Σας αρέσει η Φυσική;

• Thread starter Thread starter Guest 198007
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Η φυ.. η φυσική εεε μ-μου...

ΝΑ ΠΑ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙ Η ΦΥΣΙΚΗ, ΟΥΤΕ ΜΕ ΕΠΙΦΟΙΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ EINSTEIN ΚΑΙ ΤΟΝ ROEΝTGEN ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΛΥΣΩ ΑΣΚΗΣΗ!

Το πρώτο ήταν μια υπερβολή, το μαθήμα το σιχαίνομουν παρόλα αυτά δέχομαι οτι οφειλούμε πολλά στην επιστήμη της φυσικής, τώρα όμως που βλέπω οτί τα θεωρητικά γνωστικά αντικείμενα οδηγούν στην ανεργία θα δοκιμάσω μετά την σχολή να δώσω ξανά αλλάζοντας πεδίο για μια καλύτερη τύχη, οπότε πρέπει να συμπαθήσω την φυσική αν θέλω να έχω καλύτερη ζωή.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Η φυ.. η φυσική εεε μ-μου...

ΝΑ ΠΑ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙ Η ΦΥΣΙΚΗ, ΟΥΤΕ ΜΕ ΕΠΙΦΟΙΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ EINSTEIN ΚΑΙ ΤΟΝ ROETGEN ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΛΥΣΩ ΑΣΚΗΣΗ!

Το πρώτο ήταν μια υπερβολή, το μαθήμα το σιχαίνομουν παρόλά αυτά δέχομαι οτι οφειλούμε πολλά στην επιστήμη της φυσικής, τώρα όμως που βλέπω οτί τα θεωρητικά γνωστικά αντικείμενα οδηγούν στην ανεργία θα δοκιμάσω μετά την σχολή να δώσω ξανά αλλάζοντας πεδίο για μια καλύτερη τύχη, οπότε πρέπει να συμπαθήσω την φυσική αν θέλω να έχω καλύτερη ζωή.
Νομίζω πιο ξεκάθαρος δεν μπορούσες να γίνεις 😂

Στην αρχή μου άρεσε, μετά τα χαλάσαμε, μετά λίγο έφτιαξε το πράγμα. Τώρα θα πω ότι είμαστε οκει τη συμπαθώ.

Στην αρχή μου άρεσε, μετά τα χαλάσαμε, μετά λίγο έφτιαξε το πράγμα. Τώρα θα πω ότι είμαστε οκει τη συμπαθώ.
Την φυσικη ή θα την αγαπησεις τρελα ή θα την μισησεις τρελα....
και τα δυο ειναι τρελος ερωτας.
Οτι και να γινει αυτη θα σε αγαπα πολυ και θα σου δινει πραματα σε καθε βημα της ζωης σου

Ίσως το πιο αγαπημένο μου μάθημα μετά την Χημεία.
Μου έρχεται τρομερά φυσικά και θυμάμαι τύπους απο παραδόσεις. Πάντοτε είχα 18+, απο την αρχή της Α' Γυμνασίου.

για μένα είναι ότι χειρότερο υπάρχει! Ποτέ δεν την κατάλαβα και δεν θέλω να την καταλάβω:hi:

Είχα καταφέρει με προσωπικό διάβασμα το 2008 χωρίς καθηγητή να κατανοήσω και να λύνω ακόμα και 4ο θέμα σε ταλαντώσεις και κύματα. Ε στερεό δεν κατάφερα ποτέ να κατανοήσω μόνος μου. Αποτέλεσμα: έπεσε πρώτο και δεύτερο θέμα ταλαντώσεις και κύματα, όλα στην εντέλεια γραμμένα από μένα και τρίτο τέταρτο στερεό, ενα κενο στη ροη του γραπτου μου λες κι επαθε εγκεφαλικο ο γραφών. Πήρα 9.9/20...

Νομίζω ότι το θέμα με την φυσική και τα μαθηματικά είναι το ότι δεν έχουμε μάθει λογική σκέψη και σωστή κατανόηση. Κάποτε η λογική ήταν κανονικό μάθημα, δυστυχώς τώρα οχι.
Ειναι εντελώς λάθος το ότι διαβάζουμε μια μικρή θεωρία, βλέπουμε κάτι τύπους και σύμφωνα με αυτούς πάμε να λύσουμε ασκήσεις και προβλήματα. Δεν έχουμε καταλάβει τίποτα και πάμε στα τυφλά να λύσουμε αυτά που δεν καταλαβαίνουμε!
Αυτές οι επιστήμες είναι συναρπαστικές καθώς βλέπεις την ζωή με άλλο μάτι, την καταλαβαίνεις. Δεν γίνεται, λοιπον, να λέμε ότι δεν μας αρέσει η φυσική ή τα μαθηματικά. Μας τρομάζουν γιατί δεν έχουμε μάθει να μαθαίνουμε και να σκεφτόμαστε σωστά. Δεν έχουμε μάθει, δηλαδή, την ΛΟΓΙΚΗ.

Αα δεν μου αρέσουν αυτά που διαβάζω εδώ μέσα...:ropalo:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back