xraxra Εκκολαπτόμενο μέλος Ο xraxra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2021 στις 12:01 Ο xraxra έγραψε: #21 31-07-21 12:01 Αρχική Δημοσίευση από Vis0112: Δηλαδή έχεις το δικαίωμα να εργαστείς κανονικά επάνω στην ειδικότητα που έχεις επιλέξει αλλά στην ουσία δεν είναι ισότιμο το πτυχίο αυτό με του δημοσίου ελληνικού πανεπιστημίου. Click για ανάπτυξη... Αρα πρακτικά στο κομμάτι που αφορά να θέλει κάποιος να κάνει αιτήσεις σε ΑΣΕΠ δεν είναι ΠΕ? Ισχύει και αυτό? ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.581 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2021 στις 12:05 Ο ιωαννηs έγραψε: #22 31-07-21 12:05 Αρχική Δημοσίευση από xraxra: Αρα πρακτικά στο κομμάτι που αφορά να θέλει κάποιος να κάνει αιτήσεις σε ΑΣΕΠ δεν είναι ΠΕ? Ισχύει και αυτό? Click για ανάπτυξη... To ΠΕ αναφερεται στα ακαδημαικα δικαιωματα οποτε δεν θα ειναι. Για προσληψη δημοσιου μεσω ΑΣΕΠ? οτι θα βαλουν στην προκυρηξη τους. roud Εκκολαπτόμενο μέλος Η roud αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Πτυχιούχος του τμήματος Βιοϊατρικών Επιστημών ΠΑΔΑ. Έχει γράψει 279 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2021 στις 16:24 Η roud έγραψε: #23 31-07-21 16:24 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ρε παιδια εσεις που ειστε ψαγμενοι πειτε μου, εγω γιατι θεωρω οτι τα δημοσια ΙΕΚ ειναι ιδια με τα Επαλ? Click για ανάπτυξη... Εγώ πχ που τελείωσα βοηθός νοσηλευτή από ΕΠΑΛ στο ΙΕΚ θα έκανα το ένα έτος στην ίδια ειδικότητα Είναι λίγο πιο πάνω Είναι σαν την μαθητεία των ΕΠΑΛ νομίζω (μεταλυκειακό έτος) ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.581 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2021 στις 16:51 Ο ιωαννηs έγραψε: #24 31-07-21 16:51 Αρχική Δημοσίευση από roudama77: Εγώ πχ που τελείωσα βοηθός νοσηλευτή από ΕΠΑΛ στο ΙΕΚ θα έκανα το ένα έτος στην ίδια ειδικότητα Είναι λίγο πιο πάνω Είναι σαν την μαθητεία των ΕΠΑΛ νομίζω (μεταλυκειακό έτος) Click για ανάπτυξη... Κοιτα εγω παραξενευομαι οτι Επαλ και Διεκ εχουν ιδιες αιθουσες και ιδια εργαστηρια. Τωρα απο μαθηματα δεν ξερω. Θεωρω οτι τα Διεκ ειναι μαλλον για τους γελιτες να παρουν μια τεχνικη καταρτιση. Εμενα μου αρεσε το συστημα γαβρογολου για τα επαλ που ειπε ελατε 2 χρονια στα πανεπιστημια να παρετε λιγο παραπανω αερα γιατι η αγορα δεν σας πολυπολογιζει ετσι μονο με το χαρτι επαλ. Τελευταία επεξεργασία: 31 Ιουλίου 2021 AnnaVrt12 Εκκολαπτόμενο μέλος Η AnnaVrt12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 377 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2021 στις 17:38 Η AnnaVrt12: #25 31-07-21 17:38 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Κοιτα εγω παραξενευομαι οτι Επαλ και Διεκ εχουν ιδιες αιθουσες και ιδια εργαστηρια. Τωρα απο μαθηματα δεν ξερω. Θεωρω οτι τα Διεκ ειναι μαλλον για τους γελιτες να παρουν μια τεχνικη καταρτιση. Εμενα μου αρεσε το συστημα γαβρογολου για τα επαλ που ειπε ελατε 2 χρονια στα πανεπιστημια να παρετε λιγο παραπανω αερα γιατι η αγορα δεν σας πολυπολογιζει ετσι μονο με το χαρτι επαλ. Click για ανάπτυξη... Θετικό είναι το γεγονός ότι έχουν και τα παιδιά από ΕΠΑΛ την ευκαιρία να δώσουν πανελλήνιες για να διεκδικήσουν θέσεις στα ΑΕΙ ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.581 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2021 στις 