superman
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maraki love
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
superman
Δραστήριο μέλος

maraki love
Διάσημο μέλος

superman
Δραστήριο μέλος

:thanks:
johngreek_mad
Δραστήριο μέλος

Πραγματικα τραγικη βλακεια η εισαγωγη, εμεις τελευταια μερα τη μαθαμε, και την εκανα και λαθος στις εξετασεις!
kotsis1
Δραστήριο μέλος

tolis007
Νεοφερμένο μέλος

maraki love
Διάσημο μέλος

παιδια μπορειτε να μου πειτε τισ καταληξεις τον ουσιαστικον σε -ερ.
τι εννοεις;
tolis007
Νεοφερμένο μέλος

-----------------------------------------
ξερεις.
nikos45
Νεοφερμένο μέλος

er,i,o,um,er,o και i,orum,is,os,i,is στον πληθυντικο πχ ager agri agro agrum ager agro και ο πληθυντικος agri agroroum agris agros agri agris.Πιστευω να βοηθησα.
tolis007
Νεοφερμένο μέλος

tzeni93
Νεοφερμένο μέλος

Γεια σας παιδια.ειμαι μαθητης β λυκειου θεωρητικης κατευθυνσης και θα ηθελα να ακουσω τις αποψεις σας(εσας της θεωρητικης και κατα βαση για το βιβλιο της δευτερας) για το μαθημα των λατινικων.Σας αρεσουν?ναι η οχι?ειναι το αγαπημενο σας μαθημα η ετσι κι ετσι?για μενα ειναι το αγαπημενο μου μαθημα κι ας ειναι ακομα αρχη.το λατρευω.ειναι ενα καινουργιο μαθημα στη ταξη της 2ας(ειναι και κατευθυνσης κιολας,οποτε αυτο το κανει ακομα πιο σημαντικο μαθημα απο το να ηταν γενικης παιδειας)το οποιο ειναι πολυ ενδιαφερον αλλα κι ευχαριστο για μενα.ξεκινας τα παντα απο την αρχη.αυτο ειναι το ωραιο.αμα τα μαθεις απο την αρχη μετα δεν νομιζω να αντιμετωπισεις προβλημα.σε αντιθεση με τα μαθηματικα τα οποια συνδεονται με τις γνωσεις των προηγουμενων ταξεων κι ετσι κι εχεις κενα(μα πολλα κενα,οπως εγω)τοτε αστα βραστααα....δεν μαζευονταιιι.αφηστε κιολας που πολλοι λενε οτι στις πανελληνιες μπορεις να γραψεις σχετικα ευκολα εναν πολυ καλο βαθμο.αυτο ειναι που με κανει να τα διαβαζω με μεγαλυτερη αισιοδοξια για κατι καλο.και σας παρακαλω παιδια οσο μπορειτε μην με αγχωσετε αν εσεις εχετε παρει τα λατινικα με κακο ματι γιατι εγω εχω ξεκινησει φορτσατος και ετσι θελω να συνεχισω.θα ηθελα αντικειμενικες απαντησεις αν γινεται.
Σας ευχαριστω και περιμενω τις αποψεις σας.
συμφωνω κ μένα το αγαπημενο μου είναι κ όντως είναι πλ ευχάριστό!

thanous18
Περιβόητο μέλος

και εμενα μου αρεζαν πολυ τα λατινικα!!πολυ ευχαριστα τα εβρισκα!!και πηγα για πλακα στις πανελληνιες...μου ειχαν φανει τοσο ευκολα που βαριομουν και μου ηρθε νυστα(οχι οτι ειχα ξενυχτιστει στο διαβασμα δηλαδη

dancing_spirit
Νεοφερμένο μέλος

ovidius poeta in terra pontica exulat!!
και εμενα μου αρεζαν πολυ τα λατινικα!!πολυ ευχαριστα τα εβρισκα!!και πηγα για πλακα στις πανελληνιες...μου ειχαν φανει τοσο ευκολα που βαριομουν και μου ηρθε νυστα(οχι οτι ειχα ξενυχτιστει στο διαβασμα δηλαδη) αν πηγαινα φιλολογια θα επαιρνα σιγουρα ειδικευση στα κλασικα(αρχαια και λατινικα)
πια πλακα???????εμενα δεν μου αρεσουν εχουν πολλες λεπτομερειες τα ατιμα και φαντασου ειναι ακομα αρχη.....

tiger
Νεοφερμένο μέλος

Νομιζω πως τα αρχαια εχουν μακραν πιο πολλες λεπτομερειες..τα λατινικα με καλη παπαγαλια βγαινουν ευκολα!!πια πλακα???????εμενα δεν μου αρεσουν εχουν πολλες λεπτομερειες τα ατιμα και φαντασου ειναι ακομα αρχη.....![]()

maraki love
Διάσημο μέλος

πια πλακα???????εμενα δεν μου αρεσουν εχουν πολλες λεπτομερειες τα ατιμα και φαντασου ειναι ακομα αρχη.....![]()
ούτε εμένα μου άρεσαν,τα μισούσα,αλλά πάλι καλά μετά κόπων και βασάνων έγραψα 18,5.Χάνεις πολύ εύκολα μόρια απο μικρές μικρές λεπτομέρειες!

ovidius poeta in terra pontica exulat!!
και εμενα μου αρεζαν πολυ τα λατινικα!!πολυ ευχαριστα τα εβρισκα!!και πηγα για πλακα στις πανελληνιες...μου ειχαν φανει τοσο ευκολα που βαριομουν και μου ηρθε νυστα(οχι οτι ειχα ξενυχτιστει στο διαβασμα δηλαδη) αν πηγαινα φιλολογια θα επαιρνα σιγουρα ειδικευση στα κλασικα(αρχαια και λατινικα)
Epistulas Romam scriptitat. Epistulae plenae querelarum sunt.

Eίναι ΦΟΒΕΡΑ! Και εύκολα αν βέβαια τα μαθαίνεις από την αρχή. Αν αφήσεις κενά... Βράστα κι άστα.

thanous18
Περιβόητο μέλος

να ρε παιδια!!η βαμπι το επιασε το νοημα:no1:Epistulas Romam scriptitat. Epistulae plenae querelarum sunt.
Eίναι ΦΟΒΕΡΑ! Και εύκολα αν βέβαια τα μαθαίνεις από την αρχή. Αν αφήσεις κενά... Βράστα κι άστα.![]()
epistulis contra iniuriam oppugnat...xixi...ετσι δε λεει μετα?

Ξεκινήσαμε με συζυγίες, χρόνους, κλίσεις επιθέτων-ουσιαστικών, αντωνυμίες κ.ο.κ.
Αν δεν τα μάθεις δεν υπάρχει περίπτωση να μάθεις Λατινικά.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.