@xristaras12345 ααα, καλααά. *αρκετή νοημοσύνη, αλλά μόνο γραμματικά να ήταν τα λάθη σου.. Πες μου πως βλέπεις mougamou και διαβάζεις πρώτο θέμα!
[
Spoiler
VIDEO προβοκάτορ@, ασφαλίτ@, πληρωμέν@ άσχετ@, μπαα..
VIDEO ααα, αναρχικοί!! μπαχαλάκηδες!!
υ.γ. κάθε κλοπή/ ληστεία δεν είναι ίδια, καθεμία έχει δικά της κίνητρα και σκοπούς, και σε συνδυασμό με αυτά πρέπει να αξιολογείται/ κρίνεται.
Όσο για το ερώτημά (ή "ερώτηση σπόντα", όπως θεωρείς) σου, @sommerfeld, ο αναρχικός χώρος βεβαίως τάσσεται κατά του σεξισμού και του βιασμού, μέσα από δράσεις και έργα που πιθανώς δεν έχεις μπει στη διαδικασία να ψάξεις έστω ιντερνετικά ή και να πας σε κάποια (ομιλία ή συνέλευση, ξέρω 'γω), και αν πέσει στην αντίληψή τους κάποιο αρνητικό φαινόμενο, δρουν συλλογικά και μεθοδευμένα, όπως αρμόζει στην περίσταση. Δεν ξέρω αν έχεις ιδέα από αναρχικές ιδέες, κ.λπ., φαίνεται πως όχι· βασικό γνώρισμα της αναρχίας αποτελεί η ανυπαρξία ιεραρχικών δομών, γι' αυτό και δεν πιστεύουν σε αρχηγούς, επίσημους τηρητές του νόμου (ξερνάω), κράτος, μπλα μπλα. Όλα αντιμετωπίζονται μέσα από διάλογο και συλλογική δράση, δηλ. οριζοντίως, ανά κοινότητα. Πίστεψέ με, δουλεύει, αλλά στα κανάλια σχηματίζονται - και γίνονται πιστευτές - εικόνες όπως αυτές που περιγράφει o xristaras12345. κουκουρουκου
υ.γ. 2, προς τ@ πρώτ@. φυσικά και υπάρχουν άτομα του χώρου που πετάνε μολότοφ σε μαγαζιά μαφιόζων και σε μπάτσους, και καλά κάνουν. σκατά στην κρατική καταστολή, ό,τι χειρότερο έχει ξεβράσει αυτό το σύστημα, και καλό βράδυ, έχουμε και μια έξοδο να προλάβουμε (σεμνά ντυμέν@, πάντα, και χωρίς μπαλακλαβα!!)