Jonas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Jonas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 360 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2013 στις 17:16 Ο Jonas έγραψε: #401 07-11-13 17:16 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Υπεροχο! Click για ανάπτυξη... Vielen Dank! Weil es Ihnen gefallen hat, hier sind zwei mehr: https://vimeo.com/9953368 https://vimeo.com/36296951 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2013 στις 17:17 Η Deutsch... Lover: #402 07-11-13 17:17 Αρχική Δημοσίευση από Jonas: Vielen Dank! Weil es Ihnen gefallen hat, hier sind zwei mehr: https://vimeo.com/9953368 https://vimeo.com/36296951 Click για ανάπτυξη... awww dankeschön!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2013 στις 18:45 Ο nPb έγραψε: #403 07-11-13 18:45 Τα Μαθηματικά πέρα από...τα Σχολικά Πλαίσια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Detectiveal Εκκολαπτόμενο μέλος Η Detectiveal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 134 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2013 στις 18:55 Η Detectiveal: #404 07-11-13 18:55 Υπέροχο! Τα μαθηματικά είναι τόσο όμορφα και μελωδικά που συχνά θυμίζουν μαγικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2013 στις 19:09 Ο nPb έγραψε: #405 07-11-13 19:09 Αρχική Δημοσίευση από Detectiveal: Υπέροχο! Τα μαθηματικά είναι τόσο όμορφα και μελωδικά που συχνά θυμίζουν μαγικά Click για ανάπτυξη... Όντως. Δυστυχώς το σχολικό πλαίσιο τα έχει "αποστειρώσει" σε βαθμό που να μην υπάρχει διάθεση από τους μαθητές αλλά και τους καθηγητές. Επίσης, η ίδια η κοινωνία (κατεξοχήν η Ελληνική) πέρα από το σχολείο αγνοεί την διασύνδεσή τους με τη ζωή μας. Δεν χαίρουν προτίμηση ούτε στο μηχανογραφικό αλλά ούτε και ως αναπόσπαστο κομμάτι της ανθρώπινης σκέψης και του παγκόσμιου ανθρώπινου πολιτισμού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2013 στις 19:17 Η Nefeli Graf: #406 07-11-13 19:17 Προσωπικά δεν τα μισώ αλλά ούτε τα λατρεύω. Καλό ως μάθημα αλλά πιθανότατα στο γυμνάσιο λόγω του άθλιου μαθήματος που γινόταν από έναν καθηγητή μας επί 3 χρόνια δεν πήρα τις βάσεις που έπρεπε και αν δεν έκανα φροντιστήριο δεν θα τα καταλάβαινα και πολύ. Τέλος πάντων είναι από τα ωραία μαθήματα αρκεί να έχεις καλό καθηγητή και να τα κατανοήσεις από την αρχή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2013 στις 19:21 Η Deutsch... Lover: #407 07-11-13 19:21 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Προσωπικά δεν τα μισώ αλλά ούτε τα λατρεύω. Καλό ως μάθημα αλλά πιθανότατα στο γυμνάσιο λόγω του άθλιου μαθήματος που γινόταν από έναν καθηγητή μας επί 3 χρόνια δεν πήρα τις βάσεις που έπρεπε και αν δεν έκανα φροντιστήριο δεν θα τα καταλάβαινα και πολύ. Τέλος πάντων είναι από τα ωραία μαθήματα αρκεί να έχεις καλό καθηγητή και να τα κατανοήσεις από την αρχή. Click για ανάπτυξη... Ποσο συμφωνω! Στην α γυμνασιου αλλαξα καθηγητη στην μεση της χρονιας και σε πληροφορω οτι εχασα πολλα... Αν δεν ειχα την αδερφη μου θα εχανα την μιση υλη ΕΥΤΥΧΩΣ στην β ηρθε παλι ο παλιος μου μαθηματικος που συνεχιζω να εχω μεχρι και σημερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2013 στις 19:23 Ο nPb έγραψε: #408 07-11-13 19:23 Θα ήταν νομίζω ένα στοίχημα για την νέα γενιά Μαθηματικών να επαναδομήσουν την μαθηματική παιδεία. Δυστυχώς, το κίνητρο μάθησης επικεντρώνεται στο ΗΜΜΥ vs Ιατρική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. trelomogolo Εκκολαπτόμενο μέλος Ο trelomogolo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 147 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2013 στις 19:23 Ο trelomogolo: #409 07-11-13 19:23 Ποτε δεν μου αρεσαν και ποτε δεν μου αρεσουν.Οσο σαδομαζο και αν ειμαι ποτε δεν μου αρεσουν.ΜΑTHS=mental abuse to humans etsi re oneiro Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2013 στις 19:31 Η Nefeli Graf: #410 07-11-13 19:31 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Ποσο συμφωνω! Στην α γυμνασιου αλλαξα καθηγητη στην μεση της χρονιας και σε πληροφορω οτι εχασα πολλα... Αν δεν ειχα την αδερφη μου θα εχανα την μιση υλη ΕΥΤΥΧΩΣ στην β ηρθε παλι ο παλιος μου μαθηματικος που συνεχιζω να εχω μεχρι και σημερα Click για ανάπτυξη... Όχι πως δεν εξηγούσε πολύ καλά ο καθηγητής μου αλλά επικεντρωνόταν στους καλούς και σε όσους έκαναν ιδιαίτερα και άφηνε την μισή τάξη καιιιι που είχε πρόβλημα. Τέλος πάντων πέρυσι με την καθηγήτρια στα ιδιαίτερα αλλά και στο σχολείο με τον περσινό καθηγητή άρχισα να μαθαίνω σωστά την λογική των μαθηματικών, αλλά μέχρι να καλύψω κενά πήρε μήνες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NicolasM Νεοφερμένο μέλος Ο NicolasM αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 115 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2013 στις 19:32 Ο NicolasM έγραψε: #411 07-11-13 19:32 Στο σχολείο δεν μου άρεσαν, και ήταν το μόνο μάθημα στο οποίο δεν έγραψα καλά στις πανελλήνιες. Μάλλον ποτέ δεν τα διάβασα όπως έπρεπε. Όμως τώρα τελευταία που εξερευνώ την φυσική και βλέπω τις εφαρμογές τους, τα έχω εκτιμήσει περισσότερο, και χαίρομαι που θα μου δοθεί η ευκαιρία να τα κατέχω αρκετά καλά μέσω της σχολής μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2013 στις 19:36 Η Deutsch... Lover: #412 07-11-13 19:36 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Όχι πως δεν εξηγούσε πολύ καλά ο καθηγητής μου αλλά επικεντρωνόταν στους καλούς και σε όσους έκαναν ιδιαίτερα και άφηνε την μισή τάξη καιιιι που είχε πρόβλημα. Τέλος πάντων πέρυσι με την καθηγήτρια στα ιδιαίτερα αλλά και στο σχολείο με τον περσινό καθηγητή άρχισα να μαθαίνω σωστά την λογική των μαθηματικών, αλλά μέχρι να καλύψω κενά πήρε μήνες. Click για ανάπτυξη... Αχ αυτο που εκανε ο τοτε μαθηματικος σου ειναι οντως πολυ ασχημο και σε καμια περιπτωση σωστο... Ισα ισα αφου εβλεπε οτι καποια παιδια πανε φροντ ή κανουν ιδιαιτερα ή ειναι καλοι επρεπε μεν να ασχολειτε μαζι τους αλλα να εδεινε περισσοτερη προσοχη στους αδυναμους. Το θεμα ειναι οτι τα καταφερες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2013 στις 20:51 Ο Itach1 έγραψε: #413 07-11-13 20:51 Όχι! Μας παιδεύουν άδικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikolaos p. Εκκολαπτόμενο μέλος Ο nikolaos p. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 210 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2013 στις 21:15 Ο nikolaos p.: #414 07-11-13 21:15 Μου αρέσουν τα μαθηματικά, μέχρι ένα σημείο! Αν περάσουν αυτό το όριο, τότε βράσε όρυζα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2013 στις 22:02 Ο nPb έγραψε: #415 07-11-13 22:02 Αρχική Δημοσίευση από nikolaos p.: Μου αρέσουν τα μαθηματικά, μέχρι ένα σημείο! Αν περάσουν αυτό το όριο, τότε βράσε όρυζα!! Click για ανάπτυξη... Ποιο σημείο; Tα Μαθηματικά...συναντούν τη Βιολογία: Mathematical & Theoretical Biology Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NicolasM Νεοφερμένο μέλος Ο NicolasM αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 115 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2013 στις 00:16 Ο NicolasM έγραψε: #416 08-11-13 00:16 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Ποιο σημείο; Tα Μαθηματικά...συναντούν τη Βιολογία: Mathematical & Theoretical Biology Spoiler Click για ανάπτυξη... https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2839811/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. edweimaste Πολύ δραστήριο μέλος Η edweimaste αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.050 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2013 στις 01:21 Η edweimaste: #417 08-11-13 01:21 Τα μαθηματικά και εγώ είμαστε όπως ακριβώς ο διάολος και το λιβάνι ......... με φοβούνται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2013 στις 11:51 Η Deutsch... Lover: #418 08-11-13 11:51 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Detectiveal Εκκολαπτόμενο μέλος Η Detectiveal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 134 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2013 στις 12:18 Η Detectiveal: #419 08-11-13 12:18 Πανέμορφο animation! Σκέψου πόσο βαθιά κρύβονται τα μαθηματικά στα φυσικά φαινόμενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2013 στις 12:26 Η Deutsch... Lover: #420 08-11-13 12:26 Αρχική Δημοσίευση από Detectiveal: Πανέμορφο animation! Σκέψου πόσο βαθιά κρύβονται τα μαθηματικά στα φυσικά φαινόμενα Click για ανάπτυξη... Ειναι οντως υπεροχο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty ioanna2007 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Υπεροχο! Click για ανάπτυξη... Vielen Dank! Weil es Ihnen gefallen hat, hier sind zwei mehr: https://vimeo.com/9953368 https://vimeo.com/36296951 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2013 στις 17:17 Η Deutsch... Lover: #402 07-11-13 17:17 Αρχική Δημοσίευση από Jonas: Vielen Dank! Weil es Ihnen gefallen hat, hier sind zwei mehr: https://vimeo.com/9953368 https://vimeo.com/36296951 Click για ανάπτυξη... awww dankeschön!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2013 στις 18:45 Ο nPb έγραψε: #403 07-11-13 18:45 Τα Μαθηματικά πέρα από...τα Σχολικά Πλαίσια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Detectiveal Εκκολαπτόμενο μέλος Η Detectiveal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 134 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2013 στις 18:55 Η Detectiveal: #404 07-11-13 18:55 Υπέροχο! Τα μαθηματικά είναι τόσο όμορφα και μελωδικά που συχνά θυμίζουν μαγικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2013 στις 19:09 Ο nPb έγραψε: #405 07-11-13 19:09 Αρχική Δημοσίευση από Detectiveal: Υπέροχο! Τα μαθηματικά είναι τόσο όμορφα και μελωδικά που συχνά θυμίζουν μαγικά Click για ανάπτυξη... Όντως. Δυστυχώς το σχολικό πλαίσιο τα έχει "αποστειρώσει" σε βαθμό που να μην υπάρχει διάθεση από τους μαθητές αλλά και τους καθηγητές. Επίσης, η ίδια η κοινωνία (κατεξοχήν η Ελληνική) πέρα από το σχολείο αγνοεί την διασύνδεσή τους με τη ζωή μας. Δεν χαίρουν προτίμηση ούτε στο μηχανογραφικό αλλά ούτε και ως αναπόσπαστο κομμάτι της ανθρώπινης σκέψης και του παγκόσμιου ανθρώπινου πολιτισμού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2013 στις 19:17 Η Nefeli Graf: #406 07-11-13 19:17 Προσωπικά δεν τα μισώ αλλά ούτε τα λατρεύω. Καλό ως μάθημα αλλά πιθανότατα στο γυμνάσιο λόγω του άθλιου μαθήματος που γινόταν από έναν καθηγητή μας επί 3 χρόνια δεν πήρα τις βάσεις που έπρεπε και αν δεν έκανα φροντιστήριο δεν θα τα καταλάβαινα και πολύ. Τέλος πάντων είναι από τα ωραία μαθήματα αρκεί να έχεις καλό καθηγητή και να τα κατανοήσεις από την αρχή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2013 στις 19:21 Η Deutsch... Lover: #407 07-11-13 19:21 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Προσωπικά δεν τα μισώ αλλά ούτε τα λατρεύω. Καλό ως μάθημα αλλά πιθανότατα στο γυμνάσιο λόγω του άθλιου μαθήματος που γινόταν από έναν καθηγητή μας επί 3 χρόνια δεν πήρα τις βάσεις που έπρεπε και αν δεν έκανα φροντιστήριο δεν θα τα καταλάβαινα και πολύ. Τέλος πάντων είναι από τα ωραία μαθήματα αρκεί να έχεις καλό καθηγητή και να τα κατανοήσεις από την αρχή. Click για ανάπτυξη... Ποσο συμφωνω! Στην α γυμνασιου αλλαξα καθηγητη στην μεση της χρονιας και σε πληροφορω οτι εχασα πολλα... Αν δεν ειχα την αδερφη μου θα εχανα την μιση υλη ΕΥΤΥΧΩΣ στην β ηρθε παλι ο παλιος μου μαθηματικος που συνεχιζω να εχω μεχρι και σημερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2013 στις 19:23 Ο nPb έγραψε: #408 07-11-13 19:23 Θα ήταν νομίζω ένα στοίχημα για την νέα γενιά Μαθηματικών να επαναδομήσουν την μαθηματική παιδεία. Δυστυχώς, το κίνητρο μάθησης επικεντρώνεται στο ΗΜΜΥ vs Ιατρική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. trelomogolo Εκκολαπτόμενο μέλος Ο trelomogolo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 147 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2013 στις 19:23 Ο trelomogolo: #409 07-11-13 19:23 Ποτε δεν μου αρεσαν και ποτε δεν μου αρεσουν.