Απλά στο μυαλό πολλών Ελλήνων η μέση Τουρκάλα νέα κοπέλα είναι κάτι σαν θείτσα με μαντήλα στο κεφάλι, αξύριστα πόδια και μητέρα 10 παιδιών.

Υποκειμενικά νομίζω ότι οι καστανές Τουρκάλες νεαρής ηλικίας είναι ότι πιο όμορφο έχω δει στη ζωή μου. Έχουν πολύ όμορφο καθαρό πρόσωπο και ειδικά την φροντίδα που δείχνουν στα μάτια τους με το makeup τις αναδεικνύει, άσχετα αν κάποιες φοράνε μαντήλα. Επίσης δεν υπάρχει η μανία να βάφονται ξανθές. Το καστανό ή μαύρο είναι επίσης όμορφο χρώμα.
Να σημειώσουμε ότι ούτε οι Ελληνίδες γονιδιακά είναι ξανθές. Ακόμη και το δέρμα δεν είναι τόσο ανοιχτό όπως το δέρμα των βόρειων λαών. Κάποια πράγματα πρέπει να τα αναδεικνύουμε ως σέξυ με βάση αυτό που η ίδια η φύση μας χαρακτηρίζει. Δεν έχω ακούσει επιχείρημα πως μια όμορφη καστανή κοπέλα με αρκετά μεσογειακό δέρμα πρέπει να γίνει ξανθιά για να θεωρείται πιο όμορφη;

Όσες Ελληνίδες βλέπω που ανοίγουν το χρώμα των μαλλιών τους με σκοπό να γίνουν ξανθές επειδή είναι η γενική τάση μόδας, το αισθητικό αποτέλεσμα τις χειροτερεύει. Πρέπει κάποτε να έχουμε άποψη γιατί το ξανθό να θεωρείται όμορφο σε σχέση με το καστανό;
Έχετε δει καστανή κοπέλα από Συρία, Μαρόκο, Λίβανο ή Αίγυπτο;