penspinner Νεοφερμένο μέλος Ο penspinner αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 95 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2010 στις 14:27 Ο penspinner: #341 23-08-10 14:27 Αρχική Δημοσίευση από onoffon: Παντου σε γδυνουν σε ολες τις στρατιωτικες κτλπ...σιγα το πραγμα ρε φιλε..Εγω φετος που εδωσα για αστυνομικες σε ενα δωματιακι παρα πολυ μικρο 25 ατομα και 4 γιατροι... σιγα το πραγμα... Click για ανάπτυξη... Τεσπα σε ευχαριστώ για την απάντηση. Και κάτι άλλο ακόμη. Είδα σε άλλα θέματα κάποια άτομα να λένε ότι το να νοικιάσεις σπίτι είναι απαραίτητο. Όμως, λόγο οικονομικής κατάστασης δεν μπορώ και αναρωτιέμαι. Δεν μένεις στην σχολή της ΣΣΑΣ? Σε διώχνουνε κάποιες μέρες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Babinos Νεοφερμένο μέλος Ο Babinos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2010 στις 16:02 Ο Babinos έγραψε: #342 23-08-10 16:02 Βρε παιδιά τελικά είμαστε εσωκλειστοι στην σχολή έχουμε εξόδους; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. onoffon Εκκολαπτόμενο μέλος Ο onoffon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 265 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2010 στις 18:53 Ο onoffon έγραψε: #343 23-08-10 18:53 Αρχική Δημοσίευση από penspinner: Τεσπα σε ευχαριστώ για την απάντηση. Και κάτι άλλο ακόμη. Είδα σε άλλα θέματα κάποια άτομα να λένε ότι το να νοικιάσεις σπίτι είναι απαραίτητο. Όμως, λόγο οικονομικής κατάστασης δεν μπορώ και αναρωτιέμαι. Δεν μένεις στην σχολή της ΣΣΑΣ? Σε διώχνουνε κάποιες μέρες? Click για ανάπτυξη... Να μην σε απασχολουν ρε φιλε τετοια πραγματα...Να πας εκει που θελεις και μην ακους κανεναν... Και στην απλη θητεια του στρατου σε γδυνουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moikan Νεοφερμένο μέλος Ο moikan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 46 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2010 στις 19:06 Ο moikan έγραψε: #344 23-08-10 19:06 Εγω ειμαι για ΣΜΥ αλλα με το 90% Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orbikt Νεοφερμένο μέλος Ο orbikt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2010 στις 19:22 Ο orbikt έγραψε: #345 23-08-10 19:22 Αρχική Δημοσίευση από Babinos: Βρε παιδιά τελικά είμαστε εσωκλειστοι στην σχολή έχουμε εξόδους; Click για ανάπτυξη... Φυσικά και υπάρχουν έξοδοι σε όλες τις σχολές. Και Χριστούγεννα και Πάσχα, άδειες κτλ κτλ. Μην σε απασχολεί αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Civilara Περιβόητο μέλος Ο Civilara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.344 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2010 στις 22:41 Ο Civilara έγραψε: #346 23-08-10 22:41 Αρχική Δημοσίευση από onoffon: Να μην σε απασχολουν ρε φιλε τετοια πραγματα...Να πας εκει που θελεις και μην ακους κανεναν... Και στην απλη θητεια του στρατου σε γδυνουν... Click για ανάπτυξη... Αυτό δεν είναι αλήθεια. Τουλάχιστον εμένα δε με γδύσανε ούτε κανέναν της σειράς μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akiroskirios Δραστήριο μέλος Ο akiroskirios αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 716 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2010 στις 22:51 Ο akiroskirios: #347 23-08-10 22:51 άτομα που πήγαν να δώσουν αθλήματα και να κάνουν εξετάσεις για αστυνομικές σχολές τα έγδυσαν...έλεος...πριν καν μπούνε...όχι πως είναι τπτ τρομερό αλλά κουβέντα να γίνεται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. onoffon Εκκολαπτόμενο μέλος Ο onoffon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 265 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2010 στις 00:43 Ο onoffon έγραψε: #348 24-08-10 00:43 Αρχική Δημοσίευση από Civilara: Αυτό δεν είναι αλήθεια. Τουλάχιστον εμένα δε με γδύσανε ούτε κανέναν της σειράς μου. Click για ανάπτυξη... Ενας φιλος που πηγε αεροπορια φετος για την θητεια του τον γδυσανε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. onoffon Εκκολαπτόμενο μέλος Ο onoffon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 265 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2010 στις 00:44 Ο onoffon έγραψε: #349 24-08-10 00:44 Αρχική Δημοσίευση από akiroskirios: άτομα που πήγαν να δώσουν αθλήματα και να κάνουν εξετάσεις για αστυνομικές σχολές τα έγδυσαν...έλεος...πριν καν μπούνε...όχι πως είναι τπτ τρομερό αλλά κουβέντα να γίνεται... Click για ανάπτυξη... Φιλε υπαρχει λογος που το κανουν και τα εχουν μελετησει ολα...Αμα εχεις ενα προβλημα πχ με την υγεια σου και περασεις και γινεις πχ αστυνομικος και μετα παθεις κατι στην υγεια σου και δεν μπορεις να δουλεψεις τι θα σε πληρωνει το κρατος και εσυ θα καθεσε??Τα εχουν μελετησει ολα! Και ενταξη ειναι τρομερο...Δηλαδη αμα δεν περασεις τζαμπα ταλεπωρια...ασε που εγω μενω 500κμ μακρια απο αθηνα και για να κατσω να περασω τις προκαταρτικες εξετασεις χαλασα πανω απο 300ε για 3ης μερες...Ασε που μερικα παιδια τα κωβαν επειδη ηταν 1-2 κιλα παραπανω απο το οριο και τζαμπα καθοταν ξεβρακοτοι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evagreek Νεοφερμένο μέλος Η ευαγγελια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 58 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2010 στις 13:49 Η evagreek έγραψε: #350 24-08-10 13:49 στην αξιωματικων γινεσαι αξιωματικος..δε χρειαζεται να εισαι αστυνομικος για να περασεις..και ειναι 4 χρονια στην αθηνα. στην αστυφυλακων ειναι 2 χρονια.. η διαφορα ειναι προς το μισθο και το "αξιωμα" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. onoffon Εκκολαπτόμενο μέλος Ο onoffon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 265 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2010 στις 15:52 Ο onoffon έγραψε: #351 24-08-10 15:52 Αρχική Δημοσίευση από evagreek: στην αξιωματικων γινεσαι αξιωματικος..δε χρειαζεται να εισαι αστυνομικος για να περασεις..και ειναι 4 χρονια στην αθηνα. στην αστυφυλακων ειναι 2 χρονια.. η διαφορα ειναι προς το μισθο και το "αξιωμα" Click για ανάπτυξη... Μονο στο αξιωμα ειναι...στο μισθο πολυ ελαχιστα και ενας αστυφυλακας υπαρχει περιπτωση να παιρνει περισσοτερα λεφτα απο εναν αξιωματικο λογο του οτι παιρνει πολλα επιδοματα...Και ενας αξιωματικος ειναι συνηθως πισω απο ενα γραφειο...Τωρα με τα σημερινα δεδομενα δεν ξερω ακριβως πως ειναι (ΔΝΤ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kapoios93 Νεοφερμένο μέλος Ο kapoios93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2010 στις 22:23 Ο kapoios93: #352 24-08-10 22:23 μπορει να μου πει καποιος το ποσο της αμοιβης για ικαρων μηχανικους αεροσκαφων και οταν σπουδαζεις αλλα και μετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. margiannis Νεοφερμένο μέλος Ο margiannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Κίσσαμος (Χανιά). Έχει γράψει 7 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2010 στις 21:22 Ο margiannis: #353 26-08-10 21:22 Ρε παιδια να ρωτησω μηπως ξερει καποιος να απαντησει.Μηπως ξερουμε αν θα παρουν του χρονου νεους σπουδαστες στη σχολη Ιπταμενων Ραδιοναυτιλων και γενικα τι ξερουμε για τη σχολη αυτη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kapoios93 Νεοφερμένο μέλος Ο kapoios93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2010 στις 11:31 Ο kapoios93: #354 27-08-10 11:31 τι γνωριζεται για την ΣΥΔ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas (agia) Πολύ δραστήριο μέλος Ο kostas (agia) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 905 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2010 στις 23:07 Ο kostas (agia): #355 27-08-10 23:07 Margiannis η ΣΙΡ νομιζω μπαινει στα Μηχανογραφικα καθε 3 χρονια αν δεν κανω λαθος...Και περνουνε ελαχιστα ατομα!! Εγω που εδωσα φετος στα πσυχοτεκνικα κτλπ ηταν πολυ αυστηροι και σε ρωτουσαν δαφορα.Δεν αξιζει,υπαρχουν καλυτερες στρατιωτικες σχολες να περασεις. Εγω θα ηθελα να ρωτησω κατι. Περασα στη Σ.Μ.Υ.Ν ποτε πρεπει να παμε μεσα?? Θα μας καλεσουν οι ιδιοι απο τη σχολη? Αν ξερετε κατι και δεν σας κανει κοπο στειλτε μου ενα p.m Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mts_ Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Μαραθώνας (Αττική). Έχει γράψει 35 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:27 Ο mts_ έγραψε: #356 04-09-10 13:27 Έχει βγεί η ανακοίνωση για ΣΜΥΝ. Όσοι ενδιαφέρεστε μπείτε εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas (agia) Πολύ δραστήριο μέλος Ο kostas (agia) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 905 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:20 Ο kostas (agia): #357 04-09-10 20:20 Ναι επισης εχει κανει και ανακοινωσεις στην Ιστοσελιδα της Σχολης....!! Mts περασες ΣΜΥΝ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mts_ Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Μαραθώνας (Αττική). Έχει γράψει 35 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2010 στις 17:57 Ο mts_ έγραψε: #358 07-09-10 17:57 Όχι, Ικάρων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lazos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Lazos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 159 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:52 Ο Lazos έγραψε: #359 25-09-10 19:52 Παιδια να κανω μια ερωτηση ; ισως το θεμα να εχει ξανασυζητηθει αλλα.... Εκανα τρυπα στο αυτι σημερα! Πολυ ωραια δε λεω! αλλα αν θελησω να παω στρατιωτικα οικονομικα θα εχω προβλημα; εννοειτε οτι θα το βγαλω το σκουλαρικι στους ιατρικους ελεγχους και σε ολα αυτα. λετε να κοπω απο αυτο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. biou tsiou Νεοφερμένο μέλος Η biou tsiou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:02 Η biou tsiou: #360 25-09-10 21:02 Αρχική Δημοσίευση από Lazos: Παιδια να κανω μια ερωτηση ; ισως το θεμα να εχει ξανασυζητηθει αλλα.... Εκανα τρυπα στο αυτι σημερα! Πολυ ωραια δε λεω! αλλα αν θελησω να παω στρατιωτικα οικονομικα θα εχω προβλημα; εννοειτε οτι θα το βγαλω το σκουλαρικι στους ιατρικους ελεγχους και σε ολα αυτα. λετε να κοπω απο αυτο; Click για ανάπτυξη... ΄Οχι φίλε μου δεν κόβεσαι απ΄ το σκουλαρίκι, αλλά αν θες τη γνώμη μου( επειδή είμαι παθούσα), καλό είναι να μην το φοράς όταν θα εξεταστείς στις πκε γιατί μπορεί να "στην πουν"και βέβαια εάν περάσεις, απαγορεύεται να φοράς σκουλαρίκι στη σχολή! Σκουλαρίκι με στολή δεν επιτρέπεται, στην προσωπική σου ζωή όμως μπορείς να το φοράς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 25 Σεπτεμβρίου 2010 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 39 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: BillyTheKid mpamphs_sougias many of Filip psychoticwaltz g1ann0s Startx0 tomftw bibliofagos bkal1 ScarletFox 5070 kallikd Marianna.diamanti JC_APC elevag GeoCommand Steliosalm spring day Philologist Jim.ser Giii Scandal dragonite Superhuman alexandrahere mariliza8 Darkking angies Lathy Nick0007 stefan Viedo MarcoReus Marskr Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από onoffon: Παντου σε γδυνουν σε ολες τις στρατιωτικες κτλπ...σιγα το πραγμα ρε φιλε..Εγω φετος που εδωσα για αστυνομικες σε ενα δωματιακι παρα πολυ μικρο 25 ατομα και 4 γιατροι... σιγα το πραγμα... Click για ανάπτυξη... Τεσπα σε ευχαριστώ για την απάντηση. Και κάτι άλλο ακόμη. Είδα σε άλλα θέματα κάποια άτομα να λένε ότι το να νοικιάσεις σπίτι είναι απαραίτητο. Όμως, λόγο οικονομικής κατάστασης δεν μπορώ και αναρωτιέμαι. Δεν μένεις στην σχολή της ΣΣΑΣ? Σε διώχνουνε κάποιες μέρες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Babinos Νεοφερμένο μέλος Ο Babinos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2010 στις 16:02 Ο Babinos έγραψε: #342 23-08-10 16:02 Βρε παιδιά τελικά είμαστε εσωκλειστοι στην σχολή έχουμε εξόδους; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. onoffon Εκκολαπτόμενο μέλος Ο onoffon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 265 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2010 στις 18:53 Ο onoffon έγραψε: #343 23-08-10 18:53 Αρχική Δημοσίευση από penspinner: Τεσπα σε ευχαριστώ για την απάντηση. Και κάτι άλλο ακόμη. Είδα σε άλλα θέματα κάποια άτομα να λένε ότι το να νοικιάσεις σπίτι είναι απαραίτητο. Όμως, λόγο οικονομικής κατάστασης δεν μπορώ και αναρωτιέμαι. Δεν μένεις στην σχολή της ΣΣΑΣ? Σε διώχνουνε κάποιες μέρες? Click για ανάπτυξη... Να μην σε απασχολουν ρε φιλε τετοια πραγματα...Να πας εκει που θελεις και μην ακους κανεναν... Και στην απλη θητεια του στρατου σε γδυνουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moikan Νεοφερμένο μέλος Ο moikan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 46 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2010 στις 19:06 Ο moikan έγραψε: #344 23-08-10 19:06 Εγω ειμαι για ΣΜΥ αλλα με το 90% Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orbikt Νεοφερμένο μέλος Ο orbikt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2010 στις 19:22 Ο orbikt έγραψε: #345 23-08-10 19:22 Αρχική Δημοσίευση από Babinos: Βρε παιδιά τελικά είμαστε εσωκλειστοι στην σχολή έχουμε εξόδους; Click για ανάπτυξη... Φυσικά και υπάρχουν έξοδοι σε όλες τις σχολές. Και Χριστούγεννα και Πάσχα, άδειες κτλ κτλ. Μην σε απασχολεί αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Civilara Περιβόητο μέλος Ο Civilara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.344 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2010 στις 22:41 Ο Civilara έγραψε: #346 23-08-10 22:41 Αρχική Δημοσίευση από onoffon: Να μην σε απασχολουν ρε φιλε τετοια πραγματα...Να πας εκει που θελεις και μην ακους κανεναν... Και στην απλη θητεια του στρατου σε γδυνουν... Click για ανάπτυξη... Αυτό δεν είναι αλήθεια. Τουλάχιστον εμένα δε με γδύσανε ούτε κανέναν της σειράς μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akiroskirios Δραστήριο μέλος Ο akiroskirios αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 716 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2010 στις 22:51 Ο akiroskirios: #347 23-08-10 22:51 άτομα που πήγαν να δώσουν αθλήματα και να κάνουν εξετάσεις για αστυνομικές σχολές τα έγδυσαν...έλεος...πριν καν μπούνε...όχι πως είναι τπτ τρομερό αλλά κουβέντα να γίνεται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. onoffon Εκκολαπτόμενο μέλος Ο onoffon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 265 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2010 στις 00:43 Ο onoffon έγραψε: #348 24-08-10 00:43 Αρχική Δημοσίευση από Civilara: Αυτό δεν είναι αλήθεια. Τουλάχιστον εμένα δε με γδύσανε ούτε κανέναν της σειράς μου. Click για ανάπτυξη... Ενας φιλος που πηγε αεροπορια φετος για την θητεια του τον γδυσανε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. onoffon Εκκολαπτόμενο μέλος Ο onoffon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 265 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2010 στις 00:44 Ο onoffon έγραψε: #349 24-08-10 00:44 Αρχική Δημοσίευση από akiroskirios: άτομα που πήγαν να δώσουν αθλήματα και να κάνουν εξετάσεις για αστυνομικές σχολές τα έγδυσαν...έλεος...πριν καν μπούνε...όχι πως είναι τπτ τρομερό αλλά κουβέντα να γίνεται... Click για ανάπτυξη... Φιλε υπαρχει λογος που το κανουν και τα εχουν μελετησει ολα...Αμα εχεις ενα προβλημα πχ με την υγεια σου και περασεις και γινεις πχ αστυνομικος και μετα παθεις κατι στην υγεια σου και δεν μπορεις να δουλεψεις τι θα σε πληρωνει το κρατος και εσυ θα καθεσε??Τα εχουν μελετησει ολα! Και ενταξη ειναι τρομερο...Δηλαδη αμα δεν περασεις τζαμπα ταλεπωρια...