Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 12 Ιουνίου 2014 στις 17:06 Ο Guest 712911: #21 12-06-14 17:06 Πέμπτη δημοτικού, όταν θα έπαιρνε και η αδερφή μου κινητό επειδή θα πήγαινε μονοήμερη. Εκτοτε, μόνο το πρώτο κινητό το άλλαξα γιατί το βαρέθηκα ή καλύτερα γιατί δεν κάλυπτε τις ανάγκες μου σχετικά με την μουσική κυρίως. Μέχρι τώρα έχουν περάσει (συνολικά) από την "ιδιοκτησία" μου () τέσσερα κινητά. Τα άλλα χάλασαν από κάποιες ατυχίες... Βασικά το ένα χάλασε. Το άλλο απλά κολλούσε και κάποια μέρα κόλλησε για τα καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2014 στις 20:20 Η Soleado Febrero ~: #22 27-07-14 20:20 Έκτη δημοτικού.Ένα γλυκούλη Samsung ήταν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blackorgrey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο blackorgrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 263 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2014 στις 20:27 Ο blackorgrey: #23 27-07-14 20:27 Μου είχαν δώσει στην τετάρτη δημοτικού ενα μεταχειρισμένο και στην πέμπτη το έβαλα κατά λάθος(ας πούμε) στο πλύσιμο οπότε τότε αγόρασα το πρώτο κινητό,ένα sony ericsson Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. intefina Δραστήριο μέλος Η Ιδιαίτερη Περίπτωση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 621 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2014 στις 20:41 Η intefina έγραψε: #24 27-07-14 20:41 Β' γυμνασίου το χειμώνα μου πήρε η νονά μου μια πατράκα..sony ericsson ήταν..τελείως αργόστροφο ..δε νομίζω πως μετράει και πολύ για πρώτο κινητό..μετά από ένα 5-6 μήνες εννοείται πως πήρα άλλο ..ένα ωραιότατο ΝΟΚΙΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. #LoveMaths Τιμώμενο Μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 233 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2014 στις 20:52 Ο #LoveMaths: #25 27-07-14 20:52 Αν σας πω ότι δεν έχω θα με πιστέψετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. intefina Δραστήριο μέλος Η Ιδιαίτερη Περίπτωση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 621 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2014 στις 21:02 Η intefina έγραψε: #26 27-07-14 21:02 Αρχική Δημοσίευση από Δημήτρης -21-: Αν σας πω ότι δεν έχω θα με πιστέψετε; Click για ανάπτυξη... Γιατί να μη σε πιστέψουμε?!!?? Εκτός κι αν έχεις όρεξη για πλάκες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. #LoveMaths Τιμώμενο Μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 233 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2014 στις 21:10 Ο #LoveMaths: #27 27-07-14 21:10 Αρχική Δημοσίευση από intefina: Γιατί να μη σε πιστέψουμε?!!?? Εκτός κι αν έχεις όρεξη για πλάκες Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι ότι έχω, αλλά αυτήν τη φορά λέω αλήθεια. Απλά δεν έχω ζητήσει ποτέ από τους γονείς μου να μου αγοράσουν, αλλά κάποια στιγμή θα αναγκαστώ να πάρω ένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2014 στις 21:11 Ο Αντικειμενικός: #28 27-07-14 21:11 Αρχική Δημοσίευση από Δημήτρης -21-: Η αλήθεια είναι ότι έχω, αλλά αυτήν τη φορά λέω αλήθεια. Απλά δεν έχω ζητήσει ποτέ από τους γονείς μου να μου αγοράσουν, αλλά κάποια στιγμή θα αναγκαστώ να πάρω ένα. Click για ανάπτυξη... Μπα βασικα αυτο ειναι οκ αλλα το σπαστικο ειναι οταν βλεπεις παιδια γ δημοτικου να εχουν ifone και αλλα τετοια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 00:28 Η Alireza έγραψε: #29 28-07-14 00:28 Για τις εξορμήσεις μου στο δημοτικό, κυρίως στην έκτη (εκδρομές το πολύ 10χλμ από το σχολείο) μου έδιναν το παρακάτω κινητό για να συνεννοούμαστε. Χαρά εγώ όταν πήγαινα εκδρομή! Θα μπορούσα να παίζω φιδάκι. Ε μετά στη β γυμνασίου όταν έδινα ιστορία μου ήρθε το πρώτο μου "κανονικό" κινητό, νόκια πάλι αλλά αυτό έβγαζε και φωτογραφίες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα nokia_3410.jpg 24,5 KB · Εμφανίσεις: 399 Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 01:02 Η Alma Libre: #30 28-07-14 01:02 Τετάρτη δημοτικού, ένα Sony μπλε. Για να μιλάω με τους γονείς στις εκδρομές και τις διακοπές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarthFederer Διάσημο μέλος Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.281 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 01:14 Ο DarthFederer: #31 28-07-14 01:14 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Για τις εξορμήσεις μου στο δημοτικό, κυρίως στην έκτη (εκδρομές το πολύ 10χλμ από το σχολείο) μου έδιναν το παρακάτω κινητό για να συνεννοούμαστε. Χαρά εγώ όταν πήγαινα εκδρομή! Θα μπορούσα να παίζω φιδάκι. Ε μετά στη β γυμνασίου όταν έδινα ιστορία μου ήρθε το πρώτο μου "κανονικό" κινητό, νόκια πάλι αλλά αυτό έβγαζε και φωτογραφίες Click για ανάπτυξη... Επικο τηλεφωνο για την εποχη του, το ειχα κι εγω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sparkling Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 327 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 01:22 Η sparkling: #32 28-07-14 01:22 καλοκαιρι για πρωτη γυμνασιου αυτοκαι λειτουργει ακομα..αθανατα τα παλια κινητα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 29 Ιουλίου 2014 Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 01:26 Η Alireza έγραψε: #33 28-07-14 01:26 Αρχική Δημοσίευση από sparkling: καλοκαιρι για πρωτη γυμνασιου αυτοκαι λειτουργει ακομα..αθανατα τα παλια κινητα Click για ανάπτυξη... θυμήθηκα το σκηνικό με τις υπέρυθρες που προσπαθούσαμε τα αθώα και άμαθα να βρούμε από που βγαίνει το σήμα ώστε να βάλουμε σε καλή θέση τα κινητά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 30 Ιουλίου 2014 DarthFederer Διάσημο μέλος Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.281 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 01:26 Ο DarthFederer: #34 28-07-14 01:26 Αυτο ειναι το Κ610; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sparkling Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 327 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 01:28 Η sparkling: #35 28-07-14 01:28 ναι ειχε και sims μεσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarthFederer Διάσημο μέλος Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.281 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 01:31 Ο DarthFederer: #36 28-07-14 01:31 Αρχική Δημοσίευση από sparkling: ναι ειχε και sims μεσα Click για ανάπτυξη... Εμενα ποτε δεν δουλεψε κανονικα, εκλεινε μονο του. Το ειχα παει κανα δυο φορες στο σερβις αλλα τιποτα. Ισως εφταιγε οτι ειχε λογισμικο vodafone. Το βρηκα πριν λιγο καιρο σε ενα συρταρι αλλα εχω χασει ολους τους sony φορτιστες για να δω αν δουλευει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gewrgia24221242 Νεοφερμένο μέλος Η gewrgia24221242 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 74 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 01:35 Η gewrgia24221242: #37 28-07-14 01:35 εγω ειχα παρει 5η δημοτικου ενα sony απο τα παλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valyo95 Νεοφερμένο μέλος Ο Valyo95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 16:44 Ο Valyo95 έγραψε: #38 28-07-14 16:44 Ρε πηρατε κινητα το 2006-2007 και τα λετε παλια ? Εγω απο την 1η δημοτικου(2002) ειχα ενα παλαιο Sony. ασπρομαυρη οθονη και αντεννουλα (κεραια) και με καπακι στα πληκτρα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 18:22 Η Deutsch... Lover: #39 28-07-14 18:22 Έκτη δημοτικού λόγω φροντιστηρίου ( πληροφορική) στο κέντρο και εκδρομές χωρίς την μαμά ένα νόκια παλιό ήταν.... Μετά στην πρώτη γυμνασίου πήρα αυτό: Μιλάμε ο ΤΡΕΛΟΣ ενθυσιασμός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.858 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 20:09 Ο Dias έγραψε: #40 28-07-14 20:09 Είχα κινητό από την αρχή της Α δημοτικού. Ο λόγος ήταν ότι οι οικογενειακές μου συνθήκες ήταν λίγο περίεργες. Ο πατέρας μου εργαζόταν στο εξωτερικό και η μητέρα μου ήταν γιατρός, οπότε δούλευε πολλές και άσχετες ώρες σε ιατρείο και νοσοκομείο όπου υπήρχαν και οι νυκτερινές βάρδιες. Άλλος συγγενής δεν υπήρχε και μέναμε σε κάπως απομονωμένο σπίτι με κήπο. Έτσι έπρεπε ουσιαστικά να μάθω να επιβιώνω μόνος μου από πολύ μικρός. Εκπαιδεύτηκα να χειρίζομαι συστήματα συναγερμού και πάντα είχα το κοντρόλ κρεμασμένο στο λαιμό μου με το οποίο όταν ήμουν σπίτι σε περίπτωση ανάγκης μπορούσα με ένα κουμπί να ειδοποιήσω την εταιρία security, την αστυνομία και τη μητέρα μου. Για έξω από το σπίτι είχα το κινητό μου. Ήταν motorola σε μέγεθος τούβλου (μιλάμε για το 1999), συνδεδεμένο με την εταιρία security και μπορούσα με έναν γρήγορο συνδυασμό πλήκτρων να κάνω τις ειδοποιήσεις του κοντρόλ. Επίσης από το κινητό μου η εταιρία security είχε πάντα το στίγμα μου (αυτό δεν έχω ακόμα καταλάβει με σιγουρια πώς γινόταν τότε) και κάποια φορά που βρέθηκα σε μέρος που δεν προβλεπόταν ενημέρωσε τη μητέρα μου. Θα ομολογήσω ότι πάντα ονειρευόμουν να ζήσω τη μεγάλη περιπέτεια (όπως στην ταινία "home alone"), όμως (τώρα λέω ευτυχώς) τίποτα κακό δεν συνέβη ποτέ. Το ότι είχα κινητό, στο σχολείο δεν το είπα ποτέ σε κανέναν (ούτε και στους κολλητούς μου) και το είχα πάντα σε μια κρυφή εσωτερική τσέπη της τσάντας μου. Κανονικό κινητό απέκτησα στη Β γυμνασίου, ήταν Νοkia αλλά δεν θυμάμαι μοντέλο. Ίσως όλο αυτό το αναγκαστικό μου δέσιμο με την τεχνολογία από πολύ μικρή ηλικία να με έχει επηρεάσει και αυτός να είναι και ο λόγος που (από άποψη) δεν θέλω ακόμα και τώρα να αποκτήσω ένα σύγχρονο κινητό με πολλές δυνατότητες. Έχω εδώ και 4 χρόνια ένα Nokia των 20 € που κάνει μόνο τα πολύ βασικά. Το λέω "αντικλεπτικό", γιατί κανένας κλέφτης δεν θα καταδεχθεί ποτέ να το κλέψει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bbb Τρελας123 SweetGirl Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πέμπτη δημοτικού, όταν θα έπαιρνε και η αδερφή μου κινητό επειδή θα πήγαινε μονοήμερη. Εκτοτε, μόνο το πρώτο κινητό το άλλαξα γιατί το βαρέθηκα ή καλύτερα γιατί δεν κάλυπτε τις ανάγκες μου σχετικά με την μουσική κυρίως. Μέχρι τώρα έχουν περάσει (συνολικά) από την "ιδιοκτησία" μου () τέσσερα κινητά. Τα άλλα χάλασαν από κάποιες ατυχίες... Βασικά το ένα χάλασε. Το άλλο απλά κολλούσε και κάποια μέρα κόλλησε για τα καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2014 στις 20:20 Η Soleado Febrero ~: #22 27-07-14 20:20 Έκτη δημοτικού.Ένα γλυκούλη Samsung ήταν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blackorgrey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο blackorgrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 263 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2014 στις 20:27 Ο blackorgrey: #23 27-07-14 20:27 Μου είχαν δώσει στην τετάρτη δημοτικού ενα μεταχειρισμένο και στην πέμπτη το έβαλα κατά λάθος(ας πούμε) στο πλύσιμο οπότε τότε αγόρασα το πρώτο κινητό,ένα sony ericsson Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. intefina Δραστήριο μέλος Η Ιδιαίτερη Περίπτωση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 621 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2014 στις 20:41 Η intefina έγραψε: #24 27-07-14 20:41 Β' γυμνασίου το χειμώνα μου πήρε η νονά μου μια πατράκα..sony ericsson ήταν..τελείως αργόστροφο ..δε νομίζω πως μετράει και πολύ για πρώτο κινητό..μετά από ένα 5-6 μήνες εννοείται πως πήρα άλλο ..ένα ωραιότατο ΝΟΚΙΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. #LoveMaths Τιμώμενο Μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 233 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2014 στις 20:52 Ο #LoveMaths: #25 27-07-14 20:52 Αν σας πω ότι δεν έχω θα με πιστέψετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. intefina Δραστήριο μέλος Η Ιδιαίτερη Περίπτωση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 621 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2014 στις 21:02 Η intefina έγραψε: #26 27-07-14 21:02 Αρχική Δημοσίευση από Δημήτρης -21-: Αν σας πω ότι δεν έχω θα με πιστέψετε; Click για ανάπτυξη... Γιατί να μη σε πιστέψουμε?!!?? Εκτός κι αν έχεις όρεξη για πλάκες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. #LoveMaths Τιμώμενο Μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 233 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2014 στις 21:10 Ο #LoveMaths: #27 27-07-14 21:10 Αρχική Δημοσίευση από intefina: Γιατί να μη σε πιστέψουμε?!!?? Εκτός κι αν έχεις όρεξη για πλάκες Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι ότι έχω, αλλά αυτήν τη φορά λέω αλήθεια. Απλά δεν έχω ζητήσει ποτέ από τους γονείς μου να μου αγοράσουν, αλλά κάποια στιγμή θα αναγκαστώ να πάρω ένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2014 στις 21:11 Ο Αντικειμενικός: #28 27-07-14 21:11 Αρχική Δημοσίευση από Δημήτρης -21-: Η αλήθεια είναι ότι έχω, αλλά αυτήν τη φορά λέω αλήθεια. Απλά δεν έχω ζητήσει ποτέ από τους γονείς μου να μου αγοράσουν, αλλά κάποια στιγμή θα αναγκαστώ να πάρω ένα. Click για ανάπτυξη... Μπα βασικα αυτο ειναι οκ αλλα το σπαστικο ειναι οταν βλεπεις παιδια γ δημοτικου να εχουν ifone και αλλα τετοια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 00:28 Η Alireza έγραψε: #29 28-07-14 00:28 Για τις εξορμήσεις μου στο δημοτικό, κυρίως στην έκτη (εκδρομές το πολύ 10χλμ από το σχολείο) μου έδιναν το παρακάτω κινητό για να συνεννοούμαστε. Χαρά εγώ όταν πήγαινα εκδρομή! Θα μπορούσα να παίζω φιδάκι. Ε μετά στη β γυμνασίου όταν έδινα ιστορία μου ήρθε το πρώτο μου "κανονικό" κινητό, νόκια πάλι αλλά αυτό έβγαζε και φωτογραφίες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα nokia_3410.jpg 24,5 KB · Εμφανίσεις: 399 Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 01:02 Η Alma Libre: #30 28-07-14 01:02 Τετάρτη δημοτικού, ένα Sony μπλε. Για να μιλάω με τους γονείς στις εκδρομές και τις διακοπές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarthFederer Διάσημο μέλος Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.281 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 01:14 Ο DarthFederer: #31 28-07-14 01:14 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Για τις εξορμήσεις μου στο δημοτικό, κυρίως στην έκτη (εκδρομές το πολύ 10χλμ από το σχολείο) μου έδιναν το παρακάτω κινητό για να συνεννοούμαστε. Χαρά εγώ όταν πήγαινα εκδρομή! Θα μπορούσα να παίζω φιδάκι. Ε μετά στη β γυμνασίου όταν έδινα ιστορία μου ήρθε το πρώτο μου "κανονικό" κινητό, νόκια πάλι αλλά αυτό έβγαζε και φωτογραφίες Click για ανάπτυξη... Επικο τηλεφωνο για την εποχη του, το ειχα κι εγω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sparkling Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 327 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 01:22 Η sparkling: #32 28-07-14 01:22 καλοκαιρι για πρωτη γυμνασιου αυτοκαι λειτουργει ακομα..αθανατα τα παλια κινητα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 29 Ιουλίου 2014 Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 01:26 Η Alireza έγραψε: #33 28-07-14 01:26 Αρχική Δημοσίευση από sparkling: καλοκαιρι για πρωτη γυμνασιου αυτοκαι λειτουργει ακομα..