Οσο σαδομαζο και αν ειμαι ποτε δεν μου αρεσουν.ΜΑTHS=mental abuse to humans etsi re oneiro Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2013 στις 19:31 Η Nefeli Graf: #410 07-11-13 19:31 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Ποσο συμφωνω! Στην α γυμνασιου αλλαξα καθηγητη στην μεση της χρονιας και σε πληροφορω οτι εχασα πολλα... Αν δεν ειχα την αδερφη μου θα εχανα την μιση υλη ΕΥΤΥΧΩΣ στην β ηρθε παλι ο παλιος μου μαθηματικος που συνεχιζω να εχω μεχρι και σημερα Click για ανάπτυξη... Όχι πως δεν εξηγούσε πολύ καλά ο καθηγητής μου αλλά επικεντρωνόταν στους καλούς και σε όσους έκαναν ιδιαίτερα και άφηνε την μισή τάξη καιιιι που είχε πρόβλημα. Τέλος πάντων πέρυσι με την καθηγήτρια στα ιδιαίτερα αλλά και στο σχολείο με τον περσινό καθηγητή άρχισα να μαθαίνω σωστά την λογική των μαθηματικών, αλλά μέχρι να καλύψω κενά πήρε μήνες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NicolasM Νεοφερμένο μέλος Ο NicolasM αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 115 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2013 στις 19:32 Ο NicolasM έγραψε: #411 07-11-13 19:32 Στο σχολείο δεν μου άρεσαν, και ήταν το μόνο μάθημα στο οποίο δεν έγραψα καλά στις πανελλήνιες. Μάλλον ποτέ δεν τα διάβασα όπως έπρεπε. Όμως τώρα τελευταία που εξερευνώ την φυσική και βλέπω τις εφαρμογές τους, τα έχω εκτιμήσει περισσότερο, και χαίρομαι που θα μου δοθεί η ευκαιρία να τα κατέχω αρκετά καλά μέσω της σχολής μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2013 στις 19:36 Η Deutsch... Lover: #412 07-11-13 19:36 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Όχι πως δεν εξηγούσε πολύ καλά ο καθηγητής μου αλλά επικεντρωνόταν στους καλούς και σε όσους έκαναν ιδιαίτερα και άφηνε την μισή τάξη καιιιι που είχε πρόβλημα. Τέλος πάντων πέρυσι με την καθηγήτρια στα ιδιαίτερα αλλά και στο σχολείο με τον περσινό καθηγητή άρχισα να μαθαίνω σωστά την λογική των μαθηματικών, αλλά μέχρι να καλύψω κενά πήρε μήνες. Click για ανάπτυξη... Αχ αυτο που εκανε ο τοτε μαθηματικος σου ειναι οντως πολυ ασχημο και σε καμια περιπτωση σωστο... Ισα ισα αφου εβλεπε οτι καποια παιδια πανε φροντ ή κανουν ιδιαιτερα ή ειναι καλοι επρεπε μεν να ασχολειτε μαζι τους αλλα να εδεινε περισσοτερη προσοχη στους αδυναμους. Το θεμα ειναι οτι τα καταφερες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2013 στις 20:51 Ο Itach1 έγραψε: #413 07-11-13 20:51 Όχι! Μας παιδεύουν άδικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikolaos p. Εκκολαπτόμενο μέλος Ο nikolaos p. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 210 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2013 στις 21:15 Ο nikolaos p.: #414 07-11-13 21:15 Μου αρέσουν τα μαθηματικά, μέχρι ένα σημείο! Αν περάσουν αυτό το όριο, τότε βράσε όρυζα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2013 στις 22:02 Ο nPb έγραψε: #415 07-11-13 22:02 Αρχική Δημοσίευση από nikolaos p.: Μου αρέσουν τα μαθηματικά, μέχρι ένα σημείο! Αν περάσουν αυτό το όριο, τότε βράσε όρυζα!! Click για ανάπτυξη... Ποιο σημείο; Tα Μαθηματικά...συναντούν τη Βιολογία: Mathematical & Theoretical Biology Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NicolasM Νεοφερμένο μέλος Ο NicolasM αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 115 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2013 στις 00:16 Ο NicolasM έγραψε: #416 08-11-13 00:16 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Ποιο σημείο; Tα Μαθηματικά...συναντούν τη Βιολογία: Mathematical & Theoretical Biology Spoiler Click για ανάπτυξη... https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2839811/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. edweimaste Πολύ δραστήριο μέλος Η edweimaste αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.050 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2013 στις 01:21 Η edweimaste: #417 08-11-13 01:21 Τα μαθηματικά και εγώ είμαστε όπως ακριβώς ο διάολος και το λιβάνι ......... με φοβούνται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2013 στις 11:51 Η Deutsch... Lover: #418 08-11-13 11:51 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Detectiveal Εκκολαπτόμενο μέλος Η Detectiveal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 134 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2013 στις 12:18 Η Detectiveal: #419 08-11-13 12:18 Πανέμορφο animation! Σκέψου πόσο βαθιά κρύβονται τα μαθηματικά στα φυσικά φαινόμενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2013 στις 12:26 Η Deutsch... Lover: #420 08-11-13 12:26 Αρχική Δημοσίευση από Detectiveal: Πανέμορφο animation! Σκέψου πόσο βαθιά κρύβονται τα μαθηματικά στα φυσικά φαινόμενα Click για ανάπτυξη... Ειναι οντως υπεροχο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty ioanna2007 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Jonas: Vielen Dank! Weil es Ihnen gefallen hat, hier sind zwei mehr: https://vimeo.com/9953368 https://vimeo.com/36296951 Click για ανάπτυξη... awww dankeschön!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2013 στις 18:45 Ο nPb έγραψε: #403 07-11-13 18:45 Τα Μαθηματικά πέρα από...τα Σχολικά Πλαίσια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Detectiveal Εκκολαπτόμενο μέλος Η Detectiveal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 134 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2013 στις 18:55 Η Detectiveal: #404 07-11-13 18:55 Υπέροχο! Τα μαθηματικά είναι τόσο όμορφα και μελωδικά που συχνά θυμίζουν μαγικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2013 στις 19:09 Ο nPb έγραψε: #405 07-11-13 19:09 Αρχική Δημοσίευση από Detectiveal: Υπέροχο! Τα μαθηματικά είναι τόσο όμορφα και μελωδικά που συχνά θυμίζουν μαγικά Click για ανάπτυξη... Όντως. Δυστυχώς το σχολικό πλαίσιο τα έχει "αποστειρώσει" σε βαθμό που να μην υπάρχει διάθεση από τους μαθητές αλλά και τους καθηγητές. Επίσης, η ίδια η κοινωνία (κατεξοχήν η Ελληνική) πέρα από το σχολείο αγνοεί την διασύνδεσή τους με τη ζωή μας. Δεν χαίρουν προτίμηση ούτε στο μηχανογραφικό αλλά ούτε και ως αναπόσπαστο κομμάτι της ανθρώπινης σκέψης και του παγκόσμιου ανθρώπινου πολιτισμού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2013 στις 19:17 Η Nefeli Graf: #406 07-11-13 19:17 Προσωπικά δεν τα μισώ αλλά ούτε τα λατρεύω. Καλό ως μάθημα αλλά πιθανότατα στο γυμνάσιο λόγω του άθλιου μαθήματος που γινόταν από έναν καθηγητή μας επί 3 χρόνια δεν πήρα τις βάσεις που έπρεπε και αν δεν έκανα φροντιστήριο δεν θα τα καταλάβαινα και πολύ. Τέλος πάντων είναι από τα ωραία μαθήματα αρκεί να έχεις καλό καθηγητή και να τα κατανοήσεις από την αρχή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2013 στις 19:21 Η Deutsch... Lover: #407 07-11-13 19:21 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Προσωπικά δεν τα μισώ αλλά ούτε τα λατρεύω. Καλό ως μάθημα αλλά πιθανότατα στο γυμνάσιο λόγω του άθλιου μαθήματος που γινόταν από έναν καθηγητή μας επί 3 χρόνια δεν πήρα τις βάσεις που έπρεπε και αν δεν έκανα φροντιστήριο δεν θα τα καταλάβαινα και πολύ. Τέλος πάντων είναι από τα ωραία μαθήματα αρκεί να έχεις καλό καθηγητή και να τα κατανοήσεις από την αρχή. Click για ανάπτυξη... Ποσο συμφωνω! Στην α γυμνασιου αλλαξα καθηγητη στην μεση της χρονιας και σε πληροφορω οτι εχασα πολλα... Αν δεν ειχα την αδερφη μου θα εχανα την μιση υλη ΕΥΤΥΧΩΣ στην β ηρθε παλι ο παλιος μου μαθηματικος που συνεχιζω να εχω μεχρι και σημερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2013 στις 19:23 Ο nPb έγραψε: #408 07-11-13 19:23 Θα ήταν νομίζω ένα στοίχημα για την νέα γενιά Μαθηματικών να επαναδομήσουν την μαθηματική παιδεία. Δυστυχώς, το κίνητρο μάθησης επικεντρώνεται στο ΗΜΜΥ vs Ιατρική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. trelomogolo Εκκολαπτόμενο μέλος Ο trelomogolo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 147 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2013 στις 19:23 Ο trelomogolo: #409 07-11-13 19:23 Ποτε δεν μου αρεσαν και ποτε δεν μου αρεσουν.Οσο σαδομαζο και αν ειμαι ποτε δεν μου αρεσουν.ΜΑTHS=mental abuse to humans etsi re oneiro Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2013 στις 19:31 Η Nefeli Graf: #410 07-11-13 19:31 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Ποσο συμφωνω! Στην α γυμνασιου αλλαξα καθηγητη στην μεση της χρονιας και σε πληροφορω οτι εχασα πολλα... Αν δεν ειχα την αδερφη μου θα εχανα την μιση υλη ΕΥΤΥΧΩΣ στην β ηρθε παλι ο παλιος μου μαθηματικος που συνεχιζω να εχω μεχρι και σημερα Click για ανάπτυξη... Όχι πως δεν εξηγούσε πολύ καλά ο καθηγητής μου αλλά επικεντρωνόταν στους καλούς και σε όσους έκαναν ιδιαίτερα και άφηνε την μισή τάξη καιιιι που είχε πρόβλημα. Τέλος πάντων πέρυσι με την καθηγήτρια στα ιδιαίτερα αλλά και στο σχολείο με τον περσινό καθηγητή άρχισα να μαθαίνω σωστά την λογική των μαθηματικών, αλλά μέχρι να καλύψω κενά πήρε μήνες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NicolasM Νεοφερμένο μέλος Ο NicolasM αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 115 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2013 στις 19:32 Ο NicolasM έγραψε: #411 07-11-13 19:32 Στο σχολείο δεν μου άρεσαν, και ήταν το μόνο μάθημα στο οποίο δεν έγραψα καλά στις πανελλήνιες. Μάλλον ποτέ δεν τα διάβασα όπως έπρεπε. Όμως τώρα τελευταία που εξερευνώ την φυσική και βλέπω τις εφαρμογές τους, τα έχω εκτιμήσει περισσότερο, και χαίρομαι που θα μου δοθεί η ευκαιρία να τα κατέχω αρκετά καλά μέσω της σχολής μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2013 στις 19:36 Η Deutsch... Lover: #412 07-11-13 19:36 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Όχι πως δεν εξηγούσε πολύ καλά ο καθηγητής μου αλλά επικεντρωνόταν στους καλούς και σε όσους έκαναν ιδιαίτερα και άφηνε την μισή τάξη καιιιι που είχε πρόβλημα. Τέλος πάντων πέρυσι με την καθηγήτρια στα ιδιαίτερα αλλά και στο σχολείο με τον περσινό καθηγητή άρχισα να μαθαίνω σωστά την λογική των μαθηματικών, αλλά μέχρι να καλύψω κενά πήρε μήνες. Click για ανάπτυξη... Αχ αυτο που εκανε ο τοτε μαθηματικος σου ειναι οντως πολυ ασχημο και σε καμια περιπτωση σωστο... Ισα ισα αφου εβλεπε οτι καποια παιδια πανε φροντ ή κανουν ιδιαιτερα ή ειναι καλοι επρεπε μεν να ασχολειτε μαζι τους αλλα να εδεινε περισσοτερη προσοχη στους αδυναμους. Το θεμα ειναι οτι τα καταφερες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2013 στις 20:51 Ο Itach1 έγραψε: #413 07-11-13 20:51 Όχι! Μας παιδεύουν άδικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikolaos p. Εκκολαπτόμενο μέλος Ο nikolaos p. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 210 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2013 στις 21:15 Ο nikolaos p.: #414 07-11-13 21:15 Μου αρέσουν τα μαθηματικά, μέχρι ένα σημείο! Αν περάσουν αυτό το όριο, τότε βράσε όρυζα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2013 στις 22:02 Ο nPb έγραψε: #415 07-11-13 22:02 Αρχική Δημοσίευση από nikolaos p.: Μου αρέσουν τα μαθηματικά, μέχρι ένα σημείο! Αν περάσουν αυτό το όριο, τότε βράσε όρυζα!! Click για ανάπτυξη... Ποιο σημείο; Tα Μαθηματικά...