Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2014 στις 11:38 Η Alireza έγραψε: #561 15-07-14 11:38 Αρχική Δημοσίευση από Λένω: Μπορείς όπως σου είπα με το χάρτη και με τους δρόμους που έχω προτείνει να μπεις στο σάιτ της χρυσής ευκαιρίας και να βρεις διαμερίσματα που ταιριάζουν σε αυτό που ψάχνεις. ΄Ετσι θα πάρεις και μια ιδέα για το πού κυμαίνονται οι τιμές. Επειδή οι εποχές είναι δύσκολες οικονομικά, πολύ λίγοι αναθέτουν τα σπίτια τους σε μεσίτη. Μόνοι σας μπορείτε να βρείτε ο,τι θέλετε και σε καλύτερη τιμή. Λίγο περπάτημα στην περιοχή χρειάζεται και τίποτα άλλο. Και να ξέρεις ότι η πρώτη τιμή που σου λένε δεν είναι ποτέ η τελική. Τα παζάρια "παίζουν πολύ". Επίσης θα ήθελα να σου προτείνω να έρθεις για ψάξιμο λίγο νωρίτερα. Επειδή η περιοχή είναι πολύ δημοφιλής αν έρθεις την ίδια ακριβώς περίοδο με όλους τους άλλους φοιτητές που ψάχνουν σπίτι, δύσκολα θα πείσεις τον ιδιοκτήτη να σου κάνει καλύτερη τιμή αφού ξέρει ότι αν δεν το πάρεις εσύ σίγουρα θα το πάρει κάποιος άλλος. Click για ανάπτυξη... Α εντάξει τότε. Γιατι είχα άγχος πως θα κανω τόσο μεγάλες αποστάσεις χωρίς να ξερω... Αλλα θα κανω αυτό που προτείνεις. Σε καμία δυο μέρες θα ανεβώ, νομίζω θα βρω αρκετό πράμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. laurentides Εκκολαπτόμενο μέλος Η laurentides αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2014 στις 12:16 Η laurentides: #562 15-07-14 12:16 Αν μείνεις Αμπελόκηπους πάντως κοίταξε να βρεις κάτι κοντά στην λεωφόρο Αλεξάνδρας όπου περνάει το 230 και σε αφήνει κοντά στην Φιλοσοφική (σχεδόν δίπλα βασικά) , βέβαια η τελική επιλογή είναι δική σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rhodes13 Νεοφερμένο μέλος Ο rhodes13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 53 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2014 στις 12:53 Ο rhodes13 έγραψε: #563 24-07-14 12:53 Κατα μεγαλη πιθανοτητα θα περασω στο οικονομικων επιστημων ΕΚΠΑ το οποιο απ'οσο ξερω συστεγαζεται με την νομικη σχολη. Τα κτηρια ειναι σχεδον στο κεντρο και θα ηθελα να μου προτεινεται περιοχες για να νοικιασω σπιτι οπου να εχει ευκολη προσβαση και η περιοχη να ειναι ησυχη. Ευχαριστω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aladdin Πολύ δραστήριο μέλος Ο aladdin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 948 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2014 στις 13:38 Ο aladdin έγραψε: #564 24-07-14 13:38 Μεχρι ποσα διαθετεις περιπου για ενοικιο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2014 στις 13:42 Η Alireza έγραψε: #565 24-07-14 13:42 Πάντως είδα ότι υπάρχουν αρκετά σπίτια-τρύπες με υψηλό ενοίκιο ή ισόγεια-υπόγεια με 150 ευρώ. Αρκετά δύσκολο να βρεις κάτι ασφαλές και φθηνό. Ευτυχώς εγώ έπεσα σε περίπτωση και βρήκα τεράστιο (για φοιτητικά δεδομένα) με πολύ χαμηλή τιμή και σε τέλεια περιοχή. Όσοι είστε σίγουροι για τη σχολή πηγαίνετε από τώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Διονύσης13 Τιμώμενο Μέλος Ο Διονύσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 997 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2014 στις 13:50 Ο Διονύσης13: #566 24-07-14 13:50 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Ευτυχώς εγώ έπεσα σε περίπτωση και βρήκα τεράστιο (για φοιτητικά δεδομένα) με πολύ χαμηλή τιμή και σε τέλεια περιοχή. Όσοι είστε σίγουροι για τη σχολή πηγαίνετε από τώρα. Click για ανάπτυξη... Πιο συγκεκριμενα αν επιτρεπεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2014 στις 13:58 Η Alireza έγραψε: #567 24-07-14 13:58 Αρχική Δημοσίευση από Διονύσης13: Πιο συγκεκριμενα αν επιτρεπεται; Click για ανάπτυξη... Τριάρι με 250 ευρώ κοντά στο κέντρο αλλά σε ήσυχη και περιφρουρούμενη περιοχή. Δε θέλω να πω πως δε θα βρείτε καλά σπίτια απλώς θα χρειαστεί αρκετό ψάξιμο αργότερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2014 στις 14:00 Ο Σπυρακος (^^): #568 24-07-14 14:00 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Τριάρι με 250 ευρώ κοντά στο κέντρο αλλά σε ήσυχη και περιφρουρούμενη περιοχή. Δε θέλω να πω πως δε θα βρείτε καλά σπίτια απλώς θα χρειαστεί αρκετό ψάξιμο αργότερα. Click για ανάπτυξη... Πφφ μακαρι να ξερα σιγουρα για την Αθηνα :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Διονύσης13 Τιμώμενο Μέλος Ο Διονύσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 997 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2014 στις 14:01 Ο Διονύσης13: #569 24-07-14 14:01 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Τριάρι με 250 ευρώ κοντά στο κέντρο αλλά σε ήσυχη και περιφρουρούμενη περιοχή. Δε θέλω να πω πως δε θα βρείτε καλά σπίτια απλώς θα χρειαστεί αρκετό ψάξιμο αργότερα. Click για ανάπτυξη... Μια χαρα, εγω απο Αθηνα ειμαι, απλα ρωτησα Καλη φοιτητικη ζωη να εχουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2014 στις 14:18 Η Alireza έγραψε: #570 24-07-14 14:18 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Πφφ μακαρι να ξερα σιγουρα για την Αθηνα :/ Click για ανάπτυξη... Εντάξει μωρέ η μισή Αθήνα νοικιάζεται! Σίγουρα θα βρεις κάτι αν φύγεις αμέσως μετά τις βάσεις Αρχική Δημοσίευση από Διονύσης13: Μια χαρα, εγω απο Αθηνα ειμαι, απλα ρωτησα Καλη φοιτητικη ζωη να εχουμε! Click για ανάπτυξη... Επίσης!! Καλή φοιτητική ζωή και σε σένα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2014 στις 14:20 Ο Σπυρακος (^^): #571 24-07-14 14:20 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Εντάξει μωρέ η μισή Αθήνα νοικιάζεται! Σίγουρα θα βρεις κάτι αν φύγεις αμέσως μετά τις βάσεις Επίσης!! Καλή φοιτητική ζωή και σε σένα!!! Click για ανάπτυξη... αχαχχα εχω και μετεγγραφη :/ Πολυτεκνια και σπιτι (αλλα δε θα μεινω σε αυτο :/ ,παρ΄ολο που ειναι του πατερα μου -αν την παρω- ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2014 στις 14:24 Η Alireza έγραψε: #572 24-07-14 14:24 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Πφφ μακαρι να ξερα σιγουρα για την Αθηνα :/ Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): αχαχχα εχω και μετεγγραφη :/ Πολυτεκνια και σπιτι (αλλα δε θα μεινω σε αυτο :/ ,παρ΄ολο που ειναι του πατερα μου -αν την παρω- ) Click για ανάπτυξη... Γερό χαρτί η πολυτεκνία ξέρω... Δηλαδή για να καταλάβω, αν δεν περάσεις Αθήνα θα κάνεις μετεγγραφή για εκεί; Το σπίτι το έχετε Αθήνα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2014 στις 14:26 Ο Σπυρακος (^^): #573 24-07-14 14:26 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Γερό χαρτί η πολυτεκνία ξέρω... Δηλαδή για να καταλάβω, αν δεν περάσεις Αθήνα θα κάνεις μετεγγραφή για εκεί; Το σπίτι το έχετε Αθήνα; Click για ανάπτυξη... Υπαρχει σπιτι Αθηνα που δε μενω γω,στο ονομα του πατερα μου ολα και τη δικαιουμαι με τα φετινα δεδομενα αν ολα πανε καλα!! Αν δε πανε Αιγιο,αν ομως πανε ΑΝ ειναι ελευθερες,ΑΝ γινουν ΑΥΤΟΜΑΤΑ,ΑΝ γινουν εγκαιρα,οταν θα το χω σιγουρο θα παω..αν γινει καμια πατατια λες για Εαρινο εξαμηνο; :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2014 στις 14:32 Η Alireza έγραψε: #574 24-07-14 14:32 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Υπαρχει σπιτι Αθηνα που δε μενω γω,στο ονομα του πατερα μου ολα και τη δικαιουμαι με τα φετινα δεδομενα αν ολα πανε καλα!! Αν δε πανε Αιγιο,αν ομως πανε ΑΝ ειναι ελευθερες,ΑΝ γινουν ΑΥΤΟΜΑΤΑ,ΑΝ γινουν εγκαιρα,οταν θα το χω σιγουρο θα παω..αν γινει καμια πατατια λες για Εαρινο εξαμηνο; :/ Click για ανάπτυξη... Νομίζω όλα τα ερωτήματά σου θα αρχίσουν να απαντώνται μετά τις βάσεις. Τώρα δεν υπάρχει κάτι σίγουρο να σου πει κανείς οπότε προσπάθησε να μην αγχώνεσαι και θα πάνε όλα καλά. Άντε, ελπίζω να μας έρθεις κι εσύ στην Αθήνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2014 στις 14:40 Ο Σπυρακος (^^): #575 24-07-14 14:40 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Νομίζω όλα τα ερωτήματά σου θα αρχίσουν να απαντώνται μετά τις βάσεις. Τώρα δεν υπάρχει κάτι σίγουρο να σου πει κανείς οπότε προσπάθησε να μην αγχώνεσαι και θα πάνε όλα καλά. Άντε, ελπίζω να μας έρθεις κι εσύ στην Αθήνα! Click για ανάπτυξη... Το ξερω..:/ Ευχαριστω πολυυ το πιστευω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Διονύσης13 Τιμώμενο Μέλος Ο Διονύσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 997 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2014 στις 14:41 Ο Διονύσης13: #576 24-07-14 14:41 Αντε μακαρι να περασουμε ολοι Αθηνα να γινουμε ενα μεγαλο παρεονι :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 24 Ιουλίου 2014 στις 14:42 Ο Guest 699855: #577 24-07-14 14:42 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Πάντως είδα ότι υπάρχουν αρκετά σπίτια-τρύπες με υψηλό ενοίκιο ή ισόγεια-υπόγεια με 150 ευρώ. Αρκετά δύσκολο να βρεις κάτι ασφαλές και φθηνό. Ευτυχώς εγώ έπεσα σε περίπτωση και βρήκα τεράστιο (για φοιτητικά δεδομένα) με πολύ χαμηλή τιμή και σε τέλεια περιοχή. Όσοι είστε σίγουροι για τη σχολή πηγαίνετε από τώρα. Click για ανάπτυξη... Σε ποια περιοχή? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2014 στις 14:48 Ο Σπυρακος (^^): #578 24-07-14 14:48 Αρχική Δημοσίευση από Διονύσης13: Αντε μακαρι να περασουμε ολοι Αθηνα να γινουμε ενα μεγαλο παρεονι :p Click για ανάπτυξη... Ιατρικη θες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Διονύσης13 Τιμώμενο Μέλος Ο Διονύσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 997 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2014 στις 14:49 Ο Διονύσης13: #579 24-07-14 14:49 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Ιατρικη θες; Click για ανάπτυξη... Ναι, αλλα ειμαι στο οριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2014 στις 14:49 Ο Σπυρακος (^^): #580 24-07-14 14:49 Αρχική Δημοσίευση από Διονύσης13: Ναι, αλλα ειμαι στο οριο Click για ανάπτυξη... Μετα ποια αλλη πολη θες;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 28 29 30 31 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 Επόμενη First Προηγούμενη 29 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 29 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 157 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Fofifofi78 eupalinaros Startx0 Magichero theodle Steliosalm dmav Angelikaaa thenutritionist giorgos78 BillyTheKid Nikos_T Maynard Unboxholics User2350 phoni Annalad KingPoul Nikoleta_Giann Annu Αννα1 mitsos14 ggl Eri0611 Nala Alexecon1991 Dimitris2001 Panagiotis849 Giii calliope lnesb iminspain Εριφύλη Leukosrinokeros valantis21 azula Dora140303 korlef globglogabgalab Revekka Nick2325 charmander constansn Ανώνυμη Marple SlimShady stav.mdp Ryuzaki snowy vetas VasoGrimes stamoul1s SMK n1ki20 Ria99 nucomer PanMoonlight Dr. Gl. Luminous pacheiko Paragontas7000 johnsala Georgekk liana igeorgeoikonomo Fourtou Κλημεντίνη tfghp kostas1233 katerinavld Manolo165 Nefeloula Lebron T C kilopo Renia21 vero_rove Barka Moblok stefan Natassa02 Kostas30 J.Cameron Γιώργος - Κόρινθος KingOfPop Viedo Elena78 Αλκης Κ. giannhs2001 Belle26 tsiobieman Stelios725 Mukumbura fretoe Stefanosxios ikigai SweetGirl KaterinaL hirasawayui Ευθυμος suaimhneas Χριστιαννα Paul77 NEKTARIOS11 Dimitris9 iManosX13 Φινεύς civilian jj! NightOwl kz22 Libertus cynzp Ggpg dimitrama5 dim6 dbPoliceOff Dimitris13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Λένω: Μπορείς όπως σου είπα με το χάρτη και με τους δρόμους που έχω προτείνει να μπεις στο σάιτ της χρυσής ευκαιρίας και να βρεις διαμερίσματα που ταιριάζουν σε αυτό που ψάχνεις. ΄Ετσι θα πάρεις και μια ιδέα για το πού κυμαίνονται οι τιμές. Επειδή οι εποχές είναι δύσκολες οικονομικά, πολύ λίγοι αναθέτουν τα σπίτια τους σε μεσίτη. Μόνοι σας μπορείτε να βρείτε ο,τι θέλετε και σε καλύτερη τιμή. Λίγο περπάτημα στην περιοχή χρειάζεται και τίποτα άλλο. Και να ξέρεις ότι η πρώτη τιμή που σου λένε δεν είναι ποτέ η τελική. Τα παζάρια "παίζουν πολύ". Επίσης θα ήθελα να σου προτείνω να έρθεις για ψάξιμο λίγο νωρίτερα. Επειδή η περιοχή είναι πολύ δημοφιλής αν έρθεις την ίδια ακριβώς περίοδο με όλους τους άλλους φοιτητές που ψάχνουν σπίτι, δύσκολα θα πείσεις τον ιδιοκτήτη να σου κάνει καλύτερη τιμή αφού ξέρει ότι αν δεν το πάρεις εσύ σίγουρα θα το πάρει κάποιος άλλος. Click για ανάπτυξη... Α εντάξει τότε. Γιατι είχα άγχος πως θα κανω τόσο μεγάλες αποστάσεις χωρίς να ξερω... Αλλα θα κανω αυτό που προτείνεις. Σε καμία δυο μέρες θα ανεβώ, νομίζω θα βρω αρκετό πράμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
laurentides Εκκολαπτόμενο μέλος Η laurentides αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2014 στις 12:16 Η laurentides: #562 15-07-14 12:16 Αν μείνεις Αμπελόκηπους πάντως κοίταξε να βρεις κάτι κοντά στην λεωφόρο Αλεξάνδρας όπου περνάει το 230 και σε αφήνει κοντά στην Φιλοσοφική (σχεδόν δίπλα βασικά) , βέβαια η τελική επιλογή είναι δική σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rhodes13 Νεοφερμένο μέλος Ο rhodes13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 53 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2014 στις 12:53 Ο rhodes13 έγραψε: #563 24-07-14 12:53 Κατα μεγαλη πιθανοτητα θα περασω στο οικονομικων επιστημων ΕΚΠΑ το οποιο απ'οσο ξερω συστεγαζεται με την νομικη σχολη. Τα κτηρια ειναι σχεδον στο κεντρο και θα ηθελα να μου προτεινεται περιοχες για να νοικιασω σπιτι οπου να εχει ευκολη προσβαση και η περιοχη να ειναι ησυχη. Ευχαριστω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aladdin Πολύ δραστήριο μέλος Ο aladdin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 948 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2014 στις 13:38 Ο aladdin έγραψε: #564 24-07-14 13:38 Μεχρι ποσα διαθετεις περιπου για ενοικιο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2014 στις 13:42 Η Alireza έγραψε: #565 24-07-14 13:42 Πάντως είδα ότι υπάρχουν αρκετά σπίτια-τρύπες με υψηλό ενοίκιο ή ισόγεια-υπόγεια με 150 ευρώ. Αρκετά δύσκολο να βρεις κάτι ασφαλές και φθηνό. Ευτυχώς εγώ έπεσα σε περίπτωση και βρήκα τεράστιο (για φοιτητικά δεδομένα) με πολύ χαμηλή τιμή και σε τέλεια περιοχή. Όσοι είστε σίγουροι για τη σχολή πηγαίνετε από τώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Διονύσης13 Τιμώμενο Μέλος Ο Διονύσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 997 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2014 στις 13:50 Ο Διονύσης13: #566 24-07-14 13:50 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Ευτυχώς εγώ έπεσα σε περίπτωση και βρήκα τεράστιο (για φοιτητικά δεδομένα) με πολύ χαμηλή τιμή και σε τέλεια περιοχή. Όσοι είστε σίγουροι για τη σχολή πηγαίνετε από τώρα. Click για ανάπτυξη... Πιο συγκεκριμενα αν επιτρεπεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2014 στις 13:58 Η Alireza έγραψε: #567 24-07-14 13:58 Αρχική Δημοσίευση από Διονύσης13: Πιο συγκεκριμενα αν επιτρεπεται; Click για ανάπτυξη... Τριάρι με 250 ευρώ κοντά στο κέντρο αλλά σε ήσυχη και περιφρουρούμενη περιοχή. Δε θέλω να πω πως δε θα βρείτε καλά σπίτια απλώς θα χρειαστεί αρκετό ψάξιμο αργότερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2014 στις 14:00 Ο Σπυρακος (^^): #568 24-07-14 14:00 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Τριάρι με 250 ευρώ κοντά στο κέντρο αλλά σε ήσυχη και περιφρουρούμενη περιοχή. Δε θέλω να πω πως δε θα βρείτε καλά σπίτια απλώς θα χρειαστεί αρκετό ψάξιμο αργότερα. Click για ανάπτυξη... Πφφ μακαρι να ξερα σιγουρα για την Αθηνα :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Διονύσης13 Τιμώμενο Μέλος Ο Διονύσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 997 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2014 στις 14:01 Ο Διονύσης13: #569 24-07-14 14:01 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Τριάρι με 250 ευρώ κοντά στο κέντρο αλλά σε ήσυχη και περιφρουρούμενη περιοχή. Δε θέλω να πω πως δε θα βρείτε καλά σπίτια απλώς θα χρειαστεί αρκετό ψάξιμο αργότερα. Click για ανάπτυξη... Μια χαρα, εγω απο Αθηνα ειμαι, απλα ρωτησα Καλη φοιτητικη ζωη να εχουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2014 στις 14:18 Η Alireza έγραψε: #570 24-07-14 14:18 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Πφφ μακαρι να ξερα σιγουρα για την Αθηνα :/ Click για ανάπτυξη... Εντάξει μωρέ η μισή Αθήνα νοικιάζεται! Σίγουρα θα βρεις κάτι αν φύγεις αμέσως μετά τις βάσεις Αρχική Δημοσίευση από Διονύσης13: Μια χαρα, εγω απο Αθηνα ειμαι, απλα ρωτησα Καλη φοιτητικη ζωη να εχουμε! Click για ανάπτυξη... Επίσης!! Καλή φοιτητική ζωή και σε σένα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2014 στις 14:20 Ο Σπυρακος (^^): #571 24-07-14 14:20 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Εντάξει μωρέ η μισή Αθήνα νοικιάζεται! Σίγουρα θα βρεις κάτι αν φύγεις αμέσως μετά τις βάσεις Επίσης!! Καλή φοιτητική ζωή και σε σένα!!! Click για ανάπτυξη... αχαχχα εχω και μετεγγραφη :/ Πολυτεκνια και σπιτι (αλλα δε θα μεινω σε αυτο :/ ,παρ΄ολο που ειναι του πατερα μου -αν την παρω- ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2014 στις 14:24 Η Alireza έγραψε: #572 24-07-14 14:24 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Πφφ μακαρι να ξερα σιγουρα για την Αθηνα :/ Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): αχαχχα εχω και μετεγγραφη :/ Πολυτεκνια και σπιτι (αλλα δε θα μεινω σε αυτο :/ ,παρ΄ολο που ειναι του πατερα μου -αν την παρω- ) Click για ανάπτυξη... Γερό χαρτί η πολυτεκνία ξέρω... Δηλαδή για να καταλάβω, αν δεν περάσεις Αθήνα θα κάνεις μετεγγραφή για εκεί; Το σπίτι το έχετε Αθήνα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2014 στις 14:26 Ο Σπυρακος (^^): #573 24-07-14 14:26 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Γερό χαρτί η πολυτεκνία ξέρω... Δηλαδή για να καταλάβω, αν δεν περάσεις Αθήνα θα κάνεις μετεγγραφή για εκεί; Το σπίτι το έχετε Αθήνα; Click για ανάπτυξη... Υπαρχει σπιτι Αθηνα που δε μενω γω,στο ονομα του πατερα μου ολα και τη δικαιουμαι με τα φετινα δεδομενα αν ολα πανε καλα!! Αν δε πανε Αιγιο,αν ομως πανε ΑΝ ειναι ελευθερες,ΑΝ γινουν ΑΥΤΟΜΑΤΑ,ΑΝ γινουν εγκαιρα,οταν θα το χω σιγουρο θα παω..