NancyCat Νεοφερμένο μέλος Η NancyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:46 Η NancyCat έγραψε: #541 12-09-13 14:46 Αρχική Δημοσίευση από Λένω: Προσωπικά θα απέφευγα τα Πατήσια. Καλύτερα τα δύο πρώτα. Αν ψάξεις Γκύζη είναι καλύτερα να κοιτάξεις κοντά στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας που έχει μετρό. Click για ανάπτυξη... για Ανω Κυψελη τι λες??οι μισοι μου λενε οτι δεν εχει καμια σχεση με την Κυψελη γιατι ειναι ψηλα και οι υπολοιποι μου την προτεινουν ανεπιφυλακτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 13 Σεπτεμβρίου 2013 στις 13:47 Ο Guest 699855: #542 13-09-13 13:47 Αρχική Δημοσίευση από NancyCat: για Ανω Κυψελη τι λες??οι μισοι μου λενε οτι δεν εχει καμια σχεση με την Κυψελη γιατι ειναι ψηλα και οι υπολοιποι μου την προτεινουν ανεπιφυλακτα Click για ανάπτυξη... Καλή είναι η ΄Ανω Κυψέλη. Από ο,τι καταλαβαίνω θέλεις να πηγαίνεις στη σχολή με τα πόδια. Μπορείς να κοιτάξεις και στους δρόμους πριν το Πεδίον του ΄Αρεως (Βραϊλα, Λομβάρδου, Παράσχου, Μομφερράτου, Ραγκαβή, Παπαρρηγοπούλου, Κουμανούδη, Γενναδίου και η γύρω περιοχή). Αλλιώς με μετρό από την αγαπημένη Πανόρμου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NancyCat Νεοφερμένο μέλος Η NancyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2013 στις 15:26 Η NancyCat έγραψε: #543 13-09-13 15:26 Αρχική Δημοσίευση από Λένω: Καλή είναι η ΄Ανω Κυψέλη. Από ο,τι καταλαβαίνω θέλεις να πηγαίνεις στη σχολή με τα πόδια. Μπορείς να κοιτάξεις και στους δρόμους πριν το Πεδίον του ΄Αρεως (Βραϊλα, Λομβάρδου, Παράσχου, Μομφερράτου, Ραγκαβή, Παπαρρηγοπούλου, Κουμανούδη, Γενναδίου και η γύρω περιοχή). Αλλιώς με μετρό από την αγαπημένη Πανόρμου. Click για ανάπτυξη... Οπως καταλαβες θελω να ειμαι κοντα στην σχολη!!!Να μην χρειαζεται να αλλαξω λεωφορειο και μετρο και ηλεκτρικο!!Πανορμου ειναι οντως πολυ καλα!!Αλλα για την Ανω Κυψελη διατηρω επιφυλαξεις γιατι ειμαι απο επαρχια και δεν την εχω δει ακομη σαν περιοχη πως ειναι αν ειναι ασφαλης π.χ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 13 Σεπτεμβρίου 2013 στις 16:20 Ο Guest 699855: #544 13-09-13 16:20 Αρχική Δημοσίευση από NancyCat: Οπως καταλαβες θελω να ειμαι κοντα στην σχολη!!!Να μην χρειαζεται να αλλαξω λεωφορειο και μετρο και ηλεκτρικο!!Πανορμου ειναι οντως πολυ καλα!!Αλλα για την Ανω Κυψελη διατηρω επιφυλαξεις γιατι ειμαι απο επαρχια και δεν την εχω δει ακομη σαν περιοχη πως ειναι αν ειναι ασφαλης π.χ. Click για ανάπτυξη... Οι δρόμοι που σου ανέφερα πιο πάνω ανήκουν στην κάτω πλευρά της περιοχής Γκύζη και βρίσκονται όπως σου είπα πριν το Πεδίο του ΄Αρεως. Αν βρεις σπίτι σε αυτήν την περιοχή θα μπορείς να πηγαίνεις στη σχολή με τα πόδια μέσα σε 5 λεπτά. Αν βρεις στη ΄Ανω Κυψέλη θα πρέπει να παίρνεις λεωφορείο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 16 Σεπτεμβρίου 2013 στις 10:59 Ο Guest 699855: #545 16-09-13 10:59 Αρχική Δημοσίευση από Λένω: Οι δρόμοι που σου ανέφερα πιο πάνω ανήκουν στην κάτω πλευρά της περιοχής Γκύζη και βρίσκονται όπως σου είπα πριν το Πεδίο του ΄Αρεως. Αν βρεις σπίτι σε αυτήν την περιοχή θα μπορείς να πηγαίνεις στη σχολή με τα πόδια μέσα σε 5 λεπτά. Αν βρεις στη ΄Ανω Κυψέλη θα πρέπει να παίρνεις λεωφορείο. Click για ανάπτυξη... Πάντως παίρνοντας το 14 (Πλ.Παπαδιαμάντη-Λ.Αλεξάνδρας-Γηροκομείο) από τη συμβολή των οδών Πανόρμου και Λ.Αλεξάνδρας βρίσκεσαι έξω από τη σχολή σου πολύ γρήγορα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Σεπτεμβρίου 2013 στις 09:01 Ο Guest 699855: #546 20-09-13 09:01 Τι έγινε βρε παιδιά εσείς που ψάχνατε σπίτι στην Αθήνα? Βρήκατε? Πού? Πείτε κανένα νέο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 13 Οκτωβρίου 2013 στις 13:05 Ο Guest 699855: #547 13-10-13 13:05 Κανένας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2014 στις 13:15 Η Alireza έγραψε: #548 05-07-14 13:15 Για φιλοσοφική ειναι καλα η περιοχή Ιλίσια; Αν έχετε κάτι καλύτερο να προτείνετε ευπρόσδεκτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pol_94 Νεοφερμένο μέλος Ο pol_94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 42 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2014 στις 13:17 Ο pol_94 έγραψε: #549 05-07-14 13:17 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Για φιλοσοφική ειναι καλα η περιοχή Ιλίσια; Αν έχετε κάτι καλύτερο να προτείνετε ευπρόσδεκτο... Click για ανάπτυξη... θα παιρνεις λεωφορειο για να πηγαινεις που ειναι συνηθως φισκα κοιτα κατι σε ζωγραφου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2014 στις 13:27 Η Alireza έγραψε: #550 05-07-14 13:27 Αρχική Δημοσίευση από pol_94: θα παιρνεις λεωφορειο για να πηγαινεις που ειναι συνηθως φισκα κοιτα κατι σε ζωγραφου Click για ανάπτυξη... Ζωγράφου έχει κοντά όμως στάση μετρό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. laurentides Εκκολαπτόμενο μέλος Η laurentides αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2014 στις 13:35 Η laurentides: #551 05-07-14 13:35 Κοντά δίπλα δεν έχει πιο γενικά ας πούμε ότι βρίσκεται κάπως κοντά στους σταθμούς Κατεχάκη , Μέγαρο Μουσικής και Ευαγγελισμού. Σε αποτρέπω από το να μείνεις Ζωγράφου πάντως 1)γιατί έχει ανηφόρες 2)γιατί έχει υψηλά ενοίκια ,από την άλλη όμως έχει και τα θετικά του όπως το ότι βρίσκεσαι κοντά στη σχολή και το ότι μπορείς να βρεις και φοβερά λουξ διαμερίσματα (υπάρχει πληθώρα καινούριων πολυκατοικιών). Σε κάθε περίπτωση η επιλογή είναι δική σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blackorgrey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο blackorgrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 263 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2014 στις 13:37 Ο blackorgrey: #552 05-07-14 13:37 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Ζωγράφου έχει κοντά όμως στάση μετρό; Click για ανάπτυξη... Όχι δεν έχει κοντά μετρό δυστυχώς.Με λεωφορείο όσοι δεν μένουν κοντά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2014 στις 13:39 Η Alireza έγραψε: #553 05-07-14 13:39 Αρχική Δημοσίευση από laurentides: Κοντά δίπλα δεν έχει πιο γενικά ας πούμε ότι βρίσκεται κάπως κοντά στους σταθμούς Κατεχάκη , Μέγαρο Μουσικής και Ευαγγελισμού. Σε αποτρέπω από το να μείνεις Ζωγράφου πάντως 1)γιατί έχει ανηφόρες 2)γιατί έχει υψηλά ενοίκια ,από την άλλη όμως έχει και τα θετικά του όπως το ότι βρίσκεσαι κοντά στη σχολή και το ότι μπορείς να βρεις και φοβερά λουξ διαμερίσματα (υπάρχει πληθώρα καινούριων πολυκατοικιών). Σε κάθε περίπτωση η επιλογή είναι δική σου. Click για ανάπτυξη... Καλα επειδή θα πάω σχετικά νωρίς για σπίτι θα βρω αρκετά φθηνά σπίτια.. Θέλω όμως μια περιοχή κοντά σε μετρό και όχι υπερβολικά μακριά απο την πανεπιστημιούπολη.. Εχω μπερδευτεί γιατι μου λένε ενα σωρό διαφορετικές περιοχές που φυσικά δεν τις ξερω γιατι δεν είμαι Αθηναία! Εσύ τι θα προτεινες δηλαδή;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 5 Ιουλίου 2014 leuki kataigida Εκκολαπτόμενο μέλος Η leuki kataigida αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 368 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2014 στις 13:52 Η leuki kataigida: #554 05-07-14 13:52 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Για φιλοσοφική ειναι καλα η περιοχή Ιλίσια; Αν έχετε κάτι καλύτερο να προτείνετε ευπρόσδεκτο... Click για ανάπτυξη... Μένω Άνω Ιλίσια και με βολεύει πολύ.Βρίσκομαι στη σχολή σε 5 λεπτά..Όσον αφορά το μετρό όπως είπαν παραπάνω μόνο με λεωφορείο στους κοντινούς σταθμούς μέγαρο μουσικής,ευαγγελισμός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2014 στις 13:57 Η Alireza έγραψε: #555 05-07-14 13:57 Αρχική Δημοσίευση από leuki kataigida: Μένω Άνω Ιλίσια και με βολεύει πολύ.Βρίσκομαι στη σχολή σε 5 λεπτά..Όσον αφορά το μετρό όπως είπαν παραπάνω μόνο με λεωφορείο στους κοντινούς σταθμούς μέγαρο μουσικής,ευαγγελισμός. Click για ανάπτυξη... Καλο μου ακούγεται.. Βασικά μεταξυ Ζωγράφου, Αμπελοκήπους και Ιλίσια ειμαι (βέβαια μου είπαν και καισαριανη αλλα δεν ειναι τόσο δημοφιλής).. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2014 στις 09:37 Η Alireza έγραψε: #556 15-07-14 09:37 Τελικά καταλήγω στους Αμπελοκήπους. Καλη περιοχή, τι λέτε; Θα πάμε σε με μεσιτικο για φθηνά σπίτια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Ιουλίου 2014 στις 10:49 Ο Guest 699855: #557 15-07-14 10:49 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Τελικά καταλήγω στους Αμπελοκήπους. Καλη περιοχή, τι λέτε; Θα πάμε σε με μεσιτικο για φθηνά σπίτια. Click για ανάπτυξη... Η καλύτερη Κοίταξε τις αναρτήσεις 417, 515, 519, 531 και θα κατατοπιστείς αρκετά. Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να πληρώσετε μεσίτη. Χαμένα λεφτά είναι. Με τη βοήθεια των google maps και λίγο περπάτημα θα κάνετε τη δουλειά σας. Επικουρικά μπορεί να βοηθήσει και το σάιτ της εφημερίδας "χρυσή ευκαιρία". Ο,τι θέλεις , ρώτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. transient Πολύ δραστήριο μέλος Ο transient αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.863 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2014 στις 10:53 Ο transient: #558 15-07-14 10:53 Πάντως, σε όποια περιοχή κι αν μείνεις τελικά, πρέπει να εξοικειωθείς με τα ΜΜΜ (μετρό, λεωφορεία, τρόλεϊ...) Εγώ από τον Άγιο Δημήτριο εξυπηρετούμαι από το μετρό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2014 στις 11:10 Η Alireza έγραψε: #559 15-07-14 11:10 Ευτυχώς που υπάρχει και το ιντερνέτ και θα μπορώ να μετακινούμαι κάπως. Χαώδης κατάσταση αλλα νομίζω μαθαίνεται εύκολα. Λένω όχι μεσιτη λες ε; Για ευκολία το λέω, αν του πούμε τις προϋποθέσεις να μας προτείνει αμέσως τα αντίστοιχα σπίτια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Ιουλίου 2014 στις 11:35 Ο Guest 699855: #560 15-07-14 11:35 Μπορείς όπως σου είπα με το χάρτη και με τους δρόμους που έχω προτείνει να μπεις στο σάιτ της χρυσής ευκαιρίας και να βρεις διαμερίσματα που ταιριάζουν σε αυτό που ψάχνεις. ΄Ετσι θα πάρεις και μια ιδέα για το πού κυμαίνονται οι τιμές. Επειδή οι εποχές είναι δύσκολες οικονομικά, πολύ λίγοι αναθέτουν τα σπίτια τους σε μεσίτη. Μόνοι σας μπορείτε να βρείτε ο,τι θέλετε και σε καλύτερη τιμή. Λίγο περπάτημα στην περιοχή χρειάζεται και τίποτα άλλο. Και να ξέρεις ότι η πρώτη τιμή που σου λένε δεν είναι ποτέ η τελική. Τα παζάρια "παίζουν πολύ". Επίσης θα ήθελα να σου προτείνω να έρθεις για ψάξιμο λίγο νωρίτερα. Επειδή η περιοχή είναι πολύ δημοφιλής αν έρθεις την ίδια ακριβώς περίοδο με όλους τους άλλους φοιτητές που ψάχνουν σπίτι, δύσκολα θα πείσεις τον ιδιοκτήτη να σου κάνει καλύτερη τιμή αφού ξέρει ότι αν δεν το πάρεις εσύ σίγουρα θα το πάρει κάποιος άλλος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 157 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Fofifofi78 eupalinaros Startx0 Magichero theodle Steliosalm dmav Angelikaaa thenutritionist giorgos78 BillyTheKid Nikos_T Maynard Unboxholics User2350 phoni Annalad KingPoul Nikoleta_Giann Annu Αννα1 mitsos14 ggl Eri0611 Nala Alexecon1991 Dimitris2001 Panagiotis849 Giii calliope lnesb iminspain Εριφύλη Leukosrinokeros valantis21 azula Dora140303 korlef globglogabgalab Revekka Nick2325 charmander constansn Ανώνυμη Marple SlimShady stav.mdp Ryuzaki snowy vetas VasoGrimes stamoul1s SMK n1ki20 Ria99 nucomer PanMoonlight Dr. Gl. Luminous pacheiko Paragontas7000 johnsala Georgekk liana igeorgeoikonomo Fourtou Κλημεντίνη tfghp kostas1233 katerinavld Manolo165 Nefeloula Lebron T C kilopo Renia21 vero_rove Barka Moblok stefan Natassa02 Kostas30 J.Cameron Γιώργος - Κόρινθος KingOfPop Viedo Elena78 Αλκης Κ. giannhs2001 Belle26 tsiobieman Stelios725 Mukumbura fretoe Stefanosxios ikigai SweetGirl KaterinaL hirasawayui Ευθυμος suaimhneas Χριστιαννα Paul77 NEKTARIOS11 Dimitris9 iManosX13 Φινεύς civilian jj! NightOwl kz22 Libertus cynzp Ggpg dimitrama5 dim6 dbPoliceOff Dimitris13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Λένω: Προσωπικά θα απέφευγα τα Πατήσια. Καλύτερα τα δύο πρώτα. Αν ψάξεις Γκύζη είναι καλύτερα να κοιτάξεις κοντά στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας που έχει μετρό. Click για ανάπτυξη... για Ανω Κυψελη τι λες??οι μισοι μου λενε οτι δεν εχει καμια σχεση με την Κυψελη γιατι ειναι ψηλα και οι υπολοιποι μου την προτεινουν ανεπιφυλακτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 13 Σεπτεμβρίου 2013 στις 13:47 Ο Guest 699855: #542 13-09-13 13:47 Αρχική Δημοσίευση από NancyCat: για Ανω Κυψελη τι λες??οι μισοι μου λενε οτι δεν εχει καμια σχεση με την Κυψελη γιατι ειναι ψηλα και οι υπολοιποι μου την προτεινουν ανεπιφυλακτα Click για ανάπτυξη... Καλή είναι η ΄Ανω Κυψέλη. Από ο,τι καταλαβαίνω θέλεις να πηγαίνεις στη σχολή με τα πόδια. Μπορείς να κοιτάξεις και στους δρόμους πριν το Πεδίον του ΄Αρεως (Βραϊλα, Λομβάρδου, Παράσχου, Μομφερράτου, Ραγκαβή, Παπαρρηγοπούλου, Κουμανούδη, Γενναδίου και η γύρω περιοχή). Αλλιώς με μετρό από την αγαπημένη Πανόρμου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NancyCat Νεοφερμένο μέλος Η NancyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2013 στις 15:26 Η NancyCat έγραψε: #543 13-09-13 15:26 Αρχική Δημοσίευση από Λένω: Καλή είναι η ΄Ανω Κυψέλη. Από ο,τι καταλαβαίνω θέλεις να πηγαίνεις στη σχολή με τα πόδια. Μπορείς να κοιτάξεις και στους δρόμους πριν το Πεδίον του ΄Αρεως (Βραϊλα, Λομβάρδου, Παράσχου, Μομφερράτου, Ραγκαβή, Παπαρρηγοπούλου, Κουμανούδη, Γενναδίου και η γύρω περιοχή). Αλλιώς με μετρό από την αγαπημένη Πανόρμου. Click για ανάπτυξη... Οπως καταλαβες θελω να ειμαι κοντα στην σχολη!!!Να μην χρειαζεται να αλλαξω λεωφορειο και μετρο και ηλεκτρικο!!Πανορμου ειναι οντως πολυ καλα!!Αλλα για την Ανω Κυψελη διατηρω επιφυλαξεις γιατι ειμαι απο επαρχια και δεν την εχω δει ακομη σαν περιοχη πως ειναι αν ειναι ασφαλης π.χ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 13 Σεπτεμβρίου 2013 στις 16:20 Ο Guest 699855: #544 13-09-13 16:20 Αρχική Δημοσίευση από NancyCat: Οπως καταλαβες θελω να ειμαι κοντα στην σχολη!!!Να μην χρειαζεται να αλλαξω λεωφορειο και μετρο και ηλεκτρικο!!Πανορμου ειναι οντως πολυ καλα!!Αλλα για την Ανω Κυψελη διατηρω επιφυλαξεις γιατι ειμαι απο επαρχια και δεν την εχω δει ακομη σαν περιοχη πως ειναι αν ειναι ασφαλης π.χ. Click για ανάπτυξη... Οι δρόμοι που σου ανέφερα πιο πάνω ανήκουν στην κάτω πλευρά της περιοχής Γκύζη και βρίσκονται όπως σου είπα πριν το Πεδίο του ΄Αρεως. Αν βρεις σπίτι σε αυτήν την περιοχή θα μπορείς να πηγαίνεις στη σχολή με τα πόδια μέσα σε 5 λεπτά. Αν βρεις στη ΄Ανω Κυψέλη θα πρέπει να παίρνεις λεωφορείο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 16 Σεπτεμβρίου 2013 στις 10:59 Ο Guest 699855: #545 16-09-13 10:59 Αρχική Δημοσίευση από Λένω: Οι δρόμοι που σου ανέφερα πιο πάνω ανήκουν στην κάτω πλευρά της περιοχής Γκύζη και βρίσκονται όπως σου είπα πριν το Πεδίο του ΄Αρεως. Αν βρεις σπίτι σε αυτήν την περιοχή θα μπορείς να πηγαίνεις στη σχολή με τα πόδια μέσα σε 5 λεπτά. Αν βρεις στη ΄Ανω Κυψέλη θα πρέπει να παίρνεις λεωφορείο. Click για ανάπτυξη... Πάντως παίρνοντας το 14 (Πλ.Παπαδιαμάντη-Λ.Αλεξάνδρας-Γηροκομείο) από τη συμβολή των οδών Πανόρμου και Λ.Αλεξάνδρας βρίσκεσαι έξω από τη σχολή σου πολύ γρήγορα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Σεπτεμβρίου 2013 στις 09:01 Ο Guest 699855: #546 20-09-13 09:01 Τι έγινε βρε παιδιά εσείς που ψάχνατε σπίτι στην Αθήνα? Βρήκατε? Πού? Πείτε κανένα νέο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 13 Οκτωβρίου 2013 στις 13:05 Ο Guest 699855: #547 13-10-13 13:05 Κανένας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2014 στις 13:15 Η Alireza έγραψε: #548 05-07-14 13:15 Για φιλοσοφική ειναι καλα η περιοχή Ιλίσια; Αν έχετε κάτι καλύτερο να προτείνετε ευπρόσδεκτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pol_94 Νεοφερμένο μέλος Ο pol_94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 42 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2014 στις 13:17 Ο pol_94 έγραψε: #549 05-07-14 13:17 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Για φιλοσοφική ειναι καλα η περιοχή Ιλίσια; Αν έχετε κάτι καλύτερο να προτείνετε ευπρόσδεκτο... Click για ανάπτυξη... θα παιρνεις λεωφορειο για να πηγαινεις που ειναι συνηθως φισκα κοιτα κατι σε ζωγραφου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2014 στις 13:27 Η Alireza έγραψε: #550 05-07-14 13:27 Αρχική Δημοσίευση από pol_94: θα παιρνεις λεωφορειο για να πηγαινεις που ειναι συνηθως φισκα κοιτα κατι σε ζωγραφου Click για ανάπτυξη... Ζωγράφου έχει κοντά όμως στάση μετρό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. laurentides Εκκολαπτόμενο μέλος Η laurentides αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2014 στις 13:35 Η laurentides: #551 05-07-14 13:35 Κοντά δίπλα δεν έχει πιο γενικά ας πούμε ότι βρίσκεται κάπως κοντά στους σταθμούς Κατεχάκη , Μέγαρο Μουσικής και Ευαγγελισμού. Σε αποτρέπω από το να μείνεις Ζωγράφου πάντως 1)γιατί έχει ανηφόρες 2)γιατί έχει υψηλά ενοίκια ,από την άλλη όμως έχει και τα θετικά του όπως το ότι βρίσκεσαι κοντά στη σχολή και το ότι μπορείς να βρεις και φοβερά λουξ διαμερίσματα (υπάρχει πληθώρα καινούριων πολυκατοικιών). Σε κάθε περίπτωση η επιλογή είναι δική σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blackorgrey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο blackorgrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 263 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2014 στις 13:37 Ο blackorgrey: #552 05-07-14 13:37 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Ζωγράφου έχει κοντά όμως στάση μετρό; Click για ανάπτυξη... Όχι δεν έχει κοντά μετρό δυστυχώς.