Aeneas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Aeneas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.353 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2009 στις 22:34 Ο Aeneas έγραψε: #101 04-08-09 22:34 τα προάστια είναι μια χαρά..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2009 στις 22:36 Ο Οδυσσέας έγραψε: #102 04-08-09 22:36 Απλά κάνεις 1.5 ώρα για μία απόσταση που κανονικά θα γινόταν σε 15 λεπτά. Και οι εγκταστάσεις στο πανεπιστήμιο από 'σο ξέρω είναι οι χειρότερες στην Ελλάδα. Και είμαι δημότης Αττικής,δεν τα λεώ έτσι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aeneas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Aeneas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.353 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2009 στις 22:41 Ο Aeneas έγραψε: #103 04-08-09 22:41 δεν είπες ότι είσαι κρητικός; από ποιο μέρος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2009 στις 22:43 Ο Οδυσσέας έγραψε: #104 04-08-09 22:43 Είμαι μισός,ή μάλλον κάτι λιγότερο Κρητικός και μένω στην Κρήτη.Αλλά είμαι γραμμένος στον Πειραιά,εκεί ψηφιζώ για παράδειγμα.Κι έχω μακρινή καταγωγή κι από άλλα μέρη. Στο Ηράκλειο μένω.Η Αθήνα κατά μία έννοια είναι το χωριό μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2009 στις 22:44 Ο Iliaso έγραψε: #105 04-08-09 22:44 Αρχική Δημοσίευση από cris@tos: Καλά τέρμα το off.Απλά τη θεωρώ-χωρίς παρεξήγηση-μια από τις χειρότερες πόλεις πανευρωπαικώς για να ζει κανείς. Click για ανάπτυξη... Αν είσαι φοιτητής και πας στα προάστια σόρρυ που στο λέω αλλά θα περνάς το χρόνο σου σε ένα λεωφορείο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2009 στις 22:48 Η Alessandra: #106 04-08-09 22:48 Καλά δεν παρεξηγούμαι που δε σου αρέσει η πρωτεύουσα. Κοσμοπολίτη, με εναλλακτικές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aeneas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Aeneas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.353 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2009 στις 22:50 Ο Aeneas έγραψε: #107 04-08-09 22:50 εε για φοιτητής και βέβαια δεν λέει σε προάστιο...~ αλλά κανονική ζωή; Λέει και παραλέει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lifeisgood Νεοφερμένο μέλος Η lifeisgood αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 99 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2009 στις 08:14 Η lifeisgood: #108 05-08-09 08:14 Εγω θελω στην Πατρα..Αλλα θα παω αθηνα...μ αρεσει και η αθηνα αλλα για Πατρα τρελαινομαι..........!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blacksheep Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΓιαννηςΤουφεξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.436 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2009 στις 17:30 Ο blacksheep: #109 05-08-09 17:30 εγω τρελαινομαι για γιαννενα.αλλα.....θα παω σαλονικη....καλυτερη σχολη εκει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mavro Provato Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mavro Provato αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 343 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2009 στις 19:17 Η Mavro Provato: #110 05-08-09 19:17 Σίγουρα όχι Αθήνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. boubou Εκκολαπτόμενο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλονή (Λέσβος). Έχει γράψει 123 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2009 στις 20:26 Η boubou έγραψε: #111 06-08-09 20:26 κ εγω μαλλον αθηνα θα παω...οπωσ οι περισσοτεροι!αν και θα μου κακοφανει επειδη ειμαι απο νησι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stella Δραστήριο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 479 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 17:53 Η stella έγραψε: #112 07-08-09 17:53 Αρχική Δημοσίευση από blacksheep: εγω τρελαινομαι για γιαννενα.αλλα.....θα παω σαλονικη....καλυτερη σχολη εκει. Click για ανάπτυξη... Ασε ρε θεσσαλονικη η καλυτερη πολη! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Iliaso: Αν είσαι φοιτητής και πας στα προάστια σόρρυ που στο λέω αλλά θα περνάς το χρόνο σου σε ένα λεωφορείο Click για ανάπτυξη... χθες βραδυ μπηκα στο τραμ για να παω απο γλυφαδα συνταγμα και εκανε 50 λεπτα!ελεος!αλλα παλι που να μενεις?στην Ομονοια?πραγματικα ομως ειναι πολυ ζορι να μενεις σε προαστιο και η σχολη σου να ναι στη Ζωγραφου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. seize the day Εκκολαπτόμενο μέλος Η seize the day αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 280 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 17:55 Η seize the day: #113 07-08-09 17:55 Θεσσαλονίκη,ασυζητητί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 17:58 Ο Iliaso έγραψε: #114 07-08-09 17:58 Αρχική Δημοσίευση από stella: χθες βραδυ μπηκα στο τραμ για να παω απο γλυφαδα συνταγμα και εκανε 50 λεπτα!ελεος!αλλα παλι που να μενεις?στην Ομονοια?πραγματικα ομως ειναι πολυ ζορι να μενεις σε προαστιο και η σχολη σου να ναι στη Ζωγραφου! Click για ανάπτυξη... Εγώ με το λεωφορείο για το πανεπιστήμιο κάνω 20 λεπτά 25 μάξιμουμ Aλλά μένω Θεσσαλονίκη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stella Δραστήριο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 479 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 18:03 Η stella έγραψε: #115 07-08-09 18:03 Αρχική Δημοσίευση από Iliaso: Εγώ με το λεωφορείο για το πανεπιστήμιο κάνω 20 λεπτά 25 μάξιμουμ Aλλά μένω Θεσσαλονίκη Click για ανάπτυξη... ναι η Αθηνα δεν παλευεται αστα!και γω θεσσαλονικη ελπιζω να περασω για να μεινω εκει...το σπιτι που βρηκα ειναι 25 λεπτα απο το ΑΠΘ...υπηρχαν και κοντυτερα αλλα δε μ αρεσαν οι περιοχες... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από seize the day: Θεσσαλονίκη,ασυζητητί! Click για ανάπτυξη... Σε ποια σχολη?Μ αρεσε το ασυζητητι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 18:04 Ο Iliaso έγραψε: #116 07-08-09 18:04 Ποια περιοχή δεν σ άρεσε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stella Δραστήριο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 479 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 18:07 Η stella έγραψε: #117 07-08-09 18:07 Αρχική Δημοσίευση από Iliaso: Ποια περιοχή δεν σ άρεσε; Click για ανάπτυξη... Ιπποκρατειο εκει γυρω δε μ αρεσε...Δελφων επισης...Τριανδρια μ αρεσε πολυ, τη χτενισα για να βρω κατι καλο αλλα δε βρηκα...Πυλαια μακρια αλλα ωραια...Λαμπρακη καλη, κατω Τουμπα ετσι κ ετσι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 18:14 Ο Iliaso έγραψε: #118 07-08-09 18:14 Για δυτικά δεν σκέφτηκες ε;(Δυτικός είμαι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stella Δραστήριο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 479 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 18:21 Η stella έγραψε: #119 07-08-09 18:21 Αρχική Δημοσίευση από Iliaso: Για δυτικά δεν σκέφτηκες ε;(Δυτικός είμαι) Click για ανάπτυξη... Δηλαδη?Ευοσμο, πολιχνη,Νεαπολη κι ετσι?Η αδερφη μου εμενε στη Νεαπολη σε καινουριο σπιτι και πολυ καλη τιμη και ειπαμε να μη μεινω κατα κει και γω...οταν αλλαξω σπιτι θα το ξανασκεφτω αν και εκει μαζευει κυριως φοιτητες που σπουδαζουν στα ΤΕΙ λογω Σινδου...παντως πανευκολη η Θεσνικη...ηρθα με το ΚΤΕΛ 2-3 φορες και την εμαθα...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aeneas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Aeneas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.353 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 20:40 Ο Aeneas έγραψε: #120 07-08-09 20:40 η Πολίχνη είναι μακριά από το ΑΠΘ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: panaman Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
τα προάστια είναι μια χαρά..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2009 στις 22:36 Ο Οδυσσέας έγραψε: #102 04-08-09 22:36 Απλά κάνεις 1.5 ώρα για μία απόσταση που κανονικά θα γινόταν σε 15 λεπτά. Και οι εγκταστάσεις στο πανεπιστήμιο από 'σο ξέρω είναι οι χειρότερες στην Ελλάδα. Και είμαι δημότης Αττικής,δεν τα λεώ έτσι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aeneas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Aeneas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.353 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2009 στις 22:41 Ο Aeneas έγραψε: #103 04-08-09 22:41 δεν είπες ότι είσαι κρητικός; από ποιο μέρος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2009 στις 22:43 Ο Οδυσσέας έγραψε: #104 04-08-09 22:43 Είμαι μισός,ή μάλλον κάτι λιγότερο Κρητικός και μένω στην Κρήτη.Αλλά είμαι γραμμένος στον Πειραιά,εκεί ψηφιζώ για παράδειγμα.Κι έχω μακρινή καταγωγή κι από άλλα μέρη. Στο Ηράκλειο μένω.Η Αθήνα κατά μία έννοια είναι το χωριό μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2009 στις 22:44 Ο Iliaso έγραψε: #105 04-08-09 22:44 Αρχική Δημοσίευση από cris@tos: Καλά τέρμα το off.Απλά τη θεωρώ-χωρίς παρεξήγηση-μια από τις χειρότερες πόλεις πανευρωπαικώς για να ζει κανείς. Click για ανάπτυξη... Αν είσαι φοιτητής και πας στα προάστια σόρρυ που στο λέω αλλά θα περνάς το χρόνο σου σε ένα λεωφορείο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2009 στις 22:48 Η Alessandra: #106 04-08-09 22:48 Καλά δεν παρεξηγούμαι που δε σου αρέσει η πρωτεύουσα. Κοσμοπολίτη, με εναλλακτικές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aeneas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Aeneas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.353 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2009 στις 22:50 Ο Aeneas έγραψε: #107 04-08-09 22:50 εε για φοιτητής και βέβαια δεν λέει σε προάστιο...~ αλλά κανονική ζωή; Λέει και παραλέει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lifeisgood Νεοφερμένο μέλος Η lifeisgood αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 99 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2009 στις 08:14 Η lifeisgood: #108 05-08-09 08:14 Εγω θελω στην Πατρα..Αλλα θα παω αθηνα...μ αρεσει και η αθηνα αλλα για Πατρα τρελαινομαι..........!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blacksheep Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΓιαννηςΤουφεξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.436 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2009 στις 17:30 Ο blacksheep: #109 05-08-09 17:30 εγω τρελαινομαι για γιαννενα.αλλα.....θα παω σαλονικη....καλυτερη σχολη εκει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mavro Provato Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mavro Provato αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 343 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2009 στις 19:17 Η Mavro Provato: #110 05-08-09 19:17 Σίγουρα όχι Αθήνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. boubou Εκκολαπτόμενο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλονή (Λέσβος). Έχει γράψει 123 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2009 στις 20:26 Η boubou έγραψε: #111 06-08-09 20:26 κ εγω μαλλον αθηνα θα παω...οπωσ οι περισσοτεροι!αν και θα μου κακοφανει επειδη ειμαι απο νησι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stella Δραστήριο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 479 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 17:53 Η stella έγραψε: #112 07-08-09 17:53 Αρχική Δημοσίευση από blacksheep: εγω τρελαινομαι για γιαννενα.