annapav.kal Νεοφερμένο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 99 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 21:29 Η annapav.kal: #61 13-07-09 21:29 Αρχική Δημοσίευση από Alexia91: Stella πες μου λιγο,τι σπιτι νοικιασες κ με τι ενοικιο please!!! Click για ανάπτυξη... ενδιαφερεσαι κι εσυ για σπιτι στη θεσσαλονικη ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mavro Provato Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mavro Provato αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 343 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 21:48 Η Mavro Provato: #62 13-07-09 21:48 "Μοναχός σου χόρευε και όσο θέλεις πήδα" ...ο λαός είναι σοφός... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexia91 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 125 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 22:46 Η Alexia91 έγραψε: #63 13-07-09 22:46 Αρχική Δημοσίευση από annapav.kal: ενδιαφερεσαι κι εσυ για σπιτι στη θεσσαλονικη ε? Click για ανάπτυξη... yeah!ε και πρεπει να δουμε λιγο τι παιζει!κ εσυ?τι σχολη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KostasTheGreek Δραστήριο μέλος Ο KostasTheGreek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 739 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 22:48 Ο KostasTheGreek: #64 13-07-09 22:48 Καλα πρωτου βγουν οι βασεις και γνωριζετε σιγουρα που περνατε κλεινετε σπιτι και δινετε προκαταβολες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexia91 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 125 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 22:52 Η Alexia91 έγραψε: #65 13-07-09 22:52 Αρχική Δημοσίευση από KostasTheGreek: Καλα πρωτου βγουν οι βασεις και γνωριζετε σιγουρα που περνατε κλεινετε σπιτι και δινετε προκαταβολες? Click για ανάπτυξη... Καλυτερα να δωσουμε μια προκαταβολη παραπανω ρε συ κ ας την χασουμε για λιγα μορια τη σχολη παρα να τρεχουμε τελευταια στιγμη.αλλωστε δεν πανε ολοι απο τωρα,συνηθως πανε λιγο πριν βγουν οι βασεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kvgreco Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 256 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 22:57 Ο kvgreco έγραψε: #66 13-07-09 22:57 Αρχική Δημοσίευση από arximidis: Το έχεις επιχειρήσει? Click για ανάπτυξη... Γιατί έχεις αμφιβολίες αν είναι ωραία? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. annapav.kal Νεοφερμένο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 99 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 00:08 Η annapav.kal: #67 14-07-09 00:08 Αρχική Δημοσίευση από Alexia91: yeah!ε και πρεπει να δουμε λιγο τι παιζει!κ εσυ?τι σχολη? Click για ανάπτυξη... παιδαγωγικα θελω κι ελπιζω να τα πιασω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. woochoogirl Τιμώμενο Μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 01:00 Η woochoogirl: #68 14-07-09 01:00 Εγώ την είχα πατήσει πριν 3 χρόνια με το θέμα αυτό. Είχα κλείσει στη Θεσσαλονίκη σπίτι (ευτυχώς σε γνωστό οπότε δεν είχα τραβήγματα) και την έχασα για λίγα μόρια τη σχολή, ενώ όλοι έλεγαν για μείωση λόγω Μαθηματικών Κατ. Οπότε κατέληξα Αθήνα να τρέχω ξανά για σπίτι. Τουλάχιστον κλείστε εισιτήρια(μην τα αγοράσετε) αν πρόκειται να πάτε κάπου π.χ. με αεροπλάνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stella Δραστήριο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 479 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 16:43 Η stella έγραψε: #69 14-07-09 16:43 Αχ παιδια συγνώμη που άργησα να απαντήσωωωωω!!!Λοιπόν!!Στη θεσνικη γίνεται χαμος απο φοιτητες με αποτέλεσμα να τους εκμεταλλεύονται οι μεσιτες πολύ άγρια!!!Σπιτια σε καινούριες οικοδομές κοντα στα πανεπιστήμια κάνουν 450 και πάνω...Πολυ ακριβά κατα τη γνώμη μου...Τα παλιά είναι σε άλλη φάση...δε βλέπονται...υπάρχουν οικοδομές 40 χρονων χωρις ασανσερ που νοικιάζεται ο 6ος οροφος...μα καλα για κοροιδα μας περναν??????????Λοιπον...πολλοι άρχισαν να ψάχνουν ήδη και η κατασταση θα είναι απελπιστική τον Αυγουστο...Οι μεσιτες λενε κλειστε το γιατι μου το ζηταν και απο αλλου...όλα υπο πιεση δηλαδη...και αν εισαι κοπελα κοιτας και άλλα πράγματα...οπως π.χ να μην ειναι πρωτος όροφος γιατι πηδαν απο το μπαλκονι κ.α.Γενικα η θεσνικη κουνηθηκε απο ένα σεισμο...ποιος ρισκάρει και νοικιάζει σε ένα παλιο σπίτι????Αστα παιδια αστα.... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από annapav.kal: παιδαγωγικα θελω κι ελπιζω να τα πιασω.... Click για ανάπτυξη... Ελα θεσαλονικη και άρχισε το ψάξιμο δεν υπάρχει περιπτωση να χάσεις τη σχολη...Καμια όμως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 16:46 Ο chris_90 έγραψε: #70 14-07-09 16:46 Ακουω οτι ψαχνουν σπιτια απο τωρα κλπ... Καλα πως ειναι σιγουροι, ειδικα φετος; Εκτος κι αν εχουν βγαλει 1000+ μορια παραπανω απο τη σχολη, που ποσοι θα 'ναι αυτοι; Εγω ειμαι πολυ οριακα για τις σχολες που με ενδιαφερουν, οποτε δεν μπορω να ξερω που θα περασω. Και ειδικα φετος που ακουγονται ολα αυτα για τρελες ανοδους στις υψηλοβαθμες κλπ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stella Δραστήριο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 479 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 16:59 Η stella έγραψε: #71 14-07-09 16:59 Αρχική Δημοσίευση από chris_90: Ακουω οτι ψαχνουν σπιτια απο τωρα κλπ... Καλα πως ειναι σιγουροι, ειδικα φετος; Εκτος κι αν εχουν βγαλει 1000+ μορια παραπανω απο τη σχολη, που ποσοι θα 'ναι αυτοι; Εγω ειμαι πολυ οριακα για τις σχολες που με ενδιαφερουν, οποτε δεν μπορω να ξερω που θα περασω. Και ειδικα φετος που ακουγονται ολα αυτα για τρελες ανοδους στις υψηλοβαθμες κλπ... Click για ανάπτυξη... Ελα ρε συ 1 Αυγουστου αδειαζει το σπιτι...Στις 22 θα το νοικιαζες...τι διαφορα έχει...για 20 μέρες???Ειμαι 350 μορια πανω κ αν δε περασω δεν έγινε και κατι θα παω στην κομοτηνη απλά θέλω να έχω τη σιγουριά ενος σπιτιου για να παω ησυχα διακοπές...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. arximidis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο arximidis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 17:09 Ο arximidis: #72 14-07-09 17:09 Αρχική Δημοσίευση από kvgreco: Γιατί έχεις αμφιβολίες αν είναι ωραία? Click για ανάπτυξη... Ναι για να ρωτάω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stella Δραστήριο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 479 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 17:11 Η stella έγραψε: #73 14-07-09 17:11 Αρχική Δημοσίευση από Alexia91: Καλυτερα να δωσουμε μια προκαταβολη παραπανω ρε συ κ ας την χασουμε για λιγα μορια τη σχολη παρα να τρεχουμε τελευταια στιγμη.αλλωστε δεν πανε ολοι απο τωρα,συνηθως πανε λιγο πριν βγουν οι βασεις. Click για ανάπτυξη... Καλα κανεις και εισαι προνοητικη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexia91 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 125 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 17:17 Η Alexia91 έγραψε: #74 14-07-09 17:17 Αρχική Δημοσίευση από stella: Καλα κανεις και εισαι προνοητικη! Click για ανάπτυξη... Α ναι ρε συ 351 παραπανω απο περυσι εχω ε και αυτα για τις τρελες ανοδους δεν τα πολυπιστευω.αντε κ αμα ανεβει τοσο τι να κανουμε,παω γιαννενα κ βρισκω σπιτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. annapav.kal Νεοφερμένο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 99 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 19:00 Η annapav.kal: #75 14-07-09 19:00 Αρχική Δημοσίευση από Alexia91: Α ναι ρε συ 351 παραπανω απο περυσι εχω ε και αυτα για τις τρελες ανοδους δεν τα πολυπιστευω.αντε κ αμα ανεβει τοσο τι να κανουμε,παω γιαννενα κ βρισκω σπιτι. Click για ανάπτυξη... εγω ειμαι 491 μορια πανω απ τη σχολη μου αλλα ο πατερας μου δε θελει να το ρισκαρει....τι να τον κανεις??αυτος εχει τα λεφτα...κι εγω ηθελα να παω απ τα μεσα ιουλιου....alexia ποσα χρηματα εδωσες?εννοω προκαταβολη και ενοικιο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stella Δραστήριο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 479 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 09:31 Η stella έγραψε: #76 15-07-09 09:31 Αρχική Δημοσίευση από annapav.kal: εγω ειμαι 491 μορια πανω απ τη σχολη μου αλλα ο πατερας μου δε θελει να το ρισκαρει....τι να τον κανεις??αυτος εχει τα λεφτα...κι εγω ηθελα να παω απ τα μεσα ιουλιου....alexia ποσα χρηματα εδωσες?εννοω προκαταβολη και ενοικιο.. Click για ανάπτυξη... πρεπει να βάλεις 2 ενοικια και ένα να τρεχει για να κλεισεις σπιτι...δλδ αν δεν περασεις εκει που εκλεισες σπιτι χανεις γυρω στα 700 ευρω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. annapav.kal Νεοφερμένο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 99 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 19:05 Η annapav.kal: #77 15-07-09 19:05 Αρχική Δημοσίευση από stella: πρεπει να βάλεις 2 ενοικια και ένα να τρεχει για να κλεισεις σπιτι...δλδ αν δεν περασεις εκει που εκλεισες σπιτι χανεις γυρω στα 700 ευρω... Click για ανάπτυξη... ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες!!ομως μαλλον θα παω θεσσαλονικη λιγο πριν βγουν οι βασεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rafita Εκκολαπτόμενο μέλος Η rafita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Άργος (Αργολίδα). Έχει γράψει 203 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2009 στις 03:40 Η rafita έγραψε: #78 22-08-09 03:40 σίγουρα κάποιοι από εμάς θα συγκατοικήσουμε στην φοιτητική μας ζωή....γράψτε μου κανόνες/όρους/ιδέες και λύσεις/προυποθέσεις για μία ιδανική συγκατοίκηση! ποιοί όροι κατά τη γνώμη σας πρέπει να τεθούν από την αρχή;; μέχρι ποιό σημείο πρέπει να υποχωρούμε και πότε να πατήσουμε πόδι;; τί δε θα ανεχόσασταν από τον/την συγκάτοικο;; ευχαριστώ εκ των προτέρων! :thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stella Δραστήριο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 479 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2009 στις 17:08 Η stella έγραψε: #79 22-08-09 17:08 Αρχική Δημοσίευση από rafita: σίγουρα κάποιοι από εμάς θα συγκατοικήσουμε στην φοιτητική μας ζωή....γράψτε μου κανόνες/όρους/ιδέες και λύσεις/προυποθέσεις για μία ιδανική συγκατοίκηση! ποιοί όροι κατά τη γνώμη σας πρέπει να τεθούν από την αρχή;; μέχρι ποιό σημείο πρέπει να υποχωρούμε και πότε να πατήσουμε πόδι;; τί δε θα ανεχόσασταν από τον/την συγκάτοικο;; ευχαριστώ εκ των προτέρων! :thanks: Click για ανάπτυξη... εγω το παλεψα να βρω συγκατοικο και τιποτα...ολοι θελουν μονοι τους...εχω ανοιξει παρομοιο θεμα αν θες μπεις να δεις τι μου εχουν γραψει ολοι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1mariakos1 Νεοφερμένο μέλος Ο 1mariakos1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2009 στις 18:31 Ο 1mariakos1: #80 22-08-09 18:31 παιδια εγω ειμαι της αποψης οτι ο καθε φοιτητης θα πρεπει να εχει το δικο του χωρο..σιγουρα απο οικονομικη αποψη συμφερει,ομως υπαρχουν πολλα προβληματα στη συγκατοικηση..κ ενα απο τα πιο απλα ειναι οτι αν δεν εχετε τις ιδιες παρεες,αν εσυ πχ. θα θες να μεινεις μονος/η κ ο συγκατοικος σου θελει να φερει την παρεα του σπιτι..επισης θελει τρελες υποχωρησεις για να μην τσακωνεστε για χαζομαρες.εγω μια αποψη σας ειπα..απο κει κ περα..στο δικο σας χερι ειναι:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: jYanniss georgios03 αντιγονη. User2350 Nikoletaant Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Alexia91: Stella πες μου λιγο,τι σπιτι νοικιασες κ με τι ενοικιο please!!! Click για ανάπτυξη... ενδιαφερεσαι κι εσυ για σπιτι στη θεσσαλονικη ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mavro Provato Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mavro Provato αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 343 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 21:48 Η Mavro Provato: #62 13-07-09 21:48 "Μοναχός σου χόρευε και όσο θέλεις πήδα" ...ο λαός είναι σοφός... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexia91 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 125 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 22:46 Η Alexia91 έγραψε: #63 13-07-09 22:46 Αρχική Δημοσίευση από annapav.kal: ενδιαφερεσαι κι εσυ για σπιτι στη θεσσαλονικη ε? Click για ανάπτυξη... yeah!ε και πρεπει να δουμε λιγο τι παιζει!κ εσυ?τι σχολη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KostasTheGreek Δραστήριο μέλος Ο KostasTheGreek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 739 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 22:48 Ο KostasTheGreek: #64 13-07-09 22:48 Καλα πρωτου βγουν οι βασεις και γνωριζετε σιγουρα που περνατε κλεινετε σπιτι και δινετε προκαταβολες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexia91 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 125 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 22:52 Η Alexia91 έγραψε: #65 13-07-09 22:52 Αρχική Δημοσίευση από KostasTheGreek: Καλα πρωτου βγουν οι βασεις και γνωριζετε σιγουρα που περνατε κλεινετε σπιτι και δινετε προκαταβολες? Click για ανάπτυξη... Καλυτερα να δωσουμε μια προκαταβολη παραπανω ρε συ κ ας την χασουμε για λιγα μορια τη σχολη παρα να τρεχουμε τελευταια στιγμη.αλλωστε δεν πανε ολοι απο τωρα,συνηθως πανε λιγο πριν βγουν οι βασεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kvgreco Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 256 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 22:57 Ο kvgreco έγραψε: #66 13-07-09 22:57 Αρχική Δημοσίευση από arximidis: Το έχεις επιχειρήσει? Click για ανάπτυξη... Γιατί έχεις αμφιβολίες αν είναι ωραία? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. annapav.kal Νεοφερμένο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 99 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 00:08 Η annapav.kal: #67 14-07-09 00:08 Αρχική Δημοσίευση από Alexia91: yeah!ε και πρεπει να δουμε λιγο τι παιζει!κ εσυ?τι σχολη? Click για ανάπτυξη... παιδαγωγικα θελω κι ελπιζω να τα πιασω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. woochoogirl Τιμώμενο Μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 01:00 Η woochoogirl: #68 14-07-09 01:00 Εγώ την είχα πατήσει πριν 3 χρόνια με το θέμα αυτό. Είχα κλείσει στη Θεσσαλονίκη σπίτι (ευτυχώς σε γνωστό οπότε δεν είχα τραβήγματα) και την έχασα για λίγα μόρια τη σχολή, ενώ όλοι έλεγαν για μείωση λόγω Μαθηματικών Κατ. Οπότε κατέληξα Αθήνα να τρέχω ξανά για σπίτι. Τουλάχιστον κλείστε εισιτήρια(μην τα αγοράσετε) αν πρόκειται να πάτε κάπου π.χ. με αεροπλάνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stella Δραστήριο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 479 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 16:43 Η stella έγραψε: #69 14-07-09 16:43 Αχ παιδια συγνώμη που άργησα να απαντήσωωωωω!!!Λοιπόν!!Στη θεσνικη γίνεται χαμος απο φοιτητες με αποτέλεσμα να τους εκμεταλλεύονται οι μεσιτες πολύ άγρια!!!Σπιτια σε καινούριες οικοδομές κοντα στα πανεπιστήμια κάνουν 450 και πάνω...Πολυ ακριβά κατα τη γνώμη μου...Τα παλιά είναι σε άλλη φάση...δε βλέπονται...υπάρχουν οικοδομές 40 χρονων χωρις ασανσερ που νοικιάζεται ο 6ος οροφος...μα καλα για κοροιδα μας περναν??????????Λοιπον...πολλοι άρχισαν να ψάχνουν ήδη και η κατασταση θα είναι απελπιστική τον Αυγουστο...Οι μεσιτες λενε κλειστε το γιατι μου το ζηταν και απο αλλου...όλα υπο πιεση δηλαδη...και αν εισαι κοπελα κοιτας και άλλα πράγματα...οπως π.χ να μην ειναι πρωτος όροφος γιατι πηδαν απο το μπαλκονι κ.α.Γενικα η θεσνικη κουνηθηκε απο ένα σεισμο...ποιος ρισκάρει και νοικιάζει σε ένα παλιο σπίτι????Αστα παιδια αστα.... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από annapav.kal: παιδαγωγικα θελω κι ελπιζω να τα πιασω.... Click για ανάπτυξη... Ελα θεσαλονικη και άρχισε το ψάξιμο δεν υπάρχει περιπτωση να χάσεις τη σχολη...Καμια όμως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 16:46 Ο chris_90 έγραψε: #70 14-07-09 16:46 Ακουω οτι ψαχνουν σπιτια απο τωρα κλπ... Καλα πως ειναι σιγουροι, ειδικα φετος; Εκτος κι αν εχουν βγαλει 1000+ μορια παραπανω απο τη σχολη, που ποσοι θα 'ναι αυτοι; Εγω ειμαι πολυ οριακα για τις σχολες που με ενδιαφερουν, οποτε δεν μπορω να ξερω που θα περασω. Και ειδικα φετος που ακουγονται ολα αυτα για τρελες ανοδους στις υψηλοβαθμες κλπ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stella Δραστήριο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 479 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 16:59 Η stella έγραψε: #71 14-07-09 16:59 Αρχική Δημοσίευση από chris_90: Ακουω οτι ψαχνουν σπιτια απο τωρα κλπ... Καλα πως ειναι σιγουροι, ειδικα φετος; Εκτος κι αν εχουν βγαλει 1000+ μορια παραπανω απο τη σχολη, που ποσοι θα 'ναι αυτοι; Εγω ειμαι πολυ οριακα για τις σχολες που με ενδιαφερουν, οποτε δεν μπορω να ξερω που θα περασω. Και ειδικα φετος που ακουγονται ολα αυτα για τρελες ανοδους στις υψηλοβαθμες κλπ... Click για ανάπτυξη... Ελα ρε συ 1 Αυγουστου αδειαζει το σπιτι...Στις 22 θα το νοικιαζες...τι διαφορα έχει...για 20 μέρες???Ειμαι 350 μορια πανω κ αν δε περασω δεν έγινε και κατι θα παω στην κομοτηνη απλά θέλω να έχω τη σιγουριά ενος σπιτιου για να παω ησυχα διακοπές...