SIAmia Νεοφερμένο μέλος Η SIAmia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών και Μαθήτρια Β' λυκείου. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 8 Μαρτίου 2024 στις 13:26 Η SIAmia έγραψε: #1 08-03-24 13:26 Καλησπέρα σας! Θελω να κλεισω ένα ραντεβού για την μητερα μου σε νοσοκομειο ομως οταν καλω στο 1535 λεει οτι δεν υπαρχουν διαθεσιμα ραντεβού στην κλινική που χρειάζεται. . Στο νοσοκομείο που πηγε η μητερα μου της είπαν να προσπαθήσει μεσω διαδικτύου όμως δεν βρήκα κατι .... Γνωρίζει μήπως κάνεις; Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.817 μηνύματα. 8 Μαρτίου 2024 στις 13:39 Ο Dias έγραψε: #2 08-03-24 13:39 Αρχική Δημοσίευση από SIAmia: Θελω να κλεισω ένα ραντεβού για την μητερα μου σε νοσοκομειο ομως οταν καλω στο 1535 λεει οτι δεν υπαρχουν διαθεσιμα ραντεβού στην κλινική που χρειάζεται. Click για ανάπτυξη... Για τα πρωινά (δωρεάν) ιατρεία είναι δύσκολο να βρεις (γρήγορο) ραντεβού και μπορεί να σου πουν "μετά από 6 μήνες" (έλεος;!). Όμως, υπάρχουν τα απογευματινά ιατρεία, στα οποία θα βρεις ραντεβού, αλλά πρέπει να πληρώσεις 50€ - 80€ ανάλογα με το γιατρό. (Αυτή είναι η "δωρεάν υγεία" στην Ελλάδα. Σκέψου τι θα γίνει όταν την κάνουν εντελώς ιδιωτική). Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 8 Μαρτίου 2024 στις 13:55 Η Joji έγραψε: #3 08-03-24 13:55 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Σκέψου τι θα γίνει όταν την κάνουν εντελώς ιδιωτική). Click για ανάπτυξη... Τα χειρουργεία θα γίνονται επί πληρωμή και μάλιστα, στο πιο φθηνό αντί να σου κάνουν αναισθησία κανονικά με ορό, θα σου ρίχνουν ένα μπουνίδι. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.390 μηνύματα. 8 Μαρτίου 2024 στις 14:04 Η Himela έγραψε: #4 08-03-24 14:04 Αρχική Δημοσίευση από SIAmia: Καλησπέρα σας! Θελω να κλεισω ένα ραντεβού για την μητερα μου σε νοσοκομειο ομως οταν καλω στο 1535 λεει οτι δεν υπαρχουν διαθεσιμα ραντεβού στην κλινική που χρειάζεται. . Στο νοσοκομείο που πηγε η μητερα μου της είπαν να προσπαθήσει μεσω διαδικτύου όμως δεν βρήκα κατι .... Γνωρίζει μήπως κάνεις; Click για ανάπτυξη... Γραμμή για την υγεία www.1535.gr SIAmia Νεοφερμένο μέλος Η SIAmia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών και Μαθήτρια Β' λυκείου. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2024 στις 18:30 Η SIAmia έγραψε: #5 09-03-24 18:30 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Γραμμή για την υγεία www.1535.gr Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω πολυ! Το μόνο θέμα είναι οτι και παλι βγάζει ότι δεν υπάρχουν διαθέσιμα ραντεβού..... Ελληνικό χάος.... Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bibliofagos Mitsaras23 SIAmia tsiobieman Dr. Gl. Luminous Startx0 χημεια4λαιφ Alessandra Eliza iiTzArismaltor_ Than003 Unboxholics Scandal Paragontas7000 giannhs2001 P.Dam. Antonia Alexandra Obi-Wan Kenobi Φινεύς Joji charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλησπέρα σας! Θελω να κλεισω ένα ραντεβού για την μητερα μου σε νοσοκομειο ομως οταν καλω στο 1535 λεει οτι δεν υπαρχουν διαθεσιμα ραντεβού στην κλινική που χρειάζεται. . Στο νοσοκομείο που πηγε η μητερα μου της είπαν να προσπαθήσει μεσω διαδικτύου όμως δεν βρήκα κατι .... Γνωρίζει μήπως κάνεις;
Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.817 μηνύματα. 8 Μαρτίου 2024 στις 13:39 Ο Dias έγραψε: #2 08-03-24 13:39 Αρχική Δημοσίευση από SIAmia: Θελω να κλεισω ένα ραντεβού για την μητερα μου σε νοσοκομειο ομως οταν καλω στο 1535 λεει οτι δεν υπαρχουν διαθεσιμα ραντεβού στην κλινική που χρειάζεται. Click για ανάπτυξη... Για τα πρωινά (δωρεάν) ιατρεία είναι δύσκολο να βρεις (γρήγορο) ραντεβού και μπορεί να σου πουν "μετά από 6 μήνες" (έλεος;!). Όμως, υπάρχουν τα απογευματινά ιατρεία, στα οποία θα βρεις ραντεβού, αλλά πρέπει να πληρώσεις 50€ - 80€ ανάλογα με το γιατρό. (Αυτή είναι η "δωρεάν υγεία" στην Ελλάδα. Σκέψου τι θα γίνει όταν την κάνουν εντελώς ιδιωτική). Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 8 Μαρτίου 2024 στις 13:55 Η Joji έγραψε: #3 08-03-24 13:55 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Σκέψου τι θα γίνει όταν την κάνουν εντελώς ιδιωτική). Click για ανάπτυξη... Τα χειρουργεία θα γίνονται επί πληρωμή και μάλιστα, στο πιο φθηνό αντί να σου κάνουν αναισθησία κανονικά με ορό, θα σου ρίχνουν ένα μπουνίδι. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.390 μηνύματα. 8 Μαρτίου 2024 στις 14:04 Η Himela έγραψε: #4 08-03-24 14:04 Αρχική Δημοσίευση από SIAmia: Καλησπέρα σας! Θελω να κλεισω ένα ραντεβού για την μητερα μου σε νοσοκομειο ομως οταν καλω στο 1535 λεει οτι δεν υπαρχουν διαθεσιμα ραντεβού στην κλινική που χρειάζεται. . Στο νοσοκομείο που πηγε η μητερα μου της είπαν να προσπαθήσει μεσω διαδικτύου όμως δεν βρήκα κατι .... Γνωρίζει μήπως κάνεις; Click για ανάπτυξη... Γραμμή για την υγεία www.1535.gr SIAmia Νεοφερμένο μέλος Η SIAmia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών και Μαθήτρια Β' λυκείου. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2024 στις 18:30 Η SIAmia έγραψε: #5 09-03-24 18:30 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Γραμμή για την υγεία www.1535.gr Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω πολυ! Το μόνο θέμα είναι οτι και παλι βγάζει ότι δεν υπάρχουν διαθέσιμα ραντεβού..... Ελληνικό χάος.... Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bibliofagos Mitsaras23 SIAmia tsiobieman Dr. Gl. Luminous Startx0 χημεια4λαιφ Alessandra Eliza iiTzArismaltor_ Than003 Unboxholics Scandal Paragontas7000 giannhs2001 P.Dam. Antonia Alexandra Obi-Wan Kenobi Φινεύς Joji charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από SIAmia: Θελω να κλεισω ένα ραντεβού για την μητερα μου σε νοσοκομειο ομως οταν καλω στο 1535 λεει οτι δεν υπαρχουν διαθεσιμα ραντεβού στην κλινική που χρειάζεται. Click για ανάπτυξη... Για τα πρωινά (δωρεάν) ιατρεία είναι δύσκολο να βρεις (γρήγορο) ραντεβού και μπορεί να σου πουν "μετά από 6 μήνες" (έλεος;!). Όμως, υπάρχουν τα απογευματινά ιατρεία, στα οποία θα βρεις ραντεβού, αλλά πρέπει να πληρώσεις 50€ - 80€ ανάλογα με το γιατρό. (Αυτή είναι η "δωρεάν υγεία" στην Ελλάδα. Σκέψου τι θα γίνει όταν την κάνουν εντελώς ιδιωτική).
Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 8 Μαρτίου 2024 στις 13:55 Η Joji έγραψε: #3 08-03-24 13:55 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Σκέψου τι θα γίνει όταν την κάνουν εντελώς ιδιωτική). Click για ανάπτυξη... Τα χειρουργεία θα γίνονται επί πληρωμή και μάλιστα, στο πιο φθηνό αντί να σου κάνουν αναισθησία κανονικά με ορό, θα σου ρίχνουν ένα μπουνίδι. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.390 μηνύματα. 8 Μαρτίου 2024 στις 14:04 Η Himela έγραψε: #4 08-03-24 14:04 Αρχική Δημοσίευση από SIAmia: Καλησπέρα σας! Θελω να κλεισω ένα ραντεβού για την μητερα μου σε νοσοκομειο ομως οταν καλω στο 1535 λεει οτι δεν υπαρχουν διαθεσιμα ραντεβού στην κλινική που χρειάζεται. . Στο νοσοκομείο που πηγε η μητερα μου της είπαν να προσπαθήσει μεσω διαδικτύου όμως δεν βρήκα κατι .... Γνωρίζει μήπως κάνεις; Click για ανάπτυξη... Γραμμή για την υγεία www.1535.gr SIAmia Νεοφερμένο μέλος Η SIAmia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών και Μαθήτρια Β' λυκείου. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2024 στις 18:30 Η SIAmia έγραψε: #5 09-03-24 18:30 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Γραμμή για την υγεία www.1535.gr Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω πολυ! Το μόνο θέμα είναι οτι και παλι βγάζει ότι δεν υπάρχουν διαθέσιμα ραντεβού..... Ελληνικό χάος.... Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bibliofagos Mitsaras23 SIAmia tsiobieman Dr. Gl. Luminous Startx0 χημεια4λαιφ Alessandra Eliza iiTzArismaltor_ Than003 Unboxholics Scandal Paragontas7000 giannhs2001 P.Dam. Antonia Alexandra Obi-Wan Kenobi Φινεύς Joji charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Dias: Σκέψου τι θα γίνει όταν την κάνουν εντελώς ιδιωτική). Click για ανάπτυξη... Τα χειρουργεία θα γίνονται επί πληρωμή και μάλιστα, στο πιο φθηνό αντί να σου κάνουν αναισθησία κανονικά με ορό, θα σου ρίχνουν ένα μπουνίδι.
Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.390 μηνύματα. 8 Μαρτίου 2024 στις 14:04 Η Himela έγραψε: #4 08-03-24 14:04 Αρχική Δημοσίευση από SIAmia: Καλησπέρα σας! Θελω να κλεισω ένα ραντεβού για την μητερα μου σε νοσοκομειο ομως οταν καλω στο 1535 λεει οτι δεν υπαρχουν διαθεσιμα ραντεβού στην κλινική που χρειάζεται. . Στο νοσοκομείο που πηγε η μητερα μου της είπαν να προσπαθήσει μεσω διαδικτύου όμως δεν βρήκα κατι .... Γνωρίζει μήπως κάνεις; Click για ανάπτυξη... Γραμμή για την υγεία www.1535.gr SIAmia Νεοφερμένο μέλος Η SIAmia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών και Μαθήτρια Β' λυκείου. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2024 στις 18:30 Η SIAmia έγραψε: #5 09-03-24 18:30 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Γραμμή για την υγεία www.1535.gr Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω πολυ! Το μόνο θέμα είναι οτι και παλι βγάζει ότι δεν υπάρχουν διαθέσιμα ραντεβού..... Ελληνικό χάος.... Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από SIAmia: Καλησπέρα σας! Θελω να κλεισω ένα ραντεβού για την μητερα μου σε νοσοκομειο ομως οταν καλω στο 1535 λεει οτι δεν υπαρχουν διαθεσιμα ραντεβού στην κλινική που χρειάζεται. . Στο νοσοκομείο που πηγε η μητερα μου της είπαν να προσπαθήσει μεσω διαδικτύου όμως δεν βρήκα κατι .... Γνωρίζει μήπως κάνεις; Click για ανάπτυξη... Γραμμή για την υγεία www.1535.gr
SIAmia Νεοφερμένο μέλος Η SIAmia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών και Μαθήτρια Β' λυκείου. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2024 στις 18:30 Η SIAmia έγραψε: #5 09-03-24 18:30 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Γραμμή για την υγεία www.1535.gr Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω πολυ! Το μόνο θέμα είναι οτι και παλι βγάζει ότι δεν υπάρχουν διαθέσιμα ραντεβού..... Ελληνικό χάος....
Αρχική Δημοσίευση από Himela: Γραμμή για την υγεία www.1535.gr Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω πολυ! Το μόνο θέμα είναι οτι και παλι βγάζει ότι δεν υπάρχουν διαθέσιμα ραντεβού..... Ελληνικό χάος....