αλλα.....θα παω σαλονικη....καλυτερη σχολη εκει. Click για ανάπτυξη... Ασε ρε θεσσαλονικη η καλυτερη πολη! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Iliaso: Αν είσαι φοιτητής και πας στα προάστια σόρρυ που στο λέω αλλά θα περνάς το χρόνο σου σε ένα λεωφορείο Click για ανάπτυξη... χθες βραδυ μπηκα στο τραμ για να παω απο γλυφαδα συνταγμα και εκανε 50 λεπτα!ελεος!αλλα παλι που να μενεις?στην Ομονοια?πραγματικα ομως ειναι πολυ ζορι να μενεις σε προαστιο και η σχολη σου να ναι στη Ζωγραφου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. seize the day Εκκολαπτόμενο μέλος Η seize the day αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 280 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 17:55 Η seize the day: #113 07-08-09 17:55 Θεσσαλονίκη,ασυζητητί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 17:58 Ο Iliaso έγραψε: #114 07-08-09 17:58 Αρχική Δημοσίευση από stella: χθες βραδυ μπηκα στο τραμ για να παω απο γλυφαδα συνταγμα και εκανε 50 λεπτα!ελεος!αλλα παλι που να μενεις?στην Ομονοια?πραγματικα ομως ειναι πολυ ζορι να μενεις σε προαστιο και η σχολη σου να ναι στη Ζωγραφου! Click για ανάπτυξη... Εγώ με το λεωφορείο για το πανεπιστήμιο κάνω 20 λεπτά 25 μάξιμουμ Aλλά μένω Θεσσαλονίκη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stella Δραστήριο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 479 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 18:03 Η stella έγραψε: #115 07-08-09 18:03 Αρχική Δημοσίευση από Iliaso: Εγώ με το λεωφορείο για το πανεπιστήμιο κάνω 20 λεπτά 25 μάξιμουμ Aλλά μένω Θεσσαλονίκη Click για ανάπτυξη... ναι η Αθηνα δεν παλευεται αστα!και γω θεσσαλονικη ελπιζω να περασω για να μεινω εκει...το σπιτι που βρηκα ειναι 25 λεπτα απο το ΑΠΘ...υπηρχαν και κοντυτερα αλλα δε μ αρεσαν οι περιοχες... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από seize the day: Θεσσαλονίκη,ασυζητητί! Click για ανάπτυξη... Σε ποια σχολη?Μ αρεσε το ασυζητητι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 18:04 Ο Iliaso έγραψε: #116 07-08-09 18:04 Ποια περιοχή δεν σ άρεσε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stella Δραστήριο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 479 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 18:07 Η stella έγραψε: #117 07-08-09 18:07 Αρχική Δημοσίευση από Iliaso: Ποια περιοχή δεν σ άρεσε; Click για ανάπτυξη... Ιπποκρατειο εκει γυρω δε μ αρεσε...Δελφων επισης...Τριανδρια μ αρεσε πολυ, τη χτενισα για να βρω κατι καλο αλλα δε βρηκα...Πυλαια μακρια αλλα ωραια...Λαμπρακη καλη, κατω Τουμπα ετσι κ ετσι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 18:14 Ο Iliaso έγραψε: #118 07-08-09 18:14 Για δυτικά δεν σκέφτηκες ε;(Δυτικός είμαι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stella Δραστήριο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 479 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 18:21 Η stella έγραψε: #119 07-08-09 18:21 Αρχική Δημοσίευση από Iliaso: Για δυτικά δεν σκέφτηκες ε;(Δυτικός είμαι) Click για ανάπτυξη... Δηλαδη?Ευοσμο, πολιχνη,Νεαπολη κι ετσι?Η αδερφη μου εμενε στη Νεαπολη σε καινουριο σπιτι και πολυ καλη τιμη και ειπαμε να μη μεινω κατα κει και γω...οταν αλλαξω σπιτι θα το ξανασκεφτω αν και εκει μαζευει κυριως φοιτητες που σπουδαζουν στα ΤΕΙ λογω Σινδου...παντως πανευκολη η Θεσνικη...ηρθα με το ΚΤΕΛ 2-3 φορες και την εμαθα...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aeneas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Aeneas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.353 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 20:40 Ο Aeneas έγραψε: #120 07-08-09 20:40 η Πολίχνη είναι μακριά από το ΑΠΘ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: panaman Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Απλά κάνεις 1.5 ώρα για μία απόσταση που κανονικά θα γινόταν σε 15 λεπτά. Και οι εγκταστάσεις στο πανεπιστήμιο από 'σο ξέρω είναι οι χειρότερες στην Ελλάδα. Και είμαι δημότης Αττικής,δεν τα λεώ έτσι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aeneas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Aeneas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.353 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2009 στις 22:41 Ο Aeneas έγραψε: #103 04-08-09 22:41 δεν είπες ότι είσαι κρητικός; από ποιο μέρος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2009 στις 22:43 Ο Οδυσσέας έγραψε: #104 04-08-09 22:43 Είμαι μισός,ή μάλλον κάτι λιγότερο Κρητικός και μένω στην Κρήτη.Αλλά είμαι γραμμένος στον Πειραιά,εκεί ψηφιζώ για παράδειγμα.Κι έχω μακρινή καταγωγή κι από άλλα μέρη. Στο Ηράκλειο μένω.Η Αθήνα κατά μία έννοια είναι το χωριό μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2009 στις 22:44 Ο Iliaso έγραψε: #105 04-08-09 22:44 Αρχική Δημοσίευση από cris@tos: Καλά τέρμα το off.Απλά τη θεωρώ-χωρίς παρεξήγηση-μια από τις χειρότερες πόλεις πανευρωπαικώς για να ζει κανείς. Click για ανάπτυξη... Αν είσαι φοιτητής και πας στα προάστια σόρρυ που στο λέω αλλά θα περνάς το χρόνο σου σε ένα λεωφορείο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2009 στις 22:48 Η Alessandra: #106 04-08-09 22:48 Καλά δεν παρεξηγούμαι που δε σου αρέσει η πρωτεύουσα. Κοσμοπολίτη, με εναλλακτικές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aeneas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Aeneas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.353 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2009 στις 22:50 Ο Aeneas έγραψε: #107 04-08-09 22:50 εε για φοιτητής και βέβαια δεν λέει σε προάστιο...~ αλλά κανονική ζωή; Λέει και παραλέει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lifeisgood Νεοφερμένο μέλος Η lifeisgood αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 99 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2009 στις 08:14 Η lifeisgood: #108 05-08-09 08:14 Εγω θελω στην Πατρα..Αλλα θα παω αθηνα...μ αρεσει και η αθηνα αλλα για Πατρα τρελαινομαι..........!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blacksheep Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΓιαννηςΤουφεξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.436 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2009 στις 17:30 Ο blacksheep: #109 05-08-09 17:30 εγω τρελαινομαι για γιαννενα.αλλα.....θα παω σαλονικη....καλυτερη σχολη εκει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mavro Provato Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mavro Provato αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 343 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2009 στις 19:17 Η Mavro Provato: #110 05-08-09 19:17 Σίγουρα όχι Αθήνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. boubou Εκκολαπτόμενο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλονή (Λέσβος). Έχει γράψει 123 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2009 στις 20:26 Η boubou έγραψε: #111 06-08-09 20:26 κ εγω μαλλον αθηνα θα παω...οπωσ οι περισσοτεροι!αν και θα μου κακοφανει επειδη ειμαι απο νησι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stella Δραστήριο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 479 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 17:53 Η stella έγραψε: #112 07-08-09 17:53 Αρχική Δημοσίευση από blacksheep: εγω τρελαινομαι για γιαννενα.αλλα.....θα παω σαλονικη....καλυτερη σχολη εκει. Click για ανάπτυξη... Ασε ρε θεσσαλονικη η καλυτερη πολη! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Iliaso: Αν είσαι φοιτητής και πας στα προάστια σόρρυ που στο λέω αλλά θα περνάς το χρόνο σου σε ένα λεωφορείο Click για ανάπτυξη... χθες βραδυ μπηκα στο τραμ για να παω απο γλυφαδα συνταγμα και εκανε 50 λεπτα!ελεος!αλλα παλι που να μενεις?στην Ομονοια?πραγματικα ομως ειναι πολυ ζορι να μενεις σε προαστιο και η σχολη σου να ναι στη Ζωγραφου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. seize the day Εκκολαπτόμενο μέλος Η seize the day αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 280 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 17:55 Η seize the day: #113 07-08-09 17:55 Θεσσαλονίκη,ασυζητητί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 17:58 Ο Iliaso έγραψε: #114 07-08-09 17:58 Αρχική Δημοσίευση από stella: χθες βραδυ μπηκα στο τραμ για να παω απο γλυφαδα συνταγμα και εκανε 50 λεπτα!ελεος!αλλα παλι που να μενεις?στην Ομονοια?πραγματικα ομως ειναι πολυ ζορι να μενεις σε προαστιο και η σχολη σου να ναι στη Ζωγραφου! Click για ανάπτυξη... Εγώ με το λεωφορείο για το πανεπιστήμιο κάνω 20 λεπτά 25 μάξιμουμ Aλλά μένω Θεσσαλονίκη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stella Δραστήριο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 479 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 18:03 Η stella έγραψε: #115 07-08-09 18:03 Αρχική Δημοσίευση από Iliaso: Εγώ με το λεωφορείο για το πανεπιστήμιο κάνω 20 λεπτά 25 μάξιμουμ Aλλά μένω Θεσσαλονίκη Click για ανάπτυξη... ναι η Αθηνα δεν παλευεται αστα!και γω θεσσαλονικη ελπιζω να περασω για να μεινω εκει...το σπιτι που βρηκα ειναι 25 λεπτα απο το ΑΠΘ...υπηρχαν και κοντυτερα αλλα δε μ αρεσαν οι περιοχες... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από seize the day: Θεσσαλονίκη,ασυζητητί! Click για ανάπτυξη... Σε ποια σχολη?Μ αρεσε το ασυζητητι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 18:04 Ο Iliaso έγραψε: #116 07-08-09 18:04 Ποια περιοχή δεν σ άρεσε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stella Δραστήριο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 479 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 18:07 Η stella έγραψε: #117 07-08-09 18:07 Αρχική Δημοσίευση από Iliaso: Ποια περιοχή δεν σ άρεσε; Click για ανάπτυξη... Ιπποκρατειο εκει γυρω δε μ αρεσε...Δελφων επισης...Τριανδρια μ αρεσε πολυ, τη χτενισα για να βρω κατι καλο αλλα δε βρηκα...Πυλαια μακρια αλλα ωραια...Λαμπρακη καλη, κατω Τουμπα ετσι κ ετσι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 18:14 Ο Iliaso έγραψε: #118 07-08-09 18:14 Για δυτικά δεν σκέφτηκες ε;(Δυτικός είμαι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stella Δραστήριο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 479 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 18:21 Η stella έγραψε: #119 07-08-09 18:21 Αρχική Δημοσίευση από Iliaso: Για δυτικά δεν σκέφτηκες ε;(Δυτικός είμαι) Click για ανάπτυξη... Δηλαδη?Ευοσμο, πολιχνη,Νεαπολη κι ετσι?Η αδερφη μου εμενε στη Νεαπολη σε καινουριο σπιτι και πολυ καλη τιμη και ειπαμε να μη μεινω κατα κει και γω...οταν αλλαξω σπιτι θα το ξανασκεφτω αν και εκει μαζευει κυριως φοιτητες που σπουδαζουν στα ΤΕΙ λογω Σινδου...παντως πανευκολη η Θεσνικη...ηρθα με το ΚΤΕΛ 2-3 φορες και την εμαθα...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aeneas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Aeneas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.353 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 20:40 Ο Aeneas έγραψε: #120 07-08-09 20:40 η Πολίχνη είναι μακριά από το ΑΠΘ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: panaman Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
