john_doe Δραστήριο μέλος Ο john_doe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 474 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2015 στις 21:22 Ο john_doe έγραψε: #21 15-09-15 21:22 Και AIDS να έχεις κολλήσει, δεν ήρθε και το τέλος του κόσμου. Πλέον το AIDS είναι χρόνιο νόσημα, αν παίρνεις τα αντιρετροϊκά σου δεν πεθαίνεις από αυτό. Σε αντίθεση με την ηπατίτιδα Β, που αν δεν έχεις κάνει τα εμβόλια............. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πληροφορικάριος Δραστήριο μέλος Ο Πληροφορικάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 624 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2015 στις 22:05 Ο Πληροφορικάριος: #22 15-09-15 22:05 Αρχική Δημοσίευση από Libertus: Δεν είναι σύμπτωμα του hiv το να έχεις πληγές μετά το βούρτσισμα. Τώρα, εάν εννοείς ότι βούρτσισες δόντια και πήγες και έδωσες φιλί, είναι πολύ δύσκολο και πάλι. Θα πρέπει και το άλλο άτομο να έχει πληγές και σχετικά εμφανείς, γιατί το hiv μεταδίδεται μέσω του αίματος. Μην τρελαίνεσαι, θα πρέπει να έχεις κερδίσει λόττο για να έχεις κολλήσει με αυτόν τον τρόπο! Click για ανάπτυξη... Θέλω να πω πως στο στόμα μου έχω πληγές και αν υπάρχουν και στο άλλο άτομο πόσες είναι η πιθανότητες? λογικά μικρές.. ευχαριστώ για την απαντηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Σεπτεμβρίου 2015 στις 22:09 Ο Guest 712911: #23 15-09-15 22:09 Αρχική Δημοσίευση από Πληροφορικάριος: To θέμα είναι ότι όταν βουρτσίζομαι βλέπω κάποιες πληγές... ξέρω πως δεν μεταδίδεται μέσω του σάλιου Click για ανάπτυξη... Εννοείς πως όταν βουρτσίζεις τα δόντια αιμορραγείς ή πως υπάρχει κάποια πληγή όπως πχ μια άφθα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πληροφορικάριος Δραστήριο μέλος Ο Πληροφορικάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 624 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2015 στις 22:18 Ο Πληροφορικάριος: #24 15-09-15 22:18 πληγη στα ούλα νομιζω. Ειναι συχνό φαινόμενο να ματωνουν τα ουλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Σεπτεμβρίου 2015 στις 22:23 Ο Guest 712911: #25 15-09-15 22:23 Αρχική Δημοσίευση από Πληροφορικάριος: πληγη στα ούλα νομιζω. Ειναι συχνό φαινόμενο να ματωνουν τα ουλα Click για ανάπτυξη... Χμμ... νομίζω πως η ουλίτιδα προκαλεί αιμοραγγία (τουλάχιστον όταν βουρτσίζεις τα δόντια)... Επομένως, αν συμβαίνει τότε, μπορείς να το τσεκάρεις στον οδοντίατρό σου. Βασικά, γνώμη μου είναι να πας μία βόλτα από εκεί και μετά βλέποντας και κάνοντας. Το πιθανότερο είναι να αγχώνεσαι χωρίς λόγο. Υ.Γ ΝΟΜΙΖΩ Αρχική Δημοσίευση από john_doe: Και AIDS να έχεις κολλήσει, δεν ήρθε και το τέλος του κόσμου. Πλέον το AIDS είναι χρόνιο νόσημα, αν παίρνεις τα αντιρετροϊκά σου δεν πεθαίνεις από αυτό. Σε αντίθεση με την ηπατίτιδα Β, που αν δεν έχεις κάνει τα εμβόλια............. Click για ανάπτυξη... Το τερμάτισες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πληροφορικάριος Δραστήριο μέλος Ο Πληροφορικάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 624 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2015 στις 22:31 Ο Πληροφορικάριος: #26 15-09-15 22:31 Αρχική Δημοσίευση από Natalia Secret: Χμμ... νομίζω πως η ουλίτιδα προκαλεί αιμοραγγία (τουλάχιστον όταν βουρτσίζεις τα δόντια)... Επομένως, αν συμβαίνει τότε, μπορείς να το τσεκάρεις στον οδοντίατρό σου. Βασικά, γνώμη μου είναι να πας μία βόλτα από εκεί και μετά βλέποντας και κάνοντας. Το πιθανότερο είναι να αγχώνεσαι χωρίς λόγο. . Click για ανάπτυξη... Η αιμοραγία από ουλίτιδα είναι λογικά έχω παει και σε οδοντίατρο και μου είπε πως δεν χρειαζομαι καθάρισμα.. θέλω καλύτερο βούρτσισμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.904 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2015 στις 23:16 Ο Dias έγραψε: #27 15-09-15 23:16 Αρχική Δημοσίευση από Πληροφορικάριος: .... έχω παει και σε οδοντίατρο και μου είπε πως δεν χρειαζομαι καθάρισμα.. θέλω καλύτερο βούρτσισμα Click για ανάπτυξη... Δοκίμασε ηλεκτρική οδοντόβουρτσα. Κάνει πολύ καλύτερο βούρτσισμα. Τη συνιστούν και οι οδοντίατροι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2015 στις 23:52 Ο vassilis498: #28 15-09-15 23:52 ουλίτιδα = κακό βούρτσισμα δηλαδή όχι αρκετές φορές ή όχι σωστά. Αν τα κάνεις αυτά σταματάνε οι αιμοραγίες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Εριφύλη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Και AIDS να έχεις κολλήσει, δεν ήρθε και το τέλος του κόσμου. Πλέον το AIDS είναι χρόνιο νόσημα, αν παίρνεις τα αντιρετροϊκά σου δεν πεθαίνεις από αυτό. Σε αντίθεση με την ηπατίτιδα Β, που αν δεν έχεις κάνει τα εμβόλια............. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πληροφορικάριος Δραστήριο μέλος Ο Πληροφορικάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 624 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2015 στις 22:05 Ο Πληροφορικάριος: #22 15-09-15 22:05 Αρχική Δημοσίευση από Libertus: Δεν είναι σύμπτωμα του hiv το να έχεις πληγές μετά το βούρτσισμα. Τώρα, εάν εννοείς ότι βούρτσισες δόντια και πήγες και έδωσες φιλί, είναι πολύ δύσκολο και πάλι. Θα πρέπει και το άλλο άτομο να έχει πληγές και σχετικά εμφανείς, γιατί το hiv μεταδίδεται μέσω του αίματος. Μην τρελαίνεσαι, θα πρέπει να έχεις κερδίσει λόττο για να έχεις κολλήσει με αυτόν τον τρόπο! Click για ανάπτυξη... Θέλω να πω πως στο στόμα μου έχω πληγές και αν υπάρχουν και στο άλλο άτομο πόσες είναι η πιθανότητες? λογικά μικρές.. ευχαριστώ για την απαντηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Σεπτεμβρίου 2015 στις 22:09 Ο Guest 712911: #23 15-09-15 22:09 Αρχική Δημοσίευση από Πληροφορικάριος: To θέμα είναι ότι όταν βουρτσίζομαι βλέπω κάποιες πληγές... ξέρω πως δεν μεταδίδεται μέσω του σάλιου Click για ανάπτυξη... Εννοείς πως όταν βουρτσίζεις τα δόντια αιμορραγείς ή πως υπάρχει κάποια πληγή όπως πχ μια άφθα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πληροφορικάριος Δραστήριο μέλος Ο Πληροφορικάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 624 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2015 στις 22:18 Ο Πληροφορικάριος: #24 15-09-15 22:18 πληγη στα ούλα νομιζω. Ειναι συχνό φαινόμενο να ματωνουν τα ουλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Σεπτεμβρίου 