manos_p
Εκκολαπτόμενο μέλος

μα θα δουν την βαση της ειδικης κατηγοριας και θα μπορουν να τσεκαρουν αν η βαθμολογια τους απεχει πολυ η λιγο.
Μα φυσικα θα κοιταξουν να συγκρινουν για την σχολη που τους ενδιαφερει.
Το επισημαινω επειδη διαβαζουν αρκετα παιδια το ischool να ενημερωσουν τους γονεις τους οτι υπαρχει και αυτη η δυνατοτητα.
Παιδιά ΔΕΝ νομίζω να βγουν βάσεις και για τισ ειδικες κατηγορίες, θα ανακοινωθούν κανονικά όπως κάθε χρόνο οι βάσεις απλά τα παιδιά των ειδικών κατηγοριών θα μάθουν με τον κωδικό τους που πέρασαν, διότι δεν θα ήταν λογικό να έβγαιναν βάσεις σε 5 κατηγορίες!!!!!

1. Κανονικές
2. 10%
3. Ειδ. Πολύεκνοι
4.Ειδ. Τρίτεκνοι
5.Ειδ. Κοιν. Κρητήρια

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
red span
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnnaousa
Επιφανές μέλος

μακαρι αν και μου φαινεται δυσκολοΚάτι μου λεέι ότι οι βάσεος θα βγούν πρίν τις 29,πεστω προέστημα
Dmitsos
Πολύ δραστήριο μέλος

Κάτι μου λεέι ότι οι βάσεος θα βγούν πρίν τις 29,πεστω προέστημα
Πριν τις 29 Φεβρουαρίου,ε ; Πες μου πότε είναι το επόμενο δύσεκτο έτος και θα σου πω αν προλαβαίνουν
amy001
Πολύ δραστήριο μέλος

babisgr
Πολύ δραστήριο μέλος

Παιδιά ΔΕΝ νομίζω να βγουν βάσεις και για τισ ειδικες κατηγορίες, θα ανακοινωθούν κανονικά όπως κάθε χρόνο οι βάσεις απλά τα παιδιά των ειδικών κατηγοριών θα μάθουν με τον κωδικό τους που πέρασαν, διότι δεν θα ήταν λογικό να έβγαιναν βάσεις σε 5 κατηγορίες!!!!!
1. Κανονικές
2. 10%
3. Ειδ. Πολύεκνοι
4.Ειδ. Τρίτεκνοι
5.Ειδ. Κοιν. Κρητήρια
![]()
Οι <<στήλες>> θα είναι κανονικά 3 .. το 3,4,5 που γράφεις είναι κοινή κατηγορία.. Άλλωστε μόνο για φέτος μόνο θα είναι 3 από του χρόνου καταργείται το 10%.. Αλλά μπορεί να γίνει και έτσι όπως λες.. Πάντως περιμένω καμιά ανακοίνωση από την ιστοσελίδα του υπουργείου για να δούμε τις ώρες και το τρόπο που θα παρουσιαστούν.
manos_p
Εκκολαπτόμενο μέλος

Δεν το νομίζω..εφόσον η κα Υπουργος το δήλωσε καθαρά ότι στις 29 του μηνούς, τελειώνει εκεί το θέμα εδώ.Κάτι μου λεέι ότι οι βάσεος θα βγούν πρίν τις 29,πεστω προέστημα
Οι <<στήλες>> θα είναι κανονικά 3 .. το 3,4,5 που γράφεις είναι κοινή κατηγορία.. Άλλωστε μόνο για φέτος μόνο θα είναι 3 από του χρόνου καταργείται το 10%.. Αλλά μπορεί να γίνει και έτσι όπως λες.. Πάντως περιμένω καμιά ανακοίνωση από την ιστοσελίδα του υπουργείου για να δούμε τις ώρες και το τρόπο που θα παρουσιαστούν.
Παιδιά όχι! Το υπουργείο παιδείας το είχε δηλώσει καθαρά ότι ο διαχωρισμός γίνεται με αυτόν τον τρόπο διότι θα ήταν αδικία πχ κάποιος τρίτεκνος να διεκδικεί τη θέση ενός ορφανού παιδιού. Και στις σχολές έχει καθοριστεί συγκεκριμένος αριθμός και για τις τρεις κατηγορίες!
Johnnaousa
Επιφανές μέλος

δυστυχως φετος τα λογια της δεν ηταν και πολυ αξιοπισταΔεν το νομίζω..εφόσον η κα Υπουργος το δήλωσε καθαρά ότι στις 29 του μηνούς, τελειώνει εκεί το θέμα εδώ.