συναντούν τη Βιολογία: Mathematical & Theoretical Biology Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NicolasM Νεοφερμένο μέλος Ο NicolasM αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 115 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2013 στις 00:16 Ο NicolasM έγραψε: #416 08-11-13 00:16 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Ποιο σημείο; Tα Μαθηματικά...συναντούν τη Βιολογία: Mathematical & Theoretical Biology Spoiler Click για ανάπτυξη... https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2839811/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. edweimaste Πολύ δραστήριο μέλος Η edweimaste αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.050 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2013 στις 01:21 Η edweimaste: #417 08-11-13 01:21 Τα μαθηματικά και εγώ είμαστε όπως ακριβώς ο διάολος και το λιβάνι ......... με φοβούνται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2013 στις 11:51 Η Deutsch... Lover: #418 08-11-13 11:51 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Detectiveal Εκκολαπτόμενο μέλος Η Detectiveal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 134 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2013 στις 12:18 Η Detectiveal: #419 08-11-13 12:18 Πανέμορφο animation! Σκέψου πόσο βαθιά κρύβονται τα μαθηματικά στα φυσικά φαινόμενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2013 στις 12:26 Η Deutsch... Lover: #420 08-11-13 12:26 Αρχική Δημοσίευση από Detectiveal: Πανέμορφο animation! Σκέψου πόσο βαθιά κρύβονται τα μαθηματικά στα φυσικά φαινόμενα Click για ανάπτυξη... Ειναι οντως υπεροχο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty ioanna2007 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τα Μαθηματικά πέρα από...τα Σχολικά Πλαίσια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Detectiveal Εκκολαπτόμενο μέλος Η Detectiveal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 134 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2013 στις 18:55 Η Detectiveal: #404 07-11-13 18:55 Υπέροχο! Τα μαθηματικά είναι τόσο όμορφα και μελωδικά που συχνά θυμίζουν μαγικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2013 στις 19:09 Ο nPb έγραψε: #405 07-11-13 19:09 Αρχική Δημοσίευση από Detectiveal: Υπέροχο! Τα μαθηματικά είναι τόσο όμορφα και μελωδικά που συχνά θυμίζουν μαγικά Click για ανάπτυξη... Όντως. Δυστυχώς το σχολικό πλαίσιο τα έχει "αποστειρώσει" σε βαθμό που να μην υπάρχει διάθεση από τους μαθητές αλλά και τους καθηγητές. Επίσης, η ίδια η κοινωνία (κατεξοχήν η Ελληνική) πέρα από το σχολείο αγνοεί την διασύνδεσή τους με τη ζωή μας. Δεν χαίρουν προτίμηση ούτε στο μηχανογραφικό αλλά ούτε και ως αναπόσπαστο κομμάτι της ανθρώπινης σκέψης και του παγκόσμιου ανθρώπινου πολιτισμού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2013 στις 19:17 Η Nefeli Graf: #406 07-11-13 19:17 Προσωπικά δεν τα μισώ αλλά ούτε τα λατρεύω. Καλό ως μάθημα αλλά πιθανότατα στο γυμνάσιο λόγω του άθλιου μαθήματος που γινόταν από έναν καθηγητή μας επί 3 χρόνια δεν πήρα τις βάσεις που έπρεπε και αν δεν έκανα φροντιστήριο δεν θα τα καταλάβαινα και πολύ. Τέλος πάντων είναι από τα ωραία μαθήματα αρκεί να έχεις καλό καθηγητή και να τα κατανοήσεις από την αρχή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2013 στις 19:21 Η Deutsch... Lover: #407 07-11-13 19:21 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Προσωπικά δεν τα μισώ αλλά ούτε τα λατρεύω. Καλό ως μάθημα αλλά πιθανότατα στο γυμνάσιο λόγω του άθλιου μαθήματος που γινόταν από έναν καθηγητή μας επί 3 χρόνια δεν πήρα τις βάσεις που έπρεπε και αν δεν έκανα φροντιστήριο δεν θα τα καταλάβαινα και πολύ. Τέλος πάντων είναι από τα ωραία μαθήματα αρκεί να έχεις καλό καθηγητή και να τα κατανοήσεις από την αρχή. Click για ανάπτυξη... Ποσο συμφωνω! Στην α γυμνασιου αλλαξα καθηγητη στην μεση της χρονιας και σε πληροφορω οτι εχασα πολλα... Αν δεν ειχα την αδερφη μου θα εχανα την μιση υλη ΕΥΤΥΧΩΣ στην β ηρθε παλι ο παλιος μου μαθηματικος που συνεχιζω να εχω μεχρι και σημερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2013 στις 19:23 Ο nPb έγραψε: #408 07-11-13 19:23 Θα ήταν νομίζω ένα στοίχημα για την νέα γενιά Μαθηματικών να επαναδομήσουν την μαθηματική παιδεία. Δυστυχώς, το κίνητρο μάθησης επικεντρώνεται στο ΗΜΜΥ vs Ιατρική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. trelomogolo Εκκολαπτόμενο μέλος Ο trelomogolo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 147 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2013 στις 19:23 Ο trelomogolo: #409 07-11-13 19:23 Ποτε δεν μου αρεσαν και ποτε δεν μου αρεσουν.Οσο σαδομαζο και αν ειμαι ποτε δεν μου αρεσουν.ΜΑTHS=mental abuse to humans etsi re oneiro Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2013 στις 19:31 Η Nefeli Graf: #410 07-11-13 19:31 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Ποσο συμφωνω! Στην α γυμνασιου αλλαξα καθηγητη στην μεση της χρονιας και σε πληροφορω οτι εχασα πολλα... Αν δεν ειχα την αδερφη μου θα εχανα την μιση υλη ΕΥΤΥΧΩΣ στην β ηρθε παλι ο παλιος μου μαθηματικος που συνεχιζω να εχω μεχρι και σημερα Click για ανάπτυξη... Όχι πως δεν εξηγούσε πολύ καλά ο καθηγητής μου αλλά επικεντρωνόταν στους καλούς και σε όσους έκαναν ιδιαίτερα και άφηνε την μισή τάξη καιιιι που είχε πρόβλημα. Τέλος πάντων πέρυσι με την καθηγήτρια στα ιδιαίτερα αλλά και στο σχολείο με τον περσινό καθηγητή άρχισα να μαθαίνω σωστά την λογική των μαθηματικών, αλλά μέχρι να καλύψω κενά πήρε μήνες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NicolasM Νεοφερμένο μέλος Ο NicolasM αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 115 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2013 στις 19:32 Ο NicolasM έγραψε: #411 07-11-13 19:32 Στο σχολείο δεν μου άρεσαν, και ήταν το μόνο μάθημα στο οποίο δεν έγραψα καλά στις πανελλήνιες. Μάλλον ποτέ δεν τα διάβασα όπως έπρεπε. Όμως τώρα τελευταία που εξερευνώ την φυσική και βλέπω τις εφαρμογές τους, τα έχω εκτιμήσει περισσότερο, και χαίρομαι που θα μου δοθεί η ευκαιρία να τα κατέχω αρκετά καλά μέσω της σχολής μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2013 στις 19:36 Η Deutsch... Lover: #412 07-11-13 19:36 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Όχι πως δεν εξηγούσε πολύ καλά ο καθηγητής μου αλλά επικεντρωνόταν στους καλούς και σε όσους έκαναν ιδιαίτερα και άφηνε την μισή τάξη καιιιι που είχε πρόβλημα. Τέλος πάντων πέρυσι με την καθηγήτρια στα ιδιαίτερα αλλά και στο σχολείο με τον περσινό καθηγητή άρχισα να μαθαίνω σωστά την λογική των μαθηματικών, αλλά μέχρι να καλύψω κενά πήρε μήνες. Click για ανάπτυξη... Αχ αυτο που εκανε ο τοτε μαθηματικος σου ειναι οντως πολυ ασχημο και σε καμια περιπτωση σωστο... Ισα ισα αφου εβλεπε οτι καποια παιδια πανε φροντ ή κανουν ιδιαιτερα ή ειναι καλοι επρεπε μεν να ασχολειτε μαζι τους αλλα να εδεινε περισσοτερη προσοχη στους αδυναμους. Το θεμα ειναι οτι τα καταφερες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2013 στις 20:51 Ο Itach1 έγραψε: #413 07-11-13 20:51 Όχι! Μας παιδεύουν άδικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikolaos p. Εκκολαπτόμενο μέλος Ο nikolaos p. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 210 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2013 στις 21:15 Ο nikolaos p.: #414 07-11-13 21:15 Μου αρέσουν τα μαθηματικά, μέχρι ένα σημείο! Αν περάσουν αυτό το όριο, τότε βράσε όρυζα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2013 στις 22:02 Ο nPb έγραψε: #415 07-11-13 22:02 Αρχική Δημοσίευση από nikolaos p.: Μου αρέσουν τα μαθηματικά, μέχρι ένα σημείο! Αν περάσουν αυτό το όριο, τότε βράσε όρυζα!! Click για ανάπτυξη... Ποιο σημείο; Tα Μαθηματικά...συναντούν τη Βιολογία: Mathematical & Theoretical Biology Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NicolasM Νεοφερμένο μέλος Ο NicolasM αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 115 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2013 στις 00:16 Ο NicolasM έγραψε: #416 08-11-13 00:16 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Ποιο σημείο; Tα Μαθηματικά...συναντούν τη Βιολογία: Mathematical & Theoretical Biology Spoiler Click για ανάπτυξη... https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2839811/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. edweimaste Πολύ δραστήριο μέλος Η edweimaste αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.050 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2013 στις 01:21 Η edweimaste: #417 08-11-13 01:21 Τα μαθηματικά και εγώ είμαστε όπως ακριβώς ο διάολος και το λιβάνι ......... με φοβούνται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2013 στις 11:51 Η Deutsch... Lover: #418 08-11-13 11:51 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Detectiveal Εκκολαπτόμενο μέλος Η Detectiveal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 134 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2013 στις 12:18 Η Detectiveal: #419 08-11-13 12:18 Πανέμορφο animation! Σκέψου πόσο βαθιά κρύβονται τα μαθηματικά στα φυσικά φαινόμενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2013 στις 12:26 Η Deutsch... Lover: #420 08-11-13 12:26 Αρχική Δημοσίευση από Detectiveal: Πανέμορφο animation! Σκέψου πόσο βαθιά κρύβονται τα μαθηματικά στα φυσικά φαινόμενα Click για ανάπτυξη... Ειναι οντως υπεροχο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty ioanna2007 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Υπέροχο! Τα μαθηματικά είναι τόσο όμορφα και μελωδικά που συχνά θυμίζουν μαγικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2013 στις 19:09 Ο nPb έγραψε: #405 07-11-13 19:09 Αρχική Δημοσίευση από Detectiveal: Υπέροχο! Τα μαθηματικά είναι τόσο όμορφα και μελωδικά που συχνά θυμίζουν μαγικά Click για ανάπτυξη... Όντως. Δυστυχώς το σχολικό πλαίσιο τα έχει "αποστειρώσει" σε βαθμό που να μην υπάρχει διάθεση από τους μαθητές αλλά και τους καθηγητές. Επίσης, η ίδια η κοινωνία (κατεξοχήν η Ελληνική) πέρα από το σχολείο αγνοεί την διασύνδεσή τους με τη ζωή μας. Δεν χαίρουν προτίμηση ούτε στο μηχανογραφικό αλλά ούτε και ως αναπόσπαστο κομμάτι της ανθρώπινης σκέψης και του παγκόσμιου ανθρώπινου πολιτισμού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2013 στις 19:17 Η Nefeli Graf: #406 07-11-13 19:17 Προσωπικά δεν τα μισώ αλλά ούτε τα λατρεύω. Καλό ως μάθημα αλλά πιθανότατα στο γυμνάσιο λόγω του άθλιου μαθήματος που γινόταν από έναν καθηγητή μας επί 3 χρόνια δεν πήρα τις βάσεις που έπρεπε και αν δεν έκανα φροντιστήριο δεν θα τα καταλάβαινα και πολύ. Τέλος πάντων είναι από τα ωραία μαθήματα αρκεί να έχεις καλό καθηγητή και να τα κατανοήσεις από την αρχή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2013 στις 19:21 Η Deutsch... Lover: #407 07-11-13 19:21 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Προσωπικά δεν τα μισώ αλλά ούτε τα λατρεύω. Καλό ως μάθημα αλλά πιθανότατα στο γυμνάσιο λόγω του άθλιου μαθήματος που γινόταν από έναν καθηγητή μας επί 3 χρόνια δεν πήρα τις βάσεις που έπρεπε και αν δεν έκανα φροντιστήριο δεν θα τα καταλάβαινα και πολύ. Τέλος πάντων είναι από τα ωραία μαθήματα αρκεί να έχεις καλό καθηγητή και να τα κατανοήσεις από την αρχή. Click για ανάπτυξη... Ποσο συμφωνω! Στην α γυμνασιου αλλαξα καθηγητη στην μεση της χρονιας και σε πληροφορω οτι εχασα πολλα... Αν δεν ειχα την αδερφη μου θα εχανα την μιση υλη ΕΥΤΥΧΩΣ στην β ηρθε παλι ο παλιος μου μαθηματικος που συνεχιζω να εχω μεχρι και σημερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2013 στις 19:23 Ο nPb έγραψε: #408 07-11-13 19:23 Θα ήταν νομίζω ένα στοίχημα για την νέα γενιά Μαθηματικών να επαναδομήσουν την μαθηματική παιδεία. Δυστυχώς, το κίνητρο μάθησης επικεντρώνεται στο ΗΜΜΥ vs Ιατρική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. trelomogolo Εκκολαπτόμενο μέλος Ο trelomogolo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 147 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2013 στις 19:23 Ο trelomogolo: #409 07-11-13 19:23 Ποτε δεν μου αρεσαν και ποτε δεν μου αρεσουν.