a8inoulini Νεοφερμένο μέλος Η athina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2009 στις 08:36 Η a8inoulini: #41 06-08-09 08:36 πανευκολη μακαρη ολες να ηταν σαν και αυτην!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cardoso Νεοφερμένο μέλος Ο cardoso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 98 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2009 στις 22:48 Ο cardoso έγραψε: #42 06-08-09 22:48 και για να μαθαινετε και τα μυστικα....καθιστε διαβαστε πρωτο τριμηνο να δωσετε την εντυπωση οτι ειστε καλοι.....να ξερετε οτι οτι γραφετε στο διαγωνισμα θα παιρνετε και στους βαθμους τριμηνου(η και παραπανω-λιγοτερο παντως με τιποτα)...αν εχετε καλο βαθμο στο πρωτο τριμηνο και καθολου να μην διαβαζετε στα αλλα δεν σας ριχνουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MakingMirrors Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ντένια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός. Έχει γράψει 188 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 12:37 Η MakingMirrors: #43 13-08-09 12:37 μου αρεσε πολύ η ά γυμνασιου. το μονο μειον είναι ότι έχεις το αγχος του πρωτάρη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @nn@love Νεοφερμένο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Κιάτο (Κόρινθος). Έχει γράψει 73 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 16:04 Η @nn@love έγραψε: #44 24-08-09 16:04 εεεε βεβεα ειπαρχουν ποιο πολα παιδια και ιδικα αγορια...ε και τα μαθηματα ειναι ευκολα που μου λεει ο παιδικοσ φιλος μ π θα παει 2α γυμ λεει πανευκαλα και περασε και δν ειναι και καλοσ μαθητης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Daisy Δραστήριο μέλος Η Daisy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 734 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 16:12 Η Daisy έγραψε: #45 24-08-09 16:12 τωρα που θα έχει και λάπτοπ και το ρωτας??? ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @nn@love Νεοφερμένο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Κιάτο (Κόρινθος). Έχει γράψει 73 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 15:35 Η @nn@love έγραψε: #46 31-08-09 15:35 Αρχική Δημοσίευση από Daisy: τωρα που θα έχει και λάπτοπ και το ρωτας??? ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι......... Click για ανάπτυξη... και φισικα ναιιιιιιιιιιιιιιιιιι!αφου αλλαξα γνομη μονο και μονο για αυτο!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:51 Ο Fedde le Grand: #47 04-09-09 14:51 Ελπίζω να είναι ωραία..Λένε πως είναι εύκολη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~LoVeR BoY~ Διάσημο μέλος Ο ~LoVeR BoY~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.347 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:51 Ο ~LoVeR BoY~: #48 04-09-09 18:51 Είναι εύκολη.Τα Μαθηματικά και η Γλώσσα είναι σαν της έκτης αλλά λίγο πιο δύσκολα.Τα Αρχαία και η Ιστοριά είναι λίγο δύσκολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ποκαχοντας Νεοφερμένο μέλος Η ΕΙΡΗΝΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 90 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:08 Η ποκαχοντας: #49 04-09-09 20:08 μια χαρα βεβαια λιγο στην αρχη ηταν δυσκολη αλλα μετα ολα καλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:47 Ο teol20 έγραψε: #50 04-09-09 20:47 Oτι θα δυσκολευτεις θα ειναι μεχρι τα Χριστουγεννα. Μετα τα Χριστουγεννα ολα θα κυλησουν πολυ γρηγορα. Εμενα μου αρεσε παντως και τωρα νιωθω μια πικρια που θα παω Α Λυκειου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GOGO Νεοφερμένο μέλος Η GOGO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Ίσθμια (Κόρινθος). Έχει γράψει 18 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:09 Η GOGO έγραψε: #51 05-09-09 17:09 τωρα που θα παω θα σου πω...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adigoni Νεοφερμένο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:00 Η adigoni έγραψε: #52 07-09-09 01:00 Αρχική Δημοσίευση από Alexandra_4400: Σας αρεσει η πρωτη γυμνασιου? Click για ανάπτυξη... Γενικά μ' άρεσε όλο το γυμνάσιο και μου λείπει Μένει αξέχαστο, όπως και το λύκειο.... Γενικά όλα τα μαθητικά χρόνια είναι τέλεια!! και ας λέμε ότι μας την σπάνε τα μαθήματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iGiannis Πολύ δραστήριο μέλος Ο iGiannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.764 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:13 Ο iGiannis έγραψε: #53 07-09-09 09:13 Εμένα δεν μου άρεσε επειδή είχε αρχαία και η ιστορία της ήταν πανδύσκολη!. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GOGO Νεοφερμένο μέλος Η GOGO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Ίσθμια (Κόρινθος). Έχει γράψει 18 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:40 Η GOGO έγραψε: #54 07-09-09 10:40 δεν εχω μπει δυστηχως........................ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ξαροπ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.575 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:54 Ο ξαροπ έγραψε: #55 07-09-09 13:54 Τοτέ γιατί γράφεις? Το έχω παρατηρήσει και σε άλλα θέματα...παιδιά, αν δεν έχετε κάτι να πείτε, μην απαντάτε. Απλό! Τι "όταν θα πάω θα σου πω, όταν θα πάρω θα σου πω, όταν πάω κυρά μου στο παζάρι"? Φιλικά. Λοιπόν για να μην ξεφεύγουμε άλλο, όχι δεν μου άρεσε η πρώτη γυμνασίου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina... Νεοφερμένο μέλος Η Katerina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:17 Η katerina...: #56 07-09-09 15:17 καλη ηταν ειχε ενδιαφερον. διαφορετικα μαθηματα καθηγητες και τελοσ εξετασεις αρκετα ευκολη ταξηνομιζω για μενα παντος ηταν αλλα θελει αρκετο διαβασμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GOGO Νεοφερμένο μέλος Η GOGO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Ίσθμια (Κόρινθος). Έχει γράψει 18 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:36 Η GOGO έγραψε: #57 07-09-09 20:36 μακαρι να ναι ετσι παιδια, σε οσους που θα μπουν φετος το ευχομαι ,οπως και στην αδελφη μου που θα μπει δευτερα παιδια.................................... ----------------------------------------- καλα ξαροπ δεν θα το ξανακανο οτι πεις ευχαριστω παντος για την συνβουλη εεεεεεεεε σευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnv313 Νεοφερμένο μέλος Ο Γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 5 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:58 Ο johnv313 έγραψε: #58 10-09-09 12:58 Εεε, καλουτσικη ηταν! Η αληθεια ειναι με χαλασε λιγο επειδη αναγκαζομουνα να διαβαζω 4-5 ωρες την ημερα, αλλα μπορω να πω οτι με κουρασαν πιο πολυ τα εξωσχολικα παρα τα μαθηματα (εκτος απο Αρχαια ). Μοναδικο πλεονεκτημα οι εξετασεις που παραδοξως μου αρεσαν παρα πολυ, επειδη ηταν σαν να ημασταν σε διακοπες... :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. funny Νεοφερμένο μέλος Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 84 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:13 Ο funny έγραψε: #59 16-09-09 14:13 εμενα μου αρεσει (ισως επειδη ειναι και αρχη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teronimo Νεοφερμένο μέλος Ο lefteris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Μαθητής Α' γυμνασίου. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:30 Ο teronimo έγραψε: #60 17-09-09 18:30 δεν ειναι και τοσο ασχυμα!!!!!!!!!!καλουτσικα ειναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: LidiaM Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
πανευκολη μακαρη ολες να ηταν σαν και αυτην!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cardoso Νεοφερμένο μέλος Ο cardoso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 98 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2009 στις 22:48 Ο cardoso έγραψε: #42 06-08-09 22:48 και για να μαθαινετε και τα μυστικα....καθιστε διαβαστε πρωτο τριμηνο να δωσετε την εντυπωση οτι ειστε καλοι.....να ξερετε οτι οτι γραφετε στο διαγωνισμα θα παιρνετε και στους βαθμους τριμηνου(η και παραπανω-λιγοτερο παντως με τιποτα)...αν εχετε καλο βαθμο στο πρωτο τριμηνο και καθολου να μην διαβαζετε στα αλλα δεν σας ριχνουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MakingMirrors Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ντένια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός. Έχει γράψει 188 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 12:37 Η MakingMirrors: #43 13-08-09 12:37 μου αρεσε πολύ η ά γυμνασιου. το μονο μειον είναι ότι έχεις το αγχος του πρωτάρη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @nn@love Νεοφερμένο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Κιάτο (Κόρινθος). Έχει γράψει 73 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 16:04 Η @nn@love έγραψε: #44 24-08-09 16:04 εεεε βεβεα ειπαρχουν ποιο πολα παιδια και ιδικα αγορια...ε και τα μαθηματα ειναι ευκολα που μου λεει ο παιδικοσ φιλος μ π θα παει 2α γυμ λεει πανευκαλα και περασε και δν ειναι και καλοσ μαθητης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Daisy Δραστήριο μέλος Η Daisy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 734 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 16:12 Η Daisy έγραψε: #45 24-08-09 16:12 τωρα που θα έχει και λάπτοπ και το ρωτας??? ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @nn@love Νεοφερμένο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Κιάτο (Κόρινθος). Έχει γράψει 73 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 15:35 Η @nn@love έγραψε: #46 31-08-09 15:35 Αρχική Δημοσίευση από Daisy: τωρα που θα έχει και λάπτοπ και το ρωτας??? ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι......... Click για ανάπτυξη... και φισικα ναιιιιιιιιιιιιιιιιιι!αφου αλλαξα γνομη μονο και μονο για αυτο!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:51 Ο Fedde le Grand: #47 04-09-09 14:51 Ελπίζω να είναι ωραία..Λένε πως είναι εύκολη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~LoVeR BoY~ Διάσημο μέλος Ο ~LoVeR BoY~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.347 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:51 Ο ~LoVeR BoY~: #48 04-09-09 18:51 Είναι εύκολη.Τα Μαθηματικά και η Γλώσσα είναι σαν της έκτης αλλά λίγο πιο δύσκολα.