2015 στις 22:23 Ο Guest 712911: #25 15-09-15 22:23 Αρχική Δημοσίευση από Πληροφορικάριος: πληγη στα ούλα νομιζω. Ειναι συχνό φαινόμενο να ματωνουν τα ουλα Click για ανάπτυξη... Χμμ... νομίζω πως η ουλίτιδα προκαλεί αιμοραγγία (τουλάχιστον όταν βουρτσίζεις τα δόντια)... Επομένως, αν συμβαίνει τότε, μπορείς να το τσεκάρεις στον οδοντίατρό σου. Βασικά, γνώμη μου είναι να πας μία βόλτα από εκεί και μετά βλέποντας και κάνοντας. Το πιθανότερο είναι να αγχώνεσαι χωρίς λόγο. Υ.Γ ΝΟΜΙΖΩ Αρχική Δημοσίευση από john_doe: Και AIDS να έχεις κολλήσει, δεν ήρθε και το τέλος του κόσμου. Πλέον το AIDS είναι χρόνιο νόσημα, αν παίρνεις τα αντιρετροϊκά σου δεν πεθαίνεις από αυτό. Σε αντίθεση με την ηπατίτιδα Β, που αν δεν έχεις κάνει τα εμβόλια............. Click για ανάπτυξη... Το τερμάτισες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πληροφορικάριος Δραστήριο μέλος Ο Πληροφορικάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 624 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2015 στις 22:31 Ο Πληροφορικάριος: #26 15-09-15 22:31 Αρχική Δημοσίευση από Natalia Secret: Χμμ... νομίζω πως η ουλίτιδα προκαλεί αιμοραγγία (τουλάχιστον όταν βουρτσίζεις τα δόντια)... Επομένως, αν συμβαίνει τότε, μπορείς να το τσεκάρεις στον οδοντίατρό σου. Βασικά, γνώμη μου είναι να πας μία βόλτα από εκεί και μετά βλέποντας και κάνοντας. Το πιθανότερο είναι να αγχώνεσαι χωρίς λόγο. . Click για ανάπτυξη... Η αιμοραγία από ουλίτιδα είναι λογικά έχω παει και σε οδοντίατρο και μου είπε πως δεν χρειαζομαι καθάρισμα.. θέλω καλύτερο βούρτσισμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.904 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2015 στις 23:16 Ο Dias έγραψε: #27 15-09-15 23:16 Αρχική Δημοσίευση από Πληροφορικάριος: .... έχω παει και σε οδοντίατρο και μου είπε πως δεν χρειαζομαι καθάρισμα.. θέλω καλύτερο βούρτσισμα Click για ανάπτυξη... Δοκίμασε ηλεκτρική οδοντόβουρτσα. Κάνει πολύ καλύτερο βούρτσισμα. Τη συνιστούν και οι οδοντίατροι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2015 στις 23:52 Ο vassilis498: #28 15-09-15 23:52 ουλίτιδα = κακό βούρτσισμα δηλαδή όχι αρκετές φορές ή όχι σωστά. Αν τα κάνεις αυτά σταματάνε οι αιμοραγίες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Εριφύλη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Libertus: Δεν είναι σύμπτωμα του hiv το να έχεις πληγές μετά το βούρτσισμα. Τώρα, εάν εννοείς ότι βούρτσισες δόντια και πήγες και έδωσες φιλί, είναι πολύ δύσκολο και πάλι. Θα πρέπει και το άλλο άτομο να έχει πληγές και σχετικά εμφανείς, γιατί το hiv μεταδίδεται μέσω του αίματος. Μην τρελαίνεσαι, θα πρέπει να έχεις κερδίσει λόττο για να έχεις κολλήσει με αυτόν τον τρόπο! Click για ανάπτυξη... Θέλω να πω πως στο στόμα μου έχω πληγές και αν υπάρχουν και στο άλλο άτομο πόσες είναι η πιθανότητες? λογικά μικρές.. ευχαριστώ για την απαντηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Σεπτεμβρίου 2015 στις 22:09 Ο Guest 712911: #23 15-09-15 22:09 Αρχική Δημοσίευση από Πληροφορικάριος: To θέμα είναι ότι όταν βουρτσίζομαι βλέπω