17:40 Ο ιωαννηs έγραψε: #26 31-07-21 17:40 αυτο προβλεπεται απο την διακυρηξη των δικαιωματων του ανθρωπου , αλλα φτανει μονο αυτο? Τελευταία επεξεργασία: 31 Ιουλίου 2021 AnnaVrt12 Εκκολαπτόμενο μέλος Η AnnaVrt12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 377 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2021 στις 21:03 Η AnnaVrt12: #27 31-07-21 21:03 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: αυτο προβλεπεται απο την διακυρηξη των δικαιωματων του ανθρωπου , αλλα φτανει μονο αυτο? Click για ανάπτυξη... Τι άλλο χρειάζεται; Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 117 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilikntas ninaki101 Τρελας123 User2350 mjohn68 Nikoletaant Ksenia. Ksenia77 Ismhnhpapa emzou Dionyshs1 Anna10 pacheiko Renia21 Christina947 Clary Algeo xraxra kwstas03 Χρυσουλα-Δημητρα MariaPnk angies Αναστασία197 diamag johnsala Xristosdimitra lnesb Ada ada ggl FRT Ryuzaki Greg1900 Moblok Johnman97 Καλλι Revekka Memetchi calliope Unboxholics fmarulezkd Nikos05 roud tsiobieman Nala JoannaD Jimmis18 Alexecon1991 Κλημεντίνη paulkin94 RRRRRR1 george777 SlimShady KingOfPop pinkheart Jocaste igeorgeoikonomo Nia Skg Pharmacist01 constansn ioannam Dr. Gl. Luminous Ελενα Παλαιολόγου papa2g Ria99 Mendem Eri0611 vetas Dimitris9 stefan EiriniS20 Paragontas7000 Idontknoww ninaki97 clevercat Μαριτσα Jimmy20 Maria1743 Georgekk KaterinaL MarcoReus No name Medjnik eukleidhs1821 kiyoshi Thanos_D Dora140303 Mary Jane Eua5 korlef Viedo nicole1982 Panagiotis849 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Vis0112: Δηλαδή έχεις το δικαίωμα να εργαστείς κανονικά επάνω στην ειδικότητα που έχεις επιλέξει αλλά στην ουσία δεν είναι ισότιμο το πτυχίο αυτό με του δημοσίου ελληνικού πανεπιστημίου. Click για ανάπτυξη... Αρα πρακτικά στο κομμάτι που αφορά να θέλει κάποιος να κάνει αιτήσεις σε ΑΣΕΠ δεν είναι ΠΕ? Ισχύει και αυτό?
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.581 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2021 στις 12:05 Ο ιωαννηs έγραψε: #22 31-07-21 12:05 Αρχική Δημοσίευση από xraxra: Αρα πρακτικά στο κομμάτι που αφορά να θέλει κάποιος να κάνει αιτήσεις σε ΑΣΕΠ δεν είναι ΠΕ? Ισχύει και αυτό? Click για ανάπτυξη... To ΠΕ αναφερεται στα ακαδημαικα δικαιωματα οποτε δεν θα ειναι. Για προσληψη δημοσιου μεσω ΑΣΕΠ? οτι θα βαλουν στην προκυρηξη τους. roud Εκκολαπτόμενο μέλος Η roud αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Πτυχιούχος του τμήματος Βιοϊατρικών Επιστημών ΠΑΔΑ. Έχει γράψει 279 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2021 στις 16:24 Η roud έγραψε: #23 31-07-21 16:24 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ρε παιδια εσεις που ειστε ψαγμενοι πειτε μου, εγω γιατι θεωρω οτι τα δημοσια ΙΕΚ ειναι ιδια με τα Επαλ? Click για ανάπτυξη... Εγώ πχ που τελείωσα βοηθός νοσηλευτή από ΕΠΑΛ στο ΙΕΚ θα έκανα το ένα έτος στην ίδια ειδικότητα Είναι λίγο πιο πάνω Είναι σαν την μαθητεία των ΕΠΑΛ νομίζω (μεταλυκειακό έτος) ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.581 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2021 στις 16:51 Ο ιωαννηs έγραψε: #24 31-07-21 16:51 Αρχική Δημοσίευση από roudama77: Εγώ πχ που τελείωσα βοηθός νοσηλευτή από ΕΠΑΛ στο ΙΕΚ θα έκανα το ένα έτος στην ίδια ειδικότητα Είναι