domenico
Εκκολαπτόμενο μέλος

1. Νομική
2. Αγγλική φιλολογία
3. Ανατολικών Βαλκανικών και Σλαβικών σπουδών
4. Σχολή κινηματογράφου Θεσσαλονίκης
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anastazou
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
solonas07
Δραστήριο μέλος

- Ιατρικό ΣΣΑΣ Θεσ/νίκης
ή - Ιατρική Ιωάννενα
ή - Ιατρική Αλεξ/πολη

Joaquín
Διάσημο μέλος

1) Ιατρικό ΣΣΑΣ(Με πιάνει και η ειδική κατηγορία εδώ, αχ μακάρι να περάσω!!!)
2) Ιατρική Αλεξανδρούπολης(

3) Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ
Κάπως έτσι!Κάπως!
Σοφιστής
Δραστήριο μέλος

-1- Ιατρική ΕΚΠΑ (τελεία και παύλα)..ΑΝ δεν τα καταφέρω θα δηλώσω -2- Ιατρική Πάτρας, -3- Ιατρική ΑΠΘ, -4- Πολιτικών Μηχανικων, -5- ΗΜΜΥ, ΚΑΙ μετά τις υπόλοιπες Ιατρικές Σχολές και Οδοντιατρική Αθήνας.
Εντάξει μωρέ άγχος να μην έχω και θα τα πάω πολύ πολύ καλά..(όπως μου λένε οι καθ. μακάρι παιδιά!)
Ένας χρονάκος έμεινε..
Dalian
Περιβόητο μέλος

nPb
Επιφανές μέλος

Χαρουλιτα
Διάσημο μέλος

το μηχανογραφικο μου θα ειναι καπως ετσι:
1)Χημικο Πατρας
2)Χημικο Αθηνας
3)Χημικο Ιωαννινων
4)Χημικο ....
5)Χημικο ....
οπου και αν περασω ερχομαι πατρα γιατι ειμαστε πολυτεκνοι...
Chemwizard
Τιμώμενο Μέλος

παντως εγω προτιμω την χημεια και θα παω χημικο
το μηχανογραφικο μου θα ειναι καπως ετσι:
1)Χημικο Πατρας
2)Χημικο Αθηνας
3)Χημικο Ιωαννινων
4)Χημικο ....ΚΡΗΤΗΣ
5)Χημικο ....ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
οπου και αν περασω ερχομαι πατρα γιατι ειμαστε πολυτεκνοι...
Γεια σου συναδερφε.

alex2395
Δραστήριο μέλος

και οχι γιατι μου αρεσουν τα αιματα οπως ειπαν μερικοι πριν απο εμενα
δεν εχω σκεφτει δευτερη επιλογη
euler92
Νεοφερμένο μέλος

Φαίνεται πως θέλεις πάρα πολύ ιατρική.Λοιπόν, λοιπόν ας πω και εγώ που θέλω να περάσω..(αν δεν το έχω πει χίλιες φορές τουλάχιστον)
-1- Ιατρική ΕΚΠΑ (τελεία και παύλα)..ΑΝ δεν τα καταφέρω θα δηλώσω -2- Ιατρική Πάτρας, -3- Ιατρική ΑΠΘ, -4- Πολιτικών Μηχανικων, -5- ΗΜΜΥ, ΚΑΙ μετά τις υπόλοιπες Ιατρικές Σχολές και Οδοντιατρική Αθήνας.
Εντάξει μωρέ άγχος να μην έχω και θα τα πάω πολύ πολύ καλά..(όπως μου λένε οι καθ. μακάρι παιδιά!)
Ένας χρονάκος έμεινε..

