Panos_02 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Panos_02 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Τσοτίλι (Κοζάνη). Έχει γράψει 178 μηνύματα. 8 Μαΐου 2020 στις 11:46 Ο Panos_02 έγραψε: #1 08-05-20 11:46 Με αφορμη την προκυρηξη για τις στρατιωτικες θα ηθελε να μαθω καοιος που κρινεται ως Ι2 μπορει να εισαχθει σε αυτες τις σχολες ή οχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ermioni89 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ermioni89 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 304 μηνύματα. 8 Μαΐου 2020 στις 12:40 Η Ermioni89: #2 08-05-20 12:40 Αρχική Δημοσίευση από Panos_02: Με αφορμη την προκυρηξη για τις στρατιωτικες θα ηθελε να μαθω καοιος που κρινεται ως Ι2 μπορει να εισαχθει σε αυτες τις σχολες ή οχι Click για ανάπτυξη... Ναι στο ι1 και το ι2 θεώρησε ικανός. Βέβαια, ανάλογα την στρατιωτική που θες, πχ αν έχεις μυωπία μπορείς να πας σε ορισμένες στρατιωτικές, ενώ νομίζω για Ικάρων δεν μπορείς. Δεν είσαι και ι3. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 8 Μαΐου 2020 Και προφανώς αφού θες αυτά εννοείται θα πας για εξετάσεις και αν παρουσιαστεί κάτι θα σου πει ο γιατρός. Αλλά μια χαρά θα είσαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Panos_02 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Panos_02 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Τσοτίλι (Κοζάνη). Έχει γράψει 178 μηνύματα. 8 Μαΐου 2020 στις 13:46 Ο Panos_02 έγραψε: #3 08-05-20 13:46 Αρχική Δημοσίευση από Ermioni89: Ναι στο ι1 και το ι2 θεώρησε ικανός. Βέβαια, ανάλογα την στρατιωτική που θες, πχ αν έχεις μυωπία μπορείς να πας σε ορισμένες στρατιωτικές, ενώ νομίζω για Ικάρων δεν μπορείς. Δεν είσαι και ι3. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 8 Μαΐου 2020 Και προφανώς αφού θες αυτά εννοείται θα πας για εξετάσεις και αν παρουσιαστεί κάτι θα σου πει ο γιατρός. Αλλά μια χαρά θα είσαι. Click για ανάπτυξη... Απλα οταν είχε ερθει ενας στρατιωτικος στο σχολειο ειπε ο οτι δεν μπορει να διοριστει καποιος με αχρωματοψια γιατι ειναι ι2 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. valantis21 Δραστήριο μέλος Ο valantis21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 611 μηνύματα. 8 Μαΐου 2020 στις 14:01 Ο valantis21: #4 08-05-20 14:01 θεσεις εισακτεων για λιμενικο δεν εχυν βγει στην προκηρυκη ακομα αμανν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 8 Μαΐου 2020 στις 14:48 Ο Guest 699855: #5 08-05-20 14:48 Αρχική Δημοσίευση από Panos_02: Με αφορμη την προκυρηξη για τις στρατιωτικες θα ηθελε να μαθω καοιος που κρινεται ως Ι2 μπορει να εισαχθει σε αυτες τις σχολες ή οχι Click για ανάπτυξη... Βρες στην "Αναζήτηση ΦΕΚ-Εθνικό Τυπογραφείο", το ΦΕΚ 17 τεύχος Α΄/27-1-2014. Τα γράφει όλα αναλυτικά. Προσπάθησα να το αναρτήσω αλλά για κάποιον λόγο που δεν ξέρω, δεν έγινε. Ανάρτησέ το εσύ αν μπορέσεις επειδή σίγουρα θα ενδιαφέρει κι άλλους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 8 Μαΐου 2020 Panos_02 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Panos_02 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Τσοτίλι (Κοζάνη). Έχει γράψει 178 μηνύματα. 8 Μαΐου 2020 στις 15:31 Ο Panos_02 έγραψε: #6 08-05-20 15:31 Αρχική Δημοσίευση από Λένω: Βρες στην "Αναζήτηση ΦΕΚ-Εθνικό Τυπογραφείο", το ΦΕΚ 17 τεύχος Α΄/27-1-2014. Τα γράφει όλα αναλυτικά. Προσπάθησα να το αναρτήσω αλλά για κάποιον λόγο που δεν ξέρω, δεν έγινε. Ανάρτησέ το εσύ αν μπορέσεις επειδή σίγουρα θα ενδιαφέρει κι άλλους! Click για ανάπτυξη... https://eyediathlasis.gr/sites/default/files/pdf/proedriko-diatagma.pdf Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GeoCommand Νεοφερμένο μέλος Ο GeoCommand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 93 μηνύματα. 8 Μαΐου 2020 στις 17:12 Ο GeoCommand: #7 08-05-20 17:12 Από ότι ξέρω η αχρωματοψία αποτελεί αιτία αποκλεισμού. Εσύ τι έχεις ακριβώς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ermioni89 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ermioni89 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 304 μηνύματα. 8 Μαΐου 2020 στις 18:41 Η Ermioni89: #8 08-05-20 18:41 Αρχική Δημοσίευση από Panos_02: Απλα οταν είχε ερθει ενας στρατιωτικος στο σχολειο ειπε ο οτι δεν μπορει να διοριστει καποιος με αχρωματοψια γιατι ειναι ι2 Click για ανάπτυξη... Νόμιζα ότι είχες κάτι άλλο, τέλος πάντων αφού στο είπε στρατιωτικός λογικά ισχύει. Αν θες μπορείς να πάρεις τηλέφωνο έναν ιδιώτη γιατρό της χώρας, ως επιπλέον επιβεβαίωση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 8 Μαΐου 2020 στις 20:02 Ο Guest 699855: #9 08-05-20 20:02 Αρχική Δημοσίευση από Ermioni89: Νόμιζα ότι είχες κάτι άλλο, τέλος πάντων αφού στο είπε στρατιωτικός λογικά ισχύει. Αν θες μπορείς να πάρεις τηλέφωνο έναν ιδιώτη γιατρό της χώρας, ως επιπλέον επιβεβαίωση. Click για ανάπτυξη... Στο Προεδρικό Διάταγμα που ανάρτησε παραπάνω ο Panos_02 αναφέρεται ξεκάθαρα ότι οι υποψήφιοι στρατιωτικών σχολών πρέπει να ανήκουν υποχρεωτικά στην Ι/1 κατηγορία σωματικής ικανότητας για να έχουν το δικαίωμα να λάβουν μέρος στη διαδικασία εισαγωγής. Οι έχοντες δυσχρωματοψία εντάσσονται στην Ι/2 κατηγορία άρα αποκλείονται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Panos_02 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Panos_02 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Τσοτίλι (Κοζάνη). Έχει γράψει 178 μηνύματα. 9 Μαΐου 2020 στις 17:38 Ο Panos_02 έγραψε: #10 09-05-20 17:38 Αρχική Δημοσίευση από Λένω: Στο Προεδρικό Διάταγμα που ανάρτησε παραπάνω ο Panos_02 αναφέρεται ξεκάθαρα ότι οι υποψήφιοι στρατιωτικών σχολών πρέπει να ανήκουν υποχρεωτικά στην Ι/1 κατηγορία σωματικής ικανότητας για να έχουν το δικαίωμα να λάβουν μέρος στη διαδικασία εισαγωγής. Οι έχοντες δυσχρωματοψία εντάσσονται στην Ι/2 κατηγορία άρα αποκλείονται. Click για ανάπτυξη... Τελικα μιλησα με εναν γνωστο στην αστυνομια που μου ειπε να κανω δηλωση κανονικα γιατι υπαρχει μεγαλη περιπτωση να μην το προσεξουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 468119 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 9 Μαΐου 2020 στις 22:16 Ο Guest 468119: #11 09-05-20 22:16 Το θέμα Ειναι να πάρεις χαρτί από ιατρό που θα αναφέρει ότι είσαι εντάξει. Η εξέταση που σας κάνουν εκεί είναι της πλάκας, απλα βγάζετε τα ρούχα και μπαίνετε μαζικά σε έναν θάλαμο για να δουν αν έχετε καμία ουλή από χειρουργείο ή κανα τατουάζ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Winner 2005 Νεοφερμένο μέλος Ο Winner 2005 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2022 στις 21:41 Ο Winner 2005: #12 21-08-22 21:41 Ρε παιδιά έχω μια απορία που πολύ καιρό με "βασανίζει" και ούτε οι γονείς μου ξέρουν με βεβαιότητα. Συγκεκριμένα, οι σχολές Εμπορικού Ναυτικού ΑΕΝ έχουν μηνιαίο φοιτητικό μισθό όπως οι στρατιωτικές σχολές και τα σώματα ασφαλείας ή όχι; Subutai Νεοφερμένο μέλος Ο Subutai αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2022 στις 23:00 Ο Subutai έγραψε: #13 19-09-22 23:00 Παιδια ηθελα να ρωτησω εαν δεχονται στις αεν ατομα με βρογχικο ασθμα.Εχω πολυ ηπια μορφη,δεν ειχα ποτε κρισεις η παροξυσμους και ουτε χρειαζεται να παιρνω εισπνοες. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.583 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2022 στις 04:55 Ο ιωαννηs έγραψε: #14 20-09-22 04:55 Αρχική Δημοσίευση από Subutai: Παιδια ηθελα να ρωτησω εαν δεχονται στις αεν ατομα με βρογχικο ασθμα.Εχω πολυ ηπια μορφη,δεν ειχα ποτε κρισεις η παροξυσμους και ουτε χρειαζεται να παιρνω εισπνοες. Click για ανάπτυξη... σε δεχονται κανονικα και δεν εξεταζουν πνευμονες και αλλεργίες Subutai Νεοφερμένο μέλος Ο Subutai αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2022 στις 08:20 Ο Subutai έγραψε: #15 20-09-22 08:20 Το θέμα είναι ότι δεν μπορούν να δουν μέσω του αηφυ με το αμκα μου τα φάρμακα η τις εξετάσεις που έχω κάνει? Γτ όταν είχα διαγνωστεί πριν 3 χρόνια μου είχε δώσει εισπνεόμενη για 2 μήνες. Η δεν τα εξετάζουν τόσο λεπτομερώς? constansn Δραστήριο μέλος Η constansn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 633 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2022 στις 09:21 Η constansn: #16 20-09-22 09:21 Αρχική Δημοσίευση από Subutai: Το θέμα είναι ότι δεν μπορούν να δουν μέσω του αηφυ με το αμκα μου τα φάρμακα η τις εξετάσεις που έχω κάνει? Γτ όταν είχα διαγνωστεί πριν 3 χρόνια μου είχε δώσει εισπνεόμενη για 2 μήνες. Η δεν τα εξετάζουν τόσο λεπτομερώς? Click για ανάπτυξη... Οι ιατρικές εξετάσεις για ΑΕΝ δεν είναι τόσο αναλυτικές ούτε υπάρχουν τόσοι περιορισμοί όσοι για στρατό και αστυνομία. Όπως το περιγράφεις η πάθηση σου δεν φαίνεται τόσο σοβαρή. Λεπτομέρειες εδώ https://www.isalos.net/axiomatikos-emporikou-naftikou/yeaneth/ Ωστόσο πρόσεξε αυτό που αναφέρεται στο κάτω μέρος της σελίδας. Το θέμα δεν είναι να κρύψεις μια πάθηση για να εισαχθεις, αλλά να βεβαιωθείς ότι όντως δεν θα έχεις πρόβλημα κατά την άσκηση της εργασίας σου. Συνημμένα Screenshot_20220920-091727.png 304,6 KB · Εμφανίσεις: 218 Subutai Νεοφερμένο μέλος Ο Subutai αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2022 στις 09:33 Ο Subutai έγραψε: #17 20-09-22 09:33 Σας ευχαριστώ παιδιά.Εχω ρωτήσει 2 πνευμονολογους και μου έχουν πει δεν θα έχω θέμα, για αυτό το μόνο που με ανησυχεί είναι αν θα περάσω από τις υγειονομικές.Απλως δεν ξέρω αν θα ήταν καλύτερο να τους το πω η όχι? Γτ αν δεν τους το πω και το βρουν μέσω αηφυ τότε δεν θα είναι καλό. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.583 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2022 στις 12:05 Ο ιωαννηs έγραψε: #18 20-09-22 12:05 Αρχική Δημοσίευση από Subutai: Το θέμα είναι ότι δεν μπορούν να δουν μέσω του αηφυ με το αμκα μου τα φάρμακα η τις εξετάσεις που έχω κάνει? Γτ όταν είχα διαγνωστεί πριν 3 χρόνια μου είχε δώσει εισπνεόμενη για 2 μήνες. Η δεν τα εξετάζουν τόσο λεπτομερώς? Click για ανάπτυξη... οχι δεν μπορουν να κανουν κατι τετοιο επισημα θελουν αδεια απορρήτου απο σενα..Αλλα δεν εχει και κανεναν νοημα ,οποιο παιδι και να εψαχναν θα εβλεπαν οτι πηρε αντιβιωση ή εισπνεομενα ή οτι αλλο. Το κυριοτερο ειναι οτι η αιτια που γραφεται στην συνταγη ειναι εικονικη και δεν εχει αξια. Δηλαδη απο την συνταγη φαρμακου δυσκολα βγαζεις ακρη για παθηση εκτος και ειναι χρονια. εγω εχω περασει αυτες τις εξετασεις και ειναι πολυ απλες. 1) σου δειχνουν εικονες δυσχρωματοψιας, γρηγορα και επιφανειακα 2) πινακα με αριθμους για οξυτητα ορασης, εδω επιμενουν 3)ομαδικη νευρολογικη εξεταση 4)ελεγχος γνωματευσης αντινογραφιας. Subutai Νεοφερμένο μέλος Ο Subutai αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2022 στις 14:19 Ο Subutai έγραψε: #19 20-09-22 14:19 αρα να μην τους το αναφερω καν? ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.583 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2022 στις 14:22 Ο ιωαννηs έγραψε: #20 20-09-22 14:22 Αρχική Δημοσίευση από Subutai: αρα να μην τους το αναφερω καν? Click για ανάπτυξη... ουτε καν ... φυσιολογικες καταστασεις... ολοι μας καποτε θα παθουμε μια βροχοπνευμονια και θα παρουμε εισπνεομενα. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 110 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: icarly37 tomftw g1ann0s BillyTheKid mpapailias Dim_99 Marios2020 Kate1914 Φινεύς Πετρος23 Ameliak Eleftheria2 Subutai angies Kostas568 SKG oups sophiaa Pigeon Winner 2005 tsiobieman Maynard Ryuzaki Antzie constansn thenutritionist Pierre Bezukhov Manuela98 Marple Billys 13 stefan Giii SocratesAgain giannhs2001 Alexecon1991 george777 angel27_ JasonPap Scandal Papas nikos Παναγιωτα Jimmy20 Konstantinos4 Galina Jolene Γιωργος15773 Anonym0s don_vito panagiotis G hirasawayui Viedo uni77 Livaja10 Makis7 GeoCommand Leukosrinokeros dbPoliceOff Marskr Trolling Stones Pharmacist01 PanosCh002 Panos_02 MarcoReus tymvorixos JohnGreek valantis21 jj! Arianara S3 bookreader Ermioni89 toolooboom Κλημεντίνη ΘανάσοςG4 eukleidhs1821 NEKTARIOS11 jimis2001 Memetchi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Με αφορμη την προκυρηξη για τις στρατιωτικες θα ηθελε να μαθω καοιος που κρινεται ως Ι2 μπορει να εισαχθει σε αυτες τις σχολες ή οχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ermioni89 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ermioni89 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 304 μηνύματα. 8 Μαΐου 2020 στις 12:40 Η Ermioni89: #2 08-05-20 12:40 Αρχική Δημοσίευση από Panos_02: Με αφορμη την προκυρηξη για τις στρατιωτικες θα ηθελε να μαθω καοιος που κρινεται ως Ι2 μπορει να εισαχθει σε αυτες τις σχολες ή οχι Click για ανάπτυξη... Ναι στο ι1 και το ι2 θεώρησε ικανός. Βέβαια, ανάλογα την στρατιωτική που θες, πχ αν έχεις μυωπία μπορείς να πας σε ορισμένες στρατιωτικές, ενώ νομίζω για Ικάρων δεν μπορείς. Δεν είσαι και ι3. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 8 Μαΐου 2020 Και προφανώς αφού θες αυτά εννοείται θα πας για εξετάσεις και αν παρουσιαστεί κάτι θα σου πει ο γιατρός. Αλλά μια χαρά θα είσαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Panos_02 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Panos_02 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Τσοτίλι (Κοζάνη). Έχει γράψει 178 μηνύματα. 8 Μαΐου 2020 στις 13:46 Ο Panos_02 έγραψε: #3 08-05-20 13:46 Αρχική Δημοσίευση από Ermioni89: Ναι στο ι1 και το ι2 θεώρησε ικανός. Βέβαια, ανάλογα την στρατιωτική που θες, πχ αν έχεις μυωπία μπορείς να πας σε ορισμένες στρατιωτικές, ενώ νομίζω για Ικάρων δεν μπορείς. Δεν είσαι και ι3. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 8 Μαΐου 2020 Και προφανώς αφού θες αυτά εννοείται θα πας για εξετάσεις και αν παρουσιαστεί κάτι θα σου πει ο γιατρός. Αλλά μια χαρά θα είσαι. Click για ανάπτυξη... Απλα οταν είχε ερθει ενας στρατιωτικος στο σχολειο ειπε ο οτι δεν μπορει να διοριστει καποιος με αχρωματοψια γιατι ειναι ι2 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. valantis21 Δραστήριο μέλος Ο valantis21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 611 μηνύματα. 8 Μαΐου 2020 στις 14:01 Ο valantis21: #4 08-05-20 14:01 θεσεις εισακτεων για λιμενικο δεν εχυν βγει στην προκηρυκη ακομα αμανν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 8 Μαΐου 2020 στις 14:48 Ο Guest 699855: #5 08-05-20 14:48 Αρχική Δημοσίευση από Panos_02: Με αφορμη την προκυρηξη για τις στρατιωτικες θα ηθελε να μαθω καοιος που κρινεται ως Ι2 μπορει να εισαχθει σε αυτες τις σχολες ή οχι Click για ανάπτυξη... Βρες στην "Αναζήτηση ΦΕΚ-Εθνικό Τυπογραφείο", το ΦΕΚ 17 τεύχος Α΄/27-1-2014. Τα γράφει όλα αναλυτικά. Προσπάθησα να το αναρτήσω αλλά για κάποιον λόγο που δεν ξέρω, δεν έγινε. Ανάρτησέ το εσύ αν μπορέσεις επειδή σίγουρα θα ενδιαφέρει κι άλλους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 8 Μαΐου 2020 Panos_02 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Panos_02 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Τσοτίλι (Κοζάνη). Έχει γράψει 178 μηνύματα. 8 Μαΐου 2020 στις 15:31 Ο Panos_02 έγραψε: #6 08-05-20 15:31 Αρχική Δημοσίευση από Λένω: Βρες στην "Αναζήτηση ΦΕΚ-Εθνικό Τυπογραφείο", το ΦΕΚ 17 τεύχος Α΄/27-1-2014. Τα γράφει όλα αναλυτικά. Προσπάθησα να το αναρτήσω αλλά για κάποιον λόγο που δεν ξέρω, δεν έγινε. Ανάρτησέ το εσύ αν μπορέσεις επειδή σίγουρα θα ενδιαφέρει κι άλλους! Click για ανάπτυξη... https://eyediathlasis.gr/sites/default/files/pdf/proedriko-diatagma.pdf Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GeoCommand Νεοφερμένο μέλος Ο GeoCommand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 93 μηνύματα. 8 Μαΐου 2020 στις 17:12 Ο GeoCommand: #7 08-05-20 17:12 Από ότι ξέρω η αχρωματοψία αποτελεί αιτία αποκλεισμού. Εσύ τι έχεις ακριβώς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ermioni89 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ermioni89 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 304 μηνύματα. 8 Μαΐου 2020 στις 18:41 Η Ermioni89: #8 08-05-20 18:41 Αρχική Δημοσίευση από Panos_02: Απλα οταν είχε ερθει ενας στρατιωτικος στο σχολειο ειπε ο οτι δεν μπορει να διοριστει καποιος με αχρωματοψια γιατι ειναι ι2 Click για ανάπτυξη... Νόμιζα ότι είχες κάτι άλλο, τέλος πάντων αφού στο είπε στρατιωτικός λογικά ισχύει. Αν θες μπορείς να πάρεις τηλέφωνο έναν ιδιώτη γιατρό της χώρας, ως επιπλέον επιβεβαίωση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 8 Μαΐου 2020 στις 20:02 Ο Guest 699855: #9 08-05-20 20:02 Αρχική Δημοσίευση από Ermioni89: Νόμιζα ότι είχες κάτι άλλο, τέλος πάντων αφού στο είπε στρατιωτικός λογικά ισχύει. Αν θες μπορείς να πάρεις τηλέφωνο έναν ιδιώτη γιατρό της χώρας, ως επιπλέον επιβεβαίωση. Click για ανάπτυξη... Στο Προεδρικό Διάταγμα που ανάρτησε παραπάνω ο Panos_02 αναφέρεται ξεκάθαρα ότι οι υποψήφιοι στρατιωτικών σχολών πρέπει να ανήκουν υποχρεωτικά στην Ι/1 κατηγορία σωματικής ικανότητας για να έχουν το δικαίωμα να λάβουν μέρος στη διαδικασία εισαγωγής. Οι έχοντες δυσχρωματοψία εντάσσονται στην Ι/2 κατηγορία άρα αποκλείονται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Panos_02 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Panos_02 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Τσοτίλι (Κοζάνη). Έχει γράψει 178 μηνύματα. 