Να σου πω πως τα λεγομενα σου θυμιζουν Αλεξιου απο την HAU?:p
Απο την στιγμη που δεν λογοκρινεις κανεναν ασε τον αλλο να εκφρασει ελευθερα την αποψη του,ΟΚ;Δεν νομιζω να σε θιγει κατι απο οσα λεω.
Μην το παιζουμε και αυθεντιες.Και μεις εχουμε κανει τοσα βιβλια στα αγγλικα απο τοσους εκδοτικους οικους.Το οτι ειμαι γραμμενος στo City and Guilds Teacher's Club δεν λεει τιποτα.Απλα ειδα με τα ιδια μου τα ματια το τι ισχυει σχετικα με τις εξετασεις και τα εξωφρενικα εξεταστρα καποιων φορεων.Αν δεν δω κατι εντυπο που να αποδυκνυει πως και στους υπολοιπους φορεις δεν παιζονται παιχνιδια δυστυχως δεν το πιστευω.Και αυτο φαινεται αλλωστε απο το οτι τα εξεταστρα εχουν διαφορετικες τιμες οχι απο χωρα σε χωρα αλλα και απο εξ.κεντρο σε εξ.κεντρο.Και μιαλω παντα για Cambridge.Λοιπον τον τελευταιο εναμιση χρονο εχω ξεψαχνισει το διαδικτυο να βρω οτι παραπανω μπορω.Αν καταλαβα καλα μαλλον εισαι καθηγητής.Καλο ειναι να ακούς και τους ΅πελατες΅ σου ομως ασχετα αν ειναι ενα 15χρονο παιδι.
Ολα ατά φιλικα αλλα ο τονος σου ειναι ακρως προκλητικός.
Εχω ολη την καλη διαθεση να σου αποδειξω τα πάντα μεσα απο πολυ εγκυρες πηγες...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.