wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 19:01 Η wolfe4ever: #621 07-08-09 19:01 οχι..θα πρεπε? :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 19:03 Ο who έγραψε: #622 07-08-09 19:03 Ε, εντάξει. Θα 'πρεπε. Οι αισθητικοί δεν είναι πανάκεια. Πάντως δε ξέρω, μπορεί να αφήνει σημάδια για λίγο καιρό και να σου λέω βλακείες. Αλλά γι αυτά τα πράγματα καλύτερα είναι να πηγαίνεις σε δερματολόγο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 19:03 Η wolfe4ever: #623 07-08-09 19:03 Αρχική Δημοσίευση από Guest854551: Εγώ όταν πηγα στην αισθητικό για καθαρισμό μου είπε ότι κάτω από τα 23 ο καθαρισμός δεν πρέπει να γίνεται γιατί αφήνει από σημάδια στο πρόσωπο μέχρι και κάτι χειρότερο λογω της ευαισθησίας που έχει το δέρμα μέχρι τότε....Θα πρέπει να πας σε δερματολόγο.. Click για ανάπτυξη... ναι ε? α την !@$@%# Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 19:04 Ο who έγραψε: #624 07-08-09 19:04 Μακριά από αισθητικούς σ' αυτά τα ζητήματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 19:04 Η Angelique.: #625 07-08-09 19:04 Αρχική Δημοσίευση από wolfe4ever: εγω περιση πηγα για καθαρισμο και μ ''καψε'' το προσωπο κ τωρα εχω σημαδια Click για ανάπτυξη... Εγω ειχα κανει καθαρισμο προσωπου πριν καποιους μηνες,εκτος απο τρομερο πονο,μετα απο καποιο χρονικο διαστημα εμφανισα και σπυρακια. Σε αισθητικο ειχα παει για τον καθαρισμο,χειροτερο δεν μπορουσα να κανω. Ευτυχως μετα συμβουλευτηκα δερματολογο,με καποιους μηνες θεραπεια και γενικα προσοχη,δεν εμεινε τιποτα. Δερματολογος και παλι δερματολογος παντως,οπως ειπαν και τα παιδια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 19:05 Ο who έγραψε: #626 07-08-09 19:05 Σαπουνάκι, πρωί-βράδυ, και δεν φοβόμαστε τίποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 19:06 Η wolfe4ever: #627 07-08-09 19:06 χμμ τωρα ειναι αργα ετσι δεν ειναι? εχει περασει σχεδον 1,5 χρονος αν θυμαμαι καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ξαροπ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.575 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 19:07 Ο ξαροπ έγραψε: #628 07-08-09 19:07 Ώστε μακριά από Clearasil ε? Υπάρχει κι ένα στη μορφή υγρού σαπουνιού, δεν ξέρω αν το ξέρετε. Επίσης έχω κι ένα το οποίο περιέχει κάτι από οινόπνευμα. Πάντως συμβαίνει συχνά αυτό από εγκαύματα ηλίου ή είναι σύμπτωση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 19:10 Ο who έγραψε: #629 07-08-09 19:10 Αρχική Δημοσίευση από wolfe4ever: χμμ τωρα ειναι αργα ετσι δεν ειναι? εχει περασει σχεδον 1,5 χρονος αν θυμαμαι καλα Click για ανάπτυξη... Ποτέ δεν είναι αργά. Να πας σε δερματολόγο και μη το αμελήσεις άλλο. Αρχική Δημοσίευση από ξαροπ: Ώστε μακριά από Clearasil ε? Υπάρχει κι ένα στη μορφή υγρού σαπουνιού, δεν ξέρω αν το ξέρετε. Επίσης έχω κι ένα το οποίο περιέχει κάτι από οινόπνευμα. Πάντως συμβαίνει συχνά αυτό από εγκαύματα ηλίου ή είναι σύμπτωση? Click για ανάπτυξη... Μακριά από κλεραζίλ και μη το ξανασυζητήσεις. Να πας να σου δώσουν ένα καλό σαπουνάκι, τόσα κυκλοφορούν. Εγώ χρησιμοποιώ ένα της Ροκ, το οποίο μετά από καιρό διώχνει και τα σημάδια. Διαπιστωμένο. Εγγύηση. Αυτό με τον ήλιο μπορεί να συμβεί, οπότε μη σκας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2009 στις 19:53 Η wolfe4ever: #630 08-08-09 19:53 Αρχική Δημοσίευση από Guest854551: Μετά από 1,5 χρόνο έχεις ακόμα σημάδια??? Click για ανάπτυξη... ναι...''βαθουλωματα'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2009 στις 20:13 Ο who έγραψε: #631 08-08-09 20:13 Πω, δε ξέρω τί εννοείς ακριβώς με τον όρο βαθουλώματα, αλλά να πας σε δερματολόγο. Μη το αφήσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2009 στις 21:42 Ο who έγραψε: #632 08-08-09 21:42 Αν δεν είναι τόσο σοβαρό, μπορεί να φύγουν με τον καιρό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zod Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 431 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 04:30 Ο Zod έγραψε: #633 09-08-09 04:30 Δυστυχώς τα σημάδια από την ακμή δεν φεύγουν εύκολα, με τα χρόνια αλοιώνονται αλλά δύσκολα φεύγουν. Εδώ η θεία μου είναι 55 χρονών και ακόμη είναι γεμάτη σημάδια. Βέβαια υπάρχουν και πολλές θεραπείες όπως χημικό peeling ή δερματοαπόξεση, που μπορεί να βελτιώσουν κατά πολύ την κατάσταση. Και γω έχω πολλά αλλά ευτυχώς δεν είμαι και τέρμα γεμάτος. Έκανα τη βλακεία να μην πάω στο γιατρό ενώ είχα ακμή για πολύ καιρό και ήμουν γεμάτο κύστες κτλ. ----------------------------------------- Εγώ πάντως μετά από 2 χρόνια περίπου που σταμάτησα τη θεραπεία για την ακμή, είμαι υπερευχαριστημένος. Η κατάσταση είχε παραπάει. Κοιμόμουν και το άλλο πρωί το μαξιλάρι ήταν γεμάτο αίματα από τα σπυράκια που έσπαγαν... αηδιάζω μόνο που το σκέφτομαι . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 17:31 Η wolfe4ever: #634 09-08-09 17:31 Αρχική Δημοσίευση από who: Αν δεν είναι τόσο σοβαρό, μπορεί να φύγουν με τον καιρό. Click για ανάπτυξη... πρωτα ηταν κοκκινα...ευτυχως με τον καιρο δεν ειναι οπως πριν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 18:05 Ο who έγραψε: #635 09-08-09 18:05 Εντάξει τότε. Είχα και 'γω κάποια σημάδια, και με τον καιρό έφυγαν. Γι αυτό σου λέω. Με την πρώτη ευκαιρία, πήγαινε σε έναν ειδικό να σε συμβουλεύσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. G!Ot@K/ Εκκολαπτόμενο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 137 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 18:17 Η G!Ot@K/ έγραψε: #636 09-08-09 18:17 Εγω βαζω μια κρεμα κ φευγουν κατευθειαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 18:18 Ο who έγραψε: #637 09-08-09 18:18 Τη μπενζάκ; Ή κάπως έτσι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ZIGFRID Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Άγιος Στέφανος (Αττική). Έχει γράψει 236 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 19:02 Ο ZIGFRID έγραψε: #638 09-08-09 19:02 Εμένα μου είχαν πει να βάζω ένα μίγμα από θειάφι και ενώ μια περίοδο είχα γεμίσει ξαφνικά εξαφανίστηκαν !!! Το συνιστώ ανεπιφύλακτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ZIGFRID Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Άγιος Στέφανος (Αττική). Έχει γράψει 236 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 19:45 Ο ZIGFRID έγραψε: #639 09-08-09 19:45 Κ εγώ νόμιζα ότι θα ήταν επικίνδυνη, αλλά μου καθάρισε το δέρμα και από τότε δεν ξανάβγαλα !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 22:58 Η ~Λένα~ έγραψε: #640 09-08-09 22:58 Εχω βγαλει τωρα ενα πανω απο το ανω χειλος τρομερα ενοχλητικο. Παω να το πειραξω και μου ερχεται να φταρνιστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 31 32 33 34 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 32 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 32 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Andromeda Γιώτα Γιαννακού Eirinakiii8 _Aggelos123 jul25 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
οχι..θα πρεπε? :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 19:03 Ο who έγραψε: #622 07-08-09 19:03 Ε, εντάξει. Θα 'πρεπε. Οι αισθητικοί δεν είναι πανάκεια. Πάντως δε ξέρω, μπορεί να αφήνει σημάδια για λίγο καιρό και να σου λέω βλακείες. Αλλά γι αυτά τα πράγματα καλύτερα είναι να πηγαίνεις σε δερματολόγο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 19:03 Η wolfe4ever: #623 07-08-09 19:03 Αρχική Δημοσίευση από Guest854551: Εγώ όταν πηγα στην αισθητικό για καθαρισμό μου είπε ότι κάτω από τα 23 ο καθαρισμός δεν πρέπει να γίνεται γιατί αφήνει από σημάδια στο πρόσωπο μέχρι και κάτι χειρότερο λογω της ευαισθησίας που έχει το δέρμα μέχρι τότε....Θα πρέπει να πας σε δερματολόγο.. Click για ανάπτυξη... ναι ε? α την !@$@%# Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 19:04 Ο who έγραψε: #624 07-08-09 19:04 Μακριά από αισθητικούς σ' αυτά τα ζητήματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 19:04 Η Angelique.: #625 07-08-09 19:04 Αρχική Δημοσίευση από wolfe4ever: εγω περιση πηγα για καθαρισμο και μ ''καψε'' το προσωπο κ τωρα εχω σημαδια Click για ανάπτυξη... Εγω ειχα κανει καθαρισμο προσωπου πριν καποιους μηνες,εκτος απο τρομερο πονο,μετα απο καποιο χρονικο διαστημα εμφανισα και σπυρακια. Σε αισθητικο ειχα παει για τον καθαρισμο,χειροτερο δεν μπορουσα να κανω. Ευτυχως μετα συμβουλευτηκα δερματολογο,με καποιους μηνες θεραπεια και γενικα προσοχη,δεν εμεινε τιποτα. Δερματολογος και παλι δερματολογος παντως,οπως ειπαν και τα παιδια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 19:05 Ο who έγραψε: #626 07-08-09 19:05 Σαπουνάκι, πρωί-βράδυ, και δεν φοβόμαστε τίποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 19:06 Η wolfe4ever: #627 07-08-09 19:06 χμμ τωρα ειναι αργα ετσι δεν ειναι? εχει περασει σχεδον 1,5 χρονος αν θυμαμαι καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ξαροπ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.575 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 19:07 Ο ξαροπ έγραψε: #628 07-08-09 19:07 Ώστε μακριά από Clearasil ε? Υπάρχει κι ένα στη μορφή υγρού σαπουνιού, δεν ξέρω αν το ξέρετε. Επίσης έχω κι ένα το οποίο περιέχει κάτι από οινόπνευμα. Πάντως συμβαίνει συχνά αυτό από εγκαύματα ηλίου ή είναι σύμπτωση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 19:10 Ο who έγραψε: #629 07-08-09 19:10 Αρχική Δημοσίευση από wolfe4ever: χμμ τωρα ειναι αργα ετσι δεν ειναι? εχει περασει σχεδον 1,5 χρονος αν θυμαμαι καλα Click για ανάπτυξη... Ποτέ δεν είναι αργά. Να πας σε δερματολόγο και μη το αμελήσεις άλλο. Αρχική Δημοσίευση από ξαροπ: Ώστε μακριά από Clearasil ε? Υπάρχει κι ένα στη μορφή υγρού σαπουνιού, δεν ξέρω αν το ξέρετε. Επίσης έχω κι ένα το οποίο περιέχει κάτι από οινόπνευμα. Πάντως συμβαίνει συχνά αυτό από εγκαύματα ηλίου ή είναι σύμπτωση? Click για ανάπτυξη... Μακριά από κλεραζίλ και μη το ξανασυζητήσεις. Να πας να σου δώσουν ένα καλό σαπουνάκι, τόσα κυκλοφορούν. Εγώ χρησιμοποιώ ένα της Ροκ, το οποίο μετά από καιρό διώχνει και τα σημάδια. Διαπιστωμένο. Εγγύηση. Αυτό με τον ήλιο μπορεί να συμβεί, οπότε μη σκας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2009 στις 19:53 Η wolfe4ever: #630 08-08-09 19:53 Αρχική Δημοσίευση από Guest854551: Μετά από 1,5 χρόνο έχεις ακόμα σημάδια??? Click για ανάπτυξη... ναι...''