Με λεωφορείο όσοι δεν μένουν κοντά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2014 στις 13:39 Η Alireza έγραψε: #553 05-07-14 13:39 Αρχική Δημοσίευση από laurentides: Κοντά δίπλα δεν έχει πιο γενικά ας πούμε ότι βρίσκεται κάπως κοντά στους σταθμούς Κατεχάκη , Μέγαρο Μουσικής και Ευαγγελισμού. Σε αποτρέπω από το να μείνεις Ζωγράφου πάντως 1)γιατί έχει ανηφόρες 2)γιατί έχει υψηλά ενοίκια ,από την άλλη όμως έχει και τα θετικά του όπως το ότι βρίσκεσαι κοντά στη σχολή και το ότι μπορείς να βρεις και φοβερά λουξ διαμερίσματα (υπάρχει πληθώρα καινούριων πολυκατοικιών). Σε κάθε περίπτωση η επιλογή είναι δική σου. Click για ανάπτυξη... Καλα επειδή θα πάω σχετικά νωρίς για σπίτι θα βρω αρκετά φθηνά σπίτια.. Θέλω όμως μια περιοχή κοντά σε μετρό και όχι υπερβολικά μακριά απο την πανεπιστημιούπολη.. Εχω μπερδευτεί γιατι μου λένε ενα σωρό διαφορετικές περιοχές που φυσικά δεν τις ξερω γιατι δεν είμαι Αθηναία! Εσύ τι θα προτεινες δηλαδή;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 5 Ιουλίου 2014 leuki kataigida Εκκολαπτόμενο μέλος Η leuki kataigida αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 368 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2014 στις 13:52 Η leuki kataigida: #554 05-07-14 13:52 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Για φιλοσοφική ειναι καλα η περιοχή Ιλίσια; Αν έχετε κάτι καλύτερο να προτείνετε ευπρόσδεκτο... Click για ανάπτυξη... Μένω Άνω Ιλίσια και με βολεύει πολύ.Βρίσκομαι στη σχολή σε 5 λεπτά..Όσον αφορά το μετρό όπως είπαν παραπάνω μόνο με λεωφορείο στους κοντινούς σταθμούς μέγαρο μουσικής,ευαγγελισμός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2014 στις 13:57 Η Alireza έγραψε: #555 05-07-14 13:57 Αρχική Δημοσίευση από leuki kataigida: Μένω Άνω Ιλίσια και με βολεύει πολύ.Βρίσκομαι στη σχολή σε 5 λεπτά..Όσον αφορά το μετρό όπως είπαν παραπάνω μόνο με λεωφορείο στους κοντινούς σταθμούς μέγαρο μουσικής,ευαγγελισμός. Click για ανάπτυξη... Καλο μου ακούγεται.. Βασικά μεταξυ Ζωγράφου, Αμπελοκήπους και Ιλίσια ειμαι (βέβαια μου είπαν και καισαριανη αλλα δεν ειναι τόσο δημοφιλής).. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2014 στις 09:37 Η Alireza έγραψε: #556 15-07-14 09:37 Τελικά καταλήγω στους Αμπελοκήπους. Καλη περιοχή, τι λέτε; Θα πάμε σε με μεσιτικο για φθηνά σπίτια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Ιουλίου 2014 στις 10:49 Ο Guest 699855: #557 15-07-14 10:49 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Τελικά καταλήγω στους Αμπελοκήπους. Καλη περιοχή, τι λέτε; Θα πάμε σε με μεσιτικο για φθηνά σπίτια. Click για ανάπτυξη... Η καλύτερη Κοίταξε τις αναρτήσεις 417, 515, 519, 531 και θα κατατοπιστείς αρκετά. Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να πληρώσετε μεσίτη. Χαμένα λεφτά είναι. Με τη βοήθεια των google maps και λίγο περπάτημα θα κάνετε τη δουλειά σας. Επικουρικά μπορεί να βοηθήσει και το σάιτ της εφημερίδας "χρυσή ευκαιρία". Ο,τι θέλεις , ρώτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. transient Πολύ δραστήριο μέλος Ο transient αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.863 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2014 στις 10:53 Ο transient: #558 15-07-14 10:53 Πάντως, σε όποια περιοχή κι αν μείνεις τελικά, πρέπει να εξοικειωθείς με τα ΜΜΜ (μετρό, λεωφορεία, τρόλεϊ...) Εγώ από τον Άγιο Δημήτριο εξυπηρετούμαι από το μετρό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2014 στις 11:10 Η Alireza έγραψε: #559 15-07-14 11:10 Ευτυχώς που υπάρχει και το ιντερνέτ και θα μπορώ να μετακινούμαι κάπως. Χαώδης κατάσταση αλλα νομίζω μαθαίνεται εύκολα. Λένω όχι μεσιτη λες ε; Για ευκολία το λέω, αν του πούμε τις προϋποθέσεις να μας προτείνει αμέσως τα αντίστοιχα σπίτια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Ιουλίου 2014 στις 11:35 Ο Guest 699855: #560 15-07-14 11:35 Μπορείς όπως σου είπα με το χάρτη και με τους δρόμους που έχω προτείνει να μπεις στο σάιτ της χρυσής ευκαιρίας και να βρεις διαμερίσματα που ταιριάζουν σε αυτό που ψάχνεις. ΄Ετσι θα πάρεις και μια ιδέα για το πού κυμαίνονται οι τιμές. Επειδή οι εποχές είναι δύσκολες οικονομικά, πολύ λίγοι αναθέτουν τα σπίτια τους σε μεσίτη. Μόνοι σας μπορείτε να βρείτε ο,τι θέλετε και σε καλύτερη τιμή. Λίγο περπάτημα στην περιοχή χρειάζεται και τίποτα άλλο. Και να ξέρεις ότι η πρώτη τιμή που σου λένε δεν είναι ποτέ η τελική. Τα παζάρια "παίζουν πολύ". Επίσης θα ήθελα να σου προτείνω να έρθεις για ψάξιμο λίγο νωρίτερα. Επειδή η περιοχή είναι πολύ δημοφιλής αν έρθεις την ίδια ακριβώς περίοδο με όλους τους άλλους φοιτητές που ψάχνουν σπίτι, δύσκολα θα πείσεις τον ιδιοκτήτη να σου κάνει καλύτερη τιμή αφού ξέρει ότι αν δεν το πάρεις εσύ σίγουρα θα το πάρει κάποιος άλλος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 157 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Fofifofi78 eupalinaros Startx0 Magichero theodle Steliosalm dmav Angelikaaa thenutritionist giorgos78 BillyTheKid Nikos_T Maynard Unboxholics User2350 phoni Annalad KingPoul Nikoleta_Giann Annu Αννα1 mitsos14 ggl Eri0611 Nala Alexecon1991 Dimitris2001 Panagiotis849 Giii calliope lnesb iminspain Εριφύλη Leukosrinokeros valantis21 azula Dora140303 korlef globglogabgalab Revekka Nick2325 charmander constansn Ανώνυμη Marple SlimShady stav.mdp Ryuzaki snowy vetas VasoGrimes stamoul1s SMK n1ki20 Ria99 nucomer PanMoonlight Dr. Gl. Luminous pacheiko Paragontas7000 johnsala Georgekk liana igeorgeoikonomo Fourtou Κλημεντίνη tfghp kostas1233 katerinavld Manolo165 Nefeloula Lebron T C kilopo Renia21 vero_rove Barka Moblok stefan Natassa02 Kostas30 J.Cameron Γιώργος - Κόρινθος KingOfPop Viedo Elena78 Αλκης Κ. giannhs2001 Belle26 tsiobieman Stelios725 Mukumbura fretoe Stefanosxios ikigai SweetGirl KaterinaL hirasawayui Ευθυμος suaimhneas Χριστιαννα Paul77 NEKTARIOS11 Dimitris9 iManosX13 Φινεύς civilian jj! NightOwl kz22 Libertus cynzp Ggpg dimitrama5 dim6 dbPoliceOff Dimitris13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από NancyCat: για Ανω Κυψελη τι λες??οι μισοι μου λενε οτι δεν εχει καμια σχεση με την Κυψελη γιατι ειναι ψηλα και οι υπολοιποι μου την προτεινουν ανεπιφυλακτα Click για ανάπτυξη... Καλή είναι η ΄Ανω Κυψέλη. Από ο,τι καταλαβαίνω θέλεις να πηγαίνεις στη σχολή με τα πόδια. Μπορείς να κοιτάξεις και στους δρόμους πριν το Πεδίον του ΄Αρεως (Βραϊλα, Λομβάρδου, Παράσχου, Μομφερράτου, Ραγκαβή, Παπαρρηγοπούλου, Κουμανούδη, Γενναδίου και η γύρω περιοχή). Αλλιώς με μετρό από την αγαπημένη Πανόρμου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NancyCat Νεοφερμένο μέλος Η NancyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2013 στις 15:26 Η NancyCat έγραψε: #543 13-09-13 15:26 Αρχική Δημοσίευση από Λένω: Καλή είναι η ΄Ανω Κυψέλη. Από ο,τι καταλαβαίνω θέλεις να πηγαίνεις στη σχολή με τα πόδια. Μπορείς να κοιτάξεις και στους δρόμους πριν το Πεδίον του ΄Αρεως (Βραϊλα, Λομβάρδου, Παράσχου, Μομφερράτου, Ραγκαβή, Παπαρρηγοπούλου, Κουμανούδη, Γενναδίου και η γύρω περιοχή). Αλλιώς με μετρό από την αγαπημένη Πανόρμου. Click για ανάπτυξη... Οπως καταλαβες θελω να ειμαι κοντα στην σχολη!!!Να μην χρειαζεται να αλλαξω λεωφορειο και μετρο και ηλεκτρικο!!Πανορμου ειναι οντως πολυ καλα!!Αλλα για την Ανω Κυψελη διατηρω επιφυλαξεις γιατι ειμαι απο επαρχια και δεν την εχω δει ακομη σαν περιοχη πως ειναι αν ειναι ασφαλης π.χ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 13 Σεπτεμβρίου 2013 στις 16:20 Ο Guest 699855: #544 13-09-13 16:20 Αρχική Δημοσίευση από NancyCat: Οπως καταλαβες θελω να ειμαι κοντα στην σχολη!!!Να μην χρειαζεται να αλλαξω λεωφορειο και μετρο και ηλεκτρικο!!Πανορμου ειναι οντως πολυ καλα!!Αλλα για την Ανω Κυψελη διατηρω επιφυλαξεις γιατι ειμαι απο επαρχια και δεν την εχω δει ακομη σαν περιοχη πως ειναι αν ειναι ασφαλης π.χ. Click για ανάπτυξη... Οι δρόμοι που σου ανέφερα πιο πάνω ανήκουν στην κάτω πλευρά της περιοχής Γκύζη και βρίσκονται όπως σου είπα πριν το Πεδίο του ΄Αρεως. Αν βρεις σπίτι σε αυτήν την περιοχή θα μπορείς να πηγαίνεις στη σχολή με τα πόδια μέσα σε 5 λεπτά. Αν βρεις στη ΄Ανω Κυψέλη θα πρέπει να παίρνεις λεωφορείο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 16 Σεπτεμβρίου 2013 στις 10:59 Ο Guest 699855: #545 16-09-13 10:59 Αρχική Δημοσίευση από Λένω: Οι δρόμοι που σου ανέφερα πιο πάνω ανήκουν στην κάτω πλευρά της περιοχής Γκύζη και βρίσκονται όπως σου είπα πριν το Πεδίο του ΄Αρεως. Αν βρεις σπίτι σε αυτήν την περιοχή θα μπορείς να πηγαίνεις στη σχολή με τα πόδια μέσα σε 5 λεπτά. Αν βρεις στη ΄Ανω Κυψέλη θα πρέπει να παίρνεις λεωφορείο. Click για ανάπτυξη... Πάντως παίρνοντας το 14 (Πλ.Παπαδιαμάντη-Λ.Αλεξάνδρας-Γηροκομείο) από τη συμβολή των οδών Πανόρμου και Λ.Αλεξάνδρας βρίσκεσαι έξω από τη σχολή σου πολύ γρήγορα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Σεπτεμβρίου 2013 στις 09:01 Ο Guest 699855: #546 20-09-13 09:01 Τι έγινε βρε παιδιά εσείς που ψάχνατε σπίτι στην Αθήνα? Βρήκατε? Πού? Πείτε κανένα νέο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 13 Οκτωβρίου 2013 στις 13:05 Ο Guest 699855: #547 13-10-13 13:05 Κανένας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2014 στις 13:15 Η Alireza έγραψε: #548 05-07-14 13:15 Για φιλοσοφική ειναι καλα η περιοχή Ιλίσια; Αν έχετε κάτι καλύτερο να προτείνετε ευπρόσδεκτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pol_94 Νεοφερμένο μέλος Ο pol_94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 42 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2014 στις 13:17 Ο pol_94 έγραψε: #549 05-07-14 13:17 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Για φιλοσοφική ειναι καλα η περιοχή Ιλίσια; Αν έχετε κάτι καλύτερο να προτείνετε ευπρόσδεκτο... Click για ανάπτυξη... θα παιρνεις λεωφορειο για να πηγαινεις που ειναι συνηθως φισκα κοιτα κατι σε ζωγραφου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2014 στις 13:27 Η Alireza έγραψε: #550 05-07-14 13:27 Αρχική Δημοσίευση από pol_94: θα παιρνεις λεωφορειο για να πηγαινεις που ειναι συνηθως φισκα κοιτα κατι σε ζωγραφου Click για ανάπτυξη... Ζωγράφου έχει κοντά όμως στάση μετρό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. laurentides Εκκολαπτόμενο μέλος Η laurentides αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2014 στις 13:35 Η laurentides: #551 05-07-14 13:35 Κοντά δίπλα δεν έχει πιο γενικά ας πούμε ότι βρίσκεται κάπως κοντά στους σταθμούς Κατεχάκη , Μέγαρο Μουσικής και Ευαγγελισμού. Σε αποτρέπω από το να μείνεις Ζωγράφου πάντως 1)γιατί έχει ανηφόρες 2)γιατί έχει υψηλά ενοίκια ,από την άλλη όμως έχει και τα θετικά του όπως το ότι βρίσκεσαι κοντά στη σχολή και το ότι μπορείς να βρεις και φοβερά λουξ διαμερίσματα (υπάρχει πληθώρα καινούριων πολυκατοικιών). Σε κάθε περίπτωση η επιλογή είναι δική σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blackorgrey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο blackorgrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 263 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2014 στις 13:37 Ο blackorgrey: #552 05-07-14 13:37 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Ζωγράφου έχει κοντά όμως στάση μετρό; Click για ανάπτυξη... Όχι δεν έχει κοντά μετρό δυστυχώς.Με λεωφορείο όσοι δεν μένουν κοντά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2014 στις 13:39 Η Alireza έγραψε: #553 05-07-14 13:39 Αρχική Δημοσίευση από laurentides: Κοντά δίπλα δεν έχει πιο γενικά ας πούμε ότι βρίσκεται κάπως κοντά στους σταθμούς Κατεχάκη , Μέγαρο Μουσικής και Ευαγγελισμού. Σε αποτρέπω από το να μείνεις Ζωγράφου πάντως 1)γιατί έχει ανηφόρες 2)γιατί έχει υψηλά ενοίκια ,από την άλλη όμως έχει και τα θετικά του όπως το ότι βρίσκεσαι κοντά στη σχολή και το ότι μπορείς να βρεις και φοβερά λουξ διαμερίσματα (υπάρχει πληθώρα καινούριων πολυκατοικιών). Σε κάθε περίπτωση η επιλογή είναι δική σου. Click για ανάπτυξη... Καλα επειδή θα πάω σχετικά νωρίς για σπίτι θα βρω αρκετά φθηνά σπίτια.. Θέλω όμως μια περιοχή κοντά σε μετρό και όχι υπερβολικά μακριά απο την πανεπιστημιούπολη.. Εχω μπερδευτεί γιατι μου λένε ενα σωρό διαφορετικές περιοχές που φυσικά δεν τις ξερω γιατι δεν είμαι Αθηναία! Εσύ τι θα προτεινες δηλαδή;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 5 Ιουλίου 2014 leuki kataigida Εκκολαπτόμενο μέλος Η leuki kataigida αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 368 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2014 στις 13:52 Η leuki kataigida: #554 05-07-14 13:52 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Για φιλοσοφική ειναι καλα η περιοχή Ιλίσια; Αν έχετε κάτι καλύτερο να προτείνετε ευπρόσδεκτο... Click για ανάπτυξη... Μένω Άνω Ιλίσια και με βολεύει πολύ.Βρίσκομαι στη σχολή σε 5 λεπτά..Όσον αφορά το μετρό όπως είπαν παραπάνω μόνο με λεωφορείο στους κοντινούς σταθμούς μέγαρο μουσικής,ευαγγελισμός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2014 στις 13:57 Η Alireza έγραψε: #555 05-07-14 13:57 Αρχική Δημοσίευση από leuki kataigida: Μένω Άνω Ιλίσια και με βολεύει πολύ.Βρίσκομαι στη σχολή σε 5 λεπτά..Όσον αφορά το μετρό όπως είπαν παραπάνω μόνο με λεωφορείο στους κοντινούς σταθμούς μέγαρο μουσικής,ευαγγελισμός. Click για ανάπτυξη... Καλο μου ακούγεται.. Βασικά μεταξυ Ζωγράφου, Αμπελοκήπους και Ιλίσια ειμαι (βέβαια μου είπαν και καισαριανη αλλα δεν ειναι τόσο δημοφιλής).. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2014 στις 09:37 Η Alireza έγραψε: #556 15-07-14 09:37 Τελικά καταλήγω στους Αμπελοκήπους. Καλη περιοχή, τι λέτε; Θα πάμε σε με μεσιτικο για φθηνά σπίτια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Ιουλίου 2014 στις 10:49 Ο Guest 699855: #557 15-07-14 10:49 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Τελικά καταλήγω στους Αμπελοκήπους. Καλη περιοχή, τι λέτε; Θα πάμε σε με μεσιτικο για φθηνά σπίτια. Click για ανάπτυξη... Η καλύτερη Κοίταξε τις αναρτήσεις 417, 515, 519, 531 και θα κατατοπιστείς αρκετά. Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να πληρώσετε μεσίτη. Χαμένα λεφτά είναι. Με τη βοήθεια των google maps και λίγο περπάτημα θα κάνετε τη δουλειά σας. Επικουρικά μπορεί να βοηθήσει και το σάιτ της εφημερίδας "χρυσή ευκαιρία". Ο,τι θέλεις , ρώτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. transient Πολύ δραστήριο μέλος Ο transient αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.863 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2014 στις 10:53 Ο transient: #558 15-07-14 10:53 Πάντως, σε όποια περιοχή κι αν μείνεις τελικά, πρέπει να εξοικειωθείς με τα ΜΜΜ (μετρό, λεωφορεία, τρόλεϊ...) Εγώ από τον Άγιο Δημήτριο εξυπηρετούμαι από το μετρό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2014 στις 11:10 Η Alireza έγραψε: #559 15-07-14 11:10 Ευτυχώς που υπάρχει και το ιντερνέτ και θα μπορώ να μετακινούμαι κάπως. Χαώδης κατάσταση αλλα νομίζω μαθαίνεται εύκολα. Λένω όχι μεσιτη λες ε; Για ευκολία το λέω, αν του πούμε τις προϋποθέσεις να μας προτείνει αμέσως τα αντίστοιχα σπίτια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Ιουλίου 2014 στις 11:35 Ο Guest 699855: #560 15-07-14 11:35 Μπορείς όπως σου είπα με το χάρτη και με τους δρόμους που έχω προτείνει να μπεις στο σάιτ της χρυσής ευκαιρίας και να βρεις διαμερίσματα που ταιριάζουν σε αυτό που ψάχνεις. ΄Ετσι θα πάρεις και μια ιδέα για το πού κυμαίνονται οι τιμές. Επειδή οι εποχές είναι δύσκολες οικονομικά, πολύ λίγοι αναθέτουν τα σπίτια τους σε μεσίτη. Μόνοι σας μπορείτε να βρείτε ο,τι θέλετε και σε καλύτερη τιμή. Λίγο περπάτημα στην περιοχή χρειάζεται και τίποτα άλλο. Και να ξέρεις ότι η πρώτη τιμή που σου λένε δεν είναι ποτέ η τελική. Τα παζάρια "παίζουν πολύ". Επίσης θα ήθελα να σου προτείνω να έρθεις για ψάξιμο λίγο νωρίτερα. Επειδή η περιοχή είναι πολύ δημοφιλής αν έρθεις την ίδια ακριβώς περίοδο με όλους τους άλλους φοιτητές που ψάχνουν σπίτι, δύσκολα θα πείσεις τον ιδιοκτήτη να σου κάνει καλύτερη τιμή αφού ξέρει ότι αν δεν το πάρεις εσύ σίγουρα θα το πάρει κάποιος άλλος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 157 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Fofifofi78 eupalinaros Startx0 Magichero theodle Steliosalm dmav Angelikaaa thenutritionist giorgos78 BillyTheKid Nikos_T Maynard Unboxholics User2350 phoni Annalad KingPoul Nikoleta_Giann Annu Αννα1 mitsos14 ggl Eri0611 Nala Alexecon1991 Dimitris2001 Panagiotis849 Giii calliope lnesb iminspain Εριφύλη Leukosrinokeros valantis21 azula Dora140303 korlef globglogabgalab Revekka Nick2325 charmander constansn Ανώνυμη Marple SlimShady stav.mdp Ryuzaki snowy vetas VasoGrimes stamoul1s SMK n1ki20 Ria99 nucomer PanMoonlight Dr. Gl. Luminous pacheiko Paragontas7000 johnsala Georgekk liana igeorgeoikonomo Fourtou Κλημεντίνη tfghp kostas1233 katerinavld Manolo165 Nefeloula Lebron T C kilopo Renia21 vero_rove Barka Moblok stefan Natassa02 Kostas30 J.Cameron Γιώργος - Κόρινθος KingOfPop Viedo Elena78 Αλκης Κ. giannhs2001 Belle26 tsiobieman Stelios725 Mukumbura fretoe Stefanosxios ikigai SweetGirl KaterinaL hirasawayui Ευθυμος suaimhneas Χριστιαννα Paul77 NEKTARIOS11 Dimitris9 iManosX13 Φινεύς civilian jj! NightOwl kz22 Libertus cynzp Ggpg dimitrama5 dim6 dbPoliceOff Dimitris13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Λένω: Καλή είναι η ΄Ανω Κυψέλη. Από ο,τι καταλαβαίνω θέλεις να πηγαίνεις στη σχολή με τα πόδια. Μπορείς να κοιτάξεις και στους δρόμους πριν το Πεδίον του ΄Αρεως (Βραϊλα, Λομβάρδου, Παράσχου, Μομφερράτου, Ραγκαβή, Παπαρρηγοπούλου, Κουμανούδη, Γενναδίου και η γύρω περιοχή). Αλλιώς με μετρό από την αγαπημένη Πανόρμου. Click για ανάπτυξη... Οπως καταλαβες θελω να ειμαι κοντα στην σχολη!!!Να μην χρειαζεται να αλλαξω λεωφορειο και μετρο και ηλεκτρικο!!Πανορμου ειναι οντως πολυ καλα!!Αλλα για την Ανω Κυψελη διατηρω επιφυλαξεις γιατι ειμαι απο επαρχια και δεν την εχω δει ακομη σαν περιοχη πως ειναι αν ειναι ασφαλης π.χ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 13 Σεπτεμβρίου 2013 στις 16:20 Ο Guest 699855: #544 13-09-13 16:20 Αρχική Δημοσίευση από NancyCat: Οπως καταλαβες θελω να ειμαι κοντα στην σχολη!!!