αθανατα τα παλια κινητα Click για ανάπτυξη... θυμήθηκα το σκηνικό με τις υπέρυθρες που προσπαθούσαμε τα αθώα και άμαθα να βρούμε από που βγαίνει το σήμα ώστε να βάλουμε σε καλή θέση τα κινητά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 30 Ιουλίου 2014 DarthFederer Διάσημο μέλος Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.281 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 01:26 Ο DarthFederer: #34 28-07-14 01:26 Αυτο ειναι το Κ610; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sparkling Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 327 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 01:28 Η sparkling: #35 28-07-14 01:28 ναι ειχε και sims μεσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarthFederer Διάσημο μέλος Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.281 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 01:31 Ο DarthFederer: #36 28-07-14 01:31 Αρχική Δημοσίευση από sparkling: ναι ειχε και sims μεσα Click για ανάπτυξη... Εμενα ποτε δεν δουλεψε κανονικα, εκλεινε μονο του. Το ειχα παει κανα δυο φορες στο σερβις αλλα τιποτα. Ισως εφταιγε οτι ειχε λογισμικο vodafone. Το βρηκα πριν λιγο καιρο σε ενα συρταρι αλλα εχω χασει ολους τους sony φορτιστες για να δω αν δουλευει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gewrgia24221242 Νεοφερμένο μέλος Η gewrgia24221242 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 74 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 01:35 Η gewrgia24221242: #37 28-07-14 01:35 εγω ειχα παρει 5η δημοτικου ενα sony απο τα παλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valyo95 Νεοφερμένο μέλος Ο Valyo95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 16:44 Ο Valyo95 έγραψε: #38 28-07-14 16:44 Ρε πηρατε κινητα το 2006-2007 και τα λετε παλια ? Εγω απο την 1η δημοτικου(2002) ειχα ενα παλαιο Sony. ασπρομαυρη οθονη και αντεννουλα (κεραια) και με καπακι στα πληκτρα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 18:22 Η Deutsch... Lover: #39 28-07-14 18:22 Έκτη δημοτικού λόγω φροντιστηρίου ( πληροφορική) στο κέντρο και εκδρομές χωρίς την μαμά ένα νόκια παλιό ήταν.... Μετά στην πρώτη γυμνασίου πήρα αυτό: Μιλάμε ο ΤΡΕΛΟΣ ενθυσιασμός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.858 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 20:09 Ο Dias έγραψε: #40 28-07-14 20:09 Είχα κινητό από την αρχή της Α δημοτικού. Ο λόγος ήταν ότι οι οικογενειακές μου συνθήκες ήταν λίγο περίεργες. Ο πατέρας μου εργαζόταν στο εξωτερικό και η μητέρα μου ήταν γιατρός, οπότε δούλευε πολλές και άσχετες ώρες σε ιατρείο και νοσοκομείο όπου υπήρχαν και οι νυκτερινές βάρδιες. Άλλος συγγενής δεν υπήρχε και μέναμε σε κάπως απομονωμένο σπίτι με κήπο. Έτσι έπρεπε ουσιαστικά να μάθω να επιβιώνω μόνος μου από πολύ μικρός. Εκπαιδεύτηκα να χειρίζομαι συστήματα συναγερμού και πάντα είχα το κοντρόλ κρεμασμένο στο λαιμό μου με το οποίο όταν ήμουν σπίτι σε περίπτωση ανάγκης μπορούσα με ένα κουμπί να ειδοποιήσω την εταιρία security, την αστυνομία και τη μητέρα μου. Για έξω από το σπίτι είχα το κινητό μου. Ήταν motorola σε μέγεθος τούβλου (μιλάμε για το 1999), συνδεδεμένο με την εταιρία security και μπορούσα με έναν γρήγορο συνδυασμό πλήκτρων να κάνω τις ειδοποιήσεις του κοντρόλ. Επίσης από το κινητό μου η εταιρία security είχε πάντα το στίγμα μου (αυτό δεν έχω ακόμα καταλάβει με σιγουρια πώς γινόταν τότε) και κάποια φορά που βρέθηκα σε μέρος που δεν προβλεπόταν ενημέρωσε τη μητέρα μου. Θα ομολογήσω ότι πάντα ονειρευόμουν να ζήσω τη μεγάλη περιπέτεια (όπως στην ταινία "home alone"), όμως (τώρα λέω ευτυχώς) τίποτα κακό δεν συνέβη ποτέ. Το ότι είχα κινητό, στο σχολείο δεν το είπα ποτέ σε κανέναν (ούτε και στους κολλητούς μου) και το είχα πάντα σε μια κρυφή εσωτερική τσέπη της τσάντας μου. Κανονικό κινητό απέκτησα στη Β γυμνασίου, ήταν Νοkia αλλά δεν θυμάμαι μοντέλο. Ίσως όλο αυτό το αναγκαστικό μου δέσιμο με την τεχνολογία από πολύ μικρή ηλικία να με έχει επηρεάσει και αυτός να είναι και ο λόγος που (από άποψη) δεν θέλω ακόμα και τώρα να αποκτήσω ένα σύγχρονο κινητό με πολλές δυνατότητες. Έχω εδώ και 4 χρόνια ένα Nokia των 20 € που κάνει μόνο τα πολύ βασικά. Το λέω "αντικλεπτικό", γιατί κανένας κλέφτης δεν θα καταδεχθεί ποτέ να το κλέψει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bbb Τρελας123 SweetGirl Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Έκτη δημοτικού.Ένα γλυκούλη Samsung ήταν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
blackorgrey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο blackorgrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 263 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2014 στις 20:27 Ο blackorgrey: #23 27-07-14 20:27 Μου είχαν δώσει στην τετάρτη δημοτικού ενα μεταχειρισμένο και στην πέμπτη το έβαλα κατά λάθος(ας πούμε) στο πλύσιμο οπότε τότε αγόρασα το πρώτο κινητό,ένα sony ericsson Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. intefina Δραστήριο μέλος Η Ιδιαίτερη Περίπτωση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 621 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2014 στις 20:41 Η intefina έγραψε: #24 27-07-14 20:41 Β' γυμνασίου το χειμώνα μου πήρε η νονά μου μια πατράκα..sony ericsson ήταν..τελείως αργόστροφο ..δε νομίζω πως μετράει και πολύ για πρώτο κινητό..μετά από ένα 5-6 μήνες εννοείται πως πήρα άλλο ..ένα ωραιότατο ΝΟΚΙΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. #LoveMaths Τιμώμενο Μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 233 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2014 στις 20:52 Ο #LoveMaths: #25 27-07-14 20:52 Αν σας πω ότι δεν έχω θα με πιστέψετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. intefina Δραστήριο μέλος Η Ιδιαίτερη Περίπτωση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 621 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2014 στις 21:02 Η intefina έγραψε: #26 27-07-14 21:02 Αρχική Δημοσίευση από Δημήτρης -21-: Αν σας πω ότι δεν έχω θα με πιστέψετε; Click για ανάπτυξη... Γιατί να μη σε πιστέψουμε?!!?? Εκτός κι αν έχεις όρεξη για πλάκες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. #LoveMaths Τιμώμενο Μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 233 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2014 στις 21:10 Ο #LoveMaths: #27 27-07-14 21:10 Αρχική Δημοσίευση από intefina: Γιατί να μη σε πιστέψουμε?!!?? Εκτός κι αν έχεις όρεξη για πλάκες Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι ότι έχω, αλλά αυτήν τη φορά λέω αλήθεια. Απλά δεν έχω ζητήσει ποτέ από τους γονείς μου να μου αγοράσουν, αλλά κάποια στιγμή θα αναγκαστώ να πάρω ένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2014 στις 21:11 Ο Αντικειμενικός: #28 27-07-14 21:11 Αρχική Δημοσίευση από Δημήτρης -21-: Η αλήθεια είναι ότι έχω, αλλά αυτήν τη φορά λέω αλήθεια. Απλά δεν έχω ζητήσει ποτέ από τους γονείς μου να μου αγοράσουν, αλλά κάποια στιγμή θα αναγκαστώ να πάρω ένα. Click για ανάπτυξη... Μπα βασικα αυτο ειναι οκ αλλα το σπαστικο ειναι οταν βλεπεις παιδια γ δημοτικου να εχουν ifone και αλλα τετοια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 00:28 Η Alireza έγραψε: #29 28-07-14 00:28 Για τις εξορμήσεις μου στο δημοτικό, κυρίως στην έκτη (εκδρομές το πολύ 10χλμ από το σχολείο) μου έδιναν το παρακάτω κινητό για να συνεννοούμαστε. Χαρά εγώ όταν πήγαινα εκδρομή! Θα μπορούσα να παίζω φιδάκι. Ε μετά στη β γυμνασίου όταν έδινα ιστορία μου ήρθε το πρώτο μου "κανονικό" κινητό, νόκια πάλι αλλά αυτό έβγαζε και φωτογραφίες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα nokia_3410.jpg 24,5 KB · Εμφανίσεις: 399 Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 01:02 Η Alma Libre: #30 28-07-14 01:02 Τετάρτη δημοτικού, ένα Sony μπλε. Για να μιλάω με τους γονείς στις εκδρομές και τις διακοπές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarthFederer Διάσημο μέλος Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.281 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 01:14 Ο DarthFederer: #31 28-07-14 01:14 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Για τις εξορμήσεις μου στο δημοτικό, κυρίως στην έκτη (εκδρομές το πολύ 10χλμ από το σχολείο) μου έδιναν το παρακάτω κινητό για να συνεννοούμαστε. Χαρά εγώ όταν πήγαινα εκδρομή! Θα μπορούσα να παίζω φιδάκι. Ε μετά στη β γυμνασίου όταν έδινα ιστορία μου ήρθε το πρώτο μου "κανονικό" κινητό, νόκια πάλι αλλά αυτό έβγαζε και φωτογραφίες Click για ανάπτυξη... Επικο τηλεφωνο για την εποχη του, το ειχα κι εγω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sparkling Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 327 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 01:22 Η sparkling: #32 28-07-14 01:22 καλοκαιρι για πρωτη γυμνασιου αυτοκαι λειτουργει ακομα..αθανατα τα παλια κινητα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 29 Ιουλίου 2014 Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 01:26 Η Alireza έγραψε: #33 28-07-14 01:26 Αρχική Δημοσίευση από sparkling: καλοκαιρι για πρωτη γυμνασιου αυτοκαι λειτουργει ακομα..αθανατα τα παλια κινητα Click για ανάπτυξη... θυμήθηκα το σκηνικό με τις υπέρυθρες που προσπαθούσαμε τα αθώα και άμαθα να βρούμε από που βγαίνει το σήμα ώστε να βάλουμε σε καλή θέση τα κινητά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 30 Ιουλίου 2014 DarthFederer Διάσημο μέλος Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.281 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 01:26 Ο DarthFederer: #34 28-07-14 01:26 Αυτο ειναι το Κ610; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sparkling Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 327 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 01:28 Η sparkling: #35 28-07-14 01:28 ναι ειχε και sims μεσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarthFederer Διάσημο μέλος Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.281 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 01:31 Ο DarthFederer: #36 28-07-14 01:31 Αρχική Δημοσίευση από sparkling: ναι ειχε και sims μεσα Click για ανάπτυξη... Εμενα ποτε δεν δουλεψε κανονικα, εκλεινε μονο του. Το ειχα παει κανα δυο φορες στο σερβις αλλα τιποτα. Ισως εφταιγε οτι ειχε λογισμικο vodafone. Το βρηκα πριν λιγο καιρο σε ενα συρταρι αλλα εχω χασει ολους τους sony φορτιστες για να δω αν δουλευει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gewrgia24221242 Νεοφερμένο μέλος Η gewrgia24221242 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 74 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 01:35 Η gewrgia24221242: #37 28-07-14 01:35 εγω ειχα παρει 5η δημοτικου ενα sony απο τα παλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valyo95 Νεοφερμένο μέλος Ο Valyo95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 16:44 Ο Valyo95 έγραψε: #38 28-07-14 16:44 Ρε πηρατε κινητα το 2006-2007 και τα λετε παλια ? Εγω απο την 1η δημοτικου(2002) ειχα ενα παλαιο Sony. ασπρομαυρη οθονη και αντεννουλα (κεραια) και με καπακι στα πληκτρα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 18:22 Η Deutsch... Lover: #39 28-07-14 18:22 Έκτη δημοτικού λόγω φροντιστηρίου ( πληροφορική) στο κέντρο και εκδρομές χωρίς την μαμά ένα νόκια παλιό ήταν.... Μετά στην πρώτη γυμνασίου πήρα αυτό: Μιλάμε ο ΤΡΕΛΟΣ ενθυσιασμός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.858 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 20:09 Ο Dias έγραψε: #40 28-07-14 20:09 Είχα κινητό από την αρχή της Α δημοτικού. Ο λόγος ήταν ότι οι οικογενειακές μου συνθήκες ήταν λίγο περίεργες. Ο πατέρας μου εργαζόταν στο εξωτερικό και η μητέρα μου ήταν γιατρός, οπότε δούλευε πολλές και άσχετες ώρες σε ιατρείο και νοσοκομείο όπου υπήρχαν και οι νυκτερινές βάρδιες. Άλλος συγγενής δεν υπήρχε και μέναμε σε κάπως απομονωμένο σπίτι με κήπο. Έτσι έπρεπε ουσιαστικά να μάθω να επιβιώνω μόνος μου από πολύ μικρός. Εκπαιδεύτηκα να χειρίζομαι συστήματα συναγερμού και πάντα είχα το κοντρόλ κρεμασμένο στο λαιμό μου με το οποίο όταν ήμουν σπίτι σε περίπτωση ανάγκης μπορούσα με ένα κουμπί να ειδοποιήσω την εταιρία security, την αστυνομία και τη μητέρα μου. Για έξω από το σπίτι είχα το κινητό μου. Ήταν motorola σε μέγεθος τούβλου (μιλάμε για το 1999), συνδεδεμένο με την εταιρία security και μπορούσα με έναν γρήγορο συνδυασμό πλήκτρων να κάνω τις ειδοποιήσεις του κοντρόλ. Επίσης από το κινητό μου η εταιρία security είχε πάντα το στίγμα μου (αυτό δεν έχω ακόμα καταλάβει με σιγουρια πώς γινόταν τότε) και κάποια φορά που βρέθηκα σε μέρος που δεν προβλεπόταν ενημέρωσε τη μητέρα μου. Θα ομολογήσω ότι πάντα ονειρευόμουν να ζήσω τη μεγάλη περιπέτεια (όπως στην ταινία "home alone"), όμως (τώρα λέω ευτυχώς) τίποτα κακό δεν συνέβη ποτέ. Το ότι είχα κινητό, στο σχολείο δεν το είπα ποτέ σε κανέναν (ούτε και στους κολλητούς μου) και το είχα πάντα σε μια κρυφή εσωτερική τσέπη της τσάντας μου. Κανονικό κινητό απέκτησα στη Β γυμνασίου, ήταν Νοkia αλλά δεν θυμάμαι μοντέλο. Ίσως όλο αυτό το αναγκαστικό μου δέσιμο με την τεχνολογία από πολύ μικρή ηλικία να με έχει επηρεάσει και αυτός να είναι και ο λόγος που (από άποψη) δεν θέλω ακόμα και τώρα να αποκτήσω ένα σύγχρονο κινητό με πολλές δυνατότητες. Έχω εδώ και 4 χρόνια ένα Nokia των 20 € που κάνει μόνο τα πολύ βασικά. Το λέω "αντικλεπτικό", γιατί κανένας κλέφτης δεν θα καταδεχθεί ποτέ να το κλέψει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bbb Τρελας123 SweetGirl Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μου είχαν δώσει στην τετάρτη δημοτικού ενα μεταχειρισμένο και στην πέμπτη το έβαλα κατά λάθος(ας πούμε) στο πλύσιμο οπότε τότε αγόρασα το πρώτο κινητό,ένα sony ericsson Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
