Ποινικά δεν έχει μεγάλη διαφορά όμως.Πέρα απ' τις στολές που τους προστατεύουν αυτό που λέω..
Στα υπόλοιπα που είπες συμφωνώ.
Δε θα σχολιάσω αν ο αναρχισμός είναι μπαρούφα ή όχι και προχωρώ.
Αυτοί που λες δεν είναι παρά κάτι ανόητα ανθρωπάκια που δεν ξέρουν καν τι σημαίνει αναρχισμός !
Το να αποκαλείς με μία ονομασία μια ομάδα ανθρώπων χωρίς να γνωρίζεις , είναι μεγάλη κουβέντα.
Τι πάει να πει δηλαδή "λένε ότι είναι αναρχικοί , επομένως έχω δικαίωμα να τους αποκαλώ έτσι"?
Να τους αμφισβητείς έπρεπε.Εγώ αν σου πω ότι είμαι ο Άιν-Στάιν θα με φωνάζεις Άι-Σταιν ή θα με αμφισβητήσεις?
Τώρα δηλαδή τι μου λες?Ότι δεν πρέπει να υπάρχουν αστυνομικοί?
Να κάνει ο καθένας ότι θέλει , χωρίς νόμους , σα ζούγκλα?Άμα σου κλέψουν την τσάντα σου , ποιον θα πάρεις τηλέφωνο?

Και ποιοι άλλοι τρόποι υπάρχουν για να διαφυλαχτεί η δημόσια περιουσία?
Σοβαρά τώρα , δε μπορώ να δεχτώ ότι θεωρείς τους ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ αστυνομικούς ότι είναι έτσι.Μην πιανόμαστε μόνο από 2-3 συμβάντα.Και πίστεψε με , οι αστυνομικοί δε συμμετέχουν σε κανένα κόλπο.Πολλοί απ' αυτούς μπαίνουν με όραμα να βοηθήσουν για το καλό της πατρίδας.Μη μπλέκεις πολιτικούς με αστυνομικούς.
Όσο για το 2ο ποστ :
Άμα θες να πας να διαδηλώσεις με μολότοφ και πέτρες..ναι , να είσαι σίγουρη ότι θα φας ξύλο

Υπάρχουν και πιο ειρηνικοί τρόποι διαμαρτυρίας.Για να μην πω κιόλας ότι με τις πορείες δεν επιτυγχάνεται τίποτα.Λεφτά στο κράτος δίνετε απ' τις απεργίες.Τίποτα παραπάνω.
Και δεν είμαι υπέρ του ξύλου , νομίζω το ανέφερα και πιο πάνω.Απλά είναι λογικό να μην κάθονται με σταυρωμένα τα χέρια οι αστυνομικοί και να τις τρώνε.Ό,τι κάνουμε έχει επιπτώσεις.Μην κατηγορούμε μόνο αυτά που μας κάνουν οι άλλοι.