κάποιες πληγές... ξέρω πως δεν μεταδίδεται μέσω του σάλιου Click για ανάπτυξη... Εννοείς πως όταν βουρτσίζεις τα δόντια αιμορραγείς ή πως υπάρχει κάποια πληγή όπως πχ μια άφθα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πληροφορικάριος Δραστήριο μέλος Ο Πληροφορικάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 624 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2015 στις 22:18 Ο Πληροφορικάριος: #24 15-09-15 22:18 πληγη στα ούλα νομιζω. Ειναι συχνό φαινόμενο να ματωνουν τα ουλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Σεπτεμβρίου 2015 στις 22:23 Ο Guest 712911: #25 15-09-15 22:23 Αρχική Δημοσίευση από Πληροφορικάριος: πληγη στα ούλα νομιζω. Ειναι συχνό φαινόμενο να ματωνουν τα ουλα Click για ανάπτυξη... Χμμ... νομίζω πως η ουλίτιδα προκαλεί αιμοραγγία (τουλάχιστον όταν βουρτσίζεις τα δόντια)... Επομένως, αν συμβαίνει τότε, μπορείς να το τσεκάρεις στον οδοντίατρό σου. Βασικά, γνώμη μου είναι να πας μία βόλτα από εκεί και μετά βλέποντας και κάνοντας. Το πιθανότερο είναι να αγχώνεσαι χωρίς λόγο. Υ.Γ ΝΟΜΙΖΩ Αρχική Δημοσίευση από john_doe: Και AIDS να έχεις κολλήσει, δεν ήρθε και το τέλος του κόσμου. Πλέον το AIDS είναι χρόνιο νόσημα, αν παίρνεις τα αντιρετροϊκά σου δεν πεθαίνεις από αυτό. Σε αντίθεση με την ηπατίτιδα Β, που αν δεν έχεις κάνει τα εμβόλια............. Click για ανάπτυξη... Το τερμάτισες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πληροφορικάριος Δραστήριο μέλος Ο Πληροφορικάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 624 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2015 στις 22:31 Ο Πληροφορικάριος: #26 15-09-15 22:31 Αρχική Δημοσίευση από Natalia Secret: Χμμ... νομίζω πως η ουλίτιδα προκαλεί αιμοραγγία (τουλάχιστον όταν βουρτσίζεις τα δόντια)... Επομένως, αν συμβαίνει τότε, μπορείς να το τσεκάρεις στον οδοντίατρό σου. Βασικά, γνώμη μου είναι να πας μία βόλτα από εκεί και μετά βλέποντας και κάνοντας. Το πιθανότερο είναι να αγχώνεσαι χωρίς λόγο. . Click για ανάπτυξη... Η αιμοραγία από ουλίτιδα είναι λογικά έχω παει και σε οδοντίατρο και μου είπε πως δεν χρειαζομαι καθάρισμα.. θέλω καλύτερο βούρτσισμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.904 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2015 στις 23:16 Ο Dias έγραψε: #27 15-09-15 23:16 Αρχική Δημοσίευση από Πληροφορικάριος: .... έχω παει και σε οδοντίατρο και μου είπε πως δεν χρειαζομαι καθάρισμα.. θέλω καλύτερο βούρτσισμα Click για ανάπτυξη... Δοκίμασε ηλεκτρική οδοντόβουρτσα. Κάνει πολύ καλύτερο βούρτσισμα. Τη συνιστούν και οι οδοντίατροι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2015 στις 23:52 Ο vassilis498: #28 15-09-15 23:52 ουλίτιδα = κακό βούρτσισμα δηλαδή όχι αρκετές φορές ή όχι σωστά. Αν τα κάνεις αυτά σταματάνε οι αιμοραγίες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Εριφύλη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Πληροφορικάριος: To θέμα είναι ότι όταν βουρτσίζομαι βλέπω κάποιες πληγές... ξέρω πως δεν μεταδίδεται μέσω του σάλιου Click για ανάπτυξη... Εννοείς πως όταν βουρτσίζεις τα δόντια αιμορραγείς ή πως