intefina Δραστήριο μέλος Η Ιδιαίτερη Περίπτωση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 621 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2014 στις 20:41 Η intefina έγραψε: #24 27-07-14 20:41 Β' γυμνασίου το χειμώνα μου πήρε η νονά μου μια πατράκα..sony ericsson ήταν..τελείως αργόστροφο ..δε νομίζω πως μετράει και πολύ για πρώτο κινητό..μετά από ένα 5-6 μήνες εννοείται πως πήρα άλλο ..ένα ωραιότατο ΝΟΚΙΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. #LoveMaths Τιμώμενο Μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 233 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2014 στις 20:52 Ο #LoveMaths: #25 27-07-14 20:52 Αν σας πω ότι δεν έχω θα με πιστέψετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. intefina Δραστήριο μέλος Η Ιδιαίτερη Περίπτωση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 621 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2014 στις 21:02 Η intefina έγραψε: #26 27-07-14 21:02 Αρχική Δημοσίευση από Δημήτρης -21-: Αν σας πω ότι δεν έχω θα με πιστέψετε; Click για ανάπτυξη... Γιατί να μη σε πιστέψουμε?!!?? Εκτός κι αν έχεις όρεξη για πλάκες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. #LoveMaths Τιμώμενο Μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 233 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2014 στις 21:10 Ο #LoveMaths: #27 27-07-14 21:10 Αρχική Δημοσίευση από intefina: Γιατί να μη σε πιστέψουμε?!!?? Εκτός κι αν έχεις όρεξη για πλάκες Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι ότι έχω, αλλά αυτήν τη φορά λέω αλήθεια. Απλά δεν έχω ζητήσει ποτέ από τους γονείς μου να μου αγοράσουν, αλλά κάποια στιγμή θα αναγκαστώ να πάρω ένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2014 στις 21:11 Ο Αντικειμενικός: #28 27-07-14 21:11 Αρχική Δημοσίευση από Δημήτρης -21-: Η αλήθεια είναι ότι έχω, αλλά αυτήν τη φορά λέω αλήθεια. Απλά δεν έχω ζητήσει ποτέ από τους γονείς μου να μου αγοράσουν, αλλά κάποια στιγμή θα αναγκαστώ να πάρω ένα. Click για ανάπτυξη... Μπα βασικα αυτο ειναι οκ αλλα το σπαστικο ειναι οταν βλεπεις παιδια γ δημοτικου να εχουν ifone και αλλα τετοια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 00:28 Η Alireza έγραψε: #29 28-07-14 00:28 Για τις εξορμήσεις μου στο δημοτικό, κυρίως στην έκτη (εκδρομές το πολύ 10χλμ από το σχολείο) μου έδιναν το παρακάτω κινητό για να συνεννοούμαστε. Χαρά εγώ όταν πήγαινα εκδρομή! Θα μπορούσα να παίζω φιδάκι. Ε μετά στη β γυμνασίου όταν έδινα ιστορία μου ήρθε το πρώτο μου "κανονικό" κινητό, νόκια πάλι αλλά αυτό έβγαζε και φωτογραφίες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα nokia_3410.jpg 24,5 KB · Εμφανίσεις: 399 Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 01:02 Η Alma Libre: #30 28-07-14 01:02 Τετάρτη δημοτικού, ένα Sony μπλε. Για να μιλάω με τους γονείς στις εκδρομές και τις διακοπές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarthFederer Διάσημο μέλος Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.281 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 01:14 Ο DarthFederer: #31 28-07-14 01:14 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Για τις εξορμήσεις μου στο δημοτικό, κυρίως στην έκτη (εκδρομές το πολύ 10χλμ από το σχολείο) μου έδιναν το παρακάτω κινητό για να συνεννοούμαστε. Χαρά εγώ όταν πήγαινα εκδρομή! Θα μπορούσα να παίζω φιδάκι. Ε μετά στη β γυμνασίου όταν έδινα ιστορία μου ήρθε το πρώτο μου "κανονικό" κινητό, νόκια πάλι αλλά αυτό έβγαζε και φωτογραφίες Click για ανάπτυξη... Επικο τηλεφωνο για την εποχη του, το ειχα κι εγω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sparkling Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 327 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 01:22 Η sparkling: #32 28-07-14 01:22 καλοκαιρι για πρωτη γυμνασιου αυτοκαι λειτουργει ακομα..αθανατα τα παλια κινητα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 29 Ιουλίου 2014 Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 01:26 Η Alireza έγραψε: #33 28-07-14 01:26 Αρχική Δημοσίευση από sparkling: καλοκαιρι για πρωτη γυμνασιου αυτοκαι λειτουργει ακομα..αθανατα τα παλια κινητα Click για ανάπτυξη... θυμήθηκα το σκηνικό με τις υπέρυθρες που προσπαθούσαμε τα αθώα και άμαθα να βρούμε από που βγαίνει το σήμα ώστε να βάλουμε σε καλή θέση τα κινητά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 30 Ιουλίου 2014 DarthFederer Διάσημο μέλος Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.281 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 01:26 Ο DarthFederer: #34 28-07-14 01:26 Αυτο ειναι το Κ610; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sparkling Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 327 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 01:28 Η sparkling: #35 28-07-14 01:28 ναι ειχε και sims μεσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarthFederer Διάσημο μέλος Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.281 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 01:31 Ο DarthFederer: #36 28-07-14 01:31 Αρχική Δημοσίευση από sparkling: ναι ειχε και sims μεσα Click για ανάπτυξη... Εμενα ποτε δεν δουλεψε κανονικα, εκλεινε μονο του. Το ειχα παει κανα δυο φορες στο σερβις αλλα τιποτα. Ισως εφταιγε οτι ειχε λογισμικο vodafone. Το βρηκα πριν λιγο καιρο σε ενα συρταρι αλλα εχω χασει ολους τους sony φορτιστες για να δω αν δουλευει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gewrgia24221242 Νεοφερμένο μέλος Η gewrgia24221242 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 74 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 01:35 Η gewrgia24221242: #37 28-07-14 01:35 εγω ειχα παρει 5η δημοτικου ενα sony απο τα παλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valyo95 Νεοφερμένο μέλος Ο Valyo95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 16:44 Ο Valyo95 έγραψε: #38 28-07-14 16:44 Ρε πηρατε κινητα το 2006-2007 και τα λετε παλια ? Εγω απο την 1η δημοτικου(2002) ειχα ενα παλαιο Sony. ασπρομαυρη οθονη και αντεννουλα (κεραια) και με καπακι στα πληκτρα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 18:22 Η Deutsch... Lover: #39 28-07-14 18:22 Έκτη δημοτικού λόγω φροντιστηρίου ( πληροφορική) στο κέντρο και εκδρομές χωρίς την μαμά ένα νόκια παλιό ήταν.... Μετά στην πρώτη γυμνασίου πήρα αυτό: Μιλάμε ο ΤΡΕΛΟΣ ενθυσιασμός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.858 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 20:09 Ο Dias έγραψε: #40 28-07-14 20:09 Είχα κινητό από την αρχή της Α δημοτικού. Ο λόγος ήταν ότι οι οικογενειακές μου συνθήκες ήταν λίγο περίεργες. Ο πατέρας μου εργαζόταν στο εξωτερικό και η μητέρα μου ήταν γιατρός, οπότε δούλευε πολλές και άσχετες ώρες σε ιατρείο και νοσοκομείο όπου υπήρχαν και οι νυκτερινές βάρδιες. Άλλος συγγενής δεν υπήρχε και μέναμε σε κάπως απομονωμένο σπίτι με κήπο. Έτσι έπρεπε ουσιαστικά να μάθω να επιβιώνω μόνος μου από πολύ μικρός. Εκπαιδεύτηκα να χειρίζομαι συστήματα συναγερμού και πάντα είχα το κοντρόλ κρεμασμένο στο λαιμό μου με το οποίο όταν ήμουν σπίτι σε περίπτωση ανάγκης μπορούσα με ένα κουμπί να ειδοποιήσω την εταιρία security, την αστυνομία και τη μητέρα μου. Για έξω από το σπίτι είχα το κινητό μου. Ήταν motorola σε μέγεθος τούβλου (μιλάμε για το 1999), συνδεδεμένο με την εταιρία security και μπορούσα με έναν γρήγορο συνδυασμό πλήκτρων να κάνω τις ειδοποιήσεις του κοντρόλ. Επίσης από το κινητό μου η εταιρία security είχε πάντα το στίγμα μου (αυτό δεν έχω ακόμα καταλάβει με σιγουρια πώς γινόταν τότε) και κάποια φορά που βρέθηκα σε μέρος που δεν προβλεπόταν ενημέρωσε τη μητέρα μου. Θα ομολογήσω ότι πάντα ονειρευόμουν να ζήσω τη μεγάλη περιπέτεια (όπως στην ταινία "home alone"), όμως (τώρα λέω ευτυχώς) τίποτα κακό δεν συνέβη ποτέ. Το ότι είχα κινητό, στο σχολείο δεν το είπα ποτέ σε κανέναν (ούτε και στους κολλητούς μου) και το είχα πάντα σε μια κρυφή εσωτερική τσέπη της τσάντας μου. Κανονικό κινητό απέκτησα στη Β γυμνασίου, ήταν Νοkia αλλά δεν θυμάμαι μοντέλο. Ίσως όλο αυτό το αναγκαστικό μου δέσιμο με την τεχνολογία από πολύ μικρή ηλικία να με έχει επηρεάσει και αυτός να είναι και ο λόγος που (από άποψη) δεν θέλω ακόμα και τώρα να αποκτήσω ένα σύγχρονο κινητό με πολλές δυνατότητες. Έχω εδώ και 4 χρόνια ένα Nokia των 20 € που κάνει μόνο τα πολύ βασικά. Το λέω "αντικλεπτικό", γιατί κανένας κλέφτης δεν θα καταδεχθεί ποτέ να το κλέψει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bbb Τρελας123 SweetGirl Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Β' γυμνασίου το χειμώνα μου πήρε η νονά μου μια πατράκα..sony ericsson ήταν..τελείως αργόστροφο ..δε νομίζω πως μετράει και πολύ για πρώτο κινητό..μετά από ένα 5-6 μήνες εννοείται πως πήρα άλλο ..ένα ωραιότατο ΝΟΚΙΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
#LoveMaths Τιμώμενο Μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 233 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2014 στις 20:52 Ο #LoveMaths: #25 27-07-14 20:52 Αν σας πω ότι δεν έχω θα με πιστέψετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. intefina Δραστήριο μέλος Η Ιδιαίτερη Περίπτωση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 621 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2014 στις 21:02 Η intefina έγραψε: #26 27-07-14 21:02 Αρχική Δημοσίευση από Δημήτρης -21-: Αν σας πω ότι δεν έχω θα με πιστέψετε; Click για ανάπτυξη... Γιατί να μη σε πιστέψουμε?!!?? Εκτός κι αν έχεις όρεξη για πλάκες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. #LoveMaths Τιμώμενο Μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 233 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2014 στις 21:10 Ο #LoveMaths: #27 27-07-14 21:10 Αρχική Δημοσίευση από intefina: Γιατί να μη σε πιστέψουμε?!!?? Εκτός κι αν έχεις όρεξη για πλάκες Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι ότι έχω, αλλά αυτήν τη φορά λέω αλήθεια. Απλά δεν έχω ζητήσει ποτέ από τους γονείς μου να μου αγοράσουν, αλλά κάποια στιγμή θα αναγκαστώ να πάρω ένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2014 στις 21:11 Ο Αντικειμενικός: #28 27-07-14 21:11 Αρχική Δημοσίευση από Δημήτρης -21-: Η αλήθεια είναι ότι έχω, αλλά αυτήν τη φορά λέω αλήθεια. Απλά δεν έχω ζητήσει ποτέ από τους γονείς μου να μου αγοράσουν, αλλά κάποια στιγμή θα αναγκαστώ να πάρω ένα. Click για ανάπτυξη... Μπα βασικα αυτο ειναι οκ αλλα το σπαστικο ειναι οταν βλεπεις παιδια γ δημοτικου να εχουν ifone και αλλα τετοια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 00:28 Η Alireza έγραψε: #29 28-07-14 00:28 Για τις εξορμήσεις μου στο δημοτικό, κυρίως στην έκτη (εκδρομές το πολύ 10χλμ από το σχολείο) μου έδιναν το παρακάτω κινητό για να συνεννοούμαστε. Χαρά εγώ όταν πήγαινα εκδρομή! Θα μπορούσα να παίζω φιδάκι. Ε μετά στη β γυμνασίου όταν έδινα ιστορία μου ήρθε το πρώτο μου "κανονικό" κινητό, νόκια πάλι αλλά αυτό έβγαζε και φωτογραφίες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα nokia_3410.jpg 24,5 KB · Εμφανίσεις: 399 Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 01:02 Η Alma Libre: #30 28-07-14 01:02 Τετάρτη δημοτικού, ένα Sony μπλε. Για να μιλάω με τους γονείς στις εκδρομές και τις διακοπές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarthFederer Διάσημο μέλος Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.281 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 01:14 Ο DarthFederer: #31 28-07-14 01:14 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Για τις εξορμήσεις μου στο δημοτικό, κυρίως στην έκτη (εκδρομές το πολύ 10χλμ από το σχολείο) μου έδιναν το παρακάτω κινητό για να συνεννοούμαστε. Χαρά εγώ όταν πήγαινα εκδρομή! Θα μπορούσα να παίζω φιδάκι. Ε μετά στη β γυμνασίου όταν έδινα ιστορία μου ήρθε το πρώτο μου "κανονικό" κινητό, νόκια πάλι αλλά αυτό έβγαζε και φωτογραφίες Click για ανάπτυξη... Επικο τηλεφωνο για την εποχη του, το ειχα κι εγω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sparkling Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 327 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 01:22 Η sparkling: #32 28-07-14 01:22 καλοκαιρι για πρωτη γυμνασιου αυτοκαι λειτουργει ακομα..αθανατα τα παλια κινητα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 29 Ιουλίου 2014 Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 01:26 Η Alireza έγραψε: #33 28-07-14 01:26 Αρχική Δημοσίευση από sparkling: καλοκαιρι για πρωτη γυμνασιου αυτοκαι λειτουργει ακομα..αθανατα τα παλια κινητα Click για ανάπτυξη... θυμήθηκα το σκηνικό με τις υπέρυθρες που προσπαθούσαμε τα αθώα και άμαθα να βρούμε από που βγαίνει το σήμα ώστε να βάλουμε σε καλή θέση τα κινητά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 30 Ιουλίου 2014 DarthFederer Διάσημο μέλος Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.281 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 01:26 Ο DarthFederer: #34 28-07-14 01:26 Αυτο ειναι το Κ610; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sparkling Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 327 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 01:28 Η sparkling: #35 28-07-14 01:28 ναι ειχε και sims μεσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarthFederer Διάσημο μέλος Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.281 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 01:31 Ο DarthFederer: #36 28-07-14 01:31 Αρχική Δημοσίευση από sparkling: ναι ειχε και sims μεσα Click για ανάπτυξη... Εμενα ποτε δεν δουλεψε κανονικα, εκλεινε μονο του. Το ειχα παει κανα δυο φορες στο σερβις αλλα τιποτα. Ισως εφταιγε οτι ειχε λογισμικο vodafone. Το βρηκα πριν λιγο καιρο σε ενα συρταρι αλλα εχω χασει ολους τους sony φορτιστες για να δω αν δουλευει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gewrgia24221242 Νεοφερμένο μέλος Η gewrgia24221242 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 74 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 01:35 Η gewrgia24221242: #37 28-07-14 01:35 εγω ειχα παρει 5η δημοτικου ενα sony απο τα παλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valyo95 Νεοφερμένο μέλος Ο Valyo95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 16:44 Ο Valyo95 έγραψε: #38 28-07-14 16:44 Ρε πηρατε κινητα το 2006-2007 και τα λετε παλια ? Εγω απο την 1η δημοτικου(2002) ειχα ενα παλαιο Sony. ασπρομαυρη οθονη και αντεννουλα (κεραια) και με καπακι στα πληκτρα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 18:22 Η Deutsch... Lover: #39 28-07-14 18:22 Έκτη δημοτικού λόγω φροντιστηρίου ( πληροφορική) στο κέντρο και εκδρομές χωρίς την μαμά ένα νόκια παλιό ήταν.... Μετά στην πρώτη γυμνασίου πήρα αυτό: Μιλάμε ο ΤΡΕΛΟΣ ενθυσιασμός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.858 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 20:09 Ο Dias έγραψε: #40 28-07-14 20:09 Είχα κινητό από την αρχή της Α δημοτικού. Ο λόγος ήταν ότι οι οικογενειακές μου συνθήκες ήταν λίγο περίεργες. Ο πατέρας μου εργαζόταν στο εξωτερικό και η μητέρα μου ήταν γιατρός, οπότε δούλευε πολλές και άσχετες ώρες σε ιατρείο και νοσοκομείο όπου υπήρχαν και οι νυκτερινές βάρδιες. Άλλος συγγενής δεν υπήρχε και μέναμε σε κάπως απομονωμένο σπίτι με κήπο. Έτσι έπρεπε ουσιαστικά να μάθω να επιβιώνω μόνος μου από πολύ μικρός. Εκπαιδεύτηκα να χειρίζομαι συστήματα συναγερμού και πάντα είχα το κοντρόλ κρεμασμένο στο λαιμό μου με το οποίο όταν ήμουν σπίτι σε περίπτωση ανάγκης μπορούσα με ένα κουμπί να ειδοποιήσω την εταιρία security, την αστυνομία και τη μητέρα μου. Για έξω από το σπίτι είχα το κινητό μου. Ήταν motorola σε μέγεθος τούβλου (μιλάμε για το 1999), συνδεδεμένο με την εταιρία security και μπορούσα με έναν γρήγορο συνδυασμό πλήκτρων να κάνω τις ειδοποιήσεις του κοντρόλ. Επίσης από το κινητό μου η εταιρία security είχε πάντα το στίγμα μου (αυτό δεν έχω ακόμα καταλάβει με σιγουρια πώς γινόταν τότε) και κάποια φορά που βρέθηκα σε μέρος που δεν προβλεπόταν ενημέρωσε τη μητέρα μου. Θα ομολογήσω ότι πάντα ονειρευόμουν να ζήσω τη μεγάλη περιπέτεια (όπως στην ταινία "home alone"), όμως (τώρα λέω ευτυχώς) τίποτα κακό δεν συνέβη ποτέ. Το ότι είχα κινητό, στο σχολείο δεν το είπα ποτέ σε κανέναν (ούτε και στους κολλητούς μου) και το είχα πάντα σε μια κρυφή εσωτερική τσέπη της τσάντας μου. Κανονικό κινητό απέκτησα στη Β γυμνασίου, ήταν Νοkia αλλά δεν θυμάμαι μοντέλο. Ίσως όλο αυτό το αναγκαστικό μου δέσιμο με την τεχνολογία από πολύ μικρή ηλικία να με έχει επηρεάσει και αυτός να είναι και ο λόγος που (από άποψη) δεν θέλω ακόμα και τώρα να αποκτήσω ένα σύγχρονο κινητό με πολλές δυνατότητες. Έχω εδώ και 4 χρόνια ένα Nokia των 20 € που κάνει μόνο τα πολύ βασικά. Το λέω "αντικλεπτικό", γιατί κανένας κλέφτης δεν θα καταδεχθεί ποτέ να το κλέψει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bbb Τρελας123 SweetGirl Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αν σας πω ότι δεν έχω θα με πιστέψετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