Τα Αρχαία και η Ιστοριά είναι λίγο δύσκολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ποκαχοντας Νεοφερμένο μέλος Η ΕΙΡΗΝΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 90 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:08 Η ποκαχοντας: #49 04-09-09 20:08 μια χαρα βεβαια λιγο στην αρχη ηταν δυσκολη αλλα μετα ολα καλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:47 Ο teol20 έγραψε: #50 04-09-09 20:47 Oτι θα δυσκολευτεις θα ειναι μεχρι τα Χριστουγεννα. Μετα τα Χριστουγεννα ολα θα κυλησουν πολυ γρηγορα. Εμενα μου αρεσε παντως και τωρα νιωθω μια πικρια που θα παω Α Λυκειου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GOGO Νεοφερμένο μέλος Η GOGO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Ίσθμια (Κόρινθος). Έχει γράψει 18 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:09 Η GOGO έγραψε: #51 05-09-09 17:09 τωρα που θα παω θα σου πω...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adigoni Νεοφερμένο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:00 Η adigoni έγραψε: #52 07-09-09 01:00 Αρχική Δημοσίευση από Alexandra_4400: Σας αρεσει η πρωτη γυμνασιου? Click για ανάπτυξη... Γενικά μ' άρεσε όλο το γυμνάσιο και μου λείπει Μένει αξέχαστο, όπως και το λύκειο.... Γενικά όλα τα μαθητικά χρόνια είναι τέλεια!! και ας λέμε ότι μας την σπάνε τα μαθήματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iGiannis Πολύ δραστήριο μέλος Ο iGiannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.764 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:13 Ο iGiannis έγραψε: #53 07-09-09 09:13 Εμένα δεν μου άρεσε επειδή είχε αρχαία και η ιστορία της ήταν πανδύσκολη!. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GOGO Νεοφερμένο μέλος Η GOGO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Ίσθμια (Κόρινθος). Έχει γράψει 18 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:40 Η GOGO έγραψε: #54 07-09-09 10:40 δεν εχω μπει δυστηχως........................ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ξαροπ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.575 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:54 Ο ξαροπ έγραψε: #55 07-09-09 13:54 Τοτέ γιατί γράφεις? Το έχω παρατηρήσει και σε άλλα θέματα...παιδιά, αν δεν έχετε κάτι να πείτε, μην απαντάτε. Απλό! Τι "όταν θα πάω θα σου πω, όταν θα πάρω θα σου πω, όταν πάω κυρά μου στο παζάρι"? Φιλικά. Λοιπόν για να μην ξεφεύγουμε άλλο, όχι δεν μου άρεσε η πρώτη γυμνασίου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina... Νεοφερμένο μέλος Η Katerina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:17 Η katerina...: #56 07-09-09 15:17 καλη ηταν ειχε ενδιαφερον. διαφορετικα μαθηματα καθηγητες και τελοσ εξετασεις αρκετα ευκολη ταξηνομιζω για μενα παντος ηταν αλλα θελει αρκετο διαβασμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GOGO Νεοφερμένο μέλος Η GOGO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Ίσθμια (Κόρινθος). Έχει γράψει 18 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:36 Η GOGO έγραψε: #57 07-09-09 20:36 μακαρι να ναι ετσι παιδια, σε οσους που θα μπουν φετος το ευχομαι ,οπως και στην αδελφη μου που θα μπει δευτερα παιδια.................................... ----------------------------------------- καλα ξαροπ δεν θα το ξανακανο οτι πεις ευχαριστω παντος για την συνβουλη εεεεεεεεε σευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnv313 Νεοφερμένο μέλος Ο Γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 5 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:58 Ο johnv313 έγραψε: #58 10-09-09 12:58 Εεε, καλουτσικη ηταν! Η αληθεια ειναι με χαλασε λιγο επειδη αναγκαζομουνα να διαβαζω 4-5 ωρες την ημερα, αλλα μπορω να πω οτι με κουρασαν πιο πολυ τα εξωσχολικα παρα τα μαθηματα (εκτος απο Αρχαια ). Μοναδικο πλεονεκτημα οι εξετασεις που παραδοξως μου αρεσαν παρα πολυ, επειδη ηταν σαν να ημασταν σε διακοπες... :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. funny Νεοφερμένο μέλος Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 84 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:13 Ο funny έγραψε: #59 16-09-09 14:13 εμενα μου αρεσει (ισως επειδη ειναι και αρχη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teronimo Νεοφερμένο μέλος Ο lefteris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Μαθητής Α' γυμνασίου. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:30 Ο teronimo έγραψε: #60 17-09-09 18:30 δεν ειναι και τοσο ασχυμα!!!!!!!!!!καλουτσικα ειναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: LidiaM Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
και για να μαθαινετε και τα μυστικα....καθιστε διαβαστε πρωτο τριμηνο να δωσετε την εντυπωση οτι ειστε καλοι.....να ξερετε οτι οτι γραφετε στο διαγωνισμα θα παιρνετε και στους βαθμους τριμηνου(η και παραπανω-λιγοτερο παντως με τιποτα)...αν εχετε καλο βαθμο στο πρωτο τριμηνο και καθολου να μην διαβαζετε στα αλλα δεν σας ριχνουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MakingMirrors Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ντένια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός. Έχει γράψει 188 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2009 στις 12:37 Η MakingMirrors: #43 13-08-09 12:37 μου αρεσε πολύ η ά γυμνασιου. το μονο μειον είναι ότι έχεις το αγχος του πρωτάρη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @nn@love Νεοφερμένο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Κιάτο (Κόρινθος). Έχει γράψει 73 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 16:04 Η @nn@love έγραψε: #44 24-08-09 16:04 εεεε βεβεα ειπαρχουν ποιο πολα παιδια και ιδικα αγορια...ε και τα μαθηματα ειναι ευκολα που μου λεει ο παιδικοσ φιλος μ π θα παει 2α γυμ λεει πανευκαλα και περασε και δν ειναι και καλοσ μαθητης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Daisy Δραστήριο μέλος Η Daisy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 734 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 16:12 Η Daisy έγραψε: #45 24-08-09 16:12 τωρα που θα έχει και λάπτοπ και το ρωτας??? ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @nn@love Νεοφερμένο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Κιάτο (Κόρινθος). Έχει γράψει 73 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 15:35 Η @nn@love έγραψε: #46 31-08-09 15:35 Αρχική Δημοσίευση από Daisy: τωρα που θα έχει και λάπτοπ και το ρωτας??? ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι......... Click για ανάπτυξη... και φισικα ναιιιιιιιιιιιιιιιιιι!αφου αλλαξα γνομη μονο και μονο για αυτο!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:51 Ο Fedde le Grand: #47 04-09-09 14:51 Ελπίζω να είναι ωραία..Λένε πως είναι εύκολη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~LoVeR BoY~ Διάσημο μέλος Ο ~LoVeR BoY~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.347 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:51 Ο ~LoVeR BoY~: #48 04-09-09 18:51 Είναι εύκολη.Τα Μαθηματικά και η Γλώσσα είναι σαν της έκτης αλλά λίγο πιο δύσκολα.Τα Αρχαία και η Ιστοριά είναι λίγο δύσκολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ποκαχοντας Νεοφερμένο μέλος Η ΕΙΡΗΝΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 90 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:08 Η ποκαχοντας: #49 04-09-09 20:08 μια χαρα βεβαια λιγο στην αρχη ηταν δυσκολη αλλα μετα ολα καλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:47 Ο teol20 έγραψε: #50 04-09-09 20:47 Oτι θα δυσκολευτεις θα ειναι μεχρι τα Χριστουγεννα. Μετα τα Χριστουγεννα ολα θα κυλησουν πολυ γρηγορα. Εμενα μου αρεσε παντως και τωρα νιωθω μια πικρια που θα παω Α Λυκειου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GOGO Νεοφερμένο μέλος Η GOGO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Ίσθμια (Κόρινθος). Έχει γράψει 18 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:09 Η GOGO έγραψε: #51 05-09-09 17:09 τωρα που θα παω θα σου πω...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adigoni Νεοφερμένο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:00 Η adigoni έγραψε: #52 07-09-09 01:00 Αρχική Δημοσίευση από Alexandra_4400: Σας αρεσει η πρωτη γυμνασιου? Click για ανάπτυξη... Γενικά μ' άρεσε όλο το γυμνάσιο και μου λείπει Μένει αξέχαστο, όπως και το λύκειο.... Γενικά όλα τα μαθητικά χρόνια είναι τέλεια!! και ας λέμε ότι μας την σπάνε τα μαθήματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iGiannis Πολύ δραστήριο μέλος Ο iGiannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.764 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:13 Ο iGiannis έγραψε: #53 07-09-09 09:13 Εμένα δεν μου άρεσε επειδή είχε αρχαία και η ιστορία της ήταν πανδύσκολη!. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GOGO Νεοφερμένο μέλος Η GOGO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Ίσθμια (Κόρινθος). Έχει γράψει 18 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:40 Η GOGO έγραψε: #54 07-09-09 10:40 δεν εχω μπει δυστηχως........................ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ξαροπ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.575 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:54 Ο ξαροπ έγραψε: #55 07-09-09 13:54 Τοτέ γιατί γράφεις? Το έχω παρατηρήσει και σε άλλα θέματα...παιδιά, αν δεν έχετε κάτι να πείτε, μην απαντάτε. Απλό! Τι "όταν θα πάω θα σου πω, όταν θα πάρω θα σου πω, όταν πάω κυρά μου στο παζάρι"? Φιλικά. Λοιπόν για να μην ξεφεύγουμε άλλο, όχι δεν μου άρεσε η πρώτη γυμνασίου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina... Νεοφερμένο μέλος Η Katerina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:17 Η katerina...: #56 07-09-09 15:17 καλη ηταν ειχε ενδιαφερον. διαφορετικα μαθηματα καθηγητες και τελοσ εξετασεις αρκετα ευκολη ταξηνομιζω για μενα παντος ηταν αλλα θελει αρκετο διαβασμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GOGO Νεοφερμένο μέλος Η GOGO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Ίσθμια (Κόρινθος). Έχει γράψει 18 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:36 Η GOGO έγραψε: #57 07-09-09 20:36 μακαρι να ναι ετσι παιδια, σε οσους που θα μπουν φετος το ευχομαι ,οπως και στην αδελφη μου που θα μπει δευτερα παιδια.................................... ----------------------------------------- καλα ξαροπ δεν θα το ξανακανο οτι πεις ευχαριστω παντος για την συνβουλη εεεεεεεεε σευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnv313 Νεοφερμένο μέλος Ο Γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 5 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:58 Ο johnv313 έγραψε: #58 10-09-09 12:58 Εεε, καλουτσικη ηταν! Η αληθεια ειναι με χαλασε λιγο επειδη αναγκαζομουνα να διαβαζω 4-5 ωρες την ημερα, αλλα μπορω να πω οτι με κουρασαν πιο πολυ τα εξωσχολικα παρα τα μαθηματα (εκτος απο Αρχαια ). Μοναδικο πλεονεκτημα οι εξετασεις που παραδοξως μου αρεσαν παρα πολυ, επειδη ηταν σαν να ημασταν σε διακοπες... :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. funny Νεοφερμένο μέλος Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 84 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:13 Ο funny έγραψε: #59 16-09-09 14:13 εμενα μου αρεσει (ισως επειδη ειναι και αρχη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teronimo Νεοφερμένο μέλος Ο lefteris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Μαθητής Α' γυμνασίου. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:30 Ο teronimo έγραψε: #60 17-09-09 18:30 δεν ειναι και τοσο ασχυμα!!!!!!!!!!καλουτσικα ειναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: LidiaM Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
