Alma Libre
Επιφανές μέλος

θα το έχω και κόκκινο.
θα έχω ψηλώσει κιόλας.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
just smile!
Δραστήριο μέλος

>> >> >> θα εχω παιδακια

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος

Loony
Πολύ δραστήριο μέλος

Γιάννης94
Εκκολαπτόμενο μέλος

Θα είμαι 28 χρονών. Θα έχω τελειώσει με πτυχία, μεταπτυχιακά. Μάλλον θα έχω τελειώσει και με το στρατιωτικό.

Alma Libre
Επιφανές μέλος

ούτε θα κάνω χημεία με την λατρεία μου

ούτε θα με εξετάζει θεωρία

μάλλον θα εξετάζω εγώ τα παιδάκια θεωρία

christosxanthi
Δραστήριο μέλος

Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος

ΨΑΡΑΚΙ1993
Πολύ δραστήριο μέλος

DrHouse
Διάσημο μέλος

να εχω την υγεια μου οπως ολοι μας να ειμαι σε βρεφονηπιακο σταθμονα ειμαι με τον αντρα της ζωης μου
και να σχεδιαζουμε μαζι το μελλον με γαμο και πολλα παιδακια
![]()
Απο τα 29 θα παντρευτεις?

Να μεινεις χηρα απο την δευτερη μερα ρε

Alma Libre
Επιφανές μέλος

Απο τα 29 θα παντρευτεις?
Να μεινεις χηρα απο την δευτερη μερα ρε![]()
και εσυ αγαμητος για αλλα 50 χρονια

Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος

Πες ταΗ αληθινή αγάπη δεν ορίζεται από νούμερα.
να εχω την υγεια μου οπως ολοι μας να ειμαι σε βρεφονηπιακο σταθμονα ειμαι με τον αντρα της ζωης μου
και να σχεδιαζουμε μαζι το μελλον με γαμο και πολλα παιδακια
![]()
Εσενα το λεει και το επαγγελμα σου...
JKaradakov
Τιμώμενο Μέλος

Με φανταζομαι επιτυχημενη χημικο.... Με καταξανθα μαλλια και γεματη ορεξη να διδαξει στα παιδακια τα μυστικα της ΧΗΜΕΙΑΣ!
Απο τα 23 επιτυχημένη χημικός και να διδάσκεις; Οκ!

HonoreDeBalzac
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος

Μερσί!
Συνεχίστε.

Poseidon
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ναι.Λοιπόν εγώ δεν ζητάω πολλά...Σε 10 χρονακια θα ηθελα να ειμαι χρηματιστης στην Wall Street και να βγαζω αρκετα χρηματα!!!!Ζητάω πολλά???![]()
Καλά.θα έχω μακρύ μαλλί.
θα το έχω και κόκκινο.
θα έχω ψηλώσει κιόλας.![]()
Mακάρι.θα εχω τελειωσει ψυχολογια θα οδευω για μεταπτυχιακο
>> >> >> θα εχω παιδακια![]()
Επαναλαμβάνεσαι.Θα ειμαι 23 χρονων! Ευχομαι να σπουδαζω χημικος και να μην ειμαι πανρεμενη με παιδια γιατι θα τρελαθω!!! Το μαλλι μου θα το εχω ξανθο και ισιο....
Στρώσου στο διάβασμα.Σε 10 χρόνια ε;
Θα είμαι 28 χρονών. Θα έχω τελειώσει με πτυχία, μεταπτυχιακά. Μάλλον θα έχω τελειώσει και με το στρατιωτικό.Αισιοδοξώ πως τα πράγματα στην Ελλάδα θα έχουν αλλάξει προς το καλύτερο (δεν είμαι εκ φύσεως απαισιόδοξος χαρακτήρας)
Μου αρέσει να φαντάζομαι τον εαυτό μου μέσα σε μία τάξη, να προσπαθώ να «εμφυσήσω» στα παιδιά την αγάπη μου για τα μαθήματα που θα έχω σπουδάσει (φιλολογικά), να με θεωρούν σαν φίλο και όχι σαν τον κέρβερο, σπαστικό, στρίτζο, καταπιεστικό καθηγητή... Έχω μέσα μου πολλές ιδέες για «διαφορετικού τύπου» παράδοσης των μαθημάτων, ώστε να γίνονται πιο ενδιαφέροντα ακόμη και για τα παιδιά που δεν θα ακολουθήσουν αυτό τον κλάδο.