βαθουλωματα'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2009 στις 20:13 Ο who έγραψε: #631 08-08-09 20:13 Πω, δε ξέρω τί εννοείς ακριβώς με τον όρο βαθουλώματα, αλλά να πας σε δερματολόγο. Μη το αφήσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2009 στις 21:42 Ο who έγραψε: #632 08-08-09 21:42 Αν δεν είναι τόσο σοβαρό, μπορεί να φύγουν με τον καιρό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zod Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 431 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 04:30 Ο Zod έγραψε: #633 09-08-09 04:30 Δυστυχώς τα σημάδια από την ακμή δεν φεύγουν εύκολα, με τα χρόνια αλοιώνονται αλλά δύσκολα φεύγουν. Εδώ η θεία μου είναι 55 χρονών και ακόμη είναι γεμάτη σημάδια. Βέβαια υπάρχουν και πολλές θεραπείες όπως χημικό peeling ή δερματοαπόξεση, που μπορεί να βελτιώσουν κατά πολύ την κατάσταση. Και γω έχω πολλά αλλά ευτυχώς δεν είμαι και τέρμα γεμάτος. Έκανα τη βλακεία να μην πάω στο γιατρό ενώ είχα ακμή για πολύ καιρό και ήμουν γεμάτο κύστες κτλ. ----------------------------------------- Εγώ πάντως μετά από 2 χρόνια περίπου που σταμάτησα τη θεραπεία για την ακμή, είμαι υπερευχαριστημένος. Η κατάσταση είχε παραπάει. Κοιμόμουν και το άλλο πρωί το μαξιλάρι ήταν γεμάτο αίματα από τα σπυράκια που έσπαγαν... αηδιάζω μόνο που το σκέφτομαι . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 17:31 Η wolfe4ever: #634 09-08-09 17:31 Αρχική Δημοσίευση από who: Αν δεν είναι τόσο σοβαρό, μπορεί να φύγουν με τον καιρό. Click για ανάπτυξη... πρωτα ηταν κοκκινα...ευτυχως με τον καιρο δεν ειναι οπως πριν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 18:05 Ο who έγραψε: #635 09-08-09 18:05 Εντάξει τότε. Είχα και 'γω κάποια σημάδια, και με τον καιρό έφυγαν. Γι αυτό σου λέω. Με την πρώτη ευκαιρία, πήγαινε σε έναν ειδικό να σε συμβουλεύσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. G!Ot@K/ Εκκολαπτόμενο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 137 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 18:17 Η G!Ot@K/ έγραψε: #636 09-08-09 18:17 Εγω βαζω μια κρεμα κ φευγουν κατευθειαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 18:18 Ο who έγραψε: #637 09-08-09 18:18 Τη μπενζάκ; Ή κάπως έτσι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ZIGFRID Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Άγιος Στέφανος (Αττική). Έχει γράψει 236 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 19:02 Ο ZIGFRID έγραψε: #638 09-08-09 19:02 Εμένα μου είχαν πει να βάζω ένα μίγμα από θειάφι και ενώ μια περίοδο είχα γεμίσει ξαφνικά εξαφανίστηκαν !!! Το συνιστώ ανεπιφύλακτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ZIGFRID Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Άγιος Στέφανος (Αττική). Έχει γράψει 236 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 19:45 Ο ZIGFRID έγραψε: #639 09-08-09 19:45 Κ εγώ νόμιζα ότι θα ήταν επικίνδυνη, αλλά μου καθάρισε το δέρμα και από τότε δεν ξανάβγαλα !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 22:58 Η ~Λένα~ έγραψε: #640 09-08-09 22:58 Εχω βγαλει τωρα ενα πανω απο το ανω χειλος τρομερα ενοχλητικο. Παω να το πειραξω και μου ερχεται να φταρνιστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 31 32 33 34 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 32 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 32 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Andromeda Γιώτα Γιαννακού Eirinakiii8 _Aggelos123 jul25 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ε, εντάξει. Θα 'πρεπε. Οι αισθητικοί δεν είναι πανάκεια. Πάντως δε ξέρω, μπορεί να αφήνει σημάδια για λίγο καιρό και να σου λέω βλακείες. Αλλά γι αυτά τα πράγματα καλύτερα είναι να πηγαίνεις σε δερματολόγο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 19:03 Η wolfe4ever: #623 07-08-09 19:03 Αρχική Δημοσίευση από Guest854551: Εγώ όταν πηγα στην αισθητικό για καθαρισμό μου είπε ότι κάτω από τα 23 ο καθαρισμός δεν πρέπει να γίνεται γιατί αφήνει από σημάδια στο πρόσωπο μέχρι και κάτι χειρότερο λογω της ευαισθησίας που έχει το δέρμα μέχρι τότε....Θα πρέπει να πας σε δερματολόγο.. Click για ανάπτυξη... ναι ε? α την !@$@%# Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 19:04 Ο who έγραψε: #624 07-08-09 19:04 Μακριά από αισθητικούς σ' αυτά τα ζητήματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 19:04 Η Angelique.: #625 07-08-09 19:04 Αρχική Δημοσίευση από wolfe4ever: εγω περιση πηγα για καθαρισμο και μ ''καψε'' το προσωπο κ τωρα εχω σημαδια Click για ανάπτυξη... Εγω ειχα κανει καθαρισμο προσωπου πριν καποιους μηνες,εκτος απο τρομερο πονο,μετα απο καποιο χρονικο διαστημα εμφανισα και σπυρακια. Σε αισθητικο ειχα παει για τον καθαρισμο,χειροτερο δεν μπορουσα να κανω. Ευτυχως μετα συμβουλευτηκα δερματολογο,με καποιους μηνες θεραπεια και γενικα προσοχη,δεν εμεινε τιποτα. Δερματολογος και παλι δερματολογος παντως,οπως ειπαν και τα παιδια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 19:05 Ο who έγραψε: #626 07-08-09 19:05 Σαπουνάκι, πρωί-βράδυ, και δεν φοβόμαστε τίποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 19:06 Η wolfe4ever: #627 07-08-09 19:06 χμμ τωρα ειναι αργα ετσι δεν ειναι? εχει περασει σχεδον 1,5 χρονος αν θυμαμαι καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ξαροπ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.575 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 19:07 Ο ξαροπ έγραψε: #628 07-08-09 19:07 Ώστε μακριά από Clearasil ε? Υπάρχει κι ένα στη μορφή υγρού σαπουνιού, δεν ξέρω αν το ξέρετε. Επίσης έχω κι ένα το οποίο περιέχει κάτι από οινόπνευμα. Πάντως συμβαίνει συχνά αυτό από εγκαύματα ηλίου ή είναι σύμπτωση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 19:10 Ο who έγραψε: #629 07-08-09 19:10 Αρχική Δημοσίευση από wolfe4ever: χμμ τωρα ειναι αργα ετσι δεν ειναι? εχει περασει σχεδον 1,5 χρονος αν θυμαμαι καλα Click για ανάπτυξη... Ποτέ δεν είναι αργά. Να πας σε δερματολόγο και μη το αμελήσεις άλλο. Αρχική Δημοσίευση από ξαροπ: Ώστε μακριά από Clearasil ε? Υπάρχει κι ένα στη μορφή υγρού σαπουνιού, δεν ξέρω αν το ξέρετε. Επίσης έχω κι ένα το οποίο περιέχει κάτι από οινόπνευμα. Πάντως συμβαίνει συχνά αυτό από εγκαύματα ηλίου ή είναι σύμπτωση? Click για ανάπτυξη... Μακριά από κλεραζίλ και μη το ξανασυζητήσεις. Να πας να σου δώσουν ένα καλό σαπουνάκι, τόσα κυκλοφορούν. Εγώ χρησιμοποιώ ένα της Ροκ, το οποίο μετά από καιρό διώχνει και τα σημάδια. Διαπιστωμένο. Εγγύηση. Αυτό με τον ήλιο μπορεί να συμβεί, οπότε μη σκας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2009 στις 19:53 Η wolfe4ever: #630 08-08-09 19:53 Αρχική Δημοσίευση από Guest854551: Μετά από 1,5 χρόνο έχεις ακόμα σημάδια??? Click για ανάπτυξη... ναι...''βαθουλωματα'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2009 στις 20:13 Ο who έγραψε: #631 08-08-09 20:13 Πω, δε ξέρω τί εννοείς ακριβώς με τον όρο βαθουλώματα, αλλά να πας σε δερματολόγο. Μη το αφήσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2009 στις 21:42 Ο who έγραψε: #632 08-08-09 21:42 Αν δεν είναι τόσο σοβαρό, μπορεί να φύγουν με τον καιρό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zod Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 431 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 04:30 Ο Zod έγραψε: #633 09-08-09 04:30 Δυστυχώς τα σημάδια από την ακμή δεν φεύγουν εύκολα, με τα χρόνια αλοιώνονται αλλά δύσκολα φεύγουν. Εδώ η θεία μου είναι 55 χρονών και ακόμη είναι γεμάτη σημάδια. Βέβαια υπάρχουν και πολλές θεραπείες όπως χημικό peeling ή δερματοαπόξεση, που μπορεί να βελτιώσουν κατά πολύ την κατάσταση. Και γω έχω πολλά αλλά ευτυχώς δεν είμαι και τέρμα γεμάτος. Έκανα τη βλακεία να μην πάω στο γιατρό ενώ είχα ακμή για πολύ καιρό και ήμουν γεμάτο κύστες κτλ. ----------------------------------------- Εγώ πάντως μετά από 2 χρόνια περίπου που σταμάτησα τη θεραπεία για την ακμή, είμαι υπερευχαριστημένος. Η κατάσταση είχε παραπάει. Κοιμόμουν και το άλλο πρωί το μαξιλάρι ήταν γεμάτο αίματα από τα σπυράκια που έσπαγαν... αηδιάζω μόνο που το σκέφτομαι . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 17:31 Η wolfe4ever: #634 09-08-09 17:31 Αρχική Δημοσίευση από who: Αν δεν είναι τόσο σοβαρό, μπορεί να φύγουν με τον καιρό. Click για ανάπτυξη... πρωτα ηταν κοκκινα...ευτυχως με τον καιρο δεν ειναι οπως πριν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 18:05 Ο who έγραψε: #635 09-08-09 18:05 Εντάξει τότε. Είχα και 'γω κάποια σημάδια, και με τον καιρό έφυγαν. Γι αυτό σου λέω. Με την πρώτη ευκαιρία, πήγαινε σε έναν ειδικό να σε συμβουλεύσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. G!Ot@K/ Εκκολαπτόμενο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 137 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 18:17 Η G!Ot@K/ έγραψε: #636 09-08-09 18:17 Εγω βαζω μια κρεμα κ φευγουν κατευθειαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 18:18 Ο who έγραψε: #637 09-08-09 18:18 Τη μπενζάκ; Ή κάπως έτσι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ZIGFRID Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Άγιος Στέφανος (Αττική). Έχει γράψει 236 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 19:02 Ο ZIGFRID έγραψε: #638 09-08-09 19:02 Εμένα μου είχαν πει να βάζω ένα μίγμα από θειάφι και ενώ μια περίοδο είχα γεμίσει ξαφνικά εξαφανίστηκαν !!! Το συνιστώ ανεπιφύλακτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ZIGFRID Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Άγιος Στέφανος (Αττική). Έχει γράψει 236 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 19:45 Ο ZIGFRID έγραψε: #639 09-08-09 19:45 Κ εγώ νόμιζα ότι θα ήταν επικίνδυνη, αλλά μου καθάρισε το δέρμα και από τότε δεν ξανάβγαλα !