Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2012 στις 19:20 Η Angelique.: #61 15-11-12 19:20 Αρχική Δημοσίευση από faraw: καλησπέρα, ενδιαφέρομαι να μάθω Ρώσσικα. Έχω ακούσει ότι είναι ρκετά δύσκολα. Αληθεύει αυτό; Πόσο περίπου κοστίζουν τα μαθήματα; Click για ανάπτυξη... Αληθεύει. Θέλει συστηματική μελέτη (όχι ότι δεν θα μπορείς να βγείς και από το σπίτι),αλλά έχει δουλειά. Γενικότερα επίσης δεν θα πρότεινα με τίποτα να κάτσεις να μαθαίνεις μόνος σου Ρώσικα. Ακόμα και με το καλύτερο εγχειρίδιο,θεωρώ ότι θα δυσκολευτείς. Θέλει κάποιον δάσκαλο να σε καθοδηγεί. Αναφορικά με τα μαθήματα,είναι αναλόγως σε τι επίπεδο θέλεις να φτάσεις,υπάρχουν πολλοί φοιτητές που κάνουν μαθήματα με 10 ευρώ την ώρα. Ωστόσο αν θέλεις πλήρη κατάρτιση ή ενδιαφέρεσαι σοβαρά να μάθεις την γλώσσα,καλό θα ήταν να απευθυνθείς σε κάποιον εμπειρότερο. Ή έστω σε φοιτητή που θα κατέχει ένα καλό επίπεδο γνώσης της Ρωσικής γλώσσας. (Β2,C1,C2) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2012 στις 00:08 Ο Τάσος97 έγραψε: #62 28-12-12 00:08 ειναι ευκολη γλωσσα; σκεφτομαι να μαθω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostakis2 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο kostakis2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ελευθέριο (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 268 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2012 στις 01:25 Ο kostakis2: #63 28-12-12 01:25 Και εγώ πιστεύω (ότι αφού τελειώσω με το Proficiency των αγγλικών) από το Σεπτέμβριο θα ξεκινήσω Ρώσικα... Χρειάζονται πολύ για τον κλάδο μου και έχω αγχωθεί για το πως θα τα μάθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2012 στις 17:18 Ο Τάσος97 έγραψε: #64 28-12-12 17:18 ειναι ευκολα ομως; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2012 στις 17:20 Ο venividivici43946: #65 28-12-12 17:20 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: ειναι ευκολα ομως; Click για ανάπτυξη... Όχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2012 στις 21:49 Η Angelique.: #66 28-12-12 21:49 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: ειναι ευκολα ομως; Click για ανάπτυξη... Nιέτ,καθόλου μα καθόλου εύκολα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikolaos p. Εκκολαπτόμενο μέλος Ο nikolaos p. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 210 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2012 στις 22:44 Ο nikolaos p.: #67 28-12-12 22:44 Я не согласен! (Δεν συμφωνώ!) Νομίζω οτι δεν είναι τόσο δύσκολα όσο παρουσιάζονται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. carpe_nochtem Πολύ δραστήριο μέλος Η carpe_nochtem αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 943 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2012 στις 23:39 Η carpe_nochtem: #68 28-12-12 23:39 Αρχική Δημοσίευση από nikolaos p.: Я не согласен! (Δεν συμφωνώ!) Νομίζω οτι δεν είναι τόσο δύσκολα όσο παρουσιάζονται! Click για ανάπτυξη... А я согласна. Για έλληνα είναι. Διαφορετικό αλφάβιτο,τρόπος γραφής,προφορά και ελάχιστες όμοιες λέξεις. Οι περισσότερες όμοιες έχουν να κάνουν με επιστημονικούς όρους κυρίως. Νταξ,αν ξέρεις κάποια άλλη σλάβικη γλώσσα είναι ευκολότερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2012 στις 23:42 Ο Johnny15 έγραψε: #69 28-12-12 23:42 Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Όχι. Click για ανάπτυξη... Έχεις κάνει μαθήματα? Αρχική Δημοσίευση από aegloswen: Nιέτ,καθόλου μα καθόλου εύκολα. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από nikolaos p.: Я не согласен! (Δεν συμφωνώ!) Νομίζω οτι δεν είναι τόσο δύσκολα όσο παρουσιάζονται! Click για ανάπτυξη... Και εγώ αυτό πιστεύω. Αρχική Δημοσίευση από carpe_nochtem: А я согласна. Για έλληνα είναι. Διαφορετικό αλφάβιτο,τρόπος γραφής,προφορά και ελάχιστες όμοιες λέξεις. Οι περισσότερες όμοιες έχουν να κάνουν με επιστημονικούς όρους κυρίως. Νταξ,αν ξέρεις κάποια άλλη σλάβικη γλώσσα είναι ευκολότερο. Click για ανάπτυξη... Θα μου κάνεις μαθήματα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chiyo Πολύ δραστήριο μέλος Η Chiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών ΔΠΘ και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 949 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2012 στις 16:09 Η Chiyo έγραψε: #70 29-12-12 16:09 ρε παιδιά. δύσκολα ξεδύσκολα. αν θες να μάθεις. θα μάθεις. νομίζω πάντως πως ισχύει αυτό που λέει η κάρπε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2013 στις 15:50 Η Loreley έγραψε: #71 10-02-13 15:50 Μέσα σε πόσο χρονικό διάστημα μπορεί να πάρει κάποιος ένα δίπλωμα επιπέδου Lower στα ρωσικά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Izabella.N Εκκολαπτόμενο μέλος Η dwsdw αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 309 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2013 στις 22:10 Η Izabella.N: #72 11-02-13 22:10 Η μητερα μου [ρωσιδα] κανει μαθηματα και εκανα και εγω σε μικρα παιδακια και εχω να πω πως ειδικα τους ελληνες τους δυσκολευει παρα πολυ και δεν μπορουν να αντιληφθουν καποια συμβολα και γραμματα. Για επιπεδο Lower δεν ξερω συγκεκριμενα, παει αναλογα με τις ωρες που κανει καποιος και το ποσο ευκολα μαθαινει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2013 στις 23:16 Η Loreley έγραψε: #73 11-02-13 23:16 Αρχική Δημοσίευση από Izabella.N: Η μητερα μου [ρωσιδα] κανει μαθηματα και εκανα και εγω σε μικρα παιδακια και εχω να πω πως ειδικα τους ελληνες τους δυσκολευει παρα πολυ και δεν μπορουν να αντιληφθουν καποια συμβολα και γραμματα. Για επιπεδο Lower δεν ξερω συγκεκριμενα, παει αναλογα με τις ωρες που κανει καποιος και το ποσο ευκολα μαθαινει. Click για ανάπτυξη... Έναν μέσο όρο δεν μπορείς να μου πεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Izabella.N Εκκολαπτόμενο μέλος Η dwsdw αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 309 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2013 στις 23:21 Η Izabella.N: #74 11-02-13 23:21 Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Έναν μέσο όρο δεν μπορείς να μου πεις; Click για ανάπτυξη... Ρώτησα την μητέρα και μου ειπε οτι για να μπορεσεις να επικοινωνεις για καθημερινα πραγματα χρειαζεσαι γυρω στις 150 διδακτικες ωρες. Για να φτασεις στο ανωτατο ,σε λογικα πλαισια, επιπεδο ειναι γυρω στα 6 ακαδημαικα ετη. Αμα το πας για Lower υπολογιζε τα μισα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2013 στις 23:40 Η Loreley έγραψε: #75 11-02-13 23:40 Αρχική Δημοσίευση από Izabella.N: Ρώτησα την μητέρα και μου ειπε οτι για να μπορεσεις να επικοινωνεις για καθημερινα πραγματα χρειαζεσαι γυρω στις 150 διδακτικες ωρες. Για να φτασεις στο ανωτατο ,σε λογικα πλαισια, επιπεδο ειναι γυρω στα 6 ακαδημαικα ετη. Αμα το πας για Lower υπολογιζε τα μισα Click για ανάπτυξη... Μια χαρά το βρίσκω, αν σκεφτείς πως είναι μία δύσκολη γλώσσα. Ευχαριστώ για την βοήθεια και εσένα και την μαμά σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. melina_skorpios Νεοφερμένο μέλος Η melina_skorpios αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 25 Μαρτίου 2013 στις 12:08 Η melina_skorpios: #76 25-03-13 12:08 Καμια αποψη για φροντιστηριο σε νοτια προαστια; Μενω βουλα Τα ιδιαιτερα πανακριβα... No way!!! Το skype το βρησκω ψυχρο! Και αναποτελεσματικο...(ιμο)... Και τι, εμεις των νοτιων θα πρεπει να παιρνουμε λεωφορειο για αθηνα (pushkin institute);;; Για δωστε καμια λυση... Χεχεχεχε Spasiba daragiye druzia Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 24 Ιουνίου 2013 D.Gray-man Εκκολαπτόμενο μέλος Ο D.Gray-man αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 316 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2013 στις 16:48 Ο D.Gray-man: #77 24-06-13 16:48 Είναι η δεύτερη χρονιά που κάνω ρωσικά (το περασμένο σαββατοκύριακο έδωσα Β1) και μόνο στην αρχή μου φάνηκαν δύσκολα, μέχρι να καταλάβω τους βασικούς κανόνες ορθογραφίας και γραμματικής, χωρίς να ξέρω άλλη γλώσσα που βασίζεται στο κυριλλικό αλφάβητο. Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Μέσα σε πόσο χρονικό διάστημα μπορεί να πάρει κάποιος ένα δίπλωμα επιπέδου Lower στα ρωσικά; Click για ανάπτυξη... Το lower είναι στη βαθμίδα Β2, που προς το παρόν στην ελλάδα το αγγίζουν στο 90-95% μόνοι οι ρωσόφωνοι, για να καταλάβεις πάνω κάτω το επίπεδο δυσκολίας. χρειάζεσαι τουλάχιστον 3 χρόνια για να καλύψεις την ύλη που απαιτείται για το Β2, και ενδεχομένως και τέταρτος χρόνος για μεγαλύτερη προετοιμασία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2013 στις 16:50 Η Loreley έγραψε: #78 24-06-13 16:50 Αρχική Δημοσίευση από D.Gray-man: Το lower είναι στη βαθμίδα Β2, που προς το παρόν στην ελλάδα το αγγίζουν στο 90-95% μόνοι οι ρωσόφωνοι, για να καταλάβεις πάνω κάτω το επίπεδο δυσκολίας. χρειάζεσαι τουλάχιστον 3 χρόνια για να καλύψεις την ύλη που απαιτείται για το Β2, και ενδεχομένως και τέταρτος χρόνος για μεγαλύτερη προετοιμασία. Click για ανάπτυξη... Κατάλαβα.. ευχαριστώ για την απάντηση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aalex Νεοφερμένο μέλος Ο Aalex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 39 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2013 στις 17:43 Ο Aalex έγραψε: #79 14-08-13 17:43 Στην Πρεσβεία κάνει κανείς μάθημα; Είναι καλύτερα στο Πούσκιν ή στην Πρεσβεία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tntqaz Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Βέλγιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 294 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2013 στις 14:04 Ο tntqaz έγραψε: #80 15-08-13 14:04 Φυσικά και πρεσβεία! (Ε?) Λογικά είναι αναγνωρισμένο παντού.. ποιος ξέρει το Πουσκιν ινστ. εκτός Ελλάδας?! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 78 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sotiris 12 Searching kall1as future.nurse.29 Mariosm. Billprs Lefter Avalon12 Avocadomaster pink_panther RGX KingOfPop Marple Philologist Alexismicro Louis Dasiras ninaki97 sophielovegood Coraline31 Paul33.gr Gus Roger10 neurogirl vana_krlf Mukumbura Rose95 giannhs2001 Meow iminspain SlimShady calliope Stroka marian JohnGreek Jocaste Steffie88 T C tsiobieman Revekka Λαμπρινηη Dimitris2001 J.Cameron elena16 ReniaCobain Wrong suaimhneas Φινεύς Κλημεντίνη Viedo uni77 Scandal Elama On Peli Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από faraw: καλησπέρα, ενδιαφέρομαι να μάθω Ρώσσικα. Έχω ακούσει ότι είναι ρκετά δύσκολα. Αληθεύει αυτό; Πόσο περίπου κοστίζουν τα μαθήματα; Click για ανάπτυξη... Αληθεύει. Θέλει συστηματική μελέτη (όχι ότι δεν θα μπορείς να βγείς και από το σπίτι),αλλά έχει δουλειά. Γενικότερα επίσης δεν θα πρότεινα με τίποτα να κάτσεις να μαθαίνεις μόνος σου Ρώσικα. Ακόμα και με το καλύτερο εγχειρίδιο,θεωρώ ότι θα δυσκολευτείς. Θέλει κάποιον δάσκαλο να σε καθοδηγεί. Αναφορικά με τα μαθήματα,είναι αναλόγως σε τι επίπεδο θέλεις να φτάσεις,υπάρχουν πολλοί φοιτητές που κάνουν μαθήματα με 10 ευρώ την ώρα. Ωστόσο αν θέλεις πλήρη κατάρτιση ή ενδιαφέρεσαι σοβαρά να μάθεις την γλώσσα,καλό θα ήταν να απευθυνθείς σε κάποιον εμπειρότερο. Ή έστω σε φοιτητή που θα κατέχει ένα καλό επίπεδο γνώσης της Ρωσικής γλώσσας. (Β2,C1,C2) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2012 στις 00:08 Ο Τάσος97 έγραψε: #62 28-12-12 00:08 ειναι ευκολη γλωσσα; σκεφτομαι να μαθω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostakis2 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο kostakis2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ελευθέριο (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 268 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2012 στις 01:25 Ο kostakis2: #63 28-12-12 01:25 Και εγώ πιστεύω (ότι αφού τελειώσω με το Proficiency των αγγλικών) από το Σεπτέμβριο θα ξεκινήσω Ρώσικα... Χρειάζονται πολύ για τον κλάδο μου και έχω αγχωθεί για το πως θα τα μάθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2012 στις 17:18 Ο Τάσος97 έγραψε: #64 28-12-12 17:18 ειναι ευκολα ομως; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2012 στις 17:20 Ο venividivici43946: #65 28-12-12 17:20 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: ειναι ευκολα ομως; Click για ανάπτυξη... Όχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2012 στις 21:49 Η Angelique.: #66 28-12-12 21:49 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: ειναι ευκολα ομως; Click για ανάπτυξη... Nιέτ,καθόλου μα καθόλου εύκολα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikolaos p. Εκκολαπτόμενο μέλος Ο nikolaos p. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 210 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2012 στις 22:44 Ο nikolaos p.: #67 28-12-12 22:44 Я не согласен! (Δεν συμφωνώ!) Νομίζω οτι δεν είναι τόσο δύσκολα όσο παρουσιάζονται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. carpe_nochtem Πολύ δραστήριο μέλος Η carpe_nochtem αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 943 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2012 στις 23:39 Η carpe_nochtem: #68 28-12-12 23:39 Αρχική Δημοσίευση από nikolaos p.: Я не согласен! (Δεν συμφωνώ!) Νομίζω οτι δεν είναι τόσο δύσκολα όσο παρουσιάζονται! Click για ανάπτυξη... А я согласна. Για έλληνα είναι. Διαφορετικό αλφάβιτο,τρόπος γραφής,προφορά και ελάχιστες όμοιες λέξεις. Οι περισσότερες όμοιες έχουν να κάνουν με επιστημονικούς όρους κυρίως. Νταξ,αν ξέρεις κάποια άλλη σλάβικη γλώσσα είναι ευκολότερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2012 στις 23:42 Ο Johnny15 έγραψε: #69 28-12-12 23:42 Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Όχι. Click για ανάπτυξη... Έχεις κάνει μαθήματα? Αρχική Δημοσίευση από aegloswen: Nιέτ,καθόλου μα καθόλου εύκολα. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από nikolaos p.: Я не согласен! (Δεν συμφωνώ!) Νομίζω οτι δεν είναι τόσο δύσκολα όσο παρουσιάζονται! Click για ανάπτυξη... Και εγώ αυτό πιστεύω. Αρχική Δημοσίευση από carpe_nochtem: А я согласна. Για έλληνα είναι. Διαφορετικό αλφάβιτο,τρόπος γραφής,προφορά και ελάχιστες όμοιες λέξεις. Οι περισσότερες όμοιες έχουν να κάνουν με επιστημονικούς όρους κυρίως. Νταξ,αν ξέρεις κάποια άλλη σλάβικη γλώσσα είναι ευκολότερο. Click για ανάπτυξη... Θα μου κάνεις μαθήματα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chiyo Πολύ δραστήριο μέλος Η Chiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών ΔΠΘ και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 949 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2012 στις 16:09 Η Chiyo έγραψε: #70 29-12-12 16:09 ρε παιδιά. δύσκολα ξεδύσκολα. αν θες να μάθεις. θα μάθεις. νομίζω πάντως πως ισχύει αυτό που λέει η κάρπε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2013 στις 15:50 Η Loreley έγραψε: #71 10-02-13 15:50 Μέσα σε πόσο χρονικό διάστημα μπορεί να πάρει κάποιος ένα δίπλωμα επιπέδου Lower στα ρωσικά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Izabella.N Εκκολαπτόμενο μέλος Η dwsdw αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 309 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2013 στις 22:10 Η Izabella.N: #72 11-02-13 22:10 Η μητερα μου [ρωσιδα] κανει μαθηματα και εκανα και εγω σε μικρα παιδακια και εχω να πω πως ειδικα τους ελληνες τους δυσκολευει παρα πολυ και δεν μπορουν να αντιληφθουν καποια συμβολα και γραμματα. Για επιπεδο Lower δεν ξερω συγκεκριμενα, παει αναλογα με τις ωρες που κανει καποιος και το ποσο ευκολα μαθαινει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2013 στις 23:16 Η Loreley έγραψε: #73 11-02-13 23:16 Αρχική Δημοσίευση από Izabella.N: Η μητερα μου [ρωσιδα] κανει μαθηματα και εκανα και εγω σε μικρα παιδακια και εχω να πω πως ειδικα τους ελληνες τους δυσκολευει παρα πολυ και δεν μπορουν να αντιληφθουν καποια συμβολα και γραμματα. Για επιπεδο Lower δεν ξερω συγκεκριμενα, παει αναλογα με τις ωρες που κανει καποιος και το ποσο ευκολα μαθαινει. Click για ανάπτυξη... Έναν μέσο όρο δεν μπορείς να μου πεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Izabella.N Εκκολαπτόμενο μέλος Η dwsdw αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 309 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2013 στις 23:21 Η Izabella.N: #74 11-02-13 23:21 Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Έναν μέσο όρο δεν μπορείς να μου πεις; Click για ανάπτυξη... Ρώτησα την μητέρα και μου ειπε οτι για να μπορεσεις να επικοινωνεις για καθημερινα πραγματα χρειαζεσαι γυρω στις 150 διδακτικες ωρες. Για να φτασεις στο ανωτατο ,σε λογικα πλαισια, επιπεδο ειναι γυρω στα 6 ακαδημαικα ετη. Αμα το πας για Lower υπολογιζε τα μισα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2013 στις 23:40 Η Loreley έγραψε: #75 11-02-13 23:40 Αρχική Δημοσίευση από Izabella.N: Ρώτησα την μητέρα και μου ειπε οτι για να μπορεσεις να επικοινωνεις για καθημερινα πραγματα χρειαζεσαι γυρω στις 150 διδακτικες ωρες. Για να φτασεις στο ανωτατο ,σε λογικα πλαισια, επιπεδο ειναι γυρω στα 6 ακαδημαικα ετη. Αμα το πας για Lower υπολογιζε τα μισα Click για ανάπτυξη... Μια χαρά το βρίσκω, αν σκεφτείς πως είναι μία δύσκολη γλώσσα. Ευχαριστώ για την βοήθεια και εσένα και την μαμά σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. melina_skorpios Νεοφερμένο μέλος Η melina_skorpios αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 25 Μαρτίου 2013 στις 12:08 Η melina_skorpios: #76 25-03-13 12:08 Καμια αποψη για φροντιστηριο σε νοτια προαστια; Μενω βουλα Τα ιδιαιτερα πανακριβα... No way!!! Το skype το βρησκω ψυχρο! Και αναποτελεσματικο...(ιμο)... Και τι, εμεις των νοτιων θα πρεπει να παιρνουμε λεωφορειο για αθηνα (pushkin institute);;; Για δωστε καμια λυση... Χεχεχεχε Spasiba daragiye druzia Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 24 Ιουνίου 2013 D.Gray-man Εκκολαπτόμενο μέλος Ο D.Gray-man αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 316 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2013 στις 16:48 Ο D.Gray-man: #77 24-06-13 16:48 Είναι η δεύτερη χρονιά που κάνω ρωσικά (το περασμένο σαββατοκύριακο έδωσα Β1) και μόνο στην αρχή μου φάνηκαν δύσκολα, μέχρι να καταλάβω τους βασικούς κανόνες ορθογραφίας και γραμματικής, χωρίς να ξέρω άλλη γλώσσα που βασίζεται στο κυριλλικό αλφάβητο. Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Μέσα σε πόσο χρονικό διάστημα μπορεί να πάρει κάποιος ένα δίπλωμα επιπέδου Lower στα ρωσικά; Click για ανάπτυξη... Το lower είναι στη βαθμίδα Β2, που προς το παρόν στην ελλάδα το αγγίζουν στο 90-95% μόνοι οι ρωσόφωνοι, για να καταλάβεις πάνω κάτω το επίπεδο δυσκολίας. χρειάζεσαι τουλάχιστον 3 χρόνια για να καλύψεις την ύλη που απαιτείται για το Β2, και ενδεχομένως και τέταρτος χρόνος για μεγαλύτερη προετοιμασία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2013 στις 16:50 Η Loreley έγραψε: #78 24-06-13 16:50 Αρχική Δημοσίευση από D.Gray-man: Το lower είναι στη βαθμίδα Β2, που προς το παρόν στην ελλάδα το αγγίζουν στο 90-95% μόνοι οι ρωσόφωνοι, για να καταλάβεις πάνω κάτω το επίπεδο δυσκολίας. χρειάζεσαι τουλάχιστον 3 χρόνια για να καλύψεις την ύλη που απαιτείται για το Β2, και ενδεχομένως και τέταρτος χρόνος για μεγαλύτερη προετοιμασία. Click για ανάπτυξη... Κατάλαβα.. ευχαριστώ για την απάντηση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aalex Νεοφερμένο μέλος Ο Aalex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 39 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2013 στις 17:43 Ο Aalex έγραψε: #79 14-08-13 17:43 Στην Πρεσβεία κάνει κανείς μάθημα; Είναι καλύτερα στο Πούσκιν ή στην Πρεσβεία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tntqaz Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Βέλγιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 294 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2013 στις 14:04 Ο tntqaz έγραψε: #80 15-08-13 14:04 Φυσικά και πρεσβεία! (Ε?) Λογικά είναι αναγνωρισμένο παντού.. ποιος ξέρει το Πουσκιν ινστ. εκτός Ελλάδας?! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 78 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sotiris 12 Searching kall1as future.nurse.29 Mariosm. Billprs Lefter Avalon12 Avocadomaster pink_panther RGX KingOfPop Marple Philologist Alexismicro Louis Dasiras ninaki97 sophielovegood Coraline31 Paul33.gr Gus Roger10 neurogirl vana_krlf Mukumbura Rose95 giannhs2001 Meow iminspain SlimShady calliope Stroka marian JohnGreek Jocaste Steffie88 T C tsiobieman Revekka Λαμπρινηη Dimitris2001 J.Cameron elena16 ReniaCobain Wrong suaimhneas Φινεύς Κλημεντίνη Viedo uni77 Scandal Elama On Peli Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ειναι ευκολη γλωσσα; σκεφτομαι να μαθω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kostakis2 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο kostakis2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ελευθέριο (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 268 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2012 στις 01:25 Ο kostakis2: #63 28-12-12 01:25 Και εγώ πιστεύω (ότι αφού τελειώσω με το Proficiency των αγγλικών) από το Σεπτέμβριο θα ξεκινήσω Ρώσικα... Χρειάζονται πολύ για τον κλάδο μου και έχω αγχωθεί για το πως θα τα μάθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2012 στις 17:18 Ο Τάσος97 έγραψε: #64 28-12-12 17:18 ειναι ευκολα ομως; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2012 στις 17:20 Ο venividivici43946: #65 28-12-12 17:20 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: ειναι ευκολα ομως; Click για ανάπτυξη... Όχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2012 στις 21:49 Η Angelique.: #66 28-12-12 21:49 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: ειναι ευκολα ομως; Click για ανάπτυξη... Nιέτ,καθόλου μα καθόλου εύκολα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikolaos p. Εκκολαπτόμενο μέλος Ο nikolaos p. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 210 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2012 στις 22:44 Ο nikolaos p.: #67 28-12-12 22:44 Я не согласен! (Δεν συμφωνώ!) Νομίζω οτι δεν είναι τόσο δύσκολα όσο παρουσιάζονται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. carpe_nochtem Πολύ δραστήριο μέλος Η carpe_nochtem αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 943 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2012 στις 23:39 Η carpe_nochtem: #68 28-12-12 23:39 Αρχική Δημοσίευση από nikolaos p.: Я не согласен! (Δεν συμφωνώ!) Νομίζω οτι δεν είναι τόσο δύσκολα όσο παρουσιάζονται! Click για ανάπτυξη... А я согласна. Για έλληνα είναι. Διαφορετικό αλφάβιτο,τρόπος γραφής,προφορά και ελάχιστες όμοιες λέξεις. Οι περισσότερες όμοιες έχουν να κάνουν με επιστημονικούς όρους κυρίως. Νταξ,αν ξέρεις κάποια άλλη σλάβικη γλώσσα είναι ευκολότερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2012 στις 23:42 Ο Johnny15 έγραψε: #69 28-12-12 23:42 Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Όχι. Click για ανάπτυξη... Έχεις κάνει μαθήματα? Αρχική Δημοσίευση από aegloswen: Nιέτ,καθόλου μα καθόλου εύκολα. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από nikolaos p.: Я не согласен! (Δεν συμφωνώ!) Νομίζω οτι δεν είναι τόσο δύσκολα όσο παρουσιάζονται! Click για ανάπτυξη... Και εγώ αυτό πιστεύω. Αρχική Δημοσίευση από carpe_nochtem: А я согласна. Για έλληνα είναι. Διαφορετικό αλφάβιτο,τρόπος γραφής,προφορά και ελάχιστες όμοιες λέξεις. Οι περισσότερες όμοιες έχουν να κάνουν με επιστημονικούς όρους κυρίως. Νταξ,αν ξέρεις κάποια άλλη σλάβικη γλώσσα είναι ευκολότερο. Click για ανάπτυξη... Θα μου κάνεις μαθήματα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chiyo Πολύ δραστήριο μέλος Η Chiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών ΔΠΘ και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 949 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2012 στις 16:09 Η Chiyo έγραψε: #70 29-12-12 16:09 ρε παιδιά. δύσκολα ξεδύσκολα. αν θες να μάθεις. θα μάθεις. νομίζω πάντως πως ισχύει αυτό που λέει η κάρπε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2013 στις 15:50 Η Loreley έγραψε: #71 10-02-13 15:50 Μέσα σε πόσο χρονικό διάστημα μπορεί να πάρει κάποιος ένα δίπλωμα επιπέδου Lower στα ρωσικά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Izabella.N Εκκολαπτόμενο μέλος Η dwsdw αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 309 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2013 στις 22:10 Η Izabella.N: #72 11-02-13 22:10 Η μητερα μου [ρωσιδα] κανει μαθηματα και εκανα και εγω σε μικρα παιδακια και εχω να πω πως ειδικα τους ελληνες τους δυσκολευει παρα πολυ και δεν μπορουν να αντιληφθουν καποια συμβολα και γραμματα. Για επιπεδο Lower δεν ξερω συγκεκριμενα, παει αναλογα με τις ωρες που κανει καποιος και το ποσο ευκολα μαθαινει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2013 στις 23:16 Η Loreley έγραψε: #73 11-02-13 23:16 Αρχική Δημοσίευση από Izabella.N: Η μητερα μου [ρωσιδα] κανει μαθηματα και εκανα και εγω σε μικρα παιδακια και εχω να πω πως ειδικα τους ελληνες τους δυσκολευει παρα πολυ και δεν μπορουν να αντιληφθουν καποια συμβολα και γραμματα. Για επιπεδο Lower δεν ξερω συγκεκριμενα, παει αναλογα με τις ωρες που κανει καποιος και το ποσο ευκολα μαθαινει. Click για ανάπτυξη... Έναν μέσο όρο δεν μπορείς να μου πεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Izabella.N Εκκολαπτόμενο μέλος Η dwsdw αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 309 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2013 στις 23:21 Η Izabella.N: #74 11-02-13 23:21 Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Έναν μέσο όρο δεν μπορείς να μου πεις; Click για ανάπτυξη... Ρώτησα την μητέρα και μου ειπε οτι για να μπορεσεις να επικοινωνεις για καθημερινα πραγματα χρειαζεσαι γυρω στις 150 διδακτικες ωρες. Για να φτασεις στο ανωτατο ,σε λογικα πλαισια, επιπεδο ειναι γυρω στα 6 ακαδημαικα ετη. Αμα το πας για Lower υπολογιζε τα μισα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2013 στις 23:40 Η Loreley έγραψε: #75 11-02-13 23:40 Αρχική Δημοσίευση από Izabella.N: Ρώτησα την μητέρα και μου ειπε οτι για να μπορεσεις να επικοινωνεις για καθημερινα πραγματα χρειαζεσαι γυρω στις 150 διδακτικες ωρες. Για να φτασεις στο ανωτατο ,σε λογικα πλαισια, επιπεδο ειναι γυρω στα 6 ακαδημαικα ετη. Αμα το πας για Lower υπολογιζε τα μισα Click για ανάπτυξη... Μια χαρά το βρίσκω, αν σκεφτείς πως είναι μία δύσκολη γλώσσα. Ευχαριστώ για την βοήθεια και εσένα και την μαμά σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. melina_skorpios Νεοφερμένο μέλος Η melina_skorpios αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 25 Μαρτίου 2013 στις 12:08 Η melina_skorpios: #76 25-03-13 12:08 Καμια αποψη για φροντιστηριο σε νοτια προαστια; Μενω βουλα Τα ιδιαιτερα πανακριβα... No way!!! Το skype το βρησκω ψυχρο! Και αναποτελεσματικο...(ιμο)... Και τι, εμεις των νοτιων θα πρεπει να παιρνουμε λεωφορειο για αθηνα (pushkin institute);;; Για δωστε καμια λυση... Χεχεχεχε Spasiba daragiye druzia Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 24 Ιουνίου 2013 D.Gray-man Εκκολαπτόμενο μέλος Ο D.Gray-man αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 316 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2013 στις 16:48 Ο D.Gray-man: #77 24-06-13 16:48 Είναι η δεύτερη χρονιά που κάνω ρωσικά (το περασμένο σαββατοκύριακο έδωσα Β1) και μόνο στην αρχή μου φάνηκαν δύσκολα, μέχρι να καταλάβω τους βασικούς κανόνες ορθογραφίας και γραμματικής, χωρίς να ξέρω άλλη γλώσσα που βασίζεται στο κυριλλικό αλφάβητο. Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Μέσα σε πόσο χρονικό διάστημα μπορεί να πάρει κάποιος ένα δίπλωμα επιπέδου Lower στα ρωσικά; Click για ανάπτυξη... Το lower είναι στη βαθμίδα Β2, που προς το παρόν στην ελλάδα το αγγίζουν στο 90-95% μόνοι οι ρωσόφωνοι, για να καταλάβεις πάνω κάτω το επίπεδο δυσκολίας. χρειάζεσαι τουλάχιστον 3 χρόνια για να καλύψεις την ύλη που απαιτείται για το Β2, και ενδεχομένως και τέταρτος χρόνος για μεγαλύτερη προετοιμασία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2013 στις 16:50 Η Loreley έγραψε: #78 24-06-13 16:50 Αρχική Δημοσίευση από D.Gray-man: Το lower είναι στη βαθμίδα Β2, που προς το παρόν στην ελλάδα το αγγίζουν στο 90-95% μόνοι οι ρωσόφωνοι, για να καταλάβεις πάνω κάτω το επίπεδο δυσκολίας. χρειάζεσαι τουλάχιστον 3 χρόνια για να καλύψεις την ύλη που απαιτείται για το Β2, και ενδεχομένως και τέταρτος χρόνος για μεγαλύτερη προετοιμασία. Click για ανάπτυξη... Κατάλαβα.. ευχαριστώ για την απάντηση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aalex Νεοφερμένο μέλος Ο Aalex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 39 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2013 στις 17:43 Ο Aalex έγραψε: #79 14-08-13 17:43 Στην Πρεσβεία κάνει κανείς μάθημα; Είναι καλύτερα στο Πούσκιν ή στην Πρεσβεία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tntqaz Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Βέλγιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 294 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2013 στις 14:04 Ο tntqaz έγραψε: #80 15-08-13 14:04 Φυσικά και πρεσβεία! (Ε?) Λογικά είναι αναγνωρισμένο παντού.. ποιος ξέρει το Πουσκιν ινστ. εκτός Ελλάδας?! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 78 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sotiris 12 Searching kall1as future.nurse.29 Mariosm. Billprs Lefter Avalon12 Avocadomaster pink_panther RGX KingOfPop Marple Philologist Alexismicro Louis Dasiras ninaki97 sophielovegood Coraline31 Paul33.gr Gus Roger10 neurogirl vana_krlf Mukumbura Rose95 giannhs2001 Meow iminspain SlimShady calliope Stroka marian JohnGreek Jocaste Steffie88 T C tsiobieman Revekka Λαμπρινηη Dimitris2001 J.Cameron elena16 ReniaCobain Wrong suaimhneas Φινεύς Κλημεντίνη Viedo uni77 Scandal Elama On Peli Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Και εγώ πιστεύω (ότι αφού τελειώσω με το Proficiency των αγγλικών) από το Σεπτέμβριο θα ξεκινήσω Ρώσικα... Χρειάζονται πολύ για τον κλάδο μου και έχω αγχωθεί για το πως θα τα μάθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2012 στις 17:18 Ο Τάσος97 έγραψε: #64 28-12-12 17:18 ειναι ευκολα ομως; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2012 στις 17:20 Ο venividivici43946: #65 28-12-12 17:20 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: ειναι ευκολα ομως; Click για ανάπτυξη... Όχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2012 στις 21:49 Η Angelique.: #66 28-12-12 21:49 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: ειναι ευκολα ομως; Click για ανάπτυξη... Nιέτ,καθόλου μα καθόλου εύκολα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikolaos p. Εκκολαπτόμενο μέλος Ο nikolaos p. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 210 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2012 στις 22:44 Ο nikolaos p.: #67 28-12-12 22:44 Я не согласен! (Δεν συμφωνώ!) Νομίζω οτι δεν είναι τόσο δύσκολα όσο παρουσιάζονται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. carpe_nochtem Πολύ δραστήριο μέλος Η carpe_nochtem αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 943 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2012 στις 23:39 Η carpe_nochtem: #68 28-12-12 23:39 Αρχική Δημοσίευση από nikolaos p.: Я не согласен! (Δεν συμφωνώ!) Νομίζω οτι δεν είναι τόσο δύσκολα όσο παρουσιάζονται! Click για ανάπτυξη... А я согласна. Για έλληνα είναι. Διαφορετικό αλφάβιτο,τρόπος γραφής,προφορά και ελάχιστες όμοιες λέξεις. Οι περισσότερες όμοιες έχουν να κάνουν με επιστημονικούς όρους κυρίως. Νταξ,αν ξέρεις κάποια άλλη σλάβικη γλώσσα είναι ευκολότερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2012 στις 23:42 Ο Johnny15 έγραψε: #69 28-12-12 23:42 Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Όχι. Click για ανάπτυξη... Έχεις κάνει μαθήματα? Αρχική Δημοσίευση από aegloswen: Nιέτ,καθόλου μα καθόλου εύκολα. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από nikolaos p.: Я не согласен! (Δεν συμφωνώ!) Νομίζω οτι δεν είναι τόσο δύσκολα όσο παρουσιάζονται! Click για ανάπτυξη... Και εγώ αυτό πιστεύω. Αρχική Δημοσίευση από carpe_nochtem: А я согласна. Για έλληνα είναι. Διαφορετικό αλφάβιτο,τρόπος γραφής,προφορά και ελάχιστες όμοιες λέξεις. Οι περισσότερες όμοιες έχουν να κάνουν με επιστημονικούς όρους κυρίως. Νταξ,αν ξέρεις κάποια άλλη σλάβικη γλώσσα είναι ευκολότερο. Click για ανάπτυξη... Θα μου κάνεις μαθήματα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chiyo Πολύ δραστήριο μέλος Η Chiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών ΔΠΘ και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 949 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2012 στις 16:09 Η Chiyo έγραψε: #70 29-12-12 16:09 ρε παιδιά. δύσκολα ξεδύσκολα. αν θες να μάθεις. θα μάθεις. νομίζω πάντως πως ισχύει αυτό που λέει η κάρπε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2013 στις 15:50 Η Loreley έγραψε: #71 10-02-13 15:50 Μέσα σε πόσο χρονικό διάστημα μπορεί να πάρει κάποιος ένα δίπλωμα επιπέδου Lower στα ρωσικά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Izabella.N Εκκολαπτόμενο μέλος Η dwsdw αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 309 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2013 στις 22:10 Η Izabella.N: #72 11-02-13 22:10 Η μητερα μου [ρωσιδα] κανει μαθηματα και εκανα και εγω σε μικρα παιδακια και εχω να πω πως ειδικα τους ελληνες τους δυσκολευει παρα πολυ και δεν μπορουν να αντιληφθουν καποια συμβολα και γραμματα. Για επιπεδο Lower δεν ξερω συγκεκριμενα, παει αναλογα με τις ωρες που κανει καποιος και το ποσο ευκολα μαθαινει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2013 στις 23:16 Η Loreley έγραψε: #73 11-02-13 23:16 Αρχική Δημοσίευση από Izabella.N: Η μητερα μου [ρωσιδα] κανει μαθηματα και εκανα και εγω σε μικρα παιδακια και εχω να πω πως ειδικα τους ελληνες τους δυσκολευει παρα πολυ και δεν μπορουν να αντιληφθουν καποια συμβολα και γραμματα. Για επιπεδο Lower δεν ξερω συγκεκριμενα, παει αναλογα με τις ωρες που κανει καποιος και το ποσο ευκολα μαθαινει. Click για ανάπτυξη... Έναν μέσο όρο δεν μπορείς να μου πεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Izabella.N Εκκολαπτόμενο μέλος Η dwsdw αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 309 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2013 στις 23:21 Η Izabella.N: #74 11-02-13 23:21 Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Έναν μέσο όρο δεν μπορείς να μου πεις; Click για ανάπτυξη... Ρώτησα την μητέρα και μου ειπε οτι για να μπορεσεις να επικοινωνεις για καθημερινα πραγματα χρειαζεσαι γυρω στις 150 διδακτικες ωρες. Για να φτασεις στο ανωτατο ,σε λογικα πλαισια, επιπεδο ειναι γυρω στα 6 ακαδημαικα ετη. Αμα το πας για Lower υπολογιζε τα μισα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2013 στις 23:40 Η Loreley έγραψε: #75 11-02-13 23:40 Αρχική Δημοσίευση από Izabella.N: Ρώτησα την μητέρα και μου ειπε οτι για να μπορεσεις να επικοινωνεις για καθημερινα πραγματα χρειαζεσαι γυρω στις 150 διδακτικες ωρες. Για να φτασεις στο ανωτατο ,σε λογικα πλαισια, επιπεδο ειναι γυρω στα 6 ακαδημαικα ετη. Αμα το πας για Lower υπολογιζε τα μισα Click για ανάπτυξη... Μια χαρά το βρίσκω, αν σκεφτείς πως είναι μία δύσκολη γλώσσα. Ευχαριστώ για την βοήθεια και εσένα και την μαμά σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. melina_skorpios Νεοφερμένο μέλος Η melina_skorpios αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 25 Μαρτίου 2013 στις 12:08 Η melina_skorpios: #76 25-03-13 12:08 Καμια αποψη για φροντιστηριο σε νοτια προαστια; Μενω βουλα Τα ιδιαιτερα πανακριβα... No way!!! Το skype το βρησκω ψυχρο! Και αναποτελεσματικο...(ιμο)... Και τι, εμεις των νοτιων θα πρεπει να παιρνουμε λεωφορειο για αθηνα (pushkin institute);;; Για δωστε καμια λυση... Χεχεχεχε Spasiba daragiye druzia Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 24 Ιουνίου 2013 D.Gray-man Εκκολαπτόμενο μέλος Ο D.Gray-man αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 316 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2013 στις 16:48 Ο D.Gray-man: #77 24-06-13 16:48 Είναι η δεύτερη χρονιά που κάνω ρωσικά (το περασμένο σαββατοκύριακο έδωσα Β1) και μόνο στην αρχή μου φάνηκαν δύσκολα, μέχρι να καταλάβω τους βασικούς κανόνες ορθογραφίας και γραμματικής, χωρίς να ξέρω άλλη γλώσσα που βασίζεται στο κυριλλικό αλφάβητο. Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Μέσα σε πόσο χρονικό διάστημα μπορεί να πάρει κάποιος ένα δίπλωμα επιπέδου Lower στα ρωσικά; Click για ανάπτυξη... Το lower είναι στη βαθμίδα Β2, που προς το παρόν στην ελλάδα το αγγίζουν στο 90-95% μόνοι οι ρωσόφωνοι, για να καταλάβεις πάνω κάτω το επίπεδο δυσκολίας. χρειάζεσαι τουλάχιστον 3 χρόνια για να καλύψεις την ύλη που απαιτείται για το Β2, και ενδεχομένως και τέταρτος χρόνος για μεγαλύτερη προετοιμασία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2013 στις 16:50 Η Loreley έγραψε: #78 24-06-13 16:50 Αρχική Δημοσίευση από D.Gray-man: Το lower είναι στη βαθμίδα Β2, που προς το παρόν στην ελλάδα το αγγίζουν στο 90-95% μόνοι οι ρωσόφωνοι, για να καταλάβεις πάνω κάτω το επίπεδο δυσκολίας. χρειάζεσαι τουλάχιστον 3 χρόνια για να καλύψεις την ύλη που απαιτείται για το Β2, και ενδεχομένως και τέταρτος χρόνος για μεγαλύτερη προετοιμασία. Click για ανάπτυξη... Κατάλαβα.. ευχαριστώ για την απάντηση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aalex Νεοφερμένο μέλος Ο Aalex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 39 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2013 στις 17:43 Ο Aalex έγραψε: #79 14-08-13 17:43 Στην Πρεσβεία κάνει κανείς μάθημα; Είναι καλύτερα στο Πούσκιν ή στην Πρεσβεία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tntqaz Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Βέλγιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 294 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2013 στις 14:04 Ο tntqaz έγραψε: #80 15-08-13 14:04 Φυσικά και πρεσβεία! (Ε?) Λογικά είναι αναγνωρισμένο παντού.. ποιος ξέρει το Πουσκιν ινστ. εκτός Ελλάδας?! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 78 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sotiris 12 Searching kall1as future.nurse.29 Mariosm. Billprs Lefter Avalon12 Avocadomaster pink_panther RGX KingOfPop Marple Philologist Alexismicro Louis Dasiras ninaki97 sophielovegood Coraline31 Paul33.gr Gus Roger10 neurogirl vana_krlf Mukumbura Rose95 giannhs2001 Meow iminspain SlimShady calliope Stroka marian JohnGreek Jocaste Steffie88 T C tsiobieman Revekka Λαμπρινηη Dimitris2001 J.Cameron elena16 ReniaCobain Wrong suaimhneas Φινεύς Κλημεντίνη Viedo uni77 Scandal Elama On Peli Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ειναι ευκολα ομως; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2012 στις 17:20 Ο venividivici43946: #65 28-12-12 17:20 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: ειναι ευκολα ομως; Click για ανάπτυξη... Όχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2012 στις 21:49 Η Angelique.: #66 28-12-12 21:49 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: ειναι ευκολα ομως; Click για ανάπτυξη... Nιέτ,καθόλου μα καθόλου εύκολα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikolaos p. Εκκολαπτόμενο μέλος Ο nikolaos p. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 210 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2012 στις 22:44 Ο nikolaos p.: #67 28-12-12 22:44 Я не согласен! (Δεν συμφωνώ!) Νομίζω οτι δεν είναι τόσο δύσκολα όσο παρουσιάζονται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. carpe_nochtem Πολύ δραστήριο μέλος Η carpe_nochtem αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 943 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2012 στις 23:39 Η carpe_nochtem: #68 28-12-12 23:39 Αρχική Δημοσίευση από nikolaos p.: Я не согласен! (Δεν συμφωνώ!) Νομίζω οτι δεν είναι τόσο δύσκολα όσο παρουσιάζονται! Click για ανάπτυξη... А я согласна. Για έλληνα είναι. Διαφορετικό αλφάβιτο,τρόπος γραφής,προφορά και ελάχιστες όμοιες λέξεις. Οι περισσότερες όμοιες έχουν να κάνουν με επιστημονικούς όρους κυρίως. Νταξ,αν ξέρεις κάποια άλλη σλάβικη γλώσσα είναι ευκολότερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2012 στις 23:42 Ο Johnny15 έγραψε: #69 28-12-12 23:42 Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Όχι. Click για ανάπτυξη... Έχεις κάνει μαθήματα? Αρχική Δημοσίευση από aegloswen: Nιέτ,καθόλου μα καθόλου εύκολα. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από nikolaos p.: Я не согласен! (Δεν συμφωνώ!) Νομίζω οτι δεν είναι τόσο δύσκολα όσο παρουσιάζονται! Click για ανάπτυξη... Και εγώ αυτό πιστεύω. Αρχική Δημοσίευση από carpe_nochtem: А я согласна. Για έλληνα είναι. Διαφορετικό αλφάβιτο,τρόπος γραφής,προφορά και ελάχιστες όμοιες λέξεις. Οι περισσότερες όμοιες έχουν να κάνουν με επιστημονικούς όρους κυρίως. Νταξ,αν ξέρεις κάποια άλλη σλάβικη γλώσσα είναι ευκολότερο. Click για ανάπτυξη... Θα μου κάνεις μαθήματα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chiyo Πολύ δραστήριο μέλος Η Chiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών ΔΠΘ και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 949 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2012 στις 16:09 Η Chiyo έγραψε: #70 29-12-12 16:09 ρε παιδιά. δύσκολα ξεδύσκολα. αν θες να μάθεις. θα μάθεις. νομίζω πάντως πως ισχύει αυτό που λέει η κάρπε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2013 στις 15:50 Η Loreley έγραψε: #71 10-02-13 15:50 Μέσα σε πόσο χρονικό διάστημα μπορεί να πάρει κάποιος ένα δίπλωμα επιπέδου Lower στα ρωσικά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Izabella.N Εκκολαπτόμενο μέλος Η dwsdw αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 309 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2013 στις 22:10 Η Izabella.N: #72 11-02-13 22:10 Η μητερα μου [ρωσιδα] κανει μαθηματα και εκανα και εγω σε μικρα παιδακια και εχω να πω πως ειδικα τους ελληνες τους δυσκολευει παρα πολυ και δεν μπορουν να αντιληφθουν καποια συμβολα και γραμματα. Για επιπεδο Lower δεν ξερω συγκεκριμενα, παει αναλογα με τις ωρες που κανει καποιος και το ποσο ευκολα μαθαινει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2013 στις 23:16 Η Loreley έγραψε: #73 11-02-13 23:16 Αρχική Δημοσίευση από Izabella.N: Η μητερα μου [ρωσιδα] κανει μαθηματα και εκανα και εγω σε μικρα παιδακια και εχω να πω πως ειδικα τους ελληνες τους δυσκολευει παρα πολυ και δεν μπορουν να αντιληφθουν καποια συμβολα και γραμματα. Για επιπεδο Lower δεν ξερω συγκεκριμενα, παει αναλογα με τις ωρες που κανει καποιος και το ποσο ευκολα μαθαινει. Click για ανάπτυξη... Έναν μέσο όρο δεν μπορείς να μου πεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Izabella.N Εκκολαπτόμενο μέλος Η dwsdw αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 309 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2013 στις 23:21 Η Izabella.N: #74 11-02-13 23:21 Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Έναν μέσο όρο δεν μπορείς να μου πεις; Click για ανάπτυξη... Ρώτησα την μητέρα και μου ειπε οτι για να μπορεσεις να επικοινωνεις για καθημερινα πραγματα χρειαζεσαι γυρω στις 150 διδακτικες ωρες. Για να φτασεις στο ανωτατο ,σε λογικα πλαισια, επιπεδο ειναι γυρω στα 6 ακαδημαικα ετη. Αμα το πας για Lower υπολογιζε τα μισα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2013 στις 23:40 Η Loreley έγραψε: #75 11-02-13 23:40 Αρχική Δημοσίευση από Izabella.N: Ρώτησα την μητέρα και μου ειπε οτι για να μπορεσεις να επικοινωνεις για καθημερινα πραγματα χρειαζεσαι γυρω στις 150 διδακτικες ωρες. Για να φτασεις στο ανωτατο ,σε λογικα πλαισια, επιπεδο ειναι γυρω στα 6 ακαδημαικα ετη. Αμα το πας για Lower υπολογιζε τα μισα Click για ανάπτυξη... Μια χαρά το βρίσκω, αν σκεφτείς πως είναι μία δύσκολη γλώσσα. Ευχαριστώ για την βοήθεια και εσένα και την μαμά σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. melina_skorpios Νεοφερμένο μέλος Η melina_skorpios αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 25 Μαρτίου 2013 στις 12:08 Η melina_skorpios: #76 25-03-13 12:08 Καμια αποψη για φροντιστηριο σε νοτια προαστια; Μενω βουλα Τα ιδιαιτερα πανακριβα... No way!!! Το skype το βρησκω ψυχρο! Και αναποτελεσματικο...(ιμο)... Και τι, εμεις των νοτιων θα πρεπει να παιρνουμε λεωφορειο για αθηνα (pushkin institute);;; Για δωστε καμια λυση... Χεχεχεχε Spasiba daragiye druzia Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 24 Ιουνίου 2013 D.Gray-man Εκκολαπτόμενο μέλος Ο D.Gray-man αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 316 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2013 στις 16:48 Ο D.Gray-man: #77 24-06-13 16:48 Είναι η δεύτερη χρονιά που κάνω ρωσικά (το περασμένο σαββατοκύριακο έδωσα Β1) και μόνο στην αρχή μου φάνηκαν δύσκολα, μέχρι να καταλάβω τους βασικούς κανόνες ορθογραφίας και γραμματικής, χωρίς να ξέρω άλλη γλώσσα που βασίζεται στο κυριλλικό αλφάβητο. Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Μέσα σε πόσο χρονικό διάστημα μπορεί να πάρει κάποιος ένα δίπλωμα επιπέδου Lower στα ρωσικά; Click για ανάπτυξη... Το lower είναι στη βαθμίδα Β2, που προς το παρόν στην ελλάδα το αγγίζουν στο 90-95% μόνοι οι ρωσόφωνοι, για να καταλάβεις πάνω κάτω το επίπεδο δυσκολίας. χρειάζεσαι τουλάχιστον 3 χρόνια για να καλύψεις την ύλη που απαιτείται για το Β2, και ενδεχομένως και τέταρτος χρόνος για μεγαλύτερη προετοιμασία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2013 στις 16:50 Η Loreley έγραψε: #78 24-06-13 16:50 Αρχική Δημοσίευση από D.Gray-man: Το lower είναι στη βαθμίδα Β2, που προς το παρόν στην ελλάδα το αγγίζουν στο 90-95% μόνοι οι ρωσόφωνοι, για να καταλάβεις πάνω κάτω το επίπεδο δυσκολίας. χρειάζεσαι τουλάχιστον 3 χρόνια για να καλύψεις την ύλη που απαιτείται για το Β2, και ενδεχομένως και τέταρτος χρόνος για μεγαλύτερη προετοιμασία. Click για ανάπτυξη... Κατάλαβα.. ευχαριστώ για την απάντηση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aalex Νεοφερμένο μέλος Ο Aalex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 39 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2013 στις 17:43 Ο Aalex έγραψε: #79 14-08-13 17:43 Στην Πρεσβεία κάνει κανείς μάθημα; Είναι καλύτερα στο Πούσκιν ή στην Πρεσβεία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tntqaz Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Βέλγιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 294 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2013 στις 14:04 Ο tntqaz έγραψε: #80 15-08-13 14:04 Φυσικά και πρεσβεία! (Ε?) Λογικά είναι αναγνωρισμένο παντού.. ποιος ξέρει το Πουσκιν ινστ. εκτός Ελλάδας?! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 78 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sotiris 12 Searching kall1as future.nurse.29 Mariosm. Billprs Lefter Avalon12 Avocadomaster pink_panther RGX KingOfPop Marple Philologist Alexismicro Louis Dasiras ninaki97 sophielovegood Coraline31 Paul33.gr Gus Roger10 neurogirl vana_krlf Mukumbura Rose95 giannhs2001 Meow iminspain SlimShady calliope Stroka marian JohnGreek Jocaste Steffie88 T C tsiobieman Revekka Λαμπρινηη Dimitris2001 J.Cameron elena16 ReniaCobain Wrong suaimhneas Φινεύς Κλημεντίνη Viedo uni77 Scandal Elama On Peli Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: ειναι ευκολα ομως; Click για ανάπτυξη... Όχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2012 στις 21:49 Η Angelique.: #66 28-12-12 21:49 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: ειναι ευκολα ομως; Click για ανάπτυξη... Nιέτ,καθόλου μα καθόλου εύκολα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikolaos p. Εκκολαπτόμενο μέλος Ο nikolaos p. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 210 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2012 στις 22:44 Ο nikolaos p.: #67 28-12-12 22:44 Я не согласен! (Δεν συμφωνώ!) Νομίζω οτι δεν είναι τόσο δύσκολα όσο παρουσιάζονται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. carpe_nochtem Πολύ δραστήριο μέλος Η carpe_nochtem αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 943 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2012 στις 23:39 Η carpe_nochtem: #68 28-12-12 23:39 Αρχική Δημοσίευση από nikolaos p.: Я не согласен! (Δεν συμφωνώ!) Νομίζω οτι δεν είναι τόσο δύσκολα όσο παρουσιάζονται! Click για ανάπτυξη... А я согласна. Για έλληνα είναι. Διαφορετικό αλφάβιτο,τρόπος γραφής,προφορά και ελάχιστες όμοιες λέξεις. Οι περισσότερες όμοιες έχουν να κάνουν με επιστημονικούς όρους κυρίως. Νταξ,αν ξέρεις κάποια άλλη σλάβικη γλώσσα είναι ευκολότερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2012 στις 23:42 Ο Johnny15 έγραψε: #69 28-12-12 23:42 Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Όχι. Click για ανάπτυξη... Έχεις κάνει μαθήματα? Αρχική Δημοσίευση από aegloswen: Nιέτ,καθόλου μα καθόλου εύκολα. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από nikolaos p.: Я не согласен! (Δεν συμφωνώ!) Νομίζω οτι δεν είναι τόσο δύσκολα όσο παρουσιάζονται! Click για ανάπτυξη... Και εγώ αυτό πιστεύω. Αρχική Δημοσίευση από carpe_nochtem: А я согласна. Για έλληνα είναι. Διαφορετικό αλφάβιτο,τρόπος γραφής,προφορά και ελάχιστες όμοιες λέξεις. Οι περισσότερες όμοιες έχουν να κάνουν με επιστημονικούς όρους κυρίως. Νταξ,αν ξέρεις κάποια άλλη σλάβικη γλώσσα είναι ευκολότερο. Click για ανάπτυξη... Θα μου κάνεις μαθήματα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chiyo Πολύ δραστήριο μέλος Η Chiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών ΔΠΘ και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 949 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2012 στις 16:09 Η Chiyo έγραψε: #70 29-12-12 16:09 ρε παιδιά. δύσκολα ξεδύσκολα. αν θες να μάθεις. θα μάθεις. νομίζω πάντως πως ισχύει αυτό που λέει η κάρπε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2013 στις 15:50 Η Loreley έγραψε: #71 10-02-13 15:50 Μέσα σε πόσο χρονικό διάστημα μπορεί να πάρει κάποιος ένα δίπλωμα επιπέδου Lower στα ρωσικά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Izabella.N Εκκολαπτόμενο μέλος Η dwsdw αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 309 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2013 στις 22:10 Η Izabella.N: #72 11-02-13 22:10 Η μητερα μου [ρωσιδα] κανει μαθηματα και εκανα και εγω σε μικρα παιδακια και εχω να πω πως ειδικα τους ελληνες τους δυσκολευει παρα πολυ και δεν μπορουν να αντιληφθουν καποια συμβολα και γραμματα. Για επιπεδο Lower δεν ξερω συγκεκριμενα, παει αναλογα με τις ωρες που κανει καποιος και το ποσο ευκολα μαθαινει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2013 στις 23:16 Η Loreley έγραψε: #73 11-02-13 23:16 Αρχική Δημοσίευση από Izabella.N: Η μητερα μου [ρωσιδα] κανει μαθηματα και εκανα και εγω σε μικρα παιδακια και εχω να πω πως ειδικα τους ελληνες τους δυσκολευει παρα πολυ και δεν μπορουν να αντιληφθουν καποια συμβολα και γραμματα. Για επιπεδο Lower δεν ξερω συγκεκριμενα, παει αναλογα με τις ωρες που κανει καποιος και το ποσο ευκολα μαθαινει. Click για ανάπτυξη... Έναν μέσο όρο δεν μπορείς να μου πεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Izabella.N Εκκολαπτόμενο μέλος Η dwsdw αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 309 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2013 στις 23:21 Η Izabella.N: #74 11-02-13 23:21 Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Έναν μέσο όρο δεν μπορείς να μου πεις; Click για ανάπτυξη... Ρώτησα την μητέρα και μου ειπε οτι για να μπορεσεις να επικοινωνεις για καθημερινα πραγματα χρειαζεσαι γυρω στις 150 διδακτικες ωρες. Για να φτασεις στο ανωτατο ,σε λογικα πλαισια, επιπεδο ειναι γυρω στα 6 ακαδημαικα ετη. Αμα το πας για Lower υπολογιζε τα μισα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2013 στις 23:40 Η Loreley έγραψε: #75 11-02-13 23:40 Αρχική Δημοσίευση από Izabella.N: Ρώτησα την μητέρα και μου ειπε οτι για να μπορεσεις να επικοινωνεις για καθημερινα πραγματα χρειαζεσαι γυρω στις 150 διδακτικες ωρες. Για να φτασεις στο ανωτατο ,σε λογικα πλαισια, επιπεδο ειναι γυρω στα 6 ακαδημαικα ετη. Αμα το πας για Lower υπολογιζε τα μισα Click για ανάπτυξη... Μια χαρά το βρίσκω, αν σκεφτείς πως είναι μία δύσκολη γλώσσα. Ευχαριστώ για την βοήθεια και εσένα και την μαμά σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. melina_skorpios Νεοφερμένο μέλος Η melina_skorpios αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 25 Μαρτίου 2013 στις 12:08 Η melina_skorpios: #76 25-03-13 12:08 Καμια αποψη για φροντιστηριο σε νοτια προαστια; Μενω βουλα Τα ιδιαιτερα πανακριβα... No way!!! Το skype το βρησκω ψυχρο! Και αναποτελεσματικο...(ιμο)... Και τι, εμεις των νοτιων θα πρεπει να παιρνουμε λεωφορειο για αθηνα (pushkin institute);;; Για δωστε καμια λυση... Χεχεχεχε Spasiba daragiye druzia Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 24 Ιουνίου 2013 D.Gray-man Εκκολαπτόμενο μέλος Ο D.Gray-man αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 316 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2013 στις 16:48 Ο D.Gray-man: #77 24-06-13 16:48 Είναι η δεύτερη χρονιά που κάνω ρωσικά (το περασμένο σαββατοκύριακο έδωσα Β1) και μόνο στην αρχή μου φάνηκαν δύσκολα, μέχρι να καταλάβω τους βασικούς κανόνες ορθογραφίας και γραμματικής, χωρίς να ξέρω άλλη γλώσσα που βασίζεται στο κυριλλικό αλφάβητο. Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Μέσα σε πόσο χρονικό διάστημα μπορεί να πάρει κάποιος ένα δίπλωμα επιπέδου Lower στα ρωσικά; Click για ανάπτυξη... Το lower είναι στη βαθμίδα Β2, που προς το παρόν στην ελλάδα το αγγίζουν στο 90-95% μόνοι οι ρωσόφωνοι, για να καταλάβεις πάνω κάτω το επίπεδο δυσκολίας. χρειάζεσαι τουλάχιστον 3 χρόνια για να καλύψεις την ύλη που απαιτείται για το Β2, και ενδεχομένως και τέταρτος χρόνος για μεγαλύτερη προετοιμασία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2013 στις 16:50 Η Loreley έγραψε: #78 24-06-13 16:50 Αρχική Δημοσίευση από D.Gray-man: Το lower είναι στη βαθμίδα Β2, που προς το παρόν στην ελλάδα το αγγίζουν στο 90-95% μόνοι οι ρωσόφωνοι, για να καταλάβεις πάνω κάτω το επίπεδο δυσκολίας. χρειάζεσαι τουλάχιστον 3 χρόνια για να καλύψεις την ύλη που απαιτείται για το Β2, και ενδεχομένως και τέταρτος χρόνος για μεγαλύτερη προετοιμασία. Click για ανάπτυξη... Κατάλαβα.. ευχαριστώ για την απάντηση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aalex Νεοφερμένο μέλος Ο Aalex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 39 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2013 στις 17:43 Ο Aalex έγραψε: #79 14-08-13 17:43 Στην Πρεσβεία κάνει κανείς μάθημα; Είναι καλύτερα στο Πούσκιν ή στην Πρεσβεία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tntqaz Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Βέλγιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 294 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2013 στις 14:04 Ο tntqaz έγραψε: #80 15-08-13 14:04 Φυσικά και πρεσβεία! (Ε?) Λογικά είναι αναγνωρισμένο παντού.. ποιος ξέρει το Πουσκιν ινστ. εκτός Ελλάδας?! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 78 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sotiris 12 Searching kall1as future.nurse.29 Mariosm. Billprs Lefter Avalon12 Avocadomaster pink_panther RGX KingOfPop Marple Philologist Alexismicro Louis Dasiras ninaki97 sophielovegood Coraline31 Paul33.gr Gus Roger10 neurogirl vana_krlf Mukumbura Rose95 giannhs2001 Meow iminspain SlimShady calliope Stroka marian JohnGreek Jocaste Steffie88 T C tsiobieman Revekka Λαμπρινηη Dimitris2001 J.Cameron elena16 ReniaCobain Wrong suaimhneas Φινεύς Κλημεντίνη Viedo uni77 Scandal Elama On Peli Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: ειναι ευκολα ομως; Click για ανάπτυξη... Nιέτ,καθόλου μα καθόλου εύκολα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikolaos p. Εκκολαπτόμενο μέλος Ο nikolaos p. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 210 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2012 στις 22:44 Ο nikolaos p.: #67 28-12-12 22:44 Я не согласен! (Δεν συμφωνώ!) Νομίζω οτι δεν είναι τόσο δύσκολα όσο παρουσιάζονται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. carpe_nochtem Πολύ δραστήριο μέλος Η carpe_nochtem αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 943 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2012 στις 23:39 Η carpe_nochtem: #68 28-12-12 23:39 Αρχική Δημοσίευση από nikolaos p.: Я не согласен! (Δεν συμφωνώ!) Νομίζω οτι δεν είναι τόσο δύσκολα όσο παρουσιάζονται! Click για ανάπτυξη... А я согласна. Για έλληνα είναι. Διαφορετικό αλφάβιτο,τρόπος γραφής,προφορά και ελάχιστες όμοιες λέξεις. Οι περισσότερες όμοιες έχουν να κάνουν με επιστημονικούς όρους κυρίως. Νταξ,αν ξέρεις κάποια άλλη σλάβικη γλώσσα είναι ευκολότερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2012 στις 23:42 Ο Johnny15 έγραψε: #69 28-12-12 23:42 Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Όχι. Click για ανάπτυξη... Έχεις κάνει μαθήματα? Αρχική Δημοσίευση από aegloswen: Nιέτ,καθόλου μα καθόλου εύκολα. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από nikolaos p.: Я не согласен! (Δεν συμφωνώ!) Νομίζω οτι δεν είναι τόσο δύσκολα όσο παρουσιάζονται! Click για ανάπτυξη... Και εγώ αυτό πιστεύω. Αρχική Δημοσίευση από carpe_nochtem: А я согласна. Για έλληνα είναι. Διαφορετικό αλφάβιτο,τρόπος γραφής,προφορά και ελάχιστες όμοιες λέξεις. Οι περισσότερες όμοιες έχουν να κάνουν με επιστημονικούς όρους κυρίως. Νταξ,αν ξέρεις κάποια άλλη σλάβικη γλώσσα είναι ευκολότερο. Click για ανάπτυξη... Θα μου κάνεις μαθήματα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chiyo Πολύ δραστήριο μέλος Η Chiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών ΔΠΘ και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 949 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2012 στις 16:09 Η Chiyo έγραψε: #70 29-12-12 16:09 ρε παιδιά. δύσκολα ξεδύσκολα. αν θες να μάθεις. θα μάθεις. νομίζω πάντως πως ισχύει αυτό που λέει η κάρπε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2013 στις 15:50 Η Loreley έγραψε: #71 10-02-13 15:50 Μέσα σε πόσο χρονικό διάστημα μπορεί να πάρει κάποιος ένα δίπλωμα επιπέδου Lower στα ρωσικά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Izabella.N Εκκολαπτόμενο μέλος Η dwsdw αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 309 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2013 στις 22:10 Η Izabella.N: #72 11-02-13 22:10 Η μητερα μου [ρωσιδα] κανει μαθηματα και εκανα και εγω σε μικρα παιδακια και εχω να πω πως ειδικα τους ελληνες τους δυσκολευει παρα πολυ και δεν μπορουν να αντιληφθουν καποια συμβολα και γραμματα. Για επιπεδο Lower δεν ξερω συγκεκριμενα, παει αναλογα με τις ωρες που κανει καποιος και το ποσο ευκολα μαθαινει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2013 στις 23:16 Η Loreley έγραψε: #73 11-02-13 23:16 Αρχική Δημοσίευση από Izabella.N: Η μητερα μου [ρωσιδα] κανει μαθηματα και εκανα και εγω σε μικρα παιδακια και εχω να πω πως ειδικα τους ελληνες τους δυσκολευει παρα πολυ και δεν μπορουν να αντιληφθουν καποια συμβολα και γραμματα. Για επιπεδο Lower δεν ξερω συγκεκριμενα, παει αναλογα με τις ωρες που κανει καποιος και το ποσο ευκολα μαθαινει. Click για ανάπτυξη... Έναν μέσο όρο δεν μπορείς να μου πεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Izabella.N Εκκολαπτόμενο μέλος Η dwsdw αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 309 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2013 στις 23:21 Η Izabella.N: #74 11-02-13 23:21 Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Έναν μέσο όρο δεν μπορείς να μου πεις; Click για ανάπτυξη... Ρώτησα την μητέρα και μου ειπε οτι για να μπορεσεις να επικοινωνεις για καθημερινα πραγματα χρειαζεσαι γυρω στις 150 διδακτικες ωρες. Για να φτασεις στο ανωτατο ,σε λογικα πλαισια, επιπεδο ειναι γυρω στα 6 ακαδημαικα ετη. Αμα το πας για Lower υπολογιζε τα μισα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2013 στις 23:40 Η Loreley έγραψε: #75 11-02-13 23:40 Αρχική Δημοσίευση από Izabella.N: Ρώτησα την μητέρα και μου ειπε οτι για να μπορεσεις να επικοινωνεις για καθημερινα πραγματα χρειαζεσαι γυρω στις 150 διδακτικες ωρες. Για να φτασεις στο ανωτατο ,σε λογικα πλαισια, επιπεδο ειναι γυρω στα 6 ακαδημαικα ετη. Αμα το πας για Lower υπολογιζε τα μισα Click για ανάπτυξη... Μια χαρά το βρίσκω, αν σκεφτείς πως είναι μία δύσκολη γλώσσα. Ευχαριστώ για την βοήθεια και εσένα και την μαμά σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. melina_skorpios Νεοφερμένο μέλος Η melina_skorpios αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 25 Μαρτίου 2013 στις 12:08 Η melina_skorpios: #76 25-03-13 12:08 Καμια αποψη για φροντιστηριο σε νοτια προαστια; Μενω βουλα Τα ιδιαιτερα πανακριβα... No way!!! Το skype το βρησκω ψυχρο! Και αναποτελεσματικο...(ιμο)... Και τι, εμεις των νοτιων θα πρεπει να παιρνουμε λεωφορειο για αθηνα (pushkin institute);;; Για δωστε καμια λυση... Χεχεχεχε Spasiba daragiye druzia Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 24 Ιουνίου 2013 D.Gray-man Εκκολαπτόμενο μέλος Ο D.Gray-man αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 316 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2013 στις 16:48 Ο D.Gray-man: #77 24-06-13 16:48 Είναι η δεύτερη χρονιά που κάνω ρωσικά (το περασμένο σαββατοκύριακο έδωσα Β1) και μόνο στην αρχή μου φάνηκαν δύσκολα, μέχρι να καταλάβω τους βασικούς κανόνες ορθογραφίας και γραμματικής, χωρίς να ξέρω άλλη γλώσσα που βασίζεται στο κυριλλικό αλφάβητο. Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Μέσα σε πόσο χρονικό διάστημα μπορεί να πάρει κάποιος ένα δίπλωμα επιπέδου Lower στα ρωσικά; Click για ανάπτυξη... Το lower είναι στη βαθμίδα Β2, που προς το παρόν στην ελλάδα το αγγίζουν στο 90-95% μόνοι οι ρωσόφωνοι, για να καταλάβεις πάνω κάτω το επίπεδο δυσκολίας. χρειάζεσαι τουλάχιστον 3 χρόνια για να καλύψεις την ύλη που απαιτείται για το Β2, και ενδεχομένως και τέταρτος χρόνος για μεγαλύτερη προετοιμασία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2013 στις 16:50 Η Loreley έγραψε: #78 24-06-13 16:50 Αρχική Δημοσίευση από D.Gray-man: Το lower είναι στη βαθμίδα Β2, που προς το παρόν στην ελλάδα το αγγίζουν στο 90-95% μόνοι οι ρωσόφωνοι, για να καταλάβεις πάνω κάτω το επίπεδο δυσκολίας. χρειάζεσαι τουλάχιστον 3 χρόνια για να καλύψεις την ύλη που απαιτείται για το Β2, και ενδεχομένως και τέταρτος χρόνος για μεγαλύτερη προετοιμασία. Click για ανάπτυξη... Κατάλαβα.. ευχαριστώ για την απάντηση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aalex Νεοφερμένο μέλος Ο Aalex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 39 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2013 στις 17:43 Ο Aalex έγραψε: #79 14-08-13 17:43 Στην Πρεσβεία κάνει κανείς μάθημα; Είναι καλύτερα στο Πούσκιν ή στην Πρεσβεία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tntqaz Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Βέλγιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 294 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2013 στις 14:04 Ο tntqaz έγραψε: #80 15-08-13 14:04 Φυσικά και πρεσβεία! (Ε?) Λογικά είναι αναγνωρισμένο παντού.. ποιος ξέρει το Πουσκιν ινστ. εκτός Ελλάδας?! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 78 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sotiris 12 Searching kall1as future.nurse.29 Mariosm. Billprs Lefter Avalon12 Avocadomaster pink_panther RGX KingOfPop Marple Philologist Alexismicro Louis Dasiras ninaki97 sophielovegood Coraline31 Paul33.gr Gus Roger10 neurogirl vana_krlf Mukumbura Rose95 giannhs2001 Meow iminspain SlimShady calliope Stroka marian JohnGreek Jocaste Steffie88 T C tsiobieman Revekka Λαμπρινηη Dimitris2001 J.Cameron elena16 ReniaCobain Wrong suaimhneas Φινεύς Κλημεντίνη Viedo uni77 Scandal Elama On Peli Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Я не согласен! (Δεν συμφωνώ!) Νομίζω οτι δεν είναι τόσο δύσκολα όσο παρουσιάζονται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