Να μην χρειαζεται να αλλαξω λεωφορειο και μετρο και ηλεκτρικο!!Πανορμου ειναι οντως πολυ καλα!!Αλλα για την Ανω Κυψελη διατηρω επιφυλαξεις γιατι ειμαι απο επαρχια και δεν την εχω δει ακομη σαν περιοχη πως ειναι αν ειναι ασφαλης π.χ. Click για ανάπτυξη... Οι δρόμοι που σου ανέφερα πιο πάνω ανήκουν στην κάτω πλευρά της περιοχής Γκύζη και βρίσκονται όπως σου είπα πριν το Πεδίο του ΄Αρεως. Αν βρεις σπίτι σε αυτήν την περιοχή θα μπορείς να πηγαίνεις στη σχολή με τα πόδια μέσα σε 5 λεπτά. Αν βρεις στη ΄Ανω Κυψέλη θα πρέπει να παίρνεις λεωφορείο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 16 Σεπτεμβρίου 2013 στις 10:59 Ο Guest 699855: #545 16-09-13 10:59 Αρχική Δημοσίευση από Λένω: Οι δρόμοι που σου ανέφερα πιο πάνω ανήκουν στην κάτω πλευρά της περιοχής Γκύζη και βρίσκονται όπως σου είπα πριν το Πεδίο του ΄Αρεως. Αν βρεις σπίτι σε αυτήν την περιοχή θα μπορείς να πηγαίνεις στη σχολή με τα πόδια μέσα σε 5 λεπτά. Αν βρεις στη ΄Ανω Κυψέλη θα πρέπει να παίρνεις λεωφορείο. Click για ανάπτυξη... Πάντως παίρνοντας το 14 (Πλ.Παπαδιαμάντη-Λ.Αλεξάνδρας-Γηροκομείο) από τη συμβολή των οδών Πανόρμου και Λ.Αλεξάνδρας βρίσκεσαι έξω από τη σχολή σου πολύ γρήγορα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Σεπτεμβρίου 2013 στις 09:01 Ο Guest 699855: #546 20-09-13 09:01 Τι έγινε βρε παιδιά εσείς που ψάχνατε σπίτι στην Αθήνα? Βρήκατε? Πού? Πείτε κανένα νέο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 13 Οκτωβρίου 2013 στις 13:05 Ο Guest 699855: #547 13-10-13 13:05 Κανένας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2014 στις 13:15 Η Alireza έγραψε: #548 05-07-14 13:15 Για φιλοσοφική ειναι καλα η περιοχή Ιλίσια; Αν έχετε κάτι καλύτερο να προτείνετε ευπρόσδεκτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pol_94 Νεοφερμένο μέλος Ο pol_94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 42 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2014 στις 13:17 Ο pol_94 έγραψε: #549 05-07-14 13:17 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Για φιλοσοφική ειναι καλα η περιοχή Ιλίσια; Αν έχετε κάτι καλύτερο να προτείνετε ευπρόσδεκτο... Click για ανάπτυξη... θα παιρνεις λεωφορειο για να πηγαινεις που ειναι συνηθως φισκα κοιτα κατι σε ζωγραφου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2014 στις 13:27 Η Alireza έγραψε: #550 05-07-14 13:27 Αρχική Δημοσίευση από pol_94: θα παιρνεις λεωφορειο για να πηγαινεις που ειναι συνηθως φισκα κοιτα κατι σε ζωγραφου Click για ανάπτυξη... Ζωγράφου έχει κοντά όμως στάση μετρό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. laurentides Εκκολαπτόμενο μέλος Η laurentides αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2014 στις 13:35 Η laurentides: #551 05-07-14 13:35 Κοντά δίπλα δεν έχει πιο γενικά ας πούμε ότι βρίσκεται κάπως κοντά στους σταθμούς Κατεχάκη , Μέγαρο Μουσικής και Ευαγγελισμού. Σε αποτρέπω από το να μείνεις Ζωγράφου πάντως 1)γιατί έχει ανηφόρες 2)γιατί έχει υψηλά ενοίκια ,από την άλλη όμως έχει και τα θετικά του όπως το ότι βρίσκεσαι κοντά στη σχολή και το ότι μπορείς να βρεις και φοβερά λουξ διαμερίσματα (υπάρχει πληθώρα καινούριων πολυκατοικιών). Σε κάθε περίπτωση η επιλογή είναι δική σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blackorgrey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο blackorgrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 263 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2014 στις 13:37 Ο blackorgrey: #552 05-07-14 13:37 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Ζωγράφου έχει κοντά όμως στάση μετρό; Click για ανάπτυξη... Όχι δεν έχει κοντά μετρό δυστυχώς.Με λεωφορείο όσοι δεν μένουν κοντά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2014 στις 13:39 Η Alireza έγραψε: #553 05-07-14 13:39 Αρχική Δημοσίευση από laurentides: Κοντά δίπλα δεν έχει πιο γενικά ας πούμε ότι βρίσκεται κάπως κοντά στους σταθμούς Κατεχάκη , Μέγαρο Μουσικής και Ευαγγελισμού. Σε αποτρέπω από το να μείνεις Ζωγράφου πάντως 1)γιατί έχει ανηφόρες 2)γιατί έχει υψηλά ενοίκια ,από την άλλη όμως έχει και τα θετικά του όπως το ότι βρίσκεσαι κοντά στη σχολή και το ότι μπορείς να βρεις και φοβερά λουξ διαμερίσματα (υπάρχει πληθώρα καινούριων πολυκατοικιών). Σε κάθε περίπτωση η επιλογή είναι δική σου. Click για ανάπτυξη... Καλα επειδή θα πάω σχετικά νωρίς για σπίτι θα βρω αρκετά φθηνά σπίτια.. Θέλω όμως μια περιοχή κοντά σε μετρό και όχι υπερβολικά μακριά απο την πανεπιστημιούπολη.. Εχω μπερδευτεί γιατι μου λένε ενα σωρό διαφορετικές περιοχές που φυσικά δεν τις ξερω γιατι δεν είμαι Αθηναία! Εσύ τι θα προτεινες δηλαδή;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 5 Ιουλίου 2014 leuki kataigida Εκκολαπτόμενο μέλος Η leuki kataigida αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 368 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2014 στις 13:52 Η leuki kataigida: #554 05-07-14 13:52 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Για φιλοσοφική ειναι καλα η περιοχή Ιλίσια; Αν έχετε κάτι καλύτερο να προτείνετε ευπρόσδεκτο... Click για ανάπτυξη... Μένω Άνω Ιλίσια και με βολεύει πολύ.Βρίσκομαι στη σχολή σε 5 λεπτά..Όσον αφορά το μετρό όπως είπαν παραπάνω μόνο με λεωφορείο στους κοντινούς σταθμούς μέγαρο μουσικής,ευαγγελισμός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2014 στις 13:57 Η Alireza έγραψε: #555 05-07-14 13:57 Αρχική Δημοσίευση από leuki kataigida: Μένω Άνω Ιλίσια και με βολεύει πολύ.Βρίσκομαι στη σχολή σε 5 λεπτά..Όσον αφορά το μετρό όπως είπαν παραπάνω μόνο με λεωφορείο στους κοντινούς σταθμούς μέγαρο μουσικής,ευαγγελισμός. Click για ανάπτυξη... Καλο μου ακούγεται.. Βασικά μεταξυ Ζωγράφου, Αμπελοκήπους και Ιλίσια ειμαι (βέβαια μου είπαν και καισαριανη αλλα δεν ειναι τόσο δημοφιλής).. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2014 στις 09:37 Η Alireza έγραψε: #556 15-07-14 09:37 Τελικά καταλήγω στους Αμπελοκήπους. Καλη περιοχή, τι λέτε; Θα πάμε σε με μεσιτικο για φθηνά σπίτια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Ιουλίου 2014 στις 10:49 Ο Guest 699855: #557 15-07-14 10:49 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Τελικά καταλήγω στους Αμπελοκήπους. Καλη περιοχή, τι λέτε; Θα πάμε σε με μεσιτικο για φθηνά σπίτια. Click για ανάπτυξη... Η καλύτερη Κοίταξε τις αναρτήσεις 417, 515, 519, 531 και θα κατατοπιστείς αρκετά. Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να πληρώσετε μεσίτη. Χαμένα λεφτά είναι. Με τη βοήθεια των google maps και λίγο περπάτημα θα κάνετε τη δουλειά σας. Επικουρικά μπορεί να βοηθήσει και το σάιτ της εφημερίδας "χρυσή ευκαιρία". Ο,τι θέλεις , ρώτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. transient Πολύ δραστήριο μέλος Ο transient αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.863 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2014 στις 10:53 Ο transient: #558 15-07-14 10:53 Πάντως, σε όποια περιοχή κι αν μείνεις τελικά, πρέπει να εξοικειωθείς με τα ΜΜΜ (μετρό, λεωφορεία, τρόλεϊ...) Εγώ από τον Άγιο Δημήτριο εξυπηρετούμαι από το μετρό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2014 στις 11:10 Η Alireza έγραψε: #559 15-07-14 11:10 Ευτυχώς που υπάρχει και το ιντερνέτ και θα μπορώ να μετακινούμαι κάπως. Χαώδης κατάσταση αλλα νομίζω μαθαίνεται εύκολα. Λένω όχι μεσιτη λες ε; Για ευκολία το λέω, αν του πούμε τις προϋποθέσεις να μας προτείνει αμέσως τα αντίστοιχα σπίτια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Ιουλίου 2014 στις 11:35 Ο Guest 699855: #560 15-07-14 11:35 Μπορείς όπως σου είπα με το χάρτη και με τους δρόμους που έχω προτείνει να μπεις στο σάιτ της χρυσής ευκαιρίας και να βρεις διαμερίσματα που ταιριάζουν σε αυτό που ψάχνεις. ΄Ετσι θα πάρεις και μια ιδέα για το πού κυμαίνονται οι τιμές. Επειδή οι εποχές είναι δύσκολες οικονομικά, πολύ λίγοι αναθέτουν τα σπίτια τους σε μεσίτη. Μόνοι σας μπορείτε να βρείτε ο,τι θέλετε και σε καλύτερη τιμή. Λίγο περπάτημα στην περιοχή χρειάζεται και τίποτα άλλο. Και να ξέρεις ότι η πρώτη τιμή που σου λένε δεν είναι ποτέ η τελική. Τα παζάρια "παίζουν πολύ". Επίσης θα ήθελα να σου προτείνω να έρθεις για ψάξιμο λίγο νωρίτερα. Επειδή η περιοχή είναι πολύ δημοφιλής αν έρθεις την ίδια ακριβώς περίοδο με όλους τους άλλους φοιτητές που ψάχνουν σπίτι, δύσκολα θα πείσεις τον ιδιοκτήτη να σου κάνει καλύτερη τιμή αφού ξέρει ότι αν δεν το πάρεις εσύ σίγουρα θα το πάρει κάποιος άλλος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 157 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Fofifofi78 eupalinaros Startx0 Magichero theodle Steliosalm dmav Angelikaaa thenutritionist giorgos78 BillyTheKid Nikos_T Maynard Unboxholics User2350 phoni Annalad KingPoul Nikoleta_Giann Annu Αννα1 mitsos14 ggl Eri0611 Nala Alexecon1991 Dimitris2001 Panagiotis849 Giii calliope lnesb iminspain Εριφύλη Leukosrinokeros valantis21 azula Dora140303 korlef globglogabgalab Revekka Nick2325 charmander constansn Ανώνυμη Marple SlimShady stav.mdp Ryuzaki snowy vetas VasoGrimes stamoul1s SMK n1ki20 Ria99 nucomer PanMoonlight Dr. Gl. Luminous pacheiko Paragontas7000 johnsala Georgekk liana igeorgeoikonomo Fourtou Κλημεντίνη tfghp kostas1233 katerinavld Manolo165 Nefeloula Lebron T C kilopo Renia21 vero_rove Barka Moblok stefan Natassa02 Kostas30 J.Cameron Γιώργος - Κόρινθος KingOfPop Viedo Elena78 Αλκης Κ. giannhs2001 Belle26 tsiobieman Stelios725 Mukumbura fretoe Stefanosxios ikigai SweetGirl KaterinaL hirasawayui Ευθυμος suaimhneas Χριστιαννα Paul77 NEKTARIOS11 Dimitris9 iManosX13 Φινεύς civilian jj! NightOwl kz22 Libertus cynzp Ggpg dimitrama5 dim6 dbPoliceOff Dimitris13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από NancyCat: Οπως καταλαβες θελω να ειμαι κοντα στην σχολη!!!Να μην χρειαζεται να αλλαξω λεωφορειο και μετρο και ηλεκτρικο!!Πανορμου ειναι οντως πολυ καλα!!Αλλα για την Ανω Κυψελη διατηρω επιφυλαξεις γιατι ειμαι απο επαρχια και δεν την εχω δει ακομη σαν περιοχη πως ειναι αν ειναι ασφαλης π.χ. Click για ανάπτυξη... Οι δρόμοι που σου ανέφερα πιο πάνω ανήκουν στην κάτω πλευρά της περιοχής Γκύζη και βρίσκονται όπως σου είπα πριν το Πεδίο του ΄Αρεως. Αν βρεις σπίτι σε αυτήν την περιοχή θα μπορείς να πηγαίνεις στη σχολή με τα πόδια μέσα σε 5 λεπτά. Αν βρεις στη ΄Ανω Κυψέλη θα πρέπει να παίρνεις λεωφορείο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 16 Σεπτεμβρίου 2013 στις 10:59 Ο Guest 699855: #545 16-09-13 10:59 Αρχική Δημοσίευση από Λένω: Οι δρόμοι που σου ανέφερα πιο πάνω ανήκουν στην κάτω πλευρά της περιοχής Γκύζη και βρίσκονται όπως σου είπα πριν το Πεδίο του ΄Αρεως. Αν βρεις σπίτι σε αυτήν την περιοχή θα μπορείς να πηγαίνεις στη σχολή με τα πόδια μέσα σε 5 λεπτά. Αν βρεις στη ΄Ανω Κυψέλη θα πρέπει να παίρνεις λεωφορείο. Click για ανάπτυξη... Πάντως παίρνοντας το 14 (Πλ.Παπαδιαμάντη-Λ.Αλεξάνδρας-Γηροκομείο) από τη συμβολή των οδών Πανόρμου και Λ.Αλεξάνδρας βρίσκεσαι έξω από τη σχολή σου πολύ γρήγορα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Σεπτεμβρίου 2013 στις 09:01 Ο Guest 699855: #546 20-09-13 09:01 Τι έγινε βρε παιδιά εσείς που ψάχνατε σπίτι στην Αθήνα? Βρήκατε? Πού? Πείτε κανένα νέο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 13 Οκτωβρίου 2013 στις 13:05 Ο Guest 699855: #547 13-10-13 13:05 Κανένας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2014 στις 13:15 Η Alireza έγραψε: #548 05-07-14 13:15 Για φιλοσοφική ειναι καλα η περιοχή Ιλίσια; Αν έχετε κάτι καλύτερο να προτείνετε ευπρόσδεκτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pol_94 Νεοφερμένο μέλος Ο pol_94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 42 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2014 στις 13:17 Ο pol_94 έγραψε: #549 05-07-14 13:17 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Για φιλοσοφική ειναι καλα η περιοχή Ιλίσια; Αν έχετε κάτι καλύτερο να προτείνετε ευπρόσδεκτο... Click για ανάπτυξη... θα παιρνεις λεωφορειο για να πηγαινεις που ειναι συνηθως φισκα κοιτα κατι σε ζωγραφου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2014 στις 13:27 Η Alireza έγραψε: #550 05-07-14 13:27 Αρχική Δημοσίευση από pol_94: θα παιρνεις λεωφορειο για να πηγαινεις που ειναι συνηθως φισκα κοιτα κατι σε ζωγραφου Click για ανάπτυξη... Ζωγράφου έχει κοντά όμως στάση μετρό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. laurentides Εκκολαπτόμενο μέλος Η laurentides αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2014 στις 13:35 Η laurentides: #551 05-07-14 13:35 Κοντά δίπλα δεν έχει πιο γενικά ας πούμε ότι βρίσκεται κάπως κοντά στους σταθμούς Κατεχάκη , Μέγαρο Μουσικής και Ευαγγελισμού. Σε αποτρέπω από το να μείνεις Ζωγράφου πάντως 1)γιατί έχει ανηφόρες 2)γιατί έχει υψηλά ενοίκια ,από την άλλη όμως έχει και τα θετικά του όπως το ότι βρίσκεσαι κοντά στη σχολή και το ότι μπορείς να βρεις και φοβερά λουξ διαμερίσματα (υπάρχει πληθώρα καινούριων πολυκατοικιών). Σε κάθε περίπτωση η επιλογή είναι δική σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blackorgrey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο blackorgrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 263 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2014 στις 13:37 Ο blackorgrey: #552 05-07-14 13:37 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Ζωγράφου έχει κοντά όμως στάση μετρό; Click για ανάπτυξη... Όχι δεν έχει κοντά μετρό δυστυχώς.Με λεωφορείο όσοι δεν μένουν κοντά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2014 στις 13:39 Η Alireza έγραψε: #553 05-07-14 13:39 Αρχική Δημοσίευση από laurentides: Κοντά δίπλα δεν έχει πιο γενικά ας πούμε ότι βρίσκεται κάπως κοντά στους σταθμούς Κατεχάκη , Μέγαρο Μουσικής και Ευαγγελισμού. Σε αποτρέπω από το να μείνεις Ζωγράφου πάντως 1)γιατί έχει ανηφόρες 2)γιατί έχει υψηλά ενοίκια ,από την άλλη όμως έχει και τα θετικά του όπως το ότι βρίσκεσαι κοντά στη σχολή και το ότι μπορείς να βρεις και φοβερά λουξ διαμερίσματα (υπάρχει πληθώρα καινούριων πολυκατοικιών). Σε κάθε περίπτωση η επιλογή είναι δική σου. Click για ανάπτυξη... Καλα επειδή θα πάω σχετικά νωρίς για σπίτι θα βρω αρκετά φθηνά σπίτια.. Θέλω όμως μια περιοχή κοντά σε μετρό και όχι υπερβολικά μακριά απο την πανεπιστημιούπολη.. Εχω μπερδευτεί γιατι μου λένε ενα σωρό διαφορετικές περιοχές που φυσικά δεν τις ξερω γιατι δεν είμαι Αθηναία! Εσύ τι θα προτεινες δηλαδή;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 5 Ιουλίου 2014 leuki kataigida Εκκολαπτόμενο μέλος Η leuki kataigida αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 368 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2014 στις 13:52 Η leuki kataigida: #554 05-07-14 13:52 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Για φιλοσοφική ειναι καλα η περιοχή Ιλίσια; Αν έχετε κάτι καλύτερο να προτείνετε ευπρόσδεκτο... Click για ανάπτυξη... Μένω Άνω Ιλίσια και με βολεύει πολύ.Βρίσκομαι στη σχολή σε 5 λεπτά..Όσον αφορά το μετρό όπως είπαν παραπάνω μόνο με λεωφορείο στους κοντινούς σταθμούς μέγαρο μουσικής,ευαγγελισμός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2014 στις 13:57 Η Alireza έγραψε: #555 05-07-14 13:57 Αρχική Δημοσίευση από leuki kataigida: Μένω Άνω Ιλίσια και με βολεύει πολύ.Βρίσκομαι στη σχολή σε 5 λεπτά..Όσον αφορά το μετρό όπως είπαν παραπάνω μόνο με λεωφορείο στους κοντινούς σταθμούς μέγαρο μουσικής,ευαγγελισμός. Click για ανάπτυξη... Καλο μου ακούγεται.. Βασικά μεταξυ Ζωγράφου, Αμπελοκήπους και Ιλίσια ειμαι (βέβαια μου είπαν και καισαριανη αλλα δεν ειναι τόσο δημοφιλής).. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2014 στις 09:37 Η Alireza έγραψε: #556 15-07-14 09:37 Τελικά καταλήγω στους Αμπελοκήπους. Καλη περιοχή, τι λέτε; Θα πάμε σε με μεσιτικο για φθηνά σπίτια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Ιουλίου 2014 στις 10:49 Ο Guest 699855: #557 15-07-14 10:49 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Τελικά καταλήγω στους Αμπελοκήπους. Καλη περιοχή, τι λέτε; Θα πάμε σε με μεσιτικο για φθηνά σπίτια. Click για ανάπτυξη... Η καλύτερη Κοίταξε τις αναρτήσεις 417, 515, 519, 531 και θα κατατοπιστείς αρκετά. Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να πληρώσετε μεσίτη. Χαμένα λεφτά είναι. Με τη βοήθεια των google maps και λίγο περπάτημα θα κάνετε τη δουλειά σας. Επικουρικά μπορεί να βοηθήσει και το σάιτ της εφημερίδας "χρυσή ευκαιρία". Ο,τι θέλεις , ρώτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. transient Πολύ δραστήριο μέλος Ο transient αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.863 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2014 στις 10:53 Ο transient: #558 15-07-14 10:53 Πάντως, σε όποια περιοχή κι αν μείνεις τελικά, πρέπει να εξοικειωθείς με τα ΜΜΜ (μετρό, λεωφορεία, τρόλεϊ...) Εγώ από τον Άγιο Δημήτριο εξυπηρετούμαι από το μετρό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2014 στις 11:10 Η Alireza έγραψε: #559 15-07-14 11:10 Ευτυχώς που υπάρχει και το ιντερνέτ και θα μπορώ να μετακινούμαι κάπως. Χαώδης κατάσταση αλλα νομίζω μαθαίνεται εύκολα. Λένω όχι μεσιτη λες ε; Για ευκολία το λέω, αν του πούμε τις προϋποθέσεις να μας προτείνει αμέσως τα αντίστοιχα σπίτια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Ιουλίου 2014 στις 11:35 Ο Guest 699855: #560 15-07-14 11:35 Μπορείς όπως σου είπα με το χάρτη και με τους δρόμους που έχω προτείνει να μπεις στο σάιτ της χρυσής ευκαιρίας και να βρεις διαμερίσματα που ταιριάζουν σε αυτό που ψάχνεις. ΄Ετσι θα πάρεις και μια ιδέα για το πού κυμαίνονται οι τιμές. Επειδή οι εποχές είναι δύσκολες οικονομικά, πολύ λίγοι αναθέτουν τα σπίτια τους σε μεσίτη. Μόνοι σας μπορείτε να βρείτε ο,τι θέλετε και σε καλύτερη τιμή. Λίγο περπάτημα στην περιοχή χρειάζεται και τίποτα άλλο. Και να ξέρεις ότι η πρώτη τιμή που σου λένε δεν είναι ποτέ η τελική. Τα παζάρια "παίζουν πολύ". Επίσης θα ήθελα να σου προτείνω να έρθεις για ψάξιμο λίγο νωρίτερα. Επειδή η περιοχή είναι πολύ δημοφιλής αν έρθεις την ίδια ακριβώς περίοδο με όλους τους άλλους φοιτητές που ψάχνουν σπίτι, δύσκολα θα πείσεις τον ιδιοκτήτη να σου κάνει καλύτερη τιμή αφού ξέρει ότι αν δεν το πάρεις εσύ σίγουρα θα το πάρει κάποιος άλλος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 157 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Fofifofi78 eupalinaros Startx0 Magichero theodle Steliosalm dmav Angelikaaa thenutritionist giorgos78 BillyTheKid Nikos_T Maynard Unboxholics User2350 phoni Annalad KingPoul Nikoleta_Giann Annu Αννα1 mitsos14 ggl Eri0611 Nala Alexecon1991 Dimitris2001 Panagiotis849 Giii calliope lnesb iminspain Εριφύλη Leukosrinokeros valantis21 azula Dora140303 korlef globglogabgalab Revekka Nick2325 charmander constansn Ανώνυμη Marple SlimShady stav.mdp Ryuzaki snowy vetas VasoGrimes stamoul1s SMK n1ki20 Ria99 nucomer PanMoonlight Dr. Gl. Luminous pacheiko Paragontas7000 johnsala Georgekk liana igeorgeoikonomo Fourtou Κλημεντίνη tfghp kostas1233 katerinavld Manolo165 Nefeloula Lebron T C kilopo Renia21 vero_rove Barka Moblok stefan Natassa02 Kostas30 J.Cameron Γιώργος - Κόρινθος KingOfPop Viedo Elena78 Αλκης Κ. giannhs2001 Belle26 tsiobieman Stelios725 Mukumbura fretoe Stefanosxios ikigai SweetGirl KaterinaL hirasawayui Ευθυμος suaimhneas Χριστιαννα Paul77 NEKTARIOS11 Dimitris9 iManosX13 Φινεύς civilian jj! NightOwl kz22 Libertus cynzp Ggpg dimitrama5 dim6 dbPoliceOff Dimitris13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Λένω: Οι δρόμοι που σου ανέφερα πιο πάνω ανήκουν στην κάτω πλευρά της περιοχής Γκύζη και βρίσκονται όπως σου είπα πριν το Πεδίο του ΄Αρεως. Αν βρεις σπίτι σε αυτήν την περιοχή θα μπορείς να πηγαίνεις στη σχολή με τα πόδια μέσα σε 5 λεπτά. Αν βρεις στη ΄Ανω Κυψέλη θα πρέπει να παίρνεις λεωφορείο. Click για ανάπτυξη... Πάντως παίρνοντας το 14 (Πλ.Παπαδιαμάντη-Λ.Αλεξάνδρας-Γηροκομείο) από τη συμβολή των οδών Πανόρμου και Λ.Αλεξάνδρας βρίσκεσαι έξω από τη σχολή σου πολύ γρήγορα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Σεπτεμβρίου 2013 στις 09:01 Ο Guest 699855: #546 20-09-13 09:01 Τι έγινε βρε παιδιά εσείς που ψάχνατε σπίτι στην Αθήνα? Βρήκατε? Πού? Πείτε κανένα νέο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 13 Οκτωβρίου 2013 στις 13:05 Ο Guest 699855: #547 13-10-13 13:05 Κανένας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2014 στις 13:15 Η Alireza έγραψε: #548 05-07-14 13:15 Για φιλοσοφική ειναι καλα η περιοχή Ιλίσια; Αν έχετε κάτι καλύτερο να προτείνετε ευπρόσδεκτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pol_94 Νεοφερμένο μέλος Ο pol_94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 42 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2014 στις 13:17 Ο pol_94 έγραψε: #549 05-07-14 13:17 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Για φιλοσοφική ειναι καλα η περιοχή Ιλίσια; Αν έχετε κάτι καλύτερο να προτείνετε ευπρόσδεκτο... Click για ανάπτυξη... θα παιρνεις λεωφορειο για να πηγαινεις που ειναι συνηθως φισκα κοιτα κατι σε ζωγραφου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2014 στις 13:27 Η Alireza έγραψε: #550 05-07-14 13:27 Αρχική Δημοσίευση από pol_94: θα παιρνεις λεωφορειο για να πηγαινεις που ειναι συνηθως φισκα κοιτα κατι σε ζωγραφου Click για ανάπτυξη... Ζωγράφου έχει κοντά όμως στάση μετρό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. laurentides Εκκολαπτόμενο μέλος Η laurentides αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2014 στις 13:35 Η laurentides: #551 05-07-14 13:35 Κοντά δίπλα δεν έχει πιο γενικά ας πούμε ότι βρίσκεται κάπως κοντά στους σταθμούς Κατεχάκη , Μέγαρο Μουσικής και Ευαγγελισμού. Σε αποτρέπω από το να μείνεις Ζωγράφου πάντως 1)γιατί έχει ανηφόρες 2)γιατί έχει υψηλά ενοίκια ,από την άλλη όμως έχει και τα θετικά του όπως το ότι βρίσκεσαι κοντά στη σχολή και το ότι μπορείς να βρεις και φοβερά λουξ διαμερίσματα (υπάρχει πληθώρα καινούριων πολυκατοικιών). Σε κάθε περίπτωση η επιλογή είναι δική σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blackorgrey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο blackorgrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 263 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2014 στις 13:37 Ο blackorgrey: #552 05-07-14 13:37 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Ζωγράφου έχει κοντά όμως στάση μετρό; Click για ανάπτυξη... Όχι δεν έχει κοντά μετρό δυστυχώς.Με λεωφορείο όσοι δεν μένουν κοντά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2014 στις 13:39 Η Alireza έγραψε: #553 05-07-14 13:39 Αρχική Δημοσίευση από laurentides: Κοντά δίπλα δεν έχει πιο γενικά ας πούμε ότι βρίσκεται κάπως κοντά στους σταθμούς Κατεχάκη , Μέγαρο Μουσικής και Ευαγγελισμού. Σε αποτρέπω από το να μείνεις Ζωγράφου πάντως 1)γιατί έχει ανηφόρες 2)γιατί έχει υψηλά ενοίκια ,από την άλλη όμως έχει και τα θετικά του όπως το ότι βρίσκεσαι κοντά στη σχολή και το ότι μπορείς να βρεις και φοβερά λουξ διαμερίσματα (υπάρχει πληθώρα καινούριων πολυκατοικιών). Σε κάθε περίπτωση η επιλογή είναι δική σου. Click για ανάπτυξη... Καλα επειδή θα πάω σχετικά νωρίς για σπίτι θα βρω αρκετά φθηνά σπίτια.. Θέλω όμως μια περιοχή κοντά σε μετρό και όχι υπερβολικά μακριά απο την πανεπιστημιούπολη.. Εχω μπερδευτεί γιατι μου λένε ενα σωρό διαφορετικές περιοχές που φυσικά δεν τις ξερω γιατι δεν είμαι Αθηναία! Εσύ τι θα προτεινες δηλαδή;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 5 Ιουλίου 2014 leuki kataigida Εκκολαπτόμενο μέλος Η leuki kataigida αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 368 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2014 στις 13:52 Η leuki kataigida: #554 05-07-14 13:52 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Για φιλοσοφική ειναι καλα η περιοχή Ιλίσια; Αν έχετε κάτι καλύτερο να προτείνετε ευπρόσδεκτο... Click για ανάπτυξη... Μένω Άνω Ιλίσια και με βολεύει πολύ.Βρίσκομαι στη σχολή σε 5 λεπτά..Όσον αφορά το μετρό όπως είπαν παραπάνω μόνο με λεωφορείο στους κοντινούς σταθμούς μέγαρο μουσικής,ευαγγελισμός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2014 στις 13:57 Η Alireza έγραψε: #555 05-07-14 13:57 Αρχική Δημοσίευση από leuki kataigida: Μένω Άνω Ιλίσια και με βολεύει πολύ.Βρίσκομαι στη σχολή σε 5 λεπτά..Όσον αφορά το μετρό όπως είπαν παραπάνω μόνο με λεωφορείο στους κοντινούς σταθμούς μέγαρο μουσικής,ευαγγελισμός. Click για ανάπτυξη... Καλο μου ακούγεται.. Βασικά μεταξυ Ζωγράφου, Αμπελοκήπους και Ιλίσια ειμαι (βέβαια μου είπαν και καισαριανη αλλα δεν ειναι τόσο δημοφιλής).. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2014 στις 09:37 Η Alireza έγραψε: #556 15-07-14 09:37 Τελικά καταλήγω στους Αμπελοκήπους. Καλη περιοχή, τι λέτε; Θα πάμε σε με μεσιτικο για φθηνά σπίτια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Ιουλίου 2014 στις 10:49 Ο Guest 699855: #557 15-07-14 10:49 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Τελικά καταλήγω στους Αμπελοκήπους. Καλη περιοχή, τι λέτε; Θα πάμε σε με μεσιτικο για φθηνά σπίτια. Click για ανάπτυξη... Η καλύτερη Κοίταξε τις αναρτήσεις 417, 515, 519, 531 και θα κατατοπιστείς αρκετά. Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να πληρώσετε μεσίτη. Χαμένα λεφτά είναι. Με τη βοήθεια των google maps και λίγο περπάτημα θα κάνετε τη δουλειά σας. Επικουρικά μπορεί να βοηθήσει και το σάιτ της εφημερίδας "χρυσή ευκαιρία". Ο,τι θέλεις , ρώτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. transient Πολύ δραστήριο μέλος Ο transient αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.863 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2014 στις 10:53 Ο transient: #558 15-07-14 10:53 Πάντως, σε όποια περιοχή κι αν μείνεις τελικά, πρέπει να εξοικειωθείς με τα ΜΜΜ (μετρό, λεωφορεία, τρόλεϊ...) Εγώ από τον Άγιο Δημήτριο εξυπηρετούμαι από το μετρό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2014 στις 11:10 Η Alireza έγραψε: #559 15-07-14 11:10 Ευτυχώς που υπάρχει και το ιντερνέτ και θα μπορώ να μετακινούμαι κάπως. Χαώδης κατάσταση αλλα νομίζω μαθαίνεται εύκολα. Λένω όχι μεσιτη λες ε; Για ευκολία το λέω, αν του πούμε τις προϋποθέσεις να μας προτείνει αμέσως τα αντίστοιχα σπίτια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Ιουλίου 2014 στις 11:35 Ο Guest 699855: #560 15-07-14 11:35 Μπορείς όπως σου είπα με το χάρτη και με τους δρόμους που έχω προτείνει να μπεις στο σάιτ της χρυσής ευκαιρίας και να βρεις διαμερίσματα που ταιριάζουν σε αυτό που ψάχνεις. ΄Ετσι θα πάρεις και μια ιδέα για το πού κυμαίνονται οι τιμές. Επειδή οι εποχές είναι δύσκολες οικονομικά, πολύ λίγοι αναθέτουν τα σπίτια τους σε μεσίτη. Μόνοι σας μπορείτε να βρείτε ο,τι θέλετε και σε καλύτερη τιμή. Λίγο περπάτημα στην περιοχή χρειάζεται και τίποτα άλλο. Και να ξέρεις ότι η πρώτη τιμή που σου λένε δεν είναι ποτέ η τελική. Τα παζάρια "παίζουν πολύ". Επίσης θα ήθελα να σου προτείνω να έρθεις για ψάξιμο λίγο νωρίτερα. Επειδή η περιοχή είναι πολύ δημοφιλής αν έρθεις την ίδια ακριβώς περίοδο με όλους τους άλλους φοιτητές που ψάχνουν σπίτι, δύσκολα θα πείσεις τον ιδιοκτήτη να σου κάνει καλύτερη τιμή αφού ξέρει ότι αν δεν το πάρεις εσύ σίγουρα θα το πάρει κάποιος άλλος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 157 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Fofifofi78 eupalinaros Startx0 Magichero theodle Steliosalm dmav Angelikaaa thenutritionist giorgos78 BillyTheKid Nikos_T Maynard Unboxholics User2350 phoni Annalad KingPoul Nikoleta_Giann Annu Αννα1 mitsos14 ggl Eri0611 Nala Alexecon1991 Dimitris2001 Panagiotis849 Giii calliope lnesb iminspain Εριφύλη Leukosrinokeros valantis21 azula Dora140303 korlef globglogabgalab Revekka Nick2325 charmander constansn Ανώνυμη Marple SlimShady stav.mdp Ryuzaki snowy vetas VasoGrimes stamoul1s SMK n1ki20 Ria99 nucomer PanMoonlight Dr. Gl. Luminous pacheiko Paragontas7000 johnsala Georgekk liana igeorgeoikonomo Fourtou Κλημεντίνη tfghp kostas1233 katerinavld Manolo165 Nefeloula Lebron T C kilopo Renia21 vero_rove Barka Moblok stefan Natassa02 Kostas30 J.Cameron Γιώργος - Κόρινθος KingOfPop Viedo Elena78 Αλκης Κ. giannhs2001 Belle26 tsiobieman Stelios725 Mukumbura fretoe Stefanosxios ikigai SweetGirl KaterinaL hirasawayui Ευθυμος suaimhneas Χριστιαννα Paul77 NEKTARIOS11 Dimitris9 iManosX13 Φινεύς civilian jj! NightOwl kz22 Libertus cynzp Ggpg dimitrama5 dim6 dbPoliceOff Dimitris13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τι έγινε βρε παιδιά εσείς που ψάχνατε σπίτι στην Αθήνα? Βρήκατε? Πού? Πείτε κανένα νέο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 13 Οκτωβρίου 2013 στις 13:05 Ο Guest 699855: #547 13-10-13 13:05 Κανένας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2014 στις 13:15 Η Alireza έγραψε: #548 05-07-14 13:15 Για φιλοσοφική ειναι καλα η περιοχή Ιλίσια; Αν έχετε κάτι καλύτερο να προτείνετε ευπρόσδεκτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pol_94 Νεοφερμένο μέλος Ο pol_94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 42 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2014 στις 13:17 Ο pol_94 έγραψε: #549 05-07-14 13:17 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Για φιλοσοφική ειναι καλα η περιοχή Ιλίσια; Αν έχετε κάτι καλύτερο να προτείνετε ευπρόσδεκτο... Click για ανάπτυξη... θα παιρνεις λεωφορειο για να πηγαινεις που ειναι συνηθως φισκα κοιτα κατι σε ζωγραφου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2014 στις 13:27 Η Alireza έγραψε: #550 05-07-14 13:27 Αρχική Δημοσίευση από pol_94: θα παιρνεις λεωφορειο για να πηγαινεις που ειναι συνηθως φισκα κοιτα κατι σε ζωγραφου Click για ανάπτυξη... Ζωγράφου έχει κοντά όμως στάση μετρό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. laurentides Εκκολαπτόμενο μέλος Η laurentides αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2014 στις 13:35 Η laurentides: #551 05-07-14 13:35 Κοντά δίπλα δεν έχει πιο γενικά ας πούμε ότι βρίσκεται κάπως κοντά στους σταθμούς Κατεχάκη , Μέγαρο Μουσικής και Ευαγγελισμού. Σε αποτρέπω από το να μείνεις Ζωγράφου πάντως 1)γιατί έχει ανηφόρες 2)γιατί έχει υψηλά ενοίκια ,από την άλλη όμως έχει και τα θετικά του όπως το ότι βρίσκεσαι κοντά στη σχολή και το ότι μπορείς να βρεις και φοβερά λουξ διαμερίσματα (υπάρχει πληθώρα καινούριων πολυκατοικιών). Σε κάθε περίπτωση η επιλογή είναι δική σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blackorgrey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο blackorgrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 263 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2014 στις 13:37 Ο blackorgrey: #552 05-07-14 13:37 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Ζωγράφου έχει κοντά όμως στάση μετρό; Click για ανάπτυξη... Όχι δεν έχει κοντά μετρό δυστυχώς.Με λεωφορείο όσοι δεν μένουν κοντά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2014 στις 13:39 Η Alireza έγραψε: #553 05-07-14 13:39 Αρχική Δημοσίευση από laurentides: Κοντά δίπλα δεν έχει πιο γενικά ας πούμε ότι βρίσκεται κάπως κοντά στους σταθμούς Κατεχάκη , Μέγαρο Μουσικής και Ευαγγελισμού. Σε αποτρέπω από το να μείνεις Ζωγράφου πάντως 1)γιατί έχει ανηφόρες 2)γιατί έχει υψηλά ενοίκια ,από την άλλη όμως έχει και τα θετικά του όπως το ότι βρίσκεσαι κοντά στη σχολή και το ότι μπορείς να βρεις και φοβερά λουξ διαμερίσματα (υπάρχει πληθώρα καινούριων πολυκατοικιών). Σε κάθε περίπτωση η επιλογή είναι δική σου. Click για ανάπτυξη... Καλα επειδή θα πάω σχετικά νωρίς για σπίτι θα βρω αρκετά φθηνά σπίτια.. Θέλω όμως μια περιοχή κοντά σε μετρό και όχι υπερβολικά μακριά απο την πανεπιστημιούπολη.. Εχω μπερδευτεί γιατι μου λένε ενα σωρό διαφορετικές περιοχές που φυσικά δεν τις ξερω γιατι δεν είμαι Αθηναία! Εσύ τι θα προτεινες δηλαδή;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 5 Ιουλίου 2014 leuki kataigida Εκκολαπτόμενο μέλος Η leuki kataigida αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 368 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2014 στις 13:52 Η leuki kataigida: #554 05-07-14 13:52 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Για φιλοσοφική ειναι καλα η περιοχή Ιλίσια; Αν έχετε κάτι καλύτερο να προτείνετε ευπρόσδεκτο... Click για ανάπτυξη... Μένω Άνω Ιλίσια και με βολεύει πολύ.Βρίσκομαι στη σχολή σε 5 λεπτά..Όσον αφορά το μετρό όπως είπαν παραπάνω μόνο με λεωφορείο στους κοντινούς σταθμούς μέγαρο μουσικής,ευαγγελισμός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2014 στις 13:57 Η Alireza έγραψε: #555 05-07-14 13:57 Αρχική Δημοσίευση από leuki kataigida: Μένω Άνω Ιλίσια και με βολεύει πολύ.Βρίσκομαι στη σχολή σε 5 λεπτά..Όσον αφορά το μετρό όπως είπαν παραπάνω μόνο με λεωφορείο στους κοντινούς σταθμούς μέγαρο μουσικής,ευαγγελισμός. Click για ανάπτυξη... Καλο μου ακούγεται.. Βασικά μεταξυ Ζωγράφου, Αμπελοκήπους και Ιλίσια ειμαι (βέβαια μου είπαν και καισαριανη αλλα δεν ειναι τόσο δημοφιλής).. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2014 στις 09:37 Η Alireza έγραψε: #556 15-07-14 09:37 Τελικά καταλήγω στους Αμπελοκήπους. Καλη περιοχή, τι λέτε; Θα πάμε σε με μεσιτικο για φθηνά σπίτια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Ιουλίου 2014 στις 10:49 Ο Guest 699855: #557 15-07-14 10:49 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Τελικά καταλήγω στους Αμπελοκήπους. Καλη περιοχή, τι λέτε; Θα πάμε σε με μεσιτικο για φθηνά σπίτια. Click για ανάπτυξη... Η καλύτερη Κοίταξε τις αναρτήσεις 417, 515, 519, 531 και θα κατατοπιστείς αρκετά. Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να πληρώσετε μεσίτη. Χαμένα λεφτά είναι. Με τη βοήθεια των google maps και λίγο περπάτημα θα κάνετε τη δουλειά σας. Επικουρικά μπορεί να βοηθήσει και το σάιτ της εφημερίδας "χρυσή ευκαιρία". Ο,τι θέλεις , ρώτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. transient Πολύ δραστήριο μέλος Ο transient αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.863 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2014 στις 10:53 Ο transient: #558 15-07-14 10:53 Πάντως, σε όποια περιοχή κι αν μείνεις τελικά, πρέπει να εξοικειωθείς με τα ΜΜΜ (μετρό, λεωφορεία, τρόλεϊ...) Εγώ από τον Άγιο Δημήτριο εξυπηρετούμαι από το μετρό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2014 στις 11:10 Η Alireza έγραψε: #559 15-07-14 11:10 Ευτυχώς που υπάρχει και το ιντερνέτ και θα μπορώ να μετακινούμαι κάπως. Χαώδης κατάσταση αλλα νομίζω μαθαίνεται εύκολα. Λένω όχι μεσιτη λες ε; Για ευκολία το λέω, αν του πούμε τις προϋποθέσεις να μας προτείνει αμέσως τα αντίστοιχα σπίτια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Ιουλίου 2014 στις 11:35 Ο Guest 699855: #560 15-07-14 11:35 Μπορείς όπως σου είπα με το χάρτη και με τους δρόμους που έχω προτείνει να μπεις στο σάιτ της χρυσής ευκαιρίας και να βρεις διαμερίσματα που ταιριάζουν σε αυτό που ψάχνεις. ΄Ετσι θα πάρεις και μια ιδέα για το πού κυμαίνονται οι τιμές. Επειδή οι εποχές είναι δύσκολες οικονομικά, πολύ λίγοι αναθέτουν τα σπίτια τους σε μεσίτη. Μόνοι σας μπορείτε να βρείτε ο,τι θέλετε και σε καλύτερη τιμή. Λίγο περπάτημα στην περιοχή χρειάζεται και τίποτα άλλο. Και να ξέρεις ότι η πρώτη τιμή που σου λένε δεν είναι ποτέ η τελική. Τα παζάρια "παίζουν πολύ". Επίσης θα ήθελα να σου προτείνω να έρθεις για ψάξιμο λίγο νωρίτερα. Επειδή η περιοχή είναι πολύ δημοφιλής αν έρθεις την ίδια ακριβώς περίοδο με όλους τους άλλους φοιτητές που ψάχνουν σπίτι, δύσκολα θα πείσεις τον ιδιοκτήτη να σου κάνει καλύτερη τιμή αφού ξέρει ότι αν δεν το πάρεις εσύ σίγουρα θα το πάρει κάποιος άλλος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 157 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Fofifofi78 eupalinaros Startx0 Magichero theodle Steliosalm dmav Angelikaaa thenutritionist giorgos78 BillyTheKid Nikos_T Maynard Unboxholics User2350 phoni Annalad KingPoul Nikoleta_Giann Annu Αννα1 mitsos14 ggl Eri0611 Nala Alexecon1991 Dimitris2001 Panagiotis849 Giii calliope lnesb iminspain Εριφύλη Leukosrinokeros valantis21 azula Dora140303 korlef globglogabgalab Revekka Nick2325 charmander constansn Ανώνυμη Marple SlimShady stav.mdp Ryuzaki snowy vetas VasoGrimes stamoul1s SMK n1ki20 Ria99 nucomer PanMoonlight Dr. Gl. Luminous pacheiko Paragontas7000 johnsala Georgekk liana igeorgeoikonomo Fourtou Κλημεντίνη tfghp kostas1233 katerinavld Manolo165 Nefeloula Lebron T C kilopo Renia21 vero_rove Barka Moblok stefan Natassa02 Kostas30 J.Cameron Γιώργος - Κόρινθος KingOfPop Viedo Elena78 Αλκης Κ. giannhs2001 Belle26 tsiobieman Stelios725 Mukumbura fretoe Stefanosxios ikigai SweetGirl KaterinaL hirasawayui Ευθυμος suaimhneas Χριστιαννα Paul77 NEKTARIOS11 Dimitris9 iManosX13 Φινεύς civilian jj! NightOwl kz22 Libertus cynzp Ggpg dimitrama5 dim6 dbPoliceOff Dimitris13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κανένας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2014 στις 13:15 Η Alireza έγραψε: #548 05-07-14 13:15 Για φιλοσοφική ειναι καλα η περιοχή Ιλίσια; Αν έχετε κάτι καλύτερο να προτείνετε ευπρόσδεκτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pol_94 Νεοφερμένο μέλος Ο pol_94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 42 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2014 στις 13:17 Ο pol_94 έγραψε: #549 05-07-14 13:17 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Για φιλοσοφική ειναι καλα η περιοχή Ιλίσια; Αν έχετε κάτι καλύτερο να προτείνετε ευπρόσδεκτο... Click για ανάπτυξη... θα παιρνεις λεωφορειο για να πηγαινεις που ειναι συνηθως φισκα κοιτα κατι σε ζωγραφου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2014 στις 13:27 Η Alireza έγραψε: #550 05-07-14 13:27 Αρχική Δημοσίευση από pol_94: θα παιρνεις λεωφορειο για να πηγαινεις που ειναι συνηθως φισκα κοιτα κατι σε ζωγραφου Click για ανάπτυξη... Ζωγράφου έχει κοντά όμως στάση μετρό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. laurentides Εκκολαπτόμενο μέλος Η laurentides αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2014 στις 13:35 Η laurentides: #551 05-07-14 13:35 Κοντά δίπλα δεν έχει πιο γενικά ας πούμε ότι βρίσκεται κάπως κοντά στους σταθμούς Κατεχάκη , Μέγαρο Μουσικής και Ευαγγελισμού. Σε αποτρέπω από το να μείνεις Ζωγράφου πάντως 1)γιατί έχει ανηφόρες 2)γιατί έχει υψηλά ενοίκια ,από την άλλη όμως έχει και τα θετικά του όπως το ότι βρίσκεσαι κοντά στη σχολή και το ότι μπορείς να βρεις και φοβερά λουξ διαμερίσματα (υπάρχει πληθώρα καινούριων πολυκατοικιών). Σε κάθε περίπτωση η επιλογή είναι δική σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blackorgrey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο blackorgrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 263 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2014 στις 13:37 Ο blackorgrey: #552 05-07-14 13:37 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Ζωγράφου έχει κοντά όμως στάση μετρό; Click για ανάπτυξη... Όχι δεν έχει κοντά μετρό δυστυχώς.Με λεωφορείο όσοι δεν μένουν κοντά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2014 στις 13:39 Η Alireza έγραψε: #553 05-07-14 13:39 Αρχική Δημοσίευση από laurentides: Κοντά δίπλα δεν έχει πιο γενικά ας πούμε ότι βρίσκεται κάπως κοντά στους σταθμούς Κατεχάκη , Μέγαρο Μουσικής και Ευαγγελισμού. Σε αποτρέπω από το να μείνεις Ζωγράφου πάντως 1)γιατί έχει ανηφόρες 2)γιατί έχει υψηλά ενοίκια ,από την άλλη όμως έχει και τα θετικά του όπως το ότι βρίσκεσαι κοντά στη σχολή και το ότι μπορείς να βρεις και φοβερά λουξ διαμερίσματα (υπάρχει πληθώρα καινούριων πολυκατοικιών). Σε κάθε περίπτωση η επιλογή είναι δική σου. Click για ανάπτυξη... Καλα επειδή θα πάω σχετικά νωρίς για σπίτι θα βρω αρκετά φθηνά σπίτια.. Θέλω όμως μια περιοχή κοντά σε μετρό και όχι υπερβολικά μακριά απο την πανεπιστημιούπολη.. Εχω μπερδευτεί γιατι μου λένε ενα σωρό διαφορετικές περιοχές που φυσικά δεν τις ξερω γιατι δεν είμαι Αθηναία! Εσύ τι θα προτεινες δηλαδή;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 5 Ιουλίου 2014 leuki kataigida Εκκολαπτόμενο μέλος Η leuki kataigida αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 368 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2014 στις 13:52 Η leuki kataigida: #554 05-07-14 13:52 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Για φιλοσοφική ειναι καλα η περιοχή Ιλίσια; Αν έχετε κάτι καλύτερο να προτείνετε ευπρόσδεκτο... Click για ανάπτυξη... Μένω Άνω Ιλίσια και με βολεύει πολύ.Βρίσκομαι στη σχολή σε 5 λεπτά..Όσον αφορά το μετρό όπως είπαν παραπάνω μόνο με λεωφορείο στους κοντινούς σταθμούς μέγαρο μουσικής,ευαγγελισμός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2014 στις 13:57 Η Alireza έγραψε: #555 05-07-14 13:57 Αρχική Δημοσίευση από leuki kataigida: Μένω Άνω Ιλίσια και με βολεύει πολύ.Βρίσκομαι στη σχολή σε 5 λεπτά..Όσον αφορά το μετρό όπως είπαν παραπάνω μόνο με λεωφορείο στους κοντινούς σταθμούς μέγαρο μουσικής,ευαγγελισμός. Click για ανάπτυξη... Καλο μου ακούγεται.. Βασικά μεταξυ Ζωγράφου, Αμπελοκήπους και Ιλίσια ειμαι (βέβαια μου είπαν και καισαριανη αλλα δεν ειναι τόσο δημοφιλής).. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2014 στις 09:37 Η Alireza έγραψε: #556 15-07-14 09:37 Τελικά καταλήγω στους Αμπελοκήπους. Καλη περιοχή, τι λέτε; Θα πάμε σε με μεσιτικο για φθηνά σπίτια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Ιουλίου 2014 στις 10:49 Ο Guest 699855: #557 15-07-14 10:49 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Τελικά καταλήγω στους Αμπελοκήπους. Καλη περιοχή, τι λέτε; Θα πάμε σε με μεσιτικο για φθηνά σπίτια. Click για ανάπτυξη... Η καλύτερη Κοίταξε τις αναρτήσεις 417, 515, 519, 531 και θα κατατοπιστείς αρκετά. Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να πληρώσετε μεσίτη. Χαμένα λεφτά είναι. Με τη βοήθεια των google maps και λίγο περπάτημα θα κάνετε τη δουλειά σας. Επικουρικά μπορεί να βοηθήσει και το σάιτ της εφημερίδας "χρυσή ευκαιρία". Ο,τι θέλεις , ρώτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. transient Πολύ δραστήριο μέλος Ο transient αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.863 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2014 στις 10:53 Ο transient: #558 15-07-14 10:53 Πάντως, σε όποια περιοχή κι αν μείνεις τελικά, πρέπει να εξοικειωθείς με τα ΜΜΜ (μετρό, λεωφορεία, τρόλεϊ...) Εγώ από τον Άγιο Δημήτριο εξυπηρετούμαι από το μετρό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2014 στις 11:10 Η Alireza έγραψε: #559 15-07-14 11:10 Ευτυχώς που υπάρχει και το ιντερνέτ και θα μπορώ να μετακινούμαι κάπως. Χαώδης κατάσταση αλλα νομίζω μαθαίνεται εύκολα. Λένω όχι μεσιτη λες ε; Για ευκολία το λέω, αν του πούμε τις προϋποθέσεις να μας προτείνει αμέσως τα αντίστοιχα σπίτια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Ιουλίου 2014 στις 11:35 Ο Guest 699855: #560 15-07-14 11:35 Μπορείς όπως σου είπα με το χάρτη και με τους δρόμους που έχω προτείνει να μπεις στο σάιτ της χρυσής ευκαιρίας και να βρεις διαμερίσματα που ταιριάζουν σε αυτό που ψάχνεις. ΄Ετσι θα πάρεις και μια ιδέα για το πού κυμαίνονται οι τιμές. Επειδή οι εποχές είναι δύσκολες οικονομικά, πολύ λίγοι αναθέτουν τα σπίτια τους σε μεσίτη. Μόνοι σας μπορείτε να βρείτε ο,τι θέλετε και σε καλύτερη τιμή. Λίγο περπάτημα στην περιοχή χρειάζεται και τίποτα άλλο. Και να ξέρεις ότι η πρώτη τιμή που σου λένε δεν είναι ποτέ η τελική. Τα παζάρια "παίζουν πολύ". Επίσης θα ήθελα να σου προτείνω να έρθεις για ψάξιμο λίγο νωρίτερα. Επειδή η περιοχή είναι πολύ δημοφιλής αν έρθεις την ίδια ακριβώς περίοδο με όλους τους άλλους φοιτητές που ψάχνουν σπίτι, δύσκολα θα πείσεις τον ιδιοκτήτη να σου κάνει καλύτερη τιμή αφού ξέρει ότι αν δεν το πάρεις εσύ σίγουρα θα το πάρει κάποιος άλλος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 157 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Fofifofi78 eupalinaros Startx0 Magichero theodle Steliosalm dmav Angelikaaa thenutritionist giorgos78 BillyTheKid Nikos_T Maynard Unboxholics User2350 phoni Annalad KingPoul Nikoleta_Giann Annu Αννα1 mitsos14 ggl Eri0611 Nala Alexecon1991 Dimitris2001 Panagiotis849 Giii calliope lnesb iminspain Εριφύλη Leukosrinokeros valantis21 azula Dora140303 korlef globglogabgalab Revekka Nick2325 charmander constansn Ανώνυμη Marple SlimShady stav.mdp Ryuzaki snowy vetas VasoGrimes stamoul1s SMK n1ki20 Ria99 nucomer PanMoonlight Dr. Gl. Luminous pacheiko Paragontas7000 johnsala Georgekk liana igeorgeoikonomo Fourtou Κλημεντίνη tfghp kostas1233 katerinavld Manolo165 Nefeloula Lebron T C kilopo Renia21 vero_rove Barka Moblok stefan Natassa02 Kostas30 J.Cameron Γιώργος - Κόρινθος KingOfPop Viedo Elena78 Αλκης Κ. giannhs2001 Belle26 tsiobieman Stelios725 Mukumbura fretoe Stefanosxios ikigai SweetGirl KaterinaL hirasawayui Ευθυμος suaimhneas Χριστιαννα Paul77 NEKTARIOS11 Dimitris9 iManosX13 Φινεύς civilian jj! NightOwl kz22 Libertus cynzp Ggpg dimitrama5 dim6 dbPoliceOff Dimitris13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Για φιλοσοφική ειναι καλα η περιοχή Ιλίσια; Αν έχετε κάτι καλύτερο να προτείνετε ευπρόσδεκτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
pol_94 Νεοφερμένο μέλος Ο pol_94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 42 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2014 στις 13:17 Ο pol_94 έγραψε: #549 05-07-14 13:17 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Για φιλοσοφική ειναι καλα η περιοχή Ιλίσια; Αν έχετε κάτι καλύτερο να προτείνετε ευπρόσδεκτο... Click για ανάπτυξη... θα παιρνεις λεωφορειο για να πηγαινεις που ειναι συνηθως φισκα κοιτα κατι σε ζωγραφου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2014 στις 13:27 Η Alireza έγραψε: #550 05-07-14 13:27 Αρχική Δημοσίευση από pol_94: θα παιρνεις λεωφορειο για να πηγαινεις που ειναι συνηθως φισκα κοιτα κατι σε ζωγραφου Click για ανάπτυξη... Ζωγράφου έχει κοντά όμως στάση μετρό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. laurentides Εκκολαπτόμενο μέλος Η laurentides αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2014 στις 13:35 Η laurentides: #551 05-07-14 13:35 Κοντά δίπλα δεν έχει πιο γενικά ας πούμε ότι βρίσκεται κάπως κοντά στους σταθμούς Κατεχάκη , Μέγαρο Μουσικής και Ευαγγελισμού. Σε αποτρέπω από το να μείνεις Ζωγράφου πάντως 1)γιατί έχει ανηφόρες 2)γιατί έχει υψηλά ενοίκια ,από την άλλη όμως έχει και τα θετικά του όπως το ότι βρίσκεσαι κοντά στη σχολή και το ότι μπορείς να βρεις και φοβερά λουξ διαμερίσματα (υπάρχει πληθώρα καινούριων πολυκατοικιών). Σε κάθε περίπτωση η επιλογή είναι δική σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blackorgrey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο blackorgrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 263 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2014 στις 13:37 Ο blackorgrey: #552 05-07-14 13:37 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Ζωγράφου έχει κοντά όμως στάση μετρό; Click για ανάπτυξη... Όχι δεν έχει κοντά μετρό δυστυχώς.Με λεωφορείο όσοι δεν μένουν κοντά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2014 στις 13:39 Η Alireza έγραψε: #553 05-07-14 13:39 Αρχική Δημοσίευση από laurentides: Κοντά δίπλα δεν έχει πιο γενικά ας πούμε ότι βρίσκεται κάπως κοντά στους σταθμούς Κατεχάκη , Μέγαρο Μουσικής και Ευαγγελισμού. Σε αποτρέπω από το να μείνεις Ζωγράφου πάντως 1)γιατί έχει ανηφόρες 2)γιατί έχει υψηλά ενοίκια ,από την άλλη όμως έχει και τα θετικά του όπως το ότι βρίσκεσαι κοντά στη σχολή και το ότι μπορείς να βρεις και φοβερά λουξ διαμερίσματα (υπάρχει πληθώρα καινούριων πολυκατοικιών). Σε κάθε περίπτωση η επιλογή είναι δική σου. Click για ανάπτυξη... Καλα επειδή θα πάω σχετικά νωρίς για σπίτι θα βρω αρκετά φθηνά σπίτια.. Θέλω όμως μια περιοχή κοντά σε μετρό και όχι υπερβολικά μακριά απο την πανεπιστημιούπολη.. Εχω μπερδευτεί γιατι μου λένε ενα σωρό διαφορετικές περιοχές που φυσικά δεν τις ξερω γιατι δεν είμαι Αθηναία! Εσύ τι θα προτεινες δηλαδή;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 5 Ιουλίου 2014 leuki kataigida Εκκολαπτόμενο μέλος Η leuki kataigida αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 368 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2014 στις 13:52 Η leuki kataigida: #554 05-07-14 13:52 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Για φιλοσοφική ειναι καλα η περιοχή Ιλίσια; Αν έχετε κάτι καλύτερο να προτείνετε ευπρόσδεκτο... Click για ανάπτυξη... Μένω Άνω Ιλίσια και με βολεύει πολύ.Βρίσκομαι στη σχολή σε 5 λεπτά..Όσον αφορά το μετρό όπως είπαν παραπάνω μόνο με λεωφορείο στους κοντινούς σταθμούς μέγαρο μουσικής,ευαγγελισμός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2014 στις 13:57 Η Alireza έγραψε: #555 05-07-14 13:57 Αρχική Δημοσίευση από leuki kataigida: Μένω Άνω Ιλίσια και με βολεύει πολύ.Βρίσκομαι στη σχολή σε 5 λεπτά..Όσον αφορά το μετρό όπως είπαν παραπάνω μόνο με λεωφορείο στους κοντινούς σταθμούς μέγαρο μουσικής,ευαγγελισμός. Click για ανάπτυξη... Καλο μου ακούγεται.. Βασικά μεταξυ Ζωγράφου, Αμπελοκήπους και Ιλίσια ειμαι (βέβαια μου είπαν και καισαριανη αλλα δεν ειναι τόσο δημοφιλής).. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2014 στις 09:37 Η Alireza έγραψε: #556 15-07-14 09:37 Τελικά καταλήγω στους Αμπελοκήπους. Καλη περιοχή, τι λέτε; Θα πάμε σε με μεσιτικο για φθηνά σπίτια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Ιουλίου 2014 στις 10:49 Ο Guest 699855: #557 15-07-14 10:49 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Τελικά καταλήγω στους Αμπελοκήπους. Καλη περιοχή, τι λέτε; Θα πάμε σε με μεσιτικο για φθηνά σπίτια. Click για ανάπτυξη... Η καλύτερη Κοίταξε τις αναρτήσεις 417, 515, 519, 531 και θα κατατοπιστείς αρκετά. Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να πληρώσετε μεσίτη. Χαμένα λεφτά είναι. Με τη βοήθεια των google maps και λίγο περπάτημα θα κάνετε τη δουλειά σας. Επικουρικά μπορεί να βοηθήσει και το σάιτ της εφημερίδας "χρυσή ευκαιρία". Ο,τι θέλεις , ρώτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. transient Πολύ δραστήριο μέλος Ο transient αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.863 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2014 στις 10:53 Ο transient: #558 15-07-14 10:53 Πάντως, σε όποια περιοχή κι αν μείνεις τελικά, πρέπει να εξοικειωθείς με τα ΜΜΜ (μετρό, λεωφορεία, τρόλεϊ...) Εγώ από τον Άγιο Δημήτριο εξυπηρετούμαι από το μετρό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2014 στις 11:10 Η Alireza έγραψε: #559 15-07-14 11:10 Ευτυχώς που υπάρχει και το ιντερνέτ και θα μπορώ να μετακινούμαι κάπως. Χαώδης κατάσταση αλλα νομίζω μαθαίνεται εύκολα. Λένω όχι μεσιτη λες ε; Για ευκολία το λέω, αν του πούμε τις προϋποθέσεις να μας προτείνει αμέσως τα αντίστοιχα σπίτια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Ιουλίου 2014 στις 11:35 Ο Guest 699855: #560 15-07-14 11:35 Μπορείς όπως σου είπα με το χάρτη και με τους δρόμους που έχω προτείνει να μπεις στο σάιτ της χρυσής ευκαιρίας και να βρεις διαμερίσματα που ταιριάζουν σε αυτό που ψάχνεις. ΄Ετσι θα πάρεις και μια ιδέα για το πού κυμαίνονται οι τιμές. Επειδή οι εποχές είναι δύσκολες οικονομικά, πολύ λίγοι αναθέτουν τα σπίτια τους σε μεσίτη. Μόνοι σας μπορείτε να βρείτε ο,τι θέλετε και σε καλύτερη τιμή. Λίγο περπάτημα στην περιοχή χρειάζεται και τίποτα άλλο. Και να ξέρεις ότι η πρώτη τιμή που σου λένε δεν είναι ποτέ η τελική. Τα παζάρια "παίζουν πολύ". Επίσης θα ήθελα να σου προτείνω να έρθεις για ψάξιμο λίγο νωρίτερα. Επειδή η περιοχή είναι πολύ δημοφιλής αν έρθεις την ίδια ακριβώς περίοδο με όλους τους άλλους φοιτητές που ψάχνουν σπίτι, δύσκολα θα πείσεις τον ιδιοκτήτη να σου κάνει καλύτερη τιμή αφού ξέρει ότι αν δεν το πάρεις εσύ σίγουρα θα το πάρει κάποιος άλλος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 157 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Fofifofi78 eupalinaros Startx0 Magichero theodle Steliosalm dmav Angelikaaa thenutritionist giorgos78 BillyTheKid Nikos_T Maynard Unboxholics User2350 phoni Annalad KingPoul Nikoleta_Giann Annu Αννα1 mitsos14 ggl Eri0611 Nala Alexecon1991 Dimitris2001 Panagiotis849 Giii calliope lnesb iminspain Εριφύλη Leukosrinokeros valantis21 azula Dora140303 korlef globglogabgalab Revekka Nick2325 charmander constansn Ανώνυμη Marple SlimShady stav.mdp Ryuzaki snowy vetas VasoGrimes stamoul1s SMK n1ki20 Ria99 nucomer PanMoonlight Dr. Gl. Luminous pacheiko Paragontas7000 johnsala Georgekk liana igeorgeoikonomo Fourtou Κλημεντίνη tfghp kostas1233 katerinavld Manolo165 Nefeloula Lebron T C kilopo Renia21 vero_rove Barka Moblok stefan Natassa02 Kostas30 J.Cameron Γιώργος - Κόρινθος KingOfPop Viedo Elena78 Αλκης Κ. giannhs2001 Belle26 tsiobieman Stelios725 Mukumbura fretoe Stefanosxios ikigai SweetGirl KaterinaL hirasawayui Ευθυμος suaimhneas Χριστιαννα Paul77 NEKTARIOS11 Dimitris9 iManosX13 Φινεύς civilian jj! NightOwl kz22 Libertus cynzp Ggpg dimitrama5 dim6 dbPoliceOff Dimitris13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Για φιλοσοφική ειναι καλα η περιοχή Ιλίσια; Αν έχετε κάτι καλύτερο να προτείνετε ευπρόσδεκτο... Click για ανάπτυξη... θα παιρνεις λεωφορειο για να πηγαινεις που ειναι συνηθως φισκα κοιτα κατι σε ζωγραφου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2014 στις 13:27 Η Alireza έγραψε: #550 05-07-14 13:27 Αρχική Δημοσίευση από pol_94: θα παιρνεις λεωφορειο για να πηγαινεις που ειναι συνηθως φισκα κοιτα κατι σε ζωγραφου Click για ανάπτυξη... Ζωγράφου έχει κοντά όμως στάση μετρό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. laurentides Εκκολαπτόμενο μέλος Η laurentides αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2014 στις 13:35 Η laurentides: #551 05-07-14 13:35 Κοντά δίπλα δεν έχει πιο γενικά ας πούμε ότι βρίσκεται κάπως κοντά στους σταθμούς Κατεχάκη , Μέγαρο Μουσικής και Ευαγγελισμού. Σε αποτρέπω από το να μείνεις Ζωγράφου πάντως 1)γιατί έχει ανηφόρες 2)γιατί έχει υψηλά ενοίκια ,από την άλλη όμως έχει και τα θετικά του όπως το ότι βρίσκεσαι κοντά στη σχολή και το ότι μπορείς να βρεις και φοβερά λουξ διαμερίσματα (υπάρχει πληθώρα καινούριων πολυκατοικιών). Σε κάθε περίπτωση η επιλογή είναι δική σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blackorgrey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο blackorgrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 263 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2014 στις 13:37 Ο blackorgrey: #552 05-07-14 13:37 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Ζωγράφου έχει κοντά όμως στάση μετρό; Click για ανάπτυξη... Όχι δεν έχει κοντά μετρό δυστυχώς.