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 22:58 Η ~Λένα~ έγραψε: #640 09-08-09 22:58 Εχω βγαλει τωρα ενα πανω απο το ανω χειλος τρομερα ενοχλητικο. Παω να το πειραξω και μου ερχεται να φταρνιστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 31 32 33 34 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 32 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 32 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Andromeda Γιώτα Γιαννακού Eirinakiii8 _Aggelos123 jul25 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Guest854551: Εγώ όταν πηγα στην αισθητικό για καθαρισμό μου είπε ότι κάτω από τα 23 ο καθαρισμός δεν πρέπει να γίνεται γιατί αφήνει από σημάδια στο πρόσωπο μέχρι και κάτι χειρότερο λογω της ευαισθησίας που έχει το δέρμα μέχρι τότε....Θα πρέπει να πας σε δερματολόγο.. Click για ανάπτυξη... ναι ε? α την !@$@%# Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 19:04 Ο who έγραψε: #624 07-08-09 19:04 Μακριά από αισθητικούς σ' αυτά τα ζητήματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 19:04 Η Angelique.: #625 07-08-09 19:04 Αρχική Δημοσίευση από wolfe4ever: εγω περιση πηγα για καθαρισμο και μ ''καψε'' το προσωπο κ τωρα εχω σημαδια Click για ανάπτυξη... Εγω ειχα κανει καθαρισμο προσωπου πριν καποιους μηνες,εκτος απο τρομερο πονο,μετα απο καποιο χρονικο διαστημα εμφανισα και σπυρακια. Σε αισθητικο ειχα παει για τον καθαρισμο,χειροτερο δεν μπορουσα να κανω. Ευτυχως μετα συμβουλευτηκα δερματολογο,με καποιους μηνες θεραπεια και γενικα προσοχη,δεν εμεινε τιποτα. Δερματολογος και παλι δερματολογος παντως,οπως ειπαν και τα παιδια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 19:05 Ο who έγραψε: #626 07-08-09 19:05 Σαπουνάκι, πρωί-βράδυ, και δεν φοβόμαστε τίποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 19:06 Η wolfe4ever: #627 07-08-09 19:06 χμμ τωρα ειναι αργα ετσι δεν ειναι? εχει περασει σχεδον 1,5 χρονος αν θυμαμαι καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ξαροπ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.575 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 19:07 Ο ξαροπ έγραψε: #628 07-08-09 19:07 Ώστε μακριά από Clearasil ε? Υπάρχει κι ένα στη μορφή υγρού σαπουνιού, δεν ξέρω αν το ξέρετε. Επίσης έχω κι ένα το οποίο περιέχει κάτι από οινόπνευμα. Πάντως συμβαίνει συχνά αυτό από εγκαύματα ηλίου ή είναι σύμπτωση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 19:10 Ο who έγραψε: #629 07-08-09 19:10 Αρχική Δημοσίευση από wolfe4ever: χμμ τωρα ειναι αργα ετσι δεν ειναι? εχει περασει σχεδον 1,5 χρονος αν θυμαμαι καλα Click για ανάπτυξη... Ποτέ δεν είναι αργά. Να πας σε δερματολόγο και μη το αμελήσεις άλλο. Αρχική Δημοσίευση από ξαροπ: Ώστε μακριά από Clearasil ε? Υπάρχει κι ένα στη μορφή υγρού σαπουνιού, δεν ξέρω αν το ξέρετε. Επίσης έχω κι ένα το οποίο περιέχει κάτι από οινόπνευμα. Πάντως συμβαίνει συχνά αυτό από εγκαύματα ηλίου ή είναι σύμπτωση? Click για ανάπτυξη... Μακριά από κλεραζίλ και μη το ξανασυζητήσεις. Να πας να σου δώσουν ένα καλό σαπουνάκι, τόσα κυκλοφορούν. Εγώ χρησιμοποιώ ένα της Ροκ, το οποίο μετά από καιρό διώχνει και τα σημάδια. Διαπιστωμένο. Εγγύηση. Αυτό με τον ήλιο μπορεί να συμβεί, οπότε μη σκας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2009 στις 19:53 Η wolfe4ever: #630 08-08-09 19:53 Αρχική Δημοσίευση από Guest854551: Μετά από 1,5 χρόνο έχεις ακόμα σημάδια??? Click για ανάπτυξη... ναι...''βαθουλωματα'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2009 στις 20:13 Ο who έγραψε: #631 08-08-09 20:13 Πω, δε ξέρω τί εννοείς ακριβώς με τον όρο βαθουλώματα, αλλά να πας σε δερματολόγο. Μη το αφήσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2009 στις 21:42 Ο who έγραψε: #632 08-08-09 21:42 Αν δεν είναι τόσο σοβαρό, μπορεί να φύγουν με τον καιρό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zod Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 431 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 04:30 Ο Zod έγραψε: #633 09-08-09 04:30 Δυστυχώς τα σημάδια από την ακμή δεν φεύγουν εύκολα, με τα χρόνια αλοιώνονται αλλά δύσκολα φεύγουν. Εδώ η θεία μου είναι 55 χρονών και ακόμη είναι γεμάτη σημάδια. Βέβαια υπάρχουν και πολλές θεραπείες όπως χημικό peeling ή δερματοαπόξεση, που μπορεί να βελτιώσουν κατά πολύ την κατάσταση. Και γω έχω πολλά αλλά ευτυχώς δεν είμαι και τέρμα γεμάτος. Έκανα τη βλακεία να μην πάω στο γιατρό ενώ είχα ακμή για πολύ καιρό και ήμουν γεμάτο κύστες κτλ. ----------------------------------------- Εγώ πάντως μετά από 2 χρόνια περίπου που σταμάτησα τη θεραπεία για την ακμή, είμαι υπερευχαριστημένος. Η κατάσταση είχε παραπάει. Κοιμόμουν και το άλλο πρωί το μαξιλάρι ήταν γεμάτο αίματα από τα σπυράκια που έσπαγαν... αηδιάζω μόνο που το σκέφτομαι . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 17:31 Η wolfe4ever: #634 09-08-09 17:31 Αρχική Δημοσίευση από who: Αν δεν είναι τόσο σοβαρό, μπορεί να φύγουν με τον καιρό. Click για ανάπτυξη... πρωτα ηταν κοκκινα...ευτυχως με τον καιρο δεν ειναι οπως πριν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 18:05 Ο who έγραψε: #635 09-08-09 18:05 Εντάξει τότε. Είχα και 'γω κάποια σημάδια, και με τον καιρό έφυγαν. Γι αυτό σου λέω. Με την πρώτη ευκαιρία, πήγαινε σε έναν ειδικό να σε συμβουλεύσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. G!Ot@K/ Εκκολαπτόμενο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 137 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 18:17 Η G!Ot@K/ έγραψε: #636 09-08-09 18:17 Εγω βαζω μια κρεμα κ φευγουν κατευθειαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 18:18 Ο who έγραψε: #637 09-08-09 18:18 Τη μπενζάκ; Ή κάπως έτσι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ZIGFRID Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Άγιος Στέφανος (Αττική). Έχει γράψει 236 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 19:02 Ο ZIGFRID έγραψε: #638 09-08-09 19:02 Εμένα μου είχαν πει να βάζω ένα μίγμα από θειάφι και ενώ μια περίοδο είχα γεμίσει ξαφνικά εξαφανίστηκαν !!! Το συνιστώ ανεπιφύλακτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ZIGFRID Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Άγιος Στέφανος (Αττική). Έχει γράψει 236 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 19:45 Ο ZIGFRID έγραψε: #639 09-08-09 19:45 Κ εγώ νόμιζα ότι θα ήταν επικίνδυνη, αλλά μου καθάρισε το δέρμα και από τότε δεν ξανάβγαλα !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 22:58 Η ~Λένα~ έγραψε: #640 09-08-09 22:58 Εχω βγαλει τωρα ενα πανω απο το ανω χειλος τρομερα ενοχλητικο. Παω να το πειραξω και μου ερχεται να φταρνιστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 31 32 33 34 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 32 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 32 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Andromeda Γιώτα Γιαννακού Eirinakiii8 _Aggelos123 jul25 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μακριά από αισθητικούς σ' αυτά τα ζητήματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 19:04 Η Angelique.: #625 07-08-09 19:04 Αρχική Δημοσίευση από wolfe4ever: εγω περιση πηγα για καθαρισμο και μ ''καψε'' το προσωπο κ τωρα εχω σημαδια Click για ανάπτυξη... Εγω ειχα κανει καθαρισμο προσωπου πριν καποιους μηνες,εκτος απο τρομερο πονο,μετα απο καποιο χρονικο διαστημα εμφανισα και σπυρακια. Σε αισθητικο ειχα παει για τον καθαρισμο,χειροτερο δεν μπορουσα να κανω. Ευτυχως μετα συμβουλευτηκα δερματολογο,με καποιους μηνες θεραπεια και γενικα προσοχη,δεν εμεινε τιποτα. Δερματολογος και παλι δερματολογος παντως,οπως ειπαν και τα παιδια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 19:05 Ο who έγραψε: #626 07-08-09 19:05 Σαπουνάκι, πρωί-βράδυ, και δεν φοβόμαστε τίποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 19:06 Η wolfe4ever: #627 07-08-09 19:06 χμμ τωρα ειναι αργα ετσι δεν ειναι? εχει περασει σχεδον 1,5 χρονος αν θυμαμαι καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ξαροπ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.575 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 19:07 Ο ξαροπ έγραψε: #628 07-08-09 19:07 Ώστε μακριά από Clearasil ε? Υπάρχει κι ένα στη μορφή υγρού σαπουνιού, δεν ξέρω αν το ξέρετε. Επίσης έχω κι ένα το οποίο περιέχει κάτι από οινόπνευμα. Πάντως συμβαίνει συχνά αυτό από εγκαύματα ηλίου ή είναι σύμπτωση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 19:10 Ο who έγραψε: #629 07-08-09 19:10 Αρχική Δημοσίευση από wolfe4ever: χμμ τωρα ειναι αργα ετσι δεν ειναι? εχει περασει σχεδον 1,5 χρονος αν θυμαμαι καλα Click για ανάπτυξη... Ποτέ δεν είναι αργά. Να πας σε δερματολόγο και μη το αμελήσεις άλλο. Αρχική Δημοσίευση από ξαροπ: Ώστε μακριά από Clearasil ε? Υπάρχει κι ένα στη μορφή υγρού σαπουνιού, δεν ξέρω αν το ξέρετε. Επίσης έχω κι ένα το οποίο περιέχει κάτι από οινόπνευμα. Πάντως συμβαίνει συχνά αυτό από εγκαύματα ηλίου ή είναι σύμπτωση? Click για ανάπτυξη... Μακριά από κλεραζίλ και μη το ξανασυζητήσεις. Να πας να σου δώσουν ένα καλό σαπουνάκι, τόσα κυκλοφορούν. Εγώ χρησιμοποιώ ένα της Ροκ, το οποίο μετά από καιρό διώχνει και τα σημάδια. Διαπιστωμένο. Εγγύηση. Αυτό με τον ήλιο μπορεί να συμβεί, οπότε μη σκας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2009 στις 19:53 Η wolfe4ever: #630 08-08-09 19:53 Αρχική Δημοσίευση από Guest854551: Μετά από 1,5 χρόνο έχεις ακόμα σημάδια??? Click για ανάπτυξη... ναι...''