Λοιπον παιδια χρειαζομαι μια λιγη βοηθεια.
Απο Σεπτεμβρη θα σπουδαζω στο Πανεπιστημιο Πειραιως και ψαχνω σιγα σιγα για σπιτι. Δεν ειμαι απο Αθηνα, οποτε την πολη τη ξερω ελαχιστα για να μη πω καθολου.
Ενα φιλαρακι που εχω Αθηνα μου προτεινε να κοιταξω προς δυτικα, οτι ειναι καλες περιοχες. Περιστερι, Χαιδαρι, Αιγαλεω. Απο την αλλη ομως βλεπω οτι απο αυτες τις περιοχες για Πα.Πει. θελω 1 ωριτσα αλλαζοντας 2-3 ΜΜΜ.
Βασικα ψαχνω για μια περιοχη απ οπου θα μπορω να ειμαι στο πανεπιστημιο με ενα μεταφορικο μεσο και να χρειαζομαι max κανα 40λεπτο και απο την αλλη να μπορω να κατεβω και κεντρο χωρις πολυ κοπο. Επισης πολυ σημαντικο να ειναι καλη περιοχη (λιγοι/καθολου αλλοδαποι) και αν γινεται να μη δινει την αισθηση της πολυ πυκνοκατοικημενης. Αν ξερει κανεις απο Θεσσαλονικη, να ειναι κατι σαν την Ανω Τουμπα ας πουμε. Αυτο ειναι το ιδανικο στο μυαλο μου.
Απο την αλλη σκεφτομαι να μην το ψαξω τοσο και να παω κατευθειαν για καποιο σπιτι κοντα στο Πα.Πει. που θα μπορω να την περπαταω τη διαδρομη. Αλλα δε ξερω καθολου τι παιζει στον Πειραια, αν ειναι καλη περιοχη, κλπ.
Για δωστε λιγο τα φωτα σας!