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. arximidis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο arximidis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 17:09 Ο arximidis: #72 14-07-09 17:09 Αρχική Δημοσίευση από kvgreco: Γιατί έχεις αμφιβολίες αν είναι ωραία? Click για ανάπτυξη... Ναι για να ρωτάω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stella Δραστήριο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 479 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 17:11 Η stella έγραψε: #73 14-07-09 17:11 Αρχική Δημοσίευση από Alexia91: Καλυτερα να δωσουμε μια προκαταβολη παραπανω ρε συ κ ας την χασουμε για λιγα μορια τη σχολη παρα να τρεχουμε τελευταια στιγμη.αλλωστε δεν πανε ολοι απο τωρα,συνηθως πανε λιγο πριν βγουν οι βασεις. Click για ανάπτυξη... Καλα κανεις και εισαι προνοητικη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexia91 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 125 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 17:17 Η Alexia91 έγραψε: #74 14-07-09 17:17 Αρχική Δημοσίευση από stella: Καλα κανεις και εισαι προνοητικη! Click για ανάπτυξη... Α ναι ρε συ 351 παραπανω απο περυσι εχω ε και αυτα για τις τρελες ανοδους δεν τα πολυπιστευω.αντε κ αμα ανεβει τοσο τι να κανουμε,παω γιαννενα κ βρισκω σπιτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. annapav.kal Νεοφερμένο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 99 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 19:00 Η annapav.kal: #75 14-07-09 19:00 Αρχική Δημοσίευση από Alexia91: Α ναι ρε συ 351 παραπανω απο περυσι εχω ε και αυτα για τις τρελες ανοδους δεν τα πολυπιστευω.αντε κ αμα ανεβει τοσο τι να κανουμε,παω γιαννενα κ βρισκω σπιτι. Click για ανάπτυξη... εγω ειμαι 491 μορια πανω απ τη σχολη μου αλλα ο πατερας μου δε θελει να το ρισκαρει....τι να τον κανεις??αυτος εχει τα λεφτα...κι εγω ηθελα να παω απ τα μεσα ιουλιου....alexia ποσα χρηματα εδωσες?εννοω προκαταβολη και ενοικιο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stella Δραστήριο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 479 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 09:31 Η stella έγραψε: #76 15-07-09 09:31 Αρχική Δημοσίευση από annapav.kal: εγω ειμαι 491 μορια πανω απ τη σχολη μου αλλα ο πατερας μου δε θελει να το ρισκαρει....τι να τον κανεις??αυτος εχει τα λεφτα...κι εγω ηθελα να παω απ τα μεσα ιουλιου....alexia ποσα χρηματα εδωσες?εννοω προκαταβολη και ενοικιο.. Click για ανάπτυξη... πρεπει να βάλεις 2 ενοικια και ένα να τρεχει για να κλεισεις σπιτι...δλδ αν δεν περασεις εκει που εκλεισες σπιτι χανεις γυρω στα 700 ευρω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. annapav.kal Νεοφερμένο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 99 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 19:05 Η annapav.kal: #77 15-07-09 19:05 Αρχική Δημοσίευση από stella: πρεπει να βάλεις 2 ενοικια και ένα να τρεχει για να κλεισεις σπιτι...δλδ αν δεν περασεις εκει που εκλεισες σπιτι χανεις γυρω στα 700 ευρω... Click για ανάπτυξη... ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες!!ομως μαλλον θα παω θεσσαλονικη λιγο πριν βγουν οι βασεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rafita Εκκολαπτόμενο μέλος Η rafita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Άργος (Αργολίδα). Έχει γράψει 203 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2009 στις 03:40 Η rafita έγραψε: #78 22-08-09 03:40 σίγουρα κάποιοι από εμάς θα συγκατοικήσουμε στην φοιτητική μας ζωή....γράψτε μου κανόνες/όρους/ιδέες και λύσεις/προυποθέσεις για μία ιδανική συγκατοίκηση! ποιοί όροι κατά τη γνώμη σας πρέπει να τεθούν από την αρχή;; μέχρι ποιό σημείο πρέπει να υποχωρούμε και πότε να πατήσουμε πόδι;; τί δε θα ανεχόσασταν από τον/την συγκάτοικο;; ευχαριστώ εκ των προτέρων! :thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stella Δραστήριο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 479 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2009 στις 17:08 Η stella έγραψε: #79 22-08-09 17:08 Αρχική Δημοσίευση από rafita: σίγουρα κάποιοι από εμάς θα συγκατοικήσουμε στην φοιτητική μας ζωή....γράψτε μου κανόνες/όρους/ιδέες και λύσεις/προυποθέσεις για μία ιδανική συγκατοίκηση! ποιοί όροι κατά τη γνώμη σας πρέπει να τεθούν από την αρχή;; μέχρι ποιό σημείο πρέπει να υποχωρούμε και πότε να πατήσουμε πόδι;; τί δε θα ανεχόσασταν από τον/την συγκάτοικο;; ευχαριστώ εκ των προτέρων! :thanks: Click για ανάπτυξη... εγω το παλεψα να βρω συγκατοικο και τιποτα...ολοι θελουν μονοι τους...εχω ανοιξει παρομοιο θεμα αν θες μπεις να δεις τι μου εχουν γραψει ολοι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1mariakos1 Νεοφερμένο μέλος Ο 1mariakos1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2009 στις 18:31 Ο 1mariakos1: #80 22-08-09 18:31 παιδια εγω ειμαι της αποψης οτι ο καθε φοιτητης θα πρεπει να εχει το δικο του χωρο..σιγουρα απο οικονομικη αποψη συμφερει,ομως υπαρχουν πολλα προβληματα στη συγκατοικηση..κ ενα απο τα πιο απλα ειναι οτι αν δεν εχετε τις ιδιες παρεες,αν εσυ πχ. θα θες να μεινεις μονος/η κ ο συγκατοικος σου θελει να φερει την παρεα του σπιτι..επισης θελει τρελες υποχωρησεις για να μην τσακωνεστε για χαζομαρες.εγω μια αποψη σας ειπα..απο κει κ περα..στο δικο σας χερι ειναι:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: jYanniss georgios03 αντιγονη. User2350 Nikoletaant Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
"Μοναχός σου χόρευε και όσο θέλεις πήδα" ...ο λαός είναι σοφός... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alexia91 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 125 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 22:46 Η Alexia91 έγραψε: #63 13-07-09 22:46 Αρχική Δημοσίευση από annapav.kal: ενδιαφερεσαι κι εσυ για σπιτι στη θεσσαλονικη ε? Click για ανάπτυξη... yeah!ε και πρεπει να δουμε λιγο τι παιζει!κ εσυ?τι σχολη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KostasTheGreek Δραστήριο μέλος Ο KostasTheGreek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 739 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 22:48 Ο KostasTheGreek: #64 13-07-09 22:48 Καλα πρωτου βγουν οι βασεις και γνωριζετε σιγουρα που περνατε κλεινετε σπιτι και δινετε προκαταβολες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexia91 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 125 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 22:52 Η Alexia91 έγραψε: #65 13-07-09 22:52 Αρχική Δημοσίευση από KostasTheGreek: Καλα πρωτου βγουν οι βασεις και γνωριζετε σιγουρα που περνατε κλεινετε σπιτι και δινετε προκαταβολες? Click για ανάπτυξη... Καλυτερα να δωσουμε μια προκαταβολη παραπανω ρε συ κ ας την χασουμε για λιγα μορια τη σχολη παρα να τρεχουμε τελευταια στιγμη.αλλωστε δεν πανε ολοι απο τωρα,συνηθως πανε λιγο πριν βγουν οι βασεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kvgreco Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 256 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 22:57 Ο kvgreco έγραψε: #66 13-07-09 22:57 Αρχική Δημοσίευση από arximidis: Το έχεις επιχειρήσει? Click για ανάπτυξη... Γιατί έχεις αμφιβολίες αν είναι ωραία? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. annapav.kal Νεοφερμένο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 99 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 00:08 Η annapav.kal: #67 14-07-09 00:08 Αρχική Δημοσίευση από Alexia91: yeah!ε και πρεπει να δουμε λιγο τι παιζει!κ εσυ?τι σχολη? Click για ανάπτυξη... παιδαγωγικα θελω κι ελπιζω να τα πιασω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. woochoogirl Τιμώμενο Μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 01:00 Η woochoogirl: #68 14-07-09 01:00 Εγώ την είχα πατήσει πριν 3 χρόνια με το θέμα αυτό. Είχα κλείσει στη Θεσσαλονίκη σπίτι (ευτυχώς σε γνωστό οπότε δεν είχα τραβήγματα) και την έχασα για λίγα μόρια τη σχολή, ενώ όλοι έλεγαν για μείωση λόγω Μαθηματικών Κατ. Οπότε κατέληξα Αθήνα να τρέχω ξανά για σπίτι. Τουλάχιστον κλείστε εισιτήρια(μην τα αγοράσετε) αν πρόκειται να πάτε κάπου π.χ. με αεροπλάνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stella Δραστήριο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 479 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 16:43 Η stella έγραψε: #69 14-07-09 16:43 Αχ παιδια συγνώμη που άργησα να απαντήσωωωωω!!!Λοιπόν!!Στη θεσνικη γίνεται χαμος απο φοιτητες με αποτέλεσμα να τους εκμεταλλεύονται οι μεσιτες πολύ άγρια!!!Σπιτια σε καινούριες οικοδομές κοντα στα πανεπιστήμια κάνουν 450 και πάνω...Πολυ ακριβά κατα τη γνώμη μου...Τα παλιά είναι σε άλλη φάση...δε βλέπονται...υπάρχουν οικοδομές 40 χρονων χωρις ασανσερ που νοικιάζεται ο 6ος οροφος...μα καλα για κοροιδα μας περναν??????????Λοιπον...πολλοι άρχισαν να ψάχνουν ήδη και η κατασταση θα είναι απελπιστική τον Αυγουστο...Οι μεσιτες λενε κλειστε το γιατι μου το ζηταν και απο αλλου...όλα υπο πιεση δηλαδη...και αν εισαι κοπελα κοιτας και άλλα πράγματα...οπως π.χ να μην ειναι πρωτος όροφος γιατι πηδαν απο το μπαλκονι κ.α.Γενικα η θεσνικη κουνηθηκε απο ένα σεισμο...ποιος ρισκάρει και νοικιάζει σε ένα παλιο σπίτι????Αστα παιδια αστα.... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από annapav.kal: παιδαγωγικα θελω κι ελπιζω να τα πιασω.... Click για ανάπτυξη... Ελα θεσαλονικη και άρχισε το ψάξιμο δεν υπάρχει περιπτωση να χάσεις τη σχολη...Καμια όμως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 16:46 Ο chris_90 έγραψε: #70 14-07-09 16:46 Ακουω οτι ψαχνουν σπιτια απο τωρα κλπ... Καλα πως ειναι σιγουροι, ειδικα φετος; Εκτος κι αν εχουν βγαλει 1000+ μορια παραπανω απο τη σχολη, που ποσοι θα 'ναι αυτοι; Εγω ειμαι πολυ οριακα για τις σχολες που με ενδιαφερουν, οποτε δεν μπορω να ξερω που θα περασω. Και ειδικα φετος που ακουγονται ολα αυτα για τρελες ανοδους στις υψηλοβαθμες κλπ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stella Δραστήριο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 479 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 16:59 Η stella έγραψε: #71 14-07-09 16:59 Αρχική Δημοσίευση από chris_90: Ακουω οτι ψαχνουν σπιτια απο τωρα κλπ... Καλα πως ειναι σιγουροι, ειδικα φετος; Εκτος κι αν εχουν βγαλει 1000+ μορια παραπανω απο τη σχολη, που ποσοι θα 'ναι αυτοι; Εγω ειμαι πολυ οριακα για τις σχολες που με ενδιαφερουν, οποτε δεν μπορω να ξερω που θα περασω. Και ειδικα φετος που ακουγονται ολα αυτα για τρελες ανοδους στις υψηλοβαθμες κλπ... Click για ανάπτυξη... Ελα ρε συ 1 Αυγουστου αδειαζει το σπιτι...Στις 22 θα το νοικιαζες...τι διαφορα έχει...για 20 μέρες???Ειμαι 350 μορια πανω κ αν δε περασω δεν έγινε και κατι θα παω στην κομοτηνη απλά θέλω να έχω τη σιγουριά ενος σπιτιου για να παω ησυχα διακοπές...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. arximidis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο arximidis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 17:09 Ο arximidis: #72 14-07-09 17:09 Αρχική Δημοσίευση από kvgreco: Γιατί έχεις αμφιβολίες αν είναι ωραία? Click για ανάπτυξη... Ναι για να ρωτάω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stella Δραστήριο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 479 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 17:11 Η stella έγραψε: #73 14-07-09 17:11 Αρχική Δημοσίευση από Alexia91: Καλυτερα να δωσουμε μια προκαταβολη παραπανω ρε συ κ ας την χασουμε για λιγα μορια τη σχολη παρα να τρεχουμε τελευταια στιγμη.αλλωστε δεν πανε ολοι απο τωρα,συνηθως πανε λιγο πριν βγουν οι βασεις. Click για ανάπτυξη... Καλα κανεις και εισαι προνοητικη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexia91 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 125 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 17:17 Η Alexia91 έγραψε: #74 14-07-09 17:17 Αρχική Δημοσίευση από stella: Καλα κανεις και εισαι προνοητικη! Click για ανάπτυξη... Α ναι ρε συ 351 παραπανω απο περυσι εχω ε και αυτα για τις τρελες ανοδους δεν τα πολυπιστευω.αντε κ αμα ανεβει τοσο τι να κανουμε,παω γιαννενα κ βρισκω σπιτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. annapav.kal Νεοφερμένο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 99 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 19:00 Η annapav.kal: #75 14-07-09 19:00 Αρχική Δημοσίευση από Alexia91: Α ναι ρε συ 351 παραπανω απο περυσι εχω ε και αυτα για τις τρελες ανοδους δεν τα πολυπιστευω.αντε κ αμα ανεβει τοσο τι να κανουμε,παω γιαννενα κ βρισκω σπιτι. Click για ανάπτυξη... εγω ειμαι 491 μορια πανω απ τη σχολη μου αλλα ο πατερας μου δε θελει να το ρισκαρει....τι να τον κανεις??αυτος εχει τα λεφτα...κι εγω ηθελα να παω απ τα μεσα ιουλιου....alexia ποσα χρηματα εδωσες?εννοω προκαταβολη και ενοικιο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stella Δραστήριο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 479 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 09:31 Η stella έγραψε: #76 15-07-09 09:31 Αρχική Δημοσίευση από annapav.kal: εγω ειμαι 491 μορια πανω απ τη σχολη μου αλλα ο πατερας μου δε θελει να το ρισκαρει....τι να τον κανεις??αυτος εχει τα λεφτα...κι εγω ηθελα να παω απ τα μεσα ιουλιου....alexia ποσα χρηματα εδωσες?εννοω προκαταβολη και ενοικιο.. Click για ανάπτυξη... πρεπει να βάλεις 2 ενοικια και ένα να τρεχει για να κλεισεις σπιτι...δλδ αν δεν περασεις εκει που εκλεισες σπιτι χανεις γυρω στα 700 ευρω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. annapav.kal Νεοφερμένο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 99 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 19:05 Η annapav.kal: #77 15-07-09 19:05 Αρχική Δημοσίευση από stella: πρεπει να βάλεις 2 ενοικια και ένα να τρεχει για να κλεισεις σπιτι...δλδ αν δεν περασεις εκει που εκλεισες σπιτι χανεις γυρω στα 700 ευρω... Click για ανάπτυξη... ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες!!ομως μαλλον θα παω θεσσαλονικη λιγο πριν βγουν οι βασεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rafita Εκκολαπτόμενο μέλος Η rafita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Άργος (Αργολίδα). Έχει γράψει 203 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2009 στις 03:40 Η rafita έγραψε: #78 22-08-09 03:40 σίγουρα κάποιοι από εμάς θα συγκατοικήσουμε στην φοιτητική μας ζωή....γράψτε μου κανόνες/όρους/ιδέες και λύσεις/προυποθέσεις για μία ιδανική συγκατοίκηση! ποιοί όροι κατά τη γνώμη σας πρέπει να τεθούν από την αρχή;; μέχρι ποιό σημείο πρέπει να υποχωρούμε και πότε να πατήσουμε πόδι;; τί δε θα ανεχόσασταν από τον/την συγκάτοικο;; ευχαριστώ εκ των προτέρων! :thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stella Δραστήριο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 479 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2009 στις 17:08 Η stella έγραψε: #79 22-08-09 17:08 Αρχική Δημοσίευση από rafita: σίγουρα κάποιοι από εμάς θα συγκατοικήσουμε στην φοιτητική μας ζωή....γράψτε μου κανόνες/όρους/ιδέες και λύσεις/προυποθέσεις για μία ιδανική συγκατοίκηση! ποιοί όροι κατά τη γνώμη σας πρέπει να τεθούν από την αρχή;; μέχρι ποιό σημείο πρέπει να υποχωρούμε και πότε να πατήσουμε πόδι;; τί δε θα ανεχόσασταν από τον/την συγκάτοικο;; ευχαριστώ εκ των προτέρων! :thanks: Click για ανάπτυξη... εγω το παλεψα να βρω συγκατοικο και τιποτα...ολοι θελουν μονοι τους...εχω ανοιξει παρομοιο θεμα αν θες μπεις να δεις τι μου εχουν γραψει ολοι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1mariakos1 Νεοφερμένο μέλος Ο 1mariakos1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2009 στις 18:31 Ο 1mariakos1: #80 22-08-09 18:31 παιδια εγω ειμαι της αποψης οτι ο καθε φοιτητης θα πρεπει να εχει το δικο του χωρο..σιγουρα απο οικονομικη αποψη συμφερει,ομως υπαρχουν πολλα προβληματα στη συγκατοικηση..κ ενα απο τα πιο απλα ειναι οτι αν δεν εχετε τις ιδιες παρεες,αν εσυ πχ. θα θες να μεινεις μονος/η κ ο συγκατοικος σου θελει να φερει την παρεα του σπιτι..επισης θελει τρελες υποχωρησεις για να μην τσακωνεστε για χαζομαρες.εγω μια αποψη σας ειπα..απο κει κ περα..στο δικο σας χερι ειναι:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: jYanniss georgios03 αντιγονη. User2350 Nikoletaant Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από annapav.kal: ενδιαφερεσαι κι εσυ για σπιτι στη θεσσαλονικη ε? Click για ανάπτυξη... yeah!ε και πρεπει να δουμε λιγο τι παιζει!κ εσυ?τι σχολη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