αν γινει καμια πατατια λες για Εαρινο εξαμηνο; :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2014 στις 14:32 Η Alireza έγραψε: #574 24-07-14 14:32 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Υπαρχει σπιτι Αθηνα που δε μενω γω,στο ονομα του πατερα μου ολα και τη δικαιουμαι με τα φετινα δεδομενα αν ολα πανε καλα!! Αν δε πανε Αιγιο,αν ομως πανε ΑΝ ειναι ελευθερες,ΑΝ γινουν ΑΥΤΟΜΑΤΑ,ΑΝ γινουν εγκαιρα,οταν θα το χω σιγουρο θα παω..αν γινει καμια πατατια λες για Εαρινο εξαμηνο; :/ Click για ανάπτυξη... Νομίζω όλα τα ερωτήματά σου θα αρχίσουν να απαντώνται μετά τις βάσεις. Τώρα δεν υπάρχει κάτι σίγουρο να σου πει κανείς οπότε προσπάθησε να μην αγχώνεσαι και θα πάνε όλα καλά. Άντε, ελπίζω να μας έρθεις κι εσύ στην Αθήνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2014 στις 14:40 Ο Σπυρακος (^^): #575 24-07-14 14:40 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Νομίζω όλα τα ερωτήματά σου θα αρχίσουν να απαντώνται μετά τις βάσεις. Τώρα δεν υπάρχει κάτι σίγουρο να σου πει κανείς οπότε προσπάθησε να μην αγχώνεσαι και θα πάνε όλα καλά. Άντε, ελπίζω να μας έρθεις κι εσύ στην Αθήνα! Click για ανάπτυξη... Το ξερω..:/ Ευχαριστω πολυυ το πιστευω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Διονύσης13 Τιμώμενο Μέλος Ο Διονύσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 997 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2014 στις 14:41 Ο Διονύσης13: #576 24-07-14 14:41 Αντε μακαρι να περασουμε ολοι Αθηνα να γινουμε ενα μεγαλο παρεονι :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 24 Ιουλίου 2014 στις 14:42 Ο Guest 699855: #577 24-07-14 14:42 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Πάντως είδα ότι υπάρχουν αρκετά σπίτια-τρύπες με υψηλό ενοίκιο ή ισόγεια-υπόγεια με 150 ευρώ. Αρκετά δύσκολο να βρεις κάτι ασφαλές και φθηνό. Ευτυχώς εγώ έπεσα σε περίπτωση και βρήκα τεράστιο (για φοιτητικά δεδομένα) με πολύ χαμηλή τιμή και σε τέλεια περιοχή. Όσοι είστε σίγουροι για τη σχολή πηγαίνετε από τώρα. Click για ανάπτυξη... Σε ποια περιοχή? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2014 στις 14:48 Ο Σπυρακος (^^): #578 24-07-14 14:48 Αρχική Δημοσίευση από Διονύσης13: Αντε μακαρι να περασουμε ολοι Αθηνα να γινουμε ενα μεγαλο παρεονι :p Click για ανάπτυξη... Ιατρικη θες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Διονύσης13 Τιμώμενο Μέλος Ο Διονύσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 997 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2014 στις 14:49 Ο Διονύσης13: #579 24-07-14 14:49 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Ιατρικη θες; Click για ανάπτυξη... Ναι, αλλα ειμαι στο οριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2014 στις 14:49 Ο Σπυρακος (^^): #580 24-07-14 14:49 Αρχική Δημοσίευση από Διονύσης13: Ναι, αλλα ειμαι στο οριο Click για ανάπτυξη... Μετα ποια αλλη πολη θες;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 28 29 30 31 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 Επόμενη First Προηγούμενη 29 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 29 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 157 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Fofifofi78 eupalinaros Startx0 Magichero theodle Steliosalm dmav Angelikaaa thenutritionist giorgos78 BillyTheKid Nikos_T Maynard Unboxholics User2350 phoni Annalad KingPoul Nikoleta_Giann Annu Αννα1 mitsos14 ggl Eri0611 Nala Alexecon1991 Dimitris2001 Panagiotis849 Giii calliope lnesb iminspain Εριφύλη Leukosrinokeros valantis21 azula Dora140303 korlef globglogabgalab Revekka Nick2325 charmander constansn Ανώνυμη Marple SlimShady stav.mdp Ryuzaki snowy vetas VasoGrimes stamoul1s SMK n1ki20 Ria99 nucomer PanMoonlight Dr. Gl. Luminous pacheiko Paragontas7000 johnsala Georgekk liana igeorgeoikonomo Fourtou Κλημεντίνη tfghp kostas1233 katerinavld Manolo165 Nefeloula Lebron T C kilopo Renia21 vero_rove Barka Moblok stefan Natassa02 Kostas30 J.Cameron Γιώργος - Κόρινθος KingOfPop Viedo Elena78 Αλκης Κ. giannhs2001 Belle26 tsiobieman Stelios725 Mukumbura fretoe Stefanosxios ikigai SweetGirl KaterinaL hirasawayui Ευθυμος suaimhneas Χριστιαννα Paul77 NEKTARIOS11 Dimitris9 iManosX13 Φινεύς civilian jj! NightOwl kz22 Libertus cynzp Ggpg dimitrama5 dim6 dbPoliceOff Dimitris13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αν μείνεις Αμπελόκηπους πάντως κοίταξε να βρεις κάτι κοντά στην λεωφόρο Αλεξάνδρας όπου περνάει το 230 και σε αφήνει κοντά στην Φιλοσοφική (σχεδόν δίπλα βασικά) , βέβαια η τελική επιλογή είναι δική σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rhodes13 Νεοφερμένο μέλος Ο rhodes13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 53 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2014 στις 12:53 Ο rhodes13 έγραψε: #563 24-07-14 12:53 Κατα μεγαλη πιθανοτητα θα περασω στο οικονομικων επιστημων ΕΚΠΑ το οποιο απ'οσο ξερω συστεγαζεται με την νομικη σχολη. Τα κτηρια ειναι σχεδον στο κεντρο και θα ηθελα να μου προτεινεται περιοχες για να νοικιασω σπιτι οπου να εχει ευκολη προσβαση και η περιοχη να ειναι ησυχη. Ευχαριστω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aladdin Πολύ δραστήριο μέλος Ο aladdin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 948 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2014 στις 13:38 Ο aladdin έγραψε: #564 24-07-14 13:38 Μεχρι ποσα διαθετεις περιπου για ενοικιο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2014 στις 13:42 Η Alireza έγραψε: #565 24-07-14 13:42 Πάντως είδα ότι υπάρχουν αρκετά σπίτια-τρύπες με υψηλό ενοίκιο ή ισόγεια-υπόγεια με 150 ευρώ. Αρκετά δύσκολο να βρεις κάτι ασφαλές και φθηνό. Ευτυχώς εγώ έπεσα σε περίπτωση και βρήκα τεράστιο (για φοιτητικά δεδομένα) με πολύ χαμηλή τιμή και σε τέλεια περιοχή. Όσοι είστε σίγουροι για τη σχολή πηγαίνετε από τώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Διονύσης13 Τιμώμενο Μέλος Ο Διονύσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 997 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2014 στις 13:50 Ο Διονύσης13: #566 24-07-14 13:50 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Ευτυχώς εγώ έπεσα σε περίπτωση και βρήκα τεράστιο (για φοιτητικά δεδομένα) με πολύ χαμηλή τιμή και σε τέλεια περιοχή. Όσοι είστε σίγουροι για τη σχολή πηγαίνετε από τώρα. Click για ανάπτυξη... Πιο συγκεκριμενα αν επιτρεπεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2014 στις 13:58 Η Alireza έγραψε: #567 24-07-14 13:58 Αρχική Δημοσίευση από Διονύσης13: Πιο συγκεκριμενα αν επιτρεπεται; Click για ανάπτυξη... Τριάρι με 250 ευρώ κοντά στο κέντρο αλλά σε ήσυχη και περιφρουρούμενη περιοχή. Δε θέλω να πω πως δε θα βρείτε καλά σπίτια απλώς θα χρειαστεί αρκετό ψάξιμο αργότερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2014 στις 14:00 Ο Σπυρακος (^^): #568 24-07-14 14:00 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Τριάρι με 250 ευρώ κοντά στο κέντρο αλλά σε ήσυχη και περιφρουρούμενη περιοχή. Δε θέλω να πω πως δε θα βρείτε καλά σπίτια απλώς θα χρειαστεί αρκετό ψάξιμο αργότερα. Click για ανάπτυξη... Πφφ μακαρι να ξερα σιγουρα για την Αθηνα :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Διονύσης13 Τιμώμενο Μέλος Ο Διονύσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 997 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2014 στις 14:01 Ο Διονύσης13: #569 24-07-14 14:01 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Τριάρι με 250 ευρώ κοντά στο κέντρο αλλά σε ήσυχη και περιφρουρούμενη περιοχή. Δε θέλω να πω πως δε θα βρείτε καλά σπίτια απλώς θα χρειαστεί αρκετό ψάξιμο αργότερα. Click για ανάπτυξη... Μια χαρα, εγω απο Αθηνα ειμαι, απλα ρωτησα Καλη φοιτητικη ζωη να εχουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2014 στις 14:18 Η Alireza έγραψε: #570 24-07-14 14:18 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Πφφ μακαρι να ξερα σιγουρα για την Αθηνα :/ Click για ανάπτυξη... Εντάξει μωρέ η μισή Αθήνα νοικιάζεται! Σίγουρα θα βρεις κάτι αν φύγεις αμέσως μετά τις βάσεις Αρχική Δημοσίευση από Διονύσης13: Μια χαρα, εγω απο Αθηνα ειμαι, απλα ρωτησα Καλη φοιτητικη ζωη να εχουμε! Click για ανάπτυξη... Επίσης!! Καλή φοιτητική ζωή και σε σένα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2014 στις 14:20 Ο Σπυρακος (^^): #571 24-07-14 14:20 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Εντάξει μωρέ η μισή Αθήνα νοικιάζεται! Σίγουρα θα βρεις κάτι αν φύγεις αμέσως μετά τις βάσεις Επίσης!! Καλή φοιτητική ζωή και σε σένα!!! Click για ανάπτυξη... αχαχχα εχω και μετεγγραφη :/ Πολυτεκνια και σπιτι (αλλα δε θα μεινω σε αυτο :/ ,παρ΄ολο που ειναι του πατερα μου -αν την παρω- ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2014 στις 14:24 Η Alireza έγραψε: #572 24-07-14 14:24 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Πφφ μακαρι να ξερα σιγουρα για την Αθηνα :/ Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): αχαχχα εχω και μετεγγραφη :/ Πολυτεκνια και σπιτι (αλλα δε θα μεινω σε αυτο :/ ,παρ΄ολο που ειναι του πατερα μου -αν την παρω- ) Click για ανάπτυξη... Γερό χαρτί η πολυτεκνία ξέρω... Δηλαδή για να καταλάβω, αν δεν περάσεις Αθήνα θα κάνεις μετεγγραφή για εκεί; Το σπίτι το έχετε Αθήνα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2014 στις 14:26 Ο Σπυρακος (^^): #573 24-07-14 14:26 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Γερό χαρτί η πολυτεκνία ξέρω... Δηλαδή για να καταλάβω, αν δεν περάσεις Αθήνα θα κάνεις μετεγγραφή για εκεί; Το σπίτι το έχετε Αθήνα; Click για ανάπτυξη... Υπαρχει σπιτι Αθηνα που δε μενω γω,στο ονομα του πατερα μου ολα και τη δικαιουμαι με τα φετινα δεδομενα αν ολα πανε καλα!! Αν δε πανε Αιγιο,αν ομως πανε ΑΝ ειναι ελευθερες,ΑΝ γινουν ΑΥΤΟΜΑΤΑ,ΑΝ γινουν εγκαιρα,οταν θα το χω σιγουρο θα παω..αν γινει καμια πατατια λες για Εαρινο εξαμηνο; :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2014 στις 14:32 Η Alireza έγραψε: #574 24-07-14 14:32 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Υπαρχει σπιτι Αθηνα που δε μενω γω,στο ονομα του πατερα μου ολα και τη δικαιουμαι με τα φετινα δεδομενα αν ολα πανε καλα!! Αν δε πανε Αιγιο,αν ομως πανε ΑΝ ειναι ελευθερες,ΑΝ γινουν ΑΥΤΟΜΑΤΑ,ΑΝ γινουν εγκαιρα,οταν θα το χω σιγουρο θα παω..αν γινει καμια πατατια λες για Εαρινο εξαμηνο; :/ Click για ανάπτυξη... Νομίζω όλα τα ερωτήματά σου θα αρχίσουν να απαντώνται μετά τις βάσεις. Τώρα δεν υπάρχει κάτι σίγουρο να σου πει κανείς οπότε προσπάθησε να μην αγχώνεσαι και θα πάνε όλα καλά. Άντε, ελπίζω να μας έρθεις κι εσύ στην Αθήνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2014 στις 14:40 Ο Σπυρακος (^^): #575 24-07-14 14:40 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Νομίζω όλα τα ερωτήματά σου θα αρχίσουν να απαντώνται μετά τις βάσεις. Τώρα δεν υπάρχει κάτι σίγουρο να σου πει κανείς οπότε προσπάθησε να μην αγχώνεσαι και θα πάνε όλα καλά. Άντε, ελπίζω να μας έρθεις κι εσύ στην Αθήνα! Click για ανάπτυξη... Το ξερω..:/ Ευχαριστω πολυυ το πιστευω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Διονύσης13 Τιμώμενο Μέλος Ο Διονύσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 997 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2014 στις 14:41 Ο Διονύσης13: #576 24-07-14 14:41 Αντε μακαρι να περασουμε ολοι Αθηνα να γινουμε ενα μεγαλο παρεονι :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 24 Ιουλίου 2014 στις 14:42 Ο Guest 699855: #577 24-07-14 14:42 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Πάντως είδα ότι υπάρχουν αρκετά σπίτια-τρύπες με υψηλό ενοίκιο ή ισόγεια-υπόγεια με 150 ευρώ. Αρκετά δύσκολο να βρεις κάτι ασφαλές και φθηνό. Ευτυχώς εγώ έπεσα σε περίπτωση και βρήκα τεράστιο (για φοιτητικά δεδομένα) με πολύ χαμηλή τιμή και σε τέλεια περιοχή. Όσοι είστε σίγουροι για τη σχολή πηγαίνετε από τώρα. Click για ανάπτυξη... Σε ποια περιοχή? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2014 στις 14:48 Ο Σπυρακος (^^): #578 24-07-14 14:48 Αρχική Δημοσίευση από Διονύσης13: Αντε μακαρι να περασουμε ολοι Αθηνα να γινουμε ενα μεγαλο παρεονι :p Click για ανάπτυξη... Ιατρικη θες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Διονύσης13 Τιμώμενο Μέλος Ο Διονύσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 997 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2014 στις 14:49 Ο Διονύσης13: #579 24-07-14 14:49 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Ιατρικη θες; Click για ανάπτυξη... Ναι, αλλα ειμαι στο οριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2014 στις 14:49 Ο Σπυρακος (^^): #580 24-07-14 14:49 Αρχική Δημοσίευση από Διονύσης13: Ναι, αλλα ειμαι στο οριο Click για ανάπτυξη... Μετα ποια αλλη πολη θες;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 28 29 30 31 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 Επόμενη First Προηγούμενη 29 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 29 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 157 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Fofifofi78 eupalinaros Startx0 Magichero theodle Steliosalm dmav Angelikaaa thenutritionist giorgos78 BillyTheKid Nikos_T Maynard Unboxholics User2350 phoni Annalad KingPoul Nikoleta_Giann Annu Αννα1 mitsos14 ggl Eri0611 Nala Alexecon1991 Dimitris2001 Panagiotis849 Giii calliope lnesb iminspain Εριφύλη Leukosrinokeros valantis21 azula Dora140303 korlef globglogabgalab Revekka Nick2325 charmander constansn Ανώνυμη Marple SlimShady stav.mdp Ryuzaki snowy vetas VasoGrimes stamoul1s SMK n1ki20 Ria99 nucomer PanMoonlight Dr. Gl. Luminous pacheiko Paragontas7000 johnsala Georgekk liana igeorgeoikonomo Fourtou Κλημεντίνη tfghp kostas1233 katerinavld Manolo165 Nefeloula Lebron T C kilopo Renia21 vero_rove Barka Moblok stefan Natassa02 Kostas30 J.Cameron Γιώργος - Κόρινθος KingOfPop Viedo Elena78 Αλκης Κ. giannhs2001 Belle26 tsiobieman Stelios725 Mukumbura fretoe Stefanosxios ikigai SweetGirl KaterinaL hirasawayui Ευθυμος suaimhneas Χριστιαννα Paul77 NEKTARIOS11 Dimitris9 iManosX13 Φινεύς civilian jj! NightOwl kz22 Libertus cynzp Ggpg dimitrama5 dim6 dbPoliceOff Dimitris13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κατα μεγαλη πιθανοτητα θα περασω στο οικονομικων επιστημων ΕΚΠΑ το οποιο απ'οσο ξερω συστεγαζεται με την νομικη σχολη. Τα κτηρια ειναι σχεδον στο κεντρο και θα ηθελα να μου προτεινεται περιοχες για να νοικιασω σπιτι οπου να εχει ευκολη προσβαση και η περιοχη να ειναι ησυχη. Ευχαριστω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aladdin Πολύ δραστήριο μέλος Ο aladdin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 948 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2014 στις 13:38 Ο aladdin έγραψε: #564 24-07-14 13:38 Μεχρι ποσα διαθετεις περιπου για ενοικιο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2014 στις 13:42 Η Alireza έγραψε: #565 24-07-14 13:42 Πάντως είδα ότι υπάρχουν αρκετά σπίτια-τρύπες με υψηλό ενοίκιο ή ισόγεια-υπόγεια με 150 ευρώ. Αρκετά δύσκολο να βρεις κάτι ασφαλές και φθηνό. Ευτυχώς εγώ έπεσα σε περίπτωση και βρήκα τεράστιο (για φοιτητικά δεδομένα) με πολύ χαμηλή τιμή και σε τέλεια περιοχή. Όσοι είστε σίγουροι για τη σχολή πηγαίνετε από τώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Διονύσης13 Τιμώμενο Μέλος Ο Διονύσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 997 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2014 στις 13:50 Ο Διονύσης13: #566 24-07-14 13:50 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Ευτυχώς εγώ έπεσα σε περίπτωση και βρήκα τεράστιο (για φοιτητικά δεδομένα) με πολύ χαμηλή τιμή και σε τέλεια περιοχή. Όσοι είστε σίγουροι για τη σχολή πηγαίνετε από τώρα. Click για ανάπτυξη... Πιο συγκεκριμενα αν επιτρεπεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2014 στις 13:58 Η Alireza έγραψε: #567 24-07-14 13:58 Αρχική Δημοσίευση από Διονύσης13: Πιο συγκεκριμενα αν επιτρεπεται; Click για ανάπτυξη... Τριάρι με 250 ευρώ κοντά στο κέντρο αλλά σε ήσυχη και περιφρουρούμενη περιοχή. Δε θέλω να πω πως δε θα βρείτε καλά σπίτια απλώς θα χρειαστεί αρκετό ψάξιμο αργότερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2014 στις 14:00 Ο Σπυρακος (^^): #568 24-07-14 14:00 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Τριάρι με 250 ευρώ κοντά στο κέντρο αλλά σε ήσυχη και περιφρουρούμενη περιοχή. Δε θέλω να πω πως δε θα βρείτε καλά σπίτια απλώς θα χρειαστεί αρκετό ψάξιμο αργότερα. Click για ανάπτυξη... Πφφ μακαρι να ξερα σιγουρα για την Αθηνα :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Διονύσης13 Τιμώμενο Μέλος Ο Διονύσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 997 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2014 στις 14:01 Ο Διονύσης13: #569 24-07-14 14:01 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Τριάρι με 250 ευρώ κοντά στο κέντρο αλλά σε ήσυχη και περιφρουρούμενη περιοχή. Δε θέλω να πω πως δε θα βρείτε καλά σπίτια απλώς θα χρειαστεί αρκετό ψάξιμο αργότερα. Click για ανάπτυξη... Μια χαρα, εγω απο Αθηνα ειμαι, απλα ρωτησα Καλη φοιτητικη ζωη να εχουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2014 στις 14:18 Η Alireza έγραψε: #570 24-07-14 14:18 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Πφφ μακαρι να ξερα σιγουρα για την Αθηνα :/ Click για ανάπτυξη... Εντάξει μωρέ η μισή Αθήνα νοικιάζεται! Σίγουρα θα βρεις κάτι αν φύγεις αμέσως μετά τις βάσεις Αρχική Δημοσίευση από Διονύσης13: Μια χαρα, εγω απο Αθηνα ειμαι, απλα ρωτησα Καλη φοιτητικη ζωη να εχουμε! Click για ανάπτυξη... Επίσης!! Καλή φοιτητική ζωή και σε σένα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2014 στις 14:20 Ο Σπυρακος (^^): #571 24-07-14 14:20 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Εντάξει μωρέ η μισή Αθήνα νοικιάζεται! Σίγουρα θα βρεις κάτι αν φύγεις αμέσως μετά τις βάσεις Επίσης!! Καλή φοιτητική ζωή και σε σένα!!! Click για ανάπτυξη... αχαχχα εχω και μετεγγραφη :/ Πολυτεκνια και σπιτι (αλλα δε θα μεινω σε αυτο :/ ,παρ΄ολο που ειναι του πατερα μου -αν την παρω- ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2014 στις 14:24 Η Alireza έγραψε: #572 24-07-14 14:24 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Πφφ μακαρι να ξερα σιγουρα για την Αθηνα :/ Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): αχαχχα εχω και μετεγγραφη :/ Πολυτεκνια και σπιτι (αλλα δε θα μεινω σε αυτο :/ ,παρ΄ολο που ειναι του πατερα μου -αν την παρω- ) Click για ανάπτυξη... Γερό χαρτί η πολυτεκνία ξέρω... Δηλαδή για να καταλάβω, αν δεν περάσεις Αθήνα θα κάνεις μετεγγραφή για εκεί; Το σπίτι το έχετε Αθήνα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2014 στις 14:26 Ο Σπυρακος (^^): #573 24-07-14 14:26 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Γερό χαρτί η πολυτεκνία ξέρω... Δηλαδή για να καταλάβω, αν δεν περάσεις Αθήνα θα κάνεις μετεγγραφή για εκεί; Το σπίτι το έχετε Αθήνα; Click για ανάπτυξη... Υπαρχει σπιτι Αθηνα που δε μενω γω,στο ονομα του πατερα μου ολα και τη δικαιουμαι με τα φετινα δεδομενα αν ολα πανε καλα!! Αν δε πανε Αιγιο,αν ομως πανε ΑΝ ειναι ελευθερες,ΑΝ γινουν ΑΥΤΟΜΑΤΑ,ΑΝ γινουν εγκαιρα,οταν θα το χω σιγουρο θα παω..αν γινει καμια πατατια λες για Εαρινο εξαμηνο; :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2014 στις 14:32 Η Alireza έγραψε: #574 24-07-14 14:32 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Υπαρχει σπιτι Αθηνα που δε μενω γω,στο ονομα του πατερα μου ολα και τη δικαιουμαι με τα φετινα δεδομενα αν ολα πανε καλα!! Αν δε πανε Αιγιο,αν ομως πανε ΑΝ ειναι ελευθερες,ΑΝ γινουν ΑΥΤΟΜΑΤΑ,ΑΝ γινουν εγκαιρα,οταν θα το χω σιγουρο θα παω..αν γινει καμια πατατια λες για Εαρινο εξαμηνο; :/ Click για ανάπτυξη... Νομίζω όλα τα ερωτήματά σου θα αρχίσουν να απαντώνται μετά τις βάσεις. Τώρα δεν υπάρχει κάτι σίγουρο να σου πει κανείς οπότε προσπάθησε να μην αγχώνεσαι και θα πάνε όλα καλά. Άντε, ελπίζω να μας έρθεις κι εσύ στην Αθήνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2014 στις 14:40 Ο Σπυρακος (^^): #575 24-07-14 14:40 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Νομίζω όλα τα ερωτήματά σου θα αρχίσουν να απαντώνται μετά τις βάσεις. Τώρα δεν υπάρχει κάτι σίγουρο να σου πει κανείς οπότε προσπάθησε να μην αγχώνεσαι και θα πάνε όλα καλά. Άντε, ελπίζω να μας έρθεις κι εσύ στην Αθήνα! Click για ανάπτυξη... Το ξερω..:/ Ευχαριστω πολυυ το πιστευω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Διονύσης13 Τιμώμενο Μέλος Ο Διονύσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 997 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2014 στις 14:41 Ο Διονύσης13: #576 24-07-14 14:41 Αντε μακαρι να περασουμε ολοι Αθηνα να γινουμε ενα μεγαλο παρεονι :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 24 Ιουλίου 2014 στις 14:42 Ο Guest 699855: #577 24-07-14 14:42 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Πάντως είδα ότι υπάρχουν αρκετά σπίτια-τρύπες με υψηλό ενοίκιο ή ισόγεια-υπόγεια με 150 ευρώ. Αρκετά δύσκολο να βρεις κάτι ασφαλές και φθηνό. Ευτυχώς εγώ έπεσα σε περίπτωση και βρήκα τεράστιο (για φοιτητικά δεδομένα) με πολύ χαμηλή τιμή και σε τέλεια περιοχή. Όσοι είστε σίγουροι για τη σχολή πηγαίνετε από τώρα. Click για ανάπτυξη... Σε ποια περιοχή? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2014 στις 14:48 Ο Σπυρακος (^^): #578 24-07-14 14:48 Αρχική Δημοσίευση από Διονύσης13: Αντε μακαρι να περασουμε ολοι Αθηνα να γινουμε ενα μεγαλο παρεονι :p Click για ανάπτυξη... Ιατρικη θες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Διονύσης13 Τιμώμενο Μέλος Ο Διονύσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 997 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2014 στις 14:49 Ο Διονύσης13: #579 24-07-14 14:49 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Ιατρικη θες; Click για ανάπτυξη... Ναι, αλλα ειμαι στο οριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2014 στις 14:49 Ο Σπυρακος (^^): #580 24-07-14 14:49 Αρχική Δημοσίευση από Διονύσης13: Ναι, αλλα ειμαι στο οριο Click για ανάπτυξη... Μετα ποια αλλη πολη θες;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 28 29 30 31 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 Επόμενη First Προηγούμενη 29 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 29 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 157 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Fofifofi78 eupalinaros Startx0 Magichero theodle Steliosalm dmav Angelikaaa thenutritionist giorgos78 BillyTheKid Nikos_T Maynard Unboxholics User2350 phoni Annalad KingPoul Nikoleta_Giann Annu Αννα1 mitsos14 ggl Eri0611 Nala Alexecon1991 Dimitris2001 Panagiotis849 Giii calliope lnesb iminspain Εριφύλη Leukosrinokeros valantis21 azula Dora140303 korlef globglogabgalab Revekka Nick2325 charmander constansn Ανώνυμη Marple SlimShady stav.mdp Ryuzaki snowy vetas VasoGrimes stamoul1s SMK n1ki20 Ria99 nucomer PanMoonlight Dr. Gl. Luminous pacheiko Paragontas7000 johnsala Georgekk liana igeorgeoikonomo Fourtou Κλημεντίνη tfghp kostas1233 katerinavld Manolo165 Nefeloula Lebron T C kilopo Renia21 vero_rove Barka Moblok stefan Natassa02 Kostas30 J.Cameron Γιώργος - Κόρινθος KingOfPop Viedo Elena78 Αλκης Κ. giannhs2001 Belle26 tsiobieman Stelios725 Mukumbura fretoe Stefanosxios ikigai SweetGirl KaterinaL hirasawayui Ευθυμος suaimhneas Χριστιαννα Paul77 NEKTARIOS11 Dimitris9 iManosX13 Φινεύς civilian jj! NightOwl kz22 Libertus cynzp Ggpg dimitrama5 dim6 dbPoliceOff Dimitris13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μεχρι ποσα διαθετεις περιπου για ενοικιο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2014 στις 13:42 Η Alireza έγραψε: #565 24-07-14 13:42 Πάντως είδα ότι υπάρχουν αρκετά σπίτια-τρύπες με υψηλό ενοίκιο ή ισόγεια-υπόγεια με 150 ευρώ. Αρκετά δύσκολο να βρεις κάτι ασφαλές και φθηνό. Ευτυχώς εγώ έπεσα σε περίπτωση και βρήκα τεράστιο (για φοιτητικά δεδομένα) με πολύ χαμηλή τιμή και σε τέλεια περιοχή. Όσοι είστε σίγουροι για τη σχολή πηγαίνετε από τώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Διονύσης13 Τιμώμενο Μέλος Ο Διονύσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 997 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2014 στις 13:50 Ο Διονύσης13: #566 24-07-14 13:50 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Ευτυχώς εγώ έπεσα σε περίπτωση και βρήκα τεράστιο (για φοιτητικά δεδομένα) με πολύ χαμηλή τιμή και σε τέλεια περιοχή. Όσοι είστε σίγουροι για τη σχολή πηγαίνετε από τώρα. Click για ανάπτυξη... Πιο συγκεκριμενα αν επιτρεπεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2014 στις 13:58 Η Alireza έγραψε: #567 24-07-14 13:58 Αρχική Δημοσίευση από Διονύσης13: Πιο συγκεκριμενα αν επιτρεπεται; Click για ανάπτυξη... Τριάρι με 250 ευρώ κοντά στο κέντρο αλλά σε ήσυχη και περιφρουρούμενη περιοχή. Δε θέλω να πω πως δε θα βρείτε καλά σπίτια απλώς θα χρειαστεί αρκετό ψάξιμο αργότερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2014 στις 14:00 Ο Σπυρακος (^^): #568 24-07-14 14:00 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Τριάρι με 250 ευρώ κοντά στο κέντρο αλλά σε ήσυχη και περιφρουρούμενη περιοχή. Δε θέλω να πω πως δε θα βρείτε καλά σπίτια απλώς θα χρειαστεί αρκετό ψάξιμο αργότερα. Click για ανάπτυξη... Πφφ μακαρι να ξερα σιγουρα για την Αθηνα :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Διονύσης13 Τιμώμενο Μέλος Ο Διονύσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 997 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2014 στις 14:01 Ο Διονύσης13: #569 24-07-14 14:01 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Τριάρι με 250 ευρώ κοντά στο κέντρο αλλά σε ήσυχη και περιφρουρούμενη περιοχή. Δε θέλω να πω πως δε θα βρείτε καλά σπίτια απλώς θα χρειαστεί αρκετό ψάξιμο αργότερα. Click για ανάπτυξη... Μια χαρα, εγω απο Αθηνα ειμαι, απλα ρωτησα Καλη φοιτητικη ζωη να εχουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2014 στις 14:18 Η Alireza έγραψε: #570 24-07-14 14:18 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Πφφ μακαρι να ξερα σιγουρα για την Αθηνα :/ Click για ανάπτυξη... Εντάξει μωρέ η μισή Αθήνα νοικιάζεται! Σίγουρα θα βρεις κάτι αν φύγεις αμέσως μετά τις βάσεις Αρχική Δημοσίευση από Διονύσης13: Μια χαρα, εγω απο Αθηνα ειμαι, απλα ρωτησα Καλη φοιτητικη ζωη να εχουμε! Click για ανάπτυξη... Επίσης!! Καλή φοιτητική ζωή και σε σένα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2014 στις 14:20 Ο Σπυρακος (^^): #571 24-07-14 14:20 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Εντάξει μωρέ η μισή Αθήνα νοικιάζεται! Σίγουρα θα βρεις κάτι αν φύγεις αμέσως μετά τις βάσεις Επίσης!! Καλή φοιτητική ζωή και σε σένα!!! Click για ανάπτυξη... αχαχχα εχω και μετεγγραφη :/ Πολυτεκνια και σπιτι (αλλα δε θα μεινω σε αυτο :/ ,παρ΄ολο που ειναι του πατερα μου -αν την παρω- ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2014 στις 14:24 Η Alireza έγραψε: #572 24-07-14 14:24 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Πφφ μακαρι να ξερα σιγουρα για την Αθηνα :/ Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): αχαχχα εχω και μετεγγραφη :/ Πολυτεκνια και σπιτι (αλλα δε θα μεινω σε αυτο :/ ,παρ΄ολο που ειναι του πατερα μου -αν την παρω- ) Click για ανάπτυξη... Γερό χαρτί η πολυτεκνία ξέρω... Δηλαδή για να καταλάβω, αν δεν περάσεις Αθήνα θα κάνεις μετεγγραφή για εκεί; Το σπίτι το έχετε Αθήνα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2014 στις 14:26 Ο Σπυρακος (^^): #573 24-07-14 14:26 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Γερό χαρτί η πολυτεκνία ξέρω... Δηλαδή για να καταλάβω, αν δεν περάσεις Αθήνα θα κάνεις μετεγγραφή για εκεί; Το σπίτι το έχετε Αθήνα; Click για ανάπτυξη... Υπαρχει σπιτι Αθηνα που δε μενω γω,στο ονομα του πατερα μου ολα και τη δικαιουμαι με τα φετινα δεδομενα αν ολα πανε καλα!! Αν δε πανε Αιγιο,αν ομως πανε ΑΝ ειναι ελευθερες,ΑΝ γινουν ΑΥΤΟΜΑΤΑ,ΑΝ γινουν εγκαιρα,οταν θα το χω σιγουρο θα παω..αν γινει καμια πατατια λες για Εαρινο εξαμηνο; :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2014 στις 14:32 Η Alireza έγραψε: #574 24-07-14 14:32 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Υπαρχει σπιτι Αθηνα που δε μενω γω,στο ονομα του πατερα μου ολα και τη δικαιουμαι με τα φετινα δεδομενα αν ολα πανε καλα!! Αν δε πανε Αιγιο,αν ομως πανε ΑΝ ειναι ελευθερες,ΑΝ γινουν ΑΥΤΟΜΑΤΑ,ΑΝ γινουν εγκαιρα,οταν θα το χω σιγουρο θα παω..