intefina Δραστήριο μέλος Η Ιδιαίτερη Περίπτωση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 621 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2014 στις 21:02 Η intefina έγραψε: #26 27-07-14 21:02 Αρχική Δημοσίευση από Δημήτρης -21-: Αν σας πω ότι δεν έχω θα με πιστέψετε; Click για ανάπτυξη... Γιατί να μη σε πιστέψουμε?!!?? Εκτός κι αν έχεις όρεξη για πλάκες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. #LoveMaths Τιμώμενο Μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 233 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2014 στις 21:10 Ο #LoveMaths: #27 27-07-14 21:10 Αρχική Δημοσίευση από intefina: Γιατί να μη σε πιστέψουμε?!!?? Εκτός κι αν έχεις όρεξη για πλάκες Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι ότι έχω, αλλά αυτήν τη φορά λέω αλήθεια. Απλά δεν έχω ζητήσει ποτέ από τους γονείς μου να μου αγοράσουν, αλλά κάποια στιγμή θα αναγκαστώ να πάρω ένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2014 στις 21:11 Ο Αντικειμενικός: #28 27-07-14 21:11 Αρχική Δημοσίευση από Δημήτρης -21-: Η αλήθεια είναι ότι έχω, αλλά αυτήν τη φορά λέω αλήθεια. Απλά δεν έχω ζητήσει ποτέ από τους γονείς μου να μου αγοράσουν, αλλά κάποια στιγμή θα αναγκαστώ να πάρω ένα. Click για ανάπτυξη... Μπα βασικα αυτο ειναι οκ αλλα το σπαστικο ειναι οταν βλεπεις παιδια γ δημοτικου να εχουν ifone και αλλα τετοια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 00:28 Η Alireza έγραψε: #29 28-07-14 00:28 Για τις εξορμήσεις μου στο δημοτικό, κυρίως στην έκτη (εκδρομές το πολύ 10χλμ από το σχολείο) μου έδιναν το παρακάτω κινητό για να συνεννοούμαστε. Χαρά εγώ όταν πήγαινα εκδρομή! Θα μπορούσα να παίζω φιδάκι. Ε μετά στη β γυμνασίου όταν έδινα ιστορία μου ήρθε το πρώτο μου "κανονικό" κινητό, νόκια πάλι αλλά αυτό έβγαζε και φωτογραφίες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα nokia_3410.jpg 24,5 KB · Εμφανίσεις: 399 Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 01:02 Η Alma Libre: #30 28-07-14 01:02 Τετάρτη δημοτικού, ένα Sony μπλε. Για να μιλάω με τους γονείς στις εκδρομές και τις διακοπές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarthFederer Διάσημο μέλος Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.281 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 01:14 Ο DarthFederer: #31 28-07-14 01:14 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Για τις εξορμήσεις μου στο δημοτικό, κυρίως στην έκτη (εκδρομές το πολύ 10χλμ από το σχολείο) μου έδιναν το παρακάτω κινητό για να συνεννοούμαστε. Χαρά εγώ όταν πήγαινα εκδρομή! Θα μπορούσα να παίζω φιδάκι. Ε μετά στη β γυμνασίου όταν έδινα ιστορία μου ήρθε το πρώτο μου "κανονικό" κινητό, νόκια πάλι αλλά αυτό έβγαζε και φωτογραφίες Click για ανάπτυξη... Επικο τηλεφωνο για την εποχη του, το ειχα κι εγω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sparkling Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 327 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 01:22 Η sparkling: #32 28-07-14 01:22 καλοκαιρι για πρωτη γυμνασιου αυτοκαι λειτουργει ακομα..αθανατα τα παλια κινητα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 29 Ιουλίου 2014 Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 01:26 Η Alireza έγραψε: #33 28-07-14 01:26 Αρχική Δημοσίευση από sparkling: καλοκαιρι για πρωτη γυμνασιου αυτοκαι λειτουργει ακομα..αθανατα τα παλια κινητα Click για ανάπτυξη... θυμήθηκα το σκηνικό με τις υπέρυθρες που προσπαθούσαμε τα αθώα και άμαθα να βρούμε από που βγαίνει το σήμα ώστε να βάλουμε σε καλή θέση τα κινητά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 30 Ιουλίου 2014 DarthFederer Διάσημο μέλος Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.281 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 01:26 Ο DarthFederer: #34 28-07-14 01:26 Αυτο ειναι το Κ610; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sparkling Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 327 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 01:28 Η sparkling: #35 28-07-14 01:28 ναι ειχε και sims μεσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarthFederer Διάσημο μέλος Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.281 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 01:31 Ο DarthFederer: #36 28-07-14 01:31 Αρχική Δημοσίευση από sparkling: ναι ειχε και sims μεσα Click για ανάπτυξη... Εμενα ποτε δεν δουλεψε κανονικα, εκλεινε μονο του. Το ειχα παει κανα δυο φορες στο σερβις αλλα τιποτα. Ισως εφταιγε οτι ειχε λογισμικο vodafone. Το βρηκα πριν λιγο καιρο σε ενα συρταρι αλλα εχω χασει ολους τους sony φορτιστες για να δω αν δουλευει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gewrgia24221242 Νεοφερμένο μέλος Η gewrgia24221242 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 74 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 01:35 Η gewrgia24221242: #37 28-07-14 01:35 εγω ειχα παρει 5η δημοτικου ενα sony απο τα παλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valyo95 Νεοφερμένο μέλος Ο Valyo95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 16:44 Ο Valyo95 έγραψε: #38 28-07-14 16:44 Ρε πηρατε κινητα το 2006-2007 και τα λετε παλια ? Εγω απο την 1η δημοτικου(2002) ειχα ενα παλαιο Sony. ασπρομαυρη οθονη και αντεννουλα (κεραια) και με καπακι στα πληκτρα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 18:22 Η Deutsch... Lover: #39 28-07-14 18:22 Έκτη δημοτικού λόγω φροντιστηρίου ( πληροφορική) στο κέντρο και εκδρομές χωρίς την μαμά ένα νόκια παλιό ήταν.... Μετά στην πρώτη γυμνασίου πήρα αυτό: Μιλάμε ο ΤΡΕΛΟΣ ενθυσιασμός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.858 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 20:09 Ο Dias έγραψε: #40 28-07-14 20:09 Είχα κινητό από την αρχή της Α δημοτικού. Ο λόγος ήταν ότι οι οικογενειακές μου συνθήκες ήταν λίγο περίεργες. Ο πατέρας μου εργαζόταν στο εξωτερικό και η μητέρα μου ήταν γιατρός, οπότε δούλευε πολλές και άσχετες ώρες σε ιατρείο και νοσοκομείο όπου υπήρχαν και οι νυκτερινές βάρδιες. Άλλος συγγενής δεν υπήρχε και μέναμε σε κάπως απομονωμένο σπίτι με κήπο. Έτσι έπρεπε ουσιαστικά να μάθω να επιβιώνω μόνος μου από πολύ μικρός. Εκπαιδεύτηκα να χειρίζομαι συστήματα συναγερμού και πάντα είχα το κοντρόλ κρεμασμένο στο λαιμό μου με το οποίο όταν ήμουν σπίτι σε περίπτωση ανάγκης μπορούσα με ένα κουμπί να ειδοποιήσω την εταιρία security, την αστυνομία και τη μητέρα μου. Για έξω από το σπίτι είχα το κινητό μου. Ήταν motorola σε μέγεθος τούβλου (μιλάμε για το 1999), συνδεδεμένο με την εταιρία security και μπορούσα με έναν γρήγορο συνδυασμό πλήκτρων να κάνω τις ειδοποιήσεις του κοντρόλ. Επίσης από το κινητό μου η εταιρία security είχε πάντα το στίγμα μου (αυτό δεν έχω ακόμα καταλάβει με σιγουρια πώς γινόταν τότε) και κάποια φορά που βρέθηκα σε μέρος που δεν προβλεπόταν ενημέρωσε τη μητέρα μου. Θα ομολογήσω ότι πάντα ονειρευόμουν να ζήσω τη μεγάλη περιπέτεια (όπως στην ταινία "home alone"), όμως (τώρα λέω ευτυχώς) τίποτα κακό δεν συνέβη ποτέ. Το ότι είχα κινητό, στο σχολείο δεν το είπα ποτέ σε κανέναν (ούτε και στους κολλητούς μου) και το είχα πάντα σε μια κρυφή εσωτερική τσέπη της τσάντας μου. Κανονικό κινητό απέκτησα στη Β γυμνασίου, ήταν Νοkia αλλά δεν θυμάμαι μοντέλο. Ίσως όλο αυτό το αναγκαστικό μου δέσιμο με την τεχνολογία από πολύ μικρή ηλικία να με έχει επηρεάσει και αυτός να είναι και ο λόγος που (από άποψη) δεν θέλω ακόμα και τώρα να αποκτήσω ένα σύγχρονο κινητό με πολλές δυνατότητες. Έχω εδώ και 4 χρόνια ένα Nokia των 20 € που κάνει μόνο τα πολύ βασικά. Το λέω "αντικλεπτικό", γιατί κανένας κλέφτης δεν θα καταδεχθεί ποτέ να το κλέψει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bbb Τρελας123 SweetGirl Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Δημήτρης -21-: Αν σας πω ότι δεν έχω θα με πιστέψετε; Click για ανάπτυξη... Γιατί να μη σε πιστέψουμε?!!?? Εκτός κι αν έχεις όρεξη για πλάκες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
#LoveMaths Τιμώμενο Μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 233 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2014 στις 21:10 Ο #LoveMaths: #27 27-07-14 21:10 Αρχική Δημοσίευση από intefina: Γιατί να μη σε πιστέψουμε?!!?? Εκτός κι αν έχεις όρεξη για πλάκες Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι ότι έχω, αλλά αυτήν τη φορά λέω αλήθεια. Απλά δεν έχω ζητήσει ποτέ από τους γονείς μου να μου αγοράσουν, αλλά κάποια στιγμή θα αναγκαστώ να πάρω ένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2014 στις 21:11 Ο Αντικειμενικός: #28 27-07-14 21:11 Αρχική Δημοσίευση από Δημήτρης -21-: Η αλήθεια είναι ότι έχω, αλλά αυτήν τη φορά λέω αλήθεια. Απλά δεν έχω ζητήσει ποτέ από τους γονείς μου να μου αγοράσουν, αλλά κάποια στιγμή θα αναγκαστώ να πάρω ένα. Click για ανάπτυξη... Μπα βασικα αυτο ειναι οκ αλλα το σπαστικο ειναι οταν βλεπεις παιδια γ δημοτικου να εχουν ifone και αλλα τετοια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 00:28 Η Alireza έγραψε: #29 28-07-14 00:28 Για τις εξορμήσεις μου στο δημοτικό, κυρίως στην έκτη (εκδρομές το πολύ 10χλμ από το σχολείο) μου έδιναν το παρακάτω κινητό για να συνεννοούμαστε. Χαρά εγώ όταν πήγαινα εκδρομή! Θα μπορούσα να παίζω φιδάκι. Ε μετά στη β γυμνασίου όταν έδινα ιστορία μου ήρθε το πρώτο μου "κανονικό" κινητό, νόκια πάλι αλλά αυτό έβγαζε και φωτογραφίες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα nokia_3410.jpg 24,5 KB · Εμφανίσεις: 399 Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 01:02 Η Alma Libre: #30 28-07-14 01:02 Τετάρτη δημοτικού, ένα Sony μπλε. Για να μιλάω με τους γονείς στις εκδρομές και τις διακοπές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarthFederer Διάσημο μέλος Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.281 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 01:14 Ο DarthFederer: #31 28-07-14 01:14 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Για τις εξορμήσεις μου στο δημοτικό, κυρίως στην έκτη (εκδρομές το πολύ 10χλμ από το σχολείο) μου έδιναν το παρακάτω κινητό για να συνεννοούμαστε. Χαρά εγώ όταν πήγαινα εκδρομή! Θα μπορούσα να παίζω φιδάκι. Ε μετά στη β γυμνασίου όταν έδινα ιστορία μου ήρθε το πρώτο μου "κανονικό" κινητό, νόκια πάλι αλλά αυτό έβγαζε και φωτογραφίες Click για ανάπτυξη... Επικο τηλεφωνο για την εποχη του, το ειχα κι εγω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sparkling Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 327 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 01:22 Η sparkling: #32 28-07-14 01:22 καλοκαιρι για πρωτη γυμνασιου αυτοκαι λειτουργει ακομα..αθανατα τα παλια κινητα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 29 Ιουλίου 2014 Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 01:26 Η Alireza έγραψε: #33 28-07-14 01:26 Αρχική Δημοσίευση από sparkling: καλοκαιρι για πρωτη γυμνασιου αυτοκαι λειτουργει ακομα..αθανατα τα παλια κινητα Click για ανάπτυξη... θυμήθηκα το σκηνικό με τις υπέρυθρες που προσπαθούσαμε τα αθώα και άμαθα να βρούμε από που βγαίνει το σήμα ώστε να βάλουμε σε καλή θέση τα κινητά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 30 Ιουλίου 2014 DarthFederer Διάσημο μέλος Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.281 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 01:26 Ο DarthFederer: #34 28-07-14 01:26 Αυτο ειναι το Κ610; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sparkling Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 327 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 01:28 Η sparkling: #35 28-07-14 01:28 ναι ειχε και sims μεσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarthFederer Διάσημο μέλος Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.281 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 01:31 Ο DarthFederer: #36 28-07-14 01:31 Αρχική Δημοσίευση από sparkling: ναι ειχε και sims μεσα Click για ανάπτυξη... Εμενα ποτε δεν δουλεψε κανονικα, εκλεινε μονο του. Το ειχα παει κανα δυο φορες στο σερβις αλλα τιποτα. Ισως εφταιγε οτι ειχε λογισμικο vodafone. Το βρηκα πριν λιγο καιρο σε ενα συρταρι αλλα εχω χασει ολους τους sony φορτιστες για να δω αν δουλευει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gewrgia24221242 Νεοφερμένο μέλος Η gewrgia24221242 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 74 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 01:35 Η gewrgia24221242: #37 28-07-14 01:35 εγω ειχα παρει 5η δημοτικου ενα sony απο τα παλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valyo95 Νεοφερμένο μέλος Ο Valyo95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 16:44 Ο Valyo95 έγραψε: #38 28-07-14 16:44 Ρε πηρατε κινητα το 2006-2007 και τα λετε παλια ? Εγω απο την 1η δημοτικου(2002) ειχα ενα παλαιο Sony. ασπρομαυρη οθονη και αντεννουλα (κεραια) και με καπακι στα πληκτρα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 18:22 Η Deutsch... Lover: #39 28-07-14 18:22 Έκτη δημοτικού λόγω φροντιστηρίου ( πληροφορική) στο κέντρο και εκδρομές χωρίς την μαμά ένα νόκια παλιό ήταν.... Μετά στην πρώτη γυμνασίου πήρα αυτό: Μιλάμε ο ΤΡΕΛΟΣ ενθυσιασμός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.858 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 20:09 Ο Dias έγραψε: #40 28-07-14 20:09 Είχα κινητό από την αρχή της Α δημοτικού. Ο λόγος ήταν ότι οι οικογενειακές μου συνθήκες ήταν λίγο περίεργες. Ο πατέρας μου εργαζόταν στο εξωτερικό και η μητέρα μου ήταν γιατρός, οπότε δούλευε πολλές και άσχετες ώρες σε ιατρείο και νοσοκομείο όπου υπήρχαν και οι νυκτερινές βάρδιες. Άλλος συγγενής δεν υπήρχε και μέναμε σε κάπως απομονωμένο σπίτι με κήπο. Έτσι έπρεπε ουσιαστικά να μάθω να επιβιώνω μόνος μου από πολύ μικρός. Εκπαιδεύτηκα να χειρίζομαι συστήματα συναγερμού και πάντα είχα το κοντρόλ κρεμασμένο στο λαιμό μου με το οποίο όταν ήμουν σπίτι σε περίπτωση ανάγκης μπορούσα με ένα κουμπί να ειδοποιήσω την εταιρία security, την αστυνομία και τη μητέρα μου. Για έξω από το σπίτι είχα το κινητό μου. Ήταν motorola σε μέγεθος τούβλου (μιλάμε για το 1999), συνδεδεμένο με την εταιρία security και μπορούσα με έναν γρήγορο συνδυασμό πλήκτρων να κάνω τις ειδοποιήσεις του κοντρόλ. Επίσης από το κινητό μου η εταιρία security είχε πάντα το στίγμα μου (αυτό δεν έχω ακόμα καταλάβει με σιγουρια πώς γινόταν τότε) και κάποια φορά που βρέθηκα σε μέρος που δεν προβλεπόταν ενημέρωσε τη μητέρα μου. Θα ομολογήσω ότι πάντα ονειρευόμουν να ζήσω τη μεγάλη περιπέτεια (όπως στην ταινία "home alone"), όμως (τώρα λέω ευτυχώς) τίποτα κακό δεν συνέβη ποτέ. Το ότι είχα κινητό, στο σχολείο δεν το είπα ποτέ σε κανέναν (ούτε και στους κολλητούς μου) και το είχα πάντα σε μια κρυφή εσωτερική τσέπη της τσάντας μου. Κανονικό κινητό απέκτησα στη Β γυμνασίου, ήταν Νοkia αλλά δεν θυμάμαι μοντέλο. Ίσως όλο αυτό το αναγκαστικό μου δέσιμο με την τεχνολογία από πολύ μικρή ηλικία να με έχει επηρεάσει και αυτός να είναι και ο λόγος που (από άποψη) δεν θέλω ακόμα και τώρα να αποκτήσω ένα σύγχρονο κινητό με πολλές δυνατότητες. Έχω εδώ και 4 χρόνια ένα Nokia των 20 € που κάνει μόνο τα πολύ βασικά. Το λέω "αντικλεπτικό", γιατί κανένας κλέφτης δεν θα καταδεχθεί ποτέ να το κλέψει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bbb Τρελας123 SweetGirl Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από intefina: Γιατί να μη σε πιστέψουμε?!!?? Εκτός κι αν έχεις όρεξη για