KostasTheGreek Δραστήριο μέλος Ο KostasTheGreek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 739 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 22:48 Ο KostasTheGreek: #64 13-07-09 22:48 Καλα πρωτου βγουν οι βασεις και γνωριζετε σιγουρα που περνατε κλεινετε σπιτι και δινετε προκαταβολες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexia91 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 125 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 22:52 Η Alexia91 έγραψε: #65 13-07-09 22:52 Αρχική Δημοσίευση από KostasTheGreek: Καλα πρωτου βγουν οι βασεις και γνωριζετε σιγουρα που περνατε κλεινετε σπιτι και δινετε προκαταβολες? Click για ανάπτυξη... Καλυτερα να δωσουμε μια προκαταβολη παραπανω ρε συ κ ας την χασουμε για λιγα μορια τη σχολη παρα να τρεχουμε τελευταια στιγμη.αλλωστε δεν πανε ολοι απο τωρα,συνηθως πανε λιγο πριν βγουν οι βασεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kvgreco Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 256 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 22:57 Ο kvgreco έγραψε: #66 13-07-09 22:57 Αρχική Δημοσίευση από arximidis: Το έχεις επιχειρήσει? Click για ανάπτυξη... Γιατί έχεις αμφιβολίες αν είναι ωραία? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. annapav.kal Νεοφερμένο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 99 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 00:08 Η annapav.kal: #67 14-07-09 00:08 Αρχική Δημοσίευση από Alexia91: yeah!ε και πρεπει να δουμε λιγο τι παιζει!κ εσυ?τι σχολη? Click για ανάπτυξη... παιδαγωγικα θελω κι ελπιζω να τα πιασω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. woochoogirl Τιμώμενο Μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 01:00 Η woochoogirl: #68 14-07-09 01:00 Εγώ την είχα πατήσει πριν 3 χρόνια με το θέμα αυτό. Είχα κλείσει στη Θεσσαλονίκη σπίτι (ευτυχώς σε γνωστό οπότε δεν είχα τραβήγματα) και την έχασα για λίγα μόρια τη σχολή, ενώ όλοι έλεγαν για μείωση λόγω Μαθηματικών Κατ. Οπότε κατέληξα Αθήνα να τρέχω ξανά για σπίτι. Τουλάχιστον κλείστε εισιτήρια(μην τα αγοράσετε) αν πρόκειται να πάτε κάπου π.χ. με αεροπλάνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stella Δραστήριο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 479 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 16:43 Η stella έγραψε: #69 14-07-09 16:43 Αχ παιδια συγνώμη που άργησα να απαντήσωωωωω!!!Λοιπόν!!Στη θεσνικη γίνεται χαμος απο φοιτητες με αποτέλεσμα να τους εκμεταλλεύονται οι μεσιτες πολύ άγρια!!!Σπιτια σε καινούριες οικοδομές κοντα στα πανεπιστήμια κάνουν 450 και πάνω...Πολυ ακριβά κατα τη γνώμη μου...Τα παλιά είναι σε άλλη φάση...δε βλέπονται...υπάρχουν οικοδομές 40 χρονων χωρις ασανσερ που νοικιάζεται ο 6ος οροφος...μα καλα για κοροιδα μας περναν??????????Λοιπον...πολλοι άρχισαν να ψάχνουν ήδη και η κατασταση θα είναι απελπιστική τον Αυγουστο...Οι μεσιτες λενε κλειστε το γιατι μου το ζηταν και απο αλλου...όλα υπο πιεση δηλαδη...και αν εισαι κοπελα κοιτας και άλλα πράγματα...οπως π.χ να μην ειναι πρωτος όροφος γιατι πηδαν απο το μπαλκονι κ.α.Γενικα η θεσνικη κουνηθηκε απο ένα σεισμο...ποιος ρισκάρει και νοικιάζει σε ένα παλιο σπίτι????Αστα παιδια αστα.... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από annapav.kal: παιδαγωγικα θελω κι ελπιζω να τα πιασω.... Click για ανάπτυξη... Ελα θεσαλονικη και άρχισε το ψάξιμο δεν υπάρχει περιπτωση να χάσεις τη σχολη...Καμια όμως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 16:46 Ο chris_90 έγραψε: #70 14-07-09 16:46 Ακουω οτι ψαχνουν σπιτια απο τωρα κλπ... Καλα πως ειναι σιγουροι, ειδικα φετος; Εκτος κι αν εχουν βγαλει 1000+ μορια παραπανω απο τη σχολη, που ποσοι θα 'ναι αυτοι; Εγω ειμαι πολυ οριακα για τις σχολες που με ενδιαφερουν, οποτε δεν μπορω να ξερω που θα περασω. Και ειδικα φετος που ακουγονται ολα αυτα για τρελες ανοδους στις υψηλοβαθμες κλπ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stella Δραστήριο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 479 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 16:59 Η stella έγραψε: #71 14-07-09 16:59 Αρχική Δημοσίευση από chris_90: Ακουω οτι ψαχνουν σπιτια απο τωρα κλπ... Καλα πως ειναι σιγουροι, ειδικα φετος; Εκτος κι αν εχουν βγαλει 1000+ μορια παραπανω απο τη σχολη, που ποσοι θα 'ναι αυτοι; Εγω ειμαι πολυ οριακα για τις σχολες που με ενδιαφερουν, οποτε δεν μπορω να ξερω που θα περασω. Και ειδικα φετος που ακουγονται ολα αυτα για τρελες ανοδους στις υψηλοβαθμες κλπ... Click για ανάπτυξη... Ελα ρε συ 1 Αυγουστου αδειαζει το σπιτι...Στις 22 θα το νοικιαζες...τι διαφορα έχει...για 20 μέρες???Ειμαι 350 μορια πανω κ αν δε περασω δεν έγινε και κατι θα παω στην κομοτηνη απλά θέλω να έχω τη σιγουριά ενος σπιτιου για να παω ησυχα διακοπές...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. arximidis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο arximidis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 17:09 Ο arximidis: #72 14-07-09 17:09 Αρχική Δημοσίευση από kvgreco: Γιατί έχεις αμφιβολίες αν είναι ωραία? Click για ανάπτυξη... Ναι για να ρωτάω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stella Δραστήριο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 479 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 17:11 Η stella έγραψε: #73 14-07-09 17:11 Αρχική Δημοσίευση από Alexia91: Καλυτερα να δωσουμε μια προκαταβολη παραπανω ρε συ κ ας την χασουμε για λιγα μορια τη σχολη παρα να τρεχουμε τελευταια στιγμη.αλλωστε δεν πανε ολοι απο τωρα,συνηθως πανε λιγο πριν βγουν οι βασεις. Click για ανάπτυξη... Καλα κανεις και εισαι προνοητικη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexia91 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 125 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 17:17 Η Alexia91 έγραψε: #74 14-07-09 17:17 Αρχική Δημοσίευση από stella: Καλα κανεις και εισαι προνοητικη! Click για ανάπτυξη... Α ναι ρε συ 351 παραπανω απο περυσι εχω ε και αυτα για τις τρελες ανοδους δεν τα πολυπιστευω.αντε κ αμα ανεβει τοσο τι να κανουμε,παω γιαννενα κ βρισκω σπιτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. annapav.kal Νεοφερμένο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 99 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 19:00 Η annapav.kal: #75 14-07-09 19:00 Αρχική Δημοσίευση από Alexia91: Α ναι ρε συ 351 παραπανω απο περυσι εχω ε και αυτα για τις τρελες ανοδους δεν τα πολυπιστευω.αντε κ αμα ανεβει τοσο τι να κανουμε,παω γιαννενα κ βρισκω σπιτι. Click για ανάπτυξη... εγω ειμαι 491 μορια πανω απ τη σχολη μου αλλα ο πατερας μου δε θελει να το ρισκαρει....τι να τον κανεις??αυτος εχει τα λεφτα...κι εγω ηθελα να παω απ τα μεσα ιουλιου....alexia ποσα χρηματα εδωσες?εννοω προκαταβολη και ενοικιο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stella Δραστήριο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 479 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 09:31 Η stella έγραψε: #76 15-07-09 09:31 Αρχική Δημοσίευση από annapav.kal: εγω ειμαι 491 μορια πανω απ τη σχολη μου αλλα ο πατερας μου δε θελει να το ρισκαρει....τι να τον κανεις??αυτος εχει τα λεφτα...κι εγω ηθελα να παω απ τα μεσα ιουλιου....alexia ποσα χρηματα εδωσες?εννοω προκαταβολη και ενοικιο.. Click για ανάπτυξη... πρεπει να βάλεις 2 ενοικια και ένα να τρεχει για να κλεισεις σπιτι...δλδ αν δεν περασεις εκει που εκλεισες σπιτι χανεις γυρω στα 700 ευρω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. annapav.kal Νεοφερμένο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 99 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 19:05 Η annapav.kal: #77 15-07-09 19:05 Αρχική Δημοσίευση από stella: πρεπει να βάλεις 2 ενοικια και ένα να τρεχει για να κλεισεις σπιτι...δλδ αν δεν περασεις εκει που εκλεισες σπιτι χανεις γυρω στα 700 ευρω... Click για ανάπτυξη... ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες!!ομως μαλλον θα παω θεσσαλονικη λιγο πριν βγουν οι βασεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rafita Εκκολαπτόμενο μέλος Η rafita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Άργος (Αργολίδα). Έχει γράψει 203 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2009 στις 03:40 Η rafita έγραψε: #78 22-08-09 03:40 σίγουρα κάποιοι από εμάς θα συγκατοικήσουμε στην φοιτητική μας ζωή....γράψτε μου κανόνες/όρους/ιδέες και λύσεις/προυποθέσεις για μία ιδανική συγκατοίκηση! ποιοί όροι κατά τη γνώμη σας πρέπει να τεθούν από την αρχή;; μέχρι ποιό σημείο πρέπει να υποχωρούμε και πότε να πατήσουμε πόδι;; τί δε θα ανεχόσασταν από τον/την συγκάτοικο;; ευχαριστώ εκ των προτέρων! :thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stella Δραστήριο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 479 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2009 στις 17:08 Η stella έγραψε: #79 22-08-09 17:08 Αρχική Δημοσίευση από rafita: σίγουρα κάποιοι από εμάς θα συγκατοικήσουμε στην φοιτητική μας ζωή....γράψτε μου κανόνες/όρους/ιδέες και λύσεις/προυποθέσεις για μία ιδανική συγκατοίκηση! ποιοί όροι κατά τη γνώμη σας πρέπει να τεθούν από την αρχή;; μέχρι ποιό σημείο πρέπει να υποχωρούμε και πότε να πατήσουμε πόδι;; τί δε θα ανεχόσασταν από τον/την συγκάτοικο;; ευχαριστώ εκ των προτέρων! :thanks: Click για ανάπτυξη... εγω το παλεψα να βρω συγκατοικο και τιποτα...ολοι θελουν μονοι τους...εχω ανοιξει παρομοιο θεμα αν θες μπεις να δεις τι μου εχουν γραψει ολοι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1mariakos1 Νεοφερμένο μέλος Ο 1mariakos1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2009 στις 18:31 Ο 1mariakos1: #80 22-08-09 18:31 παιδια εγω ειμαι της αποψης οτι ο καθε φοιτητης θα πρεπει να εχει το δικο του χωρο..σιγουρα απο οικονομικη αποψη συμφερει,ομως υπαρχουν πολλα προβληματα στη συγκατοικηση..κ ενα απο τα πιο απλα ειναι οτι αν δεν εχετε τις ιδιες παρεες,αν εσυ πχ. θα θες να μεινεις μονος/η κ ο συγκατοικος σου θελει να φερει την παρεα του σπιτι..επισης θελει τρελες υποχωρησεις για να μην τσακωνεστε για χαζομαρες.εγω μια αποψη σας ειπα..απο κει κ περα..στο δικο σας χερι ειναι:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: jYanniss georgios03 αντιγονη. User2350 Nikoletaant Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλα πρωτου βγουν οι βασεις και γνωριζετε σιγουρα που περνατε κλεινετε σπιτι και δινετε προκαταβολες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alexia91 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 125 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 22:52 Η Alexia91 έγραψε: #65 13-07-09 22:52 Αρχική Δημοσίευση από KostasTheGreek: Καλα πρωτου βγουν οι βασεις και γνωριζετε σιγουρα που περνατε κλεινετε σπιτι και δινετε προκαταβολες? Click για ανάπτυξη... Καλυτερα να δωσουμε μια προκαταβολη παραπανω ρε συ κ ας την χασουμε για λιγα μορια τη σχολη παρα να τρεχουμε τελευταια στιγμη.αλλωστε δεν πανε ολοι απο τωρα,συνηθως πανε λιγο πριν βγουν οι βασεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kvgreco Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 256 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 22:57 Ο kvgreco έγραψε: #66 13-07-09 22:57 Αρχική Δημοσίευση από arximidis: Το έχεις επιχειρήσει? Click για ανάπτυξη... Γιατί έχεις αμφιβολίες αν είναι ωραία? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. annapav.kal Νεοφερμένο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 99 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 00:08 Η annapav.kal: #67 14-07-09 00:08 Αρχική Δημοσίευση από Alexia91: yeah!ε και πρεπει να δουμε λιγο τι παιζει!κ εσυ?τι σχολη? Click για ανάπτυξη... παιδαγωγικα θελω κι ελπιζω να τα πιασω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. woochoogirl Τιμώμενο Μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 01:00 Η woochoogirl: #68 14-07-09 01:00 Εγώ την είχα πατήσει πριν 3 χρόνια με το θέμα αυτό. Είχα κλείσει στη Θεσσαλονίκη σπίτι (ευτυχώς σε γνωστό οπότε δεν είχα τραβήγματα) και την έχασα για λίγα μόρια τη σχολή, ενώ όλοι έλεγαν για μείωση λόγω Μαθηματικών Κατ. Οπότε κατέληξα Αθήνα να τρέχω ξανά για σπίτι. Τουλάχιστον κλείστε εισιτήρια(μην τα αγοράσετε) αν πρόκειται να πάτε κάπου π.χ. με αεροπλάνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stella Δραστήριο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 479 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 16:43 Η stella έγραψε: #69 14-07-09 16:43 Αχ παιδια συγνώμη που άργησα να απαντήσωωωωω!!!Λοιπόν!!Στη θεσνικη γίνεται χαμος απο φοιτητες με αποτέλεσμα να τους εκμεταλλεύονται οι μεσιτες πολύ άγρια!!!Σπιτια σε καινούριες οικοδομές κοντα στα πανεπιστήμια κάνουν 450 και πάνω...Πολυ ακριβά κατα τη γνώμη μου...Τα παλιά είναι σε άλλη φάση...δε βλέπονται...υπάρχουν οικοδομές 40 χρονων χωρις ασανσερ που νοικιάζεται ο 6ος οροφος...μα καλα για κοροιδα μας περναν??????????Λοιπον...πολλοι άρχισαν να ψάχνουν ήδη και η κατασταση θα είναι απελπιστική τον Αυγουστο...Οι μεσιτες λενε κλειστε το γιατι μου το ζηταν και απο αλλου...όλα υπο πιεση δηλαδη...και αν εισαι κοπελα κοιτας και άλλα πράγματα...οπως π.χ να μην ειναι πρωτος όροφος γιατι πηδαν απο το μπαλκονι κ.α.Γενικα η θεσνικη κουνηθηκε απο ένα σεισμο...ποιος ρισκάρει και νοικιάζει σε ένα παλιο σπίτι????Αστα παιδια αστα.... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από annapav.kal: παιδαγωγικα θελω κι ελπιζω να τα πιασω.... Click για ανάπτυξη... Ελα θεσαλονικη και άρχισε το ψάξιμο δεν υπάρχει περιπτωση να χάσεις τη σχολη...Καμια όμως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 16:46 Ο chris_90 έγραψε: #70 14-07-09 16:46 Ακουω οτι ψαχνουν σπιτια απο τωρα κλπ... Καλα πως ειναι σιγουροι, ειδικα φετος; Εκτος κι αν εχουν βγαλει 1000+ μορια παραπανω απο τη σχολη, που ποσοι θα 'ναι αυτοι; Εγω ειμαι πολυ οριακα για τις σχολες που με ενδιαφερουν, οποτε δεν μπορω να ξερω που θα περασω. Και ειδικα φετος που ακουγονται ολα αυτα για τρελες ανοδους στις υψηλοβαθμες κλπ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stella Δραστήριο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 479 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 16:59 Η stella έγραψε: #71 14-07-09 16:59 Αρχική Δημοσίευση από chris_90: Ακουω οτι ψαχνουν σπιτια απο τωρα κλπ... Καλα πως ειναι σιγουροι, ειδικα φετος; Εκτος κι αν εχουν βγαλει 1000+ μορια παραπανω απο τη σχολη, που ποσοι θα 'ναι αυτοι; Εγω ειμαι πολυ οριακα για τις σχολες που με ενδιαφερουν, οποτε δεν μπορω να ξερω που θα περασω. Και ειδικα φετος που ακουγονται ολα αυτα για τρελες ανοδους στις υψηλοβαθμες κλπ... Click για ανάπτυξη... Ελα ρε συ 1 Αυγουστου αδειαζει το σπιτι...Στις 22 θα το νοικιαζες...τι διαφορα έχει...για 20 μέρες???Ειμαι 350 μορια πανω κ αν δε περασω δεν έγινε και κατι θα παω στην κομοτηνη απλά θέλω να έχω τη σιγουριά ενος σπιτιου για να παω ησυχα διακοπές...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. arximidis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο arximidis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 17:09 Ο arximidis: #72 14-07-09 17:09 Αρχική Δημοσίευση από kvgreco: Γιατί έχεις αμφιβολίες αν είναι ωραία? Click για ανάπτυξη... Ναι για να ρωτάω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stella Δραστήριο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 479 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 17:11 Η stella έγραψε: #73 14-07-09 17:11 Αρχική Δημοσίευση από Alexia91: Καλυτερα να δωσουμε μια προκαταβολη παραπανω ρε συ κ ας την χασουμε για λιγα μορια τη σχολη παρα να τρεχουμε τελευταια στιγμη.αλλωστε δεν πανε ολοι απο τωρα,συνηθως πανε λιγο πριν βγουν οι βασεις. Click για ανάπτυξη... Καλα κανεις και εισαι προνοητικη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexia91 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 125 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 17:17 Η Alexia91 έγραψε: #74 14-07-09 17:17 Αρχική Δημοσίευση από stella: Καλα κανεις και εισαι προνοητικη! Click για ανάπτυξη... Α ναι ρε συ 351 παραπανω απο περυσι εχω ε και αυτα για τις τρελες ανοδους δεν τα πολυπιστευω.αντε κ αμα ανεβει τοσο τι να κανουμε,παω γιαννενα κ βρισκω σπιτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. annapav.kal Νεοφερμένο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 99 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 19:00 Η annapav.kal: #75 14-07-09 19:00 Αρχική Δημοσίευση από Alexia91: Α ναι ρε συ 351 παραπανω απο περυσι εχω ε και αυτα για τις τρελες ανοδους δεν τα πολυπιστευω.αντε κ αμα ανεβει τοσο τι να κανουμε,παω γιαννενα κ βρισκω σπιτι. Click για ανάπτυξη... εγω ειμαι 491 μορια πανω απ τη σχολη μου αλλα ο πατερας μου δε θελει να το ρισκαρει....τι να τον κανεις??αυτος εχει τα λεφτα...κι εγω ηθελα να παω απ τα μεσα ιουλιου....alexia ποσα χρηματα εδωσες?εννοω προκαταβολη και ενοικιο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stella Δραστήριο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 479 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 09:31 Η stella έγραψε: #76 15-07-09 09:31 Αρχική Δημοσίευση από annapav.kal: εγω ειμαι 491 μορια πανω απ τη σχολη μου αλλα ο πατερας μου δε θελει να το ρισκαρει....τι να τον κανεις??αυτος εχει τα λεφτα...κι εγω ηθελα να παω απ τα μεσα ιουλιου....alexia ποσα χρηματα εδωσες?εννοω προκαταβολη και ενοικιο.. Click για ανάπτυξη... πρεπει να βάλεις 2 ενοικια και ένα να τρεχει για να κλεισεις σπιτι...δλδ αν δεν περασεις εκει που εκλεισες σπιτι χανεις γυρω στα 700 ευρω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. annapav.kal Νεοφερμένο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 99 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 19:05 Η annapav.kal: #77 15-07-09 19:05 Αρχική Δημοσίευση από stella: πρεπει να βάλεις 2 ενοικια και ένα να τρεχει για να κλεισεις σπιτι...δλδ αν δεν περασεις εκει που εκλεισες σπιτι χανεις γυρω στα 700 ευρω... Click για ανάπτυξη... ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες!!ομως μαλλον θα παω θεσσαλονικη λιγο πριν βγουν οι βασεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rafita Εκκολαπτόμενο μέλος Η rafita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Άργος (Αργολίδα). Έχει γράψει 203 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2009 στις 03:40 Η rafita έγραψε: #78 22-08-09 03:40 σίγουρα κάποιοι από εμάς θα συγκατοικήσουμε στην φοιτητική μας ζωή....