babisgr
Πολύ δραστήριο μέλος

Δεν το νομίζω..εφόσον η κα Υπουργος το δήλωσε καθαρά ότι στις 29 του μηνούς, τελειώνει εκεί το θέμα εδώ.
Σοβαρά μιλάς; Η κυρία υπουργός που λες και εσύ δεν ήταν αυτή που είχε πει ότι θα έβγαιναν το 1 ή 2 δεκαήμαρο του 15αυγούστου; και άλλωστε σαν υπουργός είναι υπεύθυνη και για την ενημέρωση των υπολοίπων..όχι να βγαίνει ο γγ του υπουργείου 1 μέρα πριν την διαμαντοπούλου και να λέει άλλη ημερομηνία
Παιδιά όχι! Το υπουργείο παιδείας το είχε δηλώσει καθαρά ότι ο διαχωρισμός γίνεται με αυτόν τον τρόπο διότι θα ήταν αδικία κάποιος τρίτεκνος να διεκδικεί τη θέση ενός ορφανού παιδιού. Και στις σχολές έχει καθοριστεί συγκεκριμένος αριθμός και για τις τρεις κατηγορίες!
πάντως σε εκείνη την εγκύκλιο τι ήταν είχε 2 αριθμούς εισακτέων.. της γενικής σειράς και των ειδικών κατηγοριών
manos_p
Εκκολαπτόμενο μέλος

δυστυχως φετος τα λογια της δεν ηταν και πολυ αξιοπιστα![]()
Κοιτάχτε το μόνο σίγυρο είναι πως νωρίτερα δεν παίζει..αργότερα κι άλλο πάλι δυσκόλο. Εφόσον η Κα Υπουργός δήλωσε ξεκάθαρα Δευτέρα 29 τέλος. Μπορούσε να έλεγε την άλλη ή την μεθεπόμενη βδομάδα , γενικάαα . 29 Πρωί
Tότε δεν θα υπήρχε τόσος ντόρος και να επιλέγεις σε ποια κατηγορία κλπ κλπ όπως επίσης αν είναι όπως τα λες γιατί ΑΥΣΤΗΡΑ αυτοί που ανήκουν σε 2 κατηγορίες να είναι υποχρεωμένοι να επιλέξουν τη μία??Σοβαρά μιλάς; Η κυρία υπουργός που λες και εσύ δεν ήταν αυτή που είχε πει ότι θα έβγαιναν το 1 ή 2 δεκαήμαρο του 15αυγούστου; και άλλωστε σαν υπουργός είναι υπεύθυνη και για την ενημέρωση των υπολοίπων..όχι να βγαίνει ο γγ του υπουργείου 1 μέρα πριν την διαμαντοπούλου και να λέει άλλη ημερομηνία
πάντως σε εκείνη την εγκύκλιο τι ήταν είχε 2 αριθμούς εισακτέων.. της γενικής σειράς και των ειδικών κατηγοριών
Ο λόγος που δημιουργήθηκαν αυτές οι ειδικές κατηγορίες είναι 1ον και κυριότερον να μην μεταγράφονται ανεξέλεγκτα όπου να ναι και όποιοι να ναι και 2ον ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να μην μπαίνουν ΟΛΟΙ στο ίδιο σακί γιατί όπωε προανέφερα θα ήταν άδικο παιδιά με οικογενεικά και οικονομικά προβλήματα να ανταγωνίζονται με πχ παιδιά μιας ευκατάστατης πολύτεκνης οικογένειας!

Νίκος4
Εκκολαπτόμενο μέλος

νικος ρεθυμνο
Διάσημο μέλος

Αλήθεια για να δούμε τα αποτελέσματα θα χρειαστούμε τον κωδικό υποψηφίου ή του πρωτοκόλου του μηχανογραφικού?
Τον κωδικο του υποψηφιου συνονοματε.

pizza1993
Δραστήριο μέλος

Johnnaousa
Επιφανές μέλος

στελα+
Νεοφερμένο μέλος

περιμενοντασ τισ βασεισ

Kossal
Πολύ δραστήριο μέλος

Balthazor
Πολύ δραστήριο μέλος

1. Κανονικές
2. 10%
3. Ειδ. Πολύεκνοι
4.Ειδ. Τρίτεκνοι
5.Ειδ. Κοιν. Κρητήρια
![]()
Για να τελειωνουν οι ανακριβειες και τα ''νομιζω'' κτλ, για καθε τμημα του 90% θα ανακοινωθουν 4 βασεις.
https://www.skai.gr/player/TV/?MMID=217705
1:22:20
newline
Νεοφερμένο μέλος

danai-elpida
Πολύ δραστήριο μέλος

Ακριβως αυτο θα κανουμερε παιδια δηλαδη θα πρεπει να ψαξουμε τις βασεις να δουμε που περασαμε αν ανηκουμε στις ειδικες κατηγοριες??π.χ. δεν θα μπαινουμε με τον κωδικο και τα αρχικα μας στην ιστοσελιδα του υπουργειου και θα μας λεει τη σχολη που περασαμε??

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.