Ειρηνάκι Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ειρηνάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 339 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:22 Η Ειρηνάκι έγραψε: #281 01-09-09 21:22 Αρχική Δημοσίευση από STELLA95: εγω τρελαινομαι ----------------------------------------- χεχε ----------------------------------------- ναι παρα πολυ Click για ανάπτυξη... μπράβο!!:no1: κ μένα μ'αρέσουνε,αλλά κακά τα ψέματα είναι ιδιαίτερα απαιτητικό μάθημα...εκτός από διάβασμα θέλει κ λίγο μυαλό παραπάνω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrto.s Πολύ δραστήριο μέλος Η myrto.s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.379 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:24 Η myrto.s έγραψε: #282 01-09-09 21:24 Τα μαθηματικά σχετικά μ αρέσουνε αλλα ΜΙΣΩ την τργωνομετρία, την απεχθάνομαι πραγματικά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. STELLA95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η stella αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή). Έχει γράψει 344 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:13 Η STELLA95 έγραψε: #283 03-09-09 11:13 η τριγωνομετρια αν την προσεξεις ειναι ευκολη! εγω εκεινες τις μερες που καναμε τριγωνομετρια ελειπα γιατι ημουν αρρωστη οπως και μιση ταξη (ειχε παισει πανδημια) δεν ειχα καταλαβει τπτ αλλα με την καθηγητρια που ειχαμε ολα πηγαν τελεια και εγραψα και 20 σε διαγωνισμα πανω σε αυτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cel Δραστήριο μέλος Ο χρηστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 665 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:23 Ο cel έγραψε: #284 03-09-09 11:23 Αρχική Δημοσίευση από STELLA95: η τριγωνομετρια αν την προσεξεις ειναι ευκολη! εγω εκεινες τις μερες που καναμε τριγωνομετρια ελειπα γιατι ημουν αρρωστη οπως και μιση ταξη (ειχε παισει πανδημια) δεν ειχα καταλαβει τπτ αλλα με την καθηγητρια που ειχαμε ολα πηγαν τελεια και εγραψα και 20 σε διαγωνισμα πανω σε αυτα... Click για ανάπτυξη... Παντως εγω δεν βλεπω καποια ιδιαιτερη χρησιμοτητα της τριγωνομετριας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ξαροπ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.575 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:49 Ο ξαροπ έγραψε: #285 03-09-09 11:49 https://en.wikipedia.org/wiki/Trigonometry Η τριγωνομετρία είναι πάρα πολύ χρήσιμη, cel, και το link νομίζω καλύπτει. Όσο για τη Β' Γυμνασίου, εισαγωγικές έννοιες δεν κάναμε? Πού να δεις τη δυσκολία μετά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cel Δραστήριο μέλος Ο χρηστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 665 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:51 Ο cel έγραψε: #286 03-09-09 11:51 Δεν λεω οτι ειναι δυσκολη της δευτερας αλλα ετσι οπως την καναμε τουλαχισον εμεις ηταν αχρηστη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:29 Ο nPb έγραψε: #287 03-09-09 13:29 Αρχική Δημοσίευση από cel: Παντως εγω δεν βλεπω καποια ιδιαιτερη χρησιμοτητα της τριγωνομετριας Click για ανάπτυξη... πως...η τριγωνομετρία χρησιμοποιείται εκτενώς σαν εργαλείο στην ανάλυση Fourier (μετασχηματισμοί Fourier, σειρές Fourier, μαθηματικά πρότυπα διάδοσης κυμάτων) και στην μαθηματική θεωρία ανάλυσης σήματος (βλ. internet, τηλεπικοινωνίες,...κτλ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cel Δραστήριο μέλος Ο χρηστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 665 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:34 Ο cel έγραψε: #288 03-09-09 13:34 Αρχική Δημοσίευση από nPb: πως...η τριγωνομετρία χρησιμοποιείται εκτενώς σαν εργαλείο στην ανάλυση Fourier (μετασχηματισμοί Fourier, σειρές Fourier, μαθηματικά πρότυπα διάδοσης κυμάτων) και στην μαθηματική θεωρία ανάλυσης σήματος (βλ. internet, τηλεπικοινωνίες,...κτλ). Click για ανάπτυξη... Ναι αλλα ετσι οπως την καναμε εμεις στην δευτερα ηταν μου φανηκε λιγο-πολυ αχρηστη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ξαροπ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.575 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:10 Ο ξαροπ έγραψε: #289 03-09-09 14:10 Ναι, ενώ στη Β' Γυμνασίου καταλάβαμε τις συναρτήσεις. Για αυτό λέμε να αποκτήσουμε λίγη εμπειρία πάνω στο θέμα πριν πούμε τη γνώμη μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrto.s Πολύ δραστήριο μέλος Η myrto.s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.379 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:17 Η myrto.s έγραψε: #290 03-09-09 14:17 η τριγωνομετρια αν την προσεξεις ειναι ευκολη! εγω εκεινες τις μερες που καναμε τριγωνομετρια ελειπα γιατι ημουν αρρωστη οπως και μιση ταξη (ειχε παισει πανδημια) δεν ειχα καταλαβει τπτ αλλα με την καθηγητρια που ειχαμε ολα πηγαν τελεια και εγραψα και 20 σε διαγωνισμα πανω σε αυτα... Click για ανάπτυξη... Περίμενε μερικά χρόνια ακόμα και θα δεις τη γλύκα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cel Δραστήριο μέλος Ο χρηστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 665 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:17 Ο cel έγραψε: #291 03-09-09 14:17 Οκ ουτε τις συναρτησεις καταλαβαμε.Εγω μιλαω με τις σχολικες και προσωπικες μου εμπειριες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ZIGFRID Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Άγιος Στέφανος (Αττική). Έχει γράψει 236 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:43 Ο ZIGFRID έγραψε: #292 03-09-09 17:43 Τα μαθηματικά είναι το πιο εύκολο μάθημα !!!!! Ξεκολλήστε λίγο μερικοί... Μην τρομάζετε τα παιδάκια !!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SODAW Πολύ δραστήριο μέλος Η SODAW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 921 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:22 Η SODAW έγραψε: #293 03-09-09 18:22 Αρχική Δημοσίευση από ZIGFRID: Τα μαθηματικά είναι το πιο εύκολο μάθημα !!!!! Ξεκολλήστε λίγο μερικοί... Μην τρομάζετε τα παιδάκια !!!!!! Click για ανάπτυξη... εγώ δεν είμαι παιδάκι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ξαροπ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.575 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:26 Ο ξαροπ έγραψε: #294 03-09-09 18:26 Αρχική Δημοσίευση από ZIGFRID: Τα μαθηματικά είναι το πιο εύκολο μάθημα !!!!! Ξεκολλήστε λίγο μερικοί... Μην τρομάζετε τα παιδάκια !!!!!! Click για ανάπτυξη... Θυμηθείτε λίγο ότι δεν είμαστε όλοι ίδιοι, και ο καθένας αντιμετωπίζει διαφορετική δυσκολία σε κάθε μάθημα. Κανέναν δεν τρόμαξαν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. george1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο γιωργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 122 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:03 Ο george1 έγραψε: #295 03-09-09 19:03 Αρχική Δημοσίευση από ZIGFRID: Τα μαθηματικά είναι το πιο εύκολο μάθημα !!!!! Ξεκολλήστε λίγο μερικοί... Μην τρομάζετε τα παιδάκια !!!!!! Click για ανάπτυξη... καλα εμενα δε μου αρεσουν αλλα η αδερφη μου που σπουδαζει πολυτεχνειο λεει οτ ι ειναι πολυ δυσκολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:34 Η persi έγραψε: #296 03-09-09 19:34 Ίσως επειδή αυτή διαβάζει κβαντομηχανική... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cel Δραστήριο μέλος Ο χρηστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 665 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:36 Ο cel έγραψε: #297 03-09-09 19:36 Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Ίσως επειδή αυτή διαβάζει κβαντομηχανική... Click για ανάπτυξη... Η κβαντομηχανικη ειναι κλαδος της φυσικης,αλλο φρουτο τουτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:21 Η persi έγραψε: #298 03-09-09 20:21 Γιατί, φυσική το Πολυτεχνείο δεν έχει νομίζεις;;; Άσε που η κβαντομηχανική έχει άμεση σχέση με τα μαθηματικά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cel Δραστήριο μέλος Ο χρηστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 665 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:26 Ο cel έγραψε: #299 03-09-09 20:26 Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Γιατί, φυσική το Πολυτεχνείο δεν έχει νομίζεις;;; Άσε που η κβαντομηχανική έχει άμεση σχέση με τα μαθηματικά... Click για ανάπτυξη... Ειπα εγω οτι δεν εχει.Αλλα εδω μιλαμε για μαθηματικα.Γενικα η φυσικη εχει μαθηματικα αλλα λογικα η αδερφη του παιδιου θα λεει για τα μαθηματαικα σαν μαθημα που κανουν στο πολυτεχνειο ξεχωρα απο φυσικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:11 Ο nPb έγραψε: #300 03-09-09 22:11 Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Γιατί, φυσική το Πολυτεχνείο δεν έχει νομίζεις;;; Άσε που η κβαντομηχανική έχει άμεση σχέση με τα μαθηματικά... Click για ανάπτυξη... Δίκιο έχεις φίλε. Επειδή διδάσκομαι Κβαντομηχανική, ας είμαι φοιτητής Μαθηματικών, μπορώ να πω ότι τα μαθηματικά είναι η βάση και η θεωρητική της υπόσταση. Διάφορα προχωρημένα θέματα που σχετίζονται με την αρχή Pauli, εξίσωση Schrodinger, αρχή αβεβαιότητας του Heisenberg, η μηχανική μητρών, τα πηγάδια δυναμικού, το φωτοηλεκτρικό φαινόμενο, κυματοσωματιδιακός δυϊσμός της ύλης,...κτλ έχουν τρομερή σχέση με τα μαθηματικά όπως συναρτησιακή ανάλυση, μιγαδική ανάλυση και θεωρία κατανομών... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty ioanna2007 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από STELLA95: εγω τρελαινομαι ----------------------------------------- χεχε ----------------------------------------- ναι παρα πολυ Click για ανάπτυξη... μπράβο!!:no1: κ μένα μ'αρέσουνε,αλλά κακά τα ψέματα είναι ιδιαίτερα απαιτητικό μάθημα...εκτός από διάβασμα θέλει κ λίγο μυαλό παραπάνω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
myrto.s Πολύ δραστήριο μέλος Η myrto.s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.379 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:24 Η myrto.s έγραψε: #282 01-09-09 21:24 Τα μαθηματικά σχετικά μ αρέσουνε αλλα ΜΙΣΩ την τργωνομετρία, την απεχθάνομαι πραγματικά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. STELLA95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η stella αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή). Έχει γράψει 344 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:13 Η STELLA95 έγραψε: #283 03-09-09 11:13 η τριγωνομετρια αν την προσεξεις ειναι ευκολη! εγω εκεινες τις μερες που καναμε τριγωνομετρια ελειπα γιατι ημουν αρρωστη οπως και μιση ταξη (ειχε παισει πανδημια) δεν ειχα καταλαβει τπτ αλλα με την καθηγητρια που ειχαμε ολα πηγαν τελεια και εγραψα και 20 σε διαγωνισμα πανω σε αυτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cel Δραστήριο μέλος Ο χρηστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 665 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:23 Ο cel έγραψε: #284 03-09-09 11:23 Αρχική Δημοσίευση από STELLA95: η τριγωνομετρια αν την προσεξεις ειναι ευκολη! εγω εκεινες τις μερες που καναμε τριγωνομετρια ελειπα γιατι ημουν αρρωστη οπως και μιση ταξη (ειχε παισει πανδημια) δεν ειχα καταλαβει τπτ αλλα με την καθηγητρια που ειχαμε ολα πηγαν τελεια και εγραψα και 20 σε διαγωνισμα πανω σε αυτα... Click για ανάπτυξη... Παντως εγω δεν βλεπω καποια ιδιαιτερη χρησιμοτητα της τριγωνομετριας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ξαροπ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.575 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:49 Ο ξαροπ έγραψε: #285 03-09-09 11:49 https://en.wikipedia.org/wiki/Trigonometry Η τριγωνομετρία είναι πάρα πολύ χρήσιμη, cel, και το link νομίζω καλύπτει. Όσο για τη Β' Γυμνασίου, εισαγωγικές έννοιες δεν κάναμε? Πού να δεις τη δυσκολία μετά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cel Δραστήριο μέλος Ο χρηστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 665 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:51 Ο cel έγραψε: #286 03-09-09 11:51 Δεν λεω οτι ειναι δυσκολη της δευτερας αλλα ετσι οπως την καναμε τουλαχισον εμεις ηταν αχρηστη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:29 Ο nPb έγραψε: #287 03-09-09 13:29 Αρχική Δημοσίευση από cel: Παντως εγω δεν βλεπω καποια ιδιαιτερη χρησιμοτητα της τριγωνομετριας Click για ανάπτυξη... πως...η τριγωνομετρία χρησιμοποιείται εκτενώς σαν εργαλείο στην ανάλυση Fourier (μετασχηματισμοί Fourier, σειρές Fourier, μαθηματικά πρότυπα διάδοσης κυμάτων) και στην μαθηματική θεωρία ανάλυσης σήματος (βλ. internet, τηλεπικοινωνίες,...κτλ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cel Δραστήριο μέλος Ο χρηστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 665 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:34 Ο cel έγραψε: #288 03-09-09 13:34 Αρχική Δημοσίευση από nPb: πως...η τριγωνομετρία χρησιμοποιείται εκτενώς σαν εργαλείο στην ανάλυση Fourier (μετασχηματισμοί Fourier, σειρές Fourier, μαθηματικά πρότυπα διάδοσης κυμάτων) και στην μαθηματική θεωρία ανάλυσης σήματος (βλ. internet, τηλεπικοινωνίες,...