γράψτε μου κανόνες/όρους/ιδέες και λύσεις/προυποθέσεις για μία ιδανική συγκατοίκηση! ποιοί όροι κατά τη γνώμη σας πρέπει να τεθούν από την αρχή;; μέχρι ποιό σημείο πρέπει να υποχωρούμε και πότε να πατήσουμε πόδι;; τί δε θα ανεχόσασταν από τον/την συγκάτοικο;; ευχαριστώ εκ των προτέρων! :thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stella Δραστήριο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 479 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2009 στις 17:08 Η stella έγραψε: #79 22-08-09 17:08 Αρχική Δημοσίευση από rafita: σίγουρα κάποιοι από εμάς θα συγκατοικήσουμε στην φοιτητική μας ζωή....γράψτε μου κανόνες/όρους/ιδέες και λύσεις/προυποθέσεις για μία ιδανική συγκατοίκηση! ποιοί όροι κατά τη γνώμη σας πρέπει να τεθούν από την αρχή;; μέχρι ποιό σημείο πρέπει να υποχωρούμε και πότε να πατήσουμε πόδι;; τί δε θα ανεχόσασταν από τον/την συγκάτοικο;; ευχαριστώ εκ των προτέρων! :thanks: Click για ανάπτυξη... εγω το παλεψα να βρω συγκατοικο και τιποτα...ολοι θελουν μονοι τους...εχω ανοιξει παρομοιο θεμα αν θες μπεις να δεις τι μου εχουν γραψει ολοι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1mariakos1 Νεοφερμένο μέλος Ο 1mariakos1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2009 στις 18:31 Ο 1mariakos1: #80 22-08-09 18:31 παιδια εγω ειμαι της αποψης οτι ο καθε φοιτητης θα πρεπει να εχει το δικο του χωρο..σιγουρα απο οικονομικη αποψη συμφερει,ομως υπαρχουν πολλα προβληματα στη συγκατοικηση..κ ενα απο τα πιο απλα ειναι οτι αν δεν εχετε τις ιδιες παρεες,αν εσυ πχ. θα θες να μεινεις μονος/η κ ο συγκατοικος σου θελει να φερει την παρεα του σπιτι..επισης θελει τρελες υποχωρησεις για να μην τσακωνεστε για χαζομαρες.εγω μια αποψη σας ειπα..απο κει κ περα..στο δικο σας χερι ειναι:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: jYanniss georgios03 αντιγονη. User2350 Nikoletaant Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από KostasTheGreek: Καλα πρωτου βγουν οι βασεις και γνωριζετε σιγουρα που περνατε κλεινετε σπιτι και δινετε προκαταβολες? Click για ανάπτυξη... Καλυτερα να δωσουμε μια προκαταβολη παραπανω ρε συ κ ας την χασουμε για λιγα μορια τη σχολη παρα να τρεχουμε τελευταια στιγμη.αλλωστε δεν πανε ολοι απο τωρα,συνηθως πανε λιγο πριν βγουν οι βασεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kvgreco Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 256 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2009 στις 22:57 Ο kvgreco έγραψε: #66 13-07-09 22:57 Αρχική Δημοσίευση από arximidis: Το έχεις επιχειρήσει? Click για ανάπτυξη... Γιατί έχεις αμφιβολίες αν είναι ωραία? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. annapav.kal Νεοφερμένο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 99 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 00:08 Η annapav.kal: #67 14-07-09 00:08 Αρχική Δημοσίευση από Alexia91: yeah!ε και πρεπει να δουμε λιγο τι παιζει!κ εσυ?τι σχολη? Click για ανάπτυξη... παιδαγωγικα θελω κι ελπιζω να τα πιασω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. woochoogirl Τιμώμενο Μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 01:00 Η woochoogirl: #68 14-07-09 01:00 Εγώ την είχα πατήσει πριν 3 χρόνια με το θέμα αυτό. Είχα κλείσει στη Θεσσαλονίκη σπίτι (ευτυχώς σε γνωστό οπότε δεν είχα τραβήγματα) και την έχασα για λίγα μόρια τη σχολή, ενώ όλοι έλεγαν για μείωση λόγω Μαθηματικών Κατ. Οπότε κατέληξα Αθήνα να τρέχω ξανά για σπίτι. Τουλάχιστον κλείστε εισιτήρια(μην τα αγοράσετε) αν πρόκειται να πάτε κάπου π.χ. με αεροπλάνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stella Δραστήριο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 479 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 16:43 Η stella έγραψε: #69 14-07-09 16:43 Αχ παιδια συγνώμη που άργησα να απαντήσωωωωω!!!Λοιπόν!!Στη θεσνικη γίνεται χαμος απο φοιτητες με αποτέλεσμα να τους εκμεταλλεύονται οι μεσιτες πολύ άγρια!!!Σπιτια σε καινούριες οικοδομές κοντα στα πανεπιστήμια κάνουν 450 και πάνω...Πολυ ακριβά κατα τη γνώμη μου...Τα παλιά είναι σε άλλη φάση...δε βλέπονται...υπάρχουν οικοδομές 40 χρονων χωρις ασανσερ που νοικιάζεται ο 6ος οροφος...μα καλα για κοροιδα μας περναν??????????Λοιπον...πολλοι άρχισαν να ψάχνουν ήδη και η κατασταση θα είναι απελπιστική τον Αυγουστο...Οι μεσιτες λενε κλειστε το γιατι μου το ζηταν και απο αλλου...όλα υπο πιεση δηλαδη...και αν εισαι κοπελα κοιτας και άλλα πράγματα...οπως π.χ να μην ειναι πρωτος όροφος γιατι πηδαν απο το μπαλκονι κ.α.Γενικα η θεσνικη κουνηθηκε απο ένα σεισμο...ποιος ρισκάρει και νοικιάζει σε ένα παλιο σπίτι????Αστα παιδια αστα.... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από annapav.kal: παιδαγωγικα θελω κι ελπιζω να τα πιασω.... Click για ανάπτυξη... Ελα θεσαλονικη και άρχισε το ψάξιμο δεν υπάρχει περιπτωση να χάσεις τη σχολη...Καμια όμως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 16:46 Ο chris_90 έγραψε: #70 14-07-09 16:46 Ακουω οτι ψαχνουν σπιτια απο τωρα κλπ... Καλα πως ειναι σιγουροι, ειδικα φετος; Εκτος κι αν εχουν βγαλει 1000+ μορια παραπανω απο τη σχολη, που ποσοι θα 'ναι αυτοι; Εγω ειμαι πολυ οριακα για τις σχολες που με ενδιαφερουν, οποτε δεν μπορω να ξερω που θα περασω. Και ειδικα φετος που ακουγονται ολα αυτα για τρελες ανοδους στις υψηλοβαθμες κλπ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stella Δραστήριο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 479 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 16:59 Η stella έγραψε: #71 14-07-09 16:59 Αρχική Δημοσίευση από chris_90: Ακουω οτι ψαχνουν σπιτια απο τωρα κλπ... Καλα πως ειναι σιγουροι, ειδικα φετος; Εκτος κι αν εχουν βγαλει 1000+ μορια παραπανω απο τη σχολη, που ποσοι θα 'ναι αυτοι; Εγω ειμαι πολυ οριακα για τις σχολες που με ενδιαφερουν, οποτε δεν μπορω να ξερω που θα περασω. Και ειδικα φετος που ακουγονται ολα αυτα για τρελες ανοδους στις υψηλοβαθμες κλπ... Click για ανάπτυξη... Ελα ρε συ 1 Αυγουστου αδειαζει το σπιτι...Στις 22 θα το νοικιαζες...τι διαφορα έχει...για 20 μέρες???Ειμαι 350 μορια πανω κ αν δε περασω δεν έγινε και κατι θα παω στην κομοτηνη απλά θέλω να έχω τη σιγουριά ενος σπιτιου για να παω ησυχα διακοπές...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. arximidis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο arximidis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 17:09 Ο arximidis: #72 14-07-09 17:09 Αρχική Δημοσίευση από kvgreco: Γιατί έχεις αμφιβολίες αν είναι ωραία? Click για ανάπτυξη... Ναι για να ρωτάω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stella Δραστήριο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 479 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 17:11 Η stella έγραψε: #73 14-07-09 17:11 Αρχική Δημοσίευση από Alexia91: Καλυτερα να δωσουμε μια προκαταβολη παραπανω ρε συ κ ας την χασουμε για λιγα μορια τη σχολη παρα να τρεχουμε τελευταια στιγμη.αλλωστε δεν πανε ολοι απο τωρα,συνηθως πανε λιγο πριν βγουν οι βασεις. Click για ανάπτυξη... Καλα κανεις και εισαι προνοητικη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexia91 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 125 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 17:17 Η Alexia91 έγραψε: #74 14-07-09 17:17 Αρχική Δημοσίευση από stella: Καλα κανεις και εισαι προνοητικη! Click για ανάπτυξη... Α ναι ρε συ 351 παραπανω απο περυσι εχω ε και αυτα για τις τρελες ανοδους δεν τα πολυπιστευω.αντε κ αμα ανεβει τοσο τι να κανουμε,παω γιαννενα κ βρισκω σπιτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. annapav.kal Νεοφερμένο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 99 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 19:00 Η annapav.kal: #75 14-07-09 19:00 Αρχική Δημοσίευση από Alexia91: Α ναι ρε συ 351 παραπανω απο περυσι εχω ε και αυτα για τις τρελες ανοδους δεν τα πολυπιστευω.αντε κ αμα ανεβει τοσο τι να κανουμε,παω γιαννενα κ βρισκω σπιτι. Click για ανάπτυξη... εγω ειμαι 491 μορια πανω απ τη σχολη μου αλλα ο πατερας μου δε θελει να το ρισκαρει....τι να τον κανεις??αυτος εχει τα λεφτα...κι εγω ηθελα να παω απ τα μεσα ιουλιου....alexia ποσα χρηματα εδωσες?εννοω προκαταβολη και ενοικιο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stella Δραστήριο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 479 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 09:31 Η stella έγραψε: #76 15-07-09 09:31 Αρχική Δημοσίευση από annapav.kal: εγω ειμαι 491 μορια πανω απ τη σχολη μου αλλα ο πατερας μου δε θελει να το ρισκαρει....τι να τον κανεις??αυτος εχει τα λεφτα...κι εγω ηθελα να παω απ τα μεσα ιουλιου....alexia ποσα χρηματα εδωσες?εννοω προκαταβολη και ενοικιο.. Click για ανάπτυξη... πρεπει να βάλεις 2 ενοικια και ένα να τρεχει για να κλεισεις σπιτι...δλδ αν δεν περασεις εκει που εκλεισες σπιτι χανεις γυρω στα 700 ευρω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. annapav.kal Νεοφερμένο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 99 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 19:05 Η annapav.kal: #77 15-07-09 19:05 Αρχική Δημοσίευση από stella: πρεπει να βάλεις 2 ενοικια και ένα να τρεχει για να κλεισεις σπιτι...δλδ αν δεν περασεις εκει που εκλεισες σπιτι χανεις γυρω στα 700 ευρω... Click για ανάπτυξη... ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες!!ομως μαλλον θα παω θεσσαλονικη λιγο πριν βγουν οι βασεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rafita Εκκολαπτόμενο μέλος Η rafita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Άργος (Αργολίδα). Έχει γράψει 203 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2009 στις 03:40 Η rafita έγραψε: #78 22-08-09 03:40 σίγουρα κάποιοι από εμάς θα συγκατοικήσουμε στην φοιτητική μας ζωή....γράψτε μου κανόνες/όρους/ιδέες και λύσεις/προυποθέσεις για μία ιδανική συγκατοίκηση! ποιοί όροι κατά τη γνώμη σας πρέπει να τεθούν από την αρχή;; μέχρι ποιό σημείο πρέπει να υποχωρούμε και πότε να πατήσουμε πόδι;; τί δε θα ανεχόσασταν από τον/την συγκάτοικο;; ευχαριστώ εκ των προτέρων! :thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stella Δραστήριο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 479 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2009 στις 17:08 Η stella έγραψε: #79 22-08-09 17:08 Αρχική Δημοσίευση από rafita: σίγουρα κάποιοι από εμάς θα συγκατοικήσουμε στην φοιτητική μας ζωή....γράψτε μου κανόνες/όρους/ιδέες και λύσεις/προυποθέσεις για μία ιδανική συγκατοίκηση! ποιοί όροι κατά τη γνώμη σας πρέπει να τεθούν από την αρχή;; μέχρι ποιό σημείο πρέπει να υποχωρούμε και πότε να πατήσουμε πόδι;; τί δε θα ανεχόσασταν από τον/την συγκάτοικο;; ευχαριστώ εκ των προτέρων! :thanks: Click για ανάπτυξη... εγω το παλεψα να βρω συγκατοικο και τιποτα...ολοι θελουν μονοι τους...εχω ανοιξει παρομοιο θεμα αν θες μπεις να δεις τι μου εχουν γραψει ολοι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1mariakos1 Νεοφερμένο μέλος Ο 1mariakos1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2009 στις 18:31 Ο 1mariakos1: #80 22-08-09 18:31 παιδια εγω ειμαι της αποψης οτι ο καθε φοιτητης θα πρεπει να εχει το δικο του χωρο..σιγουρα απο οικονομικη αποψη συμφερει,ομως υπαρχουν πολλα προβληματα στη συγκατοικηση..κ ενα απο τα πιο απλα ειναι οτι αν δεν εχετε τις ιδιες παρεες,αν εσυ πχ. θα θες να μεινεις μονος/η κ ο συγκατοικος σου θελει να φερει την παρεα του σπιτι..επισης θελει τρελες υποχωρησεις για να μην τσακωνεστε για χαζομαρες.εγω μια αποψη σας ειπα..απο κει κ περα..στο δικο σας χερι ειναι:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: jYanniss georgios03 αντιγονη. User2350 Nikoletaant Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από arximidis: Το έχεις επιχειρήσει? Click για ανάπτυξη... Γιατί έχεις αμφιβολίες αν είναι ωραία? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
annapav.kal Νεοφερμένο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 99 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 00:08 Η annapav.kal: #67 14-07-09 00:08 Αρχική Δημοσίευση από Alexia91: yeah!ε και πρεπει να δουμε λιγο τι παιζει!κ εσυ?τι σχολη? Click για ανάπτυξη... παιδαγωγικα θελω κι ελπιζω να τα πιασω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. woochoogirl Τιμώμενο Μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 01:00 Η woochoogirl: #68 14-07-09 01:00 Εγώ την είχα πατήσει πριν 3 χρόνια με το θέμα αυτό. Είχα κλείσει στη Θεσσαλονίκη σπίτι (ευτυχώς σε γνωστό οπότε δεν είχα τραβήγματα) και την έχασα για λίγα μόρια τη σχολή, ενώ όλοι έλεγαν για μείωση λόγω Μαθηματικών Κατ. Οπότε κατέληξα Αθήνα να τρέχω ξανά για σπίτι. Τουλάχιστον κλείστε εισιτήρια(μην τα αγοράσετε) αν πρόκειται να πάτε κάπου π.χ. με αεροπλάνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stella Δραστήριο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 479 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 16:43 Η stella έγραψε: #69 14-07-09 16:43 Αχ παιδια συγνώμη που άργησα να απαντήσωωωωω!!!Λοιπόν!!Στη θεσνικη γίνεται χαμος απο φοιτητες με αποτέλεσμα να τους εκμεταλλεύονται οι μεσιτες πολύ άγρια!!!Σπιτια σε καινούριες οικοδομές κοντα στα πανεπιστήμια κάνουν 450 και πάνω...Πολυ ακριβά κατα τη γνώμη μου...Τα παλιά είναι σε άλλη φάση...δε βλέπονται...υπάρχουν οικοδομές 40 χρονων χωρις ασανσερ που νοικιάζεται ο 6ος οροφος...μα καλα για κοροιδα μας περναν??????????Λοιπον...πολλοι άρχισαν να ψάχνουν ήδη και η κατασταση θα είναι απελπιστική τον Αυγουστο...Οι μεσιτες λενε κλειστε το γιατι μου το ζηταν και απο αλλου...όλα υπο πιεση δηλαδη...και αν εισαι κοπελα κοιτας και άλλα πράγματα...οπως π.χ να μην ειναι πρωτος όροφος γιατι πηδαν απο το μπαλκονι κ.α.Γενικα η θεσνικη κουνηθηκε απο ένα σεισμο...ποιος ρισκάρει και νοικιάζει σε ένα παλιο σπίτι????Αστα παιδια αστα.... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από annapav.kal: παιδαγωγικα θελω κι ελπιζω να τα πιασω.... Click για ανάπτυξη... Ελα θεσαλονικη και άρχισε το ψάξιμο δεν υπάρχει περιπτωση να χάσεις τη σχολη...Καμια όμως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 16:46 Ο chris_90 έγραψε: #70 14-07-09 16:46 Ακουω οτι ψαχνουν σπιτια απο τωρα κλπ... Καλα πως ειναι σιγουροι, ειδικα φετος; Εκτος κι αν εχουν βγαλει 1000+ μορια παραπανω απο τη σχολη, που ποσοι θα 'ναι αυτοι; Εγω ειμαι πολυ οριακα για τις σχολες που με ενδιαφερουν, οποτε δεν μπορω να ξερω που θα περασω. Και ειδικα φετος που ακουγονται ολα αυτα για τρελες ανοδους στις υψηλοβαθμες κλπ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stella Δραστήριο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 479 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 16:59 Η stella έγραψε: #71 14-07-09 16:59 Αρχική Δημοσίευση από chris_90: Ακουω οτι ψαχνουν σπιτια απο τωρα κλπ... Καλα πως ειναι σιγουροι, ειδικα φετος; Εκτος κι αν εχουν βγαλει 1000+ μορια παραπανω απο τη σχολη, που ποσοι θα 'ναι αυτοι; Εγω ειμαι πολυ οριακα για τις σχολες που με ενδιαφερουν, οποτε δεν μπορω να ξερω που θα περασω. Και ειδικα φετος που ακουγονται ολα αυτα για τρελες ανοδους στις υψηλοβαθμες κλπ... Click για ανάπτυξη... Ελα ρε συ 1 Αυγουστου αδειαζει το σπιτι...Στις 22 θα το νοικιαζες...τι διαφορα έχει...για 20 μέρες???Ειμαι 350 μορια πανω κ αν δε περασω δεν έγινε και κατι θα παω στην κομοτηνη απλά θέλω να έχω τη σιγουριά ενος σπιτιου για να παω ησυχα διακοπές...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. arximidis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο arximidis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 17:09 Ο arximidis: #72 14-07-09 17:09 Αρχική Δημοσίευση από kvgreco: Γιατί έχεις αμφιβολίες αν είναι ωραία? Click για ανάπτυξη... Ναι για να ρωτάω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stella Δραστήριο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 479 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 17:11 Η stella έγραψε: #73 14-07-09 17:11 Αρχική Δημοσίευση από Alexia91: Καλυτερα να δωσουμε μια προκαταβολη παραπανω ρε συ κ ας την χασουμε για λιγα μορια τη σχολη παρα να τρεχουμε τελευταια στιγμη.αλλωστε δεν πανε ολοι απο τωρα,συνηθως πανε λιγο πριν βγουν οι βασεις. Click για ανάπτυξη... Καλα κανεις και εισαι προνοητικη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexia91 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 125 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 17:17 Η Alexia91 έγραψε: #74 14-07-09 17:17 Αρχική Δημοσίευση από stella: Καλα κανεις και εισαι προνοητικη! Click για ανάπτυξη... Α ναι ρε συ 351 παραπανω απο περυσι εχω ε και αυτα για τις τρελες ανοδους δεν τα πολυπιστευω.αντε κ αμα ανεβει τοσο τι να κανουμε,παω γιαννενα κ βρισκω σπιτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. annapav.kal Νεοφερμένο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 99 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 19:00 Η annapav.kal: #75 14-07-09 19:00 Αρχική Δημοσίευση από Alexia91: Α ναι ρε συ 351 παραπανω απο περυσι εχω ε και αυτα για τις τρελες ανοδους δεν τα πολυπιστευω.αντε κ αμα ανεβει τοσο τι να κανουμε,παω γιαννενα κ βρισκω σπιτι. Click για ανάπτυξη... εγω ειμαι 491 μορια πανω απ τη σχολη μου αλλα ο πατερας μου δε θελει να το ρισκαρει....τι να τον κανεις??αυτος εχει τα λεφτα...κι εγω ηθελα να παω απ τα μεσα ιουλιου....alexia ποσα χρηματα εδωσες?