δεν είπες ότι είσαι κρητικός; από ποιο μέρος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2009 στις 22:43 Ο Οδυσσέας έγραψε: #104 04-08-09 22:43 Είμαι μισός,ή μάλλον κάτι λιγότερο Κρητικός και μένω στην Κρήτη.Αλλά είμαι γραμμένος στον Πειραιά,εκεί ψηφιζώ για παράδειγμα.Κι έχω μακρινή καταγωγή κι από άλλα μέρη. Στο Ηράκλειο μένω.Η Αθήνα κατά μία έννοια είναι το χωριό μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2009 στις 22:44 Ο Iliaso έγραψε: #105 04-08-09 22:44 Αρχική Δημοσίευση από cris@tos: Καλά τέρμα το off.Απλά τη θεωρώ-χωρίς παρεξήγηση-μια από τις χειρότερες πόλεις πανευρωπαικώς για να ζει κανείς. Click για ανάπτυξη... Αν είσαι φοιτητής και πας στα προάστια σόρρυ που στο λέω αλλά θα περνάς το χρόνο σου σε ένα λεωφορείο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2009 στις 22:48 Η Alessandra: #106 04-08-09 22:48 Καλά δεν παρεξηγούμαι που δε σου αρέσει η πρωτεύουσα. Κοσμοπολίτη, με εναλλακτικές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aeneas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Aeneas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.353 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2009 στις 22:50 Ο Aeneas έγραψε: #107 04-08-09 22:50 εε για φοιτητής και βέβαια δεν λέει σε προάστιο...~ αλλά κανονική ζωή; Λέει και παραλέει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lifeisgood Νεοφερμένο μέλος Η lifeisgood αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 99 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2009 στις 08:14 Η lifeisgood: #108 05-08-09 08:14 Εγω θελω στην Πατρα..Αλλα θα παω αθηνα...μ αρεσει και η αθηνα αλλα για Πατρα τρελαινομαι..........!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blacksheep Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΓιαννηςΤουφεξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.436 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2009 στις 17:30 Ο blacksheep: #109 05-08-09 17:30 εγω τρελαινομαι για γιαννενα.αλλα.....θα παω σαλονικη....καλυτερη σχολη εκει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mavro Provato Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mavro Provato αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 343 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2009 στις 19:17 Η Mavro Provato: #110 05-08-09 19:17 Σίγουρα όχι Αθήνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. boubou Εκκολαπτόμενο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλονή (Λέσβος). Έχει γράψει 123 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2009 στις 20:26 Η boubou έγραψε: #111 06-08-09 20:26 κ εγω μαλλον αθηνα θα παω...οπωσ οι περισσοτεροι!αν και θα μου κακοφανει επειδη ειμαι απο νησι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stella Δραστήριο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 479 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 17:53 Η stella έγραψε: #112 07-08-09 17:53 Αρχική Δημοσίευση από blacksheep: εγω τρελαινομαι για γιαννενα.αλλα.....θα παω σαλονικη....καλυτερη σχολη εκει. Click για ανάπτυξη... Ασε ρε θεσσαλονικη η καλυτερη πολη! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Iliaso: Αν είσαι φοιτητής και πας στα προάστια σόρρυ που στο λέω αλλά θα περνάς το χρόνο σου σε ένα λεωφορείο Click για ανάπτυξη... χθες βραδυ μπηκα στο τραμ για να παω απο γλυφαδα συνταγμα και εκανε 50 λεπτα!ελεος!αλλα παλι που να μενεις?στην Ομονοια?πραγματικα ομως ειναι πολυ ζορι να μενεις σε προαστιο και η σχολη σου να ναι στη Ζωγραφου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. seize the day Εκκολαπτόμενο μέλος Η seize the day αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 280 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 17:55 Η seize the day: #113 07-08-09 17:55 Θεσσαλονίκη,ασυζητητί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 17:58 Ο Iliaso έγραψε: #114 07-08-09 17:58 Αρχική Δημοσίευση από stella: χθες βραδυ μπηκα στο τραμ για να παω απο γλυφαδα συνταγμα και εκανε 50 λεπτα!ελεος!αλλα παλι που να μενεις?στην Ομονοια?πραγματικα ομως ειναι πολυ ζορι να μενεις σε προαστιο και η σχολη σου να ναι στη Ζωγραφου! Click για ανάπτυξη... Εγώ με το λεωφορείο για το πανεπιστήμιο κάνω 20 λεπτά 25 μάξιμουμ Aλλά μένω Θεσσαλονίκη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stella Δραστήριο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 479 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 18:03 Η stella έγραψε: #115 07-08-09 18:03 Αρχική Δημοσίευση από Iliaso: Εγώ με το λεωφορείο για το πανεπιστήμιο κάνω 20 λεπτά 25 μάξιμουμ Aλλά μένω Θεσσαλονίκη Click για ανάπτυξη... ναι η Αθηνα δεν παλευεται αστα!και γω θεσσαλονικη ελπιζω να περασω για να μεινω εκει...το σπιτι που βρηκα ειναι 25 λεπτα απο το ΑΠΘ...υπηρχαν και κοντυτερα αλλα δε μ αρεσαν οι περιοχες... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από seize the day: Θεσσαλονίκη,ασυζητητί! Click για ανάπτυξη... Σε ποια σχολη?Μ αρεσε το ασυζητητι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 18:04 Ο Iliaso έγραψε: #116 07-08-09 18:04 Ποια περιοχή δεν σ άρεσε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stella Δραστήριο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 479 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 18:07 Η stella έγραψε: #117 07-08-09 18:07 Αρχική Δημοσίευση από Iliaso: Ποια περιοχή δεν σ άρεσε; Click για ανάπτυξη... Ιπποκρατειο εκει γυρω δε μ αρεσε...Δελφων επισης...Τριανδρια μ αρεσε πολυ, τη χτενισα για να βρω κατι καλο αλλα δε βρηκα...Πυλαια μακρια αλλα ωραια...Λαμπρακη καλη, κατω Τουμπα ετσι κ ετσι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 18:14 Ο Iliaso έγραψε: #118 07-08-09 18:14 Για δυτικά δεν σκέφτηκες ε;(Δυτικός είμαι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stella Δραστήριο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 479 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 18:21 Η stella έγραψε: #119 07-08-09 18:21 Αρχική Δημοσίευση από Iliaso: Για δυτικά δεν σκέφτηκες ε;(Δυτικός είμαι) Click για ανάπτυξη... Δηλαδη?Ευοσμο, πολιχνη,Νεαπολη κι ετσι?Η αδερφη μου εμενε στη Νεαπολη σε καινουριο σπιτι και πολυ καλη τιμη και ειπαμε να μη μεινω κατα κει και γω...οταν αλλαξω σπιτι θα το ξανασκεφτω αν και εκει μαζευει κυριως φοιτητες που σπουδαζουν στα ΤΕΙ λογω Σινδου...παντως πανευκολη η Θεσνικη...ηρθα με το ΚΤΕΛ 2-3 φορες και την εμαθα...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aeneas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Aeneas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.353 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 20:40 Ο Aeneas έγραψε: #120 07-08-09 20:40 η Πολίχνη είναι μακριά από το ΑΠΘ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: panaman Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Είμαι μισός,ή μάλλον κάτι λιγότερο Κρητικός και μένω στην Κρήτη.Αλλά είμαι γραμμένος στον Πειραιά,εκεί ψηφιζώ για παράδειγμα.Κι έχω μακρινή καταγωγή κι από άλλα μέρη. Στο Ηράκλειο μένω.Η Αθήνα κατά μία έννοια είναι το χωριό μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2009 στις 22:44 Ο Iliaso έγραψε: #105 04-08-09 22:44 Αρχική Δημοσίευση από cris@tos: Καλά τέρμα το off.Απλά τη θεωρώ-χωρίς παρεξήγηση-μια από τις χειρότερες πόλεις πανευρωπαικώς για να ζει κανείς. Click για ανάπτυξη... Αν είσαι φοιτητής και πας στα προάστια σόρρυ που στο λέω αλλά θα περνάς το χρόνο σου σε ένα λεωφορείο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2009 στις 22:48 Η Alessandra: #106 04-08-09 22:48 Καλά δεν παρεξηγούμαι που δε σου αρέσει η πρωτεύουσα. Κοσμοπολίτη, με εναλλακτικές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aeneas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Aeneas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.353 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2009 στις 22:50 Ο Aeneas έγραψε: #107 04-08-09 22:50 εε για φοιτητής και βέβαια δεν λέει σε προάστιο...~ αλλά κανονική ζωή; Λέει και παραλέει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lifeisgood Νεοφερμένο μέλος Η lifeisgood αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 99 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2009 στις 08:14 Η lifeisgood: #108 05-08-09 08:14 Εγω θελω στην Πατρα..Αλλα θα παω αθηνα...μ αρεσει και η αθηνα αλλα για Πατρα τρελαινομαι..........!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blacksheep Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΓιαννηςΤουφεξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.436 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2009 στις 17:30 Ο blacksheep: #109 05-08-09 17:30 εγω τρελαινομαι για γιαννενα.αλλα.....θα παω σαλονικη....καλυτερη σχολη εκει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mavro Provato Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mavro Provato αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 343 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2009 στις 19:17 Η Mavro Provato: #110 05-08-09 19:17 Σίγουρα όχι Αθήνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. boubou Εκκολαπτόμενο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλονή (Λέσβος). Έχει γράψει 123 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2009 στις 20:26 Η boubou έγραψε: #111 06-08-09 20:26 κ εγω μαλλον αθηνα θα παω...οπωσ οι περισσοτεροι!αν και θα μου κακοφανει επειδη ειμαι απο νησι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stella Δραστήριο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 479 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 17:53 Η stella έγραψε: #112 07-08-09 17:53 Αρχική Δημοσίευση από blacksheep: εγω τρελαινομαι για γιαννενα.αλλα.....θα παω σαλονικη....καλυτερη σχολη εκει. Click για ανάπτυξη... Ασε ρε θεσσαλονικη η καλυτερη πολη! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Iliaso: Αν είσαι φοιτητής και πας στα προάστια σόρρυ που στο λέω αλλά θα περνάς το χρόνο σου σε ένα λεωφορείο Click για ανάπτυξη... χθες βραδυ μπηκα στο τραμ για να παω απο γλυφαδα συνταγμα και εκανε 50 λεπτα!ελεος!αλλα παλι που να μενεις?στην Ομονοια?πραγματικα ομως ειναι πολυ ζορι να μενεις σε προαστιο και η σχολη σου να ναι στη Ζωγραφου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. seize the day Εκκολαπτόμενο μέλος Η seize the day αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 280 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 17:55 Η seize the day: #113 07-08-09 17:55 Θεσσαλονίκη,ασυζητητί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 17:58 Ο Iliaso έγραψε: #114 07-08-09 17:58 Αρχική Δημοσίευση από stella: χθες βραδυ μπηκα στο τραμ για να παω απο γλυφαδα συνταγμα και εκανε 50 λεπτα!ελεος!αλλα παλι που να μενεις?στην Ομονοια?πραγματικα ομως ειναι πολυ ζορι να μενεις σε προαστιο και η σχολη σου να ναι στη Ζωγραφου! Click για ανάπτυξη... Εγώ με το λεωφορείο για το πανεπιστήμιο κάνω 20 λεπτά 25 μάξιμουμ Aλλά μένω Θεσσαλονίκη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stella Δραστήριο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 479 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 18:03 Η stella έγραψε: #115 07-08-09 18:03 Αρχική Δημοσίευση από Iliaso: Εγώ με το λεωφορείο για το πανεπιστήμιο κάνω 20 λεπτά 25 μάξιμουμ Aλλά μένω Θεσσαλονίκη Click για ανάπτυξη... ναι η Αθηνα δεν παλευεται αστα!