Doctorblue sofia! Ryuzaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από PanosGR: Σιγά σιγά, από ό,τι έχω καταλάβει, όπου γίνεται δεκτό το Cambridge γίνεται και το Michigan. Μίλησα με LSE & Imperial για summer school και δέχτηκαν το προφισιενσι του Μίσιγκαν. Αν το συζητήσετε, νομίζω οτι μπορεί να γίνει δεκτό και για Bachelor's degree. Click για ανάπτυξη... +ESADE Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.990 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2017 στις 22:53 Ο American Economist: #850 10-07-17 22:53 Το πήρα παιδιά το proficiency Cambridge ναιιιιιιιι Με έσωσαν το προφορικό,έκθεση,listening γιατί στην γραμματική δεν τα πήγα και τόσο καλά. Πήρα 204/230 και για το c2 ήθελα 200,δεν το πιστεύω ακόμα!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 10 Ιουλίου 2017 nikosss123 Νεοφερμένο μέλος Ο nikosss123 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2017 στις 23:27 Ο nikosss123: #851 10-07-17 23:27 Αρχική Δημοσίευση από fotisapple: Το πήρα παιδιά το proficiency Cambridge ναιιιιιιιι Με έσωσαν το προφορικό,έκθεση,listening γιατί στην γραμματική δεν τα πήγα και τόσο καλά. Πήρα 204/230 και για το c2 ήθελα 200,δεν το πιστεύω ακόμα!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... ουτε εγω το πιστευω Μπραβο παντως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.990 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2017 στις 23:30 Ο American Economist: #852 10-07-17 23:30 Το πήρες και εσύ; Μπράβο!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2017 στις 14:10 Η RafAspa94: #853 02-08-17 14:10 Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση και θα ήθελα πολύ να μου πείτε τη γνώμη σας. Πιστεύετε πως το michigan και δεν αναφέρομαι σε συγκεκριμένο επίπεδο έχει χαμηλότερο βαθμό δυσκολίας σε σύγκριση με το cambridge; Σας το ρωτάω, γιατί πολύ συνάδελφοι των αγγλικών ισχυρίζονται πως ένας δυνατός μαθητής θα πήγαινε κατευθείαν για Cambridge. Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 2 Αυγούστου 2017 Πύρος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Πολιτισμού & Δημιουργικών Μέσων & Βιομηχανιών Θεσσαλίας (Βόλος). Έχει γράψει 1.739 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2017 στις 14:34 Ο Πύρος έγραψε: #854 02-08-17 14:34 Αρχική Δημοσίευση από Ραφαέλα33847: Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση και θα ήθελα πολύ να μου πείτε τη γνώμη σας. Πιστεύετε πως το michigan και δεν αναφέρομαι σε συγκεκριμένο επίπεδο έχει χαμηλότερο βαθμό δυσκολίας σε σύγκριση με το cambridge; Σας το ρωτάω, γιατί πολύ συνάδελφοι των αγγλικών ισχυρίζονται πως ένας δυνατός μαθητής θα πήγαινε κατευθείαν για Cambridge. Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Click για ανάπτυξη... Πραγματικά μη τα ακούς αυτά.. χαζομάρες είναι... Και τα δύο είναι αξιόλογα πτυχία. Ναι, είναι δυσκολότερο λίγο το Cambridge, λόγω της δομής των ασκήσεων,πρακτικά όμως οι γνώσεις και το επίπεδο είναι ολο ιδια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Meow Νεοφερμένο μέλος Ο Meow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 117 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2017 στις 16:30 Ο Meow έγραψε: #855 02-08-17 16:30 Απ' ότι ξέρω το Cambridge είναι καλύτερο για μεγαλύτερες ηλικίες άσχετα που το δίνουν και παιδιά στην ηλικία μας και επίσης πια οι συμμετοχές για αυτό έχουν πέσει καθώς υπάρχουν "καλύτερα" ισάξια πτυχία με αυτό, πιο ανταγωνιστικά και ελκυστικά (σε δομή, δυσκολία, τιμή, κτλ). Έχω ακούσει πολλούς που το θέλουν γιατί θεωρείται "δυσκολότερο" για το κύρος αλλά πραγματικά για μένα δεν σημαίνει κάτι παραπάνω από ένα άλλο ισάξια του, που αναγνωρίζεται όπου κ' αυτό. Μπορεί να είναι λίγο πιο δύσκολο λόγω της δομής του αλλά είναι και τι ταιριάζει στον καθέναν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φινεύς Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 333 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2017 στις 19:56 Ο Φινεύς έγραψε: #856 02-08-17 19:56 Δε μπορείς όμως να αγνοήσεις και το γεγονός πως αν κοιτάξεις τις περισσότερες ιστοσελίδες πανεπιστημίων στη Μεγάλη Βρετανία δέχονται μόνο Cambridge, PTE academical (εκτός από IELTS, TOELF). Σόρρυ αν είμαι οφφ αλλά ήθελα να το πω γιατί θα έσκαγα. Δεν έχω διάθεση να προσβάλω κανένα, οκ; Γιατί μου έχει τύχει σε αρκετές περιπτώσεις αυτή η άποψη να επιφέρει τσακωμούς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Meow Νεοφερμένο μέλος Ο Meow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 117 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2017 στις 20:37 Ο Meow έγραψε: #857 02-08-17 20:37 Δεν το 'ξέρα αυτό! Αλλά απ' όσο ξέρω συνήθως όποιος χρειαστεί να φύγει πχ για Αγγλία απλά μερικούς μήνες πριν, κάνει μαθήματα για πχ το TOEFL (που προανέφερες), το οποίο δεν είναι δύσκολο να το πάρει κάποιος που κατέχει γνώσεις proficiency, για να αποδείξει ότι ξέρει τη γλώσσα, οπότε προσωπικά πιστεύω ότι δεν υπάρχει μεγάλο πρόβλημα σχετικά με αυτό (μπορεί και να κάνω λάθος, δεν θυμάμαι ακριβώς)! Δεν ξέρω αν είσαι οφφ και επίσης εννοείται δεν προσέβαλες κανέναν, απλός την αποψή σου είπες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φινεύς Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 333 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2017 στις 22:48 Ο Φινεύς έγραψε: #858 02-08-17 22:48 Όντως. Κατά τη γνώμη μου λιγο άχρηστα τέτοια πτυχία αν σκοπεύεις να φύγεις για εξωτερικό. Δίνεις ενα IELTS ή TOEFL και ησυχάζεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Meow Νεοφερμένο μέλος Ο Meow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 117 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2017 στις 23:43 Ο Meow έγραψε: #859 02-08-17 23:43 Ειδικά αν δεν ξέρεις αν θα φύγεις έξω, δεν χρειάζεται να ζορίζεσαι να το πάρεις ντε και καλά αν τα καταφέρνεις με κάποιο άλλο που σου ταιριάζει ίσως περισσότερο. Αλλά είναι επιλογή του καθενός τι θέλει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mechikos1991 Νεοφερμένο μέλος Ο mechikos1991 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 3 Μαΐου 2018 στις 19:44 Ο mechikos1991: #860 03-05-18 19:44 Ποιά είναι η γνώμη σας για το lrn esolnet c2? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 42 43 44 45 46 Επόμενη First Προηγούμενη 43 από 46 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 43 από 46 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 97 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty cinephilee violetta123 Drscientist m.b. EleniPapa! Argyrisar Εριφύλη voοdoο BatGuin iminspain Entropy24 ioanna2007 Leo komm woasibe nicole1982 SKG gegeorgiou90 omitsop Earthquake 123 stergios191919 Helen06 constansn Bleach_enjoyer charmander Albert.123 george777 bibliofagos Hecticism Paladin shuuu AggelikiGr Mammy Nun Pierre Bezukhov Τρελας123 giannhs2001 synthnightingale American Economist Antonia Alexandra eukleidhs1821 Magissoni Angie15 ένας τυχαίος tsiobieman Ariana2018 mermaid89 kost28 Scandal Unboxholics Φινεύς hirasawayui Dmzk Maynard chester20080 averel michaelsfak Don25 New member Clary Nikos05 Ευθυμος Intravenous_drug Fanimaid Doctorblue sofia! Ryuzaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Το πήρα παιδιά το proficiency Cambridge ναιιιιιιιι Με έσωσαν το προφορικό,έκθεση,listening γιατί στην γραμματική δεν τα πήγα και τόσο καλά. Πήρα 204/230 και για το c2 ήθελα 200,δεν το πιστεύω ακόμα!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikosss123 Νεοφερμένο μέλος Ο nikosss123 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2017 στις 23:27 Ο nikosss123: #851 10-07-17 23:27 Αρχική Δημοσίευση από fotisapple: Το πήρα παιδιά το proficiency Cambridge ναιιιιιιιι Με έσωσαν το προφορικό,έκθεση,listening γιατί στην γραμματική δεν τα πήγα και τόσο καλά. Πήρα 204/230 και για το c2 ήθελα 200,δεν το πιστεύω ακόμα!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... ουτε εγω το πιστευω Μπραβο παντως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.990 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2017 στις 23:30 Ο American Economist: #852 10-07-17 23:30 Το πήρες και εσύ; Μπράβο!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2017 στις 14:10 Η RafAspa94: #853 02-08-17 14:10 Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση και θα ήθελα πολύ να μου πείτε τη γνώμη σας. Πιστεύετε πως το michigan και δεν αναφέρομαι σε συγκεκριμένο επίπεδο έχει χαμηλότερο βαθμό δυσκολίας σε σύγκριση με το cambridge; Σας το ρωτάω, γιατί πολύ συνάδελφοι των αγγλικών ισχυρίζονται πως ένας δυνατός μαθητής θα πήγαινε κατευθείαν για Cambridge. Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 2 Αυγούστου 2017 Πύρος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Πολιτισμού & Δημιουργικών Μέσων & Βιομηχανιών Θεσσαλίας (Βόλος). Έχει γράψει 1.739 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2017 στις 14:34 Ο Πύρος έγραψε: #854 02-08-17 14:34 Αρχική Δημοσίευση από Ραφαέλα33847: Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση και θα ήθελα πολύ να μου πείτε τη γνώμη σας. Πιστεύετε πως το michigan και δεν αναφέρομαι σε συγκεκριμένο επίπεδο έχει χαμηλότερο βαθμό δυσκολίας σε σύγκριση με το cambridge; Σας το ρωτάω, γιατί πολύ συνάδελφοι των αγγλικών ισχυρίζονται πως ένας δυνατός μαθητής θα πήγαινε κατευθείαν για Cambridge. Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Click για ανάπτυξη... Πραγματικά μη τα ακούς αυτά.. χαζομάρες είναι... Και τα δύο είναι αξιόλογα πτυχία. Ναι, είναι δυσκολότερο λίγο το Cambridge, λόγω της δομής των ασκήσεων,πρακτικά όμως οι γνώσεις και το επίπεδο είναι ολο ιδια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Meow Νεοφερμένο μέλος Ο Meow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 117 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2017 στις 16:30 Ο Meow έγραψε: #855 02-08-17 16:30 Απ' ότι ξέρω το Cambridge είναι καλύτερο για μεγαλύτερες ηλικίες άσχετα που το δίνουν και παιδιά στην ηλικία μας και επίσης πια οι συμμετοχές για αυτό έχουν πέσει καθώς υπάρχουν "καλύτερα" ισάξια πτυχία με αυτό, πιο ανταγωνιστικά και ελκυστικά (σε δομή, δυσκολία, τιμή, κτλ). Έχω ακούσει πολλούς που το θέλουν γιατί θεωρείται "δυσκολότερο" για το κύρος αλλά πραγματικά για μένα δεν σημαίνει κάτι παραπάνω από ένα άλλο ισάξια του, που αναγνωρίζεται όπου κ' αυτό. Μπορεί να είναι λίγο πιο δύσκολο λόγω της δομής του αλλά είναι και τι ταιριάζει στον καθέναν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φινεύς Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 333 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2017 στις 19:56 Ο Φινεύς έγραψε: #856 02-08-17 19:56 Δε μπορείς όμως να αγνοήσεις και το γεγονός πως αν κοιτάξεις τις περισσότερες ιστοσελίδες πανεπιστημίων στη Μεγάλη Βρετανία δέχονται μόνο Cambridge, PTE academical (εκτός από IELTS, TOELF). Σόρρυ αν είμαι οφφ αλλά ήθελα να το πω γιατί θα έσκαγα. Δεν έχω διάθεση να προσβάλω κανένα, οκ; Γιατί μου έχει τύχει σε αρκετές περιπτώσεις αυτή η άποψη να επιφέρει τσακωμούς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Meow Νεοφερμένο μέλος Ο Meow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 117 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2017 στις 20:37 Ο Meow έγραψε: #857 02-08-17 20:37 Δεν το 'ξέρα αυτό! Αλλά απ' όσο ξέρω συνήθως όποιος χρειαστεί να φύγει πχ για Αγγλία απλά μερικούς μήνες πριν, κάνει μαθήματα για πχ το TOEFL (που προανέφερες), το οποίο δεν είναι δύσκολο να το πάρει κάποιος που κατέχει γνώσεις proficiency, για να αποδείξει ότι ξέρει τη γλώσσα, οπότε προσωπικά πιστεύω ότι δεν υπάρχει μεγάλο πρόβλημα σχετικά με αυτό (μπορεί και να κάνω λάθος, δεν θυμάμαι ακριβώς)! Δεν ξέρω αν είσαι οφφ και επίσης εννοείται δεν προσέβαλες κανέναν, απλός την αποψή σου είπες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φινεύς Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 333 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2017 στις 22:48 Ο Φινεύς έγραψε: #858 02-08-17 22:48 Όντως. Κατά τη γνώμη μου λιγο άχρηστα τέτοια πτυχία αν σκοπεύεις να φύγεις για εξωτερικό. Δίνεις ενα IELTS ή TOEFL και ησυχάζεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Meow Νεοφερμένο μέλος Ο Meow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 117 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2017 στις 23:43 Ο Meow έγραψε: #859 02-08-17 23:43 Ειδικά αν δεν ξέρεις αν θα φύγεις έξω, δεν χρειάζεται να ζορίζεσαι να το πάρεις ντε και καλά αν τα καταφέρνεις με κάποιο άλλο που σου ταιριάζει ίσως περισσότερο. Αλλά είναι επιλογή του καθενός τι θέλει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mechikos1991 Νεοφερμένο μέλος Ο mechikos1991 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 3 Μαΐου 2018 στις 19:44 Ο mechikos1991: #860 03-05-18 19:44 Ποιά είναι η γνώμη σας για το lrn esolnet c2? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 42 43 44 45 46 Επόμενη First Προηγούμενη 43 από 46 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 43 από 46 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 97 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty cinephilee violetta123 Drscientist m.b. EleniPapa! Argyrisar Εριφύλη voοdoο BatGuin iminspain Entropy24 ioanna2007 Leo komm woasibe nicole1982 SKG gegeorgiou90 omitsop Earthquake 123 stergios191919 Helen06 constansn Bleach_enjoyer charmander Albert.123 george777 bibliofagos Hecticism Paladin shuuu AggelikiGr Mammy Nun Pierre Bezukhov Τρελας123 giannhs2001 synthnightingale American Economist Antonia Alexandra eukleidhs1821 Magissoni Angie15 ένας τυχαίος tsiobieman Ariana2018 mermaid89 kost28 Scandal Unboxholics Φινεύς hirasawayui Dmzk Maynard chester20080 averel michaelsfak Don25 New member Clary Nikos05 Ευθυμος Intravenous_drug Fanimaid Doctorblue sofia! Ryuzaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από fotisapple: Το πήρα παιδιά το proficiency Cambridge ναιιιιιιιι Με έσωσαν το προφορικό,έκθεση,listening γιατί στην γραμματική δεν τα πήγα και τόσο καλά. Πήρα 204/230 και για το c2 ήθελα 200,δεν το πιστεύω ακόμα!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... ουτε εγω το πιστευω Μπραβο παντως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.990 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2017 στις 23:30 Ο American Economist: #852 10-07-17 23:30 Το πήρες και εσύ; Μπράβο!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2017 στις 14:10 Η RafAspa94: #853 02-08-17 14:10 Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση και θα ήθελα πολύ να μου πείτε τη γνώμη σας. Πιστεύετε πως το michigan και δεν αναφέρομαι σε συγκεκριμένο επίπεδο έχει χαμηλότερο βαθμό δυσκολίας σε σύγκριση με το cambridge; Σας το ρωτάω, γιατί πολύ συνάδελφοι των αγγλικών ισχυρίζονται πως ένας δυνατός μαθητής θα πήγαινε κατευθείαν για Cambridge. Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 2 Αυγούστου 2017 Πύρος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Πολιτισμού & Δημιουργικών Μέσων & Βιομηχανιών Θεσσαλίας (Βόλος). Έχει γράψει 1.739 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2017 στις 14:34 Ο Πύρος έγραψε: #854 02-08-17 14:34 Αρχική Δημοσίευση από Ραφαέλα33847: Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση και θα ήθελα πολύ να μου πείτε τη γνώμη σας. Πιστεύετε πως το michigan και δεν αναφέρομαι σε συγκεκριμένο επίπεδο έχει χαμηλότερο βαθμό δυσκολίας σε σύγκριση με το cambridge; Σας το ρωτάω, γιατί πολύ συνάδελφοι των αγγλικών ισχυρίζονται πως ένας δυνατός μαθητής θα πήγαινε κατευθείαν για Cambridge. Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Click για ανάπτυξη... Πραγματικά μη τα ακούς αυτά.. χαζομάρες είναι... Και τα δύο είναι αξιόλογα πτυχία. Ναι, είναι δυσκολότερο λίγο το Cambridge, λόγω της δομής των ασκήσεων,πρακτικά όμως οι γνώσεις και το επίπεδο είναι ολο ιδια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Meow Νεοφερμένο μέλος Ο Meow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 117 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2017 στις 16:30 Ο Meow έγραψε: #855 02-08-17 16:30 Απ' ότι ξέρω το Cambridge είναι καλύτερο για μεγαλύτερες ηλικίες άσχετα που το δίνουν και παιδιά στην ηλικία μας και επίσης πια οι συμμετοχές για αυτό έχουν πέσει καθώς υπάρχουν "καλύτερα" ισάξια πτυχία με αυτό, πιο ανταγωνιστικά και ελκυστικά (σε δομή, δυσκολία, τιμή, κτλ). Έχω ακούσει πολλούς που το θέλουν γιατί θεωρείται "δυσκολότερο" για το κύρος αλλά πραγματικά για μένα δεν σημαίνει κάτι παραπάνω από ένα άλλο ισάξια του, που αναγνωρίζεται όπου κ' αυτό. Μπορεί να είναι λίγο πιο δύσκολο λόγω της δομής του αλλά είναι και τι ταιριάζει στον καθέναν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φινεύς Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 333 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2017 στις 19:56 Ο Φινεύς έγραψε: #856 02-08-17 19:56 Δε μπορείς όμως να αγνοήσεις και το γεγονός πως αν κοιτάξεις τις περισσότερες ιστοσελίδες πανεπιστημίων στη Μεγάλη Βρετανία δέχονται μόνο Cambridge, PTE academical (εκτός από IELTS, TOELF). Σόρρυ αν είμαι οφφ αλλά ήθελα να το πω γιατί θα έσκαγα. Δεν έχω διάθεση να προσβάλω κανένα, οκ; Γιατί μου έχει τύχει σε αρκετές περιπτώσεις αυτή η άποψη να επιφέρει τσακωμούς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Meow Νεοφερμένο μέλος Ο Meow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 117 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2017 στις 20:37 Ο Meow έγραψε: #857 02-08-17 20:37 Δεν το 'ξέρα αυτό! Αλλά απ' όσο ξέρω συνήθως όποιος χρειαστεί να φύγει πχ για Αγγλία απλά μερικούς μήνες πριν, κάνει μαθήματα για πχ το TOEFL (που προανέφερες), το οποίο δεν είναι δύσκολο να το πάρει κάποιος που κατέχει γνώσεις proficiency, για να αποδείξει ότι ξέρει τη γλώσσα, οπότε προσωπικά πιστεύω ότι δεν υπάρχει μεγάλο πρόβλημα σχετικά με αυτό (μπορεί και να κάνω λάθος, δεν θυμάμαι ακριβώς)! Δεν ξέρω αν είσαι οφφ και επίσης εννοείται δεν