λίγο πιο πάνω Είναι σαν την μαθητεία των ΕΠΑΛ νομίζω (μεταλυκειακό έτος) Click για ανάπτυξη... Κοιτα εγω παραξενευομαι οτι Επαλ και Διεκ εχουν ιδιες αιθουσες και ιδια εργαστηρια. Τωρα απο μαθηματα δεν ξερω. Θεωρω οτι τα Διεκ ειναι μαλλον για τους γελιτες να παρουν μια τεχνικη καταρτιση. Εμενα μου αρεσε το συστημα γαβρογολου για τα επαλ που ειπε ελατε 2 χρονια στα πανεπιστημια να παρετε λιγο παραπανω αερα γιατι η αγορα δεν σας πολυπολογιζει ετσι μονο με το χαρτι επαλ. Τελευταία επεξεργασία: 31 Ιουλίου 2021 AnnaVrt12 Εκκολαπτόμενο μέλος Η AnnaVrt12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 377 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2021 στις 17:38 Η AnnaVrt12: #25 31-07-21 17:38 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Κοιτα εγω παραξενευομαι οτι Επαλ και Διεκ εχουν ιδιες αιθουσες και ιδια εργαστηρια. Τωρα απο μαθηματα δεν ξερω. Θεωρω οτι τα Διεκ ειναι μαλλον για τους γελιτες να παρουν μια τεχνικη καταρτιση. Εμενα μου αρεσε το συστημα γαβρογολου για τα επαλ που ειπε ελατε 2 χρονια στα πανεπιστημια να παρετε λιγο παραπανω αερα γιατι η αγορα δεν σας πολυπολογιζει ετσι μονο με το χαρτι επαλ. Click για ανάπτυξη... Θετικό είναι το γεγονός ότι έχουν και τα παιδιά από ΕΠΑΛ την ευκαιρία να δώσουν πανελλήνιες για να διεκδικήσουν θέσεις στα ΑΕΙ ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.581 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2021 στις 17:40 Ο ιωαννηs έγραψε: #26 31-07-21 17:40 αυτο προβλεπεται απο την διακυρηξη των δικαιωματων του ανθρωπου , αλλα φτανει μονο αυτο? Τελευταία επεξεργασία: 31 Ιουλίου 2021 AnnaVrt12 Εκκολαπτόμενο μέλος Η AnnaVrt12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 377 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2021 στις 21:03 Η AnnaVrt12: #27 31-07-21 21:03 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: αυτο προβλεπεται απο την διακυρηξη των δικαιωματων του ανθρωπου , αλλα φτανει μονο αυτο? Click για ανάπτυξη... Τι άλλο χρειάζεται; Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 117 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilikntas ninaki101 Τρελας123 User2350 mjohn68 Nikoletaant Ksenia. Ksenia77 Ismhnhpapa emzou Dionyshs1 Anna10 pacheiko Renia21 Christina947 Clary Algeo xraxra kwstas03 Χρυσουλα-Δημητρα MariaPnk angies Αναστασία197 diamag johnsala Xristosdimitra lnesb Ada ada ggl FRT Ryuzaki Greg1900 Moblok Johnman97 Καλλι Revekka Memetchi calliope Unboxholics fmarulezkd Nikos05 roud tsiobieman Nala JoannaD Jimmis18 Alexecon1991 Κλημεντίνη paulkin94 RRRRRR1 george777 SlimShady KingOfPop pinkheart Jocaste igeorgeoikonomo Nia Skg Pharmacist01 constansn ioannam Dr. Gl. Luminous Ελενα Παλαιολόγου papa2g Ria99 Mendem Eri0611 vetas Dimitris9 stefan EiriniS20 Paragontas7000 Idontknoww ninaki97 clevercat Μαριτσα Jimmy20 Maria1743 Georgekk KaterinaL MarcoReus No name Medjnik eukleidhs1821 kiyoshi Thanos_D Dora140303 Mary Jane Eua5 korlef Viedo nicole1982 Panagiotis849 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από xraxra: Αρα πρακτικά στο κομμάτι που αφορά να θέλει κάποιος να κάνει αιτήσεις σε ΑΣΕΠ δεν είναι ΠΕ? Ισχύει και αυτό? Click για ανάπτυξη... To ΠΕ αναφερεται στα ακαδημαικα δικαιωματα οποτε δεν θα ειναι. Για προσληψη δημοσιου μεσω ΑΣΕΠ? οτι θα βαλουν στην προκυρηξη τους.