υπάρχει κάποια πληγή όπως πχ μια άφθα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πληροφορικάριος Δραστήριο μέλος Ο Πληροφορικάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 624 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2015 στις 22:18 Ο Πληροφορικάριος: #24 15-09-15 22:18 πληγη στα ούλα νομιζω. Ειναι συχνό φαινόμενο να ματωνουν τα ουλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Σεπτεμβρίου 2015 στις 22:23 Ο Guest 712911: #25 15-09-15 22:23 Αρχική Δημοσίευση από Πληροφορικάριος: πληγη στα ούλα νομιζω. Ειναι συχνό φαινόμενο να ματωνουν τα ουλα Click για ανάπτυξη... Χμμ... νομίζω πως η ουλίτιδα προκαλεί αιμοραγγία (τουλάχιστον όταν βουρτσίζεις τα δόντια)... Επομένως, αν συμβαίνει τότε, μπορείς να το τσεκάρεις στον οδοντίατρό σου. Βασικά, γνώμη μου είναι να πας μία βόλτα από εκεί και μετά βλέποντας και κάνοντας. Το πιθανότερο είναι να αγχώνεσαι χωρίς λόγο. Υ.Γ ΝΟΜΙΖΩ Αρχική Δημοσίευση από john_doe: Και AIDS να έχεις κολλήσει, δεν ήρθε και το τέλος του κόσμου. Πλέον το AIDS είναι χρόνιο νόσημα, αν παίρνεις τα αντιρετροϊκά σου δεν πεθαίνεις από αυτό. Σε αντίθεση με την ηπατίτιδα Β, που αν δεν έχεις κάνει τα εμβόλια............. Click για ανάπτυξη... Το τερμάτισες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πληροφορικάριος Δραστήριο μέλος Ο Πληροφορικάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 624 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2015 στις 22:31 Ο Πληροφορικάριος: #26 15-09-15 22:31 Αρχική Δημοσίευση από Natalia Secret: Χμμ... νομίζω πως η ουλίτιδα προκαλεί αιμοραγγία (τουλάχιστον όταν βουρτσίζεις τα δόντια)... Επομένως, αν συμβαίνει τότε, μπορείς να το τσεκάρεις στον οδοντίατρό σου. Βασικά, γνώμη μου είναι να πας μία βόλτα από εκεί και μετά βλέποντας και κάνοντας. Το πιθανότερο είναι να αγχώνεσαι χωρίς λόγο. . Click για ανάπτυξη... Η αιμοραγία από ουλίτιδα είναι λογικά έχω παει και σε οδοντίατρο και μου είπε πως δεν χρειαζομαι καθάρισμα.. θέλω καλύτερο βούρτσισμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.904 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2015 στις 23:16 Ο Dias έγραψε: #27 15-09-15 23:16 Αρχική Δημοσίευση από Πληροφορικάριος: .... έχω παει και σε οδοντίατρο και μου είπε πως δεν χρειαζομαι καθάρισμα.. θέλω καλύτερο βούρτσισμα Click για ανάπτυξη... Δοκίμασε ηλεκτρική οδοντόβουρτσα. Κάνει πολύ καλύτερο βούρτσισμα. Τη συνιστούν και οι οδοντίατροι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2015 στις 23:52 Ο vassilis498: #28 15-09-15 23:52 ουλίτιδα = κακό βούρτσισμα δηλαδή όχι αρκετές φορές ή όχι σωστά. Αν τα κάνεις αυτά σταματάνε οι αιμοραγίες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Εριφύλη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