πλάκες Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι ότι έχω, αλλά αυτήν τη φορά λέω αλήθεια. Απλά δεν έχω ζητήσει ποτέ από τους γονείς μου να μου αγοράσουν, αλλά κάποια στιγμή θα αναγκαστώ να πάρω ένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2014 στις 21:11 Ο Αντικειμενικός: #28 27-07-14 21:11 Αρχική Δημοσίευση από Δημήτρης -21-: Η αλήθεια είναι ότι έχω, αλλά αυτήν τη φορά λέω αλήθεια. Απλά δεν έχω ζητήσει ποτέ από τους γονείς μου να μου αγοράσουν, αλλά κάποια στιγμή θα αναγκαστώ να πάρω ένα. Click για ανάπτυξη... Μπα βασικα αυτο ειναι οκ αλλα το σπαστικο ειναι οταν βλεπεις παιδια γ δημοτικου να εχουν ifone και αλλα τετοια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 00:28 Η Alireza έγραψε: #29 28-07-14 00:28 Για τις εξορμήσεις μου στο δημοτικό, κυρίως στην έκτη (εκδρομές το πολύ 10χλμ από το σχολείο) μου έδιναν το παρακάτω κινητό για να συνεννοούμαστε. Χαρά εγώ όταν πήγαινα εκδρομή! Θα μπορούσα να παίζω φιδάκι. Ε μετά στη β γυμνασίου όταν έδινα ιστορία μου ήρθε το πρώτο μου "κανονικό" κινητό, νόκια πάλι αλλά αυτό έβγαζε και φωτογραφίες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα nokia_3410.jpg 24,5 KB · Εμφανίσεις: 399 Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 01:02 Η Alma Libre: #30 28-07-14 01:02 Τετάρτη δημοτικού, ένα Sony μπλε. Για να μιλάω με τους γονείς στις εκδρομές και τις διακοπές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarthFederer Διάσημο μέλος Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.281 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 01:14 Ο DarthFederer: #31 28-07-14 01:14 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Για τις εξορμήσεις μου στο δημοτικό, κυρίως στην έκτη (εκδρομές το πολύ 10χλμ από το σχολείο) μου έδιναν το παρακάτω κινητό για να συνεννοούμαστε. Χαρά εγώ όταν πήγαινα εκδρομή! Θα μπορούσα να παίζω φιδάκι. Ε μετά στη β γυμνασίου όταν έδινα ιστορία μου ήρθε το πρώτο μου "κανονικό" κινητό, νόκια πάλι αλλά αυτό έβγαζε και φωτογραφίες Click για ανάπτυξη... Επικο τηλεφωνο για την εποχη του, το ειχα κι εγω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sparkling Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 327 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 01:22 Η sparkling: #32 28-07-14 01:22 καλοκαιρι για πρωτη γυμνασιου αυτοκαι λειτουργει ακομα..αθανατα τα παλια κινητα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 29 Ιουλίου 2014 Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 01:26 Η Alireza έγραψε: #33 28-07-14 01:26 Αρχική Δημοσίευση από sparkling: καλοκαιρι για πρωτη γυμνασιου αυτοκαι λειτουργει ακομα..αθανατα τα παλια κινητα Click για ανάπτυξη... θυμήθηκα το σκηνικό με τις υπέρυθρες που προσπαθούσαμε τα αθώα και άμαθα να βρούμε από που βγαίνει το σήμα ώστε να βάλουμε σε καλή θέση τα κινητά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 30 Ιουλίου 2014 DarthFederer Διάσημο μέλος Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.281 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 01:26 Ο DarthFederer: #34 28-07-14 01:26 Αυτο ειναι το Κ610; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sparkling Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 327 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 01:28 Η sparkling: #35 28-07-14 01:28 ναι ειχε και sims μεσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarthFederer Διάσημο μέλος Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.281 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 01:31 Ο DarthFederer: #36 28-07-14 01:31 Αρχική Δημοσίευση από sparkling: ναι ειχε και sims μεσα Click για ανάπτυξη... Εμενα ποτε δεν δουλεψε κανονικα, εκλεινε μονο του. Το ειχα παει κανα δυο φορες στο σερβις αλλα τιποτα. Ισως εφταιγε οτι ειχε λογισμικο vodafone. Το βρηκα πριν λιγο καιρο σε ενα συρταρι αλλα εχω χασει ολους τους sony φορτιστες για να δω αν δουλευει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gewrgia24221242 Νεοφερμένο μέλος Η gewrgia24221242 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 74 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 01:35 Η gewrgia24221242: #37 28-07-14 01:35 εγω ειχα παρει 5η δημοτικου ενα sony απο τα παλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valyo95 Νεοφερμένο μέλος Ο Valyo95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 16:44 Ο Valyo95 έγραψε: #38 28-07-14 16:44 Ρε πηρατε κινητα το 2006-2007 και τα λετε παλια ? Εγω απο την 1η δημοτικου(2002) ειχα ενα παλαιο Sony. ασπρομαυρη οθονη και αντεννουλα (κεραια) και με καπακι στα πληκτρα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 18:22 Η Deutsch... Lover: #39 28-07-14 18:22 Έκτη δημοτικού λόγω φροντιστηρίου ( πληροφορική) στο κέντρο και εκδρομές χωρίς την μαμά ένα νόκια παλιό ήταν.... Μετά στην πρώτη γυμνασίου πήρα αυτό: Μιλάμε ο ΤΡΕΛΟΣ ενθυσιασμός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.858 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 20:09 Ο Dias έγραψε: #40 28-07-14 20:09 Είχα κινητό από την αρχή της Α δημοτικού. Ο λόγος ήταν ότι οι οικογενειακές μου συνθήκες ήταν λίγο περίεργες. Ο πατέρας μου εργαζόταν στο εξωτερικό και η μητέρα μου ήταν γιατρός, οπότε δούλευε πολλές και άσχετες ώρες σε ιατρείο και νοσοκομείο όπου υπήρχαν και οι νυκτερινές βάρδιες. Άλλος συγγενής δεν υπήρχε και μέναμε σε κάπως απομονωμένο σπίτι με κήπο. Έτσι έπρεπε ουσιαστικά να μάθω να επιβιώνω μόνος μου από πολύ μικρός. Εκπαιδεύτηκα να χειρίζομαι συστήματα συναγερμού και πάντα είχα το κοντρόλ κρεμασμένο στο λαιμό μου με το οποίο όταν ήμουν σπίτι σε περίπτωση ανάγκης μπορούσα με ένα κουμπί να ειδοποιήσω την εταιρία security, την αστυνομία και τη μητέρα μου. Για έξω από το σπίτι είχα το κινητό μου. Ήταν motorola σε μέγεθος τούβλου (μιλάμε για το 1999), συνδεδεμένο με την εταιρία security και μπορούσα με έναν γρήγορο συνδυασμό πλήκτρων να κάνω τις ειδοποιήσεις του κοντρόλ. Επίσης από το κινητό μου η εταιρία security είχε πάντα το στίγμα μου (αυτό δεν έχω ακόμα καταλάβει με σιγουρια πώς γινόταν τότε) και κάποια φορά που βρέθηκα σε μέρος που δεν προβλεπόταν ενημέρωσε τη μητέρα μου. Θα ομολογήσω ότι πάντα ονειρευόμουν να ζήσω τη μεγάλη περιπέτεια (όπως στην ταινία "home alone"), όμως (τώρα λέω ευτυχώς) τίποτα κακό δεν συνέβη ποτέ. Το ότι είχα κινητό, στο σχολείο δεν το είπα ποτέ σε κανέναν (ούτε και στους κολλητούς μου) και το είχα πάντα σε μια κρυφή εσωτερική τσέπη της τσάντας μου. Κανονικό κινητό απέκτησα στη Β γυμνασίου, ήταν Νοkia αλλά δεν θυμάμαι μοντέλο. Ίσως όλο αυτό το αναγκαστικό μου δέσιμο με την τεχνολογία από πολύ μικρή ηλικία να με έχει επηρεάσει και αυτός να είναι και ο λόγος που (από άποψη) δεν θέλω ακόμα και τώρα να αποκτήσω ένα σύγχρονο κινητό με πολλές δυνατότητες. Έχω εδώ και 4 χρόνια ένα Nokia των 20 € που κάνει μόνο τα πολύ βασικά. Το λέω "αντικλεπτικό", γιατί κανένας κλέφτης δεν θα καταδεχθεί ποτέ να το κλέψει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bbb Τρελας123 SweetGirl Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Δημήτρης -21-: Η αλήθεια είναι ότι έχω, αλλά αυτήν τη φορά λέω αλήθεια. Απλά δεν έχω ζητήσει ποτέ από τους γονείς μου να μου αγοράσουν, αλλά κάποια στιγμή θα αναγκαστώ να πάρω ένα. Click για ανάπτυξη... Μπα βασικα αυτο ειναι οκ αλλα το σπαστικο ειναι οταν βλεπεις παιδια γ δημοτικου να εχουν ifone και αλλα τετοια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 00:28 Η Alireza έγραψε: #29 28-07-14 00:28 Για τις εξορμήσεις μου στο δημοτικό, κυρίως στην έκτη (εκδρομές το πολύ 10χλμ από το σχολείο) μου έδιναν το παρακάτω κινητό για να συνεννοούμαστε. Χαρά εγώ όταν πήγαινα εκδρομή! Θα μπορούσα να παίζω φιδάκι. Ε μετά στη β γυμνασίου όταν έδινα ιστορία μου ήρθε το πρώτο μου "κανονικό" κινητό, νόκια πάλι αλλά αυτό έβγαζε και φωτογραφίες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα nokia_3410.jpg 24,5 KB · Εμφανίσεις: 399 Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 01:02 Η Alma Libre: #30 28-07-14 01:02 Τετάρτη δημοτικού, ένα Sony μπλε. Για να μιλάω με τους γονείς στις εκδρομές και τις διακοπές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarthFederer Διάσημο μέλος Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.281 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 01:14 Ο DarthFederer: #31 28-07-14 01:14 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Για τις εξορμήσεις μου στο δημοτικό, κυρίως στην έκτη (εκδρομές το πολύ 10χλμ από το σχολείο) μου έδιναν το παρακάτω κινητό για να συνεννοούμαστε. Χαρά εγώ όταν πήγαινα εκδρομή! Θα μπορούσα να παίζω φιδάκι. Ε μετά στη β γυμνασίου όταν έδινα ιστορία μου ήρθε το πρώτο μου "κανονικό" κινητό, νόκια πάλι αλλά αυτό έβγαζε και φωτογραφίες Click για ανάπτυξη... Επικο τηλεφωνο για την εποχη του, το ειχα κι εγω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sparkling Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 327 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 01:22 Η sparkling: #32 28-07-14 01:22 καλοκαιρι για πρωτη γυμνασιου αυτοκαι λειτουργει ακομα..αθανατα τα παλια κινητα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 29 Ιουλίου 2014 Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 01:26 Η Alireza έγραψε: #33 28-07-14 01:26 Αρχική Δημοσίευση από sparkling: καλοκαιρι για πρωτη γυμνασιου αυτοκαι λειτουργει ακομα..αθανατα τα παλια κινητα Click για ανάπτυξη... θυμήθηκα το σκηνικό με τις υπέρυθρες που προσπαθούσαμε τα αθώα και άμαθα να βρούμε από που βγαίνει το σήμα ώστε να βάλουμε σε καλή θέση τα κινητά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 30 Ιουλίου 2014 DarthFederer Διάσημο μέλος Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.281 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 01:26 Ο DarthFederer: #34 28-07-14 01:26 Αυτο ειναι το Κ610; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sparkling Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 327 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 01:28 Η sparkling: #35 28-07-14 01:28 ναι ειχε και sims μεσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarthFederer Διάσημο μέλος Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.281 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 01:31 Ο DarthFederer: #36 28-07-14 01:31 Αρχική Δημοσίευση από sparkling: ναι ειχε και sims μεσα Click για ανάπτυξη... Εμενα ποτε δεν δουλεψε κανονικα, εκλεινε μονο του. Το ειχα παει κανα δυο φορες στο σερβις αλλα τιποτα. Ισως εφταιγε οτι ειχε λογισμικο vodafone. Το βρηκα πριν λιγο καιρο σε ενα συρταρι αλλα εχω χασει ολους τους sony φορτιστες για να δω αν δουλευει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gewrgia24221242 Νεοφερμένο μέλος Η gewrgia24221242 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 74 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 01:35 Η gewrgia24221242: #37 28-07-14 01:35 εγω ειχα παρει 5η δημοτικου ενα sony απο τα παλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valyo95 Νεοφερμένο μέλος Ο Valyo95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 16:44 Ο Valyo95 έγραψε: #38 28-07-14 16:44 Ρε πηρατε κινητα το 2006-2007 και τα λετε παλια ? Εγω απο την 1η δημοτικου(2002) ειχα ενα παλαιο Sony. ασπρομαυρη οθονη και αντεννουλα (κεραια) και με καπακι στα πληκτρα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 18:22 Η Deutsch... Lover: #39 28-07-14 18:22 Έκτη δημοτικού λόγω φροντιστηρίου ( πληροφορική) στο κέντρο και εκδρομές χωρίς την μαμά ένα νόκια παλιό ήταν.... Μετά στην πρώτη γυμνασίου πήρα αυτό: Μιλάμε ο ΤΡΕΛΟΣ ενθυσιασμός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.858 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 20:09 Ο Dias έγραψε: #40 28-07-14 20:09 Είχα κινητό από την αρχή της Α δημοτικού. Ο λόγος ήταν ότι οι οικογενειακές μου συνθήκες ήταν λίγο περίεργες. Ο πατέρας μου εργαζόταν στο εξωτερικό και η μητέρα μου ήταν γιατρός, οπότε δούλευε πολλές και άσχετες ώρες σε ιατρείο και νοσοκομείο όπου υπήρχαν και οι νυκτερινές βάρδιες. Άλλος συγγενής δεν υπήρχε και μέναμε σε κάπως απομονωμένο σπίτι με κήπο. Έτσι έπρεπε ουσιαστικά να μάθω να επιβιώνω μόνος μου από πολύ μικρός. Εκπαιδεύτηκα να χειρίζομαι συστήματα συναγερμού και πάντα είχα το κοντρόλ κρεμασμένο στο λαιμό μου με το οποίο όταν ήμουν σπίτι σε περίπτωση ανάγκης μπορούσα με ένα κουμπί να ειδοποιήσω την εταιρία security, την αστυνομία και τη μητέρα μου. Για έξω από το σπίτι είχα το κινητό μου. Ήταν motorola σε μέγεθος τούβλου (μιλάμε για το 1999), συνδεδεμένο με την εταιρία security και μπορούσα με έναν γρήγορο συνδυασμό πλήκτρων να κάνω τις ειδοποιήσεις του κοντρόλ. Επίσης από το κινητό μου η εταιρία security είχε πάντα το στίγμα μου (αυτό δεν έχω ακόμα καταλάβει με σιγουρια πώς γινόταν τότε) και κάποια φορά που βρέθηκα σε μέρος που δεν προβλεπόταν ενημέρωσε τη μητέρα μου. Θα ομολογήσω ότι πάντα ονειρευόμουν να ζήσω τη μεγάλη περιπέτεια (όπως στην ταινία "home alone"), όμως (τώρα λέω ευτυχώς) τίποτα κακό δεν συνέβη ποτέ. Το ότι είχα κινητό, στο σχολείο δεν το είπα ποτέ σε κανέναν (ούτε και στους κολλητούς μου) και το είχα πάντα σε μια κρυφή εσωτερική τσέπη της τσάντας μου. Κανονικό κινητό απέκτησα στη Β γυμνασίου, ήταν Νοkia αλλά δεν θυμάμαι μοντέλο. Ίσως όλο αυτό το αναγκαστικό μου δέσιμο με την τεχνολογία από πολύ μικρή ηλικία να με έχει επηρεάσει και αυτός να είναι και ο λόγος που (από άποψη) δεν θέλω ακόμα και τώρα να αποκτήσω ένα σύγχρονο κινητό με πολλές δυνατότητες. Έχω εδώ και 4 χρόνια ένα Nokia των 20 € που κάνει μόνο τα πολύ βασικά. Το λέω "αντικλεπτικό", γιατί κανένας κλέφτης δεν θα καταδεχθεί ποτέ να το κλέψει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bbb Τρελας123 SweetGirl Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Για τις εξορμήσεις μου στο δημοτικό, κυρίως στην έκτη (εκδρομές το πολύ 10χλμ από το σχολείο) μου έδιναν το παρακάτω κινητό για να συνεννοούμαστε. Χαρά εγώ όταν πήγαινα εκδρομή! Θα μπορούσα να παίζω φιδάκι. Ε μετά στη β γυμνασίου όταν έδινα ιστορία μου ήρθε το πρώτο μου "κανονικό" κινητό, νόκια πάλι αλλά αυτό έβγαζε και φωτογραφίες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 01:02 Η Alma Libre: #30 28-07-14 01:02 Τετάρτη δημοτικού, ένα Sony μπλε. Για να μιλάω με τους γονείς στις εκδρομές και τις διακοπές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarthFederer Διάσημο μέλος Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.281 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 01:14 Ο DarthFederer: #31 28-07-14 01:14 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Για τις εξορμήσεις μου στο δημοτικό, κυρίως στην έκτη (εκδρομές το πολύ 10χλμ από το σχολείο) μου έδιναν το παρακάτω κινητό για να συνεννοούμαστε. Χαρά εγώ όταν πήγαινα εκδρομή! Θα μπορούσα να παίζω φιδάκι. Ε μετά στη β γυμνασίου όταν έδινα ιστορία μου ήρθε το πρώτο μου "κανονικό" κινητό, νόκια πάλι αλλά αυτό έβγαζε και φωτογραφίες Click για ανάπτυξη... Επικο τηλεφωνο για την εποχη του, το ειχα κι εγω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sparkling Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 327 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 01:22 Η sparkling: #32 28-07-14 01:22 καλοκαιρι για πρωτη γυμνασιου αυτοκαι λειτουργει ακομα..