Mr Reader Νεοφερμένο μέλος Ο Mr Reader αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2011 στις 21:59 Ο Mr Reader: #21 10-11-11 21:59 Παιδιά καλησπέρα..! Και εγώ πάω Γ Γυμνασίου φέτος και για κάποιο λόγο έχουν πέσει λιγάκι φέτος οι επιδόσεις μου (αν φανταστούμε ότι πέρσι έβγαλα καθαρό 20) Τέλος πάντων ελπίζω να έχουμε όλοι μια καλή χρονιά..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fotinipapa Νεοφερμένο μέλος Η fotinipapa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 92 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2018 στις 22:54 Η fotinipapa: #22 21-07-18 22:54 εγώ πάντως (που φέτος θα πάω β λυκειου) προτείνω να γίνονται τακτικές επαναλήψεις στα αρχαία, τα μαθηματικά, τη χημεία και τη φυσική. Ιδιαίτερα όμως να δοθεί προσοχή στη γραμματική και το συντακτικό των αρχαιων ( οχι επσιδη ειναι δυσκολο γιατι κατι τετοιο δεν ισχυει αν γινονται αακησεις και επανάληψεις εφ'ολης της υλης , αλλα για να εχετε γερες βασεις οχι μονο αυτοι που θα πατε θεωρητικη στο λυκειο , αλλα και για να γνωρισετε Καλύτερα τον νεοελληνικό λογο και την ορθογραφια )αλλά και στα μαθηματικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Παιδιά καλησπέρα..! Και εγώ πάω Γ Γυμνασίου φέτος και για κάποιο λόγο έχουν πέσει λιγάκι φέτος οι επιδόσεις μου (αν φανταστούμε ότι πέρσι έβγαλα καθαρό 20) Τέλος πάντων ελπίζω να έχουμε όλοι μια καλή χρονιά..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fotinipapa Νεοφερμένο μέλος Η fotinipapa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 92 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2018 στις 22:54 Η fotinipapa: #22 21-07-18 22:54 εγώ πάντως (που φέτος θα πάω β λυκειου) προτείνω να γίνονται τακτικές επαναλήψεις στα αρχαία, τα μαθηματικά, τη χημεία και τη φυσική. Ιδιαίτερα όμως να δοθεί προσοχή στη γραμματική και το συντακτικό των αρχαιων ( οχι επσιδη ειναι δυσκολο γιατι κατι τετοιο δεν ισχυει αν γινονται αακησεις και επανάληψεις εφ'ολης της υλης , αλλα για να εχετε γερες βασεις οχι μονο αυτοι που θα πατε θεωρητικη στο λυκειο , αλλα και για να γνωρισετε Καλύτερα τον νεοελληνικό λογο και την ορθογραφια )αλλά και στα μαθηματικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
εγώ πάντως (που φέτος θα πάω β λυκειου) προτείνω να γίνονται τακτικές επαναλήψεις στα αρχαία, τα μαθηματικά, τη χημεία και τη φυσική. Ιδιαίτερα όμως να δοθεί προσοχή στη γραμματική και το συντακτικό των αρχαιων ( οχι επσιδη ειναι δυσκολο γιατι κατι τετοιο δεν ισχυει αν γινονται αακησεις και επανάληψεις εφ'ολης της υλης , αλλα για να εχετε γερες βασεις οχι μονο αυτοι που θα πατε θεωρητικη στο λυκειο , αλλα και για να γνωρισετε Καλύτερα τον νεοελληνικό λογο και την ορθογραφια )αλλά και στα μαθηματικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.