πληγη στα ούλα νομιζω. Ειναι συχνό φαινόμενο να ματωνουν τα ουλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Σεπτεμβρίου 2015 στις 22:23 Ο Guest 712911: #25 15-09-15 22:23 Αρχική Δημοσίευση από Πληροφορικάριος: πληγη στα ούλα νομιζω. Ειναι συχνό φαινόμενο να ματωνουν τα ουλα Click για ανάπτυξη... Χμμ... νομίζω πως η ουλίτιδα προκαλεί αιμοραγγία (τουλάχιστον όταν βουρτσίζεις τα δόντια)... Επομένως, αν συμβαίνει τότε, μπορείς να το τσεκάρεις στον οδοντίατρό σου. Βασικά, γνώμη μου είναι να πας μία βόλτα από εκεί και μετά βλέποντας και κάνοντας. Το πιθανότερο είναι να αγχώνεσαι χωρίς λόγο. Υ.Γ ΝΟΜΙΖΩ Αρχική Δημοσίευση από john_doe: Και AIDS να έχεις κολλήσει, δεν ήρθε και το τέλος του κόσμου. Πλέον το AIDS είναι χρόνιο νόσημα, αν παίρνεις τα αντιρετροϊκά σου δεν πεθαίνεις από αυτό. Σε αντίθεση με την ηπατίτιδα Β, που αν δεν έχεις κάνει τα εμβόλια............. Click για ανάπτυξη... Το τερμάτισες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πληροφορικάριος Δραστήριο μέλος Ο Πληροφορικάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 624 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2015 στις 22:31 Ο Πληροφορικάριος: #26 15-09-15 22:31 Αρχική Δημοσίευση από Natalia Secret: Χμμ... νομίζω πως η ουλίτιδα προκαλεί αιμοραγγία (τουλάχιστον όταν βουρτσίζεις τα δόντια)... Επομένως, αν συμβαίνει τότε, μπορείς να το τσεκάρεις στον οδοντίατρό σου. Βασικά, γνώμη μου είναι να πας μία βόλτα από εκεί και μετά βλέποντας και κάνοντας. Το πιθανότερο είναι να αγχώνεσαι χωρίς λόγο. . Click για ανάπτυξη... Η αιμοραγία από ουλίτιδα είναι λογικά έχω παει και σε οδοντίατρο και μου είπε πως δεν χρειαζομαι καθάρισμα.. θέλω καλύτερο βούρτσισμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.904 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2015 στις 23:16 Ο Dias έγραψε: #27 15-09-15 23:16 Αρχική Δημοσίευση από Πληροφορικάριος: .... έχω παει και σε οδοντίατρο και μου είπε πως δεν χρειαζομαι καθάρισμα.. θέλω καλύτερο βούρτσισμα Click για ανάπτυξη... Δοκίμασε ηλεκτρική οδοντόβουρτσα. Κάνει πολύ καλύτερο βούρτσισμα. Τη συνιστούν και οι οδοντίατροι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2015 στις 23:52 Ο vassilis498: #28 15-09-15 23:52 ουλίτιδα = κακό βούρτσισμα δηλαδή όχι αρκετές φορές ή όχι σωστά. Αν τα κάνεις αυτά σταματάνε οι αιμοραγίες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Εριφύλη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Πληροφορικάριος: πληγη στα ούλα νομιζω. Ειναι συχνό φαινόμενο να ματωνουν τα ουλα Click για ανάπτυξη... Χμμ... νομίζω πως η ουλίτιδα προκαλεί αιμοραγγία (τουλάχιστον όταν βουρτσίζεις τα δόντια)... Επομένως, αν συμβαίνει τότε, μπορείς να το τσεκάρεις στον οδοντίατρό σου. Βασικά, γνώμη μου είναι να πας μία βόλτα από εκεί και μετά βλέποντας και κάνοντας. Το πιθανότερο είναι να αγχώνεσαι χωρίς λόγο. Υ.Γ ΝΟΜΙΖΩ Αρχική Δημοσίευση από john_doe: Και AIDS να έχεις κολλήσει, δεν ήρθε και το τέλος του κόσμου. Πλέον το AIDS είναι χρόνιο νόσημα, αν παίρνεις τα αντιρετροϊκά σου δεν πεθαίνεις από αυτό. Σε αντίθεση με την ηπατίτιδα Β, που αν δεν έχεις κάνει τα εμβόλια............. Click για ανάπτυξη... Το τερμάτισες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πληροφορικάριος Δραστήριο μέλος Ο Πληροφορικάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 624 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2015 στις 22:31 Ο Πληροφορικάριος: #26 15-09-15 22:31 