βαθουλωματα'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2009 στις 20:13 Ο who έγραψε: #631 08-08-09 20:13 Πω, δε ξέρω τί εννοείς ακριβώς με τον όρο βαθουλώματα, αλλά να πας σε δερματολόγο. Μη το αφήσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2009 στις 21:42 Ο who έγραψε: #632 08-08-09 21:42 Αν δεν είναι τόσο σοβαρό, μπορεί να φύγουν με τον καιρό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zod Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 431 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 04:30 Ο Zod έγραψε: #633 09-08-09 04:30 Δυστυχώς τα σημάδια από την ακμή δεν φεύγουν εύκολα, με τα χρόνια αλοιώνονται αλλά δύσκολα φεύγουν. Εδώ η θεία μου είναι 55 χρονών και ακόμη είναι γεμάτη σημάδια. Βέβαια υπάρχουν και πολλές θεραπείες όπως χημικό peeling ή δερματοαπόξεση, που μπορεί να βελτιώσουν κατά πολύ την κατάσταση. Και γω έχω πολλά αλλά ευτυχώς δεν είμαι και τέρμα γεμάτος. Έκανα τη βλακεία να μην πάω στο γιατρό ενώ είχα ακμή για πολύ καιρό και ήμουν γεμάτο κύστες κτλ. ----------------------------------------- Εγώ πάντως μετά από 2 χρόνια περίπου που σταμάτησα τη θεραπεία για την ακμή, είμαι υπερευχαριστημένος. Η κατάσταση είχε παραπάει. Κοιμόμουν και το άλλο πρωί το μαξιλάρι ήταν γεμάτο αίματα από τα σπυράκια που έσπαγαν... αηδιάζω μόνο που το σκέφτομαι . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 17:31 Η wolfe4ever: #634 09-08-09 17:31 Αρχική Δημοσίευση από who: Αν δεν είναι τόσο σοβαρό, μπορεί να φύγουν με τον καιρό. Click για ανάπτυξη... πρωτα ηταν κοκκινα...ευτυχως με τον καιρο δεν ειναι οπως πριν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 18:05 Ο who έγραψε: #635 09-08-09 18:05 Εντάξει τότε. Είχα και 'γω κάποια σημάδια, και με τον καιρό έφυγαν. Γι αυτό σου λέω. Με την πρώτη ευκαιρία, πήγαινε σε έναν ειδικό να σε συμβουλεύσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. G!Ot@K/ Εκκολαπτόμενο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 137 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 18:17 Η G!Ot@K/ έγραψε: #636 09-08-09 18:17 Εγω βαζω μια κρεμα κ φευγουν κατευθειαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 18:18 Ο who έγραψε: #637 09-08-09 18:18 Τη μπενζάκ; Ή κάπως έτσι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ZIGFRID Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Άγιος Στέφανος (Αττική). Έχει γράψει 236 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 19:02 Ο ZIGFRID έγραψε: #638 09-08-09 19:02 Εμένα μου είχαν πει να βάζω ένα μίγμα από θειάφι και ενώ μια περίοδο είχα γεμίσει ξαφνικά εξαφανίστηκαν !!! Το συνιστώ ανεπιφύλακτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ZIGFRID Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Άγιος Στέφανος (Αττική). Έχει γράψει 236 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 19:45 Ο ZIGFRID έγραψε: #639 09-08-09 19:45 Κ εγώ νόμιζα ότι θα ήταν επικίνδυνη, αλλά μου καθάρισε το δέρμα και από τότε δεν ξανάβγαλα !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 22:58 Η ~Λένα~ έγραψε: #640 09-08-09 22:58 Εχω βγαλει τωρα ενα πανω απο το ανω χειλος τρομερα ενοχλητικο. Παω να το πειραξω και μου ερχεται να φταρνιστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 31 32 33 34 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 32 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 32 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Andromeda Γιώτα Γιαννακού Eirinakiii8 _Aggelos123 jul25 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από wolfe4ever: εγω περιση πηγα για καθαρισμο και μ ''καψε'' το προσωπο κ τωρα εχω σημαδια Click για ανάπτυξη... Εγω ειχα κανει καθαρισμο προσωπου πριν καποιους μηνες,εκτος απο τρομερο πονο,μετα απο καποιο χρονικο διαστημα εμφανισα και σπυρακια. Σε αισθητικο ειχα παει για τον καθαρισμο,χειροτερο δεν μπορουσα να κανω. Ευτυχως μετα συμβουλευτηκα δερματολογο,με καποιους μηνες θεραπεια και γενικα προσοχη,δεν εμεινε τιποτα. Δερματολογος και παλι δερματολογος παντως,οπως ειπαν και τα παιδια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 19:05 Ο who έγραψε: #626 07-08-09 19:05 Σαπουνάκι, πρωί-βράδυ, και δεν φοβόμαστε τίποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 19:06 Η wolfe4ever: #627 07-08-09 19:06 χμμ τωρα ειναι αργα ετσι δεν ειναι? εχει περασει σχεδον 1,5 χρονος αν θυμαμαι καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ξαροπ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.575 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 19:07 Ο ξαροπ έγραψε: #628 07-08-09 19:07 Ώστε μακριά από Clearasil ε? Υπάρχει κι ένα στη μορφή υγρού σαπουνιού, δεν ξέρω αν το ξέρετε. Επίσης έχω κι ένα το οποίο περιέχει κάτι από οινόπνευμα. Πάντως συμβαίνει συχνά αυτό από εγκαύματα ηλίου ή είναι σύμπτωση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 19:10 Ο who έγραψε: #629 07-08-09 19:10 Αρχική Δημοσίευση από wolfe4ever: χμμ τωρα ειναι αργα ετσι δεν ειναι? εχει περασει σχεδον 1,5 χρονος αν θυμαμαι καλα Click για ανάπτυξη... Ποτέ δεν είναι αργά. Να πας σε δερματολόγο και μη το αμελήσεις άλλο. Αρχική Δημοσίευση από ξαροπ: Ώστε μακριά από Clearasil ε? Υπάρχει κι ένα στη μορφή υγρού σαπουνιού, δεν ξέρω αν το ξέρετε. Επίσης έχω κι ένα το οποίο περιέχει κάτι από οινόπνευμα. Πάντως συμβαίνει συχνά αυτό από εγκαύματα ηλίου ή είναι σύμπτωση? Click για ανάπτυξη... Μακριά από κλεραζίλ και μη το ξανασυζητήσεις. Να πας να σου δώσουν ένα καλό σαπουνάκι, τόσα κυκλοφορούν. Εγώ χρησιμοποιώ ένα της Ροκ, το οποίο μετά από καιρό διώχνει και τα σημάδια. Διαπιστωμένο. Εγγύηση. Αυτό με τον ήλιο μπορεί να συμβεί, οπότε μη σκας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2009 στις 19:53 Η wolfe4ever: #630 08-08-09 19:53 Αρχική Δημοσίευση από Guest854551: Μετά από 1,5 χρόνο έχεις ακόμα σημάδια??? Click για ανάπτυξη... ναι...''βαθουλωματα'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2009 στις 20:13 Ο who έγραψε: #631 08-08-09 20:13 Πω, δε ξέρω τί εννοείς ακριβώς με τον όρο βαθουλώματα, αλλά να πας σε δερματολόγο. Μη το αφήσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2009 στις 21:42 Ο who έγραψε: #632 08-08-09 21:42 Αν δεν είναι τόσο σοβαρό, μπορεί να φύγουν με τον καιρό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zod Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 431 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 04:30 Ο Zod έγραψε: #633 09-08-09 04:30 Δυστυχώς τα σημάδια από την ακμή δεν φεύγουν εύκολα, με τα χρόνια αλοιώνονται αλλά δύσκολα φεύγουν. Εδώ η θεία μου είναι 55 χρονών και ακόμη είναι γεμάτη σημάδια. Βέβαια υπάρχουν και πολλές θεραπείες όπως χημικό peeling ή δερματοαπόξεση, που μπορεί να βελτιώσουν κατά πολύ την κατάσταση. Και γω έχω πολλά αλλά ευτυχώς δεν είμαι και τέρμα γεμάτος. Έκανα τη βλακεία να μην πάω στο γιατρό ενώ είχα ακμή για πολύ καιρό και ήμουν γεμάτο κύστες κτλ. ----------------------------------------- Εγώ πάντως μετά από 2 χρόνια περίπου που σταμάτησα τη θεραπεία για την ακμή, είμαι υπερευχαριστημένος. Η κατάσταση είχε παραπάει. Κοιμόμουν και το άλλο πρωί το μαξιλάρι ήταν γεμάτο αίματα από τα σπυράκια που έσπαγαν... αηδιάζω μόνο που το σκέφτομαι . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 17:31 Η wolfe4ever: #634 09-08-09 17:31 Αρχική Δημοσίευση από who: Αν δεν είναι τόσο σοβαρό, μπορεί να φύγουν με τον καιρό. Click για ανάπτυξη... πρωτα ηταν κοκκινα...ευτυχως με τον καιρο δεν ειναι οπως πριν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 18:05 Ο who έγραψε: #635 09-08-09 18:05 Εντάξει τότε. Είχα και 'γω κάποια σημάδια, και με τον καιρό έφυγαν. Γι αυτό σου λέω. Με την πρώτη ευκαιρία, πήγαινε σε έναν ειδικό να σε συμβουλεύσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. G!Ot@K/ Εκκολαπτόμενο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 137 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 18:17 Η G!Ot@K/ έγραψε: #636 09-08-09 18:17 Εγω βαζω μια κρεμα κ φευγουν κατευθειαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 18:18 Ο who έγραψε: #637 09-08-09 18:18 Τη μπενζάκ; Ή κάπως έτσι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ZIGFRID Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Άγιος Στέφανος (Αττική). Έχει γράψει 236 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 19:02 Ο ZIGFRID έγραψε: #638 09-08-09 19:02 Εμένα μου είχαν πει να βάζω ένα μίγμα από θειάφι και ενώ μια περίοδο είχα γεμίσει ξαφνικά εξαφανίστηκαν !!! Το συνιστώ ανεπιφύλακτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ZIGFRID Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Άγιος Στέφανος (Αττική). Έχει γράψει 236 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 19:45 Ο ZIGFRID έγραψε: #639 09-08-09 19:45 Κ εγώ νόμιζα ότι θα ήταν επικίνδυνη, αλλά μου καθάρισε το δέρμα και από τότε δεν ξανάβγαλα !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 22:58 Η ~Λένα~ έγραψε: #640 09-08-09 22:58 Εχω βγαλει τωρα ενα πανω απο το ανω χειλος τρομερα ενοχλητικο. Παω να το πειραξω και μου ερχεται να φταρνιστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 31 32 33 34 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 32 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 32 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Andromeda Γιώτα Γιαννακού Eirinakiii8 _Aggelos123 jul25 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σαπουνάκι, πρωί-βράδυ, και δεν φοβόμαστε τίποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 19:06 Η wolfe4ever: #627 07-08-09 19:06 χμμ τωρα ειναι αργα ετσι δεν ειναι? εχει περασει σχεδον 1,5 χρονος αν θυμαμαι καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ξαροπ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.575 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 19:07 Ο ξαροπ έγραψε: #628 07-08-09 19:07 Ώστε μακριά από Clearasil ε? Υπάρχει κι ένα στη μορφή υγρού σαπουνιού, δεν ξέρω αν το ξέρετε. Επίσης έχω κι ένα το οποίο περιέχει κάτι από οινόπνευμα. Πάντως συμβαίνει συχνά αυτό από εγκαύματα ηλίου ή είναι σύμπτωση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 19:10 Ο who έγραψε: #629 07-08-09 19:10 Αρχική Δημοσίευση από wolfe4ever: χμμ τωρα ειναι αργα ετσι δεν ειναι? εχει περασει σχεδον 1,5 χρονος αν θυμαμαι καλα Click για ανάπτυξη... Ποτέ δεν είναι αργά. Να πας σε δερματολόγο και μη το αμελήσεις άλλο. Αρχική Δημοσίευση από ξαροπ: Ώστε μακριά από Clearasil ε? Υπάρχει κι ένα στη μορφή υγρού σαπουνιού, δεν ξέρω αν το ξέρετε. Επίσης έχω κι ένα το οποίο περιέχει κάτι από οινόπνευμα. Πάντως συμβαίνει συχνά αυτό από εγκαύματα ηλίου ή είναι σύμπτωση? Click για ανάπτυξη... Μακριά από κλεραζίλ και μη το ξανασυζητήσεις. Να πας να σου δώσουν ένα καλό σαπουνάκι, τόσα κυκλοφορούν. Εγώ χρησιμοποιώ ένα της Ροκ, το οποίο μετά από καιρό διώχνει και τα σημάδια. Διαπιστωμένο. Εγγύηση. Αυτό με τον ήλιο μπορεί να συμβεί, οπότε μη σκας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2009 στις 19:53 Η wolfe4ever: #630 08-08-09 19:53 Αρχική Δημοσίευση από Guest854551: Μετά από 1,5 χρόνο έχεις ακόμα σημάδια??? Click για ανάπτυξη... ναι...''