κτλ). Click για ανάπτυξη... Ναι αλλα ετσι οπως την καναμε εμεις στην δευτερα ηταν μου φανηκε λιγο-πολυ αχρηστη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ξαροπ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.575 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:10 Ο ξαροπ έγραψε: #289 03-09-09 14:10 Ναι, ενώ στη Β' Γυμνασίου καταλάβαμε τις συναρτήσεις. Για αυτό λέμε να αποκτήσουμε λίγη εμπειρία πάνω στο θέμα πριν πούμε τη γνώμη μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrto.s Πολύ δραστήριο μέλος Η myrto.s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.379 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:17 Η myrto.s έγραψε: #290 03-09-09 14:17 η τριγωνομετρια αν την προσεξεις ειναι ευκολη! εγω εκεινες τις μερες που καναμε τριγωνομετρια ελειπα γιατι ημουν αρρωστη οπως και μιση ταξη (ειχε παισει πανδημια) δεν ειχα καταλαβει τπτ αλλα με την καθηγητρια που ειχαμε ολα πηγαν τελεια και εγραψα και 20 σε διαγωνισμα πανω σε αυτα... Click για ανάπτυξη... Περίμενε μερικά χρόνια ακόμα και θα δεις τη γλύκα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cel Δραστήριο μέλος Ο χρηστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 665 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:17 Ο cel έγραψε: #291 03-09-09 14:17 Οκ ουτε τις συναρτησεις καταλαβαμε.Εγω μιλαω με τις σχολικες και προσωπικες μου εμπειριες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ZIGFRID Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Άγιος Στέφανος (Αττική). Έχει γράψει 236 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:43 Ο ZIGFRID έγραψε: #292 03-09-09 17:43 Τα μαθηματικά είναι το πιο εύκολο μάθημα !!!!! Ξεκολλήστε λίγο μερικοί... Μην τρομάζετε τα παιδάκια !!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SODAW Πολύ δραστήριο μέλος Η SODAW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 921 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:22 Η SODAW έγραψε: #293 03-09-09 18:22 Αρχική Δημοσίευση από ZIGFRID: Τα μαθηματικά είναι το πιο εύκολο μάθημα !!!!! Ξεκολλήστε λίγο μερικοί... Μην τρομάζετε τα παιδάκια !!!!!! Click για ανάπτυξη... εγώ δεν είμαι παιδάκι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ξαροπ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.575 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:26 Ο ξαροπ έγραψε: #294 03-09-09 18:26 Αρχική Δημοσίευση από ZIGFRID: Τα μαθηματικά είναι το πιο εύκολο μάθημα !!!!! Ξεκολλήστε λίγο μερικοί... Μην τρομάζετε τα παιδάκια !!!!!! Click για ανάπτυξη... Θυμηθείτε λίγο ότι δεν είμαστε όλοι ίδιοι, και ο καθένας αντιμετωπίζει διαφορετική δυσκολία σε κάθε μάθημα. Κανέναν δεν τρόμαξαν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. george1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο γιωργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 122 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:03 Ο george1 έγραψε: #295 03-09-09 19:03 Αρχική Δημοσίευση από ZIGFRID: Τα μαθηματικά είναι το πιο εύκολο μάθημα !!!!! Ξεκολλήστε λίγο μερικοί... Μην τρομάζετε τα παιδάκια !!!!!! Click για ανάπτυξη... καλα εμενα δε μου αρεσουν αλλα η αδερφη μου που σπουδαζει πολυτεχνειο λεει οτ ι ειναι πολυ δυσκολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:34 Η persi έγραψε: #296 03-09-09 19:34 Ίσως επειδή αυτή διαβάζει κβαντομηχανική... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cel Δραστήριο μέλος Ο χρηστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 665 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:36 Ο cel έγραψε: #297 03-09-09 19:36 Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Ίσως επειδή αυτή διαβάζει κβαντομηχανική... Click για ανάπτυξη... Η κβαντομηχανικη ειναι κλαδος της φυσικης,αλλο φρουτο τουτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:21 Η persi έγραψε: #298 03-09-09 20:21 Γιατί, φυσική το Πολυτεχνείο δεν έχει νομίζεις;;; Άσε που η κβαντομηχανική έχει άμεση σχέση με τα μαθηματικά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cel Δραστήριο μέλος Ο χρηστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 665 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:26 Ο cel έγραψε: #299 03-09-09 20:26 Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Γιατί, φυσική το Πολυτεχνείο δεν έχει νομίζεις;;; Άσε που η κβαντομηχανική έχει άμεση σχέση με τα μαθηματικά... Click για ανάπτυξη... Ειπα εγω οτι δεν εχει.Αλλα εδω μιλαμε για μαθηματικα.Γενικα η φυσικη εχει μαθηματικα αλλα λογικα η αδερφη του παιδιου θα λεει για τα μαθηματαικα σαν μαθημα που κανουν στο πολυτεχνειο ξεχωρα απο φυσικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:11 Ο nPb έγραψε: #300 03-09-09 22:11 Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Γιατί, φυσική το Πολυτεχνείο δεν έχει νομίζεις;;; Άσε που η κβαντομηχανική έχει άμεση σχέση με τα μαθηματικά... Click για ανάπτυξη... Δίκιο έχεις φίλε. Επειδή διδάσκομαι Κβαντομηχανική, ας είμαι φοιτητής Μαθηματικών, μπορώ να πω ότι τα μαθηματικά είναι η βάση και η θεωρητική της υπόσταση. Διάφορα προχωρημένα θέματα που σχετίζονται με την αρχή Pauli, εξίσωση Schrodinger, αρχή αβεβαιότητας του Heisenberg, η μηχανική μητρών, τα πηγάδια δυναμικού, το φωτοηλεκτρικό φαινόμενο, κυματοσωματιδιακός δυϊσμός της ύλης,...κτλ έχουν τρομερή σχέση με τα μαθηματικά όπως συναρτησιακή ανάλυση, μιγαδική ανάλυση και θεωρία κατανομών... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty ioanna2007 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τα μαθηματικά σχετικά μ αρέσουνε αλλα ΜΙΣΩ την τργωνομετρία, την απεχθάνομαι πραγματικά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
STELLA95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η stella αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή). Έχει γράψει 344 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:13 Η STELLA95 έγραψε: #283 03-09-09 11:13 η τριγωνομετρια αν την προσεξεις ειναι ευκολη! εγω εκεινες τις μερες που καναμε τριγωνομετρια ελειπα γιατι ημουν αρρωστη οπως και μιση ταξη (ειχε παισει πανδημια) δεν ειχα καταλαβει τπτ αλλα με την καθηγητρια που ειχαμε ολα πηγαν τελεια και εγραψα και 20 σε διαγωνισμα πανω σε αυτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cel Δραστήριο μέλος Ο χρηστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 665 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:23 Ο cel έγραψε: #284 03-09-09 11:23 Αρχική Δημοσίευση από STELLA95: η τριγωνομετρια αν την προσεξεις ειναι ευκολη! εγω εκεινες τις μερες που καναμε τριγωνομετρια ελειπα γιατι ημουν αρρωστη οπως και μιση ταξη (ειχε παισει πανδημια) δεν ειχα καταλαβει τπτ αλλα με την καθηγητρια που ειχαμε ολα πηγαν τελεια και εγραψα και 20 σε διαγωνισμα πανω σε αυτα... Click για ανάπτυξη... Παντως εγω δεν βλεπω καποια ιδιαιτερη χρησιμοτητα της τριγωνομετριας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ξαροπ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.575 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:49 Ο ξαροπ έγραψε: #285 03-09-09 11:49 https://en.wikipedia.org/wiki/Trigonometry Η τριγωνομετρία είναι πάρα πολύ χρήσιμη, cel, και το link νομίζω καλύπτει. Όσο για τη Β' Γυμνασίου, εισαγωγικές έννοιες δεν κάναμε? Πού να δεις τη δυσκολία μετά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cel Δραστήριο μέλος Ο χρηστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 665 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:51 Ο cel έγραψε: #286 03-09-09 11:51 Δεν λεω οτι ειναι δυσκολη της δευτερας αλλα ετσι οπως την καναμε τουλαχισον εμεις ηταν αχρηστη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:29 Ο nPb έγραψε: #287 03-09-09 13:29 Αρχική Δημοσίευση από cel: Παντως εγω δεν βλεπω καποια ιδιαιτερη χρησιμοτητα της τριγωνομετριας Click για ανάπτυξη... πως...η τριγωνομετρία χρησιμοποιείται εκτενώς σαν εργαλείο στην ανάλυση Fourier (μετασχηματισμοί Fourier, σειρές Fourier, μαθηματικά πρότυπα διάδοσης κυμάτων) και στην μαθηματική θεωρία ανάλυσης σήματος (βλ. internet, τηλεπικοινωνίες,...κτλ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cel Δραστήριο μέλος Ο χρηστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 665 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:34 Ο cel έγραψε: #288 03-09-09 13:34 Αρχική Δημοσίευση από nPb: πως...η τριγωνομετρία χρησιμοποιείται εκτενώς σαν εργαλείο στην ανάλυση Fourier (μετασχηματισμοί Fourier, σειρές Fourier, μαθηματικά πρότυπα διάδοσης κυμάτων) και στην μαθηματική θεωρία ανάλυσης σήματος (βλ. internet, τηλεπικοινωνίες,...κτλ). Click για ανάπτυξη... Ναι αλλα ετσι οπως την καναμε εμεις στην δευτερα ηταν μου φανηκε λιγο-πολυ αχρηστη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ξαροπ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.575 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:10 Ο ξαροπ έγραψε: #289 03-09-09 14:10 Ναι, ενώ στη Β' Γυμνασίου καταλάβαμε τις συναρτήσεις. Για αυτό λέμε να αποκτήσουμε λίγη εμπειρία πάνω στο θέμα πριν πούμε τη γνώμη μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrto.s Πολύ δραστήριο μέλος Η myrto.s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.379 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:17 Η myrto.s έγραψε: #290 03-09-09 14:17 η τριγωνομετρια αν την προσεξεις ειναι ευκολη! εγω εκεινες τις μερες που καναμε τριγωνομετρια ελειπα γιατι ημουν αρρωστη οπως και μιση ταξη (ειχε παισει πανδημια) δεν ειχα καταλαβει τπτ αλλα με την καθηγητρια που ειχαμε ολα πηγαν τελεια και εγραψα και 20 σε διαγωνισμα πανω σε αυτα... Click για ανάπτυξη... Περίμενε μερικά χρόνια ακόμα και θα δεις τη γλύκα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cel Δραστήριο μέλος Ο χρηστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 665 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:17 Ο cel έγραψε: #291 03-09-09 14:17 Οκ ουτε τις συναρτησεις καταλαβαμε.Εγω μιλαω με τις σχολικες και προσωπικες μου εμπειριες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ZIGFRID Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Άγιος Στέφανος (Αττική). Έχει γράψει 236 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:43 Ο ZIGFRID έγραψε: #292 03-09-09 17:43 Τα μαθηματικά είναι το πιο εύκολο μάθημα !!!!! Ξεκολλήστε λίγο μερικοί... Μην τρομάζετε τα παιδάκια !!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SODAW Πολύ δραστήριο μέλος Η SODAW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 921 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:22 Η SODAW έγραψε: #293 03-09-09 18:22 Αρχική Δημοσίευση από ZIGFRID: Τα μαθηματικά είναι το πιο εύκολο μάθημα !!!!! Ξεκολλήστε λίγο μερικοί... Μην τρομάζετε τα παιδάκια !!!!!! Click για ανάπτυξη... εγώ δεν είμαι παιδάκι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ξαροπ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.575 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:26 Ο ξαροπ έγραψε: #294 03-09-09 18:26 Αρχική Δημοσίευση από ZIGFRID: Τα μαθηματικά είναι το πιο εύκολο μάθημα !!!!! Ξεκολλήστε λίγο μερικοί... Μην τρομάζετε τα παιδάκια !!!!!! Click για ανάπτυξη... Θυμηθείτε λίγο ότι δεν είμαστε όλοι ίδιοι, και ο καθένας αντιμετωπίζει διαφορετική δυσκολία σε κάθε μάθημα. Κανέναν δεν τρόμαξαν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. george1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο γιωργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 122 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:03 Ο george1 έγραψε: #295 03-09-09 19:03 Αρχική Δημοσίευση από ZIGFRID: Τα μαθηματικά είναι το πιο εύκολο μάθημα !!!!! Ξεκολλήστε λίγο μερικοί... Μην τρομάζετε τα παιδάκια !!!!!! Click για ανάπτυξη... καλα εμενα δε μου αρεσουν αλλα η αδερφη μου που σπουδαζει πολυτεχνειο λεει οτ ι ειναι πολυ δυσκολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:34 Η persi έγραψε: #296 03-09-09 19:34 Ίσως επειδή αυτή διαβάζει κβαντομηχανική... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cel Δραστήριο μέλος Ο χρηστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 665 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:36 Ο cel έγραψε: #297 03-09-09 19:36 Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Ίσως επειδή αυτή διαβάζει κβαντομηχανική... Click για ανάπτυξη... Η κβαντομηχανικη ειναι κλαδος της φυσικης,αλλο φρουτο τουτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:21 Η persi έγραψε: #298 03-09-09 20:21 Γιατί, φυσική το Πολυτεχνείο δεν έχει νομίζεις;;; Άσε που η κβαντομηχανική έχει άμεση σχέση με τα μαθηματικά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cel Δραστήριο μέλος Ο χρηστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 665 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:26 Ο cel έγραψε: #299 03-09-09 20:26 Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Γιατί, φυσική το Πολυτεχνείο δεν έχει νομίζεις;;; Άσε που η κβαντομηχανική έχει άμεση σχέση με τα μαθηματικά... Click για ανάπτυξη... Ειπα εγω οτι δεν εχει.Αλλα εδω μιλαμε για μαθηματικα.Γενικα η φυσικη εχει μαθηματικα αλλα λογικα η αδερφη του παιδιου θα λεει για τα μαθηματαικα σαν μαθημα που κανουν στο πολυτεχνειο ξεχωρα απο φυσικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:11 Ο nPb έγραψε: #300 03-09-09 22:11 Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Γιατί, φυσική το Πολυτεχνείο δεν έχει νομίζεις;;; Άσε που η κβαντομηχανική έχει άμεση σχέση με τα μαθηματικά... Click για ανάπτυξη... Δίκιο έχεις φίλε. Επειδή διδάσκομαι Κβαντομηχανική, ας είμαι φοιτητής Μαθηματικών, μπορώ να πω ότι τα μαθηματικά είναι η βάση και η θεωρητική της υπόσταση. Διάφορα προχωρημένα θέματα που σχετίζονται με την αρχή Pauli, εξίσωση Schrodinger, αρχή αβεβαιότητας του Heisenberg, η μηχανική μητρών, τα πηγάδια δυναμικού, το φωτοηλεκτρικό φαινόμενο, κυματοσωματιδιακός δυϊσμός της ύλης,...κτλ έχουν τρομερή σχέση με τα μαθηματικά όπως συναρτησιακή ανάλυση, μιγαδική ανάλυση και θεωρία κατανομών... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty ioanna2007 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
