SIAmia
Νεοφερμένο μέλος
Η SIAmia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 17 ετών και Μαθήτρια Β' λυκείου. Έχει γράψει 16 μηνύματα.

08-03-24

13:26
Καλησπέρα σας!
Θελω να κλεισω ένα ραντεβού για την μητερα μου σε νοσοκομειο ομως οταν καλω στο 1535 λεει οτι δεν υπαρχουν διαθεσιμα ραντεβού στην κλινική που χρειάζεται. . Στο νοσοκομείο που πηγε η μητερα μου της είπαν να προσπαθήσει μεσω διαδικτύου όμως δεν βρήκα κατι ....
Γνωρίζει μήπως κάνεις;
Θελω να κλεισω ένα ραντεβού για την μητερα μου σε νοσοκομειο ομως οταν καλω στο 1535 λεει οτι δεν υπαρχουν διαθεσιμα ραντεβού στην κλινική που χρειάζεται. . Στο νοσοκομείο που πηγε η μητερα μου της είπαν να προσπαθήσει μεσω διαδικτύου όμως δεν βρήκα κατι ....
Γνωρίζει μήπως κάνεις;
Dias
Επιφανές μέλος
Ο Dias αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.323 μηνύματα.

08-03-24

13:39
Για τα πρωινά (δωρεάν) ιατρεία είναι δύσκολο να βρεις (γρήγορο) ραντεβού και μπορεί να σου πουν "μετά από 6 μήνες" (έλεος;!). Όμως, υπάρχουν τα απογευματινά ιατρεία, στα οποία θα βρεις ραντεβού, αλλά πρέπει να πληρώσεις 50€ - 80€ ανάλογα με το γιατρό. (Αυτή είναι η "δωρεάν υγεία" στην Ελλάδα. Σκέψου τι θα γίνει όταν την κάνουν εντελώς ιδιωτική).Θελω να κλεισω ένα ραντεβού για την μητερα μου σε νοσοκομειο ομως οταν καλω στο 1535 λεει οτι δεν υπαρχουν διαθεσιμα ραντεβού στην κλινική που χρειάζεται.

Joji
Επιφανές μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.322 μηνύματα.

08-03-24

13:55
Τα χειρουργεία θα γίνονται επί πληρωμή και μάλιστα, στο πιο φθηνό αντί να σου κάνουν αναισθησία κανονικά με ορό, θα σου ρίχνουν ένα μπουνίδι.Σκέψου τι θα γίνει όταν την κάνουν εντελώς ιδιωτική).

08-03-24

14:04
Καλησπέρα σας!
Γνωρίζει μήπως κάνεις;
Γραμμή για την υγεία
SIAmia
Νεοφερμένο μέλος
Η SIAmia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 17 ετών και Μαθήτρια Β' λυκείου. Έχει γράψει 16 μηνύματα.

09-03-24

18:30
Ευχαριστω πολυ!Γραμμή για την υγεία
www.1535.gr
Το μόνο θέμα είναι οτι και παλι βγάζει ότι δεν υπάρχουν διαθέσιμα ραντεβού.....
Ελληνικό χάος....
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 36 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...