εννοω προκαταβολη και ενοικιο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stella Δραστήριο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 479 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 09:31 Η stella έγραψε: #76 15-07-09 09:31 Αρχική Δημοσίευση από annapav.kal: εγω ειμαι 491 μορια πανω απ τη σχολη μου αλλα ο πατερας μου δε θελει να το ρισκαρει....τι να τον κανεις??αυτος εχει τα λεφτα...κι εγω ηθελα να παω απ τα μεσα ιουλιου....alexia ποσα χρηματα εδωσες?εννοω προκαταβολη και ενοικιο.. Click για ανάπτυξη... πρεπει να βάλεις 2 ενοικια και ένα να τρεχει για να κλεισεις σπιτι...δλδ αν δεν περασεις εκει που εκλεισες σπιτι χανεις γυρω στα 700 ευρω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. annapav.kal Νεοφερμένο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 99 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 19:05 Η annapav.kal: #77 15-07-09 19:05 Αρχική Δημοσίευση από stella: πρεπει να βάλεις 2 ενοικια και ένα να τρεχει για να κλεισεις σπιτι...δλδ αν δεν περασεις εκει που εκλεισες σπιτι χανεις γυρω στα 700 ευρω... Click για ανάπτυξη... ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες!!ομως μαλλον θα παω θεσσαλονικη λιγο πριν βγουν οι βασεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rafita Εκκολαπτόμενο μέλος Η rafita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Άργος (Αργολίδα). Έχει γράψει 203 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2009 στις 03:40 Η rafita έγραψε: #78 22-08-09 03:40 σίγουρα κάποιοι από εμάς θα συγκατοικήσουμε στην φοιτητική μας ζωή....γράψτε μου κανόνες/όρους/ιδέες και λύσεις/προυποθέσεις για μία ιδανική συγκατοίκηση! ποιοί όροι κατά τη γνώμη σας πρέπει να τεθούν από την αρχή;; μέχρι ποιό σημείο πρέπει να υποχωρούμε και πότε να πατήσουμε πόδι;; τί δε θα ανεχόσασταν από τον/την συγκάτοικο;; ευχαριστώ εκ των προτέρων! :thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stella Δραστήριο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 479 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2009 στις 17:08 Η stella έγραψε: #79 22-08-09 17:08 Αρχική Δημοσίευση από rafita: σίγουρα κάποιοι από εμάς θα συγκατοικήσουμε στην φοιτητική μας ζωή....γράψτε μου κανόνες/όρους/ιδέες και λύσεις/προυποθέσεις για μία ιδανική συγκατοίκηση! ποιοί όροι κατά τη γνώμη σας πρέπει να τεθούν από την αρχή;; μέχρι ποιό σημείο πρέπει να υποχωρούμε και πότε να πατήσουμε πόδι;; τί δε θα ανεχόσασταν από τον/την συγκάτοικο;; ευχαριστώ εκ των προτέρων! :thanks: Click για ανάπτυξη... εγω το παλεψα να βρω συγκατοικο και τιποτα...ολοι θελουν μονοι τους...εχω ανοιξει παρομοιο θεμα αν θες μπεις να δεις τι μου εχουν γραψει ολοι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1mariakos1 Νεοφερμένο μέλος Ο 1mariakos1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2009 στις 18:31 Ο 1mariakos1: #80 22-08-09 18:31 παιδια εγω ειμαι της αποψης οτι ο καθε φοιτητης θα πρεπει να εχει το δικο του χωρο..σιγουρα απο οικονομικη αποψη συμφερει,ομως υπαρχουν πολλα προβληματα στη συγκατοικηση..κ ενα απο τα πιο απλα ειναι οτι αν δεν εχετε τις ιδιες παρεες,αν εσυ πχ. θα θες να μεινεις μονος/η κ ο συγκατοικος σου θελει να φερει την παρεα του σπιτι..επισης θελει τρελες υποχωρησεις για να μην τσακωνεστε για χαζομαρες.εγω μια αποψη σας ειπα..απο κει κ περα..στο δικο σας χερι ειναι:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: jYanniss georgios03 αντιγονη. User2350 Nikoletaant Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Alexia91: yeah!ε και πρεπει να δουμε λιγο τι παιζει!κ εσυ?τι σχολη? Click για ανάπτυξη... παιδαγωγικα θελω κι ελπιζω να τα πιασω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
woochoogirl Τιμώμενο Μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 01:00 Η woochoogirl: #68 14-07-09 01:00 Εγώ την είχα πατήσει πριν 3 χρόνια με το θέμα αυτό. Είχα κλείσει στη Θεσσαλονίκη σπίτι (ευτυχώς σε γνωστό οπότε δεν είχα τραβήγματα) και την έχασα για λίγα μόρια τη σχολή, ενώ όλοι έλεγαν για μείωση λόγω Μαθηματικών Κατ. Οπότε κατέληξα Αθήνα να τρέχω ξανά για σπίτι. Τουλάχιστον κλείστε εισιτήρια(μην τα αγοράσετε) αν πρόκειται να πάτε κάπου π.χ. με αεροπλάνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stella Δραστήριο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 479 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 16:43 Η stella έγραψε: #69 14-07-09 16:43 Αχ παιδια συγνώμη που άργησα να απαντήσωωωωω!!!Λοιπόν!!Στη θεσνικη γίνεται χαμος απο φοιτητες με αποτέλεσμα να τους εκμεταλλεύονται οι μεσιτες πολύ άγρια!!!Σπιτια σε καινούριες οικοδομές κοντα στα πανεπιστήμια κάνουν 450 και πάνω...Πολυ ακριβά κατα τη γνώμη μου...Τα παλιά είναι σε άλλη φάση...δε βλέπονται...υπάρχουν οικοδομές 40 χρονων χωρις ασανσερ που νοικιάζεται ο 6ος οροφος...μα καλα για κοροιδα μας περναν??????????Λοιπον...πολλοι άρχισαν να ψάχνουν ήδη και η κατασταση θα είναι απελπιστική τον Αυγουστο...Οι μεσιτες λενε κλειστε το γιατι μου το ζηταν και απο αλλου...όλα υπο πιεση δηλαδη...και αν εισαι κοπελα κοιτας και άλλα πράγματα...οπως π.χ να μην ειναι πρωτος όροφος γιατι πηδαν απο το μπαλκονι κ.α.Γενικα η θεσνικη κουνηθηκε απο ένα σεισμο...ποιος ρισκάρει και νοικιάζει σε ένα παλιο σπίτι????Αστα παιδια αστα.... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από annapav.kal: παιδαγωγικα θελω κι ελπιζω να τα πιασω.... Click για ανάπτυξη... Ελα θεσαλονικη και άρχισε το ψάξιμο δεν υπάρχει περιπτωση να χάσεις τη σχολη...Καμια όμως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 16:46 Ο chris_90 έγραψε: #70 14-07-09 16:46 Ακουω οτι ψαχνουν σπιτια απο τωρα κλπ... Καλα πως ειναι σιγουροι, ειδικα φετος; Εκτος κι αν εχουν βγαλει 1000+ μορια παραπανω απο τη σχολη, που ποσοι θα 'ναι αυτοι; Εγω ειμαι πολυ οριακα για τις σχολες που με ενδιαφερουν, οποτε δεν μπορω να ξερω που θα περασω. Και ειδικα φετος που ακουγονται ολα αυτα για τρελες ανοδους στις υψηλοβαθμες κλπ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stella Δραστήριο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 479 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 16:59 Η stella έγραψε: #71 14-07-09 16:59 Αρχική Δημοσίευση από chris_90: Ακουω οτι ψαχνουν σπιτια απο τωρα κλπ... Καλα πως ειναι σιγουροι, ειδικα φετος; Εκτος κι αν εχουν βγαλει 1000+ μορια παραπανω απο τη σχολη, που ποσοι θα 'ναι αυτοι; Εγω ειμαι πολυ οριακα για τις σχολες που με ενδιαφερουν, οποτε δεν μπορω να ξερω που θα περασω. Και ειδικα φετος που ακουγονται ολα αυτα για τρελες ανοδους στις υψηλοβαθμες κλπ... Click για ανάπτυξη... Ελα ρε συ 1 Αυγουστου αδειαζει το σπιτι...Στις 22 θα το νοικιαζες...τι διαφορα έχει...για 20 μέρες???Ειμαι 350 μορια πανω κ αν δε περασω δεν έγινε και κατι θα παω στην κομοτηνη απλά θέλω να έχω τη σιγουριά ενος σπιτιου για να παω ησυχα διακοπές...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. arximidis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο arximidis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 17:09 Ο arximidis: #72 14-07-09 17:09 Αρχική Δημοσίευση από kvgreco: Γιατί έχεις αμφιβολίες αν είναι ωραία? Click για ανάπτυξη... Ναι για να ρωτάω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stella Δραστήριο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 479 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 17:11 Η stella έγραψε: #73 14-07-09 17:11 Αρχική Δημοσίευση από Alexia91: Καλυτερα να δωσουμε μια προκαταβολη παραπανω ρε συ κ ας την χασουμε για λιγα μορια τη σχολη παρα να τρεχουμε τελευταια στιγμη.αλλωστε δεν πανε ολοι απο τωρα,συνηθως πανε λιγο πριν βγουν οι βασεις. Click για ανάπτυξη... Καλα κανεις και εισαι προνοητικη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexia91 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 125 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 17:17 Η Alexia91 έγραψε: #74 14-07-09 17:17 Αρχική Δημοσίευση από stella: Καλα κανεις και εισαι προνοητικη! Click για ανάπτυξη... Α ναι ρε συ 351 παραπανω απο περυσι εχω ε και αυτα για τις τρελες ανοδους δεν τα πολυπιστευω.αντε κ αμα ανεβει τοσο τι να κανουμε,παω γιαννενα κ βρισκω σπιτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. annapav.kal Νεοφερμένο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 99 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 19:00 Η annapav.kal: #75 14-07-09 19:00 Αρχική Δημοσίευση από Alexia91: Α ναι ρε συ 351 παραπανω απο περυσι εχω ε και αυτα για τις τρελες ανοδους δεν τα πολυπιστευω.αντε κ αμα ανεβει τοσο τι να κανουμε,παω γιαννενα κ βρισκω σπιτι. Click για ανάπτυξη... εγω ειμαι 491 μορια πανω απ τη σχολη μου αλλα ο πατερας μου δε θελει να το ρισκαρει....τι να τον κανεις??αυτος εχει τα λεφτα...κι εγω ηθελα να παω απ τα μεσα ιουλιου....alexia ποσα χρηματα εδωσες?εννοω προκαταβολη και ενοικιο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stella Δραστήριο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 479 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 09:31 Η stella έγραψε: #76 15-07-09 09:31 Αρχική Δημοσίευση από annapav.kal: εγω ειμαι 491 μορια πανω απ τη σχολη μου αλλα ο πατερας μου δε θελει να το ρισκαρει....τι να τον κανεις??αυτος εχει τα λεφτα...κι εγω ηθελα να παω απ τα μεσα ιουλιου....alexia ποσα χρηματα εδωσες?εννοω προκαταβολη και ενοικιο.. Click για ανάπτυξη... πρεπει να βάλεις 2 ενοικια και ένα να τρεχει για να κλεισεις σπιτι...δλδ αν δεν περασεις εκει που εκλεισες σπιτι χανεις γυρω στα 700 ευρω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. annapav.kal Νεοφερμένο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 99 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 19:05 Η annapav.kal: #77 15-07-09 19:05 Αρχική Δημοσίευση από stella: πρεπει να βάλεις 2 ενοικια και ένα να τρεχει για να κλεισεις σπιτι...δλδ αν δεν περασεις εκει που εκλεισες σπιτι χανεις γυρω στα 700 ευρω... Click για ανάπτυξη... ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες!!ομως μαλλον θα παω θεσσαλονικη λιγο πριν βγουν οι βασεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rafita Εκκολαπτόμενο μέλος Η rafita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Άργος (Αργολίδα). Έχει γράψει 203 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2009 στις 03:40 Η rafita έγραψε: #78 22-08-09 03:40 σίγουρα κάποιοι από εμάς θα συγκατοικήσουμε στην φοιτητική μας ζωή....γράψτε μου κανόνες/όρους/ιδέες και λύσεις/προυποθέσεις για μία ιδανική συγκατοίκηση! ποιοί όροι κατά τη γνώμη σας πρέπει να τεθούν από την αρχή;; μέχρι ποιό σημείο πρέπει να υποχωρούμε και πότε να πατήσουμε πόδι;; τί δε θα ανεχόσασταν από τον/την συγκάτοικο;; ευχαριστώ εκ των προτέρων! :thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stella Δραστήριο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 479 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2009 στις 17:08 Η stella έγραψε: #79 22-08-09 17:08 Αρχική Δημοσίευση από rafita: σίγουρα κάποιοι από εμάς θα συγκατοικήσουμε στην φοιτητική μας ζωή....γράψτε μου κανόνες/όρους/ιδέες και λύσεις/προυποθέσεις για μία ιδανική συγκατοίκηση! ποιοί όροι κατά τη γνώμη σας πρέπει να τεθούν από την αρχή;; μέχρι ποιό σημείο πρέπει να υποχωρούμε και πότε να πατήσουμε πόδι;; τί δε θα ανεχόσασταν από τον/την συγκάτοικο;; ευχαριστώ εκ των προτέρων! :thanks: Click για ανάπτυξη... εγω το παλεψα να βρω συγκατοικο και τιποτα...ολοι θελουν μονοι τους...εχω ανοιξει παρομοιο θεμα αν θες μπεις να δεις τι μου εχουν γραψει ολοι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1mariakos1 Νεοφερμένο μέλος Ο 1mariakos1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2009 στις 18:31 Ο 1mariakos1: #80 22-08-09 18:31 παιδια εγω ειμαι της αποψης οτι ο καθε φοιτητης θα πρεπει να εχει το δικο του χωρο..σιγουρα απο οικονομικη αποψη συμφερει,ομως υπαρχουν πολλα προβληματα στη συγκατοικηση..κ ενα απο τα πιο απλα ειναι οτι αν δεν εχετε τις ιδιες παρεες,αν εσυ πχ. θα θες να μεινεις μονος/η κ ο συγκατοικος σου θελει να φερει την παρεα του σπιτι..επισης θελει τρελες υποχωρησεις για να μην τσακωνεστε για χαζομαρες.εγω μια αποψη σας ειπα..απο κει κ περα..στο δικο σας χερι ειναι:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: jYanniss georgios03 αντιγονη. User2350 Nikoletaant Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγώ την είχα πατήσει πριν 3 χρόνια με το θέμα αυτό. Είχα κλείσει στη Θεσσαλονίκη σπίτι (ευτυχώς σε γνωστό οπότε δεν είχα τραβήγματα) και την έχασα για λίγα μόρια τη σχολή, ενώ όλοι έλεγαν για μείωση λόγω Μαθηματικών Κατ. Οπότε κατέληξα Αθήνα να τρέχω ξανά για σπίτι. Τουλάχιστον κλείστε εισιτήρια(μην τα αγοράσετε) αν πρόκειται να πάτε κάπου π.χ. με αεροπλάνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stella Δραστήριο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 479 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 16:43 Η stella έγραψε: #69 14-07-09 16:43 Αχ παιδια συγνώμη που άργησα να απαντήσωωωωω!!!Λοιπόν!!Στη θεσνικη γίνεται χαμος απο φοιτητες με αποτέλεσμα να τους εκμεταλλεύονται οι μεσιτες πολύ άγρια!!!Σπιτια σε καινούριες οικοδομές κοντα στα πανεπιστήμια κάνουν 450 και πάνω...Πολυ ακριβά κατα τη γνώμη μου...Τα παλιά είναι σε άλλη φάση...δε βλέπονται...υπάρχουν οικοδομές 40 χρονων χωρις ασανσερ που νοικιάζεται ο 6ος οροφος...μα καλα για κοροιδα μας περναν??????????Λοιπον...πολλοι άρχισαν να ψάχνουν ήδη και η κατασταση θα είναι απελπιστική τον Αυγουστο...Οι μεσιτες λενε κλειστε το γιατι μου το ζηταν και απο αλλου...όλα υπο πιεση δηλαδη...και αν εισαι κοπελα κοιτας και άλλα πράγματα...οπως π.χ να μην ειναι πρωτος όροφος γιατι πηδαν απο το μπαλκονι κ.α.Γενικα η θεσνικη κουνηθηκε απο ένα σεισμο...ποιος ρισκάρει και νοικιάζει σε ένα παλιο σπίτι????Αστα παιδια αστα.... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από annapav.kal: παιδαγωγικα θελω κι ελπιζω να τα πιασω.... Click για ανάπτυξη... Ελα θεσαλονικη και άρχισε το ψάξιμο δεν υπάρχει περιπτωση να χάσεις τη σχολη...Καμια όμως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 16:46 Ο chris_90 έγραψε: #70 14-07-09 16:46 Ακουω οτι ψαχνουν σπιτια απο τωρα κλπ... Καλα πως ειναι σιγουροι, ειδικα φετος; Εκτος κι αν εχουν βγαλει 1000+ μορια παραπανω απο τη σχολη, που ποσοι θα 'ναι αυτοι; Εγω ειμαι πολυ οριακα για τις σχολες που με ενδιαφερουν, οποτε δεν μπορω να ξερω που θα περασω. Και ειδικα φετος που ακουγονται ολα αυτα για τρελες ανοδους στις υψηλοβαθμες κλπ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stella Δραστήριο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 479 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 16:59 Η stella έγραψε: #71 14-07-09 16:59 Αρχική Δημοσίευση από chris_90: Ακουω οτι ψαχνουν σπιτια απο τωρα κλπ... Καλα πως ειναι σιγουροι, ειδικα φετος; Εκτος κι αν εχουν βγαλει 1000+ μορια παραπανω απο τη σχολη, που ποσοι θα 'ναι αυτοι; Εγω ειμαι πολυ οριακα για τις σχολες που με ενδιαφερουν, οποτε δεν μπορω να ξερω που θα περασω. Και ειδικα φετος που ακουγονται ολα αυτα για τρελες ανοδους στις υψηλοβαθμες κλπ... Click για ανάπτυξη... Ελα ρε συ 1 Αυγουστου αδειαζει το σπιτι...Στις 22 θα το νοικιαζες...τι διαφορα έχει...για 20 μέρες???Ειμαι 350 μορια πανω κ αν δε περασω δεν έγινε και κατι θα παω στην κομοτηνη απλά θέλω να έχω τη σιγουριά ενος σπιτιου για να παω ησυχα διακοπές...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. arximidis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο arximidis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 17:09 Ο arximidis: #72 14-07-09 17:09 Αρχική Δημοσίευση από kvgreco: Γιατί έχεις αμφιβολίες αν είναι ωραία? Click για ανάπτυξη... Ναι για να ρωτάω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stella Δραστήριο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 479 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 17:11 Η stella έγραψε: #73 14-07-09 17:11 Αρχική Δημοσίευση από Alexia91: Καλυτερα να δωσουμε μια προκαταβολη παραπανω ρε συ κ ας την χασουμε για λιγα μορια τη σχολη παρα να τρεχουμε τελευταια στιγμη.αλλωστε δεν πανε ολοι απο τωρα,συνηθως πανε λιγο πριν βγουν οι βασεις. Click για ανάπτυξη... Καλα κανεις και εισαι προνοητικη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexia91 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 125 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 17:17 Η Alexia91 έγραψε: #74 14-07-09 17:17 Αρχική Δημοσίευση από stella: Καλα κανεις και εισαι προνοητικη! Click για ανάπτυξη... Α ναι ρε συ 351 παραπανω απο περυσι εχω ε και αυτα για τις τρελες ανοδους δεν τα πολυπιστευω.αντε κ αμα ανεβει τοσο τι να κανουμε,παω γιαννενα κ βρισκω σπιτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. annapav.kal Νεοφερμένο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 99 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 19:00 Η annapav.kal: #75 14-07-09 19:00 Αρχική Δημοσίευση από Alexia91: Α ναι ρε συ 351 παραπανω απο περυσι εχω ε και αυτα για τις τρελες ανοδους δεν τα πολυπιστευω.αντε κ αμα ανεβει τοσο τι να κανουμε,παω γιαννενα κ βρισκω σπιτι. Click για ανάπτυξη... εγω ειμαι 491 μορια πανω απ τη σχολη μου αλλα ο πατερας μου δε θελει να το ρισκαρει....τι να τον κανεις??αυτος εχει τα λεφτα...κι εγω ηθελα να παω απ τα μεσα ιουλιου....alexia ποσα χρηματα εδωσες?