η τριγωνομετρια αν την προσεξεις ειναι ευκολη! εγω εκεινες τις μερες που καναμε τριγωνομετρια ελειπα γιατι ημουν αρρωστη οπως και μιση ταξη (ειχε παισει πανδημια) δεν ειχα καταλαβει τπτ αλλα με την καθηγητρια που ειχαμε ολα πηγαν τελεια και εγραψα και 20 σε διαγωνισμα πανω σε αυτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cel Δραστήριο μέλος Ο χρηστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 665 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:23 Ο cel έγραψε: #284 03-09-09 11:23 Αρχική Δημοσίευση από STELLA95: η τριγωνομετρια αν την προσεξεις ειναι ευκολη! εγω εκεινες τις μερες που καναμε τριγωνομετρια ελειπα γιατι ημουν αρρωστη οπως και μιση ταξη (ειχε παισει πανδημια) δεν ειχα καταλαβει τπτ αλλα με την καθηγητρια που ειχαμε ολα πηγαν τελεια και εγραψα και 20 σε διαγωνισμα πανω σε αυτα... Click για ανάπτυξη... Παντως εγω δεν βλεπω καποια ιδιαιτερη χρησιμοτητα της τριγωνομετριας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ξαροπ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.575 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:49 Ο ξαροπ έγραψε: #285 03-09-09 11:49 https://en.wikipedia.org/wiki/Trigonometry Η τριγωνομετρία είναι πάρα πολύ χρήσιμη, cel, και το link νομίζω καλύπτει. Όσο για τη Β' Γυμνασίου, εισαγωγικές έννοιες δεν κάναμε? Πού να δεις τη δυσκολία μετά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cel Δραστήριο μέλος Ο χρηστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 665 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:51 Ο cel έγραψε: #286 03-09-09 11:51 Δεν λεω οτι ειναι δυσκολη της δευτερας αλλα ετσι οπως την καναμε τουλαχισον εμεις ηταν αχρηστη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:29 Ο nPb έγραψε: #287 03-09-09 13:29 Αρχική Δημοσίευση από cel: Παντως εγω δεν βλεπω καποια ιδιαιτερη χρησιμοτητα της τριγωνομετριας Click για ανάπτυξη... πως...η τριγωνομετρία χρησιμοποιείται εκτενώς σαν εργαλείο στην ανάλυση Fourier (μετασχηματισμοί Fourier, σειρές Fourier, μαθηματικά πρότυπα διάδοσης κυμάτων) και στην μαθηματική θεωρία ανάλυσης σήματος (βλ. internet, τηλεπικοινωνίες,...κτλ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cel Δραστήριο μέλος Ο χρηστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 665 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:34 Ο cel έγραψε: #288 03-09-09 13:34 Αρχική Δημοσίευση από nPb: πως...η τριγωνομετρία χρησιμοποιείται εκτενώς σαν εργαλείο στην ανάλυση Fourier (μετασχηματισμοί Fourier, σειρές Fourier, μαθηματικά πρότυπα διάδοσης κυμάτων) και στην μαθηματική θεωρία ανάλυσης σήματος (βλ. internet, τηλεπικοινωνίες,...κτλ). Click για ανάπτυξη... Ναι αλλα ετσι οπως την καναμε εμεις στην δευτερα ηταν μου φανηκε λιγο-πολυ αχρηστη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ξαροπ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.575 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:10 Ο ξαροπ έγραψε: #289 03-09-09 14:10 Ναι, ενώ στη Β' Γυμνασίου καταλάβαμε τις συναρτήσεις. Για αυτό λέμε να αποκτήσουμε λίγη εμπειρία πάνω στο θέμα πριν πούμε τη γνώμη μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrto.s Πολύ δραστήριο μέλος Η myrto.s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.379 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:17 Η myrto.s έγραψε: #290 03-09-09 14:17 η τριγωνομετρια αν την προσεξεις ειναι ευκολη! εγω εκεινες τις μερες που καναμε τριγωνομετρια ελειπα γιατι ημουν αρρωστη οπως και μιση ταξη (ειχε παισει πανδημια) δεν ειχα καταλαβει τπτ αλλα με την καθηγητρια που ειχαμε ολα πηγαν τελεια και εγραψα και 20 σε διαγωνισμα πανω σε αυτα... Click για ανάπτυξη... Περίμενε μερικά χρόνια ακόμα και θα δεις τη γλύκα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cel Δραστήριο μέλος Ο χρηστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 665 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:17 Ο cel έγραψε: #291 03-09-09 14:17 Οκ ουτε τις συναρτησεις καταλαβαμε.Εγω μιλαω με τις σχολικες και προσωπικες μου εμπειριες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ZIGFRID Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Άγιος Στέφανος (Αττική). Έχει γράψει 236 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:43 Ο ZIGFRID έγραψε: #292 03-09-09 17:43 Τα μαθηματικά είναι το πιο εύκολο μάθημα !!!!! Ξεκολλήστε λίγο μερικοί... Μην τρομάζετε τα παιδάκια !!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SODAW Πολύ δραστήριο μέλος Η SODAW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 921 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:22 Η SODAW έγραψε: #293 03-09-09 18:22 Αρχική Δημοσίευση από ZIGFRID: Τα μαθηματικά είναι το πιο εύκολο μάθημα !!!!! Ξεκολλήστε λίγο μερικοί... Μην τρομάζετε τα παιδάκια !!!!!! Click για ανάπτυξη... εγώ δεν είμαι παιδάκι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ξαροπ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.575 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:26 Ο ξαροπ έγραψε: #294 03-09-09 18:26 Αρχική Δημοσίευση από ZIGFRID: Τα μαθηματικά είναι το πιο εύκολο μάθημα !!!!! Ξεκολλήστε λίγο μερικοί... Μην τρομάζετε τα παιδάκια !!!!!! Click για ανάπτυξη... Θυμηθείτε λίγο ότι δεν είμαστε όλοι ίδιοι, και ο καθένας αντιμετωπίζει διαφορετική δυσκολία σε κάθε μάθημα. Κανέναν δεν τρόμαξαν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. george1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο γιωργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 122 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:03 Ο george1 έγραψε: #295 03-09-09 19:03 Αρχική Δημοσίευση από ZIGFRID: Τα μαθηματικά είναι το πιο εύκολο μάθημα !!!!! Ξεκολλήστε λίγο μερικοί... Μην τρομάζετε τα παιδάκια !!!!!! Click για ανάπτυξη... καλα εμενα δε μου αρεσουν αλλα η αδερφη μου που σπουδαζει πολυτεχνειο λεει οτ ι ειναι πολυ δυσκολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:34 Η persi έγραψε: #296 03-09-09 19:34 Ίσως επειδή αυτή διαβάζει κβαντομηχανική... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cel Δραστήριο μέλος Ο χρηστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 665 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:36 Ο cel έγραψε: #297 03-09-09 19:36 Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Ίσως επειδή αυτή διαβάζει κβαντομηχανική... Click για ανάπτυξη... Η κβαντομηχανικη ειναι κλαδος της φυσικης,αλλο φρουτο τουτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:21 Η persi έγραψε: #298 03-09-09 20:21 Γιατί, φυσική το Πολυτεχνείο δεν έχει νομίζεις;;; Άσε που η κβαντομηχανική έχει άμεση σχέση με τα μαθηματικά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cel Δραστήριο μέλος Ο χρηστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 665 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:26 Ο cel έγραψε: #299 03-09-09 20:26 Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Γιατί, φυσική το Πολυτεχνείο δεν έχει νομίζεις;;; Άσε που η κβαντομηχανική έχει άμεση σχέση με τα μαθηματικά... Click για ανάπτυξη... Ειπα εγω οτι δεν εχει.Αλλα εδω μιλαμε για μαθηματικα.Γενικα η φυσικη εχει μαθηματικα αλλα λογικα η αδερφη του παιδιου θα λεει για τα μαθηματαικα σαν μαθημα που κανουν στο πολυτεχνειο ξεχωρα απο φυσικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:11 Ο nPb έγραψε: #300 03-09-09 22:11 Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Γιατί, φυσική το Πολυτεχνείο δεν έχει νομίζεις;;; Άσε που η κβαντομηχανική έχει άμεση σχέση με τα μαθηματικά... Click για ανάπτυξη... Δίκιο έχεις φίλε. Επειδή διδάσκομαι Κβαντομηχανική, ας είμαι φοιτητής Μαθηματικών, μπορώ να πω ότι τα μαθηματικά είναι η βάση και η θεωρητική της υπόσταση. Διάφορα προχωρημένα θέματα που σχετίζονται με την αρχή Pauli, εξίσωση Schrodinger, αρχή αβεβαιότητας του Heisenberg, η μηχανική μητρών, τα πηγάδια δυναμικού, το φωτοηλεκτρικό φαινόμενο, κυματοσωματιδιακός δυϊσμός της ύλης,...κτλ έχουν τρομερή σχέση με τα μαθηματικά όπως συναρτησιακή ανάλυση, μιγαδική ανάλυση και θεωρία κατανομών... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty ioanna2007 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από STELLA95: η τριγωνομετρια αν την προσεξεις ειναι ευκολη! εγω εκεινες τις μερες που καναμε τριγωνομετρια ελειπα γιατι ημουν αρρωστη οπως και μιση ταξη (ειχε παισει πανδημια) δεν ειχα καταλαβει τπτ αλλα με την καθηγητρια που ειχαμε ολα πηγαν τελεια και εγραψα και 20 σε διαγωνισμα πανω σε αυτα... Click για ανάπτυξη... Παντως εγω δεν βλεπω καποια ιδιαιτερη χρησιμοτητα της τριγωνομετριας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ξαροπ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.575 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:49 Ο ξαροπ έγραψε: #285 03-09-09 11:49 https://en.wikipedia.org/wiki/Trigonometry Η τριγωνομετρία είναι πάρα πολύ χρήσιμη, cel, και το link νομίζω καλύπτει. Όσο για τη Β' Γυμνασίου, εισαγωγικές έννοιες δεν κάναμε? Πού να δεις τη δυσκολία μετά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cel Δραστήριο μέλος Ο χρηστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 665 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:51 Ο cel έγραψε: #286 03-09-09 11:51 Δεν λεω οτι ειναι δυσκολη της δευτερας αλλα ετσι οπως την καναμε τουλαχισον εμεις ηταν αχρηστη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:29 Ο nPb έγραψε: #287 03-09-09 13:29 Αρχική Δημοσίευση από cel: Παντως εγω δεν βλεπω καποια ιδιαιτερη χρησιμοτητα της τριγωνομετριας Click για ανάπτυξη... πως...η τριγωνομετρία χρησιμοποιείται εκτενώς σαν εργαλείο στην ανάλυση Fourier (μετασχηματισμοί Fourier, σειρές Fourier, μαθηματικά πρότυπα διάδοσης κυμάτων) και στην μαθηματική θεωρία ανάλυσης σήματος (βλ. internet, τηλεπικοινωνίες,...κτλ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cel Δραστήριο μέλος Ο χρηστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 665 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:34 Ο cel έγραψε: #288 03-09-09 13:34 Αρχική Δημοσίευση από nPb: πως...η τριγωνομετρία χρησιμοποιείται εκτενώς σαν εργαλείο στην ανάλυση Fourier (μετασχηματισμοί Fourier, σειρές Fourier, μαθηματικά πρότυπα διάδοσης κυμάτων) και στην μαθηματική θεωρία ανάλυσης σήματος (βλ. internet, τηλεπικοινωνίες,...κτλ). Click για ανάπτυξη... Ναι αλλα ετσι οπως την καναμε εμεις στην δευτερα ηταν μου φανηκε λιγο-πολυ αχρηστη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ξαροπ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.575 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:10 Ο ξαροπ έγραψε: #289 03-09-09 14:10 Ναι, ενώ στη Β' Γυμνασίου καταλάβαμε τις συναρτήσεις. Για αυτό λέμε να αποκτήσουμε λίγη εμπειρία πάνω στο θέμα πριν πούμε τη γνώμη μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrto.s Πολύ δραστήριο μέλος Η myrto.s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.379 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:17 Η myrto.s έγραψε: #290 03-09-09 14:17 η τριγωνομετρια αν την προσεξεις ειναι ευκολη! εγω εκεινες τις μερες που καναμε τριγωνομετρια ελειπα γιατι ημουν αρρωστη οπως και μιση ταξη (ειχε παισει πανδημια) δεν ειχα καταλαβει τπτ αλλα με την καθηγητρια που ειχαμε ολα πηγαν τελεια και εγραψα και 20 σε διαγωνισμα πανω σε αυτα... Click για ανάπτυξη... Περίμενε μερικά χρόνια ακόμα και θα δεις τη γλύκα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cel Δραστήριο μέλος Ο χρηστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 665 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:17 Ο cel έγραψε: #291 03-09-09 14:17 Οκ ουτε τις συναρτησεις καταλαβαμε.