Civilara
Περιβόητο μέλος

Τώρα σοβαρά? Έχεις ήδη πτυχίο πολιτικού μηχανικού από πολυτεχνείο και θες και άλλο?Μηχανολόγων Μηχανικών ΕΜΠ (και ο Θεός είναι Μεγάλος)
Και τώρα η ώρα της μεγάλης ερώτησης... ΓΙΑΤΙ?
Civilara
Περιβόητο μέλος

Τώρα σοβαρά? Έχεις ήδη πτυχίο πολιτικού μηχανικού από πολυτεχνείο και θες και άλλο?
Και τώρα η ώρα της μεγάλης ερώτησης... ΓΙΑΤΙ?
1ον: Γιατί δουλειές δεν υπάρχουν και δεν θέλω να κάθομαι
2ον: Γιατί ως εργολάβος δημοσίων έργων θα χτυπάω μαζί με την εργολαβία π.χ. ασφαλτικών και την εργολαβία ηλεκτρομηχανολογικών
3ον: Μ' αρέσει η επιστήμη του Μηχανολόγου Μηχανικού
4ον: Το υπόβαθρό μου στη μηχανική είναι πολύ γερό και έτσι είναι η μόνη σχολή μηχανικού που μπορώ να βγάλω με κάποια σχετική ευκολία.
5ον: Έχω σπίτι στην Αθήνα και είναι πολύ κοντά στο ΕΜΠ
6ον: Γιατί θέλω να κάνω κάτι που το κάνουν λίγοι (να έχω δύο πτυχία δηλαδή) (αυτό είναι ατομική ικανοποίηση)
7ον: Γιατί η ταμπέλα Πολιτικός Μηχανικός ΑΠΘ-Μηχναολόγος Μηχανικός ΕΜΠ είναι γαμάτη

8ον: Γιατί υπάρχει ένας πολύ σοβαρός λόγος που θέλω να μείνω στην Αθήνα για κάποιο διάστημα αν με πιάνεις

Τώρα σοβαρά? Έχεις ήδη πτυχίο πολιτικού μηχανικού από πολυτεχνείο και θες και άλλο?
Oh yeah!

Απαντήσεις ικανοποιητικές.1ον: Γιατί δουλειές δεν υπάρχουν και δεν θέλω να κάθομαι
2ον: Γιατί ως εργολάβος δημοσίων έργων θα χτυπάω μαζί με την εργολαβία π.χ. ασφαλτικών και την εργολαβία ηλεκτρομηχανολογικών
3ον: Μ' αρέσει η επιστήμη του Μηχανολόγου Μηχανικού
4ον: Το υπόβαθρό μου στη μηχανική είναι πολύ γερό και έτσι είναι η μόνη σχολή μηχανικού που μπορώ να βγάλω με κάποια σχετική ευκολία.
5ον: Έχω σπίτι στην Αθήνα και είναι πολύ κοντά στο ΕΜΠ
6ον: Γιατί θέλω να κάνω κάτι που το κάνουν λίγοι (να έχω δύο πτυχία δηλαδή) (αυτό είναι ατομική ικανοποίηση)
7ον: Γιατί η ταμπέλα Πολιτικός Μηχανικός ΑΠΘ-Μηχναολόγος Μηχανικός ΕΜΠ είναι γαμάτη
8ον: Γιατί υπάρχει ένας πολύ σοβαρός λόγος που θέλω να μείνω στην Αθήνα για κάποιο διάστημα αν με πιάνεις![]()
Άρα θα ξαναδώσεις πανελλήνιες ή κατατακτήριες?
Civilara
Περιβόητο μέλος

Απαντήσεις ικανοποιητικές.
Άρα θα ξαναδώσεις πανελλήνιες ή κατατακτήριες?
Πάλι πανελλήνιες

Παράνοια
Εκκολαπτόμενο μέλος

lyan_14
Νεοφερμένο μέλος

Γιατί σιχαίνομαι Θεωρητική και ΑΟΔΕ. Βέβαια και η Βιολογία Κατεύθυνσης έχει αρκετή παπαγαλία, αλλά είναι εντελώς διαφορετικός τομέας, ο οποίος μου αρέσει.
Επίσης βασίζομαι αρκετά στο γεγονός ότι η βάση φέτος ήταν 7 χιλιάδες και κάτι (βέβαια μπορεί να ανέβει τρομακτικά μέσα σε δυο χρόνια) και πως δίνω ειδικό μάθημα με συντελεστή 2. Και μαθήματα βαρύτητας για 2ο πεδίο ειναι Μαθηματικά και Φυσική.

Φωτεινη Παπαδοπ
Νεοφερμένο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 24 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.