αν γινει καμια πατατια λες για Εαρινο εξαμηνο; :/ Click για ανάπτυξη... Νομίζω όλα τα ερωτήματά σου θα αρχίσουν να απαντώνται μετά τις βάσεις. Τώρα δεν υπάρχει κάτι σίγουρο να σου πει κανείς οπότε προσπάθησε να μην αγχώνεσαι και θα πάνε όλα καλά. Άντε, ελπίζω να μας έρθεις κι εσύ στην Αθήνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2014 στις 14:40 Ο Σπυρακος (^^): #575 24-07-14 14:40 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Νομίζω όλα τα ερωτήματά σου θα αρχίσουν να απαντώνται μετά τις βάσεις. Τώρα δεν υπάρχει κάτι σίγουρο να σου πει κανείς οπότε προσπάθησε να μην αγχώνεσαι και θα πάνε όλα καλά. Άντε, ελπίζω να μας έρθεις κι εσύ στην Αθήνα! Click για ανάπτυξη... Το ξερω..:/ Ευχαριστω πολυυ το πιστευω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Διονύσης13 Τιμώμενο Μέλος Ο Διονύσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 997 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2014 στις 14:41 Ο Διονύσης13: #576 24-07-14 14:41 Αντε μακαρι να περασουμε ολοι Αθηνα να γινουμε ενα μεγαλο παρεονι :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 24 Ιουλίου 2014 στις 14:42 Ο Guest 699855: #577 24-07-14 14:42 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Πάντως είδα ότι υπάρχουν αρκετά σπίτια-τρύπες με υψηλό ενοίκιο ή ισόγεια-υπόγεια με 150 ευρώ. Αρκετά δύσκολο να βρεις κάτι ασφαλές και φθηνό. Ευτυχώς εγώ έπεσα σε περίπτωση και βρήκα τεράστιο (για φοιτητικά δεδομένα) με πολύ χαμηλή τιμή και σε τέλεια περιοχή. Όσοι είστε σίγουροι για τη σχολή πηγαίνετε από τώρα. Click για ανάπτυξη... Σε ποια περιοχή? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2014 στις 14:48 Ο Σπυρακος (^^): #578 24-07-14 14:48 Αρχική Δημοσίευση από Διονύσης13: Αντε μακαρι να περασουμε ολοι Αθηνα να γινουμε ενα μεγαλο παρεονι :p Click για ανάπτυξη... Ιατρικη θες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Διονύσης13 Τιμώμενο Μέλος Ο Διονύσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 997 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2014 στις 14:49 Ο Διονύσης13: #579 24-07-14 14:49 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Ιατρικη θες; Click για ανάπτυξη... Ναι, αλλα ειμαι στο οριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2014 στις 14:49 Ο Σπυρακος (^^): #580 24-07-14 14:49 Αρχική Δημοσίευση από Διονύσης13: Ναι, αλλα ειμαι στο οριο Click για ανάπτυξη... Μετα ποια αλλη πολη θες;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 28 29 30 31 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 Επόμενη First Προηγούμενη 29 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 29 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 157 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Fofifofi78 eupalinaros Startx0 Magichero theodle Steliosalm dmav Angelikaaa thenutritionist giorgos78 BillyTheKid Nikos_T Maynard Unboxholics User2350 phoni Annalad KingPoul Nikoleta_Giann Annu Αννα1 mitsos14 ggl Eri0611 Nala Alexecon1991 Dimitris2001 Panagiotis849 Giii calliope lnesb iminspain Εριφύλη Leukosrinokeros valantis21 azula Dora140303 korlef globglogabgalab Revekka Nick2325 charmander constansn Ανώνυμη Marple SlimShady stav.mdp Ryuzaki snowy vetas VasoGrimes stamoul1s SMK n1ki20 Ria99 nucomer PanMoonlight Dr. Gl. Luminous pacheiko Paragontas7000 johnsala Georgekk liana igeorgeoikonomo Fourtou Κλημεντίνη tfghp kostas1233 katerinavld Manolo165 Nefeloula Lebron T C kilopo Renia21 vero_rove Barka Moblok stefan Natassa02 Kostas30 J.Cameron Γιώργος - Κόρινθος KingOfPop Viedo Elena78 Αλκης Κ. giannhs2001 Belle26 tsiobieman Stelios725 Mukumbura fretoe Stefanosxios ikigai SweetGirl KaterinaL hirasawayui Ευθυμος suaimhneas Χριστιαννα Paul77 NEKTARIOS11 Dimitris9 iManosX13 Φινεύς civilian jj! NightOwl kz22 Libertus cynzp Ggpg dimitrama5 dim6 dbPoliceOff Dimitris13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πάντως είδα ότι υπάρχουν αρκετά σπίτια-τρύπες με υψηλό ενοίκιο ή ισόγεια-υπόγεια με 150 ευρώ. Αρκετά δύσκολο να βρεις κάτι ασφαλές και φθηνό. Ευτυχώς εγώ έπεσα σε περίπτωση και βρήκα τεράστιο (για φοιτητικά δεδομένα) με πολύ χαμηλή τιμή και σε τέλεια περιοχή. Όσοι είστε σίγουροι για τη σχολή πηγαίνετε από τώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Διονύσης13 Τιμώμενο Μέλος Ο Διονύσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 997 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2014 στις 13:50 Ο Διονύσης13: #566 24-07-14 13:50 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Ευτυχώς εγώ έπεσα σε περίπτωση και βρήκα τεράστιο (για φοιτητικά δεδομένα) με πολύ χαμηλή τιμή και σε τέλεια περιοχή. Όσοι είστε σίγουροι για τη σχολή πηγαίνετε από τώρα. Click για ανάπτυξη... Πιο συγκεκριμενα αν επιτρεπεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2014 στις 13:58 Η Alireza έγραψε: #567 24-07-14 13:58 Αρχική Δημοσίευση από Διονύσης13: Πιο συγκεκριμενα αν επιτρεπεται; Click για ανάπτυξη... Τριάρι με 250 ευρώ κοντά στο κέντρο αλλά σε ήσυχη και περιφρουρούμενη περιοχή. Δε θέλω να πω πως δε θα βρείτε καλά σπίτια απλώς θα χρειαστεί αρκετό ψάξιμο αργότερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2014 στις 14:00 Ο Σπυρακος (^^): #568 24-07-14 14:00 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Τριάρι με 250 ευρώ κοντά στο κέντρο αλλά σε ήσυχη και περιφρουρούμενη περιοχή. Δε θέλω να πω πως δε θα βρείτε καλά σπίτια απλώς θα χρειαστεί αρκετό ψάξιμο αργότερα. Click για ανάπτυξη... Πφφ μακαρι να ξερα σιγουρα για την Αθηνα :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Διονύσης13 Τιμώμενο Μέλος Ο Διονύσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 997 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2014 στις 14:01 Ο Διονύσης13: #569 24-07-14 14:01 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Τριάρι με 250 ευρώ κοντά στο κέντρο αλλά σε ήσυχη και περιφρουρούμενη περιοχή. Δε θέλω να πω πως δε θα βρείτε καλά σπίτια απλώς θα χρειαστεί αρκετό ψάξιμο αργότερα. Click για ανάπτυξη... Μια χαρα, εγω απο Αθηνα ειμαι, απλα ρωτησα Καλη φοιτητικη ζωη να εχουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2014 στις 14:18 Η Alireza έγραψε: #570 24-07-14 14:18 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Πφφ μακαρι να ξερα σιγουρα για την Αθηνα :/ Click για ανάπτυξη... Εντάξει μωρέ η μισή Αθήνα νοικιάζεται! Σίγουρα θα βρεις κάτι αν φύγεις αμέσως μετά τις βάσεις Αρχική Δημοσίευση από Διονύσης13: Μια χαρα, εγω απο Αθηνα ειμαι, απλα ρωτησα Καλη φοιτητικη ζωη να εχουμε! Click για ανάπτυξη... Επίσης!! Καλή φοιτητική ζωή και σε σένα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2014 στις 14:20 Ο Σπυρακος (^^): #571 24-07-14 14:20 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Εντάξει μωρέ η μισή Αθήνα νοικιάζεται! Σίγουρα θα βρεις κάτι αν φύγεις αμέσως μετά τις βάσεις Επίσης!! Καλή φοιτητική ζωή και σε σένα!!! Click για ανάπτυξη... αχαχχα εχω και μετεγγραφη :/ Πολυτεκνια και σπιτι (αλλα δε θα μεινω σε αυτο :/ ,παρ΄ολο που ειναι του πατερα μου -αν την παρω- ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2014 στις 14:24 Η Alireza έγραψε: #572 24-07-14 14:24 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Πφφ μακαρι να ξερα σιγουρα για την Αθηνα :/ Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): αχαχχα εχω και μετεγγραφη :/ Πολυτεκνια και σπιτι (αλλα δε θα μεινω σε αυτο :/ ,παρ΄ολο που ειναι του πατερα μου -αν την παρω- ) Click για ανάπτυξη... Γερό χαρτί η πολυτεκνία ξέρω... Δηλαδή για να καταλάβω, αν δεν περάσεις Αθήνα θα κάνεις μετεγγραφή για εκεί; Το σπίτι το έχετε Αθήνα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2014 στις 14:26 Ο Σπυρακος (^^): #573 24-07-14 14:26 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Γερό χαρτί η πολυτεκνία ξέρω... Δηλαδή για να καταλάβω, αν δεν περάσεις Αθήνα θα κάνεις μετεγγραφή για εκεί; Το σπίτι το έχετε Αθήνα; Click για ανάπτυξη... Υπαρχει σπιτι Αθηνα που δε μενω γω,στο ονομα του πατερα μου ολα και τη δικαιουμαι με τα φετινα δεδομενα αν ολα πανε καλα!! Αν δε πανε Αιγιο,αν ομως πανε ΑΝ ειναι ελευθερες,ΑΝ γινουν ΑΥΤΟΜΑΤΑ,ΑΝ γινουν εγκαιρα,οταν θα το χω σιγουρο θα παω..αν γινει καμια πατατια λες για Εαρινο εξαμηνο; :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2014 στις 14:32 Η Alireza έγραψε: #574 24-07-14 14:32 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Υπαρχει σπιτι Αθηνα που δε μενω γω,στο ονομα του πατερα μου ολα και τη δικαιουμαι με τα φετινα δεδομενα αν ολα πανε καλα!! Αν δε πανε Αιγιο,αν ομως πανε ΑΝ ειναι ελευθερες,ΑΝ γινουν ΑΥΤΟΜΑΤΑ,ΑΝ γινουν εγκαιρα,οταν θα το χω σιγουρο θα παω..αν γινει καμια πατατια λες για Εαρινο εξαμηνο; :/ Click για ανάπτυξη... Νομίζω όλα τα ερωτήματά σου θα αρχίσουν να απαντώνται μετά τις βάσεις. Τώρα δεν υπάρχει κάτι σίγουρο να σου πει κανείς οπότε προσπάθησε να μην αγχώνεσαι και θα πάνε όλα καλά. Άντε, ελπίζω να μας έρθεις κι εσύ στην Αθήνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2014 στις 14:40 Ο Σπυρακος (^^): #575 24-07-14 14:40 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Νομίζω όλα τα ερωτήματά σου θα αρχίσουν να απαντώνται μετά τις βάσεις. Τώρα δεν υπάρχει κάτι σίγουρο να σου πει κανείς οπότε προσπάθησε να μην αγχώνεσαι και θα πάνε όλα καλά. Άντε, ελπίζω να μας έρθεις κι εσύ στην Αθήνα! Click για ανάπτυξη... Το ξερω..:/ Ευχαριστω πολυυ το πιστευω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Διονύσης13 Τιμώμενο Μέλος Ο Διονύσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 997 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2014 στις 14:41 Ο Διονύσης13: #576 24-07-14 14:41 Αντε μακαρι να περασουμε ολοι Αθηνα να γινουμε ενα μεγαλο παρεονι :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 24 Ιουλίου 2014 στις 14:42 Ο Guest 699855: #577 24-07-14 14:42 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Πάντως είδα ότι υπάρχουν αρκετά σπίτια-τρύπες με υψηλό ενοίκιο ή ισόγεια-υπόγεια με 150 ευρώ. Αρκετά δύσκολο να βρεις κάτι ασφαλές και φθηνό. Ευτυχώς εγώ έπεσα σε περίπτωση και βρήκα τεράστιο (για φοιτητικά δεδομένα) με πολύ χαμηλή τιμή και σε τέλεια περιοχή. Όσοι είστε σίγουροι για τη σχολή πηγαίνετε από τώρα. Click για ανάπτυξη... Σε ποια περιοχή? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2014 στις 14:48 Ο Σπυρακος (^^): #578 24-07-14 14:48 Αρχική Δημοσίευση από Διονύσης13: Αντε μακαρι να περασουμε ολοι Αθηνα να γινουμε ενα μεγαλο παρεονι :p Click για ανάπτυξη... Ιατρικη θες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Διονύσης13 Τιμώμενο Μέλος Ο Διονύσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 997 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2014 στις 14:49 Ο Διονύσης13: #579 24-07-14 14:49 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Ιατρικη θες; Click για ανάπτυξη... Ναι, αλλα ειμαι στο οριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2014 στις 14:49 Ο Σπυρακος (^^): #580 24-07-14 14:49 Αρχική Δημοσίευση από Διονύσης13: Ναι, αλλα ειμαι στο οριο Click για ανάπτυξη... Μετα ποια αλλη πολη θες;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 28 29 30 31 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 Επόμενη First Προηγούμενη 29 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 29 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 157 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Fofifofi78 eupalinaros Startx0 Magichero theodle Steliosalm dmav Angelikaaa thenutritionist giorgos78 BillyTheKid Nikos_T Maynard Unboxholics User2350 phoni Annalad KingPoul Nikoleta_Giann Annu Αννα1 mitsos14 ggl Eri0611 Nala Alexecon1991 Dimitris2001 Panagiotis849 Giii calliope lnesb iminspain Εριφύλη Leukosrinokeros valantis21 azula Dora140303 korlef globglogabgalab Revekka Nick2325 charmander constansn Ανώνυμη Marple SlimShady stav.mdp Ryuzaki snowy vetas VasoGrimes stamoul1s SMK n1ki20 Ria99 nucomer PanMoonlight Dr. Gl. Luminous pacheiko Paragontas7000 johnsala Georgekk liana igeorgeoikonomo Fourtou Κλημεντίνη tfghp kostas1233 katerinavld Manolo165 Nefeloula Lebron T C kilopo Renia21 vero_rove Barka Moblok stefan Natassa02 Kostas30 J.Cameron Γιώργος - Κόρινθος KingOfPop Viedo Elena78 Αλκης Κ. giannhs2001 Belle26 tsiobieman Stelios725 Mukumbura fretoe Stefanosxios ikigai SweetGirl KaterinaL hirasawayui Ευθυμος suaimhneas Χριστιαννα Paul77 NEKTARIOS11 Dimitris9 iManosX13 Φινεύς civilian jj! NightOwl kz22 Libertus cynzp Ggpg dimitrama5 dim6 dbPoliceOff Dimitris13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Ευτυχώς εγώ έπεσα σε περίπτωση και βρήκα τεράστιο (για φοιτητικά δεδομένα) με πολύ χαμηλή τιμή και σε τέλεια περιοχή. Όσοι είστε σίγουροι για τη σχολή πηγαίνετε από τώρα. Click για ανάπτυξη... Πιο συγκεκριμενα αν επιτρεπεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2014 στις 13:58 Η Alireza έγραψε: #567 24-07-14 13:58 Αρχική Δημοσίευση από Διονύσης13: Πιο συγκεκριμενα αν επιτρεπεται; Click για ανάπτυξη... Τριάρι με 250 ευρώ κοντά στο κέντρο αλλά σε ήσυχη και περιφρουρούμενη περιοχή. Δε θέλω να πω πως δε θα βρείτε καλά σπίτια απλώς θα χρειαστεί αρκετό ψάξιμο αργότερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2014 στις 14:00 Ο Σπυρακος (^^): #568 24-07-14 14:00 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Τριάρι με 250 ευρώ κοντά στο κέντρο αλλά σε ήσυχη και περιφρουρούμενη περιοχή. Δε θέλω να πω πως δε θα βρείτε καλά σπίτια απλώς θα χρειαστεί αρκετό ψάξιμο αργότερα. Click για ανάπτυξη... Πφφ μακαρι να ξερα σιγουρα για την Αθηνα :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Διονύσης13 Τιμώμενο Μέλος Ο Διονύσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 997 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2014 στις 14:01 Ο Διονύσης13: #569 24-07-14 14:01 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Τριάρι με 250 ευρώ κοντά στο κέντρο αλλά σε ήσυχη και περιφρουρούμενη περιοχή. Δε θέλω να πω πως δε θα βρείτε καλά σπίτια απλώς θα χρειαστεί αρκετό ψάξιμο αργότερα. Click για ανάπτυξη... Μια χαρα, εγω απο Αθηνα ειμαι, απλα ρωτησα Καλη φοιτητικη ζωη να εχουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2014 στις 14:18 Η Alireza έγραψε: #570 24-07-14 14:18 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Πφφ μακαρι να ξερα σιγουρα για την Αθηνα :/ Click για ανάπτυξη... Εντάξει μωρέ η μισή Αθήνα νοικιάζεται! Σίγουρα θα βρεις κάτι αν φύγεις αμέσως μετά τις βάσεις Αρχική Δημοσίευση από Διονύσης13: Μια χαρα, εγω απο Αθηνα ειμαι, απλα ρωτησα Καλη φοιτητικη ζωη να εχουμε! Click για ανάπτυξη... Επίσης!! Καλή φοιτητική ζωή και σε σένα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2014 στις 14:20 Ο Σπυρακος (^^): #571 24-07-14 14:20 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Εντάξει μωρέ η μισή Αθήνα νοικιάζεται! Σίγουρα θα βρεις κάτι αν φύγεις αμέσως μετά τις βάσεις Επίσης!! Καλή φοιτητική ζωή και σε σένα!!! Click για ανάπτυξη... αχαχχα εχω και μετεγγραφη :/ Πολυτεκνια και σπιτι (αλλα δε θα μεινω σε αυτο :/ ,παρ΄ολο που ειναι του πατερα μου -αν την παρω- ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2014 στις 14:24 Η Alireza έγραψε: #572 24-07-14 14:24 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Πφφ μακαρι να ξερα σιγουρα για την Αθηνα :/ Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): αχαχχα εχω και μετεγγραφη :/ Πολυτεκνια και σπιτι (αλλα δε θα μεινω σε αυτο :/ ,παρ΄ολο που ειναι του πατερα μου -αν την παρω- ) Click για ανάπτυξη... Γερό χαρτί η πολυτεκνία ξέρω... Δηλαδή για να καταλάβω, αν δεν περάσεις Αθήνα θα κάνεις μετεγγραφή για εκεί; Το σπίτι το έχετε Αθήνα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2014 στις 14:26 Ο Σπυρακος (^^): #573 24-07-14 14:26 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Γερό χαρτί η πολυτεκνία ξέρω... Δηλαδή για να καταλάβω, αν δεν περάσεις Αθήνα θα κάνεις μετεγγραφή για εκεί; Το σπίτι το έχετε Αθήνα; Click για ανάπτυξη... Υπαρχει σπιτι Αθηνα που δε μενω γω,στο ονομα του πατερα μου ολα και τη δικαιουμαι με τα φετινα δεδομενα αν ολα πανε καλα!! Αν δε πανε Αιγιο,αν ομως πανε ΑΝ ειναι ελευθερες,ΑΝ γινουν ΑΥΤΟΜΑΤΑ,ΑΝ γινουν εγκαιρα,οταν θα το χω σιγουρο θα παω..