Έκανες την αίτηση για το Xperience Day? Τα είδα όλα αυτά, αλλά δυστυχώς θα αργήσω ακόμα εγώ, λόγο απολυτηρίου και οικονομικών. Έστω και καταφέρω και με δεχτούν, χωρίς οικονομική υποστήριξή δεν θα έχω να πληρώσω τα δίδακτρα. Οπότε είμαι στην φάση που κοιτάω λίγο να τελειώσω μια σχολή για να μην χάνω και χρόνο καθώς προετοιμάζομαι για το Πανεπιστήμιο και κάνοντας Οικονομία.

Να σε ρωτήσω τώρα που το έθεσες και πάλι το θέμα. Κοίταξα για τα Alevels ποια μετράνε για την εισαγωγή στην Ψυχολογία, σίγουρα το ένα πρέπει να είναι Μαθηματικά και έπειτα Ψυχολογία, Κοινωνιολογία ή Βιολογία. Τώρα για την Βιολογία, στο Site που μπήκα δεν έλεγε για Alevels, αλλά για κάτι άλλο. Θα με ενδιέφερε η Βιολογία πιο πολύ από την Κοινωνιολογία. Ξέρεις κάτι παραπάνω για τα Alevels ? Οι τιμές είναι πολύ τσουχτερές για τις εξετάσεις, και σίγουρα θα χρειαστώ μια ελάχιστη προετοιμασία με κάποιον καθηγητή που ξέρει. Άρα και άλλα λεφτά. Εσύ τι μου προτείνεις; Πανελλήνιες ή Alevels? Γιατί το συζήτησα και με τους δικούς μου ανθρώπους αλλά δεν έχουν ιδέα τι να μου προτείνουν.