roud Εκκολαπτόμενο μέλος Η roud αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Πτυχιούχος του τμήματος Βιοϊατρικών Επιστημών ΠΑΔΑ. Έχει γράψει 279 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2021 στις 16:24 Η roud έγραψε: #23 31-07-21 16:24 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ρε παιδια εσεις που ειστε ψαγμενοι πειτε μου, εγω γιατι θεωρω οτι τα δημοσια ΙΕΚ ειναι ιδια με τα Επαλ? Click για ανάπτυξη... Εγώ πχ που τελείωσα βοηθός νοσηλευτή από ΕΠΑΛ στο ΙΕΚ θα έκανα το ένα έτος στην ίδια ειδικότητα Είναι λίγο πιο πάνω Είναι σαν την μαθητεία των ΕΠΑΛ νομίζω (μεταλυκειακό έτος) ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.581 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2021 στις 16:51 Ο ιωαννηs έγραψε: #24 31-07-21 16:51 Αρχική Δημοσίευση από roudama77: Εγώ πχ που τελείωσα βοηθός νοσηλευτή από ΕΠΑΛ στο ΙΕΚ θα έκανα το ένα έτος στην ίδια ειδικότητα Είναι λίγο πιο πάνω Είναι σαν την μαθητεία των ΕΠΑΛ νομίζω (μεταλυκειακό έτος) Click για ανάπτυξη... Κοιτα εγω παραξενευομαι οτι Επαλ και Διεκ εχουν ιδιες αιθουσες και ιδια εργαστηρια. Τωρα απο μαθηματα δεν ξερω. Θεωρω οτι τα Διεκ ειναι μαλλον για τους γελιτες να παρουν μια τεχνικη καταρτιση. Εμενα μου αρεσε το συστημα γαβρογολου για τα επαλ που ειπε ελατε 2 χρονια στα πανεπιστημια να παρετε λιγο παραπανω αερα γιατι η αγορα δεν σας πολυπολογιζει ετσι μονο με το χαρτι επαλ. Τελευταία επεξεργασία: 31 Ιουλίου 2021 AnnaVrt12 Εκκολαπτόμενο μέλος Η AnnaVrt12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 377 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2021 στις 17:38 Η AnnaVrt12: #25 31-07-21 17:38 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Κοιτα εγω παραξενευομαι οτι Επαλ και Διεκ εχουν ιδιες αιθουσες και ιδια εργαστηρια. Τωρα απο μαθηματα δεν ξερω. Θεωρω οτι τα Διεκ ειναι μαλλον για τους γελιτες να παρουν μια τεχνικη καταρτιση. Εμενα μου αρεσε το συστημα γαβρογολου για τα επαλ που ειπε ελατε 2 χρονια στα πανεπιστημια να παρετε λιγο παραπανω αερα γιατι η αγορα δεν σας πολυπολογιζει ετσι μονο με το χαρτι επαλ. Click για ανάπτυξη... Θετικό είναι το γεγονός ότι έχουν και τα παιδιά από ΕΠΑΛ την ευκαιρία να δώσουν πανελλήνιες για να διεκδικήσουν θέσεις στα ΑΕΙ ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.581 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2021 στις 17:40 Ο ιωαννηs έγραψε: #26 31-07-21 17:40 αυτο προβλεπεται απο την διακυρηξη των δικαιωματων του ανθρωπου , αλλα φτανει μονο αυτο? Τελευταία επεξεργασία: 31 Ιουλίου 2021 AnnaVrt12 Εκκολαπτόμενο μέλος Η AnnaVrt12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 377 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2021 στις 21:03 Η AnnaVrt12: #27 31-07-21 