και γω θεσσαλονικη ελπιζω να περασω για να μεινω εκει...το σπιτι που βρηκα ειναι 25 λεπτα απο το ΑΠΘ...υπηρχαν και κοντυτερα αλλα δε μ αρεσαν οι περιοχες... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από seize the day: Θεσσαλονίκη,ασυζητητί! Click για ανάπτυξη... Σε ποια σχολη?Μ αρεσε το ασυζητητι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 18:04 Ο Iliaso έγραψε: #116 07-08-09 18:04 Ποια περιοχή δεν σ άρεσε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stella Δραστήριο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 479 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 18:07 Η stella έγραψε: #117 07-08-09 18:07 Αρχική Δημοσίευση από Iliaso: Ποια περιοχή δεν σ άρεσε; Click για ανάπτυξη... Ιπποκρατειο εκει γυρω δε μ αρεσε...Δελφων επισης...Τριανδρια μ αρεσε πολυ, τη χτενισα για να βρω κατι καλο αλλα δε βρηκα...Πυλαια μακρια αλλα ωραια...Λαμπρακη καλη, κατω Τουμπα ετσι κ ετσι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 18:14 Ο Iliaso έγραψε: #118 07-08-09 18:14 Για δυτικά δεν σκέφτηκες ε;(Δυτικός είμαι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stella Δραστήριο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 479 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 18:21 Η stella έγραψε: #119 07-08-09 18:21 Αρχική Δημοσίευση από Iliaso: Για δυτικά δεν σκέφτηκες ε;(Δυτικός είμαι) Click για ανάπτυξη... Δηλαδη?Ευοσμο, πολιχνη,Νεαπολη κι ετσι?Η αδερφη μου εμενε στη Νεαπολη σε καινουριο σπιτι και πολυ καλη τιμη και ειπαμε να μη μεινω κατα κει και γω...οταν αλλαξω σπιτι θα το ξανασκεφτω αν και εκει μαζευει κυριως φοιτητες που σπουδαζουν στα ΤΕΙ λογω Σινδου...παντως πανευκολη η Θεσνικη...ηρθα με το ΚΤΕΛ 2-3 φορες και την εμαθα...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aeneas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Aeneas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.353 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 20:40 Ο Aeneas έγραψε: #120 07-08-09 20:40 η Πολίχνη είναι μακριά από το ΑΠΘ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: panaman Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από cris@tos: Καλά τέρμα το off.Απλά τη θεωρώ-χωρίς παρεξήγηση-μια από τις χειρότερες πόλεις πανευρωπαικώς για να ζει κανείς. Click για ανάπτυξη... Αν είσαι φοιτητής και πας στα προάστια σόρρυ που στο λέω αλλά θα περνάς το χρόνο σου σε ένα λεωφορείο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2009 στις 22:48 Η Alessandra: #106 04-08-09 22:48 Καλά δεν παρεξηγούμαι που δε σου αρέσει η πρωτεύουσα. Κοσμοπολίτη, με εναλλακτικές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aeneas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Aeneas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.353 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2009 στις 22:50 Ο Aeneas έγραψε: #107 04-08-09 22:50 εε για φοιτητής και βέβαια δεν λέει σε προάστιο...~ αλλά κανονική ζωή; Λέει και παραλέει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lifeisgood Νεοφερμένο μέλος Η lifeisgood αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 99 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2009 στις 08:14 Η lifeisgood: #108 05-08-09 08:14 Εγω θελω στην Πατρα..Αλλα θα παω αθηνα...μ αρεσει και η αθηνα αλλα για Πατρα τρελαινομαι..........!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blacksheep Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΓιαννηςΤουφεξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.436 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2009 στις 17:30 Ο blacksheep: #109 05-08-09 17:30 εγω τρελαινομαι για γιαννενα.αλλα.....θα παω σαλονικη....καλυτερη σχολη εκει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mavro Provato Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mavro Provato αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 343 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2009 στις 19:17 Η Mavro Provato: #110 05-08-09 19:17 Σίγουρα όχι Αθήνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. boubou Εκκολαπτόμενο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλονή (Λέσβος). Έχει γράψει 123 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2009 στις 20:26 Η boubou έγραψε: #111 06-08-09 20:26 κ εγω μαλλον αθηνα θα παω...οπωσ οι περισσοτεροι!αν και θα μου κακοφανει επειδη ειμαι απο νησι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stella Δραστήριο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 479 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 17:53 Η stella έγραψε: #112 07-08-09 17:53 Αρχική Δημοσίευση από blacksheep: εγω τρελαινομαι για γιαννενα.αλλα.....θα παω σαλονικη....καλυτερη σχολη εκει. Click για ανάπτυξη... Ασε ρε θεσσαλονικη η καλυτερη πολη! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Iliaso: Αν είσαι φοιτητής και πας στα προάστια σόρρυ που στο λέω αλλά θα περνάς το χρόνο σου σε ένα λεωφορείο Click για ανάπτυξη... χθες βραδυ μπηκα στο τραμ για να παω απο γλυφαδα συνταγμα και εκανε 50 λεπτα!ελεος!αλλα παλι που να μενεις?στην Ομονοια?πραγματικα ομως ειναι πολυ ζορι να μενεις σε προαστιο και η σχολη σου να ναι στη Ζωγραφου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. seize the day Εκκολαπτόμενο μέλος Η seize the day αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 280 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 17:55 Η seize the day: #113 07-08-09 17:55 Θεσσαλονίκη,ασυζητητί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 17:58 Ο Iliaso έγραψε: #114 07-08-09 17:58 Αρχική Δημοσίευση από stella: χθες βραδυ μπηκα στο τραμ για να παω απο γλυφαδα συνταγμα και εκανε 50 λεπτα!ελεος!αλλα παλι που να μενεις?στην Ομονοια?πραγματικα ομως ειναι πολυ ζορι να μενεις σε προαστιο και η σχολη σου να ναι στη Ζωγραφου! Click για ανάπτυξη... Εγώ με το λεωφορείο για το πανεπιστήμιο κάνω 20 λεπτά 25 μάξιμουμ Aλλά μένω Θεσσαλονίκη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stella Δραστήριο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 479 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 18:03 Η stella έγραψε: #115 07-08-09 18:03 Αρχική Δημοσίευση από Iliaso: Εγώ με το λεωφορείο για το πανεπιστήμιο κάνω 20 λεπτά 25 μάξιμουμ Aλλά μένω Θεσσαλονίκη Click για ανάπτυξη... ναι η Αθηνα δεν παλευεται αστα!και γω θεσσαλονικη ελπιζω να περασω για να μεινω εκει...το σπιτι που βρηκα ειναι 25 λεπτα απο το ΑΠΘ...υπηρχαν και κοντυτερα αλλα δε μ αρεσαν οι περιοχες... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από seize the day: Θεσσαλονίκη,ασυζητητί! Click για ανάπτυξη... Σε ποια σχολη?Μ αρεσε το ασυζητητι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 18:04 Ο Iliaso έγραψε: #116 07-08-09 18:04 Ποια περιοχή δεν σ άρεσε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stella Δραστήριο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 479 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 18:07 Η stella έγραψε: #117 07-08-09 18:07 Αρχική Δημοσίευση από Iliaso: Ποια περιοχή δεν σ άρεσε; Click για ανάπτυξη... Ιπποκρατειο εκει γυρω δε μ αρεσε...Δελφων επισης...Τριανδρια μ αρεσε πολυ, τη χτενισα για να βρω κατι καλο αλλα δε βρηκα...Πυλαια μακρια αλλα ωραια...Λαμπρακη καλη, κατω Τουμπα ετσι κ ετσι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 18:14 Ο Iliaso έγραψε: #118 07-08-09 18:14 Για δυτικά δεν σκέφτηκες ε;(Δυτικός είμαι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stella Δραστήριο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 479 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 18:21 Η stella έγραψε: #119 07-08-09 18:21 Αρχική Δημοσίευση από Iliaso: Για δυτικά δεν σκέφτηκες ε;(Δυτικός είμαι) Click για ανάπτυξη... Δηλαδη?Ευοσμο, πολιχνη,Νεαπολη κι ετσι?Η αδερφη μου εμενε στη Νεαπολη σε καινουριο σπιτι και πολυ καλη τιμη και ειπαμε να μη μεινω κατα κει και γω...οταν αλλαξω σπιτι θα το ξανασκεφτω αν και εκει μαζευει κυριως φοιτητες που σπουδαζουν στα ΤΕΙ λογω Σινδου...παντως πανευκολη η Θεσνικη...ηρθα με το ΚΤΕΛ 2-3 φορες και την εμαθα...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aeneas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Aeneas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.353 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 20:40 Ο Aeneas έγραψε: #120 07-08-09 20:40 η Πολίχνη είναι μακριά από το ΑΠΘ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: panaman Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλά δεν παρεξηγούμαι που δε σου αρέσει η πρωτεύουσα. Κοσμοπολίτη, με εναλλακτικές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aeneas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Aeneas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.353 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2009 στις 22:50 Ο Aeneas έγραψε: #107 04-08-09 22:50 εε για φοιτητής και βέβαια δεν λέει σε προάστιο...~ αλλά κανονική ζωή; Λέει και παραλέει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lifeisgood Νεοφερμένο μέλος Η lifeisgood αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 99 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2009 στις 08:14 Η lifeisgood: #108 05-08-09 08:14 Εγω θελω στην Πατρα..Αλλα θα παω αθηνα...μ αρεσει και η αθηνα αλλα για Πατρα τρελαινομαι..........!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blacksheep Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΓιαννηςΤουφεξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.436 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2009 στις 17:30 Ο blacksheep: #109 05-08-09 17:30 εγω τρελαινομαι για γιαννενα.αλλα.....θα παω σαλονικη....καλυτερη σχολη εκει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mavro Provato Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mavro Provato αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 343 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2009 στις 19:17 Η Mavro Provato: #110 05-08-09 19:17 Σίγουρα όχι Αθήνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. boubou Εκκολαπτόμενο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλονή (Λέσβος). Έχει γράψει 123 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2009 στις 20:26 Η boubou έγραψε: #111 06-08-09 20:26 κ εγω μαλλον αθηνα θα παω...οπωσ οι περισσοτεροι!αν και θα μου κακοφανει επειδη ειμαι απο νησι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stella Δραστήριο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 479 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 17:53 Η stella έγραψε: #112 07-08-09 17:53 Αρχική Δημοσίευση από blacksheep: εγω τρελαινομαι για γιαννενα.αλλα.....θα παω σαλονικη....καλυτερη σχολη εκει. Click για ανάπτυξη... Ασε ρε θεσσαλονικη η καλυτερη πολη! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Iliaso: Αν είσαι φοιτητής και πας στα προάστια σόρρυ που στο λέω αλλά θα περνάς το χρόνο σου σε ένα λεωφορείο Click για ανάπτυξη... χθες βραδυ μπηκα στο τραμ για να παω απο γλυφαδα συνταγμα και εκανε 50 λεπτα!ελεος!αλλα παλι που να μενεις?στην Ομονοια?