προσέβαλες κανέναν, απλός την αποψή σου είπες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φινεύς Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 333 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2017 στις 22:48 Ο Φινεύς έγραψε: #858 02-08-17 22:48 Όντως. Κατά τη γνώμη μου λιγο άχρηστα τέτοια πτυχία αν σκοπεύεις να φύγεις για εξωτερικό. Δίνεις ενα IELTS ή TOEFL και ησυχάζεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Meow Νεοφερμένο μέλος Ο Meow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 117 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2017 στις 23:43 Ο Meow έγραψε: #859 02-08-17 23:43 Ειδικά αν δεν ξέρεις αν θα φύγεις έξω, δεν χρειάζεται να ζορίζεσαι να το πάρεις ντε και καλά αν τα καταφέρνεις με κάποιο άλλο που σου ταιριάζει ίσως περισσότερο. Αλλά είναι επιλογή του καθενός τι θέλει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mechikos1991 Νεοφερμένο μέλος Ο mechikos1991 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 3 Μαΐου 2018 στις 19:44 Ο mechikos1991: #860 03-05-18 19:44 Ποιά είναι η γνώμη σας για το lrn esolnet c2? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 42 43 44 45 46 Επόμενη First Προηγούμενη 43 από 46 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 43 από 46 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 97 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty cinephilee violetta123 Drscientist m.b. EleniPapa! Argyrisar Εριφύλη voοdoο BatGuin iminspain Entropy24 ioanna2007 Leo komm woasibe nicole1982 SKG gegeorgiou90 omitsop Earthquake 123 stergios191919 Helen06 constansn Bleach_enjoyer charmander Albert.123 george777 bibliofagos Hecticism Paladin shuuu AggelikiGr Mammy Nun Pierre Bezukhov Τρελας123 giannhs2001 synthnightingale American Economist Antonia Alexandra eukleidhs1821 Magissoni Angie15 ένας τυχαίος tsiobieman Ariana2018 mermaid89 kost28 Scandal Unboxholics Φινεύς hirasawayui Dmzk Maynard chester20080 averel michaelsfak Don25 New member Clary Nikos05 Ευθυμος Intravenous_drug Fanimaid Doctorblue sofia! Ryuzaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Το πήρες και εσύ; Μπράβο!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RafAspa94 Περιβόητο μέλος Η RafAspa94 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2017 στις 14:10 Η RafAspa94: #853 02-08-17 14:10 Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση και θα ήθελα πολύ να μου πείτε τη γνώμη σας. Πιστεύετε πως το michigan και δεν αναφέρομαι σε συγκεκριμένο επίπεδο έχει χαμηλότερο βαθμό δυσκολίας σε σύγκριση με το cambridge; Σας το ρωτάω, γιατί πολύ συνάδελφοι των αγγλικών ισχυρίζονται πως ένας δυνατός μαθητής θα πήγαινε κατευθείαν για Cambridge. Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 2 Αυγούστου 2017 Πύρος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Πολιτισμού & Δημιουργικών Μέσων & Βιομηχανιών Θεσσαλίας (Βόλος). Έχει γράψει 1.739 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2017 στις 14:34 Ο Πύρος έγραψε: #854 02-08-17 14:34 Αρχική Δημοσίευση από Ραφαέλα33847: Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση και θα ήθελα πολύ να μου πείτε τη γνώμη σας. Πιστεύετε πως το michigan και δεν αναφέρομαι σε συγκεκριμένο επίπεδο έχει χαμηλότερο βαθμό δυσκολίας σε σύγκριση με το cambridge; Σας το ρωτάω, γιατί πολύ συνάδελφοι των αγγλικών ισχυρίζονται πως ένας δυνατός μαθητής θα πήγαινε κατευθείαν για Cambridge. Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Click για ανάπτυξη... Πραγματικά μη τα ακούς αυτά.. χαζομάρες είναι... Και τα δύο είναι αξιόλογα πτυχία. Ναι, είναι δυσκολότερο λίγο το Cambridge, λόγω της δομής των ασκήσεων,πρακτικά όμως οι γνώσεις και το επίπεδο είναι ολο ιδια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Meow Νεοφερμένο μέλος Ο Meow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 117 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2017 στις 16:30 Ο Meow έγραψε: #855 02-08-17 16:30 Απ' ότι ξέρω το Cambridge είναι καλύτερο για μεγαλύτερες ηλικίες άσχετα που το δίνουν και παιδιά στην ηλικία μας και επίσης πια οι συμμετοχές για αυτό έχουν πέσει καθώς υπάρχουν "καλύτερα" ισάξια πτυχία με αυτό, πιο ανταγωνιστικά και ελκυστικά (σε δομή, δυσκολία, τιμή, κτλ). Έχω ακούσει πολλούς που το θέλουν γιατί θεωρείται "δυσκολότερο" για το κύρος αλλά πραγματικά για μένα δεν σημαίνει κάτι παραπάνω από ένα άλλο ισάξια του, που αναγνωρίζεται όπου κ' αυτό. Μπορεί να είναι λίγο πιο δύσκολο λόγω της δομής του αλλά είναι και τι ταιριάζει στον καθέναν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φινεύς Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 333 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2017 στις 19:56 Ο Φινεύς έγραψε: #856 02-08-17 19:56 Δε μπορείς όμως να αγνοήσεις και το γεγονός πως αν κοιτάξεις τις περισσότερες ιστοσελίδες πανεπιστημίων στη Μεγάλη Βρετανία δέχονται μόνο Cambridge, PTE academical (εκτός από IELTS, TOELF). Σόρρυ αν είμαι οφφ αλλά ήθελα να το πω γιατί θα έσκαγα. Δεν έχω διάθεση να προσβάλω κανένα, οκ; Γιατί μου έχει τύχει σε αρκετές περιπτώσεις αυτή η άποψη να επιφέρει τσακωμούς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Meow Νεοφερμένο μέλος Ο Meow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 117 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2017 στις 20:37 Ο Meow έγραψε: #857 02-08-17 20:37 Δεν το 'ξέρα αυτό! Αλλά απ' όσο ξέρω συνήθως όποιος χρειαστεί να φύγει πχ για Αγγλία απλά μερικούς μήνες πριν, κάνει μαθήματα για πχ το TOEFL (που προανέφερες), το οποίο δεν είναι δύσκολο να το πάρει κάποιος που κατέχει γνώσεις proficiency, για να αποδείξει ότι ξέρει τη γλώσσα, οπότε προσωπικά πιστεύω ότι δεν υπάρχει μεγάλο πρόβλημα σχετικά με αυτό (μπορεί και να κάνω λάθος, δεν θυμάμαι ακριβώς)! Δεν ξέρω αν είσαι οφφ και επίσης εννοείται δεν προσέβαλες κανέναν, απλός την αποψή σου είπες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φινεύς Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 