Οσο σαδομαζο και αν ειμαι ποτε δεν μου αρεσουν.ΜΑTHS=mental abuse to humans etsi re oneiro Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2013 στις 19:31 Η Nefeli Graf: #410 07-11-13 19:31 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Ποσο συμφωνω! Στην α γυμνασιου αλλαξα καθηγητη στην μεση της χρονιας και σε πληροφορω οτι εχασα πολλα... Αν δεν ειχα την αδερφη μου θα εχανα την μιση υλη ΕΥΤΥΧΩΣ στην β ηρθε παλι ο παλιος μου μαθηματικος που συνεχιζω να εχω μεχρι και σημερα Click για ανάπτυξη... Όχι πως δεν εξηγούσε πολύ καλά ο καθηγητής μου αλλά επικεντρωνόταν στους καλούς και σε όσους έκαναν ιδιαίτερα και άφηνε την μισή τάξη καιιιι που είχε πρόβλημα. Τέλος πάντων πέρυσι με την καθηγήτρια στα ιδιαίτερα αλλά και στο σχολείο με τον περσινό καθηγητή άρχισα να μαθαίνω σωστά την λογική των μαθηματικών, αλλά μέχρι να καλύψω κενά πήρε μήνες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NicolasM Νεοφερμένο μέλος Ο NicolasM αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 115 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2013 στις 19:32 Ο NicolasM έγραψε: #411 07-11-13 19:32 Στο σχολείο δεν μου άρεσαν, και ήταν το μόνο μάθημα στο οποίο δεν έγραψα καλά στις πανελλήνιες. Μάλλον ποτέ δεν τα διάβασα όπως έπρεπε. Όμως τώρα τελευταία που εξερευνώ την φυσική και βλέπω τις εφαρμογές τους, τα έχω εκτιμήσει περισσότερο, και χαίρομαι που θα μου δοθεί η ευκαιρία να τα κατέχω αρκετά καλά μέσω της σχολής μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2013 στις 19:36 Η Deutsch... Lover: #412 07-11-13 19:36 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Όχι πως δεν εξηγούσε πολύ καλά ο καθηγητής μου αλλά επικεντρωνόταν στους καλούς και σε όσους έκαναν ιδιαίτερα και άφηνε την μισή τάξη καιιιι που είχε πρόβλημα. Τέλος πάντων πέρυσι με την καθηγήτρια στα ιδιαίτερα αλλά και στο σχολείο με τον περσινό καθηγητή άρχισα να μαθαίνω σωστά την λογική των μαθηματικών, αλλά μέχρι να καλύψω κενά πήρε μήνες. Click για ανάπτυξη... Αχ αυτο που εκανε ο τοτε μαθηματικος σου ειναι οντως πολυ ασχημο και σε καμια περιπτωση σωστο... Ισα ισα αφου εβλεπε οτι καποια παιδια πανε φροντ ή κανουν ιδιαιτερα ή ειναι καλοι επρεπε μεν να ασχολειτε μαζι τους αλλα να εδεινε περισσοτερη προσοχη στους αδυναμους. Το θεμα ειναι οτι τα καταφερες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2013 στις 20:51 Ο Itach1 έγραψε: #413 07-11-13 20:51 Όχι! Μας παιδεύουν άδικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikolaos p. Εκκολαπτόμενο μέλος Ο nikolaos p. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 210 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2013 στις 21:15 Ο nikolaos p.: #414 07-11-13 21:15 Μου αρέσουν τα μαθηματικά, μέχρι ένα σημείο! Αν περάσουν αυτό το όριο, τότε βράσε όρυζα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2013 στις 22:02 Ο nPb έγραψε: #415 07-11-13 22:02 Αρχική Δημοσίευση από nikolaos p.: Μου αρέσουν τα μαθηματικά, μέχρι ένα σημείο! Αν περάσουν αυτό το όριο, τότε βράσε όρυζα!! Click για ανάπτυξη... Ποιο σημείο; Tα Μαθηματικά...συναντούν τη Βιολογία: Mathematical & Theoretical Biology Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NicolasM Νεοφερμένο μέλος Ο NicolasM αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 115 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2013 στις 00:16 Ο NicolasM έγραψε: #416 08-11-13 00:16 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Ποιο σημείο; Tα Μαθηματικά...συναντούν τη Βιολογία: Mathematical & Theoretical Biology Spoiler Click για ανάπτυξη... https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2839811/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. edweimaste Πολύ δραστήριο μέλος Η edweimaste αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.050 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2013 στις 01:21 Η edweimaste: #417 08-11-13 01:21 Τα μαθηματικά και εγώ είμαστε όπως ακριβώς ο διάολος και το λιβάνι ......... με φοβούνται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2013 στις 11:51 Η Deutsch... Lover: #418 08-11-13 11:51 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Detectiveal Εκκολαπτόμενο μέλος Η Detectiveal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 134 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2013 στις 12:18 Η Detectiveal: #419 08-11-13 12:18 Πανέμορφο animation! Σκέψου πόσο βαθιά κρύβονται τα μαθηματικά στα φυσικά φαινόμενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2013 στις 12:26 Η Deutsch... Lover: #420 08-11-13 12:26 Αρχική Δημοσίευση από Detectiveal: Πανέμορφο animation! Σκέψου πόσο βαθιά κρύβονται τα μαθηματικά στα φυσικά φαινόμενα Click για ανάπτυξη... Ειναι οντως υπεροχο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty ioanna2007 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Detectiveal: Υπέροχο! Τα μαθηματικά είναι τόσο όμορφα και μελωδικά που συχνά θυμίζουν μαγικά Click για ανάπτυξη... Όντως. Δυστυχώς το σχολικό πλαίσιο τα έχει "αποστειρώσει" σε βαθμό που να μην υπάρχει διάθεση από τους μαθητές αλλά και τους καθηγητές. Επίσης, η ίδια η κοινωνία (κατεξοχήν η Ελληνική) πέρα από το σχολείο αγνοεί την διασύνδεσή τους με τη ζωή μας. Δεν χαίρουν προτίμηση ούτε στο μηχανογραφικό αλλά ούτε και ως αναπόσπαστο κομμάτι της ανθρώπινης σκέψης και του παγκόσμιου ανθρώπινου πολιτισμού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2013 στις 19:17 Η Nefeli Graf: #406 07-11-13 19:17 Προσωπικά δεν τα μισώ αλλά ούτε τα λατρεύω. Καλό ως μάθημα αλλά πιθανότατα στο γυμνάσιο λόγω του άθλιου μαθήματος που γινόταν από έναν καθηγητή μας επί 3 χρόνια δεν πήρα τις βάσεις που έπρεπε και αν δεν έκανα φροντιστήριο δεν θα τα καταλάβαινα και πολύ. Τέλος πάντων είναι από τα ωραία μαθήματα αρκεί να έχεις καλό καθηγητή και να τα κατανοήσεις από την αρχή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2013 στις 19:21 Η Deutsch... Lover: #407 07-11-13 19:21 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Προσωπικά δεν τα μισώ αλλά ούτε τα λατρεύω. Καλό ως μάθημα αλλά πιθανότατα στο γυμνάσιο λόγω του άθλιου μαθήματος που γινόταν από έναν καθηγητή μας επί 3 χρόνια δεν πήρα τις βάσεις που έπρεπε και αν δεν έκανα φροντιστήριο δεν θα τα καταλάβαινα και πολύ. Τέλος πάντων είναι από τα ωραία μαθήματα αρκεί να έχεις καλό καθηγητή και να τα κατανοήσεις από την αρχή. Click για ανάπτυξη... Ποσο συμφωνω! Στην α γυμνασιου αλλαξα καθηγητη στην μεση της χρονιας και σε πληροφορω οτι εχασα πολλα... Αν δεν ειχα την αδερφη μου θα εχανα την μιση υλη ΕΥΤΥΧΩΣ στην β ηρθε παλι ο παλιος μου μαθηματικος που συνεχιζω να εχω μεχρι και σημερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2013 στις 19:23 Ο nPb έγραψε: #408 07-11-13 19:23 Θα ήταν νομίζω ένα στοίχημα για την νέα γενιά Μαθηματικών να επαναδομήσουν την μαθηματική παιδεία. Δυστυχώς, το κίνητρο μάθησης επικεντρώνεται στο ΗΜΜΥ vs Ιατρική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. trelomogolo Εκκολαπτόμενο μέλος Ο trelomogolo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 147 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2013 στις 19:23 Ο trelomogolo: #409 07-11-13 19:23 Ποτε δεν μου αρεσαν και ποτε δεν μου αρεσουν.Οσο σαδομαζο και αν ειμαι ποτε δεν μου αρεσουν.ΜΑTHS=mental abuse to humans etsi re oneiro Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2013 στις 19:31 Η Nefeli Graf: #410 07-11-13 19:31 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Ποσο συμφωνω! Στην α γυμνασιου αλλαξα καθηγητη στην μεση της χρονιας και σε πληροφορω οτι εχασα πολλα... Αν δεν ειχα την αδερφη μου θα εχανα την μιση υλη ΕΥΤΥΧΩΣ στην β ηρθε παλι ο παλιος μου μαθηματικος που συνεχιζω να εχω μεχρι και σημερα Click για ανάπτυξη... Όχι πως δεν εξηγούσε πολύ καλά ο καθηγητής μου αλλά επικεντρωνόταν στους καλούς και σε όσους έκαναν ιδιαίτερα και άφηνε την μισή τάξη καιιιι που είχε πρόβλημα. Τέλος πάντων πέρυσι με την καθηγήτρια στα ιδιαίτερα αλλά και στο σχολείο με τον περσινό καθηγητή άρχισα να μαθαίνω σωστά την λογική των μαθηματικών, αλλά μέχρι να καλύψω κενά πήρε μήνες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NicolasM Νεοφερμένο μέλος Ο NicolasM αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 115 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2013 στις 19:32 Ο NicolasM έγραψε: #411 07-11-13 19:32 Στο σχολείο δεν μου άρεσαν, και ήταν το μόνο μάθημα στο οποίο δεν έγραψα καλά στις πανελλήνιες. Μάλλον ποτέ δεν τα διάβασα όπως έπρεπε. Όμως τώρα τελευταία που εξερευνώ την φυσική και βλέπω τις εφαρμογές τους, τα έχω εκτιμήσει περισσότερο, και χαίρομαι που θα μου δοθεί η ευκαιρία να τα κατέχω αρκετά καλά μέσω της σχολής μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2013 στις 19:36 Η Deutsch... Lover: #412 07-11-13 19:36 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Όχι πως δεν εξηγούσε πολύ καλά ο καθηγητής μου αλλά επικεντρωνόταν στους καλούς και σε όσους έκαναν ιδιαίτερα και άφηνε την μισή τάξη καιιιι που είχε πρόβλημα. Τέλος πάντων πέρυσι με την καθηγήτρια στα ιδιαίτερα αλλά και στο σχολείο με τον περσινό καθηγητή άρχισα να μαθαίνω σωστά την λογική των μαθηματικών, αλλά μέχρι να καλύψω κενά πήρε μήνες. Click για ανάπτυξη... Αχ αυτο που εκανε ο τοτε μαθηματικος σου ειναι οντως πολυ ασχημο και σε καμια περιπτωση σωστο... Ισα ισα αφου εβλεπε οτι καποια παιδια πανε φροντ ή κανουν ιδιαιτερα ή ειναι καλοι επρεπε μεν να ασχολειτε μαζι τους αλλα να εδεινε περισσοτερη προσοχη στους αδυναμους. Το θεμα ειναι οτι τα καταφερες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2013 στις 20:51 Ο Itach1 έγραψε: #413 07-11-13 20:51 Όχι! Μας παιδεύουν άδικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikolaos p. Εκκολαπτόμενο μέλος Ο nikolaos p. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 210 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2013 στις 21:15 Ο nikolaos p.: #414 07-11-13 21:15 Μου αρέσουν τα μαθηματικά, μέχρι ένα σημείο! Αν περάσουν αυτό το όριο, τότε βράσε όρυζα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2013 στις 22:02 Ο nPb έγραψε: #415 07-11-13 22:02 Αρχική Δημοσίευση από nikolaos p.: Μου αρέσουν τα μαθηματικά, μέχρι ένα σημείο! Αν περάσουν αυτό το όριο, τότε βράσε όρυζα!! Click για ανάπτυξη... Ποιο σημείο; Tα Μαθηματικά...συναντούν τη Βιολογία: Mathematical & Theoretical Biology Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NicolasM Νεοφερμένο μέλος Ο NicolasM αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 115 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2013 στις 00:16 Ο NicolasM έγραψε: #416 08-11-13 00:16 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Ποιο σημείο; Tα Μαθηματικά...