21:03 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: αυτο προβλεπεται απο την διακυρηξη των δικαιωματων του ανθρωπου , αλλα φτανει μονο αυτο? Click για ανάπτυξη... Τι άλλο χρειάζεται; Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 117 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilikntas ninaki101 Τρελας123 User2350 mjohn68 Nikoletaant Ksenia. Ksenia77 Ismhnhpapa emzou Dionyshs1 Anna10 pacheiko Renia21 Christina947 Clary Algeo xraxra kwstas03 Χρυσουλα-Δημητρα MariaPnk angies Αναστασία197 diamag johnsala Xristosdimitra lnesb Ada ada ggl FRT Ryuzaki Greg1900 Moblok Johnman97 Καλλι Revekka Memetchi calliope Unboxholics fmarulezkd Nikos05 roud tsiobieman Nala JoannaD Jimmis18 Alexecon1991 Κλημεντίνη paulkin94 RRRRRR1 george777 SlimShady KingOfPop pinkheart Jocaste igeorgeoikonomo Nia Skg Pharmacist01 constansn ioannam Dr. Gl. Luminous Ελενα Παλαιολόγου papa2g Ria99 Mendem Eri0611 vetas Dimitris9 stefan EiriniS20 Paragontas7000 Idontknoww ninaki97 clevercat Μαριτσα Jimmy20 Maria1743 Georgekk KaterinaL MarcoReus No name Medjnik eukleidhs1821 kiyoshi Thanos_D Dora140303 Mary Jane Eua5 korlef Viedo nicole1982 Panagiotis849 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ρε παιδια εσεις που ειστε ψαγμενοι πειτε μου, εγω γιατι θεωρω οτι τα δημοσια ΙΕΚ ειναι ιδια με τα Επαλ? Click για ανάπτυξη... Εγώ πχ που τελείωσα βοηθός νοσηλευτή από ΕΠΑΛ στο ΙΕΚ θα έκανα το ένα έτος στην ίδια ειδικότητα Είναι λίγο πιο πάνω Είναι σαν την μαθητεία των ΕΠΑΛ νομίζω (μεταλυκειακό έτος)
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.581 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2021 στις 16:51 Ο ιωαννηs έγραψε: #24 31-07-21 16:51 Αρχική Δημοσίευση από roudama77: Εγώ πχ που τελείωσα βοηθός νοσηλευτή από ΕΠΑΛ στο ΙΕΚ θα έκανα το ένα έτος στην ίδια ειδικότητα Είναι λίγο πιο πάνω Είναι σαν την μαθητεία των ΕΠΑΛ νομίζω (μεταλυκειακό έτος) Click για ανάπτυξη... Κοιτα εγω παραξενευομαι οτι Επαλ και Διεκ εχουν ιδιες αιθουσες και ιδια εργαστηρια. Τωρα απο μαθηματα δεν ξερω. Θεωρω οτι τα Διεκ ειναι μαλλον για τους γελιτες να παρουν μια τεχνικη καταρτιση. Εμενα μου αρεσε το συστημα γαβρογολου για τα επαλ που ειπε ελατε 2 χρονια στα πανεπιστημια να παρετε λιγο παραπανω αερα γιατι η αγορα δεν σας πολυπολογιζει ετσι μονο με το χαρτι επαλ. Τελευταία επεξεργασία: 31 Ιουλίου 2021 AnnaVrt12 Εκκολαπτόμενο μέλος Η AnnaVrt12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 377 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2021 στις 17:38 Η AnnaVrt12: #25 31-07-21 17:38 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Κοιτα εγω παραξενευομαι οτι Επαλ και Διεκ εχουν ιδιες αιθουσες και ιδια εργαστηρια. Τωρα απο μαθηματα δεν ξερω. Θεωρω