ασε που εγω μενω 500κμ μακρια απο αθηνα και για να κατσω να περασω τις προκαταρτικες εξετασεις χαλασα πανω απο 300ε για 3ης μερες...Ασε που μερικα παιδια τα κωβαν επειδη ηταν 1-2 κιλα παραπανω απο το οριο και τζαμπα καθοταν ξεβρακοτοι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evagreek Νεοφερμένο μέλος Η ευαγγελια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 58 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2010 στις 13:49 Η evagreek έγραψε: #350 24-08-10 13:49 στην αξιωματικων γινεσαι αξιωματικος..δε χρειαζεται να εισαι αστυνομικος για να περασεις..και ειναι 4 χρονια στην αθηνα. στην αστυφυλακων ειναι 2 χρονια.. η διαφορα ειναι προς το μισθο και το "αξιωμα" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. onoffon Εκκολαπτόμενο μέλος Ο onoffon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 265 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2010 στις 15:52 Ο onoffon έγραψε: #351 24-08-10 15:52 Αρχική Δημοσίευση από evagreek: στην αξιωματικων γινεσαι αξιωματικος..δε χρειαζεται να εισαι αστυνομικος για να περασεις..και ειναι 4 χρονια στην αθηνα. στην αστυφυλακων ειναι 2 χρονια.. η διαφορα ειναι προς το μισθο και το "αξιωμα" Click για ανάπτυξη... Μονο στο αξιωμα ειναι...στο μισθο πολυ ελαχιστα και ενας αστυφυλακας υπαρχει περιπτωση να παιρνει περισσοτερα λεφτα απο εναν αξιωματικο λογο του οτι παιρνει πολλα επιδοματα...Και ενας αξιωματικος ειναι συνηθως πισω απο ενα γραφειο...Τωρα με τα σημερινα δεδομενα δεν ξερω ακριβως πως ειναι (ΔΝΤ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kapoios93 Νεοφερμένο μέλος Ο kapoios93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2010 στις 22:23 Ο kapoios93: #352 24-08-10 22:23 μπορει να μου πει καποιος το ποσο της αμοιβης για ικαρων μηχανικους αεροσκαφων και οταν σπουδαζεις αλλα και μετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. margiannis Νεοφερμένο μέλος Ο margiannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Κίσσαμος (Χανιά). Έχει γράψει 7 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2010 στις 21:22 Ο margiannis: #353 26-08-10 21:22 Ρε παιδια να ρωτησω μηπως ξερει καποιος να απαντησει.Μηπως ξερουμε αν θα παρουν του χρονου νεους σπουδαστες στη σχολη Ιπταμενων Ραδιοναυτιλων και γενικα τι ξερουμε για τη σχολη αυτη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kapoios93 Νεοφερμένο μέλος Ο kapoios93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2010 στις 11:31 Ο kapoios93: #354 27-08-10 11:31 τι γνωριζεται για την ΣΥΔ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas (agia) Πολύ δραστήριο μέλος Ο kostas (agia) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 905 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2010 στις 23:07 Ο kostas (agia): #355 27-08-10 23:07 Margiannis η ΣΙΡ νομιζω μπαινει στα Μηχανογραφικα καθε 3 χρονια αν δεν κανω λαθος...Και περνουνε ελαχιστα ατομα!! Εγω που εδωσα φετος στα πσυχοτεκνικα κτλπ ηταν πολυ αυστηροι και σε ρωτουσαν δαφορα.Δεν αξιζει,υπαρχουν καλυτερες στρατιωτικες σχολες να περασεις. Εγω θα ηθελα να ρωτησω κατι. Περασα στη Σ.Μ.Υ.Ν ποτε πρεπει να παμε μεσα?? Θα μας καλεσουν οι ιδιοι απο τη σχολη? Αν ξερετε κατι και δεν σας κανει κοπο στειλτε μου ενα p.m Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mts_ Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Μαραθώνας (Αττική). Έχει γράψει 35 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:27 Ο mts_ έγραψε: #356 04-09-10 13:27 Έχει βγεί η ανακοίνωση για ΣΜΥΝ. Όσοι ενδιαφέρεστε μπείτε εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas (agia) Πολύ δραστήριο μέλος Ο kostas (agia) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 905 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:20 Ο kostas (agia): #357 04-09-10 20:20 Ναι επισης εχει κανει και ανακοινωσεις στην Ιστοσελιδα της Σχολης....!! Mts περασες ΣΜΥΝ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mts_ Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Μαραθώνας (Αττική). Έχει γράψει 35 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2010 στις 17:57 Ο mts_ έγραψε: #358 07-09-10 17:57 Όχι, Ικάρων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lazos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Lazos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 159 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:52 Ο Lazos έγραψε: #359 25-09-10 19:52 Παιδια να κανω μια ερωτηση ; ισως το θεμα να εχει ξανασυζητηθει αλλα.... Εκανα τρυπα στο αυτι σημερα! Πολυ ωραια δε λεω! αλλα αν θελησω να παω στρατιωτικα οικονομικα θα εχω προβλημα; εννοειτε οτι θα το βγαλω το σκουλαρικι στους ιατρικους ελεγχους και σε ολα αυτα. λετε να κοπω απο αυτο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. biou tsiou Νεοφερμένο μέλος Η biou tsiou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:02 Η biou tsiou: #360 25-09-10 21:02 Αρχική Δημοσίευση από Lazos: Παιδια να κανω μια ερωτηση ; ισως το θεμα να εχει ξανασυζητηθει αλλα.... Εκανα τρυπα στο αυτι σημερα! Πολυ ωραια δε λεω! αλλα αν θελησω να παω στρατιωτικα οικονομικα θα εχω προβλημα; εννοειτε οτι θα το βγαλω το σκουλαρικι στους ιατρικους ελεγχους και σε ολα αυτα. λετε να κοπω απο αυτο; Click για ανάπτυξη... ΄Οχι φίλε μου δεν κόβεσαι απ΄ το σκουλαρίκι, αλλά αν θες τη γνώμη μου( επειδή είμαι παθούσα), καλό είναι να μην το φοράς όταν θα εξεταστείς στις πκε γιατί μπορεί να "στην πουν"και βέβαια εάν περάσεις, απαγορεύεται να φοράς σκουλαρίκι στη σχολή! Σκουλαρίκι με στολή δεν επιτρέπεται, στην προσωπική σου ζωή όμως μπορείς να το φοράς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 25 Σεπτεμβρίου 2010 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 39 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: BillyTheKid mpamphs_sougias many of Filip psychoticwaltz g1ann0s Startx0 tomftw bibliofagos bkal1 ScarletFox 5070 kallikd Marianna.diamanti JC_APC elevag GeoCommand Steliosalm spring day Philologist Jim.ser Giii Scandal dragonite Superhuman alexandrahere mariliza8 Darkking angies Lathy Nick0007 stefan Viedo MarcoReus Marskr Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Βρε παιδιά τελικά είμαστε εσωκλειστοι στην σχολή έχουμε εξόδους; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
onoffon Εκκολαπτόμενο μέλος Ο onoffon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 265 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2010 στις 18:53 Ο onoffon έγραψε: #343 23-08-10 18:53 Αρχική Δημοσίευση από penspinner: Τεσπα σε ευχαριστώ για την απάντηση. Και κάτι άλλο ακόμη. Είδα σε άλλα θέματα κάποια άτομα να λένε ότι το να νοικιάσεις σπίτι είναι απαραίτητο. Όμως, λόγο οικονομικής κατάστασης δεν μπορώ και αναρωτιέμαι. Δεν μένεις στην σχολή της ΣΣΑΣ? Σε διώχνουνε κάποιες μέρες? Click για ανάπτυξη... Να μην σε απασχολουν ρε φιλε τετοια πραγματα...Να πας εκει που θελεις και μην ακους κανεναν... Και στην απλη θητεια του στρατου σε γδυνουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moikan Νεοφερμένο μέλος Ο moikan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 46 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2010 στις 19:06 Ο moikan έγραψε: #344 23-08-10 19:06 Εγω ειμαι για ΣΜΥ αλλα με το 90% Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orbikt Νεοφερμένο μέλος Ο orbikt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2010 στις 19:22 Ο orbikt έγραψε: #345 23-08-10 19:22 Αρχική Δημοσίευση από Babinos: Βρε παιδιά τελικά είμαστε εσωκλειστοι στην σχολή έχουμε εξόδους; Click για ανάπτυξη... Φυσικά και υπάρχουν έξοδοι σε όλες τις σχολές. Και Χριστούγεννα και Πάσχα, άδειες κτλ κτλ. Μην σε απασχολεί αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Civilara Περιβόητο μέλος Ο Civilara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.344 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2010 στις 22:41 Ο Civilara έγραψε: #346 23-08-10 22:41 Αρχική Δημοσίευση από onoffon: Να μην σε απασχολουν ρε φιλε τετοια πραγματα...Να πας εκει που θελεις και μην ακους κανεναν... Και στην απλη θητεια του στρατου σε γδυνουν... Click για ανάπτυξη... Αυτό δεν είναι αλήθεια. Τουλάχιστον εμένα δε με γδύσανε ούτε κανέναν της σειράς μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akiroskirios Δραστήριο μέλος Ο akiroskirios αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 716 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2010 στις 22:51 Ο akiroskirios: #347 23-08-10 22:51 άτομα που πήγαν να δώσουν αθλήματα και να κάνουν εξετάσεις για αστυνομικές σχολές τα έγδυσαν...έλεος...πριν καν μπούνε...όχι πως είναι τπτ τρομερό αλλά κουβέντα να γίνεται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. onoffon Εκκολαπτόμενο μέλος Ο onoffon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 265 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2010 στις 00:43 Ο onoffon έγραψε: #348 24-08-10 00:43 Αρχική Δημοσίευση από Civilara: Αυτό δεν είναι αλήθεια. Τουλάχιστον εμένα δε με γδύσανε ούτε κανέναν της σειράς μου. Click για ανάπτυξη... Ενας φιλος που πηγε αεροπορια φετος για την θητεια του τον γδυσανε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. onoffon Εκκολαπτόμενο μέλος Ο onoffon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 265 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2010 στις 00:44 Ο onoffon έγραψε: #349 24-08-10 00:44 Αρχική Δημοσίευση από akiroskirios: άτομα που πήγαν να δώσουν αθλήματα και να κάνουν εξετάσεις για αστυνομικές σχολές τα έγδυσαν...έλεος...πριν καν μπούνε...όχι πως είναι τπτ τρομερό αλλά κουβέντα να γίνεται... Click για ανάπτυξη... Φιλε υπαρχει λογος που το κανουν και τα εχουν μελετησει ολα...Αμα εχεις ενα προβλημα πχ με την υγεια σου και περασεις και γινεις πχ αστυνομικος και μετα παθεις κατι στην υγεια σου και δεν μπορεις να δουλεψεις τι θα σε πληρωνει το κρατος και εσυ θα καθεσε??Τα εχουν μελετησει ολα! Και ενταξη ειναι τρομερο...Δηλαδη αμα δεν περασεις τζαμπα ταλεπωρια...ασε που εγω μενω 500κμ μακρια απο αθηνα και για να κατσω να περασω τις προκαταρτικες εξετασεις χαλασα πανω απο 300ε για 3ης μερες...Ασε που μερικα παιδια τα κωβαν επειδη ηταν 1-2 κιλα παραπανω απο το οριο και τζαμπα καθοταν ξεβρακοτοι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evagreek Νεοφερμένο μέλος Η ευαγγελια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 58 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2010 στις 13:49 Η evagreek έγραψε: #350 24-08-10 13:49 στην αξιωματικων γινεσαι αξιωματικος..δε χρειαζεται να εισαι αστυνομικος για να περασεις..και ειναι 4 χρονια στην αθηνα. στην αστυφυλακων ειναι 2 χρονια.. η διαφορα ειναι προς το μισθο και το "αξιωμα" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. onoffon Εκκολαπτόμενο μέλος Ο onoffon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 265 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2010 στις 15:52 Ο onoffon έγραψε: #351 24-08-10 15:52 Αρχική Δημοσίευση από evagreek: στην αξιωματικων γινεσαι αξιωματικος..δε χρειαζεται να εισαι αστυνομικος για να περασεις..και ειναι 4 χρονια στην αθηνα. στην αστυφυλακων ειναι 2 χρονια.. η διαφορα ειναι προς το μισθο και το "αξιωμα" Click για ανάπτυξη... Μονο στο αξιωμα ειναι...στο μισθο πολυ ελαχιστα και ενας αστυφυλακας υπαρχει περιπτωση να παιρνει περισσοτερα λεφτα απο εναν αξιωματικο λογο του οτι παιρνει πολλα επιδοματα...Και ενας αξιωματικος ειναι συνηθως πισω απο ενα γραφειο...Τωρα με τα σημερινα δεδομενα δεν ξερω ακριβως πως ειναι (ΔΝΤ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kapoios93 Νεοφερμένο μέλος Ο kapoios93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2010 στις 22:23 Ο kapoios93: #352 24-08-10 22:23 μπορει να μου πει καποιος το ποσο της αμοιβης για ικαρων μηχανικους αεροσκαφων και οταν σπουδαζεις αλλα και μετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. margiannis Νεοφερμένο μέλος Ο margiannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Κίσσαμος (Χανιά). Έχει γράψει 7 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2010 στις 21:22 Ο margiannis: #353 26-08-10 21:22 Ρε παιδια να ρωτησω μηπως ξερει καποιος να απαντησει.Μηπως ξερουμε αν θα παρουν του χρονου νεους σπουδαστες στη σχολη Ιπταμενων Ραδιοναυτιλων και γενικα τι ξερουμε για τη σχολη αυτη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kapoios93 Νεοφερμένο μέλος Ο kapoios93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2010 στις 11:31 Ο kapoios93: #354 27-08-10 11:31 τι γνωριζεται για την ΣΥΔ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas (agia) Πολύ δραστήριο μέλος Ο kostas (agia) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 905 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2010 στις 23:07 Ο kostas (agia): #355 27-08-10 23:07 Margiannis η ΣΙΡ νομιζω μπαινει στα Μηχανογραφικα καθε 3 χρονια αν δεν κανω λαθος...Και περνουνε ελαχιστα ατομα!! Εγω που εδωσα φετος στα πσυχοτεκνικα κτλπ ηταν πολυ αυστηροι και σε ρωτουσαν δαφορα.Δεν αξιζει,υπαρχουν καλυτερες στρατιωτικες σχολες να περασεις. Εγω θα ηθελα να ρωτησω κατι. Περασα στη Σ.Μ.Υ.Ν ποτε πρεπει να παμε μεσα?? Θα μας καλεσουν οι ιδιοι απο τη σχολη? Αν ξερετε κατι και δεν σας κανει κοπο στειλτε μου ενα p.m Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mts_ Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Μαραθώνας (Αττική). Έχει γράψει 35 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:27 Ο mts_ έγραψε: #356 04-09-10 13:27 Έχει βγεί η ανακοίνωση για ΣΜΥΝ. Όσοι ενδιαφέρεστε μπείτε εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas (agia) Πολύ δραστήριο μέλος Ο kostas (agia) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 905 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:20 Ο kostas (agia): #357 04-09-10 20:20 Ναι επισης εχει κανει και ανακοινωσεις στην Ιστοσελιδα της Σχολης....!! Mts περασες ΣΜΥΝ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mts_ Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Μαραθώνας (Αττική). Έχει γράψει 35 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2010 στις 17:57 Ο mts_ έγραψε: #358 07-09-10 17:57 Όχι, Ικάρων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lazos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Lazos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 159 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:52 Ο Lazos έγραψε: #359 25-09-10 19:52 Παιδια να κανω μια ερωτηση ; ισως το θεμα να εχει ξανασυζητηθει αλλα.... Εκανα τρυπα στο αυτι σημερα! Πολυ ωραια δε λεω! αλλα αν θελησω να παω στρατιωτικα οικονομικα θα εχω προβλημα; εννοειτε οτι θα το βγαλω το σκουλαρικι στους ιατρικους ελεγχους και σε ολα αυτα. λετε να κοπω απο αυτο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. biou tsiou Νεοφερμένο μέλος Η biou tsiou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:02 Η biou tsiou: #360 25-09-10 21:02 Αρχική Δημοσίευση από Lazos: Παιδια να κανω μια ερωτηση ; ισως το θεμα να εχει ξανασυζητηθει αλλα.... Εκανα τρυπα στο αυτι σημερα! Πολυ ωραια δε λεω! αλλα αν θελησω να παω στρατιωτικα οικονομικα θα εχω προβλημα; εννοειτε οτι θα το βγαλω το σκουλαρικι στους ιατρικους ελεγχους και σε ολα αυτα. λετε να κοπω απο αυτο; Click για ανάπτυξη... ΄Οχι φίλε μου δεν κόβεσαι απ΄ το σκουλαρίκι, αλλά αν θες τη γνώμη μου( επειδή είμαι παθούσα), καλό είναι να μην το φοράς όταν θα εξεταστείς στις πκε γιατί μπορεί να "στην πουν"και βέβαια εάν περάσεις, απαγορεύεται να φοράς σκουλαρίκι στη σχολή! Σκουλαρίκι με στολή δεν επιτρέπεται, στην προσωπική σου ζωή όμως μπορείς να το φοράς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 25 Σεπτεμβρίου 2010 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 39 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: BillyTheKid mpamphs_sougias many of Filip psychoticwaltz g1ann0s Startx0 tomftw bibliofagos bkal1 ScarletFox 5070 kallikd Marianna.diamanti JC_APC elevag GeoCommand Steliosalm spring day Philologist Jim.ser Giii Scandal dragonite Superhuman alexandrahere mariliza8 Darkking angies Lathy Nick0007 stefan Viedo MarcoReus Marskr Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από penspinner: Τεσπα σε ευχαριστώ για την απάντηση. Και κάτι άλλο ακόμη. Είδα σε άλλα θέματα κάποια άτομα να λένε ότι το να νοικιάσεις σπίτι είναι απαραίτητο. Όμως, λόγο οικονομικής κατάστασης δεν μπορώ και αναρωτιέμαι. Δεν μένεις στην σχολή της ΣΣΑΣ? Σε διώχνουνε κάποιες μέρες? Click για ανάπτυξη... Να μην σε απασχολουν ρε φιλε τετοια πραγματα...