ναι ισχύει.. είναι μεγάλη τύχη να βρει κάποιος κάτι φθηνό και να είναι σε αξιοπρεπής
κατάσταση.
Εγώ είμαι μεταξύ 2 επιλογών, διαμονή σε διπλανή πόλη με την βοήθεια γνωστού και δεύτερη
επιλογή ενοικίαση στην πόλη που βρίσκεται η σχολή, με την βοήθεια του φοιτητικού
στεγαστικού. (
Για όσους δεν το ήξεραν και αν δεν εχω καταλάβει λάθος,το στεγαστικό ισχύει
για διαμονή στο νομό που ανήκει η σχολή!)
στην πρώτη περίπτωση το κόστος παρά την βοήθεια, είναι μεγάλο και εξήγησα τον προβληματισμό
μου εδώ:
Ναι τα βιβλια και τα πλαστικα καλαμακια χαλανε το περιβαλλον!!! Τώρα δεν ξέρω ακριβώς τι λένε οι έρευνες, αλλά υποθέτω ότι τα ηλεκτρονικα βιβλία είναι πιο eco friendly από τα χειροπιαστά;
www.ischool.gr
στην δεύτερη περίπτωση, βρήκα
ήδη.. και μάλιστα σήμερα, κάτι που θεωρώ πιο οικονομικό από άλλα
και αξιοπρεπέστατο!! αλλά δεν μπορώ να το πιάσω από τώρα, γιατί δεν συμφέρει να πληρώνω ένα
σπίτι ενώ δεν θα είμαι εκεί και πιθανότατα όταν το χρειαστώ δεν θα είναι ελεύθερο ή θα έχει αλλάξει
η τιμή του!!
Αυτό το φοιτητικό στεγαστικό, εκτός του ότι η αίτηση γίνεται το καλοκαίρι αφού έχουμε φάει
2 εξάμηνα στην σχολή, έχει παραμείνει το ίδιο όλα αυτά τα χρόνια, χωρίς να αναπροσαρμοστεί
σύμφωνα και με την μέση τιμή ενοικίασης των φοιτητικών ακινήτων, είναι κάτι δύσκολο να το
σκεφτούν οτι χρειάζεται ρύθμιση?
Το 1000αρικο, σε πολλές περιπτώσεις αντιστοιχεί σε 4 ενοίκια!!! (σχεδόν το ίδιο και στην
δική μου περίπτωση που αναφέρω πιο πάνω) ούτε καν να βγάλεις έστω το ένα εξάμηνο!