βαθουλωματα'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2009 στις 20:13 Ο who έγραψε: #631 08-08-09 20:13 Πω, δε ξέρω τί εννοείς ακριβώς με τον όρο βαθουλώματα, αλλά να πας σε δερματολόγο. Μη το αφήσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2009 στις 21:42 Ο who έγραψε: #632 08-08-09 21:42 Αν δεν είναι τόσο σοβαρό, μπορεί να φύγουν με τον καιρό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zod Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 431 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 04:30 Ο Zod έγραψε: #633 09-08-09 04:30 Δυστυχώς τα σημάδια από την ακμή δεν φεύγουν εύκολα, με τα χρόνια αλοιώνονται αλλά δύσκολα φεύγουν. Εδώ η θεία μου είναι 55 χρονών και ακόμη είναι γεμάτη σημάδια. Βέβαια υπάρχουν και πολλές θεραπείες όπως χημικό peeling ή δερματοαπόξεση, που μπορεί να βελτιώσουν κατά πολύ την κατάσταση. Και γω έχω πολλά αλλά ευτυχώς δεν είμαι και τέρμα γεμάτος. Έκανα τη βλακεία να μην πάω στο γιατρό ενώ είχα ακμή για πολύ καιρό και ήμουν γεμάτο κύστες κτλ. ----------------------------------------- Εγώ πάντως μετά από 2 χρόνια περίπου που σταμάτησα τη θεραπεία για την ακμή, είμαι υπερευχαριστημένος. Η κατάσταση είχε παραπάει. Κοιμόμουν και το άλλο πρωί το μαξιλάρι ήταν γεμάτο αίματα από τα σπυράκια που έσπαγαν... αηδιάζω μόνο που το σκέφτομαι . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 17:31 Η wolfe4ever: #634 09-08-09 17:31 Αρχική Δημοσίευση από who: Αν δεν είναι τόσο σοβαρό, μπορεί να φύγουν με τον καιρό. Click για ανάπτυξη... πρωτα ηταν κοκκινα...ευτυχως με τον καιρο δεν ειναι οπως πριν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 18:05 Ο who έγραψε: #635 09-08-09 18:05 Εντάξει τότε. Είχα και 'γω κάποια σημάδια, και με τον καιρό έφυγαν. Γι αυτό σου λέω. Με την πρώτη ευκαιρία, πήγαινε σε έναν ειδικό να σε συμβουλεύσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. G!Ot@K/ Εκκολαπτόμενο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 137 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 18:17 Η G!Ot@K/ έγραψε: #636 09-08-09 18:17 Εγω βαζω μια κρεμα κ φευγουν κατευθειαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 18:18 Ο who έγραψε: #637 09-08-09 18:18 Τη μπενζάκ; Ή κάπως έτσι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ZIGFRID Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Άγιος Στέφανος (Αττική). Έχει γράψει 236 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 19:02 Ο ZIGFRID έγραψε: #638 09-08-09 19:02 Εμένα μου είχαν πει να βάζω ένα μίγμα από θειάφι και ενώ μια περίοδο είχα γεμίσει ξαφνικά εξαφανίστηκαν !!! Το συνιστώ ανεπιφύλακτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ZIGFRID Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Άγιος Στέφανος (Αττική). Έχει γράψει 236 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 19:45 Ο ZIGFRID έγραψε: #639 09-08-09 19:45 Κ εγώ νόμιζα ότι θα ήταν επικίνδυνη, αλλά μου καθάρισε το δέρμα και από τότε δεν ξανάβγαλα !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 22:58 Η ~Λένα~ έγραψε: #640 09-08-09 22:58 Εχω βγαλει τωρα ενα πανω απο το ανω χειλος τρομερα ενοχλητικο. Παω να το πειραξω και μου ερχεται να φταρνιστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 31 32 33 34 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 32 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 32 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Andromeda Γιώτα Γιαννακού Eirinakiii8 _Aggelos123 jul25 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
χμμ τωρα ειναι αργα ετσι δεν ειναι? εχει περασει σχεδον 1,5 χρονος αν θυμαμαι καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ξαροπ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.575 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 19:07 Ο ξαροπ έγραψε: #628 07-08-09 19:07 Ώστε μακριά από Clearasil ε? Υπάρχει κι ένα στη μορφή υγρού σαπουνιού, δεν ξέρω αν το ξέρετε. Επίσης έχω κι ένα το οποίο περιέχει κάτι από οινόπνευμα. Πάντως συμβαίνει συχνά αυτό από εγκαύματα ηλίου ή είναι σύμπτωση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 19:10 Ο who έγραψε: #629 07-08-09 19:10 Αρχική Δημοσίευση από wolfe4ever: χμμ τωρα ειναι αργα ετσι δεν ειναι? εχει περασει σχεδον 1,5 χρονος αν θυμαμαι καλα Click για ανάπτυξη... Ποτέ δεν είναι αργά. Να πας σε δερματολόγο και μη το αμελήσεις άλλο. Αρχική Δημοσίευση από ξαροπ: Ώστε μακριά από Clearasil ε? Υπάρχει κι ένα στη μορφή υγρού σαπουνιού, δεν ξέρω αν το ξέρετε. Επίσης έχω κι ένα το οποίο περιέχει κάτι από οινόπνευμα. Πάντως συμβαίνει συχνά αυτό από εγκαύματα ηλίου ή είναι σύμπτωση? Click για ανάπτυξη... Μακριά από κλεραζίλ και μη το ξανασυζητήσεις. Να πας να σου δώσουν ένα καλό σαπουνάκι, τόσα κυκλοφορούν. Εγώ χρησιμοποιώ ένα της Ροκ, το οποίο μετά από καιρό διώχνει και τα σημάδια. Διαπιστωμένο. Εγγύηση. Αυτό με τον ήλιο μπορεί να συμβεί, οπότε μη σκας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2009 στις 19:53 Η wolfe4ever: #630 08-08-09 19:53 Αρχική Δημοσίευση από Guest854551: Μετά από 1,5 χρόνο έχεις ακόμα σημάδια??? Click για ανάπτυξη... ναι...''βαθουλωματα'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2009 στις 20:13 Ο who έγραψε: #631 08-08-09 20:13 Πω, δε ξέρω τί εννοείς ακριβώς με τον όρο βαθουλώματα, αλλά να πας σε δερματολόγο. Μη το αφήσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2009 στις 21:42 Ο who έγραψε: #632 08-08-09 21:42 Αν δεν είναι τόσο σοβαρό, μπορεί να φύγουν με τον καιρό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zod Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 431 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 04:30 Ο Zod έγραψε: #633 09-08-09 04:30 Δυστυχώς τα σημάδια από την ακμή δεν φεύγουν εύκολα, με τα χρόνια αλοιώνονται αλλά δύσκολα φεύγουν. Εδώ η θεία μου είναι 55 χρονών και ακόμη είναι γεμάτη σημάδια. Βέβαια υπάρχουν και πολλές θεραπείες όπως χημικό peeling ή δερματοαπόξεση, που μπορεί να βελτιώσουν κατά πολύ την κατάσταση. Και γω έχω πολλά αλλά ευτυχώς δεν είμαι και τέρμα γεμάτος. Έκανα τη βλακεία να μην πάω στο γιατρό ενώ είχα ακμή για πολύ καιρό και ήμουν γεμάτο κύστες κτλ. ----------------------------------------- Εγώ πάντως μετά από 2 χρόνια περίπου που σταμάτησα τη θεραπεία για την ακμή, είμαι υπερευχαριστημένος. Η κατάσταση είχε παραπάει. Κοιμόμουν και το άλλο πρωί το μαξιλάρι ήταν γεμάτο αίματα από τα σπυράκια που έσπαγαν... αηδιάζω μόνο που το σκέφτομαι . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 17:31 Η wolfe4ever: #634 09-08-09 17:31 Αρχική Δημοσίευση από who: Αν δεν είναι τόσο σοβαρό, μπορεί να φύγουν με τον καιρό. Click για ανάπτυξη... πρωτα ηταν κοκκινα...ευτυχως με τον καιρο δεν ειναι οπως πριν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 18:05 Ο who έγραψε: #635 09-08-09 18:05 Εντάξει τότε. Είχα και 'γω κάποια σημάδια, και με τον καιρό έφυγαν. Γι αυτό σου λέω. Με την πρώτη ευκαιρία, πήγαινε σε έναν ειδικό να σε συμβουλεύσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. G!Ot@K/ Εκκολαπτόμενο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 137 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 18:17 Η G!Ot@K/ έγραψε: #636 09-08-09 18:17 Εγω βαζω μια κρεμα κ φευγουν κατευθειαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 18:18 Ο who έγραψε: #637 09-08-09 18:18 Τη μπενζάκ; Ή κάπως έτσι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ZIGFRID Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Άγιος Στέφανος (Αττική). Έχει γράψει 236 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 19:02 Ο ZIGFRID έγραψε: #638 09-08-09 19:02 Εμένα μου είχαν πει να βάζω ένα μίγμα από θειάφι και ενώ μια περίοδο είχα γεμίσει ξαφνικά εξαφανίστηκαν !!! Το συνιστώ ανεπιφύλακτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ZIGFRID Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Άγιος Στέφανος (Αττική). Έχει γράψει 236 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 19:45 Ο ZIGFRID έγραψε: #639 09-08-09 19:45 Κ εγώ νόμιζα ότι θα ήταν επικίνδυνη, αλλά μου καθάρισε το δέρμα και από τότε δεν ξανάβγαλα !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 22:58 Η ~Λένα~ έγραψε: #640 09-08-09 22:58 Εχω βγαλει τωρα ενα πανω απο το ανω χειλος τρομερα ενοχλητικο. Παω να το πειραξω και μου ερχεται να φταρνιστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 31 32 33 34 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 32 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 32 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Andromeda Γιώτα Γιαννακού Eirinakiii8 _Aggelos123 jul25 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ώστε μακριά από Clearasil ε? Υπάρχει κι ένα στη μορφή υγρού σαπουνιού, δεν ξέρω αν το ξέρετε. Επίσης έχω κι ένα το οποίο περιέχει κάτι από οινόπνευμα. Πάντως συμβαίνει συχνά αυτό από εγκαύματα ηλίου ή είναι σύμπτωση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 19:10 Ο who έγραψε: #629 07-08-09 19:10 Αρχική Δημοσίευση από wolfe4ever: χμμ τωρα ειναι αργα ετσι δεν ειναι? εχει περασει σχεδον 1,5 χρονος αν θυμαμαι καλα Click για ανάπτυξη... Ποτέ δεν είναι αργά. Να πας σε δερματολόγο και μη το αμελήσεις άλλο. Αρχική Δημοσίευση από ξαροπ: Ώστε μακριά από Clearasil ε? Υπάρχει κι ένα στη μορφή υγρού σαπουνιού, δεν ξέρω αν το ξέρετε. Επίσης έχω κι ένα το οποίο περιέχει κάτι από οινόπνευμα. Πάντως συμβαίνει συχνά αυτό από εγκαύματα ηλίου ή είναι σύμπτωση? Click για ανάπτυξη... Μακριά από κλεραζίλ και μη το ξανασυζητήσεις. Να πας να σου δώσουν ένα καλό σαπουνάκι, τόσα κυκλοφορούν. Εγώ χρησιμοποιώ ένα της Ροκ, το οποίο μετά από καιρό διώχνει και τα σημάδια. Διαπιστωμένο. Εγγύηση. Αυτό με τον ήλιο μπορεί να συμβεί, οπότε μη σκας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2009 στις 19:53 Η wolfe4ever: #630 08-08-09 19:53 Αρχική Δημοσίευση από Guest854551: Μετά από 1,5 χρόνο έχεις ακόμα σημάδια??? Click για ανάπτυξη... ναι...''