Αρχική Δημοσίευση από Natalia Secret: Χμμ... νομίζω πως η ουλίτιδα προκαλεί αιμοραγγία (τουλάχιστον όταν βουρτσίζεις τα δόντια)... Επομένως, αν συμβαίνει τότε, μπορείς να το τσεκάρεις στον οδοντίατρό σου. Βασικά, γνώμη μου είναι να πας μία βόλτα από εκεί και μετά βλέποντας και κάνοντας. Το πιθανότερο είναι να αγχώνεσαι χωρίς λόγο. . Click για ανάπτυξη... Η αιμοραγία από ουλίτιδα είναι λογικά έχω παει και σε οδοντίατρο και μου είπε πως δεν χρειαζομαι καθάρισμα.. θέλω καλύτερο βούρτσισμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.904 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2015 στις 23:16 Ο Dias έγραψε: #27 15-09-15 23:16 Αρχική Δημοσίευση από Πληροφορικάριος: .... έχω παει και σε οδοντίατρο και μου είπε πως δεν χρειαζομαι καθάρισμα.. θέλω καλύτερο βούρτσισμα Click για ανάπτυξη... Δοκίμασε ηλεκτρική οδοντόβουρτσα. Κάνει πολύ καλύτερο βούρτσισμα. Τη συνιστούν και οι οδοντίατροι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2015 στις 23:52 Ο vassilis498: #28 15-09-15 23:52 ουλίτιδα = κακό βούρτσισμα δηλαδή όχι αρκετές φορές ή όχι σωστά. Αν τα κάνεις αυτά σταματάνε οι αιμοραγίες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Εριφύλη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Natalia Secret: Χμμ... νομίζω πως η ουλίτιδα προκαλεί αιμοραγγία (τουλάχιστον όταν βουρτσίζεις τα δόντια)... Επομένως, αν συμβαίνει τότε, μπορείς να το τσεκάρεις στον οδοντίατρό σου. Βασικά, γνώμη μου είναι να πας μία βόλτα από εκεί και μετά βλέποντας και κάνοντας. Το πιθανότερο είναι να αγχώνεσαι χωρίς λόγο. . Click για ανάπτυξη... Η αιμοραγία από ουλίτιδα είναι λογικά έχω παει και σε οδοντίατρο και μου είπε πως δεν χρειαζομαι καθάρισμα.. θέλω καλύτερο βούρτσισμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.904 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2015 στις 23:16 Ο Dias έγραψε: #27 15-09-15 23:16 Αρχική Δημοσίευση από Πληροφορικάριος: .... έχω παει και σε οδοντίατρο και μου είπε πως δεν χρειαζομαι καθάρισμα.. θέλω καλύτερο βούρτσισμα Click για ανάπτυξη... Δοκίμασε ηλεκτρική οδοντόβουρτσα. Κάνει πολύ καλύτερο βούρτσισμα. Τη συνιστούν και οι οδοντίατροι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2015 στις 23:52 Ο vassilis498: #28 15-09-15 23:52 ουλίτιδα = κακό βούρτσισμα δηλαδή όχι αρκετές φορές ή όχι σωστά. Αν τα κάνεις αυτά σταματάνε οι αιμοραγίες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Πληροφορικάριος: .... έχω παει και σε οδοντίατρο και μου είπε πως δεν χρειαζομαι καθάρισμα.. θέλω καλύτερο βούρτσισμα Click για ανάπτυξη... Δοκίμασε ηλεκτρική οδοντόβουρτσα. Κάνει πολύ καλύτερο βούρτσισμα. Τη συνιστούν και οι οδοντίατροι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2015 στις 23:52 Ο vassilis498: #28 15-09-15 23:52 ουλίτιδα = κακό βούρτσισμα δηλαδή όχι αρκετές φορές ή όχι σωστά. Αν τα κάνεις αυτά σταματάνε οι αιμοραγίες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ουλίτιδα = κακό βούρτσισμα δηλαδή όχι αρκετές φορές ή όχι σωστά. Αν τα κάνεις αυτά σταματάνε οι αιμοραγίες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.