rafita αυτά τα οποία θες μπορείς να τα κάνεις και με κάποιον συγκάτοικο. Τώρα αυτό για το οποίο είμαι πεπεισμένος είναι πως οι γυναίκες είτε με τον έναν τρόπο είτε με τον άλλον, καταφέρνουν πάντα στο τέλος να μαλώσουν, δεν υπάρχει σωτηρία από αυτό το πράγμα. Οι άντρες είναι πιο αφασίες και δεν έχουν τόσο μεγάλα θέματα. Τώρα από 'κει και πέρα είναι οι απόψεις του καθενός. Καλό είναι να σκεφτόμαστε τη βολή μας αλλά ταυτόχρονα να σκεφτόμαστε και τους δικούς μας. Δεν ξέρω αν οι γονείς όλων σας είναι εισοδηματίες και παίρνουν 3-4 χιλιάρικα το μήνα, αλλά για εμένα προσωπικά με δύο γονείς εκπαιδευτικούς θα πρέπει να πληρώνουν εκτός από το ενοίκιο το οποίο ας πούμε θα είναι 350 ευρώ για Θεσσαλονίκη, 300 για τις άλλες πόλεις, συν το ρεύμα, συν το νερό, συν τα κοινόχρηστα, συν το πετρέλαιο πάμε για πλάκα το 500άρι (και πολύ λίγα λέω). Αν συνυπολογίσουμε τις ανέσεις που θέλει ο καθένας μας και άρα τηλέφωνο-ίντερνετ άλλο ένα 40άρι (αν πάρουμε από τη forthnet ας πούμε) συν τα χαρτζηλίκια που θα είναι 200-300 ευρώ δε θα είναι; Όλα μαζί μας κάνουν ένα στρογγυλό-στρογγυλό 800άρι στο νερό χώρια τις έκτακτες εισφορές και τα λεφτά των δόσεων για το νοικοκυριό σας ενώ ένα μεγάλο μέρος των χρημάτων αυτών θα μπορούσε να εξοικονομηθεί και να πάει π.χ. για τις μεταπτυχιακές σας σπουδές, να πάρετε ένα αυτοκίνητο στο μέλλον αν δεν έχετε βλέψεις κτλ. Ο μπαμπάς ενός φίλου μου που είναι εκπαιδευτικός που ζει στη Γερμανία όταν έμαθε τα ενοίκια της Θεσσαλονίκης είπε "Πρέπει να αρχίσω να πουλάω όπλα"!!! Anywayz, αυτό έγκειται στην ιδιοσυγκρασία και τις δυνατότητες του καθενός άποψή μου άποψή σας...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.