αν γινει καμια πατατια λες για Εαρινο εξαμηνο; :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2014 στις 14:32 Η Alireza έγραψε: #574 24-07-14 14:32 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Υπαρχει σπιτι Αθηνα που δε μενω γω,στο ονομα του πατερα μου ολα και τη δικαιουμαι με τα φετινα δεδομενα αν ολα πανε καλα!! Αν δε πανε Αιγιο,αν ομως πανε ΑΝ ειναι ελευθερες,ΑΝ γινουν ΑΥΤΟΜΑΤΑ,ΑΝ γινουν εγκαιρα,οταν θα το χω σιγουρο θα παω..αν γινει καμια πατατια λες για Εαρινο εξαμηνο; :/ Click για ανάπτυξη... Νομίζω όλα τα ερωτήματά σου θα αρχίσουν να απαντώνται μετά τις βάσεις. Τώρα δεν υπάρχει κάτι σίγουρο να σου πει κανείς οπότε προσπάθησε να μην αγχώνεσαι και θα πάνε όλα καλά. Άντε, ελπίζω να μας έρθεις κι εσύ στην Αθήνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2014 στις 14:40 Ο Σπυρακος (^^): #575 24-07-14 14:40 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Νομίζω όλα τα ερωτήματά σου θα αρχίσουν να απαντώνται μετά τις βάσεις. Τώρα δεν υπάρχει κάτι σίγουρο να σου πει κανείς οπότε προσπάθησε να μην αγχώνεσαι και θα πάνε όλα καλά. Άντε, ελπίζω να μας έρθεις κι εσύ στην Αθήνα! Click για ανάπτυξη... Το ξερω..:/ Ευχαριστω πολυυ το πιστευω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Διονύσης13 Τιμώμενο Μέλος Ο Διονύσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 997 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2014 στις 14:41 Ο Διονύσης13: #576 24-07-14 14:41 Αντε μακαρι να περασουμε ολοι Αθηνα να γινουμε ενα μεγαλο παρεονι :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 24 Ιουλίου 2014 στις 14:42 Ο Guest 699855: #577 24-07-14 14:42 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Πάντως είδα ότι υπάρχουν αρκετά σπίτια-τρύπες με υψηλό ενοίκιο ή ισόγεια-υπόγεια με 150 ευρώ. Αρκετά δύσκολο να βρεις κάτι ασφαλές και φθηνό. Ευτυχώς εγώ έπεσα σε περίπτωση και βρήκα τεράστιο (για φοιτητικά δεδομένα) με πολύ χαμηλή τιμή και σε τέλεια περιοχή. Όσοι είστε σίγουροι για τη σχολή πηγαίνετε από τώρα. Click για ανάπτυξη... Σε ποια περιοχή? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2014 στις 14:48 Ο Σπυρακος (^^): #578 24-07-14 14:48 Αρχική Δημοσίευση από Διονύσης13: Αντε μακαρι να περασουμε ολοι Αθηνα να γινουμε ενα μεγαλο παρεονι :p Click για ανάπτυξη... Ιατρικη θες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Διονύσης13 Τιμώμενο Μέλος Ο Διονύσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 997 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2014 στις 14:49 Ο Διονύσης13: #579 24-07-14 14:49 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Ιατρικη θες; Click για ανάπτυξη... Ναι, αλλα ειμαι στο οριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2014 στις 14:49 Ο Σπυρακος (^^): #580 24-07-14 14:49 Αρχική Δημοσίευση από Διονύσης13: Ναι, αλλα ειμαι στο οριο Click για ανάπτυξη... Μετα ποια αλλη πολη θες;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 28 29 30 31 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 Επόμενη First Προηγούμενη 29 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 29 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 157 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Fofifofi78 eupalinaros Startx0 Magichero theodle Steliosalm dmav Angelikaaa thenutritionist giorgos78 BillyTheKid Nikos_T Maynard Unboxholics User2350 phoni Annalad KingPoul Nikoleta_Giann Annu Αννα1 mitsos14 ggl Eri0611 Nala Alexecon1991 Dimitris2001 Panagiotis849 Giii calliope lnesb iminspain Εριφύλη Leukosrinokeros valantis21 azula Dora140303 korlef globglogabgalab Revekka Nick2325 charmander constansn Ανώνυμη Marple SlimShady stav.mdp Ryuzaki snowy vetas VasoGrimes stamoul1s SMK n1ki20 Ria99 nucomer PanMoonlight Dr. Gl. Luminous pacheiko Paragontas7000 johnsala Georgekk liana igeorgeoikonomo Fourtou Κλημεντίνη tfghp kostas1233 katerinavld Manolo165 Nefeloula Lebron T C kilopo Renia21 vero_rove Barka Moblok stefan Natassa02 Kostas30 J.Cameron Γιώργος - Κόρινθος KingOfPop Viedo Elena78 Αλκης Κ. giannhs2001 Belle26 tsiobieman Stelios725 Mukumbura fretoe Stefanosxios ikigai SweetGirl KaterinaL hirasawayui Ευθυμος suaimhneas Χριστιαννα Paul77 NEKTARIOS11 Dimitris9 iManosX13 Φινεύς civilian jj! NightOwl kz22 Libertus cynzp Ggpg dimitrama5 dim6 dbPoliceOff Dimitris13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Διονύσης13: Πιο συγκεκριμενα αν επιτρεπεται; Click για ανάπτυξη... Τριάρι με 250 ευρώ κοντά στο κέντρο αλλά σε ήσυχη και περιφρουρούμενη περιοχή. Δε θέλω να πω πως δε θα βρείτε καλά σπίτια απλώς θα χρειαστεί αρκετό ψάξιμο αργότερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2014 στις 14:00 Ο Σπυρακος (^^): #568 24-07-14 14:00 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Τριάρι με 250 ευρώ κοντά στο κέντρο αλλά σε ήσυχη και περιφρουρούμενη περιοχή. Δε θέλω να πω πως δε θα βρείτε καλά σπίτια απλώς θα χρειαστεί αρκετό ψάξιμο αργότερα. Click για ανάπτυξη... Πφφ μακαρι να ξερα σιγουρα για την Αθηνα :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Διονύσης13 Τιμώμενο Μέλος Ο Διονύσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 997 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2014 στις 14:01 Ο Διονύσης13: #569 24-07-14 14:01 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Τριάρι με 250 ευρώ κοντά στο κέντρο αλλά σε ήσυχη και περιφρουρούμενη περιοχή. Δε θέλω να πω πως δε θα βρείτε καλά σπίτια απλώς θα χρειαστεί αρκετό ψάξιμο αργότερα. Click για ανάπτυξη... Μια χαρα, εγω απο Αθηνα ειμαι, απλα ρωτησα Καλη φοιτητικη ζωη να εχουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2014 στις 14:18 Η Alireza έγραψε: #570 24-07-14 14:18 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Πφφ μακαρι να ξερα σιγουρα για την Αθηνα :/ Click για ανάπτυξη... Εντάξει μωρέ η μισή Αθήνα νοικιάζεται! Σίγουρα θα βρεις κάτι αν φύγεις αμέσως μετά τις βάσεις Αρχική Δημοσίευση από Διονύσης13: Μια χαρα, εγω απο Αθηνα ειμαι, απλα ρωτησα Καλη φοιτητικη ζωη να εχουμε! Click για ανάπτυξη... Επίσης!! Καλή φοιτητική ζωή και σε σένα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2014 στις 14:20 Ο Σπυρακος (^^): #571 24-07-14 14:20 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Εντάξει μωρέ η μισή Αθήνα νοικιάζεται! Σίγουρα θα βρεις κάτι αν φύγεις αμέσως μετά τις βάσεις Επίσης!! Καλή φοιτητική ζωή και σε σένα!!! Click για ανάπτυξη... αχαχχα εχω και μετεγγραφη :/ Πολυτεκνια και σπιτι (αλλα δε θα μεινω σε αυτο :/ ,παρ΄ολο που ειναι του πατερα μου -αν την παρω- ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2014 στις 14:24 Η Alireza έγραψε: #572 24-07-14 14:24 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Πφφ μακαρι να ξερα σιγουρα για την Αθηνα :/ Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): αχαχχα εχω και μετεγγραφη :/ Πολυτεκνια και σπιτι (αλλα δε θα μεινω σε αυτο :/ ,παρ΄ολο που ειναι του πατερα μου -αν την παρω- ) Click για ανάπτυξη... Γερό χαρτί η πολυτεκνία ξέρω... Δηλαδή για να καταλάβω, αν δεν περάσεις Αθήνα θα κάνεις μετεγγραφή για εκεί; Το σπίτι το έχετε Αθήνα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2014 στις 14:26 Ο Σπυρακος (^^): #573 24-07-14 14:26 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Γερό χαρτί η πολυτεκνία ξέρω... Δηλαδή για να καταλάβω, αν δεν περάσεις Αθήνα θα κάνεις μετεγγραφή για εκεί; Το σπίτι το έχετε Αθήνα; Click για ανάπτυξη... Υπαρχει σπιτι Αθηνα που δε μενω γω,στο ονομα του πατερα μου ολα και τη δικαιουμαι με τα φετινα δεδομενα αν ολα πανε καλα!! Αν δε πανε Αιγιο,αν ομως πανε ΑΝ ειναι ελευθερες,ΑΝ γινουν ΑΥΤΟΜΑΤΑ,ΑΝ γινουν εγκαιρα,οταν θα το χω σιγουρο θα παω..αν γινει καμια πατατια λες για Εαρινο εξαμηνο; :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2014 στις 14:32 Η Alireza έγραψε: #574 24-07-14 14:32 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Υπαρχει σπιτι Αθηνα που δε μενω γω,στο ονομα του πατερα μου ολα και τη δικαιουμαι με τα φετινα δεδομενα αν ολα πανε καλα!! Αν δε πανε Αιγιο,αν ομως πανε ΑΝ ειναι ελευθερες,ΑΝ γινουν ΑΥΤΟΜΑΤΑ,ΑΝ γινουν εγκαιρα,οταν θα το χω σιγουρο θα παω..αν γινει καμια πατατια λες για Εαρινο εξαμηνο; :/ Click για ανάπτυξη... Νομίζω όλα τα ερωτήματά σου θα αρχίσουν να απαντώνται μετά τις βάσεις. Τώρα δεν υπάρχει κάτι σίγουρο να σου πει κανείς οπότε προσπάθησε να μην αγχώνεσαι και θα πάνε όλα καλά. Άντε, ελπίζω να μας έρθεις κι εσύ στην Αθήνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2014 στις 14:40 Ο Σπυρακος (^^): #575 24-07-14 14:40 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Νομίζω όλα τα ερωτήματά σου θα αρχίσουν να απαντώνται μετά τις βάσεις. Τώρα δεν υπάρχει κάτι σίγουρο να σου πει κανείς οπότε προσπάθησε να μην αγχώνεσαι και θα πάνε όλα καλά. Άντε, ελπίζω να μας έρθεις κι εσύ στην Αθήνα! Click για ανάπτυξη... Το ξερω..:/ Ευχαριστω πολυυ το πιστευω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Διονύσης13 Τιμώμενο Μέλος Ο Διονύσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 997 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2014 στις 14:41 Ο Διονύσης13: #576 24-07-14 14:41 Αντε μακαρι να περασουμε ολοι Αθηνα να γινουμε ενα μεγαλο παρεονι :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 24 Ιουλίου 2014 στις 14:42 Ο Guest 699855: #577 24-07-14 14:42 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Πάντως είδα ότι υπάρχουν αρκετά σπίτια-τρύπες με υψηλό ενοίκιο ή ισόγεια-υπόγεια με 150 ευρώ. Αρκετά δύσκολο να βρεις κάτι ασφαλές και φθηνό. Ευτυχώς εγώ έπεσα σε περίπτωση και βρήκα τεράστιο (για φοιτητικά δεδομένα) με πολύ χαμηλή τιμή και σε τέλεια περιοχή. Όσοι είστε σίγουροι για τη σχολή πηγαίνετε από τώρα. Click για ανάπτυξη... Σε ποια περιοχή? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2014 στις 14:48 Ο Σπυρακος (^^): #578 24-07-14 14:48 Αρχική Δημοσίευση από Διονύσης13: Αντε μακαρι να περασουμε ολοι Αθηνα να γινουμε ενα μεγαλο παρεονι :p Click για ανάπτυξη... Ιατρικη θες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Διονύσης13 Τιμώμενο Μέλος Ο Διονύσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 997 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2014 στις 14:49 Ο Διονύσης13: #579 24-07-14 14:49 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Ιατρικη θες; Click για ανάπτυξη... Ναι, αλλα ειμαι στο οριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2014 στις 14:49 Ο Σπυρακος (^^): #580 24-07-14 14:49 Αρχική Δημοσίευση από Διονύσης13: Ναι, αλλα ειμαι στο οριο Click για ανάπτυξη... Μετα ποια αλλη πολη θες;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 28 29 30 31 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 Επόμενη First Προηγούμενη 29 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 29 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 157 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Fofifofi78 eupalinaros Startx0 Magichero theodle Steliosalm dmav Angelikaaa thenutritionist giorgos78 BillyTheKid Nikos_T Maynard Unboxholics User2350 phoni Annalad KingPoul Nikoleta_Giann Annu Αννα1 mitsos14 ggl Eri0611 Nala Alexecon1991 Dimitris2001 Panagiotis849 Giii calliope lnesb iminspain Εριφύλη Leukosrinokeros valantis21 azula Dora140303 korlef globglogabgalab Revekka Nick2325 charmander constansn Ανώνυμη Marple SlimShady stav.mdp Ryuzaki snowy vetas VasoGrimes stamoul1s SMK n1ki20 Ria99 nucomer PanMoonlight Dr. Gl. Luminous pacheiko Paragontas7000 johnsala Georgekk liana igeorgeoikonomo Fourtou Κλημεντίνη tfghp kostas1233 katerinavld Manolo165 Nefeloula Lebron T C kilopo Renia21 vero_rove Barka Moblok stefan Natassa02 Kostas30 J.Cameron Γιώργος - Κόρινθος KingOfPop Viedo Elena78 Αλκης Κ. giannhs2001 Belle26 tsiobieman Stelios725 Mukumbura fretoe Stefanosxios ikigai SweetGirl KaterinaL hirasawayui Ευθυμος suaimhneas Χριστιαννα Paul77 NEKTARIOS11 Dimitris9 iManosX13 Φινεύς civilian jj! NightOwl kz22 Libertus cynzp Ggpg dimitrama5 dim6 dbPoliceOff Dimitris13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Τριάρι με 250 ευρώ κοντά στο κέντρο αλλά σε ήσυχη και περιφρουρούμενη περιοχή. Δε θέλω να πω πως δε θα βρείτε καλά σπίτια απλώς θα χρειαστεί αρκετό ψάξιμο αργότερα. Click για ανάπτυξη... Πφφ μακαρι να ξερα σιγουρα για την Αθηνα :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Διονύσης13 Τιμώμενο Μέλος Ο Διονύσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 997 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2014 στις 14:01 Ο Διονύσης13: #569 24-07-14 14:01 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Τριάρι με 250 ευρώ κοντά στο κέντρο αλλά σε ήσυχη και περιφρουρούμενη περιοχή. Δε θέλω να πω πως δε θα βρείτε καλά σπίτια απλώς θα χρειαστεί αρκετό ψάξιμο αργότερα. Click για ανάπτυξη... Μια χαρα, εγω απο Αθηνα ειμαι, απλα ρωτησα Καλη φοιτητικη ζωη να εχουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2014 στις 14:18 Η Alireza έγραψε: #570 24-07-14 14:18 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Πφφ μακαρι να ξερα σιγουρα για την Αθηνα :/ Click για ανάπτυξη... Εντάξει μωρέ η μισή Αθήνα νοικιάζεται! Σίγουρα θα βρεις κάτι αν φύγεις αμέσως μετά τις βάσεις Αρχική Δημοσίευση από Διονύσης13: Μια χαρα, εγω απο Αθηνα ειμαι, απλα ρωτησα Καλη φοιτητικη ζωη να εχουμε! Click για ανάπτυξη... Επίσης!! Καλή φοιτητική ζωή και σε σένα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2014 στις 14:20 Ο Σπυρακος (^^): #571 24-07-14 14:20 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Εντάξει μωρέ η μισή Αθήνα νοικιάζεται! Σίγουρα θα βρεις κάτι αν φύγεις αμέσως μετά τις βάσεις Επίσης!! Καλή φοιτητική ζωή και σε σένα!!! Click για ανάπτυξη... αχαχχα εχω και μετεγγραφη :/ Πολυτεκνια και σπιτι (αλλα δε θα μεινω σε αυτο :/ ,παρ΄ολο που ειναι του πατερα μου -αν την παρω- ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2014 στις 14:24 Η Alireza έγραψε: #572 24-07-14 14:24 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Πφφ μακαρι να ξερα σιγουρα για την Αθηνα :/ Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): αχαχχα εχω και μετεγγραφη :/ Πολυτεκνια και σπιτι (αλλα δε θα μεινω σε αυτο :/ ,παρ΄ολο που ειναι του πατερα μου -αν την παρω- ) Click για ανάπτυξη... Γερό χαρτί η πολυτεκνία ξέρω... Δηλαδή για να καταλάβω, αν δεν περάσεις Αθήνα θα κάνεις μετεγγραφή για εκεί; Το σπίτι το έχετε Αθήνα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2014 στις 14:26 Ο Σπυρακος (^^): #573 24-07-14 14:26 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Γερό χαρτί η πολυτεκνία ξέρω... Δηλαδή για να καταλάβω, αν δεν περάσεις Αθήνα θα κάνεις μετεγγραφή για εκεί; Το σπίτι το έχετε Αθήνα; Click για ανάπτυξη... Υπαρχει σπιτι Αθηνα που δε μενω γω,στο ονομα του πατερα μου ολα και τη δικαιουμαι με τα φετινα δεδομενα αν ολα πανε καλα!! Αν δε πανε Αιγιο,αν ομως πανε ΑΝ ειναι ελευθερες,ΑΝ γινουν ΑΥΤΟΜΑΤΑ,ΑΝ γινουν εγκαιρα,οταν θα το χω σιγουρο θα παω..αν γινει καμια πατατια λες για Εαρινο εξαμηνο; :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2014 στις 14:32 Η Alireza έγραψε: #574 24-07-14 14:32 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Υπαρχει σπιτι Αθηνα που δε μενω γω,στο ονομα του πατερα μου ολα και τη δικαιουμαι με τα φετινα δεδομενα αν ολα πανε καλα!! Αν δε πανε Αιγιο,αν ομως πανε ΑΝ ειναι ελευθερες,ΑΝ γινουν ΑΥΤΟΜΑΤΑ,ΑΝ γινουν εγκαιρα,οταν θα το χω σιγουρο θα παω..