μου αρεσε πολύ η ά γυμνασιου. το μονο μειον είναι ότι έχεις το αγχος του πρωτάρη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
@nn@love Νεοφερμένο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Κιάτο (Κόρινθος). Έχει γράψει 73 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 16:04 Η @nn@love έγραψε: #44 24-08-09 16:04 εεεε βεβεα ειπαρχουν ποιο πολα παιδια και ιδικα αγορια...ε και τα μαθηματα ειναι ευκολα που μου λεει ο παιδικοσ φιλος μ π θα παει 2α γυμ λεει πανευκαλα και περασε και δν ειναι και καλοσ μαθητης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Daisy Δραστήριο μέλος Η Daisy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 734 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 16:12 Η Daisy έγραψε: #45 24-08-09 16:12 τωρα που θα έχει και λάπτοπ και το ρωτας??? ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @nn@love Νεοφερμένο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Κιάτο (Κόρινθος). Έχει γράψει 73 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 15:35 Η @nn@love έγραψε: #46 31-08-09 15:35 Αρχική Δημοσίευση από Daisy: τωρα που θα έχει και λάπτοπ και το ρωτας??? ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι......... Click για ανάπτυξη... και φισικα ναιιιιιιιιιιιιιιιιιι!αφου αλλαξα γνομη μονο και μονο για αυτο!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:51 Ο Fedde le Grand: #47 04-09-09 14:51 Ελπίζω να είναι ωραία..Λένε πως είναι εύκολη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~LoVeR BoY~ Διάσημο μέλος Ο ~LoVeR BoY~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.347 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:51 Ο ~LoVeR BoY~: #48 04-09-09 18:51 Είναι εύκολη.Τα Μαθηματικά και η Γλώσσα είναι σαν της έκτης αλλά λίγο πιο δύσκολα.Τα Αρχαία και η Ιστοριά είναι λίγο δύσκολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ποκαχοντας Νεοφερμένο μέλος Η ΕΙΡΗΝΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 90 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:08 Η ποκαχοντας: #49 04-09-09 20:08 μια χαρα βεβαια λιγο στην αρχη ηταν δυσκολη αλλα μετα ολα καλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:47 Ο teol20 έγραψε: #50 04-09-09 20:47 Oτι θα δυσκολευτεις θα ειναι μεχρι τα Χριστουγεννα. Μετα τα Χριστουγεννα ολα θα κυλησουν πολυ γρηγορα. Εμενα μου αρεσε παντως και τωρα νιωθω μια πικρια που θα παω Α Λυκειου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GOGO Νεοφερμένο μέλος Η GOGO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Ίσθμια (Κόρινθος). Έχει γράψει 18 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:09 Η GOGO έγραψε: #51 05-09-09 17:09 τωρα που θα παω θα σου πω...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adigoni Νεοφερμένο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:00 Η adigoni έγραψε: #52 07-09-09 01:00 Αρχική Δημοσίευση από Alexandra_4400: Σας αρεσει η πρωτη γυμνασιου? Click για ανάπτυξη... Γενικά μ' άρεσε όλο το γυμνάσιο και μου λείπει Μένει αξέχαστο, όπως και το λύκειο.... Γενικά όλα τα μαθητικά χρόνια είναι τέλεια!! και ας λέμε ότι μας την σπάνε τα μαθήματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iGiannis Πολύ δραστήριο μέλος Ο iGiannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.764 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:13 Ο iGiannis έγραψε: #53 07-09-09 09:13 Εμένα δεν μου άρεσε επειδή είχε αρχαία και η ιστορία της ήταν πανδύσκολη!. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GOGO Νεοφερμένο μέλος Η GOGO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Ίσθμια (Κόρινθος). Έχει γράψει 18 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:40 Η GOGO έγραψε: #54 07-09-09 10:40 δεν εχω μπει δυστηχως........................ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ξαροπ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.575 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:54 Ο ξαροπ έγραψε: #55 07-09-09 13:54 Τοτέ γιατί γράφεις? Το έχω παρατηρήσει και σε άλλα θέματα...παιδιά, αν δεν έχετε κάτι να πείτε, μην απαντάτε. Απλό! Τι "όταν θα πάω θα σου πω, όταν θα πάρω θα σου πω, όταν πάω κυρά μου στο παζάρι"? Φιλικά. Λοιπόν για να μην ξεφεύγουμε άλλο, όχι δεν μου άρεσε η πρώτη γυμνασίου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina... Νεοφερμένο μέλος Η Katerina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:17 Η katerina...: #56 07-09-09 15:17 καλη ηταν ειχε ενδιαφερον. διαφορετικα μαθηματα καθηγητες και τελοσ εξετασεις αρκετα ευκολη ταξηνομιζω για μενα παντος ηταν αλλα θελει αρκετο διαβασμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GOGO Νεοφερμένο μέλος Η GOGO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Ίσθμια (Κόρινθος). Έχει γράψει 18 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:36 Η GOGO έγραψε: #57 07-09-09 20:36 μακαρι να ναι ετσι παιδια, σε οσους που θα μπουν φετος το ευχομαι ,οπως και στην αδελφη μου που θα μπει δευτερα παιδια.................................... ----------------------------------------- καλα ξαροπ δεν θα το ξανακανο οτι πεις ευχαριστω παντος για την συνβουλη εεεεεεεεε σευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnv313 Νεοφερμένο μέλος Ο Γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 5 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:58 Ο johnv313 έγραψε: #58 10-09-09 12:58 Εεε, καλουτσικη ηταν! Η αληθεια ειναι με χαλασε λιγο επειδη αναγκαζομουνα να διαβαζω 4-5 ωρες την ημερα, αλλα μπορω να πω οτι με κουρασαν πιο πολυ τα εξωσχολικα παρα τα μαθηματα (εκτος απο Αρχαια ). Μοναδικο πλεονεκτημα οι εξετασεις που παραδοξως μου αρεσαν παρα πολυ, επειδη ηταν σαν να ημασταν σε διακοπες... :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. funny Νεοφερμένο μέλος Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 84 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:13 Ο funny έγραψε: #59 16-09-09 14:13 εμενα μου αρεσει (ισως επειδη ειναι και αρχη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teronimo Νεοφερμένο μέλος Ο lefteris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Μαθητής Α' γυμνασίου. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:30 Ο teronimo έγραψε: #60 17-09-09 18:30 δεν ειναι και τοσο ασχυμα!!!!!!!!!!καλουτσικα ειναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: LidiaM Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εεεε βεβεα ειπαρχουν ποιο πολα παιδια και ιδικα αγορια...ε και τα μαθηματα ειναι ευκολα που μου λεει ο παιδικοσ φιλος μ π θα παει 2α γυμ λεει πανευκαλα και περασε και δν ειναι και καλοσ μαθητης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Daisy Δραστήριο μέλος Η Daisy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 734 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 16:12 Η Daisy έγραψε: #45 24-08-09 16:12 τωρα που θα έχει και λάπτοπ και το ρωτας??? ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @nn@love Νεοφερμένο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Κιάτο (Κόρινθος). Έχει γράψει 73 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 15:35 Η @nn@love έγραψε: #46 31-08-09 15:35 Αρχική Δημοσίευση από Daisy: τωρα που θα έχει και λάπτοπ και το ρωτας??? ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι......... Click για ανάπτυξη... και φισικα ναιιιιιιιιιιιιιιιιιι!αφου αλλαξα γνομη μονο και μονο για αυτο!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:51 Ο Fedde le Grand: #47 04-09-09 14:51 Ελπίζω να είναι ωραία..Λένε πως είναι εύκολη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~LoVeR BoY~ Διάσημο μέλος Ο ~LoVeR BoY~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.347 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:51 Ο ~LoVeR BoY~: #48 04-09-09 18:51 Είναι εύκολη.Τα Μαθηματικά και η Γλώσσα είναι σαν της έκτης αλλά λίγο πιο δύσκολα.Τα Αρχαία και η Ιστοριά είναι λίγο δύσκολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ποκαχοντας Νεοφερμένο μέλος Η ΕΙΡΗΝΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 90 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:08 Η ποκαχοντας: #49 04-09-09 20:08 μια χαρα βεβαια λιγο στην αρχη ηταν δυσκολη αλλα μετα ολα καλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:47 Ο teol20 έγραψε: #50 04-09-09 20:47 Oτι θα δυσκολευτεις θα ειναι μεχρι τα Χριστουγεννα. Μετα τα Χριστουγεννα ολα θα κυλησουν πολυ γρηγορα. Εμενα μου αρεσε παντως και τωρα νιωθω μια πικρια που θα παω Α Λυκειου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GOGO Νεοφερμένο μέλος Η GOGO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Ίσθμια (Κόρινθος). Έχει γράψει 18 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:09 Η GOGO έγραψε: #51 05-09-09 17:09 τωρα που θα παω θα σου πω...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adigoni Νεοφερμένο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:00 Η adigoni έγραψε: #52 07-09-09 01:00 Αρχική Δημοσίευση από Alexandra_4400: Σας αρεσει η πρωτη γυμνασιου? Click για ανάπτυξη... Γενικά μ' άρεσε όλο το γυμνάσιο και μου λείπει Μένει αξέχαστο, όπως και το λύκειο.... Γενικά όλα τα μαθητικά χρόνια είναι τέλεια!! και ας λέμε ότι μας την σπάνε τα μαθήματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iGiannis Πολύ δραστήριο μέλος Ο iGiannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.764 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:13 Ο iGiannis έγραψε: #53 07-09-09 09:13 Εμένα δεν μου άρεσε επειδή είχε αρχαία και η ιστορία της ήταν πανδύσκολη!. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GOGO Νεοφερμένο μέλος Η GOGO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Ίσθμια (Κόρινθος). Έχει γράψει 18 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:40 Η GOGO έγραψε: #54 07-09-09 10:40 δεν εχω μπει δυστηχως........................ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ξαροπ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.575 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:54 Ο ξαροπ έγραψε: #55 07-09-09 13:54 Τοτέ γιατί γράφεις? Το έχω παρατηρήσει και σε άλλα θέματα...παιδιά, αν δεν έχετε κάτι να πείτε, μην απαντάτε. Απλό! Τι "όταν θα πάω θα σου πω, όταν θα πάρω θα σου πω, όταν πάω κυρά μου στο παζάρι"? Φιλικά. Λοιπόν για να μην ξεφεύγουμε άλλο, όχι δεν μου άρεσε η πρώτη γυμνασίου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina... Νεοφερμένο μέλος Η Katerina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:17 Η katerina...: #56 07-09-09 15:17 καλη ηταν ειχε ενδιαφερον. διαφορετικα μαθηματα καθηγητες και τελοσ εξετασεις αρκετα ευκολη ταξηνομιζω για μενα παντος ηταν αλλα θελει αρκετο διαβασμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GOGO Νεοφερμένο μέλος Η GOGO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Ίσθμια (Κόρινθος). Έχει γράψει 18 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:36 Η GOGO έγραψε: #57 07-09-09 20:36 μακαρι να ναι ετσι παιδια, σε οσους που θα μπουν φετος το ευχομαι ,οπως και στην αδελφη μου που θα μπει δευτερα παιδια.................................... ----------------------------------------- καλα ξαροπ δεν θα το ξανακανο οτι πεις ευχαριστω παντος για την συνβουλη εεεεεεεεε σευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnv313 Νεοφερμένο μέλος Ο Γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 5 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:58 Ο johnv313 έγραψε: #58 10-09-09 12:58 Εεε, καλουτσικη ηταν! Η αληθεια ειναι με χαλασε λιγο επειδη αναγκαζομουνα να διαβαζω 4-5 ωρες την ημερα, αλλα μπορω να πω οτι με κουρασαν πιο πολυ τα εξωσχολικα παρα τα μαθηματα (εκτος απο Αρχαια ). Μοναδικο πλεονεκτημα οι εξετασεις που παραδοξως μου αρεσαν παρα πολυ, επειδη ηταν σαν να ημασταν σε διακοπες... :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. funny Νεοφερμένο μέλος Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 84 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:13 Ο funny έγραψε: #59 16-09-09 14:13 εμενα μου αρεσει (ισως επειδη ειναι και αρχη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teronimo Νεοφερμένο μέλος Ο lefteris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Μαθητής Α' γυμνασίου. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:30 Ο teronimo έγραψε: #60 17-09-09 18:30 δεν ειναι και τοσο ασχυμα!!!!!!!!!!καλουτσικα ειναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: LidiaM Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
τωρα που θα έχει και λάπτοπ και το ρωτας??? ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
@nn@love Νεοφερμένο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Κιάτο (Κόρινθος). Έχει γράψει 73 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2009 στις 15:35 Η @nn@love έγραψε: #46 31-08-09 15:35 Αρχική Δημοσίευση από Daisy: τωρα που θα έχει και λάπτοπ και το ρωτας??? ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι......... Click για ανάπτυξη... και φισικα ναιιιιιιιιιιιιιιιιιι!αφου αλλαξα γνομη μονο και μονο για αυτο!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:51 Ο Fedde le Grand: #47 04-09-09 14:51 Ελπίζω να είναι ωραία..Λένε πως είναι εύκολη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~LoVeR BoY~ Διάσημο μέλος Ο ~LoVeR BoY~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.347 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:51 Ο ~LoVeR BoY~: #48 04-09-09 18:51 Είναι εύκολη.Τα Μαθηματικά και η Γλώσσα είναι σαν της έκτης αλλά λίγο πιο δύσκολα.Τα Αρχαία και η Ιστοριά είναι λίγο δύσκολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ποκαχοντας Νεοφερμένο μέλος Η ΕΙΡΗΝΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 90 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:08 Η ποκαχοντας: #49 04-09-09 20:08 μια χαρα βεβαια λιγο στην αρχη ηταν δυσκολη αλλα μετα ολα καλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:47 Ο teol20 έγραψε: #50 04-09-09 20:47 Oτι θα δυσκολευτεις θα ειναι μεχρι τα Χριστουγεννα. Μετα τα Χριστουγεννα ολα θα κυλησουν πολυ γρηγορα. Εμενα μου αρεσε παντως και τωρα νιωθω μια πικρια που θα παω Α Λυκειου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GOGO Νεοφερμένο μέλος Η GOGO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Ίσθμια (Κόρινθος). Έχει γράψει 18 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:09 Η GOGO έγραψε: #51 05-09-09 17:09 τωρα που θα παω θα σου πω...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adigoni Νεοφερμένο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:00 Η adigoni έγραψε: #52 07-09-09 01:00 Αρχική Δημοσίευση από Alexandra_4400: Σας αρεσει η πρωτη γυμνασιου? Click για ανάπτυξη... Γενικά μ' άρεσε όλο το γυμνάσιο και μου λείπει Μένει αξέχαστο, όπως και το λύκειο.... Γενικά όλα τα μαθητικά χρόνια είναι τέλεια!! και ας λέμε ότι μας την σπάνε τα μαθήματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iGiannis Πολύ δραστήριο μέλος Ο iGiannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.764 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:13 Ο iGiannis έγραψε: #53 07-09-09 09:13 Εμένα δεν μου άρεσε επειδή είχε αρχαία και η ιστορία της ήταν πανδύσκολη!. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GOGO Νεοφερμένο μέλος Η GOGO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Ίσθμια (Κόρινθος). Έχει γράψει 18 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:40 Η GOGO έγραψε: #54 07-09-09 10:40 δεν εχω μπει δυστηχως........................ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ξαροπ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.575 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:54 Ο ξαροπ έγραψε: #55 07-09-09 13:54 Τοτέ γιατί γράφεις? Το έχω παρατηρήσει και σε άλλα θέματα...παιδιά, αν δεν έχετε κάτι να πείτε, μην απαντάτε. Απλό! Τι "όταν θα πάω θα σου πω, όταν θα πάρω θα σου πω, όταν πάω κυρά μου στο παζάρι"? Φιλικά. Λοιπόν για να μην ξεφεύγουμε άλλο, όχι δεν μου άρεσε η πρώτη γυμνασίου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina... Νεοφερμένο μέλος Η Katerina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:17 Η katerina...: #56 07-09-09 15:17 καλη ηταν ειχε ενδιαφερον. διαφορετικα μαθηματα καθηγητες και τελοσ εξετασεις αρκετα ευκολη ταξηνομιζω για μενα παντος ηταν αλλα θελει αρκετο διαβασμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GOGO Νεοφερμένο μέλος Η GOGO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Ίσθμια (Κόρινθος). Έχει γράψει 18 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:36 Η GOGO έγραψε: #57 07-09-09 20:36 μακαρι να ναι ετσι παιδια, σε οσους που θα μπουν φετος το ευχομαι ,οπως και στην αδελφη μου που θα μπει δευτερα παιδια.................................... ----------------------------------------- καλα ξαροπ δεν θα το ξανακανο οτι πεις ευχαριστω παντος για την συνβουλη εεεεεεεεε σευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnv313 Νεοφερμένο μέλος Ο Γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 5 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:58 Ο johnv313 έγραψε: #58 10-09-09 12:58 Εεε, καλουτσικη ηταν! Η αληθεια ειναι με χαλασε λιγο επειδη αναγκαζομουνα να διαβαζω 4-5 ωρες την ημερα, αλλα μπορω να πω οτι με κουρασαν πιο πολυ τα εξωσχολικα παρα τα μαθηματα (εκτος απο Αρχαια ). Μοναδικο πλεονεκτημα οι εξετασεις που παραδοξως μου αρεσαν παρα πολυ, επειδη ηταν σαν να ημασταν σε διακοπες... :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. funny Νεοφερμένο μέλος Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 84 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:13 Ο funny έγραψε: #59 16-09-09 14:13 εμενα μου αρεσει (ισως επειδη ειναι και αρχη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teronimo Νεοφερμένο μέλος Ο lefteris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Μαθητής Α' γυμνασίου. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:30 Ο teronimo έγραψε: #60 17-09-09 18:30 δεν ειναι και τοσο ασχυμα!!!!!!!!!!καλουτσικα ειναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: LidiaM Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Daisy: τωρα που θα έχει και λάπτοπ και το ρωτας??? ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι......... Click για ανάπτυξη... και φισικα ναιιιιιιιιιιιιιιιιιι!αφου αλλαξα γνομη μονο και μονο για αυτο!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:51 Ο Fedde le Grand: #47 04-09-09 14:51 Ελπίζω να είναι ωραία..Λένε πως είναι εύκολη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~LoVeR BoY~ Διάσημο μέλος Ο ~LoVeR BoY~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.347 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:51 Ο ~LoVeR BoY~: #48 04-09-09 18:51 Είναι εύκολη.Τα Μαθηματικά και η Γλώσσα είναι σαν της έκτης αλλά λίγο πιο δύσκολα.Τα Αρχαία και η Ιστοριά είναι λίγο δύσκολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ποκαχοντας Νεοφερμένο μέλος Η ΕΙΡΗΝΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 90 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:08 Η ποκαχοντας: #49 04-09-09 20:08 μια χαρα βεβαια λιγο στην αρχη ηταν δυσκολη αλλα μετα ολα καλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:47 Ο teol20 έγραψε: #50 04-09-09 20:47 Oτι θα δυσκολευτεις θα ειναι μεχρι τα Χριστουγεννα. Μετα τα Χριστουγεννα ολα θα κυλησουν πολυ γρηγορα. Εμενα μου αρεσε παντως και τωρα νιωθω μια πικρια που θα παω Α Λυκειου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GOGO Νεοφερμένο μέλος Η GOGO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Ίσθμια (Κόρινθος). Έχει γράψει 18 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:09 Η GOGO έγραψε: #51 05-09-09 17:09 τωρα που θα παω θα σου πω...