carpe_nochtem Πολύ δραστήριο μέλος Η carpe_nochtem αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 943 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2012 στις 23:39 Η carpe_nochtem: #68 28-12-12 23:39 Αρχική Δημοσίευση από nikolaos p.: Я не согласен! (Δεν συμφωνώ!) Νομίζω οτι δεν είναι τόσο δύσκολα όσο παρουσιάζονται! Click για ανάπτυξη... А я согласна. Για έλληνα είναι. Διαφορετικό αλφάβιτο,τρόπος γραφής,προφορά και ελάχιστες όμοιες λέξεις. Οι περισσότερες όμοιες έχουν να κάνουν με επιστημονικούς όρους κυρίως. Νταξ,αν ξέρεις κάποια άλλη σλάβικη γλώσσα είναι ευκολότερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2012 στις 23:42 Ο Johnny15 έγραψε: #69 28-12-12 23:42 Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Όχι. Click για ανάπτυξη... Έχεις κάνει μαθήματα? Αρχική Δημοσίευση από aegloswen: Nιέτ,καθόλου μα καθόλου εύκολα. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από nikolaos p.: Я не согласен! (Δεν συμφωνώ!) Νομίζω οτι δεν είναι τόσο δύσκολα όσο παρουσιάζονται! Click για ανάπτυξη... Και εγώ αυτό πιστεύω. Αρχική Δημοσίευση από carpe_nochtem: А я согласна. Για έλληνα είναι. Διαφορετικό αλφάβιτο,τρόπος γραφής,προφορά και ελάχιστες όμοιες λέξεις. Οι περισσότερες όμοιες έχουν να κάνουν με επιστημονικούς όρους κυρίως. Νταξ,αν ξέρεις κάποια άλλη σλάβικη γλώσσα είναι ευκολότερο. Click για ανάπτυξη... Θα μου κάνεις μαθήματα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chiyo Πολύ δραστήριο μέλος Η Chiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών ΔΠΘ και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 949 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2012 στις 16:09 Η Chiyo έγραψε: #70 29-12-12 16:09 ρε παιδιά. δύσκολα ξεδύσκολα. αν θες να μάθεις. θα μάθεις. νομίζω πάντως πως ισχύει αυτό που λέει η κάρπε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2013 στις 15:50 Η Loreley έγραψε: #71 10-02-13 15:50 Μέσα σε πόσο χρονικό διάστημα μπορεί να πάρει κάποιος ένα δίπλωμα επιπέδου Lower στα ρωσικά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Izabella.N Εκκολαπτόμενο μέλος Η dwsdw αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 309 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2013 στις 22:10 Η Izabella.N: #72 11-02-13 22:10 Η μητερα μου [ρωσιδα] κανει μαθηματα και εκανα και εγω σε μικρα παιδακια και εχω να πω πως ειδικα τους ελληνες τους δυσκολευει παρα πολυ και δεν μπορουν να αντιληφθουν καποια συμβολα και γραμματα. Για επιπεδο Lower δεν ξερω συγκεκριμενα, παει αναλογα με τις ωρες που κανει καποιος και το ποσο ευκολα μαθαινει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2013 στις 23:16 Η Loreley έγραψε: #73 11-02-13 23:16 Αρχική Δημοσίευση από Izabella.N: Η μητερα μου [ρωσιδα] κανει μαθηματα και εκανα και εγω σε μικρα παιδακια και εχω να πω πως ειδικα τους ελληνες τους δυσκολευει παρα πολυ και δεν μπορουν να αντιληφθουν καποια συμβολα και γραμματα. Για επιπεδο Lower δεν ξερω συγκεκριμενα, παει αναλογα με τις ωρες που κανει καποιος και το ποσο ευκολα μαθαινει. Click για ανάπτυξη... Έναν μέσο όρο δεν μπορείς να μου πεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Izabella.N Εκκολαπτόμενο μέλος Η dwsdw αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 309 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2013 στις 23:21 Η Izabella.N: #74 11-02-13 23:21 Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Έναν μέσο όρο δεν μπορείς να μου πεις; Click για ανάπτυξη... Ρώτησα την μητέρα και μου ειπε οτι για να μπορεσεις να επικοινωνεις για καθημερινα πραγματα χρειαζεσαι γυρω στις 150 διδακτικες ωρες. Για να φτασεις στο ανωτατο ,σε λογικα πλαισια, επιπεδο ειναι γυρω στα 6 ακαδημαικα ετη. Αμα το πας για Lower υπολογιζε τα μισα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2013 στις 23:40 Η Loreley έγραψε: #75 11-02-13 23:40 Αρχική Δημοσίευση από Izabella.N: Ρώτησα την μητέρα και μου ειπε οτι για να μπορεσεις να επικοινωνεις για καθημερινα πραγματα χρειαζεσαι γυρω στις 150 διδακτικες ωρες. Για να φτασεις στο ανωτατο ,σε λογικα πλαισια, επιπεδο ειναι γυρω στα 6 ακαδημαικα ετη. Αμα το πας για Lower υπολογιζε τα μισα Click για ανάπτυξη... Μια χαρά το βρίσκω, αν σκεφτείς πως είναι μία δύσκολη γλώσσα. Ευχαριστώ για την βοήθεια και εσένα και την μαμά σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. melina_skorpios Νεοφερμένο μέλος Η melina_skorpios αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 25 Μαρτίου 2013 στις 12:08 Η melina_skorpios: #76 25-03-13 12:08 Καμια αποψη για φροντιστηριο σε νοτια προαστια; Μενω βουλα Τα ιδιαιτερα πανακριβα... No way!!! Το skype το βρησκω ψυχρο! Και αναποτελεσματικο...(ιμο)... Και τι, εμεις των νοτιων θα πρεπει να παιρνουμε λεωφορειο για αθηνα (pushkin institute);;; Για δωστε καμια λυση... Χεχεχεχε Spasiba daragiye druzia Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 24 Ιουνίου 2013 D.Gray-man Εκκολαπτόμενο μέλος Ο D.Gray-man αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 316 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2013 στις 16:48 Ο D.Gray-man: #77 24-06-13 16:48 Είναι η δεύτερη χρονιά που κάνω ρωσικά (το περασμένο σαββατοκύριακο έδωσα Β1) και μόνο στην αρχή μου φάνηκαν δύσκολα, μέχρι να καταλάβω τους βασικούς κανόνες ορθογραφίας και γραμματικής, χωρίς να ξέρω άλλη γλώσσα που βασίζεται στο κυριλλικό αλφάβητο. Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Μέσα σε πόσο χρονικό διάστημα μπορεί να πάρει κάποιος ένα δίπλωμα επιπέδου Lower στα ρωσικά; Click για ανάπτυξη... Το lower είναι στη βαθμίδα Β2, που προς το παρόν στην ελλάδα το αγγίζουν στο 90-95% μόνοι οι ρωσόφωνοι, για να καταλάβεις πάνω κάτω το επίπεδο δυσκολίας. χρειάζεσαι τουλάχιστον 3 χρόνια για να καλύψεις την ύλη που απαιτείται για το Β2, και ενδεχομένως και τέταρτος χρόνος για μεγαλύτερη προετοιμασία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2013 στις 16:50 Η Loreley έγραψε: #78 24-06-13 16:50 Αρχική Δημοσίευση από D.Gray-man: Το lower είναι στη βαθμίδα Β2, που προς το παρόν στην ελλάδα το αγγίζουν στο 90-95% μόνοι οι ρωσόφωνοι, για να καταλάβεις πάνω κάτω το επίπεδο δυσκολίας. χρειάζεσαι τουλάχιστον 3 χρόνια για να καλύψεις την ύλη που απαιτείται για το Β2, και ενδεχομένως και τέταρτος χρόνος για μεγαλύτερη προετοιμασία. Click για ανάπτυξη... Κατάλαβα.. ευχαριστώ για την απάντηση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aalex Νεοφερμένο μέλος Ο Aalex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 39 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2013 στις 17:43 Ο Aalex έγραψε: #79 14-08-13 17:43 Στην Πρεσβεία κάνει κανείς μάθημα; Είναι καλύτερα στο Πούσκιν ή στην Πρεσβεία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tntqaz Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Βέλγιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 294 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2013 στις 14:04 Ο tntqaz έγραψε: #80 15-08-13 14:04 Φυσικά και πρεσβεία! (Ε?) Λογικά είναι αναγνωρισμένο παντού.. ποιος ξέρει το Πουσκιν ινστ. εκτός Ελλάδας?! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 78 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sotiris 12 Searching kall1as future.nurse.29 Mariosm. Billprs Lefter Avalon12 Avocadomaster pink_panther RGX KingOfPop Marple Philologist Alexismicro Louis Dasiras ninaki97 sophielovegood Coraline31 Paul33.gr Gus Roger10 neurogirl vana_krlf Mukumbura Rose95 giannhs2001 Meow iminspain SlimShady calliope Stroka marian JohnGreek Jocaste Steffie88 T C tsiobieman Revekka Λαμπρινηη Dimitris2001 J.Cameron elena16 ReniaCobain Wrong suaimhneas Φινεύς Κλημεντίνη Viedo uni77 Scandal Elama On Peli Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από nikolaos p.: Я не согласен! (Δεν συμφωνώ!) Νομίζω οτι δεν είναι τόσο δύσκολα όσο παρουσιάζονται! Click για ανάπτυξη... А я согласна. Για έλληνα είναι. Διαφορετικό αλφάβιτο,τρόπος γραφής,προφορά και ελάχιστες όμοιες λέξεις. Οι περισσότερες όμοιες έχουν να κάνουν με επιστημονικούς όρους κυρίως. Νταξ,αν ξέρεις κάποια άλλη σλάβικη γλώσσα είναι ευκολότερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2012 στις 23:42 Ο Johnny15 έγραψε: #69 28-12-12 23:42 Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Όχι. Click για ανάπτυξη... Έχεις κάνει μαθήματα? Αρχική Δημοσίευση από aegloswen: Nιέτ,καθόλου μα καθόλου εύκολα. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από nikolaos p.: Я не согласен! (Δεν συμφωνώ!) Νομίζω οτι δεν είναι τόσο δύσκολα όσο παρουσιάζονται! Click για ανάπτυξη... Και εγώ αυτό πιστεύω. Αρχική Δημοσίευση από carpe_nochtem: А я согласна. Για έλληνα είναι. Διαφορετικό αλφάβιτο,τρόπος γραφής,προφορά και ελάχιστες όμοιες λέξεις. Οι περισσότερες όμοιες έχουν να κάνουν με επιστημονικούς όρους κυρίως. Νταξ,αν ξέρεις κάποια άλλη σλάβικη γλώσσα είναι ευκολότερο. Click για ανάπτυξη... Θα μου κάνεις μαθήματα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chiyo Πολύ δραστήριο μέλος Η Chiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών ΔΠΘ και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 949 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2012 στις 16:09 Η Chiyo έγραψε: #70 29-12-12 16:09 ρε παιδιά. δύσκολα ξεδύσκολα. αν θες να μάθεις. θα μάθεις. νομίζω πάντως πως ισχύει αυτό που λέει η κάρπε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2013 στις 15:50 Η Loreley έγραψε: #71 10-02-13 15:50 Μέσα σε πόσο χρονικό διάστημα μπορεί να πάρει κάποιος ένα δίπλωμα επιπέδου Lower στα ρωσικά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Izabella.N Εκκολαπτόμενο μέλος Η dwsdw αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 309 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2013 στις 22:10 Η Izabella.N: #72 11-02-13 22:10 Η μητερα μου [ρωσιδα] κανει μαθηματα και εκανα και εγω σε μικρα παιδακια και εχω να πω πως ειδικα τους ελληνες τους δυσκολευει παρα πολυ και δεν μπορουν να αντιληφθουν καποια συμβολα και γραμματα. Για επιπεδο Lower δεν ξερω συγκεκριμενα, παει αναλογα με τις ωρες που κανει καποιος και το ποσο ευκολα μαθαινει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2013 στις 23:16 Η Loreley έγραψε: #73 11-02-13 23:16 Αρχική Δημοσίευση από Izabella.N: Η μητερα μου [ρωσιδα] κανει μαθηματα και εκανα και εγω σε μικρα παιδακια και εχω να πω πως ειδικα τους ελληνες τους δυσκολευει παρα πολυ και δεν μπορουν να αντιληφθουν καποια συμβολα και γραμματα. Για επιπεδο Lower δεν ξερω συγκεκριμενα, παει αναλογα με τις ωρες που κανει καποιος και το ποσο ευκολα μαθαινει. Click για ανάπτυξη... Έναν μέσο όρο δεν μπορείς να μου πεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Izabella.N Εκκολαπτόμενο μέλος Η dwsdw αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 309 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2013 στις 23:21 Η Izabella.N: #74 11-02-13 23:21 Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Έναν μέσο όρο δεν μπορείς να μου πεις; Click για ανάπτυξη... Ρώτησα την μητέρα και μου ειπε οτι για να μπορεσεις να επικοινωνεις για καθημερινα πραγματα χρειαζεσαι γυρω στις 150 διδακτικες ωρες. Για να φτασεις στο ανωτατο ,σε λογικα πλαισια, επιπεδο ειναι γυρω στα 6 ακαδημαικα ετη. Αμα το πας για Lower υπολογιζε τα μισα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2013 στις 23:40 Η Loreley έγραψε: #75 11-02-13 23:40 Αρχική Δημοσίευση από Izabella.N: Ρώτησα την μητέρα και μου ειπε οτι για να μπορεσεις να επικοινωνεις για καθημερινα πραγματα χρειαζεσαι γυρω στις 150 διδακτικες ωρες. Για να φτασεις στο ανωτατο ,σε λογικα πλαισια, επιπεδο ειναι γυρω στα 6 ακαδημαικα ετη. Αμα το πας για Lower υπολογιζε τα μισα Click για ανάπτυξη... Μια χαρά το βρίσκω, αν σκεφτείς πως είναι μία δύσκολη γλώσσα. Ευχαριστώ για την βοήθεια και εσένα και την μαμά σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. melina_skorpios Νεοφερμένο μέλος Η melina_skorpios αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 25 Μαρτίου 2013 στις 12:08 Η melina_skorpios: #76 25-03-13 12:08 Καμια αποψη για φροντιστηριο σε νοτια προαστια; Μενω βουλα Τα ιδιαιτερα πανακριβα... No way!!! Το skype το βρησκω ψυχρο! Και αναποτελεσματικο...(ιμο)... Και τι, εμεις των νοτιων θα πρεπει να παιρνουμε λεωφορειο για αθηνα (pushkin institute);;; Για δωστε καμια λυση... Χεχεχεχε Spasiba daragiye druzia Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 24 Ιουνίου 2013 D.Gray-man Εκκολαπτόμενο μέλος Ο D.Gray-man αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 316 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2013 στις 16:48 Ο D.Gray-man: #77 24-06-13 16:48 Είναι η δεύτερη χρονιά που κάνω ρωσικά (το περασμένο σαββατοκύριακο έδωσα Β1) και μόνο στην αρχή μου φάνηκαν δύσκολα, μέχρι να καταλάβω τους βασικούς κανόνες ορθογραφίας και γραμματικής, χωρίς να ξέρω άλλη γλώσσα που βασίζεται στο κυριλλικό αλφάβητο. Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Μέσα σε πόσο χρονικό διάστημα μπορεί να πάρει κάποιος ένα δίπλωμα επιπέδου Lower στα ρωσικά; Click για ανάπτυξη... Το lower είναι στη βαθμίδα Β2, που προς το παρόν στην ελλάδα το αγγίζουν στο 90-95% μόνοι οι ρωσόφωνοι, για να καταλάβεις πάνω κάτω το επίπεδο δυσκολίας. χρειάζεσαι τουλάχιστον 3 χρόνια για να καλύψεις την ύλη που απαιτείται για το Β2, και ενδεχομένως και τέταρτος χρόνος για μεγαλύτερη προετοιμασία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2013 στις 16:50 Η Loreley έγραψε: #78 24-06-13 16:50 Αρχική Δημοσίευση από D.Gray-man: Το lower είναι στη βαθμίδα Β2, που προς το παρόν στην ελλάδα το αγγίζουν στο 90-95% μόνοι οι ρωσόφωνοι, για να καταλάβεις πάνω κάτω το επίπεδο δυσκολίας. χρειάζεσαι τουλάχιστον 3 χρόνια για να καλύψεις την ύλη που απαιτείται για το Β2, και ενδεχομένως και τέταρτος χρόνος για μεγαλύτερη προετοιμασία. Click για ανάπτυξη... Κατάλαβα.. ευχαριστώ για την απάντηση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aalex Νεοφερμένο μέλος Ο Aalex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 39 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2013 στις 17:43 Ο Aalex έγραψε: #79 14-08-13 17:43 Στην Πρεσβεία κάνει κανείς μάθημα; Είναι καλύτερα στο Πούσκιν ή στην Πρεσβεία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tntqaz Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Βέλγιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 294 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2013 στις 14:04 Ο tntqaz έγραψε: #80 15-08-13 14:04 Φυσικά και πρεσβεία! (Ε?) Λογικά είναι αναγνωρισμένο παντού.. ποιος ξέρει το Πουσκιν ινστ. εκτός Ελλάδας?! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 78 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sotiris 12 Searching kall1as future.nurse.29 Mariosm. Billprs Lefter Avalon12 Avocadomaster pink_panther RGX KingOfPop Marple Philologist Alexismicro Louis Dasiras ninaki97 sophielovegood Coraline31 Paul33.gr Gus Roger10 neurogirl vana_krlf Mukumbura Rose95 giannhs2001 Meow iminspain SlimShady calliope Stroka marian JohnGreek Jocaste Steffie88 T C tsiobieman Revekka Λαμπρινηη Dimitris2001 J.Cameron elena16 ReniaCobain Wrong suaimhneas Φινεύς Κλημεντίνη Viedo uni77 Scandal Elama On Peli Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Όχι. Click για ανάπτυξη... Έχεις κάνει μαθήματα? Αρχική Δημοσίευση από aegloswen: Nιέτ,καθόλου μα καθόλου εύκολα. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από nikolaos p.: Я не согласен! (Δεν συμφωνώ!) Νομίζω οτι δεν είναι τόσο δύσκολα όσο παρουσιάζονται! Click για ανάπτυξη... Και εγώ αυτό πιστεύω. Αρχική Δημοσίευση από carpe_nochtem: А я согласна. Για έλληνα είναι. Διαφορετικό αλφάβιτο,τρόπος γραφής,προφορά και ελάχιστες όμοιες λέξεις. Οι περισσότερες όμοιες έχουν να κάνουν με επιστημονικούς όρους κυρίως. Νταξ,αν ξέρεις κάποια άλλη σλάβικη γλώσσα είναι ευκολότερο. Click για ανάπτυξη... Θα μου κάνεις μαθήματα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Chiyo Πολύ δραστήριο μέλος Η Chiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών ΔΠΘ και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 949 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2012 στις 16:09 Η Chiyo έγραψε: #70 29-12-12 16:09 ρε παιδιά. δύσκολα ξεδύσκολα. αν θες να μάθεις. θα μάθεις. νομίζω πάντως πως ισχύει αυτό που λέει η κάρπε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2013 στις 15:50 Η Loreley έγραψε: #71 10-02-13 15:50 Μέσα σε πόσο χρονικό διάστημα μπορεί να πάρει κάποιος ένα δίπλωμα επιπέδου Lower στα ρωσικά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Izabella.N Εκκολαπτόμενο μέλος Η dwsdw αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 309 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2013 στις 22:10 Η Izabella.N: #72 11-02-13 22:10 Η μητερα μου [ρωσιδα] κανει μαθηματα και εκανα και εγω σε μικρα παιδακια και εχω να πω πως ειδικα τους ελληνες τους δυσκολευει παρα πολυ και δεν μπορουν να αντιληφθουν καποια συμβολα και γραμματα. Για επιπεδο Lower δεν ξερω συγκεκριμενα, παει αναλογα με τις ωρες που κανει καποιος και το ποσο ευκολα μαθαινει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2013 στις 23:16 Η Loreley έγραψε: #73 11-02-13 23:16 Αρχική Δημοσίευση από Izabella.N: Η μητερα μου [ρωσιδα] κανει μαθηματα και εκανα και εγω σε μικρα παιδακια και εχω να πω πως ειδικα τους ελληνες τους δυσκολευει παρα πολυ και δεν μπορουν να αντιληφθουν καποια συμβολα και γραμματα. Για επιπεδο Lower δεν ξερω συγκεκριμενα, παει αναλογα με τις ωρες που κανει καποιος και το ποσο ευκολα μαθαινει. Click για ανάπτυξη... Έναν μέσο όρο δεν μπορείς να μου πεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Izabella.N Εκκολαπτόμενο μέλος Η dwsdw αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 309 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2013 στις 23:21 Η Izabella.N: #74 11-02-13 23:21 Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Έναν μέσο όρο δεν μπορείς να μου πεις; Click για ανάπτυξη... Ρώτησα την μητέρα και μου ειπε οτι για να μπορεσεις να επικοινωνεις για καθημερινα πραγματα χρειαζεσαι γυρω στις 150 διδακτικες ωρες. Για να φτασεις στο ανωτατο ,σε λογικα πλαισια, επιπεδο ειναι γυρω στα 6 ακαδημαικα ετη. Αμα το πας για Lower υπολογιζε τα μισα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2013 στις 23:40 Η Loreley έγραψε: #75 11-02-13 23:40 Αρχική Δημοσίευση από Izabella.N: Ρώτησα την μητέρα και μου ειπε οτι για να μπορεσεις να επικοινωνεις για καθημερινα πραγματα χρειαζεσαι γυρω στις 150 διδακτικες ωρες. Για να φτασεις στο ανωτατο ,σε λογικα πλαισια, επιπεδο ειναι γυρω στα 6 ακαδημαικα ετη. Αμα το πας για Lower υπολογιζε τα μισα Click για ανάπτυξη... Μια χαρά το βρίσκω, αν σκεφτείς πως είναι μία δύσκολη γλώσσα. Ευχαριστώ για την βοήθεια και εσένα και την μαμά σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. melina_skorpios Νεοφερμένο μέλος Η melina_skorpios αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 25 Μαρτίου 2013 στις 12:08 Η melina_skorpios: #76 25-03-13 12:08 Καμια αποψη για φροντιστηριο σε νοτια προαστια; Μενω βουλα Τα ιδιαιτερα πανακριβα... No way!!! Το skype το βρησκω ψυχρο! Και αναποτελεσματικο...(ιμο)... Και τι, εμεις των νοτιων θα πρεπει να παιρνουμε λεωφορειο για αθηνα (pushkin institute);;; Για δωστε καμια λυση... Χεχεχεχε Spasiba daragiye druzia Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 24 Ιουνίου 2013 D.Gray-man Εκκολαπτόμενο μέλος Ο D.Gray-man αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 316 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2013 στις 16:48 Ο D.Gray-man: #77 24-06-13 16:48 Είναι η δεύτερη χρονιά που κάνω ρωσικά (το περασμένο σαββατοκύριακο έδωσα Β1) και μόνο στην αρχή μου φάνηκαν δύσκολα, μέχρι να καταλάβω τους βασικούς κανόνες ορθογραφίας και γραμματικής, χωρίς να ξέρω άλλη γλώσσα που βασίζεται στο κυριλλικό αλφάβητο. Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Μέσα σε πόσο χρονικό διάστημα μπορεί να πάρει κάποιος ένα δίπλωμα επιπέδου Lower στα ρωσικά; Click για ανάπτυξη... Το lower είναι στη βαθμίδα Β2, που προς το παρόν στην ελλάδα το αγγίζουν στο 90-95% μόνοι οι ρωσόφωνοι, για να καταλάβεις πάνω κάτω το επίπεδο δυσκολίας. χρειάζεσαι τουλάχιστον 3 χρόνια για να καλύψεις την ύλη που απαιτείται για το Β2, και ενδεχομένως και τέταρτος χρόνος για μεγαλύτερη προετοιμασία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2013 στις 16:50 Η Loreley έγραψε: #78 24-06-13 16:50 Αρχική Δημοσίευση από D.Gray-man: Το lower είναι στη βαθμίδα Β2, που προς το παρόν στην ελλάδα το αγγίζουν στο 90-95% μόνοι οι ρωσόφωνοι, για να καταλάβεις πάνω κάτω το επίπεδο δυσκολίας. χρειάζεσαι τουλάχιστον 3 χρόνια για να καλύψεις την ύλη που απαιτείται για το Β2, και ενδεχομένως και τέταρτος χρόνος για μεγαλύτερη προετοιμασία. Click για ανάπτυξη... Κατάλαβα.. ευχαριστώ για την απάντηση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aalex Νεοφερμένο μέλος Ο Aalex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 39 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2013 στις 17:43 Ο Aalex έγραψε: #79 14-08-13 17:43 Στην Πρεσβεία κάνει κανείς μάθημα; Είναι καλύτερα στο Πούσκιν ή στην Πρεσβεία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tntqaz Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Βέλγιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 294 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2013 στις 14:04 Ο tntqaz έγραψε: #80 15-08-13 14:04 Φυσικά και πρεσβεία! (Ε?) Λογικά είναι αναγνωρισμένο παντού.. ποιος ξέρει το Πουσκιν ινστ. εκτός Ελλάδας?! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 78 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sotiris 12 Searching kall1as future.nurse.29 Mariosm. Billprs Lefter Avalon12 Avocadomaster pink_panther RGX KingOfPop Marple Philologist Alexismicro Louis Dasiras ninaki97 sophielovegood Coraline31 Paul33.gr Gus Roger10 neurogirl vana_krlf Mukumbura Rose95 giannhs2001 Meow iminspain SlimShady calliope Stroka marian JohnGreek Jocaste Steffie88 T C tsiobieman Revekka Λαμπρινηη Dimitris2001 J.Cameron elena16 ReniaCobain Wrong suaimhneas Φινεύς Κλημεντίνη Viedo uni77 Scandal Elama On Peli Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ρε παιδιά. δύσκολα ξεδύσκολα. αν θες να μάθεις. θα μάθεις. νομίζω πάντως πως ισχύει αυτό που λέει η κάρπε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2013 στις 15:50 Η Loreley έγραψε: #71 10-02-13 15:50 Μέσα σε πόσο χρονικό διάστημα μπορεί να πάρει κάποιος ένα δίπλωμα επιπέδου Lower στα ρωσικά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Izabella.N Εκκολαπτόμενο μέλος Η dwsdw αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 309 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2013 στις 22:10 Η Izabella.N: #72 11-02-13 22:10 Η μητερα μου [ρωσιδα] κανει μαθηματα και εκανα και εγω σε μικρα παιδακια και εχω να πω πως ειδικα τους ελληνες τους δυσκολευει παρα πολυ και δεν μπορουν να αντιληφθουν καποια συμβολα και γραμματα. Για επιπεδο Lower δεν ξερω συγκεκριμενα, παει αναλογα με τις ωρες που κανει καποιος και το ποσο ευκολα μαθαινει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2013 στις 23:16 Η Loreley έγραψε: #73 11-02-13 23:16 Αρχική Δημοσίευση από Izabella.N: Η μητερα μου [ρωσιδα] κανει μαθηματα και εκανα και εγω σε μικρα παιδακια και εχω να πω πως ειδικα τους ελληνες τους δυσκολευει παρα πολυ και δεν μπορουν να αντιληφθουν καποια συμβολα και γραμματα. Για επιπεδο Lower δεν ξερω συγκεκριμενα, παει αναλογα με τις ωρες που κανει καποιος και το ποσο ευκολα μαθαινει. Click για ανάπτυξη... Έναν μέσο όρο δεν μπορείς να μου πεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Izabella.N Εκκολαπτόμενο μέλος Η dwsdw αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 309 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2013 στις 23:21 Η Izabella.N: #74 11-02-13 23:21 Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Έναν μέσο όρο δεν μπορείς να μου πεις; Click για ανάπτυξη... Ρώτησα την μητέρα και μου ειπε οτι για να μπορεσεις να επικοινωνεις για καθημερινα πραγματα χρειαζεσαι γυρω στις 150 διδακτικες ωρες. Για να φτασεις στο ανωτατο ,σε λογικα πλαισια, επιπεδο ειναι γυρω στα 6 ακαδημαικα ετη. Αμα το πας για Lower υπολογιζε τα μισα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2013 στις 23:40 Η Loreley έγραψε: #75 11-02-13 23:40 Αρχική Δημοσίευση από Izabella.N: Ρώτησα την μητέρα και μου ειπε οτι για να μπορεσεις να επικοινωνεις για καθημερινα πραγματα χρειαζεσαι γυρω στις 150 διδακτικες ωρες. Για να φτασεις στο ανωτατο ,σε λογικα πλαισια, επιπεδο ειναι γυρω στα 6 ακαδημαικα ετη. Αμα το πας για Lower υπολογιζε τα μισα Click για ανάπτυξη... Μια χαρά το βρίσκω, αν σκεφτείς πως είναι μία δύσκολη γλώσσα. Ευχαριστώ για την βοήθεια και εσένα και την μαμά σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. melina_skorpios Νεοφερμένο μέλος Η melina_skorpios αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 25 Μαρτίου 2013 στις 12:08 Η melina_skorpios: #76 25-03-13 12:08 Καμια αποψη για φροντιστηριο σε νοτια προαστια; Μενω βουλα Τα ιδιαιτερα πανακριβα... No way!!! Το skype το βρησκω ψυχρο! Και αναποτελεσματικο...(ιμο)... Και τι, εμεις των νοτιων θα πρεπει να παιρνουμε λεωφορειο για αθηνα (pushkin institute);;; Για δωστε καμια λυση... Χεχεχεχε Spasiba daragiye druzia Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 24 Ιουνίου 2013 D.Gray-man Εκκολαπτόμενο μέλος Ο D.Gray-man αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 316 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2013 στις 16:48 Ο D.Gray-man: #77 24-06-13 16:48 Είναι η δεύτερη χρονιά που κάνω ρωσικά (το περασμένο σαββατοκύριακο έδωσα Β1) και μόνο στην αρχή μου φάνηκαν δύσκολα, μέχρι να καταλάβω τους βασικούς κανόνες ορθογραφίας και γραμματικής, χωρίς να ξέρω άλλη γλώσσα που βασίζεται στο κυριλλικό αλφάβητο. Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Μέσα σε πόσο χρονικό διάστημα μπορεί να πάρει κάποιος ένα δίπλωμα επιπέδου Lower στα ρωσικά; Click για ανάπτυξη... Το lower είναι στη βαθμίδα Β2, που προς το παρόν στην ελλάδα το αγγίζουν στο 90-95% μόνοι οι ρωσόφωνοι, για να καταλάβεις πάνω κάτω το επίπεδο δυσκολίας. χρειάζεσαι τουλάχιστον 3 χρόνια για να καλύψεις την ύλη που απαιτείται για το Β2, και ενδεχομένως και τέταρτος χρόνος για μεγαλύτερη προετοιμασία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2013 στις 16:50 Η Loreley έγραψε: #78 24-06-13 16:50 Αρχική Δημοσίευση από D.Gray-man: Το lower είναι στη βαθμίδα Β2, που προς το παρόν στην ελλάδα το αγγίζουν στο 90-95% μόνοι οι ρωσόφωνοι, για να καταλάβεις πάνω κάτω το επίπεδο δυσκολίας. χρειάζεσαι τουλάχιστον 3 χρόνια για να καλύψεις την ύλη που απαιτείται για το Β2, και ενδεχομένως και τέταρτος χρόνος για μεγαλύτερη προετοιμασία. Click για ανάπτυξη... Κατάλαβα.. ευχαριστώ για την απάντηση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aalex Νεοφερμένο μέλος Ο Aalex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 39 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2013 στις 17:43 Ο Aalex έγραψε: #79 14-08-13 17:43 Στην Πρεσβεία κάνει κανείς μάθημα; Είναι καλύτερα στο Πούσκιν ή στην Πρεσβεία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tntqaz Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Βέλγιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 294 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2013 στις 14:04 Ο tntqaz έγραψε: #80 15-08-13 14:04 Φυσικά και πρεσβεία! (Ε?) Λογικά είναι αναγνωρισμένο παντού.. ποιος ξέρει το Πουσκιν ινστ. εκτός Ελλάδας?! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 78 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sotiris 12 Searching kall1as future.nurse.29 Mariosm. Billprs Lefter Avalon12 Avocadomaster pink_panther RGX KingOfPop Marple Philologist Alexismicro Louis Dasiras ninaki97 sophielovegood Coraline31 Paul33.gr Gus Roger10 neurogirl vana_krlf Mukumbura Rose95 giannhs2001 Meow iminspain SlimShady calliope Stroka marian JohnGreek Jocaste Steffie88 T C tsiobieman Revekka Λαμπρινηη Dimitris2001 J.Cameron elena16 ReniaCobain Wrong suaimhneas Φινεύς Κλημεντίνη Viedo uni77 Scandal Elama On Peli Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μέσα σε πόσο χρονικό διάστημα μπορεί να πάρει κάποιος ένα δίπλωμα επιπέδου Lower στα ρωσικά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Izabella.N Εκκολαπτόμενο μέλος Η dwsdw αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 309 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2013 στις 22:10 Η Izabella.N: #72 11-02-13 22:10 Η μητερα μου [ρωσιδα] κανει μαθηματα και εκανα και εγω σε μικρα παιδακια και εχω να πω πως ειδικα τους ελληνες τους δυσκολευει παρα πολυ και δεν μπορουν να αντιληφθουν καποια συμβολα και γραμματα. Για επιπεδο Lower δεν ξερω συγκεκριμενα, παει αναλογα με τις ωρες που κανει καποιος και το ποσο ευκολα μαθαινει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2013 στις 23:16 Η Loreley έγραψε: #73 11-02-13 23:16 Αρχική Δημοσίευση από Izabella.N: Η μητερα μου [ρωσιδα] κανει μαθηματα και εκανα και εγω σε μικρα παιδακια και εχω να πω πως ειδικα τους ελληνες τους δυσκολευει παρα πολυ και δεν μπορουν να αντιληφθουν καποια συμβολα και γραμματα. Για επιπεδο Lower δεν ξερω συγκεκριμενα, παει αναλογα με τις ωρες που κανει καποιος και το ποσο ευκολα μαθαινει. Click για ανάπτυξη... Έναν μέσο όρο δεν μπορείς να μου πεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Izabella.N Εκκολαπτόμενο μέλος Η dwsdw αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 309 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2013 στις 23:21 Η Izabella.N: #74 11-02-13 23:21 Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Έναν μέσο όρο δεν μπορείς να μου πεις; Click για ανάπτυξη... Ρώτησα την μητέρα και μου ειπε οτι για να μπορεσεις να επικοινωνεις για καθημερινα πραγματα χρειαζεσαι γυρω στις 150 διδακτικες ωρες. Για να φτασεις στο ανωτατο ,σε λογικα πλαισια, επιπεδο ειναι γυρω στα 6 ακαδημαικα ετη. Αμα το πας για Lower υπολογιζε τα μισα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2013 στις 23:40 Η Loreley έγραψε: #75 11-02-13 23:40 Αρχική Δημοσίευση από Izabella.N: Ρώτησα την μητέρα και μου ειπε οτι για να μπορεσεις να επικοινωνεις για καθημερινα πραγματα χρειαζεσαι γυρω στις 150 διδακτικες ωρες. Για να φτασεις στο ανωτατο ,σε λογικα πλαισια, επιπεδο ειναι γυρω στα 6 ακαδημαικα ετη. Αμα το πας για Lower υπολογιζε τα μισα Click για ανάπτυξη... Μια χαρά το βρίσκω, αν σκεφτείς πως είναι μία δύσκολη γλώσσα. Ευχαριστώ για την βοήθεια και εσένα και την μαμά σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. melina_skorpios Νεοφερμένο μέλος Η melina_skorpios αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 25 Μαρτίου 2013 στις 12:08 Η melina_skorpios: #76 25-03-13 12:08 Καμια αποψη για φροντιστηριο σε νοτια προαστια; Μενω βουλα Τα ιδιαιτερα πανακριβα... No way!!! Το skype το βρησκω ψυχρο! Και αναποτελεσματικο...(ιμο)... Και τι, εμεις των νοτιων θα πρεπει να παιρνουμε λεωφορειο για αθηνα (pushkin institute);;; Για δωστε καμια λυση... Χεχεχεχε Spasiba daragiye druzia Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 24 Ιουνίου 2013 D.Gray-man Εκκολαπτόμενο μέλος Ο D.Gray-man αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 316 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2013 στις 16:48 Ο D.Gray-man: #77 24-06-13 16:48 Είναι η δεύτερη χρονιά που κάνω ρωσικά (το περασμένο σαββατοκύριακο έδωσα Β1) και μόνο στην αρχή μου φάνηκαν δύσκολα, μέχρι να καταλάβω τους βασικούς κανόνες ορθογραφίας και γραμματικής, χωρίς να ξέρω άλλη γλώσσα που βασίζεται στο κυριλλικό αλφάβητο. Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Μέσα σε πόσο χρονικό διάστημα μπορεί να πάρει κάποιος ένα δίπλωμα επιπέδου Lower στα ρωσικά; Click για ανάπτυξη... Το lower είναι στη βαθμίδα Β2, που προς το παρόν στην ελλάδα το αγγίζουν στο 90-95% μόνοι οι ρωσόφωνοι, για να καταλάβεις πάνω κάτω το επίπεδο δυσκολίας. χρειάζεσαι τουλάχιστον 3 χρόνια για να καλύψεις την ύλη που απαιτείται για το Β2, και ενδεχομένως και τέταρτος χρόνος για μεγαλύτερη προετοιμασία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2013 στις 16:50 Η Loreley έγραψε: #78 24-06-13 16:50 Αρχική Δημοσίευση από D.Gray-man: Το lower είναι στη βαθμίδα Β2, που προς το παρόν στην ελλάδα το αγγίζουν στο 90-95% μόνοι οι ρωσόφωνοι, για να καταλάβεις πάνω κάτω το επίπεδο δυσκολίας. χρειάζεσαι τουλάχιστον 3 χρόνια για να καλύψεις την ύλη που απαιτείται για το Β2, και ενδεχομένως και τέταρτος χρόνος για μεγαλύτερη προετοιμασία. Click για ανάπτυξη... Κατάλαβα.. ευχαριστώ για την απάντηση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aalex Νεοφερμένο μέλος Ο Aalex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 39 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2013 στις 17:43 Ο Aalex έγραψε: #79 14-08-13 17:43 Στην Πρεσβεία κάνει κανείς μάθημα; Είναι καλύτερα στο Πούσκιν ή στην Πρεσβεία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tntqaz Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Βέλγιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 294 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2013 στις 14:04 Ο tntqaz έγραψε: #80 15-08-13 14:04 Φυσικά και πρεσβεία! (Ε?) Λογικά είναι αναγνωρισμένο παντού.. ποιος ξέρει το Πουσκιν ινστ. εκτός Ελλάδας?! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 78 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sotiris 12 Searching kall1as future.nurse.29 Mariosm. Billprs Lefter Avalon12 Avocadomaster pink_panther RGX KingOfPop Marple Philologist Alexismicro Louis Dasiras ninaki97 sophielovegood Coraline31 Paul33.gr Gus Roger10 neurogirl vana_krlf Mukumbura Rose95 giannhs2001 Meow iminspain SlimShady calliope Stroka marian JohnGreek Jocaste Steffie88 T C tsiobieman Revekka Λαμπρινηη Dimitris2001 J.Cameron elena16 ReniaCobain Wrong suaimhneas Φινεύς Κλημεντίνη Viedo uni77 Scandal Elama On Peli Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Η μητερα μου [ρωσιδα] κανει μαθηματα και εκανα και εγω σε μικρα παιδακια και εχω να πω πως ειδικα τους ελληνες τους δυσκολευει παρα πολυ και δεν μπορουν να αντιληφθουν καποια συμβολα και γραμματα. Για επιπεδο Lower δεν ξερω συγκεκριμενα, παει αναλογα με τις ωρες που κανει καποιος και το ποσο ευκολα μαθαινει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2013 στις 23:16 Η Loreley έγραψε: #73 11-02-13 23:16 Αρχική Δημοσίευση από Izabella.N: Η μητερα μου [ρωσιδα] κανει μαθηματα και εκανα και εγω σε μικρα παιδακια και εχω να πω πως ειδικα τους ελληνες τους δυσκολευει παρα πολυ και δεν μπορουν να αντιληφθουν καποια συμβολα και γραμματα. Για επιπεδο Lower δεν ξερω συγκεκριμενα, παει αναλογα με τις ωρες που κανει καποιος και το ποσο ευκολα μαθαινει. Click για ανάπτυξη... Έναν μέσο όρο δεν μπορείς να μου πεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Izabella.N Εκκολαπτόμενο μέλος Η dwsdw αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 309 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2013 στις 23:21 Η Izabella.N: #74 11-02-13 23:21 Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Έναν μέσο όρο δεν μπορείς να μου πεις; Click για ανάπτυξη... Ρώτησα την μητέρα και μου ειπε οτι για να μπορεσεις να επικοινωνεις για καθημερινα πραγματα χρειαζεσαι γυρω στις 150 διδακτικες ωρες. Για να φτασεις στο ανωτατο ,σε λογικα πλαισια, επιπεδο ειναι γυρω στα 6 ακαδημαικα ετη. Αμα το πας για Lower υπολογιζε τα μισα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2013 στις 23:40 Η Loreley έγραψε: #75 11-02-13 23:40 Αρχική Δημοσίευση από Izabella.N: Ρώτησα την μητέρα και μου ειπε οτι για να μπορεσεις να επικοινωνεις για καθημερινα πραγματα χρειαζεσαι γυρω στις 150 διδακτικες ωρες. Για να φτασεις στο ανωτατο ,σε λογικα πλαισια, επιπεδο ειναι γυρω στα 6 ακαδημαικα ετη. Αμα το πας για Lower υπολογιζε τα μισα Click για ανάπτυξη... Μια χαρά το βρίσκω, αν σκεφτείς πως είναι μία δύσκολη γλώσσα. Ευχαριστώ για την βοήθεια και εσένα και την μαμά σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. melina_skorpios Νεοφερμένο μέλος Η melina_skorpios αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 25 Μαρτίου 2013 στις 12:08 Η melina_skorpios: #76 25-03-13 12:08 Καμια αποψη για φροντιστηριο σε νοτια προαστια; Μενω βουλα Τα ιδιαιτερα πανακριβα... No way!!! Το skype το βρησκω ψυχρο! Και αναποτελεσματικο...(ιμο)... Και τι, εμεις των νοτιων θα πρεπει να παιρνουμε λεωφορειο για αθηνα (pushkin institute);;; Για δωστε καμια λυση... Χεχεχεχε Spasiba daragiye druzia Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 24 Ιουνίου 2013 D.Gray-man Εκκολαπτόμενο μέλος Ο D.Gray-man αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 316 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2013 στις 16:48 Ο D.Gray-man: #77 24-06-13 16:48 Είναι η δεύτερη χρονιά που κάνω ρωσικά (το περασμένο σαββατοκύριακο έδωσα Β1) και μόνο στην αρχή μου φάνηκαν δύσκολα, μέχρι να καταλάβω τους βασικούς κανόνες ορθογραφίας και γραμματικής, χωρίς να ξέρω άλλη γλώσσα που βασίζεται στο κυριλλικό αλφάβητο. Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Μέσα σε πόσο χρονικό διάστημα μπορεί να πάρει κάποιος ένα δίπλωμα επιπέδου Lower στα ρωσικά; Click για ανάπτυξη... Το lower είναι στη βαθμίδα Β2, που προς το παρόν στην ελλάδα το αγγίζουν στο 90-95% μόνοι οι ρωσόφωνοι, για να καταλάβεις πάνω κάτω το επίπεδο δυσκολίας. χρειάζεσαι τουλάχιστον 3 χρόνια για να καλύψεις την ύλη που απαιτείται για το Β2, και ενδεχομένως και τέταρτος χρόνος για μεγαλύτερη προετοιμασία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2013 στις 16:50 Η Loreley έγραψε: #78 24-06-13 16:50 Αρχική Δημοσίευση από D.Gray-man: Το lower είναι στη βαθμίδα Β2, που προς το παρόν στην ελλάδα το αγγίζουν στο 90-95% μόνοι οι ρωσόφωνοι, για να καταλάβεις πάνω κάτω το επίπεδο δυσκολίας. χρειάζεσαι τουλάχιστον 3 χρόνια για να καλύψεις την ύλη που απαιτείται για το Β2, και ενδεχομένως και τέταρτος χρόνος για μεγαλύτερη προετοιμασία. Click για ανάπτυξη... Κατάλαβα.. ευχαριστώ για την απάντηση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aalex Νεοφερμένο μέλος Ο Aalex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 39 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2013 στις 17:43 Ο Aalex έγραψε: #79 14-08-13 17:43 Στην Πρεσβεία κάνει κανείς μάθημα; Είναι καλύτερα στο Πούσκιν ή στην Πρεσβεία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tntqaz Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Βέλγιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 294 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2013 στις 14:04 Ο tntqaz έγραψε: #80 15-08-13 14:04 Φυσικά και πρεσβεία! (Ε?) Λογικά είναι αναγνωρισμένο παντού.. ποιος ξέρει το Πουσκιν ινστ. εκτός Ελλάδας?! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 78 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sotiris 12 Searching kall1as future.nurse.29 Mariosm. Billprs Lefter Avalon12 Avocadomaster pink_panther RGX KingOfPop Marple Philologist Alexismicro Louis Dasiras ninaki97 sophielovegood Coraline31 Paul33.gr Gus Roger10 neurogirl vana_krlf Mukumbura Rose95 giannhs2001 Meow iminspain SlimShady calliope Stroka marian JohnGreek Jocaste Steffie88 T C tsiobieman Revekka Λαμπρινηη Dimitris2001 J.Cameron elena16 ReniaCobain Wrong suaimhneas Φινεύς Κλημεντίνη Viedo uni77 Scandal Elama On Peli Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Izabella.N: Η μητερα μου [ρωσιδα] κανει μαθηματα και εκανα και εγω σε μικρα παιδακια και εχω να πω πως ειδικα τους ελληνες τους δυσκολευει παρα πολυ και δεν μπορουν να αντιληφθουν καποια συμβολα και γραμματα. Για επιπεδο Lower δεν ξερω συγκεκριμενα, παει αναλογα με τις ωρες που κανει καποιος και το ποσο ευκολα μαθαινει. Click για ανάπτυξη... Έναν μέσο όρο δεν μπορείς να μου πεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Izabella.N Εκκολαπτόμενο μέλος Η dwsdw αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 309 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2013 στις 23:21 Η Izabella.N: #74 11-02-13 23:21 Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Έναν μέσο όρο δεν μπορείς να μου πεις; Click για ανάπτυξη... Ρώτησα την μητέρα και μου ειπε οτι για να μπορεσεις να επικοινωνεις για καθημερινα πραγματα χρειαζεσαι γυρω στις 150 διδακτικες ωρες. Για να φτασεις στο ανωτατο ,σε λογικα πλαισια, επιπεδο ειναι γυρω στα 6 ακαδημαικα ετη. Αμα το πας για Lower υπολογιζε τα μισα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2013 στις 23:40 Η Loreley έγραψε: #75 11-02-13 23:40 Αρχική Δημοσίευση από Izabella.N: Ρώτησα την μητέρα και μου ειπε οτι για να μπορεσεις να επικοινωνεις για καθημερινα πραγματα χρειαζεσαι γυρω στις 150 διδακτικες ωρες. Για να φτασεις στο ανωτατο ,σε λογικα πλαισια, επιπεδο ειναι γυρω στα 6 ακαδημαικα ετη. Αμα το πας για Lower υπολογιζε τα μισα Click για ανάπτυξη... Μια χαρά το βρίσκω, αν σκεφτείς πως είναι μία δύσκολη γλώσσα. Ευχαριστώ για την βοήθεια και εσένα και την μαμά σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. melina_skorpios Νεοφερμένο μέλος Η melina_skorpios αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 25 Μαρτίου 2013 στις 12:08 Η melina_skorpios: #76 25-03-13 12:08 Καμια αποψη για φροντιστηριο σε νοτια προαστια; Μενω βουλα Τα ιδιαιτερα πανακριβα... No way!!! Το skype το βρησκω ψυχρο! Και αναποτελεσματικο...(ιμο)... Και τι, εμεις των νοτιων θα πρεπει να παιρνουμε λεωφορειο για αθηνα (pushkin institute);;; Για δωστε καμια λυση... Χεχεχεχε Spasiba daragiye druzia Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 24 Ιουνίου 2013 D.Gray-man Εκκολαπτόμενο μέλος Ο D.Gray-man αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 316 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2013 στις 16:48 Ο D.Gray-man: #77 24-06-13 16:48 Είναι η δεύτερη χρονιά που κάνω ρωσικά (το περασμένο σαββατοκύριακο έδωσα Β1) και μόνο στην αρχή μου φάνηκαν δύσκολα, μέχρι να καταλάβω τους βασικούς κανόνες ορθογραφίας και γραμματικής, χωρίς να ξέρω άλλη γλώσσα που βασίζεται στο κυριλλικό αλφάβητο. Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Μέσα σε πόσο χρονικό διάστημα μπορεί να πάρει κάποιος ένα δίπλωμα επιπέδου Lower στα ρωσικά; Click για ανάπτυξη... Το lower είναι στη βαθμίδα Β2, που προς το παρόν στην ελλάδα το αγγίζουν στο 90-95% μόνοι οι ρωσόφωνοι, για να καταλάβεις πάνω κάτω το επίπεδο δυσκολίας. χρειάζεσαι τουλάχιστον 3 χρόνια για να καλύψεις την ύλη που απαιτείται για το Β2, και ενδεχομένως και τέταρτος χρόνος για μεγαλύτερη προετοιμασία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2013 στις 16:50 Η Loreley έγραψε: #78 24-06-13 16:50 Αρχική Δημοσίευση από D.Gray-man: Το lower είναι στη βαθμίδα Β2, που προς το παρόν στην ελλάδα το αγγίζουν στο 90-95% μόνοι οι ρωσόφωνοι, για να καταλάβεις πάνω κάτω το επίπεδο δυσκολίας. χρειάζεσαι τουλάχιστον 3 χρόνια για να καλύψεις την ύλη που απαιτείται για το Β2, και ενδεχομένως και τέταρτος χρόνος για μεγαλύτερη προετοιμασία. Click για ανάπτυξη... Κατάλαβα.. ευχαριστώ για την απάντηση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aalex Νεοφερμένο μέλος Ο Aalex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 39 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2013 στις 17:43 Ο Aalex έγραψε: #79 14-08-13 17:43 Στην Πρεσβεία κάνει κανείς μάθημα; Είναι καλύτερα στο Πούσκιν ή στην Πρεσβεία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tntqaz Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Βέλγιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 294 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2013 στις 14:04 Ο tntqaz έγραψε: #80 15-08-13 14:04 Φυσικά και πρεσβεία! (Ε?) Λογικά είναι αναγνωρισμένο παντού.. ποιος ξέρει το Πουσκιν ινστ. εκτός Ελλάδας?! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 78 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sotiris 12 Searching kall1as future.nurse.29 Mariosm. Billprs Lefter Avalon12 Avocadomaster pink_panther RGX KingOfPop Marple Philologist Alexismicro Louis Dasiras ninaki97 sophielovegood Coraline31 Paul33.gr Gus Roger10 neurogirl vana_krlf Mukumbura Rose95 giannhs2001 Meow iminspain SlimShady calliope Stroka marian JohnGreek Jocaste Steffie88 T C tsiobieman Revekka Λαμπρινηη Dimitris2001 J.Cameron elena16 ReniaCobain Wrong suaimhneas Φινεύς Κλημεντίνη Viedo uni77 Scandal Elama On Peli Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Έναν μέσο όρο δεν μπορείς να μου πεις; Click για ανάπτυξη... Ρώτησα την μητέρα και μου ειπε οτι για να μπορεσεις να επικοινωνεις για καθημερινα πραγματα χρειαζεσαι γυρω στις 150 διδακτικες ωρες. Για να φτασεις στο ανωτατο ,σε λογικα πλαισια, επιπεδο ειναι γυρω στα 6 ακαδημαικα ετη. Αμα το πας για Lower υπολογιζε τα μισα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2013 στις 23:40 Η Loreley έγραψε: #75 11-02-13 23:40 Αρχική Δημοσίευση από Izabella.N: Ρώτησα την μητέρα και μου ειπε οτι για να μπορεσεις να επικοινωνεις για καθημερινα πραγματα χρειαζεσαι γυρω στις 150 διδακτικες ωρες. Για να φτασεις στο ανωτατο ,σε λογικα πλαισια, επιπεδο ειναι γυρω στα 6 ακαδημαικα ετη. Αμα το πας για Lower υπολογιζε τα μισα Click για ανάπτυξη... Μια χαρά το βρίσκω, αν σκεφτείς πως είναι μία δύσκολη γλώσσα. Ευχαριστώ για την βοήθεια και εσένα και την μαμά σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. melina_skorpios Νεοφερμένο μέλος Η melina_skorpios αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 25 Μαρτίου 2013 στις 12:08 Η melina_skorpios: #76 25-03-13 12:08 Καμια αποψη για φροντιστηριο σε νοτια προαστια; Μενω βουλα Τα ιδιαιτερα πανακριβα... No way!!! Το skype το βρησκω ψυχρο! Και αναποτελεσματικο...(ιμο)... Και τι, εμεις των νοτιων θα πρεπει να παιρνουμε λεωφορειο για αθηνα (pushkin institute);;; Για δωστε καμια λυση... Χεχεχεχε Spasiba daragiye druzia Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 24 Ιουνίου 2013 D.Gray-man Εκκολαπτόμενο μέλος Ο D.Gray-man αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 316 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2013 στις 16:48 Ο D.Gray-man: #77 24-06-13 16:48 Είναι η δεύτερη χρονιά που κάνω ρωσικά (το περασμένο σαββατοκύριακο έδωσα Β1) και μόνο στην αρχή μου φάνηκαν δύσκολα, μέχρι να καταλάβω τους βασικούς κανόνες ορθογραφίας και γραμματικής, χωρίς να ξέρω άλλη γλώσσα που βασίζεται στο κυριλλικό αλφάβητο. Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Μέσα σε πόσο χρονικό διάστημα μπορεί να πάρει κάποιος ένα δίπλωμα επιπέδου Lower στα ρωσικά; Click για ανάπτυξη... Το lower είναι στη βαθμίδα Β2, που προς το παρόν στην ελλάδα το αγγίζουν στο 90-95% μόνοι οι ρωσόφωνοι, για να καταλάβεις πάνω κάτω το επίπεδο δυσκολίας. χρειάζεσαι τουλάχιστον 3 χρόνια για να καλύψεις την ύλη που απαιτείται για το Β2, και ενδεχομένως και τέταρτος χρόνος για μεγαλύτερη προετοιμασία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2013 στις 16:50 Η Loreley έγραψε: #78 24-06-13 16:50 Αρχική Δημοσίευση από D.Gray-man: Το lower είναι στη βαθμίδα Β2, που προς το παρόν στην ελλάδα το αγγίζουν στο 90-95% μόνοι οι ρωσόφωνοι, για να καταλάβεις πάνω κάτω το επίπεδο δυσκολίας. χρειάζεσαι τουλάχιστον 3 χρόνια για να καλύψεις την ύλη που απαιτείται για το Β2, και ενδεχομένως και τέταρτος χρόνος για μεγαλύτερη προετοιμασία. Click για ανάπτυξη... Κατάλαβα.. ευχαριστώ για την απάντηση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aalex Νεοφερμένο μέλος Ο Aalex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 39 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2013 στις 17:43 Ο Aalex έγραψε: #79 14-08-13 17:43 Στην Πρεσβεία κάνει κανείς μάθημα; Είναι καλύτερα στο Πούσκιν ή στην Πρεσβεία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tntqaz Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Βέλγιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 294 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2013 στις 14:04 Ο tntqaz έγραψε: #80 15-08-13 14:04 Φυσικά και πρεσβεία! (Ε?) Λογικά είναι αναγνωρισμένο παντού.. ποιος ξέρει το Πουσκιν ινστ. εκτός Ελλάδας?! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 78 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sotiris 12 Searching kall1as future.nurse.29 Mariosm. Billprs Lefter Avalon12 Avocadomaster pink_panther RGX KingOfPop Marple Philologist Alexismicro Louis Dasiras ninaki97 sophielovegood Coraline31 Paul33.gr Gus Roger10 neurogirl vana_krlf Mukumbura Rose95 giannhs2001 Meow iminspain SlimShady calliope Stroka marian JohnGreek Jocaste Steffie88 T C tsiobieman Revekka Λαμπρινηη Dimitris2001 J.Cameron elena16 ReniaCobain Wrong suaimhneas Φινεύς Κλημεντίνη Viedo uni77 Scandal Elama On Peli Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Izabella.N: Ρώτησα την μητέρα και μου ειπε οτι για να μπορεσεις να επικοινωνεις για καθημερινα πραγματα χρειαζεσαι γυρω στις 150 διδακτικες ωρες. Για να φτασεις στο ανωτατο ,σε λογικα πλαισια, επιπεδο ειναι γυρω στα 6 ακαδημαικα ετη. Αμα το πας για Lower υπολογιζε τα μισα Click για ανάπτυξη... Μια χαρά το βρίσκω, αν σκεφτείς πως είναι μία δύσκολη γλώσσα. Ευχαριστώ για την βοήθεια και εσένα και την μαμά σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
melina_skorpios Νεοφερμένο μέλος Η melina_skorpios αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 25 Μαρτίου 2013 στις 12:08 Η melina_skorpios: #76 25-03-13 12:08 Καμια αποψη για φροντιστηριο σε νοτια προαστια; Μενω βουλα Τα ιδιαιτερα πανακριβα... No way!!! Το skype το βρησκω ψυχρο! Και αναποτελεσματικο...(ιμο)... Και τι, εμεις των νοτιων θα πρεπει να παιρνουμε λεωφορειο για αθηνα (pushkin institute);;; Για δωστε καμια λυση... Χεχεχεχε Spasiba daragiye druzia Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 24 Ιουνίου 2013 D.Gray-man Εκκολαπτόμενο μέλος Ο D.Gray-man αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 316 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2013 στις 16:48 Ο D.Gray-man: #77 24-06-13 16:48 Είναι η δεύτερη χρονιά που κάνω ρωσικά (το περασμένο σαββατοκύριακο έδωσα Β1) και μόνο στην αρχή μου φάνηκαν δύσκολα, μέχρι να καταλάβω τους βασικούς κανόνες ορθογραφίας και γραμματικής, χωρίς να ξέρω άλλη γλώσσα που βασίζεται στο κυριλλικό αλφάβητο. Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Μέσα σε πόσο χρονικό διάστημα μπορεί να πάρει κάποιος ένα δίπλωμα επιπέδου Lower στα ρωσικά; Click για ανάπτυξη... Το lower είναι στη βαθμίδα Β2, που προς το παρόν στην ελλάδα το αγγίζουν στο 90-95% μόνοι οι ρωσόφωνοι, για να καταλάβεις πάνω κάτω το επίπεδο δυσκολίας. χρειάζεσαι τουλάχιστον 3 χρόνια για να καλύψεις την ύλη που απαιτείται για το Β2, και ενδεχομένως και τέταρτος χρόνος για μεγαλύτερη προετοιμασία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2013 στις 16:50 Η Loreley έγραψε: #78 24-06-13 16:50 Αρχική Δημοσίευση από D.Gray-man: Το lower είναι στη βαθμίδα Β2, που προς το παρόν στην ελλάδα το αγγίζουν στο 90-95% μόνοι οι ρωσόφωνοι, για να καταλάβεις πάνω κάτω το επίπεδο δυσκολίας. χρειάζεσαι τουλάχιστον 3 χρόνια για να καλύψεις την ύλη που απαιτείται για το Β2, και ενδεχομένως και τέταρτος χρόνος για μεγαλύτερη προετοιμασία. Click για ανάπτυξη... Κατάλαβα.. ευχαριστώ για την απάντηση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aalex Νεοφερμένο μέλος Ο Aalex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 39 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2013 στις 17:43 Ο Aalex έγραψε: #79 14-08-13 17:43 Στην Πρεσβεία κάνει κανείς μάθημα; Είναι καλύτερα στο Πούσκιν ή στην Πρεσβεία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tntqaz Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Βέλγιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 294 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2013 στις 14:04 Ο tntqaz έγραψε: #80 15-08-13 14:04 Φυσικά και πρεσβεία! (Ε?) Λογικά είναι αναγνωρισμένο παντού.. ποιος ξέρει το Πουσκιν ινστ. εκτός Ελλάδας?! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 78 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sotiris 12 Searching kall1as future.nurse.29 Mariosm. Billprs Lefter Avalon12 Avocadomaster pink_panther RGX KingOfPop Marple Philologist Alexismicro Louis Dasiras ninaki97 sophielovegood Coraline31 Paul33.gr Gus Roger10 neurogirl vana_krlf Mukumbura Rose95 giannhs2001 Meow iminspain SlimShady calliope Stroka marian JohnGreek Jocaste Steffie88 T C tsiobieman Revekka Λαμπρινηη Dimitris2001 J.Cameron elena16 ReniaCobain Wrong suaimhneas Φινεύς Κλημεντίνη Viedo uni77 Scandal Elama On Peli Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καμια αποψη για φροντιστηριο σε νοτια προαστια; Μενω βουλα Τα ιδιαιτερα πανακριβα... No way!!! Το skype το βρησκω ψυχρο! Και αναποτελεσματικο...(ιμο)... Και τι, εμεις των νοτιων θα πρεπει να παιρνουμε λεωφορειο για αθηνα (pushkin institute);;; Για δωστε καμια λυση... Χεχεχεχε Spasiba daragiye druzia Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
D.Gray-man Εκκολαπτόμενο μέλος Ο D.Gray-man αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 316 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2013 στις 16:48 Ο D.Gray-man: #77 24-06-13 16:48 Είναι η δεύτερη χρονιά που κάνω ρωσικά (το περασμένο σαββατοκύριακο έδωσα Β1) και μόνο στην αρχή μου φάνηκαν δύσκολα, μέχρι να καταλάβω τους βασικούς κανόνες ορθογραφίας και γραμματικής, χωρίς να ξέρω άλλη γλώσσα που βασίζεται στο κυριλλικό αλφάβητο. Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Μέσα σε πόσο χρονικό διάστημα μπορεί να πάρει κάποιος ένα δίπλωμα επιπέδου Lower στα ρωσικά; Click για ανάπτυξη... Το lower είναι στη βαθμίδα Β2, που προς το παρόν στην ελλάδα το αγγίζουν στο 90-95% μόνοι οι ρωσόφωνοι, για να καταλάβεις πάνω κάτω το επίπεδο δυσκολίας. χρειάζεσαι τουλάχιστον 3 χρόνια για να καλύψεις την ύλη που απαιτείται για το Β2, και ενδεχομένως και τέταρτος χρόνος για μεγαλύτερη προετοιμασία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2013 στις 16:50 Η Loreley έγραψε: #78 24-06-13 16:50 Αρχική Δημοσίευση από D.Gray-man: Το lower είναι στη βαθμίδα Β2, που προς το παρόν στην ελλάδα το αγγίζουν στο 90-95% μόνοι οι ρωσόφωνοι, για να καταλάβεις πάνω κάτω το επίπεδο δυσκολίας. χρειάζεσαι τουλάχιστον 3 χρόνια για να καλύψεις την ύλη που απαιτείται για το Β2, και ενδεχομένως και τέταρτος χρόνος για μεγαλύτερη προετοιμασία. Click για ανάπτυξη... Κατάλαβα.. ευχαριστώ για την απάντηση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aalex Νεοφερμένο μέλος Ο Aalex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 39 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2013 στις 17:43 Ο Aalex έγραψε: #79 14-08-13 17:43 Στην Πρεσβεία κάνει κανείς μάθημα; Είναι καλύτερα στο Πούσκιν ή στην Πρεσβεία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tntqaz Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Βέλγιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 294 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2013 στις 14:04 Ο tntqaz έγραψε: #80 15-08-13 14:04 Φυσικά και πρεσβεία! (Ε?) Λογικά είναι αναγνωρισμένο παντού.. ποιος ξέρει το Πουσκιν ινστ. εκτός Ελλάδας?! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 78 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sotiris 12 Searching kall1as future.nurse.29 Mariosm. Billprs Lefter Avalon12 Avocadomaster pink_panther RGX KingOfPop Marple Philologist Alexismicro Louis Dasiras ninaki97 sophielovegood Coraline31 Paul33.gr Gus Roger10 neurogirl vana_krlf Mukumbura Rose95 giannhs2001 Meow iminspain SlimShady calliope Stroka marian JohnGreek Jocaste Steffie88 T C tsiobieman Revekka Λαμπρινηη Dimitris2001 J.Cameron elena16 ReniaCobain Wrong suaimhneas Φινεύς Κλημεντίνη Viedo uni77 Scandal Elama On Peli Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Είναι η δεύτερη χρονιά που κάνω ρωσικά (το περασμένο σαββατοκύριακο έδωσα Β1) και μόνο στην αρχή μου φάνηκαν δύσκολα, μέχρι να καταλάβω τους βασικούς κανόνες ορθογραφίας και γραμματικής, χωρίς να ξέρω άλλη γλώσσα που βασίζεται στο κυριλλικό αλφάβητο. Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Μέσα σε πόσο χρονικό διάστημα μπορεί να πάρει κάποιος ένα δίπλωμα επιπέδου Lower στα ρωσικά; Click για ανάπτυξη... Το lower είναι στη βαθμίδα Β2, που προς το παρόν στην ελλάδα το αγγίζουν στο 90-95% μόνοι οι ρωσόφωνοι, για να καταλάβεις πάνω κάτω το επίπεδο δυσκολίας. χρειάζεσαι τουλάχιστον 3 χρόνια για να καλύψεις την ύλη που απαιτείται για το Β2, και ενδεχομένως και τέταρτος χρόνος για μεγαλύτερη προετοιμασία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2013 στις 16:50 Η Loreley έγραψε: #78 24-06-13 16:50 Αρχική Δημοσίευση από D.Gray-man: Το lower είναι στη βαθμίδα Β2, που προς το παρόν στην ελλάδα το αγγίζουν στο 90-95% μόνοι οι ρωσόφωνοι, για να καταλάβεις πάνω κάτω το επίπεδο δυσκολίας. χρειάζεσαι τουλάχιστον 3 χρόνια για να καλύψεις την ύλη που απαιτείται για το Β2, και ενδεχομένως και τέταρτος χρόνος για μεγαλύτερη προετοιμασία. Click για ανάπτυξη... Κατάλαβα.. ευχαριστώ για την απάντηση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aalex Νεοφερμένο μέλος Ο Aalex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 39 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2013 στις 17:43 Ο Aalex έγραψε: #79 14-08-13 17:43 Στην Πρεσβεία κάνει κανείς μάθημα; Είναι καλύτερα στο Πούσκιν ή στην Πρεσβεία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tntqaz Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Βέλγιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 294 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2013 στις 14:04 Ο tntqaz έγραψε: #80 15-08-13 14:04 Φυσικά και πρεσβεία! (Ε?) Λογικά είναι αναγνωρισμένο παντού.. ποιος ξέρει το Πουσκιν ινστ. εκτός Ελλάδας?! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 78 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sotiris 12 Searching kall1as future.nurse.29 Mariosm. Billprs Lefter Avalon12 Avocadomaster pink_panther RGX KingOfPop Marple Philologist Alexismicro Louis Dasiras ninaki97 sophielovegood Coraline31 Paul33.gr Gus Roger10 neurogirl vana_krlf Mukumbura Rose95 giannhs2001 Meow iminspain SlimShady calliope Stroka marian JohnGreek Jocaste Steffie88 T C tsiobieman Revekka Λαμπρινηη Dimitris2001 J.Cameron elena16 ReniaCobain Wrong suaimhneas Φινεύς Κλημεντίνη Viedo uni77 Scandal Elama On Peli Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από D.Gray-man: Το lower είναι στη βαθμίδα Β2, που προς το παρόν στην ελλάδα το αγγίζουν στο 90-95% μόνοι οι ρωσόφωνοι, για να καταλάβεις πάνω κάτω το επίπεδο δυσκολίας. χρειάζεσαι τουλάχιστον 3 χρόνια για να καλύψεις την ύλη που απαιτείται για το Β2, και ενδεχομένως και τέταρτος χρόνος για μεγαλύτερη προετοιμασία. Click για ανάπτυξη... Κατάλαβα.. ευχαριστώ για την απάντηση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aalex Νεοφερμένο μέλος Ο Aalex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 39 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2013 στις 17:43 Ο Aalex έγραψε: #79 14-08-13 17:43 Στην Πρεσβεία κάνει κανείς μάθημα; Είναι καλύτερα στο Πούσκιν ή στην Πρεσβεία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tntqaz Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Βέλγιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 294 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2013 στις 14:04 Ο tntqaz έγραψε: #80 15-08-13 14:04 Φυσικά και πρεσβεία! (Ε?) Λογικά είναι αναγνωρισμένο παντού.. ποιος ξέρει το Πουσκιν ινστ. εκτός Ελλάδας?! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Στην Πρεσβεία κάνει κανείς μάθημα; Είναι καλύτερα στο Πούσκιν ή στην Πρεσβεία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tntqaz Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Βέλγιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 294 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2013 στις 14:04 Ο tntqaz έγραψε: #80 15-08-13 14:04 Φυσικά και πρεσβεία! (Ε?) Λογικά είναι αναγνωρισμένο παντού.. ποιος ξέρει το Πουσκιν ινστ. εκτός Ελλάδας?! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Φυσικά και πρεσβεία! (Ε?) Λογικά είναι αναγνωρισμένο παντού.. ποιος ξέρει το Πουσκιν ινστ. εκτός Ελλάδας?! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.