οτι τα Διεκ ειναι μαλλον για τους γελιτες να παρουν μια τεχνικη καταρτιση. Εμενα μου αρεσε το συστημα γαβρογολου για τα επαλ που ειπε ελατε 2 χρονια στα πανεπιστημια να παρετε λιγο παραπανω αερα γιατι η αγορα δεν σας πολυπολογιζει ετσι μονο με το χαρτι επαλ. Click για ανάπτυξη... Θετικό είναι το γεγονός ότι έχουν και τα παιδιά από ΕΠΑΛ την ευκαιρία να δώσουν πανελλήνιες για να διεκδικήσουν θέσεις στα ΑΕΙ ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.581 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2021 στις 17:40 Ο ιωαννηs έγραψε: #26 31-07-21 17:40 αυτο προβλεπεται απο την διακυρηξη των δικαιωματων του ανθρωπου , αλλα φτανει μονο αυτο? Τελευταία επεξεργασία: 31 Ιουλίου 2021 AnnaVrt12 Εκκολαπτόμενο μέλος Η AnnaVrt12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 377 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2021 στις 21:03 Η AnnaVrt12: #27 31-07-21 21:03 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: αυτο προβλεπεται απο την διακυρηξη των δικαιωματων του ανθρωπου , αλλα φτανει μονο αυτο? Click για ανάπτυξη... Τι άλλο χρειάζεται; Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 117 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilikntas ninaki101 Τρελας123 User2350 mjohn68 Nikoletaant Ksenia. Ksenia77 Ismhnhpapa emzou Dionyshs1 Anna10 pacheiko Renia21 Christina947 Clary Algeo xraxra kwstas03 Χρυσουλα-Δημητρα MariaPnk angies Αναστασία197 diamag johnsala Xristosdimitra lnesb Ada ada ggl FRT Ryuzaki Greg1900 Moblok Johnman97 Καλλι Revekka Memetchi calliope Unboxholics fmarulezkd Nikos05 roud tsiobieman Nala JoannaD Jimmis18 Alexecon1991 Κλημεντίνη paulkin94 RRRRRR1 george777 SlimShady KingOfPop pinkheart Jocaste igeorgeoikonomo Nia Skg Pharmacist01 constansn ioannam Dr. Gl. Luminous Ελενα Παλαιολόγου papa2g Ria99 Mendem Eri0611 vetas Dimitris9 stefan EiriniS20 Paragontas7000 Idontknoww ninaki97 clevercat Μαριτσα Jimmy20 Maria1743 Georgekk KaterinaL MarcoReus No name Medjnik eukleidhs1821 kiyoshi Thanos_D Dora140303 Mary Jane Eua5 korlef Viedo nicole1982 Panagiotis849 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από roudama77: Εγώ πχ που τελείωσα βοηθός νοσηλευτή από ΕΠΑΛ στο ΙΕΚ θα έκανα το ένα έτος στην ίδια ειδικότητα Είναι λίγο πιο πάνω Είναι σαν την μαθητεία των ΕΠΑΛ νομίζω (μεταλυκειακό έτος) Click για ανάπτυξη... Κοιτα εγω παραξενευομαι οτι Επαλ και Διεκ εχουν ιδιες αιθουσες και ιδια εργαστηρια. Τωρα απο μαθηματα δεν ξερω. Θεωρω οτι τα Διεκ ειναι μαλλον για τους γελιτες να παρουν μια τεχνικη καταρτιση. Εμενα μου αρεσε το συστημα γαβρογολου για τα επαλ που ειπε ελατε 2 χρονια στα πανεπιστημια να παρετε λιγο παραπανω αερα γιατι η αγορα δεν σας πολυπολογιζει ετσι μονο με το χαρτι επαλ.