Εγω μιλαω με τις σχολικες και προσωπικες μου εμπειριες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ZIGFRID Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Άγιος Στέφανος (Αττική). Έχει γράψει 236 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:43 Ο ZIGFRID έγραψε: #292 03-09-09 17:43 Τα μαθηματικά είναι το πιο εύκολο μάθημα !!!!! Ξεκολλήστε λίγο μερικοί... Μην τρομάζετε τα παιδάκια !!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SODAW Πολύ δραστήριο μέλος Η SODAW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 921 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:22 Η SODAW έγραψε: #293 03-09-09 18:22 Αρχική Δημοσίευση από ZIGFRID: Τα μαθηματικά είναι το πιο εύκολο μάθημα !!!!! Ξεκολλήστε λίγο μερικοί... Μην τρομάζετε τα παιδάκια !!!!!! Click για ανάπτυξη... εγώ δεν είμαι παιδάκι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ξαροπ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.575 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:26 Ο ξαροπ έγραψε: #294 03-09-09 18:26 Αρχική Δημοσίευση από ZIGFRID: Τα μαθηματικά είναι το πιο εύκολο μάθημα !!!!! Ξεκολλήστε λίγο μερικοί... Μην τρομάζετε τα παιδάκια !!!!!! Click για ανάπτυξη... Θυμηθείτε λίγο ότι δεν είμαστε όλοι ίδιοι, και ο καθένας αντιμετωπίζει διαφορετική δυσκολία σε κάθε μάθημα. Κανέναν δεν τρόμαξαν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. george1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο γιωργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 122 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:03 Ο george1 έγραψε: #295 03-09-09 19:03 Αρχική Δημοσίευση από ZIGFRID: Τα μαθηματικά είναι το πιο εύκολο μάθημα !!!!! Ξεκολλήστε λίγο μερικοί... Μην τρομάζετε τα παιδάκια !!!!!! Click για ανάπτυξη... καλα εμενα δε μου αρεσουν αλλα η αδερφη μου που σπουδαζει πολυτεχνειο λεει οτ ι ειναι πολυ δυσκολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:34 Η persi έγραψε: #296 03-09-09 19:34 Ίσως επειδή αυτή διαβάζει κβαντομηχανική... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cel Δραστήριο μέλος Ο χρηστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 665 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:36 Ο cel έγραψε: #297 03-09-09 19:36 Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Ίσως επειδή αυτή διαβάζει κβαντομηχανική... Click για ανάπτυξη... Η κβαντομηχανικη ειναι κλαδος της φυσικης,αλλο φρουτο τουτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:21 Η persi έγραψε: #298 03-09-09 20:21 Γιατί, φυσική το Πολυτεχνείο δεν έχει νομίζεις;;; Άσε που η κβαντομηχανική έχει άμεση σχέση με τα μαθηματικά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cel Δραστήριο μέλος Ο χρηστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 665 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:26 Ο cel έγραψε: #299 03-09-09 20:26 Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Γιατί, φυσική το Πολυτεχνείο δεν έχει νομίζεις;;; Άσε που η κβαντομηχανική έχει άμεση σχέση με τα μαθηματικά... Click για ανάπτυξη... Ειπα εγω οτι δεν εχει.Αλλα εδω μιλαμε για μαθηματικα.Γενικα η φυσικη εχει μαθηματικα αλλα λογικα η αδερφη του παιδιου θα λεει για τα μαθηματαικα σαν μαθημα που κανουν στο πολυτεχνειο ξεχωρα απο φυσικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:11 Ο nPb έγραψε: #300 03-09-09 22:11 Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Γιατί, φυσική το Πολυτεχνείο δεν έχει νομίζεις;;; Άσε που η κβαντομηχανική έχει άμεση σχέση με τα μαθηματικά... Click για ανάπτυξη... Δίκιο έχεις φίλε. Επειδή διδάσκομαι Κβαντομηχανική, ας είμαι φοιτητής Μαθηματικών, μπορώ να πω ότι τα μαθηματικά είναι η βάση και η θεωρητική της υπόσταση. Διάφορα προχωρημένα θέματα που σχετίζονται με την αρχή Pauli, εξίσωση Schrodinger, αρχή αβεβαιότητας του Heisenberg, η μηχανική μητρών, τα πηγάδια δυναμικού, το φωτοηλεκτρικό φαινόμενο, κυματοσωματιδιακός δυϊσμός της ύλης,...κτλ έχουν τρομερή σχέση με τα μαθηματικά όπως συναρτησιακή ανάλυση, μιγαδική ανάλυση και θεωρία κατανομών... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty ioanna2007 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
https://en.wikipedia.org/wiki/Trigonometry Η τριγωνομετρία είναι πάρα πολύ χρήσιμη, cel, και το link νομίζω καλύπτει. Όσο για τη Β' Γυμνασίου, εισαγωγικές έννοιες δεν κάναμε? Πού να δεις τη δυσκολία μετά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cel Δραστήριο μέλος Ο χρηστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 665 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:51 Ο cel έγραψε: #286 03-09-09 11:51 Δεν λεω οτι ειναι δυσκολη της δευτερας αλλα ετσι οπως την καναμε τουλαχισον εμεις ηταν αχρηστη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:29 Ο nPb έγραψε: #287 03-09-09 13:29 Αρχική Δημοσίευση από cel: Παντως εγω δεν βλεπω καποια ιδιαιτερη χρησιμοτητα της τριγωνομετριας Click για ανάπτυξη... πως...η τριγωνομετρία χρησιμοποιείται εκτενώς σαν εργαλείο στην ανάλυση Fourier (μετασχηματισμοί Fourier, σειρές Fourier, μαθηματικά πρότυπα διάδοσης κυμάτων) και στην μαθηματική θεωρία ανάλυσης σήματος (βλ. internet, τηλεπικοινωνίες,...κτλ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cel Δραστήριο μέλος Ο χρηστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 665 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:34 Ο cel έγραψε: #288 03-09-09 13:34 Αρχική Δημοσίευση από nPb: πως...η τριγωνομετρία χρησιμοποιείται εκτενώς σαν εργαλείο στην ανάλυση Fourier (μετασχηματισμοί Fourier, σειρές Fourier, μαθηματικά πρότυπα διάδοσης κυμάτων) και στην μαθηματική θεωρία ανάλυσης σήματος (βλ. internet, τηλεπικοινωνίες,...κτλ). Click για ανάπτυξη... Ναι αλλα ετσι οπως την καναμε εμεις στην δευτερα ηταν μου φανηκε λιγο-πολυ αχρηστη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ξαροπ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.575 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:10 Ο ξαροπ έγραψε: #289 03-09-09 14:10 Ναι, ενώ στη Β' Γυμνασίου καταλάβαμε τις συναρτήσεις. Για αυτό λέμε να αποκτήσουμε λίγη εμπειρία πάνω στο θέμα πριν πούμε τη γνώμη μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrto.s Πολύ δραστήριο μέλος Η myrto.s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.379 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:17 Η myrto.s έγραψε: #290 03-09-09 14:17 η τριγωνομετρια αν την προσεξεις ειναι ευκολη! εγω εκεινες τις μερες που καναμε τριγωνομετρια ελειπα γιατι ημουν αρρωστη οπως και μιση ταξη (ειχε παισει πανδημια) δεν ειχα καταλαβει τπτ αλλα με την καθηγητρια που ειχαμε ολα πηγαν τελεια και εγραψα και 20 σε διαγωνισμα πανω σε αυτα... Click για ανάπτυξη... Περίμενε μερικά χρόνια ακόμα και θα δεις τη γλύκα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cel Δραστήριο μέλος Ο χρηστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 665 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:17 Ο cel έγραψε: #291 03-09-09 14:17 Οκ ουτε τις συναρτησεις καταλαβαμε.Εγω μιλαω με τις σχολικες και προσωπικες μου εμπειριες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ZIGFRID Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Άγιος Στέφανος (Αττική). Έχει γράψει 236 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:43 Ο ZIGFRID έγραψε: #292 03-09-09 17:43 Τα μαθηματικά είναι το πιο εύκολο μάθημα !!!!! Ξεκολλήστε λίγο μερικοί... Μην τρομάζετε τα παιδάκια !!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SODAW Πολύ δραστήριο μέλος Η SODAW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 921 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:22 Η SODAW έγραψε: #293 03-09-09 18:22 Αρχική Δημοσίευση από ZIGFRID: Τα μαθηματικά είναι το πιο εύκολο μάθημα !!!!! Ξεκολλήστε λίγο μερικοί... Μην τρομάζετε τα παιδάκια !!!!!! Click για ανάπτυξη... εγώ δεν είμαι παιδάκι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ξαροπ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.575 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:26 Ο ξαροπ έγραψε: #294 03-09-09 18:26 Αρχική Δημοσίευση από ZIGFRID: Τα μαθηματικά είναι το πιο εύκολο μάθημα !!!!! Ξεκολλήστε λίγο μερικοί... Μην τρομάζετε τα παιδάκια !!!!!! Click για ανάπτυξη... Θυμηθείτε λίγο ότι δεν είμαστε όλοι ίδιοι, και ο καθένας αντιμετωπίζει διαφορετική δυσκολία σε κάθε μάθημα. Κανέναν δεν τρόμαξαν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. george1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο γιωργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 122 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:03 Ο george1 έγραψε: #295 03-09-09 19:03 Αρχική Δημοσίευση από ZIGFRID: Τα μαθηματικά είναι το πιο εύκολο μάθημα !!!!! Ξεκολλήστε λίγο μερικοί... Μην τρομάζετε τα παιδάκια !!!!!! Click για ανάπτυξη... καλα εμενα δε μου αρεσουν αλλα η αδερφη μου που σπουδαζει πολυτεχνειο λεει οτ ι ειναι πολυ δυσκολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:34 Η persi έγραψε: #296 03-09-09 19:34 Ίσως επειδή αυτή διαβάζει κβαντομηχανική... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cel Δραστήριο μέλος Ο χρηστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 665 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:36 Ο cel έγραψε: #297 03-09-09 19:36 Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Ίσως επειδή αυτή διαβάζει κβαντομηχανική... Click για ανάπτυξη... Η κβαντομηχανικη ειναι κλαδος της φυσικης,αλλο φρουτο τουτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:21 Η persi έγραψε: #298 03-09-09 20:21 Γιατί, φυσική το Πολυτεχνείο δεν έχει νομίζεις;;; Άσε που η κβαντομηχανική έχει άμεση σχέση με τα μαθηματικά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cel Δραστήριο μέλος Ο χρηστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 665 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:26 Ο cel έγραψε: #299 03-09-09 20:26 Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Γιατί, φυσική το Πολυτεχνείο δεν έχει νομίζεις;;; Άσε που η κβαντομηχανική έχει άμεση σχέση με τα μαθηματικά... Click για ανάπτυξη... Ειπα εγω οτι δεν εχει.Αλλα εδω μιλαμε για μαθηματικα.Γενικα η φυσικη εχει μαθηματικα αλλα λογικα η αδερφη του παιδιου θα λεει για τα μαθηματαικα σαν μαθημα που κανουν στο πολυτεχνειο ξεχωρα απο φυσικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:11 Ο nPb έγραψε: #300 03-09-09 22:11 Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Γιατί, φυσική το Πολυτεχνείο δεν έχει νομίζεις;;; Άσε που η κβαντομηχανική έχει άμεση σχέση με τα μαθηματικά... Click για ανάπτυξη... Δίκιο έχεις φίλε. Επειδή διδάσκομαι Κβαντομηχανική, ας είμαι φοιτητής Μαθηματικών, μπορώ να πω ότι τα μαθηματικά είναι η βάση και η θεωρητική της υπόσταση. Διάφορα προχωρημένα θέματα που σχετίζονται με την αρχή Pauli, εξίσωση Schrodinger, αρχή αβεβαιότητας του Heisenberg, η μηχανική μητρών, τα πηγάδια δυναμικού, το φωτοηλεκτρικό φαινόμενο, κυματοσωματιδιακός δυϊσμός της ύλης,...κτλ έχουν τρομερή σχέση με τα μαθηματικά όπως συναρτησιακή ανάλυση, μιγαδική ανάλυση και θεωρία κατανομών... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty ioanna2007 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δεν λεω οτι ειναι δυσκολη της δευτερας αλλα ετσι οπως την καναμε τουλαχισον εμεις ηταν αχρηστη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:29 Ο nPb έγραψε: #287 03-09-09 13:29 Αρχική Δημοσίευση από cel: Παντως εγω δεν βλεπω καποια ιδιαιτερη χρησιμοτητα της τριγωνομετριας Click για ανάπτυξη... πως...η τριγωνομετρία χρησιμοποιείται εκτενώς σαν εργαλείο στην ανάλυση Fourier (μετασχηματισμοί Fourier, σειρές Fourier, μαθηματικά πρότυπα διάδοσης κυμάτων) και στην μαθηματική θεωρία ανάλυσης σήματος (βλ. internet, τηλεπικοινωνίες,...κτλ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cel Δραστήριο μέλος Ο χρηστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 665 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:34 Ο cel έγραψε: #288 03-09-09 13:34 Αρχική Δημοσίευση από nPb: πως...η τριγωνομετρία χρησιμοποιείται εκτενώς σαν εργαλείο στην ανάλυση Fourier (μετασχηματισμοί Fourier, σειρές Fourier, μαθηματικά πρότυπα διάδοσης κυμάτων) και στην μαθηματική θεωρία ανάλυσης σήματος (βλ. internet, τηλεπικοινωνίες,...κτλ). Click για ανάπτυξη... Ναι αλλα ετσι οπως την καναμε εμεις στην δευτερα ηταν μου φανηκε λιγο-πολυ αχρηστη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ξαροπ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.575 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:10 Ο ξαροπ έγραψε: #289 03-09-09 14:10 Ναι, ενώ στη Β' Γυμνασίου καταλάβαμε τις συναρτήσεις. Για αυτό λέμε να αποκτήσουμε λίγη εμπειρία πάνω στο θέμα πριν πούμε τη γνώμη μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrto.s Πολύ δραστήριο μέλος Η myrto.s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.379 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:17 Η myrto.s έγραψε: #290 03-09-09 14:17 η τριγωνομετρια αν την προσεξεις ειναι ευκολη! εγω εκεινες τις μερες που καναμε τριγωνομετρια ελειπα γιατι ημουν αρρωστη οπως και μιση ταξη (ειχε παισει πανδημια) δεν ειχα καταλαβει τπτ αλλα με την καθηγητρια που ειχαμε ολα πηγαν τελεια και εγραψα και 20 σε διαγωνισμα πανω σε αυτα... Click για ανάπτυξη... Περίμενε μερικά χρόνια ακόμα και θα δεις τη γλύκα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cel Δραστήριο μέλος Ο χρηστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 665 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:17 Ο cel έγραψε: #291 03-09-09 14:17 Οκ ουτε τις συναρτησεις καταλαβαμε.