συναντούν τη Βιολογία: Mathematical & Theoretical Biology Spoiler Click για ανάπτυξη... https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2839811/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. edweimaste Πολύ δραστήριο μέλος Η edweimaste αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.050 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2013 στις 01:21 Η edweimaste: #417 08-11-13 01:21 Τα μαθηματικά και εγώ είμαστε όπως ακριβώς ο διάολος και το λιβάνι ......... με φοβούνται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2013 στις 11:51 Η Deutsch... Lover: #418 08-11-13 11:51 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Detectiveal Εκκολαπτόμενο μέλος Η Detectiveal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 134 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2013 στις 12:18 Η Detectiveal: #419 08-11-13 12:18 Πανέμορφο animation! Σκέψου πόσο βαθιά κρύβονται τα μαθηματικά στα φυσικά φαινόμενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2013 στις 12:26 Η Deutsch... Lover: #420 08-11-13 12:26 Αρχική Δημοσίευση από Detectiveal: Πανέμορφο animation! Σκέψου πόσο βαθιά κρύβονται τα μαθηματικά στα φυσικά φαινόμενα Click για ανάπτυξη... Ειναι οντως υπεροχο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty ioanna2007 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Προσωπικά δεν τα μισώ αλλά ούτε τα λατρεύω. Καλό ως μάθημα αλλά πιθανότατα στο γυμνάσιο λόγω του άθλιου μαθήματος που γινόταν από έναν καθηγητή μας επί 3 χρόνια δεν πήρα τις βάσεις που έπρεπε και αν δεν έκανα φροντιστήριο δεν θα τα καταλάβαινα και πολύ. Τέλος πάντων είναι από τα ωραία μαθήματα αρκεί να έχεις καλό καθηγητή και να τα κατανοήσεις από την αρχή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2013 στις 19:21 Η Deutsch... Lover: #407 07-11-13 19:21 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Προσωπικά δεν τα μισώ αλλά ούτε τα λατρεύω. Καλό ως μάθημα αλλά πιθανότατα στο γυμνάσιο λόγω του άθλιου μαθήματος που γινόταν από έναν καθηγητή μας επί 3 χρόνια δεν πήρα τις βάσεις που έπρεπε και αν δεν έκανα φροντιστήριο δεν θα τα καταλάβαινα και πολύ. Τέλος πάντων είναι από τα ωραία μαθήματα αρκεί να έχεις καλό καθηγητή και να τα κατανοήσεις από την αρχή. Click για ανάπτυξη... Ποσο συμφωνω! Στην α γυμνασιου αλλαξα καθηγητη στην μεση της χρονιας και σε πληροφορω οτι εχασα πολλα... Αν δεν ειχα την αδερφη μου θα εχανα την μιση υλη ΕΥΤΥΧΩΣ στην β ηρθε παλι ο παλιος μου μαθηματικος που συνεχιζω να εχω μεχρι και σημερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2013 στις 19:23 Ο nPb έγραψε: #408 07-11-13 19:23 Θα ήταν νομίζω ένα στοίχημα για την νέα γενιά Μαθηματικών να επαναδομήσουν την μαθηματική παιδεία. Δυστυχώς, το κίνητρο μάθησης επικεντρώνεται στο ΗΜΜΥ vs Ιατρική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. trelomogolo Εκκολαπτόμενο μέλος Ο trelomogolo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 147 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2013 στις 19:23 Ο trelomogolo: #409 07-11-13 19:23 Ποτε δεν μου αρεσαν και ποτε δεν μου αρεσουν.Οσο σαδομαζο και αν ειμαι ποτε δεν μου αρεσουν.ΜΑTHS=mental abuse to humans etsi re oneiro Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2013 στις 19:31 Η Nefeli Graf: #410 07-11-13 19:31 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Ποσο συμφωνω! Στην α γυμνασιου αλλαξα καθηγητη στην μεση της χρονιας και σε πληροφορω οτι εχασα πολλα... Αν δεν ειχα την αδερφη μου θα εχανα την μιση υλη ΕΥΤΥΧΩΣ στην β ηρθε παλι ο παλιος μου μαθηματικος που συνεχιζω να εχω μεχρι και σημερα Click για ανάπτυξη... Όχι πως δεν εξηγούσε πολύ καλά ο καθηγητής μου αλλά επικεντρωνόταν στους καλούς και σε όσους έκαναν ιδιαίτερα και άφηνε την μισή τάξη καιιιι που είχε πρόβλημα. Τέλος πάντων πέρυσι με την καθηγήτρια στα ιδιαίτερα αλλά και στο σχολείο με τον περσινό καθηγητή άρχισα να μαθαίνω σωστά την λογική των μαθηματικών, αλλά μέχρι να καλύψω κενά πήρε μήνες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NicolasM Νεοφερμένο μέλος Ο NicolasM αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 115 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2013 στις 19:32 Ο NicolasM έγραψε: #411 07-11-13 19:32 Στο σχολείο δεν μου άρεσαν, και ήταν το μόνο μάθημα στο οποίο δεν έγραψα καλά στις πανελλήνιες. Μάλλον ποτέ δεν τα διάβασα όπως έπρεπε. Όμως τώρα τελευταία που εξερευνώ την φυσική και βλέπω τις εφαρμογές τους, τα έχω εκτιμήσει περισσότερο, και χαίρομαι που θα μου δοθεί η ευκαιρία να τα κατέχω αρκετά καλά μέσω της σχολής μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2013 στις 19:36 Η Deutsch... Lover: #412 07-11-13 19:36 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Όχι πως δεν εξηγούσε πολύ καλά ο καθηγητής μου αλλά επικεντρωνόταν στους καλούς και σε όσους έκαναν ιδιαίτερα και άφηνε την μισή τάξη καιιιι που είχε πρόβλημα. Τέλος πάντων πέρυσι με την καθηγήτρια στα ιδιαίτερα αλλά και στο σχολείο με τον περσινό καθηγητή άρχισα να μαθαίνω σωστά την λογική των μαθηματικών, αλλά μέχρι να καλύψω κενά πήρε μήνες. Click για ανάπτυξη... Αχ αυτο που εκανε ο τοτε μαθηματικος σου ειναι οντως πολυ ασχημο και σε καμια περιπτωση σωστο... Ισα ισα αφου εβλεπε οτι καποια παιδια πανε φροντ ή κανουν ιδιαιτερα ή ειναι καλοι επρεπε μεν να ασχολειτε μαζι τους αλλα να εδεινε περισσοτερη προσοχη στους αδυναμους. Το θεμα ειναι οτι τα καταφερες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2013 στις 20:51 Ο Itach1 έγραψε: #413 07-11-13 20:51 Όχι! Μας παιδεύουν άδικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikolaos p. Εκκολαπτόμενο μέλος Ο nikolaos p. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 210 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2013 στις 21:15 Ο nikolaos p.: #414 07-11-13 21:15 Μου αρέσουν τα μαθηματικά, μέχρι ένα σημείο! Αν περάσουν αυτό το όριο, τότε βράσε όρυζα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2013 στις 22:02 Ο nPb έγραψε: #415 07-11-13 22:02 Αρχική Δημοσίευση από nikolaos p.: Μου αρέσουν τα μαθηματικά, μέχρι ένα σημείο! Αν περάσουν αυτό το όριο, τότε βράσε όρυζα!! Click για ανάπτυξη... Ποιο σημείο; Tα Μαθηματικά...συναντούν τη Βιολογία: Mathematical & Theoretical Biology Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NicolasM Νεοφερμένο μέλος Ο NicolasM αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 115 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2013 στις 00:16 Ο NicolasM έγραψε: #416 08-11-13 00:16 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Ποιο σημείο; Tα Μαθηματικά...συναντούν τη Βιολογία: Mathematical & Theoretical Biology Spoiler Click για ανάπτυξη... https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2839811/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. edweimaste Πολύ δραστήριο μέλος Η edweimaste αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.050 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2013 στις 01:21 Η edweimaste: #417 08-11-13 01:21 Τα μαθηματικά και εγώ είμαστε όπως ακριβώς ο διάολος και το λιβάνι ......... με φοβούνται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2013 στις 11:51 Η Deutsch... Lover: #418 08-11-13 11:51 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Detectiveal Εκκολαπτόμενο μέλος Η Detectiveal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 134 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2013 στις 12:18 Η Detectiveal: #419 08-11-13 12:18 Πανέμορφο animation! Σκέψου πόσο βαθιά κρύβονται τα μαθηματικά στα φυσικά φαινόμενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2013 στις 12:26 Η Deutsch... Lover: #420 08-11-13 12:26 Αρχική Δημοσίευση από Detectiveal: Πανέμορφο animation! Σκέψου πόσο βαθιά κρύβονται τα μαθηματικά στα φυσικά φαινόμενα Click για ανάπτυξη... Ειναι οντως υπεροχο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty ioanna2007 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Προσωπικά δεν τα μισώ αλλά ούτε τα λατρεύω. Καλό ως μάθημα αλλά πιθανότατα στο γυμνάσιο λόγω του άθλιου μαθήματος που γινόταν από έναν καθηγητή μας επί 3 χρόνια δεν πήρα τις βάσεις που έπρεπε και αν δεν έκανα φροντιστήριο δεν θα τα καταλάβαινα και πολύ. Τέλος πάντων είναι από τα ωραία μαθήματα αρκεί να έχεις καλό καθηγητή και να τα κατανοήσεις από την αρχή. Click για ανάπτυξη... Ποσο συμφωνω! Στην α γυμνασιου αλλαξα καθηγητη στην μεση της χρονιας και σε πληροφορω οτι εχασα πολλα... Αν δεν ειχα την αδερφη μου θα εχανα την μιση υλη ΕΥΤΥΧΩΣ στην β ηρθε παλι ο παλιος μου μαθηματικος που συνεχιζω να εχω μεχρι και σημερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2013 στις 19:23 Ο nPb έγραψε: #408 07-11-13 19:23 Θα ήταν νομίζω ένα στοίχημα για την νέα γενιά Μαθηματικών να επαναδομήσουν την μαθηματική παιδεία. Δυστυχώς, το κίνητρο μάθησης επικεντρώνεται στο ΗΜΜΥ vs Ιατρική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. trelomogolo Εκκολαπτόμενο μέλος Ο trelomogolo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 147 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2013 στις 19:23 Ο trelomogolo: #409 07-11-13 19:23 Ποτε δεν μου αρεσαν και ποτε δεν μου αρεσουν.Οσο σαδομαζο και αν ειμαι ποτε δεν μου αρεσουν.ΜΑTHS=mental abuse to humans etsi re oneiro Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2013 στις 19:31 Η Nefeli Graf: #410 07-11-13 19:31 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Ποσο συμφωνω! Στην α γυμνασιου αλλαξα καθηγητη στην μεση της χρονιας και σε πληροφορω οτι εχασα πολλα... Αν δεν ειχα την αδερφη μου θα εχανα την μιση υλη ΕΥΤΥΧΩΣ στην β ηρθε παλι ο παλιος μου μαθηματικος που συνεχιζω να εχω μεχρι και σημερα Click για ανάπτυξη... Όχι πως δεν εξηγούσε πολύ καλά ο καθηγητής μου αλλά επικεντρωνόταν στους καλούς και σε όσους έκαναν ιδιαίτερα και άφηνε την μισή τάξη καιιιι που είχε πρόβλημα. Τέλος πάντων πέρυσι με την καθηγήτρια στα ιδιαίτερα αλλά και στο σχολείο με τον περσινό καθηγητή άρχισα να μαθαίνω σωστά την λογική των μαθηματικών, αλλά μέχρι να καλύψω κενά πήρε μήνες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NicolasM Νεοφερμένο μέλος Ο NicolasM αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 115 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2013 στις 19:32 Ο NicolasM έγραψε: #411 07-11-13 19:32 Στο σχολείο δεν μου άρεσαν, και ήταν το μόνο μάθημα στο οποίο δεν έγραψα καλά στις πανελλήνιες. Μάλλον ποτέ δεν τα διάβασα όπως έπρεπε. Όμως τώρα τελευταία που εξερευνώ την φυσική και βλέπω τις εφαρμογές τους, τα έχω εκτιμήσει περισσότερο, και χαίρομαι που θα μου δοθεί η ευκαιρία να τα κατέχω αρκετά καλά μέσω της σχολής μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2013 στις 19:36 Η Deutsch... Lover: #412 07-11-13 19:36 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Όχι πως δεν εξηγούσε πολύ καλά ο καθηγητής μου αλλά επικεντρωνόταν στους καλούς και σε όσους έκαναν ιδιαίτερα και άφηνε την μισή τάξη καιιιι που είχε πρόβλημα. Τέλος πάντων πέρυσι με την καθηγήτρια στα ιδιαίτερα αλλά και στο σχολείο με τον περσινό καθηγητή άρχισα να μαθαίνω σωστά την λογική των μαθηματικών, αλλά μέχρι να καλύψω κενά πήρε μήνες. Click για ανάπτυξη... Αχ αυτο που εκανε ο τοτε μαθηματικος σου ειναι οντως πολυ ασχημο και σε καμια περιπτωση σωστο... Ισα ισα αφου εβλεπε οτι καποια παιδια πανε φροντ ή κανουν ιδιαιτερα ή ειναι καλοι επρεπε μεν να ασχολειτε μαζι τους αλλα να εδεινε περισσοτερη προσοχη στους αδυναμους. Το θεμα ειναι οτι τα καταφερες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2013 στις 20:51 Ο Itach1 έγραψε: #413 07-11-13 20:51 Όχι! Μας παιδεύουν άδικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikolaos p. Εκκολαπτόμενο μέλος Ο nikolaos p. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 210 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2013 στις 21:15 Ο nikolaos p.: #414 07-11-13 21:15 Μου αρέσουν τα μαθηματικά, μέχρι ένα σημείο! Αν περάσουν αυτό το όριο, τότε βράσε όρυζα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2013 στις 22:02 Ο nPb έγραψε: #415 07-11-13 22:02 Αρχική Δημοσίευση από nikolaos p.: Μου αρέσουν τα μαθηματικά, μέχρι ένα σημείο! Αν περάσουν αυτό το όριο, τότε βράσε όρυζα!! Click για ανάπτυξη... Ποιο σημείο; Tα Μαθηματικά...συναντούν τη Βιολογία: Mathematical & Theoretical Biology Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NicolasM Νεοφερμένο μέλος Ο NicolasM αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 115 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2013 στις 00:16 Ο NicolasM έγραψε: #416 08-11-13 00:16 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Ποιο σημείο; Tα Μαθηματικά...συναντούν τη Βιολογία: Mathematical & Theoretical Biology Spoiler Click για ανάπτυξη... https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2839811/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. edweimaste Πολύ δραστήριο μέλος Η edweimaste αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.050 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2013 στις 01:21 Η edweimaste: #417 08-11-13 01:21 Τα μαθηματικά και εγώ είμαστε όπως ακριβώς ο διάολος και το λιβάνι ......... με φοβούνται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2013 στις 11:51 Η Deutsch... Lover: #418 08-11-13 11:51 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Detectiveal Εκκολαπτόμενο μέλος Η Detectiveal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 134 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2013 στις 12:18 Η Detectiveal: #419 08-11-13 12:18 Πανέμορφο animation! Σκέψου πόσο βαθιά κρύβονται τα μαθηματικά στα φυσικά φαινόμενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2013 στις 12:26 Η Deutsch... Lover: #420 08-11-13 12:26 Αρχική Δημοσίευση από Detectiveal: Πανέμορφο animation! Σκέψου πόσο βαθιά κρύβονται τα μαθηματικά στα φυσικά φαινόμενα Click για ανάπτυξη... Ειναι οντως υπεροχο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty ioanna2007 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Θα ήταν νομίζω ένα στοίχημα για την νέα γενιά Μαθηματικών να επαναδομήσουν την μαθηματική παιδεία. Δυστυχώς, το κίνητρο μάθησης επικεντρώνεται στο ΗΜΜΥ vs Ιατρική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
trelomogolo Εκκολαπτόμενο μέλος Ο trelomogolo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 147 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2013 στις 19:23 Ο trelomogolo: #409 07-11-13 19:23 Ποτε δεν μου αρεσαν και ποτε δεν μου αρεσουν.Οσο σαδομαζο και αν ειμαι ποτε δεν μου αρεσουν.ΜΑTHS=mental abuse to humans etsi re oneiro Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2013 στις 19:31 Η Nefeli Graf: #410 07-11-13 19:31 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Ποσο συμφωνω! Στην α γυμνασιου αλλαξα καθηγητη στην μεση της χρονιας και σε πληροφορω οτι εχασα πολλα... Αν δεν ειχα την αδερφη μου θα εχανα την μιση υλη ΕΥΤΥΧΩΣ στην β ηρθε παλι ο παλιος μου μαθηματικος που συνεχιζω να εχω μεχρι και σημερα Click για ανάπτυξη... Όχι πως δεν εξηγούσε πολύ καλά ο καθηγητής μου αλλά επικεντρωνόταν στους καλούς και σε όσους έκαναν ιδιαίτερα και άφηνε την μισή τάξη καιιιι που είχε πρόβλημα. Τέλος πάντων πέρυσι με την καθηγήτρια στα ιδιαίτερα αλλά και στο σχολείο με τον περσινό καθηγητή άρχισα να μαθαίνω σωστά την λογική των μαθηματικών, αλλά μέχρι να καλύψω κενά πήρε μήνες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NicolasM Νεοφερμένο μέλος Ο NicolasM αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 115 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2013 στις 19:32 Ο NicolasM έγραψε: #411 07-11-13 19:32 Στο σχολείο δεν μου άρεσαν, και ήταν το μόνο μάθημα στο οποίο δεν έγραψα καλά στις πανελλήνιες. Μάλλον ποτέ δεν τα διάβασα όπως έπρεπε. Όμως τώρα τελευταία που εξερευνώ την φυσική και βλέπω τις εφαρμογές τους, τα έχω εκτιμήσει περισσότερο, και χαίρομαι που θα μου δοθεί η ευκαιρία να τα κατέχω αρκετά καλά μέσω της σχολής μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2013 στις 19:36 Η Deutsch... Lover: #412 07-11-13 19:36 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Όχι πως δεν εξηγούσε πολύ καλά ο καθηγητής μου αλλά επικεντρωνόταν στους καλούς και σε όσους έκαναν ιδιαίτερα και άφηνε την μισή τάξη καιιιι που είχε πρόβλημα. Τέλος πάντων πέρυσι με την καθηγήτρια στα ιδιαίτερα αλλά και στο σχολείο με τον περσινό καθηγητή άρχισα να μαθαίνω σωστά την λογική των μαθηματικών, αλλά μέχρι να καλύψω κενά πήρε μήνες. Click για ανάπτυξη... Αχ αυτο που εκανε ο τοτε μαθηματικος σου ειναι οντως πολυ ασχημο και σε καμια περιπτωση σωστο... Ισα ισα αφου εβλεπε οτι καποια παιδια πανε φροντ ή κανουν ιδιαιτερα ή ειναι καλοι επρεπε μεν να ασχολειτε μαζι τους αλλα να εδεινε περισσοτερη προσοχη στους αδυναμους. Το θεμα ειναι οτι τα καταφερες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2013 στις 20:51 Ο Itach1 έγραψε: #413 07-11-13 20:51 Όχι! Μας παιδεύουν άδικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikolaos p. Εκκολαπτόμενο μέλος Ο nikolaos p. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 210 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2013 στις 21:15 Ο nikolaos p.: #414 07-11-13 21:15 Μου αρέσουν τα μαθηματικά, μέχρι ένα σημείο! Αν περάσουν αυτό το όριο, τότε βράσε όρυζα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2013 στις 22:02 Ο nPb έγραψε: #415 07-11-13 22:02 Αρχική Δημοσίευση από nikolaos p.: Μου αρέσουν τα μαθηματικά, μέχρι ένα σημείο! Αν περάσουν αυτό το όριο, τότε βράσε όρυζα!! Click για ανάπτυξη... Ποιο σημείο; Tα Μαθηματικά...συναντούν τη Βιολογία: Mathematical & Theoretical Biology Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NicolasM Νεοφερμένο μέλος Ο NicolasM αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 115 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2013 στις 00:16 Ο NicolasM έγραψε: #416 08-11-13 00:16 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Ποιο σημείο; Tα Μαθηματικά...συναντούν τη Βιολογία: Mathematical & Theoretical Biology Spoiler Click για ανάπτυξη... https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2839811/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. edweimaste Πολύ δραστήριο μέλος Η edweimaste αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.050 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2013 στις 01:21 Η edweimaste: #417 08-11-13 01:21 Τα μαθηματικά και εγώ είμαστε όπως ακριβώς ο διάολος και το λιβάνι ......... με φοβούνται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2013 στις 11:51 Η Deutsch... Lover: #418 08-11-13 11:51 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Detectiveal Εκκολαπτόμενο μέλος Η Detectiveal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 134 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2013 στις 12:18 Η Detectiveal: #419 08-11-13 12:18 Πανέμορφο animation! Σκέψου πόσο βαθιά κρύβονται τα μαθηματικά στα φυσικά φαινόμενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2013 στις 12:26 Η Deutsch... Lover: #420 08-11-13 12:26 Αρχική Δημοσίευση από Detectiveal: Πανέμορφο animation! Σκέψου πόσο βαθιά κρύβονται τα μαθηματικά στα φυσικά φαινόμενα Click για ανάπτυξη... Ειναι οντως υπεροχο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty ioanna2007 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ποτε δεν μου αρεσαν και ποτε δεν μου αρεσουν.Οσο σαδομαζο και αν ειμαι ποτε δεν μου αρεσουν.ΜΑTHS=mental abuse to humans etsi re oneiro Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2013 στις 19:31 Η Nefeli Graf: #410 07-11-13 19:31 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Ποσο συμφωνω! Στην α γυμνασιου αλλαξα καθηγητη στην μεση της χρονιας και σε πληροφορω οτι εχασα πολλα... Αν δεν ειχα την αδερφη μου θα εχανα την μιση υλη ΕΥΤΥΧΩΣ στην β ηρθε παλι ο παλιος μου μαθηματικος που συνεχιζω να εχω μεχρι και σημερα Click για ανάπτυξη... Όχι πως δεν εξηγούσε πολύ καλά ο καθηγητής μου αλλά επικεντρωνόταν στους καλούς και σε όσους έκαναν ιδιαίτερα και άφηνε την μισή τάξη καιιιι που είχε πρόβλημα. Τέλος πάντων πέρυσι με την καθηγήτρια στα ιδιαίτερα αλλά και στο σχολείο με τον περσινό καθηγητή άρχισα να μαθαίνω σωστά την λογική των μαθηματικών, αλλά μέχρι να καλύψω κενά πήρε μήνες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NicolasM Νεοφερμένο μέλος Ο NicolasM αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 115 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2013 στις 19:32 Ο NicolasM έγραψε: #411 07-11-13 19:32 Στο σχολείο δεν μου άρεσαν, και ήταν το μόνο μάθημα στο οποίο δεν έγραψα καλά στις πανελλήνιες. Μάλλον ποτέ δεν τα διάβασα όπως έπρεπε. Όμως τώρα τελευταία που εξερευνώ την φυσική και βλέπω τις εφαρμογές τους, τα έχω εκτιμήσει περισσότερο, και χαίρομαι που θα μου δοθεί η ευκαιρία να τα κατέχω αρκετά καλά μέσω της σχολής μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2013 στις 19:36 Η Deutsch... Lover: #412 07-11-13 19:36 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Όχι πως δεν εξηγούσε πολύ καλά ο καθηγητής μου αλλά επικεντρωνόταν στους καλούς και σε όσους έκαναν ιδιαίτερα και άφηνε την μισή τάξη καιιιι που είχε πρόβλημα. Τέλος πάντων πέρυσι με την καθηγήτρια στα ιδιαίτερα αλλά και στο σχολείο με τον περσινό καθηγητή άρχισα να μαθαίνω σωστά την λογική των μαθηματικών, αλλά μέχρι να καλύψω κενά πήρε μήνες. Click για ανάπτυξη... Αχ αυτο που εκανε ο τοτε μαθηματικος σου ειναι οντως πολυ ασχημο και σε καμια περιπτωση σωστο... Ισα ισα αφου εβλεπε οτι καποια παιδια πανε φροντ ή κανουν ιδιαιτερα ή ειναι καλοι επρεπε μεν να ασχολειτε μαζι τους αλλα να εδεινε περισσοτερη προσοχη στους αδυναμους. Το θεμα ειναι οτι τα καταφερες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2013 στις 20:51 Ο Itach1 έγραψε: #413 07-11-13 20:51 Όχι! Μας παιδεύουν άδικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikolaos p. Εκκολαπτόμενο μέλος Ο nikolaos p. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 210 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2013 στις 21:15 Ο nikolaos p.: #414 07-11-13 21:15 Μου αρέσουν τα μαθηματικά, μέχρι ένα σημείο! Αν περάσουν αυτό το όριο, τότε βράσε όρυζα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2013 στις 22:02 Ο nPb έγραψε: #415 07-11-13 22:02 Αρχική Δημοσίευση από nikolaos p.: Μου αρέσουν τα μαθηματικά, μέχρι ένα σημείο! Αν περάσουν αυτό το όριο, τότε βράσε όρυζα!! Click για ανάπτυξη... Ποιο σημείο; Tα Μαθηματικά...συναντούν τη Βιολογία: Mathematical & Theoretical Biology Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NicolasM Νεοφερμένο μέλος Ο NicolasM αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 115 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2013 στις 00:16 Ο NicolasM έγραψε: #416 08-11-13 00:16 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Ποιο σημείο; Tα Μαθηματικά...