εννοω προκαταβολη και ενοικιο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stella Δραστήριο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 479 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 09:31 Η stella έγραψε: #76 15-07-09 09:31 Αρχική Δημοσίευση από annapav.kal: εγω ειμαι 491 μορια πανω απ τη σχολη μου αλλα ο πατερας μου δε θελει να το ρισκαρει....τι να τον κανεις??αυτος εχει τα λεφτα...κι εγω ηθελα να παω απ τα μεσα ιουλιου....alexia ποσα χρηματα εδωσες?εννοω προκαταβολη και ενοικιο.. Click για ανάπτυξη... πρεπει να βάλεις 2 ενοικια και ένα να τρεχει για να κλεισεις σπιτι...δλδ αν δεν περασεις εκει που εκλεισες σπιτι χανεις γυρω στα 700 ευρω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. annapav.kal Νεοφερμένο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 99 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 19:05 Η annapav.kal: #77 15-07-09 19:05 Αρχική Δημοσίευση από stella: πρεπει να βάλεις 2 ενοικια και ένα να τρεχει για να κλεισεις σπιτι...δλδ αν δεν περασεις εκει που εκλεισες σπιτι χανεις γυρω στα 700 ευρω... Click για ανάπτυξη... ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες!!ομως μαλλον θα παω θεσσαλονικη λιγο πριν βγουν οι βασεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rafita Εκκολαπτόμενο μέλος Η rafita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Άργος (Αργολίδα). Έχει γράψει 203 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2009 στις 03:40 Η rafita έγραψε: #78 22-08-09 03:40 σίγουρα κάποιοι από εμάς θα συγκατοικήσουμε στην φοιτητική μας ζωή....γράψτε μου κανόνες/όρους/ιδέες και λύσεις/προυποθέσεις για μία ιδανική συγκατοίκηση! ποιοί όροι κατά τη γνώμη σας πρέπει να τεθούν από την αρχή;; μέχρι ποιό σημείο πρέπει να υποχωρούμε και πότε να πατήσουμε πόδι;; τί δε θα ανεχόσασταν από τον/την συγκάτοικο;; ευχαριστώ εκ των προτέρων! :thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stella Δραστήριο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 479 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2009 στις 17:08 Η stella έγραψε: #79 22-08-09 17:08 Αρχική Δημοσίευση από rafita: σίγουρα κάποιοι από εμάς θα συγκατοικήσουμε στην φοιτητική μας ζωή....γράψτε μου κανόνες/όρους/ιδέες και λύσεις/προυποθέσεις για μία ιδανική συγκατοίκηση! ποιοί όροι κατά τη γνώμη σας πρέπει να τεθούν από την αρχή;; μέχρι ποιό σημείο πρέπει να υποχωρούμε και πότε να πατήσουμε πόδι;; τί δε θα ανεχόσασταν από τον/την συγκάτοικο;; ευχαριστώ εκ των προτέρων! :thanks: Click για ανάπτυξη... εγω το παλεψα να βρω συγκατοικο και τιποτα...ολοι θελουν μονοι τους...εχω ανοιξει παρομοιο θεμα αν θες μπεις να δεις τι μου εχουν γραψει ολοι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1mariakos1 Νεοφερμένο μέλος Ο 1mariakos1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2009 στις 18:31 Ο 1mariakos1: #80 22-08-09 18:31 παιδια εγω ειμαι της αποψης οτι ο καθε φοιτητης θα πρεπει να εχει το δικο του χωρο..σιγουρα απο οικονομικη αποψη συμφερει,ομως υπαρχουν πολλα προβληματα στη συγκατοικηση..κ ενα απο τα πιο απλα ειναι οτι αν δεν εχετε τις ιδιες παρεες,αν εσυ πχ. θα θες να μεινεις μονος/η κ ο συγκατοικος σου θελει να φερει την παρεα του σπιτι..επισης θελει τρελες υποχωρησεις για να μην τσακωνεστε για χαζομαρες.εγω μια αποψη σας ειπα..απο κει κ περα..στο δικο σας χερι ειναι:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: jYanniss georgios03 αντιγονη. User2350 Nikoletaant Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αχ παιδια συγνώμη που άργησα να απαντήσωωωωω!!!Λοιπόν!!Στη θεσνικη γίνεται χαμος απο φοιτητες με αποτέλεσμα να τους εκμεταλλεύονται οι μεσιτες πολύ άγρια!!!Σπιτια σε καινούριες οικοδομές κοντα στα πανεπιστήμια κάνουν 450 και πάνω...Πολυ ακριβά κατα τη γνώμη μου...Τα παλιά είναι σε άλλη φάση...δε βλέπονται...υπάρχουν οικοδομές 40 χρονων χωρις ασανσερ που νοικιάζεται ο 6ος οροφος...μα καλα για κοροιδα μας περναν??????????Λοιπον...πολλοι άρχισαν να ψάχνουν ήδη και η κατασταση θα είναι απελπιστική τον Αυγουστο...Οι μεσιτες λενε κλειστε το γιατι μου το ζηταν και απο αλλου...όλα υπο πιεση δηλαδη...και αν εισαι κοπελα κοιτας και άλλα πράγματα...οπως π.χ να μην ειναι πρωτος όροφος γιατι πηδαν απο το μπαλκονι κ.α.Γενικα η θεσνικη κουνηθηκε απο ένα σεισμο...ποιος ρισκάρει και νοικιάζει σε ένα παλιο σπίτι????Αστα παιδια αστα.... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από annapav.kal: παιδαγωγικα θελω κι ελπιζω να τα πιασω.... Click για ανάπτυξη... Ελα θεσαλονικη και άρχισε το ψάξιμο δεν υπάρχει περιπτωση να χάσεις τη σχολη...Καμια όμως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 16:46 Ο chris_90 έγραψε: #70 14-07-09 16:46 Ακουω οτι ψαχνουν σπιτια απο τωρα κλπ... Καλα πως ειναι σιγουροι, ειδικα φετος; Εκτος κι αν εχουν βγαλει 1000+ μορια παραπανω απο τη σχολη, που ποσοι θα 'ναι αυτοι; Εγω ειμαι πολυ οριακα για τις σχολες που με ενδιαφερουν, οποτε δεν μπορω να ξερω που θα περασω. Και ειδικα φετος που ακουγονται ολα αυτα για τρελες ανοδους στις υψηλοβαθμες κλπ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stella Δραστήριο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 479 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 16:59 Η stella έγραψε: #71 14-07-09 16:59 Αρχική Δημοσίευση από chris_90: Ακουω οτι ψαχνουν σπιτια απο τωρα κλπ... Καλα πως ειναι σιγουροι, ειδικα φετος; Εκτος κι αν εχουν βγαλει 1000+ μορια παραπανω απο τη σχολη, που ποσοι θα 'ναι αυτοι; Εγω ειμαι πολυ οριακα για τις σχολες που με ενδιαφερουν, οποτε δεν μπορω να ξερω που θα περασω. Και ειδικα φετος που ακουγονται ολα αυτα για τρελες ανοδους στις υψηλοβαθμες κλπ... Click για ανάπτυξη... Ελα ρε συ 1 Αυγουστου αδειαζει το σπιτι...Στις 22 θα το νοικιαζες...τι διαφορα έχει...για 20 μέρες???Ειμαι 350 μορια πανω κ αν δε περασω δεν έγινε και κατι θα παω στην κομοτηνη απλά θέλω να έχω τη σιγουριά ενος σπιτιου για να παω ησυχα διακοπές...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. arximidis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο arximidis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 17:09 Ο arximidis: #72 14-07-09 17:09 Αρχική Δημοσίευση από kvgreco: Γιατί έχεις αμφιβολίες αν είναι ωραία? Click για ανάπτυξη... Ναι για να ρωτάω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stella Δραστήριο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 479 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 17:11 Η stella έγραψε: #73 14-07-09 17:11 Αρχική Δημοσίευση από Alexia91: Καλυτερα να δωσουμε μια προκαταβολη παραπανω ρε συ κ ας την χασουμε για λιγα μορια τη σχολη παρα να τρεχουμε τελευταια στιγμη.αλλωστε δεν πανε ολοι απο τωρα,συνηθως πανε λιγο πριν βγουν οι βασεις. Click για ανάπτυξη... Καλα κανεις και εισαι προνοητικη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexia91 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 125 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 17:17 Η Alexia91 έγραψε: #74 14-07-09 17:17 Αρχική Δημοσίευση από stella: Καλα κανεις και εισαι προνοητικη! Click για ανάπτυξη... Α ναι ρε συ 351 παραπανω απο περυσι εχω ε και αυτα για τις τρελες ανοδους δεν τα πολυπιστευω.αντε κ αμα ανεβει τοσο τι να κανουμε,παω γιαννενα κ βρισκω σπιτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. annapav.kal Νεοφερμένο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 99 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 19:00 Η annapav.kal: #75 14-07-09 19:00 Αρχική Δημοσίευση από Alexia91: Α ναι ρε συ 351 παραπανω απο περυσι εχω ε και αυτα για τις τρελες ανοδους δεν τα πολυπιστευω.αντε κ αμα ανεβει τοσο τι να κανουμε,παω γιαννενα κ βρισκω σπιτι. Click για ανάπτυξη... εγω ειμαι 491 μορια πανω απ τη σχολη μου αλλα ο πατερας μου δε θελει να το ρισκαρει....τι να τον κανεις??αυτος εχει τα λεφτα...κι εγω ηθελα να παω απ τα μεσα ιουλιου....alexia ποσα χρηματα εδωσες?εννοω προκαταβολη και ενοικιο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stella Δραστήριο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 479 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 09:31 Η stella έγραψε: #76 15-07-09 09:31 Αρχική Δημοσίευση από annapav.kal: εγω ειμαι 491 μορια πανω απ τη σχολη μου αλλα ο πατερας μου δε θελει να το ρισκαρει....τι να τον κανεις??αυτος εχει τα λεφτα...κι εγω ηθελα να παω απ τα μεσα ιουλιου....alexia ποσα χρηματα εδωσες?εννοω προκαταβολη και ενοικιο.. Click για ανάπτυξη... πρεπει να βάλεις 2 ενοικια και ένα να τρεχει για να κλεισεις σπιτι...δλδ αν δεν περασεις εκει που εκλεισες σπιτι χανεις γυρω στα 700 ευρω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. annapav.kal Νεοφερμένο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 99 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 19:05 Η annapav.kal: #77 15-07-09 19:05 Αρχική Δημοσίευση από stella: πρεπει να βάλεις 2 ενοικια και ένα να τρεχει για να κλεισεις σπιτι...δλδ αν δεν περασεις εκει που εκλεισες σπιτι χανεις γυρω στα 700 ευρω... Click για ανάπτυξη... ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες!!ομως μαλλον θα παω θεσσαλονικη λιγο πριν βγουν οι βασεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rafita Εκκολαπτόμενο μέλος Η rafita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Άργος (Αργολίδα). Έχει γράψει 203 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2009 στις 03:40 Η rafita έγραψε: #78 22-08-09 03:40 σίγουρα κάποιοι από εμάς θα συγκατοικήσουμε στην φοιτητική μας ζωή....γράψτε μου κανόνες/όρους/ιδέες και λύσεις/προυποθέσεις για μία ιδανική συγκατοίκηση! ποιοί όροι κατά τη γνώμη σας πρέπει να τεθούν από την αρχή;; μέχρι ποιό σημείο πρέπει να υποχωρούμε και πότε να πατήσουμε πόδι;; τί δε θα ανεχόσασταν από τον/την συγκάτοικο;; ευχαριστώ εκ των προτέρων! :thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stella Δραστήριο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 479 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2009 στις 17:08 Η stella έγραψε: #79 22-08-09 17:08 Αρχική Δημοσίευση από rafita: σίγουρα κάποιοι από εμάς θα συγκατοικήσουμε στην φοιτητική μας ζωή....γράψτε μου κανόνες/όρους/ιδέες και λύσεις/προυποθέσεις για μία ιδανική συγκατοίκηση! ποιοί όροι κατά τη γνώμη σας πρέπει να τεθούν από την αρχή;; μέχρι ποιό σημείο πρέπει να υποχωρούμε και πότε να πατήσουμε πόδι;; τί δε θα ανεχόσασταν από τον/την συγκάτοικο;; ευχαριστώ εκ των προτέρων! :thanks: Click για ανάπτυξη... εγω το παλεψα να βρω συγκατοικο και τιποτα...ολοι θελουν μονοι τους...εχω ανοιξει παρομοιο θεμα αν θες μπεις να δεις τι μου εχουν γραψει ολοι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1mariakos1 Νεοφερμένο μέλος Ο 1mariakos1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2009 στις 18:31 Ο 1mariakos1: #80 22-08-09 18:31 παιδια εγω ειμαι της αποψης οτι ο καθε φοιτητης θα πρεπει να εχει το δικο του χωρο..σιγουρα απο οικονομικη αποψη συμφερει,ομως υπαρχουν πολλα προβληματα στη συγκατοικηση..κ ενα απο τα πιο απλα ειναι οτι αν δεν εχετε τις ιδιες παρεες,αν εσυ πχ. θα θες να μεινεις μονος/η κ ο συγκατοικος σου θελει να φερει την παρεα του σπιτι..επισης θελει τρελες υποχωρησεις για να μην τσακωνεστε για χαζομαρες.εγω μια αποψη σας ειπα..απο κει κ περα..στο δικο σας χερι ειναι:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: jYanniss georgios03 αντιγονη. User2350 Nikoletaant Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ακουω οτι ψαχνουν σπιτια απο τωρα κλπ... Καλα πως ειναι σιγουροι, ειδικα φετος; Εκτος κι αν εχουν βγαλει 1000+ μορια παραπανω απο τη σχολη, που ποσοι θα 'ναι αυτοι; Εγω ειμαι πολυ οριακα για τις σχολες που με ενδιαφερουν, οποτε δεν μπορω να ξερω που θα περασω. Και ειδικα φετος που ακουγονται ολα αυτα για τρελες ανοδους στις υψηλοβαθμες κλπ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stella Δραστήριο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 479 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 16:59 Η stella έγραψε: #71 14-07-09 16:59 Αρχική Δημοσίευση από chris_90: Ακουω οτι ψαχνουν σπιτια απο τωρα κλπ... Καλα πως ειναι σιγουροι, ειδικα φετος; Εκτος κι αν εχουν βγαλει 1000+ μορια παραπανω απο τη σχολη, που ποσοι θα 'ναι αυτοι; Εγω ειμαι πολυ οριακα για τις σχολες που με ενδιαφερουν, οποτε δεν μπορω να ξερω που θα περασω. Και ειδικα φετος που ακουγονται ολα αυτα για τρελες ανοδους στις υψηλοβαθμες κλπ... Click για ανάπτυξη... Ελα ρε συ 1 Αυγουστου αδειαζει το σπιτι...Στις 22 θα το νοικιαζες...τι διαφορα έχει...για 20 μέρες???Ειμαι 350 μορια πανω κ αν δε περασω δεν έγινε και κατι θα παω στην κομοτηνη απλά θέλω να έχω τη σιγουριά ενος σπιτιου για να παω ησυχα διακοπές...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. arximidis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο arximidis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 17:09 Ο arximidis: #72 14-07-09 17:09 Αρχική Δημοσίευση από kvgreco: Γιατί έχεις αμφιβολίες αν είναι ωραία? Click για ανάπτυξη... Ναι για να ρωτάω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stella Δραστήριο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 479 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 17:11 Η stella έγραψε: #73 14-07-09 17:11 Αρχική Δημοσίευση από Alexia91: Καλυτερα να δωσουμε μια προκαταβολη παραπανω ρε συ κ ας την χασουμε για λιγα μορια τη σχολη παρα να τρεχουμε τελευταια στιγμη.αλλωστε δεν πανε ολοι απο τωρα,συνηθως πανε λιγο πριν βγουν οι βασεις. Click για ανάπτυξη... Καλα κανεις και εισαι προνοητικη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexia91 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 125 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 17:17 Η Alexia91 έγραψε: #74 14-07-09 17:17 Αρχική Δημοσίευση από stella: Καλα κανεις και εισαι προνοητικη! Click για ανάπτυξη... Α ναι ρε συ 351 παραπανω απο περυσι εχω ε και αυτα για τις τρελες ανοδους δεν τα πολυπιστευω.αντε κ αμα ανεβει τοσο τι να κανουμε,παω γιαννενα κ βρισκω σπιτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. annapav.kal Νεοφερμένο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 99 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 19:00 Η annapav.kal: #75 14-07-09 19:00 Αρχική Δημοσίευση από Alexia91: Α ναι ρε συ 351 παραπανω απο περυσι εχω ε και αυτα για τις τρελες ανοδους δεν τα πολυπιστευω.αντε κ αμα ανεβει τοσο τι να κανουμε,παω γιαννενα κ βρισκω σπιτι. Click για ανάπτυξη... εγω ειμαι 491 μορια πανω απ τη σχολη μου αλλα ο πατερας μου δε θελει να το ρισκαρει....τι να τον κανεις??αυτος εχει τα λεφτα...κι εγω ηθελα να παω απ τα μεσα ιουλιου....alexia ποσα χρηματα εδωσες?εννοω προκαταβολη και ενοικιο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stella Δραστήριο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 479 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 09:31 Η stella έγραψε: #76 15-07-09 09:31 Αρχική Δημοσίευση από annapav.kal: εγω ειμαι 491 μορια πανω απ τη σχολη μου αλλα ο πατερας μου δε θελει να το ρισκαρει....τι να τον κανεις??αυτος εχει τα λεφτα...κι εγω ηθελα να παω απ τα μεσα ιουλιου....alexia ποσα χρηματα εδωσες?εννοω προκαταβολη και ενοικιο.. Click για ανάπτυξη... πρεπει να βάλεις 2 ενοικια και ένα να τρεχει για να κλεισεις σπιτι...δλδ αν δεν περασεις εκει που εκλεισες σπιτι χανεις γυρω στα 700 ευρω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. annapav.kal Νεοφερμένο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 99 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 19:05 Η annapav.kal: #77 15-07-09 19:05 Αρχική Δημοσίευση από stella: πρεπει να βάλεις 2 ενοικια και ένα να τρεχει για να κλεισεις σπιτι...δλδ αν δεν περασεις εκει που εκλεισες σπιτι χανεις γυρω στα 700 ευρω... Click για ανάπτυξη... ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες!!ομως μαλλον θα παω θεσσαλονικη λιγο πριν βγουν οι βασεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rafita Εκκολαπτόμενο μέλος Η rafita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Άργος (Αργολίδα). Έχει γράψει 203 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2009 στις 03:40 Η rafita έγραψε: #78 22-08-09 03:40 σίγουρα κάποιοι από εμάς θα συγκατοικήσουμε στην φοιτητική μας ζωή....γράψτε μου κανόνες/όρους/ιδέες και λύσεις/προυποθέσεις για μία ιδανική συγκατοίκηση! ποιοί όροι κατά τη γνώμη σας πρέπει να τεθούν από την αρχή;; μέχρι ποιό σημείο πρέπει να υποχωρούμε και πότε να πατήσουμε πόδι;; τί δε θα ανεχόσασταν από τον/την συγκάτοικο;; ευχαριστώ εκ των προτέρων! :thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stella Δραστήριο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 479 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2009 στις 17:08 Η stella έγραψε: #79 22-08-09 17:08 Αρχική Δημοσίευση από rafita: σίγουρα κάποιοι από εμάς θα συγκατοικήσουμε στην φοιτητική μας ζωή....γράψτε μου κανόνες/όρους/ιδέες και λύσεις/προυποθέσεις για μία ιδανική συγκατοίκηση! ποιοί όροι κατά τη γνώμη σας πρέπει να τεθούν από την αρχή;; μέχρι ποιό σημείο πρέπει να υποχωρούμε και πότε να πατήσουμε πόδι;; τί δε θα ανεχόσασταν από τον/την συγκάτοικο;; ευχαριστώ εκ των προτέρων! :thanks: Click για ανάπτυξη... εγω το παλεψα να βρω συγκατοικο και τιποτα...ολοι θελουν μονοι τους...εχω ανοιξει παρομοιο θεμα αν θες μπεις να δεις τι μου εχουν γραψει ολοι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1mariakos1 Νεοφερμένο μέλος Ο 1mariakos1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2009 στις 18:31 Ο 1mariakos1: #80 22-08-09 18:31 παιδια εγω ειμαι της αποψης οτι ο καθε φοιτητης θα πρεπει να εχει το δικο του χωρο..σιγουρα απο οικονομικη αποψη συμφερει,ομως υπαρχουν πολλα προβληματα στη συγκατοικηση..κ ενα απο τα πιο απλα ειναι οτι αν δεν εχετε τις ιδιες παρεες,αν εσυ πχ. θα θες να μεινεις μονος/η κ ο συγκατοικος σου θελει να φερει την παρεα του σπιτι..επισης θελει τρελες υποχωρησεις για να μην τσακωνεστε για χαζομαρες.εγω μια αποψη σας ειπα..απο κει κ περα..στο δικο σας χερι ειναι:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: jYanniss georgios03 αντιγονη. User2350 Nikoletaant Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από chris_90: Ακουω οτι ψαχνουν σπιτια απο τωρα κλπ... Καλα πως ειναι σιγουροι, ειδικα φετος; Εκτος κι αν εχουν βγαλει 1000+ μορια παραπανω απο τη σχολη, που ποσοι θα 'ναι αυτοι; Εγω ειμαι πολυ οριακα για τις σχολες που με ενδιαφερουν, οποτε δεν μπορω να ξερω που θα περασω. Και ειδικα φετος που ακουγονται ολα αυτα για τρελες ανοδους στις υψηλοβαθμες κλπ... Click για ανάπτυξη... Ελα ρε συ 1 Αυγουστου αδειαζει το σπιτι...Στις 22 θα το νοικιαζες...τι διαφορα έχει...για 20 μέρες???Ειμαι 350 μορια πανω κ αν δε περασω δεν έγινε και κατι θα παω στην κομοτηνη απλά θέλω να έχω τη σιγουριά ενος σπιτιου για να παω ησυχα διακοπές...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