9 Μαΐου 2020 στις 17:38 Ο Panos_02 έγραψε: #10 09-05-20 17:38 Αρχική Δημοσίευση από Λένω: Στο Προεδρικό Διάταγμα που ανάρτησε παραπάνω ο Panos_02 αναφέρεται ξεκάθαρα ότι οι υποψήφιοι στρατιωτικών σχολών πρέπει να ανήκουν υποχρεωτικά στην Ι/1 κατηγορία σωματικής ικανότητας για να έχουν το δικαίωμα να λάβουν μέρος στη διαδικασία εισαγωγής. Οι έχοντες δυσχρωματοψία εντάσσονται στην Ι/2 κατηγορία άρα αποκλείονται. Click για ανάπτυξη... Τελικα μιλησα με εναν γνωστο στην αστυνομια που μου ειπε να κανω δηλωση κανονικα γιατι υπαρχει μεγαλη περιπτωση να μην το προσεξουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 468119 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 9 Μαΐου 2020 στις 22:16 Ο Guest 468119: #11 09-05-20 22:16 Το θέμα Ειναι να πάρεις χαρτί από ιατρό που θα αναφέρει ότι είσαι εντάξει. Η εξέταση που σας κάνουν εκεί είναι της πλάκας, απλα βγάζετε τα ρούχα και μπαίνετε μαζικά σε έναν θάλαμο για να δουν αν έχετε καμία ουλή από χειρουργείο ή κανα τατουάζ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Winner 2005 Νεοφερμένο μέλος Ο Winner 2005 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2022 στις 21:41 Ο Winner 2005: #12 21-08-22 21:41 Ρε παιδιά έχω μια απορία που πολύ καιρό με "βασανίζει" και ούτε οι γονείς μου ξέρουν με βεβαιότητα. Συγκεκριμένα, οι σχολές Εμπορικού Ναυτικού ΑΕΝ έχουν μηνιαίο φοιτητικό μισθό όπως οι στρατιωτικές σχολές και τα σώματα ασφαλείας ή όχι; Subutai Νεοφερμένο μέλος Ο Subutai αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2022 στις 23:00 Ο Subutai έγραψε: #13 19-09-22 23:00 Παιδια ηθελα να ρωτησω εαν δεχονται στις αεν ατομα με βρογχικο ασθμα.Εχω πολυ ηπια μορφη,δεν ειχα ποτε κρισεις η παροξυσμους και ουτε χρειαζεται να παιρνω εισπνοες. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.583 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2022 στις 04:55 Ο ιωαννηs έγραψε: #14 20-09-22 04:55 Αρχική Δημοσίευση από Subutai: Παιδια ηθελα να ρωτησω εαν δεχονται στις αεν ατομα με βρογχικο ασθμα.Εχω πολυ ηπια μορφη,δεν ειχα ποτε κρισεις η παροξυσμους και ουτε χρειαζεται να παιρνω εισπνοες. Click για ανάπτυξη... σε δεχονται κανονικα και δεν εξεταζουν πνευμονες και αλλεργίες Subutai Νεοφερμένο μέλος Ο Subutai αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2022 στις 08:20 Ο Subutai έγραψε: #15 20-09-22 08:20 Το θέμα είναι ότι δεν μπορούν να δουν μέσω του αηφυ με το αμκα μου τα φάρμακα η τις εξετάσεις που έχω κάνει? Γτ όταν είχα διαγνωστεί πριν 3 χρόνια μου είχε δώσει εισπνεόμενη για 2 μήνες. Η δεν τα εξετάζουν τόσο λεπτομερώς? constansn Δραστήριο μέλος Η constansn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 633 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2022 στις 09:21 Η constansn: #16 20-09-22 09:21 Αρχική Δημοσίευση από Subutai: Το θέμα είναι ότι δεν μπορούν να δουν μέσω του αηφυ με το αμκα μου τα φάρμακα η τις εξετάσεις που έχω κάνει? Γτ όταν είχα διαγνωστεί πριν 3 χρόνια μου είχε δώσει εισπνεόμενη για 2 μήνες. Η δεν τα εξετάζουν τόσο λεπτομερώς? Click για ανάπτυξη... Οι ιατρικές εξετάσεις για ΑΕΝ δεν είναι τόσο αναλυτικές ούτε υπάρχουν τόσοι περιορισμοί όσοι για στρατό και αστυνομία. Όπως το περιγράφεις η πάθηση σου δεν φαίνεται τόσο σοβαρή. Λεπτομέρειες εδώ https://www.isalos.net/axiomatikos-emporikou-naftikou/yeaneth/ Ωστόσο πρόσεξε αυτό που αναφέρεται στο κάτω μέρος της σελίδας. Το θέμα δεν είναι να κρύψεις μια πάθηση για να εισαχθεις, αλλά να βεβαιωθείς ότι όντως δεν θα έχεις πρόβλημα κατά την άσκηση της εργασίας σου. Συνημμένα Screenshot_20220920-091727.png 304,6 KB · Εμφανίσεις: 218 Subutai Νεοφερμένο μέλος Ο Subutai αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2022 στις 09:33 Ο Subutai έγραψε: #17 20-09-22 09:33 Σας ευχαριστώ παιδιά.Εχω ρωτήσει 2 πνευμονολογους και μου έχουν πει δεν θα έχω θέμα, για αυτό το μόνο που με ανησυχεί είναι αν θα περάσω από τις υγειονομικές.Απλως δεν ξέρω αν θα ήταν καλύτερο να τους το πω η όχι? Γτ αν δεν τους το πω και το βρουν μέσω αηφυ τότε δεν θα είναι καλό. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.583 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2022 στις 12:05 Ο ιωαννηs έγραψε: #18 20-09-22 12:05 Αρχική Δημοσίευση από Subutai: Το θέμα είναι ότι δεν μπορούν να δουν μέσω του αηφυ με το αμκα μου τα φάρμακα η τις εξετάσεις που έχω κάνει? Γτ όταν είχα διαγνωστεί πριν 3 χρόνια μου είχε δώσει εισπνεόμενη για 2 μήνες. Η δεν τα εξετάζουν τόσο λεπτομερώς? Click για ανάπτυξη... οχι δεν μπορουν να κανουν κατι τετοιο επισημα θελουν αδεια απορρήτου απο σενα..Αλλα δεν εχει και κανεναν νοημα ,οποιο παιδι και να εψαχναν θα εβλεπαν οτι πηρε αντιβιωση ή εισπνεομενα ή οτι αλλο. Το κυριοτερο ειναι οτι η αιτια που γραφεται στην συνταγη ειναι εικονικη και δεν εχει αξια. Δηλαδη απο την συνταγη φαρμακου δυσκολα βγαζεις ακρη για παθηση εκτος και ειναι χρονια. εγω εχω περασει αυτες τις εξετασεις και ειναι πολυ απλες. 1) σου δειχνουν εικονες δυσχρωματοψιας, γρηγορα και επιφανειακα 2) πινακα με αριθμους για οξυτητα ορασης, εδω επιμενουν 3)ομαδικη νευρολογικη εξεταση 4)ελεγχος γνωματευσης αντινογραφιας. Subutai Νεοφερμένο μέλος Ο Subutai αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2022 στις 14:19 Ο Subutai έγραψε: #19 20-09-22 14:19 αρα να μην τους το αναφερω καν? ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.583 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2022 στις 14:22 Ο ιωαννηs έγραψε: #20 20-09-22 14:22 Αρχική Δημοσίευση από Subutai: αρα να μην τους το αναφερω καν? Click για ανάπτυξη... ουτε καν ... φυσιολογικες καταστασεις... ολοι μας καποτε θα παθουμε μια βροχοπνευμονια και θα παρουμε εισπνεομενα. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 110 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: icarly37 tomftw g1ann0s BillyTheKid mpapailias Dim_99 Marios2020 Kate1914 Φινεύς Πετρος23 Ameliak Eleftheria2 Subutai angies Kostas568 SKG oups sophiaa Pigeon Winner 2005 tsiobieman Maynard Ryuzaki Antzie constansn thenutritionist Pierre Bezukhov Manuela98 Marple Billys 13 stefan Giii SocratesAgain giannhs2001 Alexecon1991 george777 angel27_ JasonPap Scandal Papas nikos Παναγιωτα Jimmy20 Konstantinos4 Galina Jolene Γιωργος15773 Anonym0s don_vito panagiotis G hirasawayui Viedo uni77 Livaja10 Makis7 GeoCommand Leukosrinokeros dbPoliceOff Marskr Trolling Stones Pharmacist01 PanosCh002 Panos_02 MarcoReus tymvorixos JohnGreek valantis21 jj! Arianara S3 bookreader Ermioni89 toolooboom Κλημεντίνη ΘανάσοςG4 eukleidhs1821 NEKTARIOS11 jimis2001 Memetchi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Panos_02: Με αφορμη την προκυρηξη για τις στρατιωτικες θα ηθελε να μαθω καοιος που κρινεται ως Ι2 μπορει να εισαχθει σε αυτες τις σχολες ή οχι Click για ανάπτυξη... Ναι στο ι1 και το ι2 θεώρησε ικανός. Βέβαια, ανάλογα την στρατιωτική που θες, πχ αν έχεις μυωπία μπορείς να πας σε ορισμένες στρατιωτικές, ενώ νομίζω για Ικάρων δεν μπορείς. Δεν είσαι και ι3. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 8 Μαΐου 2020 Και προφανώς αφού θες αυτά εννοείται θα πας για εξετάσεις και αν παρουσιαστεί κάτι θα σου πει ο γιατρός. Αλλά μια χαρά θα είσαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Panos_02 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Panos_02 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Τσοτίλι (Κοζάνη). Έχει γράψει 178 μηνύματα. 8 Μαΐου 2020 στις 13:46 Ο Panos_02 έγραψε: #3 08-05-20 13:46 Αρχική Δημοσίευση από Ermioni89: Ναι στο ι1 και το ι2 θεώρησε ικανός. Βέβαια, ανάλογα την στρατιωτική που θες, πχ αν έχεις μυωπία μπορείς να πας σε ορισμένες στρατιωτικές, ενώ νομίζω για Ικάρων δεν μπορείς. Δεν είσαι και ι3. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 8 Μαΐου 2020 Και προφανώς αφού θες αυτά εννοείται θα πας για εξετάσεις και αν παρουσιαστεί κάτι θα σου πει ο γιατρός. Αλλά μια χαρά θα είσαι. Click για ανάπτυξη... Απλα οταν είχε ερθει ενας στρατιωτικος στο σχολειο ειπε ο οτι δεν μπορει να διοριστει καποιος με αχρωματοψια γιατι ειναι ι2 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. valantis21 Δραστήριο μέλος Ο valantis21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 611 μηνύματα. 8 Μαΐου 2020 στις 14:01 Ο valantis21: #4 08-05-20 14:01 θεσεις εισακτεων για λιμενικο δεν εχυν βγει στην προκηρυκη ακομα αμανν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 8 Μαΐου 2020 στις 14:48 Ο Guest 699855: #5 08-05-20 14:48 Αρχική Δημοσίευση από Panos_02: Με αφορμη την προκυρηξη για τις στρατιωτικες θα ηθελε να μαθω καοιος που κρινεται ως Ι2 μπορει να εισαχθει σε αυτες τις σχολες ή οχι Click για ανάπτυξη... Βρες στην "Αναζήτηση ΦΕΚ-Εθνικό Τυπογραφείο", το ΦΕΚ 17 τεύχος Α΄/27-1-2014. Τα γράφει όλα αναλυτικά. Προσπάθησα να το αναρτήσω αλλά για κάποιον λόγο που δεν ξέρω, δεν έγινε. Ανάρτησέ το εσύ αν μπορέσεις επειδή σίγουρα θα ενδιαφέρει κι άλλους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 8 Μαΐου 2020 Panos_02 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Panos_02 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Τσοτίλι (Κοζάνη). Έχει γράψει 178 μηνύματα. 8 Μαΐου 2020 στις 15:31 Ο Panos_02 έγραψε: #6 08-05-20 15:31 Αρχική Δημοσίευση από Λένω: Βρες στην "Αναζήτηση ΦΕΚ-Εθνικό Τυπογραφείο", το ΦΕΚ 17 τεύχος Α΄/27-1-2014. Τα γράφει όλα αναλυτικά. Προσπάθησα να το αναρτήσω αλλά για κάποιον λόγο που δεν ξέρω, δεν έγινε. Ανάρτησέ το εσύ αν μπορέσεις επειδή σίγουρα θα ενδιαφέρει κι άλλους! Click για ανάπτυξη... https://eyediathlasis.gr/sites/default/files/pdf/proedriko-diatagma.pdf Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GeoCommand Νεοφερμένο μέλος Ο GeoCommand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 93 μηνύματα. 8 Μαΐου 2020 στις 17:12 Ο GeoCommand: #7 08-05-20 17:12 Από ότι ξέρω η αχρωματοψία αποτελεί αιτία αποκλεισμού. Εσύ τι έχεις ακριβώς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ermioni89 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ermioni89 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 304 μηνύματα. 8 Μαΐου 2020 στις 18:41 Η Ermioni89: #8 08-05-20 18:41 Αρχική Δημοσίευση από Panos_02: Απλα οταν είχε ερθει ενας στρατιωτικος στο σχολειο ειπε ο οτι δεν μπορει να διοριστει καποιος με αχρωματοψια γιατι ειναι ι2 Click για ανάπτυξη... Νόμιζα ότι είχες κάτι άλλο, τέλος πάντων αφού στο είπε στρατιωτικός λογικά ισχύει. Αν θες μπορείς να πάρεις τηλέφωνο έναν ιδιώτη γιατρό της χώρας, ως επιπλέον επιβεβαίωση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 8 Μαΐου 2020 στις 20:02 Ο Guest 699855: #9 08-05-20 20:02 Αρχική Δημοσίευση από Ermioni89: Νόμιζα ότι είχες κάτι άλλο, τέλος πάντων αφού στο είπε στρατιωτικός λογικά ισχύει. Αν θες μπορείς να πάρεις τηλέφωνο έναν ιδιώτη γιατρό της χώρας, ως επιπλέον επιβεβαίωση. Click για ανάπτυξη... Στο Προεδρικό Διάταγμα που ανάρτησε παραπάνω ο Panos_02 αναφέρεται ξεκάθαρα ότι οι υποψήφιοι στρατιωτικών σχολών πρέπει να ανήκουν υποχρεωτικά στην Ι/1 κατηγορία σωματικής ικανότητας για να έχουν το δικαίωμα να λάβουν μέρος στη διαδικασία εισαγωγής. Οι έχοντες δυσχρωματοψία εντάσσονται στην Ι/2 κατηγορία άρα αποκλείονται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Panos_02 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Panos_02 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Τσοτίλι (Κοζάνη). Έχει γράψει 178 μηνύματα. 9 Μαΐου 2020 στις 17:38 Ο Panos_02 έγραψε: #10 09-05-20 17:38 Αρχική Δημοσίευση από Λένω: Στο Προεδρικό Διάταγμα που ανάρτησε παραπάνω ο Panos_02 αναφέρεται ξεκάθαρα ότι οι υποψήφιοι στρατιωτικών σχολών πρέπει να ανήκουν υποχρεωτικά στην Ι/1 κατηγορία σωματικής ικανότητας για να έχουν το δικαίωμα να λάβουν μέρος στη διαδικασία εισαγωγής. Οι έχοντες δυσχρωματοψία εντάσσονται στην Ι/2 κατηγορία άρα αποκλείονται. Click για ανάπτυξη... Τελικα μιλησα με εναν γνωστο στην αστυνομια που μου ειπε να κανω δηλωση κανονικα γιατι υπαρχει μεγαλη περιπτωση να μην το προσεξουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 468119 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 9 Μαΐου 2020 στις 22:16 Ο Guest 468119: #11 09-05-20 22:16 Το θέμα Ειναι να πάρεις χαρτί από ιατρό που θα αναφέρει ότι είσαι εντάξει. Η εξέταση που σας κάνουν εκεί είναι της πλάκας, απλα βγάζετε τα ρούχα και μπαίνετε μαζικά σε έναν θάλαμο για να δουν αν έχετε καμία ουλή από χειρουργείο ή κανα τατουάζ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Winner 2005 Νεοφερμένο μέλος Ο Winner 2005 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2022 στις 21:41 Ο Winner 2005: #12 21-08-22 21:41 Ρε παιδιά έχω μια απορία που πολύ καιρό με "βασανίζει" και ούτε οι γονείς μου ξέρουν με βεβαιότητα. Συγκεκριμένα, οι σχολές Εμπορικού Ναυτικού ΑΕΝ έχουν μηνιαίο φοιτητικό μισθό όπως οι στρατιωτικές σχολές και τα σώματα ασφαλείας ή όχι; Subutai Νεοφερμένο μέλος Ο Subutai αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2022 στις 23:00 Ο Subutai έγραψε: #13 19-09-22 23:00 Παιδια ηθελα να ρωτησω εαν δεχονται στις αεν ατομα με βρογχικο ασθμα.Εχω πολυ ηπια μορφη,δεν ειχα ποτε κρισεις η παροξυσμους και ουτε χρειαζεται να παιρνω εισπνοες. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.583 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2022 στις 04:55 Ο ιωαννηs έγραψε: #14 20-09-22 04:55 Αρχική Δημοσίευση από Subutai: Παιδια ηθελα να ρωτησω εαν δεχονται στις αεν ατομα με βρογχικο ασθμα.Εχω πολυ ηπια μορφη,δεν ειχα ποτε κρισεις η παροξυσμους και ουτε χρειαζεται να παιρνω εισπνοες. Click για ανάπτυξη... σε δεχονται κανονικα και δεν εξεταζουν πνευμονες και αλλεργίες Subutai Νεοφερμένο μέλος Ο Subutai αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2022 στις 08:20 Ο Subutai έγραψε: #15 20-09-22 08:20 Το θέμα είναι ότι δεν μπορούν να δουν μέσω του αηφυ με το αμκα μου τα φάρμακα η τις εξετάσεις που έχω κάνει? Γτ όταν είχα διαγνωστεί πριν 3 χρόνια μου είχε δώσει εισπνεόμενη για 2 μήνες. Η δεν τα εξετάζουν τόσο λεπτομερώς? constansn Δραστήριο μέλος Η constansn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 633 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2022 στις 09:21 Η constansn: #16 20-09-22 09:21 Αρχική Δημοσίευση από Subutai: Το θέμα είναι ότι δεν μπορούν να δουν μέσω του αηφυ με το αμκα μου τα φάρμακα η τις εξετάσεις που έχω κάνει? Γτ όταν είχα διαγνωστεί πριν 3 χρόνια μου είχε δώσει εισπνεόμενη για 2 μήνες. Η δεν τα εξετάζουν τόσο λεπτομερώς? Click για ανάπτυξη... Οι ιατρικές εξετάσεις για ΑΕΝ δεν είναι τόσο αναλυτικές ούτε υπάρχουν τόσοι περιορισμοί όσοι για στρατό και αστυνομία. Όπως το περιγράφεις η πάθηση σου δεν φαίνεται τόσο σοβαρή. Λεπτομέρειες εδώ https://www.isalos.net/axiomatikos-emporikou-naftikou/yeaneth/ Ωστόσο πρόσεξε αυτό που αναφέρεται στο κάτω μέρος της σελίδας. Το θέμα δεν είναι να κρύψεις μια πάθηση για να εισαχθεις, αλλά να βεβαιωθείς ότι όντως δεν θα έχεις πρόβλημα κατά την άσκηση της εργασίας σου. Συνημμένα Screenshot_20220920-091727.png 304,6 KB · Εμφανίσεις: 218 Subutai Νεοφερμένο μέλος Ο Subutai αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2022 στις 09:33 Ο Subutai έγραψε: #17 20-09-22 09:33 Σας ευχαριστώ παιδιά.Εχω ρωτήσει 2 πνευμονολογους και μου έχουν πει δεν θα έχω θέμα, για αυτό το μόνο που με ανησυχεί είναι αν θα περάσω από τις υγειονομικές.Απλως δεν ξέρω αν θα ήταν καλύτερο να τους το πω η όχι? Γτ αν δεν τους το πω και το βρουν μέσω αηφυ τότε δεν θα είναι καλό. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.583 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2022 στις 12:05 Ο ιωαννηs έγραψε: #18 20-09-22 12:05 Αρχική Δημοσίευση από Subutai: Το θέμα είναι ότι δεν μπορούν να δουν μέσω του αηφυ με το αμκα μου τα φάρμακα η τις εξετάσεις που έχω κάνει? Γτ όταν είχα διαγνωστεί πριν 3 χρόνια μου είχε δώσει εισπνεόμενη για 2 μήνες. Η δεν τα εξετάζουν τόσο λεπτομερώς? Click για ανάπτυξη... οχι δεν μπορουν να κανουν κατι τετοιο επισημα θελουν αδεια απορρήτου απο σενα..Αλλα δεν εχει και κανεναν νοημα ,οποιο παιδι και να εψαχναν θα εβλεπαν οτι πηρε αντιβιωση ή εισπνεομενα ή οτι αλλο. Το κυριοτερο ειναι οτι η αιτια που γραφεται στην συνταγη ειναι εικονικη και δεν εχει αξια. Δηλαδη απο την συνταγη φαρμακου δυσκολα βγαζεις ακρη για παθηση εκτος και ειναι χρονια. εγω εχω περασει αυτες τις εξετασεις και ειναι πολυ απλες. 1) σου δειχνουν εικονες δυσχρωματοψιας, γρηγορα και επιφανειακα 2) πινακα με αριθμους για οξυτητα ορασης, εδω επιμενουν 3)ομαδικη νευρολογικη εξεταση 4)ελεγχος γνωματευσης αντινογραφιας. Subutai Νεοφερμένο μέλος Ο Subutai αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2022 στις 14:19 Ο Subutai έγραψε: #19 20-09-22 14:19 αρα να μην τους το αναφερω καν? ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.583 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2022 στις 14:22 Ο ιωαννηs έγραψε: #20 20-09-22 14:22 Αρχική Δημοσίευση από Subutai: αρα να μην τους το αναφερω καν? Click για ανάπτυξη... ουτε καν ... φυσιολογικες καταστασεις... ολοι μας καποτε θα παθουμε μια βροχοπνευμονια και θα παρουμε εισπνεομενα. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 110 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: icarly37 tomftw g1ann0s BillyTheKid mpapailias Dim_99 Marios2020 Kate1914 Φινεύς Πετρος23 Ameliak Eleftheria2 Subutai angies Kostas568 SKG oups sophiaa Pigeon Winner 2005 tsiobieman Maynard Ryuzaki Antzie constansn thenutritionist Pierre Bezukhov Manuela98 Marple Billys 13 stefan Giii SocratesAgain giannhs2001 Alexecon1991 george777 angel27_ JasonPap Scandal Papas nikos Παναγιωτα Jimmy20 Konstantinos4 Galina Jolene Γιωργος15773 Anonym0s don_vito panagiotis G hirasawayui Viedo uni77 Livaja10 Makis7 GeoCommand Leukosrinokeros dbPoliceOff Marskr Trolling Stones Pharmacist01 PanosCh002 Panos_02 MarcoReus tymvorixos JohnGreek valantis21 jj! Arianara S3 bookreader Ermioni89 toolooboom Κλημεντίνη ΘανάσοςG4 eukleidhs1821 NEKTARIOS11 jimis2001 Memetchi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Ermioni89: Ναι στο ι1 και το ι2 θεώρησε ικανός. Βέβαια, ανάλογα την στρατιωτική που θες, πχ αν έχεις μυωπία μπορείς να πας σε ορισμένες στρατιωτικές, ενώ νομίζω για Ικάρων δεν μπορείς. Δεν είσαι και ι3. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 8 Μαΐου 2020 Και προφανώς αφού θες αυτά εννοείται θα πας για εξετάσεις και αν παρουσιαστεί κάτι θα σου πει ο γιατρός. Αλλά μια χαρά θα είσαι. Click για ανάπτυξη... Απλα οταν είχε ερθει ενας στρατιωτικος στο σχολειο ειπε ο οτι δεν μπορει να διοριστει καποιος με αχρωματοψια γιατι ειναι ι2 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
