Joaquín
Διάσημο μέλος

Παραμύθια.Ξέρω αρκετά παιδιά που επέλεξαν οδοντιατρική ή φαρμακευτική ενώ περνούσαν σε κάποια Ιατρική.Oh let me think for a second...
The whole truth?![]()
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νάγια Τ.
Διάσημο μέλος

Γιατί αναλώνεστε τόσο πολύ σε αυτά; Είναι δικό της θέμα το τι θα αποφασίσει να κάνει στη μετέπειτα ζωή της. Αν γουστάρει να πάει φαρμακευτική, θα πάει. Αν τελικά αποφασίσει Ιατρική, ας πάει. Ας διαλέξει το καλύτερο δυνατό για εκείνη.
Και αν ανακαλύψει μετά τα μόρια ότι θα ήταν καλή ιδέα να σπουδάσει Ιατρική, ενώ, π.χ., κατάφερε και είχε τα @@ να βγάλει τα μόρια, πού το πρόβλημα;
Όντως αυτη η συζήτηση ειναι άνευ σημασίας! Τη γλωσσοφαγαμε την κοπέλα!
Αρα δεν θα συμπληρώσω ,ούτε θα σχολιάσω κατι άλλο παρά μόνο ότι η Ιατρικη ειναι τέτοιο πάθος που δεν ανακαλύπτεις ξαφνικά ,οταν πιάσεις τα μόρια, ότι τη γουσταρεις! Αποψη μου,βέβαια!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cha0s
Περιβόητο μέλος

Στην ιατρική είναι η σχολή 5 ή 6 χρόνια. Εκεί όμως πρέπει να πάρεις ειδικότητα (αλλα 4-5 χρόνια), + το αγροτικό, + ο στρατος... 30+ χρονών και βάλε θα είναι ο άλλος...
Θεμιστοπόλος
Πολύ δραστήριο μέλος

Όντως αυτη η συζήτηση ειναι άνευ σημασίας! Τη γλωσσοφαγαμε την κοπέλα!
Αρα δεν θα συμπληρώσω ,ούτε θα σχολιάσω κατι άλλο παρά μόνο ότι η Ιατρικη ειναι τέτοιο πάθος που δεν ανακαλύπτεις ξαφνικά ,οταν πιάσεις τα μόρια, ότι τη γουσταρεις! Αποψη μου,βέβαια!
Σεβαστή η άποψή σου. Καθένας, όμως, είναι ελεύθερος να κάνει ό,τι θέλει, και κριτική δε μπορεί να ασκήσει κανένας μας. Αυτά. Καλή επιτυχία στην κοπέλα για τις εξετάσεις της, ό,τι κι αν κάνει!
Joaquín
Διάσημο μέλος

Σε άλλον το πάθος γεννιέται πιο νωρίς σε άλλον πιο αργά.Αρα δεν θα συμπληρώσω ,ούτε θα σχολιάσω κατι άλλο παρά μόνο ότι η Ιατρικη ειναι τέτοιο πάθος που δεν ανακαλύπτεις ξαφνικά ,οταν πιάσεις τα μόρια, ότι τη γουσταρεις! Αποψη μου,βέβαια!
Θυμάμαι πέρυσι το καλοκαίρι που είχα πάει στο ΠΓΝΑ, έπεσε στα χέρια μου ένα φυλλάδιο στο οποίο ένας φοιτητής ιατρικής έγραφε ότι αποφάσισε να σπουδάσει Ιατρική μετά την επίσκεψή του στο νονό του, ο οποίος ήταν γιατρος και προφανώς του μίλησε περί της επιστήμης και του επαγγέλματος, το καλοκαίρι μετά τις εξετάσεις.Και έτσι τη δήλωσε και πήγε.Πόσο σίγουροι μπορούμε να είμαστε ότι απέτυχε/δε του άρεσε;Θα σου πω εγώ.Όσο σίγουροι είμαστε ότι κάποιος που λέει ότι έχει πάθος, θα πετύχει.
Muxu Su
Διάσημο μέλος

Καλα να μαστε να τα πούμε σε ενάμισι χρόνο.
stefanos...
Πολύ δραστήριο μέλος

Gate4
Επιφανές μέλος

Και εγώ βιολογία θέλωΠολλά ειπώθηκαν φίλες και φίλοι, εγώ όμως σας διαβεβαιώνω ότι το μέλος Muxu Su θα περάσει στο βιολογικό.

SotosPapas
Νεοφερμένο μέλος

sydney96
Δραστήριο μέλος

Πολλά ειπώθηκαν φίλες και φίλοι, εγώ όμως σας διαβεβαιώνω ότι το μέλος Muxu Su θα περάσει στο βιολογικό.

Muxu Su
Διάσημο μέλος

Τι δηλώσεις είναι τώρα αυτές;;;;;;
![]()
Ξέρω έμεινες σπιτσλες!

sydney96
Δραστήριο μέλος

Ξέρω έμεινες σπιτσλες!![]()
Όπως ακριβώς και η φάτσα(

Τάσος Υψηλάντης
Νεοφερμένο μέλος

stefanos...
Πολύ δραστήριο μέλος

Οικονομικά ΑΠΘ![]()
![]()
hello taso!!!!!

miss marple
Πολύ δραστήριο μέλος

Gate4
Επιφανές μέλος

Πρέπει να βρεις και άλλες σχολές να δηλώσεις όμωςπροσωπικά θέλω νομική ΑΠΘ και πραγματικά εύχομαι να περάσω γιατί είναι η μόνη σχολή που με ενδιαφέρει από θεωρητική!

Θεμιστοπόλος
Πολύ δραστήριο μέλος

προσωπικά θέλω νομική ΑΠΘ και πραγματικά εύχομαι να περάσω γιατί είναι η μόνη σχολή που με ενδιαφέρει από θεωρητική!
Η Νομική ΔΠΘ σε χαλάει, δηλαδή;
miss marple
Πολύ δραστήριο μέλος

Πρέπει να βρεις και άλλες σχολές να δηλώσεις όμως![]()
Τo ξέρω ότι πρέπει να δηλώσω και άλλες σχολές, ελπίζω μέχρι του χρόνου να σκεφτώ καμία

miss marple
Πολύ δραστήριο μέλος

Η Νομική ΔΠΘ σε χαλάει, δηλαδή;
Όχι μωρέ, φυσικά δε με χαλάει !! Ας περάσω κάπου και θα είμαι πολύ χαρούμενη

nPb
Επιφανές μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 24 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.