AnnaVrt12 Εκκολαπτόμενο μέλος Η AnnaVrt12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 377 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2021 στις 17:38 Η AnnaVrt12: #25 31-07-21 17:38 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Κοιτα εγω παραξενευομαι οτι Επαλ και Διεκ εχουν ιδιες αιθουσες και ιδια εργαστηρια. Τωρα απο μαθηματα δεν ξερω. Θεωρω οτι τα Διεκ ειναι μαλλον για τους γελιτες να παρουν μια τεχνικη καταρτιση. Εμενα μου αρεσε το συστημα γαβρογολου για τα επαλ που ειπε ελατε 2 χρονια στα πανεπιστημια να παρετε λιγο παραπανω αερα γιατι η αγορα δεν σας πολυπολογιζει ετσι μονο με το χαρτι επαλ. Click για ανάπτυξη... Θετικό είναι το γεγονός ότι έχουν και τα παιδιά από ΕΠΑΛ την ευκαιρία να δώσουν πανελλήνιες για να διεκδικήσουν θέσεις στα ΑΕΙ ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.581 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2021 στις 17:40 Ο ιωαννηs έγραψε: #26 31-07-21 17:40 αυτο προβλεπεται απο την διακυρηξη των δικαιωματων του ανθρωπου , αλλα φτανει μονο αυτο? Τελευταία επεξεργασία: 31 Ιουλίου 2021 AnnaVrt12 Εκκολαπτόμενο μέλος Η AnnaVrt12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 377 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2021 στις 21:03 Η AnnaVrt12: #27 31-07-21 21:03 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: αυτο προβλεπεται απο την διακυρηξη των δικαιωματων του ανθρωπου , αλλα φτανει μονο αυτο? Click για ανάπτυξη... Τι άλλο χρειάζεται; Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 117 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilikntas ninaki101 Τρελας123 User2350 mjohn68 Nikoletaant Ksenia. Ksenia77 Ismhnhpapa emzou Dionyshs1 Anna10 pacheiko Renia21 Christina947 Clary Algeo xraxra kwstas03 Χρυσουλα-Δημητρα MariaPnk angies Αναστασία197 diamag johnsala Xristosdimitra lnesb Ada ada ggl FRT Ryuzaki Greg1900 Moblok Johnman97 Καλλι Revekka Memetchi calliope Unboxholics fmarulezkd Nikos05 roud tsiobieman Nala JoannaD Jimmis18 Alexecon1991 Κλημεντίνη paulkin94 RRRRRR1 george777 SlimShady KingOfPop pinkheart Jocaste igeorgeoikonomo Nia Skg Pharmacist01 constansn ioannam Dr. Gl. Luminous Ελενα Παλαιολόγου papa2g Ria99 Mendem Eri0611 vetas Dimitris9 stefan EiriniS20 Paragontas7000 Idontknoww ninaki97 clevercat Μαριτσα Jimmy20 Maria1743 Georgekk KaterinaL MarcoReus No name Medjnik eukleidhs1821 kiyoshi Thanos_D Dora140303 Mary Jane Eua5 korlef Viedo nicole1982 Panagiotis849 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Κοιτα εγω παραξενευομαι οτι Επαλ και Διεκ εχουν ιδιες αιθουσες και ιδια εργαστηρια. Τωρα απο μαθηματα δεν ξερω. Θεωρω οτι τα Διεκ ειναι μαλλον για τους γελιτες να παρουν μια τεχνικη καταρτιση. Εμενα μου αρεσε το συστημα γαβρογολου για τα επαλ που ειπε ελατε 2 χρονια στα πανεπιστημια να παρετε λιγο παραπανω αερα γιατι η αγορα δεν σας πολυπολογιζει ετσι μονο με το χαρτι επαλ. Click για ανάπτυξη... Θετικό είναι το γεγονός ότι έχουν και τα παιδιά από ΕΠΑΛ την ευκαιρία να δώσουν πανελλήνιες για να διεκδικήσουν θέσεις στα ΑΕΙ
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.581 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2021 στις 17:40 Ο ιωαννηs έγραψε: #26 31-07-21 17:40 αυτο προβλεπεται απο την διακυρηξη των δικαιωματων του ανθρωπου , αλλα φτανει μονο αυτο? Τελευταία επεξεργασία: 31 Ιουλίου 2021 AnnaVrt12 Εκκολαπτόμενο μέλος Η AnnaVrt12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 377 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2021 στις 21:03 Η AnnaVrt12: #27 31-07-21 21:03 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: αυτο προβλεπεται απο την διακυρηξη των δικαιωματων του ανθρωπου , αλλα φτανει μονο αυτο? Click για ανάπτυξη... Τι άλλο χρειάζεται; Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
AnnaVrt12 Εκκολαπτόμενο μέλος Η AnnaVrt12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 377 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2021 στις 21:03 Η AnnaVrt12: #27 31-07-21 21:03 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: αυτο προβλεπεται απο την διακυρηξη των δικαιωματων του ανθρωπου , αλλα φτανει μονο αυτο? Click για ανάπτυξη... Τι άλλο χρειάζεται;
Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: αυτο προβλεπεται απο την διακυρηξη των δικαιωματων του ανθρωπου , αλλα φτανει μονο αυτο? Click για ανάπτυξη... Τι άλλο χρειάζεται;