αν γινει καμια πατατια λες για Εαρινο εξαμηνο; :/ Click για ανάπτυξη... Νομίζω όλα τα ερωτήματά σου θα αρχίσουν να απαντώνται μετά τις βάσεις. Τώρα δεν υπάρχει κάτι σίγουρο να σου πει κανείς οπότε προσπάθησε να μην αγχώνεσαι και θα πάνε όλα καλά. Άντε, ελπίζω να μας έρθεις κι εσύ στην Αθήνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2014 στις 14:40 Ο Σπυρακος (^^): #575 24-07-14 14:40 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Νομίζω όλα τα ερωτήματά σου θα αρχίσουν να απαντώνται μετά τις βάσεις. Τώρα δεν υπάρχει κάτι σίγουρο να σου πει κανείς οπότε προσπάθησε να μην αγχώνεσαι και θα πάνε όλα καλά. Άντε, ελπίζω να μας έρθεις κι εσύ στην Αθήνα! Click για ανάπτυξη... Το ξερω..:/ Ευχαριστω πολυυ το πιστευω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Διονύσης13 Τιμώμενο Μέλος Ο Διονύσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 997 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2014 στις 14:41 Ο Διονύσης13: #576 24-07-14 14:41 Αντε μακαρι να περασουμε ολοι Αθηνα να γινουμε ενα μεγαλο παρεονι :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 24 Ιουλίου 2014 στις 14:42 Ο Guest 699855: #577 24-07-14 14:42 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Πάντως είδα ότι υπάρχουν αρκετά σπίτια-τρύπες με υψηλό ενοίκιο ή ισόγεια-υπόγεια με 150 ευρώ. Αρκετά δύσκολο να βρεις κάτι ασφαλές και φθηνό. Ευτυχώς εγώ έπεσα σε περίπτωση και βρήκα τεράστιο (για φοιτητικά δεδομένα) με πολύ χαμηλή τιμή και σε τέλεια περιοχή. Όσοι είστε σίγουροι για τη σχολή πηγαίνετε από τώρα. Click για ανάπτυξη... Σε ποια περιοχή? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2014 στις 14:48 Ο Σπυρακος (^^): #578 24-07-14 14:48 Αρχική Δημοσίευση από Διονύσης13: Αντε μακαρι να περασουμε ολοι Αθηνα να γινουμε ενα μεγαλο παρεονι :p Click για ανάπτυξη... Ιατρικη θες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Διονύσης13 Τιμώμενο Μέλος Ο Διονύσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 997 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2014 στις 14:49 Ο Διονύσης13: #579 24-07-14 14:49 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Ιατρικη θες; Click για ανάπτυξη... Ναι, αλλα ειμαι στο οριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2014 στις 14:49 Ο Σπυρακος (^^): #580 24-07-14 14:49 Αρχική Δημοσίευση από Διονύσης13: Ναι, αλλα ειμαι στο οριο Click για ανάπτυξη... Μετα ποια αλλη πολη θες;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 28 29 30 31 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 Επόμενη First Προηγούμενη 29 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 29 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 157 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Fofifofi78 eupalinaros Startx0 Magichero theodle Steliosalm dmav Angelikaaa thenutritionist giorgos78 BillyTheKid Nikos_T Maynard Unboxholics User2350 phoni Annalad KingPoul Nikoleta_Giann Annu Αννα1 mitsos14 ggl Eri0611 Nala Alexecon1991 Dimitris2001 Panagiotis849 Giii calliope lnesb iminspain Εριφύλη Leukosrinokeros valantis21 azula Dora140303 korlef globglogabgalab Revekka Nick2325 charmander constansn Ανώνυμη Marple SlimShady stav.mdp Ryuzaki snowy vetas VasoGrimes stamoul1s SMK n1ki20 Ria99 nucomer PanMoonlight Dr. Gl. Luminous pacheiko Paragontas7000 johnsala Georgekk liana igeorgeoikonomo Fourtou Κλημεντίνη tfghp kostas1233 katerinavld Manolo165 Nefeloula Lebron T C kilopo Renia21 vero_rove Barka Moblok stefan Natassa02 Kostas30 J.Cameron Γιώργος - Κόρινθος KingOfPop Viedo Elena78 Αλκης Κ. giannhs2001 Belle26 tsiobieman Stelios725 Mukumbura fretoe Stefanosxios ikigai SweetGirl KaterinaL hirasawayui Ευθυμος suaimhneas Χριστιαννα Paul77 NEKTARIOS11 Dimitris9 iManosX13 Φινεύς civilian jj! NightOwl kz22 Libertus cynzp Ggpg dimitrama5 dim6 dbPoliceOff Dimitris13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Τριάρι με 250 ευρώ κοντά στο κέντρο αλλά σε ήσυχη και περιφρουρούμενη περιοχή. Δε θέλω να πω πως δε θα βρείτε καλά σπίτια απλώς θα χρειαστεί αρκετό ψάξιμο αργότερα. Click για ανάπτυξη... Μια χαρα, εγω απο Αθηνα ειμαι, απλα ρωτησα Καλη φοιτητικη ζωη να εχουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2014 στις 14:18 Η Alireza έγραψε: #570 24-07-14 14:18 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Πφφ μακαρι να ξερα σιγουρα για την Αθηνα :/ Click για ανάπτυξη... Εντάξει μωρέ η μισή Αθήνα νοικιάζεται! Σίγουρα θα βρεις κάτι αν φύγεις αμέσως μετά τις βάσεις Αρχική Δημοσίευση από Διονύσης13: Μια χαρα, εγω απο Αθηνα ειμαι, απλα ρωτησα Καλη φοιτητικη ζωη να εχουμε! Click για ανάπτυξη... Επίσης!! Καλή φοιτητική ζωή και σε σένα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2014 στις 14:20 Ο Σπυρακος (^^): #571 24-07-14 14:20 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Εντάξει μωρέ η μισή Αθήνα νοικιάζεται! Σίγουρα θα βρεις κάτι αν φύγεις αμέσως μετά τις βάσεις Επίσης!! Καλή φοιτητική ζωή και σε σένα!!! Click για ανάπτυξη... αχαχχα εχω και μετεγγραφη :/ Πολυτεκνια και σπιτι (αλλα δε θα μεινω σε αυτο :/ ,παρ΄ολο που ειναι του πατερα μου -αν την παρω- ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2014 στις 14:24 Η Alireza έγραψε: #572 24-07-14 14:24 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Πφφ μακαρι να ξερα σιγουρα για την Αθηνα :/ Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): αχαχχα εχω και μετεγγραφη :/ Πολυτεκνια και σπιτι (αλλα δε θα μεινω σε αυτο :/ ,παρ΄ολο που ειναι του πατερα μου -αν την παρω- ) Click για ανάπτυξη... Γερό χαρτί η πολυτεκνία ξέρω... Δηλαδή για να καταλάβω, αν δεν περάσεις Αθήνα θα κάνεις μετεγγραφή για εκεί; Το σπίτι το έχετε Αθήνα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2014 στις 14:26 Ο Σπυρακος (^^): #573 24-07-14 14:26 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Γερό χαρτί η πολυτεκνία ξέρω... Δηλαδή για να καταλάβω, αν δεν περάσεις Αθήνα θα κάνεις μετεγγραφή για εκεί; Το σπίτι το έχετε Αθήνα; Click για ανάπτυξη... Υπαρχει σπιτι Αθηνα που δε μενω γω,στο ονομα του πατερα μου ολα και τη δικαιουμαι με τα φετινα δεδομενα αν ολα πανε καλα!! Αν δε πανε Αιγιο,αν ομως πανε ΑΝ ειναι ελευθερες,ΑΝ γινουν ΑΥΤΟΜΑΤΑ,ΑΝ γινουν εγκαιρα,οταν θα το χω σιγουρο θα παω..αν γινει καμια πατατια λες για Εαρινο εξαμηνο; :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2014 στις 14:32 Η Alireza έγραψε: #574 24-07-14 14:32 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Υπαρχει σπιτι Αθηνα που δε μενω γω,στο ονομα του πατερα μου ολα και τη δικαιουμαι με τα φετινα δεδομενα αν ολα πανε καλα!! Αν δε πανε Αιγιο,αν ομως πανε ΑΝ ειναι ελευθερες,ΑΝ γινουν ΑΥΤΟΜΑΤΑ,ΑΝ γινουν εγκαιρα,οταν θα το χω σιγουρο θα παω..αν γινει καμια πατατια λες για Εαρινο εξαμηνο; :/ Click για ανάπτυξη... Νομίζω όλα τα ερωτήματά σου θα αρχίσουν να απαντώνται μετά τις βάσεις. Τώρα δεν υπάρχει κάτι σίγουρο να σου πει κανείς οπότε προσπάθησε να μην αγχώνεσαι και θα πάνε όλα καλά. Άντε, ελπίζω να μας έρθεις κι εσύ στην Αθήνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2014 στις 14:40 Ο Σπυρακος (^^): #575 24-07-14 14:40 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Νομίζω όλα τα ερωτήματά σου θα αρχίσουν να απαντώνται μετά τις βάσεις. Τώρα δεν υπάρχει κάτι σίγουρο να σου πει κανείς οπότε προσπάθησε να μην αγχώνεσαι και θα πάνε όλα καλά. Άντε, ελπίζω να μας έρθεις κι εσύ στην Αθήνα! Click για ανάπτυξη... Το ξερω..:/ Ευχαριστω πολυυ το πιστευω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Διονύσης13 Τιμώμενο Μέλος Ο Διονύσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 997 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2014 στις 14:41 Ο Διονύσης13: #576 24-07-14 14:41 Αντε μακαρι να περασουμε ολοι Αθηνα να γινουμε ενα μεγαλο παρεονι :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 24 Ιουλίου 2014 στις 14:42 Ο Guest 699855: #577 24-07-14 14:42 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Πάντως είδα ότι υπάρχουν αρκετά σπίτια-τρύπες με υψηλό ενοίκιο ή ισόγεια-υπόγεια με 150 ευρώ. Αρκετά δύσκολο να βρεις κάτι ασφαλές και φθηνό. Ευτυχώς εγώ έπεσα σε περίπτωση και βρήκα τεράστιο (για φοιτητικά δεδομένα) με πολύ χαμηλή τιμή και σε τέλεια περιοχή. Όσοι είστε σίγουροι για τη σχολή πηγαίνετε από τώρα. Click για ανάπτυξη... Σε ποια περιοχή? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2014 στις 14:48 Ο Σπυρακος (^^): #578 24-07-14 14:48 Αρχική Δημοσίευση από Διονύσης13: Αντε μακαρι να περασουμε ολοι Αθηνα να γινουμε ενα μεγαλο παρεονι :p Click για ανάπτυξη... Ιατρικη θες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Διονύσης13 Τιμώμενο Μέλος Ο Διονύσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 997 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2014 στις 14:49 Ο Διονύσης13: #579 24-07-14 14:49 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Ιατρικη θες; Click για ανάπτυξη... Ναι, αλλα ειμαι στο οριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2014 στις 14:49 Ο Σπυρακος (^^): #580 24-07-14 14:49 Αρχική Δημοσίευση από Διονύσης13: Ναι, αλλα ειμαι στο οριο Click για ανάπτυξη... Μετα ποια αλλη πολη θες;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 28 29 30 31 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 Επόμενη First Προηγούμενη 29 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 29 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 157 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Fofifofi78 eupalinaros Startx0 Magichero theodle Steliosalm dmav Angelikaaa thenutritionist giorgos78 BillyTheKid Nikos_T Maynard Unboxholics User2350 phoni Annalad KingPoul Nikoleta_Giann Annu Αννα1 mitsos14 ggl Eri0611 Nala Alexecon1991 Dimitris2001 Panagiotis849 Giii calliope lnesb iminspain Εριφύλη Leukosrinokeros valantis21 azula Dora140303 korlef globglogabgalab Revekka Nick2325 charmander constansn Ανώνυμη Marple SlimShady stav.mdp Ryuzaki snowy vetas VasoGrimes stamoul1s SMK n1ki20 Ria99 nucomer PanMoonlight Dr. Gl. Luminous pacheiko Paragontas7000 johnsala Georgekk liana igeorgeoikonomo Fourtou Κλημεντίνη tfghp kostas1233 katerinavld Manolo165 Nefeloula Lebron T C kilopo Renia21 vero_rove Barka Moblok stefan Natassa02 Kostas30 J.Cameron Γιώργος - Κόρινθος KingOfPop Viedo Elena78 Αλκης Κ. giannhs2001 Belle26 tsiobieman Stelios725 Mukumbura fretoe Stefanosxios ikigai SweetGirl KaterinaL hirasawayui Ευθυμος suaimhneas Χριστιαννα Paul77 NEKTARIOS11 Dimitris9 iManosX13 Φινεύς civilian jj! NightOwl kz22 Libertus cynzp Ggpg dimitrama5 dim6 dbPoliceOff Dimitris13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Πφφ μακαρι να ξερα σιγουρα για την Αθηνα :/ Click για ανάπτυξη... Εντάξει μωρέ η μισή Αθήνα νοικιάζεται! Σίγουρα θα βρεις κάτι αν φύγεις αμέσως μετά τις βάσεις Αρχική Δημοσίευση από Διονύσης13: Μια χαρα, εγω απο Αθηνα ειμαι, απλα ρωτησα Καλη φοιτητικη ζωη να εχουμε! Click για ανάπτυξη... Επίσης!! Καλή φοιτητική ζωή και σε σένα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2014 στις 14:20 Ο Σπυρακος (^^): #571 24-07-14 14:20 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Εντάξει μωρέ η μισή Αθήνα νοικιάζεται! Σίγουρα θα βρεις κάτι αν φύγεις αμέσως μετά τις βάσεις Επίσης!! Καλή φοιτητική ζωή και σε σένα!!! Click για ανάπτυξη... αχαχχα εχω και μετεγγραφη :/ Πολυτεκνια και σπιτι (αλλα δε θα μεινω σε αυτο :/ ,παρ΄ολο που ειναι του πατερα μου -αν την παρω- ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2014 στις 14:24 Η Alireza έγραψε: #572 24-07-14 14:24 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Πφφ μακαρι να ξερα σιγουρα για την Αθηνα :/ Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): αχαχχα εχω και μετεγγραφη :/ Πολυτεκνια και σπιτι (αλλα δε θα μεινω σε αυτο :/ ,παρ΄ολο που ειναι του πατερα μου -αν την παρω- ) Click για ανάπτυξη... Γερό χαρτί η πολυτεκνία ξέρω... Δηλαδή για να καταλάβω, αν δεν περάσεις Αθήνα θα κάνεις μετεγγραφή για εκεί; Το σπίτι το έχετε Αθήνα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2014 στις 14:26 Ο Σπυρακος (^^): #573 24-07-14 14:26 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Γερό χαρτί η πολυτεκνία ξέρω... Δηλαδή για να καταλάβω, αν δεν περάσεις Αθήνα θα κάνεις μετεγγραφή για εκεί; Το σπίτι το έχετε Αθήνα; Click για ανάπτυξη... Υπαρχει σπιτι Αθηνα που δε μενω γω,στο ονομα του πατερα μου ολα και τη δικαιουμαι με τα φετινα δεδομενα αν ολα πανε καλα!! Αν δε πανε Αιγιο,αν ομως πανε ΑΝ ειναι ελευθερες,ΑΝ γινουν ΑΥΤΟΜΑΤΑ,ΑΝ γινουν εγκαιρα,οταν θα το χω σιγουρο θα παω..αν γινει καμια πατατια λες για Εαρινο εξαμηνο; :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2014 στις 14:32 Η Alireza έγραψε: #574 24-07-14 14:32 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Υπαρχει σπιτι Αθηνα που δε μενω γω,στο ονομα του πατερα μου ολα και τη δικαιουμαι με τα φετινα δεδομενα αν ολα πανε καλα!! Αν δε πανε Αιγιο,αν ομως πανε ΑΝ ειναι ελευθερες,ΑΝ γινουν ΑΥΤΟΜΑΤΑ,ΑΝ γινουν εγκαιρα,οταν θα το χω σιγουρο θα παω..αν γινει καμια πατατια λες για Εαρινο εξαμηνο; :/ Click για ανάπτυξη... Νομίζω όλα τα ερωτήματά σου θα αρχίσουν να απαντώνται μετά τις βάσεις. Τώρα δεν υπάρχει κάτι σίγουρο να σου πει κανείς οπότε προσπάθησε να μην αγχώνεσαι και θα πάνε όλα καλά. Άντε, ελπίζω να μας έρθεις κι εσύ στην Αθήνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2014 στις 14:40 Ο Σπυρακος (^^): #575 24-07-14 14:40 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Νομίζω όλα τα ερωτήματά σου θα αρχίσουν να απαντώνται μετά τις βάσεις. Τώρα δεν υπάρχει κάτι σίγουρο να σου πει κανείς οπότε προσπάθησε να μην αγχώνεσαι και θα πάνε όλα καλά. Άντε, ελπίζω να μας έρθεις κι εσύ στην Αθήνα! Click για ανάπτυξη... Το ξερω..:/ Ευχαριστω πολυυ το πιστευω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Διονύσης13 Τιμώμενο Μέλος Ο Διονύσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 997 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2014 στις 14:41 Ο Διονύσης13: #576 24-07-14 14:41 Αντε μακαρι να περασουμε ολοι Αθηνα να γινουμε ενα μεγαλο παρεονι :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 24 Ιουλίου 2014 στις 14:42 Ο Guest 699855: #577 24-07-14 14:42 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Πάντως είδα ότι υπάρχουν αρκετά σπίτια-τρύπες με υψηλό ενοίκιο ή ισόγεια-υπόγεια με 150 ευρώ. Αρκετά δύσκολο να βρεις κάτι ασφαλές και φθηνό. Ευτυχώς εγώ έπεσα σε περίπτωση και βρήκα τεράστιο (για φοιτητικά δεδομένα) με πολύ χαμηλή τιμή και σε τέλεια περιοχή. Όσοι είστε σίγουροι για τη σχολή πηγαίνετε από τώρα. Click για ανάπτυξη... Σε ποια περιοχή? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2014 στις 14:48 Ο Σπυρακος (^^): #578 24-07-14 14:48 Αρχική Δημοσίευση από Διονύσης13: Αντε μακαρι να περασουμε ολοι Αθηνα να γινουμε ενα μεγαλο παρεονι :p Click για ανάπτυξη... Ιατρικη θες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Διονύσης13 Τιμώμενο Μέλος Ο Διονύσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 997 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2014 στις 14:49 Ο Διονύσης13: #579 24-07-14 14:49 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Ιατρικη θες; Click για ανάπτυξη... Ναι, αλλα ειμαι στο οριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2014 στις 14:49 Ο Σπυρακος (^^): #580 24-07-14 14:49 Αρχική Δημοσίευση από Διονύσης13: Ναι, αλλα ειμαι στο οριο Click για ανάπτυξη... Μετα ποια αλλη πολη θες;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 28 29 30 31 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 Επόμενη First Προηγούμενη 29 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 29 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 157 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Fofifofi78 eupalinaros Startx0 Magichero theodle Steliosalm dmav Angelikaaa thenutritionist giorgos78 BillyTheKid Nikos_T Maynard Unboxholics User2350 phoni Annalad KingPoul Nikoleta_Giann Annu Αννα1 mitsos14 ggl Eri0611 Nala Alexecon1991 Dimitris2001 Panagiotis849 Giii calliope lnesb iminspain Εριφύλη Leukosrinokeros valantis21 azula Dora140303 korlef globglogabgalab Revekka Nick2325 charmander constansn Ανώνυμη Marple SlimShady stav.mdp Ryuzaki snowy vetas VasoGrimes stamoul1s SMK n1ki20 Ria99 nucomer PanMoonlight Dr. Gl. Luminous pacheiko Paragontas7000 johnsala Georgekk liana igeorgeoikonomo Fourtou Κλημεντίνη tfghp kostas1233 katerinavld Manolo165 Nefeloula Lebron T C kilopo Renia21 vero_rove Barka Moblok stefan Natassa02 Kostas30 J.Cameron Γιώργος - Κόρινθος KingOfPop Viedo Elena78 Αλκης Κ. giannhs2001 Belle26 tsiobieman Stelios725 Mukumbura fretoe Stefanosxios ikigai SweetGirl KaterinaL hirasawayui Ευθυμος suaimhneas Χριστιαννα Paul77 NEKTARIOS11 Dimitris9 iManosX13 Φινεύς civilian jj! NightOwl kz22 Libertus cynzp Ggpg dimitrama5 dim6 dbPoliceOff Dimitris13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Εντάξει μωρέ η μισή Αθήνα νοικιάζεται! Σίγουρα θα βρεις κάτι αν φύγεις αμέσως μετά τις βάσεις Επίσης!! Καλή φοιτητική ζωή και σε σένα!!! Click για ανάπτυξη... αχαχχα εχω και μετεγγραφη :/ Πολυτεκνια και σπιτι (αλλα δε θα μεινω σε αυτο :/ ,παρ΄ολο που ειναι του πατερα μου -αν την παρω- ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2014 στις 14:24 Η Alireza έγραψε: #572 24-07-14 14:24 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Πφφ μακαρι να ξερα σιγουρα για την Αθηνα :/ Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): αχαχχα εχω και μετεγγραφη :/ Πολυτεκνια και σπιτι (αλλα δε θα μεινω σε αυτο :/ ,παρ΄ολο που ειναι του πατερα μου -αν την παρω- ) Click για ανάπτυξη... Γερό χαρτί η πολυτεκνία ξέρω... Δηλαδή για να καταλάβω, αν δεν περάσεις Αθήνα θα κάνεις μετεγγραφή για εκεί; Το σπίτι το έχετε Αθήνα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2014 στις 14:26 Ο Σπυρακος (^^): #573 24-07-14 14:26 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Γερό χαρτί η πολυτεκνία ξέρω... Δηλαδή για να καταλάβω, αν δεν περάσεις Αθήνα θα κάνεις μετεγγραφή για εκεί; Το σπίτι το έχετε Αθήνα; Click για ανάπτυξη... Υπαρχει σπιτι Αθηνα που δε μενω γω,στο ονομα του πατερα μου ολα και τη δικαιουμαι με τα φετινα δεδομενα αν ολα πανε καλα!! Αν δε πανε Αιγιο,αν ομως πανε ΑΝ ειναι ελευθερες,ΑΝ γινουν ΑΥΤΟΜΑΤΑ,ΑΝ γινουν εγκαιρα,οταν θα το χω σιγουρο θα παω..αν γινει καμια πατατια λες για Εαρινο εξαμηνο; :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2014 στις 14:32 Η Alireza έγραψε: #574 24-07-14 14:32 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Υπαρχει σπιτι Αθηνα που δε μενω γω,στο ονομα του πατερα μου ολα και τη δικαιουμαι με τα φετινα δεδομενα αν ολα πανε καλα!! Αν δε πανε Αιγιο,αν ομως πανε ΑΝ ειναι ελευθερες,ΑΝ γινουν ΑΥΤΟΜΑΤΑ,ΑΝ γινουν εγκαιρα,οταν θα το χω σιγουρο θα παω..αν γινει καμια πατατια λες για Εαρινο εξαμηνο; :/ Click για ανάπτυξη... Νομίζω όλα τα ερωτήματά σου θα αρχίσουν να απαντώνται μετά τις βάσεις. Τώρα δεν υπάρχει κάτι σίγουρο να σου πει κανείς οπότε προσπάθησε να μην αγχώνεσαι και θα πάνε όλα καλά. Άντε, ελπίζω να μας έρθεις κι εσύ στην Αθήνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2014 στις 14:40 Ο Σπυρακος (^^): #575 24-07-14 14:40 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Νομίζω όλα τα ερωτήματά σου θα αρχίσουν να απαντώνται μετά τις βάσεις. Τώρα δεν υπάρχει κάτι σίγουρο να σου πει κανείς οπότε προσπάθησε να μην αγχώνεσαι και θα πάνε όλα καλά. Άντε, ελπίζω να μας έρθεις κι εσύ στην Αθήνα! Click για ανάπτυξη... Το ξερω..:/ Ευχαριστω πολυυ το πιστευω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Διονύσης13 Τιμώμενο Μέλος Ο Διονύσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 997 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2014 στις 14:41 Ο Διονύσης13: #576 24-07-14 14:41 Αντε μακαρι να περασουμε ολοι Αθηνα να γινουμε ενα μεγαλο παρεονι :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 24 Ιουλίου 2014 στις 14:42 Ο Guest 699855: #577 24-07-14 14:42 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Πάντως είδα ότι υπάρχουν αρκετά σπίτια-τρύπες με υψηλό ενοίκιο ή ισόγεια-υπόγεια με 150 ευρώ. Αρκετά δύσκολο να βρεις κάτι ασφαλές και φθηνό. Ευτυχώς εγώ έπεσα σε περίπτωση και βρήκα τεράστιο (για φοιτητικά δεδομένα) με πολύ χαμηλή τιμή και σε τέλεια περιοχή. Όσοι είστε σίγουροι για τη σχολή πηγαίνετε από τώρα. Click για ανάπτυξη... Σε ποια περιοχή? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2014 στις 14:48 Ο Σπυρακος (^^): #578 24-07-14 14:48 Αρχική Δημοσίευση από Διονύσης13: Αντε μακαρι να περασουμε ολοι Αθηνα να γινουμε ενα μεγαλο παρεονι :p Click για ανάπτυξη... Ιατρικη θες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Διονύσης13 Τιμώμενο Μέλος Ο Διονύσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 997 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2014 στις 14:49 Ο Διονύσης13: #579 24-07-14 14:49 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Ιατρικη θες; Click για ανάπτυξη... Ναι, αλλα ειμαι στο οριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2014 στις 14:49 Ο Σπυρακος (^^): #580 24-07-14 14:49 Αρχική Δημοσίευση από Διονύσης13: Ναι, αλλα ειμαι στο οριο Click για ανάπτυξη... Μετα ποια αλλη πολη θες;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 28 29 30 31 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 Επόμενη First Προηγούμενη 29 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 29 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 157 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Fofifofi78 eupalinaros Startx0 Magichero theodle Steliosalm dmav Angelikaaa thenutritionist giorgos78 BillyTheKid Nikos_T Maynard Unboxholics User2350 phoni Annalad KingPoul Nikoleta_Giann Annu Αννα1 mitsos14 ggl Eri0611 Nala Alexecon1991 Dimitris2001 Panagiotis849 Giii calliope lnesb iminspain Εριφύλη Leukosrinokeros valantis21 azula Dora140303 korlef globglogabgalab Revekka Nick2325 charmander constansn Ανώνυμη Marple SlimShady stav.mdp Ryuzaki snowy vetas VasoGrimes stamoul1s SMK n1ki20 Ria99 nucomer PanMoonlight Dr. Gl. Luminous pacheiko Paragontas7000 johnsala Georgekk liana igeorgeoikonomo Fourtou Κλημεντίνη tfghp kostas1233 katerinavld Manolo165 Nefeloula Lebron T C kilopo Renia21 vero_rove Barka Moblok stefan Natassa02 Kostas30 J.Cameron Γιώργος - Κόρινθος KingOfPop Viedo Elena78 Αλκης Κ. giannhs2001 Belle26 tsiobieman Stelios725 Mukumbura fretoe Stefanosxios ikigai SweetGirl KaterinaL hirasawayui Ευθυμος suaimhneas Χριστιαννα Paul77 NEKTARIOS11 Dimitris9 iManosX13 Φινεύς civilian jj! NightOwl kz22 Libertus cynzp Ggpg dimitrama5 dim6 dbPoliceOff Dimitris13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Πφφ μακαρι να ξερα σιγουρα για την Αθηνα :/ Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): αχαχχα εχω και μετεγγραφη :/ Πολυτεκνια και σπιτι (αλλα δε θα μεινω σε αυτο :/ ,παρ΄ολο που ειναι του πατερα μου -αν την παρω- ) Click για ανάπτυξη... Γερό χαρτί η πολυτεκνία ξέρω... Δηλαδή για να καταλάβω, αν δεν περάσεις Αθήνα θα κάνεις μετεγγραφή για εκεί; Το σπίτι το έχετε Αθήνα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2014 στις 14:26 Ο Σπυρακος (^^): #573 24-07-14 14:26 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Γερό χαρτί η πολυτεκνία ξέρω... Δηλαδή για να καταλάβω, αν δεν περάσεις Αθήνα θα κάνεις μετεγγραφή για εκεί; Το σπίτι το έχετε Αθήνα; Click για ανάπτυξη... Υπαρχει σπιτι Αθηνα που δε μενω γω,στο ονομα του πατερα μου ολα και τη δικαιουμαι με τα φετινα δεδομενα αν ολα πανε καλα!! Αν δε πανε Αιγιο,αν ομως πανε ΑΝ ειναι ελευθερες,ΑΝ γινουν ΑΥΤΟΜΑΤΑ,ΑΝ γινουν εγκαιρα,οταν θα το χω σιγουρο θα παω..αν γινει καμια πατατια λες για Εαρινο εξαμηνο; :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2014 στις 14:32 Η Alireza έγραψε: #574 24-07-14 14:32 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Υπαρχει σπιτι Αθηνα που δε μενω γω,στο ονομα του πατερα μου ολα και τη δικαιουμαι με τα φετινα δεδομενα αν ολα πανε καλα!! Αν δε πανε Αιγιο,αν ομως πανε ΑΝ ειναι ελευθερες,ΑΝ γινουν ΑΥΤΟΜΑΤΑ,ΑΝ γινουν εγκαιρα,οταν θα το χω σιγουρο θα παω..αν γινει καμια πατατια λες για Εαρινο εξαμηνο; :/ Click για ανάπτυξη... Νομίζω όλα τα ερωτήματά σου θα αρχίσουν να απαντώνται μετά τις βάσεις. Τώρα δεν υπάρχει κάτι σίγουρο να σου πει κανείς οπότε προσπάθησε να μην αγχώνεσαι και θα πάνε όλα καλά. Άντε, ελπίζω να μας έρθεις κι εσύ στην Αθήνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2014 στις 14:40 Ο Σπυρακος (^^): #575 24-07-14 14:40 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Νομίζω όλα τα ερωτήματά σου θα αρχίσουν να απαντώνται μετά τις βάσεις. Τώρα δεν υπάρχει κάτι σίγουρο να σου πει κανείς οπότε προσπάθησε να μην αγχώνεσαι και θα πάνε όλα καλά. Άντε, ελπίζω να μας έρθεις κι εσύ στην Αθήνα! Click για ανάπτυξη... Το ξερω..:/ Ευχαριστω πολυυ το πιστευω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Διονύσης13 Τιμώμενο Μέλος Ο Διονύσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 997 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2014 στις 14:41 Ο Διονύσης13: #576 24-07-14 14:41 Αντε μακαρι να περασουμε ολοι Αθηνα να γινουμε ενα μεγαλο παρεονι :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 24 Ιουλίου 2014 στις 14:42 Ο Guest 699855: #577 24-07-14 14:42 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Πάντως είδα ότι υπάρχουν αρκετά σπίτια-τρύπες με υψηλό ενοίκιο ή ισόγεια-υπόγεια με 150 ευρώ. Αρκετά δύσκολο να βρεις κάτι ασφαλές και φθηνό. Ευτυχώς εγώ έπεσα σε περίπτωση και βρήκα τεράστιο (για φοιτητικά δεδομένα) με πολύ χαμηλή τιμή και σε τέλεια περιοχή. Όσοι είστε σίγουροι για τη σχολή πηγαίνετε από τώρα. Click για ανάπτυξη... Σε ποια περιοχή? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2014 στις 14:48 Ο Σπυρακος (^^): #578 24-07-14 14:48 Αρχική Δημοσίευση από Διονύσης13: Αντε μακαρι να περασουμε ολοι Αθηνα να γινουμε ενα μεγαλο παρεονι :p Click για ανάπτυξη... Ιατρικη θες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Διονύσης13 Τιμώμενο Μέλος Ο Διονύσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 997 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2014 στις 14:49 Ο Διονύσης13: #579 24-07-14 14:49 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Ιατρικη θες; Click για ανάπτυξη... Ναι, αλλα ειμαι στο οριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2014 στις 14:49 Ο Σπυρακος (^^): #580 24-07-14 14:49 Αρχική Δημοσίευση από Διονύσης13: Ναι, αλλα ειμαι στο οριο Click για ανάπτυξη... Μετα ποια αλλη πολη θες;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 28 29 30 31 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 Επόμενη First Προηγούμενη 29 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 29 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 157 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Fofifofi78 eupalinaros Startx0 Magichero theodle Steliosalm dmav Angelikaaa thenutritionist giorgos78 BillyTheKid Nikos_T Maynard Unboxholics User2350 phoni Annalad KingPoul Nikoleta_Giann Annu Αννα1 mitsos14 ggl Eri0611 Nala Alexecon1991 Dimitris2001 Panagiotis849 Giii calliope lnesb iminspain Εριφύλη Leukosrinokeros valantis21 azula Dora140303 korlef globglogabgalab Revekka Nick2325 charmander constansn Ανώνυμη Marple SlimShady stav.mdp Ryuzaki snowy vetas VasoGrimes stamoul1s SMK n1ki20 Ria99 nucomer PanMoonlight Dr. Gl. Luminous pacheiko Paragontas7000 johnsala Georgekk liana igeorgeoikonomo Fourtou Κλημεντίνη tfghp kostas1233 katerinavld Manolo165 Nefeloula Lebron T C kilopo Renia21 vero_rove Barka Moblok stefan Natassa02 Kostas30 J.Cameron Γιώργος - Κόρινθος KingOfPop Viedo Elena78 Αλκης Κ. giannhs2001 Belle26 tsiobieman Stelios725 Mukumbura fretoe Stefanosxios ikigai SweetGirl KaterinaL hirasawayui Ευθυμος suaimhneas Χριστιαννα Paul77 NEKTARIOS11 Dimitris9 iManosX13 Φινεύς civilian jj! NightOwl kz22 Libertus cynzp Ggpg dimitrama5 dim6 dbPoliceOff Dimitris13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Γερό χαρτί η πολυτεκνία ξέρω... Δηλαδή για να καταλάβω, αν δεν περάσεις Αθήνα θα κάνεις μετεγγραφή για εκεί; Το σπίτι το έχετε Αθήνα; Click για ανάπτυξη... Υπαρχει σπιτι Αθηνα που δε μενω γω,στο ονομα του πατερα μου ολα και τη δικαιουμαι με τα φετινα δεδομενα αν ολα πανε καλα!! Αν δε πανε Αιγιο,αν ομως πανε ΑΝ ειναι ελευθερες,ΑΝ γινουν ΑΥΤΟΜΑΤΑ,ΑΝ γινουν εγκαιρα,οταν θα το χω σιγουρο θα παω..αν γινει καμια πατατια λες για Εαρινο εξαμηνο; :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2014 στις 14:32 Η Alireza έγραψε: #574 24-07-14 14:32 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Υπαρχει σπιτι Αθηνα που δε μενω γω,στο ονομα του πατερα μου ολα και τη δικαιουμαι με τα φετινα δεδομενα αν ολα πανε καλα!! Αν δε πανε Αιγιο,αν ομως πανε ΑΝ ειναι ελευθερες,ΑΝ γινουν ΑΥΤΟΜΑΤΑ,ΑΝ γινουν εγκαιρα,οταν θα το χω σιγουρο θα παω..αν γινει καμια πατατια λες για Εαρινο εξαμηνο; :/ Click για ανάπτυξη... Νομίζω όλα τα ερωτήματά σου θα αρχίσουν να απαντώνται μετά τις βάσεις. Τώρα δεν υπάρχει κάτι σίγουρο να σου πει κανείς οπότε προσπάθησε να μην αγχώνεσαι και θα πάνε όλα καλά. Άντε, ελπίζω να μας έρθεις κι εσύ στην Αθήνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2014 στις 14:40 Ο Σπυρακος (^^): #575 24-07-14 14:40 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Νομίζω όλα τα ερωτήματά σου θα αρχίσουν να απαντώνται μετά τις βάσεις. Τώρα δεν υπάρχει κάτι σίγουρο να σου πει κανείς οπότε προσπάθησε να μην αγχώνεσαι και θα πάνε όλα καλά. Άντε, ελπίζω να μας έρθεις κι εσύ στην Αθήνα! Click για ανάπτυξη... Το ξερω..:/ Ευχαριστω πολυυ το πιστευω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Διονύσης13 Τιμώμενο Μέλος Ο Διονύσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 997 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2014 στις 14:41 Ο Διονύσης13: #576 24-07-14 14:41 Αντε μακαρι να περασουμε ολοι Αθηνα να γινουμε ενα μεγαλο παρεονι :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 24 Ιουλίου 2014 στις 14:42 Ο Guest 699855: #577 24-07-14 14:42 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Πάντως είδα ότι υπάρχουν αρκετά σπίτια-τρύπες με υψηλό ενοίκιο ή ισόγεια-υπόγεια με 150 ευρώ. Αρκετά δύσκολο να βρεις κάτι ασφαλές και φθηνό. Ευτυχώς εγώ έπεσα σε περίπτωση και βρήκα τεράστιο (για φοιτητικά δεδομένα) με πολύ χαμηλή τιμή και σε τέλεια περιοχή. Όσοι είστε σίγουροι για τη σχολή πηγαίνετε από τώρα. Click για ανάπτυξη... Σε ποια περιοχή? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2014 στις 14:48 Ο Σπυρακος (^^): #578 24-07-14 14:48 Αρχική Δημοσίευση από Διονύσης13: Αντε μακαρι να περασουμε ολοι Αθηνα να γινουμε ενα μεγαλο παρεονι :p Click για ανάπτυξη... Ιατρικη θες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Διονύσης13 Τιμώμενο Μέλος Ο Διονύσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 997 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2014 στις 14:49 Ο Διονύσης13: #579 24-07-14 14:49 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Ιατρικη θες; Click για ανάπτυξη... Ναι, αλλα ειμαι στο οριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2014 στις 14:49 Ο Σπυρακος (^^): #580 24-07-14 14:49 Αρχική Δημοσίευση από Διονύσης13: Ναι, αλλα ειμαι στο οριο Click για ανάπτυξη... Μετα ποια αλλη πολη θες;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 28 29 30 31 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 Επόμενη First Προηγούμενη 29 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 29 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 157 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Fofifofi78 eupalinaros Startx0 Magichero theodle Steliosalm dmav Angelikaaa thenutritionist giorgos78 BillyTheKid Nikos_T Maynard Unboxholics User2350 phoni Annalad KingPoul Nikoleta_Giann Annu Αννα1 mitsos14 ggl Eri0611 Nala Alexecon1991 Dimitris2001 Panagiotis849 Giii calliope lnesb iminspain Εριφύλη Leukosrinokeros valantis21 azula Dora140303 korlef globglogabgalab Revekka Nick2325 charmander constansn Ανώνυμη Marple SlimShady stav.mdp Ryuzaki snowy vetas VasoGrimes stamoul1s SMK n1ki20 Ria99 nucomer PanMoonlight Dr. Gl. Luminous pacheiko Paragontas7000 johnsala Georgekk liana igeorgeoikonomo Fourtou Κλημεντίνη tfghp kostas1233 katerinavld Manolo165 Nefeloula Lebron T C kilopo Renia21 vero_rove Barka Moblok stefan Natassa02 Kostas30 J.Cameron Γιώργος - Κόρινθος KingOfPop Viedo Elena78 Αλκης Κ. giannhs2001 Belle26 tsiobieman Stelios725 Mukumbura fretoe Stefanosxios ikigai SweetGirl KaterinaL hirasawayui Ευθυμος suaimhneas Χριστιαννα Paul77 NEKTARIOS11 Dimitris9 iManosX13 Φινεύς civilian jj! NightOwl kz22 Libertus cynzp Ggpg dimitrama5 dim6 dbPoliceOff Dimitris13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Υπαρχει σπιτι Αθηνα που δε μενω γω,στο ονομα του πατερα μου ολα και τη δικαιουμαι με τα φετινα δεδομενα αν ολα πανε καλα!! Αν δε πανε Αιγιο,αν ομως πανε ΑΝ ειναι ελευθερες,ΑΝ γινουν ΑΥΤΟΜΑΤΑ,ΑΝ γινουν εγκαιρα,οταν θα το χω σιγουρο θα παω..