πραγματικα ομως ειναι πολυ ζορι να μενεις σε προαστιο και η σχολη σου να ναι στη Ζωγραφου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. seize the day Εκκολαπτόμενο μέλος Η seize the day αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 280 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 17:55 Η seize the day: #113 07-08-09 17:55 Θεσσαλονίκη,ασυζητητί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 17:58 Ο Iliaso έγραψε: #114 07-08-09 17:58 Αρχική Δημοσίευση από stella: χθες βραδυ μπηκα στο τραμ για να παω απο γλυφαδα συνταγμα και εκανε 50 λεπτα!ελεος!αλλα παλι που να μενεις?στην Ομονοια?πραγματικα ομως ειναι πολυ ζορι να μενεις σε προαστιο και η σχολη σου να ναι στη Ζωγραφου! Click για ανάπτυξη... Εγώ με το λεωφορείο για το πανεπιστήμιο κάνω 20 λεπτά 25 μάξιμουμ Aλλά μένω Θεσσαλονίκη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stella Δραστήριο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 479 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 18:03 Η stella έγραψε: #115 07-08-09 18:03 Αρχική Δημοσίευση από Iliaso: Εγώ με το λεωφορείο για το πανεπιστήμιο κάνω 20 λεπτά 25 μάξιμουμ Aλλά μένω Θεσσαλονίκη Click για ανάπτυξη... ναι η Αθηνα δεν παλευεται αστα!και γω θεσσαλονικη ελπιζω να περασω για να μεινω εκει...το σπιτι που βρηκα ειναι 25 λεπτα απο το ΑΠΘ...υπηρχαν και κοντυτερα αλλα δε μ αρεσαν οι περιοχες... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από seize the day: Θεσσαλονίκη,ασυζητητί! Click για ανάπτυξη... Σε ποια σχολη?Μ αρεσε το ασυζητητι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 18:04 Ο Iliaso έγραψε: #116 07-08-09 18:04 Ποια περιοχή δεν σ άρεσε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stella Δραστήριο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 479 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 18:07 Η stella έγραψε: #117 07-08-09 18:07 Αρχική Δημοσίευση από Iliaso: Ποια περιοχή δεν σ άρεσε; Click για ανάπτυξη... Ιπποκρατειο εκει γυρω δε μ αρεσε...Δελφων επισης...Τριανδρια μ αρεσε πολυ, τη χτενισα για να βρω κατι καλο αλλα δε βρηκα...Πυλαια μακρια αλλα ωραια...Λαμπρακη καλη, κατω Τουμπα ετσι κ ετσι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 18:14 Ο Iliaso έγραψε: #118 07-08-09 18:14 Για δυτικά δεν σκέφτηκες ε;(Δυτικός είμαι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stella Δραστήριο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 479 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 18:21 Η stella έγραψε: #119 07-08-09 18:21 Αρχική Δημοσίευση από Iliaso: Για δυτικά δεν σκέφτηκες ε;(Δυτικός είμαι) Click για ανάπτυξη... Δηλαδη?Ευοσμο, πολιχνη,Νεαπολη κι ετσι?Η αδερφη μου εμενε στη Νεαπολη σε καινουριο σπιτι και πολυ καλη τιμη και ειπαμε να μη μεινω κατα κει και γω...οταν αλλαξω σπιτι θα το ξανασκεφτω αν και εκει μαζευει κυριως φοιτητες που σπουδαζουν στα ΤΕΙ λογω Σινδου...παντως πανευκολη η Θεσνικη...ηρθα με το ΚΤΕΛ 2-3 φορες και την εμαθα...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aeneas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Aeneas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.353 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 20:40 Ο Aeneas έγραψε: #120 07-08-09 20:40 η Πολίχνη είναι μακριά από το ΑΠΘ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: panaman Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εε για φοιτητής και βέβαια δεν λέει σε προάστιο...~ αλλά κανονική ζωή; Λέει και παραλέει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lifeisgood Νεοφερμένο μέλος Η lifeisgood αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 99 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2009 στις 08:14 Η lifeisgood: #108 05-08-09 08:14 Εγω θελω στην Πατρα..Αλλα θα παω αθηνα...μ αρεσει και η αθηνα αλλα για Πατρα τρελαινομαι..........!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blacksheep Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΓιαννηςΤουφεξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.436 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2009 στις 17:30 Ο blacksheep: #109 05-08-09 17:30 εγω τρελαινομαι για γιαννενα.αλλα.....θα παω σαλονικη....καλυτερη σχολη εκει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mavro Provato Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mavro Provato αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 343 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2009 στις 19:17 Η Mavro Provato: #110 05-08-09 19:17 Σίγουρα όχι Αθήνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. boubou Εκκολαπτόμενο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλονή (Λέσβος). Έχει γράψει 123 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2009 στις 20:26 Η boubou έγραψε: #111 06-08-09 20:26 κ εγω μαλλον αθηνα θα παω...οπωσ οι περισσοτεροι!αν και θα μου κακοφανει επειδη ειμαι απο νησι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stella Δραστήριο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 479 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 17:53 Η stella έγραψε: #112 07-08-09 17:53 Αρχική Δημοσίευση από blacksheep: εγω τρελαινομαι για γιαννενα.αλλα.....θα παω σαλονικη....καλυτερη σχολη εκει. Click για ανάπτυξη... Ασε ρε θεσσαλονικη η καλυτερη πολη! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Iliaso: Αν είσαι φοιτητής και πας στα προάστια σόρρυ που στο λέω αλλά θα περνάς το χρόνο σου σε ένα λεωφορείο Click για ανάπτυξη... χθες βραδυ μπηκα στο τραμ για να παω απο γλυφαδα συνταγμα και εκανε 50 λεπτα!ελεος!αλλα παλι που να μενεις?στην Ομονοια?πραγματικα ομως ειναι πολυ ζορι να μενεις σε προαστιο και η σχολη σου να ναι στη Ζωγραφου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. seize the day Εκκολαπτόμενο μέλος Η seize the day αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 280 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 17:55 Η seize the day: #113 07-08-09 17:55 Θεσσαλονίκη,ασυζητητί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 17:58 Ο Iliaso έγραψε: #114 07-08-09 17:58 Αρχική Δημοσίευση από stella: χθες βραδυ μπηκα στο τραμ για να παω απο γλυφαδα συνταγμα και εκανε 50 λεπτα!ελεος!αλλα παλι που να μενεις?στην Ομονοια?πραγματικα ομως ειναι πολυ ζορι να μενεις σε προαστιο και η σχολη σου να ναι στη Ζωγραφου! Click για ανάπτυξη... Εγώ με το λεωφορείο για το πανεπιστήμιο κάνω 20 λεπτά 25 μάξιμουμ Aλλά μένω Θεσσαλονίκη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stella Δραστήριο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 479 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 18:03 Η stella έγραψε: #115 07-08-09 18:03 Αρχική Δημοσίευση από Iliaso: Εγώ με το λεωφορείο για το πανεπιστήμιο κάνω 20 λεπτά 25 μάξιμουμ Aλλά μένω Θεσσαλονίκη Click για ανάπτυξη... ναι η Αθηνα δεν παλευεται αστα!και γω θεσσαλονικη ελπιζω να περασω για να μεινω εκει...το σπιτι που βρηκα ειναι 25 λεπτα απο το ΑΠΘ...υπηρχαν και κοντυτερα αλλα δε μ αρεσαν οι περιοχες... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από seize the day: Θεσσαλονίκη,ασυζητητί! Click για ανάπτυξη... Σε ποια σχολη?Μ αρεσε το ασυζητητι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 18:04 Ο Iliaso έγραψε: #116 07-08-09 18:04 Ποια περιοχή δεν σ άρεσε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stella Δραστήριο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 479 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 18:07 Η stella έγραψε: #117 07-08-09 18:07 Αρχική Δημοσίευση από Iliaso: Ποια περιοχή δεν σ άρεσε; Click για ανάπτυξη... Ιπποκρατειο εκει γυρω δε μ αρεσε...Δελφων επισης...Τριανδρια μ αρεσε πολυ, τη χτενισα για να βρω κατι καλο αλλα δε βρηκα...Πυλαια μακρια αλλα ωραια...Λαμπρακη καλη, κατω Τουμπα ετσι κ ετσι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 18:14 Ο Iliaso έγραψε: #118 07-08-09 18:14 Για δυτικά δεν σκέφτηκες ε;(Δυτικός είμαι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stella Δραστήριο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 479 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 18:21 Η stella έγραψε: #119 07-08-09 18:21 Αρχική Δημοσίευση από Iliaso: Για δυτικά δεν σκέφτηκες ε;(Δυτικός είμαι) Click για ανάπτυξη... Δηλαδη?Ευοσμο, πολιχνη,Νεαπολη κι ετσι?Η αδερφη μου εμενε στη Νεαπολη σε καινουριο σπιτι και πολυ καλη τιμη και ειπαμε να μη μεινω κατα κει και γω...οταν αλλαξω σπιτι θα το ξανασκεφτω αν και εκει μαζευει κυριως φοιτητες που σπουδαζουν στα ΤΕΙ λογω Σινδου...παντως πανευκολη η Θεσνικη...ηρθα με το ΚΤΕΛ 2-3 φορες και την εμαθα...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aeneas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Aeneas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.353 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 20:40 Ο Aeneas έγραψε: #120 07-08-09 20:40 η Πολίχνη είναι μακριά από το ΑΠΘ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: panaman Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγω θελω στην Πατρα..Αλλα θα παω αθηνα...μ αρεσει και η αθηνα αλλα για Πατρα τρελαινομαι..........!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
blacksheep Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΓιαννηςΤουφεξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.436 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2009 στις 17:30 Ο blacksheep: #109 05-08-09 17:30 εγω τρελαινομαι για γιαννενα.αλλα.....θα παω σαλονικη....καλυτερη σχολη εκει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mavro Provato Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mavro Provato αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 343 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2009 στις 19:17 Η Mavro Provato: #110 05-08-09 19:17 Σίγουρα όχι Αθήνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. boubou Εκκολαπτόμενο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλονή (Λέσβος). Έχει γράψει 123 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2009 στις 20:26 Η boubou έγραψε: #111 06-08-09 20:26 κ εγω μαλλον αθηνα θα παω...οπωσ οι περισσοτεροι!αν και θα μου κακοφανει επειδη ειμαι απο νησι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stella Δραστήριο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 479 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 17:53 Η stella έγραψε: #112 07-08-09 17:53 Αρχική Δημοσίευση από blacksheep: εγω τρελαινομαι για γιαννενα.αλλα.....θα παω σαλονικη....καλυτερη σχολη εκει. Click για ανάπτυξη... Ασε ρε θεσσαλονικη η καλυτερη πολη! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Iliaso: Αν είσαι φοιτητής και πας στα προάστια σόρρυ που στο λέω αλλά θα περνάς το χρόνο σου σε ένα λεωφορείο Click για ανάπτυξη... χθες βραδυ μπηκα στο τραμ για να παω απο γλυφαδα συνταγμα και εκανε 50 λεπτα!ελεος!αλλα παλι που να μενεις?στην Ομονοια?πραγματικα ομως ειναι πολυ ζορι να μενεις σε προαστιο και η σχολη σου να ναι στη Ζωγραφου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. seize the day Εκκολαπτόμενο μέλος Η seize the day αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 280 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 17:55 Η seize the day: #113 07-08-09 17:55 Θεσσαλονίκη,ασυζητητί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 17:58 Ο Iliaso έγραψε: #114 07-08-09 17:58 Αρχική Δημοσίευση από stella: χθες βραδυ μπηκα στο τραμ για να παω απο γλυφαδα συνταγμα και εκανε 50 λεπτα!