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adigoni Νεοφερμένο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:00 Η adigoni έγραψε: #52 07-09-09 01:00 Αρχική Δημοσίευση από Alexandra_4400: Σας αρεσει η πρωτη γυμνασιου? Click για ανάπτυξη... Γενικά μ' άρεσε όλο το γυμνάσιο και μου λείπει Μένει αξέχαστο, όπως και το λύκειο.... Γενικά όλα τα μαθητικά χρόνια είναι τέλεια!! και ας λέμε ότι μας την σπάνε τα μαθήματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iGiannis Πολύ δραστήριο μέλος Ο iGiannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.764 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:13 Ο iGiannis έγραψε: #53 07-09-09 09:13 Εμένα δεν μου άρεσε επειδή είχε αρχαία και η ιστορία της ήταν πανδύσκολη!. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GOGO Νεοφερμένο μέλος Η GOGO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Ίσθμια (Κόρινθος). Έχει γράψει 18 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:40 Η GOGO έγραψε: #54 07-09-09 10:40 δεν εχω μπει δυστηχως........................ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ξαροπ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.575 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:54 Ο ξαροπ έγραψε: #55 07-09-09 13:54 Τοτέ γιατί γράφεις? Το έχω παρατηρήσει και σε άλλα θέματα...παιδιά, αν δεν έχετε κάτι να πείτε, μην απαντάτε. Απλό! Τι "όταν θα πάω θα σου πω, όταν θα πάρω θα σου πω, όταν πάω κυρά μου στο παζάρι"? Φιλικά. Λοιπόν για να μην ξεφεύγουμε άλλο, όχι δεν μου άρεσε η πρώτη γυμνασίου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina... Νεοφερμένο μέλος Η Katerina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:17 Η katerina...: #56 07-09-09 15:17 καλη ηταν ειχε ενδιαφερον. διαφορετικα μαθηματα καθηγητες και τελοσ εξετασεις αρκετα ευκολη ταξηνομιζω για μενα παντος ηταν αλλα θελει αρκετο διαβασμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GOGO Νεοφερμένο μέλος Η GOGO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Ίσθμια (Κόρινθος). Έχει γράψει 18 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:36 Η GOGO έγραψε: #57 07-09-09 20:36 μακαρι να ναι ετσι παιδια, σε οσους που θα μπουν φετος το ευχομαι ,οπως και στην αδελφη μου που θα μπει δευτερα παιδια.................................... ----------------------------------------- καλα ξαροπ δεν θα το ξανακανο οτι πεις ευχαριστω παντος για την συνβουλη εεεεεεεεε σευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnv313 Νεοφερμένο μέλος Ο Γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 5 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:58 Ο johnv313 έγραψε: #58 10-09-09 12:58 Εεε, καλουτσικη ηταν! Η αληθεια ειναι με χαλασε λιγο επειδη αναγκαζομουνα να διαβαζω 4-5 ωρες την ημερα, αλλα μπορω να πω οτι με κουρασαν πιο πολυ τα εξωσχολικα παρα τα μαθηματα (εκτος απο Αρχαια ). Μοναδικο πλεονεκτημα οι εξετασεις που παραδοξως μου αρεσαν παρα πολυ, επειδη ηταν σαν να ημασταν σε διακοπες... :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. funny Νεοφερμένο μέλος Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 84 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:13 Ο funny έγραψε: #59 16-09-09 14:13 εμενα μου αρεσει (ισως επειδη ειναι και αρχη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teronimo Νεοφερμένο μέλος Ο lefteris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Μαθητής Α' γυμνασίου. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:30 Ο teronimo έγραψε: #60 17-09-09 18:30 δεν ειναι και τοσο ασχυμα!!!!!!!!!!καλουτσικα ειναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: LidiaM Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ελπίζω να είναι ωραία..Λένε πως είναι εύκολη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
~LoVeR BoY~ Διάσημο μέλος Ο ~LoVeR BoY~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.347 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:51 Ο ~LoVeR BoY~: #48 04-09-09 18:51 Είναι εύκολη.Τα Μαθηματικά και η Γλώσσα είναι σαν της έκτης αλλά λίγο πιο δύσκολα.Τα Αρχαία και η Ιστοριά είναι λίγο δύσκολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ποκαχοντας Νεοφερμένο μέλος Η ΕΙΡΗΝΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 90 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:08 Η ποκαχοντας: #49 04-09-09 20:08 μια χαρα βεβαια λιγο στην αρχη ηταν δυσκολη αλλα μετα ολα καλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:47 Ο teol20 έγραψε: #50 04-09-09 20:47 Oτι θα δυσκολευτεις θα ειναι μεχρι τα Χριστουγεννα. Μετα τα Χριστουγεννα ολα θα κυλησουν πολυ γρηγορα. Εμενα μου αρεσε παντως και τωρα νιωθω μια πικρια που θα παω Α Λυκειου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GOGO Νεοφερμένο μέλος Η GOGO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Ίσθμια (Κόρινθος). Έχει γράψει 18 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:09 Η GOGO έγραψε: #51 05-09-09 17:09 τωρα που θα παω θα σου πω...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adigoni Νεοφερμένο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:00 Η adigoni έγραψε: #52 07-09-09 01:00 Αρχική Δημοσίευση από Alexandra_4400: Σας αρεσει η πρωτη γυμνασιου? Click για ανάπτυξη... Γενικά μ' άρεσε όλο το γυμνάσιο και μου λείπει Μένει αξέχαστο, όπως και το λύκειο.... Γενικά όλα τα μαθητικά χρόνια είναι τέλεια!! και ας λέμε ότι μας την σπάνε τα μαθήματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iGiannis Πολύ δραστήριο μέλος Ο iGiannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.764 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:13 Ο iGiannis έγραψε: #53 07-09-09 09:13 Εμένα δεν μου άρεσε επειδή είχε αρχαία και η ιστορία της ήταν πανδύσκολη!. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GOGO Νεοφερμένο μέλος Η GOGO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Ίσθμια (Κόρινθος). Έχει γράψει 18 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:40 Η GOGO έγραψε: #54 07-09-09 10:40 δεν εχω μπει δυστηχως........................ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ξαροπ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.575 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:54 Ο ξαροπ έγραψε: #55 07-09-09 13:54 Τοτέ γιατί γράφεις? Το έχω παρατηρήσει και σε άλλα θέματα...παιδιά, αν δεν έχετε κάτι να πείτε, μην απαντάτε. Απλό! Τι "όταν θα πάω θα σου πω, όταν θα πάρω θα σου πω, όταν πάω κυρά μου στο παζάρι"? Φιλικά. Λοιπόν για να μην ξεφεύγουμε άλλο, όχι δεν μου άρεσε η πρώτη γυμνασίου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina... Νεοφερμένο μέλος Η Katerina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:17 Η katerina...: #56 07-09-09 15:17 καλη ηταν ειχε ενδιαφερον. διαφορετικα μαθηματα καθηγητες και τελοσ εξετασεις αρκετα ευκολη ταξηνομιζω για μενα παντος ηταν αλλα θελει αρκετο διαβασμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GOGO Νεοφερμένο μέλος Η GOGO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Ίσθμια (Κόρινθος). Έχει γράψει 18 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:36 Η GOGO έγραψε: #57 07-09-09 20:36 μακαρι να ναι ετσι παιδια, σε οσους που θα μπουν φετος το ευχομαι ,οπως και στην αδελφη μου που θα μπει δευτερα παιδια.................................... ----------------------------------------- καλα ξαροπ δεν θα το ξανακανο οτι πεις ευχαριστω παντος για την συνβουλη εεεεεεεεε σευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnv313 Νεοφερμένο μέλος Ο Γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 5 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:58 Ο johnv313 έγραψε: #58 10-09-09 12:58 Εεε, καλουτσικη ηταν! Η αληθεια ειναι με χαλασε λιγο επειδη αναγκαζομουνα να διαβαζω 4-5 ωρες την ημερα, αλλα μπορω να πω οτι με κουρασαν πιο πολυ τα εξωσχολικα παρα τα μαθηματα (εκτος απο Αρχαια ). Μοναδικο πλεονεκτημα οι εξετασεις που παραδοξως μου αρεσαν παρα πολυ, επειδη ηταν σαν να ημασταν σε διακοπες... :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. funny Νεοφερμένο μέλος Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 84 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:13 Ο funny έγραψε: #59 16-09-09 14:13 εμενα μου αρεσει (ισως επειδη ειναι και αρχη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teronimo Νεοφερμένο μέλος Ο lefteris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Μαθητής Α' γυμνασίου. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:30 Ο teronimo έγραψε: #60 17-09-09 18:30 δεν ειναι και τοσο ασχυμα!!!!!!!!!!καλουτσικα ειναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: LidiaM Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Είναι εύκολη.Τα Μαθηματικά και η Γλώσσα είναι σαν της έκτης αλλά λίγο πιο δύσκολα.Τα Αρχαία και η Ιστοριά είναι λίγο δύσκολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ποκαχοντας Νεοφερμένο μέλος Η ΕΙΡΗΝΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 90 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:08 Η ποκαχοντας: #49 04-09-09 20:08 μια χαρα βεβαια λιγο στην αρχη ηταν δυσκολη αλλα μετα ολα καλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:47 Ο teol20 έγραψε: #50 04-09-09 20:47 Oτι θα δυσκολευτεις θα ειναι μεχρι τα Χριστουγεννα. Μετα τα Χριστουγεννα ολα θα κυλησουν πολυ γρηγορα. Εμενα μου αρεσε παντως και τωρα νιωθω μια πικρια που θα παω Α Λυκειου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GOGO Νεοφερμένο μέλος Η GOGO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Ίσθμια (Κόρινθος). Έχει γράψει 18 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:09 Η GOGO έγραψε: #51 05-09-09 17:09 τωρα που θα παω θα σου πω...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adigoni Νεοφερμένο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:00 Η adigoni έγραψε: #52 07-09-09 01:00 Αρχική Δημοσίευση από Alexandra_4400: Σας αρεσει η πρωτη γυμνασιου? Click για ανάπτυξη... Γενικά μ' άρεσε όλο το γυμνάσιο και μου λείπει Μένει αξέχαστο, όπως και το λύκειο.... Γενικά όλα τα μαθητικά χρόνια είναι τέλεια!! και ας λέμε ότι μας την σπάνε τα μαθήματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iGiannis Πολύ δραστήριο μέλος Ο iGiannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.764 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:13 Ο iGiannis έγραψε: #53 07-09-09 09:13 Εμένα δεν μου άρεσε επειδή είχε αρχαία και η ιστορία της ήταν πανδύσκολη!. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GOGO Νεοφερμένο μέλος Η GOGO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Ίσθμια (Κόρινθος). Έχει γράψει 18 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:40 Η GOGO έγραψε: #54 07-09-09 10:40 δεν εχω μπει δυστηχως........................ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ξαροπ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.575 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:54 Ο ξαροπ έγραψε: #55 07-09-09 13:54 Τοτέ γιατί γράφεις? Το έχω παρατηρήσει και σε άλλα θέματα...παιδιά, αν δεν έχετε κάτι να πείτε, μην απαντάτε. Απλό! Τι "όταν θα πάω θα σου πω, όταν θα πάρω θα σου πω, όταν πάω κυρά μου στο παζάρι"? Φιλικά. Λοιπόν για να μην ξεφεύγουμε άλλο, όχι δεν μου άρεσε η πρώτη γυμνασίου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina... Νεοφερμένο μέλος Η Katerina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:17 Η katerina...: #56 07-09-09 15:17 καλη ηταν ειχε ενδιαφερον. διαφορετικα μαθηματα καθηγητες και τελοσ εξετασεις αρκετα ευκολη ταξηνομιζω για μενα παντος ηταν αλλα θελει αρκετο διαβασμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GOGO Νεοφερμένο μέλος Η GOGO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Ίσθμια (Κόρινθος). Έχει γράψει 18 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:36 Η GOGO έγραψε: #57 07-09-09 20:36 μακαρι να ναι ετσι παιδια, σε οσους που θα μπουν φετος το ευχομαι ,οπως και στην αδελφη μου που θα μπει δευτερα παιδια.................................... ----------------------------------------- καλα ξαροπ δεν θα το ξανακανο οτι πεις ευχαριστω παντος για την συνβουλη εεεεεεεεε σευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnv313 Νεοφερμένο μέλος Ο Γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 5 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:58 Ο johnv313 έγραψε: #58 10-09-09 12:58 Εεε, καλουτσικη ηταν! Η αληθεια ειναι με χαλασε λιγο επειδη αναγκαζομουνα να διαβαζω 4-5 ωρες την ημερα, αλλα μπορω να πω οτι με κουρασαν πιο πολυ τα εξωσχολικα παρα τα μαθηματα (εκτος απο Αρχαια ). Μοναδικο πλεονεκτημα οι εξετασεις που παραδοξως μου αρεσαν παρα πολυ, επειδη ηταν σαν να ημασταν σε διακοπες... :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. funny Νεοφερμένο μέλος Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 84 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:13 Ο funny έγραψε: #59 16-09-09 14:13 εμενα μου αρεσει (ισως επειδη ειναι και αρχη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teronimo Νεοφερμένο μέλος Ο lefteris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Μαθητής Α' γυμνασίου. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:30 Ο teronimo έγραψε: #60 17-09-09 18:30 δεν ειναι και τοσο ασχυμα!!!!!!!!!!καλουτσικα ειναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: LidiaM Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
μια χαρα βεβαια λιγο στην αρχη ηταν δυσκολη αλλα μετα ολα καλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:47 Ο teol20 έγραψε: #50 04-09-09 20:47 Oτι θα δυσκολευτεις θα ειναι μεχρι τα Χριστουγεννα. Μετα τα Χριστουγεννα ολα θα κυλησουν πολυ γρηγορα. Εμενα μου αρεσε παντως και τωρα νιωθω μια πικρια που θα παω Α Λυκειου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GOGO Νεοφερμένο μέλος Η GOGO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Ίσθμια (Κόρινθος). Έχει γράψει 18 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:09 Η GOGO έγραψε: #51 05-09-09 17:09 τωρα που θα παω θα σου πω...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adigoni Νεοφερμένο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:00 Η adigoni έγραψε: #52 07-09-09 01:00 Αρχική Δημοσίευση από Alexandra_4400: Σας αρεσει η πρωτη γυμνασιου? Click για ανάπτυξη... Γενικά μ' άρεσε όλο το γυμνάσιο και μου λείπει Μένει αξέχαστο, όπως και το λύκειο.... Γενικά όλα τα μαθητικά χρόνια είναι τέλεια!! και ας λέμε ότι μας την σπάνε τα μαθήματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iGiannis Πολύ δραστήριο μέλος Ο iGiannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.764 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:13 Ο iGiannis έγραψε: #53 07-09-09 09:13 Εμένα δεν μου άρεσε επειδή είχε αρχαία και η ιστορία της ήταν πανδύσκολη!. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GOGO Νεοφερμένο μέλος Η GOGO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Ίσθμια (Κόρινθος). Έχει γράψει 18 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:40 Η GOGO έγραψε: #54 07-09-09 10:40 δεν εχω μπει δυστηχως........................ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ξαροπ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.575 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:54 Ο ξαροπ έγραψε: #55 07-09-09 13:54 Τοτέ γιατί γράφεις? Το έχω παρατηρήσει και σε άλλα θέματα...παιδιά, αν δεν έχετε κάτι να πείτε, μην απαντάτε. Απλό! Τι "όταν θα πάω θα σου πω, όταν θα πάρω θα σου πω, όταν πάω κυρά μου στο παζάρι"? Φιλικά. Λοιπόν για να μην ξεφεύγουμε άλλο, όχι δεν μου άρεσε η πρώτη γυμνασίου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina... Νεοφερμένο μέλος Η Katerina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:17 Η katerina...: #56 07-09-09 15:17 καλη ηταν ειχε ενδιαφερον. διαφορετικα μαθηματα καθηγητες και τελοσ εξετασεις αρκετα ευκολη ταξηνομιζω για μενα παντος ηταν αλλα θελει αρκετο διαβασμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GOGO Νεοφερμένο μέλος Η GOGO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Ίσθμια (Κόρινθος). Έχει γράψει 18 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:36 Η GOGO έγραψε: #57 07-09-09 20:36 μακαρι να ναι ετσι παιδια, σε οσους που θα μπουν φετος το ευχομαι ,οπως και στην αδελφη μου που θα μπει δευτερα παιδια.................................... ----------------------------------------- καλα ξαροπ δεν θα το ξανακανο οτι πεις ευχαριστω παντος για την συνβουλη εεεεεεεεε σευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnv313 Νεοφερμένο μέλος Ο Γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 5 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:58 Ο johnv313 έγραψε: #58 10-09-09 12:58 Εεε, καλουτσικη ηταν! Η αληθεια ειναι με χαλασε λιγο επειδη αναγκαζομουνα να διαβαζω 4-5 ωρες την ημερα, αλλα μπορω να πω οτι με κουρασαν πιο πολυ τα εξωσχολικα παρα τα μαθηματα (εκτος απο Αρχαια ). Μοναδικο πλεονεκτημα οι εξετασεις που παραδοξως μου αρεσαν παρα πολυ, επειδη ηταν σαν να ημασταν σε διακοπες... :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. funny Νεοφερμένο μέλος Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 84 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:13 Ο funny έγραψε: #59 16-09-09 14:13 εμενα μου αρεσει (ισως επειδη ειναι και αρχη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teronimo Νεοφερμένο μέλος Ο lefteris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Μαθητής Α' γυμνασίου. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:30 Ο teronimo έγραψε: #60 17-09-09 18:30 δεν ειναι και τοσο ασχυμα!!!!!!!!!!καλουτσικα ειναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: LidiaM Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Oτι θα δυσκολευτεις θα ειναι μεχρι τα Χριστουγεννα. Μετα τα Χριστουγεννα ολα θα κυλησουν πολυ γρηγορα. Εμενα μου αρεσε παντως και τωρα νιωθω μια πικρια που θα παω Α Λυκειου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
GOGO Νεοφερμένο μέλος Η GOGO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Ίσθμια (Κόρινθος). Έχει γράψει 18 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:09 Η GOGO έγραψε: #51 05-09-09 17:09 τωρα που θα παω θα σου πω...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adigoni Νεοφερμένο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:00 Η adigoni έγραψε: #52 07-09-09 01:00 Αρχική Δημοσίευση από Alexandra_4400: Σας αρεσει η πρωτη γυμνασιου? Click για ανάπτυξη... Γενικά μ' άρεσε όλο το γυμνάσιο και μου λείπει Μένει αξέχαστο, όπως και το λύκειο.... Γενικά όλα τα μαθητικά χρόνια είναι τέλεια!! και ας λέμε ότι μας την σπάνε τα μαθήματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iGiannis Πολύ δραστήριο μέλος Ο iGiannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.764 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:13 Ο iGiannis έγραψε: #53 07-09-09 09:13 Εμένα δεν μου άρεσε επειδή είχε αρχαία και η ιστορία της ήταν πανδύσκολη!. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GOGO Νεοφερμένο μέλος Η GOGO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Ίσθμια (Κόρινθος). Έχει γράψει 18 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:40 Η GOGO έγραψε: #54 07-09-09 10:40 δεν εχω μπει δυστηχως........................ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ξαροπ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.575 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:54 Ο ξαροπ έγραψε: #55 07-09-09 13:54 Τοτέ γιατί γράφεις? Το έχω παρατηρήσει και σε άλλα θέματα...παιδιά, αν δεν έχετε κάτι να πείτε, μην απαντάτε. Απλό! Τι "όταν θα πάω θα σου πω, όταν θα πάρω θα σου πω, όταν πάω κυρά μου στο παζάρι"? Φιλικά. Λοιπόν για να μην ξεφεύγουμε άλλο, όχι δεν μου άρεσε η πρώτη γυμνασίου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina... Νεοφερμένο μέλος Η Katerina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:17 Η katerina...: #56 07-09-09 15:17 καλη ηταν ειχε ενδιαφερον. διαφορετικα μαθηματα καθηγητες και τελοσ εξετασεις αρκετα ευκολη ταξηνομιζω για μενα παντος ηταν αλλα θελει αρκετο διαβασμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GOGO Νεοφερμένο μέλος Η GOGO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Ίσθμια (Κόρινθος). Έχει γράψει 18 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:36 Η GOGO έγραψε: #57 07-09-09 20:36 μακαρι να ναι ετσι παιδια, σε οσους που θα μπουν φετος το ευχομαι ,οπως και στην αδελφη μου που θα μπει δευτερα παιδια.................................... ----------------------------------------- καλα ξαροπ δεν θα το ξανακανο οτι πεις ευχαριστω παντος για την συνβουλη εεεεεεεεε σευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnv313 Νεοφερμένο μέλος Ο Γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 5 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:58 Ο johnv313 έγραψε: #58 10-09-09 12:58 Εεε, καλουτσικη ηταν! Η αληθεια ειναι με χαλασε λιγο επειδη αναγκαζομουνα να διαβαζω 4-5 ωρες την ημερα, αλλα μπορω να πω οτι με κουρασαν πιο πολυ τα εξωσχολικα παρα τα μαθηματα (εκτος απο Αρχαια ). Μοναδικο πλεονεκτημα οι εξετασεις που παραδοξως μου αρεσαν παρα πολυ, επειδη ηταν σαν να ημασταν σε διακοπες... :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. funny Νεοφερμένο μέλος Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 84 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:13 Ο funny έγραψε: #59 16-09-09 14:13 εμενα μου αρεσει (ισως επειδη ειναι και αρχη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teronimo Νεοφερμένο μέλος Ο lefteris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Μαθητής Α' γυμνασίου. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:30 Ο teronimo έγραψε: #60 17-09-09 18:30 δεν ειναι και τοσο ασχυμα!!!!!!!!!!καλουτσικα ειναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: LidiaM Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