αν γινει καμια πατατια λες για Εαρινο εξαμηνο; :/ Click για ανάπτυξη... Νομίζω όλα τα ερωτήματά σου θα αρχίσουν να απαντώνται μετά τις βάσεις. Τώρα δεν υπάρχει κάτι σίγουρο να σου πει κανείς οπότε προσπάθησε να μην αγχώνεσαι και θα πάνε όλα καλά. Άντε, ελπίζω να μας έρθεις κι εσύ στην Αθήνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2014 στις 14:40 Ο Σπυρακος (^^): #575 24-07-14 14:40 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Νομίζω όλα τα ερωτήματά σου θα αρχίσουν να απαντώνται μετά τις βάσεις. Τώρα δεν υπάρχει κάτι σίγουρο να σου πει κανείς οπότε προσπάθησε να μην αγχώνεσαι και θα πάνε όλα καλά. Άντε, ελπίζω να μας έρθεις κι εσύ στην Αθήνα! Click για ανάπτυξη... Το ξερω..:/ Ευχαριστω πολυυ το πιστευω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Διονύσης13 Τιμώμενο Μέλος Ο Διονύσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 997 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2014 στις 14:41 Ο Διονύσης13: #576 24-07-14 14:41 Αντε μακαρι να περασουμε ολοι Αθηνα να γινουμε ενα μεγαλο παρεονι :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 24 Ιουλίου 2014 στις 14:42 Ο Guest 699855: #577 24-07-14 14:42 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Πάντως είδα ότι υπάρχουν αρκετά σπίτια-τρύπες με υψηλό ενοίκιο ή ισόγεια-υπόγεια με 150 ευρώ. Αρκετά δύσκολο να βρεις κάτι ασφαλές και φθηνό. Ευτυχώς εγώ έπεσα σε περίπτωση και βρήκα τεράστιο (για φοιτητικά δεδομένα) με πολύ χαμηλή τιμή και σε τέλεια περιοχή. Όσοι είστε σίγουροι για τη σχολή πηγαίνετε από τώρα. Click για ανάπτυξη... Σε ποια περιοχή? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2014 στις 14:48 Ο Σπυρακος (^^): #578 24-07-14 14:48 Αρχική Δημοσίευση από Διονύσης13: Αντε μακαρι να περασουμε ολοι Αθηνα να γινουμε ενα μεγαλο παρεονι :p Click για ανάπτυξη... Ιατρικη θες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Διονύσης13 Τιμώμενο Μέλος Ο Διονύσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 997 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2014 στις 14:49 Ο Διονύσης13: #579 24-07-14 14:49 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Ιατρικη θες; Click για ανάπτυξη... Ναι, αλλα ειμαι στο οριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2014 στις 14:49 Ο Σπυρακος (^^): #580 24-07-14 14:49 Αρχική Δημοσίευση από Διονύσης13: Ναι, αλλα ειμαι στο οριο Click για ανάπτυξη... Μετα ποια αλλη πολη θες;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 28 29 30 31 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 Επόμενη First Προηγούμενη 29 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 29 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 157 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Fofifofi78 eupalinaros Startx0 Magichero theodle Steliosalm dmav Angelikaaa thenutritionist giorgos78 BillyTheKid Nikos_T Maynard Unboxholics User2350 phoni Annalad KingPoul Nikoleta_Giann Annu Αννα1 mitsos14 ggl Eri0611 Nala Alexecon1991 Dimitris2001 Panagiotis849 Giii calliope lnesb iminspain Εριφύλη Leukosrinokeros valantis21 azula Dora140303 korlef globglogabgalab Revekka Nick2325 charmander constansn Ανώνυμη Marple SlimShady stav.mdp Ryuzaki snowy vetas VasoGrimes stamoul1s SMK n1ki20 Ria99 nucomer PanMoonlight Dr. Gl. Luminous pacheiko Paragontas7000 johnsala Georgekk liana igeorgeoikonomo Fourtou Κλημεντίνη tfghp kostas1233 katerinavld Manolo165 Nefeloula Lebron T C kilopo Renia21 vero_rove Barka Moblok stefan Natassa02 Kostas30 J.Cameron Γιώργος - Κόρινθος KingOfPop Viedo Elena78 Αλκης Κ. giannhs2001 Belle26 tsiobieman Stelios725 Mukumbura fretoe Stefanosxios ikigai SweetGirl KaterinaL hirasawayui Ευθυμος suaimhneas Χριστιαννα Paul77 NEKTARIOS11 Dimitris9 iManosX13 Φινεύς civilian jj! NightOwl kz22 Libertus cynzp Ggpg dimitrama5 dim6 dbPoliceOff Dimitris13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Νομίζω όλα τα ερωτήματά σου θα αρχίσουν να απαντώνται μετά τις βάσεις. Τώρα δεν υπάρχει κάτι σίγουρο να σου πει κανείς οπότε προσπάθησε να μην αγχώνεσαι και θα πάνε όλα καλά. Άντε, ελπίζω να μας έρθεις κι εσύ στην Αθήνα! Click για ανάπτυξη... Το ξερω..:/ Ευχαριστω πολυυ το πιστευω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Διονύσης13 Τιμώμενο Μέλος Ο Διονύσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 997 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2014 στις 14:41 Ο Διονύσης13: #576 24-07-14 14:41 Αντε μακαρι να περασουμε ολοι Αθηνα να γινουμε ενα μεγαλο παρεονι :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 24 Ιουλίου 2014 στις 14:42 Ο Guest 699855: #577 24-07-14 14:42 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Πάντως είδα ότι υπάρχουν αρκετά σπίτια-τρύπες με υψηλό ενοίκιο ή ισόγεια-υπόγεια με 150 ευρώ. Αρκετά δύσκολο να βρεις κάτι ασφαλές και φθηνό. Ευτυχώς εγώ έπεσα σε περίπτωση και βρήκα τεράστιο (για φοιτητικά δεδομένα) με πολύ χαμηλή τιμή και σε τέλεια περιοχή. Όσοι είστε σίγουροι για τη σχολή πηγαίνετε από τώρα. Click για ανάπτυξη... Σε ποια περιοχή? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2014 στις 14:48 Ο Σπυρακος (^^): #578 24-07-14 14:48 Αρχική Δημοσίευση από Διονύσης13: Αντε μακαρι να περασουμε ολοι Αθηνα να γινουμε ενα μεγαλο παρεονι :p Click για ανάπτυξη... Ιατρικη θες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Διονύσης13 Τιμώμενο Μέλος Ο Διονύσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 997 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2014 στις 14:49 Ο Διονύσης13: #579 24-07-14 14:49 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Ιατρικη θες; Click για ανάπτυξη... Ναι, αλλα ειμαι στο οριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2014 στις 14:49 Ο Σπυρακος (^^): #580 24-07-14 14:49 Αρχική Δημοσίευση από Διονύσης13: Ναι, αλλα ειμαι στο οριο Click για ανάπτυξη... Μετα ποια αλλη πολη θες;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 28 29 30 31 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 Επόμενη First Προηγούμενη 29 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 29 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 157 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Fofifofi78 eupalinaros Startx0 Magichero theodle Steliosalm dmav Angelikaaa thenutritionist giorgos78 BillyTheKid Nikos_T Maynard Unboxholics User2350 phoni Annalad KingPoul Nikoleta_Giann Annu Αννα1 mitsos14 ggl Eri0611 Nala Alexecon1991 Dimitris2001 Panagiotis849 Giii calliope lnesb iminspain Εριφύλη Leukosrinokeros valantis21 azula Dora140303 korlef globglogabgalab Revekka Nick2325 charmander constansn Ανώνυμη Marple SlimShady stav.mdp Ryuzaki snowy vetas VasoGrimes stamoul1s SMK n1ki20 Ria99 nucomer PanMoonlight Dr. Gl. Luminous pacheiko Paragontas7000 johnsala Georgekk liana igeorgeoikonomo Fourtou Κλημεντίνη tfghp kostas1233 katerinavld Manolo165 Nefeloula Lebron T C kilopo Renia21 vero_rove Barka Moblok stefan Natassa02 Kostas30 J.Cameron Γιώργος - Κόρινθος KingOfPop Viedo Elena78 Αλκης Κ. giannhs2001 Belle26 tsiobieman Stelios725 Mukumbura fretoe Stefanosxios ikigai SweetGirl KaterinaL hirasawayui Ευθυμος suaimhneas Χριστιαννα Paul77 NEKTARIOS11 Dimitris9 iManosX13 Φινεύς civilian jj! NightOwl kz22 Libertus cynzp Ggpg dimitrama5 dim6 dbPoliceOff Dimitris13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αντε μακαρι να περασουμε ολοι Αθηνα να γινουμε ενα μεγαλο παρεονι :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 24 Ιουλίου 2014 στις 14:42 Ο Guest 699855: #577 24-07-14 14:42 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Πάντως είδα ότι υπάρχουν αρκετά σπίτια-τρύπες με υψηλό ενοίκιο ή ισόγεια-υπόγεια με 150 ευρώ. Αρκετά δύσκολο να βρεις κάτι ασφαλές και φθηνό. Ευτυχώς εγώ έπεσα σε περίπτωση και βρήκα τεράστιο (για φοιτητικά δεδομένα) με πολύ χαμηλή τιμή και σε τέλεια περιοχή. Όσοι είστε σίγουροι για τη σχολή πηγαίνετε από τώρα. Click για ανάπτυξη... Σε ποια περιοχή? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2014 στις 14:48 Ο Σπυρακος (^^): #578 24-07-14 14:48 Αρχική Δημοσίευση από Διονύσης13: Αντε μακαρι να περασουμε ολοι Αθηνα να γινουμε ενα μεγαλο παρεονι :p Click για ανάπτυξη... Ιατρικη θες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Διονύσης13 Τιμώμενο Μέλος Ο Διονύσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 997 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2014 στις 14:49 Ο Διονύσης13: #579 24-07-14 14:49 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Ιατρικη θες; Click για ανάπτυξη... Ναι, αλλα ειμαι στο οριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2014 στις 14:49 Ο Σπυρακος (^^): #580 24-07-14 14:49 Αρχική Δημοσίευση από Διονύσης13: Ναι, αλλα ειμαι στο οριο Click για ανάπτυξη... Μετα ποια αλλη πολη θες;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 28 29 30 31 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 Επόμενη First Προηγούμενη 29 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 29 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 157 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Fofifofi78 eupalinaros Startx0 Magichero theodle Steliosalm dmav Angelikaaa thenutritionist giorgos78 BillyTheKid Nikos_T Maynard Unboxholics User2350 phoni Annalad KingPoul Nikoleta_Giann Annu Αννα1 mitsos14 ggl Eri0611 Nala Alexecon1991 Dimitris2001 Panagiotis849 Giii calliope lnesb iminspain Εριφύλη Leukosrinokeros valantis21 azula Dora140303 korlef globglogabgalab Revekka Nick2325 charmander constansn Ανώνυμη Marple SlimShady stav.mdp Ryuzaki snowy vetas VasoGrimes stamoul1s SMK n1ki20 Ria99 nucomer PanMoonlight Dr. Gl. Luminous pacheiko Paragontas7000 johnsala Georgekk liana igeorgeoikonomo Fourtou Κλημεντίνη tfghp kostas1233 katerinavld Manolo165 Nefeloula Lebron T C kilopo Renia21 vero_rove Barka Moblok stefan Natassa02 Kostas30 J.Cameron Γιώργος - Κόρινθος KingOfPop Viedo Elena78 Αλκης Κ. giannhs2001 Belle26 tsiobieman Stelios725 Mukumbura fretoe Stefanosxios ikigai SweetGirl KaterinaL hirasawayui Ευθυμος suaimhneas Χριστιαννα Paul77 NEKTARIOS11 Dimitris9 iManosX13 Φινεύς civilian jj! NightOwl kz22 Libertus cynzp Ggpg dimitrama5 dim6 dbPoliceOff Dimitris13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Πάντως είδα ότι υπάρχουν αρκετά σπίτια-τρύπες με υψηλό ενοίκιο ή ισόγεια-υπόγεια με 150 ευρώ. Αρκετά δύσκολο να βρεις κάτι ασφαλές και φθηνό. Ευτυχώς εγώ έπεσα σε περίπτωση και βρήκα τεράστιο (για φοιτητικά δεδομένα) με πολύ χαμηλή τιμή και σε τέλεια περιοχή. Όσοι είστε σίγουροι για τη σχολή πηγαίνετε από τώρα. Click για ανάπτυξη... Σε ποια περιοχή? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2014 στις 14:48 Ο Σπυρακος (^^): #578 24-07-14 14:48 Αρχική Δημοσίευση από Διονύσης13: Αντε μακαρι να περασουμε ολοι Αθηνα να γινουμε ενα μεγαλο παρεονι :p Click για ανάπτυξη... Ιατρικη θες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Διονύσης13 Τιμώμενο Μέλος Ο Διονύσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 997 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2014 στις 14:49 Ο Διονύσης13: #579 24-07-14 14:49 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Ιατρικη θες; Click για ανάπτυξη... Ναι, αλλα ειμαι στο οριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2014 στις 14:49 Ο Σπυρακος (^^): #580 24-07-14 14:49 Αρχική Δημοσίευση από Διονύσης13: Ναι, αλλα ειμαι στο οριο Click για ανάπτυξη... Μετα ποια αλλη πολη θες;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 28 29 30 31 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 Επόμενη First Προηγούμενη 29 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 29 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 157 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Fofifofi78 eupalinaros Startx0 Magichero theodle Steliosalm dmav Angelikaaa thenutritionist giorgos78 BillyTheKid Nikos_T Maynard Unboxholics User2350 phoni Annalad KingPoul Nikoleta_Giann Annu Αννα1 mitsos14 ggl Eri0611 Nala Alexecon1991 Dimitris2001 Panagiotis849 Giii calliope lnesb iminspain Εριφύλη Leukosrinokeros valantis21 azula Dora140303 korlef globglogabgalab Revekka Nick2325 charmander constansn Ανώνυμη Marple SlimShady stav.mdp Ryuzaki snowy vetas VasoGrimes stamoul1s SMK n1ki20 Ria99 nucomer PanMoonlight Dr. Gl. Luminous pacheiko Paragontas7000 johnsala Georgekk liana igeorgeoikonomo Fourtou Κλημεντίνη tfghp kostas1233 katerinavld Manolo165 Nefeloula Lebron T C kilopo Renia21 vero_rove Barka Moblok stefan Natassa02 Kostas30 J.Cameron Γιώργος - Κόρινθος KingOfPop Viedo Elena78 Αλκης Κ. giannhs2001 Belle26 tsiobieman Stelios725 Mukumbura fretoe Stefanosxios ikigai SweetGirl KaterinaL hirasawayui Ευθυμος suaimhneas Χριστιαννα Paul77 NEKTARIOS11 Dimitris9 iManosX13 Φινεύς civilian jj! NightOwl kz22 Libertus cynzp Ggpg dimitrama5 dim6 dbPoliceOff Dimitris13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Διονύσης13: Αντε μακαρι να περασουμε ολοι Αθηνα να γινουμε ενα μεγαλο παρεονι :p Click για ανάπτυξη... Ιατρικη θες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Διονύσης13 Τιμώμενο Μέλος Ο Διονύσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 997 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2014 στις 14:49 Ο Διονύσης13: #579 24-07-14 14:49 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Ιατρικη θες; Click για ανάπτυξη... Ναι, αλλα ειμαι στο οριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2014 στις 14:49 Ο Σπυρακος (^^): #580 24-07-14 14:49 Αρχική Δημοσίευση από Διονύσης13: Ναι, αλλα ειμαι στο οριο Click για ανάπτυξη... Μετα ποια αλλη πολη θες;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 28 29 30 31 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 Επόμενη First Προηγούμενη 29 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 29 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Ιατρικη θες; Click για ανάπτυξη... Ναι, αλλα ειμαι στο οριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2014 στις 14:49 Ο Σπυρακος (^^): #580 24-07-14 14:49 Αρχική Δημοσίευση από Διονύσης13: Ναι, αλλα ειμαι στο οριο Click για ανάπτυξη... Μετα ποια αλλη πολη θες;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Διονύσης13: Ναι, αλλα ειμαι στο οριο Click για ανάπτυξη... Μετα ποια αλλη πολη θες;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.