συναντούν τη Βιολογία: Mathematical & Theoretical Biology Spoiler Click για ανάπτυξη... https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2839811/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. edweimaste Πολύ δραστήριο μέλος Η edweimaste αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.050 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2013 στις 01:21 Η edweimaste: #417 08-11-13 01:21 Τα μαθηματικά και εγώ είμαστε όπως ακριβώς ο διάολος και το λιβάνι ......... με φοβούνται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2013 στις 11:51 Η Deutsch... Lover: #418 08-11-13 11:51 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Detectiveal Εκκολαπτόμενο μέλος Η Detectiveal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 134 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2013 στις 12:18 Η Detectiveal: #419 08-11-13 12:18 Πανέμορφο animation! Σκέψου πόσο βαθιά κρύβονται τα μαθηματικά στα φυσικά φαινόμενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2013 στις 12:26 Η Deutsch... Lover: #420 08-11-13 12:26 Αρχική Δημοσίευση από Detectiveal: Πανέμορφο animation! Σκέψου πόσο βαθιά κρύβονται τα μαθηματικά στα φυσικά φαινόμενα Click για ανάπτυξη... Ειναι οντως υπεροχο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty ioanna2007 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Ποσο συμφωνω! Στην α γυμνασιου αλλαξα καθηγητη στην μεση της χρονιας και σε πληροφορω οτι εχασα πολλα... Αν δεν ειχα την αδερφη μου θα εχανα την μιση υλη ΕΥΤΥΧΩΣ στην β ηρθε παλι ο παλιος μου μαθηματικος που συνεχιζω να εχω μεχρι και σημερα Click για ανάπτυξη... Όχι πως δεν εξηγούσε πολύ καλά ο καθηγητής μου αλλά επικεντρωνόταν στους καλούς και σε όσους έκαναν ιδιαίτερα και άφηνε την μισή τάξη καιιιι που είχε πρόβλημα. Τέλος πάντων πέρυσι με την καθηγήτρια στα ιδιαίτερα αλλά και στο σχολείο με τον περσινό καθηγητή άρχισα να μαθαίνω σωστά την λογική των μαθηματικών, αλλά μέχρι να καλύψω κενά πήρε μήνες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NicolasM Νεοφερμένο μέλος Ο NicolasM αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 115 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2013 στις 19:32 Ο NicolasM έγραψε: #411 07-11-13 19:32 Στο σχολείο δεν μου άρεσαν, και ήταν το μόνο μάθημα στο οποίο δεν έγραψα καλά στις πανελλήνιες. Μάλλον ποτέ δεν τα διάβασα όπως έπρεπε. Όμως τώρα τελευταία που εξερευνώ την φυσική και βλέπω τις εφαρμογές τους, τα έχω εκτιμήσει περισσότερο, και χαίρομαι που θα μου δοθεί η ευκαιρία να τα κατέχω αρκετά καλά μέσω της σχολής μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2013 στις 19:36 Η Deutsch... Lover: #412 07-11-13 19:36 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Όχι πως δεν εξηγούσε πολύ καλά ο καθηγητής μου αλλά επικεντρωνόταν στους καλούς και σε όσους έκαναν ιδιαίτερα και άφηνε την μισή τάξη καιιιι που είχε πρόβλημα. Τέλος πάντων πέρυσι με την καθηγήτρια στα ιδιαίτερα αλλά και στο σχολείο με τον περσινό καθηγητή άρχισα να μαθαίνω σωστά την λογική των μαθηματικών, αλλά μέχρι να καλύψω κενά πήρε μήνες. Click για ανάπτυξη... Αχ αυτο που εκανε ο τοτε μαθηματικος σου ειναι οντως πολυ ασχημο και σε καμια περιπτωση σωστο... Ισα ισα αφου εβλεπε οτι καποια παιδια πανε φροντ ή κανουν ιδιαιτερα ή ειναι καλοι επρεπε μεν να ασχολειτε μαζι τους αλλα να εδεινε περισσοτερη προσοχη στους αδυναμους. Το θεμα ειναι οτι τα καταφερες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2013 στις 20:51 Ο Itach1 έγραψε: #413 07-11-13 20:51 Όχι! Μας παιδεύουν άδικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikolaos p. Εκκολαπτόμενο μέλος Ο nikolaos p. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 210 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2013 στις 21:15 Ο nikolaos p.: #414 07-11-13 21:15 Μου αρέσουν τα μαθηματικά, μέχρι ένα σημείο! Αν περάσουν αυτό το όριο, τότε βράσε όρυζα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2013 στις 22:02 Ο nPb έγραψε: #415 07-11-13 22:02 Αρχική Δημοσίευση από nikolaos p.: Μου αρέσουν τα μαθηματικά, μέχρι ένα σημείο! Αν περάσουν αυτό το όριο, τότε βράσε όρυζα!! Click για ανάπτυξη... Ποιο σημείο; Tα Μαθηματικά...συναντούν τη Βιολογία: Mathematical & Theoretical Biology Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NicolasM Νεοφερμένο μέλος Ο NicolasM αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 115 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2013 στις 00:16 Ο NicolasM έγραψε: #416 08-11-13 00:16 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Ποιο σημείο; Tα Μαθηματικά...συναντούν τη Βιολογία: Mathematical & Theoretical Biology Spoiler Click για ανάπτυξη... https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2839811/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. edweimaste Πολύ δραστήριο μέλος Η edweimaste αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.050 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2013 στις 01:21 Η edweimaste: #417 08-11-13 01:21 Τα μαθηματικά και εγώ είμαστε όπως ακριβώς ο διάολος και το λιβάνι ......... με φοβούνται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2013 στις 11:51 Η Deutsch... Lover: #418 08-11-13 11:51 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Detectiveal Εκκολαπτόμενο μέλος Η Detectiveal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 134 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2013 στις 12:18 Η Detectiveal: #419 08-11-13 12:18 Πανέμορφο animation! Σκέψου πόσο βαθιά κρύβονται τα μαθηματικά στα φυσικά φαινόμενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2013 στις 12:26 Η Deutsch... Lover: #420 08-11-13 12:26 Αρχική Δημοσίευση από Detectiveal: Πανέμορφο animation! Σκέψου πόσο βαθιά κρύβονται τα μαθηματικά στα φυσικά φαινόμενα Click για ανάπτυξη... Ειναι οντως υπεροχο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty ioanna2007 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Στο σχολείο δεν μου άρεσαν, και ήταν το μόνο μάθημα στο οποίο δεν έγραψα καλά στις πανελλήνιες. Μάλλον ποτέ δεν τα διάβασα όπως έπρεπε. Όμως τώρα τελευταία που εξερευνώ την φυσική και βλέπω τις εφαρμογές τους, τα έχω εκτιμήσει περισσότερο, και χαίρομαι που θα μου δοθεί η ευκαιρία να τα κατέχω αρκετά καλά μέσω της σχολής μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2013 στις 19:36 Η Deutsch... Lover: #412 07-11-13 19:36 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Όχι πως δεν εξηγούσε πολύ καλά ο καθηγητής μου αλλά επικεντρωνόταν στους καλούς και σε όσους έκαναν ιδιαίτερα και άφηνε την μισή τάξη καιιιι που είχε πρόβλημα. Τέλος πάντων πέρυσι με την καθηγήτρια στα ιδιαίτερα αλλά και στο σχολείο με τον περσινό καθηγητή άρχισα να μαθαίνω σωστά την λογική των μαθηματικών, αλλά μέχρι να καλύψω κενά πήρε μήνες. Click για ανάπτυξη... Αχ αυτο που εκανε ο τοτε μαθηματικος σου ειναι οντως πολυ ασχημο και σε καμια περιπτωση σωστο... Ισα ισα αφου εβλεπε οτι καποια παιδια πανε φροντ ή κανουν ιδιαιτερα ή ειναι καλοι επρεπε μεν να ασχολειτε μαζι τους αλλα να εδεινε περισσοτερη προσοχη στους αδυναμους. Το θεμα ειναι οτι τα καταφερες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2013 στις 20:51 Ο Itach1 έγραψε: #413 07-11-13 20:51 Όχι! Μας παιδεύουν άδικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikolaos p. Εκκολαπτόμενο μέλος Ο nikolaos p. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 210 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2013 στις 21:15 Ο nikolaos p.: #414 07-11-13 21:15 Μου αρέσουν τα μαθηματικά, μέχρι ένα σημείο! Αν περάσουν αυτό το όριο, τότε βράσε όρυζα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2013 στις 22:02 Ο nPb έγραψε: #415 07-11-13 22:02 Αρχική Δημοσίευση από nikolaos p.: Μου αρέσουν τα μαθηματικά, μέχρι ένα σημείο! Αν περάσουν αυτό το όριο, τότε βράσε όρυζα!! Click για ανάπτυξη... Ποιο σημείο; Tα Μαθηματικά...συναντούν τη Βιολογία: Mathematical & Theoretical Biology Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NicolasM Νεοφερμένο μέλος Ο NicolasM αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 115 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2013 στις 00:16 Ο NicolasM έγραψε: #416 08-11-13 00:16 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Ποιο σημείο; Tα Μαθηματικά...συναντούν τη Βιολογία: Mathematical & Theoretical Biology Spoiler Click για ανάπτυξη... https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2839811/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. edweimaste Πολύ δραστήριο μέλος Η edweimaste αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.050 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2013 στις 01:21 Η edweimaste: #417 08-11-13 01:21 Τα μαθηματικά και εγώ είμαστε όπως ακριβώς ο διάολος και το λιβάνι ......... με φοβούνται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2013 στις 11:51 Η Deutsch... Lover: #418 08-11-13 11:51 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Detectiveal Εκκολαπτόμενο μέλος Η Detectiveal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 134 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2013 στις 12:18 Η Detectiveal: #419 08-11-13 12:18 Πανέμορφο animation! Σκέψου πόσο βαθιά κρύβονται τα μαθηματικά στα φυσικά φαινόμενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2013 στις 12:26 Η Deutsch... Lover: #420 08-11-13 12:26 Αρχική Δημοσίευση από Detectiveal: Πανέμορφο animation! Σκέψου πόσο βαθιά κρύβονται τα μαθηματικά στα φυσικά φαινόμενα Click για ανάπτυξη... Ειναι οντως υπεροχο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty ioanna2007 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Όχι πως δεν εξηγούσε πολύ καλά ο καθηγητής μου αλλά επικεντρωνόταν στους καλούς και σε όσους έκαναν ιδιαίτερα και άφηνε την μισή τάξη καιιιι που είχε πρόβλημα. Τέλος πάντων πέρυσι με την καθηγήτρια στα ιδιαίτερα αλλά και στο σχολείο με τον περσινό καθηγητή άρχισα να μαθαίνω σωστά την λογική των μαθηματικών, αλλά μέχρι να καλύψω κενά πήρε μήνες. Click για ανάπτυξη... Αχ αυτο που εκανε ο τοτε μαθηματικος σου ειναι οντως πολυ ασχημο και σε καμια περιπτωση σωστο... Ισα ισα αφου εβλεπε οτι καποια παιδια πανε φροντ ή κανουν ιδιαιτερα ή ειναι καλοι επρεπε μεν να ασχολειτε μαζι τους αλλα να εδεινε περισσοτερη προσοχη στους αδυναμους. Το θεμα ειναι οτι τα καταφερες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2013 στις 20:51 Ο Itach1 έγραψε: #413 07-11-13 20:51 Όχι! Μας παιδεύουν άδικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikolaos p. Εκκολαπτόμενο μέλος Ο nikolaos p. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 210 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2013 στις 21:15 Ο nikolaos p.: #414 07-11-13 21:15 Μου αρέσουν τα μαθηματικά, μέχρι ένα σημείο! Αν περάσουν αυτό το όριο, τότε βράσε όρυζα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2013 στις 22:02 Ο nPb έγραψε: #415 07-11-13 22:02 Αρχική Δημοσίευση από nikolaos p.: Μου αρέσουν τα μαθηματικά, μέχρι ένα σημείο! Αν περάσουν αυτό το όριο, τότε βράσε όρυζα!! Click για ανάπτυξη... Ποιο σημείο; Tα Μαθηματικά...συναντούν τη Βιολογία: Mathematical & Theoretical Biology Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NicolasM Νεοφερμένο μέλος Ο NicolasM αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 115 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2013 στις 00:16 Ο NicolasM έγραψε: #416 08-11-13 00:16 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Ποιο σημείο; Tα Μαθηματικά...