Το πρωτο μου κινητο το πηρα περυσι, που πηγαινα δευτερα γυμνασιου. Το ξερω οτι ακουγεται παραξενο αλλα ποτε πιο πριν δεν θελησα να εχω! Ουτε εγω, ουτε και η κολλητη μου. Καταλαβαινεται, επιρρεαζε η μια την αλλη και καταληξαμε, ισως τα μοναδικα ατομα στο γυμνασιο που δεν ειχαν κινητο! Για την ιστορια να σας πως οτι το συγκεκριμενο κοριτσι δεν εχει παρει ακομα κινητο (και ειναι τριτη γυμνασιου!) Θελει να παρει λεει το καλοκαιρι. Τελος παντων, οτι νομιζει ο καθενας.
Νομιζω, ομως, οτι πρεπει να αναφερω και την περιπτωση του αδερφου μου και των ξαδερφων μου. Ο μεγαλος ξαδερφος μου, τωρα πηγαινει πρωτη γυμνασιου. Οταν εμαθε οτι εγω θα παρω κινητο, πηρε και αυτος μεσα σε διαστημα...δυο εβδομαδων!
Ο αδεφος μου, μιας και ειναι γνωστος Σκρουτζ(!!!) μαζεψε λεφτα και το καλοκαιρι που τελειωσε την πεμτη δημοτικου αγορασε και αυτος!
Και τωρα η ακραια περιπτωση, ο αλλος ξαδερφος μου, ο οποιος παει τεταρτη δημοτικου και εχει κινητο απο το καλοκαιρι που μας περασε!!! Τη χαρακτηριζω ακραια γιατι θεωρω πως ειναι πολυ μικρ ηλικια για να εχει δικο του κινητο!
Ενταξει,το ξερω οτι οι θειοι μου ειναι λιγο πειραγμενοι, μιας και εχουν κανει τη τετραχρονη κορη τους, ξαδεφη μου και αδεφη των αγοριων που προανεφερα, ειδικη με το ταμπλετ και καθε αλλο ηλεκτρονικο μεσο που υπαρχει στο σπιτι τους!!!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.