gianniakos
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ryuzaki
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Poseidon
Εκκολαπτόμενο μέλος

ναι αρκεί να είναι κοντά σε δρόμο που παίρνει το 27 :Ρ :Ρ
κι εγώ μένω εκεί κοντά σε μια περιοχή με νεόκτιστες πολυκατοικίες, και όταν έχω πρωί μάθημα το χάνω (χουζουρεύω, όχι ότι δεν προλαβαίνω) αλλά δν πειράζει :Ρ τουλάχιστον είμαι δίπλα στις μεγάλες συναυλίεςμάλαμας, χαρούλης, παπακωσταντίνου.... όλοι έρχονται :Ρ
![]()
Όχι ντάξει,και τα 34αρια πολύ γρήγορη διαδρομή έχουν.

Θάλεια
Διάσημο μέλος

Εσείς πως κάνετε από Ηλιούπολη 20λεπτά για Πανεπιστήμιο;;
Poseidon
Εκκολαπτόμενο μέλος

Makis_Vl
Δραστήριο μέλος

xristina elen
Πολύ δραστήριο μέλος

Εγώ την Κυριακή μου την έχω γεμάτη!Θα ανέβω Σαλόνικα για σπίτι![]()
τυχερεεεεεεεεε!!!εσυ θα σαι σαλονικαρααα!!!

natasoula...
Πολύ δραστήριο μέλος

Νηρηίς
Διάσημο μέλος

xristina elen
Πολύ δραστήριο μέλος

Αν δεν περάσω ΑΘήνα, μάλλον Θεσσαλονίκη θα είμαι-έχει σπουδάσει εκεί ο πατέρας μου άρα θα ξέρει τα μέρη.
ε τοτε μην βιαστεισ..!!η θεσσ ειναι και πιο ευκολοκινητη...αλλωστε για πιο οικονομικα μπορεισ να βρεισ τωρα σπιτι και να πεισ τον ιδιοκτητη οτι θα μπεισ μετα τισ 15 σεπτεμβρη και κανετε τα συμβολαια για τοτε..ετσι εκανε ο αδερφοσ μου και δεν πληρωσε ενοικιο τον αυγουστο..
Λιβία Αυγούστα
Δραστήριο μέλος

Δεν ξερω τι γκαρσονιερες ειδες στη Θεσσαλονικη με 150 ευρω,παντως στις βιωσιμες το ενοικιο παει πανω απο 400Πλάκα κάνεις;
Ρε' συ, στη Θεσσαλονίκη είδα γκαρσονιέρες με 150 ευρώ, και στην Κομοτηνή οι πιο φθηνές είναι 250;
ΦΑΚ.

Rainbowarrior
Διάσημο μέλος

Δεν ξερω τι γκαρσονιερες ειδες στη Θεσσαλονικη με 150 ευρω,παντως στις βιωσιμες το ενοικιο παει πανω απο 400![]()
Με κοροϊδεύεις;
Συμμαθήτριά μου περνάει Ιστορία-Αρχαιολογία Θεσ/νίκη, και νοίκιασε ήδη δυάρι σε πολύ καλή περιοχή-σύμφωνα με τα λεγόμενα των ντόπιων «ξεναγών» της-, με 200 ευρώ το μήνα, και είναι ένα τέταρτο από το πανεπιστήμιο με συγκοινωνία.
Μάλλον δεν το έψαξες καλά.
Δε θέλω να ζήσω σε βίλα. Σε γκαρσονίερα θέλω.
Λιβία Αυγούστα
Δραστήριο μέλος

Δε σε κοροιδευω καθολου.Πιο καλα δε θα μπορουσα να το ψαξω.Φουσκαλες εβγαλαν τα ποδια μου περσι.Και βιωσιμο σπιτι στη ΘεσσαλονικηΜε κοροϊδεύεις;
Συμμαθήτριά μου περνάει Ιστορία-Αρχαιολογία Θεσ/νίκη, και νοίκιασε ήδη δυάρι σε πολύ καλή περιοχή-σύμφωνα με τα λεγόμενα των ντόπιων «ξεναγών» της-, με 200 ευρώ το μήνα, και είναι ένα τέταρτο από το πανεπιστήμιο με συγκοινωνία.
με 200 ευρω δε νοικιαζεις,ουτε με 300 εδω που τα λεμε-τουλαχιστον στο κεντρο που ηθελα εγω.Και ολοι οι φιλοι μου που σπουδαζουν Θεσσαλονικη και μενουν κεντρο πληρωνουν ενοικιο 330+.Τα πραγματα στη συμπρωτευουσα ειναι ΤΡΑΓΙΚΑ σε αυτο το θεμα
Rainbowarrior
Διάσημο μέλος

Δε σε κοροιδευω καθολου.Πιο καλα δε θα μπορουσα να το ψαξω.Φουσκαλες εβγαλαν τα ποδια μου περσι.Και βιωσιμο σπιτι στη Θεσσαλονικη
με 200 ευρω δε νοικιαζεις,ουτε με 300 εδω που τα λεμε-τουλαχιστον στο κεντρο που ηθελα εγω.Και ολοι οι φιλοι μου που σπουδαζουν Θεσσαλονικη και μενουν κεντρο πληρωνουν ενοικιο 330+.Τα πραγματα στη συμπρωτευουσα ειναι ΤΡΑΓΙΚΑ σε αυτο το θεμα
Συγγνώμη κιόλας, αλλά εδώ θα διαφωνήσω.
Δεν ξέρω τι εννοείς εσύ βιώσιμο, αλλά επειδή έχω συζητήσει με φοιτητές της Θεσσαλονίκης από την περιοχή μου, μια χαρά ζουν όλοι σε σπίτια των 170 και 200 ευρώ, ούτε σοβάδες έπεσαν στα κεφάλια τους, ούτε τους έκλεψαν, ούτε τα σπίτια είναι ετοιμόρροπα.
Όλα είναι σχετικά. Ανάλογα με το τι ψάχνει καθένας.
Σου ξαναείπα, εγώ θέλω γκαρσονιέρα, και, όχι, δε θέλω τζακούζι ούτε δύο μπάνια, ούτε να χτίστηκε πέρυσι και να είμαι ο 2ος που θα μείνει μέσα.
Άλλα δεδομένα έχει ο καθένας μας.
evi07larissa
Πολύ δραστήριο μέλος