arximidis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο arximidis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 17:09 Ο arximidis: #72 14-07-09 17:09 Αρχική Δημοσίευση από kvgreco: Γιατί έχεις αμφιβολίες αν είναι ωραία? Click για ανάπτυξη... Ναι για να ρωτάω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stella Δραστήριο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 479 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 17:11 Η stella έγραψε: #73 14-07-09 17:11 Αρχική Δημοσίευση από Alexia91: Καλυτερα να δωσουμε μια προκαταβολη παραπανω ρε συ κ ας την χασουμε για λιγα μορια τη σχολη παρα να τρεχουμε τελευταια στιγμη.αλλωστε δεν πανε ολοι απο τωρα,συνηθως πανε λιγο πριν βγουν οι βασεις. Click για ανάπτυξη... Καλα κανεις και εισαι προνοητικη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexia91 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 125 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 17:17 Η Alexia91 έγραψε: #74 14-07-09 17:17 Αρχική Δημοσίευση από stella: Καλα κανεις και εισαι προνοητικη! Click για ανάπτυξη... Α ναι ρε συ 351 παραπανω απο περυσι εχω ε και αυτα για τις τρελες ανοδους δεν τα πολυπιστευω.αντε κ αμα ανεβει τοσο τι να κανουμε,παω γιαννενα κ βρισκω σπιτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. annapav.kal Νεοφερμένο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 99 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 19:00 Η annapav.kal: #75 14-07-09 19:00 Αρχική Δημοσίευση από Alexia91: Α ναι ρε συ 351 παραπανω απο περυσι εχω ε και αυτα για τις τρελες ανοδους δεν τα πολυπιστευω.αντε κ αμα ανεβει τοσο τι να κανουμε,παω γιαννενα κ βρισκω σπιτι. Click για ανάπτυξη... εγω ειμαι 491 μορια πανω απ τη σχολη μου αλλα ο πατερας μου δε θελει να το ρισκαρει....τι να τον κανεις??αυτος εχει τα λεφτα...κι εγω ηθελα να παω απ τα μεσα ιουλιου....alexia ποσα χρηματα εδωσες?εννοω προκαταβολη και ενοικιο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stella Δραστήριο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 479 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 09:31 Η stella έγραψε: #76 15-07-09 09:31 Αρχική Δημοσίευση από annapav.kal: εγω ειμαι 491 μορια πανω απ τη σχολη μου αλλα ο πατερας μου δε θελει να το ρισκαρει....τι να τον κανεις??αυτος εχει τα λεφτα...κι εγω ηθελα να παω απ τα μεσα ιουλιου....alexia ποσα χρηματα εδωσες?εννοω προκαταβολη και ενοικιο.. Click για ανάπτυξη... πρεπει να βάλεις 2 ενοικια και ένα να τρεχει για να κλεισεις σπιτι...δλδ αν δεν περασεις εκει που εκλεισες σπιτι χανεις γυρω στα 700 ευρω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. annapav.kal Νεοφερμένο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 99 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 19:05 Η annapav.kal: #77 15-07-09 19:05 Αρχική Δημοσίευση από stella: πρεπει να βάλεις 2 ενοικια και ένα να τρεχει για να κλεισεις σπιτι...δλδ αν δεν περασεις εκει που εκλεισες σπιτι χανεις γυρω στα 700 ευρω... Click για ανάπτυξη... ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες!!ομως μαλλον θα παω θεσσαλονικη λιγο πριν βγουν οι βασεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rafita Εκκολαπτόμενο μέλος Η rafita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Άργος (Αργολίδα). Έχει γράψει 203 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2009 στις 03:40 Η rafita έγραψε: #78 22-08-09 03:40 σίγουρα κάποιοι από εμάς θα συγκατοικήσουμε στην φοιτητική μας ζωή....γράψτε μου κανόνες/όρους/ιδέες και λύσεις/προυποθέσεις για μία ιδανική συγκατοίκηση! ποιοί όροι κατά τη γνώμη σας πρέπει να τεθούν από την αρχή;; μέχρι ποιό σημείο πρέπει να υποχωρούμε και πότε να πατήσουμε πόδι;; τί δε θα ανεχόσασταν από τον/την συγκάτοικο;; ευχαριστώ εκ των προτέρων! :thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stella Δραστήριο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 479 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2009 στις 17:08 Η stella έγραψε: #79 22-08-09 17:08 Αρχική Δημοσίευση από rafita: σίγουρα κάποιοι από εμάς θα συγκατοικήσουμε στην φοιτητική μας ζωή....γράψτε μου κανόνες/όρους/ιδέες και λύσεις/προυποθέσεις για μία ιδανική συγκατοίκηση! ποιοί όροι κατά τη γνώμη σας πρέπει να τεθούν από την αρχή;; μέχρι ποιό σημείο πρέπει να υποχωρούμε και πότε να πατήσουμε πόδι;; τί δε θα ανεχόσασταν από τον/την συγκάτοικο;; ευχαριστώ εκ των προτέρων! :thanks: Click για ανάπτυξη... εγω το παλεψα να βρω συγκατοικο και τιποτα...ολοι θελουν μονοι τους...εχω ανοιξει παρομοιο θεμα αν θες μπεις να δεις τι μου εχουν γραψει ολοι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1mariakos1 Νεοφερμένο μέλος Ο 1mariakos1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2009 στις 18:31 Ο 1mariakos1: #80 22-08-09 18:31 παιδια εγω ειμαι της αποψης οτι ο καθε φοιτητης θα πρεπει να εχει το δικο του χωρο..σιγουρα απο οικονομικη αποψη συμφερει,ομως υπαρχουν πολλα προβληματα στη συγκατοικηση..κ ενα απο τα πιο απλα ειναι οτι αν δεν εχετε τις ιδιες παρεες,αν εσυ πχ. θα θες να μεινεις μονος/η κ ο συγκατοικος σου θελει να φερει την παρεα του σπιτι..επισης θελει τρελες υποχωρησεις για να μην τσακωνεστε για χαζομαρες.εγω μια αποψη σας ειπα..απο κει κ περα..στο δικο σας χερι ειναι:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: jYanniss georgios03 αντιγονη. User2350 Nikoletaant Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από kvgreco: Γιατί έχεις αμφιβολίες αν είναι ωραία? Click για ανάπτυξη... Ναι για να ρωτάω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stella Δραστήριο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 479 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 17:11 Η stella έγραψε: #73 14-07-09 17:11 Αρχική Δημοσίευση από Alexia91: Καλυτερα να δωσουμε μια προκαταβολη παραπανω ρε συ κ ας την χασουμε για λιγα μορια τη σχολη παρα να τρεχουμε τελευταια στιγμη.αλλωστε δεν πανε ολοι απο τωρα,συνηθως πανε λιγο πριν βγουν οι βασεις. Click για ανάπτυξη... Καλα κανεις και εισαι προνοητικη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexia91 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 125 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 17:17 Η Alexia91 έγραψε: #74 14-07-09 17:17 Αρχική Δημοσίευση από stella: Καλα κανεις και εισαι προνοητικη! Click για ανάπτυξη... Α ναι ρε συ 351 παραπανω απο περυσι εχω ε και αυτα για τις τρελες ανοδους δεν τα πολυπιστευω.αντε κ αμα ανεβει τοσο τι να κανουμε,παω γιαννενα κ βρισκω σπιτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. annapav.kal Νεοφερμένο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 99 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 19:00 Η annapav.kal: #75 14-07-09 19:00 Αρχική Δημοσίευση από Alexia91: Α ναι ρε συ 351 παραπανω απο περυσι εχω ε και αυτα για τις τρελες ανοδους δεν τα πολυπιστευω.αντε κ αμα ανεβει τοσο τι να κανουμε,παω γιαννενα κ βρισκω σπιτι. Click για ανάπτυξη... εγω ειμαι 491 μορια πανω απ τη σχολη μου αλλα ο πατερας μου δε θελει να το ρισκαρει....τι να τον κανεις??αυτος εχει τα λεφτα...κι εγω ηθελα να παω απ τα μεσα ιουλιου....alexia ποσα χρηματα εδωσες?εννοω προκαταβολη και ενοικιο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stella Δραστήριο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 479 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 09:31 Η stella έγραψε: #76 15-07-09 09:31 Αρχική Δημοσίευση από annapav.kal: εγω ειμαι 491 μορια πανω απ τη σχολη μου αλλα ο πατερας μου δε θελει να το ρισκαρει....τι να τον κανεις??αυτος εχει τα λεφτα...κι εγω ηθελα να παω απ τα μεσα ιουλιου....alexia ποσα χρηματα εδωσες?εννοω προκαταβολη και ενοικιο.. Click για ανάπτυξη... πρεπει να βάλεις 2 ενοικια και ένα να τρεχει για να κλεισεις σπιτι...δλδ αν δεν περασεις εκει που εκλεισες σπιτι χανεις γυρω στα 700 ευρω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. annapav.kal Νεοφερμένο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 99 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 19:05 Η annapav.kal: #77 15-07-09 19:05 Αρχική Δημοσίευση από stella: πρεπει να βάλεις 2 ενοικια και ένα να τρεχει για να κλεισεις σπιτι...δλδ αν δεν περασεις εκει που εκλεισες σπιτι χανεις γυρω στα 700 ευρω... Click για ανάπτυξη... ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες!!ομως μαλλον θα παω θεσσαλονικη λιγο πριν βγουν οι βασεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rafita Εκκολαπτόμενο μέλος Η rafita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Άργος (Αργολίδα). Έχει γράψει 203 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2009 στις 03:40 Η rafita έγραψε: #78 22-08-09 03:40 σίγουρα κάποιοι από εμάς θα συγκατοικήσουμε στην φοιτητική μας ζωή....γράψτε μου κανόνες/όρους/ιδέες και λύσεις/προυποθέσεις για μία ιδανική συγκατοίκηση! ποιοί όροι κατά τη γνώμη σας πρέπει να τεθούν από την αρχή;; μέχρι ποιό σημείο πρέπει να υποχωρούμε και πότε να πατήσουμε πόδι;; τί δε θα ανεχόσασταν από τον/την συγκάτοικο;; ευχαριστώ εκ των προτέρων! :thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stella Δραστήριο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 479 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2009 στις 17:08 Η stella έγραψε: #79 22-08-09 17:08 Αρχική Δημοσίευση από rafita: σίγουρα κάποιοι από εμάς θα συγκατοικήσουμε στην φοιτητική μας ζωή....γράψτε μου κανόνες/όρους/ιδέες και λύσεις/προυποθέσεις για μία ιδανική συγκατοίκηση! ποιοί όροι κατά τη γνώμη σας πρέπει να τεθούν από την αρχή;; μέχρι ποιό σημείο πρέπει να υποχωρούμε και πότε να πατήσουμε πόδι;; τί δε θα ανεχόσασταν από τον/την συγκάτοικο;; ευχαριστώ εκ των προτέρων! :thanks: Click για ανάπτυξη... εγω το παλεψα να βρω συγκατοικο και τιποτα...ολοι θελουν μονοι τους...εχω ανοιξει παρομοιο θεμα αν θες μπεις να δεις τι μου εχουν γραψει ολοι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1mariakos1 Νεοφερμένο μέλος Ο 1mariakos1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2009 στις 18:31 Ο 1mariakos1: #80 22-08-09 18:31 παιδια εγω ειμαι της αποψης οτι ο καθε φοιτητης θα πρεπει να εχει το δικο του χωρο..σιγουρα απο οικονομικη αποψη συμφερει,ομως υπαρχουν πολλα προβληματα στη συγκατοικηση..κ ενα απο τα πιο απλα ειναι οτι αν δεν εχετε τις ιδιες παρεες,αν εσυ πχ. θα θες να μεινεις μονος/η κ ο συγκατοικος σου θελει να φερει την παρεα του σπιτι..επισης θελει τρελες υποχωρησεις για να μην τσακωνεστε για χαζομαρες.εγω μια αποψη σας ειπα..απο κει κ περα..στο δικο σας χερι ειναι:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: jYanniss georgios03 αντιγονη. User2350 Nikoletaant Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Alexia91: Καλυτερα να δωσουμε μια προκαταβολη παραπανω ρε συ κ ας την χασουμε για λιγα μορια τη σχολη παρα να τρεχουμε τελευταια στιγμη.αλλωστε δεν πανε ολοι απο τωρα,συνηθως πανε λιγο πριν βγουν οι βασεις. Click για ανάπτυξη... Καλα κανεις και εισαι προνοητικη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alexia91 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 125 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 17:17 Η Alexia91 έγραψε: #74 14-07-09 17:17 Αρχική Δημοσίευση από stella: Καλα κανεις και εισαι προνοητικη! Click για ανάπτυξη... Α ναι ρε συ 351 παραπανω απο περυσι εχω ε και αυτα για τις τρελες ανοδους δεν τα πολυπιστευω.αντε κ αμα ανεβει τοσο τι να κανουμε,παω γιαννενα κ βρισκω σπιτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. annapav.kal Νεοφερμένο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 99 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 19:00 Η annapav.kal: #75 14-07-09 19:00 Αρχική Δημοσίευση από Alexia91: Α ναι ρε συ 351 παραπανω απο περυσι εχω ε και αυτα για τις τρελες ανοδους δεν τα πολυπιστευω.αντε κ αμα ανεβει τοσο τι να κανουμε,παω γιαννενα κ βρισκω σπιτι. Click για ανάπτυξη... εγω ειμαι 491 μορια πανω απ τη σχολη μου αλλα ο πατερας μου δε θελει να το ρισκαρει....τι να τον κανεις??αυτος εχει τα λεφτα...κι εγω ηθελα να παω απ τα μεσα ιουλιου....alexia ποσα χρηματα εδωσες?εννοω προκαταβολη και ενοικιο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stella Δραστήριο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 479 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 09:31 Η stella έγραψε: #76 15-07-09 09:31 Αρχική Δημοσίευση από annapav.kal: εγω ειμαι 491 μορια πανω απ τη σχολη μου αλλα ο πατερας μου δε θελει να το ρισκαρει....τι να τον κανεις??αυτος εχει τα λεφτα...κι εγω ηθελα να παω απ τα μεσα ιουλιου....alexia ποσα χρηματα εδωσες?εννοω προκαταβολη και ενοικιο.. Click για ανάπτυξη... πρεπει να βάλεις 2 ενοικια και ένα να τρεχει για να κλεισεις σπιτι...δλδ αν δεν περασεις εκει που εκλεισες σπιτι χανεις γυρω στα 700 ευρω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. annapav.kal Νεοφερμένο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 99 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 19:05 Η annapav.kal: #77 15-07-09 19:05 Αρχική Δημοσίευση από stella: πρεπει να βάλεις 2 ενοικια και ένα να τρεχει για να κλεισεις σπιτι...δλδ αν δεν περασεις εκει που εκλεισες σπιτι χανεις γυρω στα 700 ευρω... Click για ανάπτυξη... ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες!!ομως μαλλον θα παω θεσσαλονικη λιγο πριν βγουν οι βασεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rafita Εκκολαπτόμενο μέλος Η rafita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Άργος (Αργολίδα). Έχει γράψει 203 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2009 στις 03:40 Η rafita έγραψε: #78 22-08-09 03:40 σίγουρα κάποιοι από εμάς θα συγκατοικήσουμε στην φοιτητική μας ζωή....γράψτε μου κανόνες/όρους/ιδέες και λύσεις/προυποθέσεις για μία ιδανική συγκατοίκηση! ποιοί όροι κατά τη γνώμη σας πρέπει να τεθούν από την αρχή;; μέχρι ποιό σημείο πρέπει να υποχωρούμε και πότε να πατήσουμε πόδι;; τί δε θα ανεχόσασταν από τον/την συγκάτοικο;; ευχαριστώ εκ των προτέρων! :thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stella Δραστήριο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 479 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2009 στις 17:08 Η stella έγραψε: #79 22-08-09 17:08 Αρχική Δημοσίευση από rafita: σίγουρα κάποιοι από εμάς θα συγκατοικήσουμε στην φοιτητική μας ζωή....γράψτε μου κανόνες/όρους/ιδέες και λύσεις/προυποθέσεις για μία ιδανική συγκατοίκηση! ποιοί όροι κατά τη γνώμη σας πρέπει να τεθούν από την αρχή;; μέχρι ποιό σημείο πρέπει να υποχωρούμε και πότε να πατήσουμε πόδι;; τί δε θα ανεχόσασταν από τον/την συγκάτοικο;; ευχαριστώ εκ των προτέρων! :thanks: Click για ανάπτυξη... εγω το παλεψα να βρω συγκατοικο και τιποτα...ολοι θελουν μονοι τους...εχω ανοιξει παρομοιο θεμα αν θες μπεις να δεις τι μου εχουν γραψει ολοι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1mariakos1 Νεοφερμένο μέλος Ο 1mariakos1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2009 στις 18:31 Ο 1mariakos1: #80 22-08-09 18:31 παιδια εγω ειμαι της αποψης οτι ο καθε φοιτητης θα πρεπει να εχει το δικο του χωρο..σιγουρα απο οικονομικη αποψη συμφερει,ομως υπαρχουν πολλα προβληματα στη συγκατοικηση..κ ενα απο τα πιο απλα ειναι οτι αν δεν εχετε τις ιδιες παρεες,αν εσυ πχ. θα θες να μεινεις μονος/η κ ο συγκατοικος σου θελει να φερει την παρεα του σπιτι..επισης θελει τρελες υποχωρησεις για να μην τσακωνεστε για χαζομαρες.εγω μια αποψη σας ειπα..απο κει κ περα..στο δικο σας χερι ειναι:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: jYanniss georgios03 αντιγονη. User2350 Nikoletaant Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από stella: Καλα κανεις και εισαι προνοητικη! Click για ανάπτυξη... Α ναι ρε συ 351 παραπανω απο περυσι εχω ε και αυτα για τις τρελες ανοδους δεν τα πολυπιστευω.αντε κ αμα ανεβει τοσο τι να κανουμε,παω γιαννενα κ βρισκω σπιτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