ελεος!αλλα παλι που να μενεις?στην Ομονοια?πραγματικα ομως ειναι πολυ ζορι να μενεις σε προαστιο και η σχολη σου να ναι στη Ζωγραφου! Click για ανάπτυξη... Εγώ με το λεωφορείο για το πανεπιστήμιο κάνω 20 λεπτά 25 μάξιμουμ Aλλά μένω Θεσσαλονίκη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stella Δραστήριο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 479 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 18:03 Η stella έγραψε: #115 07-08-09 18:03 Αρχική Δημοσίευση από Iliaso: Εγώ με το λεωφορείο για το πανεπιστήμιο κάνω 20 λεπτά 25 μάξιμουμ Aλλά μένω Θεσσαλονίκη Click για ανάπτυξη... ναι η Αθηνα δεν παλευεται αστα!και γω θεσσαλονικη ελπιζω να περασω για να μεινω εκει...το σπιτι που βρηκα ειναι 25 λεπτα απο το ΑΠΘ...υπηρχαν και κοντυτερα αλλα δε μ αρεσαν οι περιοχες... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από seize the day: Θεσσαλονίκη,ασυζητητί! Click για ανάπτυξη... Σε ποια σχολη?Μ αρεσε το ασυζητητι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 18:04 Ο Iliaso έγραψε: #116 07-08-09 18:04 Ποια περιοχή δεν σ άρεσε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stella Δραστήριο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 479 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 18:07 Η stella έγραψε: #117 07-08-09 18:07 Αρχική Δημοσίευση από Iliaso: Ποια περιοχή δεν σ άρεσε; Click για ανάπτυξη... Ιπποκρατειο εκει γυρω δε μ αρεσε...Δελφων επισης...Τριανδρια μ αρεσε πολυ, τη χτενισα για να βρω κατι καλο αλλα δε βρηκα...Πυλαια μακρια αλλα ωραια...Λαμπρακη καλη, κατω Τουμπα ετσι κ ετσι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 18:14 Ο Iliaso έγραψε: #118 07-08-09 18:14 Για δυτικά δεν σκέφτηκες ε;(Δυτικός είμαι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stella Δραστήριο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 479 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 18:21 Η stella έγραψε: #119 07-08-09 18:21 Αρχική Δημοσίευση από Iliaso: Για δυτικά δεν σκέφτηκες ε;(Δυτικός είμαι) Click για ανάπτυξη... Δηλαδη?Ευοσμο, πολιχνη,Νεαπολη κι ετσι?Η αδερφη μου εμενε στη Νεαπολη σε καινουριο σπιτι και πολυ καλη τιμη και ειπαμε να μη μεινω κατα κει και γω...οταν αλλαξω σπιτι θα το ξανασκεφτω αν και εκει μαζευει κυριως φοιτητες που σπουδαζουν στα ΤΕΙ λογω Σινδου...παντως πανευκολη η Θεσνικη...ηρθα με το ΚΤΕΛ 2-3 φορες και την εμαθα...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aeneas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Aeneas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.353 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 20:40 Ο Aeneas έγραψε: #120 07-08-09 20:40 η Πολίχνη είναι μακριά από το ΑΠΘ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: panaman Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εγω τρελαινομαι για γιαννενα.αλλα.....θα παω σαλονικη....καλυτερη σχολη εκει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mavro Provato Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mavro Provato αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 343 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2009 στις 19:17 Η Mavro Provato: #110 05-08-09 19:17 Σίγουρα όχι Αθήνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. boubou Εκκολαπτόμενο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλονή (Λέσβος). Έχει γράψει 123 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2009 στις 20:26 Η boubou έγραψε: #111 06-08-09 20:26 κ εγω μαλλον αθηνα θα παω...οπωσ οι περισσοτεροι!αν και θα μου κακοφανει επειδη ειμαι απο νησι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stella Δραστήριο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 479 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 17:53 Η stella έγραψε: #112 07-08-09 17:53 Αρχική Δημοσίευση από blacksheep: εγω τρελαινομαι για γιαννενα.αλλα.....θα παω σαλονικη....καλυτερη σχολη εκει. Click για ανάπτυξη... Ασε ρε θεσσαλονικη η καλυτερη πολη! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Iliaso: Αν είσαι φοιτητής και πας στα προάστια σόρρυ που στο λέω αλλά θα περνάς το χρόνο σου σε ένα λεωφορείο Click για ανάπτυξη... χθες βραδυ μπηκα στο τραμ για να παω απο γλυφαδα συνταγμα και εκανε 50 λεπτα!ελεος!αλλα παλι που να μενεις?στην Ομονοια?πραγματικα ομως ειναι πολυ ζορι να μενεις σε προαστιο και η σχολη σου να ναι στη Ζωγραφου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. seize the day Εκκολαπτόμενο μέλος Η seize the day αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 280 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 17:55 Η seize the day: #113 07-08-09 17:55 Θεσσαλονίκη,ασυζητητί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 17:58 Ο Iliaso έγραψε: #114 07-08-09 17:58 Αρχική Δημοσίευση από stella: χθες βραδυ μπηκα στο τραμ για να παω απο γλυφαδα συνταγμα και εκανε 50 λεπτα!ελεος!αλλα παλι που να μενεις?στην Ομονοια?πραγματικα ομως ειναι πολυ ζορι να μενεις σε προαστιο και η σχολη σου να ναι στη Ζωγραφου! Click για ανάπτυξη... Εγώ με το λεωφορείο για το πανεπιστήμιο κάνω 20 λεπτά 25 μάξιμουμ Aλλά μένω Θεσσαλονίκη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stella Δραστήριο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 479 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 18:03 Η stella έγραψε: #115 07-08-09 18:03 Αρχική Δημοσίευση από Iliaso: Εγώ με το λεωφορείο για το πανεπιστήμιο κάνω 20 λεπτά 25 μάξιμουμ Aλλά μένω Θεσσαλονίκη Click για ανάπτυξη... ναι η Αθηνα δεν παλευεται αστα!και γω θεσσαλονικη ελπιζω να περασω για να μεινω εκει...το σπιτι που βρηκα ειναι 25 λεπτα απο το ΑΠΘ...υπηρχαν και κοντυτερα αλλα δε μ αρεσαν οι περιοχες... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από seize the day: Θεσσαλονίκη,ασυζητητί! Click για ανάπτυξη... Σε ποια σχολη?Μ αρεσε το ασυζητητι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 18:04 Ο Iliaso έγραψε: #116 07-08-09 18:04 Ποια περιοχή δεν σ άρεσε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stella Δραστήριο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 479 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 18:07 Η stella έγραψε: #117 07-08-09 18:07 Αρχική Δημοσίευση από Iliaso: Ποια περιοχή δεν σ άρεσε; Click για ανάπτυξη... Ιπποκρατειο εκει γυρω δε μ αρεσε...Δελφων επισης...Τριανδρια μ αρεσε πολυ, τη χτενισα για να βρω κατι καλο αλλα δε βρηκα...Πυλαια μακρια αλλα ωραια...Λαμπρακη καλη, κατω Τουμπα ετσι κ ετσι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 18:14 Ο Iliaso έγραψε: #118 07-08-09 18:14 Για δυτικά δεν σκέφτηκες ε;(Δυτικός είμαι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stella Δραστήριο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 479 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 18:21 Η stella έγραψε: #119 07-08-09 18:21 Αρχική Δημοσίευση από Iliaso: Για δυτικά δεν σκέφτηκες ε;(Δυτικός είμαι) Click για ανάπτυξη... Δηλαδη?Ευοσμο, πολιχνη,Νεαπολη κι ετσι?Η αδερφη μου εμενε στη Νεαπολη σε καινουριο σπιτι και πολυ καλη τιμη και ειπαμε να μη μεινω κατα κει και γω...οταν αλλαξω σπιτι θα το ξανασκεφτω αν και εκει μαζευει κυριως φοιτητες που σπουδαζουν στα ΤΕΙ λογω Σινδου...παντως πανευκολη η Θεσνικη...ηρθα με το ΚΤΕΛ 2-3 φορες και την εμαθα...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aeneas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Aeneas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.353 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 20:40 Ο Aeneas έγραψε: #120 07-08-09 20:40 η Πολίχνη είναι μακριά από το ΑΠΘ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: panaman Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σίγουρα όχι Αθήνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
boubou Εκκολαπτόμενο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλονή (Λέσβος). Έχει γράψει 123 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2009 στις 20:26 Η boubou έγραψε: #111 06-08-09 20:26 κ εγω μαλλον αθηνα θα παω...οπωσ οι περισσοτεροι!αν και θα μου κακοφανει επειδη ειμαι απο νησι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stella Δραστήριο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 479 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 17:53 Η stella έγραψε: #112 07-08-09 17:53 Αρχική Δημοσίευση από blacksheep: εγω τρελαινομαι για γιαννενα.αλλα.....θα παω σαλονικη....καλυτερη σχολη εκει. Click για ανάπτυξη... Ασε ρε θεσσαλονικη η καλυτερη πολη! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Iliaso: Αν είσαι φοιτητής και πας στα προάστια σόρρυ που στο λέω αλλά θα περνάς το χρόνο σου σε ένα λεωφορείο Click για ανάπτυξη... χθες βραδυ μπηκα στο τραμ για να παω απο γλυφαδα συνταγμα και εκανε 50 λεπτα!ελεος!αλλα παλι που να μενεις?στην Ομονοια?πραγματικα ομως ειναι πολυ ζορι να μενεις σε προαστιο και η σχολη σου να ναι στη Ζωγραφου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. seize the day Εκκολαπτόμενο μέλος Η seize the day αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 280 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 17:55 Η seize the day: #113 07-08-09 17:55 Θεσσαλονίκη,ασυζητητί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 17:58 Ο Iliaso έγραψε: #114 07-08-09 17:58 Αρχική Δημοσίευση από stella: χθες βραδυ μπηκα στο τραμ για να παω απο γλυφαδα συνταγμα και εκανε 50 λεπτα!ελεος!αλλα παλι που να μενεις?στην Ομονοια?πραγματικα ομως ειναι πολυ ζορι να μενεις σε προαστιο και η σχολη σου να ναι στη Ζωγραφου! Click για ανάπτυξη... Εγώ με το λεωφορείο για το πανεπιστήμιο κάνω 20 λεπτά 25 μάξιμουμ Aλλά μένω Θεσσαλονίκη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stella Δραστήριο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 479 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 18:03 Η stella έγραψε: #115 07-08-09 18:03 Αρχική Δημοσίευση από Iliaso: Εγώ με το λεωφορείο για το πανεπιστήμιο κάνω 20 λεπτά 25 μάξιμουμ Aλλά μένω Θεσσαλονίκη Click για ανάπτυξη... ναι η Αθηνα δεν παλευεται αστα!και γω θεσσαλονικη ελπιζω να περασω για να μεινω εκει...το σπιτι που βρηκα ειναι 25 λεπτα απο το ΑΠΘ...υπηρχαν και κοντυτερα αλλα δε μ αρεσαν οι περιοχες... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από seize the day: Θεσσαλονίκη,ασυζητητί! Click για ανάπτυξη... Σε ποια σχολη?Μ αρεσε το ασυζητητι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 18:04 Ο Iliaso έγραψε: #116 07-08-09 18:04 Ποια περιοχή δεν σ άρεσε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stella Δραστήριο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 479 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 18:07 Η stella έγραψε: #117 07-08-09 18:07 Αρχική Δημοσίευση από Iliaso: Ποια περιοχή δεν σ άρεσε; Click για ανάπτυξη... Ιπποκρατειο εκει γυρω δε μ αρεσε...Δελφων επισης...Τριανδρια μ αρεσε πολυ, τη χτενισα για να βρω κατι καλο αλλα δε βρηκα...Πυλαια μακρια αλλα ωραια...Λαμπρακη καλη, κατω Τουμπα ετσι κ ετσι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 18:14 Ο Iliaso έγραψε: #118 07-08-09 18:14 Για δυτικά δεν σκέφτηκες ε;(Δυτικός είμαι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stella Δραστήριο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 479 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 18:21 Η stella έγραψε: #119 07-08-09 18:21 Αρχική Δημοσίευση από Iliaso: Για δυτικά δεν σκέφτηκες ε;(Δυτικός είμαι) Click για ανάπτυξη... Δηλαδη?Ευοσμο, πολιχνη,Νεαπολη κι ετσι?Η αδερφη μου εμενε στη Νεαπολη σε καινουριο σπιτι και πολυ καλη τιμη και ειπαμε να μη μεινω κατα κει και γω...οταν αλλαξω σπιτι θα το ξανασκεφτω αν και εκει μαζευει κυριως φοιτητες που σπουδαζουν στα ΤΕΙ λογω Σινδου...παντως πανευκολη η Θεσνικη...ηρθα με το ΚΤΕΛ 2-3 φορες και την εμαθα...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aeneas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Aeneas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.353 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 20:40 Ο Aeneas έγραψε: #120 07-08-09 20:40 η Πολίχνη είναι μακριά από το ΑΠΘ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: panaman Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
