Σας αρέσει η Χημεία;

κατα την αποψη μου σημαντικο ρολο παιζει ο καθηγητης περυσι η χημεια μου αρεσε φετος με τον καινουριο καθηγητη την εχω σιχαθει

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

κατα την αποψη μου σημαντικο ρολο παιζει ο καθηγητης περυσι η χημεια μου αρεσε φετος με τον καινουριο καθηγητη την εχω σιχαθει

οντως παιζει πολυ σημαντικο ρολο η μεταδοτικοτητα του καθηγητη,αλλα μην τον αφηνετε να σας επηρεασει,καποτε θα αλλάξει;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ειναι πολυ ωραια η χημεια! φυσικα και παιζει μεγαλο ρολο ο καθηγητης! Ο καθηγητης μας ειναι λιγο βαρετος... Μιλαει συνεχεια μονος του και δεν αφηνει καποιον αλλο να μιλησει, αλλα εμενα μου αρεσει η χημεια!:)

Παίδες της β γυμνασίου η χημεία είναι πολύ εύκολη και ωραία. Τώρα στην Γ γυμνασίου που έχουμε μπει στο β κεφάλαιο (Π.Π., πυρίτιο, άνθρακας, κλπ.) μου φαίνεται λίγο βαρετή επειδή είναι μόνο θεωρία ως τώρα. Ελπίζω κάτι να αλλάξει στις ενότητες βάσεις-οξέα-άλατα-εξουδετερωση κλπ.

ενδιαφέρον μάθημα και αρκετά εύκολο :D . Έχουμε φτάσει στο πυρίτιο...

ναι!! το καλυτερο μαθημα ever....!!!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εμένα ήταν πρώτη χρονιά φέτος που διδασκόμασταν Χημεία και μπορώ να πω ότι μου άρεσε πάρα πολύ ( β' Γυμνασίου) ... πιο πολύ από την Φυσική ( δεν λέω πιο πολύ από τα μαθηματικά καθώς απ'ότι ξέρω τα μαθηματικά είναι οι αλφαβήτα και όλες τις θετικές επιστήμες :) :) ) .

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εμ κι εγω πρωτη φορα χημεια... Καλουτσικη ειναι.. Οχ τελεια αλλα καλη!
Κωστακης Μανε: Σαν τα μαθηματικα δεν εχει!

Ποτέ δεν την συμπάθησα!

Πάρα πολύ:clapup::clapup:
Πολύ ενδιαφέρον μάθημα και αρκετά εύκολο.Μόνο που στο γυμνάσιο το μεγαλύτερο κομμάτι είναι θεωρία

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πολύ ενδιαφέρον μάθημα και εύκολο (τουλάχιστον στην β' γυμνασίου). Θέλει προσοχή όμως:spasiklas:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

H χημεία του γυμνασίου θυμάμαι ήταν αρκετά ενδιαφέρουσα(αν και δεν είναι καν πραγματική χημεία), θυμάμαι ακόμη τον όξινο και τον βασικό χαρακτήρα και τότε θυμάμαι μου ήταν αληθινό μανικι οι χημικοί τύποι των ηλεκτρολύτων(λογικό αφού τότε δεν ήξερα την έννοια του αριθμού οξείδωσης, που ξεκινά στην Ά λυκείου), είναι πάρα πολύ θεωρία και ούτε καν αναφέρεται η έννοια της στοιχειομετρίας που είναι το θεμελιο όλων των ασκησεων στην χημεια...Πάντως είχε την ομορφιά της εκείνη η χημεία! Του λυκειου ειναι επισης πανεμορφη αλλά πρέπει να έχεις αφομοιώσει ένα σωρό χημικές αντιδράσεις, τύπους και χημικές ομάδες κλπ κλπ για να την κατανοήσεις:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back