valantis21 Δραστήριο μέλος Ο valantis21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 611 μηνύματα. 8 Μαΐου 2020 στις 14:01 Ο valantis21: #4 08-05-20 14:01 θεσεις εισακτεων για λιμενικο δεν εχυν βγει στην προκηρυκη ακομα αμανν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 8 Μαΐου 2020 στις 14:48 Ο Guest 699855: #5 08-05-20 14:48 Αρχική Δημοσίευση από Panos_02: Με αφορμη την προκυρηξη για τις στρατιωτικες θα ηθελε να μαθω καοιος που κρινεται ως Ι2 μπορει να εισαχθει σε αυτες τις σχολες ή οχι Click για ανάπτυξη... Βρες στην "Αναζήτηση ΦΕΚ-Εθνικό Τυπογραφείο", το ΦΕΚ 17 τεύχος Α΄/27-1-2014. Τα γράφει όλα αναλυτικά. Προσπάθησα να το αναρτήσω αλλά για κάποιον λόγο που δεν ξέρω, δεν έγινε. Ανάρτησέ το εσύ αν μπορέσεις επειδή σίγουρα θα ενδιαφέρει κι άλλους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 8 Μαΐου 2020 Panos_02 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Panos_02 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Τσοτίλι (Κοζάνη). Έχει γράψει 178 μηνύματα. 8 Μαΐου 2020 στις 15:31 Ο Panos_02 έγραψε: #6 08-05-20 15:31 Αρχική Δημοσίευση από Λένω: Βρες στην "Αναζήτηση ΦΕΚ-Εθνικό Τυπογραφείο", το ΦΕΚ 17 τεύχος Α΄/27-1-2014. Τα γράφει όλα αναλυτικά. Προσπάθησα να το αναρτήσω αλλά για κάποιον λόγο που δεν ξέρω, δεν έγινε. Ανάρτησέ το εσύ αν μπορέσεις επειδή σίγουρα θα ενδιαφέρει κι άλλους! Click για ανάπτυξη... https://eyediathlasis.gr/sites/default/files/pdf/proedriko-diatagma.pdf Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GeoCommand Νεοφερμένο μέλος Ο GeoCommand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 93 μηνύματα. 8 Μαΐου 2020 στις 17:12 Ο GeoCommand: #7 08-05-20 17:12 Από ότι ξέρω η αχρωματοψία αποτελεί αιτία αποκλεισμού. Εσύ τι έχεις ακριβώς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ermioni89 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ermioni89 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 304 μηνύματα. 8 Μαΐου 2020 στις 18:41 Η Ermioni89: #8 08-05-20 18:41 Αρχική Δημοσίευση από Panos_02: Απλα οταν είχε ερθει ενας στρατιωτικος στο σχολειο ειπε ο οτι δεν μπορει να διοριστει καποιος με αχρωματοψια γιατι ειναι ι2 Click για ανάπτυξη... Νόμιζα ότι είχες κάτι άλλο, τέλος πάντων αφού στο είπε στρατιωτικός λογικά ισχύει. Αν θες μπορείς να πάρεις τηλέφωνο έναν ιδιώτη γιατρό της χώρας, ως επιπλέον επιβεβαίωση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 8 Μαΐου 2020 στις 20:02 Ο Guest 699855: #9 08-05-20 20:02 Αρχική Δημοσίευση από Ermioni89: Νόμιζα ότι είχες κάτι άλλο, τέλος πάντων αφού στο είπε στρατιωτικός λογικά ισχύει. Αν θες μπορείς να πάρεις τηλέφωνο έναν ιδιώτη γιατρό της χώρας, ως επιπλέον επιβεβαίωση. Click για ανάπτυξη... Στο Προεδρικό Διάταγμα που ανάρτησε παραπάνω ο Panos_02 αναφέρεται ξεκάθαρα ότι οι υποψήφιοι στρατιωτικών σχολών πρέπει να ανήκουν υποχρεωτικά στην Ι/1 κατηγορία σωματικής ικανότητας για να έχουν το δικαίωμα να λάβουν μέρος στη διαδικασία εισαγωγής. Οι έχοντες δυσχρωματοψία εντάσσονται στην Ι/2 κατηγορία άρα αποκλείονται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Panos_02 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Panos_02 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Τσοτίλι (Κοζάνη). Έχει γράψει 178 μηνύματα. 9 Μαΐου 2020 στις 17:38 Ο Panos_02 έγραψε: #10 09-05-20 17:38 Αρχική Δημοσίευση από Λένω: Στο Προεδρικό Διάταγμα που ανάρτησε παραπάνω ο Panos_02 αναφέρεται ξεκάθαρα ότι οι υποψήφιοι στρατιωτικών σχολών πρέπει να ανήκουν υποχρεωτικά στην Ι/1 κατηγορία σωματικής ικανότητας για να έχουν το δικαίωμα να λάβουν μέρος στη διαδικασία εισαγωγής. Οι έχοντες δυσχρωματοψία εντάσσονται στην Ι/2 κατηγορία άρα αποκλείονται. Click για ανάπτυξη... Τελικα μιλησα με εναν γνωστο στην αστυνομια που μου ειπε να κανω δηλωση κανονικα γιατι υπαρχει μεγαλη περιπτωση να μην το προσεξουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 468119 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 9 Μαΐου 2020 στις 22:16 Ο Guest 468119: #11 09-05-20 22:16 Το θέμα Ειναι να πάρεις χαρτί από ιατρό που θα αναφέρει ότι είσαι εντάξει. Η εξέταση που σας κάνουν εκεί είναι της πλάκας, απλα βγάζετε τα ρούχα και μπαίνετε μαζικά σε έναν θάλαμο για να δουν αν έχετε καμία ουλή από χειρουργείο ή κανα τατουάζ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Winner 2005 Νεοφερμένο μέλος Ο Winner 2005 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2022 στις 21:41 Ο Winner 2005: #12 21-08-22 21:41 Ρε παιδιά έχω μια απορία που πολύ καιρό με "βασανίζει" και ούτε οι γονείς μου ξέρουν με βεβαιότητα. Συγκεκριμένα, οι σχολές Εμπορικού Ναυτικού ΑΕΝ έχουν μηνιαίο φοιτητικό μισθό όπως οι στρατιωτικές σχολές και τα σώματα ασφαλείας ή όχι; Subutai Νεοφερμένο μέλος Ο Subutai αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2022 στις 23:00 Ο Subutai έγραψε: #13 19-09-22 23:00 Παιδια ηθελα να ρωτησω εαν δεχονται στις αεν ατομα με βρογχικο ασθμα.Εχω πολυ ηπια μορφη,δεν ειχα ποτε κρισεις η παροξυσμους και ουτε χρειαζεται να παιρνω εισπνοες. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.583 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2022 στις 04:55 Ο ιωαννηs έγραψε: #14 20-09-22 04:55 Αρχική Δημοσίευση από Subutai: Παιδια ηθελα να ρωτησω εαν δεχονται στις αεν ατομα με βρογχικο ασθμα.Εχω πολυ ηπια μορφη,δεν ειχα ποτε κρισεις η παροξυσμους και ουτε χρειαζεται να παιρνω εισπνοες. Click για ανάπτυξη... σε δεχονται κανονικα και δεν εξεταζουν πνευμονες και αλλεργίες Subutai Νεοφερμένο μέλος Ο Subutai αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2022 στις 08:20 Ο Subutai έγραψε: #15 20-09-22 08:20 Το θέμα είναι ότι δεν μπορούν να δουν μέσω του αηφυ με το αμκα μου τα φάρμακα η τις εξετάσεις που έχω κάνει? Γτ όταν είχα διαγνωστεί πριν 3 χρόνια μου είχε δώσει εισπνεόμενη για 2 μήνες. Η δεν τα εξετάζουν τόσο λεπτομερώς? constansn Δραστήριο μέλος Η constansn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 633 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2022 στις 09:21 Η constansn: #16 20-09-22 09:21 Αρχική Δημοσίευση από Subutai: Το θέμα είναι ότι δεν μπορούν να δουν μέσω του αηφυ με το αμκα μου τα φάρμακα η τις εξετάσεις που έχω κάνει? Γτ όταν είχα διαγνωστεί πριν 3 χρόνια μου είχε δώσει εισπνεόμενη για 2 μήνες. Η δεν τα εξετάζουν τόσο λεπτομερώς? Click για ανάπτυξη... Οι ιατρικές εξετάσεις για ΑΕΝ δεν είναι τόσο αναλυτικές ούτε υπάρχουν τόσοι περιορισμοί όσοι για στρατό και αστυνομία. Όπως το περιγράφεις η πάθηση σου δεν φαίνεται τόσο σοβαρή. Λεπτομέρειες εδώ https://www.isalos.net/axiomatikos-emporikou-naftikou/yeaneth/ Ωστόσο πρόσεξε αυτό που αναφέρεται στο κάτω μέρος της σελίδας. Το θέμα δεν είναι να κρύψεις μια πάθηση για να εισαχθεις, αλλά να βεβαιωθείς ότι όντως δεν θα έχεις πρόβλημα κατά την άσκηση της εργασίας σου. Συνημμένα Screenshot_20220920-091727.png 304,6 KB · Εμφανίσεις: 218 Subutai Νεοφερμένο μέλος Ο Subutai αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2022 στις 09:33 Ο Subutai έγραψε: #17 20-09-22 09:33 Σας ευχαριστώ παιδιά.Εχω ρωτήσει 2 πνευμονολογους και μου έχουν πει δεν θα έχω θέμα, για αυτό το μόνο που με ανησυχεί είναι αν θα περάσω από τις υγειονομικές.Απλως δεν ξέρω αν θα ήταν καλύτερο να τους το πω η όχι? Γτ αν δεν τους το πω και το βρουν μέσω αηφυ τότε δεν θα είναι καλό. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.583 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2022 στις 12:05 Ο ιωαννηs έγραψε: #18 20-09-22 12:05 Αρχική Δημοσίευση από Subutai: Το θέμα είναι ότι δεν μπορούν να δουν μέσω του αηφυ με το αμκα μου τα φάρμακα η τις εξετάσεις που έχω κάνει? Γτ όταν είχα διαγνωστεί πριν 3 χρόνια μου είχε δώσει εισπνεόμενη για 2 μήνες. Η δεν τα εξετάζουν τόσο λεπτομερώς? Click για ανάπτυξη... οχι δεν μπορουν να κανουν κατι τετοιο επισημα θελουν αδεια απορρήτου απο σενα..Αλλα δεν εχει και κανεναν νοημα ,οποιο παιδι και να εψαχναν θα εβλεπαν οτι πηρε αντιβιωση ή εισπνεομενα ή οτι αλλο. Το κυριοτερο ειναι οτι η αιτια που γραφεται στην συνταγη ειναι εικονικη και δεν εχει αξια. Δηλαδη απο την συνταγη φαρμακου δυσκολα βγαζεις ακρη για παθηση εκτος και ειναι χρονια. εγω εχω περασει αυτες τις εξετασεις και ειναι πολυ απλες. 1) σου δειχνουν εικονες δυσχρωματοψιας, γρηγορα και επιφανειακα 2) πινακα με αριθμους για οξυτητα ορασης, εδω επιμενουν 3)ομαδικη νευρολογικη εξεταση 4)ελεγχος γνωματευσης αντινογραφιας. Subutai Νεοφερμένο μέλος Ο Subutai αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2022 στις 14:19 Ο Subutai έγραψε: #19 20-09-22 14:19 αρα να μην τους το αναφερω καν? ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.583 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2022 στις 14:22 Ο ιωαννηs έγραψε: #20 20-09-22 14:22 Αρχική Δημοσίευση από Subutai: αρα να μην τους το αναφερω καν? Click για ανάπτυξη... ουτε καν ... φυσιολογικες καταστασεις... ολοι μας καποτε θα παθουμε μια βροχοπνευμονια και θα παρουμε εισπνεομενα. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 110 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: icarly37 tomftw g1ann0s BillyTheKid mpapailias Dim_99 Marios2020 Kate1914 Φινεύς Πετρος23 Ameliak Eleftheria2 Subutai angies Kostas568 SKG oups sophiaa Pigeon Winner 2005 tsiobieman Maynard Ryuzaki Antzie constansn thenutritionist Pierre Bezukhov Manuela98 Marple Billys 13 stefan Giii SocratesAgain giannhs2001 Alexecon1991 george777 angel27_ JasonPap Scandal Papas nikos Παναγιωτα Jimmy20 Konstantinos4 Galina Jolene Γιωργος15773 Anonym0s don_vito panagiotis G hirasawayui Viedo uni77 Livaja10 Makis7 GeoCommand Leukosrinokeros dbPoliceOff Marskr Trolling Stones Pharmacist01 PanosCh002 Panos_02 MarcoReus tymvorixos JohnGreek valantis21 jj! Arianara S3 bookreader Ermioni89 toolooboom Κλημεντίνη ΘανάσοςG4 eukleidhs1821 NEKTARIOS11 jimis2001 Memetchi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
θεσεις εισακτεων για λιμενικο δεν εχυν βγει στην προκηρυκη ακομα αμανν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 8 Μαΐου 2020 στις 14:48 Ο Guest 699855: #5 08-05-20 14:48 Αρχική Δημοσίευση από Panos_02: Με αφορμη την προκυρηξη για τις στρατιωτικες θα ηθελε να μαθω καοιος που κρινεται ως Ι2 μπορει να εισαχθει σε αυτες τις σχολες ή οχι Click για ανάπτυξη... Βρες στην "Αναζήτηση ΦΕΚ-Εθνικό Τυπογραφείο", το ΦΕΚ 17 τεύχος Α΄/27-1-2014. Τα γράφει όλα αναλυτικά. Προσπάθησα να το αναρτήσω αλλά για κάποιον λόγο που δεν ξέρω, δεν έγινε. Ανάρτησέ το εσύ αν μπορέσεις επειδή σίγουρα θα ενδιαφέρει κι άλλους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 8 Μαΐου 2020 Panos_02 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Panos_02 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Τσοτίλι (Κοζάνη). Έχει γράψει 178 μηνύματα. 8 Μαΐου 2020 στις 15:31 Ο Panos_02 έγραψε: #6 08-05-20 15:31 Αρχική Δημοσίευση από Λένω: Βρες στην "Αναζήτηση ΦΕΚ-Εθνικό Τυπογραφείο", το ΦΕΚ 17 τεύχος Α΄/27-1-2014. Τα γράφει όλα αναλυτικά. Προσπάθησα να το αναρτήσω αλλά για κάποιον λόγο που δεν ξέρω, δεν έγινε. Ανάρτησέ το εσύ αν μπορέσεις επειδή σίγουρα θα ενδιαφέρει κι άλλους! Click για ανάπτυξη... https://eyediathlasis.gr/sites/default/files/pdf/proedriko-diatagma.pdf Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GeoCommand Νεοφερμένο μέλος Ο GeoCommand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 93 μηνύματα. 8 Μαΐου 2020 στις 17:12 Ο GeoCommand: #7 08-05-20 17:12 Από ότι ξέρω η αχρωματοψία αποτελεί αιτία αποκλεισμού. Εσύ τι έχεις ακριβώς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ermioni89 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ermioni89 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 304 μηνύματα. 8 Μαΐου 2020 στις 18:41 Η Ermioni89: #8 08-05-20 18:41 Αρχική Δημοσίευση από Panos_02: Απλα οταν είχε ερθει ενας στρατιωτικος στο σχολειο ειπε ο οτι δεν μπορει να διοριστει καποιος με αχρωματοψια γιατι ειναι ι2 Click για ανάπτυξη... Νόμιζα ότι είχες κάτι άλλο, τέλος πάντων αφού στο είπε στρατιωτικός λογικά ισχύει. Αν θες μπορείς να πάρεις τηλέφωνο έναν ιδιώτη γιατρό της χώρας, ως επιπλέον επιβεβαίωση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 8 Μαΐου 2020 στις 20:02 Ο Guest 699855: #9 08-05-20 20:02 Αρχική Δημοσίευση από Ermioni89: Νόμιζα ότι είχες κάτι άλλο, τέλος πάντων αφού στο είπε στρατιωτικός λογικά ισχύει. Αν θες μπορείς να πάρεις τηλέφωνο έναν ιδιώτη γιατρό της χώρας, ως επιπλέον επιβεβαίωση. Click για ανάπτυξη... Στο Προεδρικό Διάταγμα που ανάρτησε παραπάνω ο Panos_02 αναφέρεται ξεκάθαρα ότι οι υποψήφιοι στρατιωτικών σχολών πρέπει να ανήκουν υποχρεωτικά στην Ι/1 κατηγορία σωματικής ικανότητας για να έχουν το δικαίωμα να λάβουν μέρος στη διαδικασία εισαγωγής. Οι έχοντες δυσχρωματοψία εντάσσονται στην Ι/2 κατηγορία άρα αποκλείονται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Panos_02 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Panos_02 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Τσοτίλι (Κοζάνη). Έχει γράψει 178 μηνύματα. 9 Μαΐου 2020 στις 17:38 Ο Panos_02 έγραψε: #10 09-05-20 17:38 Αρχική Δημοσίευση από Λένω: Στο Προεδρικό Διάταγμα που ανάρτησε παραπάνω ο Panos_02 αναφέρεται ξεκάθαρα ότι οι υποψήφιοι στρατιωτικών σχολών πρέπει να ανήκουν υποχρεωτικά στην Ι/1 κατηγορία σωματικής ικανότητας για να έχουν το δικαίωμα να λάβουν μέρος στη διαδικασία εισαγωγής. Οι έχοντες δυσχρωματοψία εντάσσονται στην Ι/2 κατηγορία άρα αποκλείονται. Click για ανάπτυξη... Τελικα μιλησα με εναν γνωστο στην αστυνομια που μου ειπε να κανω δηλωση κανονικα γιατι υπαρχει μεγαλη περιπτωση να μην το προσεξουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 468119 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 9 Μαΐου 2020 στις 22:16 Ο Guest 468119: #11 09-05-20 22:16 Το θέμα Ειναι να πάρεις χαρτί από ιατρό που θα αναφέρει ότι είσαι εντάξει. Η εξέταση που σας κάνουν εκεί είναι της πλάκας, απλα βγάζετε τα ρούχα και μπαίνετε μαζικά σε έναν θάλαμο για να δουν αν έχετε καμία ουλή από χειρουργείο ή κανα τατουάζ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Winner 2005 Νεοφερμένο μέλος Ο Winner 2005 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2022 στις 21:41 Ο Winner 2005: #12 21-08-22 21:41 Ρε παιδιά έχω μια απορία που πολύ καιρό με "βασανίζει" και ούτε οι γονείς μου ξέρουν με βεβαιότητα. Συγκεκριμένα, οι σχολές Εμπορικού Ναυτικού ΑΕΝ έχουν μηνιαίο φοιτητικό μισθό όπως οι στρατιωτικές σχολές και τα σώματα ασφαλείας ή όχι; Subutai Νεοφερμένο μέλος Ο Subutai αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2022 στις 23:00 Ο Subutai έγραψε: #13 19-09-22 23:00 Παιδια ηθελα να ρωτησω εαν δεχονται στις αεν ατομα με βρογχικο ασθμα.Εχω πολυ ηπια μορφη,δεν ειχα ποτε κρισεις η παροξυσμους και ουτε χρειαζεται να παιρνω εισπνοες. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.583 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2022 στις 04:55 Ο ιωαννηs έγραψε: #14 20-09-22 04:55 Αρχική Δημοσίευση από Subutai: Παιδια ηθελα να ρωτησω εαν δεχονται στις αεν ατομα με βρογχικο ασθμα.Εχω πολυ ηπια μορφη,δεν ειχα ποτε κρισεις η παροξυσμους και ουτε χρειαζεται να παιρνω εισπνοες. Click για ανάπτυξη... σε δεχονται κανονικα και δεν εξεταζουν πνευμονες και αλλεργίες Subutai Νεοφερμένο μέλος Ο Subutai αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2022 στις 08:20 Ο Subutai έγραψε: #15 20-09-22 08:20 Το θέμα είναι ότι δεν μπορούν να δουν μέσω του αηφυ με το αμκα μου τα φάρμακα η τις εξετάσεις που έχω κάνει? Γτ όταν είχα διαγνωστεί πριν 3 χρόνια μου είχε δώσει εισπνεόμενη για 2 μήνες. Η δεν τα εξετάζουν τόσο λεπτομερώς? constansn Δραστήριο μέλος Η constansn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 633 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2022 στις 09:21 Η constansn: #16 20-09-22 09:21 Αρχική Δημοσίευση από Subutai: Το θέμα είναι ότι δεν μπορούν να δουν μέσω του αηφυ με το αμκα μου τα φάρμακα η τις εξετάσεις που έχω κάνει? Γτ όταν είχα διαγνωστεί πριν 3 χρόνια μου είχε δώσει εισπνεόμενη για 2 μήνες. Η δεν τα εξετάζουν τόσο λεπτομερώς? Click για ανάπτυξη... Οι ιατρικές εξετάσεις για ΑΕΝ δεν είναι τόσο αναλυτικές ούτε υπάρχουν τόσοι περιορισμοί όσοι για στρατό και αστυνομία. Όπως το περιγράφεις η πάθηση σου δεν φαίνεται τόσο σοβαρή. Λεπτομέρειες εδώ https://www.isalos.net/axiomatikos-emporikou-naftikou/yeaneth/ Ωστόσο πρόσεξε αυτό που αναφέρεται στο κάτω μέρος της σελίδας. Το θέμα δεν είναι να κρύψεις μια πάθηση για να εισαχθεις, αλλά να βεβαιωθείς ότι όντως δεν θα έχεις πρόβλημα κατά την άσκηση της εργασίας σου. Συνημμένα Screenshot_20220920-091727.png 304,6 KB · Εμφανίσεις: 218 Subutai Νεοφερμένο μέλος Ο Subutai αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2022 στις 09:33 Ο Subutai έγραψε: #17 20-09-22 09:33 Σας ευχαριστώ παιδιά.Εχω ρωτήσει 2 πνευμονολογους και μου έχουν πει δεν θα έχω θέμα, για αυτό το μόνο που με ανησυχεί είναι αν θα περάσω από τις υγειονομικές.Απλως δεν ξέρω αν θα ήταν καλύτερο να τους το πω η όχι? Γτ αν δεν τους το πω και το βρουν μέσω αηφυ τότε δεν θα είναι καλό. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.583 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2022 στις 12:05 Ο ιωαννηs έγραψε: #18 20-09-22 12:05 Αρχική Δημοσίευση από Subutai: Το θέμα είναι ότι δεν μπορούν να δουν μέσω του αηφυ με το αμκα μου τα φάρμακα η τις εξετάσεις που έχω κάνει? Γτ όταν είχα διαγνωστεί πριν 3 χρόνια μου είχε δώσει εισπνεόμενη για 2 μήνες. Η δεν τα εξετάζουν τόσο λεπτομερώς? Click για ανάπτυξη... οχι δεν μπορουν να κανουν κατι τετοιο επισημα θελουν αδεια απορρήτου απο σενα..