starry_eyed
Δραστήριο μέλος

σαφως χρειαζεσαι χαρτι προσβασης σε περιπτωση που περασεις. ολοι απο αυτα που γραψανε εχουν κ απο εναν γενικο βαθμο προσβασης. δεν εχει να κανει το ποτε τελειωσες. θα στη δωσει το σχολειο που εδωσες πανελλαδικες φετος, ειναι ενα απο τα προαπαιτουμενα χαρτια για την εγγραφη σου στο πανεπιστημιο.Τότε εγώ μάλλον δεν θα έχω χαρτί πρόσβασης.. Γιατι τότε που τέλειωσα δεν υπήρχαν χαρτιά πρόσβασης.
αυτο εγινε πριν να δωσεις πανελλαδικες. επρεπε να πας και μετα για το χαρτι.Α λολ, δεν μου έδωσαν, οκ.. Το μόνο χαρτί που μου έδωσαν είναι η αίτηση ότι θα δώσω πανελλαδικές στο 4ο πεδίο και ποια μαθήματα θα γράψω . Τίποτα άλλο.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
updown
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
BingoBingi
Εκκολαπτόμενο μέλος

Insomnie
Πολύ δραστήριο μέλος

Α λολ, δεν μου έδωσαν, οκ.. Το μόνο χαρτί που μου έδωσαν είναι η αίτηση ότι θα δώσω πανελλαδικές στο 4ο πεδίο και ποια μαθήματα θα γράψω . Τίποτα άλλο.
Αυτήν τη παίρνεις αφού ανακοινωθούν οι βαθμοί σου.Περιέχει αναλυτικά τους βαθμούς πρόσβασης σε κάθε μάθημα και το γενικό βαθμό πρόσβασής σου.
updown
Εκκολαπτόμενο μέλος

starry_eyed
Δραστήριο μέλος

εμ, δεν ξερω. παντως τη βεβαιωση προσβασης τη χρειαζεσαι στανταρ. αιτησεις εγγραφης σου δινει η γραμματεια της σχολης την ιδια μερα που θα πας.διαβασα στην προηγουμενη σελιδα για την αιτηση εγγραφης,τι ειναι αυτο ,και απο που την παιρνουμε;μπορω να παω στη σχολη χωρις αυτη τη #%^&*%$^ βεβαιωση και να την ταχυδρομησει το σχολειο μου απ'ευθειας στη σχολη; με fax η κατι τετοιος
δες τι χρειαζεται
- Απολυτήριο Λυκείου ή αποδεικτικό αυτού ή νομίμως επικυρωμένο αντίγραφο (όσοι εγγράφονται ως επιτυχόντες Γενικού Λυκείου και Επαγγελματικού Λυκείου Ομάδας Β', και ως επιτυχόντες της μουσουλμανικής μειονότητας της Θράκης),
- Βεβαίωση πρόσβασης στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, ή νομίμως επικυρωμένο αντίγραφο αυτής (όσοι εγγράφονται ως επιτυχόντες Γενικού Λυκείου και Επαγγελματικού Λυκείου Ομάδας Β', και ως επιτυχόντες της μουσουλμανικής μειονότητας της Θράκης),
- Υπεύθυνη δήλωση του Ν.1599/86 ότι ο φοιτητής δεν είναι εγγεγραμμένος σε άλλο Ελληνικό ΑΕΙ ή Ελληνικό ΤΕΙ ή πιστοποιητικό διαγραφής από άλλη Ελληνική Σχολή, άλλο Ελληνικό ΑΕΙ ή Ελληνικό ΤΕΙ, όπου ο φοιτητής ήταν ήδη εγγεγραμμένος,
- Έξι (6) όμοιες φωτογραφίες τύπου ταυτότητας,
- Αστυνομική ταυτότητα και φωτοτυπία των δύο όψεών της ή διαβατήριο και φωτοτυπία της σελίδας που εμφανίζεται η φωτογραφία και τα στοιχεία του κατόχου,
- Εξουσιοδότηση νομίμως θεωρημένη, σε περίπτωση που ο νεοεισαγόμενος καταθέσει τα έγγραφά του με αντιπρόσωπο,
Νίκος4
Εκκολαπτόμενο μέλος

Απολυτηριο Λυκειο επικυρωμενο(εχει γινει απο το σχολειο η δουλεια κ θα πας φωτο του εννοειται)
Βεβαιωση προσβασης
Αιτηση εγγραφης που την κανεις στην σχολη
6 φωτο σου τυπου αστυνομικης ταυτοτητας
και φυσικα την ταυτοτητα σου.
Αν ξεχασα κατι συμπληρωστε το
Edit : LOL απαντησαμε το ιδιο πραγμα ταυτοχρονα
Johnnaousa
Επιφανές μέλος

updown
Εκκολαπτόμενο μέλος

moxa15
Διάσημο μέλος

ετσι ρε παιδια μην προτρεχετε,αραξτε να χαρουμε την στιγμηπαιδια ας βγουνε οι βασεις να περασουμε ολοι εκει που θελουμε και μετα απο αυριο ανοιγουμε τοπικ για το πως θα παμε πανεπιστημιο

ΘΕΛΩ ΞΑΝΘΗ ΜΠΔ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ με αγρια κεφια ΟΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
starry_eyed
Δραστήριο μέλος

αχαχα ναι κ εγω το ειδαEdit : LOL απαντησαμε το ιδιο πραγμα ταυτοχρονα

ναι εννοειται αυτο απλα ρωτησε ο ανθρωπος, να μην του απαντησουμε?παιδια ας βγουνε οι βασεις να περασουμε ολοι εκει που θελουμε και μετα απο αυριο ανοιγουμε τοπικ για το πως θα παμε πανεπιστημιο
ΑΝΤΕΕΕΕΕ ΣΕ 4 ΩΡΕΣ ΘΑ ΨΑΧΝΟΜΑΣΤΕ

alchemia
Εκκολαπτόμενο μέλος

Insomnie
Πολύ δραστήριο μέλος

Σήμερα βγαίνουνε οι βάσεις...τι λες,να'ναι ακόμα διακοπές?θα ειναι ανοιχτα αν παω αυριο η μεθαυριο στα σχολεια;

BingoBingi
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ηλίας
Πολύ δραστήριο μέλος

παιδία μην αγχώνεστε χαλαρά. Κάποια στιγμή θα βγούνε.
Εγώ το μόνο που θέλω είναι να μπορώ να πηγαίνω Αθήνα, αν δεν πάω εκεί, για συναυλίες. Αλλιώς οι σχολές όλες ίδιες είναι τι πας Γιάννενα, τι Θεσσαλονίκη τι Κωλοπετινίτσα.
Johnnaousa
Επιφανές μέλος

Kossal
Πολύ δραστήριο μέλος

Johnnaousa
Επιφανές μέλος

jonathannnnnnn
Εκκολαπτόμενο μέλος

alchemia
Εκκολαπτόμενο μέλος

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.