annapav.kal Νεοφερμένο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 99 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2009 στις 19:00 Η annapav.kal: #75 14-07-09 19:00 Αρχική Δημοσίευση από Alexia91: Α ναι ρε συ 351 παραπανω απο περυσι εχω ε και αυτα για τις τρελες ανοδους δεν τα πολυπιστευω.αντε κ αμα ανεβει τοσο τι να κανουμε,παω γιαννενα κ βρισκω σπιτι. Click για ανάπτυξη... εγω ειμαι 491 μορια πανω απ τη σχολη μου αλλα ο πατερας μου δε θελει να το ρισκαρει....τι να τον κανεις??αυτος εχει τα λεφτα...κι εγω ηθελα να παω απ τα μεσα ιουλιου....alexia ποσα χρηματα εδωσες?εννοω προκαταβολη και ενοικιο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stella Δραστήριο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 479 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 09:31 Η stella έγραψε: #76 15-07-09 09:31 Αρχική Δημοσίευση από annapav.kal: εγω ειμαι 491 μορια πανω απ τη σχολη μου αλλα ο πατερας μου δε θελει να το ρισκαρει....τι να τον κανεις??αυτος εχει τα λεφτα...κι εγω ηθελα να παω απ τα μεσα ιουλιου....alexia ποσα χρηματα εδωσες?εννοω προκαταβολη και ενοικιο.. Click για ανάπτυξη... πρεπει να βάλεις 2 ενοικια και ένα να τρεχει για να κλεισεις σπιτι...δλδ αν δεν περασεις εκει που εκλεισες σπιτι χανεις γυρω στα 700 ευρω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. annapav.kal Νεοφερμένο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 99 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 19:05 Η annapav.kal: #77 15-07-09 19:05 Αρχική Δημοσίευση από stella: πρεπει να βάλεις 2 ενοικια και ένα να τρεχει για να κλεισεις σπιτι...δλδ αν δεν περασεις εκει που εκλεισες σπιτι χανεις γυρω στα 700 ευρω... Click για ανάπτυξη... ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες!!ομως μαλλον θα παω θεσσαλονικη λιγο πριν βγουν οι βασεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rafita Εκκολαπτόμενο μέλος Η rafita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Άργος (Αργολίδα). Έχει γράψει 203 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2009 στις 03:40 Η rafita έγραψε: #78 22-08-09 03:40 σίγουρα κάποιοι από εμάς θα συγκατοικήσουμε στην φοιτητική μας ζωή....γράψτε μου κανόνες/όρους/ιδέες και λύσεις/προυποθέσεις για μία ιδανική συγκατοίκηση! ποιοί όροι κατά τη γνώμη σας πρέπει να τεθούν από την αρχή;; μέχρι ποιό σημείο πρέπει να υποχωρούμε και πότε να πατήσουμε πόδι;; τί δε θα ανεχόσασταν από τον/την συγκάτοικο;; ευχαριστώ εκ των προτέρων! :thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stella Δραστήριο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 479 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2009 στις 17:08 Η stella έγραψε: #79 22-08-09 17:08 Αρχική Δημοσίευση από rafita: σίγουρα κάποιοι από εμάς θα συγκατοικήσουμε στην φοιτητική μας ζωή....γράψτε μου κανόνες/όρους/ιδέες και λύσεις/προυποθέσεις για μία ιδανική συγκατοίκηση! ποιοί όροι κατά τη γνώμη σας πρέπει να τεθούν από την αρχή;; μέχρι ποιό σημείο πρέπει να υποχωρούμε και πότε να πατήσουμε πόδι;; τί δε θα ανεχόσασταν από τον/την συγκάτοικο;; ευχαριστώ εκ των προτέρων! :thanks: Click για ανάπτυξη... εγω το παλεψα να βρω συγκατοικο και τιποτα...ολοι θελουν μονοι τους...εχω ανοιξει παρομοιο θεμα αν θες μπεις να δεις τι μου εχουν γραψει ολοι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1mariakos1 Νεοφερμένο μέλος Ο 1mariakos1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2009 στις 18:31 Ο 1mariakos1: #80 22-08-09 18:31 παιδια εγω ειμαι της αποψης οτι ο καθε φοιτητης θα πρεπει να εχει το δικο του χωρο..σιγουρα απο οικονομικη αποψη συμφερει,ομως υπαρχουν πολλα προβληματα στη συγκατοικηση..κ ενα απο τα πιο απλα ειναι οτι αν δεν εχετε τις ιδιες παρεες,αν εσυ πχ. θα θες να μεινεις μονος/η κ ο συγκατοικος σου θελει να φερει την παρεα του σπιτι..επισης θελει τρελες υποχωρησεις για να μην τσακωνεστε για χαζομαρες.εγω μια αποψη σας ειπα..απο κει κ περα..στο δικο σας χερι ειναι:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: jYanniss georgios03 αντιγονη. User2350 Nikoletaant Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Alexia91: Α ναι ρε συ 351 παραπανω απο περυσι εχω ε και αυτα για τις τρελες ανοδους δεν τα πολυπιστευω.αντε κ αμα ανεβει τοσο τι να κανουμε,παω γιαννενα κ βρισκω σπιτι. Click για ανάπτυξη... εγω ειμαι 491 μορια πανω απ τη σχολη μου αλλα ο πατερας μου δε θελει να το ρισκαρει....τι να τον κανεις??αυτος εχει τα λεφτα...κι εγω ηθελα να παω απ τα μεσα ιουλιου....alexia ποσα χρηματα εδωσες?εννοω προκαταβολη και ενοικιο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stella Δραστήριο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 479 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 09:31 Η stella έγραψε: #76 15-07-09 09:31 Αρχική Δημοσίευση από annapav.kal: εγω ειμαι 491 μορια πανω απ τη σχολη μου αλλα ο πατερας μου δε θελει να το ρισκαρει....τι να τον κανεις??αυτος εχει τα λεφτα...κι εγω ηθελα να παω απ τα μεσα ιουλιου....alexia ποσα χρηματα εδωσες?εννοω προκαταβολη και ενοικιο.. Click για ανάπτυξη... πρεπει να βάλεις 2 ενοικια και ένα να τρεχει για να κλεισεις σπιτι...δλδ αν δεν περασεις εκει που εκλεισες σπιτι χανεις γυρω στα 700 ευρω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. annapav.kal Νεοφερμένο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 99 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 19:05 Η annapav.kal: #77 15-07-09 19:05 Αρχική Δημοσίευση από stella: πρεπει να βάλεις 2 ενοικια και ένα να τρεχει για να κλεισεις σπιτι...δλδ αν δεν περασεις εκει που εκλεισες σπιτι χανεις γυρω στα 700 ευρω... Click για ανάπτυξη... ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες!!ομως μαλλον θα παω θεσσαλονικη λιγο πριν βγουν οι βασεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rafita Εκκολαπτόμενο μέλος Η rafita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Άργος (Αργολίδα). Έχει γράψει 203 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2009 στις 03:40 Η rafita έγραψε: #78 22-08-09 03:40 σίγουρα κάποιοι από εμάς θα συγκατοικήσουμε στην φοιτητική μας ζωή....γράψτε μου κανόνες/όρους/ιδέες και λύσεις/προυποθέσεις για μία ιδανική συγκατοίκηση! ποιοί όροι κατά τη γνώμη σας πρέπει να τεθούν από την αρχή;; μέχρι ποιό σημείο πρέπει να υποχωρούμε και πότε να πατήσουμε πόδι;; τί δε θα ανεχόσασταν από τον/την συγκάτοικο;; ευχαριστώ εκ των προτέρων! :thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stella Δραστήριο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 479 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2009 στις 17:08 Η stella έγραψε: #79 22-08-09 17:08 Αρχική Δημοσίευση από rafita: σίγουρα κάποιοι από εμάς θα συγκατοικήσουμε στην φοιτητική μας ζωή....γράψτε μου κανόνες/όρους/ιδέες και λύσεις/προυποθέσεις για μία ιδανική συγκατοίκηση! ποιοί όροι κατά τη γνώμη σας πρέπει να τεθούν από την αρχή;; μέχρι ποιό σημείο πρέπει να υποχωρούμε και πότε να πατήσουμε πόδι;; τί δε θα ανεχόσασταν από τον/την συγκάτοικο;; ευχαριστώ εκ των προτέρων! :thanks: Click για ανάπτυξη... εγω το παλεψα να βρω συγκατοικο και τιποτα...ολοι θελουν μονοι τους...εχω ανοιξει παρομοιο θεμα αν θες μπεις να δεις τι μου εχουν γραψει ολοι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1mariakos1 Νεοφερμένο μέλος Ο 1mariakos1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2009 στις 18:31 Ο 1mariakos1: #80 22-08-09 18:31 παιδια εγω ειμαι της αποψης οτι ο καθε φοιτητης θα πρεπει να εχει το δικο του χωρο..σιγουρα απο οικονομικη αποψη συμφερει,ομως υπαρχουν πολλα προβληματα στη συγκατοικηση..κ ενα απο τα πιο απλα ειναι οτι αν δεν εχετε τις ιδιες παρεες,αν εσυ πχ. θα θες να μεινεις μονος/η κ ο συγκατοικος σου θελει να φερει την παρεα του σπιτι..επισης θελει τρελες υποχωρησεις για να μην τσακωνεστε για χαζομαρες.εγω μια αποψη σας ειπα..απο κει κ περα..στο δικο σας χερι ειναι:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: jYanniss georgios03 αντιγονη. User2350 Nikoletaant Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από annapav.kal: εγω ειμαι 491 μορια πανω απ τη σχολη μου αλλα ο πατερας μου δε θελει να το ρισκαρει....τι να τον κανεις??αυτος εχει τα λεφτα...κι εγω ηθελα να παω απ τα μεσα ιουλιου....alexia ποσα χρηματα εδωσες?εννοω προκαταβολη και ενοικιο.. Click για ανάπτυξη... πρεπει να βάλεις 2 ενοικια και ένα να τρεχει για να κλεισεις σπιτι...δλδ αν δεν περασεις εκει που εκλεισες σπιτι χανεις γυρω στα 700 ευρω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
annapav.kal Νεοφερμένο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 99 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 19:05 Η annapav.kal: #77 15-07-09 19:05 Αρχική Δημοσίευση από stella: πρεπει να βάλεις 2 ενοικια και ένα να τρεχει για να κλεισεις σπιτι...δλδ αν δεν περασεις εκει που εκλεισες σπιτι χανεις γυρω στα 700 ευρω... Click για ανάπτυξη... ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες!!ομως μαλλον θα παω θεσσαλονικη λιγο πριν βγουν οι βασεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rafita Εκκολαπτόμενο μέλος Η rafita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Άργος (Αργολίδα). Έχει γράψει 203 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2009 στις 03:40 Η rafita έγραψε: #78 22-08-09 03:40 σίγουρα κάποιοι από εμάς θα συγκατοικήσουμε στην φοιτητική μας ζωή....γράψτε μου κανόνες/όρους/ιδέες και λύσεις/προυποθέσεις για μία ιδανική συγκατοίκηση! ποιοί όροι κατά τη γνώμη σας πρέπει να τεθούν από την αρχή;; μέχρι ποιό σημείο πρέπει να υποχωρούμε και πότε να πατήσουμε πόδι;; τί δε θα ανεχόσασταν από τον/την συγκάτοικο;; ευχαριστώ εκ των προτέρων! :thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stella Δραστήριο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 479 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2009 στις 17:08 Η stella έγραψε: #79 22-08-09 17:08 Αρχική Δημοσίευση από rafita: σίγουρα κάποιοι από εμάς θα συγκατοικήσουμε στην φοιτητική μας ζωή....γράψτε μου κανόνες/όρους/ιδέες και λύσεις/προυποθέσεις για μία ιδανική συγκατοίκηση! ποιοί όροι κατά τη γνώμη σας πρέπει να τεθούν από την αρχή;; μέχρι ποιό σημείο πρέπει να υποχωρούμε και πότε να πατήσουμε πόδι;; τί δε θα ανεχόσασταν από τον/την συγκάτοικο;; ευχαριστώ εκ των προτέρων! :thanks: Click για ανάπτυξη... εγω το παλεψα να βρω συγκατοικο και τιποτα...ολοι θελουν μονοι τους...εχω ανοιξει παρομοιο θεμα αν θες μπεις να δεις τι μου εχουν γραψει ολοι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1mariakos1 Νεοφερμένο μέλος Ο 1mariakos1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2009 στις 18:31 Ο 1mariakos1: #80 22-08-09 18:31 παιδια εγω ειμαι της αποψης οτι ο καθε φοιτητης θα πρεπει να εχει το δικο του χωρο..σιγουρα απο οικονομικη αποψη συμφερει,ομως υπαρχουν πολλα προβληματα στη συγκατοικηση..κ ενα απο τα πιο απλα ειναι οτι αν δεν εχετε τις ιδιες παρεες,αν εσυ πχ. θα θες να μεινεις μονος/η κ ο συγκατοικος σου θελει να φερει την παρεα του σπιτι..επισης θελει τρελες υποχωρησεις για να μην τσακωνεστε για χαζομαρες.εγω μια αποψη σας ειπα..απο κει κ περα..στο δικο σας χερι ειναι:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: jYanniss georgios03 αντιγονη. User2350 Nikoletaant Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από stella: πρεπει να βάλεις 2 ενοικια και ένα να τρεχει για να κλεισεις σπιτι...δλδ αν δεν περασεις εκει που εκλεισες σπιτι χανεις γυρω στα 700 ευρω... Click για ανάπτυξη... ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες!!ομως μαλλον θα παω θεσσαλονικη λιγο πριν βγουν οι βασεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rafita Εκκολαπτόμενο μέλος Η rafita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Άργος (Αργολίδα). Έχει γράψει 203 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2009 στις 03:40 Η rafita έγραψε: #78 22-08-09 03:40 σίγουρα κάποιοι από εμάς θα συγκατοικήσουμε στην φοιτητική μας ζωή....γράψτε μου κανόνες/όρους/ιδέες και λύσεις/προυποθέσεις για μία ιδανική συγκατοίκηση! ποιοί όροι κατά τη γνώμη σας πρέπει να τεθούν από την αρχή;; μέχρι ποιό σημείο πρέπει να υποχωρούμε και πότε να πατήσουμε πόδι;; τί δε θα ανεχόσασταν από τον/την συγκάτοικο;; ευχαριστώ εκ των προτέρων! :thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stella Δραστήριο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 479 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2009 στις 17:08 Η stella έγραψε: #79 22-08-09 17:08 Αρχική Δημοσίευση από rafita: σίγουρα κάποιοι από εμάς θα συγκατοικήσουμε στην φοιτητική μας ζωή....γράψτε μου κανόνες/όρους/ιδέες και λύσεις/προυποθέσεις για μία ιδανική συγκατοίκηση! ποιοί όροι κατά τη γνώμη σας πρέπει να τεθούν από την αρχή;; μέχρι ποιό σημείο πρέπει να υποχωρούμε και πότε να πατήσουμε πόδι;; τί δε θα ανεχόσασταν από τον/την συγκάτοικο;; ευχαριστώ εκ των προτέρων! :thanks: Click για ανάπτυξη... εγω το παλεψα να βρω συγκατοικο και τιποτα...ολοι θελουν μονοι τους...εχω ανοιξει παρομοιο θεμα αν θες μπεις να δεις τι μου εχουν γραψει ολοι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1mariakos1 Νεοφερμένο μέλος Ο 1mariakos1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2009 στις 18:31 Ο 1mariakos1: #80 22-08-09 18:31 παιδια εγω ειμαι της αποψης οτι ο καθε φοιτητης θα πρεπει να εχει το δικο του χωρο..σιγουρα απο οικονομικη αποψη συμφερει,ομως υπαρχουν πολλα προβληματα στη συγκατοικηση..κ ενα απο τα πιο απλα ειναι οτι αν δεν εχετε τις ιδιες παρεες,αν εσυ πχ. θα θες να μεινεις μονος/η κ ο συγκατοικος σου θελει να φερει την παρεα του σπιτι..επισης θελει τρελες υποχωρησεις για να μην τσακωνεστε για χαζομαρες.εγω μια αποψη σας ειπα..απο κει κ περα..στο δικο σας χερι ειναι:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: jYanniss georgios03 αντιγονη. User2350 Nikoletaant Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
σίγουρα κάποιοι από εμάς θα συγκατοικήσουμε στην φοιτητική μας ζωή....γράψτε μου κανόνες/όρους/ιδέες και λύσεις/προυποθέσεις για μία ιδανική συγκατοίκηση! ποιοί όροι κατά τη γνώμη σας πρέπει να τεθούν από την αρχή;; μέχρι ποιό σημείο πρέπει να υποχωρούμε και πότε να πατήσουμε πόδι;; τί δε θα ανεχόσασταν από τον/την συγκάτοικο;; ευχαριστώ εκ των προτέρων! :thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stella Δραστήριο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 479 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2009 στις 17:08 Η stella έγραψε: #79 22-08-09 17:08 Αρχική Δημοσίευση από rafita: σίγουρα κάποιοι από εμάς θα συγκατοικήσουμε στην φοιτητική μας ζωή....γράψτε μου κανόνες/όρους/ιδέες και λύσεις/προυποθέσεις για μία ιδανική συγκατοίκηση! ποιοί όροι κατά τη γνώμη σας πρέπει να τεθούν από την αρχή;; μέχρι ποιό σημείο πρέπει να υποχωρούμε και πότε να πατήσουμε πόδι;; τί δε θα ανεχόσασταν από τον/την συγκάτοικο;; ευχαριστώ εκ των προτέρων! :thanks: Click για ανάπτυξη... εγω το παλεψα να βρω συγκατοικο και τιποτα...ολοι θελουν μονοι τους...εχω ανοιξει παρομοιο θεμα αν θες μπεις να δεις τι μου εχουν γραψει ολοι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1mariakos1 Νεοφερμένο μέλος Ο 1mariakos1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2009 στις 18:31 Ο 1mariakos1: #80 22-08-09 18:31 παιδια εγω ειμαι της αποψης οτι ο καθε φοιτητης θα πρεπει να εχει το δικο του χωρο..σιγουρα απο οικονομικη αποψη συμφερει,ομως υπαρχουν πολλα προβληματα στη συγκατοικηση..κ ενα απο τα πιο απλα ειναι οτι αν δεν εχετε τις ιδιες παρεες,αν εσυ πχ. θα θες να μεινεις μονος/η κ ο συγκατοικος σου θελει να φερει την παρεα του σπιτι..επισης θελει τρελες υποχωρησεις για να μην τσακωνεστε για χαζομαρες.εγω μια αποψη σας ειπα..απο κει κ περα..στο δικο σας χερι ειναι:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από rafita: σίγουρα κάποιοι από εμάς θα συγκατοικήσουμε στην φοιτητική μας ζωή....γράψτε μου κανόνες/όρους/ιδέες και λύσεις/προυποθέσεις για μία ιδανική συγκατοίκηση! ποιοί όροι κατά τη γνώμη σας πρέπει να τεθούν από την αρχή;; μέχρι ποιό σημείο πρέπει να υποχωρούμε και πότε να πατήσουμε πόδι;; τί δε θα ανεχόσασταν από τον/την συγκάτοικο;; ευχαριστώ εκ των προτέρων! :thanks: Click για ανάπτυξη... εγω το παλεψα να βρω συγκατοικο και τιποτα...ολοι θελουν μονοι τους...εχω ανοιξει παρομοιο θεμα αν θες μπεις να δεις τι μου εχουν γραψει ολοι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
1mariakos1 Νεοφερμένο μέλος Ο 1mariakos1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2009 στις 18:31 Ο 1mariakos1: #80 22-08-09 18:31 παιδια εγω ειμαι της αποψης οτι ο καθε φοιτητης θα πρεπει να εχει το δικο του χωρο..σιγουρα απο οικονομικη αποψη συμφερει,ομως υπαρχουν πολλα προβληματα στη συγκατοικηση..κ ενα απο τα πιο απλα ειναι οτι αν δεν εχετε τις ιδιες παρεες,αν εσυ πχ. θα θες να μεινεις μονος/η κ ο συγκατοικος σου θελει να φερει την παρεα του σπιτι..επισης θελει τρελες υποχωρησεις για να μην τσακωνεστε για χαζομαρες.εγω μια αποψη σας ειπα..απο κει κ περα..στο δικο σας χερι ειναι:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
παιδια εγω ειμαι της αποψης οτι ο καθε φοιτητης θα πρεπει να εχει το δικο του χωρο..σιγουρα απο οικονομικη αποψη συμφερει,ομως υπαρχουν πολλα προβληματα στη συγκατοικηση..κ ενα απο τα πιο απλα ειναι οτι αν δεν εχετε τις ιδιες παρεες,αν εσυ πχ. θα θες να μεινεις μονος/η κ ο συγκατοικος σου θελει να φερει την παρεα του σπιτι..επισης θελει τρελες υποχωρησεις για να μην τσακωνεστε για χαζομαρες.εγω μια αποψη σας ειπα..απο κει κ περα..στο δικο σας χερι ειναι:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.