Αλλα δεν εχει και κανεναν νοημα ,οποιο παιδι και να εψαχναν θα εβλεπαν οτι πηρε αντιβιωση ή εισπνεομενα ή οτι αλλο. Το κυριοτερο ειναι οτι η αιτια που γραφεται στην συνταγη ειναι εικονικη και δεν εχει αξια. Δηλαδη απο την συνταγη φαρμακου δυσκολα βγαζεις ακρη για παθηση εκτος και ειναι χρονια. εγω εχω περασει αυτες τις εξετασεις και ειναι πολυ απλες. 1) σου δειχνουν εικονες δυσχρωματοψιας, γρηγορα και επιφανειακα 2) πινακα με αριθμους για οξυτητα ορασης, εδω επιμενουν 3)ομαδικη νευρολογικη εξεταση 4)ελεγχος γνωματευσης αντινογραφιας. Subutai Νεοφερμένο μέλος Ο Subutai αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2022 στις 14:19 Ο Subutai έγραψε: #19 20-09-22 14:19 αρα να μην τους το αναφερω καν? ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.583 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2022 στις 14:22 Ο ιωαννηs έγραψε: #20 20-09-22 14:22 Αρχική Δημοσίευση από Subutai: αρα να μην τους το αναφερω καν? Click για ανάπτυξη... ουτε καν ... φυσιολογικες καταστασεις... ολοι μας καποτε θα παθουμε μια βροχοπνευμονια και θα παρουμε εισπνεομενα. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 110 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: icarly37 tomftw g1ann0s BillyTheKid mpapailias Dim_99 Marios2020 Kate1914 Φινεύς Πετρος23 Ameliak Eleftheria2 Subutai angies Kostas568 SKG oups sophiaa Pigeon Winner 2005 tsiobieman Maynard Ryuzaki Antzie constansn thenutritionist Pierre Bezukhov Manuela98 Marple Billys 13 stefan Giii SocratesAgain giannhs2001 Alexecon1991 george777 angel27_ JasonPap Scandal Papas nikos Παναγιωτα Jimmy20 Konstantinos4 Galina Jolene Γιωργος15773 Anonym0s don_vito panagiotis G hirasawayui Viedo uni77 Livaja10 Makis7 GeoCommand Leukosrinokeros dbPoliceOff Marskr Trolling Stones Pharmacist01 PanosCh002 Panos_02 MarcoReus tymvorixos JohnGreek valantis21 jj! Arianara S3 bookreader Ermioni89 toolooboom Κλημεντίνη ΘανάσοςG4 eukleidhs1821 NEKTARIOS11 jimis2001 Memetchi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Panos_02: Με αφορμη την προκυρηξη για τις στρατιωτικες θα ηθελε να μαθω καοιος που κρινεται ως Ι2 μπορει να εισαχθει σε αυτες τις σχολες ή οχι Click για ανάπτυξη... Βρες στην "Αναζήτηση ΦΕΚ-Εθνικό Τυπογραφείο", το ΦΕΚ 17 τεύχος Α΄/27-1-2014. Τα γράφει όλα αναλυτικά. Προσπάθησα να το αναρτήσω αλλά για κάποιον λόγο που δεν ξέρω, δεν έγινε. Ανάρτησέ το εσύ αν μπορέσεις επειδή σίγουρα θα ενδιαφέρει κι άλλους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Panos_02 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Panos_02 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Τσοτίλι (Κοζάνη). Έχει γράψει 178 μηνύματα. 8 Μαΐου 2020 στις 15:31 Ο Panos_02 έγραψε: #6 08-05-20 15:31 Αρχική Δημοσίευση από Λένω: Βρες στην "Αναζήτηση ΦΕΚ-Εθνικό Τυπογραφείο", το ΦΕΚ 17 τεύχος Α΄/27-1-2014. Τα γράφει όλα αναλυτικά. Προσπάθησα να το αναρτήσω αλλά για κάποιον λόγο που δεν ξέρω, δεν έγινε. Ανάρτησέ το εσύ αν μπορέσεις επειδή σίγουρα θα ενδιαφέρει κι άλλους! Click για ανάπτυξη... https://eyediathlasis.gr/sites/default/files/pdf/proedriko-diatagma.pdf Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GeoCommand Νεοφερμένο μέλος Ο GeoCommand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 93 μηνύματα. 8 Μαΐου 2020 στις 17:12 Ο GeoCommand: #7 08-05-20 17:12 Από ότι ξέρω η αχρωματοψία αποτελεί αιτία αποκλεισμού. Εσύ τι έχεις ακριβώς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ermioni89 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ermioni89 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 304 μηνύματα. 8 Μαΐου 2020 στις 18:41 Η Ermioni89: #8 08-05-20 18:41 Αρχική Δημοσίευση από Panos_02: Απλα οταν είχε ερθει ενας στρατιωτικος στο σχολειο ειπε ο οτι δεν μπορει να διοριστει καποιος με αχρωματοψια γιατι ειναι ι2 Click για ανάπτυξη... Νόμιζα ότι είχες κάτι άλλο, τέλος πάντων αφού στο είπε στρατιωτικός λογικά ισχύει. Αν θες μπορείς να πάρεις τηλέφωνο έναν ιδιώτη γιατρό της χώρας, ως επιπλέον επιβεβαίωση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 8 Μαΐου 2020 στις 20:02 Ο Guest 699855: #9 08-05-20 20:02 Αρχική Δημοσίευση από Ermioni89: Νόμιζα ότι είχες κάτι άλλο, τέλος πάντων αφού στο είπε στρατιωτικός λογικά ισχύει. Αν θες μπορείς να πάρεις τηλέφωνο έναν ιδιώτη γιατρό της χώρας, ως επιπλέον επιβεβαίωση. Click για ανάπτυξη... Στο Προεδρικό Διάταγμα που ανάρτησε παραπάνω ο Panos_02 αναφέρεται ξεκάθαρα ότι οι υποψήφιοι στρατιωτικών σχολών πρέπει να ανήκουν υποχρεωτικά στην Ι/1 κατηγορία σωματικής ικανότητας για να έχουν το δικαίωμα να λάβουν μέρος στη διαδικασία εισαγωγής. Οι έχοντες δυσχρωματοψία εντάσσονται στην Ι/2 κατηγορία άρα αποκλείονται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Panos_02 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Panos_02 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Τσοτίλι (Κοζάνη). Έχει γράψει 178 μηνύματα. 9 Μαΐου 2020 στις 17:38 Ο Panos_02 έγραψε: #10 09-05-20 17:38 Αρχική Δημοσίευση από Λένω: Στο Προεδρικό Διάταγμα που ανάρτησε παραπάνω ο Panos_02 αναφέρεται ξεκάθαρα ότι οι υποψήφιοι στρατιωτικών σχολών πρέπει να ανήκουν υποχρεωτικά στην Ι/1 κατηγορία σωματικής ικανότητας για να έχουν το δικαίωμα να λάβουν μέρος στη διαδικασία εισαγωγής. Οι έχοντες δυσχρωματοψία εντάσσονται στην Ι/2 κατηγορία άρα αποκλείονται. Click για ανάπτυξη... Τελικα μιλησα με εναν γνωστο στην αστυνομια που μου ειπε να κανω δηλωση κανονικα γιατι υπαρχει μεγαλη περιπτωση να μην το προσεξουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 468119 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 9 Μαΐου 2020 στις 22:16 Ο Guest 468119: #11 09-05-20 22:16 Το θέμα Ειναι να πάρεις χαρτί από ιατρό που θα αναφέρει ότι είσαι εντάξει. Η εξέταση που σας κάνουν εκεί είναι της πλάκας, απλα βγάζετε τα ρούχα και μπαίνετε μαζικά σε έναν θάλαμο για να δουν αν έχετε καμία ουλή από χειρουργείο ή κανα τατουάζ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Winner 2005 Νεοφερμένο μέλος Ο Winner 2005 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2022 στις 21:41 Ο Winner 2005: #12 21-08-22 21:41 Ρε παιδιά έχω μια απορία που πολύ καιρό με "βασανίζει" και ούτε οι γονείς μου ξέρουν με βεβαιότητα. Συγκεκριμένα, οι σχολές Εμπορικού Ναυτικού ΑΕΝ έχουν μηνιαίο φοιτητικό μισθό όπως οι στρατιωτικές σχολές και τα σώματα ασφαλείας ή όχι; Subutai Νεοφερμένο μέλος Ο Subutai αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2022 στις 23:00 Ο Subutai έγραψε: #13 19-09-22 23:00 Παιδια ηθελα να ρωτησω εαν δεχονται στις αεν ατομα με βρογχικο ασθμα.Εχω πολυ ηπια μορφη,δεν ειχα ποτε κρισεις η παροξυσμους και ουτε χρειαζεται να παιρνω εισπνοες. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.583 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2022 στις 04:55 Ο ιωαννηs έγραψε: #14 20-09-22 04:55 Αρχική Δημοσίευση από Subutai: Παιδια ηθελα να ρωτησω εαν δεχονται στις αεν ατομα με βρογχικο ασθμα.Εχω πολυ ηπια μορφη,δεν ειχα ποτε κρισεις η παροξυσμους και ουτε χρειαζεται να παιρνω εισπνοες. Click για ανάπτυξη... σε δεχονται κανονικα και δεν εξεταζουν πνευμονες και αλλεργίες Subutai Νεοφερμένο μέλος Ο Subutai αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2022 στις 08:20 Ο Subutai έγραψε: #15 20-09-22 08:20 Το θέμα είναι ότι δεν μπορούν να δουν μέσω του αηφυ με το αμκα μου τα φάρμακα η τις εξετάσεις που έχω κάνει? Γτ όταν είχα διαγνωστεί πριν 3 χρόνια μου είχε δώσει εισπνεόμενη για 2 μήνες. Η δεν τα εξετάζουν τόσο λεπτομερώς? constansn Δραστήριο μέλος Η constansn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 633 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2022 στις 09:21 Η constansn: #16 20-09-22 09:21 Αρχική Δημοσίευση από Subutai: Το θέμα είναι ότι δεν μπορούν να δουν μέσω του αηφυ με το αμκα μου τα φάρμακα η τις εξετάσεις που έχω κάνει? Γτ όταν είχα διαγνωστεί πριν 3 χρόνια μου είχε δώσει εισπνεόμενη για 2 μήνες. Η δεν τα εξετάζουν τόσο λεπτομερώς? Click για ανάπτυξη... Οι ιατρικές εξετάσεις για ΑΕΝ δεν είναι τόσο αναλυτικές ούτε υπάρχουν τόσοι περιορισμοί όσοι για στρατό και αστυνομία. Όπως το περιγράφεις η πάθηση σου δεν φαίνεται τόσο σοβαρή. Λεπτομέρειες εδώ https://www.isalos.net/axiomatikos-emporikou-naftikou/yeaneth/ Ωστόσο πρόσεξε αυτό που αναφέρεται στο κάτω μέρος της σελίδας. Το θέμα δεν είναι να κρύψεις μια πάθηση για να εισαχθεις, αλλά να βεβαιωθείς ότι όντως δεν θα έχεις πρόβλημα κατά την άσκηση της εργασίας σου. Συνημμένα Screenshot_20220920-091727.png 304,6 KB · Εμφανίσεις: 218 Subutai Νεοφερμένο μέλος Ο Subutai αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2022 στις 09:33 Ο Subutai έγραψε: #17 20-09-22 09:33 Σας ευχαριστώ παιδιά.Εχω ρωτήσει 2 πνευμονολογους και μου έχουν πει δεν θα έχω θέμα, για αυτό το μόνο που με ανησυχεί είναι αν θα περάσω από τις υγειονομικές.Απλως δεν ξέρω αν θα ήταν καλύτερο να τους το πω η όχι? Γτ αν δεν τους το πω και το βρουν μέσω αηφυ τότε δεν θα είναι καλό. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.583 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2022 στις 12:05 Ο ιωαννηs έγραψε: #18 20-09-22 12:05 Αρχική Δημοσίευση από Subutai: Το θέμα είναι ότι δεν μπορούν να δουν μέσω του αηφυ με το αμκα μου τα φάρμακα η τις εξετάσεις που έχω κάνει? Γτ όταν είχα διαγνωστεί πριν 3 χρόνια μου είχε δώσει εισπνεόμενη για 2 μήνες. Η δεν τα εξετάζουν τόσο λεπτομερώς? Click για ανάπτυξη... οχι δεν μπορουν να κανουν κατι τετοιο επισημα θελουν αδεια απορρήτου απο σενα..Αλλα δεν εχει και κανεναν νοημα ,οποιο παιδι και να εψαχναν θα εβλεπαν οτι πηρε αντιβιωση ή εισπνεομενα ή οτι αλλο. Το κυριοτερο ειναι οτι η αιτια που γραφεται στην συνταγη ειναι εικονικη και δεν εχει αξια. Δηλαδη απο την συνταγη φαρμακου δυσκολα βγαζεις ακρη για παθηση εκτος και ειναι χρονια. εγω εχω περασει αυτες τις εξετασεις και ειναι πολυ απλες. 1) σου δειχνουν εικονες δυσχρωματοψιας, γρηγορα και επιφανειακα 2) πινακα με αριθμους για οξυτητα ορασης, εδω επιμενουν 3)ομαδικη νευρολογικη εξεταση 4)ελεγχος γνωματευσης αντινογραφιας. Subutai Νεοφερμένο μέλος Ο Subutai αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2022 στις 14:19 Ο Subutai έγραψε: #19 20-09-22 14:19 αρα να μην τους το αναφερω καν? ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.583 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2022 στις 14:22 Ο ιωαννηs έγραψε: #20 20-09-22 14:22 Αρχική Δημοσίευση από Subutai: αρα να μην τους το αναφερω καν? Click για ανάπτυξη... ουτε καν ... φυσιολογικες καταστασεις... ολοι μας καποτε θα παθουμε μια βροχοπνευμονια και θα παρουμε εισπνεομενα. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 110 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: icarly37 tomftw g1ann0s BillyTheKid mpapailias Dim_99 Marios2020 Kate1914 Φινεύς Πετρος23 Ameliak Eleftheria2 Subutai angies Kostas568 SKG oups sophiaa Pigeon Winner 2005 tsiobieman Maynard Ryuzaki Antzie constansn thenutritionist Pierre Bezukhov Manuela98 Marple Billys 13 stefan Giii SocratesAgain giannhs2001 Alexecon1991 george777 angel27_ JasonPap Scandal Papas nikos Παναγιωτα Jimmy20 Konstantinos4 Galina Jolene Γιωργος15773 Anonym0s don_vito panagiotis G hirasawayui Viedo uni77 Livaja10 Makis7 GeoCommand Leukosrinokeros dbPoliceOff Marskr Trolling Stones Pharmacist01 PanosCh002 Panos_02 MarcoReus tymvorixos JohnGreek valantis21 jj! Arianara S3 bookreader Ermioni89 toolooboom Κλημεντίνη ΘανάσοςG4 eukleidhs1821 NEKTARIOS11 jimis2001 Memetchi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Λένω: Βρες στην "Αναζήτηση ΦΕΚ-Εθνικό Τυπογραφείο", το ΦΕΚ 17 τεύχος Α΄/27-1-2014. Τα γράφει όλα αναλυτικά. Προσπάθησα να το αναρτήσω αλλά για κάποιον λόγο που δεν ξέρω, δεν έγινε. Ανάρτησέ το εσύ αν μπορέσεις επειδή σίγουρα θα ενδιαφέρει κι άλλους! Click για ανάπτυξη... https://eyediathlasis.gr/sites/default/files/pdf/proedriko-diatagma.pdf Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
GeoCommand Νεοφερμένο μέλος Ο GeoCommand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 93 μηνύματα. 8 Μαΐου 2020 στις 17:12 Ο GeoCommand: #7 08-05-20 17:12 Από ότι ξέρω η αχρωματοψία αποτελεί αιτία αποκλεισμού. Εσύ τι έχεις ακριβώς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ermioni89 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ermioni89 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 304 μηνύματα. 8 Μαΐου 2020 στις 18:41 Η Ermioni89: #8 08-05-20 18:41 Αρχική Δημοσίευση από Panos_02: Απλα οταν είχε ερθει ενας στρατιωτικος στο σχολειο ειπε ο οτι δεν μπορει να διοριστει καποιος με αχρωματοψια γιατι ειναι ι2 Click για ανάπτυξη... Νόμιζα ότι είχες κάτι άλλο, τέλος πάντων αφού στο είπε στρατιωτικός λογικά ισχύει. Αν θες μπορείς να πάρεις τηλέφωνο έναν ιδιώτη γιατρό της χώρας, ως επιπλέον επιβεβαίωση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 8 Μαΐου 2020 στις 20:02 Ο Guest 699855: #9 08-05-20 20:02 Αρχική Δημοσίευση από Ermioni89: Νόμιζα ότι είχες κάτι άλλο, τέλος πάντων αφού στο είπε στρατιωτικός λογικά ισχύει. Αν θες μπορείς να πάρεις τηλέφωνο έναν ιδιώτη γιατρό της χώρας, ως επιπλέον επιβεβαίωση. Click για ανάπτυξη... Στο Προεδρικό Διάταγμα που ανάρτησε παραπάνω ο Panos_02 αναφέρεται ξεκάθαρα ότι οι υποψήφιοι στρατιωτικών σχολών πρέπει να ανήκουν υποχρεωτικά στην Ι/1 κατηγορία σωματικής ικανότητας για να έχουν το δικαίωμα να λάβουν μέρος στη διαδικασία εισαγωγής. Οι έχοντες δυσχρωματοψία εντάσσονται στην Ι/2 κατηγορία άρα αποκλείονται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Panos_02 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Panos_02 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Τσοτίλι (Κοζάνη). Έχει γράψει 178 μηνύματα. 9 Μαΐου 2020 στις 17:38 Ο Panos_02 έγραψε: #10 09-05-20 17:38 Αρχική Δημοσίευση από Λένω: Στο Προεδρικό Διάταγμα που ανάρτησε παραπάνω ο Panos_02 αναφέρεται ξεκάθαρα ότι οι υποψήφιοι στρατιωτικών σχολών πρέπει να ανήκουν υποχρεωτικά στην Ι/1 κατηγορία σωματικής ικανότητας για να έχουν το δικαίωμα να λάβουν μέρος στη διαδικασία εισαγωγής. Οι έχοντες δυσχρωματοψία εντάσσονται στην Ι/2 κατηγορία άρα αποκλείονται. Click για ανάπτυξη... Τελικα μιλησα με εναν γνωστο στην αστυνομια που μου ειπε να κανω δηλωση κανονικα γιατι υπαρχει μεγαλη περιπτωση να μην το προσεξουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 468119 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 9 Μαΐου 2020 στις 22:16 Ο Guest 468119: #11 09-05-20 22:16 Το θέμα Ειναι να πάρεις χαρτί από ιατρό που θα αναφέρει ότι είσαι εντάξει. Η εξέταση που σας κάνουν εκεί είναι της πλάκας, απλα βγάζετε τα ρούχα και μπαίνετε μαζικά σε έναν θάλαμο για να δουν αν έχετε καμία ουλή από χειρουργείο ή κανα τατουάζ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Winner 2005 Νεοφερμένο μέλος Ο Winner 2005 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2022 στις 21:41 Ο Winner 2005: #12 21-08-22 21:41 Ρε παιδιά έχω μια απορία που πολύ καιρό με "βασανίζει" και ούτε οι γονείς μου ξέρουν με βεβαιότητα. Συγκεκριμένα, οι σχολές Εμπορικού Ναυτικού ΑΕΝ έχουν μηνιαίο φοιτητικό μισθό όπως οι στρατιωτικές σχολές και τα σώματα ασφαλείας ή όχι; Subutai Νεοφερμένο μέλος Ο Subutai αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2022 στις 23:00 Ο Subutai έγραψε: #13 19-09-22 23:00 Παιδια ηθελα να ρωτησω εαν δεχονται στις αεν ατομα με βρογχικο ασθμα.Εχω πολυ ηπια μορφη,δεν ειχα ποτε κρισεις η παροξυσμους και ουτε χρειαζεται να παιρνω εισπνοες. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.583 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2022 στις 04:55 Ο ιωαννηs έγραψε: #14 20-09-22 04:55 Αρχική Δημοσίευση από Subutai: Παιδια ηθελα να ρωτησω εαν δεχονται στις αεν ατομα με βρογχικο ασθμα.Εχω πολυ ηπια μορφη,δεν ειχα ποτε κρισεις η παροξυσμους και ουτε χρειαζεται να παιρνω εισπνοες. Click για ανάπτυξη... σε δεχονται κανονικα και δεν εξεταζουν πνευμονες και αλλεργίες Subutai Νεοφερμένο μέλος Ο Subutai αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2022 στις 08:20 Ο Subutai έγραψε: #15 20-09-22 08:20 Το θέμα είναι ότι δεν μπορούν να δουν μέσω του αηφυ με το αμκα μου τα φάρμακα η τις εξετάσεις που έχω κάνει? Γτ όταν είχα διαγνωστεί πριν 3 χρόνια μου είχε δώσει εισπνεόμενη για 2 μήνες. Η δεν τα εξετάζουν τόσο λεπτομερώς? constansn Δραστήριο μέλος Η constansn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 633 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2022 στις 09:21 Η constansn: #16 20-09-22 09:21 Αρχική Δημοσίευση από Subutai: Το θέμα είναι ότι δεν μπορούν να δουν μέσω του αηφυ με το αμκα μου τα φάρμακα η τις εξετάσεις που έχω κάνει? Γτ όταν είχα διαγνωστεί πριν 3 χρόνια μου είχε δώσει εισπνεόμενη για 2 μήνες. Η δεν τα εξετάζουν τόσο λεπτομερώς? Click για ανάπτυξη... Οι ιατρικές εξετάσεις για ΑΕΝ δεν είναι τόσο αναλυτικές ούτε υπάρχουν τόσοι περιορισμοί όσοι για στρατό και αστυνομία. Όπως το περιγράφεις η πάθηση σου δεν φαίνεται τόσο σοβαρή. Λεπτομέρειες εδώ https://www.isalos.net/axiomatikos-emporikou-naftikou/yeaneth/ Ωστόσο πρόσεξε αυτό που αναφέρεται στο κάτω μέρος της σελίδας. Το θέμα δεν είναι να κρύψεις μια πάθηση για να εισαχθεις, αλλά να βεβαιωθείς ότι όντως δεν θα έχεις πρόβλημα κατά την άσκηση της εργασίας σου. Συνημμένα Screenshot_20220920-091727.png 304,6 KB · Εμφανίσεις: 218 Subutai Νεοφερμένο μέλος Ο Subutai αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2022 στις 09:33 Ο Subutai έγραψε: #17 20-09-22 09:33 Σας ευχαριστώ παιδιά.Εχω ρωτήσει 2 πνευμονολογους και μου έχουν πει δεν θα έχω θέμα, για αυτό το μόνο που με ανησυχεί είναι αν θα περάσω από τις υγειονομικές.Απλως δεν ξέρω αν θα ήταν καλύτερο να τους το πω η όχι? Γτ αν δεν τους το πω και το βρουν μέσω αηφυ τότε δεν θα είναι καλό. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.583 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2022 στις 12:05 Ο ιωαννηs έγραψε: #18 20-09-22 12:05 Αρχική Δημοσίευση από Subutai: Το θέμα είναι ότι δεν μπορούν να δουν μέσω του αηφυ με το αμκα μου τα φάρμακα η τις εξετάσεις που έχω κάνει? Γτ όταν είχα διαγνωστεί πριν 3 χρόνια μου είχε δώσει εισπνεόμενη για 2 μήνες. Η δεν τα εξετάζουν τόσο λεπτομερώς? Click για ανάπτυξη... οχι δεν μπορουν να κανουν κατι τετοιο επισημα θελουν αδεια απορρήτου απο σενα..Αλλα δεν εχει και κανεναν νοημα ,οποιο παιδι και να εψαχναν θα εβλεπαν οτι πηρε αντιβιωση ή εισπνεομενα ή οτι αλλο. Το κυριοτερο ειναι οτι η αιτια που γραφεται στην συνταγη ειναι εικονικη και δεν εχει αξια. Δηλαδη απο την συνταγη φαρμακου δυσκολα βγαζεις ακρη για παθηση εκτος και ειναι χρονια. εγω εχω περασει αυτες τις εξετασεις και ειναι πολυ απλες. 1) σου δειχνουν εικονες δυσχρωματοψιας, γρηγορα και επιφανειακα 2) πινακα με αριθμους για οξυτητα ορασης, εδω επιμενουν 3)ομαδικη νευρολογικη εξεταση 4)ελεγχος γνωματευσης αντινογραφιας. Subutai Νεοφερμένο μέλος Ο Subutai αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2022 στις 14:19 Ο Subutai έγραψε: #19 20-09-22 14:19 αρα να μην τους το αναφερω καν? ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.583 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2022 στις 14:22 Ο ιωαννηs έγραψε: #20 20-09-22 14:22 Αρχική Δημοσίευση από Subutai: αρα να μην τους το αναφερω καν? Click για ανάπτυξη... ουτε καν ... φυσιολογικες καταστασεις... ολοι μας καποτε θα παθουμε μια βροχοπνευμονια και θα παρουμε εισπνεομενα. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 110 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: icarly37 tomftw g1ann0s BillyTheKid mpapailias Dim_99 Marios2020 Kate1914 Φινεύς Πετρος23 Ameliak Eleftheria2 Subutai angies Kostas568 SKG oups sophiaa Pigeon Winner 2005 tsiobieman Maynard Ryuzaki Antzie constansn thenutritionist Pierre Bezukhov Manuela98 Marple Billys 13 stefan Giii SocratesAgain giannhs2001 Alexecon1991 george777 angel27_ JasonPap Scandal Papas nikos Παναγιωτα Jimmy20 Konstantinos4 Galina Jolene Γιωργος15773 Anonym0s don_vito panagiotis G hirasawayui Viedo uni77 Livaja10 Makis7 GeoCommand Leukosrinokeros dbPoliceOff Marskr Trolling Stones Pharmacist01 PanosCh002 Panos_02 MarcoReus tymvorixos JohnGreek valantis21 jj! Arianara S3 bookreader Ermioni89 toolooboom Κλημεντίνη ΘανάσοςG4 eukleidhs1821 NEKTARIOS11 jimis2001 Memetchi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Από ότι ξέρω η αχρωματοψία αποτελεί αιτία αποκλεισμού. Εσύ τι έχεις ακριβώς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ermioni89 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ermioni89 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 304 μηνύματα. 8 Μαΐου 2020 στις 18:41 Η Ermioni89: #8 08-05-20 18:41 Αρχική Δημοσίευση από Panos_02: Απλα οταν είχε ερθει ενας στρατιωτικος στο σχολειο ειπε ο οτι δεν μπορει να διοριστει καποιος με αχρωματοψια γιατι ειναι ι2 Click για ανάπτυξη... Νόμιζα ότι είχες κάτι άλλο, τέλος πάντων αφού στο είπε στρατιωτικός λογικά ισχύει. Αν θες μπορείς να πάρεις τηλέφωνο έναν ιδιώτη γιατρό της χώρας, ως επιπλέον επιβεβαίωση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 8 Μαΐου 2020 στις 20:02 Ο Guest 699855: #9 08-05-20 20:02 Αρχική Δημοσίευση από Ermioni89: Νόμιζα ότι είχες κάτι άλλο, τέλος πάντων αφού στο είπε στρατιωτικός λογικά ισχύει. Αν θες μπορείς να πάρεις τηλέφωνο έναν ιδιώτη γιατρό της χώρας, ως επιπλέον επιβεβαίωση. Click για ανάπτυξη... Στο Προεδρικό Διάταγμα που ανάρτησε παραπάνω ο Panos_02 αναφέρεται ξεκάθαρα ότι οι υποψήφιοι στρατιωτικών σχολών πρέπει να ανήκουν υποχρεωτικά στην Ι/1 κατηγορία σωματικής ικανότητας για να έχουν το δικαίωμα να λάβουν μέρος στη διαδικασία εισαγωγής. Οι έχοντες δυσχρωματοψία εντάσσονται στην Ι/2 κατηγορία άρα αποκλείονται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Panos_02 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Panos_02 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Τσοτίλι (Κοζάνη). Έχει γράψει 178 μηνύματα. 9 Μαΐου 2020 στις 17:38 Ο Panos_02 έγραψε: #10 09-05-20 17:38 Αρχική Δημοσίευση από Λένω: Στο Προεδρικό Διάταγμα που ανάρτησε παραπάνω ο Panos_02 αναφέρεται ξεκάθαρα ότι οι υποψήφιοι στρατιωτικών σχολών πρέπει να ανήκουν υποχρεωτικά στην Ι/1 κατηγορία σωματικής ικανότητας για να έχουν το δικαίωμα να λάβουν μέρος στη διαδικασία εισαγωγής. Οι έχοντες δυσχρωματοψία εντάσσονται στην Ι/2 κατηγορία άρα αποκλείονται. Click για ανάπτυξη... Τελικα μιλησα με εναν γνωστο στην αστυνομια που μου ειπε να κανω δηλωση κανονικα γιατι υπαρχει μεγαλη περιπτωση να μην το προσεξουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 468119 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 9 Μαΐου 2020 στις 22:16 Ο Guest 468119: #11 09-05-20 22:16 Το θέμα Ειναι να πάρεις χαρτί από ιατρό που θα αναφέρει ότι είσαι εντάξει. Η εξέταση που σας κάνουν εκεί είναι της πλάκας, απλα βγάζετε τα ρούχα και μπαίνετε μαζικά σε έναν θάλαμο για να δουν αν έχετε καμία ουλή από χειρουργείο ή κανα τατουάζ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Winner 2005 Νεοφερμένο μέλος Ο Winner 2005 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2022 στις 21:41 Ο Winner 2005: #12 21-08-22 21:41 Ρε παιδιά έχω μια απορία που πολύ καιρό με "βασανίζει" και ούτε οι γονείς μου ξέρουν με βεβαιότητα. Συγκεκριμένα, οι σχολές Εμπορικού Ναυτικού ΑΕΝ έχουν μηνιαίο φοιτητικό μισθό όπως οι στρατιωτικές σχολές και τα σώματα ασφαλείας ή όχι; Subutai Νεοφερμένο μέλος Ο Subutai αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2022 στις 23:00 Ο Subutai έγραψε: #13 19-09-22 23:00 Παιδια ηθελα να ρωτησω εαν δεχονται στις αεν ατομα με βρογχικο ασθμα.Εχω πολυ ηπια μορφη,δεν ειχα ποτε κρισεις η παροξυσμους και ουτε χρειαζεται να παιρνω εισπνοες. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.583 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2022 στις 04:55 Ο ιωαννηs έγραψε: #14 20-09-22 04:55 Αρχική Δημοσίευση από Subutai: Παιδια ηθελα να ρωτησω εαν δεχονται στις αεν ατομα με βρογχικο ασθμα.Εχω πολυ ηπια μορφη,δεν ειχα ποτε κρισεις η παροξυσμους και ουτε χρειαζεται να παιρνω εισπνοες. Click για ανάπτυξη... σε δεχονται κανονικα και δεν εξεταζουν πνευμονες και αλλεργίες Subutai Νεοφερμένο μέλος Ο Subutai αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2022 στις 08:20 Ο Subutai έγραψε: #15 20-09-22 08:20 Το θέμα είναι ότι δεν μπορούν να δουν μέσω του αηφυ με το αμκα μου τα φάρμακα η τις εξετάσεις που έχω κάνει? Γτ όταν είχα διαγνωστεί πριν 3 χρόνια μου είχε δώσει εισπνεόμενη για 2 μήνες. Η δεν τα εξετάζουν τόσο λεπτομερώς? constansn Δραστήριο μέλος Η constansn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 633 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2022 στις 09:21 Η constansn: #16 20-09-22 09:21 Αρχική Δημοσίευση από Subutai: Το θέμα είναι ότι δεν μπορούν να δουν μέσω του αηφυ με το αμκα μου τα φάρμακα η τις εξετάσεις που έχω κάνει? Γτ όταν είχα διαγνωστεί πριν 3 χρόνια μου είχε δώσει εισπνεόμενη για 2 μήνες. Η δεν τα εξετάζουν τόσο λεπτομερώς? Click για ανάπτυξη... Οι ιατρικές εξετάσεις για ΑΕΝ δεν είναι τόσο αναλυτικές ούτε υπάρχουν τόσοι περιορισμοί όσοι για στρατό και αστυνομία. Όπως το περιγράφεις η πάθηση σου δεν φαίνεται τόσο σοβαρή. Λεπτομέρειες εδώ https://www.isalos.net/axiomatikos-emporikou-naftikou/yeaneth/ Ωστόσο πρόσεξε αυτό που αναφέρεται στο κάτω μέρος της σελίδας. Το θέμα δεν είναι να κρύψεις μια πάθηση για να εισαχθεις, αλλά να βεβαιωθείς ότι όντως δεν θα έχεις πρόβλημα κατά την άσκηση της εργασίας σου. Συνημμένα Screenshot_20220920-091727.png 304,6 KB · Εμφανίσεις: 218 Subutai Νεοφερμένο μέλος Ο Subutai αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2022 στις 09:33 Ο Subutai έγραψε: #17 20-09-22 09:33 Σας ευχαριστώ παιδιά.Εχω ρωτήσει 2 πνευμονολογους και μου έχουν πει δεν θα έχω θέμα, για αυτό το μόνο που με ανησυχεί είναι αν θα περάσω από τις υγειονομικές.Απλως δεν ξέρω αν θα ήταν καλύτερο να τους το πω η όχι? Γτ αν δεν τους το πω και το βρουν μέσω αηφυ τότε δεν θα είναι καλό. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.583 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2022 στις 12:05 Ο ιωαννηs έγραψε: #18 20-09-22 12:05 Αρχική Δημοσίευση από Subutai: Το θέμα είναι ότι δεν μπορούν να δουν μέσω του αηφυ με το αμκα μου τα φάρμακα η τις εξετάσεις που έχω κάνει? Γτ όταν είχα διαγνωστεί πριν 3 χρόνια μου είχε δώσει εισπνεόμενη για 2 μήνες. Η δεν τα εξετάζουν τόσο λεπτομερώς? Click για ανάπτυξη... οχι δεν μπορουν να κανουν κατι τετοιο επισημα θελουν αδεια απορρήτου απο σενα..Αλλα δεν εχει και κανεναν νοημα ,οποιο παιδι και να εψαχναν θα εβλεπαν οτι πηρε αντιβιωση ή εισπνεομενα ή οτι αλλο. Το κυριοτερο ειναι οτι η αιτια που γραφεται στην συνταγη ειναι εικονικη και δεν εχει αξια. Δηλαδη απο την συνταγη φαρμακου δυσκολα βγαζεις ακρη για παθηση εκτος και ειναι χρονια. εγω εχω περασει αυτες τις εξετασεις και ειναι πολυ απλες. 1) σου δειχνουν εικονες δυσχρωματοψιας, γρηγορα και επιφανειακα 2) πινακα με αριθμους για οξυτητα ορασης, εδω επιμενουν 3)ομαδικη νευρολογικη εξεταση 4)ελεγχος γνωματευσης αντινογραφιας. Subutai Νεοφερμένο μέλος Ο Subutai αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2022 στις 14:19 Ο Subutai έγραψε: #19 20-09-22 14:19 αρα να μην τους το αναφερω καν? ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.583 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2022 στις 14:22 Ο ιωαννηs έγραψε: #20 20-09-22 14:22 Αρχική Δημοσίευση από Subutai: αρα να μην τους το αναφερω καν? Click για ανάπτυξη... ουτε καν ... φυσιολογικες καταστασεις... ολοι μας καποτε θα παθουμε μια βροχοπνευμονια και θα παρουμε εισπνεομενα. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 110 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: icarly37 tomftw g1ann0s BillyTheKid mpapailias Dim_99 Marios2020 Kate1914 Φινεύς Πετρος23 Ameliak Eleftheria2 Subutai angies Kostas568 SKG oups sophiaa Pigeon Winner 2005 tsiobieman Maynard Ryuzaki Antzie constansn thenutritionist Pierre Bezukhov Manuela98 Marple Billys 13 stefan Giii SocratesAgain giannhs2001 Alexecon1991 george777 angel27_ JasonPap Scandal Papas nikos Παναγιωτα Jimmy20 Konstantinos4 Galina Jolene Γιωργος15773 Anonym0s don_vito panagiotis G hirasawayui Viedo uni77 Livaja10 Makis7 GeoCommand Leukosrinokeros dbPoliceOff Marskr Trolling Stones Pharmacist01 PanosCh002 Panos_02 MarcoReus tymvorixos JohnGreek valantis21 jj! Arianara S3 bookreader Ermioni89 toolooboom Κλημεντίνη ΘανάσοςG4 eukleidhs1821 NEKTARIOS11 jimis2001 Memetchi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Panos_02: Απλα οταν είχε ερθει ενας στρατιωτικος στο σχολειο ειπε ο οτι δεν μπορει να διοριστει καποιος με αχρωματοψια γιατι ειναι ι2 Click για ανάπτυξη... Νόμιζα ότι είχες κάτι άλλο, τέλος πάντων αφού στο είπε στρατιωτικός λογικά ισχύει. Αν θες μπορείς να πάρεις τηλέφωνο έναν ιδιώτη γιατρό της χώρας, ως επιπλέον επιβεβαίωση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 8 Μαΐου 2020 στις 20:02 Ο Guest 699855: #9 08-05-20 20:02 Αρχική Δημοσίευση από Ermioni89: Νόμιζα ότι είχες κάτι άλλο, τέλος πάντων αφού στο είπε στρατιωτικός λογικά ισχύει. Αν θες μπορείς να πάρεις τηλέφωνο έναν ιδιώτη γιατρό της χώρας, ως επιπλέον επιβεβαίωση. Click για ανάπτυξη... Στο Προεδρικό Διάταγμα που ανάρτησε παραπάνω ο Panos_02 αναφέρεται ξεκάθαρα ότι οι υποψήφιοι στρατιωτικών σχολών πρέπει να ανήκουν υποχρεωτικά στην Ι/1 κατηγορία σωματικής ικανότητας για να έχουν το δικαίωμα να λάβουν μέρος στη διαδικασία εισαγωγής. Οι έχοντες δυσχρωματοψία εντάσσονται στην Ι/2 κατηγορία άρα αποκλείονται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Panos_02 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Panos_02 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Τσοτίλι (Κοζάνη). Έχει γράψει 178 μηνύματα. 9 Μαΐου 2020 στις 17:38 Ο Panos_02 έγραψε: #10 09-05-20 17:38 Αρχική Δημοσίευση από Λένω: Στο Προεδρικό Διάταγμα που ανάρτησε παραπάνω ο Panos_02 αναφέρεται ξεκάθαρα ότι οι υποψήφιοι στρατιωτικών σχολών πρέπει να ανήκουν υποχρεωτικά στην Ι/1 κατηγορία σωματικής ικανότητας για να έχουν το δικαίωμα να λάβουν μέρος στη διαδικασία εισαγωγής. Οι έχοντες δυσχρωματοψία εντάσσονται στην Ι/2 κατηγορία άρα αποκλείονται. Click για ανάπτυξη... Τελικα μιλησα με εναν γνωστο στην αστυνομια που μου ειπε να κανω δηλωση κανονικα γιατι υπαρχει μεγαλη περιπτωση να μην το προσεξουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 468119 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 9 Μαΐου 2020 στις 22:16 Ο Guest 468119: #11 09-05-20 22:16 Το θέμα Ειναι να πάρεις χαρτί από ιατρό που θα αναφέρει ότι είσαι εντάξει. Η εξέταση που σας κάνουν εκεί είναι της πλάκας, απλα βγάζετε τα ρούχα και μπαίνετε μαζικά σε έναν θάλαμο για να δουν αν έχετε καμία ουλή από χειρουργείο ή κανα τατουάζ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Winner 2005 Νεοφερμένο μέλος Ο Winner 2005 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2022 στις 21:41 Ο Winner 2005: #12 21-08-22 21:41 Ρε παιδιά έχω μια απορία που πολύ καιρό με "βασανίζει" και ούτε οι γονείς μου ξέρουν με βεβαιότητα. Συγκεκριμένα, οι σχολές Εμπορικού Ναυτικού ΑΕΝ έχουν μηνιαίο φοιτητικό μισθό όπως οι στρατιωτικές σχολές και τα σώματα ασφαλείας ή όχι; Subutai Νεοφερμένο μέλος Ο Subutai αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2022 στις 23:00 Ο Subutai έγραψε: #13 19-09-22 23:00 Παιδια ηθελα να ρωτησω εαν δεχονται στις αεν ατομα με βρογχικο ασθμα.Εχω πολυ ηπια μορφη,δεν ειχα ποτε κρισεις η παροξυσμους και ουτε χρειαζεται να παιρνω εισπνοες. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.583 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2022 στις 04:55 Ο ιωαννηs έγραψε: #14 20-09-22 04:55 Αρχική Δημοσίευση από Subutai: Παιδια ηθελα να ρωτησω εαν δεχονται στις αεν ατομα με βρογχικο ασθμα.Εχω πολυ ηπια μορφη,δεν ειχα ποτε κρισεις η παροξυσμους και ουτε χρειαζεται να παιρνω εισπνοες. Click για ανάπτυξη... σε δεχονται κανονικα και δεν εξεταζουν πνευμονες και αλλεργίες Subutai Νεοφερμένο μέλος Ο Subutai αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2022 στις 08:20 Ο Subutai έγραψε: #15 20-09-22 08:20 Το θέμα είναι ότι δεν μπορούν να δουν μέσω του αηφυ με το αμκα μου τα φάρμακα η τις εξετάσεις που έχω κάνει? Γτ όταν είχα διαγνωστεί πριν 3 χρόνια μου είχε δώσει εισπνεόμενη για 2 μήνες. Η δεν τα εξετάζουν τόσο λεπτομερώς? constansn Δραστήριο μέλος Η constansn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 633 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2022 στις 09:21 Η constansn: #16 20-09-22 09:21 Αρχική Δημοσίευση από Subutai: Το θέμα είναι ότι δεν μπορούν να δουν μέσω του αηφυ με το αμκα μου τα φάρμακα η τις εξετάσεις που έχω κάνει? Γτ όταν είχα διαγνωστεί πριν 3 χρόνια μου είχε δώσει εισπνεόμενη για 2 μήνες. Η δεν τα εξετάζουν τόσο λεπτομερώς? Click για ανάπτυξη... Οι ιατρικές εξετάσεις για ΑΕΝ δεν είναι τόσο αναλυτικές ούτε υπάρχουν τόσοι περιορισμοί όσοι για στρατό και αστυνομία. Όπως το περιγράφεις η πάθηση σου δεν φαίνεται τόσο σοβαρή. Λεπτομέρειες εδώ https://www.isalos.net/axiomatikos-emporikou-naftikou/yeaneth/ Ωστόσο πρόσεξε αυτό που αναφέρεται στο κάτω μέρος της σελίδας. Το θέμα δεν είναι να κρύψεις μια πάθηση για να εισαχθεις, αλλά να βεβαιωθείς ότι όντως δεν θα έχεις πρόβλημα κατά την άσκηση της εργασίας σου. Συνημμένα Screenshot_20220920-091727.png 304,6 KB · Εμφανίσεις: 218 Subutai Νεοφερμένο μέλος Ο Subutai αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2022 στις 09:33 Ο Subutai έγραψε: #17 20-09-22 09:33 Σας ευχαριστώ παιδιά.Εχω ρωτήσει 2 πνευμονολογους και μου έχουν πει δεν θα έχω θέμα, για αυτό το μόνο που με ανησυχεί είναι αν θα περάσω από τις υγειονομικές.Απλως δεν ξέρω αν θα ήταν καλύτερο να τους το πω η όχι? Γτ αν δεν τους το πω και το βρουν μέσω αηφυ τότε δεν θα είναι καλό. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.583 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2022 στις 12:05 Ο ιωαννηs έγραψε: #18 20-09-22 12:05 Αρχική Δημοσίευση από Subutai: Το θέμα είναι ότι δεν μπορούν να δουν μέσω του αηφυ με το αμκα μου τα φάρμακα η τις εξετάσεις που έχω κάνει? Γτ όταν είχα διαγνωστεί πριν 3 χρόνια μου είχε δώσει εισπνεόμενη για 2 μήνες. Η δεν τα εξετάζουν τόσο λεπτομερώς? Click για ανάπτυξη... οχι δεν μπορουν να κανουν κατι τετοιο επισημα θελουν αδεια απορρήτου απο σενα..Αλλα δεν εχει και κανεναν νοημα ,οποιο παιδι και να εψαχναν θα εβλεπαν οτι πηρε αντιβιωση ή εισπνεομενα ή οτι αλλο. Το κυριοτερο ειναι οτι η αιτια που γραφεται στην συνταγη ειναι εικονικη και δεν εχει αξια. Δηλαδη απο την συνταγη φαρμακου δυσκολα βγαζεις ακρη για παθηση εκτος και ειναι χρονια. εγω εχω περασει αυτες τις εξετασεις και ειναι πολυ απλες. 1) σου δειχνουν εικονες δυσχρωματοψιας, γρηγορα και επιφανειακα 2) πινακα με αριθμους για οξυτητα ορασης, εδω επιμενουν 3)ομαδικη νευρολογικη εξεταση 4)ελεγχος γνωματευσης αντινογραφιας. Subutai Νεοφερμένο μέλος Ο Subutai αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2022 στις 14:19 Ο Subutai έγραψε: #19 20-09-22 14:19 αρα να μην τους το αναφερω καν? ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.583 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2022 στις 14:22 Ο ιωαννηs έγραψε: #20 20-09-22 14:22 Αρχική Δημοσίευση από Subutai: αρα να μην τους το αναφερω καν? Click για ανάπτυξη... ουτε καν ... φυσιολογικες καταστασεις... ολοι μας καποτε θα παθουμε μια βροχοπνευμονια και θα παρουμε εισπνεομενα. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 110 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: icarly37 tomftw g1ann0s BillyTheKid mpapailias Dim_99 Marios2020 Kate1914 Φινεύς Πετρος23 Ameliak Eleftheria2 Subutai angies Kostas568 SKG oups sophiaa Pigeon Winner 2005 tsiobieman Maynard Ryuzaki Antzie constansn thenutritionist Pierre Bezukhov Manuela98 Marple Billys 13 stefan Giii SocratesAgain giannhs2001 Alexecon1991 george777 angel27_ JasonPap Scandal Papas nikos Παναγιωτα Jimmy20 Konstantinos4 Galina Jolene Γιωργος15773 Anonym0s don_vito panagiotis G hirasawayui Viedo uni77 Livaja10 Makis7 GeoCommand Leukosrinokeros dbPoliceOff Marskr Trolling Stones Pharmacist01 PanosCh002 Panos_02 MarcoReus tymvorixos JohnGreek valantis21 jj! Arianara S3 bookreader Ermioni89 toolooboom Κλημεντίνη ΘανάσοςG4 eukleidhs1821 NEKTARIOS11 jimis2001 Memetchi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Ermioni89: Νόμιζα ότι είχες κάτι άλλο, τέλος πάντων αφού στο είπε στρατιωτικός λογικά ισχύει. Αν θες μπορείς να πάρεις τηλέφωνο έναν ιδιώτη γιατρό της χώρας, ως επιπλέον επιβεβαίωση. Click για ανάπτυξη... Στο Προεδρικό Διάταγμα που ανάρτησε παραπάνω ο Panos_02 αναφέρεται ξεκάθαρα ότι οι υποψήφιοι στρατιωτικών σχολών πρέπει να ανήκουν υποχρεωτικά στην Ι/1 κατηγορία σωματικής ικανότητας για να έχουν το δικαίωμα να λάβουν μέρος στη διαδικασία εισαγωγής. Οι έχοντες δυσχρωματοψία εντάσσονται στην Ι/2 κατηγορία άρα αποκλείονται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Panos_02 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Panos_02 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Τσοτίλι (Κοζάνη). Έχει γράψει 178 μηνύματα. 9 Μαΐου 2020 στις 17:38 Ο Panos_02 έγραψε: #10 09-05-20 17:38 Αρχική Δημοσίευση από Λένω: Στο Προεδρικό Διάταγμα που ανάρτησε παραπάνω ο Panos_02 αναφέρεται ξεκάθαρα ότι οι υποψήφιοι στρατιωτικών σχολών πρέπει να ανήκουν υποχρεωτικά στην Ι/1 κατηγορία σωματικής ικανότητας για να έχουν το δικαίωμα να λάβουν μέρος στη διαδικασία εισαγωγής. Οι έχοντες δυσχρωματοψία εντάσσονται στην Ι/2 κατηγορία άρα αποκλείονται. Click για ανάπτυξη... Τελικα μιλησα με εναν γνωστο στην αστυνομια που μου ειπε να κανω δηλωση κανονικα γιατι υπαρχει μεγαλη περιπτωση να μην το προσεξουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 468119 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 9 Μαΐου 2020 στις 22:16 Ο Guest 468119: #11 09-05-20 22:16 Το θέμα Ειναι να πάρεις χαρτί από ιατρό που θα αναφέρει ότι είσαι εντάξει. Η εξέταση που σας κάνουν εκεί είναι της πλάκας, απλα βγάζετε τα ρούχα και μπαίνετε μαζικά σε έναν θάλαμο για να δουν αν έχετε καμία ουλή από χειρουργείο ή κανα τατουάζ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Winner 2005 Νεοφερμένο μέλος Ο Winner 2005 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2022 στις 21:41 Ο Winner 2005: #12 21-08-22 21:41 Ρε παιδιά έχω μια απορία που πολύ καιρό με "βασανίζει" και ούτε οι γονείς μου ξέρουν με βεβαιότητα. Συγκεκριμένα, οι σχολές Εμπορικού Ναυτικού ΑΕΝ έχουν μηνιαίο φοιτητικό μισθό όπως οι στρατιωτικές σχολές και τα σώματα ασφαλείας ή όχι; Subutai Νεοφερμένο μέλος Ο Subutai αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2022 στις 23:00 Ο Subutai έγραψε: #13 19-09-22 23:00 Παιδια ηθελα να ρωτησω εαν δεχονται στις αεν ατομα με βρογχικο ασθμα.Εχω πολυ ηπια μορφη,δεν ειχα ποτε κρισεις η παροξυσμους και ουτε χρειαζεται να παιρνω εισπνοες. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.583 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2022 στις 04:55 Ο ιωαννηs έγραψε: #14 20-09-22 04:55 Αρχική Δημοσίευση από Subutai: Παιδια ηθελα να ρωτησω εαν δεχονται στις αεν ατομα με βρογχικο ασθμα.Εχω πολυ ηπια μορφη,δεν ειχα ποτε κρισεις η παροξυσμους και ουτε χρειαζεται να παιρνω εισπνοες. Click για ανάπτυξη... σε δεχονται κανονικα και δεν εξεταζουν πνευμονες και αλλεργίες Subutai Νεοφερμένο μέλος Ο Subutai αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2022 στις 08:20 Ο Subutai έγραψε: #15 20-09-22 08:20 Το θέμα είναι ότι δεν μπορούν να δουν μέσω του αηφυ με το αμκα μου τα φάρμακα η τις εξετάσεις που έχω κάνει? Γτ όταν είχα διαγνωστεί πριν 3 χρόνια μου είχε δώσει εισπνεόμενη για 2 μήνες. Η δεν τα εξετάζουν τόσο λεπτομερώς? constansn Δραστήριο μέλος Η constansn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 633 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2022 στις 09:21 Η constansn: #16 20-09-22 09:21 Αρχική Δημοσίευση από Subutai: Το θέμα είναι ότι δεν μπορούν να δουν μέσω του αηφυ με το αμκα μου τα φάρμακα η τις εξετάσεις που έχω κάνει? Γτ όταν είχα διαγνωστεί πριν 3 χρόνια μου είχε δώσει εισπνεόμενη για 2 μήνες. Η δεν τα εξετάζουν τόσο λεπτομερώς? Click για ανάπτυξη... Οι ιατρικές εξετάσεις για ΑΕΝ δεν είναι τόσο αναλυτικές ούτε υπάρχουν τόσοι περιορισμοί όσοι για στρατό και αστυνομία. Όπως το περιγράφεις η πάθηση σου δεν φαίνεται τόσο σοβαρή. Λεπτομέρειες εδώ https://www.isalos.net/axiomatikos-emporikou-naftikou/yeaneth/ Ωστόσο πρόσεξε αυτό που αναφέρεται στο κάτω μέρος της σελίδας. Το θέμα δεν είναι να κρύψεις μια πάθηση για να εισαχθεις, αλλά να βεβαιωθείς ότι όντως δεν θα έχεις πρόβλημα κατά την άσκηση της εργασίας σου. Συνημμένα Screenshot_20220920-091727.png 304,6 KB · Εμφανίσεις: 218 Subutai Νεοφερμένο μέλος Ο Subutai αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2022 στις 09:33 Ο Subutai έγραψε: #17 20-09-22 09:33 Σας ευχαριστώ παιδιά.Εχω ρωτήσει 2 πνευμονολογους και μου έχουν πει δεν θα έχω θέμα, για αυτό το μόνο που με ανησυχεί είναι αν θα περάσω από τις υγειονομικές.Απλως δεν ξέρω αν θα ήταν καλύτερο να τους το πω η όχι? Γτ αν δεν τους το πω και το βρουν μέσω αηφυ τότε δεν θα είναι καλό. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.583 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2022 στις 12:05 Ο ιωαννηs έγραψε: #18 20-09-22 12:05 Αρχική Δημοσίευση από Subutai: Το θέμα είναι ότι δεν μπορούν να δουν μέσω του αηφυ με το αμκα μου τα φάρμακα η τις εξετάσεις που έχω κάνει? Γτ όταν είχα διαγνωστεί πριν 3 χρόνια μου είχε δώσει εισπνεόμενη για 2 μήνες. Η δεν τα εξετάζουν τόσο λεπτομερώς? Click για ανάπτυξη... οχι δεν μπορουν να κανουν κατι τετοιο επισημα θελουν αδεια απορρήτου απο σενα..Αλλα δεν εχει και κανεναν νοημα ,οποιο παιδι και να εψαχναν θα εβλεπαν οτι πηρε αντιβιωση ή εισπνεομενα ή οτι αλλο. Το κυριοτερο ειναι οτι η αιτια που γραφεται στην συνταγη ειναι εικονικη και δεν εχει αξια. Δηλαδη απο την συνταγη φαρμακου δυσκολα βγαζεις ακρη για παθηση εκτος και ειναι χρονια. εγω εχω περασει αυτες τις εξετασεις και ειναι πολυ απλες. 1) σου δειχνουν εικονες δυσχρωματοψιας, γρηγορα και επιφανειακα 2) πινακα με αριθμους για οξυτητα ορασης, εδω επιμενουν 3)ομαδικη νευρολογικη εξεταση 4)ελεγχος γνωματευσης αντινογραφιας. Subutai Νεοφερμένο μέλος Ο Subutai αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2022 στις 14:19 Ο Subutai έγραψε: #19 20-09-22 14:19 αρα να μην τους το αναφερω καν? ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.583 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2022 στις 14:22 Ο ιωαννηs έγραψε: #20 20-09-22 14:22 Αρχική Δημοσίευση από Subutai: αρα να μην τους το αναφερω καν? Click για ανάπτυξη... ουτε καν ... φυσιολογικες καταστασεις... ολοι μας καποτε θα παθουμε μια βροχοπνευμονια και θα παρουμε εισπνεομενα. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 110 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: icarly37 tomftw g1ann0s BillyTheKid mpapailias Dim_99 Marios2020 Kate1914 Φινεύς Πετρος23 Ameliak Eleftheria2 Subutai angies Kostas568 SKG oups sophiaa Pigeon Winner 2005 tsiobieman Maynard Ryuzaki Antzie constansn thenutritionist Pierre Bezukhov Manuela98 Marple Billys 13 stefan Giii SocratesAgain giannhs2001 Alexecon1991 george777 angel27_ JasonPap Scandal Papas nikos Παναγιωτα Jimmy20 Konstantinos4 Galina Jolene Γιωργος15773 Anonym0s don_vito panagiotis G hirasawayui Viedo uni77 Livaja10 Makis7 GeoCommand Leukosrinokeros dbPoliceOff Marskr Trolling Stones Pharmacist01 PanosCh002 Panos_02 MarcoReus tymvorixos JohnGreek valantis21 jj! Arianara S3 bookreader Ermioni89 toolooboom Κλημεντίνη ΘανάσοςG4 eukleidhs1821 NEKTARIOS11 jimis2001 Memetchi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Λένω: Στο Προεδρικό Διάταγμα που ανάρτησε παραπάνω ο Panos_02 αναφέρεται ξεκάθαρα ότι οι υποψήφιοι στρατιωτικών σχολών πρέπει να ανήκουν υποχρεωτικά στην Ι/1 κατηγορία σωματικής ικανότητας για να έχουν το δικαίωμα να λάβουν μέρος στη διαδικασία εισαγωγής. Οι έχοντες δυσχρωματοψία εντάσσονται στην Ι/2 κατηγορία άρα αποκλείονται. Click για ανάπτυξη... Τελικα μιλησα με εναν γνωστο στην αστυνομια που μου ειπε να κανω δηλωση κανονικα γιατι υπαρχει μεγαλη περιπτωση να μην το προσεξουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 468119 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 9 Μαΐου 2020 στις 22:16 Ο Guest 468119: #11 09-05-20 22:16 Το θέμα Ειναι να πάρεις χαρτί από ιατρό που θα αναφέρει ότι είσαι εντάξει. Η εξέταση που σας κάνουν εκεί είναι της πλάκας, απλα βγάζετε τα ρούχα και μπαίνετε μαζικά σε έναν θάλαμο για να δουν αν έχετε καμία ουλή από χειρουργείο ή κανα τατουάζ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Winner 2005 Νεοφερμένο μέλος Ο Winner 2005 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2022 στις 21:41 Ο Winner 2005: #12 21-08-22 21:41 Ρε παιδιά έχω μια απορία που πολύ καιρό με "βασανίζει" και ούτε οι γονείς μου ξέρουν με βεβαιότητα. Συγκεκριμένα, οι σχολές Εμπορικού Ναυτικού ΑΕΝ έχουν μηνιαίο φοιτητικό μισθό όπως οι στρατιωτικές σχολές και τα σώματα ασφαλείας ή όχι; Subutai Νεοφερμένο μέλος Ο Subutai αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2022 στις 23:00 Ο Subutai έγραψε: #13 19-09-22 23:00 Παιδια ηθελα να ρωτησω εαν δεχονται στις αεν ατομα με βρογχικο ασθμα.Εχω πολυ ηπια μορφη,δεν ειχα ποτε κρισεις η παροξυσμους και ουτε χρειαζεται να παιρνω εισπνοες. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.583 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2022 στις 04:55 Ο ιωαννηs έγραψε: #14 20-09-22 04:55 Αρχική Δημοσίευση από Subutai: Παιδια ηθελα να ρωτησω εαν δεχονται στις αεν ατομα με βρογχικο ασθμα.Εχω πολυ ηπια μορφη,δεν ειχα ποτε κρισεις η παροξυσμους και ουτε χρειαζεται να παιρνω εισπνοες. Click για ανάπτυξη... σε δεχονται κανονικα και δεν εξεταζουν πνευμονες και αλλεργίες Subutai Νεοφερμένο μέλος Ο Subutai αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2022 στις 08:20 Ο Subutai έγραψε: #15 20-09-22 08:20 Το θέμα είναι ότι δεν μπορούν να δουν μέσω του αηφυ με το αμκα μου τα φάρμακα η τις εξετάσεις που έχω κάνει? Γτ όταν είχα διαγνωστεί πριν 3 χρόνια μου είχε δώσει εισπνεόμενη για 2 μήνες. Η δεν τα εξετάζουν τόσο λεπτομερώς? constansn Δραστήριο μέλος Η constansn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 633 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2022 στις 09:21 Η constansn: #16 20-09-22 09:21 Αρχική Δημοσίευση από Subutai: Το θέμα είναι ότι δεν μπορούν να δουν μέσω του αηφυ με το αμκα μου τα φάρμακα η τις εξετάσεις που έχω κάνει? Γτ όταν είχα διαγνωστεί πριν 3 χρόνια μου είχε δώσει εισπνεόμενη για 2 μήνες. Η δεν τα εξετάζουν τόσο λεπτομερώς? Click για ανάπτυξη... Οι ιατρικές εξετάσεις για ΑΕΝ δεν είναι τόσο αναλυτικές ούτε υπάρχουν τόσοι περιορισμοί όσοι για στρατό και αστυνομία. Όπως το περιγράφεις η πάθηση σου δεν φαίνεται τόσο σοβαρή. Λεπτομέρειες εδώ https://www.isalos.net/axiomatikos-emporikou-naftikou/yeaneth/ Ωστόσο πρόσεξε αυτό που αναφέρεται στο κάτω μέρος της σελίδας. Το θέμα δεν είναι να κρύψεις μια πάθηση για να εισαχθεις, αλλά να βεβαιωθείς ότι όντως δεν θα έχεις πρόβλημα κατά την άσκηση της εργασίας σου. Συνημμένα Screenshot_20220920-091727.png 304,6 KB · Εμφανίσεις: 218 Subutai Νεοφερμένο μέλος Ο Subutai αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2022 στις 09:33 Ο Subutai έγραψε: #17 20-09-22 09:33 Σας ευχαριστώ παιδιά.Εχω ρωτήσει 2 πνευμονολογους και μου έχουν πει δεν θα έχω θέμα, για αυτό το μόνο που με ανησυχεί είναι αν θα περάσω από τις υγειονομικές.Απλως δεν ξέρω αν θα ήταν καλύτερο να τους το πω η όχι? Γτ αν δεν τους το πω και το βρουν μέσω αηφυ τότε δεν θα είναι καλό. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.583 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2022 στις 12:05 Ο ιωαννηs έγραψε: #18 20-09-22 12:05 Αρχική Δημοσίευση από Subutai: Το θέμα είναι ότι δεν μπορούν να δουν μέσω του αηφυ με το αμκα μου τα φάρμακα η τις εξετάσεις που έχω κάνει? Γτ όταν είχα διαγνωστεί πριν 3 χρόνια μου είχε δώσει εισπνεόμενη για 2 μήνες. Η δεν τα εξετάζουν τόσο λεπτομερώς? Click για ανάπτυξη... οχι δεν μπορουν να κανουν κατι τετοιο επισημα θελουν αδεια απορρήτου απο σενα..Αλλα δεν εχει και κανεναν νοημα ,οποιο παιδι και να εψαχναν θα εβλεπαν οτι πηρε αντιβιωση ή εισπνεομενα ή οτι αλλο. Το κυριοτερο ειναι οτι η αιτια που γραφεται στην συνταγη ειναι εικονικη και δεν εχει αξια. Δηλαδη απο την συνταγη φαρμακου δυσκολα βγαζεις ακρη για παθηση εκτος και ειναι χρονια. εγω εχω περασει αυτες τις εξετασεις και ειναι πολυ απλες. 1) σου δειχνουν εικονες δυσχρωματοψιας, γρηγορα και επιφανειακα 2) πινακα με αριθμους για οξυτητα ορασης, εδω επιμενουν 3)ομαδικη νευρολογικη εξεταση 4)ελεγχος γνωματευσης αντινογραφιας. Subutai Νεοφερμένο μέλος Ο Subutai αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2022 στις 14:19 Ο Subutai έγραψε: #19 20-09-22 14:19 αρα να μην τους το αναφερω καν? ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.583 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2022 στις 14:22 Ο ιωαννηs έγραψε: #20 20-09-22 14:22 Αρχική Δημοσίευση από Subutai: αρα να μην τους το αναφερω καν? Click για ανάπτυξη... ουτε καν ... φυσιολογικες καταστασεις... ολοι μας καποτε θα παθουμε μια βροχοπνευμονια και θα παρουμε εισπνεομενα. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 110 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: icarly37 tomftw g1ann0s BillyTheKid mpapailias Dim_99 Marios2020 Kate1914 Φινεύς Πετρος23 Ameliak Eleftheria2 Subutai angies Kostas568 SKG oups sophiaa Pigeon Winner 2005 tsiobieman Maynard Ryuzaki Antzie constansn thenutritionist Pierre Bezukhov Manuela98 Marple Billys 13 stefan Giii SocratesAgain giannhs2001 Alexecon1991 george777 angel27_ JasonPap Scandal Papas nikos Παναγιωτα Jimmy20 Konstantinos4 Galina Jolene Γιωργος15773 Anonym0s don_vito panagiotis G hirasawayui Viedo uni77 Livaja10 Makis7 GeoCommand Leukosrinokeros dbPoliceOff Marskr Trolling Stones Pharmacist01 PanosCh002 Panos_02 MarcoReus tymvorixos JohnGreek valantis21 jj! Arianara S3 bookreader Ermioni89 toolooboom Κλημεντίνη ΘανάσοςG4 eukleidhs1821 NEKTARIOS11 jimis2001 Memetchi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Το θέμα Ειναι να πάρεις χαρτί από ιατρό που θα αναφέρει ότι είσαι εντάξει. Η εξέταση που σας κάνουν εκεί είναι της πλάκας, απλα βγάζετε τα ρούχα και μπαίνετε μαζικά σε έναν θάλαμο για να δουν αν έχετε καμία ουλή από χειρουργείο ή κανα τατουάζ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Winner 2005 Νεοφερμένο μέλος Ο Winner 2005 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2022 στις 21:41 Ο Winner 2005: #12 21-08-22 21:41 Ρε παιδιά έχω μια απορία που πολύ καιρό με "βασανίζει" και ούτε οι γονείς μου ξέρουν με βεβαιότητα. Συγκεκριμένα, οι σχολές Εμπορικού Ναυτικού ΑΕΝ έχουν μηνιαίο φοιτητικό μισθό όπως οι στρατιωτικές σχολές και τα σώματα ασφαλείας ή όχι; Subutai Νεοφερμένο μέλος Ο Subutai αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2022 στις 23:00 Ο Subutai έγραψε: #13 19-09-22 23:00 Παιδια ηθελα να ρωτησω εαν δεχονται στις αεν ατομα με βρογχικο ασθμα.Εχω πολυ ηπια μορφη,δεν ειχα ποτε κρισεις η παροξυσμους και ουτε χρειαζεται να παιρνω εισπνοες. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.583 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2022 στις 04:55 Ο ιωαννηs έγραψε: #14 20-09-22 04:55 Αρχική Δημοσίευση από Subutai: Παιδια ηθελα να ρωτησω εαν δεχονται στις αεν ατομα με βρογχικο ασθμα.Εχω πολυ ηπια μορφη,δεν ειχα ποτε κρισεις η παροξυσμους και ουτε χρειαζεται να παιρνω εισπνοες. Click για ανάπτυξη... σε δεχονται κανονικα και δεν εξεταζουν πνευμονες και αλλεργίες Subutai Νεοφερμένο μέλος Ο Subutai αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2022 στις 08:20 Ο Subutai έγραψε: #15 20-09-22 08:20 Το θέμα είναι ότι δεν μπορούν να δουν μέσω του αηφυ με το αμκα μου τα φάρμακα η τις εξετάσεις που έχω κάνει? Γτ όταν είχα διαγνωστεί πριν 3 χρόνια μου είχε δώσει εισπνεόμενη για 2 μήνες. Η δεν τα εξετάζουν τόσο λεπτομερώς? constansn Δραστήριο μέλος Η constansn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 633 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2022 στις 09:21 Η constansn: #16 20-09-22 09:21 Αρχική Δημοσίευση από Subutai: Το θέμα είναι ότι δεν μπορούν να δουν μέσω του αηφυ με το αμκα μου τα φάρμακα η τις εξετάσεις που έχω κάνει? Γτ όταν είχα διαγνωστεί πριν 3 χρόνια μου είχε δώσει εισπνεόμενη για 2 μήνες. Η δεν τα εξετάζουν τόσο λεπτομερώς? Click για ανάπτυξη... Οι ιατρικές εξετάσεις για ΑΕΝ δεν είναι τόσο αναλυτικές ούτε υπάρχουν τόσοι περιορισμοί όσοι για στρατό και αστυνομία. Όπως το περιγράφεις η πάθηση σου δεν φαίνεται τόσο σοβαρή. Λεπτομέρειες εδώ https://www.isalos.net/axiomatikos-emporikou-naftikou/yeaneth/ Ωστόσο πρόσεξε αυτό που αναφέρεται στο κάτω μέρος της σελίδας. Το θέμα δεν είναι να κρύψεις μια πάθηση για να εισαχθεις, αλλά να βεβαιωθείς ότι όντως δεν θα έχεις πρόβλημα κατά την άσκηση της εργασίας σου. Συνημμένα Screenshot_20220920-091727.png 304,6 KB · Εμφανίσεις: 218 Subutai Νεοφερμένο μέλος Ο Subutai αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2022 στις 09:33 Ο Subutai έγραψε: #17 20-09-22 09:33 Σας ευχαριστώ παιδιά.Εχω ρωτήσει 2 πνευμονολογους και μου έχουν πει δεν θα έχω θέμα, για αυτό το μόνο που με ανησυχεί είναι αν θα περάσω από τις υγειονομικές.Απλως δεν ξέρω αν θα ήταν καλύτερο να τους το πω η όχι? Γτ αν δεν τους το πω και το βρουν μέσω αηφυ τότε δεν θα είναι καλό. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.583 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2022 στις 12:05 Ο ιωαννηs έγραψε: #18 20-09-22 12:05 Αρχική Δημοσίευση από Subutai: Το θέμα είναι ότι δεν μπορούν να δουν μέσω του αηφυ με το αμκα μου τα φάρμακα η τις εξετάσεις που έχω κάνει? Γτ όταν είχα διαγνωστεί πριν 3 χρόνια μου είχε δώσει εισπνεόμενη για 2 μήνες. Η δεν τα εξετάζουν τόσο λεπτομερώς? Click για ανάπτυξη... οχι δεν μπορουν να κανουν κατι τετοιο επισημα θελουν αδεια απορρήτου απο σενα..Αλλα δεν εχει και κανεναν νοημα ,οποιο παιδι και να εψαχναν θα εβλεπαν οτι πηρε αντιβιωση ή εισπνεομενα ή οτι αλλο. Το κυριοτερο ειναι οτι η αιτια που γραφεται στην συνταγη ειναι εικονικη και δεν εχει αξια. Δηλαδη απο την συνταγη φαρμακου δυσκολα βγαζεις ακρη για παθηση εκτος και ειναι χρονια. εγω εχω περασει αυτες τις εξετασεις και ειναι πολυ απλες. 1) σου δειχνουν εικονες δυσχρωματοψιας, γρηγορα και επιφανειακα 2) πινακα με αριθμους για οξυτητα ορασης, εδω επιμενουν 3)ομαδικη νευρολογικη εξεταση 4)ελεγχος γνωματευσης αντινογραφιας. Subutai Νεοφερμένο μέλος Ο Subutai αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2022 στις 14:19 Ο Subutai έγραψε: #19 20-09-22 14:19 αρα να μην τους το αναφερω καν? ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.583 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2022 στις 14:22 Ο ιωαννηs έγραψε: #20 20-09-22 14:22 Αρχική Δημοσίευση από Subutai: αρα να μην τους το αναφερω καν? Click για ανάπτυξη... ουτε καν ... φυσιολογικες καταστασεις... ολοι μας καποτε θα παθουμε μια βροχοπνευμονια και θα παρουμε εισπνεομενα. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 110 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: icarly37 tomftw g1ann0s BillyTheKid mpapailias Dim_99 Marios2020 Kate1914 Φινεύς Πετρος23 Ameliak Eleftheria2 Subutai angies Kostas568 SKG oups sophiaa Pigeon Winner 2005 tsiobieman Maynard Ryuzaki Antzie constansn thenutritionist Pierre Bezukhov Manuela98 Marple Billys 13 stefan Giii SocratesAgain giannhs2001 Alexecon1991 george777 angel27_ JasonPap Scandal Papas nikos Παναγιωτα Jimmy20 Konstantinos4 Galina Jolene Γιωργος15773 Anonym0s don_vito panagiotis G hirasawayui Viedo uni77 Livaja10 Makis7 GeoCommand Leukosrinokeros dbPoliceOff Marskr Trolling Stones Pharmacist01 PanosCh002 Panos_02 MarcoReus tymvorixos JohnGreek valantis21 jj! Arianara S3 bookreader Ermioni89 toolooboom Κλημεντίνη ΘανάσοςG4 eukleidhs1821 NEKTARIOS11 jimis2001 Memetchi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ρε παιδιά έχω μια απορία που πολύ καιρό με "βασανίζει" και ούτε οι γονείς μου ξέρουν με βεβαιότητα. Συγκεκριμένα, οι σχολές Εμπορικού Ναυτικού ΑΕΝ έχουν μηνιαίο φοιτητικό μισθό όπως οι στρατιωτικές σχολές και τα σώματα ασφαλείας ή όχι;
Subutai Νεοφερμένο μέλος Ο Subutai αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2022 στις 23:00 Ο Subutai έγραψε: #13 19-09-22 23:00 Παιδια ηθελα να ρωτησω εαν δεχονται στις αεν ατομα με βρογχικο ασθμα.Εχω πολυ ηπια μορφη,δεν ειχα ποτε κρισεις η παροξυσμους και ουτε χρειαζεται να παιρνω εισπνοες. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.583 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2022 στις 04:55 Ο ιωαννηs έγραψε: #14 20-09-22 04:55 Αρχική Δημοσίευση από Subutai: Παιδια ηθελα να ρωτησω εαν δεχονται στις αεν ατομα με βρογχικο ασθμα.Εχω πολυ ηπια μορφη,δεν ειχα ποτε κρισεις η παροξυσμους και ουτε χρειαζεται να παιρνω εισπνοες. Click για ανάπτυξη... σε δεχονται κανονικα και δεν εξεταζουν πνευμονες και αλλεργίες Subutai Νεοφερμένο μέλος Ο Subutai αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2022 στις 08:20 Ο Subutai έγραψε: #15 20-09-22 08:20 Το θέμα είναι ότι δεν μπορούν να δουν μέσω του αηφυ με το αμκα μου τα φάρμακα η τις εξετάσεις που έχω κάνει? Γτ όταν είχα διαγνωστεί πριν 3 χρόνια μου είχε δώσει εισπνεόμενη για 2 μήνες. Η δεν τα εξετάζουν τόσο λεπτομερώς? constansn Δραστήριο μέλος Η constansn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 633 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2022 στις 09:21 Η constansn: #16 20-09-22 09:21 Αρχική Δημοσίευση από Subutai: Το θέμα είναι ότι δεν μπορούν να δουν μέσω του αηφυ με το αμκα μου τα φάρμακα η τις εξετάσεις που έχω κάνει? Γτ όταν είχα διαγνωστεί πριν 3 χρόνια μου είχε δώσει εισπνεόμενη για 2 μήνες. Η δεν τα εξετάζουν τόσο λεπτομερώς? Click για ανάπτυξη... Οι ιατρικές εξετάσεις για ΑΕΝ δεν είναι τόσο αναλυτικές ούτε υπάρχουν τόσοι περιορισμοί όσοι για στρατό και αστυνομία. Όπως το περιγράφεις η πάθηση σου δεν φαίνεται τόσο σοβαρή. Λεπτομέρειες εδώ https://www.isalos.net/axiomatikos-emporikou-naftikou/yeaneth/ Ωστόσο πρόσεξε αυτό που αναφέρεται στο κάτω μέρος της σελίδας. Το θέμα δεν είναι να κρύψεις μια πάθηση για να εισαχθεις, αλλά να βεβαιωθείς ότι όντως δεν θα έχεις πρόβλημα κατά την άσκηση της εργασίας σου. Συνημμένα Screenshot_20220920-091727.png 304,6 KB · Εμφανίσεις: 218 Subutai Νεοφερμένο μέλος Ο Subutai αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2022 στις 09:33 Ο Subutai έγραψε: #17 20-09-22 09:33 Σας ευχαριστώ παιδιά.Εχω ρωτήσει 2 πνευμονολογους και μου έχουν πει δεν θα έχω θέμα, για αυτό το μόνο που με ανησυχεί είναι αν θα περάσω από τις υγειονομικές.Απλως δεν ξέρω αν θα ήταν καλύτερο να τους το πω η όχι? Γτ αν δεν τους το πω και το βρουν μέσω αηφυ τότε δεν θα είναι καλό. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.583 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2022 στις 12:05 Ο ιωαννηs έγραψε: #18 20-09-22 12:05 Αρχική Δημοσίευση από Subutai: Το θέμα είναι ότι δεν μπορούν να δουν μέσω του αηφυ με το αμκα μου τα φάρμακα η τις εξετάσεις που έχω κάνει? Γτ όταν είχα διαγνωστεί πριν 3 χρόνια μου είχε δώσει εισπνεόμενη για 2 μήνες. Η δεν τα εξετάζουν τόσο λεπτομερώς? Click για ανάπτυξη... οχι δεν μπορουν να κανουν κατι τετοιο επισημα θελουν αδεια απορρήτου απο σενα..Αλλα δεν εχει και κανεναν νοημα ,οποιο παιδι και να εψαχναν θα εβλεπαν οτι πηρε αντιβιωση ή εισπνεομενα ή οτι αλλο. Το κυριοτερο ειναι οτι η αιτια που γραφεται στην συνταγη ειναι εικονικη και δεν εχει αξια. Δηλαδη απο την συνταγη φαρμακου δυσκολα βγαζεις ακρη για παθηση εκτος και ειναι χρονια. εγω εχω περασει αυτες τις εξετασεις και ειναι πολυ απλες. 1) σου δειχνουν εικονες δυσχρωματοψιας, γρηγορα και επιφανειακα 2) πινακα με αριθμους για οξυτητα ορασης, εδω επιμενουν 3)ομαδικη νευρολογικη εξεταση 4)ελεγχος γνωματευσης αντινογραφιας. Subutai Νεοφερμένο μέλος Ο Subutai αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2022 στις 14:19 Ο Subutai έγραψε: #19 20-09-22 14:19 αρα να μην τους το αναφερω καν? ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.583 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2022 στις 14:22 Ο ιωαννηs έγραψε: #20 20-09-22 14:22 Αρχική Δημοσίευση από Subutai: αρα να μην τους το αναφερω καν? Click για ανάπτυξη... ουτε καν ... φυσιολογικες καταστασεις... ολοι μας καποτε θα παθουμε μια βροχοπνευμονια και θα παρουμε εισπνεομενα. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 110 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: icarly37 tomftw g1ann0s BillyTheKid mpapailias Dim_99 Marios2020 Kate1914 Φινεύς Πετρος23 Ameliak Eleftheria2 Subutai angies Kostas568 SKG oups sophiaa Pigeon Winner 2005 tsiobieman Maynard Ryuzaki Antzie constansn thenutritionist Pierre Bezukhov Manuela98 Marple Billys 13 stefan Giii SocratesAgain giannhs2001 Alexecon1991 george777 angel27_ JasonPap Scandal Papas nikos Παναγιωτα Jimmy20 Konstantinos4 Galina Jolene Γιωργος15773 Anonym0s don_vito panagiotis G hirasawayui Viedo uni77 Livaja10 Makis7 GeoCommand Leukosrinokeros dbPoliceOff Marskr Trolling Stones Pharmacist01 PanosCh002 Panos_02 MarcoReus tymvorixos JohnGreek valantis21 jj! Arianara S3 bookreader Ermioni89 toolooboom Κλημεντίνη ΘανάσοςG4 eukleidhs1821 NEKTARIOS11 jimis2001 Memetchi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Παιδια ηθελα να ρωτησω εαν δεχονται στις αεν ατομα με βρογχικο ασθμα.Εχω πολυ ηπια μορφη,δεν ειχα ποτε κρισεις η παροξυσμους και ουτε χρειαζεται να παιρνω εισπνοες.
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.583 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2022 στις 04:55 Ο ιωαννηs έγραψε: #14 20-09-22 04:55 Αρχική Δημοσίευση από Subutai: Παιδια ηθελα να ρωτησω εαν δεχονται στις αεν ατομα με βρογχικο ασθμα.Εχω πολυ ηπια μορφη,δεν ειχα ποτε κρισεις η παροξυσμους και ουτε χρειαζεται να παιρνω εισπνοες. Click για ανάπτυξη... σε δεχονται κανονικα και δεν εξεταζουν πνευμονες και αλλεργίες Subutai Νεοφερμένο μέλος Ο Subutai αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2022 στις 08:20 Ο Subutai έγραψε: #15 20-09-22 08:20 Το θέμα είναι ότι δεν μπορούν να δουν μέσω του αηφυ με το αμκα μου τα φάρμακα η τις εξετάσεις που έχω κάνει? Γτ όταν είχα διαγνωστεί πριν 3 χρόνια μου είχε δώσει εισπνεόμενη για 2 μήνες. Η δεν τα εξετάζουν τόσο λεπτομερώς? constansn Δραστήριο μέλος Η constansn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 633 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2022 στις 09:21 Η constansn: #16 20-09-22 09:21 Αρχική Δημοσίευση από Subutai: Το θέμα είναι ότι δεν μπορούν να δουν μέσω του αηφυ με το αμκα μου τα φάρμακα η τις εξετάσεις που έχω κάνει? Γτ όταν είχα διαγνωστεί πριν 3 χρόνια μου είχε δώσει εισπνεόμενη για 2 μήνες. Η δεν τα εξετάζουν τόσο λεπτομερώς? Click για ανάπτυξη... Οι ιατρικές εξετάσεις για ΑΕΝ δεν είναι τόσο αναλυτικές ούτε υπάρχουν τόσοι περιορισμοί όσοι για στρατό και αστυνομία. Όπως το περιγράφεις η πάθηση σου δεν φαίνεται τόσο σοβαρή. Λεπτομέρειες εδώ https://www.isalos.net/axiomatikos-emporikou-naftikou/yeaneth/ Ωστόσο πρόσεξε αυτό που αναφέρεται στο κάτω μέρος της σελίδας. Το θέμα δεν είναι να κρύψεις μια πάθηση για να εισαχθεις, αλλά να βεβαιωθείς ότι όντως δεν θα έχεις πρόβλημα κατά την άσκηση της εργασίας σου. Συνημμένα Screenshot_20220920-091727.png 304,6 KB · Εμφανίσεις: 218 Subutai Νεοφερμένο μέλος Ο Subutai αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2022 στις 09:33 Ο Subutai έγραψε: #17 20-09-22 09:33 Σας ευχαριστώ παιδιά.Εχω ρωτήσει 2 πνευμονολογους και μου έχουν πει δεν θα έχω θέμα, για αυτό το μόνο που με ανησυχεί είναι αν θα περάσω από τις υγειονομικές.Απλως δεν ξέρω αν θα ήταν καλύτερο να τους το πω η όχι? Γτ αν δεν τους το πω και το βρουν μέσω αηφυ τότε δεν θα είναι καλό. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.583 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2022 στις 12:05 Ο ιωαννηs έγραψε: #18 20-09-22 12:05 Αρχική Δημοσίευση από Subutai: Το θέμα είναι ότι δεν μπορούν να δουν μέσω του αηφυ με το αμκα μου τα φάρμακα η τις εξετάσεις που έχω κάνει? Γτ όταν είχα διαγνωστεί πριν 3 χρόνια μου είχε δώσει εισπνεόμενη για 2 μήνες. Η δεν τα εξετάζουν τόσο λεπτομερώς? Click για ανάπτυξη... οχι δεν μπορουν να κανουν κατι τετοιο επισημα θελουν αδεια απορρήτου απο σενα..Αλλα δεν εχει και κανεναν νοημα ,οποιο παιδι και να εψαχναν θα εβλεπαν οτι πηρε αντιβιωση ή εισπνεομενα ή οτι αλλο. Το κυριοτερο ειναι οτι η αιτια που γραφεται στην συνταγη ειναι εικονικη και δεν εχει αξια. Δηλαδη απο την συνταγη φαρμακου δυσκολα βγαζεις ακρη για παθηση εκτος και ειναι χρονια. εγω εχω περασει αυτες τις εξετασεις και ειναι πολυ απλες. 1) σου δειχνουν εικονες δυσχρωματοψιας, γρηγορα και επιφανειακα 2) πινακα με αριθμους για οξυτητα ορασης, εδω επιμενουν 3)ομαδικη νευρολογικη εξεταση 4)ελεγχος γνωματευσης αντινογραφιας. Subutai Νεοφερμένο μέλος Ο Subutai αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2022 στις 14:19 Ο Subutai έγραψε: #19 20-09-22 14:19 αρα να μην τους το αναφερω καν? ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.583 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2022 στις 14:22 Ο ιωαννηs έγραψε: #20 20-09-22 14:22 Αρχική Δημοσίευση από Subutai: αρα να μην τους το αναφερω καν? Click για ανάπτυξη... ουτε καν ... φυσιολογικες καταστασεις... ολοι μας καποτε θα παθουμε μια βροχοπνευμονια και θα παρουμε εισπνεομενα. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 110 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: icarly37 tomftw g1ann0s BillyTheKid mpapailias Dim_99 Marios2020 Kate1914 Φινεύς Πετρος23 Ameliak Eleftheria2 Subutai angies Kostas568 SKG oups sophiaa Pigeon Winner 2005 tsiobieman Maynard Ryuzaki Antzie constansn thenutritionist Pierre Bezukhov Manuela98 Marple Billys 13 stefan Giii SocratesAgain giannhs2001 Alexecon1991 george777 angel27_ JasonPap Scandal Papas nikos Παναγιωτα Jimmy20 Konstantinos4 Galina Jolene Γιωργος15773 Anonym0s don_vito panagiotis G hirasawayui Viedo uni77 Livaja10 Makis7 GeoCommand Leukosrinokeros dbPoliceOff Marskr Trolling Stones Pharmacist01 PanosCh002 Panos_02 MarcoReus tymvorixos JohnGreek valantis21 jj! Arianara S3 bookreader Ermioni89 toolooboom Κλημεντίνη ΘανάσοςG4 eukleidhs1821 NEKTARIOS11 jimis2001 Memetchi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Subutai: Παιδια ηθελα να ρωτησω εαν δεχονται στις αεν ατομα με βρογχικο ασθμα.Εχω πολυ ηπια μορφη,δεν ειχα ποτε κρισεις η παροξυσμους και ουτε χρειαζεται να παιρνω εισπνοες. Click για ανάπτυξη... σε δεχονται κανονικα και δεν εξεταζουν πνευμονες και αλλεργίες
Subutai Νεοφερμένο μέλος Ο Subutai αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2022 στις 08:20 Ο Subutai έγραψε: #15 20-09-22 08:20 Το θέμα είναι ότι δεν μπορούν να δουν μέσω του αηφυ με το αμκα μου τα φάρμακα η τις εξετάσεις που έχω κάνει? Γτ όταν είχα διαγνωστεί πριν 3 χρόνια μου είχε δώσει εισπνεόμενη για 2 μήνες. Η δεν τα εξετάζουν τόσο λεπτομερώς? constansn Δραστήριο μέλος Η constansn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 633 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2022 στις 09:21 Η constansn: #16 20-09-22 09:21 Αρχική Δημοσίευση από Subutai: Το θέμα είναι ότι δεν μπορούν να δουν μέσω του αηφυ με το αμκα μου τα φάρμακα η τις εξετάσεις που έχω κάνει? Γτ όταν είχα διαγνωστεί πριν 3 χρόνια μου είχε δώσει εισπνεόμενη για 2 μήνες. Η δεν τα εξετάζουν τόσο λεπτομερώς? Click για ανάπτυξη... Οι ιατρικές εξετάσεις για ΑΕΝ δεν είναι τόσο αναλυτικές ούτε υπάρχουν τόσοι περιορισμοί όσοι για στρατό και αστυνομία. Όπως το περιγράφεις η πάθηση σου δεν φαίνεται τόσο σοβαρή. Λεπτομέρειες εδώ https://www.isalos.net/axiomatikos-emporikou-naftikou/yeaneth/ Ωστόσο πρόσεξε αυτό που αναφέρεται στο κάτω μέρος της σελίδας. Το θέμα δεν είναι να κρύψεις μια πάθηση για να εισαχθεις, αλλά να βεβαιωθείς ότι όντως δεν θα έχεις πρόβλημα κατά την άσκηση της εργασίας σου. Συνημμένα Screenshot_20220920-091727.png 304,6 KB · Εμφανίσεις: 218 Subutai Νεοφερμένο μέλος Ο Subutai αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2022 στις 09:33 Ο Subutai έγραψε: #17 20-09-22 09:33 Σας ευχαριστώ παιδιά.Εχω ρωτήσει 2 πνευμονολογους και μου έχουν πει δεν θα έχω θέμα, για αυτό το μόνο που με ανησυχεί είναι αν θα περάσω από τις υγειονομικές.Απλως δεν ξέρω αν θα ήταν καλύτερο να τους το πω η όχι? Γτ αν δεν τους το πω και το βρουν μέσω αηφυ τότε δεν θα είναι καλό. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.583 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2022 στις 12:05 Ο ιωαννηs έγραψε: #18 20-09-22 12:05 Αρχική Δημοσίευση από Subutai: Το θέμα είναι ότι δεν μπορούν να δουν μέσω του αηφυ με το αμκα μου τα φάρμακα η τις εξετάσεις που έχω κάνει? Γτ όταν είχα διαγνωστεί πριν 3 χρόνια μου είχε δώσει εισπνεόμενη για 2 μήνες. Η δεν τα εξετάζουν τόσο λεπτομερώς? Click για ανάπτυξη... οχι δεν μπορουν να κανουν κατι τετοιο επισημα θελουν αδεια απορρήτου απο σενα..Αλλα δεν εχει και κανεναν νοημα ,οποιο παιδι και να εψαχναν θα εβλεπαν οτι πηρε αντιβιωση ή εισπνεομενα ή οτι αλλο. Το κυριοτερο ειναι οτι η αιτια που γραφεται στην συνταγη ειναι εικονικη και δεν εχει αξια. Δηλαδη απο την συνταγη φαρμακου δυσκολα βγαζεις ακρη για παθηση εκτος και ειναι χρονια. εγω εχω περασει αυτες τις εξετασεις και ειναι πολυ απλες. 1) σου δειχνουν εικονες δυσχρωματοψιας, γρηγορα και επιφανειακα 2) πινακα με αριθμους για οξυτητα ορασης, εδω επιμενουν 3)ομαδικη νευρολογικη εξεταση 4)ελεγχος γνωματευσης αντινογραφιας. Subutai Νεοφερμένο μέλος Ο Subutai αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2022 στις 14:19 Ο Subutai έγραψε: #19 20-09-22 14:19 αρα να μην τους το αναφερω καν? ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.583 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2022 στις 14:22 Ο ιωαννηs έγραψε: #20 20-09-22 14:22 Αρχική Δημοσίευση από Subutai: αρα να μην τους το αναφερω καν? Click για ανάπτυξη... ουτε καν ... φυσιολογικες καταστασεις... ολοι μας καποτε θα παθουμε μια βροχοπνευμονια και θα παρουμε εισπνεομενα. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 110 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: icarly37 tomftw g1ann0s BillyTheKid mpapailias Dim_99 Marios2020 Kate1914 Φινεύς Πετρος23 Ameliak Eleftheria2 Subutai angies Kostas568 SKG oups sophiaa Pigeon Winner 2005 tsiobieman Maynard Ryuzaki Antzie constansn thenutritionist Pierre Bezukhov Manuela98 Marple Billys 13 stefan Giii SocratesAgain giannhs2001 Alexecon1991 george777 angel27_ JasonPap Scandal Papas nikos Παναγιωτα Jimmy20 Konstantinos4 Galina Jolene Γιωργος15773 Anonym0s don_vito panagiotis G hirasawayui Viedo uni77 Livaja10 Makis7 GeoCommand Leukosrinokeros dbPoliceOff Marskr Trolling Stones Pharmacist01 PanosCh002 Panos_02 MarcoReus tymvorixos JohnGreek valantis21 jj! Arianara S3 bookreader Ermioni89 toolooboom Κλημεντίνη ΘανάσοςG4 eukleidhs1821 NEKTARIOS11 jimis2001 Memetchi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Το θέμα είναι ότι δεν μπορούν να δουν μέσω του αηφυ με το αμκα μου τα φάρμακα η τις εξετάσεις που έχω κάνει? Γτ όταν είχα διαγνωστεί πριν 3 χρόνια μου είχε δώσει εισπνεόμενη για 2 μήνες. Η δεν τα εξετάζουν τόσο λεπτομερώς?