κ εγω μαλλον αθηνα θα παω...οπωσ οι περισσοτεροι!αν και θα μου κακοφανει επειδη ειμαι απο νησι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stella Δραστήριο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 479 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 17:53 Η stella έγραψε: #112 07-08-09 17:53 Αρχική Δημοσίευση από blacksheep: εγω τρελαινομαι για γιαννενα.αλλα.....θα παω σαλονικη....καλυτερη σχολη εκει. Click για ανάπτυξη... Ασε ρε θεσσαλονικη η καλυτερη πολη! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Iliaso: Αν είσαι φοιτητής και πας στα προάστια σόρρυ που στο λέω αλλά θα περνάς το χρόνο σου σε ένα λεωφορείο Click για ανάπτυξη... χθες βραδυ μπηκα στο τραμ για να παω απο γλυφαδα συνταγμα και εκανε 50 λεπτα!ελεος!αλλα παλι που να μενεις?στην Ομονοια?πραγματικα ομως ειναι πολυ ζορι να μενεις σε προαστιο και η σχολη σου να ναι στη Ζωγραφου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. seize the day Εκκολαπτόμενο μέλος Η seize the day αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 280 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 17:55 Η seize the day: #113 07-08-09 17:55 Θεσσαλονίκη,ασυζητητί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 17:58 Ο Iliaso έγραψε: #114 07-08-09 17:58 Αρχική Δημοσίευση από stella: χθες βραδυ μπηκα στο τραμ για να παω απο γλυφαδα συνταγμα και εκανε 50 λεπτα!ελεος!αλλα παλι που να μενεις?στην Ομονοια?πραγματικα ομως ειναι πολυ ζορι να μενεις σε προαστιο και η σχολη σου να ναι στη Ζωγραφου! Click για ανάπτυξη... Εγώ με το λεωφορείο για το πανεπιστήμιο κάνω 20 λεπτά 25 μάξιμουμ Aλλά μένω Θεσσαλονίκη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stella Δραστήριο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 479 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 18:03 Η stella έγραψε: #115 07-08-09 18:03 Αρχική Δημοσίευση από Iliaso: Εγώ με το λεωφορείο για το πανεπιστήμιο κάνω 20 λεπτά 25 μάξιμουμ Aλλά μένω Θεσσαλονίκη Click για ανάπτυξη... ναι η Αθηνα δεν παλευεται αστα!και γω θεσσαλονικη ελπιζω να περασω για να μεινω εκει...το σπιτι που βρηκα ειναι 25 λεπτα απο το ΑΠΘ...υπηρχαν και κοντυτερα αλλα δε μ αρεσαν οι περιοχες... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από seize the day: Θεσσαλονίκη,ασυζητητί! Click για ανάπτυξη... Σε ποια σχολη?Μ αρεσε το ασυζητητι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 18:04 Ο Iliaso έγραψε: #116 07-08-09 18:04 Ποια περιοχή δεν σ άρεσε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stella Δραστήριο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 479 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 18:07 Η stella έγραψε: #117 07-08-09 18:07 Αρχική Δημοσίευση από Iliaso: Ποια περιοχή δεν σ άρεσε; Click για ανάπτυξη... Ιπποκρατειο εκει γυρω δε μ αρεσε...Δελφων επισης...Τριανδρια μ αρεσε πολυ, τη χτενισα για να βρω κατι καλο αλλα δε βρηκα...Πυλαια μακρια αλλα ωραια...Λαμπρακη καλη, κατω Τουμπα ετσι κ ετσι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 18:14 Ο Iliaso έγραψε: #118 07-08-09 18:14 Για δυτικά δεν σκέφτηκες ε;(Δυτικός είμαι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stella Δραστήριο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 479 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 18:21 Η stella έγραψε: #119 07-08-09 18:21 Αρχική Δημοσίευση από Iliaso: Για δυτικά δεν σκέφτηκες ε;(Δυτικός είμαι) Click για ανάπτυξη... Δηλαδη?Ευοσμο, πολιχνη,Νεαπολη κι ετσι?Η αδερφη μου εμενε στη Νεαπολη σε καινουριο σπιτι και πολυ καλη τιμη και ειπαμε να μη μεινω κατα κει και γω...οταν αλλαξω σπιτι θα το ξανασκεφτω αν και εκει μαζευει κυριως φοιτητες που σπουδαζουν στα ΤΕΙ λογω Σινδου...παντως πανευκολη η Θεσνικη...ηρθα με το ΚΤΕΛ 2-3 φορες και την εμαθα...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aeneas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Aeneas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.353 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 20:40 Ο Aeneas έγραψε: #120 07-08-09 20:40 η Πολίχνη είναι μακριά από το ΑΠΘ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: panaman Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από blacksheep: εγω τρελαινομαι για γιαννενα.αλλα.....θα παω σαλονικη....καλυτερη σχολη εκει. Click για ανάπτυξη... Ασε ρε θεσσαλονικη η καλυτερη πολη! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Iliaso: Αν είσαι φοιτητής και πας στα προάστια σόρρυ που στο λέω αλλά θα περνάς το χρόνο σου σε ένα λεωφορείο Click για ανάπτυξη... χθες βραδυ μπηκα στο τραμ για να παω απο γλυφαδα συνταγμα και εκανε 50 λεπτα!ελεος!αλλα παλι που να μενεις?στην Ομονοια?πραγματικα ομως ειναι πολυ ζορι να μενεις σε προαστιο και η σχολη σου να ναι στη Ζωγραφου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
seize the day Εκκολαπτόμενο μέλος Η seize the day αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 280 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 17:55 Η seize the day: #113 07-08-09 17:55 Θεσσαλονίκη,ασυζητητί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 17:58 Ο Iliaso έγραψε: #114 07-08-09 17:58 Αρχική Δημοσίευση από stella: χθες βραδυ μπηκα στο τραμ για να παω απο γλυφαδα συνταγμα και εκανε 50 λεπτα!ελεος!αλλα παλι που να μενεις?στην Ομονοια?πραγματικα ομως ειναι πολυ ζορι να μενεις σε προαστιο και η σχολη σου να ναι στη Ζωγραφου! Click για ανάπτυξη... Εγώ με το λεωφορείο για το πανεπιστήμιο κάνω 20 λεπτά 25 μάξιμουμ Aλλά μένω Θεσσαλονίκη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stella Δραστήριο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 479 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 18:03 Η stella έγραψε: #115 07-08-09 18:03 Αρχική Δημοσίευση από Iliaso: Εγώ με το λεωφορείο για το πανεπιστήμιο κάνω 20 λεπτά 25 μάξιμουμ Aλλά μένω Θεσσαλονίκη Click για ανάπτυξη... ναι η Αθηνα δεν παλευεται αστα!και γω θεσσαλονικη ελπιζω να περασω για να μεινω εκει...το σπιτι που βρηκα ειναι 25 λεπτα απο το ΑΠΘ...υπηρχαν και κοντυτερα αλλα δε μ αρεσαν οι περιοχες... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από seize the day: Θεσσαλονίκη,ασυζητητί! Click για ανάπτυξη... Σε ποια σχολη?Μ αρεσε το ασυζητητι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 18:04 Ο Iliaso έγραψε: #116 07-08-09 18:04 Ποια περιοχή δεν σ άρεσε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stella Δραστήριο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 479 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 18:07 Η stella έγραψε: #117 07-08-09 18:07 Αρχική Δημοσίευση από Iliaso: Ποια περιοχή δεν σ άρεσε; Click για ανάπτυξη... Ιπποκρατειο εκει γυρω δε μ αρεσε...Δελφων επισης...Τριανδρια μ αρεσε πολυ, τη χτενισα για να βρω κατι καλο αλλα δε βρηκα...Πυλαια μακρια αλλα ωραια...Λαμπρακη καλη, κατω Τουμπα ετσι κ ετσι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 18:14 Ο Iliaso έγραψε: #118 07-08-09 18:14 Για δυτικά δεν σκέφτηκες ε;(Δυτικός είμαι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stella Δραστήριο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 479 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 18:21 Η stella έγραψε: #119 07-08-09 18:21 Αρχική Δημοσίευση από Iliaso: Για δυτικά δεν σκέφτηκες ε;(Δυτικός είμαι) Click για ανάπτυξη... Δηλαδη?Ευοσμο, πολιχνη,Νεαπολη κι ετσι?Η αδερφη μου εμενε στη Νεαπολη σε καινουριο σπιτι και πολυ καλη τιμη και ειπαμε να μη μεινω κατα κει και γω...οταν αλλαξω σπιτι θα το ξανασκεφτω αν και εκει μαζευει κυριως φοιτητες που σπουδαζουν στα ΤΕΙ λογω Σινδου...παντως πανευκολη η Θεσνικη...ηρθα με το ΚΤΕΛ 2-3 φορες και την εμαθα...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aeneas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Aeneas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.353 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 20:40 Ο Aeneas έγραψε: #120 07-08-09 20:40 η Πολίχνη είναι μακριά από το ΑΠΘ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: panaman Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Θεσσαλονίκη,ασυζητητί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 17:58 Ο Iliaso έγραψε: #114 07-08-09 17:58 Αρχική Δημοσίευση από stella: χθες βραδυ μπηκα στο τραμ για να παω απο γλυφαδα συνταγμα και εκανε 50 λεπτα!ελεος!αλλα παλι που να μενεις?στην Ομονοια?πραγματικα ομως ειναι πολυ ζορι να μενεις σε προαστιο και η σχολη σου να ναι στη Ζωγραφου! Click για ανάπτυξη... Εγώ με το λεωφορείο για το πανεπιστήμιο κάνω 20 λεπτά 25 μάξιμουμ Aλλά μένω Θεσσαλονίκη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stella Δραστήριο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 479 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 18:03 Η stella έγραψε: #115 07-08-09 18:03 Αρχική Δημοσίευση από Iliaso: Εγώ με το λεωφορείο για το πανεπιστήμιο κάνω 20 λεπτά 25 μάξιμουμ Aλλά μένω Θεσσαλονίκη Click για ανάπτυξη... ναι η Αθηνα δεν παλευεται αστα!και γω θεσσαλονικη ελπιζω να περασω για να μεινω εκει...το σπιτι που βρηκα ειναι 25 λεπτα απο το ΑΠΘ...υπηρχαν και κοντυτερα αλλα δε μ αρεσαν οι περιοχες... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από seize the day: Θεσσαλονίκη,ασυζητητί! Click για ανάπτυξη... Σε ποια σχολη?Μ αρεσε το ασυζητητι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 18:04 Ο Iliaso έγραψε: #116 07-08-09 18:04 Ποια περιοχή δεν σ άρεσε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stella Δραστήριο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 479 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 18:07 Η stella έγραψε: #117 07-08-09 18:07 Αρχική Δημοσίευση από Iliaso: Ποια περιοχή δεν σ άρεσε; Click για ανάπτυξη... Ιπποκρατειο εκει γυρω δε μ αρεσε...Δελφων επισης...Τριανδρια μ αρεσε πολυ, τη χτενισα για να βρω κατι καλο αλλα δε βρηκα...Πυλαια μακρια αλλα ωραια...Λαμπρακη καλη, κατω Τουμπα ετσι κ ετσι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 18:14 Ο Iliaso έγραψε: #118 07-08-09 18:14 Για δυτικά δεν σκέφτηκες ε;(Δυτικός είμαι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stella Δραστήριο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 479 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 18:21 Η stella έγραψε: #119 07-08-09 18:21 Αρχική Δημοσίευση από Iliaso: Για δυτικά δεν σκέφτηκες ε;(Δυτικός είμαι) Click για ανάπτυξη... Δηλαδη?