Nikoleta Liapi
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Joaquín
Διάσημο μέλος

εγω θα ηθελα να περασω στην σχολη φιλολογιας η γενικα οτι εχει να κανει με την εκπαιδευση μεσα στις επιλογες μου 9α ειναι κ η σχολη θεολογιας εχει καποια χαμηλα μορια ..αλλιωσ μετα 9α στραφω και στ 3ο πεδιο με τισ Ιατρικεσ και παραιατρικεσ σχολεσ )
Με λιγα λογια θες ενα κραμα θετικης-θεωρητικης κατευθυνσης για να εισαι οκ.Πραγμα δυσκολο..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Rubi Rubi
Νεοφερμένο μέλος

Angeliki1994
Νεοφερμένο μέλος

Εγώ θέλω να περάσω νομική Θεσσαλονίκης και να συνεχίσω για εισαγγελεας ή να κανω μεταπτυχιακό στην εγκληματολογια...αλλά είνια πολύύύύ δύσκολο...Ας κάνουμε και ένα poll εμείς της B' μιας και σε ένα χρόνο θα είμαστε στο άγχος της προετοιμασίας για τις Εξετάσεις...
din@!!
Δραστήριο μέλος

EliPat
Εκκολαπτόμενο μέλος

catherine1994
Πολύ δραστήριο μέλος

μόνο η νομική λείπειΛοιπόν, λοιπόν ας πω και εγώ που θέλω να περάσω..(αν δεν το έχω πει χίλιες φορές τουλάχιστον)
-1- Ιατρική ΕΚΠΑ (τελεία και παύλα)..ΑΝ δεν τα καταφέρω θα δηλώσω -2- Ιατρική Πάτρας, -3- Ιατρική ΑΠΘ, -4- Πολιτικών Μηχανικων, -5- ΗΜΜΥ, ΚΑΙ μετά τις υπόλοιπες Ιατρικές Σχολές και Οδοντιατρική Αθήνας.
Εντάξει μωρέ άγχος να μην έχω και θα τα πάω πολύ πολύ καλά..(όπως μου λένε οι καθ. μακάρι παιδιά!)
Ένας χρονάκος έμεινε..

Dalian
Περιβόητο μέλος

Προφανώς το παιδί πηγαίνει Θετικήμόνο η νομική λείπει![]()

AntziWin
Διάσημο μέλος

nikolas365
Εκκολαπτόμενο μέλος

Οδοντιατρική ε? καλό, πολύ ωραίο. Αλλά λίγο δύσκολο. Βέβαια όταν θες όλα είναι εφικτά, αρκει να γράψεις καλά.![]()
My dream......
Η αλήθεια είναι ότι και έγω θα ήθελα αλλά είναι πρακτικά αδύνατο οπότε...
1.) Νομική(Αθηνών-Α.Π.Θ.-Δ.Π.Θ.)
2.)Αγγλικη γλωσσα και φιλολογία(Αθηνών-Α.Π.Θ)
Αυτά ως πρωτες επιλογές από και πέρα βλέπουμε...!
Καλή επιτυχία σε όλους!!!
AntziWin
Διάσημο μέλος

Οδοντιατρική ε? καλό, πολύ ωραίο. Αλλά λίγο δύσκολο. Βέβαια όταν θες όλα είναι εφικτά, αρκει να γράψεις καλά.
Η αλήθεια είναι ότι και έγω θα ήθελα αλλά είναι πρακτικά αδύνατο οπότε...
1.) Νομική(Αθηνών-Α.Π.Θ.-Δ.Π.Θ.)
2.)Αγγλικη γλωσσα και φιλολογία(Αθηνών-Α.Π.Θ)
Αυτά ως πρωτες επιλογές από και πέρα βλέπουμε...!
Καλή επιτυχία σε όλους!!!
Ναι ειναι το μοναδικο βασικα που μου αρεσει...

Βασικα το ξερω οτι ειναι πολυ δυσκολο και οτι ειναι παρα πολλα τα μορια αλλα εγω θα τα δωσω ολα του χρονου και οτι γινει ..

Τωρα απο εκει και περα αμα βαλουν δυσκολα θεματα υπαρχει και η διατροφολογια που θα δηλωσω για δευτερη σχολη...

ναι απο θεωρητικη ειναι αδυνατο να περασεις...!!!
και οι δικες σου παντως δεν θελουν λιγα μορια...!!

Να ευχομαστε να μην πεσει η ιδια επιτροπη με φετος γιατι την κατσαμε...

Joaquín
Διάσημο μέλος

Ιατρικό ΣΣΑΣ
Ιατρική Αλεξ/πολης
Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ
Παράνοια
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ιατρική Αλεξ/πολης
πολύ καλό,πολύ καλό!
jjoohhnn
Εκκολαπτόμενο μέλος

Anthony
Δραστήριο μέλος

Αυτος ειναι και ο λογος που σκοπευω να δωσω εξετασεις για την ΣΣΑΣ σε 4-5 χρονια αφου τελειωσω πρωτα με κατι μελετες και δουλειες..
Μετα αν με παρουν θα δουμε
jjoohhnn
Εκκολαπτόμενο μέλος

Anthony
Δραστήριο μέλος

Επιπρόσθετα στην ΣΣΑΣ δεν θα μπαίνουν τα παιδιά μεσω πανελληνίων ΑΛΛΑ αφού περάσεις πχ στην Ιατρική και πάρεις το πτυχίο ΕΠΕΙΤΑ και αν θες εσυ φυσικά, θα δίνεις εξετάσεις για την ΣΣΑΣ και αν τις περάσεις και σε δεχτούν τοτε θα ανήκεις στην ΣΣΑΣ
αυτο ή φετος ή του χρονου ή του παραχρόνου θα εφαρμοστει,δεν ξερω ακριβώς πότε
jjoohhnn
Εκκολαπτόμενο μέλος

Anthony
Δραστήριο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 24 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.