Εγω μιλαω με τις σχολικες και προσωπικες μου εμπειριες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ZIGFRID Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Άγιος Στέφανος (Αττική). Έχει γράψει 236 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:43 Ο ZIGFRID έγραψε: #292 03-09-09 17:43 Τα μαθηματικά είναι το πιο εύκολο μάθημα !!!!! Ξεκολλήστε λίγο μερικοί... Μην τρομάζετε τα παιδάκια !!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SODAW Πολύ δραστήριο μέλος Η SODAW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 921 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:22 Η SODAW έγραψε: #293 03-09-09 18:22 Αρχική Δημοσίευση από ZIGFRID: Τα μαθηματικά είναι το πιο εύκολο μάθημα !!!!! Ξεκολλήστε λίγο μερικοί... Μην τρομάζετε τα παιδάκια !!!!!! Click για ανάπτυξη... εγώ δεν είμαι παιδάκι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ξαροπ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.575 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:26 Ο ξαροπ έγραψε: #294 03-09-09 18:26 Αρχική Δημοσίευση από ZIGFRID: Τα μαθηματικά είναι το πιο εύκολο μάθημα !!!!! Ξεκολλήστε λίγο μερικοί... Μην τρομάζετε τα παιδάκια !!!!!! Click για ανάπτυξη... Θυμηθείτε λίγο ότι δεν είμαστε όλοι ίδιοι, και ο καθένας αντιμετωπίζει διαφορετική δυσκολία σε κάθε μάθημα. Κανέναν δεν τρόμαξαν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. george1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο γιωργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 122 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:03 Ο george1 έγραψε: #295 03-09-09 19:03 Αρχική Δημοσίευση από ZIGFRID: Τα μαθηματικά είναι το πιο εύκολο μάθημα !!!!! Ξεκολλήστε λίγο μερικοί... Μην τρομάζετε τα παιδάκια !!!!!! Click για ανάπτυξη... καλα εμενα δε μου αρεσουν αλλα η αδερφη μου που σπουδαζει πολυτεχνειο λεει οτ ι ειναι πολυ δυσκολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:34 Η persi έγραψε: #296 03-09-09 19:34 Ίσως επειδή αυτή διαβάζει κβαντομηχανική... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cel Δραστήριο μέλος Ο χρηστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 665 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:36 Ο cel έγραψε: #297 03-09-09 19:36 Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Ίσως επειδή αυτή διαβάζει κβαντομηχανική... Click για ανάπτυξη... Η κβαντομηχανικη ειναι κλαδος της φυσικης,αλλο φρουτο τουτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:21 Η persi έγραψε: #298 03-09-09 20:21 Γιατί, φυσική το Πολυτεχνείο δεν έχει νομίζεις;;; Άσε που η κβαντομηχανική έχει άμεση σχέση με τα μαθηματικά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cel Δραστήριο μέλος Ο χρηστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 665 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:26 Ο cel έγραψε: #299 03-09-09 20:26 Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Γιατί, φυσική το Πολυτεχνείο δεν έχει νομίζεις;;; Άσε που η κβαντομηχανική έχει άμεση σχέση με τα μαθηματικά... Click για ανάπτυξη... Ειπα εγω οτι δεν εχει.Αλλα εδω μιλαμε για μαθηματικα.Γενικα η φυσικη εχει μαθηματικα αλλα λογικα η αδερφη του παιδιου θα λεει για τα μαθηματαικα σαν μαθημα που κανουν στο πολυτεχνειο ξεχωρα απο φυσικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:11 Ο nPb έγραψε: #300 03-09-09 22:11 Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Γιατί, φυσική το Πολυτεχνείο δεν έχει νομίζεις;;; Άσε που η κβαντομηχανική έχει άμεση σχέση με τα μαθηματικά... Click για ανάπτυξη... Δίκιο έχεις φίλε. Επειδή διδάσκομαι Κβαντομηχανική, ας είμαι φοιτητής Μαθηματικών, μπορώ να πω ότι τα μαθηματικά είναι η βάση και η θεωρητική της υπόσταση. Διάφορα προχωρημένα θέματα που σχετίζονται με την αρχή Pauli, εξίσωση Schrodinger, αρχή αβεβαιότητας του Heisenberg, η μηχανική μητρών, τα πηγάδια δυναμικού, το φωτοηλεκτρικό φαινόμενο, κυματοσωματιδιακός δυϊσμός της ύλης,...κτλ έχουν τρομερή σχέση με τα μαθηματικά όπως συναρτησιακή ανάλυση, μιγαδική ανάλυση και θεωρία κατανομών... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty ioanna2007 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από cel: Παντως εγω δεν βλεπω καποια ιδιαιτερη χρησιμοτητα της τριγωνομετριας Click για ανάπτυξη... πως...η τριγωνομετρία χρησιμοποιείται εκτενώς σαν εργαλείο στην ανάλυση Fourier (μετασχηματισμοί Fourier, σειρές Fourier, μαθηματικά πρότυπα διάδοσης κυμάτων) και στην μαθηματική θεωρία ανάλυσης σήματος (βλ. internet, τηλεπικοινωνίες,...κτλ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cel Δραστήριο μέλος Ο χρηστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 665 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:34 Ο cel έγραψε: #288 03-09-09 13:34 Αρχική Δημοσίευση από nPb: πως...η τριγωνομετρία χρησιμοποιείται εκτενώς σαν εργαλείο στην ανάλυση Fourier (μετασχηματισμοί Fourier, σειρές Fourier, μαθηματικά πρότυπα διάδοσης κυμάτων) και στην μαθηματική θεωρία ανάλυσης σήματος (βλ. internet, τηλεπικοινωνίες,...κτλ). Click για ανάπτυξη... Ναι αλλα ετσι οπως την καναμε εμεις στην δευτερα ηταν μου φανηκε λιγο-πολυ αχρηστη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ξαροπ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.575 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:10 Ο ξαροπ έγραψε: #289 03-09-09 14:10 Ναι, ενώ στη Β' Γυμνασίου καταλάβαμε τις συναρτήσεις. Για αυτό λέμε να αποκτήσουμε λίγη εμπειρία πάνω στο θέμα πριν πούμε τη γνώμη μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrto.s Πολύ δραστήριο μέλος Η myrto.s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.379 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:17 Η myrto.s έγραψε: #290 03-09-09 14:17 η τριγωνομετρια αν την προσεξεις ειναι ευκολη! εγω εκεινες τις μερες που καναμε τριγωνομετρια ελειπα γιατι ημουν αρρωστη οπως και μιση ταξη (ειχε παισει πανδημια) δεν ειχα καταλαβει τπτ αλλα με την καθηγητρια που ειχαμε ολα πηγαν τελεια και εγραψα και 20 σε διαγωνισμα πανω σε αυτα... Click για ανάπτυξη... Περίμενε μερικά χρόνια ακόμα και θα δεις τη γλύκα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cel Δραστήριο μέλος Ο χρηστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 665 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:17 Ο cel έγραψε: #291 03-09-09 14:17 Οκ ουτε τις συναρτησεις καταλαβαμε.Εγω μιλαω με τις σχολικες και προσωπικες μου εμπειριες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ZIGFRID Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Άγιος Στέφανος (Αττική). Έχει γράψει 236 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:43 Ο ZIGFRID έγραψε: #292 03-09-09 17:43 Τα μαθηματικά είναι το πιο εύκολο μάθημα !!!!! Ξεκολλήστε λίγο μερικοί... Μην τρομάζετε τα παιδάκια !!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SODAW Πολύ δραστήριο μέλος Η SODAW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 921 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:22 Η SODAW έγραψε: #293 03-09-09 18:22 Αρχική Δημοσίευση από ZIGFRID: Τα μαθηματικά είναι το πιο εύκολο μάθημα !!!!! Ξεκολλήστε λίγο μερικοί... Μην τρομάζετε τα παιδάκια !!!!!! Click για ανάπτυξη... εγώ δεν είμαι παιδάκι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ξαροπ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.575 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:26 Ο ξαροπ έγραψε: #294 03-09-09 18:26 Αρχική Δημοσίευση από ZIGFRID: Τα μαθηματικά είναι το πιο εύκολο μάθημα !!!!! Ξεκολλήστε λίγο μερικοί... Μην τρομάζετε τα παιδάκια !!!!!! Click για ανάπτυξη... Θυμηθείτε λίγο ότι δεν είμαστε όλοι ίδιοι, και ο καθένας αντιμετωπίζει διαφορετική δυσκολία σε κάθε μάθημα. Κανέναν δεν τρόμαξαν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. george1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο γιωργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 122 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:03 Ο george1 έγραψε: #295 03-09-09 19:03 Αρχική Δημοσίευση από ZIGFRID: Τα μαθηματικά είναι το πιο εύκολο μάθημα !!!!! Ξεκολλήστε λίγο μερικοί... Μην τρομάζετε τα παιδάκια !!!!!! Click για ανάπτυξη... καλα εμενα δε μου αρεσουν αλλα η αδερφη μου που σπουδαζει πολυτεχνειο λεει οτ ι ειναι πολυ δυσκολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:34 Η persi έγραψε: #296 03-09-09 19:34 Ίσως επειδή αυτή διαβάζει κβαντομηχανική... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cel Δραστήριο μέλος Ο χρηστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 665 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:36 Ο cel έγραψε: #297 03-09-09 19:36 Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Ίσως επειδή αυτή διαβάζει κβαντομηχανική... Click για ανάπτυξη... Η κβαντομηχανικη ειναι κλαδος της φυσικης,αλλο φρουτο τουτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:21 Η persi έγραψε: #298 03-09-09 20:21 Γιατί, φυσική το Πολυτεχνείο δεν έχει νομίζεις;;; Άσε που η κβαντομηχανική έχει άμεση σχέση με τα μαθηματικά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cel Δραστήριο μέλος Ο χρηστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 665 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:26 Ο cel έγραψε: #299 03-09-09 20:26 Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Γιατί, φυσική το Πολυτεχνείο δεν έχει νομίζεις;;; Άσε που η κβαντομηχανική έχει άμεση σχέση με τα μαθηματικά... Click για ανάπτυξη... Ειπα εγω οτι δεν εχει.Αλλα εδω μιλαμε για μαθηματικα.Γενικα η φυσικη εχει μαθηματικα αλλα λογικα η αδερφη του παιδιου θα λεει για τα μαθηματαικα σαν μαθημα που κανουν στο πολυτεχνειο ξεχωρα απο φυσικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:11 Ο nPb έγραψε: #300 03-09-09 22:11 Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Γιατί, φυσική το Πολυτεχνείο δεν έχει νομίζεις;;; Άσε που η κβαντομηχανική έχει άμεση σχέση με τα μαθηματικά... Click για ανάπτυξη... Δίκιο έχεις φίλε. Επειδή διδάσκομαι Κβαντομηχανική, ας είμαι φοιτητής Μαθηματικών, μπορώ να πω ότι τα μαθηματικά είναι η βάση και η θεωρητική της υπόσταση. Διάφορα προχωρημένα θέματα που σχετίζονται με την αρχή Pauli, εξίσωση Schrodinger, αρχή αβεβαιότητας του Heisenberg, η μηχανική μητρών, τα πηγάδια δυναμικού, το φωτοηλεκτρικό φαινόμενο, κυματοσωματιδιακός δυϊσμός της ύλης,...κτλ έχουν τρομερή σχέση με τα μαθηματικά όπως συναρτησιακή ανάλυση, μιγαδική ανάλυση και θεωρία κατανομών... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty ioanna2007 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από nPb: πως...η τριγωνομετρία χρησιμοποιείται εκτενώς σαν εργαλείο στην ανάλυση Fourier (μετασχηματισμοί Fourier, σειρές Fourier, μαθηματικά πρότυπα διάδοσης κυμάτων) και στην μαθηματική θεωρία ανάλυσης σήματος (βλ. internet, τηλεπικοινωνίες,...κτλ). Click για ανάπτυξη... Ναι αλλα ετσι οπως την καναμε εμεις στην δευτερα ηταν μου φανηκε λιγο-πολυ αχρηστη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ξαροπ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.575 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:10 Ο ξαροπ έγραψε: #289 03-09-09 14:10 Ναι, ενώ στη Β' Γυμνασίου καταλάβαμε τις συναρτήσεις. Για αυτό λέμε να αποκτήσουμε λίγη εμπειρία πάνω στο θέμα πριν πούμε τη γνώμη μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrto.s Πολύ δραστήριο μέλος Η myrto.s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.379 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:17 Η myrto.s έγραψε: #290 03-09-09 14:17 η τριγωνομετρια αν την προσεξεις ειναι ευκολη! εγω εκεινες τις μερες που καναμε τριγωνομετρια ελειπα γιατι ημουν αρρωστη οπως και μιση ταξη (ειχε παισει πανδημια) δεν ειχα καταλαβει τπτ αλλα με την καθηγητρια που ειχαμε ολα πηγαν τελεια και εγραψα και 20 σε διαγωνισμα πανω σε αυτα... Click για ανάπτυξη... Περίμενε μερικά χρόνια ακόμα και θα δεις τη γλύκα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cel Δραστήριο μέλος Ο χρηστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 665 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:17 Ο cel έγραψε: #291 03-09-09 14:17 Οκ ουτε τις συναρτησεις καταλαβαμε.