συναντούν τη Βιολογία: Mathematical & Theoretical Biology Spoiler Click για ανάπτυξη... https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2839811/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. edweimaste Πολύ δραστήριο μέλος Η edweimaste αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.050 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2013 στις 01:21 Η edweimaste: #417 08-11-13 01:21 Τα μαθηματικά και εγώ είμαστε όπως ακριβώς ο διάολος και το λιβάνι ......... με φοβούνται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2013 στις 11:51 Η Deutsch... Lover: #418 08-11-13 11:51 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Detectiveal Εκκολαπτόμενο μέλος Η Detectiveal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 134 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2013 στις 12:18 Η Detectiveal: #419 08-11-13 12:18 Πανέμορφο animation! Σκέψου πόσο βαθιά κρύβονται τα μαθηματικά στα φυσικά φαινόμενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2013 στις 12:26 Η Deutsch... Lover: #420 08-11-13 12:26 Αρχική Δημοσίευση από Detectiveal: Πανέμορφο animation! Σκέψου πόσο βαθιά κρύβονται τα μαθηματικά στα φυσικά φαινόμενα Click για ανάπτυξη... Ειναι οντως υπεροχο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty ioanna2007 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Όχι! Μας παιδεύουν άδικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikolaos p. Εκκολαπτόμενο μέλος Ο nikolaos p. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 210 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2013 στις 21:15 Ο nikolaos p.: #414 07-11-13 21:15 Μου αρέσουν τα μαθηματικά, μέχρι ένα σημείο! Αν περάσουν αυτό το όριο, τότε βράσε όρυζα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2013 στις 22:02 Ο nPb έγραψε: #415 07-11-13 22:02 Αρχική Δημοσίευση από nikolaos p.: Μου αρέσουν τα μαθηματικά, μέχρι ένα σημείο! Αν περάσουν αυτό το όριο, τότε βράσε όρυζα!! Click για ανάπτυξη... Ποιο σημείο; Tα Μαθηματικά...συναντούν τη Βιολογία: Mathematical & Theoretical Biology Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NicolasM Νεοφερμένο μέλος Ο NicolasM αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 115 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2013 στις 00:16 Ο NicolasM έγραψε: #416 08-11-13 00:16 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Ποιο σημείο; Tα Μαθηματικά...συναντούν τη Βιολογία: Mathematical & Theoretical Biology Spoiler Click για ανάπτυξη... https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2839811/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. edweimaste Πολύ δραστήριο μέλος Η edweimaste αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.050 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2013 στις 01:21 Η edweimaste: #417 08-11-13 01:21 Τα μαθηματικά και εγώ είμαστε όπως ακριβώς ο διάολος και το λιβάνι ......... με φοβούνται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2013 στις 11:51 Η Deutsch... Lover: #418 08-11-13 11:51 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Detectiveal Εκκολαπτόμενο μέλος Η Detectiveal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 134 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2013 στις 12:18 Η Detectiveal: #419 08-11-13 12:18 Πανέμορφο animation! Σκέψου πόσο βαθιά κρύβονται τα μαθηματικά στα φυσικά φαινόμενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2013 στις 12:26 Η Deutsch... Lover: #420 08-11-13 12:26 Αρχική Δημοσίευση από Detectiveal: Πανέμορφο animation! Σκέψου πόσο βαθιά κρύβονται τα μαθηματικά στα φυσικά φαινόμενα Click για ανάπτυξη... Ειναι οντως υπεροχο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty ioanna2007 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μου αρέσουν τα μαθηματικά, μέχρι ένα σημείο! Αν περάσουν αυτό το όριο, τότε βράσε όρυζα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2013 στις 22:02 Ο nPb έγραψε: #415 07-11-13 22:02 Αρχική Δημοσίευση από nikolaos p.: Μου αρέσουν τα μαθηματικά, μέχρι ένα σημείο! Αν περάσουν αυτό το όριο, τότε βράσε όρυζα!! Click για ανάπτυξη... Ποιο σημείο; Tα Μαθηματικά...συναντούν τη Βιολογία: Mathematical & Theoretical Biology Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NicolasM Νεοφερμένο μέλος Ο NicolasM αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 115 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2013 στις 00:16 Ο NicolasM έγραψε: #416 08-11-13 00:16 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Ποιο σημείο; Tα Μαθηματικά...συναντούν τη Βιολογία: Mathematical & Theoretical Biology Spoiler Click για ανάπτυξη... https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2839811/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. edweimaste Πολύ δραστήριο μέλος Η edweimaste αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.050 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2013 στις 01:21 Η edweimaste: #417 08-11-13 01:21 Τα μαθηματικά και εγώ είμαστε όπως ακριβώς ο διάολος και το λιβάνι ......... με φοβούνται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2013 στις 11:51 Η Deutsch... Lover: #418 08-11-13 11:51 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Detectiveal Εκκολαπτόμενο μέλος Η Detectiveal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 134 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2013 στις 12:18 Η Detectiveal: #419 08-11-13 12:18 Πανέμορφο animation! Σκέψου πόσο βαθιά κρύβονται τα μαθηματικά στα φυσικά φαινόμενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2013 στις 12:26 Η Deutsch... Lover: #420 08-11-13 12:26 Αρχική Δημοσίευση από Detectiveal: Πανέμορφο animation! Σκέψου πόσο βαθιά κρύβονται τα μαθηματικά στα φυσικά φαινόμενα Click για ανάπτυξη... Ειναι οντως υπεροχο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty ioanna2007 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από nikolaos p.: Μου αρέσουν τα μαθηματικά, μέχρι ένα σημείο! Αν περάσουν αυτό το όριο, τότε βράσε όρυζα!! Click για ανάπτυξη... Ποιο σημείο; Tα Μαθηματικά...συναντούν τη Βιολογία: Mathematical & Theoretical Biology Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NicolasM Νεοφερμένο μέλος Ο NicolasM αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 115 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2013 στις 00:16 Ο NicolasM έγραψε: #416 08-11-13 00:16 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Ποιο σημείο; Tα Μαθηματικά...συναντούν τη Βιολογία: Mathematical & Theoretical Biology Spoiler Click για ανάπτυξη... https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2839811/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. edweimaste Πολύ δραστήριο μέλος Η edweimaste αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.050 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2013 στις 01:21 Η edweimaste: #417 08-11-13 01:21 Τα μαθηματικά και εγώ είμαστε όπως ακριβώς ο διάολος και το λιβάνι ......... με φοβούνται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2013 στις 11:51 Η Deutsch... Lover: #418 08-11-13 11:51 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Detectiveal Εκκολαπτόμενο μέλος Η Detectiveal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 134 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2013 στις 12:18 Η Detectiveal: #419 08-11-13 12:18 Πανέμορφο animation! Σκέψου πόσο βαθιά κρύβονται τα μαθηματικά στα φυσικά φαινόμενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2013 στις 12:26 Η Deutsch... Lover: #420 08-11-13 12:26 Αρχική Δημοσίευση από Detectiveal: Πανέμορφο animation! Σκέψου πόσο βαθιά κρύβονται τα μαθηματικά στα φυσικά φαινόμενα Click για ανάπτυξη... Ειναι οντως υπεροχο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty ioanna2007 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από nPb: Ποιο σημείο; Tα Μαθηματικά...συναντούν τη Βιολογία: Mathematical & Theoretical Biology Spoiler Click για ανάπτυξη... https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2839811/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
edweimaste Πολύ δραστήριο μέλος Η edweimaste αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.050 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2013 στις 01:21 Η edweimaste: #417 08-11-13 01:21 Τα μαθηματικά και εγώ είμαστε όπως ακριβώς ο διάολος και το λιβάνι ......... με φοβούνται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2013 στις 11:51 Η Deutsch... Lover: #418 08-11-13 11:51 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Detectiveal Εκκολαπτόμενο μέλος Η Detectiveal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 134 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2013 στις 12:18 Η Detectiveal: #419 08-11-13 12:18 Πανέμορφο animation! Σκέψου πόσο βαθιά κρύβονται τα μαθηματικά στα φυσικά φαινόμενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2013 στις 12:26 Η Deutsch... Lover: #420 08-11-13 12:26 Αρχική Δημοσίευση από Detectiveal: Πανέμορφο animation! Σκέψου πόσο βαθιά κρύβονται τα μαθηματικά στα φυσικά φαινόμενα Click για ανάπτυξη... Ειναι οντως υπεροχο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty ioanna2007 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Τα μαθηματικά και εγώ είμαστε όπως ακριβώς ο διάολος και το λιβάνι ......... με φοβούνται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2013 στις 11:51 Η Deutsch... Lover: #418 08-11-13 11:51 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Detectiveal Εκκολαπτόμενο μέλος Η Detectiveal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 134 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2013 στις 12:18 Η Detectiveal: #419 08-11-13 12:18 Πανέμορφο animation! Σκέψου πόσο βαθιά κρύβονται τα μαθηματικά στα φυσικά φαινόμενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2013 στις 12:26 Η Deutsch... Lover: #420 08-11-13 12:26 Αρχική Δημοσίευση από Detectiveal: Πανέμορφο animation! Σκέψου πόσο βαθιά κρύβονται τα μαθηματικά στα φυσικά φαινόμενα Click για ανάπτυξη... Ειναι οντως υπεροχο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty ioanna2007 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Detectiveal Εκκολαπτόμενο μέλος Η Detectiveal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 134 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2013 στις 12:18 Η Detectiveal: #419 08-11-13 12:18 Πανέμορφο animation! Σκέψου πόσο βαθιά κρύβονται τα μαθηματικά στα φυσικά φαινόμενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2013 στις 12:26 Η Deutsch... Lover: #420 08-11-13 12:26 Αρχική Δημοσίευση από Detectiveal: Πανέμορφο animation! Σκέψου πόσο βαθιά κρύβονται τα μαθηματικά στα φυσικά φαινόμενα Click για ανάπτυξη... Ειναι οντως υπεροχο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Πανέμορφο animation! Σκέψου πόσο βαθιά κρύβονται τα μαθηματικά στα φυσικά φαινόμενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2013 στις 12:26 Η Deutsch... Lover: #420 08-11-13 12:26 Αρχική Δημοσίευση από Detectiveal: Πανέμορφο animation! Σκέψου πόσο βαθιά κρύβονται τα μαθηματικά στα φυσικά φαινόμενα Click για ανάπτυξη... Ειναι οντως υπεροχο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Detectiveal: Πανέμορφο animation! Σκέψου πόσο βαθιά κρύβονται τα μαθηματικά στα φυσικά φαινόμενα Click για ανάπτυξη... Ειναι οντως υπεροχο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.