333 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2017 στις 22:48 Ο Φινεύς έγραψε: #858 02-08-17 22:48 Όντως. Κατά τη γνώμη μου λιγο άχρηστα τέτοια πτυχία αν σκοπεύεις να φύγεις για εξωτερικό. Δίνεις ενα IELTS ή TOEFL και ησυχάζεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Meow Νεοφερμένο μέλος Ο Meow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 117 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2017 στις 23:43 Ο Meow έγραψε: #859 02-08-17 23:43 Ειδικά αν δεν ξέρεις αν θα φύγεις έξω, δεν χρειάζεται να ζορίζεσαι να το πάρεις ντε και καλά αν τα καταφέρνεις με κάποιο άλλο που σου ταιριάζει ίσως περισσότερο. Αλλά είναι επιλογή του καθενός τι θέλει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mechikos1991 Νεοφερμένο μέλος Ο mechikos1991 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 3 Μαΐου 2018 στις 19:44 Ο mechikos1991: #860 03-05-18 19:44 Ποιά είναι η γνώμη σας για το lrn esolnet c2? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 42 43 44 45 46 Επόμενη First Προηγούμενη 43 από 46 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 43 από 46 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 97 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty cinephilee violetta123 Drscientist m.b. EleniPapa! Argyrisar Εριφύλη voοdoο BatGuin iminspain Entropy24 ioanna2007 Leo komm woasibe nicole1982 SKG gegeorgiou90 omitsop Earthquake 123 stergios191919 Helen06 constansn Bleach_enjoyer charmander Albert.123 george777 bibliofagos Hecticism Paladin shuuu AggelikiGr Mammy Nun Pierre Bezukhov Τρελας123 giannhs2001 synthnightingale American Economist Antonia Alexandra eukleidhs1821 Magissoni Angie15 ένας τυχαίος tsiobieman Ariana2018 mermaid89 kost28 Scandal Unboxholics Φινεύς hirasawayui Dmzk Maynard chester20080 averel michaelsfak Don25 New member Clary Nikos05 Ευθυμος Intravenous_drug Fanimaid Doctorblue sofia! Ryuzaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση και θα ήθελα πολύ να μου πείτε τη γνώμη σας. Πιστεύετε πως το michigan και δεν αναφέρομαι σε συγκεκριμένο επίπεδο έχει χαμηλότερο βαθμό δυσκολίας σε σύγκριση με το cambridge; Σας το ρωτάω, γιατί πολύ συνάδελφοι των αγγλικών ισχυρίζονται πως ένας δυνατός μαθητής θα πήγαινε κατευθείαν για Cambridge. Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πύρος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Πολιτισμού & Δημιουργικών Μέσων & Βιομηχανιών Θεσσαλίας (Βόλος). Έχει γράψει 1.739 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2017 στις 14:34 Ο Πύρος έγραψε: #854 02-08-17 14:34 Αρχική Δημοσίευση από Ραφαέλα33847: Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση και θα ήθελα πολύ να μου πείτε τη γνώμη σας. Πιστεύετε πως το michigan και δεν αναφέρομαι σε συγκεκριμένο επίπεδο έχει χαμηλότερο βαθμό δυσκολίας σε σύγκριση με το cambridge; Σας το ρωτάω, γιατί πολύ συνάδελφοι των αγγλικών ισχυρίζονται πως ένας δυνατός μαθητής θα πήγαινε κατευθείαν για Cambridge. Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Click για ανάπτυξη... Πραγματικά μη τα ακούς αυτά.. χαζομάρες είναι... Και τα δύο είναι αξιόλογα πτυχία. Ναι, είναι δυσκολότερο λίγο το Cambridge, λόγω της δομής των ασκήσεων,πρακτικά όμως οι γνώσεις και το επίπεδο είναι ολο ιδια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Meow Νεοφερμένο μέλος Ο Meow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 117 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2017 στις 16:30 Ο Meow έγραψε: #855 02-08-17 16:30 Απ' ότι ξέρω το Cambridge είναι καλύτερο για μεγαλύτερες ηλικίες άσχετα που το δίνουν και παιδιά στην ηλικία μας και επίσης πια οι συμμετοχές για αυτό έχουν πέσει καθώς υπάρχουν "καλύτερα" ισάξια πτυχία με αυτό, πιο ανταγωνιστικά και ελκυστικά (σε δομή, δυσκολία, τιμή, κτλ). Έχω ακούσει πολλούς που το θέλουν γιατί θεωρείται "δυσκολότερο" για το κύρος αλλά πραγματικά για μένα δεν σημαίνει κάτι παραπάνω από ένα άλλο ισάξια του, που αναγνωρίζεται όπου κ' αυτό. Μπορεί να είναι λίγο πιο δύσκολο λόγω της δομής του αλλά είναι και τι ταιριάζει στον καθέναν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φινεύς Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 333 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2017 στις 19:56 Ο Φινεύς έγραψε: #856 02-08-17 19:56 Δε μπορείς όμως να αγνοήσεις και το γεγονός πως αν κοιτάξεις τις περισσότερες ιστοσελίδες πανεπιστημίων στη Μεγάλη Βρετανία δέχονται μόνο Cambridge, PTE academical (εκτός από IELTS, TOELF). Σόρρυ αν είμαι οφφ αλλά ήθελα να το πω γιατί θα έσκαγα. Δεν έχω διάθεση να προσβάλω κανένα, οκ; Γιατί μου έχει τύχει σε αρκετές περιπτώσεις αυτή η άποψη να επιφέρει τσακωμούς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Meow Νεοφερμένο μέλος Ο Meow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 117 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2017 στις 20:37 Ο Meow έγραψε: #857 02-08-17 20:37 Δεν το 'ξέρα αυτό! Αλλά απ' όσο ξέρω συνήθως όποιος χρειαστεί να φύγει πχ για Αγγλία απλά μερικούς μήνες πριν, κάνει μαθήματα για πχ το TOEFL (που προανέφερες), το οποίο δεν είναι δύσκολο να το πάρει κάποιος που κατέχει γνώσεις proficiency, για να αποδείξει ότι ξέρει τη γλώσσα, οπότε προσωπικά πιστεύω ότι δεν υπάρχει μεγάλο πρόβλημα σχετικά με αυτό (μπορεί και να κάνω λάθος, δεν θυμάμαι ακριβώς)! Δεν ξέρω αν είσαι οφφ και επίσης εννοείται δεν προσέβαλες κανέναν, απλός την αποψή σου είπες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φινεύς Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 333 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2017 στις 22:48 Ο Φινεύς έγραψε: #858 02-08-17 22:48 Όντως. Κατά τη γνώμη μου λιγο άχρηστα τέτοια πτυχία αν σκοπεύεις να φύγεις για εξωτερικό. Δίνεις ενα IELTS ή TOEFL και ησυχάζεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Meow Νεοφερμένο μέλος Ο Meow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 117 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2017 στις 23:43 Ο Meow έγραψε: #859 02-08-17 23:43 Ειδικά αν δεν ξέρεις αν θα φύγεις έξω, δεν χρειάζεται να ζορίζεσαι να το πάρεις ντε και καλά αν τα καταφέρνεις με κάποιο άλλο που σου ταιριάζει ίσως περισσότερο. Αλλά είναι επιλογή του καθενός τι θέλει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mechikos1991 Νεοφερμένο μέλος Ο mechikos1991 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 3 Μαΐου 2018 στις 19:44 Ο mechikos1991: #860 03-05-18 19:44 Ποιά είναι η γνώμη σας για το lrn esolnet c2? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 42 43 44 45 46 Επόμενη First Προηγούμενη 43 από 46 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 43 από 46 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 97 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty cinephilee violetta123 Drscientist m.b. EleniPapa! Argyrisar Εριφύλη voοdoο BatGuin iminspain Entropy24 ioanna2007 Leo komm woasibe nicole1982 SKG gegeorgiou90 omitsop Earthquake 123 stergios191919 Helen06 constansn Bleach_enjoyer charmander Albert.123 george777 bibliofagos Hecticism Paladin shuuu AggelikiGr Mammy Nun Pierre Bezukhov Τρελας123 giannhs2001 synthnightingale American Economist Antonia Alexandra eukleidhs1821 Magissoni Angie15 ένας τυχαίος tsiobieman Ariana2018 mermaid89 kost28 Scandal Unboxholics Φινεύς hirasawayui Dmzk Maynard chester20080 averel michaelsfak Don25 New member Clary Nikos05 Ευθυμος Intravenous_drug Fanimaid Doctorblue sofia! Ryuzaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Ραφαέλα33847: Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση και θα ήθελα πολύ να μου πείτε τη γνώμη σας. Πιστεύετε πως το michigan και δεν αναφέρομαι σε συγκεκριμένο επίπεδο έχει χαμηλότερο βαθμό δυσκολίας σε σύγκριση με το cambridge; Σας το ρωτάω, γιατί πολύ συνάδελφοι των αγγλικών ισχυρίζονται πως ένας δυνατός μαθητής θα πήγαινε κατευθείαν για Cambridge. Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Click για ανάπτυξη... Πραγματικά μη τα ακούς αυτά.. χαζομάρες είναι... Και τα δύο είναι αξιόλογα πτυχία. Ναι, είναι δυσκολότερο λίγο το Cambridge, λόγω της δομής των ασκήσεων,πρακτικά όμως οι γνώσεις και το επίπεδο είναι ολο ιδια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Meow Νεοφερμένο μέλος Ο Meow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 117 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2017 στις 16:30 Ο Meow έγραψε: #855 02-08-17 16:30 Απ' ότι ξέρω το Cambridge είναι καλύτερο για μεγαλύτερες ηλικίες άσχετα που το δίνουν και παιδιά στην ηλικία μας και επίσης πια οι συμμετοχές για αυτό έχουν πέσει καθώς υπάρχουν "καλύτερα" ισάξια πτυχία με αυτό, πιο ανταγωνιστικά και ελκυστικά (σε δομή, δυσκολία, τιμή, κτλ). Έχω ακούσει πολλούς που το θέλουν γιατί θεωρείται "δυσκολότερο" για το κύρος αλλά πραγματικά για μένα δεν σημαίνει κάτι παραπάνω από ένα άλλο ισάξια του, που αναγνωρίζεται όπου κ' αυτό. Μπορεί να είναι λίγο πιο δύσκολο λόγω της δομής του αλλά είναι και τι ταιριάζει στον καθέναν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φινεύς Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 333 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2017 στις 19:56 Ο Φινεύς έγραψε: #856 02-08-17 19:56 Δε μπορείς όμως να αγνοήσεις και το γεγονός πως αν κοιτάξεις τις περισσότερες ιστοσελίδες πανεπιστημίων στη Μεγάλη Βρετανία δέχονται μόνο Cambridge, PTE academical (εκτός από IELTS, TOELF). Σόρρυ αν είμαι οφφ αλλά ήθελα να το πω γιατί θα έσκαγα. Δεν έχω διάθεση να προσβάλω κανένα, οκ; Γιατί μου έχει τύχει σε αρκετές περιπτώσεις αυτή η άποψη να επιφέρει τσακωμούς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Meow Νεοφερμένο μέλος Ο Meow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 117 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2017 στις 20:37 Ο Meow έγραψε: #857 02-08-17 20:37 Δεν το 'ξέρα αυτό! Αλλά απ' όσο ξέρω συνήθως όποιος χρειαστεί να φύγει πχ για Αγγλία απλά μερικούς μήνες πριν, κάνει μαθήματα για πχ το TOEFL (που προανέφερες), το οποίο δεν είναι δύσκολο να το πάρει κάποιος που κατέχει γνώσεις proficiency, για να αποδείξει ότι ξέρει τη γλώσσα, οπότε προσωπικά πιστεύω ότι δεν υπάρχει μεγάλο πρόβλημα σχετικά με αυτό (μπορεί και να κάνω λάθος, δεν θυμάμαι ακριβώς)! Δεν ξέρω αν είσαι οφφ και επίσης εννοείται δεν προσέβαλες κανέναν, απλός την αποψή σου είπες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φινεύς Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 333 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2017 στις 22:48 Ο Φινεύς έγραψε: #858 02-08-17 22:48 Όντως. Κατά τη γνώμη μου λιγο άχρηστα τέτοια πτυχία αν σκοπεύεις να φύγεις για εξωτερικό. Δίνεις ενα IELTS ή TOEFL και ησυχάζεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Meow Νεοφερμένο μέλος Ο Meow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 117 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2017 στις 23:43 Ο Meow έγραψε: #859 02-08-17 23:43 Ειδικά αν δεν ξέρεις αν θα φύγεις έξω, δεν χρειάζεται να ζορίζεσαι να το πάρεις ντε και καλά αν τα καταφέρνεις με κάποιο άλλο που σου ταιριάζει ίσως περισσότερο. Αλλά είναι επιλογή του καθενός τι θέλει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mechikos1991 Νεοφερμένο μέλος Ο mechikos1991 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 3 Μαΐου 2018 στις 19:44 Ο mechikos1991: #860 03-05-18 19:44 Ποιά είναι η γνώμη σας για το lrn esolnet c2? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 42 43 44 45 46 Επόμενη First Προηγούμενη 43 από 46 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 43 από 46 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 97 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty cinephilee violetta123 Drscientist m.b. EleniPapa! Argyrisar Εριφύλη voοdoο BatGuin iminspain Entropy24 ioanna2007 Leo komm woasibe nicole1982 SKG gegeorgiou90 omitsop Earthquake 123 stergios191919 Helen06 constansn Bleach_enjoyer charmander Albert.123 george777 bibliofagos Hecticism Paladin shuuu AggelikiGr Mammy Nun Pierre Bezukhov Τρελας123 giannhs2001 synthnightingale American Economist Antonia Alexandra eukleidhs1821 Magissoni Angie15 ένας τυχαίος tsiobieman Ariana2018 mermaid89 kost28 Scandal Unboxholics Φινεύς hirasawayui Dmzk Maynard chester20080 averel michaelsfak Don25 New member Clary Nikos05 Ευθυμος Intravenous_drug Fanimaid Doctorblue sofia! Ryuzaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Απ' ότι ξέρω το Cambridge είναι καλύτερο για μεγαλύτερες ηλικίες άσχετα που το δίνουν και παιδιά στην ηλικία μας και επίσης πια οι συμμετοχές για αυτό έχουν πέσει καθώς υπάρχουν "καλύτερα" ισάξια πτυχία με αυτό, πιο ανταγωνιστικά και ελκυστικά (σε δομή, δυσκολία, τιμή, κτλ). Έχω ακούσει πολλούς που το θέλουν γιατί θεωρείται "δυσκολότερο" για το κύρος αλλά πραγματικά για μένα δεν σημαίνει κάτι παραπάνω από ένα άλλο ισάξια του, που αναγνωρίζεται όπου κ' αυτό. Μπορεί να είναι λίγο πιο δύσκολο λόγω της δομής του αλλά είναι και τι ταιριάζει στον καθέναν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Φινεύς Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 333 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2017 στις 19:56 Ο Φινεύς έγραψε: #856 02-08-17 19:56 Δε μπορείς όμως να αγνοήσεις και το γεγονός πως αν κοιτάξεις τις περισσότερες ιστοσελίδες πανεπιστημίων στη Μεγάλη Βρετανία δέχονται μόνο Cambridge, PTE academical (εκτός από IELTS, TOELF). Σόρρυ αν είμαι οφφ αλλά ήθελα να το πω γιατί θα έσκαγα. Δεν έχω διάθεση να προσβάλω κανένα, οκ; Γιατί μου έχει τύχει σε αρκετές περιπτώσεις αυτή η άποψη να επιφέρει τσακωμούς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Meow Νεοφερμένο μέλος Ο Meow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 117 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2017 στις 20:37 Ο Meow έγραψε: #857 02-08-17 20:37 Δεν το 'ξέρα αυτό! Αλλά απ' όσο ξέρω συνήθως όποιος χρειαστεί να φύγει πχ για Αγγλία απλά μερικούς μήνες πριν, κάνει μαθήματα για πχ το TOEFL (που προανέφερες), το οποίο δεν είναι δύσκολο να το πάρει κάποιος που κατέχει γνώσεις proficiency, για να αποδείξει ότι ξέρει τη γλώσσα, οπότε προσωπικά πιστεύω ότι δεν υπάρχει μεγάλο πρόβλημα σχετικά με αυτό (μπορεί και να κάνω λάθος, δεν θυμάμαι ακριβώς)! Δεν ξέρω αν είσαι οφφ και επίσης εννοείται δεν προσέβαλες κανέναν, απλός την αποψή σου είπες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φινεύς Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 333 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2017 στις 22:48 Ο Φινεύς έγραψε: #858 02-08-17 22:48 Όντως. Κατά τη γνώμη μου λιγο άχρηστα τέτοια πτυχία αν σκοπεύεις να φύγεις για εξωτερικό. Δίνεις ενα IELTS ή TOEFL και ησυχάζεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Meow Νεοφερμένο μέλος Ο Meow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 117 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2017 στις 23:43 Ο Meow έγραψε: #859 02-08-17 23:43 Ειδικά αν δεν ξέρεις αν θα φύγεις έξω, δεν χρειάζεται να ζορίζεσαι να το πάρεις ντε και καλά αν τα καταφέρνεις με κάποιο άλλο που σου ταιριάζει ίσως περισσότερο. Αλλά είναι επιλογή του καθενός τι θέλει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mechikos1991 Νεοφερμένο μέλος Ο mechikos1991 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 3 Μαΐου 2018 στις 19:44 Ο mechikos1991: #860 03-05-18 19:44 Ποιά είναι η γνώμη σας για το lrn esolnet c2? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 42 43 44 45 46 Επόμενη First Προηγούμενη 43 από 46 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 43 από 46 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 97 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty cinephilee violetta123 Drscientist m.b. EleniPapa! Argyrisar Εριφύλη voοdoο BatGuin iminspain Entropy24 ioanna2007 Leo komm woasibe nicole1982 SKG gegeorgiou90 omitsop Earthquake 123 stergios191919 Helen06 constansn Bleach_enjoyer charmander Albert.123 george777 bibliofagos Hecticism Paladin shuuu AggelikiGr Mammy Nun Pierre Bezukhov Τρελας123 giannhs2001 synthnightingale American Economist Antonia Alexandra eukleidhs1821 Magissoni Angie15 ένας τυχαίος tsiobieman Ariana2018 mermaid89 kost28 Scandal Unboxholics Φινεύς hirasawayui Dmzk Maynard chester20080 averel michaelsfak Don25 New member Clary Nikos05 Ευθυμος Intravenous_drug Fanimaid Doctorblue sofia! Ryuzaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Δε μπορείς όμως να αγνοήσεις και το γεγονός πως αν κοιτάξεις τις περισσότερες ιστοσελίδες πανεπιστημίων στη Μεγάλη Βρετανία δέχονται μόνο Cambridge, PTE academical (εκτός από IELTS, TOELF). Σόρρυ αν είμαι οφφ αλλά ήθελα να το πω γιατί θα έσκαγα. Δεν έχω διάθεση να προσβάλω κανένα, οκ; Γιατί μου έχει τύχει σε αρκετές περιπτώσεις αυτή η άποψη να επιφέρει τσακωμούς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Meow Νεοφερμένο μέλος Ο Meow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 117 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2017 στις 20:37 Ο Meow έγραψε: #857 02-08-17 20:37 Δεν το 'ξέρα αυτό! Αλλά απ' όσο ξέρω συνήθως όποιος χρειαστεί να φύγει πχ για Αγγλία απλά μερικούς μήνες πριν, κάνει μαθήματα για πχ το TOEFL (που προανέφερες), το οποίο δεν είναι δύσκολο να το πάρει κάποιος που κατέχει γνώσεις proficiency, για να αποδείξει ότι ξέρει τη γλώσσα, οπότε προσωπικά πιστεύω ότι δεν υπάρχει μεγάλο πρόβλημα σχετικά με αυτό (μπορεί και να κάνω λάθος, δεν θυμάμαι ακριβώς)! Δεν ξέρω αν είσαι οφφ και επίσης εννοείται δεν προσέβαλες κανέναν, απλός την αποψή σου είπες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φινεύς Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 333 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2017 στις 22:48 Ο Φινεύς έγραψε: #858 02-08-17 22:48 Όντως. Κατά τη γνώμη μου λιγο άχρηστα τέτοια πτυχία αν σκοπεύεις να φύγεις για εξωτερικό. Δίνεις ενα IELTS ή TOEFL και ησυχάζεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Meow Νεοφερμένο μέλος Ο Meow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 117 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2017 στις 23:43 Ο Meow έγραψε: #859 02-08-17 23:43 Ειδικά αν δεν ξέρεις αν θα φύγεις έξω, δεν χρειάζεται να ζορίζεσαι να το πάρεις ντε και καλά αν τα καταφέρνεις με κάποιο άλλο που σου ταιριάζει ίσως περισσότερο. Αλλά είναι επιλογή του καθενός τι θέλει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mechikos1991 Νεοφερμένο μέλος Ο mechikos1991 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 3 Μαΐου 2018 στις 19:44 Ο mechikos1991: #860 03-05-18 19:44 Ποιά είναι η γνώμη σας για το lrn esolnet c2? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 42 43 44 45 46 Επόμενη First Προηγούμενη 43 από 46 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 43 από 46 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 97 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty cinephilee violetta123 Drscientist m.b. EleniPapa! Argyrisar Εριφύλη voοdoο BatGuin iminspain Entropy24 ioanna2007 Leo komm woasibe nicole1982 SKG gegeorgiou90 omitsop Earthquake 123 stergios191919 Helen06 constansn Bleach_enjoyer charmander Albert.123 george777 bibliofagos Hecticism Paladin shuuu AggelikiGr Mammy Nun Pierre Bezukhov Τρελας123 giannhs2001 synthnightingale American Economist Antonia Alexandra eukleidhs1821 Magissoni Angie15 ένας τυχαίος tsiobieman Ariana2018 mermaid89 kost28 Scandal Unboxholics Φινεύς hirasawayui Dmzk Maynard chester20080 averel michaelsfak Don25 New member Clary Nikos05 Ευθυμος Intravenous_drug Fanimaid Doctorblue sofia! Ryuzaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Δεν το 'ξέρα αυτό! Αλλά απ' όσο ξέρω συνήθως όποιος χρειαστεί να φύγει πχ για Αγγλία απλά μερικούς μήνες πριν, κάνει μαθήματα για πχ το TOEFL (που προανέφερες), το οποίο δεν είναι δύσκολο να το πάρει κάποιος που κατέχει γνώσεις proficiency, για να αποδείξει ότι ξέρει τη γλώσσα, οπότε προσωπικά πιστεύω ότι δεν υπάρχει μεγάλο πρόβλημα σχετικά με αυτό (μπορεί και να κάνω λάθος, δεν θυμάμαι ακριβώς)! Δεν ξέρω αν είσαι οφφ και επίσης εννοείται δεν προσέβαλες κανέναν, απλός την αποψή σου είπες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Φινεύς Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 333 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2017 στις 22:48 Ο Φινεύς έγραψε: #858 02-08-17 22:48 Όντως. Κατά τη γνώμη μου λιγο άχρηστα τέτοια πτυχία αν σκοπεύεις να φύγεις για εξωτερικό. Δίνεις ενα IELTS ή TOEFL και ησυχάζεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Meow Νεοφερμένο μέλος Ο Meow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 117 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2017 στις 23:43 Ο Meow έγραψε: #859 02-08-17 23:43 Ειδικά αν δεν ξέρεις αν θα φύγεις έξω, δεν χρειάζεται να ζορίζεσαι να το πάρεις ντε και καλά αν τα καταφέρνεις με κάποιο άλλο που σου ταιριάζει ίσως περισσότερο. Αλλά είναι επιλογή του καθενός τι θέλει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mechikos1991 Νεοφερμένο μέλος Ο mechikos1991 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 3 Μαΐου 2018 στις 19:44 Ο mechikos1991: #860 03-05-18 19:44 Ποιά είναι η γνώμη σας για το lrn esolnet c2? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 42 43 44 45 46 Επόμενη First Προηγούμενη 43 από 46 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 43 από 46 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 97 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty cinephilee violetta123 Drscientist m.b. EleniPapa! Argyrisar Εριφύλη voοdoο BatGuin iminspain Entropy24 ioanna2007 Leo komm woasibe nicole1982 SKG gegeorgiou90 omitsop Earthquake 123 stergios191919 Helen06 constansn Bleach_enjoyer charmander Albert.123 george777 bibliofagos Hecticism Paladin shuuu AggelikiGr Mammy Nun Pierre Bezukhov Τρελας123 giannhs2001 synthnightingale American Economist Antonia Alexandra eukleidhs1821 Magissoni Angie15 ένας τυχαίος tsiobieman Ariana2018 mermaid89 kost28 Scandal Unboxholics Φινεύς hirasawayui Dmzk Maynard chester20080 averel michaelsfak Don25 New member Clary Nikos05 Ευθυμος Intravenous_drug Fanimaid Doctorblue sofia! Ryuzaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Όντως. Κατά τη γνώμη μου λιγο άχρηστα τέτοια πτυχία αν σκοπεύεις να φύγεις για εξωτερικό. Δίνεις ενα IELTS ή TOEFL και ησυχάζεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Meow Νεοφερμένο μέλος Ο Meow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 117 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2017 στις 23:43 Ο Meow έγραψε: #859 02-08-17 23:43 Ειδικά αν δεν ξέρεις αν θα φύγεις έξω, δεν χρειάζεται να ζορίζεσαι να το πάρεις ντε και καλά αν τα καταφέρνεις με κάποιο άλλο που σου ταιριάζει ίσως περισσότερο. Αλλά είναι επιλογή του καθενός τι θέλει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mechikos1991 Νεοφερμένο μέλος Ο mechikos1991 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 3 Μαΐου 2018 στις 19:44 Ο mechikos1991: #860 03-05-18 19:44 Ποιά είναι η γνώμη σας για το lrn esolnet c2? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 42 43 44 45 46 Επόμενη First Προηγούμενη 43 από 46 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 43 από 46 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Ειδικά αν δεν ξέρεις αν θα φύγεις έξω, δεν χρειάζεται να ζορίζεσαι να το πάρεις ντε και καλά αν τα καταφέρνεις με κάποιο άλλο που σου ταιριάζει ίσως περισσότερο. Αλλά είναι επιλογή του καθενός τι θέλει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mechikos1991 Νεοφερμένο μέλος Ο mechikos1991 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 3 Μαΐου 2018 στις 19:44 Ο mechikos1991: #860 03-05-18 19:44 Ποιά είναι η γνώμη σας για το lrn esolnet c2? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ποιά είναι η γνώμη σας για το lrn esolnet c2? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.