SiMoS43710
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
theo44
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nefi
Πολύ δραστήριο μέλος

γτ ευοσμο??? σκατα συγκοινωνια εχει....Εγω που θα μενω ευοσμο:-P ενταξει οχι τερμα πανω βεβαια..κατω μενεμενη κοντα..αλλα παλι μακρια ειναι!:-/

theo44
Νεοφερμένο μέλος

γτ ευοσμο??? σκατα συγκοινωνια εχει....![]()
Εχω σπιτι..τ αστικό πόση ώρα κάνει?
nefi
Πολύ δραστήριο μέλος

Εχω σπιτι..τ αστικό πόση ώρα κάνει?
εγω που μενω κοντα στην πλατεια ...παιρνω 2
simosgl3
Εκκολαπτόμενο μέλος

250 με τα κοινοχρηστα στον καθενα βγαινει και ο τυπας ειναι παππους και μας δινει και το αμαξι οποτε το θελουμε.Τωρα θα κανουμε και παρτυ σε φαση Project X
αλλα εμας θα ειναι project Θ
theo44
Νεοφερμένο μέλος

εγω που μενω κοντα στην πλατεια ...παιρνω 2
πλατεια πρεπει να ειναι πιο πανω ε? εγω θα ειμαι εκει που εχει τα τεννις και κατι γηπεδα αν καταλαβες..
αλλα απο οτι μου ειπαν νμζ και εγω 2 αστικα θα χρειαζομαι..

hurricane
Διάσημο μέλος

ουαου!!! γουστάρω φάση!!!!Εγω νοικιασα στην Μικρα μια μεγαλη μονοκατοικια με 4 φιλους,6υπνοδωματια κηπο για μπαλα φαση και μικρη πισινα
250 με τα κοινοχρηστα στον καθενα βγαινει και ο τυπας ειναι παππους και μας δινει και το αμαξι οποτε το θελουμε.Τωρα θα κανουμε και παρτυ σε φαση Project X
αλλα εμας θα ειναι project Θ

πλατεια πρεπει να ειναι πιο πανω ε? εγω θα ειμαι εκει που εχει τα τεννις και κατι γηπεδα αν καταλαβες..
αλλα απο οτι μου ειπαν νμζ και εγω 2 αστικα θα χρειαζομαι..![]()
ναι ενα για αριστοτελους μαλλον το 20 ή 21 αν θυμαμαι καλα και σχεδόν όλα από κει για πανεπιστήμιο
Θάλεια
Διάσημο μέλος

έχεις πάρει ποτέ ταξί μετά τις 12 να σε πάει πολίχνη;;; σου λέει κάτι ο όρος διπλή ταρίφα;
Εμένα πάντα 4-4.50ευρώ μου ζητάνε. Ποτέ διπλή ταρίφα.

simosgl3
Εκκολαπτόμενο μέλος

Εμένα πάντα 4-4.50ευρώ μου ζητάνε. Ποτέ διπλή ταρίφα.![]()
Μαντεψε γιατι και κερδιζεις λουκουμι
Poseidon
Εκκολαπτόμενο μέλος

Trolletarian
Πολύ δραστήριο μέλος

thanosnt
Εκκολαπτόμενο μέλος

οταν εννοεις ανατολικα εννοεις περιοχες οπως φαληρο,ιπποκρατειο,κατω τουμπα?να κοιτάξετε ρε να βρείτε ανατολικά και να σας βολεύει η λεωφορειακή γραμμή του 78Ν γιατί αλλιώς ξεχάστε τις βόλτες μετά τις 12.
hurricane
Διάσημο μέλος

δείτε εδώ τις συγκοινωνίες για όλες τις περιοχές της θεσσαλονίκης, δείτε πόσος είναι ο χρόνος μετάβασης και από πού περνάει το νυχτερινό 78Ν για να ξέρετε, μην σας λέμε και μεις άλλ'αντί άλλων
thanosnt
Εκκολαπτόμενο μέλος

πως βλεπεις απο που περναει δεν μου εμφανιζεται ο χαρτης..https://www.oasth.gr/
δείτε εδώ τις συγκοινωνίες για όλες τις περιοχές της θεσσαλονίκης, δείτε πόσος είναι ο χρόνος μετάβασης και από πού περνάει το νυχτερινό 78Ν για να ξέρετε, μην σας λέμε και μεις άλλ'αντί άλλων
hurricane
Διάσημο μέλος

πως βλεπεις απο που περναει δεν μου εμφανιζεται ο χαρτης..
χάρτες λεωφορειακών γραμμών -> επέλεξε γραμμή, κατεύθυνση, ημέρα και πάτα προβολή.
Θάλεια
Διάσημο μέλος

Μαντεψε γιατι και κερδιζεις λουκουμι
Για τα ωραία μου τα πόδια; Nuhh, σπάνια ανεβαίνω μόνη μου.
hurricane
Διάσημο μέλος

Γιώργος Mt
Πολύ δραστήριο μέλος

Dimitrisk1993
Νεοφερμένο μέλος

Εγώ βρήκα ένα στην Αθηνάς κι ένα στη Μιαούλη! Είναι κοντά στο πολυτεχνείο ε;
Αυτό που είναι στην Αθηνάς είναι κοντά στα πανεπιστήμια και στο κέντρο! ( γύρω στα 15-20 λεπτά) το πολυτεχνείο. Μιαούλη νομίζω είναι ανατολικά κοντά στην 28ης Οκτωβρίου και θέλει αστικό για πανεπιστήμιο και για κέντρο!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 131 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- tomftw
- BiteTheDust
- Helen06
- XRY
- Annts
- chester20080
- marina.marina
- Unboxholics
- eww1qewqeqweqw
- Joji
- Ωχ ωραίο σύστημα
- Claire05
- Eirinakiii8
- AggelikiGr
- xanthippiad
- kasl178
- astroskoni
- phoni
- dmav
- thesecretfemme
- eirinipap
- ειδήμων
- Frozensun
- angel27_
- P.Dam.
- sophiaa
- constansn
- Nic Papalitsas
- aggorf
- ΘανάσοςG4
- Obi-Wan Kenobi
- Than003
- Mewmaw
- AnnaRd
- panaman
- Praxis
- jimis2001
- Ness
- Νικολινα
- Abiogenesis
- Nala
- ilias_21
- Magigi
- charmander
- pannnos1992
- Kostas_Athens
- dim6
- giota.kat
- ggl
- Vickyoustgl
- Nikoleta_Giann
- Cheryl
- heo12345
- maria20
- kiyoshi
- Nefeloula
- neste
- victor 21
- TheodoraNt
- dim92
- kostas1233
- Thoba19
- CuHg
- lnesb
- Panos blg
- Tommy_civil
- Rene2004
- Φινεύς
- Ν.Χ.
- Ggpg
- lenypap
- Marianna35
- Ryuzaki
- Unseen skygge
- tsiobieman
- Slytherin
- iminspain
- Trolling Stones
- stefan
- Viedo
- Elena78
- giannhs2001
- γιω99
- Αλκης Κ.
- J.Cameron
- Κλημεντίνη
- jj!
- azula
- Ψηλέας
- hirasawayui
- Belle26
- Athens2002
- Markaf
- Γιοκα
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.