βαθουλωματα'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2009 στις 20:13 Ο who έγραψε: #631 08-08-09 20:13 Πω, δε ξέρω τί εννοείς ακριβώς με τον όρο βαθουλώματα, αλλά να πας σε δερματολόγο. Μη το αφήσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2009 στις 21:42 Ο who έγραψε: #632 08-08-09 21:42 Αν δεν είναι τόσο σοβαρό, μπορεί να φύγουν με τον καιρό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zod Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 431 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 04:30 Ο Zod έγραψε: #633 09-08-09 04:30 Δυστυχώς τα σημάδια από την ακμή δεν φεύγουν εύκολα, με τα χρόνια αλοιώνονται αλλά δύσκολα φεύγουν. Εδώ η θεία μου είναι 55 χρονών και ακόμη είναι γεμάτη σημάδια. Βέβαια υπάρχουν και πολλές θεραπείες όπως χημικό peeling ή δερματοαπόξεση, που μπορεί να βελτιώσουν κατά πολύ την κατάσταση. Και γω έχω πολλά αλλά ευτυχώς δεν είμαι και τέρμα γεμάτος. Έκανα τη βλακεία να μην πάω στο γιατρό ενώ είχα ακμή για πολύ καιρό και ήμουν γεμάτο κύστες κτλ. ----------------------------------------- Εγώ πάντως μετά από 2 χρόνια περίπου που σταμάτησα τη θεραπεία για την ακμή, είμαι υπερευχαριστημένος. Η κατάσταση είχε παραπάει. Κοιμόμουν και το άλλο πρωί το μαξιλάρι ήταν γεμάτο αίματα από τα σπυράκια που έσπαγαν... αηδιάζω μόνο που το σκέφτομαι . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 17:31 Η wolfe4ever: #634 09-08-09 17:31 Αρχική Δημοσίευση από who: Αν δεν είναι τόσο σοβαρό, μπορεί να φύγουν με τον καιρό. Click για ανάπτυξη... πρωτα ηταν κοκκινα...ευτυχως με τον καιρο δεν ειναι οπως πριν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 18:05 Ο who έγραψε: #635 09-08-09 18:05 Εντάξει τότε. Είχα και 'γω κάποια σημάδια, και με τον καιρό έφυγαν. Γι αυτό σου λέω. Με την πρώτη ευκαιρία, πήγαινε σε έναν ειδικό να σε συμβουλεύσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. G!Ot@K/ Εκκολαπτόμενο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 137 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 18:17 Η G!Ot@K/ έγραψε: #636 09-08-09 18:17 Εγω βαζω μια κρεμα κ φευγουν κατευθειαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 18:18 Ο who έγραψε: #637 09-08-09 18:18 Τη μπενζάκ; Ή κάπως έτσι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ZIGFRID Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Άγιος Στέφανος (Αττική). Έχει γράψει 236 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 19:02 Ο ZIGFRID έγραψε: #638 09-08-09 19:02 Εμένα μου είχαν πει να βάζω ένα μίγμα από θειάφι και ενώ μια περίοδο είχα γεμίσει ξαφνικά εξαφανίστηκαν !!! Το συνιστώ ανεπιφύλακτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ZIGFRID Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Άγιος Στέφανος (Αττική). Έχει γράψει 236 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 19:45 Ο ZIGFRID έγραψε: #639 09-08-09 19:45 Κ εγώ νόμιζα ότι θα ήταν επικίνδυνη, αλλά μου καθάρισε το δέρμα και από τότε δεν ξανάβγαλα !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 22:58 Η ~Λένα~ έγραψε: #640 09-08-09 22:58 Εχω βγαλει τωρα ενα πανω απο το ανω χειλος τρομερα ενοχλητικο. Παω να το πειραξω και μου ερχεται να φταρνιστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 31 32 33 34 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 32 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 32 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Andromeda Γιώτα Γιαννακού Eirinakiii8 _Aggelos123 jul25 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από wolfe4ever: χμμ τωρα ειναι αργα ετσι δεν ειναι? εχει περασει σχεδον 1,5 χρονος αν θυμαμαι καλα Click για ανάπτυξη... Ποτέ δεν είναι αργά. Να πας σε δερματολόγο και μη το αμελήσεις άλλο. Αρχική Δημοσίευση από ξαροπ: Ώστε μακριά από Clearasil ε? Υπάρχει κι ένα στη μορφή υγρού σαπουνιού, δεν ξέρω αν το ξέρετε. Επίσης έχω κι ένα το οποίο περιέχει κάτι από οινόπνευμα. Πάντως συμβαίνει συχνά αυτό από εγκαύματα ηλίου ή είναι σύμπτωση? Click για ανάπτυξη... Μακριά από κλεραζίλ και μη το ξανασυζητήσεις. Να πας να σου δώσουν ένα καλό σαπουνάκι, τόσα κυκλοφορούν. Εγώ χρησιμοποιώ ένα της Ροκ, το οποίο μετά από καιρό διώχνει και τα σημάδια. Διαπιστωμένο. Εγγύηση. Αυτό με τον ήλιο μπορεί να συμβεί, οπότε μη σκας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2009 στις 19:53 Η wolfe4ever: #630 08-08-09 19:53 Αρχική Δημοσίευση από Guest854551: Μετά από 1,5 χρόνο έχεις ακόμα σημάδια??? Click για ανάπτυξη... ναι...''βαθουλωματα'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2009 στις 20:13 Ο who έγραψε: #631 08-08-09 20:13 Πω, δε ξέρω τί εννοείς ακριβώς με τον όρο βαθουλώματα, αλλά να πας σε δερματολόγο. Μη το αφήσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2009 στις 21:42 Ο who έγραψε: #632 08-08-09 21:42 Αν δεν είναι τόσο σοβαρό, μπορεί να φύγουν με τον καιρό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zod Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 431 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 04:30 Ο Zod έγραψε: #633 09-08-09 04:30 Δυστυχώς τα σημάδια από την ακμή δεν φεύγουν εύκολα, με τα χρόνια αλοιώνονται αλλά δύσκολα φεύγουν. Εδώ η θεία μου είναι 55 χρονών και ακόμη είναι γεμάτη σημάδια. Βέβαια υπάρχουν και πολλές θεραπείες όπως χημικό peeling ή δερματοαπόξεση, που μπορεί να βελτιώσουν κατά πολύ την κατάσταση. Και γω έχω πολλά αλλά ευτυχώς δεν είμαι και τέρμα γεμάτος. Έκανα τη βλακεία να μην πάω στο γιατρό ενώ είχα ακμή για πολύ καιρό και ήμουν γεμάτο κύστες κτλ. ----------------------------------------- Εγώ πάντως μετά από 2 χρόνια περίπου που σταμάτησα τη θεραπεία για την ακμή, είμαι υπερευχαριστημένος. Η κατάσταση είχε παραπάει. Κοιμόμουν και το άλλο πρωί το μαξιλάρι ήταν γεμάτο αίματα από τα σπυράκια που έσπαγαν... αηδιάζω μόνο που το σκέφτομαι . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 17:31 Η wolfe4ever: #634 09-08-09 17:31 Αρχική Δημοσίευση από who: Αν δεν είναι τόσο σοβαρό, μπορεί να φύγουν με τον καιρό. Click για ανάπτυξη... πρωτα ηταν κοκκινα...ευτυχως με τον καιρο δεν ειναι οπως πριν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 18:05 Ο who έγραψε: #635 09-08-09 18:05 Εντάξει τότε. Είχα και 'γω κάποια σημάδια, και με τον καιρό έφυγαν. Γι αυτό σου λέω. Με την πρώτη ευκαιρία, πήγαινε σε έναν ειδικό να σε συμβουλεύσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. G!Ot@K/ Εκκολαπτόμενο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 137 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 18:17 Η G!Ot@K/ έγραψε: #636 09-08-09 18:17 Εγω βαζω μια κρεμα κ φευγουν κατευθειαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 18:18 Ο who έγραψε: #637 09-08-09 18:18 Τη μπενζάκ; Ή κάπως έτσι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ZIGFRID Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Άγιος Στέφανος (Αττική). Έχει γράψει 236 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 19:02 Ο ZIGFRID έγραψε: #638 09-08-09 19:02 Εμένα μου είχαν πει να βάζω ένα μίγμα από θειάφι και ενώ μια περίοδο είχα γεμίσει ξαφνικά εξαφανίστηκαν !!! Το συνιστώ ανεπιφύλακτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ZIGFRID Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Άγιος Στέφανος (Αττική). Έχει γράψει 236 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 19:45 Ο ZIGFRID έγραψε: #639 09-08-09 19:45 Κ εγώ νόμιζα ότι θα ήταν επικίνδυνη, αλλά μου καθάρισε το δέρμα και από τότε δεν ξανάβγαλα !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 22:58 Η ~Λένα~ έγραψε: #640 09-08-09 22:58 Εχω βγαλει τωρα ενα πανω απο το ανω χειλος τρομερα ενοχλητικο. Παω να το πειραξω και μου ερχεται να φταρνιστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 31 32 33 34 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 32 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 32 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Andromeda Γιώτα Γιαννακού Eirinakiii8 _Aggelos123 jul25 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Guest854551: Μετά από 1,5 χρόνο έχεις ακόμα σημάδια??? Click για ανάπτυξη... ναι...''βαθουλωματα'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2009 στις 20:13 Ο who έγραψε: #631 08-08-09 20:13 Πω, δε ξέρω τί εννοείς ακριβώς με τον όρο βαθουλώματα, αλλά να πας σε δερματολόγο. Μη το αφήσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2009 στις 21:42 Ο who έγραψε: #632 08-08-09 21:42 Αν δεν είναι τόσο σοβαρό, μπορεί να φύγουν με τον καιρό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zod Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 431 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 04:30 Ο Zod έγραψε: #633 09-08-09 04:30 Δυστυχώς τα σημάδια από την ακμή δεν φεύγουν εύκολα, με τα χρόνια αλοιώνονται αλλά δύσκολα φεύγουν. Εδώ η θεία μου είναι 55 χρονών και ακόμη είναι γεμάτη σημάδια. Βέβαια υπάρχουν και πολλές θεραπείες όπως χημικό peeling ή δερματοαπόξεση, που μπορεί να βελτιώσουν κατά πολύ την κατάσταση. Και γω έχω πολλά αλλά ευτυχώς δεν είμαι και τέρμα γεμάτος. Έκανα τη βλακεία να μην πάω στο γιατρό ενώ είχα ακμή για πολύ καιρό και ήμουν γεμάτο κύστες κτλ. ----------------------------------------- Εγώ πάντως μετά από 2 χρόνια περίπου που σταμάτησα τη θεραπεία για την ακμή, είμαι υπερευχαριστημένος. Η κατάσταση είχε παραπάει. Κοιμόμουν και το άλλο πρωί το μαξιλάρι ήταν γεμάτο αίματα από τα σπυράκια που έσπαγαν... αηδιάζω μόνο που το σκέφτομαι . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 17:31 Η wolfe4ever: #634 09-08-09 17:31 Αρχική Δημοσίευση από who: Αν δεν είναι τόσο σοβαρό, μπορεί να φύγουν με τον καιρό. Click για ανάπτυξη... πρωτα ηταν κοκκινα...ευτυχως με τον καιρο δεν ειναι οπως πριν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 18:05 Ο who έγραψε: #635 09-08-09 18:05 Εντάξει τότε. Είχα και 'γω κάποια σημάδια, και με τον καιρό έφυγαν. Γι αυτό σου λέω. Με την πρώτη ευκαιρία, πήγαινε σε έναν ειδικό να σε συμβουλεύσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. G!Ot@K/ Εκκολαπτόμενο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 137 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 18:17 Η G!Ot@K/ έγραψε: #636 09-08-09 18:17 Εγω βαζω μια κρεμα κ φευγουν κατευθειαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 18:18 Ο who έγραψε: #637 09-08-09 18:18 Τη μπενζάκ; Ή κάπως έτσι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ZIGFRID Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Άγιος Στέφανος (Αττική). Έχει γράψει 236 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 19:02 Ο ZIGFRID έγραψε: #638 09-08-09 19:02 Εμένα μου είχαν πει να βάζω ένα μίγμα από θειάφι και ενώ μια περίοδο είχα γεμίσει ξαφνικά εξαφανίστηκαν !!! Το συνιστώ ανεπιφύλακτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ZIGFRID Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Άγιος Στέφανος (Αττική). Έχει γράψει 236 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 19:45 Ο ZIGFRID έγραψε: #639 09-08-09 19:45 Κ εγώ νόμιζα ότι θα ήταν επικίνδυνη, αλλά μου καθάρισε το δέρμα και από τότε δεν ξανάβγαλα !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 22:58 Η ~Λένα~ έγραψε: #640 09-08-09 22:58 Εχω βγαλει τωρα ενα πανω απο το ανω χειλος τρομερα ενοχλητικο. Παω να το πειραξω και μου ερχεται να φταρνιστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 31 32 33 34 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 32 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 32 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Andromeda Γιώτα Γιαννακού Eirinakiii8 _Aggelos123 jul25 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πω, δε ξέρω τί εννοείς ακριβώς με τον όρο βαθουλώματα, αλλά να πας σε δερματολόγο. Μη το αφήσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2009 στις 21:42 Ο who έγραψε: #632 08-08-09 21:42 Αν δεν είναι τόσο σοβαρό, μπορεί να φύγουν με τον καιρό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zod Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 431 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 04:30 Ο Zod έγραψε: #633 09-08-09 04:30 Δυστυχώς τα σημάδια από την ακμή δεν φεύγουν εύκολα, με τα χρόνια αλοιώνονται αλλά δύσκολα φεύγουν. Εδώ η θεία μου είναι 55 χρονών και ακόμη είναι γεμάτη σημάδια. Βέβαια υπάρχουν και πολλές θεραπείες όπως χημικό peeling ή δερματοαπόξεση, που μπορεί να βελτιώσουν κατά πολύ την κατάσταση. Και γω έχω πολλά αλλά ευτυχώς δεν είμαι και τέρμα γεμάτος. Έκανα τη βλακεία να μην πάω στο γιατρό ενώ είχα ακμή για πολύ καιρό και ήμουν γεμάτο κύστες κτλ. ----------------------------------------- Εγώ πάντως μετά από 2 χρόνια περίπου που σταμάτησα τη θεραπεία για την ακμή, είμαι υπερευχαριστημένος. Η κατάσταση είχε παραπάει. Κοιμόμουν και το άλλο πρωί το μαξιλάρι ήταν γεμάτο αίματα από τα σπυράκια που έσπαγαν... αηδιάζω μόνο που το σκέφτομαι . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 17:31 Η wolfe4ever: #634 09-08-09 17:31 Αρχική Δημοσίευση από who: Αν δεν είναι τόσο σοβαρό, μπορεί να φύγουν με τον καιρό. Click για ανάπτυξη... πρωτα ηταν κοκκινα...ευτυχως με τον καιρο δεν ειναι οπως πριν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 18:05 Ο who έγραψε: #635 09-08-09 18:05 Εντάξει τότε. Είχα και 'γω κάποια σημάδια, και με τον καιρό έφυγαν. Γι αυτό σου λέω. Με την πρώτη ευκαιρία, πήγαινε σε έναν ειδικό να σε συμβουλεύσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. G!Ot@K/ Εκκολαπτόμενο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 137 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 18:17 Η G!Ot@K/ έγραψε: #636 09-08-09 18:17 Εγω βαζω μια κρεμα κ φευγουν κατευθειαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 18:18 Ο who έγραψε: #637 09-08-09 18:18 Τη μπενζάκ; Ή κάπως έτσι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ZIGFRID Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Άγιος Στέφανος (Αττική). Έχει γράψει 236 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 19:02 Ο ZIGFRID έγραψε: #638 09-08-09 19:02 Εμένα μου είχαν πει να βάζω ένα μίγμα από θειάφι και ενώ μια περίοδο είχα γεμίσει ξαφνικά εξαφανίστηκαν !!! Το συνιστώ ανεπιφύλακτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ZIGFRID Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Άγιος Στέφανος (Αττική). Έχει γράψει 236 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 19:45 Ο ZIGFRID έγραψε: #639 09-08-09 19:45 Κ εγώ νόμιζα ότι θα ήταν επικίνδυνη, αλλά μου καθάρισε το δέρμα και από τότε δεν ξανάβγαλα !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 22:58 Η ~Λένα~ έγραψε: #640 09-08-09 22:58 Εχω βγαλει τωρα ενα πανω απο το ανω χειλος τρομερα ενοχλητικο. Παω να το πειραξω και μου ερχεται να φταρνιστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 31 32 33 34 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 32 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 32 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Andromeda Γιώτα Γιαννακού Eirinakiii8 _Aggelos123 jul25 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αν δεν είναι τόσο σοβαρό, μπορεί να φύγουν με τον καιρό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zod Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 431 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 04:30 Ο Zod έγραψε: #633 09-08-09 04:30 Δυστυχώς τα σημάδια από την ακμή δεν φεύγουν εύκολα, με τα χρόνια αλοιώνονται αλλά δύσκολα φεύγουν. Εδώ η θεία μου είναι 55 χρονών και ακόμη είναι γεμάτη σημάδια. Βέβαια υπάρχουν και πολλές θεραπείες όπως χημικό peeling ή δερματοαπόξεση, που μπορεί να βελτιώσουν κατά πολύ την κατάσταση. Και γω έχω πολλά αλλά ευτυχώς δεν είμαι και τέρμα γεμάτος. Έκανα τη βλακεία να μην πάω στο γιατρό ενώ είχα ακμή για πολύ καιρό και ήμουν γεμάτο κύστες κτλ. ----------------------------------------- Εγώ πάντως μετά από 2 χρόνια περίπου που σταμάτησα τη θεραπεία για την ακμή, είμαι υπερευχαριστημένος. Η κατάσταση είχε παραπάει. Κοιμόμουν και το άλλο πρωί το μαξιλάρι ήταν γεμάτο αίματα από τα σπυράκια που έσπαγαν... αηδιάζω μόνο που το σκέφτομαι . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 17:31 Η wolfe4ever: #634 09-08-09 17:31 Αρχική Δημοσίευση από who: Αν δεν είναι τόσο σοβαρό, μπορεί να φύγουν με τον καιρό. Click για ανάπτυξη... πρωτα ηταν κοκκινα...ευτυχως με τον καιρο δεν ειναι οπως πριν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 18:05 Ο who έγραψε: #635 09-08-09 18:05 Εντάξει τότε. Είχα και 'γω κάποια σημάδια, και με τον καιρό έφυγαν. Γι αυτό σου λέω. Με την πρώτη ευκαιρία, πήγαινε σε έναν ειδικό να σε συμβουλεύσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. G!Ot@K/ Εκκολαπτόμενο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 137 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 18:17 Η G!Ot@K/ έγραψε: #636 09-08-09 18:17 Εγω βαζω μια κρεμα κ φευγουν κατευθειαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 18:18 Ο who έγραψε: #637 09-08-09 18:18 Τη μπενζάκ; Ή κάπως έτσι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ZIGFRID Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Άγιος Στέφανος (Αττική). Έχει γράψει 236 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 19:02 Ο ZIGFRID έγραψε: #638 09-08-09 19:02 Εμένα μου είχαν πει να βάζω ένα μίγμα από θειάφι και ενώ μια περίοδο είχα γεμίσει ξαφνικά εξαφανίστηκαν !!! Το συνιστώ ανεπιφύλακτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ZIGFRID Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Άγιος Στέφανος (Αττική). Έχει γράψει 236 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 19:45 Ο ZIGFRID έγραψε: #639 09-08-09 19:45 Κ εγώ νόμιζα ότι θα ήταν επικίνδυνη, αλλά μου καθάρισε το δέρμα και από τότε δεν ξανάβγαλα !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 22:58 Η ~Λένα~ έγραψε: #640 09-08-09 22:58 Εχω βγαλει τωρα ενα πανω απο το ανω χειλος τρομερα ενοχλητικο. Παω να το πειραξω και μου ερχεται να φταρνιστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 31 32 33 34 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 32 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 32 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Andromeda Γιώτα Γιαννακού Eirinakiii8 _Aggelos123 jul25 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Δυστυχώς τα σημάδια από την ακμή δεν φεύγουν εύκολα, με τα χρόνια αλοιώνονται αλλά δύσκολα φεύγουν. Εδώ η θεία μου είναι 55 χρονών και ακόμη είναι γεμάτη σημάδια. Βέβαια υπάρχουν και πολλές θεραπείες όπως χημικό peeling ή δερματοαπόξεση, που μπορεί να βελτιώσουν κατά πολύ την κατάσταση. Και γω έχω πολλά αλλά ευτυχώς δεν είμαι και τέρμα γεμάτος. Έκανα τη βλακεία να μην πάω στο γιατρό ενώ είχα ακμή για πολύ καιρό και ήμουν γεμάτο κύστες κτλ. ----------------------------------------- Εγώ πάντως μετά από 2 χρόνια περίπου που σταμάτησα τη θεραπεία για την ακμή, είμαι υπερευχαριστημένος. Η κατάσταση είχε παραπάει. Κοιμόμουν και το άλλο πρωί το μαξιλάρι ήταν γεμάτο αίματα από τα σπυράκια που έσπαγαν... αηδιάζω μόνο που το σκέφτομαι . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 17:31 Η wolfe4ever: #634 09-08-09 17:31 Αρχική Δημοσίευση από who: Αν δεν είναι τόσο σοβαρό, μπορεί να φύγουν με τον καιρό. Click για ανάπτυξη... πρωτα ηταν κοκκινα...