Εγω μιλαω με τις σχολικες και προσωπικες μου εμπειριες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ZIGFRID Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Άγιος Στέφανος (Αττική). Έχει γράψει 236 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:43 Ο ZIGFRID έγραψε: #292 03-09-09 17:43 Τα μαθηματικά είναι το πιο εύκολο μάθημα !!!!! Ξεκολλήστε λίγο μερικοί... Μην τρομάζετε τα παιδάκια !!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SODAW Πολύ δραστήριο μέλος Η SODAW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 921 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:22 Η SODAW έγραψε: #293 03-09-09 18:22 Αρχική Δημοσίευση από ZIGFRID: Τα μαθηματικά είναι το πιο εύκολο μάθημα !!!!! Ξεκολλήστε λίγο μερικοί... Μην τρομάζετε τα παιδάκια !!!!!! Click για ανάπτυξη... εγώ δεν είμαι παιδάκι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ξαροπ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.575 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:26 Ο ξαροπ έγραψε: #294 03-09-09 18:26 Αρχική Δημοσίευση από ZIGFRID: Τα μαθηματικά είναι το πιο εύκολο μάθημα !!!!! Ξεκολλήστε λίγο μερικοί... Μην τρομάζετε τα παιδάκια !!!!!! Click για ανάπτυξη... Θυμηθείτε λίγο ότι δεν είμαστε όλοι ίδιοι, και ο καθένας αντιμετωπίζει διαφορετική δυσκολία σε κάθε μάθημα. Κανέναν δεν τρόμαξαν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. george1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο γιωργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 122 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:03 Ο george1 έγραψε: #295 03-09-09 19:03 Αρχική Δημοσίευση από ZIGFRID: Τα μαθηματικά είναι το πιο εύκολο μάθημα !!!!! Ξεκολλήστε λίγο μερικοί... Μην τρομάζετε τα παιδάκια !!!!!! Click για ανάπτυξη... καλα εμενα δε μου αρεσουν αλλα η αδερφη μου που σπουδαζει πολυτεχνειο λεει οτ ι ειναι πολυ δυσκολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:34 Η persi έγραψε: #296 03-09-09 19:34 Ίσως επειδή αυτή διαβάζει κβαντομηχανική... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cel Δραστήριο μέλος Ο χρηστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 665 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:36 Ο cel έγραψε: #297 03-09-09 19:36 Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Ίσως επειδή αυτή διαβάζει κβαντομηχανική... Click για ανάπτυξη... Η κβαντομηχανικη ειναι κλαδος της φυσικης,αλλο φρουτο τουτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:21 Η persi έγραψε: #298 03-09-09 20:21 Γιατί, φυσική το Πολυτεχνείο δεν έχει νομίζεις;;; Άσε που η κβαντομηχανική έχει άμεση σχέση με τα μαθηματικά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cel Δραστήριο μέλος Ο χρηστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 665 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:26 Ο cel έγραψε: #299 03-09-09 20:26 Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Γιατί, φυσική το Πολυτεχνείο δεν έχει νομίζεις;;; Άσε που η κβαντομηχανική έχει άμεση σχέση με τα μαθηματικά... Click για ανάπτυξη... Ειπα εγω οτι δεν εχει.Αλλα εδω μιλαμε για μαθηματικα.Γενικα η φυσικη εχει μαθηματικα αλλα λογικα η αδερφη του παιδιου θα λεει για τα μαθηματαικα σαν μαθημα που κανουν στο πολυτεχνειο ξεχωρα απο φυσικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:11 Ο nPb έγραψε: #300 03-09-09 22:11 Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Γιατί, φυσική το Πολυτεχνείο δεν έχει νομίζεις;;; Άσε που η κβαντομηχανική έχει άμεση σχέση με τα μαθηματικά... Click για ανάπτυξη... Δίκιο έχεις φίλε. Επειδή διδάσκομαι Κβαντομηχανική, ας είμαι φοιτητής Μαθηματικών, μπορώ να πω ότι τα μαθηματικά είναι η βάση και η θεωρητική της υπόσταση. Διάφορα προχωρημένα θέματα που σχετίζονται με την αρχή Pauli, εξίσωση Schrodinger, αρχή αβεβαιότητας του Heisenberg, η μηχανική μητρών, τα πηγάδια δυναμικού, το φωτοηλεκτρικό φαινόμενο, κυματοσωματιδιακός δυϊσμός της ύλης,...κτλ έχουν τρομερή σχέση με τα μαθηματικά όπως συναρτησιακή ανάλυση, μιγαδική ανάλυση και θεωρία κατανομών... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty ioanna2007 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ναι, ενώ στη Β' Γυμνασίου καταλάβαμε τις συναρτήσεις. Για αυτό λέμε να αποκτήσουμε λίγη εμπειρία πάνω στο θέμα πριν πούμε τη γνώμη μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
myrto.s Πολύ δραστήριο μέλος Η myrto.s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.379 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:17 Η myrto.s έγραψε: #290 03-09-09 14:17 η τριγωνομετρια αν την προσεξεις ειναι ευκολη! εγω εκεινες τις μερες που καναμε τριγωνομετρια ελειπα γιατι ημουν αρρωστη οπως και μιση ταξη (ειχε παισει πανδημια) δεν ειχα καταλαβει τπτ αλλα με την καθηγητρια που ειχαμε ολα πηγαν τελεια και εγραψα και 20 σε διαγωνισμα πανω σε αυτα... Click για ανάπτυξη... Περίμενε μερικά χρόνια ακόμα και θα δεις τη γλύκα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cel Δραστήριο μέλος Ο χρηστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 665 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:17 Ο cel έγραψε: #291 03-09-09 14:17 Οκ ουτε τις συναρτησεις καταλαβαμε.Εγω μιλαω με τις σχολικες και προσωπικες μου εμπειριες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ZIGFRID Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Άγιος Στέφανος (Αττική). Έχει γράψει 236 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:43 Ο ZIGFRID έγραψε: #292 03-09-09 17:43 Τα μαθηματικά είναι το πιο εύκολο μάθημα !!!!! Ξεκολλήστε λίγο μερικοί... Μην τρομάζετε τα παιδάκια !!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SODAW Πολύ δραστήριο μέλος Η SODAW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 921 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:22 Η SODAW έγραψε: #293 03-09-09 18:22 Αρχική Δημοσίευση από ZIGFRID: Τα μαθηματικά είναι το πιο εύκολο μάθημα !!!!! Ξεκολλήστε λίγο μερικοί... Μην τρομάζετε τα παιδάκια !!!!!! Click για ανάπτυξη... εγώ δεν είμαι παιδάκι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ξαροπ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.575 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:26 Ο ξαροπ έγραψε: #294 03-09-09 18:26 Αρχική Δημοσίευση από ZIGFRID: Τα μαθηματικά είναι το πιο εύκολο μάθημα !!!!! Ξεκολλήστε λίγο μερικοί... Μην τρομάζετε τα παιδάκια !!!!!! Click για ανάπτυξη... Θυμηθείτε λίγο ότι δεν είμαστε όλοι ίδιοι, και ο καθένας αντιμετωπίζει διαφορετική δυσκολία σε κάθε μάθημα. Κανέναν δεν τρόμαξαν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. george1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο γιωργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 122 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:03 Ο george1 έγραψε: #295 03-09-09 19:03 Αρχική Δημοσίευση από ZIGFRID: Τα μαθηματικά είναι το πιο εύκολο μάθημα !!!!! Ξεκολλήστε λίγο μερικοί... Μην τρομάζετε τα παιδάκια !!!!!! Click για ανάπτυξη... καλα εμενα δε μου αρεσουν αλλα η αδερφη μου που σπουδαζει πολυτεχνειο λεει οτ ι ειναι πολυ δυσκολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:34 Η persi έγραψε: #296 03-09-09 19:34 Ίσως επειδή αυτή διαβάζει κβαντομηχανική... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cel Δραστήριο μέλος Ο χρηστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 665 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:36 Ο cel έγραψε: #297 03-09-09 19:36 Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Ίσως επειδή αυτή διαβάζει κβαντομηχανική... Click για ανάπτυξη... Η κβαντομηχανικη ειναι κλαδος της φυσικης,αλλο φρουτο τουτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:21 Η persi έγραψε: #298 03-09-09 20:21 Γιατί, φυσική το Πολυτεχνείο δεν έχει νομίζεις;;; Άσε που η κβαντομηχανική έχει άμεση σχέση με τα μαθηματικά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cel Δραστήριο μέλος Ο χρηστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 665 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:26 Ο cel έγραψε: #299 03-09-09 20:26 Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Γιατί, φυσική το Πολυτεχνείο δεν έχει νομίζεις;;; Άσε που η κβαντομηχανική έχει άμεση σχέση με τα μαθηματικά... Click για ανάπτυξη... Ειπα εγω οτι δεν εχει.Αλλα εδω μιλαμε για μαθηματικα.Γενικα η φυσικη εχει μαθηματικα αλλα λογικα η αδερφη του παιδιου θα λεει για τα μαθηματαικα σαν μαθημα που κανουν στο πολυτεχνειο ξεχωρα απο φυσικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:11 Ο nPb έγραψε: #300 03-09-09 22:11 Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Γιατί, φυσική το Πολυτεχνείο δεν έχει νομίζεις;;; Άσε που η κβαντομηχανική έχει άμεση σχέση με τα μαθηματικά... Click για ανάπτυξη... Δίκιο έχεις φίλε. Επειδή διδάσκομαι Κβαντομηχανική, ας είμαι φοιτητής Μαθηματικών, μπορώ να πω ότι τα μαθηματικά είναι η βάση και η θεωρητική της υπόσταση. Διάφορα προχωρημένα θέματα που σχετίζονται με την αρχή Pauli, εξίσωση Schrodinger, αρχή αβεβαιότητας του Heisenberg, η μηχανική μητρών, τα πηγάδια δυναμικού, το φωτοηλεκτρικό φαινόμενο, κυματοσωματιδιακός δυϊσμός της ύλης,...κτλ έχουν τρομερή σχέση με τα μαθηματικά όπως συναρτησιακή ανάλυση, μιγαδική ανάλυση και θεωρία κατανομών... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty ioanna2007 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
η τριγωνομετρια αν την προσεξεις ειναι ευκολη! εγω εκεινες τις μερες που καναμε τριγωνομετρια ελειπα γιατι ημουν αρρωστη οπως και μιση ταξη (ειχε παισει πανδημια) δεν ειχα καταλαβει τπτ αλλα με την καθηγητρια που ειχαμε ολα πηγαν τελεια και εγραψα και 20 σε διαγωνισμα πανω σε αυτα... Click για ανάπτυξη... Περίμενε μερικά χρόνια ακόμα και θα δεις τη γλύκα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cel Δραστήριο μέλος Ο χρηστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 665 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:17 Ο cel έγραψε: #291 03-09-09 14:17 Οκ ουτε τις συναρτησεις καταλαβαμε.Εγω μιλαω με τις σχολικες και προσωπικες μου εμπειριες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ZIGFRID Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Άγιος Στέφανος (Αττική). Έχει γράψει 236 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:43 Ο ZIGFRID έγραψε: #292 03-09-09 17:43 Τα μαθηματικά είναι το πιο εύκολο μάθημα !!!!! Ξεκολλήστε λίγο μερικοί... Μην τρομάζετε τα παιδάκια !!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SODAW Πολύ δραστήριο μέλος Η SODAW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 921 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:22 Η SODAW έγραψε: #293 03-09-09 18:22 Αρχική Δημοσίευση από ZIGFRID: Τα μαθηματικά είναι το πιο εύκολο μάθημα !!!!! Ξεκολλήστε λίγο μερικοί... Μην τρομάζετε τα παιδάκια !!!!!! Click για ανάπτυξη... εγώ δεν είμαι παιδάκι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ξαροπ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.575 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:26 Ο ξαροπ έγραψε: #294 03-09-09 18:26 Αρχική Δημοσίευση από ZIGFRID: Τα μαθηματικά είναι το πιο εύκολο μάθημα !!!!! Ξεκολλήστε λίγο μερικοί... Μην τρομάζετε τα παιδάκια !!!!!! Click για ανάπτυξη... Θυμηθείτε λίγο ότι δεν είμαστε όλοι ίδιοι, και ο καθένας αντιμετωπίζει διαφορετική δυσκολία σε κάθε μάθημα. Κανέναν δεν τρόμαξαν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. george1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο γιωργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 122 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:03 Ο george1 έγραψε: #295 03-09-09 19:03 Αρχική Δημοσίευση από ZIGFRID: Τα μαθηματικά είναι το πιο εύκολο μάθημα !!!!! Ξεκολλήστε λίγο μερικοί... Μην τρομάζετε τα παιδάκια !!!!!! Click για ανάπτυξη... καλα εμενα δε μου αρεσουν αλλα η αδερφη μου που σπουδαζει πολυτεχνειο λεει οτ ι ειναι πολυ δυσκολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:34 Η persi έγραψε: #296 03-09-09 19:34 Ίσως επειδή αυτή διαβάζει κβαντομηχανική... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cel Δραστήριο μέλος Ο χρηστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 665 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:36 Ο cel έγραψε: #297 03-09-09 19:36 Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Ίσως επειδή αυτή διαβάζει κβαντομηχανική... Click για ανάπτυξη... Η κβαντομηχανικη ειναι κλαδος της φυσικης,αλλο φρουτο τουτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:21 Η persi έγραψε: #298 03-09-09 20:21 Γιατί, φυσική το Πολυτεχνείο δεν έχει νομίζεις;;; Άσε που η κβαντομηχανική έχει άμεση σχέση με τα μαθηματικά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cel Δραστήριο μέλος Ο χρηστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 665 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:26 Ο cel έγραψε: #299 03-09-09 20:26 Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Γιατί, φυσική το Πολυτεχνείο δεν έχει νομίζεις;;; Άσε που η κβαντομηχανική έχει άμεση σχέση με τα μαθηματικά... Click για ανάπτυξη... Ειπα εγω οτι δεν εχει.