nPb
Επιφανές μέλος
Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 22.578 μηνύματα.

20-07-24

22:44
διαβάζοντας τη συζήτηση εδώ μέσα...

Paladin
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο Paladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 138 μηνύματα.

16-09-24

14:48
έχει κανείς άκρες με καμιά εγκληματική οργάνωση; θέλω να βγάλω ένα καθηγητή από την μέση και η εκτέλεση είναι μια λύση που εξετάζω.
Paladin
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο Paladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 138 μηνύματα.

16-09-24

15:02
στα σοβαρά τώρα. Θα ρωτήσω αν υπάρχει δυνατότητα επανεξέτασης με διαφορετικό καθηγητή γιατί πραγματικά το θεωρώ κρίμα να χρωστάω μαθήματα που δεν θα χρωστούσα καν με άλλο καθηγητή
Argyrisar
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο Argyrisar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 217 μηνύματα.

16-09-24

15:03
Δεν χρειάζεσαι εγκληματικές οργανώσεις απλά σκάσε του και τα 4 λάστιχαέχει κανείς άκρες με καμιά εγκληματική οργάνωση; θέλω να βγάλω ένα καθηγητή από την μέση και η εκτέλεση είναι μια λύση που εξετάζω.
Κάμπια
Διάσημο μέλος
Η Κάμπια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.303 μηνύματα.

16-09-24

20:15
Αν επικοινωνήσεις με τον συνήγορο του φοιτητή του τμήματος σου;έχει κανείς άκρες με καμιά εγκληματική οργάνωση; θέλω να βγάλω ένα καθηγητή από την μέση και η εκτέλεση είναι μια λύση που εξετάζω.
Paladin
Εκκολαπτόμενο μέλος

16-09-24

20:52
αυτό έχει να κάνει με την συμπεριφορά του καθηγητή στο μάθημα σωστά; Θα μπορούσα να μιλάω ώρες για το πόσο αντιεπαγγελματίας και ειρωνικός είναι ο τύπος,αλλά αυτό που με κάει πιο πολύ είναι η κατάσταση στις εξετάσεις. (σήμερα έδινα δύο μαθήματα του, και στο δεύτερο μάθημα έβαλε copy-paste άσκηση αντιγραφή του πρώτου μθηματος, δεν ξέρω καν αν επιτρέπεται, και όταν το ρώτησα για την άσκηση μου είπε "εσύ γιατί χρωστάς τόσα πολλά; "). Ολα αυτά τα 3 χρόνια που σπουδάζω, 3 μαθήματα δεν έχω περάσει και δεν είναι σύμπτωση που 2 από τα 3 είναι σε αυτόνΑν επικοινωνήσεις με τον συνήγορο του φοιτητή του τμήματος σου;
Argyrisar
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο Argyrisar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 217 μηνύματα.

16-09-24

21:37
Μιλά με την διεύθυνση της σχολής και αν δεν κάνουν κάτι κρατήσου τουλάχιστον να βγάλεις την σχολήαυτό έχει να κάνει με την συμπεριφορά του καθηγητή στο μάθημα σωστά; Θα μπορούσα να μιλάω ώρες για το πόσο αντιεπαγγελματίας και ειρωνικός είναι ο τύπος,αλλά αυτό που με κάει πιο πολύ είναι η κατάσταση στις εξετάσεις. (σήμερα έδινα δύο μαθήματα του, και στο δεύτερο μάθημα έβαλε copy-paste άσκηση αντιγραφή του πρώτου μθηματος, δεν ξέρω καν αν επιτρέπεται, και όταν το ρώτησα για την άσκηση μου είπε "εσύ γιατί χρωστάς τόσα πολλά; "). Ολα αυτά τα 3 χρόνια που σπουδάζω, 3 μαθήματα δεν έχω περάσει και δεν είναι σύμπτωση που 2 από τα 3 είναι σε αυτόν
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 158 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- thesmilingchild
- yenev
- jYanniss
- physicscrazy
- ch2006
- χημεια4λαιφ
- BatGuin
- AggelikiGr
- Unboxholics
- txam
- Hased Babis
- constansn