Εμ βέβαια,αφού μόνο τη θεωρία θα ξες,τη θεωρία θα εξετάζεις.Δε θα πάω γυμνάσιο
ούτε θα κάνω χημεία με την λατρεία μου
ούτε θα με εξετάζει θεωρία
μάλλον θα εξετάζω εγώ τα παιδάκια θεωρία![]()
Ελπίζω να έχω τελειώσει με σχολή και στρατό και να ξεκινάω ειδικότητα.. Πάνω απόλα βέβαια ελπίζω να είμαι υγιής και να έχω δίπλα μου ανθρωπους που αγπάω και με αγαπάνε
Αφού σε 10 χρόνια θα σπουδάζεις ακόμα.Εσύ το γραψες,παραπάνω.Με φανταζομαι επιτυχημενη χημικο.... Με καταξανθα μαλλια και γεματη ορεξη να διδαξει στα παιδακια τα μυστικα της ΧΗΜΕΙΑΣ!

Τώρα ρίχνεις το επίπεδο.και εσυ αγαμητος για αλλα 50 χρονια![]()

Kαι με ντοκτορα μη σου πω./Απο τα 23 επιτυχημένη χημικός και να διδάσκεις; Οκ!![]()
Golden boy και νόμπελ΄στη φυσική είναι εκ διαμέτρου αντίθετες έννοιες.Goldern boy της nasa με 1 τρις στην Eλβετια και νόμπελ στην φυσική![]()
Σημείωση συντονιστή: Το θέμα καθαρίστηκε, σταματήστε να βγαίνετε off-topic.
Μερσί!
Συνεχίστε.![]()
Αυτό θα κάνεις σε 10 χρόνια;

Alma Libre
Επιφανές μέλος

Καλά.
Εμ βέβαια,αφού μόνο τη θεωρία θα ξες,τη θεωρία θα εξετάζεις.
Τώρα ρίχνεις το επίπεδο.![]()
α)Καλαμαριά.
β)Ποτέ δε ξέρεις,στη πορεία θα μάθω και θα λύνω άριστες ασκήσεις.Μέχρι στιγμής δε ξέρω αν θα μ'αρέσει ακόμα η χημεία,στο γυμνάσιο καλή είναι,όμως παραπέρα;
Δε μ'αρέσει να μιλάω αόριστα,ούτε και λέω πως σκίζω στη χημεία.

Απλώς μ'αρέσει και αν προχωρήσω θέλω να τη μάθω καλύτερα,κακό είναι;
γ)Το δικό σου ή του χάουζ;

Poseidon
Εκκολαπτόμενο μέλος

α)Καλαμαριά.
β)Ποτέ δε ξέρεις,στη πορεία θα μάθω και θα λύνω άριστες ασκήσεις.Μέχρι στιγμής δε ξέρω αν θα μ'αρέσει ακόμα η χημεία,στο γυμνάσιο καλή είναι,όμως παραπέρα;
Δε μ'αρέσει να μιλάω αόριστα,ούτε και λέω πως σκίζω στη χημεία.
Απλώς μ'αρέσει και αν προχωρήσω θέλω να τη μάθω καλύτερα,κακό είναι;
γ)Το δικό σου ή του χάουζ;![]()
Το επίπεδο του χαουζ και το δικο μου,θες πολύ γάλα για να το φτάσεις.

Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος

Αυτό θα κάνεις σε 10 χρόνια;![]()
Διαβάζουμε προσεκτικά την πρόταση

Χρησιμοποίησα κάπου α' ενικό?
Επίσης, λάθος ρήμα. Άλλο το τι "θα κάνω" σε 10 χρόνια, και άλλο το τι "φαντάζομαι ότι θα κάνω" σε 10 χρόνια. Spot the difference!

Το επίπεδο του χαουζ και το δικο μου,θες πολύ γάλα για να το φτάσεις.![]()
Κάποιοι δεν έπιναν πολύ γάλα όταν ήτανε μικροί...

Alma Libre
Επιφανές μέλος

Το επίπεδο του χαουζ και το δικο μου,θες πολύ γάλα για να το φτάσεις.![]()
Μάλλον εσείς για να φτάσετε το ανώτερο επίπεδο (των θυληκών) θέλετε ποοοοοοολυ γάλα

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.