τωρα που θα παω θα σου πω...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
adigoni Νεοφερμένο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:00 Η adigoni έγραψε: #52 07-09-09 01:00 Αρχική Δημοσίευση από Alexandra_4400: Σας αρεσει η πρωτη γυμνασιου? Click για ανάπτυξη... Γενικά μ' άρεσε όλο το γυμνάσιο και μου λείπει Μένει αξέχαστο, όπως και το λύκειο.... Γενικά όλα τα μαθητικά χρόνια είναι τέλεια!! και ας λέμε ότι μας την σπάνε τα μαθήματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iGiannis Πολύ δραστήριο μέλος Ο iGiannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.764 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:13 Ο iGiannis έγραψε: #53 07-09-09 09:13 Εμένα δεν μου άρεσε επειδή είχε αρχαία και η ιστορία της ήταν πανδύσκολη!. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GOGO Νεοφερμένο μέλος Η GOGO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Ίσθμια (Κόρινθος). Έχει γράψει 18 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:40 Η GOGO έγραψε: #54 07-09-09 10:40 δεν εχω μπει δυστηχως........................ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ξαροπ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.575 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:54 Ο ξαροπ έγραψε: #55 07-09-09 13:54 Τοτέ γιατί γράφεις? Το έχω παρατηρήσει και σε άλλα θέματα...παιδιά, αν δεν έχετε κάτι να πείτε, μην απαντάτε. Απλό! Τι "όταν θα πάω θα σου πω, όταν θα πάρω θα σου πω, όταν πάω κυρά μου στο παζάρι"? Φιλικά. Λοιπόν για να μην ξεφεύγουμε άλλο, όχι δεν μου άρεσε η πρώτη γυμνασίου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina... Νεοφερμένο μέλος Η Katerina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:17 Η katerina...: #56 07-09-09 15:17 καλη ηταν ειχε ενδιαφερον. διαφορετικα μαθηματα καθηγητες και τελοσ εξετασεις αρκετα ευκολη ταξηνομιζω για μενα παντος ηταν αλλα θελει αρκετο διαβασμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GOGO Νεοφερμένο μέλος Η GOGO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Ίσθμια (Κόρινθος). Έχει γράψει 18 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:36 Η GOGO έγραψε: #57 07-09-09 20:36 μακαρι να ναι ετσι παιδια, σε οσους που θα μπουν φετος το ευχομαι ,οπως και στην αδελφη μου που θα μπει δευτερα παιδια.................................... ----------------------------------------- καλα ξαροπ δεν θα το ξανακανο οτι πεις ευχαριστω παντος για την συνβουλη εεεεεεεεε σευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnv313 Νεοφερμένο μέλος Ο Γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 5 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:58 Ο johnv313 έγραψε: #58 10-09-09 12:58 Εεε, καλουτσικη ηταν! Η αληθεια ειναι με χαλασε λιγο επειδη αναγκαζομουνα να διαβαζω 4-5 ωρες την ημερα, αλλα μπορω να πω οτι με κουρασαν πιο πολυ τα εξωσχολικα παρα τα μαθηματα (εκτος απο Αρχαια ). Μοναδικο πλεονεκτημα οι εξετασεις που παραδοξως μου αρεσαν παρα πολυ, επειδη ηταν σαν να ημασταν σε διακοπες... :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. funny Νεοφερμένο μέλος Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 84 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:13 Ο funny έγραψε: #59 16-09-09 14:13 εμενα μου αρεσει (ισως επειδη ειναι και αρχη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teronimo Νεοφερμένο μέλος Ο lefteris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Μαθητής Α' γυμνασίου. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:30 Ο teronimo έγραψε: #60 17-09-09 18:30 δεν ειναι και τοσο ασχυμα!!!!!!!!!!καλουτσικα ειναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: LidiaM Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Alexandra_4400: Σας αρεσει η πρωτη γυμνασιου? Click για ανάπτυξη... Γενικά μ' άρεσε όλο το γυμνάσιο και μου λείπει Μένει αξέχαστο, όπως και το λύκειο.... Γενικά όλα τα μαθητικά χρόνια είναι τέλεια!! και ας λέμε ότι μας την σπάνε τα μαθήματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iGiannis Πολύ δραστήριο μέλος Ο iGiannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.764 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:13 Ο iGiannis έγραψε: #53 07-09-09 09:13 Εμένα δεν μου άρεσε επειδή είχε αρχαία και η ιστορία της ήταν πανδύσκολη!. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GOGO Νεοφερμένο μέλος Η GOGO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Ίσθμια (Κόρινθος). Έχει γράψει 18 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:40 Η GOGO έγραψε: #54 07-09-09 10:40 δεν εχω μπει δυστηχως........................ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ξαροπ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.575 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:54 Ο ξαροπ έγραψε: #55 07-09-09 13:54 Τοτέ γιατί γράφεις? Το έχω παρατηρήσει και σε άλλα θέματα...παιδιά, αν δεν έχετε κάτι να πείτε, μην απαντάτε. Απλό! Τι "όταν θα πάω θα σου πω, όταν θα πάρω θα σου πω, όταν πάω κυρά μου στο παζάρι"? Φιλικά. Λοιπόν για να μην ξεφεύγουμε άλλο, όχι δεν μου άρεσε η πρώτη γυμνασίου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina... Νεοφερμένο μέλος Η Katerina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:17 Η katerina...: #56 07-09-09 15:17 καλη ηταν ειχε ενδιαφερον. διαφορετικα μαθηματα καθηγητες και τελοσ εξετασεις αρκετα ευκολη ταξηνομιζω για μενα παντος ηταν αλλα θελει αρκετο διαβασμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GOGO Νεοφερμένο μέλος Η GOGO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Ίσθμια (Κόρινθος). Έχει γράψει 18 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:36 Η GOGO έγραψε: #57 07-09-09 20:36 μακαρι να ναι ετσι παιδια, σε οσους που θα μπουν φετος το ευχομαι ,οπως και στην αδελφη μου που θα μπει δευτερα παιδια.................................... ----------------------------------------- καλα ξαροπ δεν θα το ξανακανο οτι πεις ευχαριστω παντος για την συνβουλη εεεεεεεεε σευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnv313 Νεοφερμένο μέλος Ο Γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 5 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:58 Ο johnv313 έγραψε: #58 10-09-09 12:58 Εεε, καλουτσικη ηταν! Η αληθεια ειναι με χαλασε λιγο επειδη αναγκαζομουνα να διαβαζω 4-5 ωρες την ημερα, αλλα μπορω να πω οτι με κουρασαν πιο πολυ τα εξωσχολικα παρα τα μαθηματα (εκτος απο Αρχαια ). Μοναδικο πλεονεκτημα οι εξετασεις που παραδοξως μου αρεσαν παρα πολυ, επειδη ηταν σαν να ημασταν σε διακοπες... :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. funny Νεοφερμένο μέλος Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 84 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:13 Ο funny έγραψε: #59 16-09-09 14:13 εμενα μου αρεσει (ισως επειδη ειναι και αρχη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teronimo Νεοφερμένο μέλος Ο lefteris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Μαθητής Α' γυμνασίου. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:30 Ο teronimo έγραψε: #60 17-09-09 18:30 δεν ειναι και τοσο ασχυμα!!!!!!!!!!καλουτσικα ειναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: LidiaM Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εμένα δεν μου άρεσε επειδή είχε αρχαία και η ιστορία της ήταν πανδύσκολη!. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
GOGO Νεοφερμένο μέλος Η GOGO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Ίσθμια (Κόρινθος). Έχει γράψει 18 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:40 Η GOGO έγραψε: #54 07-09-09 10:40 δεν εχω μπει δυστηχως........................ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ξαροπ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.575 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:54 Ο ξαροπ έγραψε: #55 07-09-09 13:54 Τοτέ γιατί γράφεις? Το έχω παρατηρήσει και σε άλλα θέματα...παιδιά, αν δεν έχετε κάτι να πείτε, μην απαντάτε. Απλό! Τι "όταν θα πάω θα σου πω, όταν θα πάρω θα σου πω, όταν πάω κυρά μου στο παζάρι"? Φιλικά. Λοιπόν για να μην ξεφεύγουμε άλλο, όχι δεν μου άρεσε η πρώτη γυμνασίου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina... Νεοφερμένο μέλος Η Katerina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:17 Η katerina...: #56 07-09-09 15:17 καλη ηταν ειχε ενδιαφερον. διαφορετικα μαθηματα καθηγητες και τελοσ εξετασεις αρκετα ευκολη ταξηνομιζω για μενα παντος ηταν αλλα θελει αρκετο διαβασμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GOGO Νεοφερμένο μέλος Η GOGO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Ίσθμια (Κόρινθος). Έχει γράψει 18 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:36 Η GOGO έγραψε: #57 07-09-09 20:36 μακαρι να ναι ετσι παιδια, σε οσους που θα μπουν φετος το ευχομαι ,οπως και στην αδελφη μου που θα μπει δευτερα παιδια.................................... ----------------------------------------- καλα ξαροπ δεν θα το ξανακανο οτι πεις ευχαριστω παντος για την συνβουλη εεεεεεεεε σευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnv313 Νεοφερμένο μέλος Ο Γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 5 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:58 Ο johnv313 έγραψε: #58 10-09-09 12:58 Εεε, καλουτσικη ηταν! Η αληθεια ειναι με χαλασε λιγο επειδη αναγκαζομουνα να διαβαζω 4-5 ωρες την ημερα, αλλα μπορω να πω οτι με κουρασαν πιο πολυ τα εξωσχολικα παρα τα μαθηματα (εκτος απο Αρχαια ). Μοναδικο πλεονεκτημα οι εξετασεις που παραδοξως μου αρεσαν παρα πολυ, επειδη ηταν σαν να ημασταν σε διακοπες... :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. funny Νεοφερμένο μέλος Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 84 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:13 Ο funny έγραψε: #59 16-09-09 14:13 εμενα μου αρεσει (ισως επειδη ειναι και αρχη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teronimo Νεοφερμένο μέλος Ο lefteris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Μαθητής Α' γυμνασίου. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:30 Ο teronimo έγραψε: #60 17-09-09 18:30 δεν ειναι και τοσο ασχυμα!!!!!!!!!!καλουτσικα ειναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: LidiaM Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