Να πας εκει που θελεις και μην ακους κανεναν... Και στην απλη θητεια του στρατου σε γδυνουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moikan Νεοφερμένο μέλος Ο moikan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 46 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2010 στις 19:06 Ο moikan έγραψε: #344 23-08-10 19:06 Εγω ειμαι για ΣΜΥ αλλα με το 90% Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orbikt Νεοφερμένο μέλος Ο orbikt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2010 στις 19:22 Ο orbikt έγραψε: #345 23-08-10 19:22 Αρχική Δημοσίευση από Babinos: Βρε παιδιά τελικά είμαστε εσωκλειστοι στην σχολή έχουμε εξόδους; Click για ανάπτυξη... Φυσικά και υπάρχουν έξοδοι σε όλες τις σχολές. Και Χριστούγεννα και Πάσχα, άδειες κτλ κτλ. Μην σε απασχολεί αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Civilara Περιβόητο μέλος Ο Civilara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.344 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2010 στις 22:41 Ο Civilara έγραψε: #346 23-08-10 22:41 Αρχική Δημοσίευση από onoffon: Να μην σε απασχολουν ρε φιλε τετοια πραγματα...Να πας εκει που θελεις και μην ακους κανεναν... Και στην απλη θητεια του στρατου σε γδυνουν... Click για ανάπτυξη... Αυτό δεν είναι αλήθεια. Τουλάχιστον εμένα δε με γδύσανε ούτε κανέναν της σειράς μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akiroskirios Δραστήριο μέλος Ο akiroskirios αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 716 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2010 στις 22:51 Ο akiroskirios: #347 23-08-10 22:51 άτομα που πήγαν να δώσουν αθλήματα και να κάνουν εξετάσεις για αστυνομικές σχολές τα έγδυσαν...έλεος...πριν καν μπούνε...όχι πως είναι τπτ τρομερό αλλά κουβέντα να γίνεται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. onoffon Εκκολαπτόμενο μέλος Ο onoffon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 265 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2010 στις 00:43 Ο onoffon έγραψε: #348 24-08-10 00:43 Αρχική Δημοσίευση από Civilara: Αυτό δεν είναι αλήθεια. Τουλάχιστον εμένα δε με γδύσανε ούτε κανέναν της σειράς μου. Click για ανάπτυξη... Ενας φιλος που πηγε αεροπορια φετος για την θητεια του τον γδυσανε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. onoffon Εκκολαπτόμενο μέλος Ο onoffon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 265 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2010 στις 00:44 Ο onoffon έγραψε: #349 24-08-10 00:44 Αρχική Δημοσίευση από akiroskirios: άτομα που πήγαν να δώσουν αθλήματα και να κάνουν εξετάσεις για αστυνομικές σχολές τα έγδυσαν...έλεος...πριν καν μπούνε...όχι πως είναι τπτ τρομερό αλλά κουβέντα να γίνεται... Click για ανάπτυξη... Φιλε υπαρχει λογος που το κανουν και τα εχουν μελετησει ολα...Αμα εχεις ενα προβλημα πχ με την υγεια σου και περασεις και γινεις πχ αστυνομικος και μετα παθεις κατι στην υγεια σου και δεν μπορεις να δουλεψεις τι θα σε πληρωνει το κρατος και εσυ θα καθεσε??Τα εχουν μελετησει ολα! Και ενταξη ειναι τρομερο...Δηλαδη αμα δεν περασεις τζαμπα ταλεπωρια...ασε που εγω μενω 500κμ μακρια απο αθηνα και για να κατσω να περασω τις προκαταρτικες εξετασεις χαλασα πανω απο 300ε για 3ης μερες...Ασε που μερικα παιδια τα κωβαν επειδη ηταν 1-2 κιλα παραπανω απο το οριο και τζαμπα καθοταν ξεβρακοτοι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evagreek Νεοφερμένο μέλος Η ευαγγελια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 58 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2010 στις 13:49 Η evagreek έγραψε: #350 24-08-10 13:49 στην αξιωματικων γινεσαι αξιωματικος..δε χρειαζεται να εισαι αστυνομικος για να περασεις..και ειναι 4 χρονια στην αθηνα. στην αστυφυλακων ειναι 2 χρονια.. η διαφορα ειναι προς το μισθο και το "αξιωμα" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. onoffon Εκκολαπτόμενο μέλος Ο onoffon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 265 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2010 στις 15:52 Ο onoffon έγραψε: #351 24-08-10 15:52 Αρχική Δημοσίευση από evagreek: στην αξιωματικων γινεσαι αξιωματικος..δε χρειαζεται να εισαι αστυνομικος για να περασεις..και ειναι 4 χρονια στην αθηνα. στην αστυφυλακων ειναι 2 χρονια.. η διαφορα ειναι προς το μισθο και το "αξιωμα" Click για ανάπτυξη... Μονο στο αξιωμα ειναι...στο μισθο πολυ ελαχιστα και ενας αστυφυλακας υπαρχει περιπτωση να παιρνει περισσοτερα λεφτα απο εναν αξιωματικο λογο του οτι παιρνει πολλα επιδοματα...Και ενας αξιωματικος ειναι συνηθως πισω απο ενα γραφειο...Τωρα με τα σημερινα δεδομενα δεν ξερω ακριβως πως ειναι (ΔΝΤ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kapoios93 Νεοφερμένο μέλος Ο kapoios93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2010 στις 22:23 Ο kapoios93: #352 24-08-10 22:23 μπορει να μου πει καποιος το ποσο της αμοιβης για ικαρων μηχανικους αεροσκαφων και οταν σπουδαζεις αλλα και μετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. margiannis Νεοφερμένο μέλος Ο margiannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Κίσσαμος (Χανιά). Έχει γράψει 7 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2010 στις 21:22 Ο margiannis: #353 26-08-10 21:22 Ρε παιδια να ρωτησω μηπως ξερει καποιος να απαντησει.Μηπως ξερουμε αν θα παρουν του χρονου νεους σπουδαστες στη σχολη Ιπταμενων Ραδιοναυτιλων και γενικα τι ξερουμε για τη σχολη αυτη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kapoios93 Νεοφερμένο μέλος Ο kapoios93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2010 στις 11:31 Ο kapoios93: #354 27-08-10 11:31 τι γνωριζεται για την ΣΥΔ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas (agia) Πολύ δραστήριο μέλος Ο kostas (agia) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 905 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2010 στις 23:07 Ο kostas (agia): #355 27-08-10 23:07 Margiannis η ΣΙΡ νομιζω μπαινει στα Μηχανογραφικα καθε 3 χρονια αν δεν κανω λαθος...Και περνουνε ελαχιστα ατομα!! Εγω που εδωσα φετος στα πσυχοτεκνικα κτλπ ηταν πολυ αυστηροι και σε ρωτουσαν δαφορα.Δεν αξιζει,υπαρχουν καλυτερες στρατιωτικες σχολες να περασεις. Εγω θα ηθελα να ρωτησω κατι. Περασα στη Σ.Μ.Υ.Ν ποτε πρεπει να παμε μεσα?? Θα μας καλεσουν οι ιδιοι απο τη σχολη? Αν ξερετε κατι και δεν σας κανει κοπο στειλτε μου ενα p.m Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mts_ Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Μαραθώνας (Αττική). Έχει γράψει 35 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:27 Ο mts_ έγραψε: #356 04-09-10 13:27 Έχει βγεί η ανακοίνωση για ΣΜΥΝ. Όσοι ενδιαφέρεστε μπείτε εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas (agia) Πολύ δραστήριο μέλος Ο kostas (agia) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 905 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:20 Ο kostas (agia): #357 04-09-10 20:20 Ναι επισης εχει κανει και ανακοινωσεις στην Ιστοσελιδα της Σχολης....!! Mts περασες ΣΜΥΝ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mts_ Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Μαραθώνας (Αττική). Έχει γράψει 35 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2010 στις 17:57 Ο mts_ έγραψε: #358 07-09-10 17:57 Όχι, Ικάρων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lazos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Lazos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 159 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:52 Ο Lazos έγραψε: #359 25-09-10 19:52 Παιδια να κανω μια ερωτηση ; ισως το θεμα να εχει ξανασυζητηθει αλλα.... Εκανα τρυπα στο αυτι σημερα! Πολυ ωραια δε λεω! αλλα αν θελησω να παω στρατιωτικα οικονομικα θα εχω προβλημα; εννοειτε οτι θα το βγαλω το σκουλαρικι στους ιατρικους ελεγχους και σε ολα αυτα. λετε να κοπω απο αυτο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. biou tsiou Νεοφερμένο μέλος Η biou tsiou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:02 Η biou tsiou: #360 25-09-10 21:02 Αρχική Δημοσίευση από Lazos: Παιδια να κανω μια ερωτηση ; ισως το θεμα να εχει ξανασυζητηθει αλλα.... Εκανα τρυπα στο αυτι σημερα! Πολυ ωραια δε λεω! αλλα αν θελησω να παω στρατιωτικα οικονομικα θα εχω προβλημα; εννοειτε οτι θα το βγαλω το σκουλαρικι στους ιατρικους ελεγχους και σε ολα αυτα. λετε να κοπω απο αυτο; Click για ανάπτυξη... ΄Οχι φίλε μου δεν κόβεσαι απ΄ το σκουλαρίκι, αλλά αν θες τη γνώμη μου( επειδή είμαι παθούσα), καλό είναι να μην το φοράς όταν θα εξεταστείς στις πκε γιατί μπορεί να "στην πουν"και βέβαια εάν περάσεις, απαγορεύεται να φοράς σκουλαρίκι στη σχολή! Σκουλαρίκι με στολή δεν επιτρέπεται, στην προσωπική σου ζωή όμως μπορείς να το φοράς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 25 Σεπτεμβρίου 2010 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 39 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: BillyTheKid mpamphs_sougias many of Filip psychoticwaltz g1ann0s Startx0 tomftw bibliofagos bkal1 ScarletFox 5070 kallikd Marianna.diamanti JC_APC elevag GeoCommand Steliosalm spring day Philologist Jim.ser Giii Scandal dragonite Superhuman alexandrahere mariliza8 Darkking angies Lathy Nick0007 stefan Viedo MarcoReus Marskr Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγω ειμαι για ΣΜΥ αλλα με το 90% Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
orbikt Νεοφερμένο μέλος Ο orbikt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2010 στις 19:22 Ο orbikt έγραψε: #345 23-08-10 19:22 Αρχική Δημοσίευση από Babinos: Βρε παιδιά τελικά είμαστε εσωκλειστοι στην σχολή έχουμε εξόδους; Click για ανάπτυξη... Φυσικά και υπάρχουν έξοδοι σε όλες τις σχολές. Και Χριστούγεννα και Πάσχα, άδειες κτλ κτλ. Μην σε απασχολεί αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Civilara Περιβόητο μέλος Ο Civilara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.344 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2010 στις 22:41 Ο Civilara έγραψε: #346 23-08-10 22:41 Αρχική Δημοσίευση από onoffon: Να μην σε απασχολουν ρε φιλε τετοια πραγματα...Να πας εκει που θελεις και μην ακους κανεναν... Και στην απλη θητεια του στρατου σε γδυνουν... Click για ανάπτυξη... Αυτό δεν είναι αλήθεια. Τουλάχιστον εμένα δε με γδύσανε ούτε κανέναν της σειράς μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akiroskirios Δραστήριο μέλος Ο akiroskirios αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 716 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2010 στις 22:51 Ο akiroskirios: #347 23-08-10 22:51 άτομα που πήγαν να δώσουν αθλήματα και να κάνουν εξετάσεις για αστυνομικές σχολές τα έγδυσαν...έλεος...πριν καν μπούνε...όχι πως είναι τπτ τρομερό αλλά κουβέντα να γίνεται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. onoffon Εκκολαπτόμενο μέλος Ο onoffon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 265 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2010 στις 00:43 Ο onoffon έγραψε: #348 24-08-10 00:43 Αρχική Δημοσίευση από Civilara: Αυτό δεν είναι αλήθεια. Τουλάχιστον εμένα δε με γδύσανε ούτε κανέναν της σειράς μου. Click για ανάπτυξη... Ενας φιλος που πηγε αεροπορια φετος για την θητεια του τον γδυσανε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. onoffon Εκκολαπτόμενο μέλος Ο onoffon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 265 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2010 στις 00:44 Ο onoffon έγραψε: #349 24-08-10 00:44 Αρχική Δημοσίευση από akiroskirios: άτομα που πήγαν να δώσουν αθλήματα και να κάνουν εξετάσεις για αστυνομικές σχολές τα έγδυσαν...έλεος...πριν καν μπούνε...όχι πως είναι τπτ τρομερό αλλά κουβέντα να γίνεται... Click για ανάπτυξη... Φιλε υπαρχει λογος που το κανουν και τα εχουν μελετησει ολα...Αμα εχεις ενα προβλημα πχ με την υγεια σου και περασεις και γινεις πχ αστυνομικος και μετα παθεις κατι στην υγεια σου και δεν μπορεις να δουλεψεις τι θα σε πληρωνει το κρατος και εσυ θα καθεσε??Τα εχουν μελετησει ολα! Και ενταξη ειναι τρομερο...Δηλαδη αμα δεν περασεις τζαμπα ταλεπωρια...ασε που εγω μενω 500κμ μακρια απο αθηνα και για να κατσω να περασω τις προκαταρτικες εξετασεις χαλασα πανω απο 300ε για 3ης μερες...Ασε που μερικα παιδια τα κωβαν επειδη ηταν 1-2 κιλα παραπανω απο το οριο και τζαμπα καθοταν ξεβρακοτοι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evagreek Νεοφερμένο μέλος Η ευαγγελια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 58 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2010 στις 13:49 Η evagreek έγραψε: #350 24-08-10 13:49 στην αξιωματικων γινεσαι αξιωματικος..δε χρειαζεται να εισαι αστυνομικος για να περασεις..και ειναι 4 χρονια στην αθηνα. στην αστυφυλακων ειναι 2 χρονια.. η διαφορα ειναι προς το μισθο και το "αξιωμα" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. onoffon Εκκολαπτόμενο μέλος Ο onoffon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 265 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2010 στις 15:52 Ο onoffon έγραψε: #351 24-08-10 15:52 Αρχική Δημοσίευση από evagreek: στην αξιωματικων γινεσαι αξιωματικος..δε χρειαζεται να εισαι αστυνομικος για να περασεις..και ειναι 4 χρονια στην αθηνα. στην αστυφυλακων ειναι 2 χρονια.. η διαφορα ειναι προς το μισθο και το "αξιωμα" Click για ανάπτυξη... Μονο στο αξιωμα ειναι...στο μισθο πολυ ελαχιστα και ενας αστυφυλακας υπαρχει περιπτωση να παιρνει περισσοτερα λεφτα απο εναν αξιωματικο λογο του οτι παιρνει πολλα επιδοματα...Και ενας αξιωματικος ειναι συνηθως πισω απο ενα γραφειο...Τωρα με τα σημερινα δεδομενα δεν ξερω ακριβως πως ειναι (ΔΝΤ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kapoios93 Νεοφερμένο μέλος Ο kapoios93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2010 στις 22:23 Ο kapoios93: #352 24-08-10 22:23 μπορει να μου πει καποιος το ποσο της αμοιβης για ικαρων μηχανικους αεροσκαφων και οταν σπουδαζεις αλλα και μετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. margiannis Νεοφερμένο μέλος Ο margiannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Κίσσαμος (Χανιά). Έχει γράψει 7 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2010 στις 21:22 Ο margiannis: #353 26-08-10 21:22 Ρε παιδια να ρωτησω μηπως ξερει καποιος να απαντησει.