ευτυχως με τον καιρο δεν ειναι οπως πριν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 18:05 Ο who έγραψε: #635 09-08-09 18:05 Εντάξει τότε. Είχα και 'γω κάποια σημάδια, και με τον καιρό έφυγαν. Γι αυτό σου λέω. Με την πρώτη ευκαιρία, πήγαινε σε έναν ειδικό να σε συμβουλεύσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. G!Ot@K/ Εκκολαπτόμενο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 137 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 18:17 Η G!Ot@K/ έγραψε: #636 09-08-09 18:17 Εγω βαζω μια κρεμα κ φευγουν κατευθειαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 18:18 Ο who έγραψε: #637 09-08-09 18:18 Τη μπενζάκ; Ή κάπως έτσι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ZIGFRID Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Άγιος Στέφανος (Αττική). Έχει γράψει 236 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 19:02 Ο ZIGFRID έγραψε: #638 09-08-09 19:02 Εμένα μου είχαν πει να βάζω ένα μίγμα από θειάφι και ενώ μια περίοδο είχα γεμίσει ξαφνικά εξαφανίστηκαν !!! Το συνιστώ ανεπιφύλακτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ZIGFRID Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Άγιος Στέφανος (Αττική). Έχει γράψει 236 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 19:45 Ο ZIGFRID έγραψε: #639 09-08-09 19:45 Κ εγώ νόμιζα ότι θα ήταν επικίνδυνη, αλλά μου καθάρισε το δέρμα και από τότε δεν ξανάβγαλα !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 22:58 Η ~Λένα~ έγραψε: #640 09-08-09 22:58 Εχω βγαλει τωρα ενα πανω απο το ανω χειλος τρομερα ενοχλητικο. Παω να το πειραξω και μου ερχεται να φταρνιστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 31 32 33 34 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 32 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 32 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Andromeda Γιώτα Γιαννακού Eirinakiii8 _Aggelos123 jul25 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από who: Αν δεν είναι τόσο σοβαρό, μπορεί να φύγουν με τον καιρό. Click για ανάπτυξη... πρωτα ηταν κοκκινα...ευτυχως με τον καιρο δεν ειναι οπως πριν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 18:05 Ο who έγραψε: #635 09-08-09 18:05 Εντάξει τότε. Είχα και 'γω κάποια σημάδια, και με τον καιρό έφυγαν. Γι αυτό σου λέω. Με την πρώτη ευκαιρία, πήγαινε σε έναν ειδικό να σε συμβουλεύσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. G!Ot@K/ Εκκολαπτόμενο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 137 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 18:17 Η G!Ot@K/ έγραψε: #636 09-08-09 18:17 Εγω βαζω μια κρεμα κ φευγουν κατευθειαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 18:18 Ο who έγραψε: #637 09-08-09 18:18 Τη μπενζάκ; Ή κάπως έτσι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ZIGFRID Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Άγιος Στέφανος (Αττική). Έχει γράψει 236 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 19:02 Ο ZIGFRID έγραψε: #638 09-08-09 19:02 Εμένα μου είχαν πει να βάζω ένα μίγμα από θειάφι και ενώ μια περίοδο είχα γεμίσει ξαφνικά εξαφανίστηκαν !!! Το συνιστώ ανεπιφύλακτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ZIGFRID Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Άγιος Στέφανος (Αττική). Έχει γράψει 236 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 19:45 Ο ZIGFRID έγραψε: #639 09-08-09 19:45 Κ εγώ νόμιζα ότι θα ήταν επικίνδυνη, αλλά μου καθάρισε το δέρμα και από τότε δεν ξανάβγαλα !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 22:58 Η ~Λένα~ έγραψε: #640 09-08-09 22:58 Εχω βγαλει τωρα ενα πανω απο το ανω χειλος τρομερα ενοχλητικο. Παω να το πειραξω και μου ερχεται να φταρνιστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 31 32 33 34 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 32 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 32 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Andromeda Γιώτα Γιαννακού Eirinakiii8 _Aggelos123 jul25 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εντάξει τότε. Είχα και 'γω κάποια σημάδια, και με τον καιρό έφυγαν. Γι αυτό σου λέω. Με την πρώτη ευκαιρία, πήγαινε σε έναν ειδικό να σε συμβουλεύσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
G!Ot@K/ Εκκολαπτόμενο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 137 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 18:17 Η G!Ot@K/ έγραψε: #636 09-08-09 18:17 Εγω βαζω μια κρεμα κ φευγουν κατευθειαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 18:18 Ο who έγραψε: #637 09-08-09 18:18 Τη μπενζάκ; Ή κάπως έτσι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ZIGFRID Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Άγιος Στέφανος (Αττική). Έχει γράψει 236 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 19:02 Ο ZIGFRID έγραψε: #638 09-08-09 19:02 Εμένα μου είχαν πει να βάζω ένα μίγμα από θειάφι και ενώ μια περίοδο είχα γεμίσει ξαφνικά εξαφανίστηκαν !!! Το συνιστώ ανεπιφύλακτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ZIGFRID Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Άγιος Στέφανος (Αττική). Έχει γράψει 236 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 19:45 Ο ZIGFRID έγραψε: #639 09-08-09 19:45 Κ εγώ νόμιζα ότι θα ήταν επικίνδυνη, αλλά μου καθάρισε το δέρμα και από τότε δεν ξανάβγαλα !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 22:58 Η ~Λένα~ έγραψε: #640 09-08-09 22:58 Εχω βγαλει τωρα ενα πανω απο το ανω χειλος τρομερα ενοχλητικο. Παω να το πειραξω και μου ερχεται να φταρνιστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 31 32 33 34 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 32 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 32 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Andromeda Γιώτα Γιαννακού Eirinakiii8 _Aggelos123 jul25 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εγω βαζω μια κρεμα κ φευγουν κατευθειαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 18:18 Ο who έγραψε: #637 09-08-09 18:18 Τη μπενζάκ; Ή κάπως έτσι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ZIGFRID Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Άγιος Στέφανος (Αττική). Έχει γράψει 236 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 19:02 Ο ZIGFRID έγραψε: #638 09-08-09 19:02 Εμένα μου είχαν πει να βάζω ένα μίγμα από θειάφι και ενώ μια περίοδο είχα γεμίσει ξαφνικά εξαφανίστηκαν !!! Το συνιστώ ανεπιφύλακτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ZIGFRID Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Άγιος Στέφανος (Αττική). Έχει γράψει 236 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 19:45 Ο ZIGFRID έγραψε: #639 09-08-09 19:45 Κ εγώ νόμιζα ότι θα ήταν επικίνδυνη, αλλά μου καθάρισε το δέρμα και από τότε δεν ξανάβγαλα !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 22:58 Η ~Λένα~ έγραψε: #640 09-08-09 22:58 Εχω βγαλει τωρα ενα πανω απο το ανω χειλος τρομερα ενοχλητικο. Παω να το πειραξω και μου ερχεται να φταρνιστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 31 32 33 34 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 32 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 32 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Andromeda Γιώτα Γιαννακού Eirinakiii8 _Aggelos123 jul25 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Τη μπενζάκ; Ή κάπως έτσι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ZIGFRID Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Άγιος Στέφανος (Αττική). Έχει γράψει 236 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 19:02 Ο ZIGFRID έγραψε: #638 09-08-09 19:02 Εμένα μου είχαν πει να βάζω ένα μίγμα από θειάφι και ενώ μια περίοδο είχα γεμίσει ξαφνικά εξαφανίστηκαν !!! Το συνιστώ ανεπιφύλακτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ZIGFRID Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Άγιος Στέφανος (Αττική). Έχει γράψει 236 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 19:45 Ο ZIGFRID έγραψε: #639 09-08-09 19:45 Κ εγώ νόμιζα ότι θα ήταν επικίνδυνη, αλλά μου καθάρισε το δέρμα και από τότε δεν ξανάβγαλα !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 22:58 Η ~Λένα~ έγραψε: #640 09-08-09 22:58 Εχω βγαλει τωρα ενα πανω απο το ανω χειλος τρομερα ενοχλητικο. Παω να το πειραξω και μου ερχεται να φταρνιστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 31 32 33 34 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 32 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 32 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Andromeda Γιώτα Γιαννακού Eirinakiii8 _Aggelos123 jul25 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εμένα μου είχαν πει να βάζω ένα μίγμα από θειάφι και ενώ μια περίοδο είχα γεμίσει ξαφνικά εξαφανίστηκαν !!! Το συνιστώ ανεπιφύλακτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ZIGFRID Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Άγιος Στέφανος (Αττική). Έχει γράψει 236 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 19:45 Ο ZIGFRID έγραψε: #639 09-08-09 19:45 Κ εγώ νόμιζα ότι θα ήταν επικίνδυνη, αλλά μου καθάρισε το δέρμα και από τότε δεν ξανάβγαλα !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 22:58 Η ~Λένα~ έγραψε: #640 09-08-09 22:58 Εχω βγαλει τωρα ενα πανω απο το ανω χειλος τρομερα ενοχλητικο. Παω να το πειραξω και μου ερχεται να φταρνιστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 31 32 33 34 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 32 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 32 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Κ εγώ νόμιζα ότι θα ήταν επικίνδυνη, αλλά μου καθάρισε το δέρμα και από τότε δεν ξανάβγαλα !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 22:58 Η ~Λένα~ έγραψε: #640 09-08-09 22:58 Εχω βγαλει τωρα ενα πανω απο το ανω χειλος τρομερα ενοχλητικο. Παω να το πειραξω και μου ερχεται να φταρνιστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Εχω βγαλει τωρα ενα πανω απο το ανω χειλος τρομερα ενοχλητικο. Παω να το πειραξω και μου ερχεται να φταρνιστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.