αθανατα τα παλια κινητα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 29 Ιουλίου 2014 Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 01:26 Η Alireza έγραψε: #33 28-07-14 01:26 Αρχική Δημοσίευση από sparkling: καλοκαιρι για πρωτη γυμνασιου αυτοκαι λειτουργει ακομα..αθανατα τα παλια κινητα Click για ανάπτυξη... θυμήθηκα το σκηνικό με τις υπέρυθρες που προσπαθούσαμε τα αθώα και άμαθα να βρούμε από που βγαίνει το σήμα ώστε να βάλουμε σε καλή θέση τα κινητά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 30 Ιουλίου 2014 DarthFederer Διάσημο μέλος Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.281 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 01:26 Ο DarthFederer: #34 28-07-14 01:26 Αυτο ειναι το Κ610; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sparkling Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 327 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 01:28 Η sparkling: #35 28-07-14 01:28 ναι ειχε και sims μεσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarthFederer Διάσημο μέλος Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.281 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 01:31 Ο DarthFederer: #36 28-07-14 01:31 Αρχική Δημοσίευση από sparkling: ναι ειχε και sims μεσα Click για ανάπτυξη... Εμενα ποτε δεν δουλεψε κανονικα, εκλεινε μονο του. Το ειχα παει κανα δυο φορες στο σερβις αλλα τιποτα. Ισως εφταιγε οτι ειχε λογισμικο vodafone. Το βρηκα πριν λιγο καιρο σε ενα συρταρι αλλα εχω χασει ολους τους sony φορτιστες για να δω αν δουλευει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gewrgia24221242 Νεοφερμένο μέλος Η gewrgia24221242 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 74 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 01:35 Η gewrgia24221242: #37 28-07-14 01:35 εγω ειχα παρει 5η δημοτικου ενα sony απο τα παλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valyo95 Νεοφερμένο μέλος Ο Valyo95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 16:44 Ο Valyo95 έγραψε: #38 28-07-14 16:44 Ρε πηρατε κινητα το 2006-2007 και τα λετε παλια ? Εγω απο την 1η δημοτικου(2002) ειχα ενα παλαιο Sony. ασπρομαυρη οθονη και αντεννουλα (κεραια) και με καπακι στα πληκτρα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 18:22 Η Deutsch... Lover: #39 28-07-14 18:22 Έκτη δημοτικού λόγω φροντιστηρίου ( πληροφορική) στο κέντρο και εκδρομές χωρίς την μαμά ένα νόκια παλιό ήταν.... Μετά στην πρώτη γυμνασίου πήρα αυτό: Μιλάμε ο ΤΡΕΛΟΣ ενθυσιασμός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.858 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 20:09 Ο Dias έγραψε: #40 28-07-14 20:09 Είχα κινητό από την αρχή της Α δημοτικού. Ο λόγος ήταν ότι οι οικογενειακές μου συνθήκες ήταν λίγο περίεργες. Ο πατέρας μου εργαζόταν στο εξωτερικό και η μητέρα μου ήταν γιατρός, οπότε δούλευε πολλές και άσχετες ώρες σε ιατρείο και νοσοκομείο όπου υπήρχαν και οι νυκτερινές βάρδιες. Άλλος συγγενής δεν υπήρχε και μέναμε σε κάπως απομονωμένο σπίτι με κήπο. Έτσι έπρεπε ουσιαστικά να μάθω να επιβιώνω μόνος μου από πολύ μικρός. Εκπαιδεύτηκα να χειρίζομαι συστήματα συναγερμού και πάντα είχα το κοντρόλ κρεμασμένο στο λαιμό μου με το οποίο όταν ήμουν σπίτι σε περίπτωση ανάγκης μπορούσα με ένα κουμπί να ειδοποιήσω την εταιρία security, την αστυνομία και τη μητέρα μου. Για έξω από το σπίτι είχα το κινητό μου. Ήταν motorola σε μέγεθος τούβλου (μιλάμε για το 1999), συνδεδεμένο με την εταιρία security και μπορούσα με έναν γρήγορο συνδυασμό πλήκτρων να κάνω τις ειδοποιήσεις του κοντρόλ. Επίσης από το κινητό μου η εταιρία security είχε πάντα το στίγμα μου (αυτό δεν έχω ακόμα καταλάβει με σιγουρια πώς γινόταν τότε) και κάποια φορά που βρέθηκα σε μέρος που δεν προβλεπόταν ενημέρωσε τη μητέρα μου. Θα ομολογήσω ότι πάντα ονειρευόμουν να ζήσω τη μεγάλη περιπέτεια (όπως στην ταινία "home alone"), όμως (τώρα λέω ευτυχώς) τίποτα κακό δεν συνέβη ποτέ. Το ότι είχα κινητό, στο σχολείο δεν το είπα ποτέ σε κανέναν (ούτε και στους κολλητούς μου) και το είχα πάντα σε μια κρυφή εσωτερική τσέπη της τσάντας μου. Κανονικό κινητό απέκτησα στη Β γυμνασίου, ήταν Νοkia αλλά δεν θυμάμαι μοντέλο. Ίσως όλο αυτό το αναγκαστικό μου δέσιμο με την τεχνολογία από πολύ μικρή ηλικία να με έχει επηρεάσει και αυτός να είναι και ο λόγος που (από άποψη) δεν θέλω ακόμα και τώρα να αποκτήσω ένα σύγχρονο κινητό με πολλές δυνατότητες. Έχω εδώ και 4 χρόνια ένα Nokia των 20 € που κάνει μόνο τα πολύ βασικά. Το λέω "αντικλεπτικό", γιατί κανένας κλέφτης δεν θα καταδεχθεί ποτέ να το κλέψει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bbb Τρελας123 SweetGirl Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τετάρτη δημοτικού, ένα Sony μπλε. Για να μιλάω με τους γονείς στις εκδρομές και τις διακοπές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DarthFederer Διάσημο μέλος Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.281 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 01:14 Ο DarthFederer: #31 28-07-14 01:14 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Για τις εξορμήσεις μου στο δημοτικό, κυρίως στην έκτη (εκδρομές το πολύ 10χλμ από το σχολείο) μου έδιναν το παρακάτω κινητό για να συνεννοούμαστε. Χαρά εγώ όταν πήγαινα εκδρομή! Θα μπορούσα να παίζω φιδάκι. Ε μετά στη β γυμνασίου όταν έδινα ιστορία μου ήρθε το πρώτο μου "κανονικό" κινητό, νόκια πάλι αλλά αυτό έβγαζε και φωτογραφίες Click για ανάπτυξη... Επικο τηλεφωνο για την εποχη του, το ειχα κι εγω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sparkling Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 327 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 01:22 Η sparkling: #32 28-07-14 01:22 καλοκαιρι για πρωτη γυμνασιου αυτοκαι λειτουργει ακομα..αθανατα τα παλια κινητα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 29 Ιουλίου 2014 Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 01:26 Η Alireza έγραψε: #33 28-07-14 01:26 Αρχική Δημοσίευση από sparkling: καλοκαιρι για πρωτη γυμνασιου αυτοκαι λειτουργει ακομα..αθανατα τα παλια κινητα Click για ανάπτυξη... θυμήθηκα το σκηνικό με τις υπέρυθρες που προσπαθούσαμε τα αθώα και άμαθα να βρούμε από που βγαίνει το σήμα ώστε να βάλουμε σε καλή θέση τα κινητά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 30 Ιουλίου 2014 DarthFederer Διάσημο μέλος Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.281 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 01:26 Ο DarthFederer: #34 28-07-14 01:26 Αυτο ειναι το Κ610; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sparkling Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 327 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 01:28 Η sparkling: #35 28-07-14 01:28 ναι ειχε και sims μεσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarthFederer Διάσημο μέλος Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.281 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 01:31 Ο DarthFederer: #36 28-07-14 01:31 Αρχική Δημοσίευση από sparkling: ναι ειχε και sims μεσα Click για ανάπτυξη... Εμενα ποτε δεν δουλεψε κανονικα, εκλεινε μονο του. Το ειχα παει κανα δυο φορες στο σερβις αλλα τιποτα. Ισως εφταιγε οτι ειχε λογισμικο vodafone. Το βρηκα πριν λιγο καιρο σε ενα συρταρι αλλα εχω χασει ολους τους sony φορτιστες για να δω αν δουλευει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gewrgia24221242 Νεοφερμένο μέλος Η gewrgia24221242 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 74 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 01:35 Η gewrgia24221242: #37 28-07-14 01:35 εγω ειχα παρει 5η δημοτικου ενα sony απο τα παλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valyo95 Νεοφερμένο μέλος Ο Valyo95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 16:44 Ο Valyo95 έγραψε: #38 28-07-14 16:44 Ρε πηρατε κινητα το 2006-2007 και τα λετε παλια ? Εγω απο την 1η δημοτικου(2002) ειχα ενα παλαιο Sony. ασπρομαυρη οθονη και αντεννουλα (κεραια) και με καπακι στα πληκτρα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 18:22 Η Deutsch... Lover: #39 28-07-14 18:22 Έκτη δημοτικού λόγω φροντιστηρίου ( πληροφορική) στο κέντρο και εκδρομές χωρίς την μαμά ένα νόκια παλιό ήταν.... Μετά στην πρώτη γυμνασίου πήρα αυτό: Μιλάμε ο ΤΡΕΛΟΣ ενθυσιασμός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.858 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 20:09 Ο Dias έγραψε: #40 28-07-14 20:09 Είχα κινητό από την αρχή της Α δημοτικού. Ο λόγος ήταν ότι οι οικογενειακές μου συνθήκες ήταν λίγο περίεργες. Ο πατέρας μου εργαζόταν στο εξωτερικό και η μητέρα μου ήταν γιατρός, οπότε δούλευε πολλές και άσχετες ώρες σε ιατρείο και νοσοκομείο όπου υπήρχαν και οι νυκτερινές βάρδιες. Άλλος συγγενής δεν υπήρχε και μέναμε σε κάπως απομονωμένο σπίτι με κήπο. Έτσι έπρεπε ουσιαστικά να μάθω να επιβιώνω μόνος μου από πολύ μικρός. Εκπαιδεύτηκα να χειρίζομαι συστήματα συναγερμού και πάντα είχα το κοντρόλ κρεμασμένο στο λαιμό μου με το οποίο όταν ήμουν σπίτι σε περίπτωση ανάγκης μπορούσα με ένα κουμπί να ειδοποιήσω την εταιρία security, την αστυνομία και τη μητέρα μου. Για έξω από το σπίτι είχα το κινητό μου. Ήταν motorola σε μέγεθος τούβλου (μιλάμε για το 1999), συνδεδεμένο με την εταιρία security και μπορούσα με έναν γρήγορο συνδυασμό πλήκτρων να κάνω τις ειδοποιήσεις του κοντρόλ. Επίσης από το κινητό μου η εταιρία security είχε πάντα το στίγμα μου (αυτό δεν έχω ακόμα καταλάβει με σιγουρια πώς γινόταν τότε) και κάποια φορά που βρέθηκα σε μέρος που δεν προβλεπόταν ενημέρωσε τη μητέρα μου. Θα ομολογήσω ότι πάντα ονειρευόμουν να ζήσω τη μεγάλη περιπέτεια (όπως στην ταινία "home alone"), όμως (τώρα λέω ευτυχώς) τίποτα κακό δεν συνέβη ποτέ. Το ότι είχα κινητό, στο σχολείο δεν το είπα ποτέ σε κανέναν (ούτε και στους κολλητούς μου) και το είχα πάντα σε μια κρυφή εσωτερική τσέπη της τσάντας μου. Κανονικό κινητό απέκτησα στη Β γυμνασίου, ήταν Νοkia αλλά δεν θυμάμαι μοντέλο. Ίσως όλο αυτό το αναγκαστικό μου δέσιμο με την τεχνολογία από πολύ μικρή ηλικία να με έχει επηρεάσει και αυτός να είναι και ο λόγος που (από άποψη) δεν θέλω ακόμα και τώρα να αποκτήσω ένα σύγχρονο κινητό με πολλές δυνατότητες. Έχω εδώ και 4 χρόνια ένα Nokia των 20 € που κάνει μόνο τα πολύ βασικά. Το λέω "αντικλεπτικό", γιατί κανένας κλέφτης δεν θα καταδεχθεί ποτέ να το κλέψει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bbb Τρελας123 SweetGirl Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Για τις εξορμήσεις μου στο δημοτικό, κυρίως στην έκτη (εκδρομές το πολύ 10χλμ από το σχολείο) μου έδιναν το παρακάτω κινητό για να συνεννοούμαστε. Χαρά εγώ όταν πήγαινα εκδρομή! Θα μπορούσα να παίζω φιδάκι. Ε μετά στη β γυμνασίου όταν έδινα ιστορία μου ήρθε το πρώτο μου "κανονικό" κινητό, νόκια πάλι αλλά αυτό έβγαζε και φωτογραφίες Click για ανάπτυξη... Επικο τηλεφωνο για την εποχη του, το ειχα κι εγω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sparkling Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 327 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 01:22 Η sparkling: #32 28-07-14 01:22 καλοκαιρι για πρωτη γυμνασιου αυτοκαι λειτουργει ακομα..αθανατα τα παλια κινητα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 29 Ιουλίου 2014 Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 01:26 Η Alireza έγραψε: #33 28-07-14 01:26 Αρχική Δημοσίευση από sparkling: καλοκαιρι για πρωτη γυμνασιου αυτοκαι λειτουργει ακομα..αθανατα τα παλια κινητα Click για ανάπτυξη... θυμήθηκα το σκηνικό με τις υπέρυθρες που προσπαθούσαμε τα αθώα και άμαθα να βρούμε από που βγαίνει το σήμα ώστε να βάλουμε σε καλή θέση τα κινητά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 30 Ιουλίου 2014 DarthFederer Διάσημο μέλος Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.281 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 01:26 Ο DarthFederer: #34 28-07-14 01:26 Αυτο ειναι το Κ610; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sparkling Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 327 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 01:28 Η sparkling: #35 28-07-14 01:28 ναι ειχε και sims μεσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarthFederer Διάσημο μέλος Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.281 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 01:31 Ο DarthFederer: #36 28-07-14 01:31 Αρχική Δημοσίευση από sparkling: ναι ειχε και sims μεσα Click για ανάπτυξη... Εμενα ποτε δεν δουλεψε κανονικα, εκλεινε μονο του. Το ειχα παει κανα δυο φορες στο σερβις αλλα τιποτα. Ισως εφταιγε οτι ειχε λογισμικο vodafone. Το βρηκα πριν λιγο καιρο σε ενα συρταρι αλλα εχω χασει ολους τους sony φορτιστες για να δω αν δουλευει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gewrgia24221242 Νεοφερμένο μέλος Η gewrgia24221242 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 74 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 01:35 Η gewrgia24221242: #37 28-07-14 01:35 εγω ειχα παρει 5η δημοτικου ενα sony απο τα παλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valyo95 Νεοφερμένο μέλος Ο Valyo95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 16:44 Ο Valyo95 έγραψε: #38 28-07-14 16:44 Ρε πηρατε κινητα το 2006-2007 και τα λετε παλια ? Εγω απο την 1η δημοτικου(2002) ειχα ενα παλαιο Sony. ασπρομαυρη οθονη και αντεννουλα (κεραια) και με καπακι στα πληκτρα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 18:22 Η Deutsch... Lover: #39 28-07-14 18:22 Έκτη δημοτικού λόγω φροντιστηρίου ( πληροφορική) στο κέντρο και εκδρομές χωρίς την μαμά ένα νόκια παλιό ήταν.... Μετά στην πρώτη γυμνασίου πήρα αυτό: Μιλάμε ο ΤΡΕΛΟΣ ενθυσιασμός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.858 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 20:09 Ο Dias έγραψε: #40 28-07-14 20:09 Είχα κινητό από την αρχή της Α δημοτικού. Ο λόγος ήταν ότι οι οικογενειακές μου συνθήκες ήταν λίγο περίεργες. Ο πατέρας μου εργαζόταν στο εξωτερικό και η μητέρα μου ήταν γιατρός, οπότε δούλευε πολλές και άσχετες ώρες σε ιατρείο και νοσοκομείο όπου υπήρχαν και οι νυκτερινές βάρδιες. Άλλος συγγενής δεν υπήρχε και μέναμε σε κάπως απομονωμένο σπίτι με κήπο. Έτσι έπρεπε ουσιαστικά να μάθω να επιβιώνω μόνος μου από πολύ μικρός. Εκπαιδεύτηκα να χειρίζομαι συστήματα συναγερμού και πάντα είχα το κοντρόλ κρεμασμένο στο λαιμό μου με το οποίο όταν ήμουν σπίτι σε περίπτωση ανάγκης μπορούσα με ένα κουμπί να ειδοποιήσω την εταιρία security, την αστυνομία και τη μητέρα μου. Για έξω από το σπίτι είχα το κινητό μου. Ήταν motorola σε μέγεθος τούβλου (μιλάμε για το 1999), συνδεδεμένο με την εταιρία security και μπορούσα με έναν γρήγορο συνδυασμό πλήκτρων να κάνω τις ειδοποιήσεις του κοντρόλ. Επίσης από το κινητό μου η εταιρία security είχε πάντα το στίγμα μου (αυτό δεν έχω ακόμα καταλάβει με σιγουρια πώς γινόταν τότε) και κάποια φορά που βρέθηκα σε μέρος που δεν προβλεπόταν ενημέρωσε τη μητέρα μου. Θα ομολογήσω ότι πάντα ονειρευόμουν να ζήσω τη μεγάλη περιπέτεια (όπως στην ταινία "home alone"), όμως (τώρα λέω ευτυχώς) τίποτα κακό δεν συνέβη ποτέ. Το ότι είχα κινητό, στο σχολείο δεν το είπα ποτέ σε κανέναν (ούτε και στους κολλητούς μου) και το είχα πάντα σε μια κρυφή εσωτερική τσέπη της τσάντας μου. Κανονικό κινητό απέκτησα στη Β γυμνασίου, ήταν Νοkia αλλά δεν θυμάμαι μοντέλο. Ίσως όλο αυτό το αναγκαστικό μου δέσιμο με την τεχνολογία από πολύ μικρή ηλικία να με έχει επηρεάσει και αυτός να είναι και ο λόγος που (από άποψη) δεν θέλω ακόμα και τώρα να αποκτήσω ένα σύγχρονο κινητό με πολλές δυνατότητες. Έχω εδώ και 4 χρόνια ένα Nokia των 20 € που κάνει μόνο τα πολύ βασικά. Το λέω "αντικλεπτικό", γιατί κανένας κλέφτης δεν θα καταδεχθεί ποτέ να το κλέψει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bbb Τρελας123 SweetGirl Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