Μηπως ξερουμε αν θα παρουν του χρονου νεους σπουδαστες στη σχολη Ιπταμενων Ραδιοναυτιλων και γενικα τι ξερουμε για τη σχολη αυτη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kapoios93 Νεοφερμένο μέλος Ο kapoios93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2010 στις 11:31 Ο kapoios93: #354 27-08-10 11:31 τι γνωριζεται για την ΣΥΔ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas (agia) Πολύ δραστήριο μέλος Ο kostas (agia) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 905 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2010 στις 23:07 Ο kostas (agia): #355 27-08-10 23:07 Margiannis η ΣΙΡ νομιζω μπαινει στα Μηχανογραφικα καθε 3 χρονια αν δεν κανω λαθος...Και περνουνε ελαχιστα ατομα!! Εγω που εδωσα φετος στα πσυχοτεκνικα κτλπ ηταν πολυ αυστηροι και σε ρωτουσαν δαφορα.Δεν αξιζει,υπαρχουν καλυτερες στρατιωτικες σχολες να περασεις. Εγω θα ηθελα να ρωτησω κατι. Περασα στη Σ.Μ.Υ.Ν ποτε πρεπει να παμε μεσα?? Θα μας καλεσουν οι ιδιοι απο τη σχολη? Αν ξερετε κατι και δεν σας κανει κοπο στειλτε μου ενα p.m Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mts_ Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Μαραθώνας (Αττική). Έχει γράψει 35 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:27 Ο mts_ έγραψε: #356 04-09-10 13:27 Έχει βγεί η ανακοίνωση για ΣΜΥΝ. Όσοι ενδιαφέρεστε μπείτε εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas (agia) Πολύ δραστήριο μέλος Ο kostas (agia) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 905 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:20 Ο kostas (agia): #357 04-09-10 20:20 Ναι επισης εχει κανει και ανακοινωσεις στην Ιστοσελιδα της Σχολης....!! Mts περασες ΣΜΥΝ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mts_ Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Μαραθώνας (Αττική). Έχει γράψει 35 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2010 στις 17:57 Ο mts_ έγραψε: #358 07-09-10 17:57 Όχι, Ικάρων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lazos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Lazos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 159 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:52 Ο Lazos έγραψε: #359 25-09-10 19:52 Παιδια να κανω μια ερωτηση ; ισως το θεμα να εχει ξανασυζητηθει αλλα.... Εκανα τρυπα στο αυτι σημερα! Πολυ ωραια δε λεω! αλλα αν θελησω να παω στρατιωτικα οικονομικα θα εχω προβλημα; εννοειτε οτι θα το βγαλω το σκουλαρικι στους ιατρικους ελεγχους και σε ολα αυτα. λετε να κοπω απο αυτο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. biou tsiou Νεοφερμένο μέλος Η biou tsiou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:02 Η biou tsiou: #360 25-09-10 21:02 Αρχική Δημοσίευση από Lazos: Παιδια να κανω μια ερωτηση ; ισως το θεμα να εχει ξανασυζητηθει αλλα.... Εκανα τρυπα στο αυτι σημερα! Πολυ ωραια δε λεω! αλλα αν θελησω να παω στρατιωτικα οικονομικα θα εχω προβλημα; εννοειτε οτι θα το βγαλω το σκουλαρικι στους ιατρικους ελεγχους και σε ολα αυτα. λετε να κοπω απο αυτο; Click για ανάπτυξη... ΄Οχι φίλε μου δεν κόβεσαι απ΄ το σκουλαρίκι, αλλά αν θες τη γνώμη μου( επειδή είμαι παθούσα), καλό είναι να μην το φοράς όταν θα εξεταστείς στις πκε γιατί μπορεί να "στην πουν"και βέβαια εάν περάσεις, απαγορεύεται να φοράς σκουλαρίκι στη σχολή! Σκουλαρίκι με στολή δεν επιτρέπεται, στην προσωπική σου ζωή όμως μπορείς να το φοράς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 25 Σεπτεμβρίου 2010 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 39 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: BillyTheKid mpamphs_sougias many of Filip psychoticwaltz g1ann0s Startx0 tomftw bibliofagos bkal1 ScarletFox 5070 kallikd Marianna.diamanti JC_APC elevag GeoCommand Steliosalm spring day Philologist Jim.ser Giii Scandal dragonite Superhuman alexandrahere mariliza8 Darkking angies Lathy Nick0007 stefan Viedo MarcoReus Marskr Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Babinos: Βρε παιδιά τελικά είμαστε εσωκλειστοι στην σχολή έχουμε εξόδους; Click για ανάπτυξη... Φυσικά και υπάρχουν έξοδοι σε όλες τις σχολές. Και Χριστούγεννα και Πάσχα, άδειες κτλ κτλ. Μην σε απασχολεί αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Civilara Περιβόητο μέλος Ο Civilara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.344 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2010 στις 22:41 Ο Civilara έγραψε: #346 23-08-10 22:41 Αρχική Δημοσίευση από onoffon: Να μην σε απασχολουν ρε φιλε τετοια πραγματα...Να πας εκει που θελεις και μην ακους κανεναν... Και στην απλη θητεια του στρατου σε γδυνουν... Click για ανάπτυξη... Αυτό δεν είναι αλήθεια. Τουλάχιστον εμένα δε με γδύσανε ούτε κανέναν της σειράς μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akiroskirios Δραστήριο μέλος Ο akiroskirios αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 716 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2010 στις 22:51 Ο akiroskirios: #347 23-08-10 22:51 άτομα που πήγαν να δώσουν αθλήματα και να κάνουν εξετάσεις για αστυνομικές σχολές τα έγδυσαν...έλεος...πριν καν μπούνε...όχι πως είναι τπτ τρομερό αλλά κουβέντα να γίνεται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. onoffon Εκκολαπτόμενο μέλος Ο onoffon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 265 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2010 στις 00:43 Ο onoffon έγραψε: #348 24-08-10 00:43 Αρχική Δημοσίευση από Civilara: Αυτό δεν είναι αλήθεια. Τουλάχιστον εμένα δε με γδύσανε ούτε κανέναν της σειράς μου. Click για ανάπτυξη... Ενας φιλος που πηγε αεροπορια φετος για την θητεια του τον γδυσανε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. onoffon Εκκολαπτόμενο μέλος Ο onoffon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 265 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2010 στις 00:44 Ο onoffon έγραψε: #349 24-08-10 00:44 Αρχική Δημοσίευση από akiroskirios: άτομα που πήγαν να δώσουν αθλήματα και να κάνουν εξετάσεις για αστυνομικές σχολές τα έγδυσαν...έλεος...πριν καν μπούνε...όχι πως είναι τπτ τρομερό αλλά κουβέντα να γίνεται... Click για ανάπτυξη... Φιλε υπαρχει λογος που το κανουν και τα εχουν μελετησει ολα...Αμα εχεις ενα προβλημα πχ με την υγεια σου και περασεις και γινεις πχ αστυνομικος και μετα παθεις κατι στην υγεια σου και δεν μπορεις να δουλεψεις τι θα σε πληρωνει το κρατος και εσυ θα καθεσε??Τα εχουν μελετησει ολα! Και ενταξη ειναι τρομερο...Δηλαδη αμα δεν περασεις τζαμπα ταλεπωρια...ασε που εγω μενω 500κμ μακρια απο αθηνα και για να κατσω να περασω τις προκαταρτικες εξετασεις χαλασα πανω απο 300ε για 3ης μερες...Ασε που μερικα παιδια τα κωβαν επειδη ηταν 1-2 κιλα παραπανω απο το οριο και τζαμπα καθοταν ξεβρακοτοι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evagreek Νεοφερμένο μέλος Η ευαγγελια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 58 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2010 στις 13:49 Η evagreek έγραψε: #350 24-08-10 13:49 στην αξιωματικων γινεσαι αξιωματικος..δε χρειαζεται να εισαι αστυνομικος για να περασεις..και ειναι 4 χρονια στην αθηνα. στην αστυφυλακων ειναι 2 χρονια.. η διαφορα ειναι προς το μισθο και το "αξιωμα" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. onoffon Εκκολαπτόμενο μέλος Ο onoffon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 265 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2010 στις 15:52 Ο onoffon έγραψε: #351 24-08-10 15:52 Αρχική Δημοσίευση από evagreek: στην αξιωματικων γινεσαι αξιωματικος..δε χρειαζεται να εισαι αστυνομικος για να περασεις..και ειναι 4 χρονια στην αθηνα. στην αστυφυλακων ειναι 2 χρονια.. η διαφορα ειναι προς το μισθο και το "αξιωμα" Click για ανάπτυξη... Μονο στο αξιωμα ειναι...στο μισθο πολυ ελαχιστα και ενας αστυφυλακας υπαρχει περιπτωση να παιρνει περισσοτερα λεφτα απο εναν αξιωματικο λογο του οτι παιρνει πολλα επιδοματα...Και ενας αξιωματικος ειναι συνηθως πισω απο ενα γραφειο...Τωρα με τα σημερινα δεδομενα δεν ξερω ακριβως πως ειναι (ΔΝΤ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kapoios93 Νεοφερμένο μέλος Ο kapoios93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2010 στις 22:23 Ο kapoios93: #352 24-08-10 22:23 μπορει να μου πει καποιος το ποσο της αμοιβης για ικαρων μηχανικους αεροσκαφων και οταν σπουδαζεις αλλα και μετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. margiannis Νεοφερμένο μέλος Ο margiannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Κίσσαμος (Χανιά). Έχει γράψει 7 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2010 στις 21:22 Ο margiannis: #353 26-08-10 21:22 Ρε παιδια να ρωτησω μηπως ξερει καποιος να απαντησει.Μηπως ξερουμε αν θα παρουν του χρονου νεους σπουδαστες στη σχολη Ιπταμενων Ραδιοναυτιλων και γενικα τι ξερουμε για τη σχολη αυτη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kapoios93 Νεοφερμένο μέλος Ο kapoios93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2010 στις 11:31 Ο kapoios93: #354 27-08-10 11:31 τι γνωριζεται για την ΣΥΔ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas (agia) Πολύ δραστήριο μέλος Ο kostas (agia) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 905 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2010 στις 23:07 Ο kostas (agia): #355 27-08-10 23:07 Margiannis η ΣΙΡ νομιζω μπαινει στα Μηχανογραφικα καθε 3 χρονια αν δεν κανω λαθος...Και περνουνε ελαχιστα ατομα!! Εγω που εδωσα φετος στα πσυχοτεκνικα κτλπ ηταν πολυ αυστηροι και σε ρωτουσαν δαφορα.Δεν αξιζει,υπαρχουν καλυτερες στρατιωτικες σχολες να περασεις. Εγω θα ηθελα να ρωτησω κατι. Περασα στη Σ.Μ.Υ.Ν ποτε πρεπει να παμε μεσα?? Θα μας καλεσουν οι ιδιοι απο τη σχολη? Αν ξερετε κατι και δεν σας κανει κοπο στειλτε μου ενα p.m Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mts_ Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Μαραθώνας (Αττική). Έχει γράψει 35 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:27 Ο mts_ έγραψε: #356 04-09-10 13:27 Έχει βγεί η ανακοίνωση για ΣΜΥΝ. Όσοι ενδιαφέρεστε μπείτε εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas (agia) Πολύ δραστήριο μέλος Ο kostas (agia) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 905 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:20 Ο kostas (agia): #357 04-09-10 20:20 Ναι επισης εχει κανει και ανακοινωσεις στην Ιστοσελιδα της Σχολης....!! Mts περασες ΣΜΥΝ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mts_ Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Μαραθώνας (Αττική). Έχει γράψει 35 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2010 στις 17:57 Ο mts_ έγραψε: #358 07-09-10 17:57 Όχι, Ικάρων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lazos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Lazos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 159 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:52 Ο Lazos έγραψε: #359 25-09-10 19:52 Παιδια να κανω μια ερωτηση ; ισως το θεμα να εχει ξανασυζητηθει αλλα.... Εκανα τρυπα στο αυτι σημερα! Πολυ ωραια δε λεω! αλλα αν θελησω να παω στρατιωτικα οικονομικα θα εχω προβλημα; εννοειτε οτι θα το βγαλω το σκουλαρικι στους ιατρικους ελεγχους και σε ολα αυτα. λετε να κοπω απο αυτο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. biou tsiou Νεοφερμένο μέλος Η biou tsiou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:02 Η biou tsiou: #360 25-09-10 21:02 Αρχική Δημοσίευση από Lazos: Παιδια να κανω μια ερωτηση ; ισως το θεμα να εχει ξανασυζητηθει αλλα.... Εκανα τρυπα στο αυτι σημερα! Πολυ ωραια δε λεω! αλλα αν θελησω να παω στρατιωτικα οικονομικα θα εχω προβλημα; εννοειτε οτι θα το βγαλω το σκουλαρικι στους ιατρικους ελεγχους και σε ολα αυτα. λετε να κοπω απο αυτο; Click για ανάπτυξη... ΄Οχι φίλε μου δεν κόβεσαι απ΄ το σκουλαρίκι, αλλά αν θες τη γνώμη μου( επειδή είμαι παθούσα), καλό είναι να μην το φοράς όταν θα εξεταστείς στις πκε γιατί μπορεί να "στην πουν"και βέβαια εάν περάσεις, απαγορεύεται να φοράς σκουλαρίκι στη σχολή! Σκουλαρίκι με στολή δεν επιτρέπεται, στην προσωπική σου ζωή όμως μπορείς να το φοράς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 25 Σεπτεμβρίου 2010 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 39 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: BillyTheKid mpamphs_sougias many of Filip psychoticwaltz g1ann0s Startx0 tomftw bibliofagos bkal1 ScarletFox 5070 kallikd Marianna.diamanti JC_APC elevag GeoCommand Steliosalm spring day Philologist Jim.ser Giii Scandal dragonite Superhuman alexandrahere mariliza8 Darkking angies Lathy Nick0007 stefan Viedo MarcoReus Marskr Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από onoffon: Να μην σε απασχολουν ρε φιλε τετοια πραγματα...Να πας εκει που θελεις και μην ακους κανεναν... Και στην απλη θητεια του στρατου σε γδυνουν... Click για ανάπτυξη... Αυτό δεν είναι αλήθεια. Τουλάχιστον εμένα δε με γδύσανε ούτε κανέναν της σειράς μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
akiroskirios Δραστήριο μέλος Ο akiroskirios αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 716 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2010 στις 22:51 Ο akiroskirios: #347 23-08-10 22:51 άτομα που πήγαν να δώσουν αθλήματα και να κάνουν εξετάσεις για αστυνομικές σχολές τα έγδυσαν...έλεος...πριν καν μπούνε...όχι πως είναι τπτ τρομερό αλλά κουβέντα να γίνεται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. onoffon Εκκολαπτόμενο μέλος Ο onoffon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 265 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2010 στις 00:43 Ο onoffon έγραψε: #348 24-08-10 00:43 Αρχική Δημοσίευση από Civilara: Αυτό δεν είναι αλήθεια. Τουλάχιστον εμένα δε με γδύσανε ούτε κανέναν της σειράς μου. Click για ανάπτυξη... Ενας φιλος που πηγε αεροπορια φετος για την θητεια του τον γδυσανε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. onoffon Εκκολαπτόμενο μέλος Ο onoffon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 265 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2010 στις 00:44 Ο onoffon έγραψε: #349 24-08-10 00:44 Αρχική Δημοσίευση από akiroskirios: άτομα που πήγαν να δώσουν αθλήματα και να κάνουν εξετάσεις για αστυνομικές σχολές τα έγδυσαν...έλεος...πριν καν μπούνε...όχι πως είναι τπτ τρομερό αλλά κουβέντα να γίνεται... Click για ανάπτυξη... Φιλε υπαρχει λογος που το κανουν και τα εχουν μελετησει ολα...Αμα εχεις ενα προβλημα πχ με την υγεια σου και περασεις και γινεις πχ αστυνομικος και μετα παθεις κατι στην υγεια σου και δεν μπορεις να δουλεψεις τι θα σε πληρωνει το κρατος και εσυ θα καθεσε??Τα εχουν μελετησει ολα! Και ενταξη ειναι τρομερο...Δηλαδη αμα δεν περασεις τζαμπα ταλεπωρια...ασε που εγω μενω 500κμ μακρια απο αθηνα και για να κατσω να περασω τις προκαταρτικες εξετασεις χαλασα πανω απο 300ε για 3ης μερες...Ασε που μερικα παιδια τα κωβαν επειδη ηταν 1-2 κιλα παραπανω απο το οριο και τζαμπα καθοταν ξεβρακοτοι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evagreek Νεοφερμένο μέλος Η ευαγγελια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 58 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2010 στις 13:49 Η evagreek έγραψε: #350 24-08-10 13:49 στην αξιωματικων γινεσαι αξιωματικος..δε χρειαζεται να εισαι αστυνομικος για να περασεις..και ειναι 4 χρονια στην αθηνα. στην αστυφυλακων ειναι 2 χρονια.. η διαφορα ειναι προς το μισθο και το "αξιωμα" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. onoffon Εκκολαπτόμενο μέλος Ο onoffon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 265 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2010 στις 15:52 Ο onoffon έγραψε: #351 24-08-10 15:52 Αρχική Δημοσίευση από evagreek: στην αξιωματικων γινεσαι αξιωματικος..