Ειρηνάκι
Εκκολαπτόμενο μέλος

μπράβο!!:no1:εγω τρελαινομαι
-----------------------------------------
χεχε
-----------------------------------------
ναι παρα πολυ
κ μένα μ'αρέσουνε,αλλά κακά τα ψέματα είναι ιδιαίτερα απαιτητικό μάθημα...εκτός από διάβασμα θέλει κ λίγο μυαλό παραπάνω!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
myrto.s
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
STELLA95
Εκκολαπτόμενο μέλος

cel
Δραστήριο μέλος

η τριγωνομετρια αν την προσεξεις ειναι ευκολη! εγω εκεινες τις μερες που καναμε τριγωνομετρια ελειπα γιατι ημουν αρρωστη οπως και μιση ταξη (ειχε παισει πανδημια) δεν ειχα καταλαβει τπτ αλλα με την καθηγητρια που ειχαμε ολα πηγαν τελεια και εγραψα και 20 σε διαγωνισμα πανω σε αυτα...
Παντως εγω δεν βλεπω καποια ιδιαιτερη χρησιμοτητα της τριγωνομετριας
ξαροπ
Πολύ δραστήριο μέλος

Η τριγωνομετρία είναι πάρα πολύ χρήσιμη, cel, και το link νομίζω καλύπτει. Όσο για τη Β' Γυμνασίου, εισαγωγικές έννοιες δεν κάναμε? Πού να δεις τη δυσκολία μετά...
cel
Δραστήριο μέλος

nPb
Επιφανές μέλος

Παντως εγω δεν βλεπω καποια ιδιαιτερη χρησιμοτητα της τριγωνομετριας
πως...η τριγωνομετρία χρησιμοποιείται εκτενώς σαν εργαλείο στην ανάλυση Fourier (μετασχηματισμοί Fourier, σειρές Fourier, μαθηματικά πρότυπα διάδοσης κυμάτων) και στην μαθηματική θεωρία ανάλυσης σήματος (βλ. internet, τηλεπικοινωνίες,...κτλ).

cel
Δραστήριο μέλος

πως...η τριγωνομετρία χρησιμοποιείται εκτενώς σαν εργαλείο στην ανάλυση Fourier (μετασχηματισμοί Fourier, σειρές Fourier, μαθηματικά πρότυπα διάδοσης κυμάτων) και στην μαθηματική θεωρία ανάλυσης σήματος (βλ. internet, τηλεπικοινωνίες,...κτλ).![]()
Ναι αλλα ετσι οπως την καναμε εμεις στην δευτερα ηταν μου φανηκε λιγο-πολυ αχρηστη
ξαροπ
Πολύ δραστήριο μέλος

Για αυτό λέμε να αποκτήσουμε λίγη εμπειρία πάνω στο θέμα πριν πούμε τη γνώμη μας.
myrto.s
Πολύ δραστήριο μέλος

η τριγωνομετρια αν την προσεξεις ειναι ευκολη! εγω εκεινες τις μερες που καναμε τριγωνομετρια ελειπα γιατι ημουν αρρωστη οπως και μιση ταξη (ειχε παισει πανδημια) δεν ειχα καταλαβει τπτ αλλα με την καθηγητρια που ειχαμε ολα πηγαν τελεια και εγραψα και 20 σε διαγωνισμα πανω σε αυτα...
Περίμενε μερικά χρόνια ακόμα και θα δεις τη γλύκα...

cel
Δραστήριο μέλος

ZIGFRID
Εκκολαπτόμενο μέλος

SODAW
Πολύ δραστήριο μέλος

εγώ δεν είμαι παιδάκι!!Τα μαθηματικά είναι το πιο εύκολο μάθημα !!!!! Ξεκολλήστε λίγο μερικοί... Μην τρομάζετε τα παιδάκια !!!!!!![]()

ξαροπ
Πολύ δραστήριο μέλος

Τα μαθηματικά είναι το πιο εύκολο μάθημα !!!!! Ξεκολλήστε λίγο μερικοί... Μην τρομάζετε τα παιδάκια !!!!!!![]()
Θυμηθείτε λίγο ότι δεν είμαστε όλοι ίδιοι, και ο καθένας αντιμετωπίζει διαφορετική δυσκολία σε κάθε μάθημα. Κανέναν δεν τρόμαξαν.
george1
Εκκολαπτόμενο μέλος

καλα εμενα δε μου αρεσουν αλλα η αδερφη μου που σπουδαζει πολυτεχνειο λεει οτ ι ειναι πολυ δυσκολαΤα μαθηματικά είναι το πιο εύκολο μάθημα !!!!! Ξεκολλήστε λίγο μερικοί... Μην τρομάζετε τα παιδάκια !!!!!!![]()
persi
Πολύ δραστήριο μέλος

cel
Δραστήριο μέλος

Ίσως επειδή αυτή διαβάζει κβαντομηχανική...![]()
Η κβαντομηχανικη ειναι κλαδος της φυσικης,αλλο φρουτο τουτο
persi
Πολύ δραστήριο μέλος

cel
Δραστήριο μέλος

Γιατί, φυσική το Πολυτεχνείο δεν έχει νομίζεις;;; Άσε που η κβαντομηχανική έχει άμεση σχέση με τα μαθηματικά...
Ειπα εγω οτι δεν εχει.Αλλα εδω μιλαμε για μαθηματικα.Γενικα η φυσικη εχει μαθηματικα αλλα λογικα η αδερφη του παιδιου θα λεει για τα μαθηματαικα σαν μαθημα που κανουν στο πολυτεχνειο ξεχωρα απο φυσικη
nPb
Επιφανές μέλος

Γιατί, φυσική το Πολυτεχνείο δεν έχει νομίζεις;;; Άσε που η κβαντομηχανική έχει άμεση σχέση με τα μαθηματικά...
Δίκιο έχεις φίλε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.