Αλλα εδω μιλαμε για μαθηματικα.Γενικα η φυσικη εχει μαθηματικα αλλα λογικα η αδερφη του παιδιου θα λεει για τα μαθηματαικα σαν μαθημα που κανουν στο πολυτεχνειο ξεχωρα απο φυσικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:11 Ο nPb έγραψε: #300 03-09-09 22:11 Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Γιατί, φυσική το Πολυτεχνείο δεν έχει νομίζεις;;; Άσε που η κβαντομηχανική έχει άμεση σχέση με τα μαθηματικά... Click για ανάπτυξη... Δίκιο έχεις φίλε. Επειδή διδάσκομαι Κβαντομηχανική, ας είμαι φοιτητής Μαθηματικών, μπορώ να πω ότι τα μαθηματικά είναι η βάση και η θεωρητική της υπόσταση. Διάφορα προχωρημένα θέματα που σχετίζονται με την αρχή Pauli, εξίσωση Schrodinger, αρχή αβεβαιότητας του Heisenberg, η μηχανική μητρών, τα πηγάδια δυναμικού, το φωτοηλεκτρικό φαινόμενο, κυματοσωματιδιακός δυϊσμός της ύλης,...κτλ έχουν τρομερή σχέση με τα μαθηματικά όπως συναρτησιακή ανάλυση, μιγαδική ανάλυση και θεωρία κατανομών... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty ioanna2007 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Οκ ουτε τις συναρτησεις καταλαβαμε.Εγω μιλαω με τις σχολικες και προσωπικες μου εμπειριες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ZIGFRID Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Άγιος Στέφανος (Αττική). Έχει γράψει 236 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:43 Ο ZIGFRID έγραψε: #292 03-09-09 17:43 Τα μαθηματικά είναι το πιο εύκολο μάθημα !!!!! Ξεκολλήστε λίγο μερικοί... Μην τρομάζετε τα παιδάκια !!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SODAW Πολύ δραστήριο μέλος Η SODAW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 921 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:22 Η SODAW έγραψε: #293 03-09-09 18:22 Αρχική Δημοσίευση από ZIGFRID: Τα μαθηματικά είναι το πιο εύκολο μάθημα !!!!! Ξεκολλήστε λίγο μερικοί... Μην τρομάζετε τα παιδάκια !!!!!! Click για ανάπτυξη... εγώ δεν είμαι παιδάκι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ξαροπ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.575 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:26 Ο ξαροπ έγραψε: #294 03-09-09 18:26 Αρχική Δημοσίευση από ZIGFRID: Τα μαθηματικά είναι το πιο εύκολο μάθημα !!!!! Ξεκολλήστε λίγο μερικοί... Μην τρομάζετε τα παιδάκια !!!!!! Click για ανάπτυξη... Θυμηθείτε λίγο ότι δεν είμαστε όλοι ίδιοι, και ο καθένας αντιμετωπίζει διαφορετική δυσκολία σε κάθε μάθημα. Κανέναν δεν τρόμαξαν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. george1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο γιωργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 122 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:03 Ο george1 έγραψε: #295 03-09-09 19:03 Αρχική Δημοσίευση από ZIGFRID: Τα μαθηματικά είναι το πιο εύκολο μάθημα !!!!! Ξεκολλήστε λίγο μερικοί... Μην τρομάζετε τα παιδάκια !!!!!! Click για ανάπτυξη... καλα εμενα δε μου αρεσουν αλλα η αδερφη μου που σπουδαζει πολυτεχνειο λεει οτ ι ειναι πολυ δυσκολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:34 Η persi έγραψε: #296 03-09-09 19:34 Ίσως επειδή αυτή διαβάζει κβαντομηχανική... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cel Δραστήριο μέλος Ο χρηστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 665 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:36 Ο cel έγραψε: #297 03-09-09 19:36 Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Ίσως επειδή αυτή διαβάζει κβαντομηχανική... Click για ανάπτυξη... Η κβαντομηχανικη ειναι κλαδος της φυσικης,αλλο φρουτο τουτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:21 Η persi έγραψε: #298 03-09-09 20:21 Γιατί, φυσική το Πολυτεχνείο δεν έχει νομίζεις;;; Άσε που η κβαντομηχανική έχει άμεση σχέση με τα μαθηματικά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cel Δραστήριο μέλος Ο χρηστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 665 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:26 Ο cel έγραψε: #299 03-09-09 20:26 Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Γιατί, φυσική το Πολυτεχνείο δεν έχει νομίζεις;;; Άσε που η κβαντομηχανική έχει άμεση σχέση με τα μαθηματικά... Click για ανάπτυξη... Ειπα εγω οτι δεν εχει.Αλλα εδω μιλαμε για μαθηματικα.Γενικα η φυσικη εχει μαθηματικα αλλα λογικα η αδερφη του παιδιου θα λεει για τα μαθηματαικα σαν μαθημα που κανουν στο πολυτεχνειο ξεχωρα απο φυσικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:11 Ο nPb έγραψε: #300 03-09-09 22:11 Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Γιατί, φυσική το Πολυτεχνείο δεν έχει νομίζεις;;; Άσε που η κβαντομηχανική έχει άμεση σχέση με τα μαθηματικά... Click για ανάπτυξη... Δίκιο έχεις φίλε. Επειδή διδάσκομαι Κβαντομηχανική, ας είμαι φοιτητής Μαθηματικών, μπορώ να πω ότι τα μαθηματικά είναι η βάση και η θεωρητική της υπόσταση. Διάφορα προχωρημένα θέματα που σχετίζονται με την αρχή Pauli, εξίσωση Schrodinger, αρχή αβεβαιότητας του Heisenberg, η μηχανική μητρών, τα πηγάδια δυναμικού, το φωτοηλεκτρικό φαινόμενο, κυματοσωματιδιακός δυϊσμός της ύλης,...κτλ έχουν τρομερή σχέση με τα μαθηματικά όπως συναρτησιακή ανάλυση, μιγαδική ανάλυση και θεωρία κατανομών... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty ioanna2007 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τα μαθηματικά είναι το πιο εύκολο μάθημα !!!!! Ξεκολλήστε λίγο μερικοί... Μην τρομάζετε τα παιδάκια !!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SODAW Πολύ δραστήριο μέλος Η SODAW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 921 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:22 Η SODAW έγραψε: #293 03-09-09 18:22 Αρχική Δημοσίευση από ZIGFRID: Τα μαθηματικά είναι το πιο εύκολο μάθημα !!!!! Ξεκολλήστε λίγο μερικοί... Μην τρομάζετε τα παιδάκια !!!!!! Click για ανάπτυξη... εγώ δεν είμαι παιδάκι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ξαροπ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.575 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:26 Ο ξαροπ έγραψε: #294 03-09-09 18:26 Αρχική Δημοσίευση από ZIGFRID: Τα μαθηματικά είναι το πιο εύκολο μάθημα !!!!! Ξεκολλήστε λίγο μερικοί... Μην τρομάζετε τα παιδάκια !!!!!! Click για ανάπτυξη... Θυμηθείτε λίγο ότι δεν είμαστε όλοι ίδιοι, και ο καθένας αντιμετωπίζει διαφορετική δυσκολία σε κάθε μάθημα. Κανέναν δεν τρόμαξαν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. george1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο γιωργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 122 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:03 Ο george1 έγραψε: #295 03-09-09 19:03 Αρχική Δημοσίευση από ZIGFRID: Τα μαθηματικά είναι το πιο εύκολο μάθημα !!!!! Ξεκολλήστε λίγο μερικοί... Μην τρομάζετε τα παιδάκια !!!!!! Click για ανάπτυξη... καλα εμενα δε μου αρεσουν αλλα η αδερφη μου που σπουδαζει πολυτεχνειο λεει οτ ι ειναι πολυ δυσκολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:34 Η persi έγραψε: #296 03-09-09 19:34 Ίσως επειδή αυτή διαβάζει κβαντομηχανική... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cel Δραστήριο μέλος Ο χρηστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 665 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:36 Ο cel έγραψε: #297 03-09-09 19:36 Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Ίσως επειδή αυτή διαβάζει κβαντομηχανική... Click για ανάπτυξη... Η κβαντομηχανικη ειναι κλαδος της φυσικης,αλλο φρουτο τουτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:21 Η persi έγραψε: #298 03-09-09 20:21 Γιατί, φυσική το Πολυτεχνείο δεν έχει νομίζεις;;; Άσε που η κβαντομηχανική έχει άμεση σχέση με τα μαθηματικά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cel Δραστήριο μέλος Ο χρηστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 665 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:26 Ο cel έγραψε: #299 03-09-09 20:26 Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Γιατί, φυσική το Πολυτεχνείο δεν έχει νομίζεις;;; Άσε που η κβαντομηχανική έχει άμεση σχέση με τα μαθηματικά... Click για ανάπτυξη... Ειπα εγω οτι δεν εχει.Αλλα εδω μιλαμε για μαθηματικα.Γενικα η φυσικη εχει μαθηματικα αλλα λογικα η αδερφη του παιδιου θα λεει για τα μαθηματαικα σαν μαθημα που κανουν στο πολυτεχνειο ξεχωρα απο φυσικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:11 Ο nPb έγραψε: #300 03-09-09 22:11 Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Γιατί, φυσική το Πολυτεχνείο δεν έχει νομίζεις;;; Άσε που η κβαντομηχανική έχει άμεση σχέση με τα μαθηματικά... Click για ανάπτυξη... Δίκιο έχεις φίλε. Επειδή διδάσκομαι Κβαντομηχανική, ας είμαι φοιτητής Μαθηματικών, μπορώ να πω ότι τα μαθηματικά είναι η βάση και η θεωρητική της υπόσταση. Διάφορα προχωρημένα θέματα που σχετίζονται με την αρχή Pauli, εξίσωση Schrodinger, αρχή αβεβαιότητας του Heisenberg, η μηχανική μητρών, τα πηγάδια δυναμικού, το φωτοηλεκτρικό φαινόμενο, κυματοσωματιδιακός δυϊσμός της ύλης,...κτλ έχουν τρομερή σχέση με τα μαθηματικά όπως συναρτησιακή ανάλυση, μιγαδική ανάλυση και θεωρία κατανομών... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty ioanna2007 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ZIGFRID: Τα μαθηματικά είναι το πιο εύκολο μάθημα !!!!! Ξεκολλήστε λίγο μερικοί... Μην τρομάζετε τα παιδάκια !!!!!! Click για ανάπτυξη... εγώ δεν είμαι παιδάκι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ξαροπ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.575 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:26 Ο ξαροπ έγραψε: #294 03-09-09 18:26 Αρχική Δημοσίευση από ZIGFRID: Τα μαθηματικά είναι το πιο εύκολο μάθημα !!!!! Ξεκολλήστε λίγο μερικοί... Μην τρομάζετε τα παιδάκια !!!!!! Click για ανάπτυξη... Θυμηθείτε λίγο ότι δεν είμαστε όλοι ίδιοι, και ο καθένας αντιμετωπίζει διαφορετική δυσκολία σε κάθε μάθημα. Κανέναν δεν τρόμαξαν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. george1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο γιωργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 122 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:03 Ο george1 έγραψε: #295 03-09-09 19:03 Αρχική Δημοσίευση από ZIGFRID: Τα μαθηματικά είναι το πιο εύκολο μάθημα !!!!! Ξεκολλήστε λίγο μερικοί... Μην τρομάζετε τα παιδάκια !!!!!! Click για ανάπτυξη... καλα εμενα δε μου αρεσουν αλλα η αδερφη μου που σπουδαζει πολυτεχνειο λεει οτ ι ειναι πολυ δυσκολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:34 Η persi έγραψε: #296 03-09-09 19:34 Ίσως επειδή αυτή διαβάζει κβαντομηχανική... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cel Δραστήριο μέλος Ο χρηστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 665 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:36 Ο cel έγραψε: #297 03-09-09 19:36 Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Ίσως επειδή αυτή διαβάζει κβαντομηχανική... Click για ανάπτυξη... Η κβαντομηχανικη ειναι κλαδος της φυσικης,αλλο φρουτο τουτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:21 Η persi έγραψε: #298 03-09-09 20:21 Γιατί, φυσική το Πολυτεχνείο δεν έχει νομίζεις;;; Άσε που η κβαντομηχανική έχει άμεση σχέση με τα μαθηματικά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cel Δραστήριο μέλος Ο χρηστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 665 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:26 Ο cel έγραψε: #299 03-09-09 20:26 Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Γιατί, φυσική το Πολυτεχνείο δεν έχει νομίζεις;;; Άσε που η κβαντομηχανική έχει άμεση σχέση με τα μαθηματικά... Click για ανάπτυξη... Ειπα εγω οτι δεν εχει.Αλλα εδω μιλαμε για μαθηματικα.Γενικα η φυσικη εχει μαθηματικα αλλα λογικα η αδερφη του παιδιου θα λεει για τα μαθηματαικα σαν μαθημα που κανουν στο πολυτεχνειο ξεχωρα απο φυσικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:11 Ο nPb έγραψε: #300 03-09-09 22:11 Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Γιατί, φυσική το Πολυτεχνείο δεν έχει νομίζεις;;; Άσε που η κβαντομηχανική έχει άμεση σχέση με τα μαθηματικά... Click για ανάπτυξη... Δίκιο έχεις φίλε. Επειδή διδάσκομαι Κβαντομηχανική, ας είμαι φοιτητής Μαθηματικών, μπορώ να πω ότι τα μαθηματικά είναι η βάση και η θεωρητική της υπόσταση. Διάφορα προχωρημένα θέματα που σχετίζονται με την αρχή Pauli, εξίσωση Schrodinger, αρχή αβεβαιότητας του Heisenberg, η μηχανική μητρών, τα πηγάδια δυναμικού, το φωτοηλεκτρικό φαινόμενο, κυματοσωματιδιακός δυϊσμός της ύλης,...κτλ έχουν τρομερή σχέση με τα μαθηματικά όπως συναρτησιακή ανάλυση, μιγαδική ανάλυση και θεωρία κατανομών... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty ioanna2007 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ZIGFRID: Τα μαθηματικά είναι το πιο εύκολο μάθημα !!!!! Ξεκολλήστε λίγο μερικοί... Μην τρομάζετε τα παιδάκια !!!!!! Click για ανάπτυξη... Θυμηθείτε λίγο ότι δεν είμαστε όλοι ίδιοι, και ο καθένας αντιμετωπίζει διαφορετική δυσκολία σε κάθε μάθημα. Κανέναν δεν τρόμαξαν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