constansn Δραστήριο μέλος Η constansn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 633 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2022 στις 09:21 Η constansn: #16 20-09-22 09:21 Αρχική Δημοσίευση από Subutai: Το θέμα είναι ότι δεν μπορούν να δουν μέσω του αηφυ με το αμκα μου τα φάρμακα η τις εξετάσεις που έχω κάνει? Γτ όταν είχα διαγνωστεί πριν 3 χρόνια μου είχε δώσει εισπνεόμενη για 2 μήνες. Η δεν τα εξετάζουν τόσο λεπτομερώς? Click για ανάπτυξη... Οι ιατρικές εξετάσεις για ΑΕΝ δεν είναι τόσο αναλυτικές ούτε υπάρχουν τόσοι περιορισμοί όσοι για στρατό και αστυνομία. Όπως το περιγράφεις η πάθηση σου δεν φαίνεται τόσο σοβαρή. Λεπτομέρειες εδώ https://www.isalos.net/axiomatikos-emporikou-naftikou/yeaneth/ Ωστόσο πρόσεξε αυτό που αναφέρεται στο κάτω μέρος της σελίδας. Το θέμα δεν είναι να κρύψεις μια πάθηση για να εισαχθεις, αλλά να βεβαιωθείς ότι όντως δεν θα έχεις πρόβλημα κατά την άσκηση της εργασίας σου. Συνημμένα Screenshot_20220920-091727.png 304,6 KB · Εμφανίσεις: 218 Subutai Νεοφερμένο μέλος Ο Subutai αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2022 στις 09:33 Ο Subutai έγραψε: #17 20-09-22 09:33 Σας ευχαριστώ παιδιά.Εχω ρωτήσει 2 πνευμονολογους και μου έχουν πει δεν θα έχω θέμα, για αυτό το μόνο που με ανησυχεί είναι αν θα περάσω από τις υγειονομικές.Απλως δεν ξέρω αν θα ήταν καλύτερο να τους το πω η όχι? Γτ αν δεν τους το πω και το βρουν μέσω αηφυ τότε δεν θα είναι καλό. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.583 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2022 στις 12:05 Ο ιωαννηs έγραψε: #18 20-09-22 12:05 Αρχική Δημοσίευση από Subutai: Το θέμα είναι ότι δεν μπορούν να δουν μέσω του αηφυ με το αμκα μου τα φάρμακα η τις εξετάσεις που έχω κάνει? Γτ όταν είχα διαγνωστεί πριν 3 χρόνια μου είχε δώσει εισπνεόμενη για 2 μήνες. Η δεν τα εξετάζουν τόσο λεπτομερώς? Click για ανάπτυξη... οχι δεν μπορουν να κανουν κατι τετοιο επισημα θελουν αδεια απορρήτου απο σενα..Αλλα δεν εχει και κανεναν νοημα ,οποιο παιδι και να εψαχναν θα εβλεπαν οτι πηρε αντιβιωση ή εισπνεομενα ή οτι αλλο. Το κυριοτερο ειναι οτι η αιτια που γραφεται στην συνταγη ειναι εικονικη και δεν εχει αξια. Δηλαδη απο την συνταγη φαρμακου δυσκολα βγαζεις ακρη για παθηση εκτος και ειναι χρονια. εγω εχω περασει αυτες τις εξετασεις και ειναι πολυ απλες. 1) σου δειχνουν εικονες δυσχρωματοψιας, γρηγορα και επιφανειακα 2) πινακα με αριθμους για οξυτητα ορασης, εδω επιμενουν 3)ομαδικη νευρολογικη εξεταση 4)ελεγχος γνωματευσης αντινογραφιας. Subutai Νεοφερμένο μέλος Ο Subutai αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2022 στις 14:19 Ο Subutai έγραψε: #19 20-09-22 14:19 αρα να μην τους το αναφερω καν? ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.583 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2022 στις 14:22 Ο ιωαννηs έγραψε: #20 20-09-22 14:22 Αρχική Δημοσίευση από Subutai: αρα να μην τους το αναφερω καν? Click για ανάπτυξη... ουτε καν ... φυσιολογικες καταστασεις... ολοι μας καποτε θα παθουμε μια βροχοπνευμονια και θα παρουμε εισπνεομενα. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 110 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: icarly37 tomftw g1ann0s BillyTheKid mpapailias Dim_99 Marios2020 Kate1914 Φινεύς Πετρος23 Ameliak Eleftheria2 Subutai angies Kostas568 SKG oups sophiaa Pigeon Winner 2005 tsiobieman Maynard Ryuzaki Antzie constansn thenutritionist Pierre Bezukhov Manuela98 Marple Billys 13 stefan Giii SocratesAgain giannhs2001 Alexecon1991 george777 angel27_ JasonPap Scandal Papas nikos Παναγιωτα Jimmy20 Konstantinos4 Galina Jolene Γιωργος15773 Anonym0s don_vito panagiotis G hirasawayui Viedo uni77 Livaja10 Makis7 GeoCommand Leukosrinokeros dbPoliceOff Marskr Trolling Stones Pharmacist01 PanosCh002 Panos_02 MarcoReus tymvorixos JohnGreek valantis21 jj! Arianara S3 bookreader Ermioni89 toolooboom Κλημεντίνη ΘανάσοςG4 eukleidhs1821 NEKTARIOS11 jimis2001 Memetchi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Subutai: Το θέμα είναι ότι δεν μπορούν να δουν μέσω του αηφυ με το αμκα μου τα φάρμακα η τις εξετάσεις που έχω κάνει? Γτ όταν είχα διαγνωστεί πριν 3 χρόνια μου είχε δώσει εισπνεόμενη για 2 μήνες. Η δεν τα εξετάζουν τόσο λεπτομερώς? Click για ανάπτυξη... Οι ιατρικές εξετάσεις για ΑΕΝ δεν είναι τόσο αναλυτικές ούτε υπάρχουν τόσοι περιορισμοί όσοι για στρατό και αστυνομία. Όπως το περιγράφεις η πάθηση σου δεν φαίνεται τόσο σοβαρή. Λεπτομέρειες εδώ https://www.isalos.net/axiomatikos-emporikou-naftikou/yeaneth/ Ωστόσο πρόσεξε αυτό που αναφέρεται στο κάτω μέρος της σελίδας. Το θέμα δεν είναι να κρύψεις μια πάθηση για να εισαχθεις, αλλά να βεβαιωθείς ότι όντως δεν θα έχεις πρόβλημα κατά την άσκηση της εργασίας σου.
Subutai Νεοφερμένο μέλος Ο Subutai αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2022 στις 09:33 Ο Subutai έγραψε: #17 20-09-22 09:33 Σας ευχαριστώ παιδιά.Εχω ρωτήσει 2 πνευμονολογους και μου έχουν πει δεν θα έχω θέμα, για αυτό το μόνο που με ανησυχεί είναι αν θα περάσω από τις υγειονομικές.Απλως δεν ξέρω αν θα ήταν καλύτερο να τους το πω η όχι? Γτ αν δεν τους το πω και το βρουν μέσω αηφυ τότε δεν θα είναι καλό. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.583 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2022 στις 12:05 Ο ιωαννηs έγραψε: #18 20-09-22 12:05 Αρχική Δημοσίευση από Subutai: Το θέμα είναι ότι δεν μπορούν να δουν μέσω του αηφυ με το αμκα μου τα φάρμακα η τις εξετάσεις που έχω κάνει? Γτ όταν είχα διαγνωστεί πριν 3 χρόνια μου είχε δώσει εισπνεόμενη για 2 μήνες. Η δεν τα εξετάζουν τόσο λεπτομερώς? Click για ανάπτυξη... οχι δεν μπορουν να κανουν κατι τετοιο επισημα θελουν αδεια απορρήτου απο σενα..Αλλα δεν εχει και κανεναν νοημα ,οποιο παιδι και να εψαχναν θα εβλεπαν οτι πηρε αντιβιωση ή εισπνεομενα ή οτι αλλο. Το κυριοτερο ειναι οτι η αιτια που γραφεται στην συνταγη ειναι εικονικη και δεν εχει αξια. Δηλαδη απο την συνταγη φαρμακου δυσκολα βγαζεις ακρη για παθηση εκτος και ειναι χρονια. εγω εχω περασει αυτες τις εξετασεις και ειναι πολυ απλες. 1) σου δειχνουν εικονες δυσχρωματοψιας, γρηγορα και επιφανειακα 2) πινακα με αριθμους για οξυτητα ορασης, εδω επιμενουν 3)ομαδικη νευρολογικη εξεταση 4)ελεγχος γνωματευσης αντινογραφιας. Subutai Νεοφερμένο μέλος Ο Subutai αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2022 στις 14:19 Ο Subutai έγραψε: #19 20-09-22 14:19 αρα να μην τους το αναφερω καν? ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.583 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2022 στις 14:22 Ο ιωαννηs έγραψε: #20 20-09-22 14:22 Αρχική Δημοσίευση από Subutai: αρα να μην τους το αναφερω καν? Click για ανάπτυξη... ουτε καν ... φυσιολογικες καταστασεις... ολοι μας καποτε θα παθουμε μια βροχοπνευμονια και θα παρουμε εισπνεομενα. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 110 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: icarly37 tomftw g1ann0s BillyTheKid mpapailias Dim_99 Marios2020 Kate1914 Φινεύς Πετρος23 Ameliak Eleftheria2 Subutai angies Kostas568 SKG oups sophiaa Pigeon Winner 2005 tsiobieman Maynard Ryuzaki Antzie constansn thenutritionist Pierre Bezukhov Manuela98 Marple Billys 13 stefan Giii SocratesAgain giannhs2001 Alexecon1991 george777 angel27_ JasonPap Scandal Papas nikos Παναγιωτα Jimmy20 Konstantinos4 Galina Jolene Γιωργος15773 Anonym0s don_vito panagiotis G hirasawayui Viedo uni77 Livaja10 Makis7 GeoCommand Leukosrinokeros dbPoliceOff Marskr Trolling Stones Pharmacist01 PanosCh002 Panos_02 MarcoReus tymvorixos JohnGreek valantis21 jj! Arianara S3 bookreader Ermioni89 toolooboom Κλημεντίνη ΘανάσοςG4 eukleidhs1821 NEKTARIOS11 jimis2001 Memetchi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Σας ευχαριστώ παιδιά.Εχω ρωτήσει 2 πνευμονολογους και μου έχουν πει δεν θα έχω θέμα, για αυτό το μόνο που με ανησυχεί είναι αν θα περάσω από τις υγειονομικές.Απλως δεν ξέρω αν θα ήταν καλύτερο να τους το πω η όχι? Γτ αν δεν τους το πω και το βρουν μέσω αηφυ τότε δεν θα είναι καλό.
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.583 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2022 στις 12:05 Ο ιωαννηs έγραψε: #18 20-09-22 12:05 Αρχική Δημοσίευση από Subutai: Το θέμα είναι ότι δεν μπορούν να δουν μέσω του αηφυ με το αμκα μου τα φάρμακα η τις εξετάσεις που έχω κάνει? Γτ όταν είχα διαγνωστεί πριν 3 χρόνια μου είχε δώσει εισπνεόμενη για 2 μήνες. Η δεν τα εξετάζουν τόσο λεπτομερώς? Click για ανάπτυξη... οχι δεν μπορουν να κανουν κατι τετοιο επισημα θελουν αδεια απορρήτου απο σενα..Αλλα δεν εχει και κανεναν νοημα ,οποιο παιδι και να εψαχναν θα εβλεπαν οτι πηρε αντιβιωση ή εισπνεομενα ή οτι αλλο. Το κυριοτερο ειναι οτι η αιτια που γραφεται στην συνταγη ειναι εικονικη και δεν εχει αξια. Δηλαδη απο την συνταγη φαρμακου δυσκολα βγαζεις ακρη για παθηση εκτος και ειναι χρονια. εγω εχω περασει αυτες τις εξετασεις και ειναι πολυ απλες. 1) σου δειχνουν εικονες δυσχρωματοψιας, γρηγορα και επιφανειακα 2) πινακα με αριθμους για οξυτητα ορασης, εδω επιμενουν 3)ομαδικη νευρολογικη εξεταση 4)ελεγχος γνωματευσης αντινογραφιας. Subutai Νεοφερμένο μέλος Ο Subutai αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2022 στις 14:19 Ο Subutai έγραψε: #19 20-09-22 14:19 αρα να μην τους το αναφερω καν? ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.583 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2022 στις 14:22 Ο ιωαννηs έγραψε: #20 20-09-22 14:22 Αρχική Δημοσίευση από Subutai: αρα να μην τους το αναφερω καν? Click για ανάπτυξη... ουτε καν ... φυσιολογικες καταστασεις... ολοι μας καποτε θα παθουμε μια βροχοπνευμονια και θα παρουμε εισπνεομενα. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 110 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: icarly37 tomftw g1ann0s BillyTheKid mpapailias Dim_99 Marios2020 Kate1914 Φινεύς Πετρος23 Ameliak Eleftheria2 Subutai angies Kostas568 SKG oups sophiaa Pigeon Winner 2005 tsiobieman Maynard Ryuzaki Antzie constansn thenutritionist Pierre Bezukhov Manuela98 Marple Billys 13 stefan Giii SocratesAgain giannhs2001 Alexecon1991 george777 angel27_ JasonPap Scandal Papas nikos Παναγιωτα Jimmy20 Konstantinos4 Galina Jolene Γιωργος15773 Anonym0s don_vito panagiotis G hirasawayui Viedo uni77 Livaja10 Makis7 GeoCommand Leukosrinokeros dbPoliceOff Marskr Trolling Stones Pharmacist01 PanosCh002 Panos_02 MarcoReus tymvorixos JohnGreek valantis21 jj! Arianara S3 bookreader Ermioni89 toolooboom Κλημεντίνη ΘανάσοςG4 eukleidhs1821 NEKTARIOS11 jimis2001 Memetchi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Subutai: Το θέμα είναι ότι δεν μπορούν να δουν μέσω του αηφυ με το αμκα μου τα φάρμακα η τις εξετάσεις που έχω κάνει? Γτ όταν είχα διαγνωστεί πριν 3 χρόνια μου είχε δώσει εισπνεόμενη για 2 μήνες. Η δεν τα εξετάζουν τόσο λεπτομερώς? Click για ανάπτυξη... οχι δεν μπορουν να κανουν κατι τετοιο επισημα θελουν αδεια απορρήτου απο σενα..Αλλα δεν εχει και κανεναν νοημα ,οποιο παιδι και να εψαχναν θα εβλεπαν οτι πηρε αντιβιωση ή εισπνεομενα ή οτι αλλο. Το κυριοτερο ειναι οτι η αιτια που γραφεται στην συνταγη ειναι εικονικη και δεν εχει αξια. Δηλαδη απο την συνταγη φαρμακου δυσκολα βγαζεις ακρη για παθηση εκτος και ειναι χρονια. εγω εχω περασει αυτες τις εξετασεις και ειναι πολυ απλες. 1) σου δειχνουν εικονες δυσχρωματοψιας, γρηγορα και επιφανειακα 2) πινακα με αριθμους για οξυτητα ορασης, εδω επιμενουν 3)ομαδικη νευρολογικη εξεταση 4)ελεγχος γνωματευσης αντινογραφιας.
Subutai Νεοφερμένο μέλος Ο Subutai αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2022 στις 14:19 Ο Subutai έγραψε: #19 20-09-22 14:19 αρα να μην τους το αναφερω καν? ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.583 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2022 στις 14:22 Ο ιωαννηs έγραψε: #20 20-09-22 14:22 Αρχική Δημοσίευση από Subutai: αρα να μην τους το αναφερω καν? Click για ανάπτυξη... ουτε καν ... φυσιολογικες καταστασεις... ολοι μας καποτε θα παθουμε μια βροχοπνευμονια και θα παρουμε εισπνεομενα. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.583 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2022 στις 14:22 Ο ιωαννηs έγραψε: #20 20-09-22 14:22 Αρχική Δημοσίευση από Subutai: αρα να μην τους το αναφερω καν? Click για ανάπτυξη... ουτε καν ... φυσιολογικες καταστασεις... ολοι μας καποτε θα παθουμε μια βροχοπνευμονια και θα παρουμε εισπνεομενα.
Αρχική Δημοσίευση από Subutai: αρα να μην τους το αναφερω καν? Click για ανάπτυξη... ουτε καν ... φυσιολογικες καταστασεις... ολοι μας καποτε θα παθουμε μια βροχοπνευμονια και θα παρουμε εισπνεομενα.