e-vela
Νεοφερμένο μέλος

Γενικά οποιαδήποτε πληροφορία θα ήταν χρήσιμη

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marooo
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
e-vela
Νεοφερμένο μέλος

Είσαι πολύ τυχερή!Αν πας να μάθεις,μετά θα μπορείς να τα εξασκείς μιλώντας με τη φίλη σου.:no1:γεια,κι εμενα μου αρεσουν τα σουηδικα..ξερω ελαχιστα (γυρω στις εξι,εφτα φρασεις)κι αυτο επειδη εχω φιλη σουηδεζα..
Βρήκα κάποια βιντεάκια στο youtube αρκετά χρήσιμα,πατώντας στην αναζήτηση swedish βγήκαν διάφορα με μικρές φράσεις,αριθμούς κτλ.

marooo
Νεοφερμένο μέλος

smth17
Νεοφερμένο μέλος

e-vela
Νεοφερμένο μέλος

smth17
Νεοφερμένο μέλος

e-vela
Νεοφερμένο μέλος

smth17
Νεοφερμένο μέλος

Crookshanks
Διάσημο μέλος

Να σου πώ,απο μικρή μάθαινα Γερμανικά επειδή ο πατέρας μου έχει μεγαλώσει στη Γερμανία.Οπότε είχα μια γενικότερη επαφή με την κουλτούρα των Βόρειων Χωρών.Σαν άκουσμα μου άρεσαν πολύ τα Ολλανδικά,αλλά απο άποψη χρησιμότητας τα Σουηδικά είναι πιο διαδεδομένα και μπορεί να με βοηθήσουν αν αποφασίσω να συνεχίσω τις σπουδές μου στη Σουηδία.Γι αυτό κατέληξα το καλοκαίρι που θα είμαι πιο χαλαρή με τα μαθήματα να αρχίσω φροντιστήριο ή ιδιαίτερα.Πάντως όταν αρχίσω να χειρίζομαι κάπως τη γλώσσα,αν θές μπορούμε να μιλάμε γιατί πραγματικά δεν ξέρω κανέναν άλλο που να μιλάει Σουηδικά!
:nono::nono: Τα Ολλανδικά έχουν περισσότερους ομιλητές και σε περισσότερες χώρες.

e-vela
Νεοφερμένο μέλος

skycaptain_stav
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
hercule poirot
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
eleni27
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lucidguidance
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
~Lös~
Πολύ δραστήριο μέλος

μόνο λεξικό δε βρισκω στα βιβλιοπωλεία...οσο να ναι χρειαζεται γιατι εχει πολλα παραπανω..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natasoula...
Πολύ δραστήριο μέλος

~Lös~
Πολύ δραστήριο μέλος

https://www.onlineswedish.com/Greek/main.php ορίστεΧριστίνα μήπως μπορείς να μου δώσεις το σάιτ??![]()

έχει όλα τα μαθήματα,εσύ πατάς ποιο θες ανάλογα.. πρώτα έχει θεωρία με την προφορά και τους τόνους

natasoula...
Πολύ δραστήριο μέλος

~Lös~
Πολύ δραστήριο μέλος

Αυτά τα σάιτ είναι πολύ καλά για όποιον έχει όρεξη να μάθει γλώσσες...Και τελείως ανέξοδα!Σ' ευχαριστώ πολύ!![]()
είμαι πανευτυχής που το ανακάλυψα,πραγματικά..απ'το να κάνει κανείς φροντιστήριο,μαθαίνει από εδώ εξίσου καλά..μάλιστα πατάς και πάνω στη λέξη να δεις πώς ακούγεται..σαν να'χεις δάσκαλο μαζί

τίποταα! =)
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 57 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- nickpatras
- bbb
- Βασιλης1234
- Queeva
- Νικολινα
- mermaid89
- homelander23
- PanPan
- Xristinaqui
- Gus Roger10
- MIkeTr123
- Κλημεντίνη
- thecrazycretan
- Metal-Militiaman
- Παράνοια
- globglogabgalab
- παιδι για κλαματα
- ninaki97
- neurogirl
- Χρήστος Τζαβάρας
- KingOfPop
- sweater weather
- Georgekk
- Eua5
- stefan
- nucomer
- Dimitris2001
- fmarulezkd
- MarcoReus
- nicole1982
- eukleidhs1821
- Meow
- iminspain
- calliope
- Libertus
- GiannisK_26
- Imelda82
- Parrot
- JohnGreek
- angelina95
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.