george1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο γιωργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 122 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:03 Ο george1 έγραψε: #295 03-09-09 19:03 Αρχική Δημοσίευση από ZIGFRID: Τα μαθηματικά είναι το πιο εύκολο μάθημα !!!!! Ξεκολλήστε λίγο μερικοί... Μην τρομάζετε τα παιδάκια !!!!!! Click για ανάπτυξη... καλα εμενα δε μου αρεσουν αλλα η αδερφη μου που σπουδαζει πολυτεχνειο λεει οτ ι ειναι πολυ δυσκολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:34 Η persi έγραψε: #296 03-09-09 19:34 Ίσως επειδή αυτή διαβάζει κβαντομηχανική... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cel Δραστήριο μέλος Ο χρηστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 665 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:36 Ο cel έγραψε: #297 03-09-09 19:36 Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Ίσως επειδή αυτή διαβάζει κβαντομηχανική... Click για ανάπτυξη... Η κβαντομηχανικη ειναι κλαδος της φυσικης,αλλο φρουτο τουτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:21 Η persi έγραψε: #298 03-09-09 20:21 Γιατί, φυσική το Πολυτεχνείο δεν έχει νομίζεις;;; Άσε που η κβαντομηχανική έχει άμεση σχέση με τα μαθηματικά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cel Δραστήριο μέλος Ο χρηστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 665 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:26 Ο cel έγραψε: #299 03-09-09 20:26 Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Γιατί, φυσική το Πολυτεχνείο δεν έχει νομίζεις;;; Άσε που η κβαντομηχανική έχει άμεση σχέση με τα μαθηματικά... Click για ανάπτυξη... Ειπα εγω οτι δεν εχει.Αλλα εδω μιλαμε για μαθηματικα.Γενικα η φυσικη εχει μαθηματικα αλλα λογικα η αδερφη του παιδιου θα λεει για τα μαθηματαικα σαν μαθημα που κανουν στο πολυτεχνειο ξεχωρα απο φυσικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:11 Ο nPb έγραψε: #300 03-09-09 22:11 Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Γιατί, φυσική το Πολυτεχνείο δεν έχει νομίζεις;;; Άσε που η κβαντομηχανική έχει άμεση σχέση με τα μαθηματικά... Click για ανάπτυξη... Δίκιο έχεις φίλε. Επειδή διδάσκομαι Κβαντομηχανική, ας είμαι φοιτητής Μαθηματικών, μπορώ να πω ότι τα μαθηματικά είναι η βάση και η θεωρητική της υπόσταση. Διάφορα προχωρημένα θέματα που σχετίζονται με την αρχή Pauli, εξίσωση Schrodinger, αρχή αβεβαιότητας του Heisenberg, η μηχανική μητρών, τα πηγάδια δυναμικού, το φωτοηλεκτρικό φαινόμενο, κυματοσωματιδιακός δυϊσμός της ύλης,...κτλ έχουν τρομερή σχέση με τα μαθηματικά όπως συναρτησιακή ανάλυση, μιγαδική ανάλυση και θεωρία κατανομών... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty ioanna2007 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ZIGFRID: Τα μαθηματικά είναι το πιο εύκολο μάθημα !!!!! Ξεκολλήστε λίγο μερικοί... Μην τρομάζετε τα παιδάκια !!!!!! Click για ανάπτυξη... καλα εμενα δε μου αρεσουν αλλα η αδερφη μου που σπουδαζει πολυτεχνειο λεει οτ ι ειναι πολυ δυσκολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:34 Η persi έγραψε: #296 03-09-09 19:34 Ίσως επειδή αυτή διαβάζει κβαντομηχανική... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cel Δραστήριο μέλος Ο χρηστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 665 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:36 Ο cel έγραψε: #297 03-09-09 19:36 Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Ίσως επειδή αυτή διαβάζει κβαντομηχανική... Click για ανάπτυξη... Η κβαντομηχανικη ειναι κλαδος της φυσικης,αλλο φρουτο τουτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:21 Η persi έγραψε: #298 03-09-09 20:21 Γιατί, φυσική το Πολυτεχνείο δεν έχει νομίζεις;;; Άσε που η κβαντομηχανική έχει άμεση σχέση με τα μαθηματικά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cel Δραστήριο μέλος Ο χρηστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 665 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:26 Ο cel έγραψε: #299 03-09-09 20:26 Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Γιατί, φυσική το Πολυτεχνείο δεν έχει νομίζεις;;; Άσε που η κβαντομηχανική έχει άμεση σχέση με τα μαθηματικά... Click για ανάπτυξη... Ειπα εγω οτι δεν εχει.Αλλα εδω μιλαμε για μαθηματικα.Γενικα η φυσικη εχει μαθηματικα αλλα λογικα η αδερφη του παιδιου θα λεει για τα μαθηματαικα σαν μαθημα που κανουν στο πολυτεχνειο ξεχωρα απο φυσικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:11 Ο nPb έγραψε: #300 03-09-09 22:11 Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Γιατί, φυσική το Πολυτεχνείο δεν έχει νομίζεις;;; Άσε που η κβαντομηχανική έχει άμεση σχέση με τα μαθηματικά... Click για ανάπτυξη... Δίκιο έχεις φίλε. Επειδή διδάσκομαι Κβαντομηχανική, ας είμαι φοιτητής Μαθηματικών, μπορώ να πω ότι τα μαθηματικά είναι η βάση και η θεωρητική της υπόσταση. Διάφορα προχωρημένα θέματα που σχετίζονται με την αρχή Pauli, εξίσωση Schrodinger, αρχή αβεβαιότητας του Heisenberg, η μηχανική μητρών, τα πηγάδια δυναμικού, το φωτοηλεκτρικό φαινόμενο, κυματοσωματιδιακός δυϊσμός της ύλης,...κτλ έχουν τρομερή σχέση με τα μαθηματικά όπως συναρτησιακή ανάλυση, μιγαδική ανάλυση και θεωρία κατανομών... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty ioanna2007 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ίσως επειδή αυτή διαβάζει κβαντομηχανική... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cel Δραστήριο μέλος Ο χρηστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 665 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:36 Ο cel έγραψε: #297 03-09-09 19:36 Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Ίσως επειδή αυτή διαβάζει κβαντομηχανική... Click για ανάπτυξη... Η κβαντομηχανικη ειναι κλαδος της φυσικης,αλλο φρουτο τουτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:21 Η persi έγραψε: #298 03-09-09 20:21 Γιατί, φυσική το Πολυτεχνείο δεν έχει νομίζεις;;; Άσε που η κβαντομηχανική έχει άμεση σχέση με τα μαθηματικά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cel Δραστήριο μέλος Ο χρηστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 665 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:26 Ο cel έγραψε: #299 03-09-09 20:26 Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Γιατί, φυσική το Πολυτεχνείο δεν έχει νομίζεις;;; Άσε που η κβαντομηχανική έχει άμεση σχέση με τα μαθηματικά... Click για ανάπτυξη... Ειπα εγω οτι δεν εχει.Αλλα εδω μιλαμε για μαθηματικα.Γενικα η φυσικη εχει μαθηματικα αλλα λογικα η αδερφη του παιδιου θα λεει για τα μαθηματαικα σαν μαθημα που κανουν στο πολυτεχνειο ξεχωρα απο φυσικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:11 Ο nPb έγραψε: #300 03-09-09 22:11 Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Γιατί, φυσική το Πολυτεχνείο δεν έχει νομίζεις;;; Άσε που η κβαντομηχανική έχει άμεση σχέση με τα μαθηματικά... Click για ανάπτυξη... Δίκιο έχεις φίλε. Επειδή διδάσκομαι Κβαντομηχανική, ας είμαι φοιτητής Μαθηματικών, μπορώ να πω ότι τα μαθηματικά είναι η βάση και η θεωρητική της υπόσταση. Διάφορα προχωρημένα θέματα που σχετίζονται με την αρχή Pauli, εξίσωση Schrodinger, αρχή αβεβαιότητας του Heisenberg, η μηχανική μητρών, τα πηγάδια δυναμικού, το φωτοηλεκτρικό φαινόμενο, κυματοσωματιδιακός δυϊσμός της ύλης,...κτλ έχουν τρομερή σχέση με τα μαθηματικά όπως συναρτησιακή ανάλυση, μιγαδική ανάλυση και θεωρία κατανομών... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty ioanna2007 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Ίσως επειδή αυτή διαβάζει κβαντομηχανική... Click για ανάπτυξη... Η κβαντομηχανικη ειναι κλαδος της φυσικης,αλλο φρουτο τουτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:21 Η persi έγραψε: #298 03-09-09 20:21 Γιατί, φυσική το Πολυτεχνείο δεν έχει νομίζεις;;; Άσε που η κβαντομηχανική έχει άμεση σχέση με τα μαθηματικά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cel Δραστήριο μέλος Ο χρηστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 665 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:26 Ο cel έγραψε: #299 03-09-09 20:26 Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Γιατί, φυσική το Πολυτεχνείο δεν έχει νομίζεις;;; Άσε που η κβαντομηχανική έχει άμεση σχέση με τα μαθηματικά... Click για ανάπτυξη... Ειπα εγω οτι δεν εχει.Αλλα εδω μιλαμε για μαθηματικα.Γενικα η φυσικη εχει μαθηματικα αλλα λογικα η αδερφη του παιδιου θα λεει για τα μαθηματαικα σαν μαθημα που κανουν στο πολυτεχνειο ξεχωρα απο φυσικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:11 Ο nPb έγραψε: #300 03-09-09 22:11 Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Γιατί, φυσική το Πολυτεχνείο δεν έχει νομίζεις;;; Άσε που η κβαντομηχανική έχει άμεση σχέση με τα μαθηματικά... Click για ανάπτυξη... Δίκιο έχεις φίλε. Επειδή διδάσκομαι Κβαντομηχανική, ας είμαι φοιτητής Μαθηματικών, μπορώ να πω ότι τα μαθηματικά είναι η βάση και η θεωρητική της υπόσταση. Διάφορα προχωρημένα θέματα που σχετίζονται με την αρχή Pauli, εξίσωση Schrodinger, αρχή αβεβαιότητας του Heisenberg, η μηχανική μητρών, τα πηγάδια δυναμικού, το φωτοηλεκτρικό φαινόμενο, κυματοσωματιδιακός δυϊσμός της ύλης,...κτλ έχουν τρομερή σχέση με τα μαθηματικά όπως συναρτησιακή ανάλυση, μιγαδική ανάλυση και θεωρία κατανομών... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty ioanna2007 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Γιατί, φυσική το Πολυτεχνείο δεν έχει νομίζεις;;; Άσε που η κβαντομηχανική έχει άμεση σχέση με τα μαθηματικά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cel Δραστήριο μέλος Ο χρηστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 665 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:26 Ο cel έγραψε: #299 03-09-09 20:26 Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Γιατί, φυσική το Πολυτεχνείο δεν έχει νομίζεις;;; Άσε που η κβαντομηχανική έχει άμεση σχέση με τα μαθηματικά... Click για ανάπτυξη... Ειπα εγω οτι δεν εχει.Αλλα εδω μιλαμε για μαθηματικα.Γενικα η φυσικη εχει μαθηματικα αλλα λογικα η αδερφη του παιδιου θα λεει για τα μαθηματαικα σαν μαθημα που κανουν στο πολυτεχνειο ξεχωρα απο φυσικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:11 Ο nPb έγραψε: #300 03-09-09 22:11 Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Γιατί, φυσική το Πολυτεχνείο δεν έχει νομίζεις;;; Άσε που η κβαντομηχανική έχει άμεση σχέση με τα μαθηματικά... Click για ανάπτυξη... Δίκιο έχεις φίλε. Επειδή διδάσκομαι Κβαντομηχανική, ας είμαι φοιτητής Μαθηματικών, μπορώ να πω ότι τα μαθηματικά είναι η βάση και η θεωρητική της υπόσταση. Διάφορα προχωρημένα θέματα που σχετίζονται με την αρχή Pauli, εξίσωση Schrodinger, αρχή αβεβαιότητας του Heisenberg, η μηχανική μητρών, τα πηγάδια δυναμικού, το φωτοηλεκτρικό φαινόμενο, κυματοσωματιδιακός δυϊσμός της ύλης,...κτλ έχουν τρομερή σχέση με τα μαθηματικά όπως συναρτησιακή ανάλυση, μιγαδική ανάλυση και θεωρία κατανομών... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Γιατί, φυσική το Πολυτεχνείο δεν έχει νομίζεις;;; Άσε που η κβαντομηχανική έχει άμεση σχέση με τα μαθηματικά... Click για ανάπτυξη... Ειπα εγω οτι δεν εχει.Αλλα εδω μιλαμε για μαθηματικα.Γενικα η φυσικη εχει μαθηματικα αλλα λογικα η αδερφη του παιδιου θα λεει για τα μαθηματαικα σαν μαθημα που κανουν στο πολυτεχνειο ξεχωρα απο φυσικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:11 Ο nPb έγραψε: #300 03-09-09 22:11 Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Γιατί, φυσική το Πολυτεχνείο δεν έχει νομίζεις;;; Άσε που η κβαντομηχανική έχει άμεση σχέση με τα μαθηματικά... Click για ανάπτυξη... Δίκιο έχεις φίλε. Επειδή διδάσκομαι Κβαντομηχανική, ας είμαι φοιτητής Μαθηματικών, μπορώ να πω ότι τα μαθηματικά είναι η βάση και η θεωρητική της υπόσταση. Διάφορα προχωρημένα θέματα που σχετίζονται με την αρχή Pauli, εξίσωση Schrodinger, αρχή αβεβαιότητας του Heisenberg, η μηχανική μητρών, τα πηγάδια δυναμικού, το φωτοηλεκτρικό φαινόμενο, κυματοσωματιδιακός δυϊσμός της ύλης,...κτλ έχουν τρομερή σχέση με τα μαθηματικά όπως συναρτησιακή ανάλυση, μιγαδική ανάλυση και θεωρία κατανομών... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Γιατί, φυσική το Πολυτεχνείο δεν έχει νομίζεις;;; Άσε που η κβαντομηχανική έχει άμεση σχέση με τα μαθηματικά... Click για ανάπτυξη... Δίκιο έχεις φίλε. Επειδή διδάσκομαι Κβαντομηχανική, ας είμαι φοιτητής Μαθηματικών, μπορώ να πω ότι τα μαθηματικά είναι η βάση και η θεωρητική της υπόσταση. Διάφορα προχωρημένα θέματα που σχετίζονται με την αρχή Pauli, εξίσωση Schrodinger, αρχή αβεβαιότητας του Heisenberg, η μηχανική μητρών, τα πηγάδια δυναμικού, το φωτοηλεκτρικό φαινόμενο, κυματοσωματιδιακός δυϊσμός της ύλης,...κτλ έχουν τρομερή σχέση με τα μαθηματικά όπως συναρτησιακή ανάλυση, μιγαδική ανάλυση και θεωρία κατανομών... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.