δε χρειαζεται να εισαι αστυνομικος για να περασεις..και ειναι 4 χρονια στην αθηνα. στην αστυφυλακων ειναι 2 χρονια.. η διαφορα ειναι προς το μισθο και το "αξιωμα" Click για ανάπτυξη... Μονο στο αξιωμα ειναι...στο μισθο πολυ ελαχιστα και ενας αστυφυλακας υπαρχει περιπτωση να παιρνει περισσοτερα λεφτα απο εναν αξιωματικο λογο του οτι παιρνει πολλα επιδοματα...Και ενας αξιωματικος ειναι συνηθως πισω απο ενα γραφειο...Τωρα με τα σημερινα δεδομενα δεν ξερω ακριβως πως ειναι (ΔΝΤ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kapoios93 Νεοφερμένο μέλος Ο kapoios93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2010 στις 22:23 Ο kapoios93: #352 24-08-10 22:23 μπορει να μου πει καποιος το ποσο της αμοιβης για ικαρων μηχανικους αεροσκαφων και οταν σπουδαζεις αλλα και μετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. margiannis Νεοφερμένο μέλος Ο margiannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Κίσσαμος (Χανιά). Έχει γράψει 7 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2010 στις 21:22 Ο margiannis: #353 26-08-10 21:22 Ρε παιδια να ρωτησω μηπως ξερει καποιος να απαντησει.Μηπως ξερουμε αν θα παρουν του χρονου νεους σπουδαστες στη σχολη Ιπταμενων Ραδιοναυτιλων και γενικα τι ξερουμε για τη σχολη αυτη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kapoios93 Νεοφερμένο μέλος Ο kapoios93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2010 στις 11:31 Ο kapoios93: #354 27-08-10 11:31 τι γνωριζεται για την ΣΥΔ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas (agia) Πολύ δραστήριο μέλος Ο kostas (agia) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 905 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2010 στις 23:07 Ο kostas (agia): #355 27-08-10 23:07 Margiannis η ΣΙΡ νομιζω μπαινει στα Μηχανογραφικα καθε 3 χρονια αν δεν κανω λαθος...Και περνουνε ελαχιστα ατομα!! Εγω που εδωσα φετος στα πσυχοτεκνικα κτλπ ηταν πολυ αυστηροι και σε ρωτουσαν δαφορα.Δεν αξιζει,υπαρχουν καλυτερες στρατιωτικες σχολες να περασεις. Εγω θα ηθελα να ρωτησω κατι. Περασα στη Σ.Μ.Υ.Ν ποτε πρεπει να παμε μεσα?? Θα μας καλεσουν οι ιδιοι απο τη σχολη? Αν ξερετε κατι και δεν σας κανει κοπο στειλτε μου ενα p.m Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mts_ Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Μαραθώνας (Αττική). Έχει γράψει 35 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:27 Ο mts_ έγραψε: #356 04-09-10 13:27 Έχει βγεί η ανακοίνωση για ΣΜΥΝ. Όσοι ενδιαφέρεστε μπείτε εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas (agia) Πολύ δραστήριο μέλος Ο kostas (agia) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 905 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:20 Ο kostas (agia): #357 04-09-10 20:20 Ναι επισης εχει κανει και ανακοινωσεις στην Ιστοσελιδα της Σχολης....!! Mts περασες ΣΜΥΝ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mts_ Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Μαραθώνας (Αττική). Έχει γράψει 35 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2010 στις 17:57 Ο mts_ έγραψε: #358 07-09-10 17:57 Όχι, Ικάρων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lazos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Lazos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 159 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:52 Ο Lazos έγραψε: #359 25-09-10 19:52 Παιδια να κανω μια ερωτηση ; ισως το θεμα να εχει ξανασυζητηθει αλλα.... Εκανα τρυπα στο αυτι σημερα! Πολυ ωραια δε λεω! αλλα αν θελησω να παω στρατιωτικα οικονομικα θα εχω προβλημα; εννοειτε οτι θα το βγαλω το σκουλαρικι στους ιατρικους ελεγχους και σε ολα αυτα. λετε να κοπω απο αυτο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. biou tsiou Νεοφερμένο μέλος Η biou tsiou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:02 Η biou tsiou: #360 25-09-10 21:02 Αρχική Δημοσίευση από Lazos: Παιδια να κανω μια ερωτηση ; ισως το θεμα να εχει ξανασυζητηθει αλλα.... Εκανα τρυπα στο αυτι σημερα! Πολυ ωραια δε λεω! αλλα αν θελησω να παω στρατιωτικα οικονομικα θα εχω προβλημα; εννοειτε οτι θα το βγαλω το σκουλαρικι στους ιατρικους ελεγχους και σε ολα αυτα. λετε να κοπω απο αυτο; Click για ανάπτυξη... ΄Οχι φίλε μου δεν κόβεσαι απ΄ το σκουλαρίκι, αλλά αν θες τη γνώμη μου( επειδή είμαι παθούσα), καλό είναι να μην το φοράς όταν θα εξεταστείς στις πκε γιατί μπορεί να "στην πουν"και βέβαια εάν περάσεις, απαγορεύεται να φοράς σκουλαρίκι στη σχολή! Σκουλαρίκι με στολή δεν επιτρέπεται, στην προσωπική σου ζωή όμως μπορείς να το φοράς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 25 Σεπτεμβρίου 2010 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 39 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: BillyTheKid mpamphs_sougias many of Filip psychoticwaltz g1ann0s Startx0 tomftw bibliofagos bkal1 ScarletFox 5070 kallikd Marianna.diamanti JC_APC elevag GeoCommand Steliosalm spring day Philologist Jim.ser Giii Scandal dragonite Superhuman alexandrahere mariliza8 Darkking angies Lathy Nick0007 stefan Viedo MarcoReus Marskr Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
άτομα που πήγαν να δώσουν αθλήματα και να κάνουν εξετάσεις για αστυνομικές σχολές τα έγδυσαν...έλεος...πριν καν μπούνε...όχι πως είναι τπτ τρομερό αλλά κουβέντα να γίνεται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
onoffon Εκκολαπτόμενο μέλος Ο onoffon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 265 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2010 στις 00:43 Ο onoffon έγραψε: #348 24-08-10 00:43 Αρχική Δημοσίευση από Civilara: Αυτό δεν είναι αλήθεια. Τουλάχιστον εμένα δε με γδύσανε ούτε κανέναν της σειράς μου. Click για ανάπτυξη... Ενας φιλος που πηγε αεροπορια φετος για την θητεια του τον γδυσανε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. onoffon Εκκολαπτόμενο μέλος Ο onoffon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 265 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2010 στις 00:44 Ο onoffon έγραψε: #349 24-08-10 00:44 Αρχική Δημοσίευση από akiroskirios: άτομα που πήγαν να δώσουν αθλήματα και να κάνουν εξετάσεις για αστυνομικές σχολές τα έγδυσαν...έλεος...πριν καν μπούνε...όχι πως είναι τπτ τρομερό αλλά κουβέντα να γίνεται... Click για ανάπτυξη... Φιλε υπαρχει λογος που το κανουν και τα εχουν μελετησει ολα...Αμα εχεις ενα προβλημα πχ με την υγεια σου και περασεις και γινεις πχ αστυνομικος και μετα παθεις κατι στην υγεια σου και δεν μπορεις να δουλεψεις τι θα σε πληρωνει το κρατος και εσυ θα καθεσε??Τα εχουν μελετησει ολα! Και ενταξη ειναι τρομερο...Δηλαδη αμα δεν περασεις τζαμπα ταλεπωρια...ασε που εγω μενω 500κμ μακρια απο αθηνα και για να κατσω να περασω τις προκαταρτικες εξετασεις χαλασα πανω απο 300ε για 3ης μερες...Ασε που μερικα παιδια τα κωβαν επειδη ηταν 1-2 κιλα παραπανω απο το οριο και τζαμπα καθοταν ξεβρακοτοι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evagreek Νεοφερμένο μέλος Η ευαγγελια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 58 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2010 στις 13:49 Η evagreek έγραψε: #350 24-08-10 13:49 στην αξιωματικων γινεσαι αξιωματικος..δε χρειαζεται να εισαι αστυνομικος για να περασεις..και ειναι 4 χρονια στην αθηνα. στην αστυφυλακων ειναι 2 χρονια.. η διαφορα ειναι προς το μισθο και το "αξιωμα" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. onoffon Εκκολαπτόμενο μέλος Ο onoffon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 265 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2010 στις 15:52 Ο onoffon έγραψε: #351 24-08-10 15:52 Αρχική Δημοσίευση από evagreek: στην αξιωματικων γινεσαι αξιωματικος..δε χρειαζεται να εισαι αστυνομικος για να περασεις..και ειναι 4 χρονια στην αθηνα. στην αστυφυλακων ειναι 2 χρονια.. η διαφορα ειναι προς το μισθο και το "αξιωμα" Click για ανάπτυξη... Μονο στο αξιωμα ειναι...στο μισθο πολυ ελαχιστα και ενας αστυφυλακας υπαρχει περιπτωση να παιρνει περισσοτερα λεφτα απο εναν αξιωματικο λογο του οτι παιρνει πολλα επιδοματα...Και ενας αξιωματικος ειναι συνηθως πισω απο ενα γραφειο...Τωρα με τα σημερινα δεδομενα δεν ξερω ακριβως πως ειναι (ΔΝΤ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kapoios93 Νεοφερμένο μέλος Ο kapoios93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2010 στις 22:23 Ο kapoios93: #352 24-08-10 22:23 μπορει να μου πει καποιος το ποσο της αμοιβης για ικαρων μηχανικους αεροσκαφων και οταν σπουδαζεις αλλα και μετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. margiannis Νεοφερμένο μέλος Ο margiannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Κίσσαμος (Χανιά). Έχει γράψει 7 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2010 στις 21:22 Ο margiannis: #353 26-08-10 21:22 Ρε παιδια να ρωτησω μηπως ξερει καποιος να απαντησει.Μηπως ξερουμε αν θα παρουν του χρονου νεους σπουδαστες στη σχολη Ιπταμενων Ραδιοναυτιλων και γενικα τι ξερουμε για τη σχολη αυτη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kapoios93 Νεοφερμένο μέλος Ο kapoios93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2010 στις 11:31 Ο kapoios93: #354 27-08-10 11:31 τι γνωριζεται για την ΣΥΔ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas (agia) Πολύ δραστήριο μέλος Ο kostas (agia) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 905 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2010 στις 23:07 Ο kostas (agia): #355 27-08-10 23:07 Margiannis η ΣΙΡ νομιζω μπαινει στα Μηχανογραφικα καθε 3 χρονια αν δεν κανω λαθος...Και περνουνε ελαχιστα ατομα!! Εγω που εδωσα φετος στα πσυχοτεκνικα κτλπ ηταν πολυ αυστηροι και σε ρωτουσαν δαφορα.Δεν αξιζει,υπαρχουν καλυτερες στρατιωτικες σχολες να περασεις. Εγω θα ηθελα να ρωτησω κατι. Περασα στη Σ.Μ.Υ.Ν ποτε πρεπει να παμε μεσα?? Θα μας καλεσουν οι ιδιοι απο τη σχολη? Αν ξερετε κατι και δεν σας κανει κοπο στειλτε μου ενα p.m Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mts_ Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Μαραθώνας (Αττική). Έχει γράψει 35 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:27 Ο mts_ έγραψε: #356 04-09-10 13:27 Έχει βγεί η ανακοίνωση για ΣΜΥΝ. Όσοι ενδιαφέρεστε μπείτε εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas (agia) Πολύ δραστήριο μέλος Ο kostas (agia) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 905 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:20 Ο kostas (agia): #357 04-09-10 20:20 Ναι επισης εχει κανει και ανακοινωσεις στην Ιστοσελιδα της Σχολης....!! Mts περασες ΣΜΥΝ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mts_ Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Μαραθώνας (Αττική). Έχει γράψει 35 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2010 στις 17:57 Ο mts_ έγραψε: #358 07-09-10 17:57 Όχι, Ικάρων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lazos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Lazos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 159 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:52 Ο Lazos έγραψε: #359 25-09-10 19:52 Παιδια να κανω μια ερωτηση ; ισως το θεμα να εχει ξανασυζητηθει αλλα.... Εκανα τρυπα στο αυτι σημερα! Πολυ ωραια δε λεω! αλλα αν θελησω να παω στρατιωτικα οικονομικα θα εχω προβλημα; εννοειτε οτι θα το βγαλω το σκουλαρικι στους ιατρικους ελεγχους και σε ολα αυτα. λετε να κοπω απο αυτο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. biou tsiou Νεοφερμένο μέλος Η biou tsiou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:02 Η biou tsiou: #360 25-09-10 21:02 Αρχική Δημοσίευση από Lazos: Παιδια να κανω μια ερωτηση ; ισως το θεμα να εχει ξανασυζητηθει αλλα.... Εκανα τρυπα στο αυτι σημερα! Πολυ ωραια δε λεω! αλλα αν θελησω να παω στρατιωτικα οικονομικα θα εχω προβλημα; εννοειτε οτι θα το βγαλω το σκουλαρικι στους ιατρικους ελεγχους και σε ολα αυτα. λετε να κοπω απο αυτο; Click για ανάπτυξη... ΄Οχι φίλε μου δεν κόβεσαι απ΄ το σκουλαρίκι, αλλά αν θες τη γνώμη μου( επειδή είμαι παθούσα), καλό είναι να μην το φοράς όταν θα εξεταστείς στις πκε γιατί μπορεί να "στην πουν"και βέβαια εάν περάσεις, απαγορεύεται να φοράς σκουλαρίκι στη σχολή! Σκουλαρίκι με στολή δεν επιτρέπεται, στην προσωπική σου ζωή όμως μπορείς να το φοράς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 25 Σεπτεμβρίου 2010 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 39 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: BillyTheKid mpamphs_sougias many of Filip psychoticwaltz g1ann0s Startx0 tomftw bibliofagos bkal1 ScarletFox 5070 kallikd Marianna.diamanti JC_APC elevag GeoCommand Steliosalm spring day Philologist Jim.ser Giii Scandal dragonite Superhuman alexandrahere mariliza8 Darkking angies Lathy Nick0007 stefan Viedo MarcoReus Marskr Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Civilara: Αυτό δεν είναι αλήθεια. Τουλάχιστον εμένα δε με γδύσανε ούτε κανέναν της σειράς μου. Click για ανάπτυξη... Ενας φιλος που πηγε αεροπορια φετος για την θητεια του τον γδυσανε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
onoffon Εκκολαπτόμενο μέλος Ο onoffon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 265 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2010 στις 00:44 Ο onoffon έγραψε: #349 24-08-10 00:44 Αρχική Δημοσίευση από akiroskirios: άτομα που πήγαν να δώσουν αθλήματα και να κάνουν εξετάσεις για αστυνομικές σχολές τα έγδυσαν...έλεος...πριν καν μπούνε...όχι πως είναι τπτ τρομερό αλλά κουβέντα να γίνεται... Click για ανάπτυξη... Φιλε υπαρχει λογος που το κανουν και τα εχουν μελετησει ολα...Αμα εχεις ενα προβλημα πχ με την υγεια σου και περασεις και γινεις πχ αστυνομικος και μετα παθεις κατι στην υγεια σου και δεν μπορεις να δουλεψεις τι θα σε πληρωνει το κρατος και εσυ θα καθεσε??Τα εχουν μελετησει ολα! Και ενταξη ειναι τρομερο...Δηλαδη αμα δεν περασεις τζαμπα ταλεπωρια...ασε που εγω μενω 500κμ μακρια απο αθηνα και για να κατσω να περασω τις προκαταρτικες εξετασεις χαλασα πανω απο 300ε για 3ης μερες...Ασε που μερικα παιδια τα κωβαν επειδη ηταν 1-2 κιλα παραπανω απο το οριο και τζαμπα καθοταν ξεβρακοτοι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evagreek Νεοφερμένο μέλος Η ευαγγελια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 58 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2010 στις 13:49 Η evagreek έγραψε: #350 24-08-10 13:49 στην αξιωματικων γινεσαι αξιωματικος..δε χρειαζεται να εισαι αστυνομικος για να περασεις..και ειναι 4 χρονια στην αθηνα. στην αστυφυλακων ειναι 2 χρονια.. η διαφορα ειναι προς το μισθο και το "αξιωμα" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. onoffon Εκκολαπτόμενο μέλος Ο onoffon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 265 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2010 στις 15:52 Ο onoffon έγραψε: #351 24-08-10 15:52 Αρχική Δημοσίευση από evagreek: στην αξιωματικων γινεσαι αξιωματικος..δε χρειαζεται να εισαι αστυνομικος για να περασεις..και ειναι 4 χρονια στην αθηνα. στην αστυφυλακων ειναι 2 χρονια.. η διαφορα ειναι προς το μισθο και το "αξιωμα" Click για ανάπτυξη... Μονο στο αξιωμα ειναι...στο μισθο πολυ ελαχιστα και ενας αστυφυλακας υπαρχει περιπτωση να παιρνει περισσοτερα λεφτα απο εναν αξιωματικο λογο του οτι παιρνει πολλα επιδοματα...Και ενας αξιωματικος ειναι συνηθως πισω απο ενα γραφειο...