Εγώ πάντως δεν έχω κανένα πρόβλημα με τους Αλβανούς και γενικότερα με τους αλλοδαπούς... Πέρα απο την εθνικότητα και την χώρα του καθενός, πέρα απο τους νόμους, τις θρησκείες, τις αντιλήψεις... Είμαστε όλοι άνθρωποι κι όλοι νιώθουμε τα ίδια πράγματα, έχουμε τα ίδια συναισθήματα, πονάμε το ίδιο. Δεν καταλαβαίνω προς τι ο ρατσισμός κάποιων... Τώρα ο χαρακτήρας του καθενός είναι θέμα οικογένειας, για αυτό τα περισσότερα παιδιά απο την αλβανία δεν έχουν και τόσο καλούς τρόπους και είναι λίγο-πολύ απολίτιστα. Δεν είμαι καθόλου ρατσίστρια ούτε τους απεχθάνομαι, αντιθέτως τους αντιμετωπίζω σαν κοινούς ανθρώπους. Όλοι έχουμε τα ίδια δικαιώματα αφού όλοι είμαστε άνθρωποι. Τώρα, ένα περιστατικό που είχε συμβεί με κάτι αλβανάκια και μου την είχε δώσει άγρια, ήταν μια φορά που είχαμε βγει βόλτα με κάτι φίλους- φίλες και περιμέναμε την σειρά μας σε ένα βιντεοπαιχνιδι σε ένα μαγαζί με διάφορα τέτοια είδη. Κάτι αλβανάκια παίζανε εδώ και μία ώρα περίπου, οπότε κάποια στιγμή λέει ένας φίλος μου " Τι θα γίνει ρε παιδιά, θα τελειώσετε να παίξει και κάνας άλλος?" Εκείνοι άρχισαν αμέσως την λογομαχία κι ο φίλος μου δεν πολυασχολήθηκε γιατί δεν ήθελε και να μπλέξει, αλλά μια κουβέντα τους την είπε. Αφού λοιπόν βαρεθήκαμε να περιμένουμε και φύγαμε απο 'κει, εκείνοι το κλείσανε αμέσως και μας ακολούθησαν ωστέ να πλακώσουν τον φίλο μου! Ευτυχώς φωνάξαμε κατι περαστικούς και το διαλύσανε, έτσι καταφέραμε να ξεφύγουμε... Πέιτε μου τώρα, θα το έκανε ποτέ καποιος Έλληνας με τρόπους, απο οικογένεια, κάτι τέτοιο? :what::what:
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.