καλοκαιρι για πρωτη γυμνασιου αυτοκαι λειτουργει ακομα..αθανατα τα παλια κινητα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 01:26 Η Alireza έγραψε: #33 28-07-14 01:26 Αρχική Δημοσίευση από sparkling: καλοκαιρι για πρωτη γυμνασιου αυτοκαι λειτουργει ακομα..αθανατα τα παλια κινητα Click για ανάπτυξη... θυμήθηκα το σκηνικό με τις υπέρυθρες που προσπαθούσαμε τα αθώα και άμαθα να βρούμε από που βγαίνει το σήμα ώστε να βάλουμε σε καλή θέση τα κινητά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 30 Ιουλίου 2014 DarthFederer Διάσημο μέλος Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.281 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 01:26 Ο DarthFederer: #34 28-07-14 01:26 Αυτο ειναι το Κ610; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sparkling Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 327 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 01:28 Η sparkling: #35 28-07-14 01:28 ναι ειχε και sims μεσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarthFederer Διάσημο μέλος Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.281 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 01:31 Ο DarthFederer: #36 28-07-14 01:31 Αρχική Δημοσίευση από sparkling: ναι ειχε και sims μεσα Click για ανάπτυξη... Εμενα ποτε δεν δουλεψε κανονικα, εκλεινε μονο του. Το ειχα παει κανα δυο φορες στο σερβις αλλα τιποτα. Ισως εφταιγε οτι ειχε λογισμικο vodafone. Το βρηκα πριν λιγο καιρο σε ενα συρταρι αλλα εχω χασει ολους τους sony φορτιστες για να δω αν δουλευει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gewrgia24221242 Νεοφερμένο μέλος Η gewrgia24221242 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 74 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 01:35 Η gewrgia24221242: #37 28-07-14 01:35 εγω ειχα παρει 5η δημοτικου ενα sony απο τα παλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valyo95 Νεοφερμένο μέλος Ο Valyo95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 16:44 Ο Valyo95 έγραψε: #38 28-07-14 16:44 Ρε πηρατε κινητα το 2006-2007 και τα λετε παλια ? Εγω απο την 1η δημοτικου(2002) ειχα ενα παλαιο Sony. ασπρομαυρη οθονη και αντεννουλα (κεραια) και με καπακι στα πληκτρα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 18:22 Η Deutsch... Lover: #39 28-07-14 18:22 Έκτη δημοτικού λόγω φροντιστηρίου ( πληροφορική) στο κέντρο και εκδρομές χωρίς την μαμά ένα νόκια παλιό ήταν.... Μετά στην πρώτη γυμνασίου πήρα αυτό: Μιλάμε ο ΤΡΕΛΟΣ ενθυσιασμός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.858 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 20:09 Ο Dias έγραψε: #40 28-07-14 20:09 Είχα κινητό από την αρχή της Α δημοτικού. Ο λόγος ήταν ότι οι οικογενειακές μου συνθήκες ήταν λίγο περίεργες. Ο πατέρας μου εργαζόταν στο εξωτερικό και η μητέρα μου ήταν γιατρός, οπότε δούλευε πολλές και άσχετες ώρες σε ιατρείο και νοσοκομείο όπου υπήρχαν και οι νυκτερινές βάρδιες. Άλλος συγγενής δεν υπήρχε και μέναμε σε κάπως απομονωμένο σπίτι με κήπο. Έτσι έπρεπε ουσιαστικά να μάθω να επιβιώνω μόνος μου από πολύ μικρός. Εκπαιδεύτηκα να χειρίζομαι συστήματα συναγερμού και πάντα είχα το κοντρόλ κρεμασμένο στο λαιμό μου με το οποίο όταν ήμουν σπίτι σε περίπτωση ανάγκης μπορούσα με ένα κουμπί να ειδοποιήσω την εταιρία security, την αστυνομία και τη μητέρα μου. Για έξω από το σπίτι είχα το κινητό μου. Ήταν motorola σε μέγεθος τούβλου (μιλάμε για το 1999), συνδεδεμένο με την εταιρία security και μπορούσα με έναν γρήγορο συνδυασμό πλήκτρων να κάνω τις ειδοποιήσεις του κοντρόλ. Επίσης από το κινητό μου η εταιρία security είχε πάντα το στίγμα μου (αυτό δεν έχω ακόμα καταλάβει με σιγουρια πώς γινόταν τότε) και κάποια φορά που βρέθηκα σε μέρος που δεν προβλεπόταν ενημέρωσε τη μητέρα μου. Θα ομολογήσω ότι πάντα ονειρευόμουν να ζήσω τη μεγάλη περιπέτεια (όπως στην ταινία "home alone"), όμως (τώρα λέω ευτυχώς) τίποτα κακό δεν συνέβη ποτέ. Το ότι είχα κινητό, στο σχολείο δεν το είπα ποτέ σε κανέναν (ούτε και στους κολλητούς μου) και το είχα πάντα σε μια κρυφή εσωτερική τσέπη της τσάντας μου. Κανονικό κινητό απέκτησα στη Β γυμνασίου, ήταν Νοkia αλλά δεν θυμάμαι μοντέλο. Ίσως όλο αυτό το αναγκαστικό μου δέσιμο με την τεχνολογία από πολύ μικρή ηλικία να με έχει επηρεάσει και αυτός να είναι και ο λόγος που (από άποψη) δεν θέλω ακόμα και τώρα να αποκτήσω ένα σύγχρονο κινητό με πολλές δυνατότητες. Έχω εδώ και 4 χρόνια ένα Nokia των 20 € που κάνει μόνο τα πολύ βασικά. Το λέω "αντικλεπτικό", γιατί κανένας κλέφτης δεν θα καταδεχθεί ποτέ να το κλέψει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bbb Τρελας123 SweetGirl Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από sparkling: καλοκαιρι για πρωτη γυμνασιου αυτοκαι λειτουργει ακομα..αθανατα τα παλια κινητα Click για ανάπτυξη... θυμήθηκα το σκηνικό με τις υπέρυθρες που προσπαθούσαμε τα αθώα και άμαθα να βρούμε από που βγαίνει το σήμα ώστε να βάλουμε σε καλή θέση τα κινητά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DarthFederer Διάσημο μέλος Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.281 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 01:26 Ο DarthFederer: #34 28-07-14 01:26 Αυτο ειναι το Κ610; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sparkling Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 327 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 01:28 Η sparkling: #35 28-07-14 01:28 ναι ειχε και sims μεσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarthFederer Διάσημο μέλος Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.281 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 01:31 Ο DarthFederer: #36 28-07-14 01:31 Αρχική Δημοσίευση από sparkling: ναι ειχε και sims μεσα Click για ανάπτυξη... Εμενα ποτε δεν δουλεψε κανονικα, εκλεινε μονο του. Το ειχα παει κανα δυο φορες στο σερβις αλλα τιποτα. Ισως εφταιγε οτι ειχε λογισμικο vodafone. Το βρηκα πριν λιγο καιρο σε ενα συρταρι αλλα εχω χασει ολους τους sony φορτιστες για να δω αν δουλευει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gewrgia24221242 Νεοφερμένο μέλος Η gewrgia24221242 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 74 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 01:35 Η gewrgia24221242: #37 28-07-14 01:35 εγω ειχα παρει 5η δημοτικου ενα sony απο τα παλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valyo95 Νεοφερμένο μέλος Ο Valyo95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 16:44 Ο Valyo95 έγραψε: #38 28-07-14 16:44 Ρε πηρατε κινητα το 2006-2007 και τα λετε παλια ? Εγω απο την 1η δημοτικου(2002) ειχα ενα παλαιο Sony. ασπρομαυρη οθονη και αντεννουλα (κεραια) και με καπακι στα πληκτρα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 18:22 Η Deutsch... Lover: #39 28-07-14 18:22 Έκτη δημοτικού λόγω φροντιστηρίου ( πληροφορική) στο κέντρο και εκδρομές χωρίς την μαμά ένα νόκια παλιό ήταν.... Μετά στην πρώτη γυμνασίου πήρα αυτό: Μιλάμε ο ΤΡΕΛΟΣ ενθυσιασμός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.858 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 20:09 Ο Dias έγραψε: #40 28-07-14 20:09 Είχα κινητό από την αρχή της Α δημοτικού. Ο λόγος ήταν ότι οι οικογενειακές μου συνθήκες ήταν λίγο περίεργες. Ο πατέρας μου εργαζόταν στο εξωτερικό και η μητέρα μου ήταν γιατρός, οπότε δούλευε πολλές και άσχετες ώρες σε ιατρείο και νοσοκομείο όπου υπήρχαν και οι νυκτερινές βάρδιες. Άλλος συγγενής δεν υπήρχε και μέναμε σε κάπως απομονωμένο σπίτι με κήπο. Έτσι έπρεπε ουσιαστικά να μάθω να επιβιώνω μόνος μου από πολύ μικρός. Εκπαιδεύτηκα να χειρίζομαι συστήματα συναγερμού και πάντα είχα το κοντρόλ κρεμασμένο στο λαιμό μου με το οποίο όταν ήμουν σπίτι σε περίπτωση ανάγκης μπορούσα με ένα κουμπί να ειδοποιήσω την εταιρία security, την αστυνομία και τη μητέρα μου. Για έξω από το σπίτι είχα το κινητό μου. Ήταν motorola σε μέγεθος τούβλου (μιλάμε για το 1999), συνδεδεμένο με την εταιρία security και μπορούσα με έναν γρήγορο συνδυασμό πλήκτρων να κάνω τις ειδοποιήσεις του κοντρόλ. Επίσης από το κινητό μου η εταιρία security είχε πάντα το στίγμα μου (αυτό δεν έχω ακόμα καταλάβει με σιγουρια πώς γινόταν τότε) και κάποια φορά που βρέθηκα σε μέρος που δεν προβλεπόταν ενημέρωσε τη μητέρα μου. Θα ομολογήσω ότι πάντα ονειρευόμουν να ζήσω τη μεγάλη περιπέτεια (όπως στην ταινία "home alone"), όμως (τώρα λέω ευτυχώς) τίποτα κακό δεν συνέβη ποτέ. Το ότι είχα κινητό, στο σχολείο δεν το είπα ποτέ σε κανέναν (ούτε και στους κολλητούς μου) και το είχα πάντα σε μια κρυφή εσωτερική τσέπη της τσάντας μου. Κανονικό κινητό απέκτησα στη Β γυμνασίου, ήταν Νοkia αλλά δεν θυμάμαι μοντέλο. Ίσως όλο αυτό το αναγκαστικό μου δέσιμο με την τεχνολογία από πολύ μικρή ηλικία να με έχει επηρεάσει και αυτός να είναι και ο λόγος που (από άποψη) δεν θέλω ακόμα και τώρα να αποκτήσω ένα σύγχρονο κινητό με πολλές δυνατότητες. Έχω εδώ και 4 χρόνια ένα Nokia των 20 € που κάνει μόνο τα πολύ βασικά. Το λέω "αντικλεπτικό", γιατί κανένας κλέφτης δεν θα καταδεχθεί ποτέ να το κλέψει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bbb Τρελας123 SweetGirl Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αυτο ειναι το Κ610; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sparkling Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 327 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 01:28 Η sparkling: #35 28-07-14 01:28 ναι ειχε και sims μεσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarthFederer Διάσημο μέλος Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.281 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 01:31 Ο DarthFederer: #36 28-07-14 01:31 Αρχική Δημοσίευση από sparkling: ναι ειχε και sims μεσα Click για ανάπτυξη... Εμενα ποτε δεν δουλεψε κανονικα, εκλεινε μονο του. Το ειχα παει κανα δυο φορες στο σερβις αλλα τιποτα. Ισως εφταιγε οτι ειχε λογισμικο vodafone. Το βρηκα πριν λιγο καιρο σε ενα συρταρι αλλα εχω χασει ολους τους sony φορτιστες για να δω αν δουλευει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gewrgia24221242 Νεοφερμένο μέλος Η gewrgia24221242 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 74 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 01:35 Η gewrgia24221242: #37 28-07-14 01:35 εγω ειχα παρει 5η δημοτικου ενα sony απο τα παλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valyo95 Νεοφερμένο μέλος Ο Valyo95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 16:44 Ο Valyo95 έγραψε: #38 28-07-14 16:44 Ρε πηρατε κινητα το 2006-2007 και τα λετε παλια ? Εγω απο την 1η δημοτικου(2002) ειχα ενα παλαιο Sony. ασπρομαυρη οθονη και αντεννουλα (κεραια) και με καπακι στα πληκτρα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 18:22 Η Deutsch... Lover: #39 28-07-14 18:22 Έκτη δημοτικού λόγω φροντιστηρίου ( πληροφορική) στο κέντρο και εκδρομές χωρίς την μαμά ένα νόκια παλιό ήταν.... Μετά στην πρώτη γυμνασίου πήρα αυτό: Μιλάμε ο ΤΡΕΛΟΣ ενθυσιασμός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.858 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 20:09 Ο Dias έγραψε: #40 28-07-14 20:09 Είχα κινητό από την αρχή της Α δημοτικού. Ο λόγος ήταν ότι οι οικογενειακές μου συνθήκες ήταν λίγο περίεργες. Ο πατέρας μου εργαζόταν στο εξωτερικό και η μητέρα μου ήταν γιατρός, οπότε δούλευε πολλές και άσχετες ώρες σε ιατρείο και νοσοκομείο όπου υπήρχαν και οι νυκτερινές βάρδιες. Άλλος συγγενής δεν υπήρχε και μέναμε σε κάπως απομονωμένο σπίτι με κήπο. Έτσι έπρεπε ουσιαστικά να μάθω να επιβιώνω μόνος μου από πολύ μικρός. Εκπαιδεύτηκα να χειρίζομαι συστήματα συναγερμού και πάντα είχα το κοντρόλ κρεμασμένο στο λαιμό μου με το οποίο όταν ήμουν σπίτι σε περίπτωση ανάγκης μπορούσα με ένα κουμπί να ειδοποιήσω την εταιρία security, την αστυνομία και τη μητέρα μου. Για έξω από το σπίτι είχα το κινητό μου. Ήταν motorola σε μέγεθος τούβλου (μιλάμε για το 1999), συνδεδεμένο με την εταιρία security και μπορούσα με έναν γρήγορο συνδυασμό πλήκτρων να κάνω τις ειδοποιήσεις του κοντρόλ. Επίσης από το κινητό μου η εταιρία security είχε πάντα το στίγμα μου (αυτό δεν έχω ακόμα καταλάβει με σιγουρια πώς γινόταν τότε) και κάποια φορά που βρέθηκα σε μέρος που δεν προβλεπόταν ενημέρωσε τη μητέρα μου. Θα ομολογήσω ότι πάντα ονειρευόμουν να ζήσω τη μεγάλη περιπέτεια (όπως στην ταινία "home alone"), όμως (τώρα λέω ευτυχώς) τίποτα κακό δεν συνέβη ποτέ. Το ότι είχα κινητό, στο σχολείο δεν το είπα ποτέ σε κανέναν (ούτε και στους κολλητούς μου) και το είχα πάντα σε μια κρυφή εσωτερική τσέπη της τσάντας μου. Κανονικό κινητό απέκτησα στη Β γυμνασίου, ήταν Νοkia αλλά δεν θυμάμαι μοντέλο. Ίσως όλο αυτό το αναγκαστικό μου δέσιμο με την τεχνολογία από πολύ μικρή ηλικία να με έχει επηρεάσει και αυτός να είναι και ο λόγος που (από άποψη) δεν θέλω ακόμα και τώρα να αποκτήσω ένα σύγχρονο κινητό με πολλές δυνατότητες. Έχω εδώ και 4 χρόνια ένα Nokia των 20 € που κάνει μόνο τα πολύ βασικά. Το λέω "αντικλεπτικό", γιατί κανένας κλέφτης δεν θα καταδεχθεί ποτέ να το κλέψει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bbb Τρελας123 SweetGirl Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ναι ειχε και sims μεσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DarthFederer Διάσημο μέλος Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.281 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 01:31 Ο DarthFederer: #36 28-07-14 01:31 Αρχική Δημοσίευση από sparkling: ναι ειχε και sims μεσα Click για ανάπτυξη... Εμενα ποτε δεν δουλεψε κανονικα, εκλεινε μονο του. Το ειχα παει κανα δυο φορες στο σερβις αλλα τιποτα. Ισως εφταιγε οτι ειχε λογισμικο vodafone. Το βρηκα πριν λιγο καιρο σε ενα συρταρι αλλα εχω χασει ολους τους sony φορτιστες για να δω αν δουλευει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gewrgia24221242 Νεοφερμένο μέλος Η gewrgia24221242 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 74 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 01:35 Η gewrgia24221242: #37 28-07-14 01:35 εγω ειχα παρει 5η δημοτικου ενα sony απο τα παλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valyo95 Νεοφερμένο μέλος Ο Valyo95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 16:44 Ο Valyo95 έγραψε: #38 28-07-14 16:44 Ρε πηρατε κινητα το 2006-2007 και τα λετε παλια ? Εγω απο την 1η δημοτικου(2002) ειχα ενα παλαιο Sony. ασπρομαυρη οθονη και αντεννουλα (κεραια) και με καπακι στα πληκτρα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 18:22 Η Deutsch... Lover: #39 28-07-14 18:22 Έκτη δημοτικού λόγω φροντιστηρίου ( πληροφορική) στο κέντρο και εκδρομές χωρίς την μαμά ένα νόκια παλιό ήταν.... Μετά στην πρώτη γυμνασίου πήρα αυτό: Μιλάμε ο ΤΡΕΛΟΣ ενθυσιασμός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.858 