Τωρα με τα σημερινα δεδομενα δεν ξερω ακριβως πως ειναι (ΔΝΤ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kapoios93 Νεοφερμένο μέλος Ο kapoios93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2010 στις 22:23 Ο kapoios93: #352 24-08-10 22:23 μπορει να μου πει καποιος το ποσο της αμοιβης για ικαρων μηχανικους αεροσκαφων και οταν σπουδαζεις αλλα και μετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. margiannis Νεοφερμένο μέλος Ο margiannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Κίσσαμος (Χανιά). Έχει γράψει 7 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2010 στις 21:22 Ο margiannis: #353 26-08-10 21:22 Ρε παιδια να ρωτησω μηπως ξερει καποιος να απαντησει.Μηπως ξερουμε αν θα παρουν του χρονου νεους σπουδαστες στη σχολη Ιπταμενων Ραδιοναυτιλων και γενικα τι ξερουμε για τη σχολη αυτη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kapoios93 Νεοφερμένο μέλος Ο kapoios93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2010 στις 11:31 Ο kapoios93: #354 27-08-10 11:31 τι γνωριζεται για την ΣΥΔ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas (agia) Πολύ δραστήριο μέλος Ο kostas (agia) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 905 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2010 στις 23:07 Ο kostas (agia): #355 27-08-10 23:07 Margiannis η ΣΙΡ νομιζω μπαινει στα Μηχανογραφικα καθε 3 χρονια αν δεν κανω λαθος...Και περνουνε ελαχιστα ατομα!! Εγω που εδωσα φετος στα πσυχοτεκνικα κτλπ ηταν πολυ αυστηροι και σε ρωτουσαν δαφορα.Δεν αξιζει,υπαρχουν καλυτερες στρατιωτικες σχολες να περασεις. Εγω θα ηθελα να ρωτησω κατι. Περασα στη Σ.Μ.Υ.Ν ποτε πρεπει να παμε μεσα?? Θα μας καλεσουν οι ιδιοι απο τη σχολη? Αν ξερετε κατι και δεν σας κανει κοπο στειλτε μου ενα p.m Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mts_ Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Μαραθώνας (Αττική). Έχει γράψει 35 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:27 Ο mts_ έγραψε: #356 04-09-10 13:27 Έχει βγεί η ανακοίνωση για ΣΜΥΝ. Όσοι ενδιαφέρεστε μπείτε εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas (agia) Πολύ δραστήριο μέλος Ο kostas (agia) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 905 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:20 Ο kostas (agia): #357 04-09-10 20:20 Ναι επισης εχει κανει και ανακοινωσεις στην Ιστοσελιδα της Σχολης....!! Mts περασες ΣΜΥΝ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mts_ Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Μαραθώνας (Αττική). Έχει γράψει 35 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2010 στις 17:57 Ο mts_ έγραψε: #358 07-09-10 17:57 Όχι, Ικάρων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lazos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Lazos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 159 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:52 Ο Lazos έγραψε: #359 25-09-10 19:52 Παιδια να κανω μια ερωτηση ; ισως το θεμα να εχει ξανασυζητηθει αλλα.... Εκανα τρυπα στο αυτι σημερα! Πολυ ωραια δε λεω! αλλα αν θελησω να παω στρατιωτικα οικονομικα θα εχω προβλημα; εννοειτε οτι θα το βγαλω το σκουλαρικι στους ιατρικους ελεγχους και σε ολα αυτα. λετε να κοπω απο αυτο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. biou tsiou Νεοφερμένο μέλος Η biou tsiou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:02 Η biou tsiou: #360 25-09-10 21:02 Αρχική Δημοσίευση από Lazos: Παιδια να κανω μια ερωτηση ; ισως το θεμα να εχει ξανασυζητηθει αλλα.... Εκανα τρυπα στο αυτι σημερα! Πολυ ωραια δε λεω! αλλα αν θελησω να παω στρατιωτικα οικονομικα θα εχω προβλημα; εννοειτε οτι θα το βγαλω το σκουλαρικι στους ιατρικους ελεγχους και σε ολα αυτα. λετε να κοπω απο αυτο; Click για ανάπτυξη... ΄Οχι φίλε μου δεν κόβεσαι απ΄ το σκουλαρίκι, αλλά αν θες τη γνώμη μου( επειδή είμαι παθούσα), καλό είναι να μην το φοράς όταν θα εξεταστείς στις πκε γιατί μπορεί να "στην πουν"και βέβαια εάν περάσεις, απαγορεύεται να φοράς σκουλαρίκι στη σχολή! Σκουλαρίκι με στολή δεν επιτρέπεται, στην προσωπική σου ζωή όμως μπορείς να το φοράς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 25 Σεπτεμβρίου 2010 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 39 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: BillyTheKid mpamphs_sougias many of Filip psychoticwaltz g1ann0s Startx0 tomftw bibliofagos bkal1 ScarletFox 5070 kallikd Marianna.diamanti JC_APC elevag GeoCommand Steliosalm spring day Philologist Jim.ser Giii Scandal dragonite Superhuman alexandrahere mariliza8 Darkking angies Lathy Nick0007 stefan Viedo MarcoReus Marskr Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από akiroskirios: άτομα που πήγαν να δώσουν αθλήματα και να κάνουν εξετάσεις για αστυνομικές σχολές τα έγδυσαν...έλεος...πριν καν μπούνε...όχι πως είναι τπτ τρομερό αλλά κουβέντα να γίνεται... Click για ανάπτυξη... Φιλε υπαρχει λογος που το κανουν και τα εχουν μελετησει ολα...Αμα εχεις ενα προβλημα πχ με την υγεια σου και περασεις και γινεις πχ αστυνομικος και μετα παθεις κατι στην υγεια σου και δεν μπορεις να δουλεψεις τι θα σε πληρωνει το κρατος και εσυ θα καθεσε??Τα εχουν μελετησει ολα! Και ενταξη ειναι τρομερο...Δηλαδη αμα δεν περασεις τζαμπα ταλεπωρια...ασε που εγω μενω 500κμ μακρια απο αθηνα και για να κατσω να περασω τις προκαταρτικες εξετασεις χαλασα πανω απο 300ε για 3ης μερες...Ασε που μερικα παιδια τα κωβαν επειδη ηταν 1-2 κιλα παραπανω απο το οριο και τζαμπα καθοταν ξεβρακοτοι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evagreek Νεοφερμένο μέλος Η ευαγγελια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 58 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2010 στις 13:49 Η evagreek έγραψε: #350 24-08-10 13:49 στην αξιωματικων γινεσαι αξιωματικος..δε χρειαζεται να εισαι αστυνομικος για να περασεις..και ειναι 4 χρονια στην αθηνα. στην αστυφυλακων ειναι 2 χρονια.. η διαφορα ειναι προς το μισθο και το "αξιωμα" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. onoffon Εκκολαπτόμενο μέλος Ο onoffon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 265 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2010 στις 15:52 Ο onoffon έγραψε: #351 24-08-10 15:52 Αρχική Δημοσίευση από evagreek: στην αξιωματικων γινεσαι αξιωματικος..δε χρειαζεται να εισαι αστυνομικος για να περασεις..και ειναι 4 χρονια στην αθηνα. στην αστυφυλακων ειναι 2 χρονια.. η διαφορα ειναι προς το μισθο και το "αξιωμα" Click για ανάπτυξη... Μονο στο αξιωμα ειναι...στο μισθο πολυ ελαχιστα και ενας αστυφυλακας υπαρχει περιπτωση να παιρνει περισσοτερα λεφτα απο εναν αξιωματικο λογο του οτι παιρνει πολλα επιδοματα...Και ενας αξιωματικος ειναι συνηθως πισω απο ενα γραφειο...Τωρα με τα σημερινα δεδομενα δεν ξερω ακριβως πως ειναι (ΔΝΤ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kapoios93 Νεοφερμένο μέλος Ο kapoios93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2010 στις 22:23 Ο kapoios93: #352 24-08-10 22:23 μπορει να μου πει καποιος το ποσο της αμοιβης για ικαρων μηχανικους αεροσκαφων και οταν σπουδαζεις αλλα και μετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. margiannis Νεοφερμένο μέλος Ο margiannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Κίσσαμος (Χανιά). Έχει γράψει 7 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2010 στις 21:22 Ο margiannis: #353 26-08-10 21:22 Ρε παιδια να ρωτησω μηπως ξερει καποιος να απαντησει.Μηπως ξερουμε αν θα παρουν του χρονου νεους σπουδαστες στη σχολη Ιπταμενων Ραδιοναυτιλων και γενικα τι ξερουμε για τη σχολη αυτη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kapoios93 Νεοφερμένο μέλος Ο kapoios93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2010 στις 11:31 Ο kapoios93: #354 27-08-10 11:31 τι γνωριζεται για την ΣΥΔ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas (agia) Πολύ δραστήριο μέλος Ο kostas (agia) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 905 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2010 στις 23:07 Ο kostas (agia): #355 27-08-10 23:07 Margiannis η ΣΙΡ νομιζω μπαινει στα Μηχανογραφικα καθε 3 χρονια αν δεν κανω λαθος...Και περνουνε ελαχιστα ατομα!! Εγω που εδωσα φετος στα πσυχοτεκνικα κτλπ ηταν πολυ αυστηροι και σε ρωτουσαν δαφορα.Δεν αξιζει,υπαρχουν καλυτερες στρατιωτικες σχολες να περασεις. Εγω θα ηθελα να ρωτησω κατι. Περασα στη Σ.Μ.Υ.Ν ποτε πρεπει να παμε μεσα?? Θα μας καλεσουν οι ιδιοι απο τη σχολη? Αν ξερετε κατι και δεν σας κανει κοπο στειλτε μου ενα p.m Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mts_ Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Μαραθώνας (Αττική). Έχει γράψει 35 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:27 Ο mts_ έγραψε: #356 04-09-10 13:27 Έχει βγεί η ανακοίνωση για ΣΜΥΝ. Όσοι ενδιαφέρεστε μπείτε εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas (agia) Πολύ δραστήριο μέλος Ο kostas (agia) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 905 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:20 Ο kostas (agia): #357 04-09-10 20:20 Ναι επισης εχει κανει και ανακοινωσεις στην Ιστοσελιδα της Σχολης....!! Mts περασες ΣΜΥΝ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mts_ Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Μαραθώνας (Αττική). Έχει γράψει 35 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2010 στις 17:57 Ο mts_ έγραψε: #358 07-09-10 17:57 Όχι, Ικάρων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lazos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Lazos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 159 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:52 Ο Lazos έγραψε: #359 25-09-10 19:52 Παιδια να κανω μια ερωτηση ; ισως το θεμα να εχει ξανασυζητηθει αλλα.... Εκανα τρυπα στο αυτι σημερα! Πολυ ωραια δε λεω! αλλα αν θελησω να παω στρατιωτικα οικονομικα θα εχω προβλημα; εννοειτε οτι θα το βγαλω το σκουλαρικι στους ιατρικους ελεγχους και σε ολα αυτα. λετε να κοπω απο αυτο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. biou tsiou Νεοφερμένο μέλος Η biou tsiou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:02 Η biou tsiou: #360 25-09-10 21:02 Αρχική Δημοσίευση από Lazos: Παιδια να κανω μια ερωτηση ; ισως το θεμα να εχει ξανασυζητηθει αλλα.... Εκανα τρυπα στο αυτι σημερα! Πολυ ωραια δε λεω! αλλα αν θελησω να παω στρατιωτικα οικονομικα θα εχω προβλημα; εννοειτε οτι θα το βγαλω το σκουλαρικι στους ιατρικους ελεγχους και σε ολα αυτα. λετε να κοπω απο αυτο; Click για ανάπτυξη... ΄Οχι φίλε μου δεν κόβεσαι απ΄ το σκουλαρίκι, αλλά αν θες τη γνώμη μου( επειδή είμαι παθούσα), καλό είναι να μην το φοράς όταν θα εξεταστείς στις πκε γιατί μπορεί να "στην πουν"και βέβαια εάν περάσεις, απαγορεύεται να φοράς σκουλαρίκι στη σχολή! Σκουλαρίκι με στολή δεν επιτρέπεται, στην προσωπική σου ζωή όμως μπορείς να το φοράς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 25 Σεπτεμβρίου 2010 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 39 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: BillyTheKid mpamphs_sougias many of Filip psychoticwaltz g1ann0s Startx0 tomftw bibliofagos bkal1 ScarletFox 5070 kallikd Marianna.diamanti JC_APC elevag GeoCommand Steliosalm spring day Philologist Jim.ser Giii Scandal dragonite Superhuman alexandrahere mariliza8 Darkking angies Lathy Nick0007 stefan Viedo MarcoReus Marskr Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
στην αξιωματικων γινεσαι αξιωματικος..δε χρειαζεται να εισαι αστυνομικος για να περασεις..και ειναι 4 χρονια στην αθηνα. στην αστυφυλακων ειναι 2 χρονια.. η διαφορα ειναι προς το μισθο και το "αξιωμα" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
onoffon Εκκολαπτόμενο μέλος Ο onoffon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 265 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2010 στις 15:52 Ο onoffon έγραψε: #351 24-08-10 15:52 Αρχική Δημοσίευση από evagreek: στην αξιωματικων γινεσαι αξιωματικος..δε χρειαζεται να εισαι αστυνομικος για να περασεις..και ειναι 4 χρονια στην αθηνα. στην αστυφυλακων ειναι 2 χρονια.. η διαφορα ειναι προς το μισθο και το "αξιωμα" Click για ανάπτυξη... Μονο στο αξιωμα ειναι...στο μισθο πολυ ελαχιστα και ενας αστυφυλακας υπαρχει περιπτωση να παιρνει περισσοτερα λεφτα απο εναν αξιωματικο λογο του οτι παιρνει πολλα επιδοματα...Και ενας αξιωματικος ειναι συνηθως πισω απο ενα γραφειο...Τωρα με τα σημερινα δεδομενα δεν ξερω ακριβως πως ειναι (ΔΝΤ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kapoios93 Νεοφερμένο μέλος Ο kapoios93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2010 στις 22:23 Ο kapoios93: #352 24-08-10 22:23 μπορει να μου πει καποιος το ποσο της αμοιβης για ικαρων μηχανικους αεροσκαφων και οταν σπουδαζεις αλλα και μετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. margiannis Νεοφερμένο μέλος Ο margiannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Κίσσαμος (Χανιά). Έχει γράψει 7 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2010 στις 21:22 Ο margiannis: #353 26-08-10 21:22 Ρε παιδια να ρωτησω μηπως ξερει καποιος να απαντησει.Μηπως ξερουμε αν θα παρουν του χρονου νεους σπουδαστες στη σχολη Ιπταμενων Ραδιοναυτιλων και γενικα τι ξερουμε για τη σχολη αυτη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kapoios93 Νεοφερμένο μέλος Ο kapoios93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2010 στις 11:31 Ο kapoios93: #354 27-08-10 11:31 τι γνωριζεται για την ΣΥΔ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas (agia) Πολύ δραστήριο μέλος Ο kostas (agia) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 905 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2010 στις 23:07 Ο kostas (agia): #355 27-08-10 23:07 Margiannis η ΣΙΡ νομιζω μπαινει στα Μηχανογραφικα καθε 3 χρονια αν δεν κανω λαθος...Και περνουνε ελαχιστα ατομα!! Εγω που εδωσα φετος στα πσυχοτεκνικα κτλπ ηταν πολυ αυστηροι και σε ρωτουσαν δαφορα.Δεν αξιζει,υπαρχουν καλυτερες στρατιωτικες σχολες να περασεις. Εγω θα ηθελα να ρωτησω κατι. Περασα στη Σ.Μ.Υ.Ν ποτε πρεπει να παμε μεσα?? Θα μας καλεσουν οι ιδιοι απο τη σχολη? Αν ξερετε κατι και δεν σας κανει κοπο στειλτε μου ενα p.m Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mts_ Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Μαραθώνας (Αττική). Έχει γράψει 35 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:27 Ο mts_ έγραψε: #356 04-09-10 13:27 Έχει βγεί η ανακοίνωση για ΣΜΥΝ. Όσοι ενδιαφέρεστε μπείτε εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas (agia) Πολύ δραστήριο μέλος Ο kostas (agia) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 905 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:20 Ο kostas (agia): #357 04-09-10 20:20 Ναι επισης εχει κανει και ανακοινωσεις στην Ιστοσελιδα της Σχολης....!! Mts περασες ΣΜΥΝ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mts_ Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Μαραθώνας (Αττική). Έχει γράψει 35 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2010 στις 17:57 Ο mts_ έγραψε: #358 07-09-10 17:57 Όχι, Ικάρων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lazos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Lazos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 159 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:52 Ο Lazos έγραψε: #359 25-09-10 19:52 Παιδια να κανω μια ερωτηση ; ισως το θεμα να εχει ξανασυζητηθει αλλα.... Εκανα τρυπα στο αυτι σημερα! Πολυ ωραια δε λεω! αλλα αν θελησω να παω στρατιωτικα οικονομικα θα εχω προβλημα; εννοειτε οτι θα το βγαλω το σκουλαρικι στους ιατρικους ελεγχους και σε ολα αυτα. λετε να κοπω απο αυτο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. biou tsiou Νεοφερμένο μέλος Η biou tsiou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:02 Η biou tsiou: #360 25-09-10 21:02 Αρχική Δημοσίευση από Lazos: Παιδια να κανω μια ερωτηση ; ισως το θεμα να εχει ξανασυζητηθει αλλα.... Εκανα τρυπα στο αυτι σημερα! Πολυ ωραια δε λεω! αλλα αν θελησω να παω στρατιωτικα οικονομικα θα εχω προβλημα; εννοειτε οτι θα το βγαλω το σκουλαρικι στους ιατρικους ελεγχους και σε ολα αυτα. λετε να κοπω απο αυτο; Click για ανάπτυξη... ΄Οχι φίλε μου δεν κόβεσαι απ΄ το σκουλαρίκι, αλλά αν θες τη γνώμη μου( επειδή είμαι παθούσα), καλό είναι να μην το φοράς όταν θα εξεταστείς στις πκε γιατί μπορεί να "στην πουν"και βέβαια εάν περάσεις, απαγορεύεται να φοράς σκουλαρίκι στη σχολή! Σκουλαρίκι με στολή δεν επιτρέπεται, στην προσωπική σου ζωή όμως μπορείς να το φοράς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 25 Σεπτεμβρίου 2010 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 39 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: BillyTheKid mpamphs_sougias many of Filip psychoticwaltz g1ann0s Startx0 tomftw bibliofagos bkal1 ScarletFox 5070 kallikd Marianna.diamanti JC_APC elevag GeoCommand Steliosalm spring day Philologist Jim.ser Giii Scandal dragonite Superhuman alexandrahere mariliza8 Darkking angies Lathy Nick0007 stefan Viedo MarcoReus Marskr Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από evagreek: στην αξιωματικων γινεσαι αξιωματικος..