Θα βρεις και με 200 ευρώ στη θεσσαλονίκη στούντιο δηλαδή ένας χώρος για όλα. εγώ τέτοιο είχα πέρυσι για 250 ευρώ. Φέτος έπεσαν τα ενοίκια κι άλλο....Συγγνώμη κιόλας, αλλά εδώ θα διαφωνήσω.
Δεν ξέρω τι εννοείς εσύ βιώσιμο, αλλά επειδή έχω συζητήσει με φοιτητές της Θεσσαλονίκης από την περιοχή μου, μια χαρά ζουν όλοι σε σπίτια των 170 και 200 ευρώ, ούτε σοβάδες έπεσαν στα κεφάλια τους, ούτε τους έκλεψαν, ούτε τα σπίτια είναι ετοιμόρροπα.
Σου ξαναείπα, εγώ θέλω γκαρσονιέρα, και, όχι, δε θέλω τζακούζι ούτε δύο μπάνια, ούτε να χτίστηκε πέρυσι και να είμαι ο 2ος που θα μείνει μέσα.
Λιβία Αυγούστα
Δραστήριο μέλος

Ισως δεν εμεναν κεντρο;Γιατι οσο απομακρυνεσαι,συμφωνω,τα σπιτια ειναι πολυ καλυτερα και πολυ οικονομικοτερα.Συγγνώμη κιόλας, αλλά εδώ θα διαφωνήσω.
Ουτε εγω εχω τετοιες απαιτησεις.
Για να καταλαβεις τι εννοω,εμενα περσι μου ειχαν δειξει σπιτι σε πολυκατοικια,στην οποια ειχαν το αρχηγειο τους οι Γερμανοι κατα το Β' παγκοσμιο πολεμο(!)και το ενοικιο ηταν 350 ευρω.
Εισαι πολυ τυχερος που θα εισαι Κομοτηνη,στο θεμα των σπιτιων σαφως υπερτερει
Itach1
Διάσημο μέλος

gregory nub
Διάσημο μέλος

Κεντρο τα σπιτια ειναι χαλια και ακριβα
Αλλά είναι κέντρο

Ετσι,να τα λεμε αυτα,γιατι ο φιλος μας ο rainbowarrior δε με πιστευει!
Αλήθεια είναι, αν θες κέντρο σκατούλες θα βρεις, αλλά πληρώνεις την τοποθεσία
Itach1
Διάσημο μέλος

Αλλά είναι κέντρο![]()
Και που ειναι κεντρο τι; οι αποστασεις ειναι πολυ μικρες δεν ειναι αθηνα οπου κανεις μια ωρα
Λιβία Αυγούστα
Δραστήριο μέλος

Ειναι μεγαλοι εκμεταλλευτες,παντως!Στα σπιτια που νοικιαζουν ,εγω ουτε τη γατα μου δεν θα εβαζα!Αλήθεια είναι, αν θες κέντρο σκατούλες θα βρεις, αλλά πληρώνεις την τοποθεσία
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 131 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- tomftw
- BiteTheDust
- Helen06
- XRY
- Annts
- chester20080
- marina.marina
- Unboxholics
- eww1qewqeqweqw
- Joji
- Ωχ ωραίο σύστημα
- Claire05
- Eirinakiii8
- AggelikiGr
- xanthippiad
- kasl178
- astroskoni
- phoni
- dmav
- thesecretfemme
- eirinipap
- ειδήμων
- Frozensun
- angel27_
- P.Dam.
- sophiaa
- constansn
- Nic Papalitsas
- aggorf
- ΘανάσοςG4
- Obi-Wan Kenobi
- Than003
- Mewmaw
- AnnaRd
- panaman
- Praxis
- jimis2001
- Ness
- Νικολινα
- Abiogenesis
- Nala
- ilias_21
- Magigi
- charmander
- pannnos1992
- Kostas_Athens
- dim6
- giota.kat
- ggl
- Vickyoustgl
- Nikoleta_Giann
- Cheryl
- heo12345
- maria20
- kiyoshi
- Nefeloula
- neste
- victor 21
- TheodoraNt
- dim92
- kostas1233
- Thoba19
- CuHg
- lnesb
- Panos blg
- Tommy_civil
- Rene2004
- Φινεύς
- Ν.Χ.
- Ggpg
- lenypap
- Marianna35
- Ryuzaki
- Unseen skygge
- tsiobieman
- Slytherin
- iminspain
- Trolling Stones
- stefan
- Viedo
- Elena78
- giannhs2001
- γιω99
- Αλκης Κ.
- J.Cameron
- Κλημεντίνη
- jj!
- azula
- Ψηλέας
- hirasawayui
- Belle26
- Athens2002
- Markaf
- Γιοκα
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.