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 20:09 Ο Dias έγραψε: #40 28-07-14 20:09 Είχα κινητό από την αρχή της Α δημοτικού. Ο λόγος ήταν ότι οι οικογενειακές μου συνθήκες ήταν λίγο περίεργες. Ο πατέρας μου εργαζόταν στο εξωτερικό και η μητέρα μου ήταν γιατρός, οπότε δούλευε πολλές και άσχετες ώρες σε ιατρείο και νοσοκομείο όπου υπήρχαν και οι νυκτερινές βάρδιες. Άλλος συγγενής δεν υπήρχε και μέναμε σε κάπως απομονωμένο σπίτι με κήπο. Έτσι έπρεπε ουσιαστικά να μάθω να επιβιώνω μόνος μου από πολύ μικρός. Εκπαιδεύτηκα να χειρίζομαι συστήματα συναγερμού και πάντα είχα το κοντρόλ κρεμασμένο στο λαιμό μου με το οποίο όταν ήμουν σπίτι σε περίπτωση ανάγκης μπορούσα με ένα κουμπί να ειδοποιήσω την εταιρία security, την αστυνομία και τη μητέρα μου. Για έξω από το σπίτι είχα το κινητό μου. Ήταν motorola σε μέγεθος τούβλου (μιλάμε για το 1999), συνδεδεμένο με την εταιρία security και μπορούσα με έναν γρήγορο συνδυασμό πλήκτρων να κάνω τις ειδοποιήσεις του κοντρόλ. Επίσης από το κινητό μου η εταιρία security είχε πάντα το στίγμα μου (αυτό δεν έχω ακόμα καταλάβει με σιγουρια πώς γινόταν τότε) και κάποια φορά που βρέθηκα σε μέρος που δεν προβλεπόταν ενημέρωσε τη μητέρα μου. Θα ομολογήσω ότι πάντα ονειρευόμουν να ζήσω τη μεγάλη περιπέτεια (όπως στην ταινία "home alone"), όμως (τώρα λέω ευτυχώς) τίποτα κακό δεν συνέβη ποτέ. Το ότι είχα κινητό, στο σχολείο δεν το είπα ποτέ σε κανέναν (ούτε και στους κολλητούς μου) και το είχα πάντα σε μια κρυφή εσωτερική τσέπη της τσάντας μου. Κανονικό κινητό απέκτησα στη Β γυμνασίου, ήταν Νοkia αλλά δεν θυμάμαι μοντέλο. Ίσως όλο αυτό το αναγκαστικό μου δέσιμο με την τεχνολογία από πολύ μικρή ηλικία να με έχει επηρεάσει και αυτός να είναι και ο λόγος που (από άποψη) δεν θέλω ακόμα και τώρα να αποκτήσω ένα σύγχρονο κινητό με πολλές δυνατότητες. Έχω εδώ και 4 χρόνια ένα Nokia των 20 € που κάνει μόνο τα πολύ βασικά. Το λέω "αντικλεπτικό", γιατί κανένας κλέφτης δεν θα καταδεχθεί ποτέ να το κλέψει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bbb Τρελας123 SweetGirl Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από sparkling: ναι ειχε και sims μεσα Click για ανάπτυξη... Εμενα ποτε δεν δουλεψε κανονικα, εκλεινε μονο του. Το ειχα παει κανα δυο φορες στο σερβις αλλα τιποτα. Ισως εφταιγε οτι ειχε λογισμικο vodafone. Το βρηκα πριν λιγο καιρο σε ενα συρταρι αλλα εχω χασει ολους τους sony φορτιστες για να δω αν δουλευει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gewrgia24221242 Νεοφερμένο μέλος Η gewrgia24221242 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 74 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 01:35 Η gewrgia24221242: #37 28-07-14 01:35 εγω ειχα παρει 5η δημοτικου ενα sony απο τα παλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valyo95 Νεοφερμένο μέλος Ο Valyo95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 16:44 Ο Valyo95 έγραψε: #38 28-07-14 16:44 Ρε πηρατε κινητα το 2006-2007 και τα λετε παλια ? Εγω απο την 1η δημοτικου(2002) ειχα ενα παλαιο Sony. ασπρομαυρη οθονη και αντεννουλα (κεραια) και με καπακι στα πληκτρα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 18:22 Η Deutsch... Lover: #39 28-07-14 18:22 Έκτη δημοτικού λόγω φροντιστηρίου ( πληροφορική) στο κέντρο και εκδρομές χωρίς την μαμά ένα νόκια παλιό ήταν.... Μετά στην πρώτη γυμνασίου πήρα αυτό: Μιλάμε ο ΤΡΕΛΟΣ ενθυσιασμός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.858 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 20:09 Ο Dias έγραψε: #40 28-07-14 20:09 Είχα κινητό από την αρχή της Α δημοτικού. Ο λόγος ήταν ότι οι οικογενειακές μου συνθήκες ήταν λίγο περίεργες. Ο πατέρας μου εργαζόταν στο εξωτερικό και η μητέρα μου ήταν γιατρός, οπότε δούλευε πολλές και άσχετες ώρες σε ιατρείο και νοσοκομείο όπου υπήρχαν και οι νυκτερινές βάρδιες. Άλλος συγγενής δεν υπήρχε και μέναμε σε κάπως απομονωμένο σπίτι με κήπο. Έτσι έπρεπε ουσιαστικά να μάθω να επιβιώνω μόνος μου από πολύ μικρός. Εκπαιδεύτηκα να χειρίζομαι συστήματα συναγερμού και πάντα είχα το κοντρόλ κρεμασμένο στο λαιμό μου με το οποίο όταν ήμουν σπίτι σε περίπτωση ανάγκης μπορούσα με ένα κουμπί να ειδοποιήσω την εταιρία security, την αστυνομία και τη μητέρα μου. Για έξω από το σπίτι είχα το κινητό μου. Ήταν motorola σε μέγεθος τούβλου (μιλάμε για το 1999), συνδεδεμένο με την εταιρία security και μπορούσα με έναν γρήγορο συνδυασμό πλήκτρων να κάνω τις ειδοποιήσεις του κοντρόλ. Επίσης από το κινητό μου η εταιρία security είχε πάντα το στίγμα μου (αυτό δεν έχω ακόμα καταλάβει με σιγουρια πώς γινόταν τότε) και κάποια φορά που βρέθηκα σε μέρος που δεν προβλεπόταν ενημέρωσε τη μητέρα μου. Θα ομολογήσω ότι πάντα ονειρευόμουν να ζήσω τη μεγάλη περιπέτεια (όπως στην ταινία "home alone"), όμως (τώρα λέω ευτυχώς) τίποτα κακό δεν συνέβη ποτέ. Το ότι είχα κινητό, στο σχολείο δεν το είπα ποτέ σε κανέναν (ούτε και στους κολλητούς μου) και το είχα πάντα σε μια κρυφή εσωτερική τσέπη της τσάντας μου. Κανονικό κινητό απέκτησα στη Β γυμνασίου, ήταν Νοkia αλλά δεν θυμάμαι μοντέλο. Ίσως όλο αυτό το αναγκαστικό μου δέσιμο με την τεχνολογία από πολύ μικρή ηλικία να με έχει επηρεάσει και αυτός να είναι και ο λόγος που (από άποψη) δεν θέλω ακόμα και τώρα να αποκτήσω ένα σύγχρονο κινητό με πολλές δυνατότητες. Έχω εδώ και 4 χρόνια ένα Nokia των 20 € που κάνει μόνο τα πολύ βασικά. Το λέω "αντικλεπτικό", γιατί κανένας κλέφτης δεν θα καταδεχθεί ποτέ να το κλέψει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bbb Τρελας123 SweetGirl Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
εγω ειχα παρει 5η δημοτικου ενα sony απο τα παλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valyo95 Νεοφερμένο μέλος Ο Valyo95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 16:44 Ο Valyo95 έγραψε: #38 28-07-14 16:44 Ρε πηρατε κινητα το 2006-2007 και τα λετε παλια ? Εγω απο την 1η δημοτικου(2002) ειχα ενα παλαιο Sony. ασπρομαυρη οθονη και αντεννουλα (κεραια) και με καπακι στα πληκτρα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 18:22 Η Deutsch... Lover: #39 28-07-14 18:22 Έκτη δημοτικού λόγω φροντιστηρίου ( πληροφορική) στο κέντρο και εκδρομές χωρίς την μαμά ένα νόκια παλιό ήταν.... Μετά στην πρώτη γυμνασίου πήρα αυτό: Μιλάμε ο ΤΡΕΛΟΣ ενθυσιασμός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.858 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 20:09 Ο Dias έγραψε: #40 28-07-14 20:09 Είχα κινητό από την αρχή της Α δημοτικού. Ο λόγος ήταν ότι οι οικογενειακές μου συνθήκες ήταν λίγο περίεργες. Ο πατέρας μου εργαζόταν στο εξωτερικό και η μητέρα μου ήταν γιατρός, οπότε δούλευε πολλές και άσχετες ώρες σε ιατρείο και νοσοκομείο όπου υπήρχαν και οι νυκτερινές βάρδιες. Άλλος συγγενής δεν υπήρχε και μέναμε σε κάπως απομονωμένο σπίτι με κήπο. Έτσι έπρεπε ουσιαστικά να μάθω να επιβιώνω μόνος μου από πολύ μικρός. Εκπαιδεύτηκα να χειρίζομαι συστήματα συναγερμού και πάντα είχα το κοντρόλ κρεμασμένο στο λαιμό μου με το οποίο όταν ήμουν σπίτι σε περίπτωση ανάγκης μπορούσα με ένα κουμπί να ειδοποιήσω την εταιρία security, την αστυνομία και τη μητέρα μου. Για έξω από το σπίτι είχα το κινητό μου. Ήταν motorola σε μέγεθος τούβλου (μιλάμε για το 1999), συνδεδεμένο με την εταιρία security και μπορούσα με έναν γρήγορο συνδυασμό πλήκτρων να κάνω τις ειδοποιήσεις του κοντρόλ. Επίσης από το κινητό μου η εταιρία security είχε πάντα το στίγμα μου (αυτό δεν έχω ακόμα καταλάβει με σιγουρια πώς γινόταν τότε) και κάποια φορά που βρέθηκα σε μέρος που δεν προβλεπόταν ενημέρωσε τη μητέρα μου. Θα ομολογήσω ότι πάντα ονειρευόμουν να ζήσω τη μεγάλη περιπέτεια (όπως στην ταινία "home alone"), όμως (τώρα λέω ευτυχώς) τίποτα κακό δεν συνέβη ποτέ. Το ότι είχα κινητό, στο σχολείο δεν το είπα ποτέ σε κανέναν (ούτε και στους κολλητούς μου) και το είχα πάντα σε μια κρυφή εσωτερική τσέπη της τσάντας μου. Κανονικό κινητό απέκτησα στη Β γυμνασίου, ήταν Νοkia αλλά δεν θυμάμαι μοντέλο. Ίσως όλο αυτό το αναγκαστικό μου δέσιμο με την τεχνολογία από πολύ μικρή ηλικία να με έχει επηρεάσει και αυτός να είναι και ο λόγος που (από άποψη) δεν θέλω ακόμα και τώρα να αποκτήσω ένα σύγχρονο κινητό με πολλές δυνατότητες. Έχω εδώ και 4 χρόνια ένα Nokia των 20 € που κάνει μόνο τα πολύ βασικά. Το λέω "αντικλεπτικό", γιατί κανένας κλέφτης δεν θα καταδεχθεί ποτέ να το κλέψει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bbb Τρελας123 SweetGirl Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ρε πηρατε κινητα το 2006-2007 και τα λετε παλια ? Εγω απο την 1η δημοτικου(2002) ειχα ενα παλαιο Sony. ασπρομαυρη οθονη και αντεννουλα (κεραια) και με καπακι στα πληκτρα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 18:22 Η Deutsch... Lover: #39 28-07-14 18:22 Έκτη δημοτικού λόγω φροντιστηρίου ( πληροφορική) στο κέντρο και εκδρομές χωρίς την μαμά ένα νόκια παλιό ήταν.... Μετά στην πρώτη γυμνασίου πήρα αυτό: Μιλάμε ο ΤΡΕΛΟΣ ενθυσιασμός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.858 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 20:09 Ο Dias έγραψε: #40 28-07-14 20:09 Είχα κινητό από την αρχή της Α δημοτικού. Ο λόγος ήταν ότι οι οικογενειακές μου συνθήκες ήταν λίγο περίεργες. Ο πατέρας μου εργαζόταν στο εξωτερικό και η μητέρα μου ήταν γιατρός, οπότε δούλευε πολλές και άσχετες ώρες σε ιατρείο και νοσοκομείο όπου υπήρχαν και οι νυκτερινές βάρδιες. Άλλος συγγενής δεν υπήρχε και μέναμε σε κάπως απομονωμένο σπίτι με κήπο. Έτσι έπρεπε ουσιαστικά να μάθω να επιβιώνω μόνος μου από πολύ μικρός. Εκπαιδεύτηκα να χειρίζομαι συστήματα συναγερμού και πάντα είχα το κοντρόλ κρεμασμένο στο λαιμό μου με το οποίο όταν ήμουν σπίτι σε περίπτωση ανάγκης μπορούσα με ένα κουμπί να ειδοποιήσω την εταιρία security, την αστυνομία και τη μητέρα μου. Για έξω από το σπίτι είχα το κινητό μου. Ήταν motorola σε μέγεθος τούβλου (μιλάμε για το 1999), συνδεδεμένο με την εταιρία security και μπορούσα με έναν γρήγορο συνδυασμό πλήκτρων να κάνω τις ειδοποιήσεις του κοντρόλ. Επίσης από το κινητό μου η εταιρία security είχε πάντα το στίγμα μου (αυτό δεν έχω ακόμα καταλάβει με σιγουρια πώς γινόταν τότε) και κάποια φορά που βρέθηκα σε μέρος που δεν προβλεπόταν ενημέρωσε τη μητέρα μου. Θα ομολογήσω ότι πάντα ονειρευόμουν να ζήσω τη μεγάλη περιπέτεια (όπως στην ταινία "home alone"), όμως (τώρα λέω ευτυχώς) τίποτα κακό δεν συνέβη ποτέ. Το ότι είχα κινητό, στο σχολείο δεν το είπα ποτέ σε κανέναν (ούτε και στους κολλητούς μου) και το είχα πάντα σε μια κρυφή εσωτερική τσέπη της τσάντας μου. Κανονικό κινητό απέκτησα στη Β γυμνασίου, ήταν Νοkia αλλά δεν θυμάμαι μοντέλο. Ίσως όλο αυτό το αναγκαστικό μου δέσιμο με την τεχνολογία από πολύ μικρή ηλικία να με έχει επηρεάσει και αυτός να είναι και ο λόγος που (από άποψη) δεν θέλω ακόμα και τώρα να αποκτήσω ένα σύγχρονο κινητό με πολλές δυνατότητες. Έχω εδώ και 4 χρόνια ένα Nokia των 20 € που κάνει μόνο τα πολύ βασικά. Το λέω "αντικλεπτικό", γιατί κανένας κλέφτης δεν θα καταδεχθεί ποτέ να το κλέψει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Έκτη δημοτικού λόγω φροντιστηρίου ( πληροφορική) στο κέντρο και εκδρομές χωρίς την μαμά ένα νόκια παλιό ήταν.... Μετά στην πρώτη γυμνασίου πήρα αυτό: Μιλάμε ο ΤΡΕΛΟΣ ενθυσιασμός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.858 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2014 στις 20:09 Ο Dias έγραψε: #40 28-07-14 20:09 Είχα κινητό από την αρχή της Α δημοτικού. Ο λόγος ήταν ότι οι οικογενειακές μου συνθήκες ήταν λίγο περίεργες. Ο πατέρας μου εργαζόταν στο εξωτερικό και η μητέρα μου ήταν γιατρός, οπότε δούλευε πολλές και άσχετες ώρες σε ιατρείο και νοσοκομείο όπου υπήρχαν και οι νυκτερινές βάρδιες. Άλλος συγγενής δεν υπήρχε και μέναμε σε κάπως απομονωμένο σπίτι με κήπο. Έτσι έπρεπε ουσιαστικά να μάθω να επιβιώνω μόνος μου από πολύ μικρός. Εκπαιδεύτηκα να χειρίζομαι συστήματα συναγερμού και πάντα είχα το κοντρόλ κρεμασμένο στο λαιμό μου με το οποίο όταν ήμουν σπίτι σε περίπτωση ανάγκης μπορούσα με ένα κουμπί να ειδοποιήσω την εταιρία security, την αστυνομία και τη μητέρα μου. Για έξω από το σπίτι είχα το κινητό μου. Ήταν motorola σε μέγεθος τούβλου (μιλάμε για το 1999), συνδεδεμένο με την εταιρία security και μπορούσα με έναν γρήγορο συνδυασμό πλήκτρων να κάνω τις ειδοποιήσεις του κοντρόλ. Επίσης από το κινητό μου η εταιρία security είχε πάντα το στίγμα μου (αυτό δεν έχω ακόμα καταλάβει με σιγουρια πώς γινόταν τότε) και κάποια φορά που βρέθηκα σε μέρος που δεν προβλεπόταν ενημέρωσε τη μητέρα μου. Θα ομολογήσω ότι πάντα ονειρευόμουν να ζήσω τη μεγάλη περιπέτεια (όπως στην ταινία "home alone"), όμως (τώρα λέω ευτυχώς) τίποτα κακό δεν συνέβη ποτέ. Το ότι είχα κινητό, στο σχολείο δεν το είπα ποτέ σε κανέναν (ούτε και στους κολλητούς μου) και το είχα πάντα σε μια κρυφή εσωτερική τσέπη της τσάντας μου. Κανονικό κινητό απέκτησα στη Β γυμνασίου, ήταν Νοkia αλλά δεν θυμάμαι μοντέλο. Ίσως όλο αυτό το αναγκαστικό μου δέσιμο με την τεχνολογία από πολύ μικρή ηλικία να με έχει επηρεάσει και αυτός να είναι και ο λόγος που (από άποψη) δεν θέλω ακόμα και τώρα να αποκτήσω ένα σύγχρονο κινητό με πολλές δυνατότητες. Έχω εδώ και 4 χρόνια ένα Nokia των 20 € που κάνει μόνο τα πολύ βασικά. Το λέω "αντικλεπτικό", γιατί κανένας κλέφτης δεν θα καταδεχθεί ποτέ να το κλέψει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Είχα κινητό από την αρχή της Α δημοτικού. Ο λόγος ήταν ότι οι οικογενειακές μου συνθήκες ήταν λίγο περίεργες. Ο πατέρας μου εργαζόταν στο εξωτερικό και η μητέρα μου ήταν γιατρός, οπότε δούλευε πολλές και άσχετες ώρες σε ιατρείο και νοσοκομείο όπου υπήρχαν και οι νυκτερινές βάρδιες. Άλλος συγγενής δεν υπήρχε και μέναμε σε κάπως απομονωμένο σπίτι με κήπο. Έτσι έπρεπε ουσιαστικά να μάθω να επιβιώνω μόνος μου από πολύ μικρός. Εκπαιδεύτηκα να χειρίζομαι συστήματα συναγερμού και πάντα είχα το κοντρόλ κρεμασμένο στο λαιμό μου με το οποίο όταν ήμουν σπίτι σε περίπτωση ανάγκης μπορούσα με ένα κουμπί να ειδοποιήσω την εταιρία security, την αστυνομία και τη μητέρα μου. Για έξω από το σπίτι είχα το κινητό μου. Ήταν motorola σε μέγεθος τούβλου (μιλάμε για το 1999), συνδεδεμένο με την εταιρία security και μπορούσα με έναν γρήγορο συνδυασμό πλήκτρων να κάνω τις ειδοποιήσεις του κοντρόλ. Επίσης από το κινητό μου η εταιρία security είχε πάντα το στίγμα μου (αυτό δεν έχω ακόμα καταλάβει με σιγουρια πώς γινόταν τότε) και κάποια φορά που βρέθηκα σε μέρος που δεν προβλεπόταν ενημέρωσε τη μητέρα μου. Θα ομολογήσω ότι πάντα ονειρευόμουν να ζήσω τη μεγάλη περιπέτεια (όπως στην ταινία "home alone"), όμως (τώρα λέω ευτυχώς) τίποτα κακό δεν συνέβη ποτέ. Το ότι είχα κινητό, στο σχολείο δεν το είπα ποτέ σε κανέναν (ούτε και στους κολλητούς μου) και το είχα πάντα σε μια κρυφή εσωτερική τσέπη της τσάντας μου. Κανονικό κινητό απέκτησα στη Β γυμνασίου, ήταν Νοkia αλλά δεν θυμάμαι μοντέλο. Ίσως όλο αυτό το αναγκαστικό μου δέσιμο με την τεχνολογία από πολύ μικρή ηλικία να με έχει επηρεάσει και αυτός να είναι και ο λόγος που (από άποψη) δεν θέλω ακόμα και τώρα να αποκτήσω ένα σύγχρονο κινητό με πολλές δυνατότητες. Έχω εδώ και 4 χρόνια ένα Nokia των 20 € που κάνει μόνο τα πολύ βασικά. Το λέω "αντικλεπτικό", γιατί κανένας κλέφτης δεν θα καταδεχθεί ποτέ να το κλέψει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.