δε χρειαζεται να εισαι αστυνομικος για να περασεις..και ειναι 4 χρονια στην αθηνα. στην αστυφυλακων ειναι 2 χρονια.. η διαφορα ειναι προς το μισθο και το "αξιωμα" Click για ανάπτυξη... Μονο στο αξιωμα ειναι...στο μισθο πολυ ελαχιστα και ενας αστυφυλακας υπαρχει περιπτωση να παιρνει περισσοτερα λεφτα απο εναν αξιωματικο λογο του οτι παιρνει πολλα επιδοματα...Και ενας αξιωματικος ειναι συνηθως πισω απο ενα γραφειο...Τωρα με τα σημερινα δεδομενα δεν ξερω ακριβως πως ειναι (ΔΝΤ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kapoios93 Νεοφερμένο μέλος Ο kapoios93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2010 στις 22:23 Ο kapoios93: #352 24-08-10 22:23 μπορει να μου πει καποιος το ποσο της αμοιβης για ικαρων μηχανικους αεροσκαφων και οταν σπουδαζεις αλλα και μετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. margiannis Νεοφερμένο μέλος Ο margiannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Κίσσαμος (Χανιά). Έχει γράψει 7 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2010 στις 21:22 Ο margiannis: #353 26-08-10 21:22 Ρε παιδια να ρωτησω μηπως ξερει καποιος να απαντησει.Μηπως ξερουμε αν θα παρουν του χρονου νεους σπουδαστες στη σχολη Ιπταμενων Ραδιοναυτιλων και γενικα τι ξερουμε για τη σχολη αυτη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kapoios93 Νεοφερμένο μέλος Ο kapoios93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2010 στις 11:31 Ο kapoios93: #354 27-08-10 11:31 τι γνωριζεται για την ΣΥΔ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas (agia) Πολύ δραστήριο μέλος Ο kostas (agia) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 905 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2010 στις 23:07 Ο kostas (agia): #355 27-08-10 23:07 Margiannis η ΣΙΡ νομιζω μπαινει στα Μηχανογραφικα καθε 3 χρονια αν δεν κανω λαθος...Και περνουνε ελαχιστα ατομα!! Εγω που εδωσα φετος στα πσυχοτεκνικα κτλπ ηταν πολυ αυστηροι και σε ρωτουσαν δαφορα.Δεν αξιζει,υπαρχουν καλυτερες στρατιωτικες σχολες να περασεις. Εγω θα ηθελα να ρωτησω κατι. Περασα στη Σ.Μ.Υ.Ν ποτε πρεπει να παμε μεσα?? Θα μας καλεσουν οι ιδιοι απο τη σχολη? Αν ξερετε κατι και δεν σας κανει κοπο στειλτε μου ενα p.m Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mts_ Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Μαραθώνας (Αττική). Έχει γράψει 35 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:27 Ο mts_ έγραψε: #356 04-09-10 13:27 Έχει βγεί η ανακοίνωση για ΣΜΥΝ. Όσοι ενδιαφέρεστε μπείτε εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas (agia) Πολύ δραστήριο μέλος Ο kostas (agia) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 905 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:20 Ο kostas (agia): #357 04-09-10 20:20 Ναι επισης εχει κανει και ανακοινωσεις στην Ιστοσελιδα της Σχολης....!! Mts περασες ΣΜΥΝ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mts_ Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Μαραθώνας (Αττική). Έχει γράψει 35 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2010 στις 17:57 Ο mts_ έγραψε: #358 07-09-10 17:57 Όχι, Ικάρων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lazos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Lazos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 159 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:52 Ο Lazos έγραψε: #359 25-09-10 19:52 Παιδια να κανω μια ερωτηση ; ισως το θεμα να εχει ξανασυζητηθει αλλα.... Εκανα τρυπα στο αυτι σημερα! Πολυ ωραια δε λεω! αλλα αν θελησω να παω στρατιωτικα οικονομικα θα εχω προβλημα; εννοειτε οτι θα το βγαλω το σκουλαρικι στους ιατρικους ελεγχους και σε ολα αυτα. λετε να κοπω απο αυτο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. biou tsiou Νεοφερμένο μέλος Η biou tsiou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:02 Η biou tsiou: #360 25-09-10 21:02 Αρχική Δημοσίευση από Lazos: Παιδια να κανω μια ερωτηση ; ισως το θεμα να εχει ξανασυζητηθει αλλα.... Εκανα τρυπα στο αυτι σημερα! Πολυ ωραια δε λεω! αλλα αν θελησω να παω στρατιωτικα οικονομικα θα εχω προβλημα; εννοειτε οτι θα το βγαλω το σκουλαρικι στους ιατρικους ελεγχους και σε ολα αυτα. λετε να κοπω απο αυτο; Click για ανάπτυξη... ΄Οχι φίλε μου δεν κόβεσαι απ΄ το σκουλαρίκι, αλλά αν θες τη γνώμη μου( επειδή είμαι παθούσα), καλό είναι να μην το φοράς όταν θα εξεταστείς στις πκε γιατί μπορεί να "στην πουν"και βέβαια εάν περάσεις, απαγορεύεται να φοράς σκουλαρίκι στη σχολή! Σκουλαρίκι με στολή δεν επιτρέπεται, στην προσωπική σου ζωή όμως μπορείς να το φοράς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 25 Σεπτεμβρίου 2010 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 39 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: BillyTheKid mpamphs_sougias many of Filip psychoticwaltz g1ann0s Startx0 tomftw bibliofagos bkal1 ScarletFox 5070 kallikd Marianna.diamanti JC_APC elevag GeoCommand Steliosalm spring day Philologist Jim.ser Giii Scandal dragonite Superhuman alexandrahere mariliza8 Darkking angies Lathy Nick0007 stefan Viedo MarcoReus Marskr Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
μπορει να μου πει καποιος το ποσο της αμοιβης για ικαρων μηχανικους αεροσκαφων και οταν σπουδαζεις αλλα και μετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
margiannis Νεοφερμένο μέλος Ο margiannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Κίσσαμος (Χανιά). Έχει γράψει 7 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2010 στις 21:22 Ο margiannis: #353 26-08-10 21:22 Ρε παιδια να ρωτησω μηπως ξερει καποιος να απαντησει.Μηπως ξερουμε αν θα παρουν του χρονου νεους σπουδαστες στη σχολη Ιπταμενων Ραδιοναυτιλων και γενικα τι ξερουμε για τη σχολη αυτη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kapoios93 Νεοφερμένο μέλος Ο kapoios93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2010 στις 11:31 Ο kapoios93: #354 27-08-10 11:31 τι γνωριζεται για την ΣΥΔ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas (agia) Πολύ δραστήριο μέλος Ο kostas (agia) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 905 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2010 στις 23:07 Ο kostas (agia): #355 27-08-10 23:07 Margiannis η ΣΙΡ νομιζω μπαινει στα Μηχανογραφικα καθε 3 χρονια αν δεν κανω λαθος...Και περνουνε ελαχιστα ατομα!! Εγω που εδωσα φετος στα πσυχοτεκνικα κτλπ ηταν πολυ αυστηροι και σε ρωτουσαν δαφορα.Δεν αξιζει,υπαρχουν καλυτερες στρατιωτικες σχολες να περασεις. Εγω θα ηθελα να ρωτησω κατι. Περασα στη Σ.Μ.Υ.Ν ποτε πρεπει να παμε μεσα?? Θα μας καλεσουν οι ιδιοι απο τη σχολη? Αν ξερετε κατι και δεν σας κανει κοπο στειλτε μου ενα p.m Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mts_ Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Μαραθώνας (Αττική). Έχει γράψει 35 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:27 Ο mts_ έγραψε: #356 04-09-10 13:27 Έχει βγεί η ανακοίνωση για ΣΜΥΝ. Όσοι ενδιαφέρεστε μπείτε εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas (agia) Πολύ δραστήριο μέλος Ο kostas (agia) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 905 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:20 Ο kostas (agia): #357 04-09-10 20:20 Ναι επισης εχει κανει και ανακοινωσεις στην Ιστοσελιδα της Σχολης....!! Mts περασες ΣΜΥΝ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mts_ Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Μαραθώνας (Αττική). Έχει γράψει 35 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2010 στις 17:57 Ο mts_ έγραψε: #358 07-09-10 17:57 Όχι, Ικάρων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lazos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Lazos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 159 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:52 Ο Lazos έγραψε: #359 25-09-10 19:52 Παιδια να κανω μια ερωτηση ; ισως το θεμα να εχει ξανασυζητηθει αλλα.... Εκανα τρυπα στο αυτι σημερα! Πολυ ωραια δε λεω! αλλα αν θελησω να παω στρατιωτικα οικονομικα θα εχω προβλημα; εννοειτε οτι θα το βγαλω το σκουλαρικι στους ιατρικους ελεγχους και σε ολα αυτα. λετε να κοπω απο αυτο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. biou tsiou Νεοφερμένο μέλος Η biou tsiou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:02 Η biou tsiou: #360 25-09-10 21:02 Αρχική Δημοσίευση από Lazos: Παιδια να κανω μια ερωτηση ; ισως το θεμα να εχει ξανασυζητηθει αλλα.... Εκανα τρυπα στο αυτι σημερα! Πολυ ωραια δε λεω! αλλα αν θελησω να παω στρατιωτικα οικονομικα θα εχω προβλημα; εννοειτε οτι θα το βγαλω το σκουλαρικι στους ιατρικους ελεγχους και σε ολα αυτα. λετε να κοπω απο αυτο; Click για ανάπτυξη... ΄Οχι φίλε μου δεν κόβεσαι απ΄ το σκουλαρίκι, αλλά αν θες τη γνώμη μου( επειδή είμαι παθούσα), καλό είναι να μην το φοράς όταν θα εξεταστείς στις πκε γιατί μπορεί να "στην πουν"και βέβαια εάν περάσεις, απαγορεύεται να φοράς σκουλαρίκι στη σχολή! Σκουλαρίκι με στολή δεν επιτρέπεται, στην προσωπική σου ζωή όμως μπορείς να το φοράς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 25 Σεπτεμβρίου 2010 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 39 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: BillyTheKid mpamphs_sougias many of Filip psychoticwaltz g1ann0s Startx0 tomftw bibliofagos bkal1 ScarletFox 5070 kallikd Marianna.diamanti JC_APC elevag GeoCommand Steliosalm spring day Philologist Jim.ser Giii Scandal dragonite Superhuman alexandrahere mariliza8 Darkking angies Lathy Nick0007 stefan Viedo MarcoReus Marskr Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ρε παιδια να ρωτησω μηπως ξερει καποιος να απαντησει.Μηπως ξερουμε αν θα παρουν του χρονου νεους σπουδαστες στη σχολη Ιπταμενων Ραδιοναυτιλων και γενικα τι ξερουμε για τη σχολη αυτη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kapoios93 Νεοφερμένο μέλος Ο kapoios93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2010 στις 11:31 Ο kapoios93: #354 27-08-10 11:31 τι γνωριζεται για την ΣΥΔ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas (agia) Πολύ δραστήριο μέλος Ο kostas (agia) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 905 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2010 στις 23:07 Ο kostas (agia): #355 27-08-10 23:07 Margiannis η ΣΙΡ νομιζω μπαινει στα Μηχανογραφικα καθε 3 χρονια αν δεν κανω λαθος...Και περνουνε ελαχιστα ατομα!! Εγω που εδωσα φετος στα πσυχοτεκνικα κτλπ ηταν πολυ αυστηροι και σε ρωτουσαν δαφορα.Δεν αξιζει,υπαρχουν καλυτερες στρατιωτικες σχολες να περασεις. Εγω θα ηθελα να ρωτησω κατι. Περασα στη Σ.Μ.Υ.Ν ποτε πρεπει να παμε μεσα?? Θα μας καλεσουν οι ιδιοι απο τη σχολη? Αν ξερετε κατι και δεν σας κανει κοπο στειλτε μου ενα p.m Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mts_ Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Μαραθώνας (Αττική). Έχει γράψει 35 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:27 Ο mts_ έγραψε: #356 04-09-10 13:27 Έχει βγεί η ανακοίνωση για ΣΜΥΝ. Όσοι ενδιαφέρεστε μπείτε εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas (agia) Πολύ δραστήριο μέλος Ο kostas (agia) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 905 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:20 Ο kostas (agia): #357 04-09-10 20:20 Ναι επισης εχει κανει και ανακοινωσεις στην Ιστοσελιδα της Σχολης....!! Mts περασες ΣΜΥΝ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mts_ Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Μαραθώνας (Αττική). Έχει γράψει 35 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2010 στις 17:57 Ο mts_ έγραψε: #358 07-09-10 17:57 Όχι, Ικάρων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lazos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Lazos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 159 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:52 Ο Lazos έγραψε: #359 25-09-10 19:52 Παιδια να κανω μια ερωτηση ; ισως το θεμα να εχει ξανασυζητηθει αλλα.... Εκανα τρυπα στο αυτι σημερα! Πολυ ωραια δε λεω! αλλα αν θελησω να παω στρατιωτικα οικονομικα θα εχω προβλημα; εννοειτε οτι θα το βγαλω το σκουλαρικι στους ιατρικους ελεγχους και σε ολα αυτα. λετε να κοπω απο αυτο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. biou tsiou Νεοφερμένο μέλος Η biou tsiou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:02 Η biou tsiou: #360 25-09-10 21:02 Αρχική Δημοσίευση από Lazos: Παιδια να κανω μια ερωτηση ; ισως το θεμα να εχει ξανασυζητηθει αλλα.... Εκανα τρυπα στο αυτι σημερα! Πολυ ωραια δε λεω! αλλα αν θελησω να παω στρατιωτικα οικονομικα θα εχω προβλημα; εννοειτε οτι θα το βγαλω το σκουλαρικι στους ιατρικους ελεγχους και σε ολα αυτα. λετε να κοπω απο αυτο; Click για ανάπτυξη... ΄Οχι φίλε μου δεν κόβεσαι απ΄ το σκουλαρίκι, αλλά αν θες τη γνώμη μου( επειδή είμαι παθούσα), καλό είναι να μην το φοράς όταν θα εξεταστείς στις πκε γιατί μπορεί να "στην πουν"και βέβαια εάν περάσεις, απαγορεύεται να φοράς σκουλαρίκι στη σχολή! Σκουλαρίκι με στολή δεν επιτρέπεται, στην προσωπική σου ζωή όμως μπορείς να το φοράς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 25 Σεπτεμβρίου 2010 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 39 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: BillyTheKid mpamphs_sougias many of Filip psychoticwaltz g1ann0s Startx0 tomftw bibliofagos bkal1 ScarletFox 5070 kallikd Marianna.diamanti JC_APC elevag GeoCommand Steliosalm spring day Philologist Jim.ser Giii Scandal dragonite Superhuman alexandrahere mariliza8 Darkking angies Lathy Nick0007 stefan Viedo MarcoReus Marskr Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