Ευοσμο, πολιχνη,Νεαπολη κι ετσι?Η αδερφη μου εμενε στη Νεαπολη σε καινουριο σπιτι και πολυ καλη τιμη και ειπαμε να μη μεινω κατα κει και γω...οταν αλλαξω σπιτι θα το ξανασκεφτω αν και εκει μαζευει κυριως φοιτητες που σπουδαζουν στα ΤΕΙ λογω Σινδου...παντως πανευκολη η Θεσνικη...ηρθα με το ΚΤΕΛ 2-3 φορες και την εμαθα...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aeneas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Aeneas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.353 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 20:40 Ο Aeneas έγραψε: #120 07-08-09 20:40 η Πολίχνη είναι μακριά από το ΑΠΘ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: panaman Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από stella: χθες βραδυ μπηκα στο τραμ για να παω απο γλυφαδα συνταγμα και εκανε 50 λεπτα!ελεος!αλλα παλι που να μενεις?στην Ομονοια?πραγματικα ομως ειναι πολυ ζορι να μενεις σε προαστιο και η σχολη σου να ναι στη Ζωγραφου! Click για ανάπτυξη... Εγώ με το λεωφορείο για το πανεπιστήμιο κάνω 20 λεπτά 25 μάξιμουμ Aλλά μένω Θεσσαλονίκη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stella Δραστήριο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 479 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 18:03 Η stella έγραψε: #115 07-08-09 18:03 Αρχική Δημοσίευση από Iliaso: Εγώ με το λεωφορείο για το πανεπιστήμιο κάνω 20 λεπτά 25 μάξιμουμ Aλλά μένω Θεσσαλονίκη Click για ανάπτυξη... ναι η Αθηνα δεν παλευεται αστα!και γω θεσσαλονικη ελπιζω να περασω για να μεινω εκει...το σπιτι που βρηκα ειναι 25 λεπτα απο το ΑΠΘ...υπηρχαν και κοντυτερα αλλα δε μ αρεσαν οι περιοχες... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από seize the day: Θεσσαλονίκη,ασυζητητί! Click για ανάπτυξη... Σε ποια σχολη?Μ αρεσε το ασυζητητι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 18:04 Ο Iliaso έγραψε: #116 07-08-09 18:04 Ποια περιοχή δεν σ άρεσε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stella Δραστήριο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 479 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 18:07 Η stella έγραψε: #117 07-08-09 18:07 Αρχική Δημοσίευση από Iliaso: Ποια περιοχή δεν σ άρεσε; Click για ανάπτυξη... Ιπποκρατειο εκει γυρω δε μ αρεσε...Δελφων επισης...Τριανδρια μ αρεσε πολυ, τη χτενισα για να βρω κατι καλο αλλα δε βρηκα...Πυλαια μακρια αλλα ωραια...Λαμπρακη καλη, κατω Τουμπα ετσι κ ετσι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 18:14 Ο Iliaso έγραψε: #118 07-08-09 18:14 Για δυτικά δεν σκέφτηκες ε;(Δυτικός είμαι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stella Δραστήριο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 479 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 18:21 Η stella έγραψε: #119 07-08-09 18:21 Αρχική Δημοσίευση από Iliaso: Για δυτικά δεν σκέφτηκες ε;(Δυτικός είμαι) Click για ανάπτυξη... Δηλαδη?Ευοσμο, πολιχνη,Νεαπολη κι ετσι?Η αδερφη μου εμενε στη Νεαπολη σε καινουριο σπιτι και πολυ καλη τιμη και ειπαμε να μη μεινω κατα κει και γω...οταν αλλαξω σπιτι θα το ξανασκεφτω αν και εκει μαζευει κυριως φοιτητες που σπουδαζουν στα ΤΕΙ λογω Σινδου...παντως πανευκολη η Θεσνικη...ηρθα με το ΚΤΕΛ 2-3 φορες και την εμαθα...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aeneas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Aeneas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.353 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 20:40 Ο Aeneas έγραψε: #120 07-08-09 20:40 η Πολίχνη είναι μακριά από το ΑΠΘ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: panaman Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Iliaso: Εγώ με το λεωφορείο για το πανεπιστήμιο κάνω 20 λεπτά 25 μάξιμουμ Aλλά μένω Θεσσαλονίκη Click για ανάπτυξη... ναι η Αθηνα δεν παλευεται αστα!και γω θεσσαλονικη ελπιζω να περασω για να μεινω εκει...το σπιτι που βρηκα ειναι 25 λεπτα απο το ΑΠΘ...υπηρχαν και κοντυτερα αλλα δε μ αρεσαν οι περιοχες... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από seize the day: Θεσσαλονίκη,ασυζητητί! Click για ανάπτυξη... Σε ποια σχολη?Μ αρεσε το ασυζητητι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 18:04 Ο Iliaso έγραψε: #116 07-08-09 18:04 Ποια περιοχή δεν σ άρεσε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stella Δραστήριο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 479 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 18:07 Η stella έγραψε: #117 07-08-09 18:07 Αρχική Δημοσίευση από Iliaso: Ποια περιοχή δεν σ άρεσε; Click για ανάπτυξη... Ιπποκρατειο εκει γυρω δε μ αρεσε...Δελφων επισης...Τριανδρια μ αρεσε πολυ, τη χτενισα για να βρω κατι καλο αλλα δε βρηκα...Πυλαια μακρια αλλα ωραια...Λαμπρακη καλη, κατω Τουμπα ετσι κ ετσι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 18:14 Ο Iliaso έγραψε: #118 07-08-09 18:14 Για δυτικά δεν σκέφτηκες ε;(Δυτικός είμαι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stella Δραστήριο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 479 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 18:21 Η stella έγραψε: #119 07-08-09 18:21 Αρχική Δημοσίευση από Iliaso: Για δυτικά δεν σκέφτηκες ε;(Δυτικός είμαι) Click για ανάπτυξη... Δηλαδη?Ευοσμο, πολιχνη,Νεαπολη κι ετσι?Η αδερφη μου εμενε στη Νεαπολη σε καινουριο σπιτι και πολυ καλη τιμη και ειπαμε να μη μεινω κατα κει και γω...οταν αλλαξω σπιτι θα το ξανασκεφτω αν και εκει μαζευει κυριως φοιτητες που σπουδαζουν στα ΤΕΙ λογω Σινδου...παντως πανευκολη η Θεσνικη...ηρθα με το ΚΤΕΛ 2-3 φορες και την εμαθα...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aeneas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Aeneas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.353 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 20:40 Ο Aeneas έγραψε: #120 07-08-09 20:40 η Πολίχνη είναι μακριά από το ΑΠΘ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: panaman Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ποια περιοχή δεν σ άρεσε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stella Δραστήριο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 479 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 18:07 Η stella έγραψε: #117 07-08-09 18:07 Αρχική Δημοσίευση από Iliaso: Ποια περιοχή δεν σ άρεσε; Click για ανάπτυξη... Ιπποκρατειο εκει γυρω δε μ αρεσε...Δελφων επισης...Τριανδρια μ αρεσε πολυ, τη χτενισα για να βρω κατι καλο αλλα δε βρηκα...Πυλαια μακρια αλλα ωραια...Λαμπρακη καλη, κατω Τουμπα ετσι κ ετσι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 18:14 Ο Iliaso έγραψε: #118 07-08-09 18:14 Για δυτικά δεν σκέφτηκες ε;(Δυτικός είμαι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stella Δραστήριο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 479 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 18:21 Η stella έγραψε: #119 07-08-09 18:21 Αρχική Δημοσίευση από Iliaso: Για δυτικά δεν σκέφτηκες ε;(Δυτικός είμαι) Click για ανάπτυξη... Δηλαδη?Ευοσμο, πολιχνη,Νεαπολη κι ετσι?Η αδερφη μου εμενε στη Νεαπολη σε καινουριο σπιτι και πολυ καλη τιμη και ειπαμε να μη μεινω κατα κει και γω...οταν αλλαξω σπιτι θα το ξανασκεφτω αν και εκει μαζευει κυριως φοιτητες που σπουδαζουν στα ΤΕΙ λογω Σινδου...παντως πανευκολη η Θεσνικη...ηρθα με το ΚΤΕΛ 2-3 φορες και την εμαθα...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aeneas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Aeneas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.353 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 20:40 Ο Aeneas έγραψε: #120 07-08-09 20:40 η Πολίχνη είναι μακριά από το ΑΠΘ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: panaman Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Iliaso: Ποια περιοχή δεν σ άρεσε; Click για ανάπτυξη... Ιπποκρατειο εκει γυρω δε μ αρεσε...Δελφων επισης...Τριανδρια μ αρεσε πολυ, τη χτενισα για να βρω κατι καλο αλλα δε βρηκα...Πυλαια μακρια αλλα ωραια...Λαμπρακη καλη, κατω Τουμπα ετσι κ ετσι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 18:14 Ο Iliaso έγραψε: #118 07-08-09 18:14 Για δυτικά δεν σκέφτηκες ε;(Δυτικός είμαι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stella Δραστήριο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 479 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 18:21 Η stella έγραψε: #119 07-08-09 18:21 Αρχική Δημοσίευση από Iliaso: Για δυτικά δεν σκέφτηκες ε;(Δυτικός είμαι) Click για ανάπτυξη... Δηλαδη?Ευοσμο, πολιχνη,Νεαπολη κι ετσι?Η αδερφη μου εμενε στη Νεαπολη σε καινουριο σπιτι και πολυ καλη τιμη και ειπαμε να μη μεινω κατα κει και γω...οταν αλλαξω σπιτι θα το ξανασκεφτω αν και εκει μαζευει κυριως φοιτητες που σπουδαζουν στα ΤΕΙ λογω Σινδου...παντως πανευκολη η Θεσνικη...ηρθα με το ΚΤΕΛ 2-3 φορες και την εμαθα...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aeneas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Aeneas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.353 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 20:40 Ο Aeneas έγραψε: #120 07-08-09 20:40 η Πολίχνη είναι μακριά από το ΑΠΘ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: panaman Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Για δυτικά δεν σκέφτηκες ε;(Δυτικός είμαι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stella Δραστήριο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 479 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 18:21 Η stella έγραψε: #119 07-08-09 18:21 Αρχική Δημοσίευση από Iliaso: Για δυτικά δεν σκέφτηκες ε;(Δυτικός είμαι) Click για ανάπτυξη... Δηλαδη?Ευοσμο, πολιχνη,Νεαπολη κι ετσι?Η αδερφη μου εμενε στη Νεαπολη σε καινουριο σπιτι και πολυ καλη τιμη και ειπαμε να μη μεινω κατα κει και γω...οταν αλλαξω σπιτι θα το ξανασκεφτω αν και εκει μαζευει κυριως φοιτητες που σπουδαζουν στα ΤΕΙ λογω Σινδου...παντως πανευκολη η Θεσνικη...ηρθα με το ΚΤΕΛ 2-3 φορες και την εμαθα...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aeneas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Aeneas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.353 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 20:40 Ο Aeneas έγραψε: #120 07-08-09 20:40 η Πολίχνη είναι μακριά από το ΑΠΘ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Iliaso: Για δυτικά δεν σκέφτηκες ε;(Δυτικός είμαι) Click για ανάπτυξη... Δηλαδη?Ευοσμο, πολιχνη,Νεαπολη κι ετσι?Η αδερφη μου εμενε στη Νεαπολη σε καινουριο σπιτι και πολυ καλη τιμη και ειπαμε να μη μεινω κατα κει και γω...οταν αλλαξω σπιτι θα το ξανασκεφτω αν και εκει μαζευει κυριως φοιτητες που σπουδαζουν στα ΤΕΙ λογω Σινδου...παντως πανευκολη η Θεσνικη...ηρθα με το ΚΤΕΛ 2-3 φορες και την εμαθα...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aeneas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Aeneas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.353 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 20:40 Ο Aeneas έγραψε: #120 07-08-09 20:40 η Πολίχνη είναι μακριά από το ΑΠΘ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
η Πολίχνη είναι μακριά από το ΑΠΘ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.