Με λεωφορείο όσοι δεν μένουν κοντά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2014 στις 13:39 Η Alireza έγραψε: #553 05-07-14 13:39 Αρχική Δημοσίευση από laurentides: Κοντά δίπλα δεν έχει πιο γενικά ας πούμε ότι βρίσκεται κάπως κοντά στους σταθμούς Κατεχάκη , Μέγαρο Μουσικής και Ευαγγελισμού. Σε αποτρέπω από το να μείνεις Ζωγράφου πάντως 1)γιατί έχει ανηφόρες 2)γιατί έχει υψηλά ενοίκια ,από την άλλη όμως έχει και τα θετικά του όπως το ότι βρίσκεσαι κοντά στη σχολή και το ότι μπορείς να βρεις και φοβερά λουξ διαμερίσματα (υπάρχει πληθώρα καινούριων πολυκατοικιών). Σε κάθε περίπτωση η επιλογή είναι δική σου. Click για ανάπτυξη... Καλα επειδή θα πάω σχετικά νωρίς για σπίτι θα βρω αρκετά φθηνά σπίτια.. Θέλω όμως μια περιοχή κοντά σε μετρό και όχι υπερβολικά μακριά απο την πανεπιστημιούπολη.. Εχω μπερδευτεί γιατι μου λένε ενα σωρό διαφορετικές περιοχές που φυσικά δεν τις ξερω γιατι δεν είμαι Αθηναία! Εσύ τι θα προτεινες δηλαδή;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 5 Ιουλίου 2014 leuki kataigida Εκκολαπτόμενο μέλος Η leuki kataigida αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 368 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2014 στις 13:52 Η leuki kataigida: #554 05-07-14 13:52 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Για φιλοσοφική ειναι καλα η περιοχή Ιλίσια; Αν έχετε κάτι καλύτερο να προτείνετε ευπρόσδεκτο... Click για ανάπτυξη... Μένω Άνω Ιλίσια και με βολεύει πολύ.Βρίσκομαι στη σχολή σε 5 λεπτά..Όσον αφορά το μετρό όπως είπαν παραπάνω μόνο με λεωφορείο στους κοντινούς σταθμούς μέγαρο μουσικής,ευαγγελισμός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2014 στις 13:57 Η Alireza έγραψε: #555 05-07-14 13:57 Αρχική Δημοσίευση από leuki kataigida: Μένω Άνω Ιλίσια και με βολεύει πολύ.Βρίσκομαι στη σχολή σε 5 λεπτά..Όσον αφορά το μετρό όπως είπαν παραπάνω μόνο με λεωφορείο στους κοντινούς σταθμούς μέγαρο μουσικής,ευαγγελισμός. Click για ανάπτυξη... Καλο μου ακούγεται.. Βασικά μεταξυ Ζωγράφου, Αμπελοκήπους και Ιλίσια ειμαι (βέβαια μου είπαν και καισαριανη αλλα δεν ειναι τόσο δημοφιλής).. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2014 στις 09:37 Η Alireza έγραψε: #556 15-07-14 09:37 Τελικά καταλήγω στους Αμπελοκήπους. Καλη περιοχή, τι λέτε; Θα πάμε σε με μεσιτικο για φθηνά σπίτια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Ιουλίου 2014 στις 10:49 Ο Guest 699855: #557 15-07-14 10:49 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Τελικά καταλήγω στους Αμπελοκήπους. Καλη περιοχή, τι λέτε; Θα πάμε σε με μεσιτικο για φθηνά σπίτια. Click για ανάπτυξη... Η καλύτερη Κοίταξε τις αναρτήσεις 417, 515, 519, 531 και θα κατατοπιστείς αρκετά. Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να πληρώσετε μεσίτη. Χαμένα λεφτά είναι. Με τη βοήθεια των google maps και λίγο περπάτημα θα κάνετε τη δουλειά σας. Επικουρικά μπορεί να βοηθήσει και το σάιτ της εφημερίδας "χρυσή ευκαιρία". Ο,τι θέλεις , ρώτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. transient Πολύ δραστήριο μέλος Ο transient αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.863 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2014 στις 10:53 Ο transient: #558 15-07-14 10:53 Πάντως, σε όποια περιοχή κι αν μείνεις τελικά, πρέπει να εξοικειωθείς με τα ΜΜΜ (μετρό, λεωφορεία, τρόλεϊ...) Εγώ από τον Άγιο Δημήτριο εξυπηρετούμαι από το μετρό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2014 στις 11:10 Η Alireza έγραψε: #559 15-07-14 11:10 Ευτυχώς που υπάρχει και το ιντερνέτ και θα μπορώ να μετακινούμαι κάπως. Χαώδης κατάσταση αλλα νομίζω μαθαίνεται εύκολα. Λένω όχι μεσιτη λες ε; Για ευκολία το λέω, αν του πούμε τις προϋποθέσεις να μας προτείνει αμέσως τα αντίστοιχα σπίτια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Ιουλίου 2014 στις 11:35 Ο Guest 699855: #560 15-07-14 11:35 Μπορείς όπως σου είπα με το χάρτη και με τους δρόμους που έχω προτείνει να μπεις στο σάιτ της χρυσής ευκαιρίας και να βρεις διαμερίσματα που ταιριάζουν σε αυτό που ψάχνεις. ΄Ετσι θα πάρεις και μια ιδέα για το πού κυμαίνονται οι τιμές. Επειδή οι εποχές είναι δύσκολες οικονομικά, πολύ λίγοι αναθέτουν τα σπίτια τους σε μεσίτη. Μόνοι σας μπορείτε να βρείτε ο,τι θέλετε και σε καλύτερη τιμή. Λίγο περπάτημα στην περιοχή χρειάζεται και τίποτα άλλο. Και να ξέρεις ότι η πρώτη τιμή που σου λένε δεν είναι ποτέ η τελική. Τα παζάρια "παίζουν πολύ". Επίσης θα ήθελα να σου προτείνω να έρθεις για ψάξιμο λίγο νωρίτερα. Επειδή η περιοχή είναι πολύ δημοφιλής αν έρθεις την ίδια ακριβώς περίοδο με όλους τους άλλους φοιτητές που ψάχνουν σπίτι, δύσκολα θα πείσεις τον ιδιοκτήτη να σου κάνει καλύτερη τιμή αφού ξέρει ότι αν δεν το πάρεις εσύ σίγουρα θα το πάρει κάποιος άλλος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 157 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Fofifofi78 eupalinaros Startx0 Magichero theodle Steliosalm dmav Angelikaaa thenutritionist giorgos78 BillyTheKid Nikos_T Maynard Unboxholics User2350 phoni Annalad KingPoul Nikoleta_Giann Annu Αννα1 mitsos14 ggl Eri0611 Nala Alexecon1991 Dimitris2001 Panagiotis849 Giii calliope lnesb iminspain Εριφύλη Leukosrinokeros valantis21 azula Dora140303 korlef globglogabgalab Revekka Nick2325 charmander constansn Ανώνυμη Marple SlimShady stav.mdp Ryuzaki snowy vetas VasoGrimes stamoul1s SMK n1ki20 Ria99 nucomer PanMoonlight Dr. Gl. Luminous pacheiko Paragontas7000 johnsala Georgekk liana igeorgeoikonomo Fourtou Κλημεντίνη tfghp kostas1233 katerinavld Manolo165 Nefeloula Lebron T C kilopo Renia21 vero_rove Barka Moblok stefan Natassa02 Kostas30 J.Cameron Γιώργος - Κόρινθος KingOfPop Viedo Elena78 Αλκης Κ. giannhs2001 Belle26 tsiobieman Stelios725 Mukumbura fretoe Stefanosxios ikigai SweetGirl KaterinaL hirasawayui Ευθυμος suaimhneas Χριστιαννα Paul77 NEKTARIOS11 Dimitris9 iManosX13 Φινεύς civilian jj! NightOwl kz22 Libertus cynzp Ggpg dimitrama5 dim6 dbPoliceOff Dimitris13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από pol_94: θα παιρνεις λεωφορειο για να πηγαινεις που ειναι συνηθως φισκα κοιτα κατι σε ζωγραφου Click για ανάπτυξη... Ζωγράφου έχει κοντά όμως στάση μετρό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
laurentides Εκκολαπτόμενο μέλος Η laurentides αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2014 στις 13:35 Η laurentides: #551 05-07-14 13:35 Κοντά δίπλα δεν έχει πιο γενικά ας πούμε ότι βρίσκεται κάπως κοντά στους σταθμούς Κατεχάκη , Μέγαρο Μουσικής και Ευαγγελισμού. Σε αποτρέπω από το να μείνεις Ζωγράφου πάντως 1)γιατί έχει ανηφόρες 2)γιατί έχει υψηλά ενοίκια ,από την άλλη όμως έχει και τα θετικά του όπως το ότι βρίσκεσαι κοντά στη σχολή και το ότι μπορείς να βρεις και φοβερά λουξ διαμερίσματα (υπάρχει πληθώρα καινούριων πολυκατοικιών). Σε κάθε περίπτωση η επιλογή είναι δική σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blackorgrey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο blackorgrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 263 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2014 στις 13:37 Ο blackorgrey: #552 05-07-14 13:37 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Ζωγράφου έχει κοντά όμως στάση μετρό; Click για ανάπτυξη... Όχι δεν έχει κοντά μετρό δυστυχώς.Με λεωφορείο όσοι δεν μένουν κοντά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2014 στις 13:39 Η Alireza έγραψε: #553 05-07-14 13:39 Αρχική Δημοσίευση από laurentides: Κοντά δίπλα δεν έχει πιο γενικά ας πούμε ότι βρίσκεται κάπως κοντά στους σταθμούς Κατεχάκη , Μέγαρο Μουσικής και Ευαγγελισμού. Σε αποτρέπω από το να μείνεις Ζωγράφου πάντως 1)γιατί έχει ανηφόρες 2)γιατί έχει υψηλά ενοίκια ,από την άλλη όμως έχει και τα θετικά του όπως το ότι βρίσκεσαι κοντά στη σχολή και το ότι μπορείς να βρεις και φοβερά λουξ διαμερίσματα (υπάρχει πληθώρα καινούριων πολυκατοικιών). Σε κάθε περίπτωση η επιλογή είναι δική σου. Click για ανάπτυξη... Καλα επειδή θα πάω σχετικά νωρίς για σπίτι θα βρω αρκετά φθηνά σπίτια.. Θέλω όμως μια περιοχή κοντά σε μετρό και όχι υπερβολικά μακριά απο την πανεπιστημιούπολη.. Εχω μπερδευτεί γιατι μου λένε ενα σωρό διαφορετικές περιοχές που φυσικά δεν τις ξερω γιατι δεν είμαι Αθηναία! Εσύ τι θα προτεινες δηλαδή;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 5 Ιουλίου 2014 leuki kataigida Εκκολαπτόμενο μέλος Η leuki kataigida αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 368 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2014 στις 13:52 Η leuki kataigida: #554 05-07-14 13:52 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Για φιλοσοφική ειναι καλα η περιοχή Ιλίσια; Αν έχετε κάτι καλύτερο να προτείνετε ευπρόσδεκτο... Click για ανάπτυξη... Μένω Άνω Ιλίσια και με βολεύει πολύ.Βρίσκομαι στη σχολή σε 5 λεπτά..Όσον αφορά το μετρό όπως είπαν παραπάνω μόνο με λεωφορείο στους κοντινούς σταθμούς μέγαρο μουσικής,ευαγγελισμός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2014 στις 13:57 Η Alireza έγραψε: #555 05-07-14 13:57 Αρχική Δημοσίευση από leuki kataigida: Μένω Άνω Ιλίσια και με βολεύει πολύ.Βρίσκομαι στη σχολή σε 5 λεπτά..Όσον αφορά το μετρό όπως είπαν παραπάνω μόνο με λεωφορείο στους κοντινούς σταθμούς μέγαρο μουσικής,ευαγγελισμός. Click για ανάπτυξη... Καλο μου ακούγεται.. Βασικά μεταξυ Ζωγράφου, Αμπελοκήπους και Ιλίσια ειμαι (βέβαια μου είπαν και καισαριανη αλλα δεν ειναι τόσο δημοφιλής).. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2014 στις 09:37 Η Alireza έγραψε: #556 15-07-14 09:37 Τελικά καταλήγω στους Αμπελοκήπους. Καλη περιοχή, τι λέτε; Θα πάμε σε με μεσιτικο για φθηνά σπίτια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Ιουλίου 2014 στις 10:49 Ο Guest 699855: #557 15-07-14 10:49 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Τελικά καταλήγω στους Αμπελοκήπους. Καλη περιοχή, τι λέτε; Θα πάμε σε με μεσιτικο για φθηνά σπίτια. Click για ανάπτυξη... Η καλύτερη Κοίταξε τις αναρτήσεις 417, 515, 519, 531 και θα κατατοπιστείς αρκετά. Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να πληρώσετε μεσίτη. Χαμένα λεφτά είναι. Με τη βοήθεια των google maps και λίγο περπάτημα θα κάνετε τη δουλειά σας. Επικουρικά μπορεί να βοηθήσει και το σάιτ της εφημερίδας "χρυσή ευκαιρία". Ο,τι θέλεις , ρώτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. transient Πολύ δραστήριο μέλος Ο transient αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.863 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2014 στις 10:53 Ο transient: #558 15-07-14 10:53 Πάντως, σε όποια περιοχή κι αν μείνεις τελικά, πρέπει να εξοικειωθείς με τα ΜΜΜ (μετρό, λεωφορεία, τρόλεϊ...) Εγώ από τον Άγιο Δημήτριο εξυπηρετούμαι από το μετρό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2014 στις 11:10 Η Alireza έγραψε: #559 15-07-14 11:10 Ευτυχώς που υπάρχει και το ιντερνέτ και θα μπορώ να μετακινούμαι κάπως. Χαώδης κατάσταση αλλα νομίζω μαθαίνεται εύκολα. Λένω όχι μεσιτη λες ε; Για ευκολία το λέω, αν του πούμε τις προϋποθέσεις να μας προτείνει αμέσως τα αντίστοιχα σπίτια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Ιουλίου 2014 στις 11:35 Ο Guest 699855: #560 15-07-14 11:35 Μπορείς όπως σου είπα με το χάρτη και με τους δρόμους που έχω προτείνει να μπεις στο σάιτ της χρυσής ευκαιρίας και να βρεις διαμερίσματα που ταιριάζουν σε αυτό που ψάχνεις. ΄Ετσι θα πάρεις και μια ιδέα για το πού κυμαίνονται οι τιμές. Επειδή οι εποχές είναι δύσκολες οικονομικά, πολύ λίγοι αναθέτουν τα σπίτια τους σε μεσίτη. Μόνοι σας μπορείτε να βρείτε ο,τι θέλετε και σε καλύτερη τιμή. Λίγο περπάτημα στην περιοχή χρειάζεται και τίποτα άλλο. Και να ξέρεις ότι η πρώτη τιμή που σου λένε δεν είναι ποτέ η τελική. Τα παζάρια "παίζουν πολύ". Επίσης θα ήθελα να σου προτείνω να έρθεις για ψάξιμο λίγο νωρίτερα. Επειδή η περιοχή είναι πολύ δημοφιλής αν έρθεις την ίδια ακριβώς περίοδο με όλους τους άλλους φοιτητές που ψάχνουν σπίτι, δύσκολα θα πείσεις τον ιδιοκτήτη να σου κάνει καλύτερη τιμή αφού ξέρει ότι αν δεν το πάρεις εσύ σίγουρα θα το πάρει κάποιος άλλος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 157 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Fofifofi78 eupalinaros Startx0 Magichero theodle Steliosalm dmav Angelikaaa thenutritionist giorgos78 BillyTheKid Nikos_T Maynard Unboxholics User2350 phoni Annalad KingPoul Nikoleta_Giann Annu Αννα1 mitsos14 ggl Eri0611 Nala Alexecon1991 Dimitris2001 Panagiotis849 Giii calliope lnesb iminspain Εριφύλη Leukosrinokeros valantis21 azula Dora140303 korlef globglogabgalab Revekka Nick2325 charmander constansn Ανώνυμη Marple SlimShady stav.mdp Ryuzaki snowy vetas VasoGrimes stamoul1s SMK n1ki20 Ria99 nucomer PanMoonlight Dr. Gl. Luminous pacheiko Paragontas7000 johnsala Georgekk liana igeorgeoikonomo Fourtou Κλημεντίνη tfghp kostas1233 katerinavld Manolo165 Nefeloula Lebron T C kilopo Renia21 vero_rove Barka Moblok stefan Natassa02 Kostas30 J.Cameron Γιώργος - Κόρινθος KingOfPop Viedo Elena78 Αλκης Κ. giannhs2001 Belle26 tsiobieman Stelios725 Mukumbura fretoe Stefanosxios ikigai SweetGirl KaterinaL hirasawayui Ευθυμος suaimhneas Χριστιαννα Paul77 NEKTARIOS11 Dimitris9 iManosX13 Φινεύς civilian jj! NightOwl kz22 Libertus cynzp Ggpg dimitrama5 dim6 dbPoliceOff Dimitris13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κοντά δίπλα δεν έχει πιο γενικά ας πούμε ότι βρίσκεται κάπως κοντά στους σταθμούς Κατεχάκη , Μέγαρο Μουσικής και Ευαγγελισμού. Σε αποτρέπω από το να μείνεις Ζωγράφου πάντως 1)γιατί έχει ανηφόρες 2)γιατί έχει υψηλά ενοίκια ,από την άλλη όμως έχει και τα θετικά του όπως το ότι βρίσκεσαι κοντά στη σχολή και το ότι μπορείς να βρεις και φοβερά λουξ διαμερίσματα (υπάρχει πληθώρα καινούριων πολυκατοικιών). Σε κάθε περίπτωση η επιλογή είναι δική σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
blackorgrey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο blackorgrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 263 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2014 στις 13:37 Ο blackorgrey: #552 05-07-14 13:37 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Ζωγράφου έχει κοντά όμως στάση μετρό; Click για ανάπτυξη... Όχι δεν έχει κοντά μετρό δυστυχώς.Με λεωφορείο όσοι δεν μένουν κοντά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2014 στις 13:39 Η Alireza έγραψε: #553 05-07-14 13:39 Αρχική Δημοσίευση από laurentides: Κοντά δίπλα δεν έχει πιο γενικά ας πούμε ότι βρίσκεται κάπως κοντά στους σταθμούς Κατεχάκη , Μέγαρο Μουσικής και Ευαγγελισμού. Σε αποτρέπω από το να μείνεις Ζωγράφου πάντως 1)γιατί έχει ανηφόρες 2)γιατί έχει υψηλά ενοίκια ,από την άλλη όμως έχει και τα θετικά του όπως το ότι βρίσκεσαι κοντά στη σχολή και το ότι μπορείς να βρεις και φοβερά λουξ διαμερίσματα (υπάρχει πληθώρα καινούριων πολυκατοικιών). Σε κάθε περίπτωση η επιλογή είναι δική σου. Click για ανάπτυξη... Καλα επειδή θα πάω σχετικά νωρίς για σπίτι θα βρω αρκετά φθηνά σπίτια.. Θέλω όμως μια περιοχή κοντά σε μετρό και όχι υπερβολικά μακριά απο την πανεπιστημιούπολη.. Εχω μπερδευτεί γιατι μου λένε ενα σωρό διαφορετικές περιοχές που φυσικά δεν τις ξερω γιατι δεν είμαι Αθηναία! Εσύ τι θα προτεινες δηλαδή;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 5 Ιουλίου 2014 leuki kataigida Εκκολαπτόμενο μέλος Η leuki kataigida αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 368 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2014 στις 13:52 Η leuki kataigida: #554 05-07-14 13:52 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Για φιλοσοφική ειναι καλα η περιοχή Ιλίσια; Αν έχετε κάτι καλύτερο να προτείνετε ευπρόσδεκτο... Click για ανάπτυξη... Μένω Άνω Ιλίσια και με βολεύει πολύ.Βρίσκομαι στη σχολή σε 5 λεπτά..Όσον αφορά το μετρό όπως είπαν παραπάνω μόνο με λεωφορείο στους κοντινούς σταθμούς μέγαρο μουσικής,ευαγγελισμός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2014 στις 13:57 Η Alireza έγραψε: #555 05-07-14 13:57 Αρχική Δημοσίευση από leuki kataigida: Μένω Άνω Ιλίσια και με βολεύει πολύ.Βρίσκομαι στη σχολή σε 5 λεπτά..Όσον αφορά το μετρό όπως είπαν παραπάνω μόνο με λεωφορείο στους κοντινούς σταθμούς μέγαρο μουσικής,ευαγγελισμός. Click για ανάπτυξη... Καλο μου ακούγεται.. Βασικά μεταξυ Ζωγράφου, Αμπελοκήπους και Ιλίσια ειμαι (βέβαια μου είπαν και καισαριανη αλλα δεν ειναι τόσο δημοφιλής).. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2014 στις 09:37 Η Alireza έγραψε: #556 15-07-14 09:37 Τελικά καταλήγω στους Αμπελοκήπους. Καλη περιοχή, τι λέτε; Θα πάμε σε με μεσιτικο για φθηνά σπίτια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Ιουλίου 2014 στις 10:49 Ο Guest 699855: #557 15-07-14 10:49 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Τελικά καταλήγω στους Αμπελοκήπους. Καλη περιοχή, τι λέτε; Θα πάμε σε με μεσιτικο για φθηνά σπίτια. Click για ανάπτυξη... Η καλύτερη Κοίταξε τις αναρτήσεις 417, 515, 519, 531 και θα κατατοπιστείς αρκετά. Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να πληρώσετε μεσίτη. Χαμένα λεφτά είναι. Με τη βοήθεια των google maps και λίγο περπάτημα θα κάνετε τη δουλειά σας. Επικουρικά μπορεί να βοηθήσει και το σάιτ της εφημερίδας "χρυσή ευκαιρία". Ο,τι θέλεις , ρώτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. transient Πολύ δραστήριο μέλος Ο transient αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.863 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2014 στις 10:53 Ο transient: #558 15-07-14 10:53 Πάντως, σε όποια περιοχή κι αν μείνεις τελικά, πρέπει να εξοικειωθείς με τα ΜΜΜ (μετρό, λεωφορεία, τρόλεϊ...) Εγώ από τον Άγιο Δημήτριο εξυπηρετούμαι από το μετρό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2014 στις 11:10 Η Alireza έγραψε: #559 15-07-14 11:10 Ευτυχώς που υπάρχει και το ιντερνέτ και θα μπορώ να μετακινούμαι κάπως. Χαώδης κατάσταση αλλα νομίζω μαθαίνεται εύκολα. Λένω όχι μεσιτη λες ε; Για ευκολία το λέω, αν του πούμε τις προϋποθέσεις να μας προτείνει αμέσως τα αντίστοιχα σπίτια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Ιουλίου 2014 στις 11:35 Ο Guest 699855: #560 15-07-14 11:35 Μπορείς όπως σου είπα με το χάρτη και με τους δρόμους που έχω προτείνει να μπεις στο σάιτ της χρυσής ευκαιρίας και να βρεις διαμερίσματα που ταιριάζουν σε αυτό που ψάχνεις. ΄Ετσι θα πάρεις και μια ιδέα για το πού κυμαίνονται οι τιμές. Επειδή οι εποχές είναι δύσκολες οικονομικά, πολύ λίγοι αναθέτουν τα σπίτια τους σε μεσίτη. Μόνοι σας μπορείτε να βρείτε ο,τι θέλετε και σε καλύτερη τιμή. Λίγο περπάτημα στην περιοχή χρειάζεται και τίποτα άλλο. Και να ξέρεις ότι η πρώτη τιμή που σου λένε δεν είναι ποτέ η τελική. Τα παζάρια "παίζουν πολύ". Επίσης θα ήθελα να σου προτείνω να έρθεις για ψάξιμο λίγο νωρίτερα. Επειδή η περιοχή είναι πολύ δημοφιλής αν έρθεις την ίδια ακριβώς περίοδο με όλους τους άλλους φοιτητές που ψάχνουν σπίτι, δύσκολα θα πείσεις τον ιδιοκτήτη να σου κάνει καλύτερη τιμή αφού ξέρει ότι αν δεν το πάρεις εσύ σίγουρα θα το πάρει κάποιος άλλος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 157 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Fofifofi78 eupalinaros Startx0 Magichero theodle Steliosalm dmav Angelikaaa thenutritionist giorgos78 BillyTheKid Nikos_T Maynard Unboxholics User2350 phoni Annalad KingPoul Nikoleta_Giann Annu Αννα1 mitsos14 ggl Eri0611 Nala Alexecon1991 Dimitris2001 Panagiotis849 Giii calliope lnesb iminspain Εριφύλη Leukosrinokeros valantis21 azula Dora140303 korlef globglogabgalab Revekka Nick2325 charmander constansn Ανώνυμη Marple SlimShady stav.mdp Ryuzaki snowy vetas VasoGrimes stamoul1s SMK n1ki20 Ria99 nucomer PanMoonlight Dr. Gl. Luminous pacheiko Paragontas7000 johnsala Georgekk liana igeorgeoikonomo Fourtou Κλημεντίνη tfghp kostas1233 katerinavld Manolo165 Nefeloula Lebron T C kilopo Renia21 vero_rove Barka Moblok stefan Natassa02 Kostas30 J.Cameron Γιώργος - Κόρινθος KingOfPop Viedo Elena78 Αλκης Κ. giannhs2001 Belle26 tsiobieman Stelios725 Mukumbura fretoe Stefanosxios ikigai SweetGirl KaterinaL hirasawayui Ευθυμος suaimhneas Χριστιαννα Paul77 NEKTARIOS11 Dimitris9 iManosX13 Φινεύς civilian jj! NightOwl kz22 Libertus cynzp Ggpg dimitrama5 dim6 dbPoliceOff Dimitris13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Ζωγράφου έχει κοντά όμως στάση μετρό; Click για ανάπτυξη... Όχι δεν έχει κοντά μετρό δυστυχώς.Με λεωφορείο όσοι δεν μένουν κοντά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2014 στις 13:39 Η Alireza έγραψε: #553 05-07-14 13:39 Αρχική Δημοσίευση από laurentides: Κοντά δίπλα δεν έχει πιο γενικά ας πούμε ότι βρίσκεται κάπως κοντά στους σταθμούς Κατεχάκη , Μέγαρο Μουσικής και Ευαγγελισμού. Σε αποτρέπω από το να μείνεις Ζωγράφου πάντως 1)γιατί έχει ανηφόρες 2)γιατί έχει υψηλά ενοίκια ,από την άλλη όμως έχει και τα θετικά του όπως το ότι βρίσκεσαι κοντά στη σχολή και το ότι μπορείς να βρεις και φοβερά λουξ διαμερίσματα (υπάρχει πληθώρα καινούριων πολυκατοικιών). Σε κάθε περίπτωση η επιλογή είναι δική σου. Click για ανάπτυξη... Καλα επειδή θα πάω σχετικά νωρίς για σπίτι θα βρω αρκετά φθηνά σπίτια.. Θέλω όμως μια περιοχή κοντά σε μετρό και όχι υπερβολικά μακριά απο την πανεπιστημιούπολη.. Εχω μπερδευτεί γιατι μου λένε ενα σωρό διαφορετικές περιοχές που φυσικά δεν τις ξερω γιατι δεν είμαι Αθηναία! Εσύ τι θα προτεινες δηλαδή;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 5 Ιουλίου 2014 leuki kataigida Εκκολαπτόμενο μέλος Η leuki kataigida αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 368 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2014 στις 13:52 Η leuki kataigida: #554 05-07-14 13:52 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Για φιλοσοφική ειναι καλα η περιοχή Ιλίσια; Αν έχετε κάτι καλύτερο να προτείνετε ευπρόσδεκτο... Click για ανάπτυξη... Μένω Άνω Ιλίσια και με βολεύει πολύ.Βρίσκομαι στη σχολή σε 5 λεπτά..Όσον αφορά το μετρό όπως είπαν παραπάνω μόνο με λεωφορείο στους κοντινούς σταθμούς μέγαρο μουσικής,ευαγγελισμός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2014 στις 13:57 Η Alireza έγραψε: #555 05-07-14 13:57 Αρχική Δημοσίευση από leuki kataigida: Μένω Άνω Ιλίσια και με βολεύει πολύ.Βρίσκομαι στη σχολή σε 5 λεπτά..Όσον αφορά το μετρό όπως είπαν παραπάνω μόνο με λεωφορείο στους κοντινούς σταθμούς μέγαρο μουσικής,ευαγγελισμός. Click για ανάπτυξη... Καλο μου ακούγεται.. Βασικά μεταξυ Ζωγράφου, Αμπελοκήπους και Ιλίσια ειμαι (βέβαια μου είπαν και καισαριανη αλλα δεν ειναι τόσο δημοφιλής).. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2014 στις 09:37 Η Alireza έγραψε: #556 15-07-14 09:37 Τελικά καταλήγω στους Αμπελοκήπους. Καλη περιοχή, τι λέτε; Θα πάμε σε με μεσιτικο για φθηνά σπίτια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Ιουλίου 2014 στις 10:49 Ο Guest 699855: #557 15-07-14 10:49 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Τελικά καταλήγω στους Αμπελοκήπους. Καλη περιοχή, τι λέτε; Θα πάμε σε με μεσιτικο για φθηνά σπίτια. Click για ανάπτυξη... Η καλύτερη Κοίταξε τις αναρτήσεις 417, 515, 519, 531 και θα κατατοπιστείς αρκετά. Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να πληρώσετε μεσίτη. Χαμένα λεφτά είναι. Με τη βοήθεια των google maps και λίγο περπάτημα θα κάνετε τη δουλειά σας. Επικουρικά μπορεί να βοηθήσει και το σάιτ της εφημερίδας "χρυσή ευκαιρία". Ο,τι θέλεις , ρώτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. transient Πολύ δραστήριο μέλος Ο transient αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.863 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2014 στις 10:53 Ο transient: #558 15-07-14 10:53 Πάντως, σε όποια περιοχή κι αν μείνεις τελικά, πρέπει να εξοικειωθείς με τα ΜΜΜ (μετρό, λεωφορεία, τρόλεϊ...) Εγώ από τον Άγιο Δημήτριο εξυπηρετούμαι από το μετρό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2014 στις 11:10 Η Alireza έγραψε: #559 15-07-14 11:10 Ευτυχώς που υπάρχει και το ιντερνέτ και θα μπορώ να μετακινούμαι κάπως. Χαώδης κατάσταση αλλα νομίζω μαθαίνεται εύκολα. Λένω όχι μεσιτη λες ε; Για ευκολία το λέω, αν του πούμε τις προϋποθέσεις να μας προτείνει αμέσως τα αντίστοιχα σπίτια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Ιουλίου 2014 στις 11:35 Ο Guest 699855: #560 15-07-14 11:35 Μπορείς όπως σου είπα με το χάρτη και με τους δρόμους που έχω προτείνει να μπεις στο σάιτ της χρυσής ευκαιρίας και να βρεις διαμερίσματα που ταιριάζουν σε αυτό που ψάχνεις. ΄Ετσι θα πάρεις και μια ιδέα για το πού κυμαίνονται οι τιμές. Επειδή οι εποχές είναι δύσκολες οικονομικά, πολύ λίγοι αναθέτουν τα σπίτια τους σε μεσίτη. Μόνοι σας μπορείτε να βρείτε ο,τι θέλετε και σε καλύτερη τιμή. Λίγο περπάτημα στην περιοχή χρειάζεται και τίποτα άλλο. Και να ξέρεις ότι η πρώτη τιμή που σου λένε δεν είναι ποτέ η τελική. Τα παζάρια "παίζουν πολύ". Επίσης θα ήθελα να σου προτείνω να έρθεις για ψάξιμο λίγο νωρίτερα. Επειδή η περιοχή είναι πολύ δημοφιλής αν έρθεις την ίδια ακριβώς περίοδο με όλους τους άλλους φοιτητές που ψάχνουν σπίτι, δύσκολα θα πείσεις τον ιδιοκτήτη να σου κάνει καλύτερη τιμή αφού ξέρει ότι αν δεν το πάρεις εσύ σίγουρα θα το πάρει κάποιος άλλος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 157 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Fofifofi78 eupalinaros Startx0 Magichero theodle Steliosalm dmav Angelikaaa thenutritionist giorgos78 BillyTheKid Nikos_T Maynard Unboxholics User2350 phoni Annalad KingPoul Nikoleta_Giann Annu Αννα1 mitsos14 ggl Eri0611 Nala Alexecon1991 Dimitris2001 Panagiotis849 Giii calliope lnesb iminspain Εριφύλη Leukosrinokeros valantis21 azula Dora140303 korlef globglogabgalab Revekka Nick2325 charmander constansn Ανώνυμη Marple SlimShady stav.mdp Ryuzaki snowy vetas VasoGrimes stamoul1s SMK n1ki20 Ria99 nucomer PanMoonlight Dr. Gl. Luminous pacheiko Paragontas7000 johnsala Georgekk liana igeorgeoikonomo Fourtou Κλημεντίνη tfghp kostas1233 katerinavld Manolo165 Nefeloula Lebron T C kilopo Renia21 vero_rove Barka Moblok stefan Natassa02 Kostas30 J.Cameron Γιώργος - Κόρινθος KingOfPop Viedo Elena78 Αλκης Κ. giannhs2001 Belle26 tsiobieman Stelios725 Mukumbura fretoe Stefanosxios ikigai SweetGirl KaterinaL hirasawayui Ευθυμος suaimhneas Χριστιαννα Paul77 NEKTARIOS11 Dimitris9 iManosX13 Φινεύς civilian jj! NightOwl kz22 Libertus cynzp Ggpg dimitrama5 dim6 dbPoliceOff Dimitris13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από laurentides: Κοντά δίπλα δεν έχει πιο γενικά ας πούμε ότι βρίσκεται κάπως κοντά στους σταθμούς Κατεχάκη , Μέγαρο Μουσικής και Ευαγγελισμού. Σε αποτρέπω από το να μείνεις Ζωγράφου πάντως 1)γιατί έχει ανηφόρες 2)γιατί έχει υψηλά ενοίκια ,από την άλλη όμως έχει και τα θετικά του όπως το ότι βρίσκεσαι κοντά στη σχολή και το ότι μπορείς να βρεις και φοβερά λουξ διαμερίσματα (υπάρχει πληθώρα καινούριων πολυκατοικιών). Σε κάθε περίπτωση η επιλογή είναι δική σου. Click για ανάπτυξη... Καλα επειδή θα πάω σχετικά νωρίς για σπίτι θα βρω αρκετά φθηνά σπίτια.. Θέλω όμως μια περιοχή κοντά σε μετρό και όχι υπερβολικά μακριά απο την πανεπιστημιούπολη.. Εχω μπερδευτεί γιατι μου λένε ενα σωρό διαφορετικές περιοχές που φυσικά δεν τις ξερω γιατι δεν είμαι Αθηναία! Εσύ τι θα προτεινες δηλαδή;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
leuki kataigida Εκκολαπτόμενο μέλος Η leuki kataigida αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 368 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2014 στις 13:52 Η leuki kataigida: #554 05-07-14 13:52 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Για φιλοσοφική ειναι καλα η περιοχή Ιλίσια; Αν έχετε κάτι καλύτερο να προτείνετε ευπρόσδεκτο... Click για ανάπτυξη... Μένω Άνω Ιλίσια και με βολεύει πολύ.Βρίσκομαι στη σχολή σε 5 λεπτά..Όσον αφορά το μετρό όπως είπαν παραπάνω μόνο με λεωφορείο στους κοντινούς σταθμούς μέγαρο μουσικής,ευαγγελισμός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2014 στις 13:57 Η Alireza έγραψε: #555 05-07-14 13:57 Αρχική Δημοσίευση από leuki kataigida: Μένω Άνω Ιλίσια και με βολεύει πολύ.Βρίσκομαι στη σχολή σε 5 λεπτά..Όσον αφορά το μετρό όπως είπαν παραπάνω μόνο με λεωφορείο στους κοντινούς σταθμούς μέγαρο μουσικής,ευαγγελισμός. Click για ανάπτυξη... Καλο μου ακούγεται.. Βασικά μεταξυ Ζωγράφου, Αμπελοκήπους και Ιλίσια ειμαι (βέβαια μου είπαν και καισαριανη αλλα δεν ειναι τόσο δημοφιλής).. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2014 στις 09:37 Η Alireza έγραψε: #556 15-07-14 09:37 Τελικά καταλήγω στους Αμπελοκήπους. Καλη περιοχή, τι λέτε; Θα πάμε σε με μεσιτικο για φθηνά σπίτια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Ιουλίου 2014 στις 10:49 Ο Guest 699855: #557 15-07-14 10:49 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Τελικά καταλήγω στους Αμπελοκήπους. Καλη περιοχή, τι λέτε; Θα πάμε σε με μεσιτικο για φθηνά σπίτια. Click για ανάπτυξη... Η καλύτερη Κοίταξε τις αναρτήσεις 417, 515, 519, 531 και θα κατατοπιστείς αρκετά. Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να πληρώσετε μεσίτη. Χαμένα λεφτά είναι. Με τη βοήθεια των google maps και λίγο περπάτημα θα κάνετε τη δουλειά σας. Επικουρικά μπορεί να βοηθήσει και το σάιτ της εφημερίδας "χρυσή ευκαιρία". Ο,τι θέλεις , ρώτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. transient Πολύ δραστήριο μέλος Ο transient αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.863 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2014 στις 10:53 Ο transient: #558 15-07-14 10:53 Πάντως, σε όποια περιοχή κι αν μείνεις τελικά, πρέπει να εξοικειωθείς με τα ΜΜΜ (μετρό, λεωφορεία, τρόλεϊ...) Εγώ από τον Άγιο Δημήτριο εξυπηρετούμαι από το μετρό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2014 στις 11:10 Η Alireza έγραψε: #559 15-07-14 11:10 Ευτυχώς που υπάρχει και το ιντερνέτ και θα μπορώ να μετακινούμαι κάπως. Χαώδης κατάσταση αλλα νομίζω μαθαίνεται εύκολα. Λένω όχι μεσιτη λες ε; Για ευκολία το λέω, αν του πούμε τις προϋποθέσεις να μας προτείνει αμέσως τα αντίστοιχα σπίτια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Ιουλίου 2014 στις 11:35 Ο Guest 699855: #560 15-07-14 11:35 Μπορείς όπως σου είπα με το χάρτη και με τους δρόμους που έχω προτείνει να μπεις στο σάιτ της χρυσής ευκαιρίας και να βρεις διαμερίσματα που ταιριάζουν σε αυτό που ψάχνεις. ΄Ετσι θα πάρεις και μια ιδέα για το πού κυμαίνονται οι τιμές. Επειδή οι εποχές είναι δύσκολες οικονομικά, πολύ λίγοι αναθέτουν τα σπίτια τους σε μεσίτη. Μόνοι σας μπορείτε να βρείτε ο,τι θέλετε και σε καλύτερη τιμή. Λίγο περπάτημα στην περιοχή χρειάζεται και τίποτα άλλο. Και να ξέρεις ότι η πρώτη τιμή που σου λένε δεν είναι ποτέ η τελική. Τα παζάρια "παίζουν πολύ". Επίσης θα ήθελα να σου προτείνω να έρθεις για ψάξιμο λίγο νωρίτερα. Επειδή η περιοχή είναι πολύ δημοφιλής αν έρθεις την ίδια ακριβώς περίοδο με όλους τους άλλους φοιτητές που ψάχνουν σπίτι, δύσκολα θα πείσεις τον ιδιοκτήτη να σου κάνει καλύτερη τιμή αφού ξέρει ότι αν δεν το πάρεις εσύ σίγουρα θα το πάρει κάποιος άλλος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 157 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Fofifofi78 eupalinaros Startx0 Magichero theodle Steliosalm dmav Angelikaaa thenutritionist giorgos78 BillyTheKid Nikos_T Maynard Unboxholics User2350 phoni Annalad KingPoul Nikoleta_Giann Annu Αννα1 mitsos14 ggl Eri0611 Nala Alexecon1991 Dimitris2001 Panagiotis849 Giii calliope lnesb iminspain Εριφύλη Leukosrinokeros valantis21 azula Dora140303 korlef globglogabgalab Revekka Nick2325 charmander constansn Ανώνυμη Marple SlimShady stav.mdp Ryuzaki snowy vetas VasoGrimes stamoul1s SMK n1ki20 Ria99 nucomer PanMoonlight Dr. Gl. Luminous pacheiko Paragontas7000 johnsala Georgekk liana igeorgeoikonomo Fourtou Κλημεντίνη tfghp kostas1233 katerinavld Manolo165 Nefeloula Lebron T C kilopo Renia21 vero_rove Barka Moblok stefan Natassa02 Kostas30 J.Cameron Γιώργος - Κόρινθος KingOfPop Viedo Elena78 Αλκης Κ. giannhs2001 Belle26 tsiobieman Stelios725 Mukumbura fretoe Stefanosxios ikigai SweetGirl KaterinaL hirasawayui Ευθυμος suaimhneas Χριστιαννα Paul77 NEKTARIOS11 Dimitris9 iManosX13 Φινεύς civilian jj! NightOwl kz22 Libertus cynzp Ggpg dimitrama5 dim6 dbPoliceOff Dimitris13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Για φιλοσοφική ειναι καλα η περιοχή Ιλίσια; Αν έχετε κάτι καλύτερο να προτείνετε ευπρόσδεκτο... Click για ανάπτυξη... Μένω Άνω Ιλίσια και με βολεύει πολύ.Βρίσκομαι στη σχολή σε 5 λεπτά..Όσον αφορά το μετρό όπως είπαν παραπάνω μόνο με λεωφορείο στους κοντινούς σταθμούς μέγαρο μουσικής,ευαγγελισμός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2014 στις 13:57 Η Alireza έγραψε: #555 05-07-14 13:57 Αρχική Δημοσίευση από leuki kataigida: Μένω Άνω Ιλίσια και με βολεύει πολύ.Βρίσκομαι στη σχολή σε 5 λεπτά..Όσον αφορά το μετρό όπως είπαν παραπάνω μόνο με λεωφορείο στους κοντινούς σταθμούς μέγαρο μουσικής,ευαγγελισμός. Click για ανάπτυξη... Καλο μου ακούγεται.. Βασικά μεταξυ Ζωγράφου, Αμπελοκήπους και Ιλίσια ειμαι (βέβαια μου είπαν και καισαριανη αλλα δεν ειναι τόσο δημοφιλής).. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2014 στις 09:37 Η Alireza έγραψε: #556 15-07-14 09:37 Τελικά καταλήγω στους Αμπελοκήπους. Καλη περιοχή, τι λέτε; Θα πάμε σε με μεσιτικο για φθηνά σπίτια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Ιουλίου 2014 στις 10:49 Ο Guest 699855: #557 15-07-14 10:49 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Τελικά καταλήγω στους Αμπελοκήπους. Καλη περιοχή, τι λέτε; Θα πάμε σε με μεσιτικο για φθηνά σπίτια. Click για ανάπτυξη... Η καλύτερη Κοίταξε τις αναρτήσεις 417, 515, 519, 531 και θα κατατοπιστείς αρκετά. Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να πληρώσετε μεσίτη. Χαμένα λεφτά είναι. Με τη βοήθεια των google maps και λίγο περπάτημα θα κάνετε τη δουλειά σας. Επικουρικά μπορεί να βοηθήσει και το σάιτ της εφημερίδας "χρυσή ευκαιρία". Ο,τι θέλεις , ρώτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. transient Πολύ δραστήριο μέλος Ο transient αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.863 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2014 στις 10:53 Ο transient: #558 15-07-14 10:53 Πάντως, σε όποια περιοχή κι αν μείνεις τελικά, πρέπει να εξοικειωθείς με τα ΜΜΜ (μετρό, λεωφορεία, τρόλεϊ...) Εγώ από τον Άγιο Δημήτριο εξυπηρετούμαι από το μετρό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2014 στις 11:10 Η Alireza έγραψε: #559 15-07-14 11:10 Ευτυχώς που υπάρχει και το ιντερνέτ και θα μπορώ να μετακινούμαι κάπως. Χαώδης κατάσταση αλλα νομίζω μαθαίνεται εύκολα. Λένω όχι μεσιτη λες ε; Για ευκολία το λέω, αν του πούμε τις προϋποθέσεις να μας προτείνει αμέσως τα αντίστοιχα σπίτια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Ιουλίου 2014 στις 11:35 Ο Guest 699855: #560 15-07-14 11:35 Μπορείς όπως σου είπα με το χάρτη και με τους δρόμους που έχω προτείνει να μπεις στο σάιτ της χρυσής ευκαιρίας και να βρεις διαμερίσματα που ταιριάζουν σε αυτό που ψάχνεις. ΄Ετσι θα πάρεις και μια ιδέα για το πού κυμαίνονται οι τιμές. Επειδή οι εποχές είναι δύσκολες οικονομικά, πολύ λίγοι αναθέτουν τα σπίτια τους σε μεσίτη. Μόνοι σας μπορείτε να βρείτε ο,τι θέλετε και σε καλύτερη τιμή. Λίγο περπάτημα στην περιοχή χρειάζεται και τίποτα άλλο. Και να ξέρεις ότι η πρώτη τιμή που σου λένε δεν είναι ποτέ η τελική. Τα παζάρια "παίζουν πολύ". Επίσης θα ήθελα να σου προτείνω να έρθεις για ψάξιμο λίγο νωρίτερα. Επειδή η περιοχή είναι πολύ δημοφιλής αν έρθεις την ίδια ακριβώς περίοδο με όλους τους άλλους φοιτητές που ψάχνουν σπίτι, δύσκολα θα πείσεις τον ιδιοκτήτη να σου κάνει καλύτερη τιμή αφού ξέρει ότι αν δεν το πάρεις εσύ σίγουρα θα το πάρει κάποιος άλλος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 157 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Fofifofi78 eupalinaros Startx0 Magichero theodle Steliosalm dmav Angelikaaa thenutritionist giorgos78 BillyTheKid Nikos_T Maynard Unboxholics User2350 phoni Annalad KingPoul Nikoleta_Giann Annu Αννα1 mitsos14 ggl Eri0611 Nala Alexecon1991 Dimitris2001 Panagiotis849 Giii calliope lnesb iminspain Εριφύλη Leukosrinokeros valantis21 azula Dora140303 korlef globglogabgalab Revekka Nick2325 charmander constansn Ανώνυμη Marple SlimShady stav.mdp Ryuzaki snowy vetas VasoGrimes stamoul1s SMK n1ki20 Ria99 nucomer PanMoonlight Dr. Gl. Luminous pacheiko Paragontas7000 johnsala Georgekk liana igeorgeoikonomo Fourtou Κλημεντίνη tfghp kostas1233 katerinavld Manolo165 Nefeloula Lebron T C kilopo Renia21 vero_rove Barka Moblok stefan Natassa02 Kostas30 J.Cameron Γιώργος - Κόρινθος KingOfPop Viedo Elena78 Αλκης Κ. giannhs2001 Belle26 tsiobieman Stelios725 Mukumbura fretoe Stefanosxios ikigai SweetGirl KaterinaL hirasawayui Ευθυμος suaimhneas Χριστιαννα Paul77 NEKTARIOS11 Dimitris9 iManosX13 Φινεύς civilian jj! NightOwl kz22 Libertus cynzp Ggpg dimitrama5 dim6 dbPoliceOff Dimitris13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από leuki kataigida: Μένω Άνω Ιλίσια και με βολεύει πολύ.Βρίσκομαι στη σχολή σε 5 λεπτά..Όσον αφορά το μετρό όπως είπαν παραπάνω μόνο με λεωφορείο στους κοντινούς σταθμούς μέγαρο μουσικής,ευαγγελισμός. Click για ανάπτυξη... Καλο μου ακούγεται.. Βασικά μεταξυ Ζωγράφου, Αμπελοκήπους και Ιλίσια ειμαι (βέβαια μου είπαν και καισαριανη αλλα δεν ειναι τόσο δημοφιλής).. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2014 στις 09:37 Η Alireza έγραψε: #556 15-07-14 09:37 Τελικά καταλήγω στους Αμπελοκήπους. Καλη περιοχή, τι λέτε; Θα πάμε σε με μεσιτικο για φθηνά σπίτια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Ιουλίου 2014 στις 10:49 Ο Guest 699855: #557 15-07-14 10:49 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Τελικά καταλήγω στους Αμπελοκήπους. Καλη περιοχή, τι λέτε; Θα πάμε σε με μεσιτικο για φθηνά σπίτια. Click για ανάπτυξη... Η καλύτερη Κοίταξε τις αναρτήσεις 417, 515, 519, 531 και θα κατατοπιστείς αρκετά. Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να πληρώσετε μεσίτη. Χαμένα λεφτά είναι. Με τη βοήθεια των google maps και λίγο περπάτημα θα κάνετε τη δουλειά σας. Επικουρικά μπορεί να βοηθήσει και το σάιτ της εφημερίδας "χρυσή ευκαιρία". Ο,τι θέλεις , ρώτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. transient Πολύ δραστήριο μέλος Ο transient αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.863 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2014 στις 10:53 Ο transient: #558 15-07-14 10:53 Πάντως, σε όποια περιοχή κι αν μείνεις τελικά, πρέπει να εξοικειωθείς με τα ΜΜΜ (μετρό, λεωφορεία, τρόλεϊ...) Εγώ από τον Άγιο Δημήτριο εξυπηρετούμαι από το μετρό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2014 στις 11:10 Η Alireza έγραψε: #559 15-07-14 11:10 Ευτυχώς που υπάρχει και το ιντερνέτ και θα μπορώ να μετακινούμαι κάπως. Χαώδης κατάσταση αλλα νομίζω μαθαίνεται εύκολα. Λένω όχι μεσιτη λες ε; Για ευκολία το λέω, αν του πούμε τις προϋποθέσεις να μας προτείνει αμέσως τα αντίστοιχα σπίτια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Ιουλίου 2014 στις 11:35 Ο Guest 699855: #560 15-07-14 11:35 Μπορείς όπως σου είπα με το χάρτη και με τους δρόμους που έχω προτείνει να μπεις στο σάιτ της χρυσής ευκαιρίας και να βρεις διαμερίσματα που ταιριάζουν σε αυτό που ψάχνεις. ΄Ετσι θα πάρεις και μια ιδέα για το πού κυμαίνονται οι τιμές. Επειδή οι εποχές είναι δύσκολες οικονομικά, πολύ λίγοι αναθέτουν τα σπίτια τους σε μεσίτη. Μόνοι σας μπορείτε να βρείτε ο,τι θέλετε και σε καλύτερη τιμή. Λίγο περπάτημα στην περιοχή χρειάζεται και τίποτα άλλο. Και να ξέρεις ότι η πρώτη τιμή που σου λένε δεν είναι ποτέ η τελική. Τα παζάρια "παίζουν πολύ". Επίσης θα ήθελα να σου προτείνω να έρθεις για ψάξιμο λίγο νωρίτερα. Επειδή η περιοχή είναι πολύ δημοφιλής αν έρθεις την ίδια ακριβώς περίοδο με όλους τους άλλους φοιτητές που ψάχνουν σπίτι, δύσκολα θα πείσεις τον ιδιοκτήτη να σου κάνει καλύτερη τιμή αφού ξέρει ότι αν δεν το πάρεις εσύ σίγουρα θα το πάρει κάποιος άλλος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 157 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Fofifofi78 eupalinaros Startx0 Magichero theodle Steliosalm dmav Angelikaaa thenutritionist giorgos78 BillyTheKid Nikos_T Maynard Unboxholics User2350 phoni Annalad KingPoul Nikoleta_Giann Annu Αννα1 mitsos14 ggl Eri0611 Nala Alexecon1991 Dimitris2001 Panagiotis849 Giii calliope lnesb iminspain Εριφύλη Leukosrinokeros valantis21 azula Dora140303 korlef globglogabgalab Revekka Nick2325 charmander constansn Ανώνυμη Marple SlimShady stav.mdp Ryuzaki snowy vetas VasoGrimes stamoul1s SMK n1ki20 Ria99 nucomer PanMoonlight Dr. Gl. Luminous pacheiko Paragontas7000 johnsala Georgekk liana igeorgeoikonomo Fourtou Κλημεντίνη tfghp kostas1233 katerinavld Manolo165 Nefeloula Lebron T C kilopo Renia21 vero_rove Barka Moblok stefan Natassa02 Kostas30 J.Cameron Γιώργος - Κόρινθος KingOfPop Viedo Elena78 Αλκης Κ. giannhs2001 Belle26 tsiobieman Stelios725 Mukumbura fretoe Stefanosxios ikigai SweetGirl KaterinaL hirasawayui Ευθυμος suaimhneas Χριστιαννα Paul77 NEKTARIOS11 Dimitris9 iManosX13 Φινεύς civilian jj! NightOwl kz22 Libertus cynzp Ggpg dimitrama5 dim6 dbPoliceOff Dimitris13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Τελικά καταλήγω στους Αμπελοκήπους. Καλη περιοχή, τι λέτε; Θα πάμε σε με μεσιτικο για φθηνά σπίτια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Ιουλίου 2014 στις 10:49 Ο Guest 699855: #557 15-07-14 10:49 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Τελικά καταλήγω στους Αμπελοκήπους. Καλη περιοχή, τι λέτε; Θα πάμε σε με μεσιτικο για φθηνά σπίτια. Click για ανάπτυξη... Η καλύτερη Κοίταξε τις αναρτήσεις 417, 515, 519, 531 και θα κατατοπιστείς αρκετά. Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να πληρώσετε μεσίτη. Χαμένα λεφτά είναι. Με τη βοήθεια των google maps και λίγο περπάτημα θα κάνετε τη δουλειά σας. Επικουρικά μπορεί να βοηθήσει και το σάιτ της εφημερίδας "χρυσή ευκαιρία". Ο,τι θέλεις , ρώτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. transient Πολύ δραστήριο μέλος Ο transient αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.863 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2014 στις 10:53 Ο transient: #558 15-07-14 10:53 Πάντως, σε όποια περιοχή κι αν μείνεις τελικά, πρέπει να εξοικειωθείς με τα ΜΜΜ (μετρό, λεωφορεία, τρόλεϊ...) Εγώ από τον Άγιο Δημήτριο εξυπηρετούμαι από το μετρό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2014 στις 11:10 Η Alireza έγραψε: #559 15-07-14 11:10 Ευτυχώς που υπάρχει και το ιντερνέτ και θα μπορώ να μετακινούμαι κάπως. Χαώδης κατάσταση αλλα νομίζω μαθαίνεται εύκολα. Λένω όχι μεσιτη λες ε; Για ευκολία το λέω, αν του πούμε τις προϋποθέσεις να μας προτείνει αμέσως τα αντίστοιχα σπίτια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Ιουλίου 2014 στις 11:35 Ο Guest 699855: #560 15-07-14 11:35 Μπορείς όπως σου είπα με το χάρτη και με τους δρόμους που έχω προτείνει να μπεις στο σάιτ της χρυσής ευκαιρίας και να βρεις διαμερίσματα που ταιριάζουν σε αυτό που ψάχνεις. ΄Ετσι θα πάρεις και μια ιδέα για το πού κυμαίνονται οι τιμές. Επειδή οι εποχές είναι δύσκολες οικονομικά, πολύ λίγοι αναθέτουν τα σπίτια τους σε μεσίτη. Μόνοι σας μπορείτε να βρείτε ο,τι θέλετε και σε καλύτερη τιμή. Λίγο περπάτημα στην περιοχή χρειάζεται και τίποτα άλλο. Και να ξέρεις ότι η πρώτη τιμή που σου λένε δεν είναι ποτέ η τελική. Τα παζάρια "παίζουν πολύ". Επίσης θα ήθελα να σου προτείνω να έρθεις για ψάξιμο λίγο νωρίτερα. Επειδή η περιοχή είναι πολύ δημοφιλής αν έρθεις την ίδια ακριβώς περίοδο με όλους τους άλλους φοιτητές που ψάχνουν σπίτι, δύσκολα θα πείσεις τον ιδιοκτήτη να σου κάνει καλύτερη τιμή αφού ξέρει ότι αν δεν το πάρεις εσύ σίγουρα θα το πάρει κάποιος άλλος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 157 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Fofifofi78 eupalinaros Startx0 Magichero theodle Steliosalm dmav Angelikaaa thenutritionist giorgos78 BillyTheKid Nikos_T Maynard Unboxholics User2350 phoni Annalad KingPoul Nikoleta_Giann Annu Αννα1 mitsos14 ggl Eri0611 Nala Alexecon1991 Dimitris2001 Panagiotis849 Giii calliope lnesb iminspain Εριφύλη Leukosrinokeros valantis21 azula Dora140303 korlef globglogabgalab Revekka Nick2325 charmander constansn Ανώνυμη Marple SlimShady stav.mdp Ryuzaki snowy vetas VasoGrimes stamoul1s SMK n1ki20 Ria99 nucomer PanMoonlight Dr. Gl. Luminous pacheiko Paragontas7000 johnsala Georgekk liana igeorgeoikonomo Fourtou Κλημεντίνη tfghp kostas1233 katerinavld Manolo165 Nefeloula Lebron T C kilopo Renia21 vero_rove Barka Moblok stefan Natassa02 Kostas30 J.Cameron Γιώργος - Κόρινθος KingOfPop Viedo Elena78 Αλκης Κ. giannhs2001 Belle26 tsiobieman Stelios725 Mukumbura fretoe Stefanosxios ikigai SweetGirl KaterinaL hirasawayui Ευθυμος suaimhneas Χριστιαννα Paul77 NEKTARIOS11 Dimitris9 iManosX13 Φινεύς civilian jj! NightOwl kz22 Libertus cynzp Ggpg dimitrama5 dim6 dbPoliceOff Dimitris13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Τελικά καταλήγω στους Αμπελοκήπους. Καλη περιοχή, τι λέτε; Θα πάμε σε με μεσιτικο για φθηνά σπίτια. Click για ανάπτυξη... Η καλύτερη Κοίταξε τις αναρτήσεις 417, 515, 519, 531 και θα κατατοπιστείς αρκετά. Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να πληρώσετε μεσίτη. Χαμένα λεφτά είναι. Με τη βοήθεια των google maps και λίγο περπάτημα θα κάνετε τη δουλειά σας. Επικουρικά μπορεί να βοηθήσει και το σάιτ της εφημερίδας "χρυσή ευκαιρία". Ο,τι θέλεις , ρώτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
transient Πολύ δραστήριο μέλος Ο transient αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.863 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2014 στις 10:53 Ο transient: #558 15-07-14 10:53 Πάντως, σε όποια περιοχή κι αν μείνεις τελικά, πρέπει να εξοικειωθείς με τα ΜΜΜ (μετρό, λεωφορεία, τρόλεϊ...) Εγώ από τον Άγιο Δημήτριο εξυπηρετούμαι από το μετρό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2014 στις 11:10 Η Alireza έγραψε: #559 15-07-14 11:10 Ευτυχώς που υπάρχει και το ιντερνέτ και θα μπορώ να μετακινούμαι κάπως. Χαώδης κατάσταση αλλα νομίζω μαθαίνεται εύκολα. Λένω όχι μεσιτη λες ε; Για ευκολία το λέω, αν του πούμε τις προϋποθέσεις να μας προτείνει αμέσως τα αντίστοιχα σπίτια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Ιουλίου 2014 στις 11:35 Ο Guest 699855: #560 15-07-14 11:35 Μπορείς όπως σου είπα με το χάρτη και με τους δρόμους που έχω προτείνει να μπεις στο σάιτ της χρυσής ευκαιρίας και να βρεις διαμερίσματα που ταιριάζουν σε αυτό που ψάχνεις. ΄Ετσι θα πάρεις και μια ιδέα για το πού κυμαίνονται οι τιμές. Επειδή οι εποχές είναι δύσκολες οικονομικά, πολύ λίγοι αναθέτουν τα σπίτια τους σε μεσίτη. Μόνοι σας μπορείτε να βρείτε ο,τι θέλετε και σε καλύτερη τιμή. Λίγο περπάτημα στην περιοχή χρειάζεται και τίποτα άλλο. Και να ξέρεις ότι η πρώτη τιμή που σου λένε δεν είναι ποτέ η τελική. Τα παζάρια "παίζουν πολύ". Επίσης θα ήθελα να σου προτείνω να έρθεις για ψάξιμο λίγο νωρίτερα. Επειδή η περιοχή είναι πολύ δημοφιλής αν έρθεις την ίδια ακριβώς περίοδο με όλους τους άλλους φοιτητές που ψάχνουν σπίτι, δύσκολα θα πείσεις τον ιδιοκτήτη να σου κάνει καλύτερη τιμή αφού ξέρει ότι αν δεν το πάρεις εσύ σίγουρα θα το πάρει κάποιος άλλος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 157 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Fofifofi78 eupalinaros Startx0 Magichero theodle Steliosalm dmav Angelikaaa thenutritionist giorgos78 BillyTheKid Nikos_T Maynard Unboxholics User2350 phoni Annalad KingPoul Nikoleta_Giann Annu Αννα1 mitsos14 ggl Eri0611 Nala Alexecon1991 Dimitris2001 Panagiotis849 Giii calliope lnesb iminspain Εριφύλη Leukosrinokeros valantis21 azula Dora140303 korlef globglogabgalab Revekka Nick2325 charmander constansn Ανώνυμη Marple SlimShady stav.mdp Ryuzaki snowy vetas VasoGrimes stamoul1s SMK n1ki20 Ria99 nucomer PanMoonlight Dr. Gl. Luminous pacheiko Paragontas7000 johnsala Georgekk liana igeorgeoikonomo Fourtou Κλημεντίνη tfghp kostas1233 katerinavld Manolo165 Nefeloula Lebron T C kilopo Renia21 vero_rove Barka Moblok stefan Natassa02 Kostas30 J.Cameron Γιώργος - Κόρινθος KingOfPop Viedo Elena78 Αλκης Κ. giannhs2001 Belle26 tsiobieman Stelios725 Mukumbura fretoe Stefanosxios ikigai SweetGirl KaterinaL hirasawayui Ευθυμος suaimhneas Χριστιαννα Paul77 NEKTARIOS11 Dimitris9 iManosX13 Φινεύς civilian jj! NightOwl kz22 Libertus cynzp Ggpg dimitrama5 dim6 dbPoliceOff Dimitris13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Πάντως, σε όποια περιοχή κι αν μείνεις τελικά, πρέπει να εξοικειωθείς με τα ΜΜΜ (μετρό, λεωφορεία, τρόλεϊ...) Εγώ από τον Άγιο Δημήτριο εξυπηρετούμαι από το μετρό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2014 στις 11:10 Η Alireza έγραψε: #559 15-07-14 11:10 Ευτυχώς που υπάρχει και το ιντερνέτ και θα μπορώ να μετακινούμαι κάπως. Χαώδης κατάσταση αλλα νομίζω μαθαίνεται εύκολα. Λένω όχι μεσιτη λες ε; Για ευκολία το λέω, αν του πούμε τις προϋποθέσεις να μας προτείνει αμέσως τα αντίστοιχα σπίτια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Ιουλίου 2014 στις 11:35 Ο Guest 699855: #560 15-07-14 11:35 Μπορείς όπως σου είπα με το χάρτη και με τους δρόμους που έχω προτείνει να μπεις στο σάιτ της χρυσής ευκαιρίας και να βρεις διαμερίσματα που ταιριάζουν σε αυτό που ψάχνεις. ΄Ετσι θα πάρεις και μια ιδέα για το πού κυμαίνονται οι τιμές. Επειδή οι εποχές είναι δύσκολες οικονομικά, πολύ λίγοι αναθέτουν τα σπίτια τους σε μεσίτη. Μόνοι σας μπορείτε να βρείτε ο,τι θέλετε και σε καλύτερη τιμή. Λίγο περπάτημα στην περιοχή χρειάζεται και τίποτα άλλο. Και να ξέρεις ότι η πρώτη τιμή που σου λένε δεν είναι ποτέ η τελική. Τα παζάρια "παίζουν πολύ". Επίσης θα ήθελα να σου προτείνω να έρθεις για ψάξιμο λίγο νωρίτερα. Επειδή η περιοχή είναι πολύ δημοφιλής αν έρθεις την ίδια ακριβώς περίοδο με όλους τους άλλους φοιτητές που ψάχνουν σπίτι, δύσκολα θα πείσεις τον ιδιοκτήτη να σου κάνει καλύτερη τιμή αφού ξέρει ότι αν δεν το πάρεις εσύ σίγουρα θα το πάρει κάποιος άλλος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Ευτυχώς που υπάρχει και το ιντερνέτ και θα μπορώ να μετακινούμαι κάπως. Χαώδης κατάσταση αλλα νομίζω μαθαίνεται εύκολα. Λένω όχι μεσιτη λες ε; Για ευκολία το λέω, αν του πούμε τις προϋποθέσεις να μας προτείνει αμέσως τα αντίστοιχα σπίτια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Ιουλίου 2014 στις 11:35 Ο Guest 699855: #560 15-07-14 11:35 Μπορείς όπως σου είπα με το χάρτη και με τους δρόμους που έχω προτείνει να μπεις στο σάιτ της χρυσής ευκαιρίας και να βρεις διαμερίσματα που ταιριάζουν σε αυτό που ψάχνεις. ΄Ετσι θα πάρεις και μια ιδέα για το πού κυμαίνονται οι τιμές. Επειδή οι εποχές είναι δύσκολες οικονομικά, πολύ λίγοι αναθέτουν τα σπίτια τους σε μεσίτη. Μόνοι σας μπορείτε να βρείτε ο,τι θέλετε και σε καλύτερη τιμή. Λίγο περπάτημα στην περιοχή χρειάζεται και τίποτα άλλο. Και να ξέρεις ότι η πρώτη τιμή που σου λένε δεν είναι ποτέ η τελική. Τα παζάρια "παίζουν πολύ". Επίσης θα ήθελα να σου προτείνω να έρθεις για ψάξιμο λίγο νωρίτερα. Επειδή η περιοχή είναι πολύ δημοφιλής αν έρθεις την ίδια ακριβώς περίοδο με όλους τους άλλους φοιτητές που ψάχνουν σπίτι, δύσκολα θα πείσεις τον ιδιοκτήτη να σου κάνει καλύτερη τιμή αφού ξέρει ότι αν δεν το πάρεις εσύ σίγουρα θα το πάρει κάποιος άλλος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μπορείς όπως σου είπα με το χάρτη και με τους δρόμους που έχω προτείνει να μπεις στο σάιτ της χρυσής ευκαιρίας και να βρεις διαμερίσματα που ταιριάζουν σε αυτό που ψάχνεις. ΄Ετσι θα πάρεις και μια ιδέα για το πού κυμαίνονται οι τιμές. Επειδή οι εποχές είναι δύσκολες οικονομικά, πολύ λίγοι αναθέτουν τα σπίτια τους σε μεσίτη. Μόνοι σας μπορείτε να βρείτε ο,τι θέλετε και σε καλύτερη τιμή. Λίγο περπάτημα στην περιοχή χρειάζεται και τίποτα άλλο. Και να ξέρεις ότι η πρώτη τιμή που σου λένε δεν είναι ποτέ η τελική. Τα παζάρια "παίζουν πολύ". Επίσης θα ήθελα να σου προτείνω να έρθεις για ψάξιμο λίγο νωρίτερα. Επειδή η περιοχή είναι πολύ δημοφιλής αν έρθεις την ίδια ακριβώς περίοδο με όλους τους άλλους φοιτητές που ψάχνουν σπίτι, δύσκολα θα πείσεις τον ιδιοκτήτη να σου κάνει καλύτερη τιμή αφού ξέρει ότι αν δεν το πάρεις εσύ σίγουρα θα το πάρει κάποιος άλλος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.