τι γνωριζεται για την ΣΥΔ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kostas (agia) Πολύ δραστήριο μέλος Ο kostas (agia) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 905 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2010 στις 23:07 Ο kostas (agia): #355 27-08-10 23:07 Margiannis η ΣΙΡ νομιζω μπαινει στα Μηχανογραφικα καθε 3 χρονια αν δεν κανω λαθος...Και περνουνε ελαχιστα ατομα!! Εγω που εδωσα φετος στα πσυχοτεκνικα κτλπ ηταν πολυ αυστηροι και σε ρωτουσαν δαφορα.Δεν αξιζει,υπαρχουν καλυτερες στρατιωτικες σχολες να περασεις. Εγω θα ηθελα να ρωτησω κατι. Περασα στη Σ.Μ.Υ.Ν ποτε πρεπει να παμε μεσα?? Θα μας καλεσουν οι ιδιοι απο τη σχολη? Αν ξερετε κατι και δεν σας κανει κοπο στειλτε μου ενα p.m Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mts_ Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Μαραθώνας (Αττική). Έχει γράψει 35 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:27 Ο mts_ έγραψε: #356 04-09-10 13:27 Έχει βγεί η ανακοίνωση για ΣΜΥΝ. Όσοι ενδιαφέρεστε μπείτε εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas (agia) Πολύ δραστήριο μέλος Ο kostas (agia) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 905 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:20 Ο kostas (agia): #357 04-09-10 20:20 Ναι επισης εχει κανει και ανακοινωσεις στην Ιστοσελιδα της Σχολης....!! Mts περασες ΣΜΥΝ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mts_ Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Μαραθώνας (Αττική). Έχει γράψει 35 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2010 στις 17:57 Ο mts_ έγραψε: #358 07-09-10 17:57 Όχι, Ικάρων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lazos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Lazos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 159 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:52 Ο Lazos έγραψε: #359 25-09-10 19:52 Παιδια να κανω μια ερωτηση ; ισως το θεμα να εχει ξανασυζητηθει αλλα.... Εκανα τρυπα στο αυτι σημερα! Πολυ ωραια δε λεω! αλλα αν θελησω να παω στρατιωτικα οικονομικα θα εχω προβλημα; εννοειτε οτι θα το βγαλω το σκουλαρικι στους ιατρικους ελεγχους και σε ολα αυτα. λετε να κοπω απο αυτο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. biou tsiou Νεοφερμένο μέλος Η biou tsiou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:02 Η biou tsiou: #360 25-09-10 21:02 Αρχική Δημοσίευση από Lazos: Παιδια να κανω μια ερωτηση ; ισως το θεμα να εχει ξανασυζητηθει αλλα.... Εκανα τρυπα στο αυτι σημερα! Πολυ ωραια δε λεω! αλλα αν θελησω να παω στρατιωτικα οικονομικα θα εχω προβλημα; εννοειτε οτι θα το βγαλω το σκουλαρικι στους ιατρικους ελεγχους και σε ολα αυτα. λετε να κοπω απο αυτο; Click για ανάπτυξη... ΄Οχι φίλε μου δεν κόβεσαι απ΄ το σκουλαρίκι, αλλά αν θες τη γνώμη μου( επειδή είμαι παθούσα), καλό είναι να μην το φοράς όταν θα εξεταστείς στις πκε γιατί μπορεί να "στην πουν"και βέβαια εάν περάσεις, απαγορεύεται να φοράς σκουλαρίκι στη σχολή! Σκουλαρίκι με στολή δεν επιτρέπεται, στην προσωπική σου ζωή όμως μπορείς να το φοράς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 25 Σεπτεμβρίου 2010 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 39 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: BillyTheKid mpamphs_sougias many of Filip psychoticwaltz g1ann0s Startx0 tomftw bibliofagos bkal1 ScarletFox 5070 kallikd Marianna.diamanti JC_APC elevag GeoCommand Steliosalm spring day Philologist Jim.ser Giii Scandal dragonite Superhuman alexandrahere mariliza8 Darkking angies Lathy Nick0007 stefan Viedo MarcoReus Marskr Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Margiannis η ΣΙΡ νομιζω μπαινει στα Μηχανογραφικα καθε 3 χρονια αν δεν κανω λαθος...Και περνουνε ελαχιστα ατομα!! Εγω που εδωσα φετος στα πσυχοτεκνικα κτλπ ηταν πολυ αυστηροι και σε ρωτουσαν δαφορα.Δεν αξιζει,υπαρχουν καλυτερες στρατιωτικες σχολες να περασεις. Εγω θα ηθελα να ρωτησω κατι. Περασα στη Σ.Μ.Υ.Ν ποτε πρεπει να παμε μεσα?? Θα μας καλεσουν οι ιδιοι απο τη σχολη? Αν ξερετε κατι και δεν σας κανει κοπο στειλτε μου ενα p.m Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mts_ Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Μαραθώνας (Αττική). Έχει γράψει 35 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2010 στις 13:27 Ο mts_ έγραψε: #356 04-09-10 13:27 Έχει βγεί η ανακοίνωση για ΣΜΥΝ. Όσοι ενδιαφέρεστε μπείτε εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas (agia) Πολύ δραστήριο μέλος Ο kostas (agia) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 905 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:20 Ο kostas (agia): #357 04-09-10 20:20 Ναι επισης εχει κανει και ανακοινωσεις στην Ιστοσελιδα της Σχολης....!! Mts περασες ΣΜΥΝ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mts_ Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Μαραθώνας (Αττική). Έχει γράψει 35 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2010 στις 17:57 Ο mts_ έγραψε: #358 07-09-10 17:57 Όχι, Ικάρων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lazos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Lazos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 159 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:52 Ο Lazos έγραψε: #359 25-09-10 19:52 Παιδια να κανω μια ερωτηση ; ισως το θεμα να εχει ξανασυζητηθει αλλα.... Εκανα τρυπα στο αυτι σημερα! Πολυ ωραια δε λεω! αλλα αν θελησω να παω στρατιωτικα οικονομικα θα εχω προβλημα; εννοειτε οτι θα το βγαλω το σκουλαρικι στους ιατρικους ελεγχους και σε ολα αυτα. λετε να κοπω απο αυτο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. biou tsiou Νεοφερμένο μέλος Η biou tsiou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:02 Η biou tsiou: #360 25-09-10 21:02 Αρχική Δημοσίευση από Lazos: Παιδια να κανω μια ερωτηση ; ισως το θεμα να εχει ξανασυζητηθει αλλα.... Εκανα τρυπα στο αυτι σημερα! Πολυ ωραια δε λεω! αλλα αν θελησω να παω στρατιωτικα οικονομικα θα εχω προβλημα; εννοειτε οτι θα το βγαλω το σκουλαρικι στους ιατρικους ελεγχους και σε ολα αυτα. λετε να κοπω απο αυτο; Click για ανάπτυξη... ΄Οχι φίλε μου δεν κόβεσαι απ΄ το σκουλαρίκι, αλλά αν θες τη γνώμη μου( επειδή είμαι παθούσα), καλό είναι να μην το φοράς όταν θα εξεταστείς στις πκε γιατί μπορεί να "στην πουν"και βέβαια εάν περάσεις, απαγορεύεται να φοράς σκουλαρίκι στη σχολή! Σκουλαρίκι με στολή δεν επιτρέπεται, στην προσωπική σου ζωή όμως μπορείς να το φοράς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 25 Σεπτεμβρίου 2010 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 39 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: BillyTheKid mpamphs_sougias many of Filip psychoticwaltz g1ann0s Startx0 tomftw bibliofagos bkal1 ScarletFox 5070 kallikd Marianna.diamanti JC_APC elevag GeoCommand Steliosalm spring day Philologist Jim.ser Giii Scandal dragonite Superhuman alexandrahere mariliza8 Darkking angies Lathy Nick0007 stefan Viedo MarcoReus Marskr Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Έχει βγεί η ανακοίνωση για ΣΜΥΝ. Όσοι ενδιαφέρεστε μπείτε εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kostas (agia) Πολύ δραστήριο μέλος Ο kostas (agia) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 905 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:20 Ο kostas (agia): #357 04-09-10 20:20 Ναι επισης εχει κανει και ανακοινωσεις στην Ιστοσελιδα της Σχολης....!! Mts περασες ΣΜΥΝ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mts_ Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Μαραθώνας (Αττική). Έχει γράψει 35 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2010 στις 17:57 Ο mts_ έγραψε: #358 07-09-10 17:57 Όχι, Ικάρων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lazos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Lazos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 159 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:52 Ο Lazos έγραψε: #359 25-09-10 19:52 Παιδια να κανω μια ερωτηση ; ισως το θεμα να εχει ξανασυζητηθει αλλα.... Εκανα τρυπα στο αυτι σημερα! Πολυ ωραια δε λεω! αλλα αν θελησω να παω στρατιωτικα οικονομικα θα εχω προβλημα; εννοειτε οτι θα το βγαλω το σκουλαρικι στους ιατρικους ελεγχους και σε ολα αυτα. λετε να κοπω απο αυτο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. biou tsiou Νεοφερμένο μέλος Η biou tsiou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:02 Η biou tsiou: #360 25-09-10 21:02 Αρχική Δημοσίευση από Lazos: Παιδια να κανω μια ερωτηση ; ισως το θεμα να εχει ξανασυζητηθει αλλα.... Εκανα τρυπα στο αυτι σημερα! Πολυ ωραια δε λεω! αλλα αν θελησω να παω στρατιωτικα οικονομικα θα εχω προβλημα; εννοειτε οτι θα το βγαλω το σκουλαρικι στους ιατρικους ελεγχους και σε ολα αυτα. λετε να κοπω απο αυτο; Click για ανάπτυξη... ΄Οχι φίλε μου δεν κόβεσαι απ΄ το σκουλαρίκι, αλλά αν θες τη γνώμη μου( επειδή είμαι παθούσα), καλό είναι να μην το φοράς όταν θα εξεταστείς στις πκε γιατί μπορεί να "στην πουν"και βέβαια εάν περάσεις, απαγορεύεται να φοράς σκουλαρίκι στη σχολή! Σκουλαρίκι με στολή δεν επιτρέπεται, στην προσωπική σου ζωή όμως μπορείς να το φοράς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 25 Σεπτεμβρίου 2010 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 39 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: BillyTheKid mpamphs_sougias many of Filip psychoticwaltz g1ann0s Startx0 tomftw bibliofagos bkal1 ScarletFox 5070 kallikd Marianna.diamanti JC_APC elevag GeoCommand Steliosalm spring day Philologist Jim.ser Giii Scandal dragonite Superhuman alexandrahere mariliza8 Darkking angies Lathy Nick0007 stefan Viedo MarcoReus Marskr Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ναι επισης εχει κανει και ανακοινωσεις στην Ιστοσελιδα της Σχολης....!! Mts περασες ΣΜΥΝ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mts_ Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Μαραθώνας (Αττική). Έχει γράψει 35 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2010 στις 17:57 Ο mts_ έγραψε: #358 07-09-10 17:57 Όχι, Ικάρων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lazos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Lazos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 159 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:52 Ο Lazos έγραψε: #359 25-09-10 19:52 Παιδια να κανω μια ερωτηση ; ισως το θεμα να εχει ξανασυζητηθει αλλα.... Εκανα τρυπα στο αυτι σημερα! Πολυ ωραια δε λεω! αλλα αν θελησω να παω στρατιωτικα οικονομικα θα εχω προβλημα; εννοειτε οτι θα το βγαλω το σκουλαρικι στους ιατρικους ελεγχους και σε ολα αυτα. λετε να κοπω απο αυτο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. biou tsiou Νεοφερμένο μέλος Η biou tsiou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:02 Η biou tsiou: #360 25-09-10 21:02 Αρχική Δημοσίευση από Lazos: Παιδια να κανω μια ερωτηση ; ισως το θεμα να εχει ξανασυζητηθει αλλα.... Εκανα τρυπα στο αυτι σημερα! Πολυ ωραια δε λεω! αλλα αν θελησω να παω στρατιωτικα οικονομικα θα εχω προβλημα; εννοειτε οτι θα το βγαλω το σκουλαρικι στους ιατρικους ελεγχους και σε ολα αυτα. λετε να κοπω απο αυτο; Click για ανάπτυξη... ΄Οχι φίλε μου δεν κόβεσαι απ΄ το σκουλαρίκι, αλλά αν θες τη γνώμη μου( επειδή είμαι παθούσα), καλό είναι να μην το φοράς όταν θα εξεταστείς στις πκε γιατί μπορεί να "στην πουν"και βέβαια εάν περάσεις, απαγορεύεται να φοράς σκουλαρίκι στη σχολή! Σκουλαρίκι με στολή δεν επιτρέπεται, στην προσωπική σου ζωή όμως μπορείς να το φοράς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 25 Σεπτεμβρίου 2010 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 39 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: BillyTheKid mpamphs_sougias many of Filip psychoticwaltz g1ann0s Startx0 tomftw bibliofagos bkal1 ScarletFox 5070 kallikd Marianna.diamanti JC_APC elevag GeoCommand Steliosalm spring day Philologist Jim.ser Giii Scandal dragonite Superhuman alexandrahere mariliza8 Darkking angies Lathy Nick0007 stefan Viedo MarcoReus Marskr Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Όχι, Ικάρων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lazos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Lazos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 159 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:52 Ο Lazos έγραψε: #359 25-09-10 19:52 Παιδια να κανω μια ερωτηση ; ισως το θεμα να εχει ξανασυζητηθει αλλα.... Εκανα τρυπα στο αυτι σημερα! Πολυ ωραια δε λεω! αλλα αν θελησω να παω στρατιωτικα οικονομικα θα εχω προβλημα; εννοειτε οτι θα το βγαλω το σκουλαρικι στους ιατρικους ελεγχους και σε ολα αυτα. λετε να κοπω απο αυτο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. biou tsiou Νεοφερμένο μέλος Η biou tsiou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:02 Η biou tsiou: #360 25-09-10 21:02 Αρχική Δημοσίευση από Lazos: Παιδια να κανω μια ερωτηση ; ισως το θεμα να εχει ξανασυζητηθει αλλα.... Εκανα τρυπα στο αυτι σημερα! Πολυ ωραια δε λεω! αλλα αν θελησω να παω στρατιωτικα οικονομικα θα εχω προβλημα; εννοειτε οτι θα το βγαλω το σκουλαρικι στους ιατρικους ελεγχους και σε ολα αυτα. λετε να κοπω απο αυτο; Click για ανάπτυξη... ΄Οχι φίλε μου δεν κόβεσαι απ΄ το σκουλαρίκι, αλλά αν θες τη γνώμη μου( επειδή είμαι παθούσα), καλό είναι να μην το φοράς όταν θα εξεταστείς στις πκε γιατί μπορεί να "στην πουν"και βέβαια εάν περάσεις, απαγορεύεται να φοράς σκουλαρίκι στη σχολή! Σκουλαρίκι με στολή δεν επιτρέπεται, στην προσωπική σου ζωή όμως μπορείς να το φοράς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 25 Σεπτεμβρίου 2010 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 19 20 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 Επόμενη First Προηγούμενη 18 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 18 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Παιδια να κανω μια ερωτηση ; ισως το θεμα να εχει ξανασυζητηθει αλλα.... Εκανα τρυπα στο αυτι σημερα! Πολυ ωραια δε λεω! αλλα αν θελησω να παω στρατιωτικα οικονομικα θα εχω προβλημα; εννοειτε οτι θα το βγαλω το σκουλαρικι στους ιατρικους ελεγχους και σε ολα αυτα. λετε να κοπω απο αυτο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
biou tsiou Νεοφερμένο μέλος Η biou tsiou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:02 Η biou tsiou: #360 25-09-10 21:02 Αρχική Δημοσίευση από Lazos: Παιδια να κανω μια ερωτηση ; ισως το θεμα να εχει ξανασυζητηθει αλλα.... Εκανα τρυπα στο αυτι σημερα! Πολυ ωραια δε λεω! αλλα αν θελησω να παω στρατιωτικα οικονομικα θα εχω προβλημα; εννοειτε οτι θα το βγαλω το σκουλαρικι στους ιατρικους ελεγχους και σε ολα αυτα. λετε να κοπω απο αυτο; Click για ανάπτυξη... ΄Οχι φίλε μου δεν κόβεσαι απ΄ το σκουλαρίκι, αλλά αν θες τη γνώμη μου( επειδή είμαι παθούσα), καλό είναι να μην το φοράς όταν θα εξεταστείς στις πκε γιατί μπορεί να "στην πουν"και βέβαια εάν περάσεις, απαγορεύεται να φοράς σκουλαρίκι στη σχολή! Σκουλαρίκι με στολή δεν επιτρέπεται, στην προσωπική σου ζωή όμως μπορείς να το φοράς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 25 Σεπτεμβρίου 2010
Αρχική Δημοσίευση από Lazos: Παιδια να κανω μια ερωτηση ; ισως το θεμα να εχει ξανασυζητηθει αλλα.... Εκανα τρυπα στο αυτι σημερα! Πολυ ωραια δε λεω! αλλα αν θελησω να παω στρατιωτικα οικονομικα θα εχω προβλημα; εννοειτε οτι θα το βγαλω το σκουλαρικι στους ιατρικους ελεγχους και σε ολα αυτα. λετε να κοπω απο αυτο; Click για ανάπτυξη... ΄Οχι φίλε μου δεν κόβεσαι απ΄ το σκουλαρίκι, αλλά αν θες τη γνώμη μου( επειδή είμαι παθούσα), καλό είναι να μην το φοράς όταν θα εξεταστείς στις πκε γιατί μπορεί να "στην πουν"και βέβαια εάν περάσεις, απαγορεύεται να φοράς σκουλαρίκι στη σχολή! Σκουλαρίκι με στολή δεν επιτρέπεται, στην προσωπική σου ζωή όμως μπορείς να το φοράς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.