04-05-08
11:03
Εγώ δε μπορώ να πω ότι διαβάζω ιδιαίτερα.Κάνω τις ασκήσεις για το σπίτι και εκθέσεις.Μας δίνουν λίγη ώρα για τόσο μεγάλη έκθεση

! Το listening δεν είναι δύσκολο αλλά ανάλογα και την αίθουσα που δίνεις.Για παράδειγμα,στο lower,έδινα το Michigan στο Grand Hotel Palace στη Θεσ/νικη και άκουγα μια χαρά,πολύ καθαρά.Το edexel το είχα δώσει σε ένα σχολείο,ήμουν και πίσω και δεν άκουγα πολύ καθαρά.Ευτυχώς και το Proficiency Michigan θα το δώσω πάλι στο Grand Hotel Palace!!!
Άλλα θέματα στα προφορικά δεν ξέρω γιατί πήγα μισή ώρα νωρίτερα,με έβαλαν κατευθείαν μέσα και μετά έφυγα κατευθείαν
04-05-08
11:23
Μη φοβάσαι για την έκθεση.Τα θέματα είναι τετοια που γράφονται σε μισή ώρα. Εξάλλου αν θες να ξέρεις λίγο πιο πριν τα θέματα, όταν σου δώσουν το booklet πάτα το εξώφυλλο και θα φαίνονται (έστω και λίγο) τα θέματα της έκθεσης καθώς είναι στην πρώτη σελίδα ( γράφεις πρώτα την έκθεση). Α, να ξέρεις ότι σε αφήνουν και 4 λεπτά να τα διαβάσεις.
Πάντως μην φοβάσαι. Αν δεν τα πας καλά στην έκθεση το GCVR θα σε αποζημιώσει. To grammar, το close και το reading σε εμάς ήταν γελοία. Το vocabulary αρκετά βατό
Έχετε αποκλειστεί από το να απαντάτε στα θέματα αυτής της κατηγορίας.
Ο αποκλεισμός αυτός είναι μόνιμος.