δεν εχω μπει δυστηχως........................ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ξαροπ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.575 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:54 Ο ξαροπ έγραψε: #55 07-09-09 13:54 Τοτέ γιατί γράφεις? Το έχω παρατηρήσει και σε άλλα θέματα...παιδιά, αν δεν έχετε κάτι να πείτε, μην απαντάτε. Απλό! Τι "όταν θα πάω θα σου πω, όταν θα πάρω θα σου πω, όταν πάω κυρά μου στο παζάρι"? Φιλικά. Λοιπόν για να μην ξεφεύγουμε άλλο, όχι δεν μου άρεσε η πρώτη γυμνασίου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina... Νεοφερμένο μέλος Η Katerina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:17 Η katerina...: #56 07-09-09 15:17 καλη ηταν ειχε ενδιαφερον. διαφορετικα μαθηματα καθηγητες και τελοσ εξετασεις αρκετα ευκολη ταξηνομιζω για μενα παντος ηταν αλλα θελει αρκετο διαβασμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GOGO Νεοφερμένο μέλος Η GOGO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Ίσθμια (Κόρινθος). Έχει γράψει 18 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:36 Η GOGO έγραψε: #57 07-09-09 20:36 μακαρι να ναι ετσι παιδια, σε οσους που θα μπουν φετος το ευχομαι ,οπως και στην αδελφη μου που θα μπει δευτερα παιδια.................................... ----------------------------------------- καλα ξαροπ δεν θα το ξανακανο οτι πεις ευχαριστω παντος για την συνβουλη εεεεεεεεε σευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnv313 Νεοφερμένο μέλος Ο Γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 5 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:58 Ο johnv313 έγραψε: #58 10-09-09 12:58 Εεε, καλουτσικη ηταν! Η αληθεια ειναι με χαλασε λιγο επειδη αναγκαζομουνα να διαβαζω 4-5 ωρες την ημερα, αλλα μπορω να πω οτι με κουρασαν πιο πολυ τα εξωσχολικα παρα τα μαθηματα (εκτος απο Αρχαια ). Μοναδικο πλεονεκτημα οι εξετασεις που παραδοξως μου αρεσαν παρα πολυ, επειδη ηταν σαν να ημασταν σε διακοπες... :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. funny Νεοφερμένο μέλος Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 84 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:13 Ο funny έγραψε: #59 16-09-09 14:13 εμενα μου αρεσει (ισως επειδη ειναι και αρχη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teronimo Νεοφερμένο μέλος Ο lefteris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Μαθητής Α' γυμνασίου. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:30 Ο teronimo έγραψε: #60 17-09-09 18:30 δεν ειναι και τοσο ασχυμα!!!!!!!!!!καλουτσικα ειναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: LidiaM Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Τοτέ γιατί γράφεις? Το έχω παρατηρήσει και σε άλλα θέματα...παιδιά, αν δεν έχετε κάτι να πείτε, μην απαντάτε. Απλό! Τι "όταν θα πάω θα σου πω, όταν θα πάρω θα σου πω, όταν πάω κυρά μου στο παζάρι"? Φιλικά. Λοιπόν για να μην ξεφεύγουμε άλλο, όχι δεν μου άρεσε η πρώτη γυμνασίου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina... Νεοφερμένο μέλος Η Katerina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:17 Η katerina...: #56 07-09-09 15:17 καλη ηταν ειχε ενδιαφερον. διαφορετικα μαθηματα καθηγητες και τελοσ εξετασεις αρκετα ευκολη ταξηνομιζω για μενα παντος ηταν αλλα θελει αρκετο διαβασμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GOGO Νεοφερμένο μέλος Η GOGO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Ίσθμια (Κόρινθος). Έχει γράψει 18 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:36 Η GOGO έγραψε: #57 07-09-09 20:36 μακαρι να ναι ετσι παιδια, σε οσους που θα μπουν φετος το ευχομαι ,οπως και στην αδελφη μου που θα μπει δευτερα παιδια.................................... ----------------------------------------- καλα ξαροπ δεν θα το ξανακανο οτι πεις ευχαριστω παντος για την συνβουλη εεεεεεεεε σευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnv313 Νεοφερμένο μέλος Ο Γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 5 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:58 Ο johnv313 έγραψε: #58 10-09-09 12:58 Εεε, καλουτσικη ηταν! Η αληθεια ειναι με χαλασε λιγο επειδη αναγκαζομουνα να διαβαζω 4-5 ωρες την ημερα, αλλα μπορω να πω οτι με κουρασαν πιο πολυ τα εξωσχολικα παρα τα μαθηματα (εκτος απο Αρχαια ). Μοναδικο πλεονεκτημα οι εξετασεις που παραδοξως μου αρεσαν παρα πολυ, επειδη ηταν σαν να ημασταν σε διακοπες... :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. funny Νεοφερμένο μέλος Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 84 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:13 Ο funny έγραψε: #59 16-09-09 14:13 εμενα μου αρεσει (ισως επειδη ειναι και αρχη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teronimo Νεοφερμένο μέλος Ο lefteris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Μαθητής Α' γυμνασίου. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:30 Ο teronimo έγραψε: #60 17-09-09 18:30 δεν ειναι και τοσο ασχυμα!!!!!!!!!!καλουτσικα ειναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: LidiaM Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
καλη ηταν ειχε ενδιαφερον. διαφορετικα μαθηματα καθηγητες και τελοσ εξετασεις αρκετα ευκολη ταξηνομιζω για μενα παντος ηταν αλλα θελει αρκετο διαβασμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
GOGO Νεοφερμένο μέλος Η GOGO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Ίσθμια (Κόρινθος). Έχει γράψει 18 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:36 Η GOGO έγραψε: #57 07-09-09 20:36 μακαρι να ναι ετσι παιδια, σε οσους που θα μπουν φετος το ευχομαι ,οπως και στην αδελφη μου που θα μπει δευτερα παιδια.................................... ----------------------------------------- καλα ξαροπ δεν θα το ξανακανο οτι πεις ευχαριστω παντος για την συνβουλη εεεεεεεεε σευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnv313 Νεοφερμένο μέλος Ο Γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 5 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:58 Ο johnv313 έγραψε: #58 10-09-09 12:58 Εεε, καλουτσικη ηταν! Η αληθεια ειναι με χαλασε λιγο επειδη αναγκαζομουνα να διαβαζω 4-5 ωρες την ημερα, αλλα μπορω να πω οτι με κουρασαν πιο πολυ τα εξωσχολικα παρα τα μαθηματα (εκτος απο Αρχαια ). Μοναδικο πλεονεκτημα οι εξετασεις που παραδοξως μου αρεσαν παρα πολυ, επειδη ηταν σαν να ημασταν σε διακοπες... :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. funny Νεοφερμένο μέλος Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 84 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:13 Ο funny έγραψε: #59 16-09-09 14:13 εμενα μου αρεσει (ισως επειδη ειναι και αρχη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teronimo Νεοφερμένο μέλος Ο lefteris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Μαθητής Α' γυμνασίου. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:30 Ο teronimo έγραψε: #60 17-09-09 18:30 δεν ειναι και τοσο ασχυμα!!!!!!!!!!καλουτσικα ειναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: LidiaM Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
μακαρι να ναι ετσι παιδια, σε οσους που θα μπουν φετος το ευχομαι ,οπως και στην αδελφη μου που θα μπει δευτερα παιδια.................................... ----------------------------------------- καλα ξαροπ δεν θα το ξανακανο οτι πεις ευχαριστω παντος για την συνβουλη εεεεεεεεε σευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
johnv313 Νεοφερμένο μέλος Ο Γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 5 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:58 Ο johnv313 έγραψε: #58 10-09-09 12:58 Εεε, καλουτσικη ηταν! Η αληθεια ειναι με χαλασε λιγο επειδη αναγκαζομουνα να διαβαζω 4-5 ωρες την ημερα, αλλα μπορω να πω οτι με κουρασαν πιο πολυ τα εξωσχολικα παρα τα μαθηματα (εκτος απο Αρχαια ). Μοναδικο πλεονεκτημα οι εξετασεις που παραδοξως μου αρεσαν παρα πολυ, επειδη ηταν σαν να ημασταν σε διακοπες... :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. funny Νεοφερμένο μέλος Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 84 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:13 Ο funny έγραψε: #59 16-09-09 14:13 εμενα μου αρεσει (ισως επειδη ειναι και αρχη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teronimo Νεοφερμένο μέλος Ο lefteris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Μαθητής Α' γυμνασίου. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:30 Ο teronimo έγραψε: #60 17-09-09 18:30 δεν ειναι και τοσο ασχυμα!!!!!!!!!!καλουτσικα ειναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: LidiaM Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εεε, καλουτσικη ηταν! Η αληθεια ειναι με χαλασε λιγο επειδη αναγκαζομουνα να διαβαζω 4-5 ωρες την ημερα, αλλα μπορω να πω οτι με κουρασαν πιο πολυ τα εξωσχολικα παρα τα μαθηματα (εκτος απο Αρχαια ). Μοναδικο πλεονεκτημα οι εξετασεις που παραδοξως μου αρεσαν παρα πολυ, επειδη ηταν σαν να ημασταν σε διακοπες... :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
funny Νεοφερμένο μέλος Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 84 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:13 Ο funny έγραψε: #59 16-09-09 14:13 εμενα μου αρεσει (ισως επειδη ειναι και αρχη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teronimo Νεοφερμένο μέλος Ο lefteris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Μαθητής Α' γυμνασίου. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:30 Ο teronimo έγραψε: #60 17-09-09 18:30 δεν ειναι και τοσο ασχυμα!!!!!!!!!!καλουτσικα ειναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
εμενα μου αρεσει (ισως επειδη ειναι και αρχη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
teronimo Νεοφερμένο μέλος Ο lefteris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Μαθητής Α' γυμνασίου. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:30 Ο teronimo έγραψε: #60 17-09-09 18:30 δεν ειναι και τοσο ασχυμα!!!!!!!!!!καλουτσικα ειναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
δεν ειναι και τοσο ασχυμα!!!!!!!!!!καλουτσικα ειναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.